Flamingo-swingers

Inlägget är från 2017. Typiskt! Betyder det att Flamingos är MER än last year?

Här är utan tvekan sommarens bästa köp! Klickade hem den i måndags med expressbud till Fjällbacka. Är extremt nöjd med mitt köp.

Mina svärföräldrar tycker inte riktigt att den passar in här men det tycker jag.
Lite färg och plast på västkusten! Jättefin.

Hursomhelst så har jag förstått att flamingon är förra årets ananas. Alltså förra året hade alla ananaser och nu är det flamingos. (Bananer är lite trendigt också).
Jag vet dock inte om alla vet att om man har en flamingo på tomten eller i fönstret så betyder det att man gillar swingerskalas. Hahaha ska absolut låta flamingon stå kvar här nere på bryggan.
Kan bli riktigt roligt att se om det kommer oväntat besök.//Margaux

Visste ni att flamingos på tomten eller i fönstret betyder att man gillar att swinga?
Jag undrar om Camilla Läckberg vet om det?
Jag vet nämligen ingen som är lika besatt av flamingos som hon är.

Och lyssna på det här…
Margaux spenderade sin midsommar 2017 i Fjällbacka.
Camilla Läckberg är uppvuxen i Fjällbacka och brukar spendera somrarna där – dock vet jag inte om hon spenderar just den här midsommaren där.
Men OM hon gör det OCH vet om den här hemliga flaminogsignalen så kanske Margaux inte ska bli jätteöverraskad om hon får deckarförfattiskt oväntat besök.
Om Läckis nu gillar swinging.
Det är ju liksom limmet som håller ihop hela det här inlägget.

Läckis!? Enlighten us!
Och Maggis! Håll ögonen öppna! 🙂

https://www.instagram.com/p/BkNNL4TnJ1E/?hl=sv&taken-by=lackberg

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den som, likt jag själv :), är intresserad av folklore och kulturhistoria kan läsa om ”the plastic pink garden flamingo” här. Dess historia är gammal – började redan 1957. Man får anta att den uppblåsbara poolvarianten är en fortsättning på traditionen:
    http://mentalfloss.com/article/28099/brief-history-plastic-pink-flamingo

      För swinger codes finns mycket att läsa på nätet. Tro inte att en flamingo i trädgården är det enda sättet att signalera önskemål om partnerbyten. Även en trädgårdstomte kan duga:
      https://www.thesun.co.uk/fabulous/3701254/signs-of-swingers-plants-rings-flamingos/

        Kors… vi har en trädgårdstomte ute.

          Min 82årigs mormor har en flamingo i sin trädgård…. ?

    Hahaha va? Margaux(s) inlägg är ju ett år gammalt?

      Men swingers måste ha funnits så länge människor har funnits på jorden.

    Såna här inlägg är så….. överflödiga.

      Vad hade du hellre velat läsa om då, Sara?

      Har du lust att komma med ett konkret förslag?

      Jag tycker de var roligt…

      Det har skrivits liknande inlägg tidigare, förra sommaren så skrevs det om rosa flamingos här. I år är det vita unicorns man ser i allas flöden… och många ananasar och citroner 😉

        Ja inget nytt under solen – hjulet är uppfunnet. Kanske inte alla som följt med här inne så länge och för dem är det nytt. Själv är jag lite glömsk så jag skrattar gärna flera gånger åt samma sak. Scrolla vettja, funkar för mig;)

      Såna här gnällkommentarer är så….. överflödiga.

    Rosa flamingos känns mer förra året, då exploderade det och alla hade det – i år är det vita unicorns som gäller, som alla har.

    De flesta känner nog till att en flamingo på tomten betyder att man gillar swinga 😉

    Raderad by CamCam.

      Vad onödigt sista stycke. Om du tror att hon har det bra, varför ens kommentera att du tycker att de är ifrån henne ofta?

        Jaså oj, tydligen känsligt och onödigt sorry då. Men jag hade ju kunnat skriva att jag tycker det är lite sorgligt hur en del prioriterar (jobb heter det säkert). Men som sagt dottern har det säkert bra och föräldrarna har det bra och lever livet.

          Jag tänker å ena sidan att som förälder skulle jag aldrig lämna mina barn så länge och ofta som vissa gör. Å andra sidan, tänk vad fantastisk att barnet har fler vuxna som kan ta hand om en och att känna sig älskad och trygg där.

