Dagens…

Det är dåligt med tofshållning these days men stoppar det mig?
Icke sa Nicke, vem Nicke nu är. Någon som vet? Skriv det i så fall här under så vida ni inte tror att det handlar om Angelica Lagergrens nya kärlek för då är ni nog fel ute, trots att han heter Nicklas.

Jag har skakat fram lite nya ”Dagens” dagen till ära – vi får se vad ni tycker om dem.
De kan komma att variera från dag till dag men konceptet ska försöka återkomma i alla fall ett par dagar i veckan.
Voila!

Vi kan ju börja med en gammal klassiker  – sprättbenet – som ingen mindre än Miss Natural Cycles och medlem i Hannalicious Sprättbens-squad – Lovisa ”Lojsan ”Wallin.
Hon är i Paris för att fira sin födelsedag och jag har fortfarande svårt att lägga den packningslista med tillhörande körschema som hon publicerat på sin blogg.

27 juni: flyger, käka middag ute: Reskläder + kvällslook
28 juni: Födelsedag, brunch och middag ute: behöver alltså två olika looks (förmodligen en till som jag bara ska fota)
29 juni: Kanske spa?, promenad ute, middag: behöver alltså baddräkt, dagslook och en kvällslook
30 juni: flyger hem, resekläder

Så vida hon inte planerar att fota varenda look framför Eiffeltornet så förstår jag inte upplägget. Njut av din Parisresa istället för att släpa runt på ett ombyte kläder att plåta för att sedan ta av direkt igen.
Fan, det här är Content-Kenzas fel.
Hon startade med att flyga till Paris för att skapa content inför lanseringen av nya Ivyrevel och sedan dess duger inte Sveriges gator länge till att fota kläder på.

Temptation Island-Oliver är dryga två år för sent ute med influencertrenden att bryta mot lagen genom att knalla omkring på tågspår.
SÅ JÄVLA DUMT!
Visst, han var influencer för två år sedan så han har nog ett gäng bra ”photo ops” att ta igen, men kan han inte böra med några som inte är olagliga?
Klicka på länken ovan om du vill veta mer.

Lisa Anckarman har pastelligt lila hår och jag tycker att det är såååååå snyyyyyyggt!
Lila eller ljusrosa – det är hugget som stucket!

John Guidettis sambo Sanna har tydligen blivit hackad på Instagram och det är fan lika tröttsamt varje gång.
Lär dig skilja på ”mitt och ditt”!!!!!

  

Ben Mitkus sambo Nicci Hernestig är uppe och leker i den stora influencersandlådan och måste man veta hur man håller en spade, att man inte kan äta en sandkaka och hur man markerar samarbeten.
Annars kan det resultera i anmälningar både till RO och KO och det är aldrig roligt! Fråga bara Kissie…

Jag kanske låter okänslig och rent av empatistörd med min fråga men förhoppningsvis förstår ni vad jag menar med min fråga.
Jag fattar att en graviditet förmodligen är bland det största som kan hända en människa, men att som Dasha gör – filmar videos när hon berättar för vänner och bekanta att hon är gravid och – som här – lägger in en ett event i midsommarfirandet för att berätta könet på bebisen.
De menar att de överraskade alla med att avslöja könet på sin bebis.
Om man överraskar med någonting, borde inte detta ”någonting” vara något som de som blir överraskade uppskattar mest av alla?
Givetvis gör Dashhlas detta allra mest för sin egna skull – sin egna och för Dashas Youtubekanal – och det är klart att kompisarna tycker att det är kul, men hon får det att låta som att det är för deras skull detta sker och så är det givetvis inte.

Är det så här när man väntar barn, att det känns som att man gör någonting som ingen annan i hela världen gjort före en och att det gör det okej att stoppa in sin graviditet och kommande bebis överallt och ingenstans oavsett sammanhang?
Jag är alltså genuint intresserad och inte bara en surmus. 🙂

Ps. Hur mycket störde det att texten var centrerad?

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Märkte inte ens att texten var centrerad förrän du skrev det så mig störde det tydligen inte alls. Haha.

