Får se om jag kan förklara det här på ett förståeligt sätt..

För några dagar sedan ställde jag frågan till er huruvida ni tror att Isabella betalar fullpris för sina klänningar från Lili Jahilo, designern som av en händelse har en pop up-butik inne på The Lobby där Löwengrips produkter har fått front row bland alla klänningar. 

Nu har jag några fler pusselbitar att presentera för er men håll i hatten, för jag är inte säker på om de alla tillhör samma pussel.
Vi får se vad ni gör av dem helt enkelt…
Jag vill backa tillbaka några steg i den här Blondinbellska pusselfesten, nämligen tillbaka till det HÄR inlägget från den 8 maj 2018.

Då skrev nämligen Isabella ett LÅNGT inlägg där hon ägnar ett helt inlägg till att såga The Lobbyns koncept, någonting man sällan ser på hennes blogg.
Hon kan uttrycka åsikter om andra företag men att ägna ett helt inlägg till att kritisera ett annat företag vet jag inte om jag sett så himla ofta inne hos henne även om många av hennes synpunkter säkert var både bra och korrekta.

Isabellas förra stylist, allt-i-allo och den som sydde ihop allt från den nya plattformen till att Isabella började bära Lili Jahilos klänningar från början var Emma Gullström – ni vet hon som jobbade från arla morgonstund till sena natten (Läs inlägget här) men som fick sluta eftersom – vad jag hört från inblandade personer – hon inte kom överens med en viss höger hand på kontoret.
Hon ska alltså ha offrats till förmån för denne ”hand” och med tanke på att Emma försvann utan någon förklaring så kan man kanske anta att det inte skedde på de bästa av termer.
Men det var alltså Emma som sydde ihop samarbetet med Lili Jahilo som nu har en pop up-butik i The Lobby –  som Isabella sågade efter att Emma helt plötsligt slutat arbeta hos henne.

Vem är affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter som äger The Lobby och den som sytt ihop det här konceptet?
Jo, en Annelie Gullström.
Och vem är Annelie Gullström kan man undra då?
Det är ingen mindre än Emma Gullströms mamma.
Kan man återigen kanske anta att Emma gärna ville att Isabella skulle besöka mammans nyaste och originella koncept för att det skulle få en knuff framåt, men att Isabella av någon outgrundlig anledning sågade det istället efter sitt besök?

Kanske kan man även anta att det är Emmas kontakter med Lili Jahilo som gör att designern valt just The Lobby att ha sin pop up-store där?
Det kan ju knappast ha varit efter rekommendation från Isabella med tanke på hur illa hon tyckte om konceptet.
Nu när hennes egna produkter finns tillgängliga där så länkas det dock hej vilt och marknadsförs – så klart helt utan reklammarkering – och inte ett ord nämns om det dåligt koncept som hon tidigare ansåg The Lobby vara.

Hmmm…
Här ligger det en uggla som får kläder begraven! 

Vad gör ni med den här informationen?
Kan det ligga någonting i det eller är jag i vanlig ordning bara en enkel konspirationsteoretiker ute på hal is och snubbeltråd?

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Från Matsmart:

    ”Ooops – LCC-Produkterna är slutsålda! Meeeen…… ha förtröstan! En liten fågel har viskat i mitt öra om att vi snart får in fler hud-, hår- och ansiktsprodukter från Löwengrip Care & Color.”

    Alltså hur stort lager har LCC haft?!

      Whut? När började de rean egentligen? Känns ju som om de sålt ut billigt i många månader nu?

        Matsmart började rean på förra veckan och produkterna (88 000 stycken) blev slutsålda. Deras pris var mycket lägre än andra affärers som reat ut LCC.

      Såg dem även på Dollarstore, och Åhléns outlet, så måste va ett rejält lager… Frågan kvarstår ju som ställts här tidigare, vem köper dom nya produkterna?

      Skulle inte förvåna mig om de fortsätter tillverka de gamla också. För att ha dem på lågpris och på såvis täcka upp mer av marknaden. Det nya löwengrip är ju en heeelt annan produkt och kan absolut inte jämföras med lcc enligt Pingis.

        Det är faktiskt en väldigt bra idé dvs att ha två olika nivåer på produkt (även om innehållet säkert är i princip identiskt).
        ”Gamla” LCC kan säljas i princip var som helst inkl outlets och rabattbutiker medan nya Löwengrip genom sitt pris och sin ”image” kan förbehållas apotek och lite tjusigare återförsäljare. På så sätt täcker man in ett bredare spektrum av ”bloggläsare” från 15 år och uppåt för det är ju dessa som Bella tänker sig vara hennes målgrupp för allt hon företar sig.

          Ja exakt alla har ju inte råd att köpa de dyrare schampoflaskorna så att dela upp produkterna i lågpris och en del i dyrare leder ju till mer omsättning. Vissa människor vill ju inte köpa på lågpris och flaskorna och märket ser ju helt olika ut så folk tror säkert att det är olika innehåll också.

      Ett stort lager äter upp vinsten, kanske därför de ALDRIG pratar vinst utan endast omsättning.

      Jag såg balsam mm från LCC igår på Dollarstore…(typ samma som Rusta, ÖB mm).

