Vad är det folk inte fattar? UPPDATERAD!

Uppdatering!
Hej gänget!
Nu har jag pratat med Egoina som även skickade mig svaret som en av er fått som ställt frågan.
Hon blev inte det minsta kränkt av inlägget och förstod att min frågeställning mer var ett skämtsamt konstaterande än en fråga – vilket var min poäng och det var inga problem för hennes del då hon förstår mitt skämt och min Vännerreferens.
Dock hade hon blivit ledsen om det spekulerats kring hennes och Fs förhållande men det var det ju ingen som gjorde förutom någon enstaka vars kommentar togs bort.

Så hon är inte kränkt, sårad eller ledsen och skrev i originalmeddelandet att det inte var någon som var otrogen.
Kanske tog de bara ett break helt enkelt? 🙂

Jag tar med mig kritiken om otydlighet till framtida inlägg. Ert engagemang är fan beundransvärt även om jag inte alltid håller med er.
Men hur skulle det se ut? 🙂

Jag förstår helt och hållet om det inte är något du vill gå in på, men nyfiken som man är måste jag fråga. Skulle du inte kunna berätta lite om hela F-situationen (eller vad tusan man ska kalla det) ? Så härligt att se att ni verkar ha hittat tillbaka till varandra <3 (eller ni kanske aldrig inte va med varandra?) Som du nog märker är jag lite smått förvirrad över vad som hänt (eller inte hänt), så jag skulle bli glad om du vill dela med dig. Om inte så är det som sagt så himla roligt att saker ser ut att ha löst sig! Kram

– Jag förstår att ni är nyfikna och ville ge er ett stort tack för att ni varit så respektfulla vad gäller hela situationen. Jag/vi har fått hantera det här utan att någon ”krävt svar” och det är jag glad för <3. Förstår dock som sagt att det har varit förvirrande. Det har det varit för mig med. Men de senaste månaderna har det känts bra och vi har kommit över det som hände. Jag är ju en person som styrs av känslor och har velat skrika ut det till er länge nu, haha. Men tycker ändå att det har varit viktigt att vi får ha vår relation för oss själva. Kanske kan jag berätta mer om vad som hände längre fram eller kanske inte. Jag får se. Eftersom det inte bara rör mig själv väger jag mina ord noga.//Egoina

Vad det var som HÄNDE? Vad TROR ni?
THEY WERE ON A BREAK!!!!!!!!!!!

(Ni som vet, ni vet..) 😉

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Brukar du inte säga att man inte skall spekulera? Detta inlägg känns väldigt onödigt.

      Jag antar att du inte är en av de som ”vet” eller som kollat på Vänner? 🙂
      Regina kommer nog skratta gott åt det här inlägget med tanke på hur mkt hon älskar programmet.

        Fast om man kollar på vänner, vilket jag gör, så vet man också att ena sidan (Rachel) anser det vara otrohet ? Alltså blir inlägget en spekulation om någon av dem varit otrogen

          Jag skämtar om att de tog en paus i förhållandet då det var vad frågan gällde.
          Nothing more, nothing less.

          Paus = break. Ett break är ett av huvudämnena genom hela Vänner, men anledningen till breaket har jag lika lite insyn i som ni. Egoina och Fs break då för att vara extra tydlig. 🙂

            Nja. Du öppnar upp för spekulerande om otrohet med vänner referensen,
            eftersom hela bråket serien igenom gällande we were on a break handlar
            om det ?

              Men du glömmer att Camilla har svårt att ta åt sig av kritik 🙂

            Ja det var ett skämt MEN du öppnar ju upp för ett spekulerade kommentarsfält. Och det är ju just det regina/egoina inte vill vara med om. Så det där skämtet var rätt onödigt.

            Oavsett vad ditt uppsåt var så fick du ett kommentarsfält där det spekuleras om otrohet. Och det kunde man väl räkna ut skulle hända, en del kan inte bete sig. Därför är det onödigt att ställa en sån här fråga i inlägget från första början.

        Fast inlägget uppmuntrar ju fortfarande till spekulationer kring deras förhållande eftersom du frågar vad folk tror har hänt. Och jo, jag fattar vänner-referensen?

          Men nej, det uppmuntrar inte till något. Det är ett skämt. Tar du det som en uppmaning att gräva i andras trädgårdar får du rannsaka dig själv.

            Ser du mig spekulera i något?;)

            Fast jo, hon frågar ju läsarna vad vi tror hände. Klart det öppnar upp till spekulation.

            Kattis – VAD är ”Vad det var som hände? Vad tror ni?” annat än en öppning för spekulation?!? Så jä**a respektlöst av Camilla!