  Centrerad text? Nej tack 🙂 Ser bara dåligt/upphackat ut från min mobil.

  Tånkte inte ens på det ?

  Bebis är privat.

  Alltså den här gruppen bestående av denna lojsan, hannalullull och Molly rustas, känner de varandra? Jag blir oerhört full i skratt av dem, arma flickor så de jobbar för att få leka med de stora barnen. Ja, nu var jag nedlåtande.

  När man är gravid så kan det kännas som det mesta speciella i världen:) Men jag fattar inte varför det har blivit sån fokus på könet! Det spelar ju ingen roll..det och babyshower är utveckling i fel riktning.

  Jag tyckte att det var lite jobbigare än vanligt att läsa men det var inte förrän jag kom längst ner som jag reflekterade över att det var pga centrerad text.

  Ot av någon anledning stör jag mig på hon dinah som jobbar på löwengrip..vet inte varför ??

   Det var ju ”vänligt” av dig att påtala. Kanske du borde fundera över varför du stör dig på henne ett varv till och sedan fundera över varför du har behov av att dela med dig av detta faktum. Ohyfsat.

   jag stör mig på alla som jobbar på löwengrip för man kan inte ha alla hästar hemma om man vill umgås med blondinbellan. Odd behöver nog terapi många år framöver…

  Tycker det känns lite förlegat med gender reveal, eller vad det heter. Trodde vi hade kommit längre angående kön.

  Tänkte inte på att den var centrerad.

  Det känns som att ALLA borde tycka ens graviditet är det mest fantastiska som skett, been there done that. På den midsommarfesten var det nog inte alla som reagerade på överraskningen. Varför så ofta fokus på könet av barnet, den frågan skulle jag vilja få besvarad.

   Känns lite märkligt att basunera ut folks könsorgan.
   EN SNOOOOOPPP!! WOOOO!

  Centrerad text fungerar när det är kortare stycken, tex en bildtext på max två meningar. Längre texter ser lätt lite stökig ut med centrerad text. Får lite flashbacks från hemsidor från internets början när allt var centrerat, konstiga typsnitt och skumma bakgrunder

  På mitt arbete tyckte en person att vi skulle fira hennes graviditet med tårta på fikarasten. Men detta var inte det värsta. Tårtan var alltså utsmyckad med en liten bebis, så de som kom för att fika undrade ju såklart varför (rimlig fråga). Så personen och hennes kompis sa att, ja det är ju nån här inne som är gravid, gissa vem! Så började alltså gissandet, med varje person som kom. Behöver jag säga att det var oerhört jobbigt för oss kvinnor som redan satt där, när alla skulle börja gissa, och vi fick dementera gång på gång att nej, det är inte jag! Blev ett samtal med chefen sen…

   Men varför samtal med chefen, vad exakt var det som var jobbigt? Fattar inte.

    Nu vet jag ju inte då jag inte skrev ursprungskommentaren, men det är såklart ett väldigt känsligt ämne för många kvinnor. De kan ha försökt i evigheter, eller fått missfall, tagit beslutet att inte vilja ha barn och känna sig väldigt ifrågasatt av den anledningen. Det blir såklart ganska ignorant att tro att alla tycker det är kul att behöva få frågan om, och dementera att man är gravid.

     Idioti är vad det är

     Fattar att det bara är ett exempel men vill ändå nämna att man inte behöver ha haft svårt för att få barn för att det skall vara jobbigt att få frågan om man är gravid. För vad skall gissningen baseras på? Ofta blir det ju med ett ’jo men du har ju blivit rund om magen’, eller ännu värre kommentarer om bröst etc.
     Att speulera i graviditet är en olämplig objektifiering av kvinnokroppen, i synnerhet på en arbetsplats.

      Fast jag skrev ju fler exempel än bara det 🙂

   Folk är så dumma i huvudet ibland alltså. Fy FN!

  Första graviditeten kändes det så ? några månader senare så insåg jag att ingen bryr sig, kanske min mamma och pappa bara ?

