En lingvistisk spyhink designad Isabella Löwengrip

Isabella klappar sig på axeln över att aldrig har skrivit några hårda sms till Odd medan hon fått agera hans verbala slagpåse.
Jag vet inte riktigt hur ni ser på detta men om Bella varit hans verbala slagpåse mellan fyra ögon så har Odd varit Isabellas lingvistiska spyhink på hennes blogg.

Och det är fan så mycket värre än att få ett hårt sms om du frågar mig.

 

245 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hans verbala slagpåse? Javisst Isabella. Verkligen troligt.

      Jag tror på det.

      Men det finns absolut ingen orsak för det av Bella att sälja ut honom för att själv framstå i bättre dager. Otroligt fult gjort framförallt som jag är övertygad om att det är pengar som driver henne till det. ?

        Hur då?

          A Vad vill du ha svar om? Förstår inte din fråga. ?

            Hur menar du att hon drivs av pengar i detta?

              Hon har ställts i sämre dager med falska siffror och behöver vända publiken till hennes sida igen.

              An: Menar att allt som driver henne på bloggen är pengar precis som anonym nedan menar. Jag menar att inget är heligt för henne att skriva om så länge hon tror hon kan tjäna en krona på det. Att då sälja ut även familjemedlemmar, tidigare son egen pappa tex och nu sin x-man är så oerhört lågt enligt mig men också uppenbart att det är det hon gör.

        Eller hur. Han har säkert skrivit massa elaka saker till henne i sms, hur vanligt är inte det? Han verkar ju dessutom varit arg på henne,

        Och hon har verkligen inte använt några tillmälen om honom eller så, visst det är ju sant. Men hon har framställt honom och deras äktenskap i dålig dager inför full ridå. Hade 1000 ggr hellre fått lite nedlåtande sms till min egen privata inkorg.

          Fullt förståeligt att man blir arg efter en skilsmässa och under. Han hade helt andra förväntningar än henne och mycket har nog inte gått helt schysst till från någon av sidorna.

            Jag har stått bredvid två nära vänner när de blivit lämnade. Det första hoppet och viljan de haft att kunna lappa ihop och försöka igen, ta hjälp utifrån med parterapi och tid tillsammans – fast den man levt med redan bestämt sig för att gå.
            Besvikelsen när ens valda make och livspartner, far till gemensamma barn och allt som hör därtill – går bakom ryggen och tar beslutet att avsluta sitt äktenskap, utan att ens vilja kämpa.

            Den smärtan har jag sett på nära håll och skulle aldrig önska min värsta fiende den. Maktlösheten när inget man säger eller gör hjälper. Sorg över att tvingas separera från barnen på halvtid. Smärta över framtiden som inte blev. Smärta över ensamhet. Smärta när man tvingas in i nya relationer i form av x:ets nya och hennes familj. Sorgen över att kyssa ett par läppar som inte är hans. Smärta av att vakna i en säng, när en annan man än han man älskar ligger bredvid. Sorgen över att känslan aldrig blir densamma. För kärleken har förvandlats till hat och ny förälskelse går inte att leva i – för rädslan för nya svek och ett nytt lögnliv, är så skrämmande.

              Oj, den texten gick rakt in i hjärtat. Beskriver verkligen känslan efter min skilsmässa för tre år sedan. Tack och lov är jag förbi den nu, men har en vän som fortfarande inte kommit vidare, trots att snart tio år har gått. Smärtan efter sveket är fortfarande alldeles för svår för henne. Så sorgligt.

              Den bästa kommentaren i den här bloggen. Förtjänar ett eget inlägg. Rakt, ärligt och så skönt att läsa i dessa tider med falska fasader på nätet med döda förhållanden. Verkligheten.

                Jag menade Lisas kommentar.☺️/ Anna

        Nä man hade inte direkt velat bli uthängd på det viset inför 1,5 miljoner läsare, 15 miljoner. Vad det nu är.

        Jag tror absolut han säger elaka saker till henne, frågan är vad hon säger till han?
        Två sympatiinlägg på ett dygn?
        Undra om hon ska släppa en ny produkt imorgon??

          Hennes förra kollektion säljs jättebilligt på Dollar Store!

          Shampo/Balsam 40 kr
          Sensitive 70 kr
          Styling 80 kr

          Det andas knappast lyx och flärd.

            Wow, Dollarstore!!

      ⬆️Plus en här, jag tror också på det

        Varför nämna något alls, så jävla omoget! Stackars barn!!

      Jag tror på Isabella. Hemskt med män som verbalt/psykiskt misshandlar. Har fått nog av män. Stackars Isabella.

      Jag tror snarare han har varit irriterad över att han vill göra som deras psykolog säger med dagarna, men Bellas schema ska ändras hela tiden och han får anpassa sig efter det. Hon prioriterar jobb före barn många ggr och alltid när hon har barnen blir hon helt slutkörd pga vakna nätter trots att hon borde förstå hur det är med små barn.

    Lingvistisk spyhink… tycker faktiskt inte hon skrivit så mycket om Odd. Ganska lite egentligen, visserligen har det kommit någon rad med någon månads mellanrum (som jag sett iaf) Dessutom vet du ju inte hur hans ord gentemot hennes är, kanske det verkligen är hemskt, så kanske du inte ska spekulera och jämföra vad som är värre?

      Så att han fick henne att vilja skrika i frustasion i en kudde i fredags (en känsla som hon enligt sig själv nästan aldrig har annars) tycker inte du var så illa? Eller att offentligt anklaga honom för verbalt ”angrepp”? Var går din gräns egetligen

        Hon kanske har råkat skriva det till O, insett att han kan sprida det för att få henne att se dålig ut och lägger ut det själv för att vara först på bollen? Gränsen går föresten när man tar det offentligt, där gör hon fel, men det innebär inte att han inte behandlar henne dåligt

        Jag har inte sagt att det är illa. Det är illa. Men hur vet vi vad som är ”värre”? Varför spekulera i det?

          Aha, du menar så. ?

          Håller till viss del med.

        Och nä, tkr faktiskt inte det som du räknade upp är så hemskt. Tycker inte att det är okej, men tycker det finns mycket värre saker man kan säga, har sett mycket värre i diverse bloggar. Som sagt vet vi ju verkligen inget om deras relation och därför är det också sjukt att spekulera i vad som är värre, verbala angrepp eller att skriva om det på bloggen.

          Om du tänker på att det kan på erna hela hans karriär men framförallt framtida rellsion med barnen, så tycker du fortfarande inte det?

          Sätt dig själv in det. Ditt X stor profil som når ut till många skriver så om dig både som person och förälder. Du hade inte tyckt det var fruktansvärt?

            Påverka*

            Och bara för att det ALLTID finns något som är värre så betyder det inte att det var riktigt dåligt.

              Det är inte jag som har sagt att det alltid finns något som är värre, det är Cami som skrev att hon tycker det är värre att bli uthängd än att vara en verbal slagpåse, utan att ha någon aning om vad Odd har sagt till henne. Jag sa att det var illa. Det är inte jag som spekulerar i vad som är värre, eftersom jag inte vet.

                Min kommentar gällde detta från dig….

                ”men tycker det finns mycket värre saker man kan säga, har sett mycket värre i diverse bloggar.”

                  Ja det är fruktansvärt, håller med. Men inte det värsta jag någonsin läst, verkligen inte. Haka inte upp dig på det.

            Har du tillgång till deras sms konversation? Det han skrivit till henne kanske är helt oförlåtligt och egentligen värre än det hon skrivit? Låt oss enas om att hon borde sluta nämna det i bloggen. Men vem som gjort vad och vem som är värst har vi ingen aning om

              Men det han skriver till henne når enbart henne. Han skriver det inte i en stor blogg. Hon kan väl ta upp hans sms hos parterapeuten istället. Han är inte offentlig och det är inte av allmänintresse att veta vad han skrev. Alltså får hon hålla sig borta från tangenterna och sluta hänga ut honom även om det kliar i fingrarna (vilket jag förstår att det kan göra).

                ”Låt oss enas om att hon borde sluta nämna det i bloggen.” Tycker du verkligen att din kommentar tillförde något som den biten inte redan innefattar?

                  Min kommentar hamnade fel, surpuppa ❤

            Jag skrev ju att det var illa. Har jag sagt att jag INTE tkr att det är fruktansvärt? Läs vad jag skrev igen.

