Hur mycket får man egentligen inspireras?

Här har ni två konton på Instagram.
Det till vänster har funnits betydligt längre än det till höger men av någon anledning finns många av det vänstras – originalet – bilder återskapade i kopians flöde.
Och jag menar inte ”inspirerad” utan här handlar det om regelrätt kopiering, rakt av!

Jag älskar att inspireras av alla möjliga saker men eftersom jag älskar själva skapandeprocessen så skulle jag bli uttråkad på en gång om jag aldrig gjorde någonting själv utan bara snodde och ompublicerade rakt av.

När man ställer saker mot varandra på det här viset så sekundärskäms jag nästan å kopians vägnar.
Pinsamt. Och cringe. 🙂

Tusen tack för tips!!

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men herregud! Snacka om att kopiera rakt av dock ser den vänstra ut att ha ”riktiga händer” med i bilden mot att den till höger verkar photoshopa ihop flera bilder med frilagda frukter och händer för att få samma effekt.

    Lika lame båda två. Modern sellouts.

    Heja sociala medier: n-ord-mamman har identifierats!

      Ja, sånt kan man också lägga sin tid på. Själv har jag läst en bok, väldigt allmänbildande.

        Och sen gick du in här och kommenterade det du tyckte var minst intressant..?
        For the record har jag just skrivit en bok, och gått igenom sista korr, innan jag gick in här innan jag tar helg… Du kan få läsa den, väldigt allmänbildande!

          Ja, det är jätteolämpligt att lära sina barn n-ordet, men jag förstår inte hur folk outtröttligt ska lägga sin energi på varenda grej de kommer över.

            ’Folk’ och ’varenda grej’ är lite ospecifikt för att svara på – det kan ju i det här fallet lika gärna vara du som är ’folk’ (= du kommenterar här) som ’lägger energi på varenda grej’ (= något någon engagerat sig i men någon annan tycker är onödigt).
            Kan väl tycka att du i det här fallet ändå är flera steg i från att visa hur du bara lägger tid på vettiga grejer genom att kommentera en kommentar…
            PS: tror att flera andra som kommenterar här inne också läser böcker.

            Felicia: Som du då som lägger tid på att anklaga mig för fel saker, dvs raka motsattsen till vad jag egetligen tycker och sagt? 🙄

              Allt handlar inte om dig även om du så gärna vill det. Så försök inte att styra det här till dig, det är inte intressant.

                Är du kompis med Felicia? En sak till som inte stämmer.

                Ni är många som underhåller mig just nu med ert hittepå om min person, för att inte vilja att det ska handla om mig dvs. ?

                Är ni förresten samma personer som klagar på CamCam när hon berättar saker om sig själv?

                Eller som nu det senaste när ni försöker mobba prison beauty till att sluta berätta om sitt liv här på bloggen?

                Jag har min egen lilla syn på er. ?

                  Jantelagens mecka, ”kom fan inte hit och tro att du är något genom att referera till egna upplevelser, tankar, känslor, värderingar och principer”.

                  Hoppas du får en fin fredagkväll, THR!

                  (Vi har ju en faktiskt en jäkla tur som har så många perfekta människor häromkring, som känner oss så bra genom kommentarer i en internetbaserad blogg och därför kan tala om när vi, ja enligt dem, gör fel ?. Vem vill inte va som alla andra liksom? Ändå rätt skönt att bli påmind om varför det är rätt gött att inte va bitter och inte störa sig på andra så lättvindigt. Tänker att det ju tar mycket mer energi att störa sig på någon än att glädjas med eller bara ignorera personen ifråga.)

                  ??

                  Dessutom vore det här kommentarsfältet jävligt tråkigt om ingen refererade till sig själv. Ni beter er som ett gäng högstadieelever när ni går på folk som inte rättar sig efter era led.