  Tycker Daschen gör bort sig. Tänker på de vänner hon har som kanske inte kan få barn eller kämpar med panikångest och känslan av utanförskap som ofrivillig barnlöshet medför. Tycker det är otroligt respektlöst av Daschen att TVINGA sin omgivning att vara lika exalterad över hennes graviditet som hon är själv är. Det föds ungar överallt hela tiden, ingen annan än hon själv tycker graviditeten är spännande. Kanske hennes familj och människor som inte har någon erfarenhet eller förståelse kring ofrivillig barnlöshet.

   Jag är inte ofrivilligt barnlös, men ändå totalt ointresserad av andras graviditet. Grattis, ni har haft sex och det blev celler, typ. Jag förstår att det är stort för föräldrarna, men för andra är det ju oftast rätt skitsamma.

    Det är väl absolut inte skitsamma om det gäller någon du tycker om och bryr dig om? Förhoppningsvis blir ju dina vänner och din släkt glada för din skull, även om de själva inte skulle vilja eller göra samma val som du?

     Jo, klart man säger grattis och så, men om du trycker ut ett barn med snopp eller snippa är faktiskt skit samma för precis alla utom dig och din partner.
     Som vän innebär en bebis oftast att man ses mindre och som släkt innebär det att man inte kan ha ett vettigt samtal med föräldrarna på minst två år.

      Jag har då varit nyfiken på vad mina vänner väntat, jag har varit överlycklig när de varit gravida och jag kan ärligt säga att jag älskar deras barn. Kanske är det för att de är nära vänner allihopa och att likställa med systrar (då jag bara har två sladdis-halvsyskon), eller kanske för att jag har barn själv och alltid uppskattar nya småkompisar till mina barn och bebisgos för mig ? Så, alla är faktiskt inte ointresserade av andras graviditeter, men jag kan ju naturligtvis inte veta hur Dashas vänner är.

       Jag är intresserad av mina vänners BARN, inte så mkt av deras graviditeter mer än att höra hur de mår och att allt går som det ska.

       Dasha verkar väldigt självcentrerad (liksom alla influencers, deras liv handlar ju bara om de själva så jag förstår att det blir så). Hennes whisper challenge var lite jobbig att se. Förstår att man vill göra så mot sin mamma men alla andra, det var lite krystat. Allas reaktioner var inte som hennes mammas direkt. Sen att köra gender reveal på en fest som inte handlar om en själv är också helt enormt självcentrerat. Plus generellt helt galet att trycka upp sin graviditet i allas ansikten hela tiden.

       Mvh en av de där ofrivilligt barnlösa

        Jag håller helt med dig.

        Önskar dig även all lycka och hoppas att din längtan får ett svar ?

        Håller helt med! Dessutom så viskade hon så konstigt och liksom artikulerade på ett väldigt konstigt sätt som gjorde det helt omöjligt för de som satt mittemot att förstår vad hon försökte få fram. Nä usch det var bara jobbigt att titta på, skämskudde.

        Det tog 8 år innan vi fick vårt första barn. Jag tyckte det var oerhört smärtsamt varenda gång någon av våra vänner berättade att dom var gravida. Detta trots att dom visste om vår situation så att dom la fram det väldigt varsamt. Jag lider med eventuellt ofrivilligt barnlösa i hennes närhet.

        Håller helt med! Hoppas du får ditt efterlängtade barn! ?
        Mvh, fd. ofrivilligt barnlös som till sist blev mamma till två små ivf-pojkar.

         Två stycken ivf pojkar här med.. ?

      Självklart bryr man sig om sina vänners liv och därför också deras graviditet?! Min vän var gravid för ett tag sen och hon fick alltid ringa mig och prata om hon var orolig inför förlossning/ glad över att ha sett bebis på ultraljud/ berätta om de nya barnkläderna hon köpt. Var det alltid 100% intressant för mig? Nej. Ringer jag henne om saker som hon alltid är intresserad av? Nej. Vänner ska väl finnas för varandra och stötta oavsett?

