1 av 2
- Foto: Vacation Relation
2 av 2
- Foto: Vacation Relation

Ta din resa till en ny nivå

Träffa nya vänner, hitta en shoppingpartner eller någon att dela taxi med från flygplatsen - den nya sajten Vacation Relation  är ett verktyg för alla som vill få ut så mycket som möjligt av sin resa.


Vad är Vacation Relation?

Vacation Relation är en webbtjänst som ger människor möjlighet att finna andra resenärer som kommer att semestra samtidigt som de själva.

Semester handlar mycket om att träffa nya människor som skapar minnen för livet och Vacation Relation är ett roligt verktyg just för detta.

Testa själv! Vacation Relation

Den 1 december var det premiär för en ny social resesajt.

VacationRelation.com tar ditt resande till en helt ny nivå enligt grundarna David Los och Peter Sullivan.

På sajten VacationRelation skriver du bland annat i vart du ska resa, när du ska resa och med vem du ska resa. Därefter kan du skriva vad du vill få ut av din resa.

Ska du till exempel till New York med några vänner som inte vill shoppa och ditt stora intresse är shopping - kan du lätt hitta personer som befinner sig där samtidigt och som gärna gör dig sällskap.

Du behöver inte registrera dig på sajten - allt är synkat med Facebook. När du loggat in på ditt facebookkonto är du helt enkelt redo för VacationRelation.

Det finns massor av anledningar att spana in sajten före och under en resa. Bland annat för att träffa nya människor innan man åkt till destinationen:

– Ofta lär man känna nya människor i slutet av en resa, när det är dags att åka hem, för att därefter lägga till dem på Facebook. Det vore ju roligare om man kunde ses redan från dag ett säger David Los, en av grundarna till tjänsten.

Men VacationRelation behöver inte handla om att hitta vänner om man inte vill:

– Här får folk möjligheten att kommunicera med varandra i alla tänkbara syften kring sitt resande fortsätter David.

– Det kan handla om allt från att hitta en surfingpartner, någon att dela taxi med från flygplatsen eller varför inte några att samboka vandrarhem med?

Sajten är enkel att använda och du behöver inte registrera dig:

– Du kan enkelt filtrera dina medresenärer utefter ålder, kön, intressen etcetera. Eftersom sidan är integrerad med Facebook blir det mycket enklare för dig som användare, du slipper ha dubbla användarkonton och ingen registrering krävs, säger David Los.

Kolla in hur enkelt VacationRelation funkar:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!