Breakit hjälper till att sprida Isabella Löwengrips lögner

Nyligen rapporterade Breakit om Isabella Löwengrips hemliga strategi med Amazon, där ett samarbete med det enorma företaget skulle hjälpa Löwengrip att etablera sig på den internationella marknaden.
Skribenten citerar Isabella när hon berättar om sina högtflygande planer och avslutar artikeln med följande ord – som inte är citat av Isabella utan författade av skribenten själv med hjälp av information jag antar att han fått från någon ur Isabellas personal:

Sanningen är nämligen den att den enda Amazon-plattformen som man överhuvudtaget från en träff på Löwengrips skönhetsprodukter är på den engelska – och där är alla produkter ”Temporarily out of stock”.

På den tyska respektive amerikanska marknaden finns inga produkter utan de träffar som kommer upp är länkar till hennes böcker och några poddavsnitt hon medverkat i.
Här är den tyska sidan och här är den amerikanska sidan.
Sök själva om ni inte tror mig.

Så frågan jag ställer mig är följande:
Är det ute med bakgrundskoll innan man publicerar en artikel?
Det är den här typen av oansvarigt ompublicerande av material som möjliggjort för Isabella att fortsätta monetarisera på sina falska siffror.
Det tog mig ungefär tre och en halv minut att kontrollera sanningshalten i Isabellas påståenden här ovan men det hade tydligen inte den här journalisten tid med.
Tid? Eller lust?
JAG vet hur viktigt det är att kontrollera fakta och då är jag varken utbildad journalist eller reporter. (Eller om det kanske är samma sak?)

Värt att notera är att det är just Breakit som ligger bakom många av de artiklar där Isabellas felaktiga siffror nämns, artiklar som sedan legat till grund för andra mediers publiceringar där Breakit angivits som ursprungskälla.
Hade Breakits skribenter gjort en snabb faktakoll på Isabellas påståenden de gånger hon uttalats sig exklusivt till dem så hade kanske inte den här snöbollen av felaktigheter och lögner kanske aldrig fått fart?

Så här ser det ut på den tyska respektive amerikanska marknaden:
 

Och slutligen då den engelska sidan där produkterna finns upplagda men är slut för tillfället:

Tack för tips, Joh!

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men på riktigt!!! Nu får du ge Isabella lite andrum eller byt namn på bloggen till isabellaövervakning… Börjar bli tröttsamt!

      Du vet att du kan låta bli att besöka den här bloggen va? Uppenbarligen kommer det här dominera de närmaste dagarna, att en så stor bloggprofil fuskar med siffrorna är självklart exakt det den här bloggen ska lägga kraft på.

      Haha sluta läs om du inte gillar det som står?

      Den här granskningen är långt ifrån över, så om du blir så här upprörd över det här inlägget så kanske du ska ta en paus från Bloggbevakning? Gå ut i solen? Ät en glass? Klappa en hund?

        Eller katt! Lugnande ju. Soft kitty, warm kitty, little ball of fur ???

          Happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr

            ???

        Tycker nog att Du Camcam kan behöva lite avgiftning vad gäller Bella. Detta inlägg orkar jag inte ens läsa, svårt hänga med nu… Fattar inte riktigt grejen med förra inlägget – 500 kommentarer är väldigt mycket och om nu Bella blandat ihop och trott det var 5000 eller sagt fel eller om tryckfelsnisse varit framme med en extra nolla, so what?! Du verkar gripa efter varje litet halmstrå nu för att sänka Bella. Och du för ett antal år sedan så var de stora bloggarna betydligt större än idag så att påstå att Pingis ljuger skulle jag vara försiktig med. Gå ut i solen och chilla lite, vi har fattat din poäng liksom 😀

          Snark.

          Så Bella kan fortsätta med sina lögner? Är väl bra att Camilla vågar granska. Bella är en förebild för många unga människor och sprider gärna sina visdomsord. Då får man tåla en granskning

          En granskning handlar inte om att gå ut å ta en glass

            Nej, en granskning handlar inte om att gå ut och ta en glass. Det har du rätt i. Jag ställer mig dock väldigt frågande till varför du kände att du skulle konstatera det? En granskning går inte ut på att titta på Modern Family Netflix heller. Fattar inte leken?