      Jag var och handlade på mitt vanliga citygross idag, där fanns en hel hylla full med lcc produkter… alltså gamla designen. Torrschampo, schampoo/balsam, bodylotion och ansiktsmasker.

        Intressant att grejorna finns på City Gross.
        Undrar just om LCC gjort en deal med Bergendahls (dvs grossisten som äger City Gross) och att produkterna alltså kan finnas på flera av de ca 40 varuhusen i City Gross.

    Hoppsan, inte snyggt av Emma.
    Det verkar som att Code of Conduct inte lärs ut stenhårt på LCC (fast det kanske man inte skulle ha förväntat sig heller).

      Vad var inte snyggt gjort av Emma? Missar själva grejen här känner jag

        Sandra utgår väl från att det är Emma som berättat för Camcam?

    men det hette väl att emma slutat för att hon ”skulle starta eget företag”?

    i övrigt intressant synvinkel, tror verkligen inte på sammanträffanden längre i den branschen. längtar till inlägget du hintade lite om förut när en fd anställd hos bella talar ut! ?

      Ja! När får vi läsa om det Camcam? Imorgon? Om två månader? Ett år? Snälla ge en liten hint iallafall ????!

        Jag kommer behöva lite hjälp av övrig redaktion där så jag kan inte publicera det innan dess. Det måste nämligen blötas och stötas lite…

    Tänkte på Blondinbellas alla samarbeten härom dagen, när LCC såldes på Lindex bar hon deras kläder hela tiden och hyllade dem. Nu finns inte LCC på Lindex längre och när såg ni sist Blondinbella nämna ett Lindex plagg på sociala medier?

      jodå, såg LCC på uppsala så sent som förra veckan

    Vadå. Bella sparkar Emma för Emma kommer inte överens med Simon. Emmas mamma är chef för fastighetsbolag (el liknande orkar ej skrolla) där en ny retailsatsning lanseras. Bella sågar denna satsning. Som ett sätt att vara subtilt elak mot Emma? Orkar ej ens blanda in klänningarna (som väl inte är så jäääävla speciella ändå va)

    Angående min åsikt så får THK svara i stället. Jag orkar inte.

      Katten?!

    Den där nya plattformen blev nog aldrig riktigt vad Isabella tänkt sig. Nu kategoriserar hon inte länge inläggen alls vilket gör upplägget på plattformen än mer meningslöst.

      Emma stod bakom två koncept som i princip floppade eller åtminstone inte blev vad man tänkt:
      Dels nya ”plattformen” som i och för sig fungerar rent tekniskt men egentligen bara är samma blogg som tidigare.
      Möjligtvis med skillnaden att Bella inte längre reklammarkerar de flesta inslag som innehåller reklam. Allt dumpas nu in i en enda ”okategoriserad” låda så mycket av konceptet har inte kommit till användning.
      Och så stod ju Emma bakom ”A Quest for Success” som floppade. Varför vet man inte men det var förmodligen inte Emmas fel. Det klarade Bella på egen hand – förmodligen genom att skrämma bort sponsorn Amexco med Alexander Bard mitt under #metoo. Att Bella ville få upp tittarsiffror med Alexander Bard stämmer med hennes egen logik men hon verkar ha glömt det som kallas politisk korrekthet vilket har betydelse för ”riktiga företag” som American Express.

      Inget verkar bli som hon blåst upp det. Och sen; tystnad.

    ”På de bästa av termer”, hoppas formuleringen är lätt ironisk svengelska? Fö, bra gräv!

      Dåliga tarmar?

    Man är aldrig så bra och duktig som när man ska sluta:

    ”Förresten, jag älskar ju när mina medarbetare är med i intervjuer. Jag vill att dom ska se mig och bolagen som en trampolin att bygga sina egna varumärken på. På Elle.se idag kan ni läsa om Emma som började som Nanny hos mig och har idag tjänsten Branding och Business development. Emma tog fram min nya plattform som lanseras snart samt mitt youtube-koncept En fråga om framgång. Fantastisk skarp tjej. Nu är hon på väg och ska starta eget för att kunna hjälpa andra bolag med samma sak.
    Gissa om jag är stolt!”
    http://www.isabellalowengrip.se/2017/10/var-kvall-hemma/

      Hon kanske var nöjd med jobbet hon gjort? Förstår inte din poäng

        Min poäng är att man aldrig är så bra och duktig som när man ska sluta.
        Det står överst 🙂

      ”Förresten, jag älskar ju när mina medarbetare är med i intervjuer.”
      Fast jag undrar om Bella verkligen var så förtjust i den där intervjun.
      Bella framstår inte i särskilt bra dager som arbetsgivare.
      Att sen Emma verkar ha gått upp i rollen till 120% är förstås hennes ”eget fel”.
      Men Bella har faktiskt tidigare skrivit i bloggen att man förväntas jobba tills jobbet är klart. Och jobbet
      blir väl aldrig klart, egentligen.

    Jadu, om du kan presentera en legit källa till dessa påståenden och inte bara lös fakta du har hört ifrån någon som påstår sig vara en fd anställd hos Löwengrip CC så är du antagligen något på spåren. Om inte.. nä isåfall är du bara en konspiratoriker som sitter och antar saker. Som i vanlig ordning 🙂

    Fint att du pikar oss som ifrågasätter dig förresten.
    Synd att du inte vill svara på kritiken som en vuxen människa.

