Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Biebers mamma: "Jag är stolt över dig"

- 19/01/2018, 11:47

Under flera år slutade Justin Biebers relation med sin mamma Pattie Mallette att existera. Nu har de tagit upp kontakten igen och befinner sig på en lyxsemester i Maldiverna. På Patties Instagram skriver hon nu och hyllar sin son.

Popstjärnan Justin Bieber lever just nu livet i paradiset Maldiverna med sin mamma Pattie Mallette. Det hade förmodligen inte kunnat hända för några år sen. Biebers relation till Pattie har nämligen inte alltid varit vad den verkar vara nu. I en intervju med Billboard berättade stjärnan om relationen till sin mamma:

"Jag tog avstånd för att jag skämdes. Jag ville aldrig att min mamma skulle vara besviken över mig och jag vet att hon var det".

Biebers relation med Pattie har över tid förbättras och nu har hon lagt ut en bild med sonen på Instagram. Och visst ser de minst sagt kärleksfulla ut? 

Justin Bieber mamma Pattie Mallette Maldiverna
Justin Bieber tillsammans med sin mamma Pattie Mallette på Maldiverna.

"Jag är stolt över dig"

Inte nog med den rörande bilden. Patties bildbeskrivning är något av det finaste vi läst. 

Justin Bieber är med sin mamma Pattie Mallette på Maldiverna. Nu har hon skrivit ett hyllande inlägg till sin son.
Justin Bieber är med sin mamma Pattie Mallette på Maldiverna. Nu har hon skrivit ett hyllande inlägg till sin son.

"Jag är så stolt över vilken fantastiskt ung man du är, och mannen du håller på att utvecklas till. Ingen av oss är perfekt och kommer aldrig att bli, (så vi kommer alltid behöva tålamod och tacksamhet för varandra), men ditt genuina och växande förhållande med Jesus är betydande i besluten du gör dagligen. Jag beundrar din karaktär och integritet. Du har mognat och blivit vis över åren".

Patties starka ord fortsätter:

"Du är så rolig att jag kan komma på mig själv med att skratta högt när jag är ensam, då jag kommer och tänka på något roligt du sagt eller gjort. Och ditt hjärta är gjort av guld. Jag älskar dig till månen och tillbaka", skriver hon. 

Helomvändning

Det är en riktig helomvändning för Bieber. Från att veta att hans mamma var besviken på honom till att hon nu uttrycker att hon är stolt. Från att inte ha någon kontakt alls till att nu befinna sig på en paradisö. 

Snacka om feel good-historia! 

Vi önskar dem en fortsatt toppensemester i paradiset.