Det Monas Universum glömde nämna i sitt inlägg…

Har för övrigt ett banklån på 347.232 kr. That’s it. Hoppsan, nu blev det lite för mycket privat där tror jag visst men alltid stör det någon.

Jag är inte felfri på något sätt, tvärtom, men jag håller mig alltid inom lagen, jag har aldrig lurat någon, jag har aldrig gjort något brottsligt i hela mitt liv, jag har aldrig medvetet gjort en annan människa illa och skulle jag såra någon så är jag den första att be om ursäkt.//Monas Universum

Mona måste ha begravt halva Stockholm i den offerkofta hon svept in sig i för att skriva detta inlägg.
Det finns säkerligen en 50, 60 olika infallsvinklar att kommentera det på men jag har valt ut ett par stycken för att inte tråka ut er helt.
Och som en pytteliten brasklapp – hade inte Mona skrivit det här inlägget fullt av offerkoftsinlindade lögner så hade jag i min tur aldrig skrivit det här inlägget.

  • Mona menar på att hon minsann enbart har ett banklån på 347.232 kr och that’s it. Det stämmer säkert eftersom det 100%-iga ägandet av huset i Bromma bollats fram och tillbaka mellan henne och hennes man Jimmy och nu när de var tvungna att sälja det så var det han som stod som ägare på det med alla dess skulder.
    Det som följer här är offentlig information från Lantmäteriet där man ser hur detta gått till och också hur de använt huset som säkerhet vid olika lån hela 11 ggr – så kallade ”inteckningar”.

  • Anledningen till att Mona inte har mer än detta lån på 347.232 kr är alltså för att hennes man fått ta hela smällen. 
    Samma sak gäller lånet till Victoria som jag tar upp här. Även där är det Monas man som står som ansvarig. Om ni vill veta mer om det så kan ni läsa HÄR!
  • Privat kanske inte Mona själv har mer lån än det hon anger men hur står det då till med deras gemensamma företag?
    Motomaji Group AB är hennes och makens gemensamma företag med Arkhyttan Hemslöjdsprodukter AB som moderbolag och på vilka de båda sitter i styrelsen.
    Dessa företag har tagit flera olika lån på sidan Toborrow, där företag kan låna pengar av privatpersoner och Motomaji Group AB har lån på nära 1.5 miljoner kronor HÄR och HÄR. Monas blogg och dess läsare används för att inge förtroende och garanti för återbetalning, och Mona själv står som ägare/VD.
    (Jag har ställt frågan till sidan om det är så att lånet ligger kvar så länge det inte är betalat i sin helhet och även vad som innefattar borgen vid dessa två lån men har inte fått svar än.)

  • Mona gör följande påstående i sin blogg:
    Jag har aldrig lurat någon, jag har aldrig gjort något brottsligt i hela mitt liv, jag har aldrig medvetet gjort en annan människa illa.
    Utan att bli långrandig så finns det bevis HÄR på att Mona hotat att spotta på vittnet Johanna från Plain Vanilla, något som är att kategoriseras som övergrepp i rättssak medelst otillbörlig påverkan av vittne. Det är inte bara olagligt utan sannerligen att medvetet göra en annan människa illa.
    Jag har även sett andra sms från Mona i en helt annan situation där hon uppmanar mottagaren att begå bedrägeri för att tillskansa sig ekonomiska fördelar.
  • Ja, Mona har kanske klarat sig undan en massa lån genom att hennes man Jimmy ensam stått på dem men vad är strategin för det?
    Ska han gå i personlig konkurs för att rädda sin fru som samtidigt sitter och avsäger sig allt ansvar på sin blogg och bara är ett oskyldigt offer?
    Om prio inte var att – så fort huset var sålt –  betala av Monas enda lån som hon hela tiden hänvisar till på sin blogg – ni vet, den där på 347.232 kr så kan man ju fråga sig om det ens blev några pengar över till dem efter att banken fått sitt.
    Varför skulle man annars INTE betala av sina lån?
    Så såldes huset för att det blivit för stort för dem som Mona hävdar eller kanske av någon annan anledning som låter mindre bra för henne?
    (Ja, Mona.. Jag vet varför ni var tvungna att sälja ert hus och vad som blev kvar i pengar till er men du kan väl berätta det själv så slipper jag göra det sen för att slå hål på ytterligare en lögn?)

Om man ägnar 7893 miljoner ord om sin snällhet och TROTS det avslutar med att outa en specifikt elak människa som varit dum enligt henne – borde man inte då vara en smula mer restriktiv med sin självutnämnda snällhet?
Låta den komma med en yttepytteliten reservation?

274 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fyfan vad du är bra! Jag ÄLSKAR det här! Slå hål på alla jävla lögner och sätt dit de som är falska. Det är granskning! Så sjukt bra jobbat.

      Instämmer! Det här ÄR bra, det här är exakt vad jag vill läsa.

      Fast vad är det som är jävla lögner? Ingen lögn att de sålt hus oavsett om det är för att det var för stort eller för dyrt eller både ock, eller/och pga skulder. Vad är mer lögner, vad skulle hon ha ljugit om? Inget som framkommer här iaf. Vad är konstigt med att sälja hus och ha skulder och lån? INGENTING, det har de flesta. Förstår inte riktigt Camillas syfte med inlägget, eller jo jag förstår hennes syfte att hon vill smutskasta i vanlig ordning, men det mesta du läser här är ju Camillas egna tankar och spekulationer, och vad vill hon med det blåa understrukna? Märkligt och löjligt. Pinsamt Camcam, för din del alltså inte för monas.

        Du läser uppenbarligen inte Monas blogg.

          Jo är just det jag gör, och gillar den. Men många här verkar läsa en blogg de ogillar ja rent av hatar. Känns.. inte friskt.

            Kanske du som är lurad och förblindad av Mona. Hon är en jäkla lögnare, därav mår hon dåligt nu när all hennes skit börjar flyta upp till ytan.

              Då kan hon ju ta fram sin bajsspray och dölja skiten lite till…

                Eller kalla på bästisen Bajs-Malin…

              Lurad och förblindad? Nej inte alls. Lögnare? För att hon skrivit att de sålde huset för att det var för stort och inte skrivit pga skulder? Kan ha varit både och eller hur. Lögnare för att hon inte skriver i bloggen hur mycket pengar de fick för huset eller hur mycket pengar som blev kvar efter försäljning? Varför ska hon skriva om det i sin blogg, det gör henne inte till lögnare.

              Varför skriver inte Camilla om sin ekonomi här, borde hon också det eller andra bloggare? Hur många vänner har Camilla? Färre än Mona troligtvis, och vad beror det på? Många bloggare har ovänner, finns vissa som haft flera bästisar som inte finns kvar. Mona har många och nära vänner vad det verkar, det kan vi se i bloggen. Detta är rent av löjligt – vadå ” Glömde nämna i sitt inlägg.. ” – varför ska hon nämna om pengar och hur mycket som blev kvar efter husaffär, och vad har det med snällhet att göra. Fånigt.

                Jag läser inte Monas blogg så har ingen koll på människan, men varför är hennes ekonomiska situation av allmänintresse? Det är fruktansvärt att få sin ekonomi uthängd till allmänt beskådande. Är hon skyldig sina bloggläsare pengar? Sina kunder? Eller har de belånat sitt hus? Varför ska det då ”avslöjas”? Varför är det viktigt eller intressant? Jag är alltså uppriktigt intresserad av vad det är som motiverar det här.

        Jag kikar in här då och då i brist på förströelse och ibland finns det väl ett och annat inlägg som känns värt att läsa men detta? ”Bra granskning”, vad har någon med att göra huruvida hennes man har skulder skrivna på sig eller ej? Att folk gottar sig i människors dåliga ekonomi, psykiska sammanbrott och dylikt är över mitt förstånd. Ni kanske kan upplysa mig om vad det är som gör att det kittlar så i er och får igång er vid tangentbordet?

      För jäkla bra grävt Camcam. Sluta aldrig med det du gör.

    Oj det är så det ligger till.
    Fortsättning följer …..:??

      Jag poppar popcorn ??

    Den där Mona verkar ganska otäck av vad jag läst härinne bland kommentarer. Men vad håller hennes man på med?! Är han så puckad som han framstår som?
    Fortsätt gärna granska de som granskas bör, du gör ett toppenjobb!

      Ja, han är riktig mysgubbe som förr i tiden tjänat pengar på att producera porrfilmer.

        Här är lite kort vad mysgubben Jimmy gjorde sig en förmögenhet på…

        https://www.expressen.se/nyheter/porren–offren/

          Fiiifan, djeflar!!

          Kanske inte riktigt den bild Mona ger av sin man. Vidrig läsning. Vidrigt att man ens får tjäna pengar på det viset. Vidrigt att som kvinna och mamma vara med en man som tjänar sina pengar på det viset. Hur förklarar man det för sina barn? ”Ni vet flickor, det här är vad som betalade vårt hus”…

    Vänta nu. Alla inteckningar på huset har ju betalats bort i och med försäljngen. Har du aldrig ägt och sålt en bostad?

      Jo, men det betyder också att det förmodligen inte blev några pengar kvar när banken fått sitt för att det var belånat upp över takpannorna.
      Så såldes huset för att det blivit för stort för dem eller kanske av någon annan anledning som låter mindre bra för Mona?

        11950000 kr inteckningar på huset. Källa: Du.
        Försäljningspris: 14300000 kr. Källa: booli.se
        Orkar inte räkna ut mellanskillnaden.

          Då borde ju Fitterbittan omgående få sina pengar.

            Ska ju skatta på vinsten också

            Ja absolut. Där har jag inga invändningar.

            Efter vinstskatten blir det inga pengar kvar till fitterbittan, tyvärr.

              Vadå, är det 100% vinstskatt eller?