      Ta det lite lugnt. Ta en kopp kaffe och sätt på nyhetsmorgon.

        Vad var hetsigt i kommentaren?

          Rubbet typ.

            Va? Väldigt sansad kommentar om du frågar mig. Finns ju hetsiga kommentarer att gå på här inne, varför inte välja en av dom? Eller argumentera mot det amöba skriver om du inte håller med.

            Kan du precisera lite?

      Folk som sväljer allt Camilla skriver och påstår tycker alltid att man ska ”andas”, ”ta det lungt” eller ”lämna bloggen” om man inte rättar sig i ledet. 😉
      Det är liksom den enda comebacken dom har att komma med.

        Eller klassikern hej (namn på den som inlägget handlar om)

          ?

          Hej Amöba!

    Det är mycket möjligt att det ligger någonting i det Camcam skriver, men jag tänker också, är det verkligen någon som gjort nåt fel? Jag menar att det är rätt vanligt att man byter jobb och att man knyter affärskontakter… Ser faktiskt inte problemet.

      Är väl hennes hyckleri som är problemet. Sågar ena dagen och hyllar nästa.

      Problemet är att samarbeten ska reklammarkeras så att konsumenterna kritiskt kan granska det som säljs till dem.

        Tom idag skriver hon om sitt andra företag Nordic Tech house där hon skriver om att kunna träna var som helst 120 anläggningar bara i Stockholm där hon ger sina läsare 20% rabatt men ingenstans står det något om samarbete. Man får väl anmäla till reklamombudsmannen ?. ?

          Ja det ska definitivt stå
          ”I samarbete med Fitness Collection”
          Jag skrev lite om detta innan jag såg denna kommentar 🙂

    Välskrivet inlägg! Intressant.

    Lite ekande ljud i podden du gästa. du pratar i mun & hon får knappt prata tycker jag. Men gillade annars de du berätta 🙂

      Vad är det för podd?

    Att hon skulle ha offrats och slutade på dåliga (?) termer är väl något du baserar på vad du har hört? Låter verkligen som skvaller.

      Exakt så!

    En sak som du, CamCam, borde uppmärksamma är den här sinnessjuka hysterin kring socker och/eller kolhydrater. Speciellt på instagram kryllar det av såna här idiot-konton. Senaste i dag läste jag om en kvinna som haft en sån hemsk dröm, en mardröm, som gick ut på att hon ätit socker. Den här kvinnan, ”Äntligensockerfri” är helt nipprig gällande socker.

    Vi har en värld där det finns så mycket hemskt, sorgligt, jobbigt men visst, äta socker är ju en mardröm!!!

    Är extra förbannad och ledsen då min hund plötsligt fått somna in då hon var sjuk bortom räddning. Jag blir så jävla provocerad av ovanstående trams!!! För att inte tala om hur dessa människor spär på folks mathets, ätstörningar och annat som verkligen kan klassas som mardrömmar. Fyfan!!

      Jag har också hamnat på hennes (och liknande) instakonton ibland. Jag har också väldigt svårt att förstå de som i princip likställer socker med kokain. Visst är det dåligt för kroppen med för mycket socker, men att inte ens äta en morot eller ett äpple för att då ”faller de tillbaka i sockerträsket”… nja.

        Fast det fäller inte ”äntligensockerfri” i alla fall, hon verkar äta jordgubbar och hallon. Jag tittade igenom hennes konto och såg ingenting om ”är inte det, det är farligt mm” utan bara vad hon själv faktiskt åt och inget om vad hon inte åt. Jag har sett mycket värre konton och oftast handlar det om nyfrälsta lchf:are. Själv tycker jag om socker då och då ?

        Många väljer bort vad de inte vill äta. Det är väl inte konstigare att välja bort socker.

        Jag är extra förbannad och känslig i dag med tanke på vad jag just varit igenom. Att mista någon som betytt så mycket, alla djurägare förstår vad jag pratar om. Sedan orkar jag ut på sociala medier och möts av detta förbannade jävla trams. Folk är så jävla tramsiga!!

          ?❤️?

          Och du överreagerar. Gör något roligt istället och stäng ner sociala medier alt. gå in på sidor du vill gå in på. Www är stort nog att inte behöva läsa sånt man inte vill

            Överreaktion eller inte, det är tramsigt som bara fan att sitta och hitta på massa problem som hon och andra sekteristiska konton håller på.

          Och jag var på begravning av min barndomsvän igår, 27 år. För 3 veckor sen oroade jag mig för att jag inte hade en resa inbokad i sommar. Det är så livet är, stäng av i stället och gör något annat. Det finns trams i världen och det finns bottenlösa brunnar av sorg och misär.

      Mathets, hon äter bra mat. Som hon mår bra av. Varför läser du ens om det stör dig. Det är en rättighet vi har att välja, vad vi stoppar i oss.

        En rättighet som är få förunnat… vi i väst har tillgång till allt alltid. Vi kan käka avokado året runt om vi vill. Vi har möjligheten att rata viss mat, vi lever inte med svält och hunger.

          Precis. Och västvärldens matvanor och matkrav leder till vattenbrist, utarmade jordar, miljöförstöring, att odlares hälsa förstörs eller att de dör mm. DET borde ge oss mardrömmar och ångest, inte att man som enskild individ har ätit något med socker i. Självupptagenheten är enorm i vår kultur idag.

