142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så.jävla.skönt att någon säger något!!!

    Om det är någon som vill upplysa Skavlan om detta så kan man göra det här:
    KONTAKT
    For almenfrågor: post@skavlan.com
    For pressefrågor: mariastangeland@icloud.com
    For Fredrik Skavlan: jostein@monkberry.no

    PUBLIK PÅ SKAVLAN?
    I Stockholm: publik@skavlan.com
    I London: skavlan@skavlan.com
    I New York: newyork@skavlan.com

      Fredagkvällen är räddad?

      Nyfiken på vilka ni är ni som orkar detta. Vilka andra intressen har ni? Ålder? Jobb? Alltså på riktigt nyfiken. Jag själv kunde inte bry mig mindre om hennes siffror men jag kanske är den udda fågeln här?

        Håller med

        nejdå, du är inte ensam! *flamingon* 😉

          We get it, du är lång ?

            Ok lol på mig själv, fattade referensen nu ??‍♀️

        Att slänga iväg ett mejl tar inte många minuter.

        Jag är revisor. 27 år. Mina intressen är konst, auktioner, resor och inredning.
        Du då? 🙂

          Det fortfarande några minuter för mycket som kunde spenderas på nånting vettigt istället.. ?

            Det är mycket vi gör i vårt liv som inte räknas som ”vettigt” för någon annan (lite som när Bella påstår att hon inte har någon dötid och aldrig kollar netflix!)

              Jag vet ingen som gör så mkt behandlingar som hon. D e väl ändå rekreation… Dötid kanske inte men

              Lite kul för hon sa i samma veva under sin live på IG att hon tar bort svensk text i Netflix så att hon skulle lära sig engelska snabbare. Några minutter senare: ”jag har aldrig tid att se något på Netflix”

                Vilket supertips!
                1) ta bort textningen på Netflix
                2) ta bort Netflix
                Ska komma ihåg!

                Hon borde skriva ner sina livslögner så hon inte säger emot sig själv stup i kvarten

              Att sitta här inne och häcka som vi alla gör tar väl mer av vår dyrbara tid än att skriva ett mejl?

            Men dö-tid har ju alla, varje dag! Inget märkvärdigt.
            Väntar på bussen, lagar mat, sitter på toa, är i bilkö, mulitaskar när man kollar på serier, väntar på att ungen blir färdig ur badkar, står i Ica kö, rasten på lunchen … osv
            oändligt, visst har vi alla hur mycket dötid som helst.

            ?

              Nej då! bella har ju ingen dötid. ??

            Men… Fb, insta, tinder, Flashback, twitter, reddit,, piffar, Netflix och Gud vet allt är ju oxå dötid, Skulle aldrig vilja vara utan min dötid, det är då jag hinner som mest.

            Dötid är oxå kunskap,? jag har aldrig vikt så mycket tvätt framför netfix och krim-tv?

            Är det vettigt för dig att hänga här inne då? Eller kanske skicka iväg ett mail ist? 😉

          Jag som frågade är 30 och doktorand. Mina intressen är handarbeten, poddpromenader och inredning. Frågade inte alls för att vara dryg, jag brukar bara fundera på vilka ni är ni som engagerar er i att lyfta fram bellas lögner. Mest för att jag har en bild av vilka ni är men jag vet ju att den bilden bara är en fördom?

            Jag är nog mest här p.g.a. nyfikenhet på er, inte på Bella. 🙂

            Har du också 4 barn? Ivana från uppsala kanske? ?

              Det där var någon referens som jag har missat tyvärr☺

            Jag orkar bry mig. Jag är 33, disputerat i Lund och jobbar som analytiker på ett IT-företag.

              Jag bryr mig. 34 år, jobbar inom life science, yoga. Och om ngn tror att jag är svartsjuk på Bella så tjänar jag flera miljoner SEK i år efter skatt utan att använda mig av provokationer eller lögner som Bella gör.

              30 år och Jag jobbar som polis och tycker inte alls det är konstigt att slänga iväg ett Mail till skavlan? Rätt ska vara rätt?

        Kundservice, familj, snart medelålders 😉

        Eftersom Bellas blogg i princip endast handlar om hennes framgångar, på alla områden, och eftersom hon har ”skandinaviens största blogg” så tycker jag inte alls det är märkligt att det finns ett visst sug efter faktiska siffror och inte hennes vanliga hittepå-tomteverkstads-uppgifter.
        Plus är det mycket annat som hon presenterar som sanningar stup i kvarten.

