Köttbullar och makaroner är djävulens påfund!!!


Bildkälla.

När jag levde i min förra relation var det mycket klassisk husmanskost och energin jag har nu jämfört med innan är verkligen natt och dag. Därför skulle jag aldrig kunna gå tillbaka till en pasta med köttfärssås. Vitt mjöl och kofärs – Det finns inte.//Blondinbella

När jag läser Bellas inlägg om mat och träning så får jag en känsla av att hon lika gärna hade kunnat skriva:

När jag levde i min förra relation var det mycket klassisk husmanskost och energin jag har nu jämfört med innan är verkligen natt och dag. Därför skulle jag aldrig kunna gå tillbaka till att ha en relation. Leva ihop med någon som tvingar på mig husmanskost – Det finns inte.//Blondinbella

Det är som att hon inte kan separera sitt äktenskap och hur hon kände när hon insåg att hon ville skiljas och sättet hela situationen påverkade hennes energier från den mat hon åt då.
Jag får känslan av att hon associerar husmanskost med sitt kraschade äktenskap och hur dåligt hon mådde då, och att om hon börjar tillåta sig själv att äta exempelvis pasta eller mjölkchoklad så kommer hon hamna där igen.

Det känns mer som tvångstankar än sund kosthållning och jag har tappat räkningen på hur många gånger Bella slängt Odd under bussen sedan de separerade.
Sättet hon skriver om mat, Odd och sitt äktenskap får det att framstå som att Odd brukade silvertejpa henne till en stol för att tvångsmata henne med snabbmakaroner, färdigköpta köttbullar som dränkts i ketchup och som sköljs ner med fyra liter Coca Cola.
Utan att behöva ge det mer än en flyktig tanke så borde väl det enklaste sättet vara att förvandla maten till en smet utan klumpar i en matberedare och sen låna ett av barnens vattenleksaker…
BAM, BAM, BAM!!


Så här skrev Bella för övrig medan hon fortfarande var gift med Odd:

Jag gillar klassisk husmanskost såsom köttbullar och potatismos, biff rydberg, torsk med pepparrot och skirat smör och därför äter jag det, krångligare än så är det inte. Nästan varje dag vill jag äta något sött också, antingen en chokladboll på eftermiddagen, en fruktsallad på kvällen, lite glass eller om Odd gör en efterrätt. Jag tycker att det hör till livet, äta för själen.

Äta för själen? Herregud, det får väl finnas måtta!
Är det effektivt verkligen? Att njuta av mat? Hon borde tappa mellan 40-50 sekunder per måltid av att njuta av mat, tid som hade kunnat knölas ner i tårtbiten med texten ”Att plocka från vid risk för utbrändhet”.

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sjukt hur hon pikar honom hela tiden.

      Odd hade tur som flydde i tid.

    ”En riktig tjej äter en 200 gram:are när hon känner för det” //Blondinbella

    http://www.isabellalowengrip.se/2010/05/lycka-fran-olika-hall/

      Till skillnad från oriktiga tjejer.

      Åtta fking år sen… hon får ändra sig.

        Hon får ändra sig varannan vecka om hon så vill. En rätt hon utnyttjat till fullt 😉

    Hur kan det vara Odds fel att hon ätit spaghetti och köttfärssås hela livet men nu kommit på att det inte är ”rent”?? Det här börjar bli helt galet, vad händer på Isabellas plattformar egentligen?

    Blev hon påtvingad husmanskost? Tycker synd om Odd nu på allvar. Dagliga pikar om hur fel allt var i deras äktenskap. Samma med inlägget efter där hon menar att hon tar in hjälp med allt hushållsarbete efter separationen. Det måste ju betyda att Odd gjorde alla dessa grejer när de levde ihop? Så tolkar jag det mellan raderna i alla fall.

      Ja, någon måste ju ha gjort allt hon inte kan eller vill göra själv… Det är så synd om Odd när det kommer till detta.

        Eller så ville han att de skulle göra det själva och dela på ansvaret och hon ville att de skulle ta in hjälp. De gjorde som han ville och hon var tvungen att lägga massa tid på saker som hon inte ville och hade möjlighet att prioritera bort.

          Fast hur ofta verkade det som om Bella hjälpte till med det hon inte ville göra? Annat än att klippa gräset var mysig egentid och lite snabbmakaroner någon gång ibland?

      Odd lagade väl vad han tyckte var gott och lämpligt då Bella förmodlingen inte befattade sig med matlagning på den tiden heller. Detta ska han naturligtvis ha fan för nu, sånt ska man inte komma undan med ostraffat! (obs lite ironi)

        No good deed goes unpunished! Här har han lagat mat (säkert supergott och välplanerat) åt henne i flera år och får nu skit för det. Definitivt under bältet

      Ja, det gjorde han ju. Han passade barn, städade, lagade mat, bakade och var dessutom uppassare för sin mycket virriga fru och såg till att hon kom iväg på jobbet till rätt tid och hade med sig allt hon behövde. Han fick dessutom göra kom i håg lister åt henne. Detta har hon själv skrivit massor om. Odd var hennes betjänt och nu måste hon anställa personer för att fylla Odds roll.