    Tur att vi alla är olika. Jag kände mig väldigt engagerad, förväntansfull och intresserad både när min bror skulle bli pappa och när min bästa kompis blev gravid. Det var under den period i livet när jag var fast övertygad om att jag aldrig skulle skaffa barn (skaffade två längre fram) så det handlade inte om någon egen inneboende bebislängtan eller så. Jag tyckte bara att det kändes roligt och spännande.

     Men det är skillnad när det är dels de allra närmsta och dels nån av de första graviditeterna i vuxen ålder. I ett kompisgäng har jag svårt att tro att alla är sååå nära. För mig har allas graviditeter övergått till ett ”grattis vad kul, när är det beräknat?” Och några ”hur mår du/när går du hem?” Längs vägen men i övrigt bryr jag mig inte nämnvärt om själva graviditeten. För tio år sedan var jag superengagerad i alla faser av graviditeten osv. Skulle även vara det om det handlade om ett blivande syskonbarn, det är ju något annat.

    Det VÄRSTA vad det gäller graviditeter är ändå människor som kallar det mirakel.
    Nej, det är inget mirakel, det är så naturen fungerar.

     Fast om man kollar den där dokumentären om ett barn som blir till så äre tamejtusan ett mirakel, mkt som ska klaffa inne i kroppen.
     Fast mest är det ett mirakel att vi (oftast) överlever förlossningarna, herregud ?
     Är i övrigt rätt osentimental så tycker inte det är ett romantiserat gullegull-mirakel.

      Hela kroppen är häftig och ja det är coolt. Men nej, det ÄR inget mirakel.

     Det är ett mirakel.

     Så bra sagt. Håller med!

   Men vadå, man kan inte ta snavar gör allas känslor. Varför inte glädjas med en medmänniska i deras gladaste stund?

  Hatar sprättbenet så töntigt. ??

  nicke är ju apan i barnböckerna om Nicke nyfiken. ???

  Nej, inte rätt att stoppa in sin graviditet i alla slags sammanhang.
  Absolut till de närstående man vet är intresserade men annars är det lika illa som att posta 10 bebisbilder om dagen i alla sociala kanaler.
  För mycket och för självcentrerat.

  Har själv barn och pratar om dem för de som verkar intresserade och som det inte kan vara känsligt för.

  Skitstörigt med centrerad text! Finns en anledning till att det är big no no i löpande texter. Ögat måste ha en jämn vänsterkant för att lättare kunna läsa långa texter.

  Nästan lika störigt som att ha radbyte vid varje ny mening…

  Vet inte om dummaste. Blondinbella gör reklam för att man ska söka vård. Det måste vara det dummaste..

  Sanna är min favorit bland alla så kallade fotbollsfruar. Vettig, rolig, förstående och många andra fina egenskaper har hon. Förstår inte varför hon inte är större än vad hon är, hon kanske inte vill, men ändå.

   Håller med dig!!

  Tågspåret som oliver står på används inte!

   Det är tillfälligt avstängt pga ombyggnationen i slussen. Kan iofs tycka att det är dumt att fota på tågspår oavsett om de är trafikerade eller ej. Kan också tycka att Danviksbron i bakgrunden är väldigt fin *tekniknörd*

   Han har ju inte långt hår sen ngn månad tillbaka så bilden är inte dagsfärsk så att säga.

    Förtydligande: På bilden har han tofs och nu har han en kortare frisyr som nog inte går att göra en man bun av.

   Är det inte Lidingöbron han står på? Isåfall använda bron flitigt (och har gjorts under flera år) för Lidingöbanan….

  Svar nej, det känns inte som jag gör något fantastiskt för världen. Det är väldigt häftigt för mig (och min sambo) men avskyr föräldrar som tror att universum förändras för att de valt att avla, och är lika anti det nu, trots att jag själv är gravid. Tänkte faktiskt på det när jag blev gravid om jag skulle bli en sån där jobbig jävel själv av alla hormoner och, men nopp, det är en väldigt häftig sak för mig och min sambo, men jag är medveten att de flesta inte är så imponerade, och att universum inte har förändrats. Skulle således aldrig stoppa in min graviditet i olika sammanhang där den inte hör hemma. Det är kul för oss och vår familj, andra får fråga om de vill, men pratar inte mer än nödvändigt själv om den, då jag vet att de flesta inte tycker det är lika fantastiskt som jag. Och det här jävla fokusera på könet och gender reveal ger mig för övrigt en lättare hjärnblödning….