              Fast det var ju inte en fråga om vad ni tror hände. Det var en retorisk fråga för att leda fram er till poängen med inlägget- vännerreferensen. Vidhåller att det är er själva ni får vända er till om ni känner ett behov att börja spekulera för det.

          Du får ju andra att spekulera om otrohet med din kommentar. Jag gjorde det inte förs du kom med din tråkiga kommentar. Alltid ska det finnas negativa jäklar…. suck. tråk tråk tråååååk

            Du lät ganska tråkig själv med din kommentar ?

        Vad skulle ”Vad det var som hände? Vad tror ni?” vara annat än uppvigling till spekulation?!

    Förstår inte inlägget. Hon har ju förklarat på ett ungefär. Deras gjorde slut, båda var osäkra på om de ville vara tillsammans eller inte, de flyttade isär och nu är de tillsammans igen. Menar du att någon av dem skulle ha varit otrogen?

    Känns som någon har varit med någon annan but who knows.

      Tolkar också Egoinas egna kommentarer kring händelserna som att det var något sådant. Kanske inte just att han haft sex med någon annan, men något annat intimt.

        Tror inte det var otrohet då hon häromdagen skämtade glatt ol otrohet när han hade köpt en orkidé till henne och att man absolut inte ska köpa det till någon som kan blommor då det betyder att man varit otrogen. Tror inte hon hade skämtat sådär ifall det faktiskt varit så det låg till.

        Varför genast gå till att det är han som gjort något? Eftersom det verkade vara han som tvekade under den tiden lutar det väl isåfl mer åt att hon gjort något

          Men sluta. Det lutar inte åt någonting! Detta är något ni sitter och hittar på. Ni har ingen aning.

            Det var inte så jag menade, menade inte att skylla på någon. Deras ensak liksom. Poängterade bara att det inte behöver vara han som de över diskuterade, alltid 2 personer i ett förhållande

      Varför står det i tillägget högst upp att ingen spekulerar i deras förhållande och att såna kommentarer tagits bort och sen är det en hel tråd full med såna spekulationer typ högst upp?

    Du frågar ju oss vad vi TROR hände… hur är det inte ett sätt att uppmuntra till spekulationer kring deras förhållande?

      Men nej! Det var en retorisk fråga med det självklara svaret att DOM HADE EN PAUS. Ett skämt.

    Detta påminner mycket om Bellas inlägg, skapad bara för att provocera och leda till diskussion och spekulationer… 🙂 cami har en liten strategi för att skapa diskussion

    * inväntar kommentar av Camilla om hur mina tidigare inlägg på denna blogg ser ut, något hon tycker om att ta upp *

    ?

    OT. Kommenterade Fornis inlägg om babyshowern för Ida Warg att det verkade så märkligt att bestämma sig att ordna en babyshower för någon som man dels inte vet är gravid och som man dels inte direkt är vän med. Skrev absolut inte på nåt otrevligt sätt utan bara undrande. Min kommentar blev såklart inte genomsläppt. Bara idel hyllningar. Så tröttsamt att man aldrig kan ifrågasätta henne utan att hon ska bli så kränkt.

      Du får bara respektera att det var en fråga hon inte vill ha med, svaret på den rör ju inte dig. En del är mer lättkränkta än andra ja. Lev med det. Man behöver inte haka upp sig på att en kommentar inte blev godkänd på en blogg ?

      Hon har inte hand om sina kommentarer själv, så hur hon skulle kunna bli kränkt ser jag inte. Hon får inte ens veta vad som står i de som inte blir godkända

      Just därför jag slutat läsa hennes blogg, blir så oärligt på något sätt med bara ”hyllningskommentarer”.. Självklart ska man inte få skriva elaka saker (!) men folk måste ju få ifrågasätta vissa saker, yttrandefrihet etc….

      Gillar inte censur …

        Slutat läsa Fornis blogg för jag tycker den bara har blivit en yta som hon vill upprätta, allt ska vara fint, positivit och ”ljuvligt”. Dels även för att kommentarsfältet är modererat, förstår givetvis henne att det gör henne ledsen och därför vill hon ha det så, men jag tycker att det är tråkigt. Sedan känns det som att hon enbart har bloggen nu för att tjäna pengar, hon har ju nämnt i bloggen tidigare att hon inte tycker det är så kul längre. Ledsamt att bloggen blivit tråkig och beige! Följt henne sen Forni & Dashas podd, har hennes böcker osv. Men näää, den inspirerar inte mig längre.

        Exakt så jag menade.

    Och där var spekulationerna i gång, helt enligt plan!

    Jag skickade ett meddelande till egoina o frågade om hon tyckte inlägget är roligt, får se om jag får svar.

