Så det här ska vara resultatet av träning?

https://www.instagram.com/p/BldZ_f4HZyR/?taken-by=emeliewalles.se

Träning? På riktigt? TRÄNING?
TRÄNING!?!!?!?!?!?!?!?!?
Det här gör mig ungefär lika förbannad som när Rebecca Stella berättade för sina följare att hon tränat sig till den smala midja och breda höfter i Jessica Rabbit-anda som hon nu för tiden visar upp.
Hon har lika mycket tränat sig till sina kurvor som Tjocka Hetsätarkatten är utan hungerkänslor.
Det finns ingenting i det ansiktet som hon tränat sig till och varför hon ens nämner sin kropp när det enda hon visar upp är ett manipulerat ansikte.
Blanda inte ens in träning i det här!

Emelie har tidigare gått ut med att hon tappade 45 kilo på 3 månader i direkt anslutning till att hon fick barn men den här bilden och ordet träning – nix, nope, nej!
Och vad har #mammamage med den här bilden att göra? Allt för klicks!

Så nej!
Ska vi slå fast det här en gång för alla.
Förändringarna i Emelies ansikte har ingenting med träning att göra utan är sådant som endast kan köpas för pengar, och vill  köpa likadana förändringar – gör gärna det men kalla det inte träning för att du inte riktigt vill stå för det.
Det är den enda anledningen jag kan komma på för dårskapen.

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blondinbella?

    Fast man blir ju rundare i ansiktet när man är gravid och när man går ner i vikt så kommer ju dragen i ansiktet fram mer. Så en del av förändringen är ju antagligen tackvare träningen.

      Och operation. Och smink. Och Photoshop.

        Jo jag vet. Men syftade på ”träning har ingenting med förändringen att göra”. Påstod inte att jag trodde den stod för allt ?

    Hon glömde skriva #tandblekning #fillers

      För att inte tala om #botox #filter #makeup #ögonfransförlängning och så vidare. Hon är för övrigt lika fin på båda bilderna, men löjligt att låtsas som att det är träning och inte träning samt väldigt många ingrepp som gjort det.

      #fejktuttar

      #plasticNotSoFantastic

      Hon har också filat ner sina tänder och gjort skalfasader. Det är upp till var och en vad de vill göra med sin kropp och utseende och jag dömer ingen för deras val, men det blir så fel när hon beskriver att det är träning som gör att hon ser ut som hon gör idag.

        Men har hon verkligen sagt att det endast är träning som gör att hon ser ut som hon ser ut idag? Har ingen större koll på tjejen, men kikade in på hennes profil och vad jag förstår så säger hon att träning och diet har gjort att hon går ner i vikt och hon är även helt öppen med att hon gjort botox, fillers och opererat brösten. Ser ingenstans att hon skrivit att det endast är träning som gör att hon ser ut som hon gör, utan inlägget ovan syftade ju på just viktnedgången, då är det väl inte så konstigt att hon inte nämner skönhetsingreppen i det inlägget.

    Varför är inlägget lagt under ”Blondinbella” tho?

    Fin hon var på första bilden!

      Haha nej.

        Jo, det tycker jag – alla gånger. Känner spontant att jag gärna hade dejtat tjejen på den övre bilden, men inte tjejen på den undre… Tjejen på den undre bilden har tappat sina karaktäristiska drag och ser bara ut som alla andra ”gram girls” (fulla av plast).

          Håller med!

          Håller också med. Speciellt om valet också är vem en vill leva med.

          Hahah LOL.

    Helt korrekt analys.

    Detta är precis hur airbrush ser ut.

    Titta noga på hur skarpt fotografiet är kring mannens skägg, och sen går man upp mot huden så försvinner bildens skarphet.
    Även kvinnans hy är helt utan krispighet (krispig är på fotospråk en kontrastrik och skarp bild).

    Det är som ett filter ligger över dessa delar för att ge den mjuka och perfekta hyn som bara existerar på bilden men inte i verkligheten.

    Men vad har hon märklig rand på underläppen?

      Ett sår kanske?

