Ex-pojkvännens ”bevis” på att Isabella Löwengrip är kapabel att ljuga om hot


Originalinlägget publicerades kl 18.00 söndag 2/12 2018

…………………………………………………………………….

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,228423″ ap mute yot ]

Många läsare har ifrågasatt den påstådda hotbild från tungt kriminella gäng som Isabella Löwengrip målat upp den senaste tiden med tanke på att hon dagarna efter hade pressluncher i hemmet där hon ska ha blivit hotad samt publicerat bilder på sina barn från platsen hon “flydde till” efter att ett kriminellt gäng ska ha uppenbarat sig vid hennes hem, i jakt på hennes ex-pojkvän.
Eftersom det här är hennes ord och upplevelser och hon inte presenterat några som helst bevis på att detta stämmer så är det omöjligt att bemöta.
Skulle hon verkligen vara kapabel till att ödelägga sin expojkväns liv medialt över en lögn med tanke på konsekvenserna för honom, hans familj och omgivning?

Många följare har undrat om hotlappen som hon påstod sig ha hittat på sin bil i maj 2018.
Jag har haft bevis på att den lappen var skapad genom osanning för att få bort medialt fokus och skapa sympati under min granskning, men har inte kunnat lägga upp på grund av skydd för min källa. Jag har nu fått SMS som visar att det var värre än jag trodde. (X och min gamla källa har ingenting med varandra att göra)
I samband med att jag publicerade att hon använt sig av falska statistiksiffror publicerades en hotlapp på Isabellas blogg som hon menade var skapad av min granskning och satt på hennes bil i garaget vid Stureplan.
SMSen här nedan visar också hur hon egentligen ville gå ännu längre i sin lögn om hotet, men att detta inte var möjligt på grund av svårigheter att förfalska bilder i photoshop.
(Tillägg)Första förslaget var att sätta en nyskriven hotbild på Isabellas bil men hon slog bort det förslaget eftersom hennes livvakt skulle kolla garagets kameror och avslöja lögnen.

Hon har alltså fejkat en hotbild tidigare för att komma undan dålig publicitet och skifta människors fokus bort från henne själv. Se alla bevis längre ner i inlägget.
Förra gången hon gjorde det var när jag bevisade att hon använt sig av falsk statistik, något som i förlängningen hade kunnat varit straffbart om berörda företag valt att anmäla det.

Precis som nu så hade hon motiv att få bort fokuset från sig själv, vilket hon gjorde med ett fejkat hot samt att även distrahera media med att presentera sin nya pojkvän, någonting som också var del av en noga uttänkt strategi.
Från början ska Isabella ha velat fejka ett helt nytt hot men blev avrådd från det, och valde istället att använda sig av ett gammalt hot, men i en ny tappning.

Nu har det uppenbarat sig en ny situation som hade kunnat skada Isabella medialt, hennes pojkvän har lånat stora summor pengar och förlorat dem. Detta är definitivt inte bra att förknippas med för Isabella. Som av en slump uppstår åter igen en hotbild som enligt Isabella är helt extrem. Dessutom verkar antalet bilar i historien ha ändrats mellan inläggen. Det är något här som inte stämmer, vilket jag kommer titt närmare på i ett senare inlägg.

Ha det här i åtanke när Isabella skriver om den här situationen som nu uppdagat sig. Isabella är beredd att ljuga och skapa upp hotbilder mot sig själv som är falska för att skydda sin image. 

Här nedan kallas Isabella Löwengrips ex-pojkvän för X. 

Mitt gamla inlägg.

Av smsen kan man utröna att även Isabellas assistent Simon ser ut att ha varit medveten om detta. Han har skickat meddelanden till X där de diskuterar hur United Influencers kan vara så tappade att de ger mig Isabellas siffror samt att bild på lappen finns med, LÅNGT innan Isabella ska ha ”upptäckt” den på sin bil.
Simon skickar den till X när han frågar om han kan göra något för att hjälpa till och där är den inte beskuren som den senare publiceras på hennes blogg.
X tyckte inte att det var en bra idé att photoshoppa dit den på hennes nya bil – något Isabella enligt X först ville –  då detta lätt skulle kunna upptäckas av någon med öga för digital manipulation, och Isabella ville inte skriva en egen lapp och tejpa på sin bil eftersom hon visste att hennes livvakt skulle kolla kamerorna i garaget.
Han visar även hur hon ska beskära bilden för att det inte ska synas att den sitter på ”fel” bil.
Så de tog helt sonika en bild på en gammal hotlapp och fick det att framstå som att Isabella fått den pga av min granskning medan alltsammans handlade om att misskreditera mig och den information jag fått fram om hennes statistik.
Lappen verkar vara äkta – det ska tilläggas. Isabella HAR med största sannolikhet fått den på sin bil, men inte pga av någon granskning jag stått bakom.

Ytterligare en strategisk distraktion var att Isabella planerade sitt lilla avslöjande om att hon och X var ett par – någonting som också diskuteras i dessa sms som ni kan se från bilden ovan.
Allt för att rikta fokus bort från lögnen om sin statistik.
Från ingenstans kom de tillsammans som ett par och fullkomligt strålade på röda mattan – och media högg givetvis Isabellas bete som giriga hajar. (Pun intended)

Här är sms’en i sin helhet och under kan ni se hur jag brutit loss delar av dem för att stoppa in dem i sina sammanhang.

SMS mellan Isabella och X. Företagsnamn är övertäckta. Isabella är grått och X är blått.

SMS mellan Isabella och X. Isabella är grått och X är blått.

SMS mellan Isabellas assistent och X. Assistenten Simon är grått och X är blått.

SMS mellan Isabella och X där hon planerar att distrahera media med sitt nya förhållande. Isabella är grått och X är blått.

På originalbilden sitter hotlappen på en vit bil.
Det här var Isabellas bil vid tillfället.

Jag har sökt både Isabella Löwengrip och hennes assisten Simon Sjögren för en kommentar via mail, sms och telefonsamtal men ingen av dem har valt att återkomma med någon kommentar.
Jag har även skickat en förfrågat till kommentar via Isabellas ”livvakt” Magnus Andersson som agerat ”presstalesman” den senaste veckan. 

Dock visste hon att jag skulle publicera mitt inlägg kl 18.00 – det har kommunicerats till både Isabella och Simon – så att hon publicera det här gråtmilda inlägget kl 17.55(!) är höjden av damage control.

Det här inlägget är givetvis genomläst och godkänt av min chefredaktör och ansvarige utgivare. 

1 144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det enda som jag tänkte på under min läsning var hur det kommer sluta för henne nu när man börjar peta hål i hennes lögner och därmed spräcker hennes luftslott.

    Hur kommer barnen känna om 10 år när allt detta finns på Internet för dem att läsa?

      Det skulle Isabella ha tänkt på innan hon började med allt detta.

          Vad innehåller klippet? Kan inte öppna det.

            Bata ett klipp från skavlan

              Det ser ut som att hotlappen kommer från henne själv från början:

              Kolla utropstecknet och ‘g’ t.ex
              Jämför också ‘till’ (hotbrevet) och ‘tills’ – bilden under

              (öppna länken i ny tab)
              Isabellas handstil:
              https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1176885/images/2010/img_1626_70523246.jpg

              Varsegod 🙂

                Omg, det är ju absolut Bella som skrivit lappen själv. Jämför också ”d” samt dubbel-t ”tt”. Identiska på båda lappar.

                  jag brukar ställa mig på hennes sida i saker och ting men håller verkligen med om att det ser ut som hennes handstil.

                  Exakt vad jag också la märke till! Det är samma handstil, det är ingen tvekan om det.

        Tipsa Aftonbladet och Expressen om detta inlägg så att Camcams avslöjande får spridning:

        Tipsa@aftonbladet.se
        71717@expressen.se

        Andra kontaktuppgifter till Aftonbladet och Expressen hittar ni på aftonbladet.se/tipsa och expressen.se/nyheter/har-du-ett-nyhetstips-eller-bilder.

        Din rätt att vara anonym är skyddad i lag.

          Alla kan också bomba Expressens och Aftonbladets Instagram med ”BELLA HAR FEJKAT TIDIGARE HOT FÖR ATT FÖRA BORT UPPMÄRKSAMHETEN KRING FALSKA BESÖKSIFFROR” och hänvisa till Bloggbevakning.

            Ganska länge undrade jag om hennes medarbetare visste/undrade om hon manipulerade historier men nu verkar minst en medarbetare vara medveten om detta och helt ok med hennes beteende. Hur många fler på Löwengrip vet om detta? Är detta anledningen till att Flattered håller henne borta så mycket som möjligt? Är detta något de planerar på deras contentmöten? Vet företagen de samarbetar med att detta är hennes affärsmodell?

              De alla kanske undviker denna bloggen, ska vi blasta ut det till dem på deras sociala medier? Av alla medarbetare hon har kan ju inte ALLA bara tiga och tycka detta är ok tänker jag?

          Och tipsa Uppdrag Granskning:
          granskning@svt.se.

          Andra kontaktuppgifter: svt.se/nyheter/granskning/ug/tipsa-uppdrag-granskning

            UG?… inte än va? Kanske om även denna härva med X är påhittad. Men det kanske dem kan gräva i iofs

              Jag förstår vad du menar med med tanke på att hon ljög/ljuger om bloggstatistik för att eventuellt lura till sig avtal och få stora utmärkelser samt att hon använde denna manipulerade hothistoria för att tysta detta avslöjande så skulle jag säga att det är tillräckligt stort för UG. Gräver de och hittar mer så är det bara bra att hon outas ytterligare.

                Har nu ringt till socialen i Lindingö och gjort orosanmälan . Sen har jag nu pratat med aftonbladet , ni som vill ringa dem här är deras nummer : ‭070-161 97 57‬ ( dem svarar även nu )

                  SUCK. Aldrig kommenterat denna sida och hade fan aldrig tänkt att göra det heller. En orosanmälan? Sök hjälp för ditt behov av att förstöra ”MÅTTLIGT” för andras människor.

                  Mark – perfekt grej att göra om du vill att hon ska kunna komma undan med fler lögner genom att dra snyftisar om sånt sen. Men jag antar du vet det och jobbar på Bella-kontoret?

                  Bra tänkt hk, Bella kan nu försöka vrida och använda allt ”mina barn togs ifrån mig på grund av en dum sak jag gjorde för lääänge sen”

                  ”Mark”. Jag tycker du ska söka vård och sluta orosanmäla främlingar pga bloggar som skriver om deras lappar. Du är ingen hjälte- detta är inte friskt nånstans. Skäms och sluta ge dig på barn i framtiden, även barn till människor som du tycker illa om.

                  Du borde ta dig en rejäl funderare över vad du just gjort. Inget att uppmuntra andra till! Vilket sätt att slösa samhällets resurser.

                  Man kan väl tycka vad man vill om hur Isabella är som förälder, men att slösa på socialtjänstens resurser och göra en orosanmälan om en person du aldrig träffat, baserat på uppfattningar du skapat dig om henne på internet är verkligen inte okej. Hoppas att du tar tillbaka den.

                  Hoppas inte du är förälder, du kan inte ens skilja på objekt och subjekt.
                  Tror socialtjänsten på Lidingö klarar detta utmärkt utan att någon behöver göra en orosanmälan. Gillar verkligen inte Isabella, men orosanmälan mot kändisar behövs inte.

                  Gör INTE orosanmälningar utifrån vad Camcam skriver om Bella.

                  Sms är jättelätta att förfalska! Bara att skriva i önskade telefonnummer, namn, tid och text. Camcam har en källa och ingen vet vem. Set kan lika gärna vara en person som tycker lika illa om Bella som Camcam, och förfalskar ”bevis” för att sänka Bella.

                  Jag har svårt att lita på Camcams helt och hållet subjektiva avslöjanden med hjälp av en hemlig källa. Kommer ihåg hur CC publicerade uppgifter från Cissi Wallins insta som sanning trots att källan var någon okänd som kontaktat någon annan okänd som ingen kände till. Både Cissi och CC saknade totalt objektivitet och syftet med ”källans” info var att sänka en tredje person. Infon visade sig vara ren lögn.

                  Vill verkligen påminna om att inte tro på allt ni läser. Någon som under nästan ett års tid skrivit så gott som dagliga alltid negativa eller elakt insinuanta inlägg om Bella, är inte en trovärdig källa. Punkt.

                  Varför har du anmält henne? hon verkar ha ljugit om sin statistik och om att hon blivit hotad, det är inget bevis på att hon missköter sina barn eller är en dålig mamma. Dessa falska anmälningar tar dock tid från soc så barn som verkligen far illa får vänta längre på att få hjälp.

                  Katten : Jag ringde för jag är faktiskt orolig . I sverige kan man få skydd ( skyddboende ect ) Isabella har nämnt i hennes blogg att kriminella är efter henne o hennes barn för kidnappning . Det är allvarligt . Sen har hon öppet skrivit atr hon har lämnat sverige / hemma i sverige . Laddat upp bilder på vart dem befinner sig . Gett folk ledtrådar på vart dem är att folk har listat ut vart hon har gömt sig , så om det är sant att krimiella är ute efter henne o hennes barn så utsätter hon hennes barn i fara. O soc höll med mig . Folk som är gömda i sverige skriver inget om vart den befinner sig , vad som händer i ens liv.

                  Men nej bara nej! Barnen behöver inte dras in. De har en stabil pappa! Låt de vara!

                  Det här är bara för mycket, vad fan är ni för människor som hänger här. Ni har ju ingen gräns.

                  Alltså det är olagligt att göra orosanmälan om den inte har substans vilken den helt klart inte har i detta fallet. De enda du skadar genom att anmäla i detta fallet är barnen. Du borde skämmas, fy!

                  Nej det är inte olagligt att göra orosanmälan…

                  Men för i helvete!! Du gör det då fan inte bättre för någon!
                  Sök hjälp

                  Litar på att Odd tar hand om barnen.
                  Alltid litat mer på Odd än Bella. Odd känns stabil.
                  Tror barnen kommer klara detta galant.

                  Nej, nej, nej och nej. Om det ens är sant det du skriver, att du gjort en orosanmälan, så är det helt galet. Jag är en av alla som välkomnar denna granskning av Isabella, men att dra iväg med sådana idéer är långt över gränsen. Men något får mig att tro att det inte är heeeeelt sant. Lägg av, bara.

                  Fy fan vad lågt! Socialen behöver sina resurser till att ha hand om barn som verkligen far illa! Folk som sitter och anmäler bloggare borde söka hjälp. Vad vet du om hur hennes barn far illa? Vad har detta med hennes barn att göra.

                  Extremt osmakligt och gränslöst av dig att blanda in hennes barn i detta.

                  Mark, jag kan hjälpa dig att korrekturläsa nästa gång du ska uttrycka dig i text.

                  ”KattenX: Jag ringde för jag är faktiskt oroligX. I Xsverige kan man få skydd ( skyddboende eXct )X Isabella har nämnt i hennesX blogg att kriminella är efter henne oX hennes barn för kidnappningX. Det är allvarligtX. Sen har hon öppet skrivit atrX hon har lämnat Xsverige / hemma i XsverigeX. Laddat upp bilder på vartX demX befinner sigX. Gett folk ledtrådar på vartX demX är X att folk har listat ut vartX hon har gömt sigX, så om det är sant att krimiXella är ute efter henne oX hennes barn så utsätter hon hennesX barn i fara. OX soc höll med migX. Folk som är gömda i Xsverige skriver inget om vartX den befinner sigX, vad som händer i ens liv.”

                  X = fel = 29st på 7 rader. Och då har jag inte ens gått in på meningsbyggnad, utan bara rena skriv- och grammatikfel.

                  Mark, du är inte klok…varför gör du såhär?
                  Vad är det som händer med alla? Att avslöja lögner är en sak men att dra det till orosanmälan, är sjukligt. Snälla sluta! Det finns människor som verkligen behöver den hjälpen. Isabella är inte en person som behöver en orosanmälan på sig.
                  Bara sluta…

                  Känner en som jobbar med barnens pappa. Han har dem mer än vad han ”ska” för att barnen inte vill vara hos Bella. Orosanmälan behöver inte göras, barnen har en stabil pappa som tar hand om dem.

                  Mycket bra! Jag har också ringt in med en anmälan.
                  Will someone please think of the children!

                  Varför?! Känner du henne bra eller?! Idiot. Vem gör så på någon de inte har en aning om? Du vet inte hur hon är privat. Ingen kan döma genom att gå på det de läser så här. Har du hört talas om källkritik?! Skaffa ett liv för vem gör så?

                Jag befarar att hon NU kommer kunna bevisa hög statistik på grund av X och allt som hänt senaste dagarna. Hade detta kommit ut då hade det fått mer effekt (hos medierna).

                Det bästa man kan göra nu är att kontakta företagen som hon samarbetat med, t.ex alla apotek som hon sålde in sig i med 1,5 miljoner följare.

                Samtidigt bryr sig företag endast om the conversion rate (vilken hon tydligen har, enligt henne själv), så vet inte om de kommer att bry sig.

                  Har hon verkligen hög conversion rate? Undrar det, jag.
                  MEN ang statistiken… Om normalnivå ligger på 1,5milj så borde den vara extremt mkt högre nu.

                Men ni som tycker det är lämpligt för UG; ni måste vara barn?

                  Men tanke på vad som skrivs här är de flesta som läser denna blogg antingen barn eller en lynchmobb. Ni borde skämmas ta mig faan!!!

                  Tror fan vi får anmäla detta! Nu har det fan gått för långt! Inte Bella alltså

            Uppdrag Granskning kan granska Camcam och denna blogg ist. Det ska jag tipsa om. De kan granska alla vinklingar, överdrifter, hån, mobbing och alla förtal. Bra. Tack för tipset!

              Håller med. Camcam är ingen trovärdig källa. Så mycket som hon tolkat saker och ting fel för att få ihop sina aldrig sinande ”sänka Bella-inlägg”, har jag inget förtroende för hennes inlägg. Källan kan vara vem som helst som också superlätt kan ha förfalskat sms:en. Blir jobbigt för Camcam om detta inte är sant.

                Du menar att Bella inte kan ljuga om saker?
                Det är Bella som drivs utav att tjäna pengar. Det är då logiskt att hon gör allt för att just tjäna pengar på bloggen. Och att då göra allt för att rädda bloggen låter vettigt enligt mig.
                Man måste också utgå ifrån vad som är logiskt.
                Logiken talar för att det är sant. Logiken talar för att Bella är en person som ljuger.
                Det har ju kommit fram förr. Inget nytt direkt.

                  Det ser ut som att hotlappen är skriven av Bella själv från början:

                  Kolla utropstecknet och ‘g’ t.ex
                  Jämför också ‘till’ (hotbrevet) och ‘tills’ – bilden under

                  (öppna länken i ny tab)
                  Isabellas handstil:
                  https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1176885/images/2010/img_1626_70523246.jpg

                  Varsegod 🙂

              Bra!

          NU börjar ni fan bli helt jävla sjuka!!
          Ni är fan värre än någon annan på denna planet

            Värre än någon som hittar på hot för att gömma avslöjanden om förflaskad bloggstatistik eller för att dumpa en pojkvän som har gjort dåliga affärer? Nja…

              Ja faktiskt!

                Nej, verkligen inte. Vad är fel på dig? Att folk kritiserar hennes förfalskade hotbild är ok. Att förfalska hotbild är inte ok.

                  Kritisera? Det här kommentarfältet är ganska lite kritik och ganska mycket ”yes, nu ska hon äntligen krossas”

              Skaffa dig ett jävla liv istället för att krossa en annan människa!!

              Hur fan vet vi att inte hajen & camcam har gått ihop och fixat ihop smsen? Hur blåögd får du bli ? Ni är som Cs marionettdockor

                ^ Skriver Bellas egen marionett direkt från trollfabriken.

                  Hahaha så skriver man bara om man inte har ett enda vettigt ord att skriva.

                  ^ Stackarn är helt vilsen ♡ Jag förstår att det är en chock när ens puppetmaster har vilselett en.

      Barnen kommer förmodligen att ha andra intressen om tio år än att sitta och arkivforska om sin mamma på nätet.
      Det är väl för övrigt enkelt för Bella att ta bort hela eller delar av arkivet. Det har hon ju gjort förr.

        Om jag visste att någon fläkt ut stora delar av min barndom på internet hade det tvärtom varit ett av mina störst intressen att läsa allt jag kom över om det.

        Och bara för att HON kam radera sina inlägg betyder det ju inte att det är borta. Finns ju massvis i denna bloggen bland annat. Once på internet…

          Om 10 år har både ILs blogg och denna blogg hamnat så långt ned i statistiken så att det inte ens går att googla fram.

            den här bloggen kanske, men bella har bloggat i över 10 år och lär nog fortsätta i minst 10 till

      Det där med barnen alltså.. som många kommer dragande med i tid och otid. Som frågan Cissi Wallin fick ”Men tänkte du inte på hans barn????”

      Det är föräldrars ansvar att inse att deras handlande kan få konsekvenser för deras barn på olika sätt. Att komma gastande om att baaaarnen snart kan läsa är aldrig någon anledning att föräldrars ljugande och brottslighet ska tystas ned.

        Jag menar absolut inte att det ska tystas ner, jag funderar bara kring varför hon inte haft den tanken att det kan påverka hennes barn.

          Hon fungerar ju uppenbarligen inte som de flesta andra, det står väl ganska klart ändå efter man har läst detta.

      Är det bara jag som är dum men hon ljuger ju inte? De pratar ju bara om hur det ska publicera informationen? (Jag kanske är helt efterbliven men ingenstans framkommer det ju att hon ljuger eller skrivit lappen själv?)

        Bara det att hon hittat på att hon fått den ”helt plötsligt” och så var det hon själv som arrangerat de.. är inte det något sjukt?

          Jag läser faktiskt inte smsen så. De snackar mediastrategi såklart. Men jag kan åtminstone inte av ovanstående sms läsa mig till att lappen är fejkad.

            Camilla skriver ju att lappen inte är fejkad, utan från ngt annat tillfälle. Däremotr hela situationen och hennes inlägg om hotlappen totalt fake för att lira läsarna, villet framkommer av sms mellan hon och X.

        X skriver ”tror det är smartare att sätta upp en lapp själv”.
        Antar att du missade den delen?

          Antar att du missade ” och inte nämna när du fick den” vilket i min värld indikerar att hon fått den, men kanske inte i det sammanhang hon säger

            Precis som CamCam skrev i inlägget. ?

              Fast nej. Hon ljuger ju inte om hotet, däremot är det väl korrekt att säga att hon mediatiserar eller instrumentaliserar det. Men hon ljuger inte om hotet i sig, det har hon ju fått (enligt ovanstående konversation).

                Har du svårt med läsförståelsen kanske? Hon har tagit ett urgammalt ’hot’ och använt det i syfte att föra bort uppmärksamheten från de falska besöksstatistiken.

                  Urgammalt- 2 dagar (?). Mediatiserat/instrumentaliserat- det var ju det jag skrev. Men det är ju fortfarande inte sant att hon ljugit om hotet. Gillar heller inte att Xet använder det för att man ska bagatellisera hennes nuvarande rädsla för vad han orsakat, det har ju faktiskt ingenting med saken att göra. Killen vill ju bara hämnas, kosta vad det kosta vill.

                  Två dagar! En bil senare snarare. ?

            Exakt, för tidpunkten kanske inte ger den starka ”effekten”.

            Läs konversationen igen.

              Vilken soppa!
              Den här bloggen känns dock inte särskilt trovärdig. Sms:en tolkar jag som strategier för att locka läsare – som Isabella många gånger ärligt berättat att hon använder sig av för att beröra/provocera.

              Hennes agerande kring hotet känns inte ”normalt” – men hon kanske blev så chockad att hon inte tänker rationellt. Jag tycker inte det är nödvändigt att vrida och vända på alla ord, tids nog kommer sanningen fram.

              Att H blir så försvarad är den största gåtan, helt otroligt faktiskt. Han har gjort bort sig hur som helst och varför gömmer han sig om han är oskyldig? Är det inga kriminella bakom hoten så kan han ju ta söka ett jobb och tjäna lagliga pengar.

              Om du BB har sån nära kontakt med H kanske han kan förklara? Mer än att han ”jobbar på en lösning”.

        Jag håller med dig, tycker inte det framkommer att hon ljuger heller. Dessutom hade hon en vit tesla innan och jag tror att smset där vissa ord är strukna att det ska stå ”fick på min tesla i maj”.

          Hon har aldrig ägt en Tesla. Hon har tidigare haft en vit Porsche Panamera.

      Jag tänker mest på att hon är Sveriges mäktigaste kvinna inom näringslivet. Vad kvalificerar för den titeln? Lögner, hot och gangsters?

        Tänker mer skitsnack, idioti och förtal!

      Inte svar till R

      Något står inte rätt till hos denna människa

      Genomläst inlägg?
      X riktiga namn står utskrivet igen.

      Förbi lappen ser man ett flerfamiljshus. Inte fotat i ett garage m.a.o.

        Hahahaha!!!!

        Fast betongpelaren framför fönstret pekar ju på att det faktiskt är i ett parkeringsgarage.

      Bella är helt ok med att använda barnen i denna manipulerade hothistoria (se bild 2, ”ska gå och hämta barnen”). Fy fan så lågt! Hur kan en förälder vara ok med det upplägget?! Spelar ingen roll att hennes dåvarande pojkvän föreslog det – hon borde ha satt ner foten och sagt att barnen inte ska dras in men istället svarar hon ”Men yes”.

        Hon är höjden av låg ? pinsam å dessutom hennes varumärke personifierad. Dååååååligt val

      Nu har Nyheter24 publicerat CamCams avslöjande. In och läs så att den fortsätter vara högst upp på deras första sida så länge som möjligt: https://nyheter24.se/noje/919066-ex-pojkvannens-bevis-pa-att-isabella-lowengrip-kan-ljuga-om-hot

        Denna blogg ligger hos Nyheter24 så det är inte så konstigt att de skriver om det.

      Hennes nästa jobb borde vara som manusförfattare då hon är duktig på att skapa drama och scener som inte ens finns. Tycker nästan lites synd om henne. Istället för att sköta sitt företag på ett professionellt sätt ägnar hon sig åt sånt tror att det kommer förr eller senare straffa sig.

      Jag förstår inte varför alla verkar så förvånade. Hon har skapat sitt liv på en halvdan blogg. Det enda som hände var att hon o Elin Kling tävlande om vem som skulle vara flashigast klädda på Stureplan. Fruktansvärt själlöst och visar bara ett eko av hur unga har det i resten av Sverige. För att tjäna mer pengar så har hon behövt göra en sak. Fortsätta synas. Hela hennes liv är ett skal. Hur kan någon bli förvånad över det? Ingen som tänker på hur mkt det ens ligger i historien som är sant?! Tiotals miljoner är han skyldig. Okej. Vad är det för konstiga aktieaffärer?! O vilka ”kriminella” lånar ut pengar till någon för att handla med aktier? Vad för korkad kriminell som är skyldig för ”människorov” ställer sig med en bil reggad på sig själv utanför henne så det lätt som en plätt går att ta reda på ”ja just det han är det som kidnappade Fabian Bengtsson”????
      Är så löjligt så det inte är sant. Killen är säkert bankrutt o skyldig pengar. Men hela storyn låter fejk. Jag fattar fortfarande inte hur man gör såna aktieaffärer?!!!! 30 miljoner i lånade pengar????
      Om han haft ett företag som han gått in med fast ja.
      O om tre månader så är de visst tillsammans igen o han har inga skulder längre??????

      Snälla. Det är blondinbella. Hon lever på luftslott o lögner. De borde flytta ut på landet o gå ut i skogen o träffa folk som är 30 ifrån byggda någonstans o dricka lite bärs. Komma ner på jorden.
      Hon är ren fejk. Att folk blir upprörda o känner sig ”sårade” och FANSEN (hur kan någon känna att de är ett FAN till det?!) mår dåligt…men come on!!!! Om det någon gång bara kan ta slut???

      Nu skriver jag en sista gång för jag fattar inte själv vad jag håller på med. Fastnade med alla kommentarer.
      Blondinbella var på rätt plats och rätt tid. Hon tävlade med Elin Kling om vem av dem som hade flashigaste kläderna medan de vaskar champagne på Stureplan. Det har alltid gjort mig frustrerad att nobody människor outbildade o dumma fick allt det utrymme. Är det en sådan bild som är den vi vill förmedla till våra döttrar. Höjden av livet där det är så coolt är när du botoxat, gjort hår o läppar, ögonbryn, ögonfransar, smink, dieter o dyra märkeskläder. O synas synas synas
      Gör hon inte det så är hon inte någon längre. Ingen som fattar det, han hade själv lämnat uppgifter till tidningen. Om sina skulder. Varför ska jag läsa om någon jag inte har en aning om? Hur lånar man 30 Mill av kriminella till aktier???! O det är någon som sitter i SIN EGNA bil utanför som åkt dit för MÄNNISKOROV?! Det är patetiskt.