        Man ”passar” inte sina egna barn. Dessutom var väl Odd mer eller mindre arbetslös under stor del av deras äktenskap, då känns det ju rätt naturligt att han tar hand om hemmet medan Isabella jobbade?

    Sista 10 månaderna i äktenskapet levde hon ju utan rött kött, bortsett från en köttbulle på julafton…
    Kanske tog henne 11 månader innan hon märkte av de ändrade energinivåerna ?

      Apapap, hon bara slickade på köttbullen, men ’det kändes inte bra’.

    Jag förstår Bella här gällande kosten. Jag tycker om husmanskost, pasta och allt möjligt som ses som ”onyttigt”. Det är såååå gott. Men jag mår bättre och har mer energi med glutenfritt och nästan helt vegansk kost (ibland köper jag saker med ägg i, som rödbetssallad). Det är verkligen som natt och dag. Men att blanda in O är löjligt av henne

      Men alltså, behöver Bella verkligen mer energi? Hon pratar ju inte om annat än hur mycket energi hon har.

        Kan inte svara för henne, men i mitt fall handlar det inte alltid om att orka mer utan handlar om hur jag mår när jag gör saker. Sen uppskattar ju Bella sin energi, så tror inte hon ser det som något negativt hur det än påverkar henne

      Vi är veganer men man kan ”unna sig skit ändå om man vill utan att må som ett rövhål. Typ Bönpasta-makaroner och steka en slemmig sojakorv. Just saying.

        Förstår inte din kommentar riktigt? Är rätt mycket ”skit” som är veganskt. Jag äter både bönpasta och glutenfri pasta 🙂 Inte korv dock, inte hittat någon jag gillar

      Håller med dig. Ser inget fel i att hon menar på att hon mår bättre rent hälsosamt. Jag som är en sann periodare mår alltid 500ggr bättre med nyttig mat, mindre snabba kolhydrater (kött äter jag inte sedan länge) och väldigt lite socker. Tränar man och äter nyttigt blir man till sist lite avtänd på typ socker MEN hon uttrycker sig alltid så… bestämt? Typ ”såhär är det jag vet jag gör bäst jag är bäst”. Alltså vad tusan, jag och säkerligen hon, mår ju inte DÅLIGT av gluten eller kolhydrater. Allt handlar om måtta. Man får fan unna sig ibland eller hur mycket man vill med. Hon ska alltid vara så svart-och-vit. Det stör mig. Det och alla kängor Odd får ta från henne. Vilket pinsamt beteende att blotta hela sitt äktenskap och slänga sin f.d. man under bussen med små pikar på en väldigt stor plattform som han inte har samma möjlighet att kontra/bemöta. Suck.

        svart-eller-vit

    Köttbullar eller falukorv med stuvade makaroner är ju bara bäst!

      Aah Fyfan så gott rent ut sagt!!!

      Åh! Det får det bli imorgon. Har noll fantasi för vad jag ska laga, så tack! 🙂

      Min mammas stuvade makaroner är så goda. Själv har jag bara testat en gång, blev som klisterklump.

    En gång i tiden skulle hon coacha oss i att tycka om sig själv. Nu är det sminknig och föning varje morgon, spraytan, nya bröst, mängder med träning, vegomat, nej till socker och endast EN chokladruta på kvällen (men precis som allt annat som visat sig att inte stämma, så skulle det inte förvåna mig om hon ”fuskar” när ingen ser).

    ”Jag skulle aldrig äta smågodis, sylt, lightprodukter, läst eller pizza. Allt ska vara rent”.
    Hur vet hon hur ”rent” allt är när hon aldrig ens lagar sin egen mat?

    Hon försöker ju paketera hälsohets gömd i någon slags sundhetsbox. Nog för att hon lyckas provocera mängder av gånger men det här är bara sorgligt. Drog mig till minnes att jag nyligen åt en rätt av det hon räknar upp, och trots att jag inte har några viktproblem eller ser upp till henne övertaget, så kom en snabb tanke om att jag alltså matat mig själv med skit.
    Att prata om vanlig mat som typ giftig/oren, är inte fräscht, sunt eller hälsosamt.

      Hon måste ju skylla sin försvunna muffinsmage å mammabröst på nåt… Så hon petar in det då å då, hur nyttigt hon äter

        Yes! Alla vet att det är en myt att bönor gör en gasig/uppsvälld i magen, det är brösten som bönorna får att svälla upp! Bönbröstade Bella

    Det märkliga är att hennes barn får hela annan mat. Ofta ser man små Yoggi-burkad med sötad fruktyoghurt, färdiga köttbullar m.m brevid hennes gröna drinkar, tofusallader osv.

    Inget fel med den maten, men enligt henne verkar ju det vara ”orent” och livsfarligt för en fulländad människa som henne själv. Så varför duger det till barnen med inte henne själv?