                Nej, men de har gjort en vinst på nästan 10 miljoner. 22% på det ska de betala i vinstskatt, förutsatt att det inte finns avdrag för renoveringar.

          225 000kr

          Sedan skatt på det.

            Litet räknefel där.

            Du missade en nolla

              Ha ha, ja det gjorde jag. ??

                Jag läste faktiskt fel i kommentaren ovan. ?

                Tyckte väl det var ett billigt hus men sedan så vet jag inte var i landet det ligger. (Jag följer inte Mona)?

                  Haha BROMMA ?

            Vinstskatten är lika med mellanskillnaden på vad man gav för huset och vad man sålt det för. Lånen har ingenting med skatten att göra. Man kan ju dock skjuta upp betalandet av skatten till viss del genom att investera i ny bostad inom ett år.

              Nej du skattar på skillnaden

                Ja på försäljningspris-inköpspris-förbättringsutgifter-mäklararvode, ungefär. Det blir vinsten som man skattar på. Lånen har som sagt inget med vinstskatten att göra men väl med hur mycket pengar som blir över efter försäljningen. Sålt hus för 2 000 000, betalar av lån på 1 800 000 = 200 000 kvar i ”handen”.

                  Alltså jag tänker aldrig bli vuxen. Först inlägget om blondinbellas skilsmässa. Jag visste att man måste ”bekräfta” det hela, men det låter ändå sjukt invecklat. Att sälja hus verkar också sjukt invecklat :/

                Jag vet inte om det är lika överallt men vi skattade 23% av vinsten på vår försäljning.

                Ja det var det jag menade. Skrev kanske lite oklart.

              Såld för 14,3 milj, och inköpt för 4,5 milj. Skatten blir då 2 156 000 kr. Dock går det att göra avdrag (t ex standardhöjning) och då blir såklart vinstskatten mindre.
              Försäljning på 14,3 milj och lån på 11,915 milj ger 2,385 milj kvar för att betala vinstskatt (max 2,156 milj) och mäklararvode (gissningsvis ca 0,1 milj kr).

                borde ju också vara avdrag för vad de 2008 betalade för att köpa loss tomten, ganska mycket antagligen?

                Fast nej…. det var tomten de köpte loss för 4,5. Den verkar ha varit en tomträtt innan, alltså att man betalar en tomträttsgäld (avgift) varje år till kommunen om man inte väljer att köpa loss den. Sen är huset köpt för ytterligare pengar utöver de 4,5. Så inga 10 miljoner i vinst.

        Det är ju uppenbarligen så att ekvationen inte går ihop. Intäkterna är lägre än kostnaderna varje månad. Ju mer lån de tagit på huset, desto större månadskostnad. Och till slut gick det väl inte att belåna mer på huset, med nya amorteringsregler. Så nu hyr de, säkert med månadskostnad på 20+ kSek. Svårt att tro att det heller är hållbart i längden.

          Blir ju synd om de som hyrt ut huset till familjen. De lär ju säkert hamna i tvist i en nära framtid. Betalningsovilja verkar löpa som en röd tråd hos Jimmy och Mona.

          Jag såg annonsen på huset de hyr. Hyran var på 30.000/månad eller strax över. Jag minns det för jag undrade vem fan som har råd att hyra det, förutom ett företag.

        Vet du om inte inteckningarna inkluderar köpet eller om det endast är lån tagna på huset senare?

        Antalet inteckningar i fastigheten säger inget om hur höga lån man har. Pantbrev kan vara belånade eller obelånade. Man måste göra hela läxan.

          Så är det ju, men ingen gör ju inteckningar utan att planera att ta lån för dem (kostar ju pengar) och de har ju gjort inteckningarna själva. Men visst kan de legat i sen 2011 och betalat av lån!

          Men tack! Äntligen. Inteckningarna är inte samma som de faktiska lånen, om ni nu ska spekulera i folks ekonomier.

        Vet du hur mycket lån de hade på huset? Inteckningar ligger ju kvar även om det inte är några lån kopplade till dem. Det är därför man ska titta på hur mycket inteckningar det finns när man köper huset eftersom det kostar att ta ut nya. Sen måste man ju inte använda dem även om de finns.

          Jag vet både hur mycket lån de hade på huset och anledningen till varför det såldes.

            Please tell Camcam.

            Och tack snälla du för bra grävande i Monasoppan. Dags att sanningen kommer fram. All heder till dig.

            Men berätta hela sanningen då!

              Det kommer..

          De hade ju uppenbarligen så mycket lån 2011 att de hade lånat upp alla inteckningar de hade då, eftersom de valde att göra en ny.

          Sen får man väl gissa att de inte betalade för en inteckning på drygt 2 miljoner utan att använda den.

            Kanske hjälpt exempelvis dotter med köp av bostad?

              Det har hon skrivit att de inte gjort.

                Japp.

                ”Karin skriver: februari 11, 2016 kl. 2:49 e m
                Om hon inte vill flytta hem tillfälligt tror jag det blir billigare att ni belånar ert hus och köper en lägenhet jfr att hyra i andra hand.

                Pudeltanten skriver: februari 11, 2016 kl. 4:49 e m
                Ja, för alla har ju möjlighet att belåna sitt hus för att köpa ett krypin i Stockholm för ca 2.500.000. Suck.

                Karin skriver: februari 11, 2016 kl. 6:39 e m
                Sitter man i ett hus värt 10 miljoner så har man nog möjlighet att ta det lånet. Sedan kan ju personen som bor där betala lånet och månadskostnaden om man har råd med 7 000 i andrahand.

                Mona skriver: februari 11, 2016 kl. 6:53 e m
                Även om huset nu är värt 14 miljoner på marknaden så är inte det ett alternativ vi kan göra. Detta pga av investeringar i bolaget. Idagsläget har hon och sambon köpt en lägenhet men det tar en stund innan den är såld.”

                http://www.monasuniversum.se/2016/02/11/jag-behover-en-1a2a/

                Det var bara ett exempel. Det kan vara svågerns kusin eller vad vet jag. Och varför skulle hon berätta om det förresten? Kan väl finnas skäl att inte dela med sig om allt.

                  Visst, visst, hypotetiskt möjligt, men i praktiken kan vi konstatera att alla de där inteckningarna kommer sig knappast från att hon ägnat sig åt att göra inteckningar åt släktingar och bekanta, det är helt orimligt. Enda rimliga förklaringen till att man regelbundet fortsätter att göra nya inteckningar i sin fastighet är att man forsätter att ta nya lån, och gissningsvis belånar man inte sin villa så mycket som bara går för att kunna hjälpa diverse människor med lån (i synnerhet inte om man inte ens kan hjälpa sin dotter med lån).

    Bra jobbat Camcam! Sanningen kommer alltid fram även om man är genomsnäll som Mona så käckt beskrev sig igår. Och att Graafen uppmuntrar läsare att gå in och peppa Mona är för mig helt obegripligt.

      Ja, vad hände där liksom?

      Varför är det obegripligt? En vän kommer hem till henne och är jätteledsen? Jag är inget fan av Mona, jag tror inte att hon berättar ens i närheten av sanningen för sina vänner, men jag tycker inte att det är obegripligt att vänner peppar varandra

        Dom har varit ovänner också…

          Och? Din poäng?

            Tja, rätt som det är så ryker dom ihop igen.

              Men jaha? Och just nu är de vänner? Menar du att man inte ska ställa upp för sina vänner för att man eventuellt kanske blir ovänner någon gång?

      Varför är det obegripligt? Var väl fint och snällt av Magdalena. Förstår inte varför sanningar om hur mycket pengar som blir över efter en husförsäljning ska fram här och vad det har med snällhet att göra.

    Tack för bra granskning ? Hoppas på fortsättning. Mona har många hundar begravda!

    Vem/vad är Monas universum? Låter dötråkigt, men om någon har ork att sammanfatta människan för mig (så jag kan hänga med i dramat) skulle det uppskattas! ?

      Här hittar du en kort introduktion:
      https://bloggbevakning.se/2016/06/02/jag-har-en-ny-spade/

    ”Men… Men… Jag är ju sååå snäääääll, skulle aldrig ljuga”

    Och präktiga flickorna Toftby o Graaf är med på ett hörn…!!

      De är hennes vänner. Kommer en vän och är ledsen brukar man stötta. Innebär inte att man står bakom beteendet

    @ CamCam

    Det är väl ingen hemlighet att jag inte har så mycket till övers för Mona och Jimmy.

    Ändå tycker jag du går över gränsen med det här inlägget.

    Hennes man bloggar ju inte. Mona är säkert mer insatt än hon gör sken av men vad vet vi om vad hon kan påverka i hans handlande?

    Även om människor ljuger och är självupptagna så måste man ge dem ett visst mått av integritet.

    //Moa

      Moa håller med gillar inte detta. bara triggar igång vissa till att spy ut sig elakheter. vad ger det er. Sorgligt.

        Menade du kanske:
        ’Moa, håller med, gillar inte detta. Bara triggar igång vissa till att spy ur sig elakheter. Vad ger det er? Sorgligt.’

          Sluta, du har ingen aning om ålder eller ens ursprung på den som skrivit kommentaren. Tänk dig om det är en person som varit här i 4 månader? Isåfl är det en sjukt bra kommentar. Så lägg ner sån här skit

            Tack. Bästa att ha stort hjärta.

            Jo vi vet ju att det är Kurt-Maria ?

      Varför ska man inte granska stora bloggar som far med osanning och försöker kränga olika varor till sina läsare?

      Är du den Moa som Mona ”hjälpte”?

        Nej, det är hon inte.

    Mailet. Wtf. Spotta på någon på stan? Vad mysig hon verkar, verkligen ur gullig. Skäms hon inte?

    Jag förstår inte, vad är det som bevisas i detta inlägget? Att de hade lån på 11 miljoner och sålde huset för 14 miljoner och sen inte använde vinsten till att betala hennes lån på 350 000? Vad är det som är spännande med det?