      Hon har ”fans”. Jag hade blivit förbannad på min styvdotter om hon sagt att hon ser upp till henne.
      O nu skriver folk att ”hon är en framgångsrik affärskvinna” herregud, googla det ordet så får ni se vad det är för något egentligen. Kvinnor som har utbildat sig och kämpat för att komma fram. Som lever det riktiga livet.
      Detta, en fejkblond halvt förstörd nu av diverse utfyllnader o annat i ansiktet är inte en förebild eller något som ska uppskattas. Det är en skev bild
      Som inte borde vara okej. Det är inte okej att förmedla att det är det livet handlar om. O inget äkta. Inget är någon meningsfull info. De kan lika gärna vara tillsammans fortfarande. Ingen som tänker så långt?! När det CC visar på är hur hon försöker hitta sätt att synas på?!

      Ingen borde följa henne. CC får kritik MEN en sak… hon gör något konstruktivt. Hon förmedlar att man ska ifrågasätta o lära sig titta på källor. Det är en helt annan sak att min dotter skulle säga att hon gillar. Då hade jag blivit stolt.
      Oavsett vad som är rätt eller inte så ska inte en kvinna vara en plastdocka utan levande o driven o ifrågasätta.

    Sinnes ändå. Tack H. Glöm inte maila Expressen och AB.

      Till alla som läser: tipsa Aftonbladet och Expressen om Camcams inlägg (detta inlägg) så att de vet att detta är en skandal med stort intresse.

        Tipsa@aftonbladet.se
        71717@expressen.se

        Andra kontaktuppgifter till Aftonbladet och Expressen hittar ni på aftonbladet.se/tipsa och expressen.se/nyheter/har-du-ett-nyhetstips-eller-bilder.

        Din rätt att vara anonym är skyddad i lag.

          Ja vi kan tipsa dem att granska CC och Bloggbevaknings alla lögner, vinklingar, hån, mobbing och förtal. Det är något de borde skriva om – och förhoppningsvis kan det leda till att denna blogg stängs ned och Camcam är körd.

            Ojdå, det tar verkligen hårt åt alla Bellafans.

            Gulligt att du försvarar Bella som kan ha förfalskat hot och använder sina egna barn till att mjölka ur det ännu mer.

            Hur många hjärnceller har du? Tvåsiffrigt?

              Många fler än du som skriver så idiotiskt! Väx upp

        Dom kommer inte skriva något om detta!

          Om inte, så har Bella betalat rejäla summor.

            ”Du anar inte hur långt man kommer med några sedlar i näven” eller hur var det?

          De kommer att skriva om det om vi visar att vi är intresserade av att se detta. Därför måste många tipsa om det. Glöm inte att de vill sälja nummer och få in så många sidvisningar som möjligt.

          Fast h kan väl med dessa bevis stämma Isabella för förtal? Det MÅSTE väl de skriva om? Jag menar om de kan skriva om att Virtanen stämmer Cissi får de väl fan skriva om detta också?

            F

            Enligt ditt resonemang: du tror inte att Bella skulle kunna stämma X för förtal isf?

              alltsa jag menar att de maste skirva om handelsen, da den ar ganska stor. sen vem som stammer vem aterstar att se.

                Så du menar att de ska skriva om att de här två bedriver förtalskampanjer mot varandra? Har svårt att se hur det kan finnas ett intresse i det?

            Isabella kan stämma H för förtal. Och Isabella kan stämma CamCam för förtal. Hört att det redan finns förtalsanmälningar gjorde, från minst två andra bloggare. Och säkert är det på gång av flera.

              Lol.

        ”Så att de vet att detta är en skandal med stort intresse”??? Är du ett barn?

      Tycker de e intressant att folk tackar H for detta da han varit med pa allt sammmas samt visar vilken typ av manniska han ar som gor detta mot sitt ex. Men att hon skriver om honom ar saaaaa hemskt. Dubbelmoral?

        TRor det snarare handlar om att hon började hänga ut honom I Expressen och sin blogg och att h bara försvarat sig efter det.

          ”Hon borjade” jaha vi ar pa den nivan, da kan jag inte forvanta mig mycket annat har. Lite laskigt anda att vuxna manniskor inte tanker steget langre. Ni tycker bli blivit lurade av Bella. Jag tycker snarare ni bara svaljer allt Camcam skriver.

          Tycker inte att visa sms gallande nat helt annat raknas som ”forsvara sig” mot hans ”forlora pengar anklagelser”

          Jag ar inte heller ett fan av Bella men ar forvanad over att ingen annan verkar reagera pa, forst och framst att H har gjort sig av med andras pengar (dock har han inte fuskat med statistik vilket verkar va dodsstraff) men ocksa att han totalt saljer ut massa olika privata saker mellan dom.

            22:27, bra skrivet!

        Cc och andra som hatar nämner bara allt som diskrediterar Bella. Övrigt utelämnas. Detta är inget annat än en helt och hållet subjektiv skvallerblogg, hur mycket Cc än påstår sig vara ”som vilken journalist som helst”. Pinsamt.

        Ta bort uppmärksamheten från sig själv.. Han är desperat

    Alltså vi visste ju allt detta. Men ändå. Man får lite ångest över hur långt hon är villig att gå för fame och pengar

      Ja, men nu kan jag visa er det jag vetat hela tiden.

        Fantastiskt!!!!!!!!!!! :)))

        Yes, äntligen fick vi se beviset!
        Är rätt paff av detta inlägg, även om jag tror mig veta vad Bella går för.
        Men nästan ännu mer paff av hennes senaste blogginlägg.
        Det skenade rejält….

          Desperat x200

          Det är superlätt att förfalska sms-konversationer.

            NJA knappast ? Risk att Bella skickar sina bad boys på denne då .Bella har senaste tiden plöjt Johan Falk filmerna och med hennes alla diagnoser så har hon klivit in i denna ” bad boys era ” hennes liv kretsar just nu i mutor, hot och avhuggna fingrar om man inte betalar !!!! Så att förfalska sms törs nog ingen göra mot Bellla ….. om man inte vill äta flytande sedan bara ??

          Har inte tanken slagit er att X lurat folk på pengar och lika gärna kan lura er alla med en snabbt ihopsnickrad sms-konversation. Bedragare brukar vara bra på att manipulera. Och på att luras..

            Tror inte hangar lurat folk på pengar? Han har fått i uppgift att investera folks pengar vilket han också gjort men tyvärr inte speciellt bra. På dig låter det som att han är en sol och vårare, tänker att det kanske är bra att du får veta att det finns folk som alltså jobbar med att investera andras pengar?

            Ingen som tror att de ens varit tillsammans eller nu har gjort slut?! Ingenting behöver stämma. Ngn som sett dem tillsammans med hennes barn privat? Finns det ngt som
            Stämmer här? Vad är verkligen bekräftat? Inte ett skit. O folk går på det. Det är en dokusåpa 2.0

        Kanske jag som inte hängde med i inlägget, men hur kommer det sig att du kunde publicera detta nu? Hade källan godkänt det, eller är det X som också haft tillgång till dessa sms och gett dem till dig?

          Tror att Camilla hade en annan källa först men Att X också är en källa som kommit i efterhand och är ok att det publiceras. Den gamla källan vill fortsätta vara anonym.

            Aha okej, då är jag med!

            Hur vet du det?

              Säger ordet TROR dig något alls, anonym 23.44?

        Haha ja du kan ju låtsas att du vetat något men hur skulle du ha vetat detta? Du har alltså haft kontakt med H ? Nej du har inte vetat något alls och inte haft några bevis för någonting. Nu låtsas du det när H kontaktar dig, vad säger att H talar sanning och VAR är bevisen? Du CC har ljugit om så mycket – du började med att påstå att Bella skrivit att hon fått hotlapp fasttejpad på sin bil MEN det skrev hon ju aldrig MEN så tolkade du det och missförstod – när du förstod det så skrev du att Bella ljugit om hotlapp och att du har bevis MEN nej du hade inga bevis.

        Det är du som har ljugit dessutom så har du ju nu ändrat din version – inna påstod du att du visste att Bella skrivit lappen själv men så låter det inte nu, hur ska du ha det? Du är fan inte klok – skrämmande att du lyckas manipulera så många läsare. Hoppas allt slår tillbaka på dig, brukar bli så. Men… NU SÅ ÄR JU BELLA KROSSAD OCH SÄNKT OCH SLUTAR BLOGGA! Så ditt mission är complete MEN hur ska det gå för denna blogg då, sänkt den också ju och hur ska det gå för Bella-gamarna. Allt är slut… alla kan återgå till sina liv.

          Hon har ju haft en annan källa som inte ville röja sin identitet och därför kunde hon inte bevisa något med hjälp av den källan. Men nu valde en ny källa, alltså x, att bevisa att det var fake. Och nu ser vi ju att camcam haft rätt hela tiden.
          Lugna ner dig lite och läs en gång till så kanske du förstår.

            NEJ hon har inte haft en annan källa, hur dum är du, tänk lite. CC skrev när hon förtstod att hon missflörstått inlägget att Bella själv srivit en hotlapp MEN nu skriver CC att den lappen hade Bella fått tidigare och lappen är ej fejk utan den är äkta. – alltså ljög CC när hon skrev att hon vet och har bevis att Bella har skrivit den lappen själv. Allt annat som CC tar upp i inlägget bevisar inte att Bella ljuger om hot eller har gjort något skandalöst överhuvudtaget. Det visar bara, om smsen är äkta, att expojkvänner smsat råd och hur han tycker hon ska skriva ett inlägg. Varför har de strukit över ett par ord Bella skrivit. ? Varför gapar CC flera ggr att Bella hittat på hot för att dra fokus från påhittade siffror, plus massa annat vinkat, vänt och påpekanden som får Bella att se dålig ut. CC skriver väldigt strategiskt och manipulativt, och X visat att han är strategisk. Dessutom har ju han bekräftat en massa som visar på att Bella INTE ljuger.

              Du igen? Sluta skrik för fan.

              Du framställer dig som Bellas bästa vän här.
              Oavsett så är det så att alla vet att Blondinbella ljuger.
              Hon har inte så många läsare som hon påstår.
              Mycket utav det hon gör är byggt på lögner.
              Det förstår väl alla?
              Att bygga ett liv på lögner är något som kommer få Bella att falla.
              Bara hon själv kan ta ansvar i det.

              Anonym 01.49 den enda som gapar här är du, som gör det dagarna i ända. Varför hänger ditt liv på vad som skrivs om Bella? Maniskt skov på gång? Ta en tur till psykakuten så hjälper dom dig.

              ?

          ”Så ditt mission är complete”

          Ditt mission tycks aldrig vara completed utan du fortsätter att GAPA och SKRIKA dagarna i ända å Isabellas vägnar. Undrar hur ditt liv ser ut egentligen?

            Förresten, roligt att Anonym 20.42 tycks vara lika kass på engelska som Isabella. Är det nåt krav för att få jobba för Isabella/försvara henne på nätet?

          Du låter som anan book men utan alla smileys och annat.

      Dock många som på riktigt verkade tro att detta var något Camilla bara hittade på, men tji på er

        Nej, det var flera som sa att detta var något Camcam _påstod utan att kunna backa upp_. Stor skillnad. Och korrekt spanat, fram tills nu?

        Jag tycker att det här är suspekt, men jag vill veta mer innan jag bildar mig en uppfattning.
        Det är trots allt sms (många utan tidsangivelser) som antingen kan vara falska eller vara tagna ur sitt sammanhang. Från X, som har allt att vinna och ingenting att förlora på att smutskasta henne. Jag skulle kunna snickra ihop i princip vadsomhelst med hjälp av 1,5 års sms-konversationer med mitt ex om jag ville. Just saying)

          Du kan inte fejka sms från ditt ex mobilnummer i efterhand. Just sayin.

            Finns flertalet appar för att just fejka sms, lägga till sms i efterhand osv. Med det inte sagt att jag påstår att han gjort det, svarar bara på påståendet att det inte skulle gå vilket inte är sant. Det går.

            Anonym

            Jag menade att jag hade kunnat snickra ihop nästan vadsomhelst med original-sms’en. Med 1,5 års material.
            Genom att ta saker ur sitt sammanhang, visa upp valda delar, radera mina egna sms och skippa tidsangivelser.

            Jag säger inte att jag är 100% säker på att hon inte gjort det här, eller att det inte har gått till så som det anges i inlägget.

            Jag sa:

            1. Folk har inte sagt att Camilla har hittat på det här, bara att hon påstod saker utan att backa dem. Vilket är sanningen.

            2. Att jag till skillnad från alla galna Gordon Gecko-fangirls här inne ser ett problem med X trovärdighet

            3. Att det finns uppenbara problem med sms som bevis om de inte verifierad ordentligt.

              L, skönt att läsa att det finns någon här med analysförmågan i behåll, jag håller helt med dig.

              Då är det ju inga problem för Bella att gå ut med original sms:en ??‍♀️

                Ja, eller polisanmäla för förtal. Om det inte sker, är detta alltså sant.

                  Nej, så kan du inte tänka. Man är inte tvingad att polisanmäla att man blivit förtalad även om man blivit det. Det betyder verkligen inte att nåt nån säger om en är sant.

              Precis vad jag tycker L! Skrämmande hur många som urskiljningslöst tror på att Camillas hemliga källa och personen x lämnat riktiga uppgifter.

              De flesta måste vara väldigt unga naiva personer. Tänk efter lite mer.

            Påstå inte saker du inte vet något om 19.02! Om du visste hur snabbt det fixas i olika appar skulle du inte skriva så dumt.

            Cam skriver ju ständigt elakheter om Bella. Varje dag för att vara exakt. Alltid negativt. Det har pågått jättelänge. När Cam sedan hänvisar till hemlig källa eller x angående uppgifterna ovan, kan det inte tas på allvar.

            Källkritik!

          L ge dig! Bella har förlorat!

            Förlorat? Det är bara ni som befinner er i ett krig, herregud. Alla vet att Bella provoverar, hon är öppen med det. Hon skrev aldrig när hon fick lappen och den verkar vara äkta. Att hon sen skrev dramatiskt om den, och? De flesta influencers gör exakt det. Vad ska uppdrag granskning, Aftonbladet och expressen skriva? ”Influencer hävdade att en hotlapp var från en viss dag men den var det inte, skrev osanning i sin blogg” jaha? Förstår inte vad ni blir så exalterade över. Det är inte värsta scoopet, alla vet detta och det är cringe att alla tror att det är världens grej.

              Hotlappen är själv inte äkta, skriven av Isabella Löwengrip själv.

              Håller med! Källkritik existerar inte hos många här. Vem vinner på att lämna falsk information? Kan man lita på Camcam och hennes påstådda källa när hon så uppenbart starkt ogillar Bella?

                Det ser ut som att hotlappen är skrive av Bella själv från början:

                Kolla utropstecknet och ‘g’ t.ex
                Jämför också ‘till’ (hotbrevet) och ‘tills’ – bilden under

                (öppna länken i ny tab)
                Isabellas handstil:
                https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1176885/images/2010/img_1626_70523246.jpg

                Varsegod 🙂

        Mja, snarare att man väl inte ska blint tro på allt som sägs utan bevis. Det är rätt sunt, kan jag tycka. 😉

    OMFG?

    Wow. It’s going down, I’m yelling timbeeeer.

      You better mooohv.

      Den låten fastnar ALLTID i hjärnan varje gång jag hör den.

    Heja hajen heja!!! The truth shall prevail som man säger.

      Read my lips.

      #teamhajen

      Fast vadå heja Hajen… han har ju gjort rätt dumma grejer han med… och verkar ju dessutom med på hennes planer

        Eller hur. Kan folk snälla sluta älska hajen bara för de hatar Bella.

        Heja hajen i och med att han håller på att avslöja BBs dirty little secrets. Håller med om att han har agerat felaktigt gällande hans arbete osv.

          Felaktigt? Det var också en omskrivning som heter duga.

            Haha ja om Bella gjort samma sak som Hajen misstänker jag starkt att det inte skulle beskrivits så milt som att hon ”agerat felaktigt” (med all rätta)

    Tack Camcam, du är såååå bäst! ♥

      Jättebra jobbat Cam! Imponerande!

      Fyfan ni äcklar mig. Skaffa er en riktig mening med livet tycker jag. ”Tack CAM CAM” för vadå??? Mår du bättre nu eller?

        Japp, det gör jag i alla fall.

        Jepp, nu kan jag sova gott 🙂

        ”Skaffa er en riktig mening med livet tycker jag”

        Säger hen som spammar hela kommentarsfältet full med försvarsinlägg å Isabellas vägnar, dag som natt, varje dag.

          Du glömde nämna att personen skriker som ett barn. Kan verkligen föreställa mig att hen tuggar fradga, håret står rakt upp och personen hamrar på tangentbordet så illa att det går sönder.

            Precis. Hen har nog nåt maniskt skov på gång då hen gapar här verkligen 24/7.

    OMG

    Rent spontant känner jag, hur orkar man leva sådär? Arrangera hela sitt liv, allt privat, runt en jävla blogg?
    Och det hon skriver på sin blogg nu, att det öppna förhållandet var H:s idé? Hon har ju typ inte skrivit annat än hur hon aldrig vill leva med en man igen osv.
    Jag tyckte verkligen synd om henne och trodde på henne denna gången men hon gör det helt klart svårt att hålla fast vid den sympatin.

      Håller med!

      ”Den öppna relationen var hans idé, något som egentligen inte kändes rätt men jag ville att det skulle fungera. Så jag accepterade det.”

      SAY WHAT?! Så har det verkligen inte alls låtit innan. Då var det helt och hållet hennes idé… Vet fan inte vad jag ska tro på längre. Everything is a lie! ?

        Om hon kom på det så ljuger hon nu, om han kom på det så ljög hon då. Hon ljuger oavsett hela tiden. Om det nu var H som ville ha ett öppet förhållande mot hennes vilja så fanns det ingen som helst anledning för henne att göra ett inlägg om det och bre ut hela tankegången.

        Biten om öppna förhållande har hon redigerat in nu, först var den biten inte med.

        ”Att vi var familj. Den öppna relationen var hans idé, något som egentligen inte kändes rätt men jag ville att det skulle fungera. Så jag accepterade det.”

        ”Ikväll kommer Linus och Sheila över på middag. Roomservice och så vill jag ligga tätt intill dom och bara gråta. Jag känner mig som ett vrak.”

        Dessa stycken har hon lagt till nu i efterhand.

          Hele avsnittet er jo en selvmotsigelse. Sa han at de var en familie eller ville han ha et åpent forhold? You can’t have it both ways.

          ”Den första människan jag släppte in på riktigt visade sig vara någon annan. Det gör så ont.”

          Hyfsad diss mot Odd där. Hon gifte sig alltså med en man hon inte släppte in på riktigt, menar hon, eller?

            Tänkte jag på också. Men hon skriver oftast vad hon tror kommer ge henne flest likes och sympatier.

            Stackars Odd! Så uthängd, svartmålad och sågad den mannen blivit av Bella. Hedervärt att han hållit sig till sitt löfte för barnen genom allt detta. Vilken hjälte!

              Men ärligt talat. ”Känga till odd”?
              Hon kanske känner så? Tycker ni själva att ni måste vara tysta om hur ni känner för er partner/en person som betytt mkt av respekt för ert ex? Jag kanske borde stryka ”Du är min största kärlek i livet, har aldrig upplevt det här tidigare ” från mitt stundande bröllopstal, av respekt för alla mina ex och mina barns far?

              ????

                Herregud L. Hitta på något annat. Dina nerver verkar inte klara av detta kommentarsfältet, så varför hänger du här när du vet med dig att du bli kränkt åt Isabella? Låt bli att läsa kommentarsfältet när det handlar om henne. Du blir ju helt hysteriskt.

                  Ja verkligen, jag har varit otroligt hysterisk. Jag är i jämförelse med majoriteten här inne _mycket_ aktiv i kommentarerna. Obs ironi.

                  Ni sitter på riktigt och tycker att hon attackerar sin exman genom att uttrycka sina känslor för sin ex-pojkvän. DET är hysteriskt om något
                  ??

                  Lustigt, min ödmjuka åsikt är att Ls nerver verkar vara de mest intakta i hela kommentarsfältet 🙂 Tack till L.

                  Anonym

                  Tack själv, det är uppfriskande att se att det fortfarande finns människor som inte är så rabiata att de sväljer -och spinner på- ALLT.
                  Kommentarerna här ovan om Odd är ett ypperligt exempel på hur tiltad man kan bli av masshysteri ??

                  L verkar smartare än många här tycker jag. Ni som köper allt Cam skriver är … inte så smarta.

                  Sms med alla uppgifter som tid, tfnnr mm går att skriva i efterhand i flera appar. Precis som man vill ha dem. Går jättesnabbt. Vad säger att sms:en är äkta? Vem vill trycka till Bella just nu? Förutom CC då ??. Jo x.

                  CC har ändrat sin historia om lappen. CC har även hävdat osanna saker tidigare, som att Bella ljög om sin stalker. Varför ska man tro på detta?

                  ^ Säger Isabellas lilla fan som är i panik. Måste vara hårt när man inte längre kan lita på sin master ♡

              Han verkar faktiskt vara jättebra!

            Hon har dessutom uttryckt att hon INTE släpper in någon efter skilsmässan (som hon inte ena genomfört än), förlitar sig enbart på sig själv osv, och nu plötsligt var de själsfränder?

            Nä jag tror att denna relation var fejkad från hennes sida från start, det har varit något suspekt med hela grejen hela tiden.

          Ja och häromdagen skrev hon att han ville ha barn med henne, och att hon då tänkte att det var för att på riktigt nästla sig in hos henne.

          Haha alltså det där med öppet förhållande…. I Augusti skrev hon att hon ville ha öppet förhållande se: https://www.isabellalowengrip.se/2018/08/12/ett-oppnare-liv/ , hon vill vara fri och inte leva med bara en person.

          Nu skriver hon att han var den som ville ha ett öppet förhållande och hon ville det inte men gick med på det ändå. Och någonstans däremellan har H sagt att han vill skaffa barn med henne.

          Kan ju absolut vara så att man ändrar sig om detta men ja låter ju lite som en efterkonstruktion.

          Men hur kan ni fortfarande bli så upprörda över att Bella vrider på sanningen i bloggen? Är man inte kognitivt nedsatt insåg man det för många år sedan. Hon säger ju tom det själv. Ändå går det inte in?

        Det är två timmar till London. En till Paris…
        haha hennes egna ord om hennes dejter utomlands..
        vad håller hon på med.. i varje tidning står det ju om att hon hatade sitt förra förhållande med oxrullader och Netflix..
        Och önskade krossa kärnfamiljen osv osv…

      Det orkar man väl inte. Hon knaprar medicin å gråter för att hon är rökt?

      Jag vill minnas att det var på samma sätt med O. Först ”han lagar så god mat” när de var gifta, sen trashade hon hans matlagning och började äta plantbaserat, och nu när de ska vara lyckligt skilda så gör han den bästa köttfärssåsen igen (eller vilken rätt det nu var). Det är viktigt att komma ihåg att bloggen inte är IL:s dagbok. Hon framställer saker så som hon tror det kommer gynna henne mest, inte nödvändigtvis så som det faktiskt var.

    Så. j–la. Sjukt.
    ”Värsta” avslöjade hitills! Förstått hela tiden att det är så här hon funkar, men synd många har så svårt att tro det.. Tror det är dags att sätta på popcornen va?

      OMGGG!!! Hon är körd! äntligen!

        Ja om inte detta är spiken i kistan så fattar jag inte! Fejka ett hot?! Hon är ju värre än bedragerskan (som vissa här inne ger sig på med jämna mellanrum :P) Manipulativ och falsk så det står härliga till.

          Kan man inte anmäla henne för bedrägeri? Tänker på de falska siffror som hon visar och all reklam på falska siffror? och fejka ett hot?

            Precis. Fejkade siffror/falsk statistik har gett henne andelar i bolag = hon har tjänat pengar på att medvetet ljuga. Denna falska statistik har också gett henne utmärkelsen ”Sveriges mäktigaste affärskvinna” då motiveringen rörde att hon når ut till fler kvinnor än någon annan…
            Luftslottet, luftslottet… Två bedragare som träffade varandra, Bella och H.

              Undrar vad Natural Cycle tycker om detta då de gav bort andel och nu värderat ganska högt. Det har hon använt för att kunna ta lån till huset .

              Huset är på så vis köpt på grund av att ha visa upp falska siffror.

              Set fanns inget som visade att hon använt falska siffror i avtal, bara i intervjuer.

    Du är fantastisk Camcam som gräver i det här! ???

      Gräver? Jag har inget förtroende för inlägg likt detta av en så partisk person som Camilla.

      En trovärdig granskning är objektiv och personliga åsikter utelämnas. Alla påståenden måste kunna styrkas!

      Camcam trodde tidigare att Bella ljög om att hon har en stalker och skrev det på bloggen. Det är verkligen förtal att sprida en falsk uppgift i syfte att svartmåla Bella. Varför tro på CC nu? Sms går att skriva själv i en app. Så bevis? Nej.

    Äntligen kommer sanningen fram! Karma!

    Den som skrev lappen fick åtminstone rätt i slutänden. Tragiskt hela grejen.

      Hur menar du nu? Vill du förtydliga.

        Hennes ego kommer skada henne, gissasr jag?

    Hhaha asså att du vill få detta att låta som världens scoop? Vad är du ens utefter, att ”karaktärsmörda” Isabella? (Verkar vara ditt nya favoritord)

      Det sköter hon så bra själv. 🙂

      Det gör ju Bella förbannat bra själv med alla lögner

      Det ÄR ett scoop.

        Inne här ja. Utanför bloggbevakning är nog intresset svalare. Snart ropar väl någon ”guldspade!!!” igen som när Camilla avslöjade hennes fusk med siffror ?

          Har någon seriöst ropat Guldspade?
          Jag dör ??

            Ja det fanns en del som trodde att Camillas ”scoop” med sifferlögnen skulle kunna ge en guldspade. Osäker på om de trollade eller var allvarliga men det blev en del diskussioner kring vad som faktiskt brukar ge guldspade.

              Jag tror nog att det var relativt mycket på skämt. =)

                Ok, tur ?

                Seriöst ställd fråga då jag kan noll om sånt här:

                Varför benämns X som X här? Tänker att ett inlägg med info från honom publicerat på uppmaning av/I samråd med honom; knappast kan klassas som förtal?
                Han är ju inte direkt anonym, så det kan väl inte vara pga källskydd? Är det av andra anledningar att hans namn inte skrivs ut? Isf vilken/vilka?

                  Camcams chefredaktör har förbjudit det.

                  Anonym

                  Jo jag förstår det, men jag undrar av vilken anledning?

                  Har din chefredaktör tvingat dig att skriva ”bevis” inom citattecken för att bevisen inte är granskade?

            ???

      Att ”karaktärsmörda” Bella är väl knappast någon skamlig aktivitet. Det är bara att gräva fram sanningen så framstår karaktären eller snarare bristen därpå i sitt fulla ljus.
      Nu börjar Bellas cyniska moral hinna ifatt henne. Läsarna revolterar mot hennes skamlösa manipulationer och ständiga förvanskningar av sanningen.
      Läsarna har tagit på de gula reflexvästarna och går ut i protest!

        Men gaaaah, sluta missbruka citationstecken. Du kan skriva karaktärsmörda utan, om du nu känner att du vill öva på det nya ordet du lärt dig.

      Frank – gå lägg dig.

      Frank: är du Head of på något sätt? Du vet precis som alla här att detta är en stor skandal för Bella – större än statistikljugandet! Kan t.o.m. vara hennes största skandal hittills.

      SCOOP OF THE YEAR!!!!!!!!!!!!! FANTASTISKT JOBBAT CAMCAM!

        Scoop of the year? ? du kanske ska läsa lite andra sidor än bloggbevakning för ett litet tag ?

          I influencer sammanhang givetvis 🙂

          Hade varit kul att fa en kommentar av bransch kollegorna, kenza, Rebecca Stella (som hyllat Bella), Forni etc…..

            Tro mig, de bryr sig inte. Alla sitter i samma båt.

            Forni är på exakt samma nivå som IL, hon spelar exakt samma spel trust me. Sanningen kommer komma fram även för henne

              Precis, petra känns äkta, forni känns så jävla falsk

    Ja en megaeloge för detta avslöjandet alltså! Tack som f-n!

    Hahahaha helt sjukt

    Detta är ju de sjukaste någonsin!

    Bra jobbat Cam!

    Bella är körd

      Nu njuter du va ? Usch!

        ???

        Suck på dig.

        M tycker alltså synd om Bella i det här läget? Bra att hon outas!

        Guuuuud vad jag njuter!!

          Är du en sån där som ”förstår” Peter Madsen…? Vad håller ni på med?

            Vad har Peter Madsen med detta att göra? Kunde inte du hitta på nåt mer långsökt? Vilken panik ni Bellafans har, underhållande att följa när ni är så ivrigt gör bort er hela tiden.

            Fasr ska vi dra in Peter Madsen så borde det ändå påpekas att Madsen ljög och ljög tills han inte kunde hålla reda på lögnerna och dessutom om något allvarligt – precis som Bella gör just nu. Men nu tycker ju även jag som är kritisk mot Bella att det är långsökt att dra in Madsen i detta. No?

      Tyvärr tror jag inte det. Man kan ju hoppas att några fler får upp ögonen för hennes sanna karaktär, men det kommer alltid finnas ett följe som ääääälskar Isabella.

    Yääääs Cam!!!
    Tack för allt jobb du lägger på detta!!

