CamCams influencerspaning

Stopp och galopp, håll i hatten och fäll ingen med sprättbenet för här kommer CamCams influencerspaning – någonting man skulle kunna tro är fullt av humor och ironi vilket givetvis stämmer – men det finns också en gnutta seriositet i det.
Jag brukar driva hej vilt med allt från Klongvaser till Coffe tableböcker men det är ju för att det är någonting som återfinns i nästan varje influenciskt hem värt namnet, men säg det som är för evigt i den här världen?

Jag misstänker nämligen – i egenskap av trendspanare – att några av dessa föremål är på väg bort och innan 2018 är slut kommer ha ersatts av nya trendföremål.
Eftersom jag inte diskriminerar någon så har jag valt ut två modeller av samma produkt i lite olika prisklasser. Det finns en dyrare modell för den etablerade influencern som både har råd att både köpa en ljusstake hem att ställa på högen med böcker på soffbordet och en att vaska i grovsopen, men också en billigare variant till influencern som kanske inte riktigt kommit igång med produktkrängandet eller som inte landat det där designarbetet med NA-KD eller Nelly än.
”Det finns en fot för varje sko” – eller som vi säger i influencervärlden – ”det finns en adlink för varje produkt”.

Bilderna kommer härifrån och ni kan lugnt klickalänkarna om ni vill veta mer då de inte innehåller några dolda adlinks eller liknande utan enbart är i syfte att källhänvisa.

Dessa ljusstakar finns i flera olika färger och är företaget smarta så gör de en ”Fendi” och säljer nya överdrag så att influencern kan ta ”dagens outfits” även med sin ljusstake utan att behöva köpa en helt ny. Det kan säkert kompensera för en flygresa eller två till Paris för att fota content – tror ni inte?
Kanske kan UnderbaraClara visa hur man stickar ett juligt överdrag till ljusstaken lagom till Lucia?

Anyways..
Detta är de nya trendljusstakarna för alla influencers som jag spanat fram –  och jag ger mig fan på att innan hösten är här ser vi dem i ”inpoinlägg” med adlinks i varenda platsbyggd bokhylla som ”Style by Lojs” byggt.
Vem vågar sätta emot?

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag gillade den i repvarianten men skulle aldrig betala så mycket ? Får köpa rep på biltema och spraymåla rött hemma, kan inte vara så svårt? Eller? ?

   Borde inte vara så svårt fixa i slöjden, tycker man

  Haha personligen tycker jag ingen av dom va spec snygga , men den billiga va iaf mycket snyggare med sina former o den röda färgen än den dyra. Haha man kan ju om man vill slå på stort köpa 3st för nästan samma prins

  Själv väntar jag på att ”alla” ska börja klumpa omkring i buffalos igen. Åka bak på moppen och slipa ner sulan på sina dyra nya skor, vilken nostalgi!

   Testade att gå i mina gamla sparade för ett tag sen och undrade hur jag överlevde att springa runt i dem. Har idag lättare att gå med mina 3kg viktmanchetter än platåskorna haha

  Ja smaken är som baken. Tänker på en orm när jag ser dom. Nä inget för mej men bloggare har ju sin speciella stil.

  Nej. Inte den röda iaf. Rött i inredning är djävulen.

   Kan vara snyggt med rött, mamma körde på det ett tag. Stort öppet rum, vita väggar med en mörkgrå fondvägg. Grå 12sits soffa, ljus matta, vita möbler och röda detaljer typ i tavlor, prydnader och lampor. Var skitsnyggt 🙂

    Det låter som min inredningsmardröm. Klarrött som accentfärg.

    Vinrött gillar jag. Men ljusa rum med klarröda detaljer. Nej.

     Var skrev jag att det var klarrött? Det var små detaljer i mörkare röd, en tavla tex var silver, grå och vit med röda stänk i. Någon ljusstake var silvergrå med röda stänk i. Osv. Jag gillade det ?

      Alltså jag pallar inte klarrött .. hellre vinrött! Alla starka färger typ blå grön gul å röd påminner mig om när jag gick på dagis.. föredrar pastell alla gånger! Nu går allt i min lägenhet i neutrala färger som vitt svart beige grått.. har en kruka som är skrikgrön som stör mig så mycket (men är till en enorm monstera så inte lätt att hitta andra i samma storlek ) men pappa har lovat att måla den vit eller guldfärgad åt mig.. tack å lov ! Är som en kniv i ögat ..

       Kan ni inte läsa? Jag har aldrig nämnt klarrött, tycker inte heller att det är speciellt snyggt till annat än julpynt

        Vi är läskunniga ? ville bara dela med mig om mina åsikter om färgval ?

        Utgick från det eftersom ljusstaken som startade min rant mot rött är klarröd.

       Din lgh låter som mall 01 av alla mäklares styling team. Rätt trist enligt mig.

        Rätt skönt för mig. Gillar vitt å beige .. lugna färger

       Du kan inte köpa en burk sprayfärg och måla krukan själv??

        Absolut. Men han sitter redan på massa sprayburkar å han är en sån som ”vill ha nåt att göra” eftersom han är pensionär .. så han får gärna måla krukan åt mig.

       Spraymåla den själv? Älskar sprayfärg, går snabbt och enkelt att variera färger med det?

        Haha orkar inte. Såg att någon redan skrivit det… ?

      Det är alltså på den nivån att pappa ville ge mig en bil.. och den var röd. Vägrade i sten! Han fick köpa en svart åt mig. Är skitglad över den ? (jo lite bortskämd)

       Pappa köper fel bil och spraymålar dina krukor. Satte han fast navelsträngen på sig själv på BB eller?