      Yoggi-burkar skulle det stå ?

      Det kan ibland vara svårt att bestämma vad barn ska äta:) Vårt stora barn vill helst äta lasagne och gröt och är inte alls intresserad av att testa nya saker.

        Jotack! Har själv två barn så vet mycket väl hur det kan vara. 🙂

        Spelar dock ingen roll i det här fallet för hade den maten Bellas barn får varit så ”farlig” som hon indirekt påstår hade man väl inte tillåtit dem att äta den tänker jag?

        Finns ju massor med sockerfri och vegansk mat som många barn med glädje hade ätit. Om det nu hade varit att hon genuint känner så om hon känner menar jag.

    Gud vilken tramsig människa.

    Isabella skriver nu så mycket ang. mat och vad hon vill äta och inte äta för att må bra. Men, sedan kan man tänka lite vad hon har gjort med sin kropp: Det är tydligt att hon har opererat näsan, hon har silikonbröst, hon har löshår, naglarna görs om regelbundet, och hon använder brun utan sol numera. Plus vansinnigt mycket make-up, hon är inte så naturlig alls.

      Har hon opererat näsan? ?

        Googla hennes foton, stor skillnad på nya och gamla näsan!

          Men kan det inte bero på hennes viktnedgång? Förresten hennes fans i kommentarfältet måste vara så iqbefriade! Får panik av att läsa kommentarerna & fattar inte hur jäkla dumma i huvudet folk kan vara. Folk köper fan allt bullshit??

          Kollade gamla Glamourama igår (skäms haha), men där i ett avsnitt är hon med (säsong 2, avsnitt 1 tror jag), och det absolut första jag reagerade på var att hon absolut har opererat näsan. Otroligt välgjort! Jag hade aldrig vetat om jag inte jämfört med det gamla avsnittet.

        Ingen aning om hon gjort något med näsan eller inte, kunde inte bry mig mindre om den saken, men man tappar väl ändå inte i vikt på näsan??

    Så roligt inlägg!
    Stackars Odd med sina familjevärderingar. Hade Bella fortsatt sitt familjeliv med honom hade ungarna GARANTERAT blivit socialdemokrater!!!!

      HAHAHA!

    Och här äter vi plättar (eller ”pannkaka”… ?). Ingen modern variant heller, blev det klassiska receptet på mjöl, mjölk, ägg och salt – stekt i smör i gjutjärnsstekpannan (blir godast så). Det serverades visserligen inte med sockerstinn sylt, däremot jordgubbs”mos”.

    Väldigt gott men kanske inte så näringstätt. Men såklart inget man smaskar i sig var och varannan dag.

    Det problematiska här är ju egentligen inte hur hon äter, utan hur hon skriver om det och hur det påverkar andra, särskilt de som är i en känslig ålder. Ungdomar som fortfarande går i skolan har inte så mycket att välja på än skolmaten och trots att den ofta är bra och näringsrik så är den inte ”ren” i den bemärkelse Bella pratar om. Undra hur många som väljer att hoppa över lunchen pga detta och liknande inlägg från andra influencers. Jag hoppas av hela mitt hjärta att min dotter inte kommer bli påverkad av detta i framtiden. Här hemma kör vi på att man äter när man är hungrig för att det är gott och för att bli stark som Pippi. Det funkar bra än så länge, men så är hon ju bara 19 månader också…

      Om min dotter varit ”stor” nog hade hon aldrig fått läsa Bellas blogg, rena triggern nu för ätstörningar, stress och hets om det perfekta livet.

      Svensk skolmat är faktiskt både näringsberäknad och i snitt 33 % ekologisk, så skolmaten är det nog inget fel på 🙂

    På tal om hyckleri borde du göra ett inlägg om Therese Lindgrens nya skönhetsmärke och specifikt hennes nya reklamfilm. Tycker verkligen det är toppen av hyckleri att sitta och prata om hur ofta kvinnor/tjejer känner sig fula för att sedan ge sig in i och försöka tjäna pengar på just den industri som tjänar på att de känner sig otillräckliga. Även de som gör bra saker förtjänar kritik när de gör något skevt.

      Håller med. Jag älskar hudvårdsprodukter men att sälja in produkterna på det sättet är konstigt. Sen vet vi inte ens o grejerna är bra. Hudvårdsprodukter är till för att förbättra eller att för att bibehålla eller tillföra någonting till huden. Har inget med insidan o göra. Hon som ska vara en slags frontfigur för ångest också.. suck

      Finns det länk till inlägget?

      Är det verkligen hyckleri med hudvård? Jag hade kunnat hålla med att det varit lite hyckleri om hon tagit fram förskönande produkter som smink osv. Men vad jag har sett så är det ju bara mjukgörande och rengöringsprodukter? Jag tycker det är harmlöst, hon verkar ju bara göra något hon själv uppskattar.

        Jo precis hudvård är härligt men varför ska man köpa hennes handkräm om man känner sig ful? Alltså att döva ångest med ytligheter är ingen lösning. Hennes produkter kanske är väldigt bra men reklamfilmen hade kunnat se annorlunda ut.

