Kenzas bild används i artiklar om en lärare som haft sex med sina elever

Att man mer eller mindre förlorar kontrollen över sina foton i samma stund som man laddar upp dem på nätet känner nog de flesta till, men att det sedan finns människor och företag som utan minsta betänklighet använder dessa bilder i syfte att illustrera en historia – hur otrevlig den än må vara – kanske undgått vissa av er…

Det har nämligen kommit till min kännedom att bilder på Kenza används både i tidnings artiklar och videos som handlar om en kvinnlig lärare som haft sex med flera av sina manliga elever.
Det finns en bild på kvinnan ifråga men flera stycken bilder på Kenza i olika storlekar.
Artikeln publicerades den 4 februari 2017 på The Daily Star Sunday och är skriven av en man vid namn Jamie Micklethwaite.
The Daily Star är en tabloidtidning som grundades 1978 med en pappersupplaga på över 400 000 med en välbesökt webbsida och app.
Videon här ovan laddades upp på Youtube den 7 september 2017 på kontot ”TheRichest” som har över 10 miljoner prenumeranter.

Kenza är en känd profil både på nätet och utanför och att bilder ibland används på mindre fördelaktiga sätt kanske inte går att undvika, men att pekas ut och användas för att illustrera en artikel om en lärare som anmälts för att ha haft sex med sina elever är allvarligt.

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stämning!! *Klapp klapp klapp*
    Stämning!! *Klapp klapp klapp*

      Rekommenderar Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren eller helt enkelt tycker apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexhjälp, Kamagra. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i potens väg …

    Sjukt!

    Väldigt obehagligt, tycker verkligen synd om Kenza.

      Håller med, jäkligt obehagligt! Tänk att få se en bild på sig själv i ett sådant sammanhang ?

        obehagligt/ bb

          Inga ord …

    Okej orkar inte vänta på ”öppet spår” men har ett stort jävla i-landsproblem.. Min kille är så satans snygg. Jag vet inte vad han ser i mig för jag är typ 150 lång småfet å har inga pengar.. Å de här börjar äta upp mig inifrån varje dag.. Tror han ska lämna mig varje dag…har inte kännt såhär när jag varit med ”normalsnygga” killar. (å även varit gift så är inte 13 år) börjat få tillbaka ätstörningar å känner mig bara otillräcklig

      Han är förmodligen inte så snygg i andras ögon som i dina.

      Men han har ju valt att vara tillsammans med dig. Var du lång, smal och rik när ni träffades?

      Det finns inget att göra förutom att öva upp din självkänsla och ditt självförtroende då de är det som är boven i dramat. Finns hur mycket tips som helst om man googlar. Det tar ett tag och krävs mycket engagemang, men det går! 🙂

        Jag har också haft en sådär ruskigt snygg kille. Han var inte medveten om det själv, men alla runt omkring var. Speciellt hans mamma som konstant kom med pikar om hur snygg hennes son var och hur väl han tog hand om sig, medan jag inte gjorde det (?).
        Vi var tillsammans i 4 år, och han älskade mig lika mycket som jag älskade honom.
        Dock var han mer än ett pretty face. Han var lat, egocentrisk, hjälpte inte till hemma, såg till sina egna behov och glömde alla andras.

        Till slut insåg jag att jag var värd något bättre. Vi flyttade isär och livet gick vidare.

        Vad vill jag ha sagt? Att bara för att man är ”snygg”, så behöver man inte vara fantastisk. Däremot kan man vara fantastisk utan att vara ”snygg”. Och är man fantastisk brukar snyggheten komma av sig självt. Insidan speglar sig på utsidan liksom.

          Men man kan vara både ruskigt snygg och en fantastisk människa. Den ena utesluter inte det andra. Utgår från att Emma är ihop med honom för att han är en bra person, inte bara snygg…

          Så Emma, din pojkvän är med dig för att han har valt det. För att du ger honom vad han vill ha i en partner/relation. Njut av att han är snygg!

          Sen upplever man ju ofta sin partner som snyggare än vad omgivningen gör.
          Jag tycker att min pojkvän är så snygg att jag fan får andnöd och blir fnittrig. Tror inte omgivningen reagerar likadant på honom ??
          Men det är ju för att jag är kär och vet att han även är världens bästa människa.