            Liksom, glass? Att granska Isabella Löwengrip handlar inte om att äta glass. Nej. Men jag är helt säker på att det inte är nån som trodde det heller. Varför blandar du in glass i det här? Jag försöker begripa hur du väver ihop de här sakerna, jag ser ju att Bloggbevakning här ovanför dig skrivit till en läsare att eftersom den här granskningen är långt ifrån över så kanske läsaren i fråga kanske ska ta en paus från denna blogg om hon inte gillar den här granskningen, och gå ut och ta en glass eller kanske klappa en hund. Det är ju ändå ganska så långt ifrån att hävda att en granskning går ut på att ta en glass ändå, tycker du inte? Är det du som missförstått något upp åt väggarna eller är det nåt jag missar som förklarar ditt roliga svar?

              Skrev du nyss en uppsats om att glass och granskning inte är samma sak?

              Vad babblar du om egentligen?

              Men din tröttsamma fan: läs inte denna blogg om du tycker är Camcam är så hemsk?! Här har vi en storbloggare som ljuger helt vansinnigt om siffror osv.., och det får inte dras fram?

            Nej, en granskning handlar inte om att ta en glass. Hur kom du fram till den slutsatsen? Roligaste kommentaren jag sett ?

              Hahaha… Många skarpa hjärnor här ju, snillen spekulerar…

              Ja undrar vad människan rökt på?! Vilket svammel.

          Antalet kommentarer visar ju följarnas “engagement rate”, så det är en viktig faktor som det är vilseledande att ljuga om.

          Kenza hade under 2012 ca 500 000 läsare per vecka, så för att vara generös mot Isabella kan vi anta att hon hade lika många. Hennes statement om 1,2 miljoner är alltså ändå en överdrift om minst 250 %.

          http://kenzas.se/2012/01/10/hur-manga-lasare-har-jag/

            Bella var större än Kenza 2014 och hade runt miljonen per vecka ibland, men sen efter det så har Kenza varit större än Bella i perioder och de allas siffror har ju dalat på senare år. Sett artiklar om det baserat på bloggportalen så det ska vara sanna rätta siffror.

            500 kommentarer är väldigt mycket och om hon ljugit och sagt 5000 så kan det ha varit omedvetet ljug för dessa siffror är ju synliga för allmänheten och ingen anledning att juga om. Lätt att blanda ihop, att säga fel och att skriva fel.

              Enligt Kenza hade hon Sveriges största blogg (läs I länken ovan) och hon skriver också att bloggportalens siffror inte är tillförlitliga då hon enligt dem hade över en miljon läsare.

              Antalet kommentarer är inte lätt att blanda ihop eller säga fel, däremot är det tydligen lätt att ljuga om det och få falsk fakta publicerat.

                Men kära Hanna, sa jag något om att Kenza inte haft största bloggen? Nej just det ingenting, snarare att Kenza i perioder haft största bloggen JA. Och att det var enligt Bloggportalen, Jo där verkar vara rätta siffror som visas men däremot inte unika besökare.

                JO det är lätt att blanda ihop siffror Hanna och att säga fel el skriva fel om antal kommentarer, men ja visst är det lätt att ljuga om det men svårt också eftersom det är SYNLIGA uppgifter, alltså fattar du inte att man SER antal kommentarer på instagram och bloggar Hanna!? Gonatt. Ridå.

                  Bloggportalen uppdaterade sina siffror 1gg/h vilket gav en oproportionerligt hög besöksstatistik jmf med andra statistikmätverktyg.

                  Inget du säger motbevisar mina påståenden.

                  2012 var Kenza största bloggare med ca 500 000 läsare per vecka. Bella hade alltså färre läsare vilket innebär att hon överdrev sin besöksstatistik med åtminstone 250 % I artikeln.

                  Ditt argument att hon omöjligt kan ha uppgett de felaktiga kommentarsantalet pga att det
                  går att kontrollera faller på sin egen orimlighet. Uppenbarligen har ingen kontrollerat detta.

          Jag tror inte Isabella behöver någon hjälp med att sänka sitt skepp, det klarar hon nog utmärkt på egen hand.

          Förresten, varför läser du Camillas blogg om den gör dig illa till mods (detta gäller er andra också som tar Isabella i försvar). Det är skamligt hur hon beter/betett sig. Inte OK på något sätt. Jag välkomnar denna granskning och avfärdar att hon skulle ”råkat” räkna fel eller skriva en siffra för mycket.
          Jo tjena, kungen är min kusin. Ungefär.

          Haha – man blir ändå fascinerad av att en person känner sig manad att skriva ett inlägg om att man inte orkar läsa ett inlägg.

            Haha precis!