              Jag gjorde det. Du skrev så här …

              ”tkr faktiskt inte det som du räknade upp är så hemskt”

              Jag tycker det är mer än illa. Jag tycker det är fruktansvärt vilket du enligt ovan inte verkar tycka.

                Men omg. Ja, det är illa. Men när någon refererar till en lingvistisk spyhink så trodde jag att hon hade gått och skrivit ut att han är en idiot och hängde ut honom med massa. Jag tkr det är jättehemskt och fruktansvärt. Jag tycker också att med tanke på att Bella provocerar att det skulle kunna vara mycket mera hon skriver om honom, hon skulle verkligen ha makten att hänga ut honom. Hade förväntat mig nåt sånt när det skrev spyhink, men hittade alltså bara den meningen.
                Det är fortfarande ILLA jag tkr det är fruktansvärt jag försvarar inte Bella, enda jag tycker är att man INTE ska spekulera i vad som är värre eftersom vi inte vet någonting.

                  Men det sista är vi ju nästan överens om. Det är ju du som både tar upp, försöker förmildra vad hon gjort. Du är inte konsekvent i din text vilket gjorde att jag redan från början missade din första poäng. Men nu tillkommer det ju fler hela tiden.

                  Så ditt OMG kan du hänvisa till att du skriver saker som säger emot det du hävdar tycka så jag tycker inte du ska vara förvånad om att jag ”hänger upp” mig på saker.

                  Det är fortfarande hemskt, det är illa, inte det värsta jag läst. Trodde verkligen det skulle vara nåt värre, därför skrev jag att det inte var så hemskt. Nöjd? 🙂 hur många ggr ska jag skriva det? 🙂

                  Jättenöjd. Bara förvirrad över dina mostridigher. ?

                  Jag hade varit precis lika nöjd om du inte hållt med mig också. ?

                Jag skrev ju dessutom att jag inte tkr det är okej, varför bara ta en del av min kommentar med? 🙂

                  Det kunde jag gjort och kanske varit bättre om du känner så men mon poäng var den att du ”inte tycker det är så farligt” och min var om du kännt samma om det gällt dig själv.

                  Men jag tror att vi båda förstår varandra nu? 🙂

                  Men orka scrolla genom ert tjafsande…. just stop

                  Men käften på dig Linda!

                  Det är ingen som tjafsar. Dom försöker förstå varandra.

                  Jäkla surpuppa!

                  Och du Linda. Du skrev din kommentar kl 18.17
                  Dom skrev sina sista kl 15.53 så du fattar att ditt inlägg är helt onödigt va? ?

        Kändes mer som att frustrationen berodde på att han inte gör som hon vill och att hon måste ta hänsyn till en annan persons åsikter och önskemål. Vilket säkert kan vara skitjobbigt men inte innebär att han varit elak öht. Det var intrycket jag fick av hennes inlägg.

      Skillnaden på hans och hennes ord är att hennes skett offentligt. Odd hade kunnat hå ut offentligt när som helst, men det har han inte gjort… BB hade inte heller behövt skriva om deras äktenskap öppet.

    Hon gör fel som skriver om honom, hon borde hålla det helt utanför bloggen. I övrigt känner jag att det är fel att ha åsikter. Behöver se konversationen mellan dem för att kunna kommentera det här. Tror inte att någon av de två är guds bästa barn

      Word!!

      Håller helt med. Står inte på någons sida. Allt detta borde hållas hundra procent mellan dem. Däremot undrar jag om CC skrivit så lättvindigt om att en kvinna skrivit att hon blivit behandlad som sin mans verbala slagpåse om det gällt någon annan? Jag tror inte det. Även om jag inte tycker Isabella är trovärdig så tycker jag CCs minst sagt negativa inställning mot Isabella ibland blir för påtaglig och tyvärr har man då svårt att kunna diskutera det sakligt eftersom det blir så hetsigt.

    Hon ser att en av barnen mår dåligt av flängandet. Okej, nu har inte jag läst hennes blogg på ett tag men när jag gjorde det så var det hon som stod för flängandet. Barnen fick aldrig landa utan det skulle hittas på saker precis hela tiden. Och ska vi fortsätta prata om de stackars barnen som tycker att det är jobbigt att vara hos sina föräldrar med tre dagars mellanrum, så kanske ett första alternativ kan vara för Bella att faktiskt ha sina barn på sina dagar. Jag tror inte ett dugg på att det hon skriver utan tror att hon vill ha en vecka i taget för att det passar hennes liv bättre. Nu kan hon aldrig vara borta mer än 3-4 dagar i sträck vilket nog inte passar henne.

      Tycker faktiskt vi alla kan sluta helt prata om hennes barn, Bella inkluderat.

      Tänkte exakt samma. Det är för hennes skull så hon kan resa mer.

      Håller verkligen med. Det känns mest som att det skulle passa henne själv bättre med varannan vecka.

    Om det är så att han slängt ur sig otrevliga saker till henne så är det lika dumt som att hon ventilerar kring honom i bloggen. Två fel blir inte ett rätt liksom. Trist för dem om deras relation som separerade inte fungerar än (den blir säkert bättre och bättre med åren) men det är ingenting hon behöver dela med sig av som del av sin offentlighet. Kanske är hon rädd för att sidovisningarna ska bli färre medan vädret är fint. Är så trött på hennes genomfalska plan för uppmärksamhet.

      Håller helt med!

      Grejen är att vi inte vet om han skriver elaka sms till henne. Det är hon som påstår det. Det enda vi vet är att hon kritiserar honom offentligt.

        Skrev också ”om det är så att han…” OM. Självklart har vi inte direkt insyn i deras relation, så vi pratar hypotetiskt. Det tror jag alla är med på.

    Att öppet smutskasta och berätta om privata familjeangelägenheter för sina 1,5-2,6 miljoner unika besökare är något jag aldrig kommer förstå. Väldigt tacky.

      20 miljoner

        varav 19 bor i Umeå.

      46 tusen miljarder

        …. och det är väldigt många följare

          Jo men det blir ju så när man lägger ihop alla följare. Lite tokigt kanske, men så är det!

            Det beror helt på hur man mäter. Men både 20 miljoner och 46 miljoner är lina rätt!

              Räknade ni med Linked in nu?

    Tror han är jätteöppen för hennes förslag efter hon har skrivit två inlägg i rad där han framställs rätt negativt. Jag hoppas dock att han fortsätter hålla sig undan rampljuset, hon skulle få precis vad vill – mer uppmärksamhet – om han skulle ”tala ut”.

    Fortfarande besviken över att ”Mot alla odds” var ett aprilskämt. Hade blivit en bästsäljare.

      Vi borde starta en kickstarter ?

      Haha det var bäst!

      ”Från befruktning till äggtODDy”.
      Jä jävlar, finns potential för hur många uppföljare som helst.

    Och folk fortsätter att ”köpa” hennes skenhelighet.. ?..

    Ett bra tips är ju annars att ta några djupa andetag, sluta flänga runt som ett torrt skinn och leva på sociala medier. Stänga av dem en tid och faktiskt ägna sig åt verkliga livet. Hon är ju expert på att leja bort arbete.

    Med tanke på allt annat i ”privatlivet” hon ljuger om, till och med så pappan bett henne sluta göra det, så kan jag inte tro på det här heller.

    Han kanske blev hårdare när dom gick i sär för att han tröttnade på att rätta sig efter henne precis som jag gjorde med mitt exoch började säga rakt ut mina åsikter och ställningstagande, och sen blev nerljugen med exakt dom orden och förvrängningarna Isabella använder emellanåt.

    När man inte möter dom helvägs, så är man motstridig och vill inte sammarbeta.

    Undrar vilka sälarna i hennes kommentarsfält är, de som applåderar jämfota åt såna där inlägg.

    Sånt här sköter man privat. Det gäller Isabella främst men även de som kommenterar. Håll barnen utanför bloggen. Helt.

      Samma personer som älskar dramat om henne här. Vi går emot henne, de stöttar henne, men vi får vår kick av samma inlägg

        Kick och kick… det där är nog olika. Jag kritiserar henne gärna (sakligt tror och hoppas jag) när jag känner att jag inte håller med henne men allra bäst mår man av att inte ha henne som del av sin vardag alls. I alla fall gäller det mig. Insåg när jag slutade följa henne på IG osv. hur mycket energi hon tog varje gång hon dök upp i flödet med sitt hittepå.

        Får du en kick av att läsa om en människas familjeproblem? Spelar väl ingen roll om personen i fråga är Isabella Löwengrip eller en helt okänd, det är ju sorgligt när föräldrar inte kan komma överens för sina barns skull.