      Nu lusläste jag inte C inlägg kring denna Mona.
      Men enligt din kommentar, som jag finner urbota dum (?) så borde du väl själv dra en (inte för hastig) slutsats. Gör man en vinst, struntsamma på vad och har en skuld är det väl självklart att man betalar av den? Gärna IGÅR!
      Det är kanske inte ett spännande inlägg, men vi är många som undrar hur tankeflödet fungerar hos denna My samt hennes karl. Eller om det ens existerar?
      Följer inte hennes blogg, aldrig besökt den dock fått en negativ syn av pga flera som skrivit här.
      Men gör man en vinst genom bostadsförsäljning och är skyldig banken pengar, samt struntar i att betala dessa x antal tusen då är man enligt mig helt rubbad i huvudet. Eller ska vi använda ett finare språk, man gör en struts…

        My? Och om folk betalar sina skulder eller inte och hur snabbt de gör det är väl inte för andra att lägga sig i?

        Eller så räknar man på högre avkastning än räntekostnader vid investering av pengarna man kunde betalat av lånet med. Det är inte alltid olönsamt att ha lån.

      Och att hennes man ”tar hela smällen” är också en konstig formulering. Det är väl ganska vanligt att ägaren till fastigheten också betalar lånen? Inteckningen är ju kopplad till fastigheten, inte till en specifik person.

    Så jäkla bra grävt Camcam. Därav det hyrda huset… Paret Lundgren har helt enkelt inte RÅD ATT KÖPA sig ett ett hus i finhooden. Karma Mona… karma!

      Och vad är det som är så hemskt med det? Förstår fortfarande inte. Ska människor som inte har råd att köpa bostad skämmas? Eller de ska inte vara influencers för att de inte är några att se upp till?

      Oj, oj, oj vilket jävla MISSLYCKANDE att inte kunna köpa ett nytt hus i ett av Sveriges dyraste jävla bostadsområden.

      (Obs ironi. Tycker hela Lenas kommentar dryper av klasshat och förminskandet i att inte kunna köpa (låna) till sin bostad)

        Ja om du läser Monas förljugna blogg så förstår du varför det är ett misslyckande för Mona.

      Kan inte annat än att hålla med dig Lena. Börjar måhända Monas luftslott rämna? Det är dags!

        Luftslott?! Mona låtsas ju inte vara något hon inte är iaf, så luftslott? Nej lägg av nu, ge upp nån gång.

        Monas luftslott som sprängdes. Belånad upp till taknockarna och levt på lånade pengar i alla dessa år. Snart kommer Kronkalle och knackar på.

    Alltså, jag får en obehaglig klump i magen nu för tiden när jag läser en del av dina inlägg. På riktigt ont i magen får jag.

    Nej, jag är ingen anhängare av varken Mona eller Blondinbella. Men jag tycker att detta börja likna hetsjakt mer än något annan. Ingen är perfekt, alla har vi våra lik i garderoben, mindre eller större. Om Mona inte vill ange riktiga anledningen till varför hon säljer huset, är inte det upp till henne? Vad ger dig rätten att hinta om att du faktiskt VET den rätta anledningen. Du påpekar gång på gång att du bara skriver om sånt som bloggare/influensers skriver om själva – men det är ju inte sant? Och även om alla dessa uppgifter du gräver fram egentligen är offentliga – vad ger dig rätten att publicera sånt som många läsare aldrig skulle bry oss om annars? Att läsa kommentarerna bland dessa inlägg som du skriver om främst Mona och Bella, det är bara obehagligt att läsa. Även om du tycker att Mona drog på sig en gigantisk offerkofta igår – må så vara, hon är ändå bara människa. VI har alla dragit på oss offerkoftor då och då. Men har tanken slagit dig att hon kanske verkligen var ledsen på riktigt – och så ska hon nagelfaras ännu mer med ett sånt här inlägg? Känns det bra i din mage?

    Och Isabellas framgång kanske stigit henne åt huvudet – men är det egentligen någon annans problem än hennes? Dina spekulationer och resonemang kring hennes sätt att leva blir dina läsares sanningar. Och det skapar bara hat, ingenting annat.

    Är det värt det?

      ja.

      På riktigt ont i magen? Stackars. Har du ätit något dåligt kanske? Mensvärk? Hoppas det går över snart 🙂

        Hoppas du går över snart

        Ta två alvedon eller en Ipren (Inte du utan författaren ovanför) ???‍♀️

          Svara på den kommentaren då ?

            Det har hon ju. Annars hade den hamnat snett under min.

            Du borde inmundiga D-vitamin i form av sol (om det råder solsken just där du bor idag) istället för att hänga här och tillrättavisa andra, var deras kommentarer hamnar. Tänka sig, du hade fel ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

              Varför påpeka att man menar en annan person än den man svarar till om man svarar till rätt person??

        Så jävla förminskande Anonym 13:21, empati kallas det, Google kanske vore på sin plats. Att få ont i magen av elakheter är ett rätt tydligt tecken på stor empati, en väldigt fin och framförallt snäll egenskap.

        Varför vara så hetsiga mot varandra. Att någon inte delar ens åsikter gör det inte legitimt att vara otrevlig.

        Fantastisk mogen kommentar.

      Isabellas hybris går ut över andra. Hon ljuger om resultat och siffror för läsare och företag för att tjäna mer pengar. Det är nära nog att liknas vid bedrägeri. Den dagen hon slutar med den skiten är också den dagen då hon slutar granskas och ifrågasättas för det.

      Förstår du, Malin?

      Jag känner oxå så. Inläggen känns mer o mer som ett sätt att trycka till bloggare. Allt under banderollen ”granskning”

        De ska tryckas till om de ljuger och tjänar pengar på det. Det är ju förjävligt.

          På vilket sätt tjänar Mona pengar på att inte berätta de här sakerna?

            Det enda inkomstbringande i familjen Lundgrens alla bolag är bloggen. Där prånglar Mona ständigt ut varor från sina konkursade bolag. Hon har ju kniven på strupen hela tiden med sina ihoplånade sämre affärer i de olika bolagen. Och dessa varor lurar hon gång på gång på sina bloggläsare. Usch!

              Genom att inte berätta om varför hon sålt huset?

              Vadå lurar? Får man inte varorna man har beställt eller hur menar du?

                Sålde tishor med New Yorl” skrivet på. När läsare påpekade felet så sa hon hoppsan och fortsatte sälja dem utan att informera om feltrycket. Därtill var de såklart av toppkvalitet… Tyvärr köpte jag en halmbock av dem, så jäkla tunn och klåpigt gjord. Samma sak med ponchon i ”fantastisk kvalitet”, skämdes för den och skänkte den vidare direkt.

                  Att hon säljer produkter av dålig kvalitet betyder dock inte att hon måste redovisa alla sina orsaker till att sälja sitt hus på bloggen.
                  Dålig ekonomi är som regel kopplat till skam och då är det väl inte så konstigt att man hellre säger att man säljer huset för att det är för litet, än för att man inte har råd att bo kvar.

                  Är det hennes fel att du shoppar? Lämna tillbaka det bara

                  Hur kunde ni få det jag skrev till att jag tyckte det har hennes fel att jag shoppat? Det blir ju inte bättre kvalitet av att jag köpte det frivilligt. Läsförståelse ftw!

                  Samma misstag. Köpte två ponchos, ena var usel kvalitet, den andra var jätteliten och oanvändbar. Skulle ha skickat tillbaka dem men det blev inte så. Däremot handlar jag aldrig mer där.

                  Men varför skickade du inte tillbaka grejerna Mi?

                  Så var det det här med läsförståelse, står ju inget om att jag inte skickade tillbaka halmbocken. Eller?

      Alla dessa ”kompisinfluensers” gör vad som helst för mer följare och uppmärksamhet. Närhelst kan det svänga och de hugger varandra i ryggen! Så ja, granskning får dom tåla tycker jag. De flesta tjänar ju ändå ganska bra med pengar på att skryta, ljuga o skarva i sina bloggar.

      Krya på dig Malin! Magknip är aldrig kul 🙁

      håller inte med om allt, men vissa saker håller jag med om till punkt o pricka

      Det finns läkemedel mot ont i magen.
      Paracetamol. Kika på vad just din kropp tål/behöver. Själv tar jag två alvedon.

      Du borde också korta ned din text i stycken (ett tips bara)! Ingen skriver perfekt!

      Förstår inte varför du tar dig tid att kritisera Camilla om MONA och sedan en annan person, vilket inlägget inte handlat om? Håll dig gärna till sakfrågan.
      Är ingen här vad jag vet som hatar, vad har du fått det ifrån?
      Däremot är det inte OK att springa på röda mattor eller motta priser när man fuskar med statistik. Förstår du? Falskheten hoppas jag biter henne en dag i… Men hatar ingen för det.
      Kanske det är du som sitter inne med massor av ilska och avsky för att vi andra vägrar att ”köpa” detta skitsnack.

      Ni får gärna gilla min kommentar. Det luktar nämligen anhörig/bekant å Mona/Bella långa vägar här…

      Själv tycker jag Camilla är duktig på att granska, hade jag tyckt tvärtom att hon mobbar människor (vilket jag avskyr) hade jag slutat läst bloggen för länge sedan. Tips!

        Tycker din kommentar liknar camcams sätt att skriva, en jäkla massa radbyten.

        Nej, Paracetamol är inte att rekommendera då det skadar levern. Varför sånt behov av alla dessa varianter av härskartekniker?

          Hej hej!

          Det ska till stora doser för att levern ska skadas samt den är ett fantastiskt organ som kan reparerar sig själv.

          De andra smärtstillande har betydligt större konsekvenser vid lägre doser för både mage och njurar.

          Så rent generellt är paracetamol snällare mot dig. ??