    Är helt galet hur långt Bella kan gå för lite publicitet.

    HAHAHAA jag vill verkligen läsa hennes förklaring till detta

      Blir säkert något ”glatt imorn”

      Ignorerar…hon går vidare och biter ihop som den ”starka kvinna” hon är. Jobbet måste fortgå osv. Hon är hal som en ål.

      Jag tror jon kommer säga X fick henne att göra detta.

        Tror som dig. Eller så kommer hon säga ”jag har alltid varit öppen med att jag har en strategi för bloggen och lägger ut olika inlägg vid speciella tider för mest impact. Detta är bara ett exempel på det – hotet var ju riktigt och jag hade fått det bara dagar innan. H läcker det nu för han vill få bort fokus från sig själv och den sits han befinner sig i”. Typ?

    Såg på hennes blogg att X var den som ville ha öppen relation – inte riktigt så det framställts i alla intervjuer..

      Jag tänker nu mer, kan alla som velat få hennes ”dåliga” beskrivningar av X till att vara för att distansera sig från kidnappare etc VARFÖR skriver hon då nu om hur mycket hon älskade honom och saknar honom igen⁉️‼️⁉️❓

      Nu har hon ju visat på att hennes känslor är där och då återigen visat sig sårbar för utpressning. ALLA tidigare inlägg är nu helt bortkastade enligt era teorier. ?‍♀️

        Enkelt. Han har mer på lager som är mycket värre än det här.

          Ja det tror jag också. Jag är bara ute efter alla dem som tyckte, till skillnad från mig, att det var motiverat för Bellas egen säkerhet att smutskasta honom.

          Alla de argumenten föll nu de sista lilla möjlighet till att det skulle vara en bra och motiverad anledning.

            Hur föll de argumenten menar du? De är väl fortfarande lika relevanta?

              Nej. Läs vad de skrivit bakåt i bloggen.

              Läs sedan Bellas senast inlägg. Raka motsatt effekt till vad de hävdade att hon ville uppnå.

            ”till skillnad från mig” LE GRANDE MOI

          Varför tror ni på x som lurat personer på enorma summor? Är det en trovärdig person? Bedragare är extremt bra på att ljuga och få andra att lita på dem. De ljuger för att gynna sig själva. Vinner han på att ljuga nu? Ja i allra högsta grad.

        För bara nån dag sen så skrev hon att hon inte saknade honom alls.

      Fattar inte.. Är det oxascanden som gör att hon slänger ur sig ett så oerhört underligt inlägg?
      Eller spelar hon på H’s känslor och försöker få honom att lugna sig med avslöjanden, för ”hon älskar honom fortfarande”?
      Det där blogginlägget är väldigt, väldigt underligt.

        Det senare.
        Hon är livrädd att han ska komma med nya avslöjanden.

    Otroligt pinsamt för Bella blir spännande att se hur hon förklarar detta (eller snarare typ låtsas som att det regnar).
    Låter ju dock som att H varit lika jäkla delaktig i det här? Låter som att han orkestrerat allt för att det ska låta trovärdigt. Vad är hans ursäkt? Och jag tycker iaf att denna smutskastning fram och tillbaka bara är otroligt pinsam.

      Ja alltså han framstår ju inte heller som en hedersknyffel direkt.

      Håller med om att han bidragit, men vem gör inte det när man är kär och vill att ens käresta ska lyckas? (och han har ju besvisligen en något felinställd moralkompass men såna människor finns ju). Hans trovärdighet går inte upp för att Bellas går ner. Jag skulle säga att X trovärdighet är ungefär ”samma”, medans Bellas störtdyker, om du förstår hur jag tänker 🙂

    Stora journalistpriset till Camcam!

      Ni måste skämta ?? herregud

        Förra året fick Matilda Gustavsson pris som årets avslöjare när hon avslöjade kulturprofilens övergrepp mot kvinnor, 2019, Camilla Gervide, avslöjade fusklapp.

          Ja, helt jämförbara bedrifter!

            ??? eller hur.

          Njaej. Lappen var väl äkta. Hon avslöjade att man publicerat en äkta lapp vid ett senare tillfälle.

            Glöm inte att hon först ville fejka ett helt ny lapp men kunde inte placera ut den då Magnus skulle se det.

            Camcam, går detta att förtydliga?

            Folk verkar inte fatta hur seriöst allvarligt detta är.

            !!!!

              Tycker fortfarande handstilen på lappen är alldeles för lik Isabellas egna för att det ska vara ett sammanträffande. Eller sparar hon en mapp på kontoret med diverse hotlappar med lagom ljumma hot just in case? I och för sig när man läst ovanstående konversation, inte omöjligt.

              Seriöst allvarligt, är du på riktigt? Klimathotet är seriöst allvarligt, världssvälten år seriöst allvarligt, detta är en ring i en ankdamm! Skaffa lite perspektiv på tillvaron.

      Haha!

      18.22, gör dig själv en stor tjänst och läs annat än bloggbevakning, du behöver helt uppenbart vidga dina vyer ordentligt. Helt otroligt ?.

    Hoppas detta sätter stopp för styrkekramar och hejarop på hennes blogg som ’du är så stark, en sån förebild, vilken powerkvinna’

    Noll sympatier, noll respekt, 100% bojkott av hennes produkter. Patetiska, sorgliga, egotrippade kvinna.
    Om inte detta är spiken i kistan för Bella så vet jag inte vad som kan krävas.

      Många som kommenterar på Bellas blogg och skickar hjärtan och styrkekramar vågar inte läsa varken Bloggbevakning eller Flashback. De fortsätter att tro på Bella deras stora förebild och vill inte ha något ifrågasättande. Det är som en sekt som lever i sin egen övertygelse.
      Verkar som Bella är en polariserande person som delar upp folk i klara för- och emot-grupperingar. Det är svårt att förhålla sig neutral och saklig till en person som hon. You’re either with us, or against us.

        Bara det att inga negativa kommentarer kommer knappt fram..hon stoppar dom. Så vem ska informera dom om att de finns en annan sida av myntet…

          Bomba hennes instagram med att hon fejkat och hänvisa till bloggbevakning.

          Hon kommer antingen stänga ner kommetarsfältet (bad for business) eller så kommer nån stackare att sitta och radera kommentarer för fullt, men det gäller att ligga i och kommentera sanningen hela tiden. De måste ju sova nån gång.

          ############ #screwed

        Nej det är inte svårt, man kan helt enkelt inte bry sig också.

          Precis. Att bella hittar på massa saker är ingen nyhet. Bella har flera gånger tydligt berättat öppet i intervjuer om sitt tänk. Ändå blir så många förvånade varje gång hon skrivit något provocerande. Är ni lite tröga undrar jag?

            Det är du som är trög. Tänk ett varv till.

      Håller med dig. Förstår inte varför jag just nu ens lägger energi på att läsa om det här? har ALDRIG sett något i henne som gör att jag känner respekt eller uppskattat henne. Hon verkar bara vara otrevlig o dryg. När hon började så var bloggen om att stå på Stureplan o vara mer coolt klädd än Elin Kling. Bloggeran. Rätt tid, rätt plats för henne. O nu flyter nätet över o vi blir stångade om all meningslös info. Media spyr ut nyheter om någon kille som jag aldrig hört talas om är skyldig folk pengar. Jaha?! Det är inte ens bekräftat. O om han nu skulle vara jagad av kriminella så borde det väl finnas polisanmälningar?! Han gick också plötsligt ut SJÄLV med nyheten att han har skulder. Bara sådär.
      O nu sitter någon i sin reggade bil utanför hennes hem som är dömd för ”människorov” HALLÅ?! Att ingen ser hur blaskigt det är?! Skitkorkat. samma med lappen. ”Blondinbella hade en lapp på sin bil.” Ööööööh? Och? Om det är så hemskt så det har sånt nyhetsvärde så borde väl polisen ha den o lätt se vem som har skrivit. MEN…. det går aldrig så långt. Inget så illa så det faktiskt blir en polissak o de bekräftat vad som händer.
      Det är så mkt blajja. Bara fejk. Jag har vant mig att stänga av henne de sista åren. I början störde det mig något fruktansvärt att obildade, dumma brudar som fick så mycket utrymme och bara bekräftade en patetisk bild av tjejer. Smink, kläder, inredning o bilder bilder bilder på sig själva. Undertoner av att göra botox o läppar o löshår o fransar o bara bläääääää. Helt sjukt att det är så.
      Vanliga tjejer som försöker skapa en fejk bild där de stod o vaskande champagne på Stureplan liksom. O så säger folk att hon är en framgångsrik företagskvinna nu? som att hon kämpat sig igenom handels eller Chalmers som oss andra för att bli ”framgångsrika företagskvinnor” googla det en gång så lär det dyka upp kvinnor i helt andra roller???

      Hon borde bara totalt inte släppas fram. Meningslösa artiklar i expressen o Aftonbladet. Är det så vill ha det? Nyheter om henne?! Vad?

    Detta är inte bara bevis på att Isabella är kapabel till att ljuga om hot, det är också bevis på hennes ex-pojkvän är exakt lika manipulativ och beräknande som Isabella. Det är ju i stort sett HAN som lägger upp och föreslår en hel strategi för hur iscensättandet av hotet ska gå till?

    Bägge dessa individer tycks helt och hållet befinna sig uppe i det blå och ingen av dem bör ”hejas” på överhuvudtaget.

      Fast ingenstans står de väl att hotet är påhittat? Det de diskuterar är väl hur de ska publicera?

        Hotet är gammalt. Dvs det hade inte kommit denna dag. De tog ett gammalt hot som kom för länge sedan och framställde det som ett nytt hot som kommit efter Bloggbecaknings inlägg.

        Nej, det är inte påhittat. ”Iscensättandet” var kanske fel ordval, men faktumet kvarstår att det är X som föreslår en strategi för hur detta gamla hot ska porträtteras som ett nytt hot som Isabella mottagit till följd av Camillas inlägg.

          Och Isabella som gillar upplägget efter att HON pratar med honom om det för att HON vill få idéer från honom och exekverar det de BÅDA går med på. Ingen tvingade henne att göra det. HON valde det själv.

            Jag har väl inte hävdat att någon tvingade henne eller att hon inte valde det själv? 🙂 Det jag skrivit är att dessa SMS inte bara säger någonting om Isabellas karaktär, utan de säger även någonting om X karaktär då han de facto föreslår en strategi för att få det hela att verka trovärdigt.

              Japp. Sen använder han det för att hämnas på flickvännen när han satt sig i skiten helt ensam…härlig kille.

                Precis. Och folk hyllar honom som värsta hjälte för det

        Glöm inte att hon först ville fejka ett helt ny lapp men kunde inte placera ut den då Magnus skulle se det.

        Camcam, går detta att förtydliga?

        Folk verkar inte fatta hur seriöst allvarligt detta är.

        !!!!

          Done.

          Det är ju X som vill fejka en lapp inte Bella. Att han har svårt för verkligheten är väl klart för de flesta nu.

          Appråpå det. Jag har noll koll på säkerhets/livvaktsbranchen, men kan detta påverka Isabella som kund hos Magnus företag? Spelar det roll att en klient ljuger om vilka hot som hen mottagit, eller kör man bara på så länge hen betalar? Spontant känns det ju betydligt svårare att göra ett bra arbete om ens klient hittar på hotscenarion?

            Han känner väl att det är bäst att inte bita den hand som föder honom…

              Enligt analys på fb går det inget vidare för livvaktens bolag, så han kommer väl inte släppa Bb.

          Och igen, seröst allvarligt? Du vet inte mycket om vad som händer i världen va?

      Nej folk som hyllar hajen nu har nog helt tappat distansen. Men så länge bella sägs emot så är alla nöjda och glada.

        Håller med. Går bra att vara kritisk mot Bella och förfasas över hennes lögner utan att hylla X som inte direkt verkar vara en bra person.

          Det är ju faktiskt Bella som har ljugit för oss alla.

            Nej hon har ju inte ljugit om någonting. Vad menar du att du tror att hon ljugit om?

            Och? Isabellas lögner gör inte automatiskt X till en bättre person. Man måste inte välja en sida utan kan tycka att både betett sig illa.

      Precis!! Skrev en kommentar om detta men den verkar inte ha publicerats… vad är hans ursäkt? Han verkar ju lika delaktig.

        Det är inte hans ansvar, klart det spiller över lite på honom men det är hennes blogg. Precis som när det gäller hans dåliga affärer, hans fel men hon kände till så spiller över på henne. Men fortfarande inte hennes fel. Det roligaste av allt är väl att om hon bara gått ut och sagt ’det är slut nu, jag visste att han hade gjort dåliga affärer för andras pengar men inte alls i den omfattningen och jag drogs med av känslorna men insåg inte vidden, nu är det slut dock’ vilket verkar vara sanningen så hade ingen ens reagerat på något.. Men hon ville ha publicitet.

      Naturligtvis kommer IL nu säga att X sa åt henne att göra så här och att hon inte vågade annat än göra som han sa eller något liknande.

    Brukar människor som är såhär ha någon form av personlighetsstörning? Eller inget samvete?

    Jag skulle må så otroligt dåligt om detta var min situation.

      Psykopat. Inga skrupler.

      Ja typiskt Adhd människor att tycka att de ska få göra precis som de vill och roffa åt sig uppmärksamhet genom att ge sig på andra som påtalar deras omogna och falska beteende!

    Känsla för dramaturgi hade han ändå X bra tips om hur hon skulle bygga upp inlägget.

    Nu känns resten väldigt trött o sorgligt och jaha samtiden 2018 ingen är förvånad men ändå överraskad.

    Två tankar:

    Blir en illusion sann om tillräckligt många tror på den?

    Allt detta för att sälja reklamplats? Vilket slöseri…

      Ja det här känns som en riktig ”true man show” som börjar spåra ur, och det är väl vad som händer med serier som gått länge, för att de ska ha en fortsatt story och behålla tittarsiffror. Det är sorgligt och det känns som att v bevittnar två unga människor som tappar fotfästet där ingen är vinnare.

        Precis liksom herre.

    Nytt snyft-gråt inlägg på Bellas blogg.

    Känns som att hon visste att detta inlägg skulle komma nu, så hon skrev ett inlägg och publicerade precis innan så att folk ska tycka synd om henne…

      Givetvis, hon visste att jag skulle publicera kl 18. Det har jag kommunicerat till henne.

        På riktigt?!?! Åh herregud det bevisar ju bara hur manipulerande hon är

          Ja, jag har sökt henne, Simon och livvakten sedan kl 14.

            Och ett inlägg skriver rent i panik blev det också för nu föll alla tidigare argument till varför hon borde slänga X under bussen för att skydda dig själv och barnen.

            Nu har hon återigen visat sig som ett möjligt objekt att öva utpressning på.

              Nej trh, det har hon inte.

              Syftet var att distansera sig från honom, ta avstånd från vad han har gjort och göra det klart att hon inte haft med hans affärer att göra, samt varit ovetandes om dem.
              Det måste väl t.om du förstå?

              Ingenting har ändrats gällande det syftet pga att hon skriver att hon älskade och saknar honom.
              Menar du att eventuella långivare skulle få för sig att hota henne i stil med ”betala annars skadar vi honom”?
              Det är den enda -extremt osannolika möjligheten- i ditt resonemang.

              Men a) vi lever inte i en harlquin-roman

              b) hur sannolikt är det att hon skulle betala tror du?

                Jo. Det senaste inlägget så gör hon direkt motsattsen till att distansera sig. Hon visar att hon fortfarande har starka känslor och då också sårbar för utpressning.

                b) Väldigt sannolikt. Det är en människa hon kännt nära och älskat. Är hon minsta lilla mänsklig skulle hon betala om det innebar att han inte mördades.

                Tror inte du det om henne?

                  Alltså, jag tror verkligen inte hon skulle betala. Då skulle ju storyn försvinna. Så länge hon inte gör dödandet så är det nog överkomligt, sånt man får offra för karriären.

                  Men hur tänker du nu TRH? Hon kan publicera att hon älskar honom om hon vill (det gissar jag väl kanske att hon inte vill), men så länge hon redan outat situationen och blandat in polis (& aldrig träffar honom igen) så spelar det ingen roll.

                  Nej, Jag kan fortfarande inte se att hon gjort något som skulle kunna påverka det aktiva avståndstagande hon gjort, speciellt inte på ett sätt som äventyrar hennes säkerhet.

                  Vi lever som sagt inte i en romantisk tant-roman, hon har inte öppnat upp för någonting som ljusskygga typer ägnar sig åt. Självklart skulle hon inte betala ändå, det skulle inte jag heller göra. Inte för någon som ljugit, bedragit, satt hela min karriär på spel -och i värsta fall utsatt mina barn för fara.

                  Finns ett jätteproblem med din teori: OM nu allt det du nämner skulle få henne att lösa ut honom; varför gjorde hon det inte på en gång då?

                  Klart du inte kan.

                  Varför inte redan? För att ingen har hotat att mörda honom (än…?) ?

                  Lustigt ändå. Att jag tillskriver henne högre tankar än du gör. ?

                  PS Hur vanligt menar du på att gubbar läser tant-romaner?
                  #bestäm dig nu för hur du ska ha det. ?

                  Gud, nu skenar du trh..

                  Ps. Jag vet inte hur vanligt det är att gubbar läser tantromaner? Tror iaf att det är vanligare än gubbar som låtsas att de är kvinnor på nätet. Ds

    Kan det vara olagligt på något sätt att ljuga på en stor plattform om hot?

      Det KAN INTE VARA OK?????

      Förtal av CamCam är det iaf nära nog på…

        Eh nej knappast. Är inte alls på bellas sida men nån måtta får det ju vara på vad ni hittar på. Nej det är inte förtal.

      Varför skulle det vara olagligt? Vem skadar det?

    Omg, lappgate och bella-x gate på samma gång. Vart skall detta leda? Hoppas verkligen kvällspressen skriver om detta, annars brukar de ju mest höja Isabella till skyarna…

      Tillägg: Däremot fattar jag inte riktigt vad x personligen får ut av att publicera detta. Han har ju själv varit medveten om allt och hjälpt till med hotlappen.

        Antagligen bitter då hon hängt ut honom

        Han är ju redan körd så gissar att han bara vill visa att hon inte är ett dugg bättre. Hemska människor bägge

        Han vill så klart visa på att hon även ang X förmodligen hittat på allt om honom också, hot och allt, för att deflektera från sig själv.

          Fast trh det är ju x som kommer med ideerna i sms:en, inte Bella.

        Narcissistic rage.

          Spot on!

          “Narcissistic rage is a reaction to narcissistic injury, which is a perceived threat to a narcissist’s self-esteem or self-worth.”

            Skolboksexempel!!! Hans stora problem är att han blivit outad- inte vad han orsakat eller vilka han sårat/sårar.

    Jag som är gammal i gården glömmer ALDRIG när Isabella körde igång med ett drev mot sin egen PAPPA. Den här tjejen Isabella mår inte bra och jag hoppas att hon släcker ner hennes sociala medier för sin egen och barnens skull. För nu spårar hon helt. Och hennes sk”livvakt” är ju sämre rådgivare än min dementa mamma.

      Inte jag heller. Det var då jag ruttnade på henne. Innan dess hade jag försvarat henne upprepade gånger. Men det var då slöjan ang henne föll från mina ögon.

        För mig var det när hon gjorde narr av transbarn på en gymnasieskola i Stockholm genom att kalla deras kamp för ”ett förlängt aprilskämt”. Hon namngav skolan så det var inte svårt att klura ut vilka barn det handlade om. Cybermobbning mot barn av en vuxen. Och detta för stt hennes blogg hade börjat dala i läsarsiffror så hon hoppade på antifeministvågen ett tag för att locka till sig sådana läsare. På bekostnad av välmåendet hos barn. Så jävla lågt.

          Ja, jag hör också till de som inte har glömt det. Har sett flera kommentarer att de tyckte mest om henne på den tiden, ni måste skämta, hon var antifeministisk, sa att kvinnor bara gnäller och att transpersoner hittar på sina problem. Hon är ingen sympatisk människa och har aldrig varit.

      ”Och hennes sk”livvakt” är ju sämre rådgivare än min dementa mamma.”

      :-’D

      Ja det är fan synd om kidsen. Grannar å folk på deras förskola läser kanske det här om hennes sjaviga morsa. Usch

      För någon som helt missat anklagelserna mot pappan.. vad handlade det om? Finns det att läsa någonstans?

    Det finns ett uttryck för det här: Högmod går före fall.

      All people reach and fall, reach and fall.
      Nemesis drabbar den med högmod.
      Ikaros och hans vingar.

      Älskar detta.

    Och på bloggen skriver hon nu ett av de påhittade ”känsloinläggen”, usch kr-ks alltså, hur kan man hålla på så här, vad f-n är det som fattas??

    Hoppas typ ALLA får se detta (för mycket att önska säkert), men att det kommer i tidningarna också, att det når de som anställer henne för olika jobb och föreläsningar mm. Hon är lägre än låg, stackars kids!

      Alla som har ett samarbete m Bella kommer dra öronen åt sig . När läsarna och konsumenterna börjar visa sig negativ mot Bella och hennes ” påhittevärld ! Så kommer garanterat flera samarbeten att granskas för att sedan upphöra. Pingis borde ta sig en funderare nu hur hon ska ” rädda kräm butiken så den inte faller rakt ner .
      Bella tjänar ca 2 milj på bloggen i månaden ! Utan den så har hon ej haft villa , bilen och all hemhjälp ! Företagen drar inte in en bråkdel av vad bloggen gör . Hon är alltså helt beroende av den för att kunna fortsätta leva sitt ” glamour liv i flärd och lyx ???

    Så X är den hemliga källan som inte kunde avslöjas tidigare, eller??

      Nej

    För att va nykära är det sjukt romantiska sms alltså ?

      Hahaha!

      Låter mer som ett affärsförhållande. Och Isabella låter ganska osäker, som inte kan säga ”nej, trams. Jag skriver som jag vill. Men tack ändå!”

    OMGGGGGGG CAM YOU ARE THE QUEEEEN!!! äntligen!!!!! Bella slut som entreprenör ! Helt fantastiskt. Och bella-haters som kommer kasta sig över den här kommentaren, varsegod !!! :))))

      Menade bella-lovers såklart haha

    Hon skriver i sitt senaste blogginlägg om X: ”Han var enligt mig, den smartaste människa jag någonsin träffat. Jag minns att jag tänkte att han är för stor för denna värld. Han får inte plats här.”
    Om hon hade tagit sig tid att kasta en snabb blick på Sharkweeks Instagramkonto medan hon fick håret fönat, så hade hon kanske sett honom i ett annat ljus.

      Är upplagt för att man ska tycka att hon är ”normal” och den som är ”stor”. Är man något så när insatt i hur retorik fungerar så är hennes inlägg som ett skolexempel. Hmmm

        ??

    Sveriges mäktigaste affärskvinna…

    Sveriges maktgalnaste kvinna, ingen lögn, inget offer är viktigare nog än framgång.

      De borde ta ifrån henne priset! Vi borde alla anmäla detta!!!! Det ÄR inte ok!

        Anmäla, till vem då? Och för vad då?

      Hon verkar onekligen vara en person som är villig att ”gå över lik” för att nå framgång.
      Jag rekommenderar å det starkaste att hålla sig ifrån sådana människor. INGEN mår bra i den typen av persons närvaro. Du blir skadad på något sätt, jag lovar.

        Jag försökte tänka på vilka som har tagit skada:
        – Hennes mamma, pappa, syskon, ex-man, ex-pojkvän, ex-vänner, samarbetspartners och affär.

        Vad synd ändå :/

          Usch tänk hennes egna pappa som utmålades som psycho….. nu ifrågasätter man allt hon någonsin har sagt.

        Och i detta avslöjande, även hennes barn som hon drog in för att göra denna påhittade hotbild ännu saftigare.

    Hon är sjuk i huvudet. Vem gör så?? Hoppas verkligen att hennes lögner får konsekvenser för henne nu och att det slår hårt mot hennes enda ömma punkt: Plånboken.

    Hade bloggbevakning redan kontakt med hajen direkt efter lappen eller hur hade hon fått information om att det var fejk? Gick hajen bakom ryggen på Isabella redan då, var de inte tillsammans?

      Nej, annan källa då vars info jag fortfarande inte kan gå ut med.

        Varför kan du inte det? Då finns det fortfarande inget bevis. Inget bevis på att du vet något eller talar sanning! Känns ologiskt att någon anställd till Bella skulle vilja ha något med dig att göra och varför skulle hen visa dig sms? Är det positivt för den personen verkligen, på viket sätt, hur tjänar hen på detta? Hen måste ju snarare förlora på det? Nej detta tror jag inte en sekund på Camcam. Och ni som tror på det – Inse hur lättlurade ni är och sååå manipulerade av Camcam. Använd era hjärnor, tänkt logiskt. Men absolut så tror jag att Bella m team tänker strategiskt många ggr, och Bella skrev aldrig då att hon fått hot på sin bil som jag minns det utan det vinklades det till här av Camcam. Och sen körde Camcam med att det var lögn för att kunna smutskasta Bella men kanske framförallt för att öka på sin statistik. Tänk på det kära läsare!

          Kan du inte ta den diskussionen med min chefredaktör istället? Jag är helt slut nu…

            Fantastiskt jobbat CamCam, verkligen!!!

            Tack, Camcam, för ditt arbete kring detta!

            OBS ‼️CamCam.

            Att du klistrade inlägget har fuckat upp bloggen så att den fryser sig efter ett par sekunder. Jag fick skynda in under inlägget för att kunna skriva det här innan den frös i en utzoomad bild.

              Jag har avklistrat den tills vidare. =)

                Och så försvann problemet också. ??

            Tänk lite själva allihopa! Är ngn som dagligen i över ett års tid skrivit negativa inlägg om Bella en trovärdig källa? Nope.

          Har du och Frank fortfarande inte gått och lagt er? Marsch pannkaka i säng!

    Konstigt att hon NU efter hot och allt visar mer av barnen än hon någonsin gjort! Varför?

      Money money money….. nu ligger hon risigt till, barnen inget mer sympati och tyck syns om mig känsla hos läsarna tror jag på! Allt är planerat in i minsta detalj. Antar att Simon hjälper henne även med detta?

        *inger

      För att få sympatier såklart, hon är inte den första influencern som gör det…

      Kanske dags att visa deras ansikten också?

        Det är ju något som Camcam förutspått för ett bra tag sedan, alltså utvecklingen att Isabella kommer visa mer och mer av barnens ansikten. Visst?

    Alltså, DET HÄR ÄR SÅ BRA!!!

    ?

    Fy fan vad sjuk hon är i sitt försök till att bli känd…

    Väntar på kommentaren om att kvinnor ska backa varann ???

      Victimblameing!

      Precis, som om kvinnor inte får ha egna åsikter ändå.

    Men var det Hajen som var din källa till att det var hittepå från början, camcam? Eller var det nån av hennes anställda?

      Han och min andra källa har ingenting med varandra att göra.

        Men du missförstod ju Bellas inlägg. Hon skrev ju inget om att hon just då fått en hotlapp på bilden – det var ju hur du vinklade inlägget och fick folk att tro – sen kunde du gå ut med att det var lögn – så tjänade du på det, och du pratade länge om att du visste men kan inte säga. Hur kommer det sig att du visar detta först nu isf om du haft dessa sms hela tiden? – Nej det ligger en hund begraven, detta är fejk, tror du CC är i maskopi med H. Detta bevisar ingenting.

          Din läsförståelse är under all kritik.

          Misstänker dock att du håller på med lite damage control från Bellas team.

          Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

            Precis, kan de inte bara inse och ge upp? Speciellt efter detta inlägg, hon är slut som entreprenör 🙂

            Även om Bella skriver rakt ut (vilket hon gör i bevisen ovan) att hon tänker manipulera sina läsare så väljer Bella-lovers att vrida och vränga hennes ord så att det tolkas på ett helt annat sätt. Så tragiskt att vissa väljer att vara så lättlurade som Bella-lovers.

            Jag gillar inte Bella men har sunt förnuft nog att inse att cc och x inte är trovärdiga källor när det gäller bella.

            Det nya i inlägget kommer alltså från x. Har han öppnat sin app och förfalskat lite fler sms som han skickat till cc? Han kan lura i cc det mesta för att han vet att hon verkligen ogillar bella. Tänk på det.

              Även min ansvarige utgivare?

    Men VAD håller du på med CamCam?! Du kan ju hitta på vilka historier som helst. Hur vet vi att du inte hittat på och manipulerat dessa sms? VAR är bevisen??

    Tydligen är det såå känsligt för dig och du är såå pisst för att du kände att Bellas blogginlägg anklagade dig för att hon fått hot MEN det skrev hon aldrig utan det är din känsla. Dessutom så skrev ju INTE Bella att hon fåt något hot och lapp på sin bil – Nej det var DU som vinklade det så – Hon skrev ju bara tänk er in i….. och visade lappen, tydligen så HAR hon ju varit i det scenariot tidigare och fått denna lapp på sin bil tidigare. Att hon beskärt lappen – VAD bevisar det menar du?