    Så sjukt att hon ser sig själv som helt perfekt och inte ser hur fel det är stt hänga ut honom såhär på nätet som hon gjort idag och igår.

      Det är klart att det är fel men för henne kanske det är värt det. Vem vet vad hon får utstå och fått utstå innan hon gjorde det? Det är inte rätt att göra det för det, men man ska inte vara för snabb på att döma heller

        Visst kanske om det bara var henne som det påverkar. Nu är det inte så. Det finns fler som påverkas av allt hon säger.

          Och det är just därför det är fel???

            Jag var otydlig. ?
            Jag kommenterade din del om att det var värt det för henne som du skrev. Jag håller med om hela din kommentar och ville bara förtydliga att hennes eget ego som det ofta verkar göra fick gå först.

        Med tanke på hennes konstant kaxiga, provocerande, garvande och flamstramsiga profil, har jag mycket svårt att se en Bella som fått ”utstå” nåt alls.

          Vad naivt av dig

            Borde inte vara så svårt att tänka på hur man beter sig, hon är faktiskt vuxen.

          Tror du att Odd är ett fromt lamm? Det tror inte jag. Kaka söker maka och de gifte sig trots allt med varandra en gång.

            Odd är tydligen den ende som effektivt kan säga emot Bella. Synd bara att hans vapen är barnen.
            Alla andra som Bella har omkring sig dansar efter hennes pipa och verkar vara riktiga r*vslickare.
            Tänker bl a på bilderna från Bellas och Pingis 6-årsfirande i fredags. Vilken personkult!

              Ditt svar var helt orelaterat till min kommentar. Och om det är som du säger, att han använder barnen som vapen, stärker det verkligen min tes om att han inte är ett fromt lamm.

              @ Curre

              Vad har du för belägg att O använder barnen som vapen?

              Att ha olika åsikter i föräldrarskapet har ingenting m att använda barnen mot den andre.

              Var och en måste ju få ha sin åsikt och kompromissa än mer när man är skild än när man var gift.

              Det handlar bara om barnen. Hur de skilda föräldrarna klarar av att se det är en helt annan sak.

              Hur det går till. I O och Is fall har vi ingen aning om.

              //Moa

          Det sättet att resonera är ju dock kasst, du har absolut ingen aning om vad någon varit med om och inte baserat på hur flamsig eller glad denne framstår. Sjukt sunkigt sätt att göra någon otrovärdig på.

    Känns som hon gör såhär bara för att få honom att gå med på det hon vill. Sjukt hur hon verka manipulerar och ”skrämmer” folk för att få som hon vill!

    Hur i h-vete kan hon hänga ut honom offentligt, så sjukt! Hon valde själv skaffa två barn med honom, ta det privat, sanslöst

    Fruktansvärt att hon ens nämnder det i sin blogg för ”20 miljoner läsare”. Odd har ju inte en chans att försvara sig. Finns alltid två sidor av myntet.

    Allt kan hon tydligen inte köpa för pengar! Inget heja där inte

      Odd utnyttjar det vapen han har mot Bella dvs barnen och den gemensamma vårdnaden och det växelvisa boendet.
      Bella har pengar och möjlighet att ordna sitt liv med personal, resor, materiella ting osv men hon och Odd måste kunna samarbeta kring barnen. Och där har uppenbarligen Odd ett trumfkort.

        Känns lite väl starkt att påstå helt utan grund att Odd utnyttjar barnen. Han kanske bara vill att allt ska gå rätt till, bara för att han inte frågar ”hur högt?” så fort Bella ropar ”hoppa!” så betyder det ju inte att han utpressar Bella om vårdnaden!

        Bella skrev ju ofta om att Odd var den som var ordentlig, ville storhandla, laga mat, inte köra cyklar i huset etc. Att de då skulle vara han som sätter sig emot vad familjestöd/terapeuter/barnen säger, bara för att han kan, ser jag som osannolikt, även om folk naturligtvis kan släppa fram sina sämsta sidor vid skilsmässa.

        Tror snarare det är Bella som siktat in sig på varannan vecka, (vilket hon ju verkade ha gjort redan förra året) och nu vill han vänta av någon bra orsak, och då ”förstör” han för henne.

        @ Curre

        Stopp nu!

        Vad har du för belägg för det du påstår. Konkret exempel vore lämpligt då anklagelsen är ganska grov.

        //Moa

    Inte bara att 3 dagar går fort men tänker hos bella när det är så ”mycket ” folk hemma. Kocken, nanny ,städerskan osv. Det kan ju bli oroligt också. Efter en dag på förskolan så är det inte bara mamma tid utan någon annan som ska ta hand om dom och dessutom ska man prata engelska.

      Ja för att lära sig engelska som liten är ju jättehemskt ?

        Bella borde kanske fokusera på lite annat än sina barns engelska, som att låta dem få ha lite lugn och ro med henne i 3 ynka dagar

          Vadå ynka 3 dagar? Det är väl inte mer ”ynka” att ha sina barn med 3-dagarsintervall än med 14-dagarsintervall. Så längre det är 50/50.

            Odd har ju dock fått hennes dagar flertalet ggr + nanny = ynka

        Handlar inte om det, det är jättebra. Det var att det var fokus på just att prata engelska. barn blir trötta efter förskolan och borde bli ännu tröttare av att fokusera på engelska än svenska.

        Går det bra med läsförståelsen? Anonym menar antagligen att det är ytterligare en grej som gör att det inte fungerar att ”bara vara”. Och det är lite hemskt, att vara 3,4 år och inte kunna vara hundra procent avslappnad i sitt eget hem. Klart det tar energi att prata ett annat språk, särskilt när man fortfarande håller på och lär sig svenska. Det i sig är väl en sak, men uppenbart är att anonym menade att det tillsammans med de andra sakerna hen räknade upp gör att det kan bli lite oroligt.

      Det är BS att det är för ”ett av barnens skull” hon vill detta, hon har sin adhd och verkar ha extremt svårt att tolka och se andras behov. Detta handlar om HENNES behov. Hon vill resa mer och hinner ju inte ”vila upp sig” på 3 dagae…

      Här uttrycker hon sig också som att hon ser och förstår behov hos barnet som Odd inte tillgodoser. Tror inte på det.

      Han kanske är ett bittert svin men det hon gör är offentligt och vidrigt!

        Precis! Odd kanske har sett tecken på det omvända, att det är alldeles för tidigt för varannan vecka, det vet vi ju inte.

      Att få med sig två språk redan från det man är liten, är positivt. Tror inte att det är något som är extremt tröttande. Barn i den åldern har lätt för att ta in och lära sig. I många familjer har föräldrarna olika hemspråk och kan t o m ha engelska som ett tredje gemensamt språk. Tar de vuxna det naturligt och lägger in roliga saker på vägen, som sagor med många bilder , ramsor där man pekar ut olika saker samt visor med rörelser, så blir det tydligare och mer lustfyllt.

    OT- Kollade på Kammis senaste youtubevideo där hon ger tre följare makeovers. Blev chockad när jag såg hur frisören applicerade blekningen på ena tjejens hår. Någon annan som kollat på videon som också tänkte på det eller är jag känslig?

      Hur kan man bli chockad av en blekning?

    Det följer dramaturgin rätt bra ändå! Det måste hända nya saker i Bellas värld hela tiden, så hon kan hålla uppe läsarnas intresse. KÄR HUND GRAVID BRÖLLOP BEBIS HUND GRAVID HUS BEBIS SKILSMÄSSA NYA KILLE VÅRDNADSTVIST.

    Antingen offentlig konflikt med odd, eller så hade hon blivit tvungen att bli gravid igen. Fannns inga andra kort kvar att spela ut för bloggen.

      Du glömde pappa-kortet.

      Bisexuell? 😀

    Känner mig otroligt provocerad av Bella just nu. Hon bara måste berätta för världen att hon har så mycket pengar att hon kan köpa alla desserter som finns samt även hela glassbilen ifall nu hennes barn skulle vilja det. Sen en offentlig käftsmäll till O bara för att hon kan och vill. Moget….not.