      Det tror jag inte att hon gör, men Egoina är alltid väldigt snäll så tror inte hon skulle svara helt ärligt på den frågan även om hon skulle ta väldigt illa upp

        Just därför är det ännu värre med inlägget. Just att även om de sårats kommer det inte fram

      Härligt! Hon svarar säkert snabbt, det brukar hon göra!

    Modd?

      Ingen aning. Eftersom den här kommentaren gick rakt igenom så sitter du inte där med ip-nummer. Märkligt…

    Men vad är det med folk idag? Blir sekundärkränkta gällande uppenbara skämt om pumpafrisyrer och förhållandepauser. Är det pre-semesterenergin som tar slut nu?

      Man är inte kränkt bara för att man sätter ner foten för saker som inte är okej, sluta missbruka ordet kränkt

        Jag tror att du just bevisade min teori. Håll ut!

          Va? För att jag påpekade skillnaden mellan att vara kränkt och bara ha ett stort hjärta? Folk har blivit så elaka. Skriver man elaka saker och driver med andra så är det okej, påpekar någon att de tycker det är fel, då är den personen kränkt. Mycket märkligt

            Kan inte annat än hålla med. Folk härinne som gapar när man säger ifrån borde göra en grundlig analys av sig själva.

      *Kryssar i sekundärkränkt på min bloggbevakningsbingobricka*

      Man är inte kränkt för att man reagerar. Egoina har ju själv sagt att hon inte uppskattar att man spekulerar i vad som hänt. Med din logik så skulle man ju behöva acceptera precis allting här i världen, annars är man ju ”sekundärkränkt” ? Jag tycke Cissi inlägget var roligt, men detta var väldigt onödigt. Man måste inte tycka allt är kul.

    Jag uppfattar det inte som att Camilla bokstavligen menar att fråga oss läsare vad det var som hände/vad vi tror. Jag ser det som en hypotetisk fråga och att hon sedan svarar sig själv med ”they were on a break”… 🙂

      Exakt.. Det är inte ställt som en fråga utan mer som ett ifrågasättande till de som frågar… Herregud alltså…
      Vad TROR ni hände?

      Jag tror att Egoina blir ungefär lika kränkt av detta som Cissi blev av inlägget med hennes frisyr.
      Sekundärkränktheten vet inte gränser idag! Det är nästan underhållande!

        Samtidigt framgick det inte så tydligt som du i så fall kanske velat. Sådana saker kan vara svåra att få till i text.

    Men snälla vad det gnälls för ingenting. Spring tillbaka till Bella, Familjeliv, Flashback eller var ni nu kommer ifrån så att vi får tillbaka den härliga stämningen här.

      Ja, jag tömde min moddlista men är sugen på att sätta dessa fyra/fem gnällfisar som förpestar hela kommentarsfältet.
      Jag ska fan ha en omröstning om det.

        Fast Camilla majoriteten av komentarerna i inlägget är ju kritiska till det du skrivit, eftersom det är vi läsare som gör det möjligt för dig att ha detta som jobb kanske du ska lyssna på dom? Men visst blocka på du. Men när inlägg inte tolkas eller uppfattas som du trodde kanske du ska se över hur du formulerar dig istället för att anklaga läsarna.

          Det är ju ditt arbete som blir kritiserat, något som du tog upp i podden du va med i att du tyckte bloggarna va så dåliga på att ta

        Ja gör det.

    Inget kul skämt alls, blir inte roligt bara för man refererar till vänner. Låt Egoina vara, hon är ju den enda vettiga bloggerskan kvar där ute.

      Vi kanske ska vänta tills egoina faktiskt själv sagt vad hon tycker (om inlägget)? Det är ingen mening att lägga massa energi på att bli kränkt å hennes vägnar innan ni vet vad hon faktiskt tycker!

        Är inte ett dugg kränkt, men jag antar att inlägget var till för att roa oss läsare? Och min åsikt är att skämtet inte är alls kul. Skillnad att skoja om tex hennes gröna fingrar eller chokladpreferenser…

    Tyckte detta var taskigt mot Egoinas privatliv:)

    DETTA var däremot taskigt!

    Utomstående har ingen aning om vilka par som är ”goals”

    Det var ju verkligen inte snällt sagt. Även jag må ha åsikter om honom men det är inte jag eller du som är tillsammans med honom utan det är Egoina. Och det viktigaste av allt är att hon är lycklig och äntligen mår bra.

    Alltsåå trots din uppdatering så är här verkligen som det genomskinligaste inlägget någonsin för att skapa spekulation.

    Kan inte släppa vilken manipulativ och kontrollerande pojkvän Ross är. Nån mer?

      Tack, ja! Klarar inte av att se serien längre för jag blir så otroligt arg på Ross, hur hans beteenden ursäktas, och hur alla skämtar bort det!
      Blir orimligt upprörd när ämnet kommer upp, heh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.