    Alltså detta börjar bli löjligt – Har du hittat på detta nu i samråd med H för att någon skrev att lappen kanske är skriven av han för att han inte fick låna pengar. Det faktum att Du CamCam skriver hela inlägget väldigt manipulativt för att sätta Bella i dålig dager är så tydligt. VAR är bevisen?!

    VARFÖR skriver du inget om det H bekräftat – att det varit en person där och sökt honom, att hon INTE visste om hans stora skulder och ”affärer” med dessa, och att det VARIT bilar utanför hennes hem.

    En sak till … VARFÖR skulle hennes assistet el någon i hennes team ha kontakt med dig, och VARFÖR skulle de smutskasta Bella och företaget som hen jobbar på/för… makes no sense.. Helt ologiskt. Tyvärr CamCam.

      Anonym – ta Frank ovanför med dig och sen går ni och lägger er.

        +10000!

        Haha +100000000000

      Ja, just det… ?

      Stick, jag vet vem du är!

      Efter att jag läst ditt dravel kan jag konstatera att du antingen är:

      1.Ung, naiv och blåögd.

      2. Anställd av Bella.

        Varken ung, naiv eller anställd av Bella men blågråögd.

        LÄS inlägget kära någon så kanske du förstår och hänger med. Det är CC som missförstått vissa inlägg och vinklat. Men jag vet ni vägrar inse det, ni kanske fattar en del av er men ni vill bara kasta skit på Bella. Fundera på varför cc visar dessa sms s.k. bevis just nu? Bevis som enligt mig inte alls är några bevis då vi inte kan se och veta vem som skrivit detta och om dessa sms är manipulerade och påhittade. MEN faktum kvarstår – lappen har Bella fått, vad spelar det för roll om den beskärts eller inte? Hon skrev inte att den satt på bilen då, det gjorde CC. LÄS det igen!

          Det är du som ska läsa om, när du uppenbarligen inte förstår ett skit.

          ”Det är CC som missförstått vissa inlägg och vinklat”

          1) Vilka inlägg?
          2) På vilket sätt har hon vinklat dessa?

            Jag är inte så förvånad över att det blev inget svar på frågorna Anonym 19:27 ställde.

          Det är sååå intressant att du Anonym ALLTID verkar vara den enda personen som ”förstår och hänger med” och att alla andra är tröga. Vad Bella än gör så försvarar du henne med att camilla manipulerar det hon skriver. Du skulle till och med försvara Bella om hon i en intervju svart på vitt säger ”jag fejkade en hotbild mot mig själv”. Det skulle, enligt dig, antagligen varit Camilla som manipulerat videoklippet eller tvingat Bella att säga det. Dina förklaringar är alltid så otroligt långsökta, och i varenda inlägg och nästan varenda kommentar som handlar om Bella är du där och härjar om att Camilla ska söka hjälp och skämmas. Vem är du egentligen? Hur har du tid att skriva så många kommentarer? Varför bryr du dig så mycket?

            Det eller säga; Men det är ju inget konstigt att _____ <— valfritt exempel som tas upp. ?

      Vem i teamet är du då? Head of kommentera på bloggbevakning? ??

        Det här blir dyrt för Bella när hon måste betala helgtillägg.

          Gör hon knappast. Hennes slavar, förlåt menar anställda jobbar 24/7. Glöm inte inlägget från den stackars såg en som beskrev sin arbetsdag som började i sängen och slutade när hon somnade.

            Ja, hon som sen slutade hos Bellsan.

              Förståeligt.

      Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

      Gahaha hur dålig är du på läsförståelsen, Anonym? Inlägget visar att Bella ljuger. Kort och gott. Give it up, Bella ljuger.

        Men inlägget bevisar ingenting då det faktiskt inte visar vem eller vilka som varit inblandade in den sk sms-konversationen. Inlägget visar faktiskt inte en att det verkligen var en sms.konversatione. Vem som helst kan ha fejkat det.

        Inlägget bevisar även att H (och S) inte har någon gräns, de är ju med på det? Planerar tillsammans till och med. Det bevisar att de allihopa är ett gäng lögnare. Han är körd, hon är körd

      Belle är en riktigt falsk och obehaglig tjej. Tack och lov börjar hon nu falla riktigt hårt. Finns inget som hon inte ljuger om hon är en riktigt ful fisk !

    Så underbart grävande journalistik av camcam/Camilla. Tack för att sanningen om denna donna kommer fram. Jag glömde skriva det i mitt förra inlägg. Mvh/R.

      Du funderar inte på varför CC kommer med denna information just nu, när hon tydligen haft detta sk ”bevis” så länge?? Tänk lite, och LÄS vad några andra skriver så kanske det klarnar. LITA INTE på CC utan bevis när ni inte litar på Bella utan bevis!

        Stick sa jag!

          ???

        Hon har ju bevis ????

          Ja, heller hur

        Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

          100kr på att hon nu lämnar huset för gott och väljer att sälja det. Allt pga ”klarar inte av att bo kvar där när främmande elaka vita män varit där och knackat på”

        Att hon publicerar det nu och inte tidigare visar ändå att BELLA LJUGER. Desperat argument från dig, Bella-lover.

        Vad är skälet till att det kommer just nu, menar du då?
        Min gissning är för att X velat gå ut med det och står som källa, nu. Men vad tänker du?

          Exakt, X ville gå ut med detta, för att smutskasta Bella, kanske inte alls är sant eller äkta sms men han kände till att CC hävdat att hon hade bevis vilket hon uppenbarligen inte hade. Och CC har dessutom ändrat sin version. Bella hade dessutom ALDRDRIG skrivit i sitt blogginlägg att den lappen satt fasttejpad på hennes bil då eller att hon fått hot då men hon skrev tänk er….bla bla vilket CC tog åt sig och kände som att HON var anledning till att Bella fått hot, och CC vinklade och förvrängde inlägget, misstolkade inlägget – sen när CC förstod inlägget så gick hon ut med att det var inget hot det var fejk, och påstod sig veta att Bella skrivit lappen men nu är den versionen ändrad.

            Smuttskasta eller bevisa att det finns en sannolikhet att hon gör samma igen?

            Äpplen och päron.

              Nej usch. Inget i inlägget ovan har ett skit med nuvarande situation att göra. Vi VET att X har skulder och vi VET att den typen av skulder leder till en hotbild mot anhöriga. Att låtsas som att lappen ovan har nånting alls med det att göra eller byta fokus för att X vill det är bara lågt.

    H vet om att det är hon som ville ha ett öppet förhållande efter hennes helg i Paris med Stordalen. Undrar vad han kan säga om det utan att stöta sig för mycket med Petter.

    Jag hoppas så mycket att någon tidning tar upp det.

      Men lägg av. Blanda inte in andra människors förhållande i detta. Det där är bara spekulationer och rykten att något skulle hänt mellan Bella och Stordalen.

        Jag menar inte att tidningarna ska ta upp det här med Stordalen, blev syftningsfel då jag menade lapp-gate.

        Det här med Stordalen är mer än rykten btw.

          Utveckla, tack!

          Absolut falska rykten. Stordalen skulle väl aldrig befatta sig med Bella.

            Det kanske var detta som gjorde att Bellas och Stordalen samarbete föll ! En man i hans ställning har nog kollat upp Bellas ” umgänge och hennes förtroende i vissa sammanhang ? Han drog sig helt enkelt ur . Två unga personer Bella och H ville bli större på jorden än alla !! De levde som de ägde allt och alla ! De nyrikas beteende brukar inte allt för ofta slå över och detta är inte ett dugg positivt att imponera på Herrar som Stordalen .
            Han visste och drog sig ur .

    H verkar ju dock lika sjuk i huvudet han när man läser konversationerna. Han är ju av precis samma skrot och korn att döma av det här. Men det är väl å andra sidan inte jättekonstigt kanske eftersom dom blev kära i varandra. (Om dom nu var det.) Lika barn leka bäst osv.

      Ja ingen har väl påstått att han verkar vara en trevlig prick eller att han gjort rätt

        jo alla som skriver ”heja H!” ”team hajen” osv

          Nä dom hejar på hajen för att det äntligen är någon som slår ner Bella från sin höga häst

      Precis, han är ju med på det så han bevisar lika mycket vad han går för, som vad hon går för

      Eller ….. Kaka söker Maka ???

    CAM snälla skicka en länk till inlägget till de som utsåg henne till Sveriges mäktigaste kvinna!!!!!!!!!!!!!!

      Hon har aldrig blivit utsedd till ”Sveriges mäktigaste kvinna” ?

        Eller vad de nu var, haha orkade inte kolla upp… business woman .. whatever lol bara detta kommer fram!

      Gör det själv?

      Hennes svar:
      Hej – jag avstår från att kommentera detta, då den diskussion du för i bloggen inte verkar ha något med vår utmärkelse att göra.

      Med de vänligaste hälsningar
      Åsa Uhlin

        Trots det är motiveringen till Bellas utmärkelse, ”Hon är ett av Sveriges starkaste varumärken som hon byggt upp en hel företagsgrupp kring, och hon når ut till fler kvinnor än någon annan”. Något du Camcam tydligt motbevisat. Kan inte Åsa ge ett svar på det??!

          Maila henne:
          asa.uhlin@va.se

            Inte ens svenska Nobelpriset och Nobel kommittén är värda något !
            Samhället är fullt med fusk och bedrägeri och vi lallar det dör ” lögn”!
            Vad blondinbella gör är inte att skapa .. hon lurar och bedrar allt och alla för ett par gratis hotellnätter … varför??
            Skaffa dig ett ordentligt jobb så får du åka första klass och resa världen runt o bo i fina hotell och hålla i viktiga möten som vi andra gör utan att ens behöva ljuga. Vi räddar liv och blondinella ödelägger det…!!
            Tragiskt!!!

          Hur är det motbevisat? Att hon når ut till många kvinnor är ju inte motbevisat och att hon har byggt en företagsgrupp kring sitt varumärke är inte heller motbevisat.

          Men allt det stämmer ju. Oavsett om hon avslöjat ett hot vid ett annat tillfölle än när hon fick det och även om läsarsiffrorna är lägre än vad som uppgetts så stämmer ju motiveringen. Hoppas verkligen att Åsa Uhlin är intelligent nog att inte gå på det här bloggdrevet.

            Hon avslöjar det för andra gången. Dvs hon har redan skrivit om den lappen en gång tidigare men får det nu att låta som att det var en helt ny lapp som avslöjades för första gången.

              Nej det får hon det inte alls att låta som,det är du och camcam som vinklatde det så och får det att låta/verkar som att bella ljugit om hotlapp.

                Det ser ut som att hotlappen är skriven av Bella själv från början:

                Kolla utropstecknet och ‘g’ t.ex
                Jämför också ‘till’ (hotbrevet) och ‘tills’ – bilden under

                (öppna länken i ny tab)
                Isabellas handstil:
                https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1176885/images/2010/img_1626_70523246.jpg

                Varsegod 🙂

        Om man inte är insatt och läst denna bloggen ett tag, så KAN ditt inlägg vara komplicerad att ta sig igenom. De har säkert slängt en blick på det hela och ser det bara som lite skvaller. Tyvärr!

        Förstår absolut ditt upplägg men tänker bara från ett annat perspektiv.

          Menar bara att det är mkt information att ta sig igenom.. tror tyvärr inte de förstår allvaret i detta. Fy fan! Frustrerande

        För oss kvinnor som för en kamp som företagare i en redan mansdominerad affärsvärld och med de motsättningar det innebär är den utmärkelsen för evigt ett skämt efter de valde henne. Och efter det här??? Så borde priset heta ”den som ljuger som en häst är den som vinner mest” Hälsa Åsa Uhlin det… från en kvinna som driver företag med riktig framgång på ärlighet

          Håller absolut med dig. Får man fråga vilken bransch du är i?

          Håller absolut med.
          Som skrev ovan tycker jag att det hon och hennes team gör är inte lögn! För ljugs gör man en gång! Vad de gör är planterade upprepade förfalskningar och manipulationers om inom affärsvärlden kallas för korruption och bedrägeri.

          Hon och hennes team och verksamhet bör granskad ordentligt!

          Det kommer inte att gå bra för den här tjejen!!

          Precis som med Adhd ”Kissie” hon erkände för längesedan att hon ljuger som en häst travar mm, och hon tycker man ska få kopiera etc.. jordgloben utan att det bedrivs häxjakt på henne. ??

    Alltså ?
    Luftslottet är På G att flyga iväg.
    Vilken djävla snyftinlägg det kom ifrån henne nu ? Buuuuhuuu! Näää du Bella showen är över

    Kommer aldrig någonsin kunna ta henens känsloinlägg på allvar. Har hon överhuvdtaget några äkta känslor i sin kropp kvar? Allting verkar endast handla om att framstå som en perfekt framgångsrik kvinna. Men för vad? Fler och fler har ju börjat se igenom henne nu. Hon har ju verkligen förstört sitt egna rykte totalt.

      Sveriges Oprah! ???????

        MODERNA Oprah.

      Klart hon inte har några riktiga känslor kvar, hon går ju på oxascand.

    Alltså. Jag pausade avsnitt av Grey’s jag aldrig har sett tidigare för detta. Kan jag skriva en statsvetenskaplig C-uppsats om det här ämnet? Känner att jag har mer koll på Bella än statsvetenskap just nu ?

      ?

      Hahahaha!!

    Modigt Cam

    Är det bara jag som reagerade på det här?:

    Isabella skriver i det senaste blogginlägget:
    ”Den öppna relationen var hans idé, något som egentligen inte kändes rätt men jag ville att det skulle fungera. Så jag accepterade det.”

    I augusti skrev hon dock så här:
    https://www.isabellalowengrip.se/2018/08/12/ett-oppnare-liv/

      Pinsamt värre!

      Tänkte också på det ?

      O Bella som typ aldrig missat en arbetsdag har nu inte gjort nått jobb ( som hon skrivit om iaf) på flera dagar. Och hon som alltid varit så stark osv osv bara skakat av sig allt o rushat framåt.
      Nu läge för buuuhuuuusympatier- då gör allt sååååååå ont. Tar Oxy osv osv
      Visst nånstans knäcks en människa… men har svårt att tro nått hon skriver

        Sluta länka till HÄNT det är en helt värdelös källa. Det är en skvallertidning rakt av.

      Hon kan inte längre hålla isär alla lögner,patetiskt.

        Det är väl så de flesta lögnare blir avslöjade på, de ljuger om allt eftersom det passar och tillslut klarar dessa individer inte att komma ihåg vad de sagt och allt blir bara ett riktigt virrvarr. Som sagt; tillslut tar det bara stopp och korthuset rämnar.

        Hon har panik.

      Så han fick henne att känna sig som den enda i värden [för honom?] men samtidigt så föreslog han ett öppet förhållande? Hmm, det låter ju som två helt olika saker?

      En mytoman ljuger så hen tror sig själv och har även mycket svårt att hålla ordning på alla lögner…

      https://www.isabellalowengrip.se/2018/11/27/i-solen/

      ”I Dubai för 2-3 veckor sedan, sa han att han drömde om att jag skulle bli mamma till hans barn. Nu i efterhand inser jag att det måste varit hans desperata försök att verkligen komma in i mitt liv på riktigt. Trots att vi var tillsammans ville jag hålla en distans och inte mixa våra liv, det var jag tydlig med sedan dag ett. Det måste varit en enorm utmaning för honom. Ett barn hade ju löst det mesta.”

        Och då är det ju rimligt att man samtidigt vill ha ett öppet förhållande…??

        Fast han var ju den enda hon släppt in ?

    Hahaha gud vad patetisk hon är. Så jävla pinsam.

    pulitzer prize Goes to Camilla

    Detta borde skickas till kvällspressen så det uppmärksammas!!!!!!

    BELLA INNAN DETTA AVSLÖJANDE:

    Jag trodde att jag skulle sakna honom så mycket, sörja oss och minnen. Men det gör jag inte. Jag är inte heller arg. Allt är bara tragiskt.

    BELLA EFTER DETTA AVSLÖJANDE, NÅGRA DAGAR EFTER:

    Jag saknar vår tid tillsammans och skulle så gärna spola tillbaka allt. Jag saknar hans blick, hans famn. Hans sätt att se på mig och känna mig som den enda i världen.

      LOl tänkte också på det, hon har redan ändrat sin story. OMFG.

      ????????

      Fint skrivit av Simon.

      Sen har ju inlägget redigerats med lite mer blödig info så teamet jobbar övertid av få folks hjärtan att mjukna.

        Tror det är just där skon klämmer. Det är inte Bella som skriver alla inlägg. De är flera olika som skriver dem, det är därför de inte kan hålla reda på vad någon annan har skrivit tidigare. De hittar helt enkelt på efter hand och vad som ska passa följarna så de kommer i rätt stämning känslomässigt. Bloggen är ett vinstdrivande företag, inte Bellas dagbok. Trist bara att de drag in personer som inte själva valt att vara delaktiga i spektaklet. T ex hennes barn. Tror det ligger en hel del sanning i de brev hennes pappa skrev till henne tyvärr. Tror Bella är en ganska trasig själ innerst inne av någon anledning.

      Aldrig sett en mer FALSK människa…. och här har vi det svart på vitt! Om inte detta avslöjande, som Camcam har gjort, uppmärksammas i svensk media kommer jag personligen gå till Expressens och Aftonbladets kontor!

        Bara dags för dig att börja knata iväg dit då skulle jag tro

      Fast det är inget konstigt alls – känslor svänger fram och tillbaka i ett sådant läge. Klart att hon sörjer samtidigt som hon är arg vissa stunder. Känslor förvinner inte heller bara sådär putsväck på en gång, man kan hata ena stunden och älska och sakna nästa. Det där är så lågt.. hittade du inget annat att klaga på, inga andra fel?

    Jag skäms så mycket över Blondinbella. Helt ärligt, alltså, jag sekundärcringe:ar åt detta. Hur jävla fruktansvärt måste det vara att befinna sig inuti hennes hjärna.

      Hon får mig att tänka på Veep ???

        Hahaha klockren liknelse! Och Simon är Gary…

    Alltså detta är sjukt, sjukt! Att bli påkommen eller avslöjad såhär. läste bellas senaste inlägg om det brustna hjärtat mm, om förtroendet till barnen mm, låter ju hemskt och man känner för henne… trots att jag följt allt.. det jag undrar, kan hon på riktigt komma undan med detta? Att folk köper det? Att detta är glömt snart, bara det stormar över typ? Så kan hon fortsätta som vanligt? Eller kan detta faktiskt sätta spår i hennes karriär? Alltså ren nyfiken fråga? Vad tror ni? Finns ju flera ”kändisar” som gjort bort sig, som hatas men sedan efter ett tag kommer igen, om man har tillräckligt stor ”fan” skara. Så skriv vad tror ni?:-)

    Stabilt av henne att gå ut med att hon tog lugnande och sen namnet på medicinen för att göra det extra trovärdigt. Väntar bara på att andra Sveriges mäktigaste affärskvinna-aspiranter går ut på insta för att boosta sitt varumärke med berättelser om lugnande medel som de måste ta då de är heart brooken och har kriminella gäng efter sig. Annika Falkengren, Cristina Stenbeck och Antonia Ax:son Johnson kan jag dock inte riktigt se framför mig vara så ovärdiga.

      Bella som är en powerkvinna deluxe, Sveriges Oprah, hon som kan skala av sig allt och är sååå för öppna förhållanden är heltplötsligt förkrossad, ett stackars offer, hon är så bränd att hon måste ta piller! Oj oj! Vilket skämt! ?

    Kul att hennes senaste inlägg heter ”Jag är bränd”. Mena

      Hennes nästa inlägg kan hon döpa till Jag är körd!

      Hahaha, heter det så? (Nej, tänker inte klicka mig in på trafikolyckan!) Så roligt isf!

    Hon kommer säkert betala av X’s lån för att be honom säga att han hittat på allt detta! Hahahah…. hon e så köörd!

      Hon har inte den sortens pengar.

    Sorry, men bevisvärdet i dessa sk SMS är lika med noll, kunde lika gärna vara tillverkade igår. Har su inget bättre att komma med?

      Japp, redan förklarat för henne hur lätt fejkat det är. Sms säger absolut ingenting så länge det inte är polisen som lägger fram dem efter koll med operatör. MEN, bilden på lappen väger tungt i det här

      Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

        ERS MAJESTÄT! ERS! E.R.S! Herregud!

          Men lugna! Man säger ”ers majestät” när man tilltalar själva majestätet, men jag tror kommentatorn här menar att det är ”deras” hyllade majestät, alltså funkar ert.

            Nej ert funkar inte. Er majestät i så fall.

              Nope, ert majestät är rått då det är ett majestät och inte en majestät.

          Herregud: lär dig svenska!

        Jag är verkligen inget fans av Isabella, och inte av fria spekulationer och sk bevis utan bevisvärde heller.

    HON LEKTE MED FEL HAJ!

      Ja, han verkar fruktansvärt hämndlysten och ointresserad av sina kreditgivare…

    Nåväl. Hennes senaste inlägg är borttaget nu. Vad mer behövs för bevis?

      Vilket inlägg då?

    ???

    Åh herregud… mållös… fyfan, att jag hejat på henne… känner mig så lurad.

    O M G.
    Har ju fattat att den var fejk ända sen CC sa det men att få se innanför ridåerna såhär…
    Galet. Hur ska hon ta sig ur denna sörjan? Glad jag slutade läsa hennes blogg. Vilket sätt att manipulera läsarna på. Hoppas verkligen media skriver om detta. Hon har satt sig i skiten här alltså. Sorgligt samtidigt hur hon är eller har blivit. Man blir ju fascinerad samtidigt; hon har ju sagt hon spelade en roll ända sedan bloggen startade. Var hon en mytoman redan då eller ”förvärrades”/blev hon det när hon märkte hur många som bekräftade den falska bild hon målade upp? Trovärdigheten hos henne bara sjunker med alla lögner som tittar fram.

    Cred till att du går ut med detta Cam! Även ett bra formulerat och sakligt inlägg. Jag fattar att du har mer info om Bella än vi har, och att det kanske är mer personligt för dig. Tex hur hon framställt dig med lapp-gate etc. Men oavsett det så förloras så mycket i de inlägg där ett tydligt agg mot henne förekommer – utan bevis. Och visst, ropar hon varg för mycket så får hon skylla sig själv men utan bevis eller publicering av bevis (så även läsarna kan ta del av det) så blir inläggen där hennes situation misskrediteras, hånas eller vinklas inte trovärdiga heller.
    Men detta inlägg är jättebra! Man börjar ju fundera över eventuella diagnoser haha. Men det får man inte.
    Nonetheless så väntar jag med att döma i nuvarande fall med X och B, tills faktiska bevis framkommer eller tills X vågar visa sig på svensk mark igen.

      Men Aa tänk lite – Bella hade INTE skrivit något inlägg om hotlapp på bil – det var CC som vinklade inlägget så och sen påstod sig veta att Bella fejkat en hotlapp – Nu skriver CC annat och hade uppenbarligen inget bevis utan har ljugt om det. Nu är det H som går ut med detta och vad säger att han talar sanning och inte hittar på detta. Varför går CC ut med detta ”bevis” först nu – JO för att H kontaktat henne med detta NU för att smutskasta Bella. Fortfarande inga som helst bevis på någonting. Både CC och H säger väldigt mycket emot sig själva. Snälla LÄS igenom inläggen IGEN!

        Sluta gapa och skrika hela tiden! Jag förstår att du har svårt att ta in att din kära Bella har gjort bort sig ordentligt, men sanningen består hur mycket du än gapar och skriker, hittar på och förvränger.

    Har sagt detta förr men det tål att sägas igen: Bella kan inte ha nån aning om vem hon är. Hon ändrar sig för varje man hon är med. Hon måste vara så lättmanipulerad när hon blir kär. Tror inte att hajen drar sig för att utnyttja det heller. Vet inte vad han vill uppnå men detta framställer knappast honom i god dager heller.

    Med pengar som främsta drivmedel blir man fan skrupelfri, det är både Bella och Hajen bevis för.

      Nej, han skulle jag inte ta i med tång ens haha

      Verkligen. Många olika faser i livet…

    Verkar sjukt jobbigt att hålla på och trassla in sig i massa lögner och knasigheter, bara för pengar?

    Jag är bara en naiv fattiglapp, men jag tycker nog att relationer och ett rent samvete väger tyngre än ett välfyllt bankkonto.

    Men men ¯\_(ツ)_/¯

    Märker att folk mest reagerar på meningen om de öppna förhållandet men att hon var gift och tillsammans med odd rätt länge (nåja..) men menar att hon aldrig öppnat upp sig för nån på samma sätt som hon gjorde för H. Speciellt när hon för bara några dagar sedan skrev att hennes magkänsla fick henne att lämna h 3 ggr men att han nästlade sig tillbaka…

      Var gift? Dom är ju fortfarande gifta ?

    Det här är så sjukt och gör verkligen att man inte kan tycka synd om Isabella eller känna något som helst medlidande med henne, för ingen vet vad som är sant och vad som är en planerad strategi. Jag hoppas verkligen att Annie Lööf(som ofta höjer Isabella och hennes företagande), Prinsessan Sofia och andra viktiga personer läser det här och slutar stå bakom Isabella så att hon förhoppningsvis kommer tillbaka till verkligheten. Att hon överhuvudtaget kan fortsätta skapa, tjäna pengar, vinna priser och hyllas är enligt mig galet. Pinsamt vad liten research andra gör om personer de samarbetar med.

    ”Mm, men Magnus kommer kolla alla kameror” – säger allting! Jag hoppas Media dyker ner i hennes siffror, och att alla företag hon samarbetat med stämmer skiten ur henne för att ha presenterat falska siffror.

    Kom ihåg att allt detta var på grund av hon ville ta bort uppmärksamheten på det avslöjandet om hennes besöksstatistik.

    🙂

    Jag personligen hade velat kontakta de största företag som hon samarbetat med och hänvisat till den statistik som camcam avslöjat. Detta bevisar mer än allt annat att hon försökte dölja allt.

      Precis! ”Magnus kommer kolla alla kameror” betyder att hon inte kunde sätta på en egen, ny lapp på bilen utan ville att X skulle photoshoppa den på hennes nya bil. När det inte gick – för stor risk att avslöjas – så kom de fram till att använda en gammal lapp och beskära den på så vis att det inte skulle synas att den satt på en bil av fel färg.

        Helt grymt bra jobbat Cam! Sjukt imponerande! Snälla säg att du skickat allt detta till Aftonbladet och Expressen? X

        Helt sjukt. Såg ju igenom att lappen var fejk redan samma kväll den kom upp, men trodde hon hade skrivit den själv. Och.. Varför ha livvakt om man tänker ljuga för honom ?? Skulle sagt upp mig om jag var han, orka jobba hårdare pågrund av lögner

        Fast nja.. det syntes ganska tydligt i inlägget att lappen inte satt på någon bil. Det stod inte heller i inlägget att hon fått en hotlapp fasttejpad på sin bil – det stod tänk er……. Det var DU CamCam som misstolkade inlägget och skrev att hon fått hotlapp på sin bil men det stod det aldrig. Sen när du förstod att det inte var så hittade du på en historia att Bella fejkar hotlapp som hon tejpar på sin bil – Du har ju uppenbarligen inte haft något bevis och källa. Eller menar du plötsligt att du och H haft kontakt så länge? Och varför visar du dessa bevis först nu isåfall – JO för att H skickade detta till dig nu, alltså har du ljugit tidigare. Och varför H skulle vara en pålitlig källa förstår jag ej, varför skulle han tala sanning. Lätt för honom att skriva dit Magnus namn också för att det ska verka trovärdigt och föpr att smutskasta Bella och sätta griller i huvudet på Magnus. Detta är dessutomm inga bevis som vi ser, de bevisar ingenting om vem som skrivit eller manipulerat sms.
        Det bevisar däremot att CamCam tidigare ljugit om vad hon vetat varit ”fejkade hot” och att hon haft bevis.

          Fast lappen sitter ju på en vit bil, det ser man tydligt på bilden som inte är crop:ad. Camilla har skrivit flera gånger nu att X inte är den källa som hon har skrivit om tidigare. Den förra källan har dock uppgivit samma historia som X, att lapphistorien inte riktigt gick till så som Bella angett.

    Spelar bingolotto, men det här var ju nästan en större vinst.

    Eh, nu orkar jag inte med någon av dem mer. Han ljuger och hon ljuger. Nyfiken på vad Pingis tycker om det här dock. Frågat hur mycket hon vet?

    Det här inlägget borde skickas till expressen och aftonbladet, som varit så duktiga på att skriva om allt annat

      Tipsa@aftonbladet
      71717@expressen.se

        Tipsa@aftonbladet.se ska det stå 🙂

      Undrar hur Prinsessan och Annie Lööf känner att de förknippas med någon som ljuger om sånt här?

        Precis! Kan vara bra att skicka meddelande till Annie Lööf och hänvisa till detta inlägg.

          Det är väl så de flesta lögnare blir avslöjade på, de ljuger om allt eftersom det passar och tillslut klarar dessa individer inte att komma ihåg vad de sagt och allt blir bara ett riktigt virrvarr. Som sagt; tillslut tar det bara stopp och korthuset rämnar.

          Hon rasar ju på topplistan av populära partiledare så hon behöver nog inga fler dåliga budskap ?