      Och på sturebadet var hon ju så måttlig medans pöbeln lassade faten fulla. Fast där kostar det ju lika oavsett hur mycket man tar

    Hon säger att det är ett av barnen som tycker det är jobbigt att flänga på 3dagars-schema, samtidigt som hon själv flänger hela tiden och låter nannyn sköta det mesta (med ledset barn som vaknar på nätterna när hon inte är hemma).
    Tror inte på henne, hela hennes historia talar för att hon jämt sätter sig själv som prio ett i sitt liv.. Enda gången hon leker ”ödmjuk” är när hon inte kan styra.
    (Ja jag kommenterar detta då hon själv lägger ut privatlivet konstant)

      Tja. Hon har ju enligt egen utsago roligare minnen med pingis än med sina barn såatte..

        Ja, vilken vidrig grej att säga och sedan lägga ut så alla kan se. Hon kanske skojade men så säger man verkligen inte, inte ens om man menar det.

          Jag håller med. Sånt kan fastna och göra jättemycket skada. Vissa saker skojar man inte om, om man har barn.

      Med ”ledset barn som vaknar på nätterna är hon inte är hemma” menar du den gången Isabella gick ut på middag men åkte hem efter en halvtimme för att Sally var ledsen?

      För i så fall tog du väl ändå i lite. Gud tänk om jag fått denna skit när jag skaffat barnvakt en kväll och gått på middag. Alla får ju det. Utom hon. Att det är en person som år en beständig del av deras liv (nanny) gör ju tydligen saken värre, hade varit bättre om det var nån mormor eller nåt.

      Då passar det in i mallen för hur man gör med barn och barnvakt.

      Jag har en kollega vars bekant är tillsammans med Bellas nanny Hayley. Tydligen var ”arbetsintervjun” endast 15-20 minuter lång med Bella och hon fick inte träffa barnen förens hon redan fått jobbet, vilket känns lite märkligt?
      Det var tydligen två assistenter som visa henne runt i huset, visa scheman m.m. över vad hon ska göra. Upplägget verkar se ut som så att Nannyn hämtar/lämnar barnen, inhandlar det som behövs till barnen, leker och hänger med dem osv. medans Bellar ”tar ut dem på en promenad eller liknande” 2-3 timmar per dag.
      Av dessa två ”assistenter” var den ena mer inriktad på hemmet och såg till så allt var i sin ordning, inredde olika månader efter olika färgteman m.m. samt lagade mat och den andre assistenten verkade vara mer inom det praktiska/högra hand maybe.

      Sanningen i det hela kan ju vara tvek eftersom det kom från andrahandsinformation! Men det är vad jag fått höra 🙂

        Oavsett sanningshalten (detta är ju the Internet) så fick jag faktiskt lite ont i magen av det du skriver. Och jag är verkligen inte de som skriver det ofta. Jag är inte heller den som tycker att kvinnor bara ska sitta hemma och leka pedagogiskt med sina barn med träleksaker och laga ekologisk mat från grunden, men aouch!

        Fick lite bilden av ett viktorianskt hem med barnjungfru och betjänt, där barnen fick träffa föräldrarna efter middagen en stund, kanske sjunga en sång de lärt sig för någon gäst, och sedan tillbaka till barnkammaren igen. Inte undra på att brittiska privatskolepojkar grät efter sina nannies, inte sina föräldrar…

        Lät bara så känslokallt och tomt, inte alls rolig kvalitetstid som Isabella vill framställa det som.

        Ändå imponerande att ”ta ut dom på promenad 2-3timmar per dag” – nu har ju inte jag assistenter till allt men ändå….hänga med småbarn ute i flera timmar är ju dödligt tråkigt?
        Hade lätt lagat mat, diskat, städat heller än en lekpark i flera timmar!

          Tänk på att av bilden som förmedlas så drar Bella ofta med vänner med barn ut samtidigt.

        ”Av dessa två ”assistenter” var den ena mer inriktad på hemmet och såg till så allt var i sin ordning, inredde olika månader efter olika färgteman m.m. samt lagade mat”
        Tidigare gick det rykten om att Bellas ”husa” är identisk med Ida (tidigare Ida Inreder). Verkar inte helt osannolikt.
        Någon som kan bekräfta?

        Tanken som slår mig är dock att det är omöjligt för en privatperson att kunna betala för alla de r personerna på ett vettigt sätt. Om det stämmer så måste Bella lyckats ta det på något av företagen på något vis. Men jag förstår inte hur det ska gå till med svensk lagstiftning runt vilka tjänster företag får köpa in. Möjligtvis kan inredningsfixet gå in där, och viss mat som visas upp på bloggen. Men det låter för mig som att det det finns många frågetecken runt detta.

    Någon som kan upplysa vad mer hon skrivit nyligen om Odd?

    Varannan vecka är toppen om bara barnen trivs på bägge ställena! Då hinner man med en veckas charter om så ör utan att behöva rucka på schemat

      Om man hinner med en veckas charter eller inte måste väl ändå vara underordnat alla andra skäl… ?

        För andra kanske, men Isabella måste ju dejta utomlands pga all uppståndelse det skulle bli i Sverige osv. så för henne är det nog högst relevant.

          Undrar om det skaver lite i hennes drömbild att Hampus är svensk.. en fräsch amerikan skulle ju varit the shit ?

            Hon får väl göra en ny framstöt mot Ischia-Randy.
            De verkade ju trivas ihop även om Hampus var med 🙂

    Att någon av barnen skulle börja må dåligt var ju en tidsfråga. Tror inte det är flängandet utan faktumet att morsan hellre låter en nanny sköta omsorgen medan hon bara tar ut de på äventyr som kostar.. men pengar är inte allt… Hon borde nog checka ut från verkligheten en vecka och bara ha ren kvalitetstid med sina barn. Allt känns bara så uppmålat.. särskilt nu när vi känner till hennes strategier.

      Kan vi inte sluta spekulera i hennes förmåga att vara mamma???

        Nej.

          Varför? Tycker du inte vi borde föregå med bättre exempel än henne då allt vi skriver om i den frågan kan påverka hennes framtida relation med barnen? Kan vi inte tänka på dem först och främst?

            Kan inte du sluta försöka moderera kommentarer. Det är bara störande.

              +1000

              Om du tar min omtanke för två oskyldiga liv för att moderar så har du problem både med att tolka text och annat . Jag ställer dessutom enbart en fråga i syfte till eftertanke.

              Här kommer en ny fråga.

              Hur känns det att ha iskalla känslor? Tänker att bästa svaret kommer direkt från källan.

            Jo visst är det dubbelmoral när man å ena sidan hävdar sig värna Bellas barns integritet och i nästa sekund har noll skrupler för att dissikera deras privatliv och mående på en blogg, där de inte valt själva att vara med (nej det är inte för arr man ”är otrolig”, då hade man gjort något som kunde hjälpa).

            Hade ni velat att 1000 personer hade åsikter om er egen barndom varje dag, och spekulerade i hur mycket er mamma egentligen tyckte om er? Bella har valt att vara offentlig men inte hennes barn, så det är ingen ursäkt att det är självvalt. Man kan inte vara elak mot barn med ursäkten att det är deras föräldrar som inte borde satt dem i den situationen.

              Ja men så är vissa kallare än andra samt mer behäftade av dubbelmoral och bjälkar i ögonen. ?

              Word!

        Det tycker jag också, det är så oerhört onödigt och rent av elakt.

        Förstås. Vad jag menar är att jag tycker hon gör bl.a propaganda av sina barn. Förstår att HON har allt rätt att skriva om sina egna och att vi kanske borde sitta bredvid och hålla sådana åsikter för oss själva.. men kan liksom inte hålla tyst. Vill inte hon ändå värna om sitt borde hon inte skriva alls, den är risk hon är medveten om. ELLER, som jag misstänker, att hon använder dem av den anledningen.. att få en reaktion. Kan inte låta bli att misstro det hela efter att ha hört hur hon ”lurar” oss. Varför dessutom blanda in Odd i samma inlägg? Men okej, ska försöka se situationen med snälla ögon framöver.

          Det är en risk* haha oops

    Nog för att barn kan påverkas av att ”flänga” mellan föräldrarna, men att deras föräldrar har svårt att samarbeta är en mycket större påverkansfaktor på deras mående. Har själv jobbat med samarbetssamtal och det är så oerhört svårt i vissa fall att få föräldrar att hitta en okej relation till varandra. Barnen hamnar alltid emellan.
    Oavsett vem som är vems slagpåse eller spyhink i detta fall, hoppas verkligen de kan komma över sina eventuella personliga vendettor och egon, för sina barns skull, och samarbeta. Så svårt är det för barnen när deras viktigaste personer inte tycker om varandra. Min personliga erfarenhet är att det tyvärr brukar ta några år att hitta en okej relation, beroende på just anledning till skillsmässan och hur relationen mellan de vuxna har varit (gäller de som gått i samarbetssamtal).