      En annan Emma här och kunde skrivit detta själv.
      Är också kring 150, dock inte varit gift. Har dejtat en kille ett tag nu (träffades via dating app) och han är helt fantastiskt. I början och även nu undrar jag vad han ser hos mig. Han är vältränad, tvättbräda, fint hår och hy – allt är perfekt. Jag å andra sidan är fet, tappat hår (kalfläck) och min hy är ärrig. Jag har berättat för honom att jag känner mig osäker på mitt utseende och men han bara säger att jag är fin ?

      I slutändan handlar det om självkänsla, jag jobbar mer och mer med det för att inte förstöra detta.
      Mitt råd är att jobba med att öka din självkänsla och försöka slappna av och njuta.

        Känner samma sak. Jag ser normal ut, har ett okej utseende och en rätt schysst kropp. Men min kille har tidigare bara haft fitnesstjejer med sillisar, smal midja, muskler & stor röv. och han är själv är extremt vältränad och ser väldigt bra ut.

        Har tidigare alltid känt mig snygg i bikini och alltid haft vältränad killar, men sen jag träffade honom så känns det som att min kropp helt plötsligt blev tjock… han har aldrig sagt något negativt om min kropp, bara tvärtemot . Han är fantastisk på att bekräfta och visa både fysiskt och med ord hur mycket han uppskattar mig.

        Men det sitter ju i en själv. Vet dock inte Hur jag ska jobba bort det. Känns som ju mer jag försöker jobba med det, desto värde blir det.

          Jeffe, det låter mer som att du har en skev syn på din kropp.

        Låter som att du träffat en jättehärlig kille ju!! <3

      Min numera man säger samma sak hela tiden, om sig själv. Fattar inte varför jag föll för honom (130 kg, fattig, skuldsatt osv). Men han hade så satans stort hjärta, en famn som andadea trygghet och ögon jag fortfarande drunknar i… såå.. bara för att du ser på dig själv på ett visst sätt betyder inte att han ser detsamma. Du är nog lika vacker i hans ögon som han är i dina.

      Har du tänkt på att han kanske gillar dig för den du är?

      Jag är också tillsammans med en kille som är SÅ jäkla snygg! Jag är mer normal snygg 😛 om man ska hålla på o kategorisera efter normen. Dock tror jag inte min kille fattar det själv fast jag sagt det åt honom. Han avgudar verkligen mig och tycker jag är världens snyggaste. Vad som är vackert är olika i allas ögon o personlighet väger tyngre!

      Jag har inget dåligt självförtroende alls och är nöjd med mitt utseende så tittar bara på det rätt objektivt o tycker jag gjort världens kap 🙂 Både till utseende o personlighet.

    Appropå något helt annat: camcam vad gör Kitty Jutbring nuförtiden? Stendöd blogg! Kan du inte göra lite efterforskningar på detta 🙂

      Det var ju ganska längesen hon gick ut med att hon ’fått sparken’ som bloggare och inte visste riktigt hur och när hon ev skulle ta upp bloggandet igen…

        Kitty har egen blogg, https://kittywashere.com
        Dock uppdateras den och hennes instagram rätt sällan,
        Men hon jobbar ju med labyrint på SVT, sen har hon gått ut med att hon tecknar lite till en eventuell barn bok.

          *barnbok

      Vad kul att du frågade om henne! Minns henne från Big Brother och gillade henne då. Tycker att Sindy påminner om henne lite på vissa bilder, utseendemässigt.

        Kommer ihåg henne från Big Brother också!! När hon hade med sig kotten ? och de byggde fort inne i sovrummen där de satt och byggde upp strategier med kort ?

      https://kittywashere.com/

      Är det denna blogg du menar som stendöd?

        Precis! Jag är liksom nyfiken på vad hon gör. Skyller det på att jag bor på landet, hehe!

      Hon instagrammar en hel del! Och jobbar med SVT produktion om jag inte missförstått något.

    Har det tagits upp om videon JLC lagt upp på youtube där de provar att stjäla mat från snabbmatsresturanger?
    Riktigt vidrigt att inför nästan 300 000 småungar visa hur en kan stjäla mat och göra jobbet onödigt svårt för vissa…

    https://youtu.be/bglCpcwNPGo

    Mycket OT här men vet inte var jag kan få bättre råd än här..!
    Jag har blivit inbjuden till en möhippa där det redan nu räknas med kostnader för dagen på ca 3000kr plus blivande brudens del. Det är idel dyra aktiviteter. Jag har inte del i planeringen utan det är tre av brudens närmaste vänner som ansvarar.

