Det händer på Instagram

Mhm….halsband var det jag!
Ser ni halsbandet? HALSBAND!

JAPP! Ingenting säger ”jag har slagit igenom” som en nätt liten id-kapning på sociala medier.
Jag har ännu ej drabbats – vad jag vet – så jag är ödmjuk i min wannabe-roll!

 

Man lär sig något nytt varje dag! Bibeln by MissLissiebell!
Jag tror svenska kyrkans konfirmationsanmälningar skulle skjuta i taket om det var henne man frontade med! Att de inte tänkt på det tidigare!
Influenciska samarbeten med Svenska Kyrkan! Var skriver jag på! Jag som till och med hängde med Kristi Brud när jag var yngre!

Det LÄGSTA  av samarbeten är de som sker i samarbete med spelbolag!
Jag vet att det finns stora pengar att tjäna där men alltså nej…bara nej…
Här är Charlotte Kalla ett föredöme som sa följande när hon tillfrågades om hon kunde tänka sig att göra samarbeten med bettingföretag och liknande:
– Jag vet inte om jag vill gå in på varför, man kanske får käka upp det, men … det finns så mycket lagstiftning som inte når de utländska spelbolagen och de tar inget ansvar för de som har problem. Det finns ett så himla stort mörkertal med spelmissbruk och är man stor måste man också ta ansvar, säger hon och pekar på att hennes egen psykolog Thomas Nilsson arbete med spelmissbrukande klienter övertygat henne ytterligare.

Ni var många som undrade vem denna Tara är som Isabella Löwengrip just nu är på semester med.
Look no further – här är hon!

 

Stina Wollter.
Jag håller inte alltid med henne i allt hon gör eller säger, men oavsett det så gör hon det med stil och klass.
Därför har hon min respekt. Alltid.

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar dom här inläggen!

   Jag med! 🙂 favoriter.
   Och vilken sjuk dikt.

  Carolina Gynnings bild var ju riktigt fin, ur ett konstnärligt perspektiv. Så vackert komponerad, men inte en puttinuttig halsbandsreklam per se.

   Jag gillar inte alls Carolina Gynnings evinnerliga produkter med ansikten på, i olika färgvarianter men alltid desamma. Jag är så less på att se dem överallt, de är inte ens häftiga (tycker jag). Men – halsbandet med fjärilarna är otroligt fint!!! Jag vet en person som skulle vilja få det i present… (inte jag även om även jag gärna haft ett). Reklamen funkade här!

    Jag avskyr allt hon gjort med ansikten. Skulle aldrig lägga en krona på det.
    Jag gillar inte heller något som designades av Ulrica Hydman Vallien heller. Men sånt får man inte säga högt va?

   Men halsbandet fullkomligt drunknar i allt annat? Så är det det hon vill sälja så blir bilden konstig, tycker jag

  Men seriöst… det finns fler Anna Davidsson. Det är inte direkt superovanligt namn

   Tillägg; så tacksam att det här inlägget inte är i videoformat.

   Och flera Anna Davidsson som har anledning att lägga till Apans nära och kära?

   Men kanske lite ovanligt att de har exakt samma vänner? Stod ju att personen försöker adda hennes nära och kära.

   Anna Davidsson är höjden av självgodhet.
   Hon har gett sin egna bok 5 stjärnor på Goodreads och likear alla som betygsätter 😉

    Tihi kör en pingis?

  Undra hur många spelsidor det finns egentligen? Jag brukar spela bingo för 200:- i månaden för att det är kul tidsfördriv men har aldrig vunnit nåt jo 300:- en gång ?

  Omoraliskt av inluencers att samarbeta med spelbolag, men jag tycker definitivt att alla stora tevekanaler, och bloggportaler för den delen, också borde beläggas med lite sånt ansvar. Sjukt vad reklam för spelbolag de gör på alla play-sidor på senare tid.

  Bella och Pingis är lustiga med sitt nätverkande. De nästlar sig in i kretsar där de inte hör hemma och man kan ju undra vad som sägs om dem när de inte är närvarande. Pingis försöker i alla fall ge intryck av att vara seriös medan Bella mest flamsar och slänger med håret.
  Så (Sooo) t ex tror jag faktiskt Bella limmar på Tara Derakshan till stor del för att hon är vägen till Spotify-miljardären Martin Lorentzon som är en av investerarna i det synnerligen samhällsonyttiga företaget Sniph.
  Och Pingis Hadenius är patetisk när hon nästlar sig in bland miljardärerna i Båstad. På hennes Instastories ser man hur hon står och myser vid sidan av Deutsche Banks Nordenchef Jan Olsson och superinvesteraren Christer Gardell (Cevian).
  Vad gör Pingis där över huvud taget? Skulle hon inte känna Lena Apler (Collector Bank) så skulle förstås Pingis inte alls platsa i dessa kretsar.