          Halmstrå? Det är ju hela halmbalar 😀
          Så bra att det granskas! Bellas luftslott ska med alla medel falla till marken platt som en pannkaka.
          Kan man inte försörja sig ärligt på sina företag utan tillskansa sig pengar på falska siffror så finns det verkligen ingen anledning av sluta gräva.

        Me like?

        Men lägg av CC – tycker du på allvar att det är konstigt att folk tycker det är tjatigt?

        JAG ÄLSKAR DIG!!!

      Bella-bevakning låter bättre, och mer passande 😉

      Varför är du härinne och läser då?
      Något jag tycker är tröttsamt är snooker på tv, så jag byter alltså kanal då. Förstår du min poäng?

        Nej? Hört talas om variation??

      Har lite svårt att ta detta seriöst med tanke på att utgångspunkten inte är granskning utan personligt hat. Statistikinlägget var bra men alla inlägg före och nu efter drivs av det vanliga personliga hatet mot Löwengrip. Det är ett drev och inget annat nu.

      Du är tröttsam! Fatta att alla är olika, hur kan man klaga på något som är gratis! Skaffa en hobby om det inte passar!!

      Nu har detta blivit en följetong. Vi som inte gillar detta har också rätt att ha våra åsikter. Först hoppa på Bella sedan hoppa på dom med andra tankar. Det är inte trevligt. Tycker bloggbevakning ska ha humor med och läsa sånt man kan ta med glimten i ögat. Och det har jag rätt att tycka. och fattar ni en del inte det är det erat problem.

      ???

      Vad är det med detta som folk inte fattar?! Det Bella gör är BEDRÄGERI och det är STRAFFBART. Är väl superbra att Camcam driver denna fråga? Ska polisen sluta ”trakassera” andra brottslingar också?

      Bella har gjort detta mot sig själv, inte Camcam. Sluta läs om du tycker det är tråkigt.

        En får hoppas att det kommer i. Lite lag och rätt i undervisningen i skolan. När du börjar på gymnasiet kanske?

    Blondinbellas blogg har mindre kommentarer än någonsin. Och inte en enda kommentar om allt som skrivs här…. Det är ytterst få kommentarer som släpps igenom där just nu, gräva ner och ignorera verkar vara strategin just nu. Samt att ösa ut inlägg om hur fin mamma Blondinbella är…

    Så bra av dig camcam! Detta är så spännande ?

    Zzzzzz

    Blondinbellabevakning.se.
    Gäsp.

    Brittiska, Camcam. Inte Engelska.

    Fast Du brukar ju inte kolla upp faktisk fakta! Du läser något och gör sedan egna antaganden och vinklar och förvränger… Men Du kanske kommer kolla upp fakta från och med nu, kan ju vara bra.

      Skillnad på enstaka blogginlägg och en hel karriär baserad på lögner

      Vad är de här inläggen om Isabella då?
      Fakta..

      ”Brukar” Är väl ändå att ta i. Har hänt, men shit happens liksom. Skillnad på det Isabella håller på med…

        Vadå ”brukar”? Ja det är det vanliga, så brukar är rätt ord!

          ..eller rättare sagt – Camcam läser något och hör något och vinklar, förvränger och raljerar och gör egna analyser och antaganden, och skriver av vad bloggare skrivit och bara antar att det är sanningen. Så hon brukar inte kolla fakta, och ”faktan” hon lägger fram är inte alltid den sanna faktan.

      Om man nu ska komma med ett sånt här påstående kanske man ska backa upp det med länkar till inläggen osv..

    Isabella tror att imman säger/skriver något tillräckligt ofta så är det sant efter ett tag.

    Kul att hon dagen efter skriver ”Imorse när vi vaknade blev det möte hos Amazon, allt gick bra och vi kommer troligtvis att boarda i Spanien också som ett av deras Luxury Brands. Vi gick ju live i UK i veckan, om några veckor är vi live i Tyskland och sedan USA. Så roligt.” varför ljuga till breakit om något som är ,som du säger, så lätt att kolla upp genom att googla hemsidan? Mindre lyckad journalistik av breakit.

    Jag klickar in mig här ca. 10 gångar mer i timmen än tidigare. Älskar den här granskningen! Du är SÅ bra!

      Samma här!

    Ja tyvärr är nog trenden att man går mot en annan typ av journalistik och intresset att granska allt och alla inte är stort. När man läser om breakit är nog redaktionen minimal och man mest lägger ut pressrelease och färdiga texter externa har skrivit.