            Fast har man leverchirros så är det döda dött. Inget som reparerar sig. Levern försöker dock men dött är dött.

              Absolut, men man får ”jobba på” rätt bra för att komma dit om man i övrigt är en frisk person. ?

          Jasså? Pga magproblem är paracetamol det enda de rekommenderar till mig. Ipren tex är big no no

            Samma här, efter mina magsår får jag bara äta paracetamol enligt läkaren. Som inte fungerar :/

        Och din kommentar Anonym 13:46 luktar Camcam eller anhörig bekant till Camcam, men mest luktar och liknar det Camcam.

        Malin har skrivit mycket bra, tydligt, klarsynt och klokt.

          Haha jag tar det som en komplimang från alla ni som påstår att jag antingen är C eller är bekant med vederbörande?
          Förstår inte varför mitt sätt att uttrycka mig i skrift skulle ha någon anknytning till vem jag är släkt/familjeband till?

          Märkligt.

          Men om du är intresserad C så kan jag bli din head of co writer!
          Du har ju min mail ?

      Om man far med osanningar ska man då stå helt oemotsagd? Om man gör sig till en martyr ska alla andra alltså falla in i martyrdyrkan utan att fråga sig varför? Jag har svårt med folk som är självutnämnda på godhet och sanningar. Folk som ger sken av att vara bättre än de flesta andra och i synnerhet de som inte har den samma åsikten och som själva kan uppföra sig på det sätt man inte kan ta emot från andra. Alla gör vi fel och misstag och de flesta av oss klarar av att både ta emot kritik och vara lite ödmjuk. Bloggare väljer själv hur mycket integritet de ska ha och fläker de ut sig på nätet så får de räkna med att få frågor och kritik.
      Tycker det är bra att någon slår hål på dessa som inte klarar av att skilja rätt från fel och som är snabba att kritisera andra. Det är som att spotta i motvind – det kommer garanterat tillbaka;)

        Det är det här som skaver hos mig med. Jag var en trogen läsare hos Mona i flera år. Hon bjöd på sig själv och det blev som kompisstämning i kommentarerna. Men lite märkligt kändes det att det då och då dök upp dylika inlägg som gick ut på vilken god människa hon är.

        Följde hennes liv med intresse och fnissade glatt när hon blev kompis med Victoria/fitterbittan och beskrev deras upptåg. Sedan slutade de plötsligt umgås. Samma sak med Plain Vanila- johanna. Och så fick jag veta att de lurat V på massor av pengar. Blev faktiskt besviken. Började se mönstret med div kompisar som plötsligt försvann. Och nu använder hon Vid din sida/Jeanette för att legitimera sin godhet. Känns inte ok. Speciellt som hon kränger massor via shopen till sina följare, folk som aldrig skulle köpt om hon inte skapat en relation via bloggen.

        Nyfiken på vem denna Sofie är som jobbar på en tidning? nån som vet?

    Jag har aldrig läst Monas blogg o har ingen aning vem hon är. Kan nån förklara varför det är intressant för oss att veta hur hennes ekonomi ser ut?

    Alltså Camilla du måste lugna ner dig. Ska du gräva fram influencers belåningsgrad och anmärkningar osv varje gång någon kritiserar dig? Du kommer skjuta dig själv i foten tror jag om du fortsätter såhär då du kommer bli nya Anna Book i folks ögon som ingen vill ha att göra med. Tycker inte ens personerna som har kritiserat dig har gjort det på något aggressivt sätt. Vad håller du på med?

      Gud vad bra skrivet! Hoppas denna blogg granskas och Camcam själv finns ju en del där. Tror hon skjuter sig själv i foten mer och mer.. och bara så ni vet så skriver Camcam kommentarer själv också som Anonym och i olika namn, men hon kan påstå och låtsas vad som helst och kommer undan..

        Hahaha och detta vet du? Hur då?

        ”och bara så ni vet så skriver Camcam kommentarer själv också som Anonym och i olika namn”

        Härligt paranoid. Jag kommenterat alltid under anonym och är inte Camcam, vi är många som gör så.

        Nja, jag är tveksam till det då Camilla ändå har såpass många läsare att hon inte behöver fylla på med egna kommentarer

          Haha förstår att du inte tror det men det har ett syfte, en strategi – hon har avslöjat sig ett antal ggr, det kan uppmärksamma klarsynta läsare se, men haha jag vet att ni förblindade manipulerade hardcorefas inte tror eller kan se det.

            Hon har av misstag svarat som ”anonym” helt plötsligt.

              Ja, oh ja! 🙂

                Grynet syftade till när du EN gång trodde du var inloggad men inte var det och att ditt svar du kom upp som anonym. ?

                  Aha! Ja, gud ja! SÅ busted! Eftersom jag skrev kommentaren fortfarande i tron att jag var inloggad som Bloggbevakning. Gud så ohederligt. =)

                  Ha ha, eller hur. ??

                  Camcam har skrivit en massa skitkommentarer om Mona som Anonym många gånger, hon har skrivit skitkommentar om Magdalena Graaf under annat namn när MG låg före Camcam alltså hade fler läsare, hon har skrivit hyllningar till sig själv i ett inlägg där hon fick mycket kritik- det avslöjade hon själv genom att ta bort kommentar som ifrågasatte det hehe.. Och The real Hmm till snabb undsättning i vanlig ording hehe..

                  Jag vill gärna se besvis på detta, så skicka till Camcam och hon kan säkert publicera dessa. Som bevis duger inte dina egna fantasier.

                  Japp. Undsätter CamCams enligt egen utsaga dåliga minne. ?

                Du får leta upp det bland kommentarerna ?.

                Kanske the real hmm är camcam. Om inte så är du, the real hmm, ohälsosamt ofta på den här bloggen, alltid stridslysten och redo att gå till attack ?.

                  För att veta hur ofta jag är här så måste du vara här lika ”ohälsosamt” ofta. ?

                  Hen är snabbt framme och hjälper Camilla så fort hon ifrågasätts eller något avslöjas, redo att hjälpa, försvara och gå till attack.. det är någon i cams närhet/hushåll gissar jag eftersom cam även en gång råkade svara och var inloggad som The real Hmm… resten kan ni försöka lista ut.

                    Nä du! Inloggad som The real Hmm har jag aldrig varit och svarat på någon kommentar eftersom jag inte har en aning om vem som gömmer sig bakom det namnet, däremot svarade jag på en kommentar för någon vecka sedan som Bloggbevakning som hamnade som Anonym då jag uppenbarligen var utloggad. Hemskt ledsen för detta..
                    Håll dig till sanningen om du ska hålla på och konspirera här inne för annars framstår du bara som komplett stollig och ingen man kan ta på allvar.

                  Haha. Där tänkte du inte tillräckligt länge the real hmm 🙂 . Alla kan se att du är här ofta pga alla dina kommentarer vid olika tider, inte för att man personligen är här inne när du postar dem.

                  När man märker att det är för många tillfälliga sammanträffanden så kan jag nog ganska säkert gissa att du antingen är Camcams personlighet nr 2 -den bitska, eller möjligtvis hennes pojkvän 🙂
                  Kanske både och till och med, beroende på vem som är inloggad på vilken dator.

            För att förtydliga, jag är inte C eller sponsrad av henne att (förstår inte ens varför jag ska behöva förklara mig) ”stötta” hennes inlägg.

            Någon pläderade om min meningsuppbyggnad. Hur skriver du själv?
            Hoppas inte mina subjekt samt predikat har förstört din dag.

            Det enda C & jag har gemensamt är kattintresset.
            Har precis slukat en Guadeloupe med champagne samt bigarråer.

            God natt på er vänner!

        Tror Camcam är livrädd för saker om henne själv ska avslöjas. I hennes tidigare privata bloggar fanns en del goa grejer. Synd att dessa bloggar idag är raderade

          Ja nu börjar vi verkligen komma ner i sandlådenivå… ”du sa” och nu ska ”jag ge igen”
          Vad gjorde du tidigare i ditt liv? Är du rädd att det kommer fram? Lägg av och försök förstå att detta handlar om en bloggare som satt sig på alltför höga hästar och nu har har hästarna slagit bakut.

          Va? Tycker faktiskt Camilla varit väldigt öppen och berättat både negativa och osmickrande saker om sig själv. Jag tänker att Camilla vågar outa influenser för att hon inte har så mycket själv att dölja…

        Haha K-M ?

      Håller med! Detta inlägget förstår jag inte syftet med. Det känns mest bara obehagligt. Och vissa som hyllar din ”grävning” uttrycker sig ännu mer obehagligt. Blondinbellas lögner om sina besökssiffror är relevanta att avslöja eftersom det kan vara bedrägeri, men detta är för mycket.

      Hon kan inte ens leta fram belåningsgraden, för det är en sak mellan låntagaren och banken. Pantbrevens belopp visar inte hur mycket man har i lån.

        Nej, det finns inget direkt samband mellan lån och pantbrev. Pantbrev kan också ligga hemma i en byrålåda istället för hos banken som säkerhet.
        Men inte tar man ut pantbrev på 2,6 mkr utan anledning? Stämpelskatten är 2% och därtill kommer en administrationsavgift på ett antal 100 kr.
        Man måste alltså betala 52 000 kr för pantbrev på 2,6 mkr och då skulle jag tro att man behöver dessa för att ställa säkerhet för ett lån. Finns det pantbrev sen tidigare så kan man också anta att dessa redan utgör säkerhet eftersom man behöver ta ut nytt.

          Ja, stämpelskatten är 2% och sen 375 kr i expeditionsavgift.
          Det kan ju vara så att man exempelvis hjälper ett barn att köpa lägenhet genom att belåna sin egen fastighet.