   Vem bestämmer vem som hör hemma i en krets? Tycker inte att det är något fel att vilja nätverka och få kontakter för att nå längre med sin business. Är väl jättebra med social rörlighet. Sen att Bella inte är den smidigaste är väl en sak, men en sån kommentar som din osar missunsamhet och lite klassförakt tycker jag.

    ”klassförakt” ???

    missunnsamhet och klassförakt…
    Så här kan vi ju inte ha det.
    Jag är alltså en moraliskt förkastlig person. Aj då. Det såg jag inte komma.
    Jag tar genast på mig tagelskjortan, späker mig med riset och tar några varv på knäna runt kvarteret.

     Se om du kan bli kölhalad också ?

   ”Kretsar där de inte hör hemma”. Tur att alla inte är lika snobbiga då.

   Fast man måste ju nätverka för att komma in i en krets? Är väl inget ovanligt att limma på människor man tror kan vara bra att ha som kontakt.

   ”Näringslivsgroupies” hörde jag en person kalla Pingis och Bella.

    Hangarounds 🙂

  SÅ trist att man inte längre kan se Instagramstatistiken på Socialblade. Det var fascinerande att se hur vissa inlägg drog nya följare som en magnet (gärna avklädda bilder…) medan många sk influncers tappade följare i en rasande fart … tills de la upp ett inlägg med put och svank och hud. Miss Lissibell tappade enormt många följare, stadigt, men just nu vet jag inte hur det ser ut. Är hon fortfarande ”inne”? Även Nellie tappade tiotusentals men fick ett litet lyft i samband med Falsterbo och hennes serie. Nu efterlyser hon, på sin blogg, tips på hur hennes Insta ska se ut för att vara intressant (och ge nya följare) så det måste vara nåt man pratat om.

  Men, som sagt, det hade varit så intressant att se siffrorna mer detaljerat. Jag är också inblandad i sociala media på ett proffessionellt sätt och tycker sånt här är jätteintressant, mina egna siffror kan jag ju se men inte andras.

  Men hur djävulsk kan någon vara som sitter och skriver ihop den s k dikten. Va? ?

  Sniph? Det var mig ett jävla fult namn.

   Ja, det är förstås medvetet som man ska tveka mellan uttalet ”sniff” (som säkert är det riktiga) och ”snipp” 🙂

    Är det? För svensktalande kunder kanske det är förvirrande, men knappast för internationella väl. Nu vet jag dock inte var detta märke säljs.

     Sniph är tydligen en prenumerationstjänst där man anger vilken typ av doft man gillar och så kommer det en parfym som ett brev på posten varje månad. Lite som Glossybox men med parfym enbart.
     Sniph är alltså inte ett parfymmärke. utan en tjänst.

      Aha. Lite rimligare då. Lite.

    Ph är väl lite hippare stavning av uttalet ”f” helt enkelt …. tänk ”phat”

   Ja jag tänker bara snippa, vilket väl skulle passa bra om det var exklusiva intimprodukter de skulle sälja, men nu är det ju parfym. Sniphparfym.

    DeoDoc har redan myntat in doft för de nedre regionerna 🙂

  Gynning – logiskt.

  Skrattade högt åt dikten! Såklart vidrigt elak men ändå kreativt gjort, det måste man ändå ge hen.

  Varit sugen testa sniph men tappade lite lusten när Bella är där svassar runt

   Många upplever nu för tiden beröringsskräck så fort Bella har varit i närheten av något. Hur kunde det bli så?
   Tanken är väl egentligen att Bella ska lägga sin välsignande hand över allt fler andra företagare och produkter genom sina extremt många lojala följare (1,5 miljon!!!) men jag är rädd för att effekten nu har blivit den motsatta.
   En influencer ska ju påverka positivt och inte negativt.
   Vad kan vara motsatsen till en influencer? På engelska skulle det väl vara ”repellant” dvs avstötare, frånstötare.

    Isabella Löwengrip, the swedish super-repeller.

    Håller helt med. Jag älskade t.ex. styleins kläder förut, men nu kan jag inte alls tänka mig att köpa dem. Känns som att de bara fått negativ reklam av att förknippa med Bella.