          Nämen vi slutar och äta, det är lika bra. Då finns det inget att gnälla på. Fy fan för allt gnäll på vad andra gör.

        För att det handlar om hon på fullaste allvar omtalar socker som DROGER?! Missbruk?? Det är inte konstigt att hon vägt som hon gjort eftersom hon tidigare vräkt i sig hektovis med lösgodis. Detta är något hon själv gärna upprepar inlägg. Hon är dessutom vidrig som påstår att det är ”en mardröm” att äta socker – en mardröm är att mista någon man älskar!!!! Inte fan äta socker!!!!!

          Fast sockerberoende kan likställas med narkotika missbruk om du bemödar dig läsa senaste forskningen. Riktigt fult av dig att bagitalisera andra människor problem som du inte har en aning om.

            @Lake

            Det går säkert att likställa narkotika och sockerberoende på något sätt.

            På flera andra sätt finns inga likheter. Är du sockerberoende så klarar du social samvaro, arbete, familj och så vidare. Är du narkotikaberoende klarar du ingenting av det.

            Minsta gemensamma nämnare är inte skäl nog att i övrigt likställa. Känns, för mig, som obefogad skrämselpropaganda.

            //Moa

              Som både drogfri o sockerfri kan jag säga att det är minst lika jobbigt. Jag drogar och förstör lika mycket för mig själv i sockerrus som amfetamin rus. Mår lika dåligt, tar samma dåliga beslut osv. Så du som inte är en missbrukarpersonlighet eller har varit riktigt jäkla beronde ska nog tänka dig för innan du öppnar munnen.

                Bullshit.

                Fast nej nej tror Verkligen inte du är missbrukare med den liknelsen ?

            hahaha, NEJ!!!! Bara nej! Du kan höra med dem som varit i missbruk med exempelvis heroin så lär du får höra av dessa ”sockerrus” är jävligt fromma jämfört med vad heroin gör med kroppen.

            Nej, sockerberoende kan inte alls jämställas med narkotikamissbruk, inte ens i närheten av det. Läs på själv, vetenskap är intressant

            http://www.lakartidningen.se/Functions/OldArticleView.aspx?articleId=1186

            Fast om du läst på skulle du veta att socker ses som en del i de livsmedel som kallas högbelönande (som vissa kan ha problem att avstå från som grupp) skulle sockret i sig vara lika beroendeframkallande som droger skulle konsumtionen av rent socker vara skyhög och personen som vore beroende skulle exempelvis (om inget annat fanns) äta livsmedel som innehåller socker men inte inte smakar sött bara för att få i sig sockermolekyler (likt alkoholister som dricker typ handsprit)

            Är du verkligen så dum att du tror att det är samma sak att snorta kokain som att äta choklad?? Har du någonsin hört om någon som dött av en för stor påse lösgodis (som inte har okontrollerad diabetes)? Familjer som gått sönder pga bullar till söndagskaffet? Någon som förlorat jobbet pga att hen åt sega råttor på lunchen? Någon som blivit kriminell för att få tag på mer godis? Någon som behövt låsas in på behandlingshem för sitt missbruk av pastellfiskar? Inte? Nej, jag tänkte väl det.
            Att man sett att viss mat som tex socker och ost påverkar belöningscentret i hjärnan kan inte likställas med att narkotika också påverkar hjärnan. Det har med ren överlevnad att göra, människor är programmerade att vilja äta mer av lättsmält mat som innehåller mycket kalorier, dvs mat som är rik på socker och fett. Stenåldermänniskan visste aldrig när de skulle få mat nästa gång, så det gällde att vräka i sig när tillgång fanns. Man blir inte tjock av att äta socker med måtta. Man blir tjock av att äta för många kalorier. Man kan fint äta endast godis och gå ner i vikt, om man håller sig på ett kaloriunderskott. Inte att rekommendera alls men fullt möjligt. Trycker man i sig några kilo choklad, lösgodis, läsk och chips i veckan utöver vanlig mat är det klart man till slut blir fet, men det har inget med sockerberoende att göra, det beror på överätning och kaloriöverskott. Antingen för att man har dålig självdisiplin, inte bryr sig om att man är fet eller för att man har psykiska sjukdomar och tröstäter.

              EXAKT SÅ!!!!

            Verkligen inte. Det är inte forskning som säger så utan populistiska slutsatser av forskning

      Beklagar verkligen din sorg! Det gör så jävla ont att förlora sin vän. Skickar massor av kramar till dig och en dikt som kändes bra att läsa när min älskade hund somnade in.

      Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.
      När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans
      hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska
      igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.
      Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.
      Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt
      flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som
      varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på
      ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.
      Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas…

        Oj jisses. Bröt ihop mitt i kaffepausen.
        Så himla vackert !! Har en livskamrat som börjar få gråa hår men han är fortfarande väldigt ung i sinne och spänstig i kroppen.
        Men jag vet ju att den där dagen kommer någon gång… tack snälla för fin dikt. Ska spara. Kram!