            Fast lån till barn är också ett lån, som Ulf Lundell skulle ha sagt 🙂

            Men det HAR hon redan skrivit att hon INTE har

              Och hur vet man att hon inte HAR DET? För att hon skrev det? Tror du att folk alltid hänger ut sin ekonomi och sina livsval bara för att de bloggar?

    Men alltså vad fan håller du på med Camcam!! Vad spelar det oss och dig för roll att de har sålt det stora huset pga skulder eller vad? Vilka/vem har inte lån och skulder, det gör inte Mona till en dålig sämre människa.

    Vad vill du komma, vad vill du säga, vad driver dig?? Tycker Du Camcam verkar besatt och det börjar kännas sjukt detta.

    Hur går det för dig, med din rättstvist? Du påstod dig tjäna 100.000 per månad men ändrade dig snabbt – så Du ljög för oss läsare? Du har inte fått några pengar från NG säger du? Fick du sparken från NG? Fick du sparken från Finest? Och skrev inlägg om det på Fitterbittans blogg? Hmm..

    Och DU har aldrig sagt el skrivit något elakt eller olämpligt i stundens hetta Camcam eller när du blivit arg el sårad? Tänk efter vad DU sagt och skrivit här om folk – inte så snälla och charmiga saker så kasta inte sten i glashus.

    Hur har Tyra mått efter din behandling och dina elakheter? Skäms Camcam skäms !

      Vill minnas att camcam bad en läsare att gå o dö här i kommentarsfältet…

        Ja minns det jag också när du säger det, plus mycket annat. Obehaglig människa.

          det var ju för att den personen hon svarade till hade kommenterat något helt åt helv* illa om en annan person. det är inte som att hon ber folk gå och slentrian-dö..

      Hej Tyra! Lugna dig lite nu ❤️

        Lägg ner. Känns så ute att skriva exempelvis ”Hej Bella” om någon i kommentarsfältet som ifrågasätter bevakningen av henne eller vägrar stämma in i att allt hon gör är fel, även om hon gör en hel del som går att kritisera.

        Hej camcam!

      @ Anonym 13.25

      Nu lugnat du ner dig Mona! ?

      Andas och ta in att tystnad kan vara det bästa sättet att bemöta ibland!

      Man behöver inte alltid ha det sista ordet!

      Du säger att du inte läser här. Men du måste förstå att såna här inlägg här och flertalet inlägg på din egna blogg påvisar motsatsen.

      Så schhhhyyy…

      I all välmening!

      //Moa

        Men lägg av Moa! Nej jag är inte Mona tyvärr, du har ofta fel du men är en besserwisser som kör med härskarteknik och kallar folk WT och annat. Usch. Obehaglig. Vet inte om Mona läser här men DU Moa läser tydligen Monas blogg av någon anledning, och du Moa du har rätt i en sak – Man behöver inte alltid ha sista ordet, ta till dig det ! 😉

          @ Anonym 13.59

          Men nej… Det har jag inte.

          Du tar till de trashmetoder du har förstånd till.

          Kan vara så att jag är en besserwisser eller inte. Har svårt att ta kritik på allvar av någon som inte känner mig.

          Härskarteknik? Jaha? Kanske har du svårt att separera känslor, fakta och andra människor och läser in vad du har förstånd till?

          Du kan inte släppa att jag en gång för typ två år sedan kallade dig nåde wt och red neck? Visserligen med glimten i ögat men som det verkar landa i dig så var du på tok för skör för det. Tråkigt om det orsakat dig men. Men mitt råd är att aldrig ta åt sig om det inte är familj, chefen eller vänner som säger något.

          Livet är för kort för att haka upp sig på betydelselösa människor.

          Tack för rådet! Ska ha det i åtanke… Eller inte? ?

          //Moa

            Alltså du är fan sjuk.. jävligt obehaglig är du Moa. DU tar till trashmetoder genom dina härskartekniker och kallar folk wt och påstår att personer är andra än de är och inte har förstånd att förstå skriven text och allt vad det är – Jag är inte Mona tyvärr, men önskade att hon gick in här och kommenterade men gissar att hon har trevligare och viktigare saker för sig.

            Du gillar ord som fabricera och förstånd, men du har inte förstånd att förstå att man ser att det är du oavsett om du undertecknar som //Moa eller bara skriver som Anonym.

            Inte sett att du för två år sedan kallat Mona wt och red neck men sett då du kallade M Ilmrud det och Mona för det häromdagen. Också sett hur du på en blogg försvarar och beter dig pinsamt och alltid ALLTID måste ha sista ordet haha.

            Ja snälla människa ta till dig rådet, ett tips i all välmening 😉

              Projicera menade jag är ett ord du gillar och använder ofta hehe.. och Moa du behöver INTE svara nu, gör något roligare och vettigare istället.

                ”Projicera menade jag är ett ord du gillar och använder ofta hehe”

                Jag har använt ordet projicera när jag skrivit till dig. Jag har även skrivit ganska många gånger nu att jag inte är Moa eller nån av Monas f.d. kompisar, men det sjunker inte in. Förstår inte varför du har så svårt att fatta det. Har även skrivit tidigare att man inte behöver känna Mona IRL för att kritisera henne, nåt som du även är helt oförmögen att förstå. Förstår inte hur i h*lvete det är så svårt för dig att ta in och förstå saker.

                  Nice try.. Du e sjuk. Man behöver inte känna Mona irl för att försvara henne heller, nåt som du verkar oförmögen att förstå. Förstår inte att du är helt oförmögen att förstå, hur i h*lvete kan det vara så svårt för dig att förstå och ta in saker.

                  ”Nice try.. Du e sjuk”

                  Lika trevlig och varmhjärtad som Mona ♥ Och det var ingen ”nice try” utan sanning, som du är helt oförmögen att förstå. Det med.

                  ”Man behöver inte känna Mona irl för att försvara henne heller, nåt som du verkar oförmögen att förstå.”

                  Jag har skrivit även det här otaliga gånger: du galopperar hit bara för att försvara Mona och bli sekundärkränkt å hennes vägnar. Du tar det så himla personligt men kan inte förklara varför när man frågat dig och hävdar att du inte har nån connection till Mona. Lite för genomskinligt.

              @ Anonym 15.59

              Vad jag gör eller inte gör kan du skita i! Okey!?

              Dina lögner om mig, CamCam Sussi mfl blir inte mer sanna ju fler ggrdu uttalar dem.

              Försök göra som jag, släpp taget om gammal skit.

              Uppenbarligen tar jag väldigt mycket plats i ditt, Madeleine och Johannas liv. Gå vidare bara! Befria er själva istf tycka så synd om er själva!
              För varje påhopp här, egna inlägg osv, osv så blir det bara tydligare och tydligare vilken kärna som rör sig i ert lilla gäng.

              För varje gång ni intygar att ”ni inte vet, inte känner, inte har en aning” så avslöjar ni er själva. För mig tyder det på total dumhet att i vuxen ålder tro att ” tvärt omspråket” garanterar något skydd. Tvärt om så är det ju det vanligaste avslöjande från en 5-åring. Jag har inte…

              Du har inte många studielån du… Närmare bestämt inga alls!

              Jag skriver under m mitt namn, varje inlägg. Upptäckte för några dagar sedan att min signatur inte var med på mina inlägg. Påtalade själv det. Så lägg inte dina egna beteenden på mig. Lögnhals!

              Så nej, mu försöker du projicera allt du själv håller på med på mig eller valfri inbillad
              fiende.

              Hur vuxna människor kan hålla på som ni gör är för mig en gåta.

              Du talar ofta om hur andra är. Vem du inte är eller vad du inte gör. Pröva att göra tvärt om. Stå upp för dig själv och din egna åsikt.

              Vid något tillfälle har jag försvarat My mot dig, Johanna, och Monas kräkkaskader namnet Moa. Är det förbjudet? Vad har ens, det med den här diskussionen att göra?

              Jag är nöjd med mitt språk. Är du inte det så sök hjälp. Det är inte mitt problem.

              För övrigt är det anmärkningsvärt hur lika du/Madde/Mona skriver som de på
              Flashback, i Mys blogg/insta/ här när ni försöker trasha My. Ni skriver lika och alltid bara antydningar.

              Hoppas trolljägarma tar er!
              ??✌️

              Moa

                Öh va?! Lögner om dig? Lögner om Camcam? Och Sussie, vem fan är Sussie? Har inte skrivit några lögner om dig. Men Du skriver en massa lögner eller vad menar du här, svårt att hänga med i ditt svammel här.. Vem menar du nu att jag är? Fattar noll men nej jag är ingen bloggare av de du nämner, ingen som bloggar alls bara läser ett antal. Jag står upp för mina åsikter. Vad menar du att vuxna människor kan hålla på, är du inte vuxen då menar du? Alla normala kan ju se att du är paranoid och sjuk Moa men du får många likes genom dina manipulativa härskartekniker, skrämmande. Det faktum hur du försöker smutskasta andra bloggare och få folk att tro att de försöker trasha och skriver på Flashback.. det säger mer om dig, det är ju DU som trashar här och uppenbarligen hänger du på Flashback då. Jag har aldrig någonsin skrivit på Flashback men jag gissar att Du Moa brukar göra det. Galning.

                  ”Har inte skrivit några lögner om dig.”

                  Det har du gjort hur många gånger som helst. T ex genom att hävda att jag är Moa trots att jag och hon är två olika personer.

                  ”Fattar noll”

                  Precis, det har man märkt för länge sen.

                  ”Alla normala kan ju se att du är paranoid och sjuk Moa”

                  Och där projicerar du igen. Du har lärt dig ett nytt ord här på kommentarsfältet, paranoid, och vill nu hela tiden upprepa det såsom barn som vill visa upp sina nya färdigheter som dom precis lärt sig.

          ”kallar folk WT och annat”

          Det tycks vara nån form av standardfras för dig, du har nu skrivit den till ganska många.