    Och husmanskost som är så gott. Det tröttnar jag inte på. Kinesisk mat
    Är också gott. Men inte stark mat för då protesterar magen. Men börjat gilla vegetariskt mer och mer. ?

    Nu har hon skrivit ytterligare SPALTMETER om sig själv, hur ”jättelyxigt” det är med hjälp hemma (haha hon tror verkligen hon är den enda i Sverige som har det) och; ”Ska vi bli ett nytt Estee Lauder kan jag ju inte vara trött nu”.
    Människan har verkligen inget annat i tankarna än sig själv.

    Hon kommer aldrig bli nya Estee Lauder, det kan hon få min ”högra hand” på..
    Hur gick det med serien Quest for sucess? Kommit några nya avsnitt på senaste?

      Senaste avsnittet kom 22a januari. Tittar man på när de andra släppts så har alla avsnitt släppts med 4-6 veckors mellanrum.

        I början var det väl varannan måndag om jag inte minns helt fel.

        Jag tror att mycket försvann i samband med Emmas avsked. De flamsiga instastoriesarna och intervjuserie var garanterat Emmas skapelser.

      Hon har inte varit i en matbutik sedan i somras?!?!

    Eller ”ett och ett halvt”, som normala människor säger.

      Detta skulle uppenbarligen vara ett svar till någon, men där fick jag för att vara spydig.

      Jag postar jättelångsamt! Sluuuuuuuuta dryga dig, bloggjävel

    Kan minnas fel men skrev hon inte nån gång att det var hon som lagade maten på vardagar och eftersom hon inte var så bra på matlagning blev det mycket pasta med köttbullar och annat enkelt? O gillade ju gourmetmat vilket han lagade på helgerna. Så i så fall var det ju hon som bidrog till makaroner med köttfärs som hon nu inte klarar av tydligen.

    Det kan inte vara så att B ska lansera något / gått in och investerat i något Hälso/Mat företag … och därför ”tjatar” om detta nu ….? Fick bara för mig att en ny Health app med henne som ansikte utåt snart kanske dyker upp…. ”Ren mat och träning ” = konceptet

      Träningsstället Fitness Collection har hon väl investerat i?

      Bella goes clean eating, blir samarbetspartner med kz

    Hittar inte hennes pik mot Odd i inlägget? Någon som kan visa?

      ’I min förra relation blev det mycket husmanskost’ ’jag skulle aldrig gå tillbaka – det finns inte’… läste du hennes bligg när hon var ihop med Odd så stod det typ varje dag att det var han som alltid lagade mat och hur duktig han var på det och att hon äääälskade all mat han lagade.

    Isabella ”jag har inte besökt en mataffär sedan i somras” Löwengrip. Förutom då hon för nån vecka sedan besökte en för att köpa lördagsgodis till barnen… jaja. Hennes senaste inlägg gör mig helt matt. Jag undrar hur alla andra entreprenörer gjör i början av sin karriär när det gäller markservice, inte sjutton kan alla ha det så lyxigt som henne? Men ändå har många lyckats bygga framgångsrika bolag. Bara för att man jobbar 12 timmar om dygnet och aldrig gör något tråkigt eller jobbigt för att ”maxa energi” betyder det ju inte att ens företag blir det nya Estee Lauder?

      Min man jobbar från 05.00 – 18/19.00. Det är en vanlig arbetsdag för honom. Han driver eget, med flera anställda och är mycket framgångsrik. Du skulle nog känna till bolaget om jag nämnde namnet (vill dock inte outa varken mig eller honom) :-).

      Vi har dock ingen markservice. Vi handlar och lagar vår mat själv. Vi städar vårt eget hem. Vi cyklar (med egna ben….) till skogen och äter picknick. Vi bråkar. Vi har tråkigt ibland. Vi äter makaroner med ketchup – Men vi (han!) överlever ändå.

      Exakt så är min uppfattning om att vara egenföretagare också. Jag är företagardotter och företaget är numera stort och framgångsrikt. Men här är det ingen inhyrd markservice heller utan pappa jobbar typ 05-17 varje vardag. Vid behov mer. Mamma jobbar inte heltid så hon sköter en del av markservicen då hon är ledig och alla hemma hjälps åt med hushållssysslor. Företagarlivet är långt ifrån glammigt (om man inte är Isabella L med andra ord).

        Fast det går ju inte att jämföra om din mamma är hemma på halvtid. Isabella har ju inte längre en annan vuxen i familjen som kan hjälpa till och får då lösa det på annat sätt. Vad är problemet? Jag har uppväxt i en familj som driver tre stora företag samtidigt som min pappa har haft styrelseuppdrag i svenska ledande företag och min mamma haft en högst uppsatt ledningstjänst, finns inte på kartan att de skulle hinna göra allt själv. Jag är uppväxt med barnflicka, städhjälp och folk som hjälpt till med trädgården. Vad är felet? Lovar att jag både då och nu som vuxen, mår hur bra som helst ändå!