    Är det bara jag som tycker att drygt 3000kr för en möhippa är dyrt och för mycket? Innan har jag bara varit på möhippor som kostat runt 1000kr och där fokus varit på någon aktivitet men framförallt att umgås och ha roligt tillsammans utan att det ska kosta så mycket.

    Är lite rädd att många ska hoppa av denna möhippa just pga kostnaden också.

    Vad tycker ni? Ska jag säga ifrån eller bara avstå från att vara med? Samtidigt blir ju bröllopet mycket roligare om man varit med på hippan.. Om någon vill hjälpa mig på traven i detta dilemma vore jag mycket tacksam!

      Jag hade sagt till om jag var du. Alla har inte den mängden pengar att lägga på en möhippa. Personligen hade jag t ex inte haft råd att delta i något sådant, och det är ju bara jättetråkigt om inte alla som vill kan vara med. För, ja, fokus skall väl ligga på att ha trevligt tillsammans? Det finns massvis av billigare, prisvärda aktiviteter att bygga en möhippa kring. Tycker absolut att du kan prata med de ansvariga om det.

      Säg som det är att det är för mycket pengar, damerna kanske behöver sansa sig lite? Och bröllopet behöver inte vara roligare för att man varit med på hippan, jag förstår precis hur du känner dig. Var på tre bröllop förra året och sista hippan skulle bli för avancerad (utlandsresa, dyrt och mitt i högsäsong på jobbet och ville inte ta dyrbara semesterdagar), men jag träffade så kul folk på bröllopet ????

      Det låter dyrt, jag har varit tvungen att tacka nej till billigare hippor än så, för att jag inte hade råd.
      Jag gifter mig i sommar och har varit tydlig med att huvudsaken är att folk kan komma, inte att det blir dyrt. Du kanske kan lägga fram det så? Som att bruden nog hellre vill ha sina nära vänner där, i stället för att exkludera folk pga priset.
      Möhippor är ju inte längre ”sista kvällen med gänget”. I dagens samhälle är det ju inte supermycket som ändras när man gifter sig.

        Ja så känner jag också, att det allra viktigaste är att umgås och ha trevligt!

      Om du menar 3000SEK per person så är det definitivt för högt. Skani resa utomlands?

        Nej ingen utomlandsresa men dyr mat, massor med champagne, flera dyra aktiviteter såsom spa och gokart och glasblåsning där alla ska delta.

      Har aldrig varit på möhippa som kostat mindre än 3000kr per person, så det låter helt normalt i mina öron MEN, du kan kanske välja vilka saker du vill vara med på och få ner priset lite?

      Är bruden en viktig person för dig/ att du känner att du skulle ångra dig en lång tid om du inte gick på hippan så skulle jag ha sagt till de som arrangerar. Är bruden en ytlig vän så skulle jag nog bara artigt tacka nej eventuellt vara med på ex middag.

      Jag tycker att det är helt sjukt att betala så mycket för en möhippa! Det är halva min månadshyra! Tror tyvärr att flera kommer strunta i möhippan synd eftersom det går ut över bruden :/

      Det är assvårt att planera en möhippa så att både brud och deltagare blir nöjda. Förhoppningsvis har de som styr fått veta vad hon uppskattar och anpassar sin planering efter det. Som deltagare tycker jag att man antingen får säga ”nej tack, jag har tyvärr inte råd” eller bita ihop och delta (helt eller i viss del). Om alla ska få en saying i planeringen blir det helt omöjligt att få ihop. Men – det är bara min åsikt och den baseras som sagt på antagandet att planeringen är utefter brudens önskemål.

    OT men vilka är bättre att fråga än er..! Vad tycker ni om en dags möhippa för 3000kr? Jag känner att det är för mycket men ska man säga ifrån eller avstå? Eller bara bita ihop och punga ut?

      Är brudens tre bästa vänner som ordnar och jag känner inte dom alls…

        Om det är vad var och en ska betala så låter det ju lite väl häftigt i mina öron. Men så har jag ju hellre aldrig varit på en möhippa ?