  Kan inte Lisa fixa spons på ny hårförlängning? Har aldrig sett något tröttare

  Tågspår

  Minns när jag agerade modell på gymnasiet, åt min bästa vän som gick media(många år sen hoppas människor idag har bättre vett!), vi ville illustrera psykisk ohälsa tror jag, självmord, och jag la mig på spåret. Nu va vi smarta nog att kontrollera vilka spår som skulle användas och när, men det spelar ingen roll.

  Vilken tillsägelse vi fick av läraren vid ett tillkallat möte med oss båda, jag gick inte ens den linjen. Då va vi 16-17 år, och tyckte han va löjlig, vi hade ju kontrollerat. Heder till läraren!!! Och han borde stängt av oss. Inte bara för att vi riskerade våra egna liv. Utan för att man inte ska illustrera sånna fruktansvärda händelser, tankar och känslor. Det är inget att normalisera.

  Man ska inte normalisera tågspårsnärvaro. Dom gula strecken finns av en anledning.

  Om du läser här älskling, love you??

   Jag kan tänka mig hur dryg man som 16 åring måste tyckt läraren var ?

   Men verkligen, heder åt läraren. Bra gjort!

    Haha jaa vi tyckte ju att vi gjorde samhället en tjänst genom att belysa detta, och va ansvarsfulla till rågs på allt när vi va så ungs!!??? how dare you liksom, du borde tacka oss!????

    Fy vad man borde skämmas! Grym lärare Faktiskt❤️

  Håller med övriga om det här med könet, speciellt också när färgerna rosa och blå används hela tiden, snacka om att inte kommit långt.. Har en av varje sort och det är ju lika speciellt oavsett, så detta känns som så överdrivet.

  Håller med en annan kommentator angående att centrerad text lämpar sig bäst för korta stycken! Personligen föredrar jag vänsterställt, mer vilsamt för ögat att läsa då 🙂

  Det störde asmycket!

  Åh, gällande detta ämne skulle jag vilja tipsa om podden Stuff Mom Never Told You. I ett avsnitt sätter de fingret på allt som stör mig med så kallade Gender Reveal Parties. Det sändes för ganska länge sen, men eftersom jag lyssnade på det först i förrgår kände jag mig manad att tipsa.

  Att den var centrerad funkar finfint på denna typ av ”listinlägg”. Märkte även att detta inlägg och liknande har jag saknat utan att tänka på det. Bevakning, blandat med humor, reflektion och på en bred front. Det är det som gör bloggen som bäst! Nu tycker jag att den känns luftig och härlig igen! ☀️

  Sanna verkar så himla gullig ju…
  Bebisar – babyshowers och gender reveals är så långt ifrån min värld (och därmed helt ointressant).. Har tre barn och alla är pojkar, haha.. kanske därför jag är så ointresserad, skoja, det roligaste har ju varit att ringa mormor från BB och säga vad det blev….
  Att texten är centrerad funkade bra för mig (förutom att jag läste ”cencurerad” och fick gå igenom inlägget 10 gånger, skyller på vinet).

  Jag fick veta fel kön på rutinultraljudet. Därför är det enda jag tänker på när alla har gender reveal-partyn eller babyshowers helt i rosa eller blått att ”hoppas de har sagt rätt kön bara”.

  Jag fick veta fel kön på rutinultraljudet… därför är ”hoppas de har fått veta rätt kön bara” det enda jag tänker på när de har massa ståhej kring könet på babyshowers och revealpartyn!