    Får mig att tänka på Stieg Larsson – Luftslottet som sprängdes.

      Jag ser inte riktigt några likheter med den boken.. Kan köpa att man tänker på uttrycket ”Ett luftslott som sprängdes” dock.

        Du är vass du!

        Hahahhaha nääähää?? Fan vilken skarp analys.

    sluta inte granska! ❤️❤️❤️

    Bästa bevakningen! Knäppt bara att det tagit sån lång tid och att hon fått sitta oemotsagd i intervju efter intervju..

      Det är ju för att hon ALDRIG gör en enda intervju utan att ha godkänt frågorna först. Det har ju hon själv gått ut med flera gånger. Bara det talar för att hon har massor att dölja, dvs – vad/hur skulle hon svara på såna påståenden? Hon skulle troligtvis bli helt ställd.

    TACK!!!! som fan för det du gör just nu. Verkligen. Det är så bra.

    ”Luxury brand” ???

      Hennes produkter står dessutom inte under luxury beauty på Amazon.co.uk, utan vanliga beauty. Ungefär motsvarande 195 kr kommer torrschampoot kosta, ansiktstvätten 300 kr. Blir intressant att se hur det går, det prisläget har ju funkat för Estelle & Thild internationellt, men de är ju ekologiska.

        Satan vad dyrt allt var! Kan inte tänka mig att ett helt okänt märke kommer sälja bra för de priserna? Kan ju liksom köpa ett Redken shampoo och balsam-paket till priset av ett löwengrip-schampoo, samma storlekar. ?

          Sant. Kanske har Isabella och Pingis varit lite för ivriga med att vilja ut på den internationella marknaden, inte bara den nordiska.

          Fast det är inte samma kvalitet. Du kan dock köpa exuviance, paulas choice eller andra välkända professionella märken för ungefär samma pris

            Samt Davies, som.glr håret vacker på riktigt!! ?

        Jo de finns faktiskt under luxury beuty på amazon.co.uk. Hennes torrschampoo Good to Go kommer kosta £16.98 – vilket Google menar är 202.58 kr just nu.

    Och inga ”kritiska” kommentarer släpps igenom på hennes blogg.. känns typ som hjärntvätt av hennes läsare, usch ?

      Isabella har ju varit generöst öppen med att hon hjärntvättar sina läsare, ganska stolt också.

        Ja det är sant! Bella the dictator ? (obs skämt…)

      Verkar vara helt locket på nu som gäller. Hennes mest engagerade fans verkar inte ha några kritiska glasögon på alls gällande nåt, noll koll på ”omvärlden”…. så de sitter nog kvar i bubblan oavsett

      Fast du får tänka på och vara medveten om att det tar ofta några timmar där innan kommentarerna visas. Jag har sett många kritiska kommentarer där på Bellas blogg de senaste dagarna.

    Nu har hon lagt upp ett nytt inlägg med fokus på barnen och oplanerad tid. Tydligt i syfte att söka sympatier.

      En helt annan tongång nu än runt och efter skilsmässan. Då skröt hon ju nästan om att karriären var viktigast, flera ggr

      Kräks.

      Hon tittar till och med på netflix

        Hon vill visa att hon egentligen är mänsklig, en vanlis 🙂
        Värst vad vi ska känna oss inkluderade.

    Skiten ska granskas. Scrolla förbi eller sluta gå in. Ni kommer skrika er trötta om att det är ”för mycket”, det finns inget som heter för mycket. Det finns något som heter sanning. Den ska fram. Är det jobbigt för er så tycker jag det är märkligt. Är det plötsligt synd om Isabella som blir granskad ”för mycket”, fattar inte.. Finns det inget där så är väl ingen skada skedd. Men det finns en hel del där. Hur man kan se granskningen i sig som problemet och inte det granskningen visar är ju helt otroligt. Skygglappar på. Stackars Isabella. What the actual fuck… Finns det något viktigare i en demokrati än granskning av personer med makt? Isabellas makt är ju skrämmande. Inte att hon har den, men hur hon utövar den. Jag blir mörkrädd. Det är friskt och rimligt att syna henne i sömmarna
    För det spricker överallt. Det är väl jäkligt viktigt att man genomskådar det. Jag tycker inte att problemet ligger i att hennes galenskaper granskas ständigt. Ni kan gasta hur mycket ni vill om att CamCam är besatt. Vem är inte besatt av Isabella Löwengrips luftslott? Hur kan man inte vilja veta mer, veta allt? Vad är det ni vill ha i den här bloggen, redogörelse för hur Fokis bebis bajsat och sovit senaste veckan?