        Samma sak när det gäller många andra influncers och deras överdrifter… Att den här bloggen blivit så stor skvallrar ju om ett ganska utbrett intresse för att rätt, ska vara just rätt.

          …eller bara det allmänna kvinnliga behovet av att skvallra. Speciellt om andra kvinnor. 🙂

            Det är dock inte ett kvinnligt behov.

              Skvallrar verkligen män som vi kvinnor gör?

                Ja. Skvaller är en mänsklig företeelse. Finns mycket forskning på detta. Män pratar extremt mycket om andra, särskilt om kvinnor. Fast ofta på ett nedsättande och kritiskt sätt då. Sedan omsätter en del av dem det i faktiska hatiska och våldsamma handlingar gentemot kvinnor. Så kvinnors skvaller är ganska harmlöst i jämförelse.

                  Ja, visst är män mer våldsamma än kvinnor. Har aldrig tänkt att de skvallrar i den bemärkelsen jag och mina tjejkompisar skvallrar bara. Men det är bara vad jag har fått för mig, har inte gjort några studier ?

                  Jag har jobbat både med merparten kvinnor och merparten män – kan helt intyga att män skvallrar lika mycket och kanske t.o.m. mer samt på ett annorlunda sätt.

                  /L

                Jag tror alla skvallrar lika mkt, inte alla individer då, men alla grupperingar.
                Min egna erfarenhet är att kvinnor är mer detaljerade när dom återberättar något dom sett/hört och män brer på mer, om det var en meter blir det 1,5 meter. Men detta är som sagt mina erfarenheter och absolut ej exakt sanning.

                Har du träffat en man eller?

                  Ööh.. Nej.. gått genom livet utan nära relation till en enda man.. Finns ens män? Jag trodde att de var en elak myt bara.

                Män skvallrar MYCKET mer. Kolla in flashback.

                Ja menfolk har en tendens av att beskriva mäns skvaller som diskussioner och nedvärdera kvinnors åsikter/diskussioner som endast skvaller.

                Inte bara skvallrar utan tar tag i saker och sätter folk på plats (missförstå mig inte – kvinnor gör det också). Min man hade en besserwisser på jobbet. Denna man manipulerade och ljög fram och tillbaka. Jag kan säga att han inte blev kvar på jobbet. Det handlade om ett företag med manlig majoritet. Tyckte att de

                  Tyckte om hur de hanterade detta.

            Ser det inte som att skvallra alls. Folk som inte kan leva utan att överdriva/ljuga har alltid stört mig. Som Trump, den värsta av alla, och se hur långt han kom.

        @anonym 17:51:Ja, vet du, jag är en sån som bekymrar mig en del över vart världen är på väg. Ingen, förutom Camilla här, granskar den nya ekonomi vi lever i och där alla ljuger om sin egen framgång. Det är allvarligt eftersom det kryper in över allt. Tänk Karolinska-skandalen, diverse åldringsvård, fusk med assistans och dito taxi. Vi har ingen granskande tredje statsmakt kvar. De kan inte kritisera då annonsörerna ryker eller rentav styr content i varje tidning du läser. Tänk själv varje gång du läser en tidn:vem är avsändaren här? 90% en PR-byrå. Camilla gör ett helt ensamt och faktiskt enastående jobb i att sticka hål på bubblor. Att göra affärer på skit och lögner är visserligen gammalt i människans historia. Men den värld vi lever i nu är förtvivlande lättlurad. Snakeoil.

          ”Ingen, förutom Camilla här, granskar den nya ekonomi vi lever i”
          Wh…who…… Whaat??!!

            Tja, du kan ju fråga dig hur Veckans Affärer öht kan utse henne till Näringslivets mäktigaste affärskvinna 2018. Tillsammans med Hessius, som varit vice riksbankschef och nu är vd för Tredje AP-fonden och förvaltar 340 miljarder kronor av det svenska folkets pensionspengar. Fy fan, säger jag. You do the math – tror du VA vill veta sanningen om Blondinbella eller locka annonsörer?

              Spot in på allt!!! Jag har tex. knappt läst Löwengrips blogg, tyckte den var jättetråkig och läste sporadiskt i några månader. Men hur hon kan koka soppa på en spik, det tycker jag är riktigt läskigt.