    Täckmantel för bantning, inget annat. Klart att normal husmanskost är mer kolhydratrik och föder sockersug för många, men då kunde hon ju säga det rakt ut och inte att det är ”oren” mat – som någon skrev, varför i så fall ge sån mant till barnen?!

      Håller med Hulda Frun. Jag tyckte att Lady Dahmer skrev väldigt bra om detta med täckmantel för bantning. Hittar inte inlägget nu men det var det som folk totalt missuppfattade och trodde att hon likställde veganism med ätstörning…

    Vad snyggt kommentarsfältet ser ut! 10/10 köttbullar!

      Håller med!! Förutom när det är många svar på en kommentar. Till slut blir svaren på kommentaren supersmala, ”ett ord per rad” om ni förstår. Det gör att jag inte orkar läsa alla kommentarspår/trådar.

      Men annars ser det jättebra ut :)!

      Får 10/10 av mig först när tummen ser annorlunda ut när jag tryckt på den. Nu får man hålla koll på om siffran ändras bara. Petitesser egentligen. Men du vill väl veta allt, Camcam? 🙂

    Jag ska gå och laga snabbmakaroner och köttbullar nu och blir riktigt OREN! Men det kanske jag kan komma undan med då jag aldrig dricker alkohol?

    Tycker synd om Bella, hon är tom så desperat att hon släpper igenom kommentarer om hennes bröst. Hon har nog tappat en massa läsare!

    Däremot kan jag hålla med Bella, har själv slutat äta kött och jag måste såååå mycket bättre! Dock har jag inga problem att äta lite pasta och choklad, vad vore livet utan lite guldkant! ?

    Hon som hävdar att hon inte lägger onödig tid på att älta gör inget annat än att ältar deras äktenskap.

      Nej exakt, hon bara ältar hela tiden och pikar Odd. Antigen är hon sjukt bitter (låter som det!) och vill ge igen – eller så är det bara ett uttänkt spel för att provocera läsare att diskutera dvs fler klick till bloggen. Vilket av alternativen det än är; så är det tragiskt. Varför inte bara lämna det som varit och fokusera framåt? För barnens skull?
      ….men antar att det inte skulle generera lika mkt klick och pengar, så det är väl inte något alternativ för henne.

    Hon är väl lite hyper nu när allt går så bra. Hon har så mycket tid och energi som frigörs av att slippa vara mamma på heltid och hon har nog insett hur skönt det är att slippa kompromissa med Odd. Men frågan är hur det blir med Hajen när förälskelseperioden är över och han ska bli nån form av bonuspappa på riktigt. Det är ingen enkel grej. Jag gissar på katastrof alt. att hon gör slut och konstaterar på bloggen att hon drevs till en romans för att Odd hade ärrat henne så med sina köttbullar. Hajen verkar ju inte vara nån form av hälso-kille. Tror inte han vill uppfostra Odds barn och äta sallad. Jag tror det tar slut så fort det uppstår minsta slitning. Jag gissar också på att det är nån slags status för honom att dejta Bella ett tag.

      De verkar faktiskt ungefär lika ego, tror knappast han kommer låta henne styra och ställa. Noll mysfaktor där iaf.
      Han överröster henne med dyra presenter och det säger en hel del – statusgrej och uppvisning, inte kärlek.

      Jag tror också att Hajen ser Bella som ett bra kap för det ger naturligtvis status att vara tillsammans med en kändis. De kretsar Hajen umgås i verkar väldigt fixerade vid pengar, status och yta så Bella passar honom bra.
      Men om det blir något mer bestående är förstås tveksamt. Bella verkar knappast vilja kompromissa för att ge sig in i någon ny stadig relation. Lärdomarna från det kraschade äktenskapet säger henne att hon inte vill göra avkall på något för att anpassa sig till en annan människa. Inte på ett bra tag.
      Men, men. Hon har ändrat sig förr så vi får väl se 🙂

        Hon skrev i ett svar till en kommentar att hon och Hajen ”bor ihop under helgerna” men det undrar jag hur fan de hinner med, eller hur mycket sanning det finns i det… Nog en del av grejen att teasa läsarna och provocera.

          Det var under en helg I Köpenhamn som de bodde tillsammans.

      Jag har funderat mycket på det där hur hajen tänker kring bellas ältande om:
      1. Hennes äktenskap med odd
      2. Inläggen om sorgen efter skilsmässan, inte släppa in en ny man, allt tjat om att bara vara själv utan en man i sitt liv.
      3. Weekendresan med killen i Frankrike. (Sorry om detta är självklart för alla som lusläser camcams blogg men jag hängde inte med i vem han var)

      Hon och hajenn har ju trots allt dejtat ett år snart… jag hade nog tyckt det kännas hårt även om den jag dejtade skrev ”Sveriges största blogg” och vill locka läsare

      ”Ärrat henne med köttbullar” ??????❤

    Här har det nyss ätits massor med husmanskost. Kalops, kokt potatis och rödbetor. Om en stund ska vi dricka superstarkt kaffe och doppa pepparkakor i det. Pepparkakor med galet mycket smör på.