          Det låter som en jäkla massa pengar, jag hade absolut sagt ifrån. Senaste möhippan jag varit på gick på ca 1000kr och då hade vi en superhärlig dag och kväll. De flesta människor med en ”normal” inkomst skulle nog inte kunna lägga 3000kr på en möhippa, inga konstigheter

      Men oj, vilket jättekalas! Vad ska ni göra som är så dyrt? Inte så många som delar kanske? Om du vågar så skulle jag erkänna att det blir lite i saftigaste laget och kanske komma med förslag på billigare grejer eller billigare versioner av det ni ska göra. Annars får man nog snällt avstå tyvärr.

        Ja men verkligen! Det är många som är inbjudna men anledningen till att det blir så dyrt är att det är många dyra aktiviteter som alla ska vara med på. Typ spa, glasblåsning etc. Så vi deltar själva plus bruden. Plus att det ska vara drinkar och sånt i obegränsad mängd.
        Vet inte ens om jag vill vara med när det är så verklighetsfrånvända arrangörer som inte tänker på andras ekonomi.

      Oj! Det lät lite väl dyrt! Visst, bröllop med tillhörande festligheter sker väl (förhoppningsvis) bara en gång i livet – så vill man slå på stort så är det väl då man ska satsa… Men, 3000 kr för en möhippa.. Nja. Jag hade nog varit ärlig och sagt till bruden/den som planerat möhippan att jag måste avstå pga ekonomiska skäl.

      Varför måste aktiviteterna vara så dyra? Vet du vad som är planerat och vad det är som kostar? Isåfall kanske du kan delta på några aktiviteter men inte alla/de aktiviteter som kostar mest? Om du har bra vänner så förstår de säkert att kostnaden kan bli för stor för vissa.

      Oj, låter jättedyrt. Men då hade jag själv sagt till de två som planerade min att det viktiga va att alla var med eftersom jag har flera vänner som inte har så mkt pengar. Det lyssnade dom ju inte på så vi har inte pratat sen dess. Och mina andra vänner som inte hade råd vågade inte säga nånting, så prata med dom. Kom med andra billigare förslag. Enligt mig är det viktigare att umgås, inte vad man gör. Jag hade kunnat sitta hemma i trädgården om så vore fallet.

      Tycker det låter jättedyrt! Det är bara för en dag och ingen övernattning?! Det finns säkert någon annan i sällskapet som tycker samma som dig, men inte vågar säga det. 3000 kronor och sen kostnaderna som uppkommer när man går på själva bröllopet (kanske nya kläder, presenter, ev resa till bröllopet) blir ju jättemycket!!

      För mycket skulle jag vilja säga. När vi fick betala 700 kronor tyckte vi att det var ganska saftigt, så 3000 kr är verkligen no-go. Jag hade nog sagt att jag tyvärr inte har möjlighet att betala 3000 kronor och därför får avstå, men att jag önskar dem en härlig dag.

        När vi planerade möhippa förra våren skulle det också kosta runt 3000. Men då var det en resa till Köpenhamn med tåg och övernattning i priset. Men flera sa ifrån att det var för dyrt. Så vi tänkte om och kom överrens om att det är roligare att kunna lägga pengarna på mer aktiviteter på hemmaplan istället.
        Vi spelade paintball och gick höghöjdsbana. Sen hade vi beställt buffémat som vi åt hemma hos bruden. Vi hade prytt hemmet med massor av bilder från hennes liv. Satt uppe halva natten och drack drinkar och pratade och skrattade. Gick på dryga tusenlappen vardera. Blev otroligt lyckat! Det behöver inte vara dyrt.

    Ot…

    Min man åkte in till fängelset idag. Han ska bara vara borta i sex veckor (inget allvarligt brott), men jag är så trasig och sönder inifrån och ut. Vet inte vad jag ska ta mig till alls.

    Hur gör man för att inte bli alltför trasig?

      6 veckor går fort

      Vad hade han begått för brott?

      Det kommer gå väldigt fort! Och om det inte var allvarligt lär du ju få komma och hälsa på hur mycket du vill.
      Du klarar det!

      Är det för att han ska vara borta så länge som du tycker det känns så jobbigt?

      Min fästman har suttit i ett år, kommer ut om två år.
      Vi får inte träffas eller prata med varandra i telefon. Endast brevkontakt och enstaka telefonsamtal någon gång ibland om det är något viktigt gällande vårt barn.
      Förstår att det är jobbigt men tänk att det ”bara” är 6 veckor.

        herregud vad har han gjort?