            Håller med!
            AL är sv samma virke som Bella. Lika barn leka bäst. AL gapar lika stort som Bella men inte lyckats med ngt…
            Bluffissarr

          Tror Annie Lööf har viktigare saker för sig – till exempel försöka hitta en duglig regering.

          Alltså nu har du ju tappat konceptet totalt. Hur kan du inbilla dig att Annie Lööf bryr sig om oegentligheter kring Blondinbellas lappar haha.

    Jag tycker att detta är ett bra avslöjande. Men samma granskning borde gälla alla och inte bara de du personligen tycker illa om. Det sjukaste är nog kommentarerna här under dock. Hur kan man vara så glad över att någons liv är på väg neråt? Som man inte ens känner och som inte ens gjort något mot en personligen?

      Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

        Fast nej, det där var ingen bella lover, bara en helt normalt funtad person som ifrågasätter folks beteende här inne. Jag håller med, jag tror inte att majoriteten skulle våga bete sig såhär i verkligheten och sparka på någon som ligger ner.
        Hälften skulle inte ens våga fråga Bella face to face vad hon håller på med.
        Det är faktiskt rätt sjukt att njuta av att någon går under

        Det är söndag. Lugna ner dig med tabletterna på guds vilodag.

          Projicera inte ditt eget beteende och egna vanor på andra.

    Hon publicerade ett nytt inlägg för att hon visste att denna skandal skulle avslöjas ikväll. Ett inlägg som visar att hln ljuger antingen nu fortfarande eller tidigare. Fattar hon inte att det konstanta ljugandet gör det bara värre?

      Ja bättre bara be om ursäkt direkt och skylla på maskrosuppväxten eller nåt

    vill. inte. besöka. bellas. blogg. must. resist.

      Inget att se där ändå, bara hjärtan från naiva följare. Läs via unvisit om du måste
      https://unv.is/isabellalowengrip.se

      Unvisit.se ?

      Unv.is
      Om du inte står emot

    Undra hur många ruttna människor bakom henne, i Löwengrip-”imperiet” som är med på allt detta.

    Tipsa alla tidningar och släpa fram dessa lögnare i ljuset.

      Simon ska SKÄMMAS!!! Vi alla visste att Bella är en bedragerska, men han?? han som verkade så söt och snäll. Hoppas han skäms!

        Söt och snäll men dansar efter Bellas pipa även bokstavligt talat.

        Men snälla, kan lika gärna vara att det är han som blir totalt utnyttjad och inte har stake att gå emot människan som betalar hans lön och ger honom fina titlar.

        Minns ni inte när hon skrev till honom att han skulle komma in och sova hos henne? Vilken chef skriver sådär till en anställd av motsatt kön, som hon dessutom vet har en flickvän väntande hemma?

          Fast de som sagt emot henne lämnade och fått andra jobb. Det skulle även Simon kunna göra. Men han vill väl få ett superbra rekommendationsbrev och tycker att det ar värt det. Eller så har han lika låg moral.

    Fast varför skriver alla ”heja hajen” ärligt talat så är han exakt lika mycket med på den här cirkusen. Han behöver bara rädda sitt egna skinn o därför outar B!

      Han skulle ju inte behövt göra de om inte Bella slaktat hans rykte i pressen.
      Tror inte han skulle gå ut med detta då.

        Fast det han gjort är väl ändå värre.. vem fan tror på riktigt att någon utav alla dessa ”influencers” skriver är 100% sanning?

        Han kan påstå att historierna och ryktesspridningen om honom är ”falsk” eftersom han nu visar att hon minsann har stake att ljuga om mycket till sina läsare.

    Jag brukar hata att folk kastar ordet psykopat omkring sig… men här känns det som att det kanske skulle kunna vara så. Kan vi tro på något Bella säger och har sagt? Pappan, är han världens mest reko snubbe som gjort allt för att hjälpa sin dotter? Det där sexuella övergreppet hon nämnde så ofta förr, kan man tro på det? Jag menar inte att misskreditera henne, och givetvis ska vi vara försiktiga när vi ifrågasätter, men oj, vad är egentligen sant?

      Du borde vara försiktig med att ifrågasätta sexuella övergrepp, vem det än gäller.

        Som sagt var, jag skrev att jag ville vara försiktig med att ifrågasätta det. När någon ropar varg varje vecka och som nu blir ertappad som lögnare, så vet i alla fall inte jag vad jag ska tro på längre.

          Exakt, samma gäller ju Odd, alla f d vänner etc

          På vilket sätt var du försiktig? I all välmening: låt bli. Finns ju obvi miljoner andra lögner, bevisade eller ej, gällande den här personen att diskutera.

      Blondinbella är ingen riktig person. Hon är en påhittad saga likt hennes så kallade ”robot”. Riktigt sjuk människa.

    Kan någon säga om allt detta som händer nu ang hoten av kriminella är på riktigt eller är det fake? Om det inte är sant – är det inte olagligt att gå ut i media och säga så?! Sett att Cissi Wallin kommenterat Hur synd de är om Isabella, Jenny Strömstedt osv. Hur kan man lura hela media världen så? Vågar man verkligen det? Isåfall borde hon vara körd nu… eller har jag förstått fel?

      Ingen vet. Hon kan ljuga men det kan också stämma med tanke på situationen han satt sig i. Bara Bella vet sanningen

      Det är ingen lögn – både livvakten och H har ju bekräftat det!

      Att hotbilden är korrekt är väl ganska givet. Hur konkret den är kan man inte säga utifrån.

        Men å andra sidan har de båd haft en hotbild sedan innan, Bb pga blogg och kändiskap, H pga sitt jobb.

    Gå in på hennes insta och fråga om inlägget på bloggbevakning stämmer, hon raderade min kommentar

      Det bevisar väl bara på att uppgifterna i blogginlägget stämmer.

    Säger bara BAAM BAAM BAAM!!!!

      ?????

    Finns det ing regler gällande reklam för hennes klon? Tänker på typ detta inlägg..

    https://www.instagram.com/p/Bq27Dn4g_h9/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=11uijdw5y24lh

    HUR kan hon vara så KORKAD att skriva sms om detta? Sätta allt detta på pränt hos en ny pojkvän som kan vända henne ryggen när som helst? Precis som högt uppsatta politiker som sexchattar och liknande med bild och allt och sen blir jätteförvånade när det avslöjas.

    Frågan är alltså vem använt vem i denna historia. Allt tyder på att Bb använt H rätt mycket.

    Cam, har du någon duktig redovisningsekonom? Ett tips är att granska ordentligt Bbs bolag. Även om inget olagligt hittas finns det en del lagligt men intressant där.

      Jag är revisor och har alltid hävdat att den bild av framgång som hon gärna vill visa, inte stämmer med verkligheten. Inget av bolagen går bra. Det jag framförallt inte förstår är hur pressen kan köpa detta med hull och hår, utan någon kritisk granskning. Att hon nu senast fick pris som mäktigaste näringslivskvinna (har glömt exakt titel) är en förolämpning mot de smarta och kompetenta kvinnor som kämpar varje dag för att göra sina företag framgångsrika.

        Tack för svaret! Håller verkligen med dig. Har du också kunnat titta på transaktioner? På fb skrevs det om att vinst för Löwengrip fördes över till Zug AB och sedan delades ut. Gäller 2017. Fast Zug skulle enbart hålla på med bemanning. Vore intressant att titta på sådant.

    ….man får ändå ge henne att rubriken på kvällens inlägg är rätt bra ”Jag är bränd” …

    Tänkte läsa bland kommentarerna för att se om någon redan skrivit detta men fy satan vad många det är ? Skriver det ändå helt enkelt!

    CAMCAM, du har råkat skriva ut Hajens riktiga namn i ditt inlägg! Eftersom du insisterar på att vi inte ska kommentera hans namn och du kallar honom X antar jag att det inte varit meningen så ville bara belysa det om du inte märkt det själv.
    För att underlätta så är det i denna delen av texten, namnet har jag ersatt med XXX!
    ”Ytterligare en strategisk distraktion var att Isabella planerade sitt lilla avslöjande om att hon och XXXXXX var ett par – någonting som också diskuteras i dessa sms som ni kan se från bilden ovan.”

      Tack!

    Nu stängs bloggen – nu ska här rensas inlägg förstår man…

      Hur märker man att bloggen stängs?

    Jag har ibland försvarat Isabella för att jag tyckt att du varit för hård. Med tiden har detta dock kommit att ändrats och jag inser att jag varit naiv, Isabella ljuger och manipulerar bortom alla rimliga gränser. Av den anledningen kommer jag aldrig mer läsa hennes blogg. Den är lika fake som den andra fake- profilen hon skapat, Gabrielle och ja, då kan jag lika gärna läsa serietidningar.

    Å

    Fy vad äcklad jag blir av bägge 2. De förtjänar varandra!!

    Vad står det i bellas senaste inlägg?

      Kolla unvis.it/blondinbella.se.

    En bra idé (för Bellis) att sälja delar av nåt företag, hyra ut huset på ön, och flytta låångt bort, till exempel Argentina i fem-sex år?

    Oavsett .. hajen håller sig väl fortfarande undan ? Hur kommer det sig .. allt är ju bara lögn ..

      Men han ljuger ju också förstår du väl. Han säger att lappen är fejk, det innebär inte att hon ljuger om hot nu. Tror inte på någon av dem, båda två är körda

      Kan ju vara sant att han gömmer sig från kriminella men det kan ju oxå vara så att han håller sig undan delgivning. Eftersom han hävdar att Bella bara fått besök dagtid av någon som ej är kriminell och presenterade sig med sitt riktiga namn så kan det ju vara så att det helt enkelt var en anställd hos kronofogden som var hos Bella och sökte H.
      Bella förstorade upp det för att få ”content” och H håller sig borta för att vinna lite tid helt enkelt.

    Hoppas att bellakommentarerna kan hållas här inne nu när du nålar inlägget högst upp. När det är så mycket bella i bloggen är det skönt att inte bella diskuteras under de få inlägg som handlar om andra.

    Börjar bli lite leds på allt med bella. Vad hon ljuger om eller inte. Känner mig mätt på bella. Jag loggar ut och slår igång en film.

    Trevlig kväll alla.

    Och alla kommentarer på hennes blogg ”Styrkekram”, ”keep in fighting..” ?

      Flera av dem kanske är från ”Nagini” ? 😉

      Samma sak med hennes Instagram. Den här kommentaren tar nog priset: ”You will always be okay because you live by your principles and this makes you strong”. Haha.

    FY FAN!

    Det är nog snarare Bella som inte kommer kunna sättas in fot i det här landet igen.

    Jag kan inte läsa inlägget från någon dator/mobil, det bara fastnar! Sjukt frustrerande! Är det bara jag?

      Nä – den där j-a trosskyddsreklamen klistrade sig fast i min dator.
      Och ja, jag vet att man kan ha Adblocker. Men nej, det funkar dåligt.

        Jag tror bloggen är lite överbelastad just nu bara…

          Sen du fäste inlägget kan man inte scrolla förbi filmen, ingen text hänger med

          Som Anonym nedan säger så är det nog snarare relaterat till att du fäste inlägget längst upp, snarare än överbelastning. 🙂

            Det är avklistrat.

      Samma för mig

      Samma för mig! Men funkade när jag tryckte på kommentarerna.

      Så var det för mig med, tredje försöket lyckades

    Svårt att hänga med här nu Camcam – Så du menar att denna lapp hade expojkvännen skrivit och kände till lappen först, och du kände till att denna ”Hotlapp” som du kallat det var ”fejk” och att Isabella skrivit den själv – Men hur kan hon ha skrivit det själv om hon inte kände till den först? Och DU har alltså haft kontakt med H sedan dess, i flera månader då alltså eller ett år ca? Hmm okej så det är alltså expojkvännen som tidigare har gått bakom ryggen på Bella och haft samröre med dig CC. Hmm.. men om du haft dessa sms och ”bevis” varför visar du det först nu? – Känns skumt att H nu vill gå ut med det och du menar att du känt till att det varit ”fejk” innan för du har fått bevis? Men nu menar du tvärtom att Bella INTE skrivit lappen. Inlägget skrevs inte av Bella då alltså utan av H, och som framgått innan så stod det ju faktiskt inte i inlägget att hon då fått en hotlapp på sin bil vilket du CC ville få det till. Okej så antingen har expojkvännen förrått henne tidigare eller skrivit lapp och blogginlägg – då ska ju inte heller Bella anklagas. Och om hon nu använt honom för att få klick så var han ju uppenbarligen med på, enligt sms, att när de skulle gå ut med förhållandet. Då är det väl egentligen inte Bella som ljugit och varit hemsk.

    Du CamCam har alltså ljugit om att du haft en källa som bevisar att Bella ljugit om en hotlapp på sin bil – vilket Bella aldrig påstod i inlägget som du skriver att hon påstått – Och nu är den källan plötsligt H ?! Antingen så har du ljugit hela tiden eller så ljuger H nu och diktar ihop detta. Det är lätt att hitta på och manipulera sms. Nej detta var bara konstigt och utmålar både dig och H i sämre dager än Bella.

      Du har ju uppenbarligen inte läst det här inlägget eller så saknar du bara läskunnighet. Hennes källa är ej X, står tydligt. X har bara gett andra nya bevis om situationen. Resten av dina missförstånd kan du återigen få svar på om du läser vad som står i inlägget noggrannare. Med vänlig hälsning,

      Men kan vissa bara tro att hennes gamla källa gällande lappen är X-et??

        sluta tro, skulle det stå

        Hon skriver /det står att det är H som skrivit smsen, och som lägger upp bevis, och som därför bör ha varit källan. Tycker det är CC som trasslat in sig mest här nu, hon ändrar sina versioner… och än en gång så stod det aldrig i Bellas blogginlägg att hon fått hotlapp på sin bil då utan det var det Camcam som skrev och vinklade innan CC förstod att hon missförstått. CC påstod innan att Bella skulle ha skrivit lappen men nu skriver hon annat. Aningen har CC ljugit om att hon har sett bevis eller så hade hon då kontakt med H, eller så ljuger H nu och diktar ihop sms och historia.

      Från inlägget om du hade läst det:
      X och min gamla källa har ingenting med varandra att göra.

    Så vansinnigt tragiskt att nu få se bevis på hur hon utnyttjar barnen! ”Bäst effekt att skriva om hotet på en lapp i samband med hämtning av barnen”. Odd: begär ensam vårdnad!

      Så sant!!! Äckligt!!!

    Alltså wow.. Haha att odd höll ihop med henne så länge som han gjorde… Får mej att undra hur mycket hon betalat honom för hans tystnad.

      Jag tror att hon betalar honom fortfarande. En summa per månad. Eller så är han väldigt mogen. Minns att redan när Bb var gravid så sade hon flera gånger lögner i ”vecka för vecka” men då rättade Odd till henne ganska lugnt.

        Vad var det för lögner?

    Mutor och lögner.

    Vad säger Veckans Affärer?
    Vad säger Annie Lööf?
    Vad säger Stordalen?

    Tar de avstånd? Eller hyllar de ”entreprenören” för att hon är driftig?

      EXAKT! Hade varit bra för dem att veta detta.

      Stordalen la väl ner samarbetet? Kopplar du inte varför eller?

    Är det bara jag som inte kan scrolla förbi inlägget nu när det är ”spikat”/”klistrat” högst upp?

      Jag har samma problem. Kan inte läsa något annat.

      Och när jag ändå är igång. SNÄLLA, fixas så att man kan komma längst ned på sidan för att se färskaste kommentarerna. Jag får snart uppsöka sjukgymnast för att jag scrollar så ivrigt här inne. Bella inläggen ger ju vansinnigt många kommentarer. Vad ska jag ha för kontaktorsak…” överansträng högertumne pga scrollar för att läsa alla
      kommentarer på Bloggbevakning” ?

        Haha skrev EXAKT samma utan att ha sett detta. Har på riktigt ont i tummen.

          Lägg ner mobilen och använd pekfingret då

          Jag fick kramp i tummen. Men… måste…. läsa…

    Blir så äcklad att Bella tänker enbart på strategier. Det sorgligaste är kanske att hon har verkligen släppt X i sitt liv och nu avslutat den relationen också. Undrar vilka lögner och konstigheter känner till Odd och ändå är lojal trots att hon målade ut honom som en ond, begränsande person. Jag tror att hon är verkligen en sirglig människa som är värdelös på relationer och är bättre på att tänka ut strategier än att vara mänsklig.

      Hon måste ha någon hållhake på Odd eller köpt hans tystnad!

        Eller så sätter han barnen främst.

    Jävlar i min låda!

    Kvinnan är ett geni!!
    Denna fantastiska uträknande strategi hon kört med hade kag aldrig kunnat genomföra.
    Välplanerade i lägg, provokationer och lögner som fått henne att bli mer intressant.
    Jag tror att hon kommer peaka som fan efter hela denna sörjan. Alla älskat en bad guy.
    A con artist at its finest!

    Bella är min största idol. Den kvinnan vet verkligen hur man provocerar och får folk att engagera sig i att ”avslöja” hennes lögner. Tänk er hur hon njuter av att göra er upprörda och se hur ni går i fällan gång på gång.
    Åh. Underbart, magnifikt, FANTASTISKT!

    //Bella-fan No 1.

      Lol så kan man ju också se det.

      Fast… Geni var hon ju uppenbarligen inte. Ett geni bör klara sig hels vägen utan misstag som sånna här.

      Hej Simon, fint att du känner såhär.

        Simon byt jobb! Innan du är bränd på arbetsmarknaden efter detta.

      Det finns ngt riktigt trashigt i att vara Bella-fan 🙂

        Jag lever för att vara trash isåfall!
        Ska bli spännande att se hennes nästa move.
        Hon kommer att resa sig som en Fenix ur askan, mark my words. Och ni alla kommer att bli så jävla förbannade ?.

        Ps. Så jävla kul att ”hej Simon”- kortet dras för tydligen är det enligt er den enda som ni kan finna logiskt nuförtiden.
        Ta eran Haldol och chilla lite!

        // Bella-fan

          Simon ? sätt på denna kille hängsel byxor , sandaler och knästrumpor så ser han precis ut som en nördig kille !
          Gissar att hans beter sig som ett barn som är hårt hållen av föräldrarna och får en lugg så fort han säger emot ( i detta fall föräldrar= Bella )
          Får se om han klarar att stå pall nu när allt detta kommit fram i dagsljuset ?

        Jag lever för att vara trash isåfall!
        Ska bli spännande att se hennes nästa move.
        Hon kommer att resa sig som en Fenix ur askan, mark my words. Och ni alla kommer att bli så jävla förbannade ?.

        Ps. Så jävla kul att ”hej Simon”- kortet dras för tydligen är det enligt er den enda som ni kan finna logiskt nuförtiden.
        Ta eran Haldol och chilla lite!
        Vilka tider vi lever i, makalöst.

        // Bella-fan

    En sak förstår jag inte i den här cirkusen och det är hur alla hennes anställda orkar stanna kvar när lögn efter lögn avslöjas. De har ju inga superlöner direkt så vad får dom att stanna kvar?
    Om hon ljuger för sin ”livvakt” så lär hon ju ljuga för sina andra anställda också? Eller är alla med på noterna?
    Att tvingas ljuga och försvara sin chef på det här sättet är att kasta sin stolthet och moral rakt i soporna. Jag hade aldrig satt en anställning hos BB på mitt CV.

    Bra grävt Camilla.

      Bella har flera gånger skrivit om att hon låter sina anställda växa i sin företag och sen går de vidare. Så det kan ju också vara så att de inte alls orkar med henne . Det verkar som att de som stannar inte är helt friska- som tjejen som jobbade i princip all sin vakna tid. Sen har hon en gäng väldigt tighta medarbetare som tex Simon, Pingis osv, men de relationer hon har med de verkar också vara extremt konstiga

    Rubriken till hennes inlägg är rätt komiskt ”Jag är bränd”500

      Bästa är också att hon kört detta så länge att man gör det via mobilen för att hon inte ens orkar bara smart längre. Tänkte hon aldrig på risken att någon skulle kunna komma åt allt?

      Den skadan har hon fixat själv …

    OT ?:
    Alltså Blocketreklamen med Montazami.
    Väääääääldigt olik sig ??

      Som att hon skulle handla på blocket ?

        Precis bara en sån sak ?

    Camilla! Bugg-rapport!!?? Det går inte att scrolla förbi detta inlägg, klippet breder ut sig över skärmen och allt låser sig. Detta på en androidtelefon, både med chrome och opera.

      Och iPhone..

    Ååååh du måste göra något så man direkt kan komma till senaste kommentarerna istället för att beh skrolla igenom 500 kommentarer /överansträngd högerhand nu

    CAMCAM du MÅSTE spara ner hennes inlägg där hon skriver om hur hon vill ha ett öppet förhållande!!!!! Hon har skrivit på flera ställen, bara googla. Och så sparar du det hon skrev i sitt senaste inlägg!!! För här får man fram att hon ljuger igen, åt vilket håll vet man ju inte men hon har ju uppenbarligen ljugit även där! fram i ljuset i med alla lögner nu!! nu får det vara nog!!

      I Skavlan med om jag inte missminner mig.

      Finns sparat nu hos wayback machine!

    Ursäkta men nu har Isabella skrivit i sin blogg att ha en öppen relation med X var hans idé och att det inte kändes rätt för henne, men att hon gick med på det eftersom hon ville att deras relation skulle fungera. Har jag dåligt minne eller har inte Isabella FLERA gånger skrivit om hur hon aldrig skulle kunna binda sig till bara en igen utan vill vara ”fri”?? Sjukt hur hon försöker städa upp sin röra just nu, jag kan liksom känna hur desperat hon är.

      ”Har jag dåligt minne eller har inte Isabella FLERA gånger skrivit om hur hon aldrig skulle kunna binda sig till bara en igen utan vill vara ”fri”??”

      Japp, det har hon gjort och flera andra sidor har citerat henne, t ex:
      https://www.expressen.se/noje/isabella-lowengrips-oppna-karleksbeslut/

    De har alltså planerat allting tillsammans? Vad är det som säger att det här som händer nu inte är planerat av de båda två också? Och varför avslöjar H här att han var med och planerade ett påhittat hot? ??

      Exakt vad har han att förlora? Inget, eftersom han redan ligger 50 mille back och blivit utmålad i media som ett kriminellt svin av sitt ex.

      Bella däremot, har hela sitt varumärke på spel, and revenge is a dish best served cold.

        Sin trovärdighet. Han är ju lika sjuk som hon om man läser smsen

    Men jag fattar inte en sak. Hur fick du reda på detta direkt när det hände? Var det expojkvännen som gick bakom ryggen eller hur fick du veta (kan någon snälla förklara)

      Nej, jag har två källor – separat från varandra men den första har jag inte kunnat avslöja bevisning från utan att riskera att röja vederbörande.

        Hon fick alltså reda på detta för ett bra tag sen, men har inte kunnat avslöja det. Sen hände allt detta med X och han gjorde så att det blev möjligt att publicera då han var den andra källan i rad som kunde bekräfta att hon ljugit.

    Är så otroligt tragiskt att en känd person som IL ljuger så som hon gjort.
    Vad ger det för bild till unga?
    Nej men det är okej att göra så för IL gör på det sättet… Usch. Tragik.
    Tack Camcam för du gräver fram sanningen!
    Men i detta fallet hade jag önskat hon var ärlig, för denna lögnen med hot osv har hon spätt på det och ropat varg så är det f*n förj*ävligt rent ut sagt.
    För alla kvinnor som lever under de förhållandena på riktigt. ?

    Herregud vad sysslar hon med?! Nu skriver hon ju hur mycket hon älskade Hampus… allt för att försöka få honom att sluta outa henne.. allt är ju strategier för henne! Kan inte va lätt av vara BB nu!

      Hahaha, i ljuset av detta är det inlägget SÅ genomskinligt nu. Fetstil på hur mycket hon älskade honom och hur ont det gör. Hur ofta brukar hon ha det? Och hur ofta skriver hon ”ont” i det inlägget? Fyra gånger. Så patetiskt.

    Om hon nu var så sårbar och hon så gärna ville ha honom och öppnade upp sig som aldrig förr så förstår jag inte logiken att göra det med någon som inte vill ha flera partners samtidigt. Sårbara människor brukar springa åt andra hållet när de inte känner sig trygga. Hon ljuger som vanligt.

    Jag tycker det här är förtal och mobbning. Det mobbas så mkt på nätet och det här spär på hat och mobbning. C verkar tycka det är ok att få folk att tycka illa om B.
    Det spelar ingen roll vad B har gjort, att utföra detta drev är inte okej. Det finns mkt värre saker att reagera över.

      Väx upp. Det här handlar om en person som ljuger och utnyttjar människor för att sälja sina produkter.

      Det spelar visst roll vad Bella har gjort. Att ljuga om hot en gång och möjligtvist två gånger är sjukt. Att ljuga om hot för att gömma skandalen om att hon ljuger om läsarsiffror. Läsarsiffror hon kan ha ljugit till sig avtal. Lögn efter lögn efter lögn. Låter både oetiskt och i vissa fall OLAGLIGT.

      Man kan inte TYCKA att nåt är förtal.

        Hur menar du nu?

    Så först skriver hon mängder om hur hon älskar sitt fria förhållande, sen kommer det fram att han ville ha barn med henne och NU är det hon som älskade honom mer än tvärtom. Lol hur är det ens möjligt att ljuga så här mycket??

      Alltså………. hur kan hon få fortsätta efter det här?

        Och viktigast av allt, varför får hon så många ”styrkekeamar”, ”energi” och annat av läsarna?!

          Det är hennes anställda som skriver detta.

            Gahaha har inte tänkt på det men det ingår säkert i deras arbetsuppgifter ???

          Oja. Kaffebryggaren är på högvarv och alla jobbar övertid!!

      Meeh, har man inte rätt att ändra åsikt eller? Som Bella-fansen skulle säga.

    Någon här hade väl tillgång till system som bekräftade att hon inte köpt det nya huset heller. Kan vi inte få fram bevis på det också när vi ändå håller på? 🙂

      Isabella har väl dock aldrig skrivit rakt ut att hon köpt huset ??

        Men jo! Hon skrev ju häromdagen att hon var så glad för att hon köpt huset privat o på det gamla vanliga sättet bla bla

        Jo? Flera gångar? 🙂

        Jo det har hon.

      Hon äger det inte (än iaf).

      Det plockades väl bort och lades sedan ut till uthyrning för 29500 kr/mån? Har sett en länk härifrån på annonsen som legat uppe på kvalster.

      Jag ska hålla koll i fastighetsregistret iaf.

    visst undrar man om X och bella kommunicerar på något sätt?

    Jag har försökt kommentera på Isabellas senaste inlägg och frågat varför hon fått det att låta som att ett öppet förhållande är precis det hon vill ha och det är hennes val och såååååå rätt, när hon nu skriver att det var hans idé som hon egentligen var obekväm med. Men trotts olika formuleringen och försök så släpps den kommentaren INTE igenom.

    Reagerar på hur jävla tråkig hon verkar vara att smsa med ?

      Tänkte samma sak. Om min pojkvän döpt mig till ”B” hade jag trott att han var otrogen

        Men är det inte bara namnet han döpt henne till nu i efterhand kanske

        Haha namnet på Simon (som numera är ”CFO”) ”Simon Bellas PA” (personliga assistent) ?

          Fast det heter ju PA = personal assistant, det Simon jobbade med när han var Bellas ”högra hand”? Men gissar att du försöker göra dig lustig över att han skulle ha varit vad som på svenska kallas personlig assistent = care giver / carer

    För mig bekräftar det här allt som Isabella sagt om H. Obehagligt hur han lägger sig i hennes blogg och hur hon ska lägga upp saker. Hon hade kanske aldrig gjort på samma sätt utan hans ”råd”. Han verkar ju inte ha några betänkligheter för att få saker att se annorlunda ut än de var – känns det igen från hur han själv levt? Sjukt…

      Hade hon nog gjort, på något sätt, men han bär definitivt halva ansvaret

        Visst, men hon protesterar inte en enda gång. Svårt att tro att det han X som kläckte iden från början. Vad som publiceras i slutändan är helt på henne. Det slutgiltiga beslutet är hennes

      Han låter ju mer drillad och/eller kär? Alltså mer som att B har lagt upp premisserna för hur hennes liv fungerar och han är tycker allt är spännande – och går säkert lite igång på det – att få leka lite mastermind typ. Det ”ursäktar” honom förvisso inte, men det får honom mer att framstå som liten och lite huvudlös snarare än obehaglig.

        …vilket också passar väl in med hans uppvisat dåliga omdöme. Det behöver liksom inte innebära att man är en elak människa.

        Eller tvärtom? Bella drillar och kär och han elakt mastermind?

      Ingen tvingade henne. Hon valde det själv. När hennes barn dras in i upplägget tycker hon t.o.m. om idén (”Men yes”). Låt oss sluta tycka synd om henne när hon tydligen planerade allt med efterfrågad input från hennes dåvarande pojkvän och i maskopi med hennes assistent. Hon visste precis vad hon gjorde – manipulerade hot OCH drog in sina barn i storyn.

      Damage control från löpare ser jag!
      Du tror inte att folk minns alla hennes andra lögner under åren? Ja alla har förstås inte kommit till allmän kännedom. Det är ju inte så att H har kunnat påverka under alla år. Du kan inte tänka längre än näsan räcker verkar det som. Det här är en kultur och strategi inom hennes bolag som är totalt vidrig. Strategin har väl fungerat och då blir ni djärvare och djärvare, förlåt ”de”.