    Hur orena är vi inte i detta huset?

      Åker inte smöret ner i koppen när du doppar kakan i kaffet?

        Man måste doppa snabbt. 🙂

    Jag tror Bella har en ätstörning! Är själv vegan och det är inte lika med nyttig, jag äter massa kolhydrater. Att tänka oren mat är sjukt!

    Och där tog jag klivet! Nu slutar jag läsa hennes blogg, för alltid.

      Välkommen till klubben! Jag slutade läsa efter skilsmässan då clickbaten blev för många. Hade lite separationsångest ett tag men det går över ♡ håller mig ”uppdaterad” här istället ?

    Times Changes.
    Från Bellas blogg 25 november 2014:

    ”Nu blir det snart middag här hemma, ikväll ska faktiskt JAG laga mat. Det blir ugnsgratinerad falukorv med potatismos. Jag älskar den rätten.
    Mina favorit-vardagsrätter jag helst äter här hemma:
    1. Odd Köttfärssås & spagetti
    2. Odds köttbullar med potatismos
    3. Odds egna pytt i panna
    4. Odds egna korvstroganoff
    5. Odds egna chili eller carnitas
    Visst är det trevligt med restaurangbesök och dyra viner men jag måste säga att vardagslivet slår lyxlivet alla gånger. Jag älskar våra kvällar med stök, skratt och en hel del gegg (Gillis) :- ) ”

      Oj, kött i varenda rätt. Då hade jag också tröttnat tillslut. Men då passade det väl att skryta om sin karl som lagade mat å bakade så det visslade om det. Sen åkte han ut å käket likaså. Då vart det plötsligt goals å få plantbaserad mat lagad av en köpt tjänst. Orkar nån ens bry sig längre?

    Det är ju Bella i ett nötskal.Hon skriver långa inlägg om saker hon tycker,tänker och gillar.Det låter varje gång som om hon uppfunnit hjulet och samtidigt blivit frälst.Tråkigt bara att hennes tycke o smak inte är på ”riktigt” utan bara en tillfällig nyck.Med tiden som man följer henne börjar man fundera över hennes identitetskriser och behov av att intala sig och omvärlden att just nu har hon äntligen funnit sig själv.Varför inte bara i förbifarten säga att just nu äter jag mycket vegmat för att jag känner för det.Hennes uttalanden är så stora och definitiva.Tråkigt sen om hon blir sugen på pommes,bea och en köttbit om ett halvår och har gjort världens grej av att hon minsann inte äter sån mat längre.Just saying….

    Önskar vi kunde sluta fokusera så himla mycket på vad vi äter samt sluta berätta för alla andra ond et, det är fan inte normalt. Tänk om samma energi lades på att det finns människor i världen som svälter ihjäl medan vi i vårt överflöd tar oss rätten att utesluta hela grupper av livsmedel, samt kräva olika exotiska livsmedel året runt som fullkomligt utarmar både jord och människor på andra sidan planeten? Ett stort problem som skulle kunna lösas eller åtminstone i mycket högre omfattning avhjälpas om viljan fanns.
    Och jag lägger några slantar på att när plantbaserad kost inte är lika hett så kommer många sluta äta det och gå vidare till nästa trend.

    Det är en sån drastisk personlighetsförändring att jag börjar fundera på om hon fått någon hjärntumör eller något?

      Känns mer som om hon har slutat med någon medicin. Inläggen är milslånga, speedade och handlar bara om hur perfekt allt är.

    Det finna två ggr blondinbella verkligen krupit under skinnet på mig. Först, att man minsann ska ha barn ung för hur ska man ha energi om man har barn efter 30 och barnen vill leka (????). Minns dock inte exakta meningen men enligt henne ska man ha barn ung för att orka med dem. Blev så irriterad, jag har själv väntat med barn och har 30-31 som mål och det är pga bostadsbristen och ekonomin. Minns att jag skrev det som kommentar men då började hennes armé säga att hon har minsann jobbat sig upp till allt och att jag borde kunna göra samma. Ologiskt kan jag tycka iom ingen annan vet hur en själv sliter.

    Och nu denna gång!!! Jag ÖNSKAR jag hade haft tid och pengar över så jag kunde hinna/ha råd att laga lite mer avancerad mat. Ibland blir det makaroner och köttbullar och inte fan skäms jag för det. Det är var det är liksom! Tröttnat på hur hon verkar se ner på andra som inte haft lika mycket flyt. Gillade “down to earth”-Bella, men antar att hon var plast redan då.

      Givetvis har BB krupit under skinnet på mig flera ggr men denna gång, precis som första, chockade mig.

      Ursäkta stavfelen däruppe! 🙂

    Jag slutade läsa BB blogg ungefär samtidigt som hon blev gravid med Gillis. Får fullkomligt panik över människor som lever i 200 knyck och tyckte redan på den tiden att hon hade någon slags översittarattityd, så jag kort och gott slutade läsa hennes blogg där och då ? typ mitt bästa beslut inom den här sociala medier-världen!