          Ja den dikten gav verkligen tröst när jag var i den sitsen. Det kändes skönt att tänka att min älskade hund hade det bra på en grön äng och busade med andra saknade och älskade vänner. Jag hoppas verkligen att ni får många fler fina och härliga år tillsammans. Nu, 4 år senare har jag en ny liten vän som jag älskar så innerligt och när jag tänker på min första hund så busar hon fortfarande omkring på ängen. Den värsta smärtan lägger sig, men saknaden och kärleken finns alltid kvar. djur är fantastiska!

          Vill inte skrämmas men utifrån mina erfarenheter ; ge akt på hur hunden beter sig. Hur den går, om den sover bra på nätter osv. Jag har fått erfara att det är väldigt svårt att se en hunds problem och krämpor…man får vara uppmärksam…:-(

        Tack!! Tusen tusen tack. Detta värmde oerhört. Innerst inne förstår jag att detta var enda att göra för min hund men smärtar så oerhört i alla fall. Dessutom kom allt som en total chock för oss, inte ens veterinären hade kunnat förutse detta.
        Nu är det tomheten som äter mig. Påminnelser överallt om min hund. Vad vi brukade göra, var vi brukade promenera. Tycker jag hör henne trippa mot golvet hemma.

        Förstår att det får ta tid men ändå; så jobbigt. Så oerhört jobbigt.

          Det tar tid, men sorgen blir istället för något djupt smärtsam, något smärtsamt fint. Förra augusti fick min bästa vän somna in. Vi växte upp ihop, jag och min papillon. Jag fick honom som en liten knodd i födelsedagspresent när jag fyllde 13.

          Vi gick igenom högstadiet, gymnasiet, universitet, en bit av vuxenlivet ihop. Varje dag, bara han och jag, långa promenader, lek, gos. Jag var HANS viktigaste person, de sista åren kändes det som att vi pratade med varandra, så sammansvetsade var vi.

          Han fick somna in samma månad som jag fyllde 28… jag åkte in själv med honom och kände hans sista hjärtslag när han fick sprutan. Jag var det sista han såg, luktade och kände, precis som vi hade velat ha det. När jag gick ut från veterinären slängde jag kopplet i papperskorgen utanför medan jag grät hysteriskt…. vad skulle jag hem med ett koppel till, jag hade ju ingen hund längre… sorgen har varit enorm. Vanan framför allt, att vara hundägare. Jag hörde också hans tassande överallt första månaden, vaknade mitt i natten för att se vart han är i sängen… kom på mig själv att han inte finns längre.. ställde undan hans skålar och korg, slängde ett nyköpt paket hundmat.. det gör verkligen ont.

          Men det blir lättare! Nu har det snart gått ett år och man vänjer sig vid tanken på att leva utan hund. Nu när jag tänker på honom så är det med sorg och värme, vi hade ett bra liv och framför allt hade han det. Jag saknar den lilla lurviga bollen något fruktansvärt ibland och då kommer tårarna. Men man torkar bort dem med ett leende så småningom.

          Håll ut! Tiden läker verkligen alla sår.

          Var försiktig med att ta hand om andra vovvar i början. Jag saknade själva faktumet att ha hund väldigt snabbt och började ta lånehundar. Första halvåret var för tätt inpå, påminde för mycket om min egen vovve, och jag grät en del. Men nu brukar jag ta vovvar ibland, och det är det gosigaste som finns! Det blir bättre, jag lovar<3

            <3

            Hur lång tid tog det för dig att börja känna att den värsta smärtan lägger sig? Min hund gick bort i en olycka, en attack, alldeles för ung för snart 6 månader sen och jag har fortfarande dagliga svårigheter med sorgen. Jag får känslor av ångest när jag tänker på att han är borta. De senaste två månaderna har väl kanske varit bättre än de fyra första men jag känner ändå att det är olidligt att leva med sådan sorg. I mitt fall lindrar lånehundarna sorgen. Längtar tills det gått ett år så saknaden kanske lagt sig lite mer. Jag kan inte acceptera att vara utan hund särskilt med tanke på hur kort tid jag fick ha min första hund så jag letar efter en ny men den första har satt ribban högt.

        S:et det behövs fler människor som du. Stor kram.?❤

      Haha, ”antligensockerfri” är humor!
      Inte humor att hon slutat med socker eller att skoja bort att socker är ett beroende (vilket det ÄR!) men humor hur mycket likes hon söker hela tiden genom att skriva att hon är 43 år och ständigt visa rätt mycket av sina opererade bröst.
      Förstår om unga tjejer gör så för bekräftelse men i detta fallet att klä sig i rosa och kalla sig ”40plusprinsessa”, det är en blandning av pinsamt och humor och säger en del om dagens samhälle…

        Ja, hon är så fruktansvärt tramsig på så många plan.

      Nu har väl just @antligensockerfri varit överviktig och sockerberoende (vet att sockerberoendets existens är en vattendelare) under stor del av sitt liv och har genom LCHF lyckats bli normalviktig och viktstabil. Därav hennes rädsla för socker, vilken kanske är rimligare än många andras som inte har ett viktproblem i grunden.
      I övrigt känner jag mig också spyfärdig på hur socker i princip demoniseras, som att sötningsmedlen man stoppar i NOCCO(?) och annat populärt skräp, är så rasande mycket bättre.