          Narkotika antagligen. Oavsett vad, häftigt att ha en sådan fästman. Coolt. // #thuglife

        Låter konstigt med så kraftiga restriktioner under själva fängelsestraffet, så brukar det ju se ut under häktestiden?

        Varför får ni inte ha ngn kontakt? Frågar för jag har ingen efsrenhet alls och trodde nog man fick det under fängelsevistelse?

        Ni borde vara glada att ni ens saknar era respektive. Jag tycker mest det är skönt när min man inte är med mig. Jag önskar att han hade åkt iväg i typ några veckor, så att jag hade kunnat leva livet själv ett tag.

        Ni undrar säkert varför vi ens är ihop – Jag älskar honom, men jag är en riktigt looner som älskar att vara själv också.

        Häng med icke-kriminella personer.

        Men vad konstigt med sådana hårda restriktioner, är du eller barnet målsägande i någon form? Brukar inte vara SÅ hårt?!?

      Passa på att göra saker för sig själv. Gå och träna? Simma? Träffa vänner du vill träffa men inte riktigt har tid med? Våga gå på bio själv (det känns så skumt för många men det är faktiskt riktigt nice). Passa på att göra saker helt enkelt. Som de andra skriver så kommer 6 veckor gå fort.

      Sex veckor är faktiskt inte någon lång tid, det är inte världens undergång. Tänk på alla människor som separeras pga krig eller andra trauman, helt utan egen förskyllan. Din fästman har ju uppenbarligen fatt ett dumt beslut och det är bra att han får betala för det.

      6 veckor? Då måste han ju redan varit dömd och under prövotid/övervakning, annars får man inte fängelse i 6 veckor utan samhällstjänst eller dagsböter. Hoppas han inte försöker göra karriär i att bli kriminell då han tydligen blivit tagen för något skit?

        Jag satt med rätt många på sluten avdelning som hade 14-dagars volter, beror ju på brott och ex. tidigare brott. Mildare narkotika, drograttfylla, mindre stöld etc

      Förlåt men de är 1,5 månad? Om du går sönder inifrån av det så kanske det är läge att rannsaka sig själv lite. Kanske undersöka lite vad det är som gör att du går sönder inifrån av? Har du liksom ”ett eget liv” utanför er relation eller har du låtit din kille bli just din ”andra halva” lite för mycket?

      Passa på att göra saker du tkr är kul och hitta tillbaka till ditt egna liv, så kommer tiden gå snabbt och din självständighet växa 🙂

        Gör det bästa av de 6 veckorna och träffa vänner, res bort, hälsa på vänner/släkt du inte träffat på länge! 🙂

          Tråkigt att ens pojkvän ska behöva åka in i fängelse för att man ska kunna göra saker man tycker är kul och träffa vänner och släkt som man annars inte ”har tid till”. Okej, jag fattar vad du menar, att man får sysselsätta sig med roliga saker men får ändå dåliga vibbar av relationer där ena parten måste åka bort för att man ska ha möjlighet att ”unna sig”.

      Lev life. Min sambo är borta ofta (för att spela musik visserligen, inte fängelse). I början tyckte jag det var sjukt jobbigt men bu börjar jag se fördelarna. Jag ser alla serier han avskyr, jag trycker i mig mat han inte gillar, jag går ut med tjejkompisarna och kommer hem tidigt på morgonen utan dåligt samvete över att någon väntat på mig, jag möblerar om lägenheten när han ändå inte kan säga ifrån, och sen saknar jag honom med vetskapen om att det är bra att känna saknad ibland. Det kommer gå fint! ❤️

        Haha samma här!! Min sambo är sjöman och första gången han åkte iväg (två månader) var jag helt förstörd. Men nu ett år senare har jag vant mig och fasen vad skönt det är ibland, haha! Såklart jag saknar honom men det är sååå skönt att kunna får göra precis vad man vill utan att ta hänsyn till någon. Jag älskar min sambo så sjukt mycket och det är bra att sakna varandra. Tror nästan vi hade gått varandra på nerverna om han inte varit borta, haha..

    Jag såg att hon även var reklam på snappchatt för den där ”barbiedrogen” som gör att man blir brun.

    Tror det va snapp jag såg den på faktiskt men kan ha fel

      Snapp

    Hela fem kommentarer hade med inlägget att göra. Yey! Kändes konstigt att de hade använt både Kenza och den riktiga personen på bilderna. Undrar hur ofta sånt här förekommer egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.