            @ Anonym 17.29
            Börjar bli en hel del för dig att bevisa. Din påståenden är just bara påståenden tills du bevisar att de du påstår är sant!

            Jag kallar inte folk wt/red necks speciellt ofta. Det harhänt, som jag tidigare nämnde. Men brukar.. Nej verkligen inte. Återigen påhitt och lögn.

            Vad vill du egentligen?

            Du får gärna tro på Mona. Inget stör mig mindre.

            Jag vet vad jag vet om Mona och har känt henne betydligt längre än vad du har. Jag har sett hennes sämre sidor och det är ingenting hon har att vara stolt över.

            Allt hon skriver att hon är. Är hon inte. Synd för henne att sanningen kryper fram.

            Mona har kämpat hårt för att inte sanningen ska komma fram.

            Karma… Karma.. Biter en alltid i röven. ?

            //Moa

              Aha så du känner alltså Mona, du har privata agg mot henne då precis som camcam. Förstår att du är någon företagare som blivit ovän med henne, gissar jag Men det finns alltid två sidor av ett mynt, och du tycker såklart vad du tycker. Jag känner inte Mona alls mer än genom bloggen och här och vill inte få uppfattningar om någon genom vad andra säger och påstår utan det jag själv ser och uppfattar, bildar mig en egen uppfattning, är inte naiv och blir inte anti Mona av elaka skriverier här, tvärtom. Alla som känner dig kanske inte tycker att du har endast bra sidor Moa. Kanske Mona sett dina sämre sidor också. Som sagt ett mynt har två sidor. Mona påstår sig väl inte vara något hon inte är – kallar hon sig titlar, påstår hon sig ha utbildningar hon inte har eller diagnoser eller vad? För att du tycker illa om henne så behöver inte alla andra tycka det, det finns kanske de som ser godhet i dig medans andra kanske inte ser det. Att inte berätta precis allt i sin blogg är inget konstigt, många har mycket de döljer, finns ingen skyldighet att berätta om precis allt och alla sanningar. Ja tänk på karman och det var du själv som skrev att du kallat folk wt och redneck så jag har ej ljugit. Ha en bra kväll nu Moa.

                @Anonym 19.03

                Du är väldigt oklar hela du faktiskt.

                För det första:

                Jag ogillar inte Mona för att
                ” jag kan”. Eller för att jag bara vill.

                CamCam agg? Prata m Cc om det. Har aldrig märkt att hon skulle ha det. Blanda inte ihop äpplen och päron.

                Mona har vid väldigt många tillfällen svikit vänner. Inte betalat för sig. Inte stått upp för skitsnack hon spridit. Föredragit att umgås med b-c kändisar istf ” gänget”. Hon har ljugit. Hon är inte den som hon framställer sig i bloggen. Hon slickar uppåt och sparkarneråt. Mer personlig vill jag inte vara.

                Du förstår inte skillnaden mellan person och sak. Ta reda på det kan vi diskutera det vid tillfälle. Du är ute och cyklar med dina analyser.

                Vem jag är har ingenting med saken att göra. Det är liksom inte jag som ska stå till svars här. Fokus tack! ?

                Jag är inte ovän med Mona. Jag umgås inte med henne. Hon är ganska ointressant som person. Yta, yta och så lite mer yta. Sen finns det inget mer.

                Varför talar du om hela tiden att du inte känner Mona? Vem är det viktigt för?

                In my ass att du vill skapa dig en egen uppfattning. Ville du det skulle du ta reda på den fakta som finns. Du skulle inte svartmåla personer som du rimligt vis inte har en aning om.

                Jo, alla som känner mig tycker jag är perfekt. Inga små skavanker ens… ✌️Men vad har det med sakfrågan att göra?

                Men alltså? Är du helt väck? Vad får dig att tro att du måste lära mig något om hur människor/bloggarSM funkat?

                Man får skriva vad man vill, när man vill, hur man vill. Men eftersom man bjuder in andra så får man räkna med visstmed/motstånd.

                Mona har alltid klättrat på andra, köper upp andra människors pengar, hänger ut dem som hon inte gillar osv, osv. Hon visar upp en fasad som inte finns.

                Klart att människor reagerar. För min del handlar det om annat men klart följare reagerar. Det är väl det som influencers vill?

                Det mest absurda i historien är att jag tror Mona hade tjänat på att vara ärlig. Människor, generellt är vänliga och omtänksamma. Hon kanske fått stöd och hjälp ist för den här tiraden av besvikna människor.

                Men då hade nog Mona behövt sluta shoppa, börja jobba och flyttat till mindre för länge sedan. Det har jag svårt att tänka mig att hon vill.?

                För övrigt tycker jag det är sjukt konstigt att företagen ens finns kvar. Hur kan man tillåta förlustår efter förlustår utan att göra något. Lägga ner t ex. Varken Mona eller Jimmy tycks vara några vassa affärsmän.

                //Moa

        I all välmening ??? Du menar aldrig väl i dina kommentarer Moa.

          @ Anonym 14.05

          Nu slår du hej vilt för att dra med dig andra i din skit.

          Du blir inte ett dugg bättre för att du snackar skit om andra! Tvärt om!

          Vem du än är så så är det ett känt fenomen att ”strutsen visar upp hela arslet, när han stoppar huvudet i sanden”. Du är synerligen avklädd just nu. Inte klädsamt alls!

          Vad jag menar har du ingen aning om. Du är bara bitter.

          Ta ett kliv åt sidan och betrakta Monas spektakel. Det är nämligen det som diskuteras här. Inte om jag gör si eller så, eller vem jag är.

          Och återigen, du kan aldrig vinna några poäng på att trasha mig. Du är ingenting för mig i mitt liv. Annat kan du heller inte bli!

          //Moa

            Du är sjuk.. Vi är flera Anonym här Moa!

            Det är Du som slår hej vilt Moa och det är DU som snackar skit om andra. Du är aldrig klädsam du Moa, Du är väldigt bitter men du har nog tyvärr inte förstånd att förstå det själv.

            Hoppas du har annat i ditt liv som kan få dig på andra tankar och kan få dig att må bra.

              ”Du är sjuk.. Vi är flera Anonym här Moa!”

              Men du är bara en enda människa som skriver som du skriver och har den extremt ”skyddande” attityden mot Mona. Väldigt lätt att se alla dina inlägg pga. dina starka maner.

              @ Anonym 16.10

              Hahaha…

              Nej… Men näj…

              Det är flera som skriver under ”Anonym”.

              Ja och jo… Moa, CamCam, Susan ( heter du så?) m fl, m fl. ?

              Ingen skriver så ebarmeligt obegriplig innehåll som du och några andra i samma gäng. Ingen grinar om personliga påhopp i ena meningen för att i nästa kalla meningsmotståndaren sjuk/galen/lögnare osv, osv.

              Ingen annan ”Anonym” ältar om ” vem dom inte läser/ vem dom inte känner/ vad dom inte tror.

              Ingen påstår att andra kör med dubbla agendor.

              Annars är du/ni somvilken annan ” anonym” som helst. Varken mer eller mindre! ?

              //Moa

            Skrev vad man kan tolka som 2 meningar och du skriver en a4 tillbaka. Du är galen

              @ Anonym 17.11

              Tack för informationen! ?

              //Moa

      Struntprat! Det är Mona dom ska skämmas som ideligen för sina bloggläsare bakom ryggen med sina lögner.

      Tvisten med Nöjesguiden ligger hos tingsrätten så du får hemskt gärna beställa hem stämningsansökan därifrån så kommer du få svar på många av dina frågor.
      Men om du känner att du inte orkar det så står det följande i den:
      Jag bröt vårt avtal efter att inte ha fått några fakturor betalade sedan juli 2017, och trots det så ville deras VD först inte låta mig avsluta avtalet.
      Några månader under våren 2017 låg mina fakturor på omkring 250 000 kr/månaden som jag fick betalda men personen som godkände det avtalet tänkte nog inte igenom villkoren innan han sa ja, så avtalet ändrades sedan from juli och efter det fick jag inga fakturor betalda.
      Sedan försökte VDn komma ur att betala fakturorna genom att först försöka försöka förfalska ett email och sedan försöka ändra på innebörden i det existerande avtalet, något som han och hans advokat snabbt la ner efter att ha träffat mina advokater.
      Nu har de fått en chans att förlika men de vill även köpa min tystnad men fram till att de kommit överens med mina advokater så kan jag säga vad jag vill.
      Men om de inte går med på våra villkor den här veckan så kommer det hela gå vidare till tingsrätten där ALLT blir offentligt.

      Jag bloggade på Finest i ungefär 1.5 vecka 2016 innan de tog ner min blogg tillfälligt – någonting som jag fått en ursäkt för från deras dåvarande VD.
      Jag vet inte hur många gånger jag svarat på exakt samma kommentar från dig. Vad imitt svar är så pass otydligt att du känner behovet av att upprepa den om och om igen? Vill du att jag ska skriva ett inlägg att länka till varje gång du känner att du börjar undra samma sak igen?

      Tyra och jag hördes via telefon och sms för inte allt för längesedan där vi pratade om allt som hänt. Så du kan nog lägga ner din egna sekundär-vendetta där från flera år tillbaka.

      Ang Mona så gillar jag inte när människor ljugs rakt upp i ansiktet.

        Tyra beskyller i sitt senaste ig-inlägg dig för att ha skapat drev mot henne som gjorde att hon slutade blogga. Hon skriver att din blogg inte ens lät henne vara i fred när hon ”låg på sjukhus med kroppen halvt bruten”. ”Ren jävla ondska”, skriver hon.

        Låter inte på henne som att ni talat ut.

          Nja hon beskyller ju inte bloggen lika mycket som oss läsare. Om du var med på den tiden så vet du att det inte var nådigt mot Tyra här.