        Ja, alltså de flesta av oss skulle bli rätt tjocka om vi åt 3 hekto lösgodis varje dag som hon så noga berättar om i princip varje jävla post hon gör på instagram. Hon smååt och åt ohemula mängder godis, bakverk….och förvånades över att hon var överviktig/ökade i vikt?!!

          Hon var väl inte ett dugg förvånad? Problemet var ju att hon inte lyckades bryta sitt mönster förrän hon började med LCHF. Vik hädan med ditt okunniga fettförakt.

            Är det någon här som har fettförakt så är det alla dessa LCHF-nissar som rusar runt. De lägger på allvar lika med tecken mellan smal och hälsosam vilket är ren bullshit. Vet skitsmala människor som lever extremt ohälsosamt.

              Självklart. Likväl gav du också uttryck för det. Tjocka vet precis varför de är tjocka.

                Nej, jag konstaterar krass fakta: att sötsaker i överdrivna mängder skapar övervikt. Det betyder inte att man inte kan äta nån tårtbit ibland eller fika någon gång. Men prova att köpa 3 hekto godis och ät det varje dag så får vi se vad som händer.

                  Men kan du sluta idiotförklara folk? Om man äter tre hekto godis varje dag blir man inte förvånad att man blir tjock. Alla vet att det funkar så. Alla. Problemet är att om man gör det och blir tjock så är det inte för att man är korkad utan för att man inte klarar att sluta.

                  Lisa: Idiot kan du vara själv. Jag säger bara som det är. Fråga vilken forskare eller läkare som helst eller vill du mena att folk på fullaste allvar inte skulle förstå att oerhörda mängder godis är fel och påverkar kroppen negativt?

          Yes. I sin beiga skinnklädda BMW. Inte konstigt att hon var tjock.
          Dessutom har hon aldrig, likt LCHF ingenjören något nytt att skriva om. Bara samma gamla dravel om och om igen.

      För att inte tala om den totalt hjärnvälta LCHFingenjören….
      Motsägelsernas drottning ( mer än bella ) och en riktigt ätstörd person som hyllas i kommentarsfältet av sina följare. Blir helt tokig på hur en sån som hon får utrymme i dagspress. Hon har gått ned 95kg. Bra jobbat. Men promptar en ätstörning, som hon själv förnekar medan alla andra ser den tydligt.

        Såg att hon också kallar sig för carnivorequeen nu? Låter ju jättetrevligt??‍♀️

      Gick in och kikade på antligensockerfri och jag blev inte förvånad när jag såg att hon äter enligt LCHF..
      Jag har själv varit LCHF:are, det gick bra i 6 månader, hade då gått ner 10-15kilo men mitt psyke sa stopp.. Det blev sån jäkla stress för mig, att undvika en massa, alltid behöva planera och svårigheter att hitta mat ute när jag blev hungrig.. Sen blev jag så jäkla trött på allt fett tillslut..
      Man blir tyvärr lite hjärntvättad när man kör lchf, jag kan med handen på hjärtat säga att jag blev som en sektmedlem, att jag lobbade för att andra skulle börja äta enligt lchf, predikade om hur dåligt socker och kolhydrater var och hur ”fel” alla äter..
      Visst, man går ner i vikt och de rätt fort, men så fort man börjar äta vanlig mat så går man upp igen..
      Lchf var iallafall inget för mig!

        Se där, någon som inte blivit helt insnöad.
        Blir helt matt av den här anti-kolhydratandan som tagit fart senaste åren. Folk är ju helt galna??

        Jag har också provat några gånger men fy så olycklig jag blir utan kolhydrater? det blir ingen livskvalitet för mig. Gick upp en del i vikt under några år av diverse orsaker och tänkte därför att det skulle vara bra, men näe. Periodisk fasta fungerar däremot utmärkt för mig och har bidragit till att jag är viktstabil igen och nästan aldrig hangry, vilket jag typ var dygnet runt förut. Men det är såklart lika individuellt som med LCHF.

      Tycker du ska gå in på insta, läs hennes svar.

    I vanlig ordning är inlägget så svamligt och dåligt strukturerat att det är svårt att förstå din poäng. Det jag får fram är; Emma jobbade hos Bella, Bella gillade inte The Lobby, Bella samarbetar med Lili Jahilo, Lili Jahilo har en pop up store på The Lobby nu, Bella säger sig nu gilla Lili Jahilo.

    Vad är ens intressant? Vad är det du vill säga? Vad är konspirationen?
    Jag kan vara morgontrött men förstår verkligen inte vad du vill med det här.

      Förstår du inte? De camcam vill få fram är att Bella är dum! Dumma Bella!
      Nej men seriöst jag håller med dig. Detta desperata grävande för att försöka hitta något som man kan göra om till något negativt.

        Såklart att det är så. Väntar på boken där CamCam avslöjar Bella.
        Hon kanske hoppas på en guldspade ???

      Och givetvis ska det i sista meningen stå *Bella säger sig nu gilla The Lobby

    Vill någon insatt sammanfatta Bellas kritik mot Lobby-konceptet? Vad gillade hon inte?

      Hon gillade mest inte att ingen kom på hennes event tror jag haha, och sen att det inte fanns bra ljus att fotografera därinne och det inte går att köpa varor på plats (Vilket inte stämmer, det är bara KICKS varor man måste beställa pga kassasystem osv)
      Mvh jobbar på The Lobby

        Lol många av hennes events (där en får prova Löwengripprodukterna och träffa henne) verkar ingen gå till – är hon kanske passé eller inte så stor som hon påstår sig vara?