        Enda barnet å väldigt efterlängtad .. så jo pappa fixar allt . Å han sparade 40-60tusen på att bilen jag hellre ville ha var begagnad i svart hellre än den nya röda. Så nej är inte otacksam.. papps köpte rätt bil och han spraymålar krukan för att han vill ha nåt att göra, han är ovan att ha pension. Så tänker inte neka han det. Då får han en dag att gå iaf .

        Vilket svinigt svar av dig.. du anar inte vilka problem mina föräldrar hade för att få mig? Du vet förmodligen inte att min pappa växt upp på lapp-härbärge för att hans mamma inte ville ha han? Och att min farmor å farfar inte är mina biologiska fast jag vuxit upp med dom som ”farmor & farfar”..
        så jo.. pappa är extremt rädd om mig efter det han varit med om.. de visste du inte ? Träffade inte min ”riktiga” farmor förrän jag var 28 å körde åt posten å hade ett paket åt henne .. sa inte vem jag var. Hon vet inte ännu att jag är hennes barnbarn

         Vad är ett lapp-härbärge?

    Gillar iofs inte stora soffor och fondväggar heller.
    Är nog bra att jag inte är sambo med din mamma ?

    P.S det är jag som är anonym ovan. Glömde ändra namn.

     Haha gilla och gilla, vi behövde få plats i soffan hela familjen ? Tror inte småsyskonen skulle uppskatta en dyna på golvet ?

   Jag har faktiskt en klar röd soffa, tycker den passa riktigt bra in i min lägenhet.
   Har en grön/blå fondvägg, vitlaserade trägolv, grön/vita gardiner och två gråa större möbler. Allt beror helt på vad man har i resten av omgivningen

   Rött har man till julen och aldrig annars.

   Ja! Det är väl redan en grej bland trendkänsliga med t.ex. Svenskt Tenns Dagg i svart eller Pallo-vasen i svart 🙂

   Perfekt, har ett gäng sparade svarta glasvaser i ett skåp efter mormor. Bara att plocka fram och vara ”inne” sen då ?

  Jag äger en likadan i silver! Köpte den direkt från en familjeägd fabrik vid medelhavet. Designen plagierades och säljs nu till hiskeliga summor av en större fabrik. Eller förlåt ”inspirerats av” som en äkta influenser skulle ha sagt, trots att de till 99,5% är likadan (de bytte endast vinkeln på kupan som håller ljuset). Tänker på den stackars familjen varje gång jag ser kopian för 28 000 kr…

   Vilken ljusstake pratar du om? Den i rött?

    En vild gissning är att hon syftar på ljusstaken till vilken inlägget är ägnat.

    Om du klickar på länken så ser du att den finns i silver för 28 000 kr. Det är den jag menar. Och den är vacker till skillnad från de färgglada ?. För övrigt kostade min i äkta silver en bråkdel av de som Camcam länkar till

     Men alltså va, länkarna i inlägget går bara till de röda från Oscar & Clothilde. Förstår ingenting.

  Påminner i formen om den här hiskeliga (enligt mig) vasen: https://www.rum21.se/sv/artiklar/swing-vas-rod-liten.html

   OMG ful. Hur ska ens den övriga inredningen se ut för att den där ska 1) passa in och 2) se någorlunda okej ut?

    Nu har jag tänkt två sekunder och det jag ser framför mig är en kille som bor ensam och försökt göra det lite ”snyggt” hemma. En kille som gillar Ferraris och går igång på färgen. Rött och svart brrr.

     Jag tänker också att han har en plastros i. Kanske en svart, eventuellt en röd glittrig.

      Varför har jag en känsla av att samma kille har sängen på golvet?

     Hahaha! Kan se det framför mig. Såklart har han plastblomma i!

      Åh fick upp den där fula gamla ikea vasen i huvudet som alla hade som fanns i olika färger för 9kr

    Ett tonårsrum i röda färger. Ett hobbyrum med mörka möbler. Där tog mina idéer slut

  En meter vattenslang från Granngården och två ljushållare från Panduro och du har staken för under femhunkan.

   Plus ståltråd

  Mona ska minsann skaffa boende utomlands.
  Vore ju bättre hon gjorde rätt för sig

   Tycker det är så äckligt att Nisse tillåts bada i den öppna poolen på hotellområdet där de bor????

    Visste inte att hundar får bada i pooler?

  Jag sätter emot (för egen del). Kan vara något av det fulaste jag sett. Nä, jag behåller både Klongvas, ljusstake från Skultuna och Iittalaglas MED etiketterna kvar… 😉

  Snygg till julen ju! Gillade den billigare mest, den såg mer arbetad ut av någon anledning

  Känner att jag blivit grovt influencer-och Elle Home-påverkad. Älskade den billigare varianten MAH GHAD så snygg. FÄRG FÄRG FÄRG ❤️ Har iofs alltid gillat fulsnygga saker både när det gäller människor och djur samt inredning och kläder. Fuggo is gorgo ?

  Haha, blev sjukt imponerad av dina photoshop skills tills jag insåg att det var på riktigt

  ÅÅH nej, de där orrefors ljusstakarna som jag fick i examenspresent för några år sedan är alltså ute?! Satans otur alltså!! (pun intended om du läst kommentarerna ovanför) .

  På tal om ute, hur är det med fondvägg egentligen?

   Ute

   Hopplöst ute

  Jag har faktiskt den ljusstaken! Med grönt läder. Köpte den hos O&C för 4 år sedan ? älskar den ännu.

  Varför vill man ha det som är inne och ha det alla andra har? Det är ju så lite personligt som det kan bli, eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.