            Det ena utesluter inte det andra, jag har inte lämnat bort mina barn en enda gång (inte pga att jag är mamma-guru utan för att jag inte har råd att göra något) och mina barn har massa människor kring sig där de känner sig älskade och trygga. Jag gnider i mina händer i väntan på dagen då jag kan droppa av dem och säga ”so long kiddos!”. Nä, kanske inte riktigt så men nästan ?

          Och jag hade kunnat skriva att du vill starta spekulationer och är en människa som inte riktigt vågar stå för sina åsikter om det inte finns andra som håller med, men du är säkert en jättesnäll och självständig människa.

            Starta spekulationer om vad? Ja är självständig och ganska snäll men det var tydligen elakt att skriva att Läckbergs ofta är ifrån sin dotter (?) , fast det kan ju många se ändå och det har påpekats förr så ja det var ju onödigt.

              Tycker du själv, som är en snäll människa, att det var snällt att skriva så? Varför står du inte för vad du skriver? Lite konstigt att skriva sin åsikt och sen lägga till ett ”men” så att man inte behöver stå för det sen. Jag hade kunnat säga att det bara är jobbiga och sneaky människor som håller på så, men du är säkert en dröm att umgås med.

                Om du tycker det är elakt – att påpeka att några är borta ofta från sitt barn – ja det säger en del, det säger att Du tycker det är fel eller varför annars bli så upprörd över det? Varför skulle jag inte stå för det? Att det var så känsligt tolkar jag som att du är S el C. Huruvida jag är en dröm att umgås med eller inte är bara så jävla löjligt av dig att skriva, ist borde du svarat på frågan om vilka spekulationer jag ville starta. Öh.

                  Du ville få oss att fundera på om Camilla och Simon lämnar bort sina barn för mycket. Att de väljer sin karriär framför sina barn. Sneaky, sneaky. Jag är inte upprörd alls det är du som är upprörd, men du är säkert jättelugn och fin där hemma.

                  Ja jag är lugn och Du verkar kolugn och inte det minsta upprörd. Kom igen.. Var inte tänkt att vara sneaky, och menar inte att de väljer karriär och nöjen framför sina barn men det verkar väldigt viktigt för er dem. Men alla gör som man vill. Ha det bra.

                Och Camcam raderade haha jisses.. Aldrig sett att hon raderat när folk skrivit att Blondinbella reser utan sina barn. Har blivit känsligt här, skillnad på folk o folk.

              Ja, det är elakt att påpeka att de är ifrån dottern mycket. Anledningen till det är för att det uppenbart finns en antydan i det påståendet om att de är ifrån dottern FÖR mycket och därför gör fel. Hade du inte tyckt det, så hade du över huvud taget inte påpekat att de är ifrån dottern. Du ska inte lägga dig andras föräldraskap, såvida du inte misstänker att ett barn på allvar far illa.

    Lite OT.
    Någon som vet varför LD slutat uppdatera bloggen?

      Tror det beror på lite existentiell kris. Hon är obekväm med berömmet hon får pga att hon anser sig göra väldigt lite i det stora sammanhanget, samt att hon menar att det är hennes privilegier som gör att hon kan ägna sig åt att blogga och podda om feminism typ. Typ så.

        Tack

    Visste inte att en rosa flamingo i fönstret eller på tomten betydde att man swingar.
    Jag brukar alltid ge bort flamingos i olika storlekar/material till mina vänner i present. Min bror exempelvis har en i fönstret. ?

      Haha du rekryterar nya swingers alltså ??

      Inte jag heller! Gav min mormor en flamingo i 80-års present att ha i trädgården!

      Hon önskade sig det! ?

    Någon mer än jag som tror att Margaux och Jacob snar flyttar isär? Känns som hennes liv har förändrats väldigt mycket sista tiden och att de glidit ifrån varandra.

    Ha ha min kärlek till flamingos är tidlös! Fått dit en till landet i år som får Margaux flamingo att se ut som nåt min flamingo käkar till frukost…. ?

    Men hade ingen aning om swingerskopplingen…. ? Så om nån börjar skramla med sin bilnyckel o snegla på nån skål hemma hos oss blir jag numera lätt nervös… ??

    /Camilla

      ??

    Spenderar pengar men TILLBRINGAR tid. Snälla, låt inte engelskan ta över vårt vackra språk.

      Sen jag lärde mig att man spenderar pengar och tillbringar tid har spendera blivit ett ord som jag hatar. Det är så många som säger fel och det stör mig så otroligt mycket 🙁

    Hoppsan, har en rosa flamingo, visserligen i metall, stående utanför verandan. Bäst att plocka undan den då om man inte vill få oväntat besök …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.