        Tack!

      Rakel är ett av de finaste namnen jag vet! Så vackert

        Jag gillar det också. ?

      Bella hade faktiskt ett välskrivet inlägg med konstruktiv kritik där hon ifrågasatte om konceptet var rätt för platsen (människor på språng och turister som vill ha varan direkt). Hon tyckte att när man inte kan få varorna levererade med posten några timmar senare så är det svårt att få konceptet att fungera. Kan de anställda tipsa och hjälpa kunden när produkterna byts hela tiden? Svårt att fotografera för alla spottar. Syns ingången ordentligt från gatan.
      Hon tyckte att det var modigt av AMF att testa nya koncept men trodde att konceptet var framtaget i ett konferensrum utan anknytning till kunden.

        Genomtänkt skrivet men samtidigt hyllar hon sin väns idé om trosor i tubförpackning titt som tätt (utan kritiskt tänkande) vilket visar att hon inte kan vara objektiv.

        ”Framtaget i konferensrum utan anknytning till kund”? Som hårbanden då ungefär….

    Och den här bloggen innehåller inte skvaller eller lösryckta påståenden…

      Nej, teorier

        ”vad jag hört från inblandade personer”
        =teori??

        I min värld – så nära skvaller man kan komma.

        Men visst, inga regler gäller när dat handlar om att skriva om Bella. Det har CamCam givit bevis på tidigare. #hyckleri #alltförklick

          Skvaller är rykten dvs obekräftade uppgifter som cirkulerar och som man snappat upp eller fått berättade för sig.
          Teorier kan man ställa upp själv utan att någon behöver ha fört några obekräftade uppgifter vidare. Har man bara livlig fantasi så är det inga problem att tänka ut konspirationsteorier eller fantisera i största allmänhet. Är inte det vad författare ofta gör i sina romaner t ex?

            Vet inte vad du vill komma med din kommentar, men jag tycker att du skriver ganska bra själv vad skvaller är. Och vad Camilla själv har skrivit x antal gånger är att hon inte skriver om sådant som bloggaren själv har skrivit om, typ. Därav mycket märkligt att det nu verkar ok att gå på vad ”någon annan har sagt”.

              Om källor berättar något utan att själva vilja framträda öppet är det inte skvaller. Det kan mycket väl vara bekräftade uppgifter vilket skvaller inte är.
              Journalister använder ofta källor som de behåller för sig själva men det betyder inte att de för ”skvaller” vidare.
              Begreppet skvaller används ofta för att undertrycka det fria ordet och motarbeta yttrandefrihet i största allmänhet.

                Exakt! Det var vad jag skulle gå in och skriva. Det är skillnad på att publicera saker man får på mail och att inte röja källor.

                  Så hänt extra brukar oxå referera till ”anonyma källor”…

                  Då borde det framgå mycket tydligare att det kommer från just en källa som vill vara anonym.

                    Ah! Bra synpunkt! Tack!

          Misstänker att CamCam har källor på det hon skriver om i väldigt många fall, det behöver inte betyda att hon kan avslöja källorna. Att samla ihop information, som oftast är en sammanfattning av av ”influencern” själv skrivit eller sagt och sedan påpeka att det inte hänger ihop är inte skvaller i min värld. Visst, detta inlägg innehåller en del spekulationer och slutsatser som inte är bekräftade (såvitt vi vet, CamCam vet nog ofta mer) så det håller ju inte faktagranskning i klass med Uppdrag Granskning (hahaha, ja det var ett skämt) men däremot några väldigt intressanta sammanträffanden.

    Jag jobbar på The Lobby, och Isabella hade ett eventet där för några veckor sen med KICKS (och anledningen varför hennes produkter hade front row är ju för att KICKS har mest Cassshh moneyyy för betala för det)
    Men det var ingen som kom på det här eventet, och det var inte så mycket till event heller (tio procent på hennes produkter och en goodiebag med rabattkuponger) hon var där i ca en halvtimme-fyrtio min och dagen efter skrev hon inlägget om The Lobby, och hälften stämde inte exempelvis att man inte kan köpa varor på plats, det går utmärkt.
    Företag får ju hyra in sig själva där, så vemsomhelst-(ish) kan ju få en plats där, och eftersom det är bröllopstema nu så passar hennes klänningar utmärkt där

      Cam, lyft den här kommentaren!
      Människor som jobbar i MoS vittnade om liknande scener när Löwengrip hade ett ”event” där också.

        Du menar att ingen kommer på events?
        Nej, varför ska man ge sig iväg till hemska gallerior och butiker när man kan sitta hemma och beställa det man behöver över nätet? Eller göra något annat som inte innebär hemsk kollektivtrafik, trängsel och otrevlig kontakt med okända.
        Influencers tror att följarna ska kasta allt vad de har för händer och ta sig kors och tvärs över stan bara för att ta en selfie tillsammans. Det var förr det. Om man inte är en Kardashian/Jenner så är det svårt att locka folkmassor.

          Eller Wahlgren ?

    ”Här ligger det en uggla som får kläder begraven!” hahaha!