    Det säger ganska mkt om Sheila som är vän med Bella…

      Såna här människor använder olika människor för olika syften. Sheila ska vara Isabellas snälla stöttande bästis och åka på spa när Isabella har det jobbigt. Den här sidan av Isabella ser aldrig Sheila. Man kan bli ”medberoende” också: Alla andra överger Isabella och ljuger om henne, bara jag förstår henne och kan hjälpa.

      Tror Sheila är en bra människa, och att Isabella vet att utnyttja det.

    Så om B begår självmord pga detta drev mot henne, vems fel är det då? Vem tar ansvaret? Chefredaktören?
    Är det inte värre med våldtäksmän, rånare eller bedragare?
    Vem säger sanningen? Vem avgör vad som är sant?

      Ansvaret är hennes. Det är hon dom valt att göra allt det som nu kommer fram i ljuset – ingen annan har ljugit, manipulerat och förfalskat sig fram till kändisskap och rikedom åt henne. Och folk gillar det inte, VILKEN ÖVERRASKNING!

      Och lär dig skilja på drev och avslöjande, Simon/Sasha/Ida/Pingis/Sheila.

      Och om Camcam begick självmord pga Bellas manipulerade hotbild tidigare i år? Eller X begick självmord pga att Bella trissade upp hat mot honom med en eventuellt påhittad hotbild mot sig själv pga hans affärer? Du förstår väl att även Bella har ett ansvar mot sina medmänniskor? Det är inte synd om Bella – med sin assistent och dåvarande pojkvän hittade Bella på en hotbild för att skada någon som kritiserade henne. Det är sjukt och det är bra atthon outas så att ingen mer far illa.

      Well, that escalated quickly.

        Jag begår självmord av den kommentaren. Anonyma fel.

    Jag tappar allvarligt tron på mänskligheten av det här. Isabella kan skriva vad som helst och folk hatar det eller sväljer allt för fullt. Camilla gör precis samma sak som hon har gått på alla influensers om och alla sväljer det Camilla skriver.

      Du kanske skulle läsa en bok istället.

    Det är skrämmande om detta är sanning.. En annan fundering är hur Löwengrips säljstrategi egentligen är, då hon själv sagt att hon inför nya lanseringen publicerar strategiskt för att hamna på god fot med läsarna (potentiella kunder). Löwengrips produkter ska alltså säljas när det är synd om Isabella? – missförstå mig rätt…

    Jag har ändå imponerats av henne stundtals och kan på något sätt ändå uppleva hennes trasighet inombords och att nu försöka få revansch från barndomen, men att hon själv inte klarat av att bromsa för sitt eget bästa. Det är tråkigt när pengar och makt får en sån betydande roll i människors liv.

    Jag hoppas innerligt att barnen får en trygg uppväxt, tror O är en fantastisk pappa 🙂

      Tyra skrev redan för flera år sedan att man skulle lägga märke till hur Isabella delar upp sina inlägg innan hon släpper någon ny produkt eller ett stort samarbete. Tydligen är det skandal eller en genomtänkt historia som bidrar till mycket klick och precis innan / efter är det ett reklaminlägg för hennes produkter eller annat stort samarbete.

      Det verkar alltså ha varit något som har varit hennes strategi under en lång period.

    Kanske denna nyheten är något för Schulman att gotta sig i, hoppas de tar upp det i deras podd

    Hon publicerade inlägget 5 minuter för att kunna bygga upp ett inlägg mot X senare om att allt var hans ide och hon var galet kär och tänkte inte. Titta hur hon bara släpper igenom positiva kommentarer nu.

    NI kan hugga av mig huvudet om det inte snart kommer ett inlägg ”Kärleken får en att göra dumma saker”. Där hon pratar om hur hon var så förälskad att hon inte tänkte klart.

      Å nej, ge henne inga tips!

      Även fast jag visste det, så sjukt hur hon använder sina barn.. Om Odd stöttar detta, fy f….

        hahhaa jag lovar dig att denna tanke slog henne direkt hon såg vad CC släppte. Hon har gjort detta i många år och jag lovar dig att hon är snabb på att tänka i dem här banorna. Hon vet exakt hur och var hon ska trycka. Hon kommer inte ge sig utan en strid. Bloggen är det absolut viktigaste hon har det där där hon tjänar sina pengar. Utan bloggen finns inget. För krämerna är knappast något revolutionerande eller bättre än något annat ute på marknaden. Men det är hennes blogg hon måste ha kvar den för att överleva. Annars blir det KK inom 1-2 år. Speciellt det dyra huset som ligger som en våt filt nu ifall intäkterna börjar sjunka. Skulle vara förändrade för hennes image ifall hon behövde sälja och göra ”klassrensa” bakåt.

          Oh ve och fasa ? Ingen egen lounge och egen bil direkt till planet!??. Hur ska hon klara sig.

        Tror Odd har gett upp för länge sedan och vet att han ord inte betyder något och att hon gör av Bella vill göra. Odd stirrar nog mest igenom fönstret på tagarna och tänker fuck my life

      Jag ser ingen annan utväg ur detta än att skylla halva ansvaret på honom och kärlkekshormoner. Kommer iaf köpa några sympatiröster från tjejer som blivit hjärtkrossade. Men i slutändan är det hon som bär ansvaret för vad som publiceras och hon är knappast äcklad eller emot hans förslag. Utan tycker det är briljant.

      Ja det är ju tydligt att det där kommentarsfältet är modererat så att det ser ut som att hon endast får stöd. Ingen av mina kommentarer har släppts igenom för att dom helt enkelt inte hyllar henne till skyarna

        Samma här.

        Samma här. Och jag skriver inte t.ex. kränkningar, hånar barnen eller något sådant som jag fattar att hon rensar bort. Är alltså fullt on-topic – bara inte av typen styrkekram eller hyllningar.

    Men var är resten av konversationen mellan Simon och X? Vad handlade det om efter att han skickade bilden? Bad Simon X att photoshopa eller vad? Samma sak med konversationen mellan Isabella och X innan de pratar om att sätta dit en egen lapp? Är inte tveksam till att det här stämmer men det är lite jobbigt att inte se hela konversationen.

    Hur kan man veta att smsen är äkta och inte photoshopade/konstruerade i efterhand?

      Om Expressen tidigare har publicerat SMS-konversationer från X så har de förmodligen säkerställt sanningshalten. Exempelvis en video på när du scrollar igenom konversationer och sen klickar på kontakten och får upp Bellas mobilnummer. Gissar jag.

      Dessutom – hade X visat upp falska meddelanden hade Bella och team protesterat redan när de första konversationerna dök upp både här och på Expressen.

    Camilla, detta borde skickas in som tips till UPPDRAG GRANSKNING!!!! Hur känd influencer och entreprenör ljuger och vinklar content för att bli ännu mer känd så följare blir ännu mer inspirerad av Bellas låtsasframgångssaga….

      Hahahahahah kan ni tänka er? vilka besökssiffror de skulle få :-0

            är det någon som faktiskt skickar mail till ovan och Aftonbladet? Jag skulle vilja göra det men kan inte då vara anonym, min email-address är hela mitt namn.

            Nyfiken på om någon har gjort det.

            Länkerna ovan måste skickas till Bella-tråden på Flashback, där tvekar de inte en sekund på att skicka email 🙂 De är bäst!

              Du kan tipsa här i deras formulär och bara skriva något trams längst ner.
              https://www.aftonbladet.se/tipsa/

                Done!

              Men har du inte en andra, eller en tredje, email adress? Jag har några stycken som används för olika saker. Mitt typ riktiga för familj vänner, och annat viktigt. Sen har jag ett för när man shoppar och all reklam kommer dit, och det tredje är ett som jag använder för kommentarer i diverse forum m.m. (som här). På så vis skyddar man sig bättre från hackning, och kan vara mer anonym.

      Inte UG kanske, men Medierna i SR borde det vara intressant för. De tog upp att Martina Bonnier, chefredaktör för Damernas, gör reklam för hudcreme på sin Insta.

    Vad säger Sheila och Linus? Vad tycker Pingis?

      Pingis känner såklart till allt sådant här. Bara sketchen hon och Simon gjorde nyligen, när ”Isabella ringer på hemliga linjen” visar ju hur seriöst det verkligen är bakom kulisserna. Spel, lögner och strategier.

    På tal om att blåsa folk på pengar… Så här presenteras hon (fortfarande) av landets största talarförmedlare. https://www.talarforum.se/isabella.lowengrip

      Kan bli jobbigt om man inte säljer hennes biljetter! Detta är iof en gammal artikel jag fann på nätet. https://www.skovdenyheter.se/article/blondinbella-infor-ratten-i-skovde/

      Intressant! Kan ingen låtas boka Isabellas föreläsning för att se vad hon tar i arvode? ?

    Trumvirvel….
    KONSTPROJEKT! VI VILL BELYSA PSYKISK OHÄLSA I SVERIGE! Och maffiakultur. Och öppna förhållanden. Och klet och smet. Och Prinsessan Sofia. ?

    Hon ljuger. Han ljuger. Det är helt utom kontroll.

      Bellysa ?

    Absolut falska rykten. Stordalen skulle väl aldrig befatta sig med Bella.

    Ingen aning varför detta kommentar avseende Stordalen/Bella dök upp nu. Postade det för länge sen när ämnet var på tapeten

    Vet man ifall Odd varit medveten om att lappen var fake? Om jag inte minns fel så sa väl Isabella att sov väl barnen honom denna natten pga hotet?

      Hon ville ju ha barnledigt ???

      Han vet nog sedan länge att henne hon är fake. Tror inte han orkar bry sig. Han kan nog ändå inte göra något. Hon har för fan smutskastat sin egen far tror du då att hon lyssnar på Odd?

        Min poäng var inte huruvida hon lyssnar på Odd. Snarare att han väl borde bli helt vansinnig om han inte vetat om att lappen var fejk och vid tiden trott att hans barn kunde vara i fara.

        Gällande Isabellas pappa så är det väl knappast ovanligt att ha en dålig relation till en förälder. Och ifall man blivit illa behandlad ska man inte behöva vara tyst om det bara för att man har blodsbands med den som utsatte en. Bara för Isabella ljuger nu betyder det inte att allt hon någonsin sagt är lögn.

      Bra fråga!!

    Allt detta som händer nu kommer om ett halvår inte spela någon roll. Isabella kommer fortsätta klättra uppåt. Tror det är många inom hennes bransch som håller på exakt likadant. De håller varandra om ryggen.

      Hoppas inte! Något måste ju ske? Tror dock tyvärr som du att detta kommer rinna ut i sanden. Fy. Fan.

        om omsättningen för LCC ökar efter detta då lever vi i en riktigt sjuk värld!

          Man ska kanske kontakta alla apotek? … HHAHAHAHA kan ni tänka er lol

          Förlorar de apotek, förlorar de hela företaget.

            Iofs det är inte super långsökt…. hur tror ni hon hamnade hos Apotek från första början…. 1,5 miljoner läsare 🙂

              Precis så. Har själv insyn i införsäljning mot apotek. En sådan faktor är såklart suuuuperviktig. Hon har lurat många med sin falska statistik och annat.

                Ok, vilka är på? Ett övertydligt dokument, eller så inväntar vi artiklar från kvällstidningarna (hoppas) och skickar länk till diverse apotek, de största.

                De har ju blivit grundlurade på införsäljnings-mötena?

    JIsses Amalia!

    Wtf?

    Det är så pass sjuka grejer hon pysslar med.

    Undrar hur Mange känner sig nu? Blåst av den han ska skydda. Hur fan ska han kunna skydda henne från sig själV???

    Ja, jag säger då det.

    Nog lär du gråta ikväll Bella, frågan är hur länge dom står ut med dig?

    Älskar det du gör Camilla.

    Vem är X? Hänger inte med nu.

      Hahahahhhhhaha!

      Exet / H.

    Fy fan vad hajen är manipulativ. Det är fortfarande han som fifflat med maffian, ingen annan. Intressant att han väljer att fokusera på att hämnas på Bella istf att jobba på en lösning nu när Bandidos jagar honom .

      Maffian? Bandidos? Hur ska du ha det? Eller menar du att han har båda efter sig?

      Vet man att gänget ifråga är Bandidos alltså?

        Nej. Dettar en anställd på Löwengrip eller Bella-lover som skriver för att distrahera. Så desperat…

    Hon skriver att hon inte vill sätta upp en lapp själv för att Magnus kollar kamerorna och skulle då upptäcka det. Borde han inte ha upptäckt att det inte var någon som satt upp en lapp överhuvudtaget då? Jag utgår att han kollade igenom kamerorna när hon falsklarmade.

      Ja, hur löste de det? Kanske genom att Bella förklarade strategin lite lätt för Magnus. Hon ville ju påskina att lappen kommit den dagen, men var noggrann med att utelämna faktisk tid/dag. Så Magnus kanske inte behövde engagera sig, för då hade det hela fallit direkt.

        Magnus jobb är att skydda och hon gör bara hans jobb lättare ifall det är falska hot.

    Verkar iofs vara X idéer, känns mer som att Isabella är en lättmanipulerad tjej som är kär i X och väldigt imponerad av honom och därför tar hans råd. Är det bara jag som känner dom vibbarna? X verkar rätt osoft.

      Hon har ju den historiken med alla killar hon varit med, hon gör ju om sig helt för att passa dem.

      Dock började hennes karriär med en lögn-karaktär, så Bella har aldrig varit någon duvunge när det gäller manipulera sin omgivning

      Jag får intrycket av att hon inte var förälskad i honom. Jag tror att ”alla pengar” på hans konto gjorde henne väldigt upphetsad och han verkar vara en smart man (enligt Bellas beskrivning) och märkt att hon är en gold digger och därför fortsatt ljugit om det och spelat rik för att passa in i hennes världs. Jag tror han gjorde det av ren förälskelse.
      Jag minns att jag tänkte att han är FAKE så fort jag såg deras semesterbilder, vem fan flyger i kostym, har kosym på sig under hela Dubai resan och Paris resan. Han ansträngde sig så jäkla mycket på att spela tät och jag tror inte jag var den enda som synade hans bluff.
      Sen utifrån deras sms konversationer så ser man att han varit stöttande och till stor hjälp när det kommer till hennes business. Hon behöll honom av de två anledningarna gissar jag på.

    ”Den första människan jag släppte in på riktigt visade sig vara någon annan”. Kul för Odd att läsa (inte för att det kan spela någon roll för honom, han har ju levt med henne i flera år och känner henne bättre än de flesta. Är nog inte förvånad över hennes lögner). Vilken otrolig soppa det här är!

      Den första pojkvännen hon hade var hon också tillsammans med i flera år och otroligt kär i.

    om varken aftonbladet eller expressen skriver om det här då får vi protestera högljutt

      Nån skrev såhär om kvällstidningarna och tror tyvärr de har rätt, men Bella kan inte ha kontakt med ALLA tidningar, finns fortfarande andra Dagens Industri? Breakit?

      ”Ni förstår väl att vissa som vill hypa ngt har avtal med kvällstidningarna. Namn som helt klart har eller har haft är Camilla Läckberg, Anitha Shulman, ja alla Shulman , blondin Bella, Rebecca Stella och Isabel Adrian bla”

    Binbobella usch blä tvi! Vakna alla dönickar!!

    Helt jävla underbart att Bella blev blåst hon dom har blåst folk i 10 år hahhahaha!!! Krama!!! ?

    Jag tycker deras sms är väldigt oromantiska. Kanske deras förhållande har varit en affärsstrategi?? Svårt att veta,när Bella svänger i flera kommentarer..Hon börjar få svårt att minnas vad hon har sagt/skrivit…Jag tror att det senaste inlägget,med alla kärleksbetygelser osv beror på att hon VET att X har mycket värre saker att lägga ut ! Spänningen är olidlig !

    Hoppas uppgifterna hos ekobrottsmyndigheten blir offentliga snart.
    Hon blev anmäld förra veckan.

      Va från vem? vad?

      Bloggbevakning vet om detta. 🙂 med lite påtryckningar så kommer dom få ut uppgifterna från eko.

      För vad och av vem?

      Oj, shit. ? Nu börjar jag nästan tycka synd om Bella. Kan inte vara enkelt!

      Och där kom det. Nu närmar vi oss den verkliga anledningen till alla hennes utspel. ?

      Men alltså Ross, bara för att folk nu håller på och anmäler henne till ekobrottmyndigheten för att jävlas, smutskasta och försöka sätta dit så betyder det inte att Bella gjort sig skyldig till några ekobrott.

    Det här är bara FÖR sjukt. Läskigt hur manipulerade en människa med så mycket makt kan vara. Fy.

    Kl 18 Förtvivlad på bloggen. 19.00 Lägger ut på instagram : tack nyhetsmorgon för att ni visade upp Hermine Hold…

      Hahaha! Var det oxascanden som kickade in? 😉

    Jadu, förstår inte varför det här blir ett sånt scoop? Isabella har ju varit helt öppen hur hon jobbar med placering av sina inlägg. Och rent frankt så är hotet inte falskt, bara tillfället, så nej, hon har inte ljugit om hot tidigare.

    Sen tror jag ärligt att om man skulle screenashotta dina sms med din ”chefredaktör” så hade man hittat liknande konversationer, när ska vi släppa nästa sjaskighet om Blondinbella, kl 18 på söndag då flest människor har tid att titta och att den ligger uppe länge. När ska människor lära sig att för att bli en bra influenser så måste du vara en bra affärsperson samtidigt!

    Sen mitt sista STORA frågetecken, varför är vissa pratbubblor ljusare blå? Både i detta inlägget och tidigare screenshot från X konversationer? Är du säker på att dom inte är photosoppade??

      Tror det är när man söker på nyckelord i konversationen som det meddelandet som innehåller ordet markeras i ljusare färg.

        Nope, det händer inte när jag söker. Det blir lite ljusare blått i den övre delen av skärmen, men inte över alla + i mitten som på X skärmdumpar, nej, nått skumt är det här sllt

        Ja precis, meddelanden ändrar färg om man går in i gamla meddelanden via sökfunktionen. I messenger alltså.

          Ja dom blir mörkare, inte ljusare. Kollade med en app programmerare och det där är inte Appels originalfärg. Hoppas Camcam plockar ner ”bevisen”

            Varför skulle Facebook messenger anväda Apples originalfärg menar du?

      Fast detta handlar inte om när man ska släppa nästa inlägg osv. Det handlar om att de hittde på att hon blev hotad och planerade hur de skulle manipulera läsarna. Så din jämförelse är totalt orelevant 🙂

        Var ser du det? Vad jag ser så är det en lapp som lämnats vid ett tidigare tillfälle och dom passar på att släppa den då de ville stilla drevet.

    Hon kommer försöka göra ALLT i sin makt för att tysta detta. Sticka den största offerkoftan och säga att man inte ska sparka på de som ligger. *fet text* Fruktansvärt. *fet text*

      Mm, eller systerskapet kanske kommer in, likt gången med barnvagnen.

    ”Är oxascanden ett samarbete tro, medicinindustrin har inga skrupler vet du” säger min man gravallvarligt.

      ???❤️

    Wiiie, detta är så spännande. Jag skulle lägga mig tidigt ikväll men kan inte sluta läsa!

    Bespara mig kommentarer om att jag skulle tro mig vara någon översittare som besitter makalösa förmågor, för jag är väl medveten om jag inte är en ”expert” på andra, men… jag anser mig kunna känna av människor rätt bra. Också i skrift. Jag känner även väldigt mycket med och för andra, både främlingar och närstående. Jag är den som gråter när någon blir hjärtligt glad bara på tv, får en klump i halsen och tårar som bränner av bara ett simpelt inlägg där någon beskriver sina olika mörker eller sorgliga upplevelser. Om någon brister i rösten i något program för att det de ska berätta smärtar, då gör det ont i mig. Som säkert för så många av er andra också. Och jag säger det inte av hävdelse, utan för att:
    Jag känner ingenting av Isabellas texter. Ingenting. Och det ÄR inte för att jag är kall och oempatisk, som ni förhoppningsvis förstod av min inledning. Utan hon lämnar mig fullkomligt oberörd. Jag tror inte henne. Jag blir inte ledsen som jag brukar bli av ledsamma beskrivningar för jag är så övertygad om att känslorna inte är hennes. Hon har inte dem. Hon tror att det är så man känner, att det är så det bör kännas – därför skriver hon det. Men hon känner inte dem själv. Hon har inte förmågan att känna på ett sådant sätt. Och det är obehagligt för mig, för det är som om hon spelar på det, alla gånger hon försöker sig på att visa sig svag. Det är inte hon. Hon är för känslomässigt avtrubbad.

      Det är antagligen inte hon som skrivit texten till att börja med, inte utan hjälp i varje fall.

      Samma för mig.

      Håller med. Det är något i formuleringen/
      ordvalet som gör att det känns konstruerat. Det är skrivet utifrån hur en person förväntas känna, inte hur en person faktiskt känner. Känns ibland lite som text från en novell i Allers.

      Exakt så. Hon uttrycker det hon ”tror är rätt” men har ingen aning egentligen…
      Har en man med adhd. Känner tyvärr igen en del…

        Som någon som ha ADHD känns det väldigt konstigt att läsa att detta skulle vara något typiskt för oss med diagnosen. Många med ADHD har andra diagnoser som kanske påverkar ens empatiska förmåga, men att enbart diagnosen i sig skulle innebär svårigheter att relatera till andra känslor har jag aldrig hört från medicinskt kunniga.

          Tror en liten del som får diagnosen ADHD också eller egentligen har personlighetsproblematik eller traumarelaterade problem, då man också kan ha svårt med impulsivitet och uppmärksamhet. Eftersom personlighetsproblematik (som t ex svårt urskilja känslor/oempatisk) mer märks i nära relationer, så kanske vården missar det. Ett av symptomen är ju att man själv inte ser några problem med hur man hanterar känslor. Ingen av mina vänner med adhd är oempatiska och jag har heller aldrig hört att det skulle ingå i diagnosen.

      PRECIS så här känner jag också.

    Undrar om hon omformulerar svaret nu på frågan om det är värt det

    Alltså jag orkar inte, vad fan håller hon på med?

    Detta är bara för osmakligt.

    Hon riskerar ju att göra bort sig totalt!

    Skulle vara intressant att få hennes statistik innan black friday och det här senaste briserade.

    Jag såg någon länk där någon påtalat hur lik texten är hennes egna handstil.

      Riskerar att göra bort sig? Hon har redan gjort det. ?

        Märk ord alltså..
        Varför lornaM? Så onödigt tycker jag!

        Du glömde totalt.. totalt som för mig innebär anseende och mycket mer.

        Att hon gjort bort sig är en underdrift. Får se vad detta leder till.

    Jag älskar detta. Tack Cam!

    Men jag löser med Bella och teamet. Den nivå av ångest och stress de måste känna nu. Avundas dem icke. Wow. Jag har måndagsångest inför mitt jobb ibland men tänk de just nu!

      Fel! Löser : lider såklart! Autocorrect.

      Lider inte det minsta med dem, de verkar alltid dessutom bara fortsätta utan att bry sig om nåt, sjukt nog.

    Om man ljuger om det mesta, vet man till slut inte vad man sagt.
    Det Bella håller på med nu, är bevis på detta talesätt.
    Dessa avslöjanden måste vara oerhört stressande för Bella och hennes alla ”head offare” nu, nu när kronan på ”head of the crown” har halkat rejält på sned.

    Jag tror Bella är ännu mer nervös över om det kommer mer grejor från X. Men så går det när man inte är sann mot varken sig själv eller omvärlden.

    ”Jag vet aldrig hur mycket av det jag säger som är sant”. /Bette Midler… kanske Bella.

    Haha, har inte kunnat läsa Bloggbevakning under hela helgen och möts nu av detta. Så mycket att ta igen! Så mycket att läsa 🙂

    Jag hade sagt upp mig om jag arbetat för henne. Usch, vilken skam, ville bara byta namn! Som Pumba sjöng.

    Jag kan inte låta bli att tycka synd om Isabella. Ja jag vet att hon this on herself, och tycker det är helt rätt att Camcam publicerar detta inlägg. Men det knyter sig ändå i magen på mig när jag tänker på hur hon måste må nu när hela luftslottet sprängs. Det handlar ju inte bara om hennes varumärke, utan även Odd och hennes vänner lär ju bli extremt illa berörda/oroliga över detta. Jag blir rädd att hon kommer tappa det totalt pga den psykiska pressen. Och det är inget man borde önska någon, oavsett hur hen betett sig.

      Jag också. Hoppas det finns vettiga och vuxna människor runt henne. Hon behöver hjälp. Denna hatstorm kan ingen normalt funtad människa skaka av sig. Oavsett hur hon betett sig är hon människa.

        Ja hittills verkar hon ju inte direkt haft de bästa personernas kring sig; en livvakt som babblar med pressen och kollegor som gör sig lustiga över ett påstått hot. Så precis som du hoppas jag hon har några vettigare människor som stöttar henne i det här. Och som kan få henne att förstå att hon måste vilja genomföra en total livsförändring. För ingen kan må bra av att leva i en lögn.

      *brought this on herself

    Ja psykopater brukar oftast bli väldigt framgångsrika pga ingen empati alls. De använder sig bara av människor som kan hjälpa dom att nå sitt mål. Sen kastas människorna iväg när de ej behövs längre. För att nå framgång så gör psykopaten vad som helst, manipulerar och gör illa människor.

    Jag tror inte ni skulle skriva allt ni skriver om man kunde kolla upp vilka ni är.
    Jag är ledsen för er skull att ni mår så dåligt att ni måste trycka ner andra för att må bättre.
    Hoppas det blir bättre för er i framtiden.

      Zzzzzzzzz

      Du kritiserar folk som kritiserar någon som har lett hatdrev mot folk hon inte gillar genom att använda påhittade hotbilder. Ok.

    Löwbiff med havfenssoppa vid sidan, blir inte bättre än det här en kall, regnig söndag ?

    Orka….. *zzzzz*

    Herregud vad de modererar inne på bellas blogg nu måste vara rena tomteverkstaden. INGA negativa kommentarer släpps igenom ?

    Vilken röra! Blir bara värre för varje dag som går.
    Undrar när hela alltet kommer som film. Och vem skulle spela Blondinbella ?

      Persbrandt.

        Nej, Saga Noren-skådisen!

          Please Sofia Helin är för bra för den hör soppan.

    Camilla-Du är JÄVLIGT BRA PÅ DET DU GÖR!

    Hejja dig! Vilket tålamod!

    Äntligen Ljugengrip, äntligen biter dina lögner dig själv i arslet ??

    Jag gillar inte Isabella och hur hon har valt att driva sin blogg.
    Men jag har en princip och de är att alltid backa kvinnor som säger att de har blivit utsatt av män! Oavsett vad. För det är alltid kvinnor som förlorar på att berätta att de har blivit utsatt. Kvinnor blir alltid misskrediterade, backtalade och inte trodda medan männen hålls om ryggen.
    Ja hon har ljugit innan, men ingenting av det som bloggbevakningen har publicerat den senaste veckan tyder på att hon skulle ljuga den här gången. Tvärtom har ju pojkvännen bekräftat de mest som Isabella själv har sagt. Jag förstår inte längre hyllningskommentarerna. Utan detta är första gången jag blir illa berörd av vad som skrivs om Bella här inne och hur pojkvännen hyllas och hur den stämningen uppmuntras. Det är precis sånt som kvinnor genom alla tider fått höra när de valt att berätta om män som utsatt dem.

      X har fuckat upp STORT, inget tvivel om det.
      Men att gå från DET, till att vara jagad av grovt kriminella gäng, ha handlat med svarta pengar och gjort så att Isabella och barnen (plus Odd) utsatts för fara är chockerande gränslöst och eftersom jag vet att hon gjort samma sak en gång tidigare när det brann i knutarna och hon riskerade sitt anseende så tar jag hennes ”sanning” med en nypa salt eftersom allt hon kommit med är ord. NOLL bevisning.
      Jag gick på hennes ”hotlapp” från början och trodde inte ens att HON skulle vara kapabel till något sådant, men när jag blev varse att hon iscensatt ett hot mot sig själv som hon indirekt skyllde på min granskning så kände jag bara att ”bitch, please”…

        Cam! Namnet!!!

          Men fan! Det är som när jag skrev ”ect” hela tiden. GAH!

        Visst han är förlorat pengar. Men börsen är inte riskfri för fan! Förstå det och de som lånade honom pengar och trodde något annat får skylla sig själva. Visst är han ett svit som har använt en del av pengarna till egna nöjen men folk får det att låta som han är den första trader som bränt ett konto.

        Den stora grejen är att en normal människa i Bellas situation hade då gjort slut med pojkvännen när hon fått reda på detta och det hade inte varit mer med saken. Men i detta fall har personen skapat falska lögnen om hot som bara försvårar situationen för båda. Och då kan man fråga sig varför gör man detta om inte för uppmärksamhet? Man tänker inte en enda gång på vilka konsekvenser det har för barnen,X och henne. För mig är det rent psykopat beteende

          En uppriktig fråga, vet vi att han använt pengarna till egna nöjen? Om jag förstått det rätt, så har X bekräftat att han förlorat en stor summa pengar som inte var hans, men det var ju det jobb han fått och är inget brott i sig, det är väl bara Bella som påstår att han använt pengarna själv?