              Fyfan vad segt för Hessius

            Innan denna blogg tog upp det här med t.ex. smygreklam var det f-nemig ingen influncer som reklammarkerade korrekt! Självklart har denna bloggs ”storhet”, dvs antal läsare, påverkat i mångt om mycket, många influncers vet nu att det är här de hamnar om de inte sköter sig.

            Dessutom, inte länge sen som det kändes som att alla konsumerade i total blindo, var alldeles för få som förstod att mycket av det som de läste i olika forum var BETALDA samarbeten. Den vinden har sannerligen vänt.

          ??är du seriös???

          Du får nog linea up i raden av lättlurade, Caligula…

      Åh, indiska Arundhati Roy, fantastisk författare och skarp samhällsanalytiker. Hennes senaste roman handlar bl a om den långvariga konflikten mellan Indien och Pakistan i Kashmir. På samma scen som Bella vilken kontrast. Vet inte om jag ska bita på naglarna eller poppa popcorn.

        Hehe, ja, det kan bli spännande.

    2 personer har kommentert Blondinbella sine besøkstall på Skavlan sin instagram. Flere burde gjøre det samme.

      Heja Norge!

      Done. 🙂

        Nå har de svart på instagram at de skal ”ta en gjennomgang av all kommunikasjon rundt hennes tall”. Hva enn det betyr 🙂

          Hoppas de gör det också…

          Det betyder antagligen inte att de kommer sätta sin gäst i en jobbig situation. Hon kommer väl få dra sitt räkneexempel, gapskratta lite nervöst och sedan går Skavln vidare utan följdfrågor.

            eller så säger hon, ”men det förstår väl alla att jag menar på samtliga mina sociala medier, tillsammans”

              Utan att nämna att det är samma personer som följer henne i alla kanaler

                Enligt Bella är det inte så många som följer henne i olika kanaler.
                Vet inte om hon har någon statistik på det men för att kunna lägga ihop siffrorna måste hon ju säga det.
                Men visst måste det väl vara rimligt att anta att de flesta följer henne i åtminstone två kanaler och kanske t o m tre?
                Själv följer jag Bella på Instagram (även lowengrip), Facebook och bloggen. Jag är alltså ”unik” på fyra ställen.
                Twitter och Linkedin är helt försumbara.
                Även om det är två och inte tre-fyra olika kanaler per följare kommer ju 1,5 miljon läsare att bli endast hälften så många!

                  Jag är fortfarande nyfiken på hur man kan ha ”följare” och nå ut till sitt nätverk via linkedin. Jag kan inte begripa hur man ens börjar ha det resonemanget. ?

                  Jag följer henne bara på bloggen alltså bara en kanal. Så gör jag med alla jag följer, en kanal, tycker att det blir för mycket upprepning med fler kanaler.

              Jag trodde det redan var inspelat?

        Super att några iaf försöker göra fakta hörd, även fast hon fortsätter i samma stil!

        Som någon skrev här tidigare och som nog stämmer ganska bra; hon struntar i att vara ”omtyckt”, det som spelar roll är att måla upp en bild av sig själv som en jätte – och därmed dra in pengarna från olika företag på det viset.

          Hur mkt plats säljs eg i hennes kanaler? Är det inte Dansmannens uppgift att kränga reklamplats, samarbeten mm

            Jag tror att både hennes anställda och Bella jagar väldigt mycket efter att få stoppa in henne vart de än kan = pengar, medan det på Bella låter som att alla vill ha en liten tårtbit av hennes gyllene tid.

      Det är raderat nu :/

    Så bra, så tröttsamt med hennes konstanta (fortsatta) lögner.
    Leker megastar ”Oprah” och får dessutom massa betalt för att sitta och upprepa samma floskler gång på gång på gång, i olika kanaler. Fattar inte.

      nej visst är det obegripligt? Jag förstår om jag låter ogin och missunnsam men jag FATTAR verkligen inte hur länge som det tydligen går att koka soppa på spik.

        så länge det finns folk som dricker soppan så…..

          Touché! Såklart är det så men tänker och upplever att så många börjat tröttna och ifrågasätta, hennes produkter tycker jag verkar sälja sådär också. Varenda gång jag till exempel varit på apoteket så ligger ofta produkterna i nån reakorg eller har massa erbjudande hit och dit. Går man in på Lyko osv och läser recensioner så är dem inte direkt översvallande bra.