                  Herregud, till slut lyckas ni få människor att inte våga kommentera paralleller till sig själva iom de elaka kommentarer som en riskerar att få. Och hur intressanta och givande diskussioner blir det om ingen vill dela med sig av egna erfarenheter och alla bara tycker samma?

                  Skillnaden är ju att PB faktiskt har något att berätta, du TRH drar ju bara med dig någon slags vendetta från ett annat kommentarsfält, samt berättar att du har rätt och alla andra har fel, ljuger och är ’dumma’.
                  *väntar på kommentar om att jag har fel, ljuger och är dum*

                  ”Jantelagens mecka, ”kom fan inte hit och tro att du är något genom att referera till egna upplevelser, tankar, känslor, värderingar och principer”.

                  Ƭĥe real Hmm verkar inte ha några egna upplevelser eller tankar, hon googlar som f*n och copypaster det hit. Det märks tydligt att hon inte vet nåt om sakerna som hon copypastar. Vad gäller hennes värderingar, principer och känslor så handlar det bara om hur hon har rätt och alla andra har fel och att hon är jätteotrevlig mot andra när hon vill visa hur ”rätt” hon har.

                  Så det här handlar inte om nåt jantelag (som förresten har upplevt en riktig inflation).

                  Håller med. En del är så bittra här. Det förstår stämningen.

                  Tack Prisonbeauty, jag hade en helt underbar kväll. ??

      Vem?

        Se hos @blackvogue_se – hon är sååå bra!

          Kände inte alls till detta, men såg videon nu hos @blackvogue_se . Vidrigt! Obegripligt!

          Idioter som blandar in socialen. Det var ett internt skämt. Stackars mamman.

            Ett jävligt allvarligt och vidrigt ”skämt”. Inte direkt första gången om ungen uppenbarligen lärt sig kopplingen. Socialen kanske inte är rätt väg att gå men förhoppningsvis får den här människan en tankeställare med hur allvarligt det är. Ord skadar.

            Ja buhu stackars mamman buuuhuu. Dags å lära sig att reflektera å fatta att idiotiska handlingar för med sig konsekvenser snarare

              Leker du spöke eller vad är det för ljud du försöker förmedla?

                *krokodiltårar*

              Men socialen kan man ju tycka att man inte borde störa om man inte genuint tror att det finns en chans att det skulle leda någonstans? Det tar ju deras fokus när de behöver reda ut grejer som ändå bara går till soptunnan?

              genrellt tycker jag folk ska låta bli att använda socialen som ett sätt att hämnas på folk oavsett om det är idioter de hämnas på, det är oschysst mot barnen som behöver socialens tid och fokus.

                Håller med 100 %, socialen går på knäna för att hinna utreda barn som utsätts för våld och missbruk.. ska inte användas på det här sättet!!

                  Instämmer helt!!

            Ett internt skämt som läggs ut för allmän beskådan?

    Hade blivit så jä*la irriterad!

      Varför det!? Ingen big deal bättre ta det som en komplimang. Instagram är inte verkliga livet ?

        Hon har kommit på idéernatten. Är konst, film, musik ”verkliga livet”? Lika irriterande där

          *idéerna så klart

          Men det har hon inte. Sett liknande bilder i många år

            Fast det där är ju inte liknande bilder utan det är ju någon som verkar beredd att gå långt för att bilderna ska ha exakt samma innehåll, åkte hin och köpte likadana pyjamaser liksom? Verkar se någon typ av egenvärde i att de tala vara så likt som möjligt.

    Hade jag ens försökt övertala min man att gå med på sådana här foton tror jag han hellre hade sågat av sig foten med en fogsvans.

      Kanske inte om det gav er en extra inkomst?

        Haha, min man hade inte ens gjort det här för pengar. ?

        Absolut inte, oavsett! Det finns gränser för allt.

      Haha verkligen min tanke med! Jag tror iofs inte jag hade velat va ihop med en man som gick med på det heller. ?