      Obs! Jag försvarar inte Isabella! Obs!

      ”Vem är inte besatt av Isabella Löwengrips luftslott? Hur kan man inte vilja veta mer, veta allt?”
      Svar: för att hon inte är viktig. Jag bryr mig inte om henne. Hon är en bloggare som säljer krämer, det är allt. Jag försöker hålla samma distans till alla bloggare. De är trots allt inte folkvalda beslutsfattare, de är influencers. Ibland kan det vara bra att påminna sig själv om det, i alla fall för mig. Det hindrar mig från att uppröras över sånt här.

      Lögner bör däremot alltid dras fram i ljuset och det känns ju onekligen som att hon inte drar sig för att ”krydda” sanningarna så mycket att det till slut blir osanningar. Så granskningen i sig är helt rimlig.

    Fantastisk bevakning Camilla! Grymt bra jobbat! Ser verkligen fram emot att följa detta! ??????

    Jaaa fortsätt! Gör ett inlägg om tipset angående hennes tidning i förra inlägget! Hur hon har lurat tjejer att köpa en tidning som inte fanns för att sen kunna göra den.

    Det är dom läsarna som borde haft äganderätten! Vidrigt!

    Kopplingen fantastiska upplyftande siffror och Bella-reportage och Breakit är alltför uppenbar! Vem betalas, vilket utbyte sker? Korruption kallas det. Fusk. Allt bara på låtsas.

    Grymt! Detta ska upp på bordet – älskar att du gjort och gör ett grundligt arbete, så det inte bara blir ett inlägg som sedan kan tystas/ignoreras bort av IL. Hade detta handlat helt om hennes privatliv hade det inte varit rätt att gå på, men som så många påpekat handlar det om bolag, pengar, utbyte av aktier osv. Måhända bedrägeri helt enkelt!

    något komiskt med alla bloggbevaknings läsare är att ni vågar leka ”hjältar” här i komentarsfältet eller på Bellas blogg, men INGEN vågar kommentera något på hennes instagram??

    är absolut INGET Bellafan men jävlar vad ni triggas utav hat och att sätta dit någon och gärna helt anonyma?

    räckte de inte med ett inlägg och så vet alla de?

    dessa företag som haft reklam på bellas blogg hade nog inte haft flera sammarbeten om och om igen om dem inte tjärnade något på Bella?

    sprid lite kärlek istället för hat. nu vet vi att hon överdrivit lite men räcker de inte nu?

      Överdrivit lite? Om hon hade avrundat de där 260 000 unika besöken till 300 000 hade ingen lyft på ögonbryna. Men hon har lagt på 1,25 MILJONER unika besök.

      Vad är överdriva mycket för dig??

        Haha?

        skiter jag fullständigt i? kul för henne liksom att tjäna pengar på att företag är dumma nog att sammarbete med henne utan kolla upp det innan?

        det är ju inte så att hon dödat någon?

        vafan gör alla andra stora företag för att tjärna pengar? slavarbete, barnarbete, förstör miljön som fan och listan kan göras jävligt lång.

        Åh nej Bella lurade redan rika företag på statistik som dom kunde kollat upp? Nu poppar vi popkorn och njuter åt att det går dåligt för en annan människa 🙁 fy

        Skämms över er. Det sorligaste är att ni njuter. Tycker ärligt synd om er.

          Kul att du klumpar ihop alla företag och klassar dem som att de bidrar till allt möjligt elände. Rika är de också, så då är det ok att lura dem. Om jag är fattigare än du så får jag lura pengar av dig? Njuter? Tycker det är bra att någon äntligen granskar Bella på ett nyktert sätt. Bella har ett fantastiskt liv helt utan att ljuga om det, hon är ung, vacker och rik, gillar sitt jobb. Varför förstöra för sig genom att överdriva och ljuga? Det har hon gjort medvetet och får därmed ta konsekvenserna när det blir allmänt känt.

          Jaså är det ”sorligt”? ??

        Fast Annie – det vanligaste är att Isabella brukar säga att hon når ut till 1,5 milj per vecka – når ut – och hon har alltså flera kanaler, sedan att hon sagt vid något tillfälle att bloggen har 1,5 milj läsare ja det kanske är överdrift men kan också bero på att Isabella ibland blandar ihop och det är lätt att ibland tänka fel och säga fel, särskilt vad gäller siffror – Isabella har ADHD så det kan vara en förklaring till att hon kan blanda ihop och säga fel. Och sedan så har hon haft betydligt mer än 260.000 förrut, alltså tidigare och 260.000 läsare är mycket, likaså över 400 k på ig och 500 comments är mycket!