      Det är väl kanten som blir när man fyllt ut läpparna med filler? Liksom kanten mellan läpp och slemhinna.

      Dessutom ser fotot extremt photoshoppat ut. Jag trodde första hon blivit inklistrad på bilden från ett annat foto, så fejkat ser det ut.

        MEN NEJ man får ingen sån ”kant” av fillers. Det är antagligen bara hennes läppstift som torkat och bildat en rand? Händer mig hela tiden. Er okunskap… ??‍♀️

          Jo d ser man ofta. Tunnläppade som e desperata men det passar inte. Sticker mest ut

      Fick en sån när jag precis hade förstorat läpparna.

    När jag väntade mina barn så svullnade jag i ansiktet – vilket är normalt.
    Men med Emelie så verkar det som att hon även gick ner väldigt mkt när hon tränade – även i ansiktet – och det är väl inte heller konstigt? Eller får man ”löst fett” som hänger som man måste operera bort / använda botox för eller whats up?

    Jag fixade pannan och läpparna (minimini) , 8mån efter min mellersta föddes. Det var något jag tänkt jag velat prova väldigt länge, iaf läpparna. (Hade inget med graviditeten att göra)
    Kanske samma sak med Emelie?

      Jag börjar bli så in i helskotta trött på dig nu Catrin. Kan du snälla säga varför du förpestar varenda inlägg? Varför skriver du kommentarer till VARENDA inlägg? Vad ger det dig? Herregud alltså, maken till sorglig varelse

        För att det är enklare för vissa att lägga energi på andras problem när man har problem själv. Tyvärr…

        Ta dig en funderare över hur jag kan irritera dig så mkt via kommentarer på en offentlig blogg.. Antingen så scrollar du förbi mitt namn fort som f*n, eller så får du nog bara släppa dina aggressioner och inse att jag har lika stor rätt som dig attkommenrera här.
        Är det någon/några man inte bör låtas kommentera så är det faktiskt du och många andra som skriver just såna kommentarer som du faktiskt skrev..

          Hon skrev ju det i ett tidigare inlägg, att du har lurat av hennes vänner pengar!

          Klart du har rätt att kommentera, men när du gör det under ditt egna namn med länk och sånt så vet man ju att det är du och du är ju knappast omtykt. Kommentera anonymt om du har något viktigt att säga, för annars hamnar fokuset på dig, och inte det du säger. Eller så kan du börja be om ursäkt och göra allt i din makt att betala tillbaka och fortsätta använda ditt namn.

        Vad är ditt problem anonym???

      OT – men måste fråga – skäms du överhuvudtaget över vad du gjort?!

        Låt henne va nu

          Va?
          Det var en enkel fråga, hon har ju dessutom valt själv att vara extremt öppen om sitt liv…

            Vad har du med det att göra? ?

              Va?
              Jag har väl egentligen inget med det att göra, lika lite som ngn har med Emelys eventuella operationer att göra eller var Sindys barn bor…
              Man får väl fråga?

        Hon skrev väl det förut. Att hon gör det men ingen går en spänn för hon har ingen inkomst det går att plocka deg ifrån eller nåt ditåt

    Så fin innan!

    Läste precis om 40-årskris och att många som genomgår en sådan tycker det är väldigt jobbigt att ålderstecken börjar synas, att man kanske har gått upp i vikt och inte är en ung och hipp person längre. Många försöker motverka känslorna genom att träna hårdare, fixa sin stil och sitt utseende. Kanske har hon haft en sådan kris och har svårt att erkänna för andra vilka metoder hon har tagit till 😛

      Så gammal är hon inte! Bara 35. Och hon hat ju sett likadan ut i ca 1-2 år nu.

        Nä hon är inte 40 år men jag tänkte att det kanske är samma mekanismer som låg bakom hennes stilförändring. Men kan nog vara så som personen under skriver att hon hade dåligt självförtroende innan och fick höra elaka saker.

        ? Du får inte 30års kris och 40års kris för att du är exakt den åldern utan för att du ligger däromkring

        Jag ska vara onödig och elak, men: jag trodde faktiskt hon var typ 40-45. Att fixa sig så mycket får verkligen motsatt effekt. Man ser ut som en Anna Anka(läppar).