          Kort sagt, begriper bara inte hur detta är möjligt…

    I Framgångspodden hade Bella ”miljoner följare”, Löwengrip skulle omsätta 100 miljoner i år och hon hade köpt ett hus för ”30 miljoner” där en pool, båt och Bentley var det enda som behövde fixas inför inflyttningen 🙂
    Och Alexander Pärleros var mer än vanligt krypande och slickande. Vet inte hur många gånger under podden som han sa hur mycket han var imponerad av Bella och uttryckte beundran var allt hon företar sig. Inte speciellt kritisk m a o.
    Hoppas Fredrik Skavlan kommer att vara åtmisntone lite tuff i intervjun. Men det verkar som det kommer att handla en del om ”priset” Bella anses betala. Så det blir säkert livvakt, skilsmässa, hot och stalker…

      beundran var allt hon företar sig = …för allt…
      åtmisntone 🙂

      Å så frågar han om d är värt d å hon säger ja

      Jag tror att frågorna kontrolleras av IL innan hon gör något. Om inte intervjun stryker henne medhårs deltar hon inte helt enkelt. Egentligen är det programledarna ni ska attackera och alla som samverkar med henne, inte IL för det finns ju noll effekt. Hon kör vidare. Vill ni verkligen exponera henne, kontakta då Style In, Ellos, Kry osv. Som ni gjorde med Unionen. Det är ju samarbeten som finansierar hennes luftslott så börja i rätt ände.

        Hon ljuger vidare rättare sagt.

        Det där med luftslott bemötte hon ju idag i podden komiskt nog ”folk väntar på att det ska spricka” lol.

        ???

        Du menar som den gamla historien med SR?

    Well, på temat så är Skavlan enligt Bella ett av de största TV-programmen i Europa…?

      Skavlan är ju Skandinaviens Oprah!

      Det är han väl dock?

      Stämmer inte det då? Ja förutom Eurovision och såna stora sändningar. Skavlan spelas in i London och ibland i New York och gästas ofta av stora internationella stjärnor och andra och det sänds väl i hela Skandinavien tror jag.

        Har inte han haft sin storhetstid?

        Hade hon sagt ”Sveriges” eller till och med ”Skandinaviens” hade det inte varit särskilt fel, men såklart ska det fläskas på med Europa vilket inte är sant.

        Som kuriosa är i Sverige På spåret och Mästarnas mästarna de klart största (sett till tittarsiffror) programmen, om man bortser från Melodifestivalen, Kalle Anka på julafton samt sportevenemang och nyhetsprogram.
        Därefter brukar dock Skavlan komma, tätt följ av program som Allt för Sverige, Let’s dance och Antikrundan.
        Per enskilda avsnitt varierar Skavlans siffror ganska mycket beroende på gästerna, så kommande avsnitt kommer naturligtivs slå alla rekord. ?

          Men det sänds väl iaf i Norge också, och Danmark kanske? Hur som så säger hon inte det största i europa utan ett av de största, sen om det är ett av de fem största, tio största eller femtio största, eller största talkshowen.. Leta fel leta fel, vinkla vinkla… om Bella vinklar så gör ju du detsamma Hacki 😉

            Fast med den listan som du pratar om; 5:e, 10:e, 50:e största showen, så kan ju alla tv-shower va med bara listan är tillräckligt lång.

            Fan va positivt tänkande! Alla kan va med på alla topplistor så länge de är tillräckligt långa och inkluderande.

            Min urusla prestation på 60:m i 5:an känns nu lite bättre iom med den nya topplistan där jag finns med.

              Men snälla! Skavlantvshow skriver själva på instagram #Skavlan is one of Europe’s largest talk shows. Broadcast in Sweden, Norway and Finland – and on YouTube. Så.

              Topp 50 i Europa gällande vad som helst kan man nog kalla ”en av Europas största”. ?‍

                Talk show, ja. Inte tv-program.

                  Nej viktigt, ytterst viktigt att skriva talk-show och inte TV-show. Hur kan man blanda ihop och skriva fel på det, skandal!!” Haha att ni orkar!

              Nu är ju kanske Skavlan den största talkshowen i Europa eller en av de tio största. Ber så hemkt mycket om ursäkt att jag skrev 50. Fy på mig, otroligt korkat!?

              60 m i 5:an! Tack S för dagens skratt!! ??

            Nej visst, det är inte så noga. Europa/Skandinavien, TV-program/Talk-show, 5:e största/500:e största, Unika följare/totalt antal klick, Oprah Winfrey/Blondinbella.
            När allt kommer omkring är det ju bara same shit different names! ??