    Tycker vi lämnar henne ifred, slutar läsa, slutar kommenterar. Tjejen mår ju uppenbarligen inte bra!

      Slutade läsa hennes blogg för några månader sen, just för den skull. Hon verkar inte må bra..

    När allt har lagt sig och hon har bearbetat sitt seperation ordentligt, tror jag att hon kommer inse att hon vart inne i en destruktiv period.

    Jag gör exakt liladant själv. När jag separerar och ska börja ett ”nytt” liv så börjar jag träna och hålla på med kosten. Jag får extremt mycket energi av det, EXAKT som hon beskriver. Men det slutar med att byxorna skaver hål på huden över höftbenen (blir så smal) och att man säger pang rätt in i en orkeslös depression.

    Men hon mår ju obviously inte bra, människan. Den fasaden hon visar upp innefattar allt som normen säger att en kvinna ska vara; framgångsrik, hälsosam (smal), vacker, lycklig etc etc. Och att hela tiden skriva ut och bekräfta sin egen förträfflighet känns ju på något sätt som ett desperat behov för att för sig själv bevisa att man gör rätt och att allt är bra. Påminner lite om hur många gör efter ett break-up där de vill visa hur bra allting är för sitt ex och resten av världen medan man egentligen är helt trasig inuti.

    Har aldrig haft något emot Blondinbella, men på senaste tiden tycker jag att hon ändrat sig kring allt hon en gång trodde så SJUKT STARKT på och dessutom pikar Odd på ett så fult sätt. Hur kan man 1. använda sin blogg till det och 2. göra så när man ändå valt att skaffa barn tillsammans? Lägg av.

    Nej den gamla Bella som älskade Odds mat och husmanskost passar inte in i den nya Bellas image (hennes nya person). Kan det vara affärsmässigt, alltså att hon tänker att hon ”måste” säga sådant för att det ska någon som jobbar inom skönhetsbranschen göra? Typ ”vill ju inte ge investerare/kunder fel bild av mig!”

    Oj, kött i varenda rätt. Då hade jag också tröttnat tillslut. Men då passade det väl att skryta om sin karl som lagade mat å bakade så det visslade om det. Sen åkte han ut å käket likaså. Då vart det plötsligt goals å få plantbaserad mat lagad av en köpt tjänst. Orkar nån ens bry sig längre?

    Inga kommentarer förresten om att hon inte har störst blogg längre?

    Sorgligt att man ser en viss typ av kost som oren. När jag var yngre och hade ätstörningar gömde jag gärna min rädsla för kolhydrater och fett genom att kalla viss kost för just det, oren, inte hälsosam, näringsfattig, tomma kalorier och så vidare. Jag var hela tiden tvungen att poängtera detta både för mig själv och min omgivning (om någon frågade) att jag väljer ”nyttig kost” för att jag mår sååå bra av det och den orena maten är bara dålig för kroppen. Men det var jag. Jag kan inte uttala mig om Bella, jag kan bara känna igen mig i ätstörningen när hon skriver så. Idag har jag funnit en balans och kan njuta av kolhydrater och socker utan att må dåligt.

    Faaast?? Nej jag tolkar verkligen inte hennes inlägg på det här sättet. Jag ser det mer som en skiljelinje hon drar, alla har ju i stort sätt haft olika levnadssätt under olika perioder i sina liv typ som barn, student, ung vuxen osv. Känns som att många här läser otroligt mycket mellan raderna, mer än vad som är nyttigt? Under sin relation med Odd så stod ju han för matlagningen och då äter man det som lagas. Jag älskar (och har gjort i hela mitt liv) att äta en riktigt bra burgare eller stek och mammas mat är alltid bäst men sedan jag blev vuxen (på riktigt) så har jag fått hitta mat typer och sånt som är mer ’jag’ och passar mig bättre. Jag äter inte längre rött kött själv men om suget faller sig på om jag är ute skulle jag nog tänka mig att beställa in det. Samma sätt tolkar jag hur BB skriver?

    Har alltid gillat den här bloggen men jag blir inte klok på tonen som uppstått här senaste månaderna, både från Cam och läsare. Betydligt mycket mer spektakel och förlöjligande, framförallt av BB där det ofta känns som att inläggen och kommentarer är skrivna i ren iver och ilska?

    Självklart förstår jag att inte alla gillar henne eller håller med om hennes åsikter/levnadssätt men det här inlägget tog nog första pris i dumhet.

    Chansar ot: någon som har en rabattkod till apotea?

    Det är väldigt få som kan outsourca allt, om ens något, och då ”måste” det bli ”vitt mjöl och kofärs”ibland för att livet ska gå ihop.
    Dessutom behöver glutenfritt inte alls vara nyttigare…

    Hon klagar väl inte på Odd som person men på typ allt med livet med honom.