      Samma här, finns inte en chans i helvetet att min man skulle ställa upp på nåt sånt här. Dessutom skulle han aldrig tro mig om jag berättade att jag ville göra nåt sånt.. visst, vi ska ha töntiga jultröjor allihopa nästa år och ta en bild, men det hamnar som julkort till familjen typ, inte på sociala medier ?

      Haha samma här. Varje gång jag ser bilder av denna kaliber tänker jag alltid på arrangemanget bakom och hur det gått till när bilderna tagits. Så otroligt fånigt och svårrelaterat.

      Låter som en klok man du har. Riktigt vidriga bilder, där de båda försöker visa upp hur himla härligt och lyckligt de lever.

    Så töntiga dessa IG bilder är alltså.. ??‍♀️ Trött på skiten. O den där en man håller en tjej i handen bakifrån på deras resor. Allt är same shit.

      Så blir det i ett samhälle som hyllar skräp och okreativa människor. Nu har de okreativa blivit så pass många att de kan föda av varandra och övertyga varandra om att; det vi gör är visst kreativt och bra.

    Förutom att det är en kopia undrar jag seriöst vad som är fel på de här människorna. Ser de inte själva hur djävla pinsamma de ser ut? Vuxna som klär ut sig i barnkläder och ska försöka se coola och roliga ut. Stackars barn, undrar hur de här personerna kommer att må som vuxna när de ser att du har varit en del av sina föräldrars galenskap. Och hur avtändande är det inte att se sin man utklädd som en jättebaby, en stor pyjamas som barn ska ha. Hur ska man kunna tända på honom efter det? Allt andas barnprogram som övergår i ngn hemsk mardröm samtidigt som man är drogpåverkad. Önskar aldrig jag hade sett det här.

      Haha Om du ser din man i bebispyjamas så kommer du inte kunna tända på honom igen?

        Håller med Anna, förutom att se ut som att se ut som en förvuxen jättebebis har han ju också en total avsaknad av självrespekt. Och hon likaså. Stackars barn som bara får fungera som rekvisita på sin mammas instagram.
        Herregud vad provocerad jag blir av sånthär.

          Precis, självrespekt. Dårar, de här kontona består av dårar. Undrar vilken verklighet de lever i.

      ? Vet du vad din man bajsar med oj hur ska du nu kunna tända på han? ? Jösses.

        Det är väl skillnad i att göra något naturligt som att bajsa, det gör vi alla, till och med kungen vet du. Att klä ut sig till jöttebebis är inget naturligt och mest pajasartat.

          …Och nu sitter jag och tänker på Hans majestät konungen på toaletten. ?

            Att föreställa sig folks orga*mminer eller skitminer (typ krisnödiga) är ju det bästa! Oftast är de lika, och lika fula. ?? Må vara att jag har tråkigt och sjuk fantasi men det hjälper mig en del i mitt yrke innan jag står inför en skara åhörare. ?

      HAHAHA älskar din kommentar

      Och jag tycker tvärtom… Tycker det är skönt med folk som vågar bjuda på sig själva och vågar göra vad de känner för 🙂

      Tycker det är så många killar som är tråkiga och inte vill göra ex. antal saker för att ”det inte är manligt” osv.

        Varför tror du att de är ”tråkiga”? Tycker du att de där kontona ser spontana ut? De är ju välregisserade och uttänkta och inte det minsta spontana. Som att deras liv är ett påhitt, en egen verklighet. Så lever hellre med än man som är ”tråkig” som du beskrev det än har ett behov av att klä ut sig som en bebis/barn. Det är osunt.

          Jag pratade inte om just de här paren
          … Utan folk i allmänhet….
          Vet välmatt det mesta på IG är fake… Svarade mer på det där om att det skulle va så fel och fånigt att klä sig i något kul som en knasig pyjamas!

        Jag förstår vad du menar, sjukt trist när man går runt och självmedvetet funderar på hur man ska uppfattas och att ens manlighet absolut inte får komma det minsta i kläm någonsin. Mer attraktivt med folk som känns trygga och struntar i hur de uppfattas.