      Så tror jag också rent generellt, att det sällan är värt att gå i total konflikt ”för barnens skull”, för barn vill ha föräldrar som är någorlunda sams.

    Vad spelar det för roll för Bella om hon har barnen 3 dagar eller en vecka? Hon flänger ju runt hela tiden, reser konstant. Barnen hade fått vara hemma med den Amerikanska (tydligen jätteviktigt att påpeka) au pairen majoriteten av veckan ändå. Då kan de ju lila gärna vara hos Odd?

    I borde avhålla sig från att ta sin skit offentligt. Barnen kommer kunna läsa sin historia dikterad av en föräldern på nätet resten av livet.

    Ett sms är riktat till en person. I en personlig konflikt. Om inte mottagaren visar barnen dem så är det ingen skada skedd för deras del. Det gör ju ingen normalstörd person… Eller?

    Tycker I är totalt ignorant som inte ens har koll på vilka som hjälpt dem under en längre tid med samarbetssamtal. Hur intresserad är man då?

    Sen vet jag inte. Är det verkligen okej att skriva så personligt om barnens mående? Jag tycker nog inte det. Vem har nytta av att veta det?

    //Moa

    Förutom att det är helt uppåt väggarna att diskutera barnens pappa på en blogg så känns det som om hon börjar förbereda för att komma med nyhet om att hon kommer ha barnen mindre. Hon kan ju då skylla på O att det inte går att ha barnen mer för de kommer inte överens och då är det lika bra att han har dem mest.

    Lite sjukt att man alltid funderar på vad hon har för strategi med sina inlägg.

      Ja absolut kommer det att bli så att Bella kommer att träffa barnen mindre och mindre. Hon har ju hittills valt bort hennes tid med dem gång på gång.

      Precis vad jag menar längre upp. Hur ska en veta efter allt hon sagt?

    Att säga att hon alltid varit lugn och saklig i deras kommunikation är ju en sak. Det kan mycket väl vara sant, det vet vi ju inget om. Men att sedan avsluta det hela med att skriva att hon har varit hans verbala slagpåse. Ok. Det kan ju också vara sant. Men skriv det inte inför dina 1,5 miljoner följare!

    Hon kan ju inte först skryta om hur lugn och saklig hon är för att i nästa andetag få det att låta som att Odd i princip misshandlar henne. Eller skryta om att hon alltid talar väl om Odd inför sina barn, alltid säger han är världens bästa pappa, för att sedan posta blogginlägg där hon antyder att han tvingade henne att ta medicin, inte fick ha skor inomhus, ville klippa hennes vingar. Det är allvarliga anklagelser, det är liksom inte bara ”vi har växt ifrån varandra”.

    Hur Odd än betett sig så har hon ju ändå fått möjlighet att vara ”barnfri” extra dagar, både för jobb och resa till Maldiverna med nya kärleken. Att han vill behålla 3 dagar, kan ju vara på grund av vad kanske en psykolog rekommenderat, vad barnen sagt, det vet vi ju inte, vi får ju aldrig Odds version.

    Jag har sett att många tror Isabella mutat Odd till tystnad, och visst ķan det ligga något i det. Men tror också att oavsett hur rik Isabella är/vill framställa sig som, så har hon inget att sätta emot om någon vill ge ut Odds tell-all: Mot alla odds. Kan förlag ge ut Jonnas pms-kossan, kan de ge ut Odd. Näe, jag är ingen fan av Odd, men jag tror faktiskt han genuint försöker göra det bästa för sina barn, medan Isabella gör det bästa för sig själv.

      Precis. Och oavsett hur lugn och saklig hon anser sig ha varit privat så motbevisar det faktum att hon skriver såna här saker (+skrika i kudden-kommentaren) det hon försöker visa, att hon på något sätt är ”the bigger person”. Så jäkla lågt att skriva sånt har i en blogg som läses av 260′-1,5” personer. Hur ska han försvara sig? Ja, det går ju om han vill berätta saker om henne, men av någon anledning (köpt tystnad eller ej) så har han låtit bli. Och det går inte att komma ifrån att han verkar ha möjliggjort Bellas diverse kärlekssemestrar och annat, han verkar aldrig ha valt bort sina dagar med barnen på samma sätt som Bella. Och tror hon på riktigt att han blir mer välvillig på det här viset? Och det finns väl en massa faktorer som kan göra barnen oroliga, t ex att hon envisas med att introducera nya människor som ska ta hand om dem hela tiden. Ja, det är ingen av oss som vet vad som händer bakom kulisserna men inte stärkte det här agerandet tilltron till Isabella.

    Blondinbella har hängt ut och snackat skit om Odd på båda bloggen och i intervjuer upprepade gånger. Hon försöker bara fiska efter sympati från fansen eftersom de börjar genomskåda henne och se vilken rutten människa hon egentligen är.

    Förstår inte varför Odd inte kan ha barnen på heltid, Bella har ju faktiskt jättemycket jobb. Hon kanske kan ha dem varannan helg? På så sätt slipper hon ju också betala för nanny och annan servicepersonal

      Fast då blir det ju svårt att inleda varje intervju med att hon minsann klarar av att ha företag och vara småbarnsmamma. Blir ju inte samma klang om man har varannan helg

      Ja, varannan helg kanske Bella och barnen kan vara på någons lantställe? Då skulle livet bli lättare.

    Kul att hon tror att hon beter sig så moget och vuxet, samtidigt som hon visar upp rena barnungebeteendet på sociala medier..

      Om hon beter sig som en barnunge vad gör då ni med era elaka, gräsliga kommentarer?

        Hänger ut ännu fler

    Heja odd! Bella är manipulativ. Detta är för egen vinning Nothing more. Odd känner Bella å vet hur hon fungerar, klart han inte kmr ta hänsyn å byta för att d enbart ska unna henne…. hon älskar sina barn men vill inte ta hand om dem d e skillnad

    Som dotter till en mamma som alltid studerat, gjort karriär med väldigt mycket resor i arbetet vet jag hur hårt kvinnor döms av andra kvinnor.

    Herre Gud vad dålig hon var medans pappa alltid var fullständigt fantastisk som hade sin verksamhet och jonglerade med oss barn. Han jobbade, vi följde med, han lagade sällan mat. Vi gick på restaurang eller så kom någon ”snäll” granne med ”lite mat till stackarn” som hade det 100 ggr bättre än vad de själva hade det.

    Vi har verkligen haft det toppen på alla sätt och vis men min mamma sågs som väldigt oansvarig. Vilket hon aldrig varit.

    Det är en kvinnofälla. Kvinnor döms alltid hårdare när det gäller barnen. Även om man tycker barnen har det bättre hos pappan så finns det en sån kyla inför kvinnor som vågar se och stå upp för det att det nästan är omöjligt för en kvinna att göra det valet.

    De som oftast dömer mest är vi kvinnor.

    Utifrån det perspektivet har jag förståelse om I våndas.

    //Moa

      Om man aldrig visar att det finns gråskalor i livet, så blir nog lättare rabalder (inte för att man är kvinna).
      Tala är silver och tiga är guld.

        @ L

        Ja och jo…

        Förstår inte riktigt vad Is leverne har med mitt inlägg att göra?

        Det handlade ju mer om hur vi kvinnor behandlar varandra och varför.

        Jag tycker kvinnor kan vara väldigt hårda mot varandra och det upplever jag inte så positivt. Det kan påverka val i livet som kanske inte är de bästa för alla, alla gånger.

        //Moa

      Internets mamma-maffia borde gå kurs i hur man uppför sig mot andra mödrar.

      Så brukar jag också tänka när en pappa hyllas som alldeles fantastisk för att han säger att han älskar sina barn. Tänk om det räckte med att älska sina barn för att ses som god mor.

      Upplever att det är lite bättre i Sverige än internationellt dock så kanske det går åt rätt håll med att ha samma måttstock..,

    Kommer det ngn ny LCC lansering så hon behöver sympati? Det är ju så det fungerar har hon ju berättat tidigare. Hon vill givetvis ha varannan vecka då det gör det lättare att resa – att ett barn mår dåligt av 3 dagarsbyte – hur vet hon det? Har Nannyn berättat det?
    Är övertygad om att Odd har barnens bästa i tankarna och att hänga ut honom som hon just gjorde är under all kritik. Detta är privat mellan dem och särskilt osmakligt blir det när en part har en social plattform men inte den andra.
    Shame on you Bella!