              Ta inte i så du spricker, akta!! Nej herregud det ska vara noga och tydligt. Men… Skandinavien ligger i Europa, och Talkshow är en TV-show. På Bella blondin och Oprah W är det ju en viss skillnad dock. Jösses haha!

    Jag har möjlighet att höra Isabella om några veckor för jobbets räkning. Vet inte om det är värt att anmäla sig bara för att se detta spektakel på riktigt eller om jag bara ska strunta i det. Vad tycker ni?

      Ställ lite obekväma frågor då.

      Ja gåå! Berätta sen 😀 Kan tänka mig hon har pondus när hon väl står där

      Jag lyssnade på henne då hon var på Norrbotten Media Week. Men det satt två moderatorer i en soffa och Bella i den andra, och så ställde de frågor som gjorde att hon kunde lyfta sig själv. Det var inte så annorlunda mot för att läsa hennes blogg med andra ord. 🙂

    Kul att se Bella hos Skavlan, spännande! Så roligt för Bella att få vara med där, och vi är många som poppar popcorn och sitter bänkade 😉 Men åtta mail?! 8 ?!1 Har de inte svarat efter tre så bör man nog ge upp, han har ju ingen skyldighet att kolla upp siffror och maila det till dig. Sen egentligen vad spelar det för roll om det står att hon har över en miljon läsare, hon har väl haft det tidigare och har kanske det emellanåt.

      Jo då, vi har en dialog men still no stats.

        Aha, han kanske inte vet hur man gör, kanske inte vet hur man kollar sånt 😉

      Det spelar ju faktiskt roll eftersom hon lurar annonsörer. De betalar naturligtvis mycket mer för att nå 1,5 miljoner än 700 000 eller vad hon nu har. Det är djup oärligt och bedrägligt beteende och om jag hade skrivit ett kontakt där hon hävdar att hon har 1,5 miljoner följare och det sen visar att hon ljuger hade jag stämt henne. Jag förstår inte att det inte redan hänt.

        Hon kanske visar sin faktiska statistik när hon samarbetar? De kanske utgår från den och inte hennes ord

          Nej. Hon skrev själv i sim blogg när detta uppdagades att det är siffran 1,5 miljoner hon säljer in samarbeten med. Synnerligen bedrägligt beteende, ja. Och det har sannolikt lett till konsekvenser vi (ännu) inte känner till.

            Och sen när skriver hon sanningen i sin blogg? Hon vill provocera, det har hon ju varit öppen med.

            De 40000 kvinnorna i Saudiarabien kanske…

            Hur ska du ha det? Litar du på Bella ibland eller vaddå? Om du inte tror på henne, så kan du ju inte tro på vad hon skriver heller

    Lögn, förbannad lögn och statistik osv.???

    Det va ju gulligt att ta med Hampus till inspelningen ? Fast enligt hans instagram är han påväg till Estland igen. Om hon ändå gått ut offentligt med deras förhållande igen så är det väl ändå rätt löjligt att han leker att han är någon annanstans. Han tycker ju iaf själv att han är jätterolig.

      ”Min kille” sa hon om Hampus i framgångsbilen med Pärleros.

      Camilla kan du inte göra ett inlägg om det klippet? Tycker Bella sa en del intressanta grejer, däribland det där med att hon aldrig pratar med nån om personen säger nåt tråkigt och att hon egentligen mest bara sysslar med sina kanaler (främst).

        Ja ingen hemlighet att hon har en jävla massa döltid!

      Han kanske missat att han är pojkvän i värmen igen

      Tycker Isabella och Hampus såg ut som ett amerikanskt politikerpar på instastory.

        Trump vann ju ett presidentval så why not ?

    Skavlan har katastrofsiffror i Norge efter flytten från nrk till tv2. I desperation har de bjudit in blondinbella för att fånga nya tittare, och med det gräver de sin grav ännu djupare. En gång var det ett kvalitetsprogram med mycket intressanta gästar, nu är Skavlan bara ännu ett trashigt talkshow.

      13,6 följare på insta, ja det var iaf inte mycket å hurra för.

      Han är även en värdelös programledare. Han ställer mer än en gång sexistiska och nedvärderande frågor till sina kvinnliga gäster.

        Never forget när Lena Dunham var med och totalt brände Skavlan.