        MEN Camilla Camilla hur kan du veta om de inte är jagade av kriminella gäng? Nej det vet inte du, och de har inte sagt att de är jagade men har upplevt att det finns en eventuell hotbild, klart att de blir rädda – polis och vaktbolag har gått ut med detta. Menar du då att livvakten Magnus hittat på detta eventuella hot då eftersom det är han som gått ut med det i bla tidning och enligt H hade livvakten sagt det. Du vet inte alls att hon gjort samma sak tidgare, och du tar inte sanning med en nypa salt nej du påstår saker och kommer med ganska grova anklagelser – du vinklar och vrider i ditt inlägg till Bellas nackdel – MEN vad är det egentligen hon ljugit om?- Ingenting, hon har inte hittat på något hot . hon hade fått en sådan hotlapp tidigare och skrev et inlägg som var bra – sen att du missuppfattade inlägget och sen blev arg och påståd att Bella skrivit en hotlapp till sig själv och det visste du och hade bevis på – men NU hade du inte bevis på det utan nu säger du att lappen var äkta – alltså ljög du och förtalade. En del av det du påstår i inlägget har du inga bevis för och det som vi kan se – om nu det är äkta sms – så är det inget som visar några hemska påhitt om hot och inga lögner från Bella. Du är förbanna för att du trodde hon fått hon pga din granskning MEN allt detta som pågår nu med dessa skriverier här och på fb och andra ställen… är du inte rädd vad det kan leda till och att du då känner dig skyldig.

      Han har bekräftat att han förlorat stora summor pengar.

      Hon HAR sagt att det är till kriminella, gäng med kidnappningsdömda som varit hos henne. Kriminell person som knackat på hos henne och att hon sett hans skuldebrev.

      En massa påstående HEEELA tiden, INGET som han bekräftar så håll bara tyst.

      Du borde ha fattat att de flesta här inte gillar lögnare.

        Svar till Blåsfisken alltså.

          Och ingen ställer sig frågan hur han har kunnat låna dessa summor? Hur tror ni det har gått till? För att han tidigare har betalt tillbaka och dessa personer har då litat på honom och gett honom mer. Och nu gick något fel då jävlar är man arg . När fan blev det riskfritt att låna ut pengar? Folk lever i sin jävla bubbla nu för att räntorna är låga och vi haft en börsuppgång i 10 år. Vänta på en riskt nergång bara varnat företag kommer gå i KK pga för hög belåning och vi får se hur många traders kommer också göra det.

          Och ni som tror att kriminella gör skuldebrev. Vilken värld lever ni i?

      Snark!

    Nä men OJ Isabella OJ ! (Jag antar att du läser detta). Säg mig lilla gumman…hur ska du trassla dig ur detta?
    ”Isabella. Den stora entreprenören och affärskvinna” LOL!!!!!!! Du var inte så förbannat smart ändå.

    Oj, vad hennes senaste inlägg andas desperation! Tyck SYND OM MIG, GE MIG ER SYMPATI, buhuu….. ???
    Korthuset håller på att rämna och en Bella utan framgång gör inte att hennes ”vänner” är så sugna på att stanna kvar. Tror den som drar först är Pingis när inga cash finns kvar att tjäna.
    Angående H och B:s förhållande? Var det verkligen en realtion öppen eller stängd, eller var de bara en affärsuppgörelse som skulle gynna båda och som nu biter båda i svansen eftersom de blev övermodiga och underskattade andra människor.

    Men framför allt är de mest synd om barnen som utnyttjas i olika syften.
    Tror helt enkelt inte att Bella kan känna empati för någon än henne själv.

    Tragiskt och djupt obehagligt!

      Exakt vad jag funderat på ikväll, var det bara ett skådespel att de skulle låtsas vara ett par utåt? Hon köper sina egna presenter och låtsas de är från pojkvännen? Att de båda skulle gynnas av fler tidningsuppslag både under bli ihop, bråka och sedan uppbrottet? Nu blev det lite mer bara som de inte tänkt från början iom hans bad trading

        Tror absolut att de ligger strategier bakom deras ”relation”. All lyx som varit de senaste året, galet dyra presenter och lyxhotell. Ett smart sätt att stärka sina varumärken. Hans genom att han drogvtill sig folk med mycket pengar att investera och hon till att upphöja sig till en lyxigare Estee Lauder nivå och därmed hennes produkter
        Men sen kom verkligheten i kapp…..

          Vad har någon av dem att tjäna på detta?

      Ja, man måste ”tänka på konsekvenserna” 😀

    Jag är inte ens förvånad längre över all skit som uppdagas kring henne. Kudos till dig CamCam som nystar i allt och ger oss klarhet. Extra kul att äntligen få höra om lappgate!! Grymt jobbat 🙂

    Hur kommer hon ur detta ?
    Säga att hon var helt förhäxad av kärlek till fantastiska Mr X och inte visste vad hon gjorde ?!?!
    Fattar inte att hon kan ha EN enda beundrare kvar efter detta…?! Det är en sak att berätta om sina strategier- det verkar ju många sett igenom Men detta. Hade jag varit ett Bella-fan hade jag känt mig lurad och idiotförklarad av henne.

    Kommentarer på Bellas blogg släpps inte igenom ? bara snuttipluttigullgull och ”mild” kritik.

    Älskar ditt grävande i denna soppan! TACK CamCam!!!!!

    Kommentarerna på Bellas inlägg då! ALLA är positiva och styjkekjamaj överallt. Jag kräks. Sitter teamet och panikkommenterar under olika alias nu?

    Normalt har hon en bråkdel av kommentarerna och hon har själv sagt att hon vill ha en viss del negativa för att få igång diskussion. Men nu. Nu är det läge att köra 100% styjkekjamisaj!

    Vad kommer hennes barn att känna då de läser det här om henne i framtiden? Några år kvar så kommer de att kunna göra det. Fy fan.

      Det är inte får sak att oroa oss över, utan det skulle Bella ha tänkt på.
      Tur att de har Odd som troligtvis balanserar upp tillvaron.

        *vår

      Vid det laget får man väl iaf hoppas att luftslottet rasat och att hon inte längre kan hålla på som hon gör idag. I så fall är det ju bara positivt för barnen, för det här är ju verkligen inte hälsosamt eller klädsamt som förälder, to say the least.

    Tack Cam för utmärkt granskning! Har kvällspressen hört av sig till dig ännu?

      Nix! ELler jo, Breakit för några dagar sedan men jag tackade nej.

        Bättre om det kommer ut imorgon annars kommer det bara hamna längre bak pga nyheter under natten

          Så fort får de inte ihop en artikel söndag kväll – det brinner inte direkt i knutarna ifall de vill skriva om det. Att slänga ihop snabb info som inte är granskande kommer ut snabbt, som t ex alla skjutningar ikväll, inte en artikel om Blondinbella.

    Jag kan inte sova. Måste lösa era roliga kommentarer.

    ?

    Vad genomskinligt med alla superpositiva kommentarer på bloggen och inte en negativ. Medan insta är full av negativa. Hahaha

    Äntligen! Jag har som många andra genomskådat hennes lögner. Allt för uppmärksamhet och pengar. BB som i sina inlägg skrivit hur stark hon är och klarar allt, bullshit!

    Jag tror att IL kommer att ”avslöja” att detta var ett test på hur långt man kan manipulera människor på nätet eller nåt liknande, hur godtrogna människor är i allt det läser. Det enda sättet för IL att inte försöka klara sig ur detta på något sätt.
    Tragiskt att hon blandat ihop sina barn i detta.
    Hade man varit rädd för sitt och sina barns liv fortsätter man INTE skriva blogg och lägga ut bilder på sina barn som visar var man befinner sig. Man håller sig gömd och är tyst!
    Helt galet att uppdatera blogg på det sättet hon gör och vara ”en företagare” så offentligt vid hot. Det är helt absurt.
    Vilken jäkla soppa detta blivit.
    Jag vet inte vad eller vem man ska tro på. Det enda tragiska i detta är att barnen är inblandade via bilder och text utan att ha godkänt detta.
    Socanmälan på detta vore i sin ordning.

      Gör en anmälan då om du verkligen tycker synd om barnen. Agera!
      Om hon testar på hur långt man kan manipulera människor på nätet så är det hon gör straffbart!

      Nej snälla. Vad ska vi på socialtjänsten göra åt detta?! Om barnen far illa i den här situationen är det i första hand deras andra vårdnadshavare som ska ta ansvar och skydda dem.

    Mejlade just Aftonbladet och frågade bl.a. varför de aldrig granskar Bella utan bara tar det hon skriver på bloggen som sanningar! Tipsade om fejkhotet förstås.

      hon är vänner med Bonnier

        Bonnier är Expressen och tv 4.

    Alltså hennes senaste inlägg (min kommentar blev inte godkänd) men alltså hon har gått ut med tidigare att hon vill ha en öppen relation och skulle aldrig kunna tänka sig att bo ihop med någon igen. När allt det här hände för ca 1 vecka sedan skrev hon ut att han i Dubai sagt att han vill att hon ska vara mamma till hans barn. Vilket, enligt henne, var i plan med att få komma ännu närmare henne. Men nu i hennes ”bränd” inlägg så var det han som ville ha en öppen relation och inte hon. Så han vill skaffa barn med någon som han bara har en öppen relation med och då ha barnet varannan vecka även fast dom är tillsammans? Så konstigt….

      Haha ja det är ju här alla lögner börjar bråka med varandra. Han vill ha barn, men inte vara seriös?? Sure där blev det nog lite fel för Head of Damage Control.

      Exakt. Allt hon säger är så konstigt.

      Efterkonstruktioner. Lögner.

    Efter att Isabella hängt ut sin pappa som psykopat på sin blogg, svarade han till slut offentligt.
    Hans svar stärker min tro om att Bella inte kan hålla sig till sanningen, nu när allt annat kommit till ytan.

    http://mobil.tillisabella.bloggplatsen.se

      Inte ens papi klarar sig undan lögnerna.

      *Ryser*

    Här är nästan sex gånger så många inlägg än på ett inlägg av allas vår Dramaqueen, det kan väl inte vara så att det refuseras mycket på hennes blogg just nu. Själv hade jag helst av allt varit en fluga på väggen hos henne just nu.
    Är det mer än en kärlekshistoria som raseras?

      Jag hade också velat vara en fluga på väggen. Allra helst på kontoret i morgon.

        Så många ggr de flamsat runt och bara struntat i folks seriösa undringar… KARMA. Bluffsk-tbolag.

    Ser att hennes Insta, Löwengrips Insta och Gabjielles Insta fått kommentarer men Hermine Hold då? Hoppas se nåt där oxå ?

    Bra jobbat Camilla!

    Vad är rekordet på kommentarer här på BB? Det här osar om inte annat rekord…!

    CRINGE!

    Detta är så jävla pinsamt. Jag skäms. Skämskudde fast jag är hemma själv! Guuuuuuud!

    Ge oss mer, Cam!

    ???

    Varför låter hon alla negativa kommentarer om att hon är falsk och ljuger om allt med länkar hit stå kvar på insta?

      Head of insta har nog fullt upp med att hjälps till att skriva positiva kommentarer på bloggen.

      De hinner inte med.

      #damagecontrol

      Heja heja!

    Jag börjar mer o mer tro att X är en mullvad inhyrd för att sänka Bella, kanske kommer fram att han inte ens tradeat bort några pengar, allt var bara ett spel för att veva igång henne ?

    En granskning av hennes ekonomi är allt som saknas nu.

    Och huset. Som hon hyr och inte äger. Hon har bara ”glömt nämna det” i bloggen!

    I need more popcorn!
    ?

      Jag med! Och batteri till mobilen!

        Samt 2 veckors tjänstledigt från jobbet

          Hahaha dööör. ”Jobbar hemma idag”.

    Patetiskt av henne att nu säga att det var H som ville ha ett öppet förhållande. Hon babblade ju till höger och vänster om det som om hon uppfunnit hjulet bara för att det inte skulle reageras på hennes umgänge med Mr Hotell. Liksom egentligen hade hon inte behövt basunera ut något om det. Det var väl en privat sak mellan H och henne kan man tycka.

      Inget är privat för Bella.

      I skilsmässan med odd sa hon ju först att hon inte skulle glappa. Det tog inte många dagar förrän hon vände ut och in på tvättkorgen.

        Det verkar som det är så hon gör när en relation tar slut. Nedgör sitt X och anklagar honom för diverse. Skillnaden denna gång är att detta X svarar, Odd har inte gjort det och hon trodde väl att hon var den enda som skulle nå ut om detta förhållande också.

      MR HOTELL ???❤️

    Varför ska man ens läsa hennes blogg längre?
    Inget hon står för verkar ju stämma.

    Ikväll skriver hon att det var Hampus som ville ha ett öppet förhållande men innan har det ju hetat att det är hon som ville ha det så.

    Det känns som att hon bitit sig själv ordentligt i svansen.
    Det enda vettiga hon kan göra nu är att erkänna allt hon ljugit om.

    Men vad ska man säga om H, han är ju inte bättre själv som kommer på hur hon ska lägga upp sina lögner dramaturgiskt.

    Vilket radarpar alltså!

    Är Bloggbevaknings sida extremt långsam för fler än mig?

    Gissar att det är många här.

    Vad är det här med Ekobrottsmyndigheten och anmälan som tydligen är gjord mot Bella?

      Jag vill också veta!

      EB får in MASSOR med tips och de är sjukt långsamma. tips är inte offentliga och det är först när en åklagare väljer att driva åtal mot ngn som de blir offentligt.. så det kommer ta lång tid om de ens väljer att granska henne

        Nu är det inte tips utan det har upprättas en anmälan.

          Hur vet du det?

    Hotlappen kommer från henne själv från början

    Kolla utropstecknet och ’g’ t.ex
    Jämför också ’till’ (hotbrevet) och ’tills’ – bilden under

    Isabellas handstil:
    https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1176885/images/2010/img_1626_70523246.jpg

    Varsegod 🙂

      ???

      Dessutom har en ’tejpad hotlapp på hennes bil i garage’ används 2017, några månader tidigare alltså.

      ”i somras dök en ny person upp som tejpade upp hot på min bil i mitt garage”

      https://www.isabellalowengrip.se/2017/11/14/diabetesgalan/

      Vips så dyker detta upp igen precis efter avslöjandet om statistiken. Fasttejpad hotlapp på hennes bil i garaget. Vilken sammanträffande.

      Om nån nu skulle misstro bevis ovan av Camcam och Hajen.

        Vad duktig alla är på att ha tejp med sig! Hade själv satt den under torkbladet men men ??‍♀️

    Förstår att du tvivlar på om hotet är äkta osv. men hur som så ha ju H slarvat bort en del pengar som folk inte är särskilt glada över. Är du inte rädd/orolig att de tar kontakt med dig nu när de vet att du har kontakt med H?

        Ja är du inte rädd du som tjänar 100.000 i månaden och bor i en finhood. Ditt namn och bild förknippas nu med H. Stalkern kanske också är irriterad på dig… jag hade varit livrädd. Men erkänner du nu alltså att DU ljugit – för innan har du ju skrivit att du vet och har bevis på att Bella skrvit denna lapp själv – men ni skriver du att denna lapp är äkta från ett tidigare tillfälle? Så vad menar du enegtligen att skandalen är och vad Bella gjort för hemskt och att hon ljugit om hot? – Det har hon ju inte. Om sms stämmer så är det ju H som uppmanat och rådit Bella att skriva ett inlägg – bra inlägg för övrigt – för att drevet skulle lugna sig och att folk ska tänka sig för vad de skriver på nätet hon har ju fått hotlappen tidigare – och kanske hade hon en vit bil då – och vad spelar det för roll att de beskurit bilden-vad bevisar det menar du? Nej blir märkligt detta, du kämpar verkligen med att vinkla och vrida det till att Bella ska se så dålig ut som möjligt men egentligen visar väl inte detta på något hemskt Bella gjort. Att hon skriver om och planerat när de ska gå ut med relationen är väl inte fel eller hemskt. Det du påstår om digital lapp bevisar du ju inte, finsn inget bevis för det. Nej det här vara bara överdrivet och långsökt och bevisar bara hur gärna du vill sänka Bella och drar till med alla medel men man ser inte att hon fejkat hot däremot så avslöjar du att du själv ljugit.

          Hon vill inte sänka Bella, hon vill att SANNINGEN kommer fram. Vill inte du det eller?

          Vet bara en enda person som använder ordet finhood. Börjar på M och slutar på ona.

            Vem är det?

            Kan säkert stämma.

          ”Ditt namn och bild förknippas nu med H. Stalkern kanske också är irriterad på dig… jag hade varit livrädd.”

          Kunde inte du hitta på nåt mer långsökt? Dina paranoida teorier är högst osannolika.

            Eller ett förtäckt hot?

            Haha, Bellan kanske iscensätter ett hot mot CamCam… Hon verkar ju kunna göra en hel del ?

      Måste säga att 22:56 var extremt otäckt och vad jag skulle uppfatta som ett försök till munkavel. Ett förtäckt hot månne?

      Välförtjänt!

    Jag får ont i magen av det som händer. Av att ha lurats av Bella och gått på allt under många år. Av hatet hon får nu. Ångesten hon måste känna.

    Samtidigt måste jag läsa. Och på nåt skruvat sätt frossa.

    Som en bilolycka man passerar. Man vill inte kolla men måste. Usch!

      Känner samma. Precis samma.

    Camcam, no vacation just yet…. Ju fler människor som träder fram nu angående Bellas lögner ju bättre, annars är detta och allt ditt arbete du lagt ner, glömt inom loppet av en månad. Det ar NU det ska grävas och personer kontaktas!

    Odd, gamla kollegor, gamla business partners, föredetta vänner (många som lämnat hennes liv).

    För att inte tala om hennes ekonomi.

    Det gör du kanske redan, men just sayin…. önskar jag hade ditt jobb, fyfan vad drama jag hade ställt till med, Bella hade gett upp för länge sen lol, jag är en jävel på rätt research. Har dock ej tid att ge mig in på detta. Men du är en jävel på research också, så heja heja!!

    (Jämför handstilen på två lappar några kommentarer upp dessutom.)

      Du verkar så trevlig ?

    Det är väldigt tyst från de som brukar försvara Bella, Nick ”Också” is nowhere to be found, detta satte kanske tyst på dem lol

      Nu är väl varenda blaska kontaktad, och orosanmälan till soc gjord. Då borde väl de flesta vara nöjda, skrämmande vad folk blir uppiskade.

    Ursprungligen postat av Shakopee
    Stordalen blev nog inte sådär jätteglad när hon filmade sviten i Paris som hon bodde i och det syntes klart och tydligt att det var mansskor och kavaj i garderoben, kläder som man snabbt kunde se var den typen Stordalen har. Ungefär dagen efter gör hans fru ett inlägg på insta där hon för första gången, som jag sett, är ledsen och hintar om problem privat. Sen kommer Bellan hem från Paris och deklarerar i bloggen att hon endast vill ha öppna förhållande med olika män samtidigt. Något hon nu påstår att Hampus tvingat på henne, han som enligt henne ville ha barn och fick henne att känna att hon var den enda i världen.

    Hon är inte klok. Källa: Flashback

      Alltså, jag är ledsen, men Gunhild är en vuxen, intelligent kvinna som aldrig skulle hinta om sådant på IG.

        Jag följer inte Gunhild men många som gör det reagerade på detta inlägg då det inte var av den karaktär som hennes inlägg brukar vara. Och ja, det var uppenbart att BB delade hotellrum med en man med lite annorlunda klädstil om man säger så.

          Jag hoppas för allt i världen att detta inte är sant ?

          Gunhild är sån fin person på alla sätt.

            Alltså finns det fortfarande folk där ute som inte fattat att de hade nåt på g under sommaren?

      När?
      I juni eller i september?

    Tänk att man brukade läsa inlägg som dessa om Bella? … https://bloggbevakning.se/2016/06/24/i-feel-ya-sister-2/

      Tänk att Bella skrev det där för två år sen! Det är som av en annan människa!

      Oh. Vänta…

    Jag tror att det senaste inlägget från henne är en vädjan till Hampus att sluta. Att få honom att tro att hon fortfarande älskar honom och är svag nog att ta tillbaka honom. Om han går på det kommer han ju att sluta läcka dessa uppgifter.

      Roligt. Jag tänkte precis den tanken.
      Hon är smart den där bruden.
      Hon är så smart när det kommer till att manipulera människor.
      Nu ska hon leka offer så att Hampus lägger ner.
      Det är otroligt uträknat.

        ”Smart?” Tja, allt är ju relativt, så visavi sina trogna bloggläsare kanske hon är ”smart”. Vi som klarar att tänka har nog svårt att se något särskilt smart med Isabella Löwengrip. Snarast verkar hon vara motsatsen. Så ser min högst personliga åsikt ut. Det du tar som exempel går väl ingen som insett vem hon är på? Ja, förutom hennes trogna fjortisbloggläsare, då.

      Precis så…

    Tror Bella snart kommer köra ”Baksidan av ett drev” version no2. Säkert med barnen, tyvärr

    Förstår inte hetsen över att hon ljuger. Jaha? Hon skriver väl precis vad hon vill på sin blogg, sanning som lögn. Tror ni allt på socialamedier är sanning? Varenda instabild är en vinklad verklighet från alla influencers. Bella har aldrig avlagt någon ed och svurit att allt hon säger är sanning. Lugna er. Hon ljuger på sin blogg, det är inte olagligt. Tror inte heller att det är speciellt ovanligt.

      Det är inte olagligt, men fett omoraliskt. Tycker du det är ok att ljuga sig fram i livet?

      Det är olaglig om hon använder falsk statistik från bloggen när hon förhandlar avtal. Och olagligt om det hon skriver är förtal mot någon annan. Hon verkar ha gjort båda.

      Såklart det inte är ovanligt och det vet säkert nästan alla. Men att ljuga om hot är inte samma sak förstår du väl?

    Försökte att somna men tankarna far iväg..

    Känner mig så lurad!
    När man har läst hennes blogg i många år blir detta ett svek mot alla oss följare.

    Utan oss skulle hon inte haft något. Vi är anledning till att hon får in reklamintäkter.ä och byggt sitt varumärke.

    Och detta är sättet hon tackar oss på?
    Genom att manipulera oss!!

    Blir bara så frustrerad. När ska kvällspressen granska henne ordentligt?

    Är det ens lagligt att föra sina sponsorer och oss bakom ljuset?

    Man önskar ju att Veckans affärer drar tillbaka sin motivering och priset och ändrar det till Årets bluff 2018.

    Alltså jääävlar! Nu rasar luftslottet…

    Har för mig att jag läste någonstans att Bella tar 125.000 för ett reklaminlägg på bloggen. Stämmer det?

      Mer än så

        Vet du hur mycket?

      Tror inte det räcker långa vägar..

      Hon sa i en nylig intervju (tror det var Framgångspodden) att hon inte tar betalt per inlägg, utan är man ett företag som vill synas i henne kanaler så betalar man ett paketpris och kommer marknadsföras via både bloggen, instagram m.m. Det var kring miljonen per samarbete.

    Visst, detta har något. MEN, inget och jag upprepar – INGET kommer någonsin slå GabJossTapes. Eller hashtagen #freefjodor.

    Nu skriver nyheter24 om detta. Artikeln kom 23:06

    Jag kanske missar något men jag inte se vare sig telefonnummer/eller överstruket sådant eller datum och klockslag, mer än på Simons men där framgår inte vem han sms ar med, så egentligen kan dessa s.k bevis sms vara ihopsatta sms/texter utan verkligt bevismaterial.

      Givetvis finns videobevis innan publicering, tänk.

    hon har lurats MEN är hon därför värd det här drevet? Det gör lite ont i mig när man vet att makten man publicerar kan skapa så mycket farligt också, det är inte alltid värt det även om det är smaskigt för människors som osS som inte känner henne…

      Hon själv drevade på mot Camcam och mot Hajen. Det här inlägget bevisar att åtminstone drevet mot camcam baserades på en förfalskad hotbild av bell och att drevet även leddes och trissades av bella.

        Men sluta.. var har du sett drev mot camcam? sluta försök få det att låta som att bella hittat på hot för att dreva mot camcam – det ar inget drev mot camcam och har aldrgi varit. Men detta drev är riktigt läskigt och ledsamt, fruktansvärt obgehagligt. Tror inte det är sant vad det finns fr typ av männisor.

    Fan, detta är verkligen beklagligt för dig Camilla!
    Du är så jävla grundlurad, pga av din kåthet att framstå som nånsorts grävande journalist..

    Somliga skrattar extra mycket efter detta, sjuka inlägg
    Get your facts straight

    HAHAHAHA

    (BTW, till den som förfasades lver hur mkt ett blogginlägg genererar: 100.000:- för ett inlägg är ingenting, kolla hur mkt Bianca Ingrosso, Margaux, m.fl tar så ser du….)

      Hur är Cam grundlurad? ???

    En fråga till dig, CamCam:
    Tror du att Odd fått någon kompensation/ingått något avtal för att inte yttra ett ord om Isabella &, deras äktenskap?

      Det är jag övertygad om. Hon har ”satt” munkavel på honom. För vem annars skulle ta så mycket skit som han har fått göra. På riktigt.

      Antingen så har hon köpt hans tystnad eller så är han så ”stor” att han tänker på sina barn först. Oavsett vad han tycker om sin blivande ex-fru så ska barnen inte drabbas av smutskastning i media. Jag är mer fascinerad över att det inte kommer ut mer från t ex grannar, föräldrar på förskolan, f d anställda, Odds vänner, samarbetspartners eller gemene man som stött på henne i olika situationer.

      Nej, jag tror bara att han är en ansvarstagande man som (liksom de allra flesta) växte upp när han blev förälder.
      Han skyddar barnen i alla lägen och far inte med skitsnack om kvinnan som är barnens mamma.

    Kul att hon inte släpper igenom några kritiska kommentarer eller när man frågar henne om det bloggbevakning skrivit om ? låtsas att det regnar…

    CamCam: Tänkte bara påminna om att du vet att det skrivits kommentarer här inne hos dig från någon på BBs kontor. Att du har IP. ?

    Men jag känner mig lite förvirrad. Visst har du Cam skrivit/ hintat tidigare att lappen var skriven av henne själv och att det fanns bevis för det som du inte kunde gå ut med? Nu verkar det som om att lappen är äkta men att hon ”återanvänt” ett gammalt hot. Är lappen skriven av henne själv eller är den riktigt?

      Anmärkningsvärt är att skrivstilen på lappen överensstämmer EXAKT såsom Isabella textar, samt att den är skriven av en vänsterhänt person.

    Inte bara adhd bakom henne inte….
    Något annat allvarligt fel med.

    Har Bandidos kontaktat dig, nu när de vet att du har kontakt med H?

    Begriper inte hur folk inte förstår att hennes blogg är fiktion? Hon har ju själv sagt att hon gör inlägg för att tjäna så mycket som möjligt. Hon har ingen skyldighet att hålla sig till sanningen, varför skulle hon ha det? Om det gäller detta med besökare och sponsorer så är det väl upp till dem att göra sitt jobb och inte blint lita på motpartens siffror. Folk är så naiva.

      Kanske något gott kommer ur detta kaos..tex att alla som blint följer influensers inser att det mesta är en sagovärld ?

      Men det här är väl ändå något helt annat..

      Sen vill jag inte läsa en blogg som är helt uppdiktad och beräknad. Därav knappt läst Isabellas blogg sista året.

      Att allt kretsar kring pengar och marknadsföring tror jag blir säkert dödsstöten för denna bransch till slut.

    EN viktig poäng är att bb bara skulle kunna anmäla X för förtal om han skulle ljuga! Så tror han håller sig till sanningen!

      Nej, förtal behöver inte vara lögner. Man kan förtala någon genom att tala sanning. Det beror alltid på naturen av det man säger och syftet med att man säger det.

        Okej okej! Fel av mig. Men hon borde ju iaf kunna dementera detta på något sätt. Hon måste ju kunna komma med sanningen själv tycker man.

    Usch, vad håller ni på med? Vad är detta för medeltida samlingsplats för skadeglada människor som njuter av att beskåda någon annans fall? När jag surfar in på den här sidan kan jag för allt i världen inte se hur ni som skriver på den här sidan är ett uns bättre människor än Blondinbella. Jag ser inte någon skillnad. Ni beter er alla lika illa. Om den där Blondinbella har valt att krydda sanningen på sin blogg är det hennes val. Det vet väl varenda kotte idag att man ska anta ett källkritiskt förhållningssätt när man uppehåller sig på nätet? Vad jag har förstått har hon styrt sin blogg med lögner och provokationer ända sedan hon började blogga. Jag förstår ändå inte hur det legitimerar allt hat i denna blogg, av en blodtörstig pöbel som inte nöjer sig förrän offret ligger på marken och gråter – eller ännu värre. Fy! … och CamCam, vad är din agenda? Är det här grävande journalistik? Jag tycker mer att det känns som en aggressiv hatkampanj.