      Hon har inga spädbarn utan barn i en ålder som själva kan berätta om de tycker något är jobbigt. Kanske mer gråt vid överlämningar eller vad som helst? Tvivla inte på att föräldrar märker om barn inte mår bra

        Japp, en 2-åring och en 4-5-åring kan verkligen berätta vad de behöver för att må bra… Not. Det rekommenderas av barnpsykologer att mindre barn har kortare tid mellan ”byten” än större barn. Men småbarn med 1-veckasupplägg överlever säkert också, huvudsaken är ju att föräldrarna har det bekvämt (obs, ironi).

      Självklart har Bella lagt fast sitt reseprogram för det närmaste halvåret och utgått från att hon skulle ha barnen hela veckor. Med hjälp av sin personal tänker sig Bella att ha ett behagligt liv även när hon har barnen en hel vecka – i synnerhet nu under den varma och ljusa årstiden då egen trädgård med grannar, utflykter till kompisar i skärgården och kortare små sponsrade utflykter till attraktioner i Stockholms närhet gör livet lättare.
      Och varannan vecka då barnen är hos Odd blir en riktigt behaglig vecka för Bella med mycket tid att ägna sig åt Hampus både hemma i Sverige och utomlands. Förmodligen är det dessa hela veckor som Bella är mest orolig över nu när det inte verkar bli så.
      Att Odd har mage att vägra detta upplägg och hävda att de ska fortsätta med tredagarsschema. Kanske passar det honom bäst eller vill han bara trilskas?
      Man kan begripa att Bella känner sig frustrerad!

        Haha men precis.

    Går ju inte tycka synd om henne, ena dagen ”mina roligaste minnen är med Pingis hahhahahah” och nästa dag ”gråter” hon ut över att Odd inte vill dansa efter hennes pipa. Nä du Bellan, dina båtar har gått för länge sen och så å blir det när man kör strategier, provocerar och storflabbar i alla offentliga kanaler..

    Nä fy FAN vilka vidriga kommentarer det är på varenda jävla inlägg om den här kvinnan. Det är genomvidrigt att sitta och prata om vilken DÅLIG mamma hon är och hur allt enligt många här verkar vara oerhört mycket viktigare än hennes barn. Jag har bara kommenterat inlägg om henne och jag läser nästan bara kommentarerna på inläggen kring henne och det är samma visa varje gång. Vad är det för fel på er? Logga ut och tänk på något annat. Köp inte hennes produkter, läs inte hennes blogg och avfölj om ni tycker hon är så patetisk, hemsk och dum i huvudet. Jag kanske inte håller med om allt hon gör och säger men att gå på någons relation mer sina barn när det faktiskt inte finns några som helst bevis på vanvård är bara helt…? Ska ni inte ringa kardashiansystrarna och kolla hur det går till med alla deras barn också? Ring soc för det var längesen jag såg north kolla tecknat med Kim på KUWTK

      Vidrigt beteende är det. Jag tycker att det är obegripligt hur man kan hata en människa man inte känner så till den grad att man låter det hatet gå ut över dennes barn. För det gör det, dessa spekulationer. Barnen är alltid förlorarna.

        Känns inte mer relevant att barnens mamma ska fundera på vad hon skapar för reaktioner och vilka ev. konsekvenser det kan ha för barnen? Som får läsa vad deras MAMMA skrivit om deras pappa. Kanske har lite mer tyngd än vad ”Anonym” tycker om Isabellas beteende.

      BRA Jessica, klockren kommentar. Kan bara hålla med, man förstår verkligen inte hur så många tjejer kan sitta här och hitta alla möjliga fel!

    Återigen blir din tolkning en sanning.
    Jag fattar inte grejjen med allt skit du skriver, är du avundsjuk på Isabella eller….?

    Troligen är inte de stora entreprenörerna m t.ex Stordalen i spetsen så blåögda som du försöker få dina bloggläsare att framstå.
    Du skriver att allt hon säger är en lögn och hela hennes imperium är uppbyggt på osanningar.
    Om så vore fallet, kära du, så troooor jag inte hon skulle vara en hyllad person inom näringsvärlden. Där hade hon nog blivit genomskådad ganska snabbt….

    Och ang 6årsfesten: har du aldrig varit på firmafest?!

    Jag står bakom granskning till 100%, men inte när den personliga vendettan tar över

    Gynning, t.ex, som ALDRIG taggar sina ”samarbeten” med Gynning Jewellery , borde få sig en släng av sleven du så generöst delar med dig av

      @ Karin

      Har inte kalabaliken på Karolinska/Svenska Akademien/metoo mm lärt dig någonting?

      Verkar väldigt mycket yta på det mesta. Är inte de bästa som är på topp. De är de som luras bäst som sitter där och kliar varandras ryggar.

      Tror inte så många fattar vad hon gör ens. De bara följer med strömmen.

      //Moa

      Har aldrig varit på en firmafest där chefen dansar upp röven i sin assistens skrev, nej.

        På min arbetsplats är det sexuella trakasserier oavsett kön på den ena eller den andra…..

      Tursamt nog har jag sluppit Bellas och Pingis typ av personalfester, skulle f-n dött om jag varit tvungen att genomlida något liknande. Personkult är rätt ord. Stordalen tycker säkert att Isabella är en frisk fläkt, tror knappast han fördjupar sig i hennes blogg, sifferlögner och hårviftande på Instagram. Mer tragiskt att etablerade medier verkar göra ungefär samma grunda granskning.

    Mina kommentarer släpps aldrig igenom hos Blondinbella? Är detta för att jag någon gång skrivit nåt de inte velat ha med? Och med det vill jag förtydliga – jag har INTE skrivit något kränkande eller mobbing etc, har endast ställt helt relevanta frågor på ett städat sätt. Men man får tydligen inte fråga/tycka om allt. Eller tycker de alla mina kommentarer är fel?? Eller sitter man kvar i ett gammalt fack där de redan tryckt bort en permanent?? Nån som vet eller är med om samma?

      Samma här

      Same!!

      Samma! Är blockad på insta också, aldrig kommenterat, gillat eller ens följt henne så vet inte hur det gick till ??‍♀️ Tror det har att göra med att jag gillade en kommentar som ifrågasatte den där videon när hon snurrade runt framför ett tempel (?).

    Barnen är små och på mindre än ett år har de gått igenom en skilsmässa, varit tvungna att lära känna en ny pojkvän till Isabella, och fått en nanny som tar hand om dem… Är det konstigt att det blir stressigt?? Tror inte hon satt sig in i deras sits alls utan skyller på Odd, vilket är lättast.

    En mogen person hade lämnat skilsmässan utanför bloggen. Jag har ofta stört mig på typ Egoina och Kenza som skriver ”Har det tufft nu, så jobbig dag, allt är hemskt men kan inte skriva mer om detta.” Och så blir man som läsare galet nyfiken! Men nu önskar jag faktiskt att Bella skulle ta efter det. Detta är ju bara pinsamt! Hon fiskar sympatier från främlingar på Internet. 🙁

    Jag och min man är lärare och dessutom arbetar vi med familjehemsplacerade barn. Vi har 4 biologiska barn och 3 familjehemsbarn. Därför delar vi på en lärartjänst och den andra halvan är vi med våra 7 barn. Som avkoppling läser jag ibland några bloggar bl a Isabellas, Lady Dhamers, Saga Lundins, Maxime Björks och Bloggbevakning. Även jag tycker att Isabellas blogg har förändrrats efter skilsmässan med Odd. Den har tidvis kännts ganska opersonlig. Det jag reagerar på är att kommentarerna här och även Camillas är så elaka och ibland känns det som att personerna verkligen njuter och gottar sig i att skriva så elakt som möjligt. Om någon reagerar på elakheterna blir svaren direkt,” men sluta läs den här bloggen” eller är det Hajen eller Simon. För mig är detta vuxenmobbing, att leta efter fel, att kommentera hur Isabella är som mamma, att i kommentarsfältet direkt hacka på någon som försöker försvara Isabella. Det bidrar precis som i det riktiga livet, att all form av försvar för den mobbade slutar. Det blir lättare att tillhöra den stora massan som anonymnt kan sprida elakheter. I skolan och hemma hos oss, har vi nolltolerans mot mobbing, både mot barn och vuxna. Att försöka förstå, försvara och hjälpa får alla att växa och må bra.