          Ungefär som den mest använda repliken i dokusåpor som Ex on the Beach eller Paradise Hotel: ”Det får mig att se dum ut”. Det är tydligt viktigast (vilket de kanske borde tänkt på innan de ens ställer upp hehe)

      Wow bitter! Tror du behöver lite sol, kärlek och glass.. Sjukt att du inte hör själv hur pinsam du är med din kommentar xD nej, du är inte bättre än någon annan och nej, det är knappast synd om barnen för att de får vara med på roliga bilder.

      Jag tycker faktiskt att det är värre med folk som tar ”avslappnade” insta-bilder hela tiden. Är så jobbigt om man typ äter och man inte får äta förrän dom tagit en bild. ”Titta lite drömskt ditåt med ditt vinglas så får jag bara ta en bild” flyttar ihop små stilleben för att ta en bild osv osv som om att det är naturligt. Tycker dessa bilderna är gulliga och JA såklart de är uppstyrda men det är ju typ 90% av alla insta-bilder, bara det att de inte ”verkar” uppstyrda

    Pingis har levererat ett sk ”svar” på sin blogg och satt sina kommentarer på modd. Tror knappast min fråga kommer släppas förbi.

      ”All ekonomisk information om Löwengrip Beauty AB och våra andra bolag finns på allabolag.se. Där kan ni exempelvis ladda ner våra årsredovisningar.”
      Sällsynt töntigt svar från Pingis med hänsyn till att de årsredovisningar som finns för Löwengrip Beauty AB, ISPI Holding AB och Flattered AB är per 31 dec 2016 och alltså vid det här laget ganska ointressanta.
      Nordic Tech House AB har ännu inte lämnat sin första årsredovisning.
      Löwengrip Invest AB gör bokslut per 30 juni så den årsredovisning som finns är för 2016/2017.
      Någon transparens när det gäller siffrorna kan man förstås inte vänta sig av privata bolag som inte har externa ägare. Vi får lita på Bellas svepande uttalanden. Men var det inte länge sen hon skrev att LCC/Löwengrip ”växer så det knakar”? Kanske har det börjat knaka av andra skäl?

        Ett klassiskt Bella-svar på tal – ”svara” på nåt helt annat än frågorna som ställts.

          Men vad förväntar ni er av Pingis egentligen? Att hon ska hugga Bella i ryggen i ett blogginlägg när hon måste träffa Bella på kontoret och samarbeta? OM hon vill lösa det och undrar vad som händer så lär hon ta det bakom kulisserna

            Men va, Pingis är ju förstås lika insyltad i sifferbluffen, de har haft chans att gottgöra men har uppenbarligen kommit överrens om att köra på som vanligt.

              Jag har väl inte sagt något annat? Desto större anledning för Pingis att hålla tyst utåt. Ni är väldigt naiva om ni tror att Pingis kommer säga något

                En bra start är ju ändå att säga att de nu ska använda de rätta siffrorna, inte mycket begärt eller heller svårt att åtgärda.
                Deras tåg har visserligen redan gått och de har visat hur oseriösa de är..

                  Ja, så varför förväntar du dig mer för?

                  Jag trodde faktiskt inte de var SÅ oseriösa som det nu visat sig, och om pressen blir för stor så lämnas man ibland med bara ett alternativ. Dit har de tydligen inte kommit än, tyvärr.

                  Nej för det är ju något de måste göra tillsammans, då kan inte Pingis skriva ett blogginlägg bara sådär. Och sen måste de ingenting egentligen. De kan ju fortsätta ljuga och se skeppet sjunka om de vill, det är deras rykte som förstörs så de får ju välja hur de vill hantera det

    ”Vad arbetar du med då?”
    ”Näää men jag är en influencer som sysslar med att lägga upp bilder på frukt som jag håller framför mina halvnakna barn ? #momlifestyle #älskalivet #inspo #influencer”

      Hahahahhaha älskar dig!