    Men tänk vad sorgligt om ens partner efter flera års äktenskap och barn osv inte bara dumpade en utan gick ut offentligt med att hela livet varit sämst, och blev fantastiskt av att dumpa en? Hade inte känns som särskilt fint skimmer över de åren… Näe hon kan gott hylla sin livsstil utan att sparka på en annan.

    Mums, vad det såg gott ut (bilden med köttbullar och makaroner)!

    Bella påverkas väldigt mycket av den person hon för tillfället dejtar eller är tillsammans/gift med. Jag var bekant med hajen för några år sedan och vill minnas att han tränade väldigt hårt och tänkte mycket på vad han åt. Så nu när det är hajen som gäller för bella är det föga förvånande att hon har börjat anamma hans livsstil likt det sätt köttfärssås och familjeliv tog över när hon började dejta Odd.

    Jag tycker för övrigt att det är lite lustigt hur bella ska hålla på att hylla singellivet när hon och hajen har varit mer eller mindre klistrade vid varandra sedan skilsmässan. Spännande definition av att vara singel .

    Vad Bella menar med husmanskost är att hon aldrig mer vill ha en vanlig man som Odd. Hon vill ha någon mer sofistikerad och världsvan.

    Tycker synd om henne. Hon har helt spårat nu och känns som att sammanbrottet kommer när som helst. Känner mig också piggare osv. sedan jag blev vegan men inte sjutton måste jag påpeka det för folk stup i kvarten eller skriva långa inlägg om hur min mamma (som lagade maten innan jag lagade min egen) påtvingat mig pasta…

    (Hade VERKLIGEN hoppats slippa den där dumma du postar för snabbt-skiten nu när bloggen är flyttad.)

    Själv är jag lufterian, d v s jag lever på enbart luft. Jag tycker att allt annat är omoraliskt och fel. För även frukt och grönsaker, om ni inte visste det, kan känna smärta. Är personligen så trött på alla som ska tvista om vilken kosthållning som är den rätta. Skit istället i att äta. Orkar inte ens länka åt er som eventuellt undrar, googla själva!

    TW på alla äckliga likdelsbilder snälla. Ser så vidrigt ut och hjärtat blöder för alla miljarder djur som jag vet lever i misär för att sen slaktas och skäras sönder bit för bit pga människors rena egoism.

      Om du på allvar blir triggad av en bild på köttbullar så borde du nog inte läsa den här bloggen då jag varken tänker sätta ”trigger warning” på bilder med köttbullar och inte heller och det gäller även falukorv, hummer, tacos och hel hel hög andra maträtter.

        Är väl det som är det läskiga, att de flesta är så avtrubbade att de inte reagerar på bilder på döda.

      Men alltså… jag är själv vegan och gör definitivt ”kött”bullar och annat som är helt vegetariskt men format som traditionella kötträtter. Rent krasst kan du ju egentligen inte ens veta om dessa köttbullar är gjorda med kött eller inte. Fine om det rörde sig om en bild på en blodig slakt, men du kan ju knappast vara seriös med att du behöver TW för några bullar som du inte ens ser att det är likdelar?

      Detär såna som dig som förstör för alla andra veganer. Om du ser ett lik i köttbullarna på bilden borde du nog kolla dig själv först.

      Nam nam nam! Jag åt ett paket bacon + 3 ägg till middag igår. Sååå gott! Står mig dessutom till lunch idag. Lyx. 🙂 MUMS!

    Ährm, såklart är allt som hon skriver tänkt att provocera och skapa klick/kommentarer, när ska folk lära sig det? Hon har helt öppet i föreläsningar berättat om denna strategi. En del kallar det briljant, jag kallar det tramsigt så in i helvete. Eller ja, att en tonåring håller på att och provocera är inget nytt under solen men att som 27-åring ( hon är väl 27?) hålla på och tramsa såhär…..? Och det där högtravande snacket om att inte kommentera skilsmässan och/eller äktenskapet, nej visst. Bara i sådär var 3:e inlägg adresserar hon något till äktenskapet/skilsmässan. Givetvis i negativ ton subtilt men ändå tillräckligt för att skapa kommentarer.

    Vet att det gått snart 2 månader sedan nyår, men snälla, kan vi inte avlägga ett sent nyårslöfte och sluta läsa den där töntiga bloggen hon driver?
    Själv läser jag inte längre och upplever helt klart det som positivt. Att läsa om Bellas 200-knyck liv ger stress, inget pepp eller ”goals” …usch!

    Att hon täcks nedvärdera den mat som Odd fixade varje dag åt hela familjen! Själv gjorde hon ingenting hemma, utan hela markservicen stod han för.

    Hur var det hon åt innan Odd? Ingen riktig mat alls, utan fil och smörgås på kvällen.

      Nä, då åt hon bara restaurangmat, antingen hemma eller på restaurang.

    mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit frånskild i 2 månader efter att jag var gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. Hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tänkte att min make skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bodde i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrade att lämna tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att han försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. Det har gått fyra dagar nu och han vill ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. Han sa att han skulle dö och om jag inte skulle ta tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.