  Jag tycker det känns konstigt att inte ta reda på könet innan förlossning (om det går). Det handlar inte om att det ”spelar någon roll” vad det är, att köpa rosa/blått osv. Det handlar om att få veta så mycket som möjligt om den man längtar efter och bär på. Nyfikenhet! Det är ju lika mycket överraskning då som det är vid en förlossning? Alt kanske det blir en extra överraskning vid förlossningen om de sett fel.

  Trots detta förstår jag såklart folk som inte vill veta vad det är innan. Men det är sällan dessa ifrågasätts varför de inte vill veta, till skillnad från vi som vill veta. Huvudsaken är väl att respektera att folk tycker och väljer olika?

   Jag och min man upplevde tvärtom, att många blev väldigt förvånade och nästan ifrågasättande när vi valde att inte ta reda på kön vid mina två graviditeter.. Folk är i allmänhet väldigt nyfika av sig ☺️

   Jag tog reda på könet i v. 32 (dottern är nu 12 år). Skrev dock ett mail till alla släktingar om att rosa kläder inte skulle tas emot, eftersom jag är emot att små bebistjejer ska ha rosa och bebiskillar blått. Jag själv gillade brunt, grönt, grått och såg ingen anledning att dottern skulle ha en massa rosa klädet med glitter ENBART pga hennes kön. Så fruktansvärt löjligt med de som bara vill ta reda på könet för att antingen köpa blå eller rosa kläder/inredning/leksaker. Nyfikenheten kan jag dock förstå.

   Jag hör ständigt folk säga: ”vi tog inte reda på könet för det spelar ingen roll vad det är så länge det är friskt”. Helt som att vi som tar reda på könet tycker att könet är viktigare än att barnet är friskt ? Det ena utesluter inte det andra.

   Vi tog reda på könet för att lättare kunna knyta an till barnet och bestämma namn (vi hade redan klart ett för båda könen). Sen köpte vi en tid efter det några klänningar för att jag vill ha det på min dotter då jag tycker det är fint. Jag är gammalmodig och skulle aldrig klä min son i t.ex blommigt eller nånting med spets men det är inte pga det som jag vill veta könet innan utan, som sagt, för att kunna knyta an till barnet på ett annat sätt.

    Menar du då att du inte hade kunnat knyta an till ditt barn lika djupt/lika bra om du INTE fått veta könet innan?

     Självklart inte. Men jag som mår lika bra som vanligt när jag är gravid har svårt känslomässigt att ta in att jag är gravid och har då lättare om jag vet könet och kan relatera till det + namnet (vi bestämmer alltid namn tidigt).

   Folk ÄLSKAR ju att ha åsikter om graviditeter, allas klagomål här ovan om att de inte vill höra en massa bebisprat till trots.

   Vi har fått höra hur mycket åsikter som helst om att vi valde att kolla könet (hälften från folk som tycket att man ”borde spara det bästa till sist” och hälfte från folk som tycker att det ”inte ska spela någon roll”) Men gissar att vi fått lika mycket åsikter om vi inte kollat.

  avskyr barnfamiljer, de tror de äger allt runt om kring sig, de tar sig rätten att störa andra grannar för ”deras barn ska leka och springa 05.00-06.00 på morogen” när jag var barn blev jag minsann uppfostrad att inte störa och låta så grannarna blev störda. Men den generationen typ 80-70 talister som skaffat/skaffar barn är fan vidriga…

  De tar all plats på gatorna med sina barnvagnar och går i bredd, de vill få empati överallt. Det är sjuka människor som det ska visas mest hänsyn för, inte barnfamiljer som breder ut sig och tar över. För övrigt är världen rejält överbefolkad dags att folk skaffar betydligt färre barn…

   Trist att du känner så! Tror de allra flesta barnfamiljer gör sitt bästa för att inte störa. Just nu störs jag av mina grannar som är ett barnfritt par med ständiga fester, också rätt trist när man ska upp och jobba tidig lördagsmorgon… skulle dock aldrig säga att jag hatar alla barnfria par 😉

   Ibland är det dock väldigt svårt att få en 2-åring att inte leka/springa/skratta/stoja, oavsett vilken tid. Ge mig gärna dina föräldrars tips för det. Utan knep som TV m.m.