    Everything she touches turns to shit.

   Jag hade aldrig hört talas om Sniph förrän nu men gick in på deras hemsida, fick feeling och beställde ett abonnemang. Bra idé för folk som mig som aldrig gör slut på sina parfymflaskor och inte fastnar för en enda doft!

    Är det du, Tara? Uppe så tidigt?

    Om inte bokslutet 2017 blivit markant bättre än 2016 så lär de behöva mååååånga nya prenumeranter.

     Men Sniph är väl ett sånt där uppstartsföretag som går med förlust under några år för att sedan rätt som det är bli värt en eller ett par miljarder och köps av någon som tror sig ha gjort ett klipp före alla andra.
     Sånt förstår jag faktiskt inte. Varför skulle Sniph blir värt massor med pengar om bolaget inte är lönsamt eller ens har en vettig omsättning?
     Investerarna har redan pumpat in miljoner så de kanske vet något som inte andra vet?

   Jag kommer aldrig att köpa något som Bella figuerat med eller samarbetar med. Aldrig.

   Med det sagt: Går sniffs(?) idé seriöst ut på att man betalar 99 kronor och därefter varje månad får hem en liten mini prov-parfym? En sån man kan få gratis i vissa butiker eller tidningar som tester (alltså en liten version av en ”sprayflaska” typ)?

   Uppriktigt nyfiken 🙂

    Look no further. Jag har kontrollkontrollerat åt dig! 🙂
    I mitt badrumsskåp huserar ett prov (en liten men med sprayfunktion) på 1.2 ml från Georgio Armani och en från Sniph på 4 ml, vilket är deras ”halvflaska”, den fulla är 8 ml. Så i en sådan går det ju nästan sju prover av Armanisorten.
    Så jag skulle säga att det inte är samma sak, men det är klart att det är billigare att be om sju prover än att prenumerera. 🙂

     Ett litet doftprov på någon ml som man får i butik syftar till att sälja de parfymer som finns i butiken.
     De är alltså inte tänkta att användas i egentlig mening annat än för att prova sig fram till en doft man gillar.
     Om jag fattat rätt så är meningen med Sniph att man för abonnemangets kostnad ska få olika dofter av den typ man anmält sig till och som man sedan kan använda likt en doft man köpt i butiken. Detta för att man ska få variera olika dofter och slippa lägga ut så mycket pengar på större förpackningar.
     8ml i förhållande till 30ml eller 50ml som är de vanliga storlekarna är ju också ganska mycket.

   Det är visserligen ett några är gammalt inlägg, men drar ändå öronen till mig när nån nämner Sniph efter att ha läst detta http://whinar.se/2016/01/17/angaende-sniph-om-varumarkesintrang-ivriga-entreprenorsbavrar-och-seriosa-aktorer/

    ”Vi erbjuder en service kring dofter, likt en vinbar. Vi gör inga anspråk på någons varumärke, utan vill snarare erbjuda en chans att upptäcka dessa”
    Vinbar?
    Jag misstänker att alla dessa stora och kända parfymhus betackar sig för de tjänster som Sniph erbjuder.
    Det finns återförsäljare som dessa parfymhus bearbetar med reklam, testers och dyra butiksinredningar så jag skulle nog tro att de är måttligt förtjusta över det Sniph håller på med.

  Du glömde Pernillas och Sofia Wistams totalla brist på kunskap, respekt och förstårlse. Att man använder ordet N, folk ber snällt att ta bort avsnittet och sen blockerar dem alla som kommenterar. Herregud!

   Det var då ett förbannat tjat..

    Jag tycker rasism är mer upprörande än folk som påtalar den.

     Det är inte rasism att påtala vilka ord som är fel och olämpliga att säga.

   Nä, glömde inte men tyckte att det förtjänade ett egen inlägg.

  Gynning har ett mega bekräftelsebehov. Blev värre efter separationen.

   Åh en kvinna med bekräftelsebehov, usch och fy

    Ja sorgligt som fan i den åldern, hon borde fokusera på sin självkänsla en smula.

   Håller med… Hade skämts ihjäl om jag var hennes ungar! Du är inte 15 längre, blir bara patetiskt.

  Jag får knasmycket casinoreklam här! Har aldrig spelat eller googlat på det men just idag kryllar det av casinoannonser.

   jag får ingen casinoreklam och jag spelar varje dag

   Av den enkla anledningen av att det nämns i inlägget och flera kommentarer.

