Jessica blev gravid med tvillingar – fast hon redan var gravid

Jessica Allen blev gravid under sin graviditet. Ena barnet var hennes egen och andra var hon surrogatmamma till.


Ett alternativ om en inte kan få sina egna biologiska barn är att ta hjälp av en surrogatmamma. En person som, vanligtvis mot betalning, bär ditt barn. Detta är inte lagligt i Sverige, men i USA är det tillåtet.

Ett par från just USA tog till den här metoden när de upptäckte att de inte kunde få barn. De betalade Jessica Allen och hennes make Wardell Jasper, också från USA, för att Jessica skulle bära deras barn, skriver NY post. 

Jessica blev gravid med tvillingar. 

Men ingen hade väntat sig vad som skulle hända härnäst. För att, ja det är mycket ovanligt. 

Under sin graviditet så hade Jessica och hennes man samlag, efter den tid som enligt kontrakten var okej. 

Men det var inte förrän efter födseln som de upptäckte att något otroligt hade hänt. Enligt överenskommelsen så skulle Jessica få tillbringa en timme med tvillingarna innan paret fick barnen. Men det fick hon inte.

När hon i efterhand fick se bild på barnen så upptäckte hon att barnen var väldigt olika varandra. Ena barnet liknande paret som betalat för surrogatmödraskapet. Men det andra barnet liknade Jessica och Wardell – och skillnaden var tydlig.

Det visade sig att barnen hade helt olika DNA. Det var då man insåg vad som hade hänt – Jessica hade dels burit parets barn men också sitt och hennes mans biologiska barn. 

Jessicas man Wardall Jasper med familj. Bildkälla: Facebook

Jessica och Wardell ville inget mer än att få behålla sitt eget barn. Det var lättare sagt än gjort även efter att ett DNA-test visade att det visst var deras son. 

Efter mycket pengar, tid och advokater så kunde till slut Jessica och Wardell få tillbaka sin son, som de sedan döpte om från Max till Malachi.

– Wardell och jag planerade inte att expandera vår familj så snart, men vi älskar Malachi med hela våra hjärtan. Jag ångrar inte att jag blev en surrogatmamma eftersom det skulle innebära att jag inte skulle fått min son. Jag kan bara hoppas att andra kvinnor som överväger surrogatmödraskap kan lära av min berättelse, säger Jessica till NY Post.

Vilken historia! Som tur var fick det ett lyckligt slut.

Men hur funkar det egentligen när man blir gravid, fast man redan är gravid? Well, det är inte speciellt vanligt, men det kan alltså hända. Fenomenet kallas för "superfatation". Läs med om hur det går till här!

Se också videon om att ännu en Paradise hotel-deltagare är gravid

Läs också om Eliza som blev gravid igen efter bara sex veckor

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.