          Alltså, vilken snowflake du är. Det är sådana som du som försvara politiker som glömt betala skatt med att det är synd om dom för de har så mycket annat att tänka på. Bella har utsetts till en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor – vilket är ett stort skämt – och du försvarar henne såsom du skulle försvara lilla Lisa som glömt matsäcken hemma: ”kan också bero på att Isabella ibland blandar ihop och det är lätt att ibland tänka fel och säga fel, särskilt vad gäller siffror – Isabella har ADHD så det kan vara en förklaring till att hon kan blanda ihop och säga fel.” Herregud. Du verkar dock vara mycket ung så jag ska inte döma dig för hårt.

            Jag har ADHD och är bra på matte och siffror liksom en del fysiker jag känner med ADHD . Så dra inte in Bellas ADHD i att inte kunna skilja på miljoner och hundra tusen.

          Det står på hennes instagramkonto att hennes blogg är skandinaviens största med 1,5 miljoner läsare, så det är inget hon råkat haspla ur sig I förbifarten.

          Visst, hennes reella siffror är ganska höga, men denna granskning handlar om att hon överdrivit dem med 600 %.

          Herregud, så nu är ADHD en ursäkt för lögner också? Sluta, bara sluta.

          Jag har adhd och pluggar ekonomi. Slarv med siffror går inte att skylla på adhd, man blir inte inkapabel att dubbelkolla saker för att man har adhd.

      Hon har inte bara blåst samarbetspartners, hon har lurat unga tjejer på pengar genom att sälja en sak som inte finns, för att kunna tillverka den för att tjäna pengar.

      Hon är skamlös. Det är HON som ska ge kärlek och ödmjuka sig.

        PS. En person som investerar ska få pengar för det, men dessa tjejer fick en tidning. Tror du blondinbella investerar kapital för att enbart få en enstaka produkt tillbaka?

        Eh va?! Sälja en sak som inte finns? Hur har hon blåst samarbetspartners? Finns många skamlösa, försvarar inte bella men tycker nog att camcam är lika skamlös isåfall Nej inte pga av bevakning av statistik men pga annat.

          Hon tog betalt för en tidning som inte fanns, hon använde sedan pengarna läsarna betalade in för att starta tidningen. Så ja. Hon tog betalt för något som inte fanns. Men det är old news

      Mobbning håller med. Jävlar vad många här som har mycket ilska i sej. Men bra man vet vad man har er ?

        eller hur, hur kan man ha så mycket hat och skadeglädje i sig?

        Håller med! Sluta läs denna blogg och framförallt sluta skriva kommentarer här för det gynnar bara camcam och hatarna/gamarna//bellaholisterna går bara igång ännu mer. Så sluta både läs och skriva här! Och ha en fin lördag!

          Att du orkar. Men du får väl betalt.

        Snälla, missbruka inte ordet mobbing.

      Även kommentarerna på instagram putsas. Just nu når ingen fram med kritik annat än här.

      Är det inte rimligt att tro att även kommentarer på instagram tas bort?

    Jättebra bevakning!! Men om du har tid (förstår ändå om du inte har det iom denna grasnkning) skulle det vara kul med något inlägg som inte handlade om Isabella. Skönt med något lättare emellan liksom 🙂

    Det är precis sånt här (och avslöjandet om Mogis självskrivna kommentarer) som jag vill se på den här bloggen! Jag vill inte se en massa vidare kopierade blogginlägg från bloggarna. Det kan jag i värsta fall läsa på deras bloggar. Fast jag förstår det måste vara några sådana också ibland, det är ju inte varje dag man kan göra sådana här scoop!

    Jag hoppas alla bloggare börjar ransaka sig själva nu. Rensa upp i smygreklamträsket, ljuga om antalet besökare och skriva egna kommentarer. Fuskare ska avslöjas. Det är jäkligt orättvist mot de som sköter sig och som kanske pga dessa bedrägeribloggare inte blir så uppmärksammade som de förtjänar.

    Bella säger att hennes företag omsätter över 100 miljoner per år men enligt alla bolag är den siffran ca 42 miljoner år 2016. Hon säger i många intervjuer att omsättningen i Löwengrip beauty förväntas öka med 60 % till 55 miljoner. Det skulle innebära en total omsättning på 62 miljoner. Var de andra 38 miljonerna kommer ifrån förstår jag inte.