      Läste inte du en bok nyss? Kanske ska du fortsätta med det.

        Ja för att ha så många åsikter om vad alla andra ska och inte ska ägna sin tid åt så sitter hon ju i ett rätt stort glashus. ?

          Åh, så ni känner varandra?

    OT men pingis har ”svarat” på kritiken på sin blogg! http://pingishadenius.se/

    ”Jag skriver inte inlägg så ofta pga tidsbrist och hinner inte heller svara på kommentarer i den takt som önskas. All ekonomisk information om Löwengrip Beauty AB och våra andra bolag finns på allabolag.se. Där kan ni exempelvis ladda ner våra årsredovisningar. Vi har AA-rating (god kreditvärdighet). Jag kan inte kommentera våra kunder och leverantörer då det skulle bryta mot våra avtal.”

    så vissa avtal kan brytas men inte andra.. bra där xD

      Skrev det högre upp 🙂 Har lämnat en kommentar men hon har dem på modd nu, så lär inte komma fram!

        sorry, du hann posta innan mig haha 🙂

          Bra med fler som håller koll och flaggar upp 🙂

      Skrev detta;

      ”Varför ljuger Bella fortfarande om sina följarsiffror, både i bloggen, i intevjuver och vid presentationer?

      Hur kan Bella i bloggen påstå att hon når ut till 400 000 småbarnsmammor när hon har 260 000 unika besökare mm? Hur kan hon på riktigt presentera en beräknad omsättning för 2018 för bolagen, när halva 2018 inte ens har gått?

      Ni måste ju veta att det är många samma följare på olika kanaler och ni inte bara kan slå ihop dem till en totalsumma. Och även om ni gjorde så, så skulle det inte stämma. Sjukt oärligt”.

        bra kommentar!

        Ja, är det 100 000 ”småbarnsmammor” som är ”unika följare” i fyra olika kanaler så blir det 400 000 totalt men inte 400 000 OLIKA individer.
        Det är denna otydlighet som Bella envisas med – jag har så svårt att tro att hon inte begriper vad hon sysslar med. Det måste hon väl göra, eller?

          Och går dessa småbarnsmammor in från både wi-fi och mobilt internet så blir det plötsligt 800 000 unika besök.

        Har ni sett Isabellas och Pingis Insta Stories när personalen springer runt och dansar flamsandes i tåg?! Alltså VA?! De har tagit skämskudden till en helt ny dimension.

      Har börjat nörda ner mig lite i företag & insolvensrätt, i boken jag läser redogör författaren för några saker som kan utgöra varningssignaler för att det kan gå dåligt, och då bör företagsledningen skärpa sin uppmärksamhet på den fortsatta utvecklingen. Det kan bland annat vada att man ska förnya företaget/varumärket och satsar på export.
      Lyckas man inte på den inhemska marknaden är dock risken stor för att man inte heller lyckas på exportmarknaderna. Och sen att chefen gärna omgärdar sig med lyxiga grejer (sätter upp dyra bilar på företaget etc)

      Fick lite Löwengrip-vibbar av läsningen.

        Helt klart har Löwengrip små förutsättningar att lyckas utanför sin kärnmarknad i Sverige plus lite här och där i andra nordiska länder. Hittills har det mesta av försäljningen drivits fram genom Bellas sociala medier. Distributionen har i princip bara sålt det konsumenter kommit in och handlat. Först nu med nya serien har distributionen breddats utanför apotek och det ökar möjligheterna att nå nya konsumenter.
        Ska man lyckas på den internationella marknaden där ”Löwengrip” är okänt och Bellas nuna inte finns överallt så måste man göra media och det har inte Bella och Pingis råd med.