      Hon är väl inte 40. Men tror hon kanske hade dåligt självförtroende innan och kanske fick höra elaka saker (som man tyvärr får göra när man är lite större) och bestämde sig för att hon skulle visa alla att hon kunde bli en ”helt ny människa”

    Jag undviker att vara med på bild för jag gör mig bättre i verkligheten. Tråkigt det måste vara att bara visa upp sig på bild eftersom filtren inte följer med ut på stan…

      ? samma här. Alla är så sjukt snygga på sina profilbilder men ser helt annorlunda ut i verkligheten. Kan inte vara lätt.

      Fast för vissa räcker det kanske med likes osv. Tror inte hon bryr sig på stan då hon redan har man och barn.

      Haha, jag är alltid rädd för att lägga upp en bild där jag ser bra ut eftersom jag inte vill riskera att folk ska få en chock när de ser mig i verkligheten.

    Det enda jag kan se som möjligtvis är manipulerat är lite fillers i underläppen.

      Wow. Ignorance is bliss.

        Ja ursäkta mig, o så självklart massa makeup som kan göra underverk. Varför är jag ignorant? Har ingen aning vem hon är. Ser bara dessa två bilder..

      Hon har själv lagt ut lite info vad hon gjort här https://youtu.be/l9HWm78vSLA

    Ständigt denna kroppshets, usch!

    OT: Någon som vet hur det gick med kvinnan vars pojkvän var försvunnen? Jag kan inte hitta inlägget och har svårt att släppa taget om historien❤

      Har också tänkt på henne idag och hittade inte hennes inlägg, hoppas allt gått väl!

      Med all respekt tror jag vi bör sluta spekulera i detta (jag vet att du bara frågade men det leder till spekulationer) och bara acceptera att hon kommer dela med sig om hon vill det, annars inte.

      OBS att detta inte behöver vara sanning. Jag har sett i andra kommentarsfält att flera har skrivit om detta och det dök upp ett ärende på Missing Peoples Facebooksida som stämde överens med det som kvinnan ifråga skrev. Det ärendet är nu avskrivet då mannen (MP) tyvärr har hittats avliden. Om det nu gäller samma person vet jag/vi alltså inte. Men det verkar troligt. Tragiskt, vilket som ❤️

    Stackars kvinna! Varför gör man sådär mot sig själv?

      Hon kanske är glad så?

        Det hoppas jag verkligen!

    Aldrig hört om henne innan, men tappade helt respekten när hon kör instastories när hon kör bil. Whyyyy?!

    Ungefär som fröken M som berättar om sin viktresa från 100 kg. Går man tillbaka till lite äldre versioner var det grav kilon som ramlade bort så snabbt att vännerna inte ens kommer ihåg att hon vägt 100 kg.

    Men sluta bry er vad andra människor gör eller inte gör.
    Bild nr:1 osminkad
    Bild nr:2 SUPER sminkad
    Japp hon har gjort läpparna (som några miljoner andra tjejer också gjort) men annars är det ju sminket och viktminskningen som förändrat utseendet.
    Snälla, kan inte kvinnor få vara stolta om dom går ner i vikt, lika som man ska kunna få vara stolt över sin kropp om man är ”överviktig”
    SLUTA tryck ner folk, punkt slut!

      Häller med!
      Men tycker det är fel om man påstår att man ser ut som man gör av ”enbart” viktminskning? (Om det nu inte är så?!)

      Har du ens läst inlägget? Herregud du har ju missat hela poängen ?

        Ja jag har läst inlägget?

          Men hur självupptagen kan man vara?!?

    Plastic fantastic. Mycket finare utan all skit i ansiktet.

      Säger du det för att det låter bra eller för att du menar det?
      Jag tycker hon är fin på båda, men ”finare” på den nyare bilden. (Det tycker uppenbarligen hon oxå)

      Jag tyckte inte jag var så fräsch när jag var svullen och preggo.. men vi alla är olika ?