      ???
      Jag har slutat ifrågasätta elakheterna här inne bland kommentarerna. Varför? Direkt är man manipulerad av bella, anställd eller så får man höra om hur bra det är att någon granskar hennes siffror (även fast elakheterna jag ifrågasatt inte alls har haft något med hennes siffror att göra)

      Jag förstår inte riktigt vad din presentation om dig själv som lärare och fosterfamilj har med detta att göra. För mig känns det som ett försök att måla upp sig som en fantastisk människa (för då har man ju lite mer rätt att tycka och rätt i det man tycker än övriga..typ). Jag tycker inte man ska hoppa på hur folk är föräldrar men det som bör kristidernas är ju hur hon gång på gång hänger ut sin exman offentligt utan att han har minsta chans att försvara sig, och i samma andetag framhåller hon hur otrooooligt vuxet och sansat hon hanterar deras samarbete. Eh, nej. Konversationer mellan föräldrarna når inte barnen. Men detta kan ju barnen få slängt i ansiktet av kompisar i klassen osv om inte allt för lång tid. ”Din mamma säger att din pappa är helt vidrig!” osv. Hon lägger verkligen upp det sjysst för sina barn när hon målar upp deras pappa som ett kontrollerande monster för hela världen att läsa om. Att gon råkat göra det lite omedvetet är ju rätt naivt att tro efter att hon avslöjade alla sina små taktiker för inte alls länge sedan. Sen finns det ju delar i föräldraskapet som enligt mig med all rätt bör kritiseras offentligt, att både Isabella och Läckberg sätter sina småbarn vända framåt i bilen till exempel. Det är så otroligt korkat att det förtjänar en offentlig kölhalning enligt mig. Men att det skulle vara mobbning att reagera på hur hon hänger ut sina små barns pappa offentligt när han förmodligen är den förälder som är stabilast för barnen känns långsökt. Hon vill väl få valuta för nannyn. Hade jag separerat från min man hade jag blivit helt jäkla skogstokig om han propsat på varannan vecka för att sen dumpa våra barn hos en nanny 50% av sin tid. Då vill jag ju isf ha dom hos mig istället! Att dom förälder missa tid med sina barn när dom inte ens är med den andra föräldern hade jag aldrig gått med på. Lära sig engelska i all ära men det trumfar då verkligen inte tid med ens föräldrar, speciellt inte när dom är så här små. Undrar hur många mammor som accepterat varannan vecka om barnen lämnats till någon faster hälften av pappans tid…

        I lärarutbildningen och i utbildningen som familjehem, läser man och pratar mycket om vad som är mobbing och om positv- och negativ kritik. (Jag hade också svårt för att komma i håg att det inte heter fosterhem och fosterbarn, utan familjehem och barn placerade i familjehem.)

          Konstigt att lärare har så svårt att hantera och stoppa mobbing (tydligen inte helt ovanligt att de t.o.m. deltar i den) om ni får lära er mekanismerna bakom den?

            Det finns rötägg inom alla yrkesgrupper. På vår skola arbetar vi hela tiden med nolltolerans mot mobbing. Inte under temaveckor, utan varje dag. På samlingen på morgonen pratar vi varje dag om vilka regler vi har och hur man beter sig om det blir fel. Vi har många vuxna ute på rasten. Det kan hända saker som inte en vuxen har sett därför tar vi alltid en liten samling efter varje rast, för att reda ut om någon sagt eller gjort något dumt. Oftast om någon sagt något dumt, så talar de själv om det. De vet sedan tidigare att det inte är farligt att erkänna vad de gjort. Vi talar om händelsen, hur man kunde gjort i stället. Den som gjort fel få be om ursäkt. Vi arbetar också aktivt med EQ-material. Alla elever känner inte till alla känslor och hur de känns och vad benämningen är. För att kunna prata om känslor som ilska, sorg, avundsjuka, etc, så måste vi ha ett gemensamt språk. Vi har också ett samarbete med Friends. Att lärare mobbar sina elever hör nog till ovanligheten.

              Förlåt, jag förstår att du är stolt över ditt yrke och din skola. Men era policys är inte värda ett skit, at the end of the day. Varenda skola har nolltolerans mot mobbning och arbetar aktivit mot det tillsammans med Friends. Hur många av dessa skolor har noll mobbning, tror du? Sen verkar du jobba med mindre barn, och ja, jag tar inte ifrån er att grunden ni lägger är fantastisk. Men allvarligt, hur många rötägg tror du att det egentligen finns på din skola, och som kommer att mobba så fort de har lämnat er avdelning? Jag ser bara inget kritiskt tänkande mot ditt eget arbete, vilket är lite problematiskt på din egen höga häst.

      Tänker du/ni att ni ”arbetar” med familjehemsplacerade barn eller tänker ni att barnen är en del av er familj under kortare eller längre tid?

        Vi är ett jourhem och när traumatiserade barn kommer till oss t ex efter en polishämtning, så krävs det att vi arbetar med dem så att de kan känna sig trygga hos oss. De 3 barnen som är placerade hos oss på långtidsplacering, är naturligtvis delaktiga i vår familj på samma sätt som våra biologiska barn. Vi får däremot aldrig glömma att i vårt arbete ska det alltid finnas med att vi arbetar för att barnen ska få träffa sina biologiska föräldrar och att målet är att de ska kunna flytta hem.

    Alltså har inte tanken slagit er att Odd kanske är med på det hela? Han kanske tjänar en slant på bloggen i utbyte mot att Isabella får skriva om barnen och livet som skild. Inlägget drar trafik – klirr i kassan för dem båda. Annars verkar det ju helt osannolikt att en vettig människa skulle skriva ett sådant inlägg.

      Isabella Löwengrip är väl knappast en vettig människa? Och en bra förälder tiger still även när hem blir smutskastad och anklagad för diverse saker på det här sättet.

      Klart det skulle kunna vara så i teorin. Men man undrar ju, är det värt det? Odd har det väl knappast knapert? Han har ju haft mer riktiga jobb än Bella har, så det går nog ingen nöd på honom. Så är det värt att bli så smutskastad? Ha svårt att dejta eftersom ex-frun skriver om hur svinig man är inför hela världen. Få konstiga blickar när man lämnar på förskolan och höra tissel och tassel.. Nej, knappast värt lite pengar om man är normal.

      BB beskrev alltid Odd som en familjeman, någon som drömt om kärnfamilj och barn sedan han själv var barn i princip. Tror inte han är så pengakåt som sitt ex…

    Jag skiter i vem som har rätt eller fel i sak. Men det största felet gör Bella, som skriver om detta på Internet. Så ofattbart lågt och oansvarigt av henne. Odd har iaf. vett att hålla låg profil på Internet.

    Hur många här skulle klara av en vecka utan att kommentera en enda kommentar om bella? Uppriktig fråga ?

      Lätt. Klarar det majoriteten av årets veckor.

      Inga problem alls, faktiskt.

    Är det bara jag som undrar varför de fortfarande är gifta? Eller har det besvarats någonstans redan? Bella skrev väl till och med ett inlägg om att skilsmässan hade gått igenom?

    ”Lingvistisk spyhink”…? Lingvistik är språkvetenskap.

    Man kan ju bara kolla upp vilken typ av människor det är som bedriver såna här förtalskampanjer… Bella har ju kallat sin egen pappa för psykopat och nu skriver hon om hur hon ärvt alla sina bra egenskaper från honom… och Odd var fantastisk och nu så misshandlar han henne psykiskt… och nu är det istället hajen som är en fantastisk förebild för barnen… vad är han om ett par år???

      Hon kommer nog att fortsätta med hajtemat fast på ett negativt sätt. ”Jaws”.

    Man kan inte göra annat än att skaka på huvudet och ta sig för pannan. Vad kallar hon detta då?
    Jag har ingen aning om deras historia men när ska hon inse att de gemensamma barnen en dag blir läskunniga och ser vad mamma skriver om pappa, dessutom till allmän beskådan.

    Fruktansvärt att läsa här hur ni sitter och hånar en annan människa, dag ut och dag in. NI har ingen aning om hur Isabella el Odd har haft det. Jag kommer så väl ihåg hur många när de var gifta hade lika hårda kommentarer mot Odd. Förstår verkligen inte hur så många tjejer kan sitta här och hela tiden kränka en annan kvinna.