      Dem nådde inte ens det målet – såg/läste någonstans att LCC nådde omsättning på ca 45.

      Hon räknar nog in Löwengrip invest och hennes del av Flattered osv.

        På Alla bolag står alla hennes bolag listade. Jag räknade ihop allas omsättning samt drog ifrån de som gått med minus.

          Jaha, Ja då är det ju säkerligen en ren lögn.

    Det här och Mogi-gate = riktigt bra bevakning ??

    Fortsätt som du gör camcam! ?

    Vad är Breakit egentligen, en nyhetssida eller bara en sida som presenterar pressreleaser? Verkar ju som det senare. Det var ju dessutom på ett av deras event som Bella påstods ha grundat ett bolag i miljardklassen… är Bella delägare i Breakit, eller får Breakit provision på Bellas försäljning eftersom de är så ivriga att presentera hennes påhitt?

      Breakit vill förmodligen ha publicitet och klick – precis som Aftonbladet och Expressen.
      Breakit kan knappast skriva om någon annan för att få den trafik som en ”intervju” med Bella ger.

    ”I podcasten ”Schulman show” berättar hon att hon bland annat har en hemhjälp på heltid, städning varje dag, en kock som lagar all hennes mat.” Har det inte visat sig att det är en och samma person? Och vad gör en hemhjälp på HELTID ifall det dessutom kommer städerska VARJE dag och en kock VARJE dag? Måste vara ett himla spring därhemma med den heltidsanställde hemhjälpen som släpper in kockar och städerskor i parti och minut. Låter som The Real Housewives of Beverly Hills. Men nu har Bella sagt att det är så och då tror alla på det istället för att tänka till lite och inse hur orimligt även detta låter. Sen undrar jag hur kocken känner att ha blivit reducerad till middagshjälpen. Just det, finns ju ingen kock kom jag på, bara en allt i allo som handlar, städar och fixar med mat.

      men söta du, du får ta och lyssna igen hehe.. Städerskan är samma som hemhjälpen,alltså samma som städar och skottar mm. men kocken var en annan. Finns nog många av oss som kan tänka så oroa dig inte, försök tänk lite mer själv ist. 😉

        Nej, hon sa I intervjun att det kommer städpersonal separat.

          Haha alltså denna Hanna LYSSNA igen söta Hanna så hör du att hon säger när Alex vid ett tillfälle frågar – Nej det är samma person som städar! Orka – ta en sup istället eller nåt, nu lämnar jag in. hejsvejs.

            Det säger hon inte alls, herregud vad du är förvirrad. Istället för att uppmana andra att ta en sup så ska du nog tänka på att lägga ner flaskan för dagen.

            Wow söta du är verkligen din bästa härskarteknik eller hur?

          Exakt, sa så i början. Sedan la hon till lite oklart att det är samma person som skottar och köper barnens kläder och är så att säga hemhjälp som typ gör allt. Om det är den personen också städar så ville hon inte att det skulle framstå så. Mitt citat ovan är från en tidning och flera andra tidningar gjorde samma tolkning, städare och hemhjälp olika. Hon vill att det ska framstå så och det är däri min kritik ligger – hur hon vill framställa sig själv – så min poäng lever kvar, heja mig som kan tänka längre än näsan räcker! Det är lite gulligt med Anonym som kommer och försvarar och kör lite härskarteknik, haha.

            Och hon la till det där om hemhjälpen senare, inte i direkt samband om städprat. Over and out med Anonym som får betalt för att sitta och försöka slå hål på sanningar om denna Bella med hjälp av lögner. Urk.

    Kommer du att granska fler bloggare eller bara Isabella?
    Jag är lite nyfiken på varför Johanna toftbys samarbete med nån om det där håret avslutades. Det var massa snack om det, sen blev det helt tyst och ingen förklaring varför. Sen har vissa andra samarbeten avslutats på mindre bra sätt också …att Johanna inte betalade eller liknande?
    Vore väl kul att gräva lite, vilka bloggare och företag har det skurit sig med?

    Det är baske mig på tiden att någon börjar granska Blondinbella och hennes så kallade imperium. Hon har ju lyckats dupera media fullständigt. Ingen granskar källor eller sanningshalten i hennes påståenden. Nu senast Veckans Affärer och Svt. Att hon fick pris för sitt bolagsbyggande är ju ett stort skämt. Det är ju bara att läsa årsredovisningarna så förstår man hur mycket hon överdriver. Allt snack om att bygga en koncern (hon förstår inte ens den juridiska definitionen av koncern) och bli nästa Estee Lauder. Hur kan någon ta detta på allvar?