        Säger det för att jag menar det. Den här besattheten att fylla ansiktet med skit som förändrar ett vackert ansikte till något som saknar all form av naturlighet. Förstår det inte, inte ens mina mest svullna dagar när inget passar och livet är skit.

          Du har kanske rätt där, eller du har rätt där. Men jag kände för att fylla min panna med skit för att vara nöjd med mitt utseende ?

    Trist när man kör en image att man tränat till sig den looken. Kroppen, visst men fejset? Syns ju att det är botox och fillers. Alla jävla influencers, bloggare mm ser ju fan likadana ut nu. Tråkigt! Sluta se upp till töntiga kardashians, deras fel.

    Sitter här höggravid o bara längtar tills jag kan börja träna ordentligt igen o gå ner i vikt. Hennes viktminskning är ju helt fantastisk. Vilket pannben hon måste ha. Och innan någon kommenterar att hon hetsar unga tjejer till att banta så kan jag avslöja att jag fyller 30 nästa år. Ser henne som en stor inspiration ??

      Jag kände likadant med min sista – Gud vad jag längtar till stt träna…!
      Sitter här 6 mån senare och har inte ens börjat ?

        Haha japp, fyra år senare för mig… Cheez balls, Netflix och öl är mer nice än joggning helt enkelt

        Haha samma här Catrin! Fick min lilla knodd i januari och fick akutoperera bort gallblåsan i maj så jag har börjat träna först nu!

    Men alltså. Mitt största problem med det här är att hon i sin blogg utger sig för att vara värsta business woman men har ett nystartat aktiebolag (reggat för EU-skatt i maj i år), ett handelsbolag som omsatte under 49 tkr förra året och så Magic steps som verkar vara hennes pappas bolag och omsatte mindre än 49 tkr 2017 det med. Vad lever hon på? Och hur kan de här sk affärskvinnorna komma undan med att överdriva så? Man blir så trött.

      Hon har dessutom satt ett bolag i konkurs för något år sedan så businesswoman skulle jag nog inte kalla henne.

    Som jag förstått det (utan att veta vem hon var innan utan enbart av att gå in på hennes konto nu så la hon upp denna bild på ansiktet för att visa att bilden hon postade för 3 dagar sen är hon. För de som inte trodde henne då.

    Klickade på länken här som delades kring hennes skönhetsingrepp och hon verkar ju stå för de så det är väl upp till henne.

    Vilka är vi att kommentera vare sig hennes kropp eller utseende?

    OT. Bloggbevakning ligger på Nyheter24s plattform. Får ständigt upp reklam på FB där Nyheter24 tipsar om DM Retro och deras kläder. Har de totalt missat kritiken mot DM som har framförts här? Överpriser, kass kundservice, snor bilder, skickar krav från en ”advokat” när någon använder DMs (redan snodda) bilder etc etc.

    Gud vad hon liknar Robban Silver!

      Näe?

        Som fan å!

      Det e ju för att alla sånna där ser lika ut tillslut. Tragiskt

    Tänk att dessa damer klarar av att leva på en dröm, drömmen om att se naturligt vacker ut utan att ens komma i närheten av den drömmen. Alla ser mer eller mindre ut som om de kommit från leksaksfabriken som man kan se på Kalles Jul. Läpparna sväller ut, kinderna faller in, ögonfransar som möter luggen mm mm
    Att man sen säger sig göra detta för sin egen skull samtidigt som man jagar likes genom att puta och dra in blir så patetiskt att de ska vara glada att de inte själva förstår hur löjligt det är. I en lång rad stolpar de fram med samma budskap; jag är naturlig men köp köp köp och köp mera så blir du lycklig och fyll i där och sug ut där. Dagens ideal kommer vi att asgarva åt om inte alltför länge som vi historiskt gjort i alla tider;)

    I avdelningen ”inte min sak men är ändå nyfiken”:

    Har Katrin Z syrra Monika Z brutit med sin man och har en ny snubbe? I Katrins och Bingos instastories från sommaren har varit med en ny man i sällskapet. (Inte hennes pappa eller Alex)

    Snubbarna som Apan satt i granen reser tillsammans med. Är de ett par?