      Säljer hon mkt i Norge eller? Jag tycker inte hon verkar så känd?

      Haha har Bella bjudits in för att öka på tittarsiffrorna? 🙂 Ja det kanske lyckas, kanske blir tittarrekord 😉

    Laila Högfeldt hävdar likt Isabella att hon har en av Sveriges största bloggar dock står det inte som.hos bella hur många läsare hon har. Finns på Instagram och skriver blogg på portalen måbra.com ?

      Hej Laila! Ingen är intresserad. Hej då!

      Ha ha ok vem är hon? Aldrig hört talas om den människan.

    ja om du trycker på hennes följare och börjar gå igenom kontona så ser du snabbt att många är fake…

    OT:

    Vad är era bästa Lissabon tips? Åker nämligen till Portugal över helgen!

      Spårvagnarna. Fado.

      Brunch på fauna & flora, typ bästa som finns!!

      The uptown som har bästa asiatiska maten, deras sushi är mäktig!

      Lite klyschigt men åk en tuc tuc tur runt staden, de åker förbi en massa fina och bra platser så är guiderna dessutom oftast riktigt duktiga.

      Cafet Pasteis de Belém! Säljer massa goda bakverk och är kända för sina pasteis de nata (en äggbaserad vaniljpaj som är Portugals ’kanelbulle’). Obs det står alltid en lång kö utanför på gatan (som köper take away) men man kan gå in, det är jättestort!

    Men släpp det bara? Hur orkar du påpeka samma sak så ofta?

    Hon kommer skratta, fnissa, kasta med håret och berätta om läskig stalker och hur hon får ihop ”vardagspusslet”.
    Skavlan kommer vara glad och le fånigt för han är glad att ha en ung snygg tjej i studion…
    Det är FREDAGSUNDERHÅLLNING och den enda gäst som någonsin ”pressats” av Skavlan är väl Jimmie Åkesson …?

    Gäsp- kommer inte se detta spektakel…

      Precis. Skavlan gör inte något grävande eller kritiskt program. Enda gången han varit lite hård på sistone var mot Åkesson och den där galna republikanen (Ann Coulter?) och knappt ens då. Tycker han borde tryckt på och frågat vad fan Coulter menade med att det inte var bra att kvinnor fått rösträtt men han bara släppte det efter att ha tappat hakan lite.

      Jag tror han kommer fråga henne hur det känns att ha ett sådant ”ovanligt” liv där hon har ett team på 200 personer som konstant curlar henne så att hon ska nå maximal framgång och inom kort bli nya Estee Lauder… Hon kommer gapflabba och prata om att hennes ”hårda uppväxt” gjorde henne stark och målinriktad och det är bara naturligt för henne att ha ”världen som arbetsplats” och ”skapa ett imperium”…

    Älskar Hisingen!

    Alltså. Lyssnade precis på Isabellas medverkande i Framgångspodden och var tvungen att stänga av efter en kort stund pga hur hon pratar. Ni som stör er på att folk smaskar; lyssna inte på den! Det låter som att hon har 5 liter saliv i munnen. Får panik.

      Ja du har såå rätt ??har också tänkt på det när jag har lyssnat på Blondi!

    Men men… Skavlan på ettan. Idol på fyran. Samtidigt. Oh noo…
    Alla dessa val!

      Vem orkar se Idol? 16-åringar som leker Lady Gaga… No thx.

    Upprepar man en lögn nog många gånger blir den tillslut sanning…

    Inte bara skvallrar utan tar tag i saker och sätter folk på plats (missförstå mig inte – kvinnor gör det också). Min man hade en besserwisser på jobbet. Denna man manipulerade och ljög fram och tillbaka. Jag kan säga att han inte blev kvar på jobbet. Det handlade om ett företag med manlig majoritet. Tyckte att de

    OT, någon mer än jag som reagerade på hur obekväm hon (IL) blev när Alexander nämnde något om ”billappen” lite snabbt i framgångspodden? Jag såg framför mig hur hon skruvade lite nervöst på sig…

      Men vad sa hon om den?

        Ingenting, haha. Kommer inte ihåg exakt hur det lät, men dom pratade om hot mot henne osv och Alexander sa något om att ”det var väl någon som satte en lapp på din bil också” isch, och Isabella svarade bara typ ”jo, ja” eller nåt sånt. Följt av någon sekunds tystnad innan dom lämnade ämnet. Det var som att hon inte visste vad hon skulle svara på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.