          Fast det där är ju sant. Det var efter det de talade ut. Det som hände innan försvinner ju inte bara för det utan är ju fortfarande Tyras anledning

          Hon tyckte så om min blogg då och det får hon givetvis göra. Jag har även tagit bort många inlägg om henne efter att vi pratade sista gången för att hon bad mig om det.
          Om hon upplevde att min blogg var förjävlig när hon låg på sjukhus så är det hennes upplevelse och den tänker jag inte ta igrån henne. Därför har jag som sagt även raderar dessa inlägg för att hjälpa henne att komma tillbaka eftersom hon tyckte att de var så pass jobbiga.

            Tyras inlägg postades igår. Förstår inte riktigt varför hon skriver om det igen om ni pratat ut. I detta fallet tycker jag nog ändå inte att Camcam gått för långt.

            Tyra skriver också att några i hennes familj har övergivit henne när hon behövde dem som mest. Men inte varför.

              Jo, men om hon upplevde att det var så DÅ så får hon ju givetvis fortsätta att känna så även om vi idag pratat om det.

                Ja självklart!

      Camilla är skitäcklig! Dubbelmoral så det skriker om det. Så fort någon skriver nåt som inte hyllar henne svarar hon bara ”va mäh vadå fattar’u inte skämt eller sarkasm???” Det är alltid hennes goto-kommentar när det inte passar.

        Camilla är okej. Klar och tydlig, pekar ut ageranden hon tycker är felaktiga och det det är inte mobbing. Hon pekar på sådant agerande som hon tycker är fel. Att peka ut Camillas person som varandes skitäcklig är däremot ett taffligt försök till mobbing. Det anonym kl. 14.11 pysslar med är direkt otrevligt och dumt.

          Vet du…
          Man får tycka att jag är skitäcklig!
          Är skitäcklig det bästa man har att komma med, så låt gå…

          Dock kan jag lite hålla med om att mina armhålor eventuellt skulle kunna klassas som yttepyttelite äckliga då Löwengrips deodorant inte riktigt lyckats hålla mitt perspirerande under kontroll vid dagens dammsugande.
          Så för all del – skitäcklig it is!

    Att Mona väljer att hänga ut mig som den vidrigaste människan i hennes universum känns ju lite konstigt med tanke på att jag aldrig har skrivit någonting elakt till henne, däremot skärmdumpade jag en sjukt elak kommentar från ett kommentarsfält (2016 tror jag) som handlade om hennes dotter och att hon hade varit gift med en pedofil, det gjorde jag för att jag tyckte att hon skulle bemöta alternativt anmäla. Det hon spyr ur sig på bloggen nu är troligtvis en sammanslagen hög av skit hon fått från olika håll, jag har i alla fall inte skrivit det. Har mejlat med henne och fått ett klent svar. Camilla har det mejlet, du kan få flera mejl där Mona bara är trevlig, roliga och skämtsam, inte ett surt ord i något av mejlen från 2016 och framåt …. men då handlade jag ju från henne och Lidby, gör inte det längre så kanske bra att hänga ut en läsare som inte är en kund, hur skulle det annars bli …? Hon är inte klok. Och att Graaf tror henne är för mig en gåta.

      Så otrevligt och obehagligt av Mona att hänga ut dig.

      Vadå att Graaf tror henne är en gåta? Och du skriver att Camilla har det mailet? Ett mail mellan dig och Mona? Ja då undrar man varför det, då hade väl Mona rätt i det hon skrev då. Jag har sett dig skriva elakt på andras instagramkonton, du upplevs som ganska spydig och nedlåtande Sofie.

        Ett exempel på det tack.

          Gissar på att anonym ovan inte riktigt vet betydelsen av orden. ??

            Har du sett Sofies aktivitet på instagram…?

              Ok du syftar till hur hon beteer sig annorstädes. Nej jag har ingen aning om hennes insta men det har tydligen ”du”. ??

                Mycket märklig kommentar om min insta eftersom jag nästan aldrig lägger upp någonting där och mig veterligen har jag inte gett någon spydig eller elak kommentar heller, brukar mest ge pepp och löjliga hjärtsymboler. Men om du har ett exempel på något jag har skrivt så hit me så ska jag försvara min handling

                  Men lägg av, men nu har du just blivit privat såg jag.. du brukar skriva på Läckbergs, My m.fl. trevlig idag såg jag hehe men annat var det förr.

                  Obs. jag är inte samma anonym som 14:46 och att The real Hmm kommer in direkt och är spydig om att jag inte vet vad ord betyder.. öh ja vad ska man säga, fattar folk…

                  Och om du nu inte gjort otrevligheter mot Mona så varför har du då sänt ett mail mellan er till Camilla som du ju skriver här, du pratar emot dig själv. Alltså lägg ner. Och varför skriver du till MG som jag såg du gjort på hennes blogg, det handlade väl inte om dig att de/hon har troll efter sig, och elakheterna Mona får kommer ju mest härifrån och pga camcam. Sen hängde hon inte ut dig, du hänger lika mkt ut dig själv isf el mer genom att skriva på folks instagram.

                Du kunde inte tolka min kommentar rätt ser jag. Jag citerar ”Jag har sett dig skriva elakt på andras instagramkonton, du upplevs som ganska spydig och nedlåtande Sofie.”. Då kommer du in med en försvarskommentar. Därför undrade jag om du har koll på Sofies instagram, eller vad kommer din information ifrån? Jag har inte det, så jag kan varken säga bu eller bä. Sluta hugg så fort man ställer en fråga, så jävla onödigt

                  Bästa Mona,
                  Det var ju så du började mejlet till mig idag……

                  Ge mig ett enda exempel på att jag har varit dum. ETT ENDA TACK!!!!!!

                  Detta mejl fick jag från dig:
                  Hej Sofie

                  Ledsen för sent svar.

                  Ja, jag hörde på eftermiddagen att bloggen varit nere större delen av dagen. Det berodde tydligen på att jag inte hade tillräckligt mycket bildminne, eller vad fasen det heter på svenska. Att bilderna är för tunga i kombination med att det är många som är inne och scrollar. Dom har fixat det nu.

                  Tack för att du hörde av dig och sorry för att jag inte svarat dig tidigare. Har varit på sjukhus med min äldsta dotter hela dagen.

                  Bästa hälsningar
                  Mona

                  Det är lugnt Sofie. Problemet är att man aldrig kan ”vinna” sånt här. Den som känner mig och den som läst min blogg länge, vet att jag inte är en sådan hemsk människa som några få försöker få mig att framstå som. Det är just därför det inte skulle spela någon roll vad jag svarar dagen. Det har bestämt sig. Däremot så blir jag på riktigt väldigt, väldigt ledsen när jag får se sådant här. Det är därför jag raderar det varje gång.

                  Jag är en sådan där larvig människa som tror hårt på karma. Är man en god människa så har man alltid det tillbaka. På något sätt.

                  26 apr. 2017 kl. 07:41 skrev Sofie Samuelsson :

                  Mona,

                  Okej, då ber jag om ursäkt. Vi tänker helt olika här, hade någon skrivit elaka saker om mig hade jag nämligen velat veta det och bemöta det. Uppenbarligen vill du inte det. Ska inte skicka vidare sådan info mer.

                  Vänligen

                  Sofie

                  Det här fick jag idag
                  Bästa Sofie

                  Du behöver inte skärmdumpa, du kan få inlägget av mig. Jag gick igenom det med min advokat innan jag publicerade det.

                  Sofie, Bonnier har blockat dig från att kommentera hos mig, om du nu skulle få för dig att göra det. Jag tycker att vi avslutar vår relation här. Jag trodde du var en människa med ett varmt hjärta.Jag önskar dig ett fantastiskt liv och att du aldrig ska råka ut för en massa skit. Jag menar det verkligen från hjärtat.

                  Jag kan i fortsättningen inte se mail från dig heller. Jag kommer på sikt att avveckla bloggen, så som det ser ut just nu, och då slipper du störa dig på mig.

                  Ha en fortsatt bra sommar.

                  /M

                  Sofie – Du behöver inte bevisa något för mig. Det var en enkel fråga till TRH utan baktanke som jag skrev pga hennes svar på din kommentar

      Man skriver väl för fan inte en avhandling om hur snäll och ärlig man är o avslutar med en uthängning? Jefligt dumt, fast det finns kanske en Head of Uthängning på den bloggen?

        Inte första gången som Mona hänger ut någon oliktänkande. Antagligen för att det brinner i peruken så ofta på den genomsnälla Mona.

      Vänta nu Sofie, Mona hänger ut dig som en person som skvallrar om det du fått reda på från henne och nu deklarerar du öppet att du är beredd att göra samma sak igen. Vad är du för människa egentligen?

        En falsk person?

          Jag är verkligen jättefalsk. Som kör med öppen profil, mejladress och egna åsikter. Gömmer mig inte bakom Anonym som flera fegskitar verkar göra här. Pinsamma är ni som inte kan stå för vad ni säger

      Nyfiken, vem är Sofie? På Monas inlägg var hon ju blurrad men här verkar det som om hon läser/ skriver och ni andra fattar vem hon är? Jag tror för övrigt att Mona har mycket lur för sig, men att sänka någon i det läget då hon just fått reda på att ens exman är profil, det är fan fult. Hoppas att du Sofie inte gjorde nåt sånt, för då är du en riktigt eländig människa.

    Så bra granskat CamCam! Jag vet ju bara vad Mona är känd som i sina gamla vänskapskretsar…. Inga bra saker om man säger så

      Unni nu hehe.. ja för o inte tala om vad Victoria Fitterbittan är känd för i sina gamla vänkapskretsar, och Camcam för o inte tala om Camcam.. Inga bra saker som många har att säga om Camcam om man säger så.

        Tell us!