    Varför skriver du att Emma försvann utan någon förklaring? De får inte förklara varför en anställd väljer att sluta/blir avskedad

      Okej.. Utan avtackning eller ett ”Hejdå-inlägg också… det brukar de flesta få, här sist nu Lina som var expoertchef.

        Och kanonrekryteringen Stefan som verkligen försvann ut ljudlöst. Han måste ha beamats iväg av ett ufo 🙂

          Ja, han kände sig nog mer hemma i rymden än på det kontoret var min känsla.

            Han ville nog inte dansa på rad…

          Stefan sparkades och fick gå på dagen i vintras, efter att ha bråkat med Pingis. Det är allmänt känt på Stureplan 6 🙂

            Men oj! Vet du mer om detta? Och bråk med Pingis av alla?

        Men du vet väl inte om hon har fått en avtackning? Isabella behöver inte skriva det i sin blogg.

        Är det någon mer än Lina som fått det? Bella skrev detta förut om Emma vilket jag tyckte var fint, http://www.isabellalowengrip.se/2017/10/var-kvall-hemma/, men det kanske inte var i samband med att hon slutade. Det kan ju såklart ha skurit sig efter det.

        Jag var på kontoret då Emma slutade. Hon skulle med till Dubai på eventet, sen skulle hon plötsligt inte med och jag undrade varför? Då sa hon ”jag ska sluta” Jaha, sa jag, varför då? -Jag vill göra något annat, jag vet inte, kanske starta eget. Jag tyckte där och då det kom så plötsligt, men kände ju ingen av dem alls så la ingen vikt vid det. Men tänkte efteråt på att det var märkligt att det inte blev något om det i bloggen direkt, då hon verkat haft en sån bra relation med dem.

    För mig låter det med som det är Emma i det här fallet som gjort ett bra jobb med att knyta ihop sina kontakter, hon har lyckats skapa ett samarbete med klädmärket och Isabella och kanske pekat dom i riktningen av sin mammas företag? För det finns ju inget som säger att Isabella plötsligt tycker att det är ett bra koncept, bara för att hon uppmärksammar att andra återförsäljare har hennes produkter där. Jag kan ju ogilla NK, men gilla Filippa K utan att behöva var en hycklare, eller? Det kanske finns något, men det krävs lite mer belägg känner jag, känns lite konspiratoriskt.

    Hon heter LILLI Jahilo, inte Lili. Bella och hennes dyslexi…

    Stort icke reklammarkerat reklaminlägg idag på Bellas blogg för Fitness Collection.
    Borde stå ”I samarbete med Fitness Collection”.
    Vem har påstått att Bella slipper reklammarkera Fitness Collection för att Nordic Tech House är delägare i detta bolag (och Bella är delägare i Nordic Tech House).
    Är det verkligen mötet med Reklamombudsmannen som Bella fortfarande tolkar som ett ok att slippa reklammarkera så fort hon har något intresse eller ägande i ett bolag? Något sådant löfte har inte avgivits och för övrigt kan Reklamombudsmannen inte lämna löften som strider mot Marknadsföringslagen och Internationella handelskammarens etiska regler.
    Vad gör KO/Konsumentombudsmannen? Väntar på att målet mot Kissie ska avgöras i högre instans? Slipper alla reklammarkera på sociala medier tills detta mål är avgjort?

    Köpte ett schampo och balsam från LCC på rea för ett tag sen. Heeelt värdelösa båda två! Håret blev flottigt och äckligt, fick tvätta om det med mina gamla produkter två gånger innan håret kändes normalt igen. Kommenterade på BB:s blogg men såklart godkänns inte dom kommentarerna, undra varför? :’D

      Nej, du måste lära dig att skriva kommentarer som släpps igenom hos Bella.
      Se här hur duktig ”Sara” (eller Simon?) var på att skriva en kommentar för några dagar sedan:

      Hej Bella!
      Jag beställde hem eran advanced skincare-serie och jag måste bara säga WOW! Testade den för första gången igår och jag märkte skillnad direkt! Min hy strålade verkligen och såg så fräsch ut. Bra jobbat! Keep up the good work ?? Ha en underbar dag! ❤️Sara

        Låter som om det är Mogi som skrev den kommentaren! Kram!

      Köpte också en hel del på rea och vilket nedköp. Ansiktsmaskerna doftade gammalt, resten doftade sliskig kola och jag kände mig inte ett dugg fräsch av produkterna. Trist när billigt blir dyrt i slutänden, jag slängde det.

    Shit man får passa sig noga och hålla sig väl med the Queen och the hand of the Queen.

    CamCam, kan inte du gräva lite i BBs relation till Isolina? Varför hängde de aldrig tidigare? Är det så att BB nu vill framstå som om hon kommer från en internationell familj? Ett maskrosbarn som nu plötsligt har connections i självaste NY?

    För övrigt gillar jag Sasha som jobbar hos BB idag. Hon verkar fin och smart och mindre imponerad av BB. Hob behåller alltid sin pose och är aldrig så är falskt glad på bilder med BB.

      Ja, vi får se hur länge hon nöjer sig med att springa och hämta gratiskläder åt Bella och packa resväskor som ska budas.
      Emma blev less ganska fort på att vara ”stylist” men sen blev hon ju snabbt befordrad till engelsk jobbtitel så Sascha hänger säkert kvar och ser vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.