    Vad irriterad jag blir över att Catrin sitter och kommenterar här som om ingenting någonsin hänt… ett hån med dom hon lurade. Och sen fan inte helt normalt med tanke på hur man skrivit om henne på just denna sida. Snacka om att helt sakna självinsikt. Och vilja synas så desperat. Sorligt

      Men alltså vaddå ingenting hänt? Hon har dömts i rätten och fått sitt straff. Jag tycker också vansinnigt illa om all form av ekobrott, inte minst för att det kostar oss skattebetalare sjuka summor, men ska hon inte få kommentera i en blogg igen?

        Ja jäklarns vilket ”straff” hon fått haha.. Men nu skrev jag försej ”som om ingenting någonsin hänt” vilket jag menar som att hon skulle vara vem som helst av oss vanliga skötsamma medborgare som inte lurat fattiga medmänniskor på pengar och glädje. Vad är man för en sorts människa som kan göra så mot andra? Nä, hon får gärna för mig hålla sig undan att kommentera och krypa ner i en anonym tillvaro och skämmas.

      Tänk att jag kan ta så mkt energi av dig? Du kanske ska ta och fundera över det?

        Du kan alltså inte förstå det ens till någon liten del?

    Hur mycket kostar alla de där förändringarna? Dags att börja spara *ironi*

    Fantastiskt –
    Jag vill också gärna veta hur man ”TRÄNAR” sig till fylligare ögonbryn och läppar…..och när vi ändå håller på – släng in en rutin för kindbenen också……

    Tror att jag läst någonstans att hon gjort en Gastric bypas därav viktminskningen. Inte en chans att hon gått helt naturligt i vikt.

    Så jäkla löjligt med alla som räknar sin viktresa från när de var gravida!
    Jag vägde 85kg när min son föddes, nu väger jag 55kg men inge fasen säger jag att jag gjort en viktresa på 30kg!

    85kg som supergravid och svullen är ju liksom inte ”min vikt”…

    Jag har mörk hy, svart hår, är kort och väger mycket mer än jag borde pga medicinering som gett viktuppgång. Ingen man skulle nånsin vända sig efter mig på stan direkt. Har en hög utbildning och allt det där, alltid fått höra att jag är snäll och duktig men hade gärna bytt det mot ett snyggt yttre. Hade 1000 ggr hellre velat se ut som hon, en vacker blondin. Varför är det så viktigt att se ”naturlig” ut?

    Obs att jag fattar varför det är problematiskt att låtsas som om man inte gjort några ingrepp ( fast hon skriver ju inne hos sig att det är fillers o botox så jag tycker nog inte att hon döljer nåt. Måste hon hashtagga precis varenda grej, liksom?) och att det blir skevt om folk tror att det bara är träning. Men alla de som kommenterar att hon ser plastig och onaturlig ut, varför? Tycker att hon är skitsnygg.

      Jag tänker att man vill ha det man inte har, jag är enligt modet snygg, smal, blond och fint ansikte…väldigt söt. Jag har alltid velat se cool ut, markerade drag, mörkhårig, lite längre kanske. Eller varför inte tjock, och det är för att män alltid pratar med mig på ett sätt som om jag inte skulle förstå någonting, dom kanske skulle lyssna mer om jag inte bara va liten och gullig.
      Eller så är det bara fel på de flesta män

    Tyckte
    jag har lite koll. Men vem fan är Emelie? Tillbaks till skolbänken.

    Har svårt att tro att den midjan endast tränats fram, tror att det fettsugits lite både här och var.

    Hon har även lagt in fillers för att förstärka käklinjen.

    Jag vet ju inte, men det verkar som att hon valde just de här bilderna för att folk inte tror på att före-bilderna föreställer henne, så hon lägger upp bilder med sin man för att bevisa att det är så.

    Vet inte hur mycket vikt som bör läggas vid ”felaktiga” hashtags heller? Hennes konto verkar ha fokus på viktnedgång. Hon taggar bilder för att få följare till sitt konto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.