      Detta är ju förmodligen bara en del av bellas strategi, så du kan chilla

      Nä Bella verkar ju va en jättegulli tjeja! Odd är nog en riktig karlslok han

      Nej, vi borde hylla en kvinna som regelbundet hänger ut sitt ex. Som inte är en offentlig person och som klokt nog valt att inte ge svar på tal offentligt. Fina, kloka Bella. Vilken powerkvinna!

    Kanske är så enkelt att odd inte litar på att Bella klarar av barnen själv i en vecka i sträck därför sätter han sig på tvären. Kanske gör hon inte det ?Vi har inte någon aning om någonting.

    Måste tillägga att jag tycker det är ganska komiskt att inlägget innan detta handlar om att visa sitt stöd till en kvinna som blivit sexuellt utnyttjad, för att i detta inlägg inte överhuvudtaget ta det som Bella sa på allvar, dvs att hon upplever sig vara en verbal slagpåse. Skulle det vara vilken annan bloggare som helst skulle man ta sådant på allvar, istället för att avfärda det. Tycka vad man vill om Bella, men att inte alls uppmärksamma att hon får utstå verbal misshandel är sjukt. Tycker ni hon förtjänar det eller? Det ska iallafall gå väldigt långt innan jag, trots provokation från Bellas sida, kommer skriva sådana kommentarer som ni gör om Bella och hennes förhållande.

      Ta vaddå på allvar? Att hon bråkat med sitt ex över sms? Har han hotat henne på något sätt så får hon ju polisanmäla. Finns ingenting i texten som antyder att de gjort annat än varit oense och vi måste väl inte ta hennes parti i ett privat bråk mellan dem för att hon råkar vara kvinna?

        Verbal slagpåse. Läs kommentarerna ovan, alla verkar tycka att Bella beter sig helt sjukt och ingen nämner övh det hon skrev.

          Läs sagan om pojken och vargen som jag skrivit om tidigare, när du bluffat folk tillräckligt många gånger så tror ingen dig till slut

          Ja och hon är känd för sitt färgglada språk. Hon är också Sveriges Oprah enligt henne själv för att hon hade en serie på youtube i 10 min. Verbal slagpåse kan betyda vad som helst. Innebär det att han trakasserar henne får hon polisanmäla, inte blogga.

            Det kan betyda vadsomhelst, men man bör inte påstå att hon ljuger eller att avfärda henne när det gäller något så allvarligt som misshandel. Att hon ljugit om sina siffror betyder inte att man direkt behöver påstå att hon ljuger om detta som är så allvarligt. Tycker det är fult av dig att påstå att detta kan vara del av hennes färgglada språk, då ingen vet vad som ligger bakom det hon skrev.

              Jag tycker de flesta här reagerat på att hon hänger ut en person som inte är offentlig och som inte har möjlighet att försvara sig, inte så många som påstått att hon ljuger (men jag kan ha fel)?
              De har barn ihop och delad vårdnad. Stay classy. Anmäl honom, snacka om det med psykologen, men skriv inte om det i en stor blogg som dina barn en dag kanske läser.

              Är han ett svin så är det jäkligt tråkigt. Men de är inte längre gifta och hon har gått med på delad vårdnad så som pappa verkar han ju vara okej? Varför då ta sånt här offentligt?

              Min pappa var inget helgon men min mamma har aldrig någonsin sagt ett enda ont ord om honom.

      Tänk på systerskapet menar du?
      Är det inte märkligt hur det kan vara så illa när hon med Odd nyss hade världens bästa superteam..

        Behöver inte ens tänka på systerskapet. Om en person säger att hon är en verbal slagpåse, ska det tas på allvar och inte avfärdas som lögn. Våld mot kvinnor är ett enormt problem och man ska uppmärksamma dessa detaljer. Och tack L, jag behöver inte bli påmind om en historia som precis alla känner till. Det är första gången hon (till min vetskap) nämner detta, och jag tänker inte sitta i ett kommentarsfält och hata på henne utan att veta vad som försigår och avfärda henne. Oavsett vad man tycker om henne tycker jag att fokuset på detta inlägg blev helt fel.

          Men tja, vad kan man förvänta sig av denna blogg? Borde kallas spekulationsbloggen. Camilla hatar Bella så mycket att hon inte ens tar hot mot Bella på allvar.

          Eller en del av hennes strategi? Mycket trogligt då Bella själv säger att alla inlägg har en baktanke, till att gynna henne.

            Ja, jag vet att hon provocerar. Jag är mycket medveten om hennes strategi. Betyder inte att jag direkt tänker påstå att hon ljuger då hon nämner verbal misshandel.

        Menar du att alla kvinnor som lever i destruktiva/våldsamma förhållanden är öppna med det eller?

          Nä.

      Verbal slagpåse tolkar jag som att han skrivit och sagt otrevliga saker i telefon/per sms. Är det hot eller trakasserier bör hon polisanmäla. Det som de flesta reagerar på att hon ger igen offentligt, genom att skriva ner honom på sin blogg. Sedan separationen har Odd inte yttrat ett ord om Bella offentligt, med hon flera gånger skrivit lagom tvetydiga och tillsynes nedsättande saker om honom.

    Tycker upplägget med Nanny känns skumt – jag trodde att det vanliga var att man kollade med den andre föräldern om man inte själv kan ha barnen på sina dagar?
    Hos oss har jag alltid haft barnvakt av mina föräldrar (efter överenskommelse med pappan) och han frågar mig…

      Har odd sagt att han inte är ok med att bella har nanny? Jag har inte hängt med i alla svängar så jag vet inte

    Hur kan hon skriva att hon hoppas att deras relation kommer att bli bättre med åren samtidigt som hon skriver hur begränsande, oförstående och allmänt elak var och fortfarande är Odd. Japp, jag fattar att så kunde det se ut, men varför skriver hon om det inför hela sin publik? Ska Odd skaffa en ny blogg och börja skriva om henne? För det är först då det kommer att bli rättvist, men jag tror knappast nån kommer må bra av det…

    Blir vid första anblick av inlägget upprörd pga. det dumma i det men ångrar mig snart eftersom jag vet att det här bara är ännu ett led i strategin. På hennes whiteboard-tavla på jobbet står det väl säkert med som dagens punkt, ”provocera familjerelaterat” och bakom det en utstuderad strategi om att idag, måndag, är en lämplig dag, kanske för att siffrorna börjat dala och det är dags att få igång kommentarsfältet och därmed också trafiken till bloggen.

      Haha ja de som blir provocerade är ju de som verkligen blivit manipulerade av henne. De äter rätt ur hennes hand

        Men precis. Så det bästa man kan göra är att tänka på det som en strategi så lugnar man sig lite. 🙂

    Jag vet d inte är en stor och viktig grei, men måste bara fråga om flera tänkar som jag;
    Om hon nu tydligen har en såååå dårlig/svår relation till O, varför använder hon sin bröllupsdagspressent från honnom? Cartier klockan. Hon använder inga utav smycken hon fick från honnom och orange Hermés-armbandet har hon bytt med Pingis vita. Men klockan hänger på…

    Detta kanske är som med lappen- hon skriver de arga sms:n själv!

      hahaha xD

    Odd kanske får en summa pengar för varje pik hon får leverera på sin blogg?

    Amen suck, varför kan hon inte bara nämna Odd utan att leverera en massa pikar. Hon gör bara bort sig själv och gör illa sina barn.

    Det är ju ganska uppenbart att I fiskar efter kommentarer på ”lingvistisk slagpåse”. Jag tror att felskrivningen var 100% medveten. Jag tror också, som någon redan skrivit ovan, att anledningen till att I är upprörd över att de ska fortsätta med tre dagar är att hon redan satt sitt schema anpassat efter varannan vecka och bokat jobb, resor och liknande. Och om det är det så förstår jag faktiskt att hon blir lite sur, för det måste bli massvis med extra pyssel (för Simon iofs….) när alla planer och bokningar måste gås igenom och ändras.

      Men de verkar ju inte ha varit överens om att gå ifrån tredagars-schemat så då borde inte Bella ha planerat utifrån något annat bara för att hon tycker hela veckor skulle passa bättre.
      Bella skriver:
      ”Vi har olika syn på hur vi ska dela upp tiden. Jag önskar varannan vecka och han vill ha kvar tre dagar. Jag börjar uppleva att ett av barnen tycker att det är för hoppigt och det sliter sönder mitt hjärta av att se det.”
      Hoppigt eller inte så behöver bägge föräldrarna vara överens innan det kan bli någon ändring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.