    Men gällande t.ex. ”jeansbildern” har väl joanna publicerat sin den 16e april och happygrey sin den 21 april? Så då var väl joanna först och den andra en ”kopia”, eller missuppfattar jag något? Jag tänker mest att det är ju synd om den ena hängs ut som en kopia ifall det är mer jämt fördelat att båda kopierar varandra ibland…

      Fast det finns en ”jeansbild” redan 18/2 hos happygreylucky som är ännu mer lik den senare publicerade kopian. Så det är odiskutabelt vem som är copycat här.

    Riktigt pinsamt att kopiera rakt av.

    Sånt här trams får mig att vilja kräkas. Inte bara hur uppstyrt och onaturligt det är, men tanken av hur jÄäÄvla många foton de måste ta innan de får till ett som känns bra och hur tillgjort det är får mig att rysa. Yayanaomi på instagram är likadan. Allt är så fake. Sen att som vuxen ens ställa upp på såna här foton ??? hur sjukt är inte det?

      Ändå har ju dessa konton sjukt många följare! Jag tycker bilderna är lite småroliga och kreativa men såklart inte naturliga.

      Men eller hur? Kan bara föreställa mig hur otåliga barnen måste bli i alla omtagningar haha

      Håller med helt. Joannas inlägg dyker, av oklar andledning då jag inte följer henne eller brukar vara inne på hennes insta, upp under utforska på min instagram med jämna mellanrum och jag blir lika irriterad varje gång, haha. Inser också att det är fånigt att bli provocerad av men jag kan inte hjälpa det, jag tycker att det är så fruktansvärt fånigt. Förstår inte hur Joanna får O (pappan till barnen) att ställa upp på allt sånt här heller, haha ? Följde yayanaomi ett tag för att jag tyckte hennes dansvideos med dottern var lite roliga, men tröttnade direkt av allt annat trams.

        Yayanaomi bor nära mig. Drygare person får man leta efter. Hon tror verkligen att hon är lite bättre än alla andra.

          Blir inte förvånad.

    Jag får upp denna Joanna ibland på insta, nivån av cringe är 100% – ännu värre att hon kopierar någon annan!! Brukar visa sambon hennes bilder ibland, hans ögon rullar då så långt bak i huvudet det går.
    Skulle så gärna se behind the scenes på dessa bilder. Hur får hon sin man och barn att gå med på den här skiten?

      Pengar?

    Kommer ihåg hon Johanna från när hon hade blogg på devote (?) alltid undrat vad som hände med henne efter att hon la ner den.. Kul att hitta henne igen hahah

    Tråkigt också att kopian fått fler följare än originalet! Inte jättestor skillnad visserligen, men skulle bli rätt irriterad om nån kopierade mina idéer rakt av och den personen fick större genomslag än jag

    Har sett flera konton som gör sådär tror ingen av dom är unik.

      Amoritz gör typ som Johannajohansonx

    Alltså jag är jättevit, men får ändå en känsla av att vilja sucka ”white people…”

    Varför GÖR folk så här? Är det gulligt? Är det roligt? (svar nej)

      Jag hade nog tyckt att det varit roligt, jag är kreativ av mig. Men papper och penna är mer min grej än foton. Men att det skulle vara kul tvekar jag inte på

    But the left one is a direct copy of an American IG (forgot the name). Many many IG accounts look similar. It is definately not the one on the left that ‘invented’ this style.

    Dock verkar Joanna lägga upp bilderna före det andra kontot?

      Joanna la upp jeansjackorna i april, den andra för några dagar sen. Joanna la upp ”parenting” grejen 9 april, den andra 11 maj/ 11 april. Sen orkade jag inte leta upp mer hehe.

        Kommentera inte om du inte orkar kolla. Joanna var inte först.

          Inte happygreylucky heller

        Men kolla 18/2 hos happygreylucky då. Nej, svenskan verkar ha exakt noll fantasi och plagierar rakt av.

    Inget nytt under solen vi föds alla som original men dör som kopior. Vad kan vi väl vänta oss av alla som slåss för följare och pengar?

      Precis. Hade det inte handlat om pengar och diverse Gratis saker hade de flesta så kallade Influencers inte ens funnits. Enligt min egen tycke är de riktiga snyltare.