    Hon har byggt upp en fasad, där det bland annat ingår att hon ska framstå som ”förmögen” och det komiska är ju att folk går på detta. Till och med utbildade journalister som verkligen borde veta att allt är inte guld som glimmer.

    BRA att du tar upp detta Camilla! Fortsätt ta fram fakta även om ILs försvarare även lyckats hitta hit nu och tycker att du ska sluta. Till dem vill jag säga att håll er till ILs blogg. Nu har hon tagit på sig offerkoftan och visar upp känsliga sidor av sig själv, i syfte att få sympati förstås, så hon behöver sin lilla hejarklack.

    Det finns en diagnos för hennes manipulativa beteende.

      Bra skrivet!

    Undra vad resultatet hade varit om det gällde denna bloggen. Ett tag satte du ju alla som gav dig kritik (konstruktiv eller inte) i modd och du publicerade inte dom kommentarerna heller. Tycker inte någon av er gör rätt men klaga inte på någon när du gör samma själv!

    Men alltså vad är det för hemlig strategi och samarbete med Amazon hon pratar om? Vem som helst kan sälja sina produkter på Amazon ? De säljer miljontals olika produkter så Löwengrip är bara ännu en nål i höstacken.

      Precis. Vem som helst kan sälja på Amazon. Man tecknar en ”selling plan” på 40 USD per månad och sen är det fritt fram att sälja hur många krämer och annat onödigt skit som helst. Typiskt Bella att försöka få det låta som någon unik success story. Det som spelar roll är försäljningssiffrorna, inget annat. Att ”komma in” på amazon är som att komma in på vilken loppis som helst.

    Läsarna här är så roliga ?
    Tycker att Isabella ska tåla kritik, men när Camilla får kritik skriker de sig hesa och tävlar om att skriva så tyket som möjligt. Helst raljera och i nedsättande ton.
    När de då får svar på tal skriker de ännu högre och känner sig kränkta och tycker man är jättelak ?
    När man säger de borde sluta läsa en blogg som de stör sig på så mycket blir de även då kränkta och skriker lite till.
    När man ger kritik till bloggbevakning säger de ”men hur svårt är det att inte gå in här?”
    Plus den här ”elak-högstadietjej-mentalitet” som finns här…
    Galet…och underhållande

    Man måste nog förklara på barn nivå för en del här! Om ett företag har köpt en reklam tid på tv på säg 4 minuter och tv kansli visar endast två ! Då har tv brutit ditt avtal med att reklamtiden sänkt men företaget har ändå betalat för 4 minuter.
    Bella har företag som betalar henne / lön och det får hon genom hur många som besöker hennes blogg och reklamen når ut till. Betalar jag 100 tusen för att nå ut till 1 milj människor vill jag knappast att det ” endast är 300 tusen i slutändan . De betalar per besökare .

    Konstigt att hon aldrig blandar ihop saker så att det blir lägre siffror?! Är det en speciell typ av ADHD som gör att man alltid blandar ihop och avrundar uppåt?

    Tramsfrans är iaf lagom road av Löwengrips hitte på- siffror…

    http://tramsfrans.aftonbladet.se/2018/04/3551/

    Nu är det Pingis tur att snacka i Breakit:

    ”Jag skulle säga att de dåliga råden har handlat om rekrytering. Jag har i vissa fall gått för mycket på någons personliga åsikt om en person.”

    Lätt att det handlar om när Odd blev COO.

    Nu har jag inte läst alla kommentarer men någon som mailat skribenten på Breakit om källgranskning? Jag ska dra iväg ett mail, vore kul om fler gjorde detsamma. Källgranskning är väl det viktigaste och första en journalist, eller vad han nu är, ska göra innan man publicerar?

    Lite besatt av Isabella kanske? Ja för gör man så många inlägg om en och samma person på så kort tid så tyder det ju nästan på att man är det. Eller är det ett behov av att sätta dit henne kanske? Eller är det avundsjukans fula ansikte som visar sig kanske? Ja något måste det ju vara när man ägnar så många inlägg åt en och samma person.

    Kan inte alla bara skaffa sig ett liv?

      Ja, visst är det för jäkligt att man inte bara kan få hålla på fiffla bäst man vill i godan ro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.