   Jag med! Får ofta reklam för tex Leo Vegas här på denna bloggen, o undrar lite varför, känns inte så seriöst i mina ögon även om jag fattar att det finns pengar att hämta (nej spelar aldrig, googlar aldrig på casino etc)

    Inser nu att det hos mig är reklam för Casinostugan i denna kommentarstråden – bara hos mig? Varför? Jobbar Camcam med detta o andra casinon?

     Nej, den reklam som visas är baserad på de cookies du har i din dator och är ingenting jag styr över.

    Nej, den reklam som visas är baserad på de cookies du har i din dator och är ingenting jag styr över.

  Misslissibell är ju klockren, finns ju ingen bok i GT som heter Joel ?

   Fel av mig (trots att jag läst Bibeln). Men Joel 2:25 är inte riktigt det som Misslissibell har skrivit. Joel 2:25 Är följande  ”And I will restore to you the years that the locust hath eaten, the cankerworm, and the caterpiller, and the palmerworm, my great army which I sent among you.” Och på svenska så det blir helt rätt
   ”Och jag skall giva eder gottgörelse för de årsgrödor som åtos upp av gräshopporna, gräsbitarna, gräsätarna och gräsgnagarna, den stora här som jag sände ut mot eder.”
   Ska man använda bibelord är det ju bra om det blir korrekt källhänvisning ??

    Jodå, Bibelboken Joel finns och precis som du säger står det något annat där än vad Misslissibell påstår. Troligen har hon tagit detta från pintrest, haha. Jag läste igenom hela Joels bok och där står ingenting liknande. At least she tried, I guess.

    Och en nyare översättning (Bibel 2000):
    2:25 Och jag skall gottgöra er för åren
    som slukades av gräshopporna,
    av gräsbitarna, gräsätarna och gräsgnagarna
    – min stora här som jag sände mot er.

  Snipg började sin resa på ett riktigt tveksamt sätt, de sålde dektanter där de använde företagens logga utan tillåtelse, dvs fick det att se ut som officiella samples, inte ngt nån spolat över i småflaskor hemma i köket. Alla som är intresserade av parfym vet att detta är big no no. Dessutom var ml-priserna hysteriska, och katagoriseringen av parfymerna är fortf weird as hell. Kommer aldrig handla därifrån. Köp doftprover från ausliebezumduft istället.

  Jag tappar respekten för varje influencer, plattform och dagstidning som säljer sig så billigt att de gör reklam för spelbolag. Det är illa nog att det görs reklam för alkohol, vi alla vet att alkohol kan missbrukas och skadar enormt många människor.

  Ett spelmissbruk förstör lika mycket. Folk skuldsätter sig, lånar pengar av kriminella, spelar bort familjens månadsbudget och folk tar ofta livet av sig istället för att söka hjälp. Det är sådan tabu över spelmissbruk och ändå är det så vanligt.
  Nätcasinon är helt omöjliga att reglera och kontrollera, det fuskas och tvättas pengar och hela människoliv sätts på spel.
  Är det verkligen något en influencer ska göra reklam för? Än värre en dagstidning?

  Så synd att Gynning behöver sälja sina smycken med hjälp av sex och tuttar. Halsbandet var så himla fint och det hade sålt sig själv om det så hade legat solo på en klipphäll.
  Visst, sex säljer, men är inte målgruppen lite fel i såfall?
  Köper kvinnor verkligen mer om något spelar på sex?

   Ja, det gör de eftersom många har en önskan om att bli sexigare och åtråvärda. Genom att använda sex säljer de en sorts fantasi istället för en produkt. Smutsigt och omoraliskt.

  Nu är väl inte heller J. Lauren en moralisk kompass att följa heller ? räcker med en googling på hennes namn. Vore intressant att veta hur hon och hennes kille egentligen försörjer sig och finansierar den sjuka konsumtion och resor de pysslar med, utifrån att hon knappast är en framgångsrik influencer utan hänger i kölvattnet samt hennes kille väl jobbar som lastbilschaufför typ…?

   En lastbilschaffis kan å andra sidan tjäna mycket pengar men jag tror inte han drar in tillräckligt för att täcka deras utgifter.
   Tjänar hon pengar på den plattformen hon bloggar ifrån? Har hon andra sponsorer?

  Hej! Hur vet man vem som står bakom ett användarnamn på familjeliv?

  Nu knullar ju Tara med Martin, så snarare hon som satsar på att knulla upp sig än Bella som försöker smöra?

  Camilla – tycker du en sån här kommentar är OK? Genuint nyfiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.