    Man sätter sig ner med dem och gör lugna aktiviteter såsom att läsa böcker för dem, spela spel, tappar upp ett bad, kliar dem på ryggen, barnen får klia dig på ryggen, puzzla eller pyssla. Har de ändå mycket spring i benen, tar man med dem utomhus så de kan rasa friare. Detta gäller förskolebarn i allmänhet, inte bara 2-åringar.

   Tråkigt att du känner så!

   Jag tror det är en väldigt generell uppfattning du har och att det finns massa familjer därute som visar hänsyn och agerar tvärtemot det du skrev.

   Mvh tvåbarnsmorsa ute i skogen utan vagn som åker in till stan på ärenden utan barn

  asså vem f*n bryr sig om könet på någon bekants bebis liksom.. omg.. känns så krystat att alla ska vara typ superlyckliga för att det var en pojke eller flicka..

  Hon kapitaliserar så mycket på sitt kommande barn… Såg en kommentar på twitter någon gång om en som gillade hennes kanal och undra hur hon inte kunde ha fler följare. Hon svarade då att hon undrade samma och att hon än så länge bara går back då hon har anställd klippare. Känns som att hon försöker göra en margaux

  Jag tror det är lite olika beroende på umgänge hur man reagerar på att folk är gravida och får barn. I mitt kompisgäng är det en jättestor och rolig grej som firas mycket. Jag har inga barn själv, men tyckte att det var så spännande att följa mina vänners graviditeter. Jag förstår om det blir jobbigt för sådana som försökt länge men inte lyckats, men vi har alla någon sådan grej i livet som ger oss lite magont och det blir svårt om alla alltid ska ta det i beaktande.

  Ja! ja, ja, ja och ja!
  Som gravid känns det exklusivt och väldigt speciellt. Iallafall för mig och bland gravida jag känner.
  Samma sak när barnen föds och lär sig gå, prata, etc. Känslan som infinner sig är sådan stolthet över sitt barn, ungefär som att ens egna barn är det ENDA i världshistorien som lärt sig gå/räkna/prata/skriva/läsa etc.
  Sen finns det ju de föräldrar som inte kan lägga band på sig och måste tala om för aaaaaalla hur duktig hen är.
  De är rätt tröttsamma tycker jag fast jag har två egna barn

  Finns fan inget som tråkar ut mig så mycket som graviditeter och barn. Så. Nu vet ni alla det. Behandla informationen bäst ni vill.

  Kanke känns som en taskig kommentar men… Känns som Dasha försöker göra en Margaux och tjäna så mycket pengar som möjligt/bli känd på att filma allt som har med graviditet att göra…. Tror ni för övrigt att Forni är ”avundsjuk” på Dashas graviditet? Dasha den eviga singeln som det alltid gick dåligt för i relationer, jag tror att Forni njöt av det lite när hon satt i sin perfekta lägenhet med henne perfekta kille.

  Tycker det är lite konstigt att du väljer att kalla Sanna ”John Guidettis sambo”, just med tanke på att detta är en blogg som bevakar sociala medier. Förstår att han är mer välkänd än henne, men här om någonstans borde hon väl vara först och främst Sanna Dahlström (med en av Sveriges mest populära podcast och stort instagramkonto och så vidare). Ha det fint!

  Anckarmans hårfärg är ju TYDLIGT (och riktigt dåligt) photoshoppad lol ??

  Vänsterställd text ser enklare, renare och proffsigare ut tycker jag.

  När man är gravid första gången är det såklart väldigt speciellt, dock blir man väldigt medveten om att man inte är den första i världen för alla ska komma med så mycket tips och råd (dem menar såklart väl) men detta kan vara lite jobbigt då det är första graviditeten och man inte riktigt får uppleva den på sitt vis, detsamma när bebisen fötts och alla ske berätta hur man ska göra allt, haha.
  Sen tycker jag personligen det är för mycket fokus på vad det är för kön, det kvittar ju bara bebisen är friskt. Det är ju så speciellt att få upp sin lilla bebis på magen och få se vad det blev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.