        Det kommer en massa antydningar om CamCam från alla dessa anonyma, men inte en enda gång har jag sett er presentera fakta eller konkretisera vad det är ni menar. Alltså utgår jag iftån att ni inte har ett skit att komma med utan bara försöker smutkasta genom… ja vadå?

          Fråga t ex Tyra.

            Nä, jag har inget intresse av att göra några efterforskningar genom att fråga folk om vad de tycker om CamCam. Om du påstår något, backa upp det med någon form av argumentation annat än insinuationer. Presentera något som kan bemötas och ev. kollas upp.

          Men gud, kämpa Mona!! Om du eller dina minioner skriver lite fler anonyma kommentarer så kommer säkert allt det jobbiga försvinna. Eller inte liksom.. Snacka om vm i avledningsmanöver.

        ”ja för o inte tala om vad Victoria Fitterbittan är känd för i sina gamla vänkapskretsar”

        Vad har Fitterbittan med den här saken att göra? Varför blandar du in henne?

    Raderat av CamCam.

      Men det här känns inte som okej skvaller

        Nej du har rätt.. sorry.

          Ja men alltså det är ju försent nu, folk har redan läst och nästa gång hon kommer på tal kommer det heta att hon stulit från sitt jobb också… Onödigt

            Den/hen försöker ju med allt nu, nu när de inte kan gå på om att Moa är påhitt längre. Stackars Mona, detta är sjukt.

        Varför är det inte okey om det är sanningen! Mona sitter ju och skriver på sin blogg att hon ALDRIG gjort något kriminellt i sitt liv. Har hon stulit på en tidigare arbetsplats sitter hon och blåljuger.
        Skulle det vara en lögn angående stöld är det jävligt taskigt, men sanningen kommer alltid fram förr eller senare.

          För att det är förtal enligt svensk lag och det finns absolut inga bevis på att det är sant. Och nej, ett snatteri långt bak i tiden kommer inte fram ”förr eller senare”

      Alltså herregud haha.. du är helt besatt av att smutskasta Mona, hittar på vad som helst här nu. Hoppas de flesta iaf fattar hur du håller på och att du skriver kommentar efter kommentar och ska försöka smutskasta Mona. Pinsamt för Victoria Fitterbittan som många säkert tror är du som håller på, taskigt mot henne.

        Upprepar min nyss skrivna kommentar:

        Vad har Fitterbittan med den här saken att göra? Varför blandar du in henne?

        @ Anonym

        Det du nu håller på med är förtal i lagens mening.

        Vad är du ute efter med ditt smutskastande?

        // Moa

      På tiden att all Monas skit kommer fram, så bra skrivet av dig h&m-dam. Hon har ju skrivit om alla usla snattare som härjat i hennes pop up-affär i Bromma blocks. Och så är hon tydligen en skälv. Finns det något ärligt med denna människa?

        Men herregud. Jag gillar inte Mona, men jag har fan själv snattat choklad i ungdomen, är inte det minsta snattare eller kriminell för det idag. Vad är det för folk som hänger här egentligen

        Men för fan Lena! Ge dig nån gång! Och h&m-dam och allt vad du eller någon kallar sig som skriver kommentar på kommentar här med lögner, kränkningar och smutskastning av Mona. Det är lätt för hen att skriva vilken skit och osanningar som helst här. Varför skulle hon inte skriva om snattare i deras affär, och vad säger att hon är en snattare för att någon skriver det här – hört talas om illvilja, något du kanske märkt av här. Hur vet du vem som är ärlig och inte. Ja det finns mycket som är ärligt med Mona. Sök vård Lena!

          ”Ja det finns mycket som är ärligt med Mona.”

          Såsom?

            Ja vad är det som inte är ärligt menar du? Är det inte ärligt att de bott i finhooden (Bromma) i många år och varit gifta i många år, att de har två döttrar och att de nu bor i ett hus de hyr en begränsad tid. Att hon har många vänner som hon ofta kallar snygga (vilket många retar sig på). Är det inte sant att hon bloggat i typ tio år och haft en av de största i många år (vilket hon inte ofta brukar skryta om förvisso). Är det inte sant att hon är uppväxt i Jordbro (vilket någon kallar slummen) Är det inte sant att hon som liten var med i en tv-serie/film/dokumentär – jo allt det är sant, vad är det hon ljuger om menar du? Hon är även ärlig med sina ingrepp/botox och viktoperationen/gastricbypass (var det väl) Sen om hon är ovän med en Victoria och någon annan, har hon förnekat det? Nej inte vad jag sett. Så vad ljuger hon om? Sin längd o vikt?

              Vad har Fitterbittan med den här saken att göra? Varför blandar du in henne?

          Ganska avslöjande det där ”fan” som återkommer i en del kommentarer i det här inlägget. Inte så många som använder svärord i sina kommentarer på en blogg. Finns dock någon… Gissa vem?

    Kan vi inte försöka hålla oss till vad som står i bloggarna och hålla oss till det, alla känner vi någon eller har hört om en person som har gjort bla bla men det är väl inte relevant. Blogg bevakning är ju precis det som det låter, en bevakning av bloggar. Tycker att det är helt legitimt att visa på osanningar och ifrågasätta men vi som kommenterar bör akta oss för att dra in saker som vi inte kan bevisa.

    https://nyheter24.se/noje/musik/543341-camilla-gervide-vem-fan-tror-du-att-du-ar

    Hoppsan, hade du möjligtvis offerkoftan på dig här Camilla?

      Hmm…2011? Ja, det skulle jag nog vilja påstå att jag hade…

      En bra berörande text. Och till skillnad från muna är cam sann…

        Nja, vet inte om jag håller med om det

    Hur många anonym här är samma anonym? Skulle man gärna vilja veta.

      Det finns säkert en eller flera anonyma som skrivit flera kommentarer, har någon förnekat det. Det finns också med all säkerhet någon anonym som samtidigt skrivit en massa kommentarer i andra olika nicks och meningar.

        Kan de inte åtminstone använda nån slags numrering så att man kan hålla reda på dem?

          Ha tänkte samma. Det blir ju lätt förväxling. Speciellt vid en och samma konversation..

    Mona skrev inlägget där hon outar Sofie i affekt, enligt egen utsago. Men ändå så pass att hon hann visa och få godkänt av sin advokat. Hmmmm

      Precis!

    Charmig make
    https://www.expressen.se/nyheter/porren–offren/

    Jimmy Lundgren, 37, har varit ägare och vd för bolaget sedan 1990-talet. Det har gjort honom till en välbärgad man. Han har ett kontor på fina Skeppargatan på Östermalm i Stockholm. Där är han också skriven tillsammans med sin hustru. Men familjen bor egentligen i en praktfull villa i lugna närförorten Bromma, köpt i fjol för fyra och en halv miljon kronor. Jimmy Lundgren har engagerat sig hårt i vilka svenska tjejer som ska få vara med i hans filmer. Och vilka som ska visas upp på omslagen, de som till 75 procent avgör försäljningen. Men de 70 timmar långa arbetsveckorna, enligt honom själv, har lönat sig. I fjol taxerade Jimmy Lundgren för en inkomst på 658 000 kronor. Året innan för 740 200.

      Men alltså haha det är ju inget nytt – den länken har ju du eller någon annan delat här flera gånger, även längre upp i inlägget. OCH? Vi vet ju att Monas man jobbat på porrbolag förr i tiden och att han genom det blev välbärgad, varför ska det tjatas om det? Absolut omoraliskt men har han gjort olagligheter – nej inte vad vi vet. Och det gör inte Mona till en lögnare för att hon inte brukar skriva det om hennes man, måhända att de är lite korkade när det gäller bolag och pengar men lögnare betyder det inte att Mona är, och låt oss som tycker hon är rolig och härlig tycka det. Hon verkar iaf omtyckt av en del och hon verkar hjälpsam. Förstår inte riktigt hetsjakten och drevet, vad vill ni få ut? – sänka Mona antar jag men det är väl gjort nu, hon är väl så gott som sänkt så nu borde det väl räcka då.

        @ Anonym 23.10

        Ingenting handlar om vad du tycker om Mona. Tyck och känn vad du vill.

        Låt andra göra detsamma.

        Som någon tidigare skrev så är ditt syfte tydligt och inte vidare smickrande för varken dig/er eller Mona.

        Två fel gör inte ett rätt!

        Mona har gått för långt på många plan. Det är karma som biter henne i röven nu.

        Du kan inte skydda henne för det är för sent.

        Tvärt om tror jag att ” med vänner som dig behövs inga fienden”. Helt enkelt skadar ni Mona och hennes icke befintliga trovärdighet mer än ni hjälper henne.

        //Mioa

    Vafan har hänt med kommentarsfältet här på bloggen?! Känns som ett jobbigt syskon till Familjeliv och Flashback. SAD!

    Svar från Mona, när jag undrade vad hon höll på med (hade väntat mig att hon stod upp för det hon anklagar mig för att ha gjort, men det uteblev…. konstigt, eller inte alls konstigt eftersom jag aldrig har skrivit det):

    ”Bästa Sofie

    Du behöver inte skärmdumpa, du kan få inlägget av mig. Jag gick igenom det med min advokat innan jag publicerade det.

    Sofie, Bonnier har blockat dig från att kommentera hos mig, om du nu skulle få för dig att göra det. Jag tycker att vi avslutar vår relation här. Jag trodde du var en människa med ett varmt hjärta.Jag önskar dig ett fantastiskt liv och att du aldrig ska råka ut för en massa skit. Jag menar det verkligen från hjärtat.

    Jag kan i fortsättningen inte se mail från dig heller. Jag kommer på sikt att avveckla bloggen, så som det ser ut just nu, och då slipper du störa dig på mig.

    Ha en fortsatt bra sommar.

    /M”

    https://www.expressen.se/nyheter/porren–offren/

    I länken ovan kan man läsa hur Mona ovh hennes man gjorde sig en mindre förmögenhet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.