    Pinsammast är väl ändå att Joanna raderat alla kommentarer där folk taggat @happyluckygrey eller kommenterat Bloggbevakning 😉

    Både jag och Sina följer, peppar och hejar på varandra, så det finns inget drama i detta och ingen som kopierar någon. @kweilz, @allthatshe, @mayyabor, @seasunstefunny plus många många fler lägger upp sina konton på just detta sätt! 🙂

    Och till er som tycker detta är ett pinsamt sätt att ta bilder på, ni behöver skaffa er lite humor. Det är ju bara på skoj! Jag är så himla trött på alla dessa ”perfekta” flöden och bilder utan humor. Ha en fin helg ?

      Kan tycka denna ”granskning” är orättvis då det är enkelt att se att du lagt upp vissa av exempelbilderna före det andra kontot. Där är researchen gjort lite dålig Camilla! 🙂

        Precis 🙂 Vi inspirerar varandra och det finns inget drama mellan oss, tvärtom är vi ”instavänner” och hoppas kunna träffas någon gång i framtiden! Jag får bara tacka och ta emot för alla nya fina följare som hittar till mig nu 🙂

          Inspirera? Här är väl det ett finare ord för att kopiera, härma, plagiera? ☺️ Och hur vet du att den du inspireras av inte tycker att du stjäl hennes idéer? ☺️

          Men hon säger ju att de är vänner? Vilken häxjakt det blev? Hela inlägget är ju baserad på dålig research. Säger det igen: En del av exempelbilderna är tagna FÖRE det kontot som Camilla påstår att Johanna kopierar. Camilla borde ju bara ta ner inlägget då hela ”meningen” med det inte håller. Sen lägger jag mig inte i vad alla tycker om dessa konton, inget jag följer själv.

            Häxjakt!!

            Du hittade en(1) bild som råkade vara före?

      ”Perfekta” flöden är väl precis det du iscensätter när du arrangerar bilder eller?

        +1 noll spontanitet i dessa bilder

        Haha ja, tänkte exakt samma sak. Finns noll humor och spontanitet, det enda jag ser är timmar och åter timmar av att arrangera den perfekta bilden (som någon annan dessutom redan gjort innan).

    Så bedrövligt mycket konsumtion och uppmuntran till konsumtion med såna där Instakonton. Precis vad världen behöver, or not.

      Vilken konsumtion uppmuntrar de där bilderna till? Inköp av frukt? Frukten äts förhoppningsvis upp efteråt.

    Ifrågasätter man pingis ang Löwengrip så hamnar man på mod i hennes blogg. Tror hon är samma skrot och korn som Isabella.

    Orkar ej med mänskligheten! Så trött på sociala medier…

    PINSAMT!!!

    Ot men angående instagram:
    Kan man anmäla någon som gång på gång köper följare? Anmäler alla uppenbara fakekonton som spam men människan köper ändå bara nya direkt.
    (Ja, jag har för mycket fritid och nej, det handlar inte om någon större influenser utan någon jag retar mig på privat.)

      Tror inte man kan anmäla någon för att han/hon köper följare.

    En del influencer som exempelvis Munckiiin på Instagram brukar med jämna mellanrum sälja sina sponsrade produkter på tradera under samma nickname. Snacka om att tjäna dubbelt. Det jag personligen inte tycker om när de lovordar dessa saker för att sen sälja på tradera fortast möjligt. Nu visar hon upp nån grej från Swissclinic nyligen sålde hon nåt Tradera som hon fått ifrån företaget. Kan någon vara snäll och tipsa de om detta. Alltså Swissclinic företaget.

      Tipsa själv?

        följer inte henne ser bara för att hon har ett öppen konto.

          Jaha, och? Vad hindrar dig från att tipsa bara för att du inte följer kontot? Märkligt resonemang.

    Kweilz också….men hon gör iofs liiiiite egen take på bilderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.