Hotell Romantik-Monica har kontakt med flera av deltagarna från programmet
Hotell Romantik-Monica har kontakt med flera av deltagarna från programmet - Foto: Skärmavbild/SVT

Hotell Romantik-Monica om relationen: "Vi kompletterar varandra väldigt bra"

Hotell Romantik-Monica berättar i en intervju med Nyheter24 om vänskapsrelationen med Annika från programmet och deras gemensamma podd som växt fram. Hon avslöjar även vad deras nästa stora gemensamma projekt kommer bli.


Monica är just nu aktiv i Hotell Romantik, ett SVT:s program där pensionärer checkar in på ett lyxhotell för att hitta kärleken. Monica får snabbt i programmet ögonen för Rooger, vilket Nyheter24 skrivit mer om — här.

Nu efter programmet har Monica fortfarande kontakt med flera deltagare, men hon har kommit en deltagare extra nära, nämligen Annika.

Monica och Annika var båda med i Hotell Romantik och har nu efter programmet utvecklat en stark vänskap, de har startat en Youtubekanal tillsammans som heter "Livet efter 65" och planerar fler spännande projekt ihop. 

— Jag har kommit Annika jättenära som vän nu efter programmet. Vi har startat en Youtubekanal tillsammans där vi pratar om saker efter 65. Vi har ett avsnitt om smink och ett om självkänsla. Just nu pratar vi mest om det som händer i programmet, säger Monica till Nyheter24. 

Annika och Monica har en Youtubekanal ihop som heter "Livet efter 65". Foto: Skärmavbild/SVT

Hotell Romantik-Monica och Annikas nästa projekt

Monica beskriver hur hon och Annika kompletterar varandra väldigt bra och hur de försöker få till att ses varje vecka. Responsen på kanalen har bara varit positivt och tjejerna har bara mötts av bra kritik och alla verkar positiva till kanalen. 

Vad blir ert nästa projekt?

— I april ska vi åka och tågluffa nästan två veckor i Europa tillsammans, så det blir jätteroligt, säger Monica glatt.

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00