      Åh, jag släppte på hela svart och moddlistan efter mitt inlägg om det är någon som undrar.
      Jag ska genast försöka åtgärda det. 🙂

      Ja vad är det som händer?
      Det är precis just det vi undrar och diskuterar här gällande Bella.

      Vad sysslar hon med?

      medeltida samlingsplats, blodtörstig pöbel, aggressiv hatkampanj
      Här har vi någon som spelar på ordförrådets hela register må jag säga.

        Selma: Försök att se bortom metaforerna då – om du hakar upp dig på dem. Budskapet kvarstår.

          Hej Pingis!

            Sanna: Jag är verkligen inte Pingis.

    Jag tycker det hela är lite sorgligt. Jag har inte trott på någon, utan tänkt att de båda ljuger en del och nu kommer bevisen. Bella måste ha förlorat världsförankringen och H verkar vara en manipulativ person. Tycker inte att detta får honom att framstå i bättre ljus, men tänker att det inte är hans mål heller utan att detta är hans hämnd för vad hon skrivit i sin blogg och sagt i intervjuer. Tycker inte synd om någon av de, men så jäkla glad att jag inte är en offentlig person. Skulle inte våga ha ett förhållande efter det här om jag var henne.

    Minns Benny Fredriksson.
    Var snäll. Alltid.

      Granska aldrig? Tro alltid på vad alla säger? Om du vet att någon ljuger för att t ex tjäna mer pengar så var tyst ändå för det är snällare och då blir det inte jobbigt och besvärligt för ljugit??

    Om nu en gammal hotlapp återanvänts, reagerar inte livvakten? Han borde ju varit insatt i tidigare hot, och framför allt fått se tidigare skriftliga hot.

    Varför är det viktigt att detta inlägg ligger högst uppe hela tiden?

      Har du ingen egen teori?

    Den 7 nov skriver Bella följande på sin blogg:

    ”Han bodde i Lund och jag flög hit på sommaren. Jag var så nervös första gången jag skulle hem till honom och även träffa hans föräldrar. Vi åkte ut en bit utanför Lund till en mysig villa, där skulle jag presenteras som flickvän samtidigt som det stod i varenda tidning att jag befann mig i en skilsmässa. Dessutom hade jag ju två barn!

    Efter sommaren valde jag att ta en paus för att det gick lite fort fram och det har ju som sagt upprepats ett par gånger (vilket inte är så konstigt när man precis var gift i flera år) men nu är vi fruktansvärt kära. Det är en kravlös relation som vi både trivs med.”

    Är det här en lögn eller en sanning? Och vad är en kravlös relation? Bella valde att ta en paus efter sommaren och alltså inte efter midsommarhelgen när Mr X bad om att få låna en halv miljon?

      Och för att det gick för fort fram. Han kanske skulle ha börjat med att fråga om en tusing och inte en halv miljon?

    Lögner och spel.

    Hennes senaste inlägg om hur hon älskat X är ju bara för att få tyst på honom. Men han har fallit, och nu drar han med sig henne…
    Det är tragiskt. Och det är tragiskt att hon ljuger och manipulerar för sympatier.

    Det sorgliga med detta är att allt nu har vridits upp till en helt annan nivå. Tills nu har man ändå kunnat reta sig på och garva lite åt ’Töööörminal Fajv’, hennes hysteriska skratt och slängande med håret men det har ändå varit harmlöst. Nu kommer det fram en riktigt otäck sida som visar en kallhamrad, totalt empatilös och framför allt väldigt narcisstisk kvinna helt utan skrupler.

    Nu vette faan om det räcker med popcorn & skämskudde, nu vill jag bara blunda.

      Exakt!

      Innan var det roligt. Nu är det bara äckligt.

    Inlägget från Bella igår publicerades innan bloggbevaknings avslöjande – vilket ju Bella visste skulle komma. Bella skriver att hon bröt ihop och grät och grät och behövde ta lugnande. Det beror på att hon blir avslöjad, inte på något hot eller kärlekssorg. En narcissists största rädsla är att bli avslöjad. Sen skriver Bella om hur hon verkligen älskar X ”såå mycket” och hur hon tyckte att han var den smartaste osv. Det har två syften: dels att få honom att bli snällare pga skuldkänslor, dels att få henne att se mer ut som ett offer.

    Klart man kan fråga sig hur jag kan vara så säker på det (det bör man ju till och med). Det enda svaret jag har är att när man väl har sett det system/mönster som narcissister använder så är det som när någon berättat för en hur ett trolleritrix egentligen går till. Det är då superenkelt att se igenom. Psyket är vad psyket är. Narcissism är en empatistörning som kommer av att försvaret jobbar så hårt att man fortfarande befinner sig ungefär på en 5-årings empatinivå. Narcissistiska försvar är lite grann som spårväxlar. När man har listat ut vart hän narcissisten ska så är det lätt att lista ut hur växlingarna sker.

      Tack för klok kommentar magda. Nu är det så många pusselbitar som faller på plats och man förstår äntligen hur hon funkar. Bella mår nog riktigt, riktigt dåligt nu och om det inte var för att hon försatt sig själv i situationen, lurat så många genom åren samt visat upp riktigt vidriga sidor av sig själv, hade jag tyckt synd om henne.

      men om hon nu är allt detta – FÖRSTÅR hon då ens att hon blir avslöjad? och om hon egentligen typ inte kan känna något, kan hon känna något i och med att hon blir avslöjad?!

        Det finns en vanlig missuppfattning kring att dessa människor inte förstår bättre, att de är offer för sig själva. Det är andra människors försvarsförklaringar till denna typ av beteende. I själva verket är Bella väl medveten, det hade aldrig funkat annars. En person som bara ljuger men som inte är inkännande kring omvärlden faller platt på direkten. Att kunna luras väl och justera andra människors känslor inför en kräver stor insikt kring hur människor fungerar. Det är inte slump, det är strategi.

        Men för att förklara på ett sätt så att andra, som inte gör så här, kan få en chans att förstå: Det är ett slags beroende. Personens självbild är upphängd på andra och när denne blir avslöjad som bluff så imploderar den. Det handlar alltså om överlevnad. Survival of the fittest. I personens tankar så är det så här som alla människor gör, bara att denne är bättre på det än andra. Herre på täppan. Snällhet/omtanke osv ses som en svaghet och inte sällan ser personen ner på människor som har dessa egenskaper. Inte sällan hatar den här sortens person dessutom allra mest de personer som älskar hen, eftersom hen äcklas av någon som är så felaktig och dum/puckad/idiotisk. Det är en sjuk förvriden världsbild som vi andra aldrig någonsin rår på. Tyvärr dras den sortens personer till drama och makt över gruppkonstellationer och därför hittar man dem ofta inom yrkesroller som t.ex. psykologer/chefer.

          Wow!

    Att det dröjer innan ab och expr tar upp det här handlar väl om den oheliga symbios som influencers har med dem. Gissar bbella har överenskommelse/avtal likt läckström mfl så att kvällspressen kan få max med clickbaits. Kritisk granskning är det bara camilla som ägnar sig åt, väldigt bra gjort. Tror däremot att många av bbellas kunder drar sig undan nu. Kloka företag vet bättre än att synas i hennes kanaler eller göra affärer med henne. Det lär komma mycket mer, topp av det så kallade isberget.

    Långt mer tragiskt att så få personer klarat se igenom mytoman Blonda.

    Vad som dock inte kommit fram är hur hon manipulerar med sin ekonomi.
    Lever långt över sina tillgångar.

    Företagen..hur många…13 eller 14? har inte gått med vinst.
    Har svårt att se att bloggen ska dra in tillräckligt för produktlanseringar, löner etc.
    Särskilt i ett land som Sverige där en företagare får skatta rejält.

    Finns nog mycket att gräva fram beträffande slantarna.
    Inte konstigt att hon nu knaprar piller.
    Det intressanta är att hon döljer det riktigt allvarliga med ngt helt annat.
    Snacka om avledning.

    Camcam;

    Jag tycker det hade varit bra att göra en engelsk version av detta inlägg eftersom en stor skara av hennes följare följer den engelska versionen.

    ———

    I många år har jag älskat att läsa Isabellas blogg. Framförallt tiden i samband med att hon fick barnen, gifte sig och flyttade till bostadsrätten. Då uppfattade jag henne som väldigt trovärdig och ärlig.

    Det var något som hände i samband med att hon skiljde sig. Hon verkade byta inrikting i livet och bloggen/Instagram tog ett helt annat uttryck som vet många haft väldigt svårt att relatera till. Hon blev som en helt annan person.

    Den känns som att hon behöver byta spår och bli mer nära sina följare igen. Hon skulle verkligen tjäna på det, bolagen också.

    Isabella, om du läser. Jag tror det bästa du kan göra är att vara ärlig (ibland blir det fel och man trasslar in sig i lögner)
    Sen får du ta ditt ansvar för den uppkomna situationen.

    De flesta människor är förlåtande, men vi gillar inte att bli förda bakom ljuset.

    Bella, Bella, är man officiell som du och manipulerar och ljuger på dina officiella plattformar, får man faktiskt räkna med att sanningen till slut kommer fram. Om allt är osanning, borde väl diverse polisanmälningar ha blivit inlämnade för länge sedan. Och det har ju inte skett.

    Att alltid hålla sig till sanninge gör livet så mycket enklare, även om saker och ting inte alltid blir lika glamorösa på Internet. Men man håller sig sann och geuniteten och förtroendet för dig växer.

    På något vis har jag känslan av att detta bara är toppen på ett isberg. Jag tycker inte synd om dig, för du har själv försatt dig i denna situationen. Men dina handlingar har gjort att allt är en sällsynt sorglig historia.

    Jag har slutarn läsa hennes blogg då inget kännande som sanningen ändå. Allt är redan uppgjort. Så varför läsa något påhittat? Följt henne sen början men nä, de över för min del.

    Från bellas blogg nu;
    ”Jag berättade för dom att jag hade sagt till min psykolog att jag har så lätt i att gå upp i mina pojkvänners viljor och tankar och att det krockar med min bild av mig själv som stark kvinna. Rent praktiskt är det så viktigt för mig att stå på egna ben, ha min egen ekonomi och inte vara beroende. Men rent känslomässigt märker jag hur jag ändrar mig och tycker annorlunda beroende på vem jag lever med. Jag känner att jag har tappat bort mig själv lite i det. Det gör ont och det känns som jag svikit mig själv totalt.”

    Haha! Damage controllers delux!

      Så är det nog också. Känner igen det till 100 %, min syster är exakt likadan – kan mycket väl vara så att X är en skrupelfri man vars ”framgång” imponerat på henne och fått henne att ta ut svängarna mer. Hon släpper då de störande spärrarna för att casha in ännu mer än innan, eftersom allt i hennes liv bara handlar om hennes behov. Hon kommer tillbaka i en beskedligare tappning efter det här: lyxlivet gjorde henne olycklig bla. bla.

    Nu försöker hon få det till i nyaste inlägget som att X tvingat henne till detta…

      Det var väl det någon skrev i en tidigare kommentar här att hon skulle skriva? Dessa mönster hon har…

      ÅH HERREGUD!!!!! alltså. jag blir HELT MATT på denna människa!! som hon håller på!!! ljuger HELA tiden! Det är sinnessjukt. Det var ju exakt detta som vi fattade skulle komma. Och detta med att X ville ha öppet förhållande – men i Dubai ville han ha barn?! NEJNEJNEJ sluta ljug nu BB! Det blir bara värre för varje dag och det bästa vore om du bara öppnade dig helt istället och erkände allt och kom tillbaka till den jordnära tjej du en gång var som gjorde att jag började följa dig!

        Mr X tog ju till och med Bella hem till sina föräldrar och presenterade som flickvän.

        Vem gör det, eller vem har följt med och ställt upp på rollen som flickvän när de inte har haft en seriös relation?

        Det är ju helt omöjligt att förstå sig på dessa två.

      FY FAN! Någon måste stoppa den människan.

      Hon kunde ha tagit det privat med X men hon gick istället ut med det på Expressen så att hela Sverige kunde läsa hur han handskas med kriminella osv. Allt hon säger är bara onödigt nu, hon borde inte ha gjort det från hela början. Hon kan skylla till höger och vänster, ingen bryr sig (förutom hennes fanboys/girls). Usch!

    Det jag framförallt slås av är fartblindheten.

    Har du ont om pengar? Låna x antal miljoner och spela på börsen.

    Klart tjejen ska ha en födelsedagspresent för över 100 000.

    Att man förtjänar en villa för 25 miljoner.

    Hur länge måste en sjuksköterska eller en polis jobba för att spara ihop 100 000? En villa för 25 miljoner kommer de aldrig att ha råd med.

    Den kommande lågkonjunkturen blir intressant.

    Det ser ut som att hotlappen är skriven av Bella själv från början:

    Kolla utropstecknet och ‘g’ t.ex
    Jämför också ‘till’ (hotbrevet) och ‘tills’ – bilden under

    (öppna länken i ny tab)
    Isabellas handstil:
    https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1176885/images/2010/img_1626_70523246.jpg

    Varsegod 🙂

    Hahaha och där kom det

    från Bella ”Jag berättade för dom att jag hade sagt till min psykolog att jag har så lätt i att gå upp i mina pojkvänners viljor och tankar och att det krockar med min bild av mig själv som stark kvinna. Rent praktiskt är det så viktigt för mig att stå på egna ben, ha min egen ekonomi och inte vara beroende. Men rent känslomässigt märker jag hur jag ändrar mig och tycker annorlunda beroende på vem jag lever med.”

    Uppbyggnaden fortsätter och snart droppar hon att allt var hans ide och hon var dum och kär. Exakt det jag så igår!

      Fy fan vad äckligt av henne! Dör!

        Vår ängel och superkvinnan Bella

    Otroligt vad många skadeglada människor det finns som bara gottar sig i andras fall. Tycker inte att det Isabella gjort och kommentarerna hon får är i proportion till varandra. Hur har era liv förändrats till det negativa på grund av det hon har gjort? Vad får er att reagera på detta sätt? Rätt ska vara rätt, men hatet hon får är absolut inte i proportion till ”brottet” hon begått. Usch sån ångest hon måste ha av att läsa om hur många som vill henne illa. Och varför höjs X till skyarna helt plötsligt? Är inte det han har gjort mycket värre än det hon har gjort? Ändå väljer de flesta att strunta i det för att han ändå är med och bidrar till hennes fall.

      Hon har manipulerat och ljugit för att tjäna pengar på andra. Verkligen ett litet brott. Kul för alla bolag som jobbat med henne och mest kul för alla som köpt hennes sorg och trott på henne.

      Vad exakt har han gjort? Och glöm det hon nu säger att han har gjort. Han har förlorat pengar på börsen han är varken den första eller sista. Idag ansökte Starbreeze om KK nästan och bolaget är nere 70% och handlar till 0.7öre. Som 2 månader sedan låg på 15 kr. Det finns 22k aktieägare som förlotar 90% av sitt kapital. Ska alla dessa nu hota och jaga VD:en och ledning i bolaget?

      Hon faller ju aldrig, bara ljuger vidare!! Hon e som Trump!

        Svar till Anonym 10:41: Det som händer, både Bella och Trump, är att de får sin världsbild bekräftad. De utgår från att alla människor är/tänker/agerar på samma sätt som de och det är så de rättfärdigar det de gör. När det här drevet nu går så bekräftar det den världsbilden och de kan därför växla upp med en känsla av rättfärdighet. De är bättre än andra helt enkelt, på allt.

        Andra narcissistiska försvar är t.ex. minnesförlust. De minns helt enkelt inte (pga försvar) och fabrikerar därefter en version som de får till att gå ihop i deras huvud. Oftast är det ju också den mest rimliga förklaringen för omvärlden, varför denna typ av personer får massor av anhängare – medan de som sett bakom kulissen står helt frågande till varför i hela helvete som alla dansar efter deras pipa. För den narcissistiske personen blir antalet anhängare ett slags kvitto på att deras version är sanningen.

      Det är en stor skillnad att låna pengar och handla på börsen och förlora pengar den vägen.

      Än att ständigt mata media full med lögner som genererar inkomster. Detta är inte att vara entreprenör, detta är i min värld en fifflare.

      Vad Mr X behöver är väl skuldsanering och vad Bella behöver är att lära sig sluta ljuga om allt och inget.

      Brott och brott… nej handlar väl mer om moral och etik.

        när blev det riskfritt att låna pengar?

        Men Jill, att ta pengar man lovat att förvalta och istället sätta sprätt på dem för egen vinning (för att själv kunna leva lyxliv med en Bentley, klockor och resor) är ju faktiskt brottsligt. Nu vet vi inte om det är så det hela gått till och att det är dessa pengar X använt för att finansiera sitt utsvävande leverne. Men OM det är så, och OM det är så att Bella åtnjutit dessa förmåner så finns det nog en hel del allvarliga saker att gräva i. Större saker än att fiffla med besöksstatistik.

          Han lämnade tillbaka Bentleyn rätt snabbt så han kanske kände att det hade gått för långt där? Han har ju rätt att ta ut lön. Men det är jävligt skevt att ta ut lön på sådana summor när man går back så mycket i sin handel och har lån att betala.

          Vi vet som sagt inte vems pengar han lekt med på börsen. Om det varit personliga lån eller förvaltning av någons tillgångar. Vi vet inte eller som Mr X har använt andras tillgångar med att leva lyxliv.

          Är det lån är det inte brottsligt.
          Är det stöld eller förskingring är det brottsligt.

          Vi vet inte om Mr X har några egna tillgångar undan sparat.

          Men som jag har uppfattat det så har lånereverser/fakturor förfallit och skulle förfalla enl Bella och då bör det väl röra sig om lån. Fast vi vet ju inte om det är sant.

            Jag tror att lån står för den stora summan och sedan har han förvaltat andras pengar. Om jag tror inte förvaltningen är en så stor del. Han svårt att se att det finns så många idioter där ute som bara ger andra pengar så där för att dem har många följare på twitter. Oavsett så måste ju dessa personer förstått risken. Jävligt passade att komma nu och vilja ha tillbaka pengarna när hans handel gått åt helvete.

            Angående hans lån så kommer han nog betala dessa resten av livet. Så om han använt pengar till att köpa Bella saker istället för att betala tillbaka lånen får han skylla sig själv. Alltså ingen av dem två verkar vara ett geni när det kommer till ekonomi. Man levde för utsidan.

            Vi får ju se vad H säger om lånen och pengarna han lånat av privatpersoner.

              Vi får ju se vad H säger om lånen och pengarna han fått för förvaltning*

    Så har hon påbörjat Damage control 5000! Som många redan spått, skyller allt på honom och att hon typ övertalats till att ljuga. Herregud! Hon har ju alltid jobbat såhär!

    Valis skriver: 3 december, 2018 kl. 09:57
    Jobbar Hayley kvar hos dig?

    SVARA
    isabellalowengrip skriver: 3 december, 2018 kl. 09:59
    Efter sex månader så valde hon att gå vidare men vi har kontakt. Hayley är en fantastisk person och mitt hem är alltid öppet för henne!

    Märks att hon är rädd för vad exanställda kan säga om henne, därav positiv svar från henne om tex Hayley.

      Skulle precis skriva typ samma sak.
      Visst har hon inte sagt ngt tidigare om att Hayley slutat?

        dock HAR hayley bara skrivit bra grejer om isabella i sin blogg så tror hon genuint gillar henne. gå in och läs själva och bilda er egen uppfattning 🙂 (är dock inget bella-fan efter denna röra men nu måste vi ändå vara äkta med detta)

          Hon kanske vill kunna använda Bella som referens framöver? Vad hon skrivit i sin blogg säger ju ingenting om vad Hayley berättat för vänner och familj. Man brukar ju försöka lämna snyggt och städat när man slutar på ett jobb, oavsett om man kräks på den arbetsgivaren eller ej.

    Får verkligen bara ont i magen av detta…

    Om H gör en polisanmälan på IL för förtal så får hon väl inte åka till USA eller? USA släpper väl inte in personer som har pågående polisutredning på sig?

    Faaast alltså ni måste ju lugna er. Jag fattar att detta är ett stort scoop i bloggvärlden, nog det största som Camilla grävt fram. Men alla ni som gastar om uppdrag granskning och varför medierna inte skriver något, är medierna köpta av Isabella – kom igen. Jag ska berätta en hemlighet: medierna bryr sig inte. Camilla har dragit fram att Bella återanvänt en gammal hotlapp, eller snarare att hon strategiskt valt när hon ska publicera den. Det är lökigt och osmakligt men knappast ett luftslott som sprängs. Lappen var en stor grej här inne, men inte i verkliga världen. Medierna har för länge sedan glömt just denna hotlapp, om de någonsin intresserade sig. De har inte suttit och väntat på ”sanningen” om lappen, särskilt i och med att Isabella faktiskt har haft en reell hotbild mot sig flera gånger (minns ni brevlådemannen?). Då är detta en piss i mississippi. Samma sak med besökarsiffrorna. Medierna kan mycket väl ha googlat sig till Camillas avslöjande, men summan av kardemumman är fortfarande: det spelar ingen roll. Bella har en av de absolut största bloggarna i Norden och om det är med 500 000 eller 1,5 miljoner besökare skiter nog Aftonbladet i. Hon är en b-kändis som tummar på sanningen till sin fördel, såsom många andra b-kändisar som tipsat nyheterna om sin uppslitande skilsmässa/vårdnadstvist eller ljugit om sin framgång (antalet bokade gig, hur många i publiken, hur igenkänd hen är). Det är medielogik. Ni kan fortsätta tipsa Aftonbladet om ni vill men de kommer inte snappa upp det, inte för att de är köpta utan för att de inte bryr sig. Narrativet ”från fjortis till mångmiljonär” säljer mer än ”från fjortis till miljonär men som faktiskt kör med fula knep likt resten av kändissverige”.

      Säg vad du vill men jag tror många är äcklade av henne efter det här. Vi får se vad omsättningsiffrorna visar nästa kvartal för LCC

      Du har en poäng och det är jävligt sorgligt! Att denna människa ska fortsätta manipulera läsare och därmed få mer pengar.

      Det är inte rätt nånstans!

      Hoppas det grävs i hennes ekonomi, en sån skandal eller bedrägeri skulle ha större effekt. Den bild av framgång som hon gärna vill visa, stämmer inte med verkligheten.

      Alternativt, bevis på att hon fejkat det SENASTE påstådda hotet från X’s affärer, då det är mer aktuellt.

        De vill kanske inte skriva mer. Vem ska man lita på liksom, B eller H? Båda två har ju enligt sms konversation fejkat hotet med lappen tillsammans, så ingen av dem är ju trovärdig

      Men skillnaden i I:s fall jämför med andra offentliga personer, är att hon uttryckligen tjänar pengar genom att vara sitt eget varumärke (som hon själv sagt). Därför framstår lögnerna som större – lite som när någon från vänstern eller Socialdemokraterna gör något ekonomiskt fiffel. I det här fallet utgår hennes business från hennes blogg, i vilken hon/teamet gång efter annan duperar sina läsare för att sälja mer. Allt utgår från att lyfta I själv i ett positivt ljus för att vi ska se hennes liv som åtråvärt och därmed köpa hennes produkter. När det sedan visar sig att det mesta bara är en konstruktion för att tjäna pengar så är det klart att människor reagerar.

        Alltså.. det är liksom så vansinnigt utstuderat.

    Tror att de har en svettig måndagsmorgon på Bellas kontor. Undrar om Simon försöker lätta upp stämningen med en liten sång? Kanske Abbas ”One of us”. Texten är ju klockren.

    Det jag hoppas nu är att det sker en granskning av Bellans ekonomi. Jag får känslan att hon levt över sina tillgångar sedan X kom in i bilden och ljuger man om allt annat kan man förmodligen ljuga och fuska med annat också. Var kommer pengarna ifrån?

    Jag hoppas också att CamCam kontaktar Maja Littmarck Swiech angående ägarförhållandet till huset. Det vore intressant att veta om det såldes eller är uthyrt tills vidare.

      Eller sensuella Isabella? ?

    Isabella är ledsen och upprörd och mår dåligt. Över att ha blivit avslöjad-inget annat.

    Klockren narcissist utan empati och sen adhd på det.
    Jag har en mamma som är narcissist (hon har också varit ”stalkad” förresten, under konstiga omständigheter som få trodde på…) och man med adhd. Detta är som att slå ihop de två och ge dem ungdom, skönhet och massor av pengar ?…

    Hennes känslor är säkert äkta nu. Men inte pga sorg och ånger.
    Nu gäller att pudla, skylla ifrån sig, verka svag, hänvisa till barnen osv

      Har också erfarenhet av narcissism. Det finns liksom alltid en dold agenda. De spelar efter egna spelregler med ett tydligt mål, att tillfredsställa sig själva. Om någon annan längs med vägen blir nöjd så är det oftast ett lyckligt sammanträffande. Huvudrollsinnehavaren är och förblir alltid narcissisten.
      Med det sagt så sätter jag inte en diagnos på någon, men kan se likheter

    Det hela börjar bli tragiskt! Att BB ljugit om hoten kopplade till H har nog de flesta insett,
    hennes egna handlingar i samband med hotet stämmer helt enkelt inte. Samtidigt är H inget offer, visst BB ljuger om honom, ”karaktärsmord” eller ”nedsmutsningskampanj”
    kallar vissa det för men jag tycker inte det, som man bäddar får man ligga. OM hans egna sms stämmer (vilket vi inte sett bevis på, du behöver inga direkta ”hacker” kunskaper
    för att i efterhand skapa en fejkad sms-konversation) så har han hjälpt och inspirerat BB att ljuga om hoten kopplade till bloggbevakning. Det är svårt att tycka att BB ”ödelägger” H’s liv,
    för det har han lyckats riktigt duktigt med själv. Allt det här visar är hur två skrupellösa figurer funnit varandra och sedan gjort slut. H föll på eget grepp med att spekulera bort andras pengar,
    skulle inte förvåna mig om det kom fram en hel del lögner från hans sida i den historien. Om BB faller nu eller om det kommer att ske inom en en framtid vet jag inte, men hon kommer också att falla på eget grepp.

    Det allvarliga orosmolnet i detta, det jag själv tycker är det egentliga ”scopet” är hur BB lyckats bygga upp en sektliknande lojalitet hos sina följare, hennes följare är inte längre godtrogna och naiva
    barn och ungdomar utan numera uppvuxna personer som får rösta, skaffa barn mm. Dessa ”sektmedlemmar” verkar följa henne vart hon än går och villigt stå vid hemmes sida oavsett vad som kommer fram. dom läser
    hennes inlägg utan någon som helst kritiskt tänkande.

      Grejen är ju att det här hotet som hon fiskar sympatier med inte är på riktigt. H må ha gjort enorma förluster på både egna och andras pengar som han satsat/investerat fel men det finns inga våldsamma skurkar inblandade i den här historien som Bella påstår. Det är det H och CamCam försöker bevisa. Att Bella ljuger helt enkelt. Kan dock känna lite att den här livvaktar Magnus skulle behöva synas i sömmarna då han uppträder en smula suspekt och vad jag förstår är det han som ursprungligen påstått att de som H är skuldsatt till är kriminella….Förresten skulle inte hennes nya hus vara som typ Fort Knox säkerhetsmässigt så varför kan hon då inte bo hemma?

        Om det nu inte finns några kriminella typer iblandade så har jag svårt att se att H inte tar detta till rätten? Har han något att förlora?

        som jag sa …. ”Att BB ljugit om hoten kopplade till H har nog de flesta insett” -det finns massor med olika bevis och indicier som belägger det, så den frågan är nog egentligen utredd. men H är ingen person jag vill försvara, för mig är det två (bb och H) lika som bär, samma skrot och korn.

    Ljuget fortsätter inne hos BB. Om hon nu ”får leva med skydd en lång tid framöver som hon uttryckte det så varför lägger hon ut var hon befinner sig och vart hon ska. Hade hotet varit verkligt så hade hon inte kunnat berätta det.
    Ska tipsa även återförsäljarna av hennes produkter om vilken bluff hon är. Inte bara AF och Expressen.

      +1

      Inlägg på instagram från lobbyn på Grand Hotel, så där bodde hon i natt. Pingis inlägg nu om att flyget är försenat, d v s flight SK903.

    Jag tycker synd om Isabella. Nåpnstans har hon uppenbarligen en diagnos som gjort att hon vrider och vänder på sanningen, lite som om allt är ett spel där hon tänjer på reglerna för att vinna. Vad jag förstått har hon inte begått något brott och ingen har blåsts på pengar av henne, så jag känner nästan att man får låta henne vara. Eller? Jag vet inte. Det är ledsamt. Ingen blir ju hjälpt av att hon och hennes business går under.

    Vad är det för bakgrundsmusik till videon?

      Royalty free music från Sound Cloud

    Nu sitter hon och flamsar i en live-video på instagram.
    Nämner hans namn hela tiden.

    Hon är fan djupt störd

      Och nu tog hon av ett armband hon fått av honom och låtsades bli UPPRÖRD som om att hon glömt att hon fått det av honom……..

        På vilket konto är Liven?

          Hennes instagram

            Och Pingis sufflerar vad hon ska säga… BB säger bl a att Xs familj ska betala tillbaka till dessa tre familjer som han har lånat av.

      Hon spelar en ledsen hund.
      Absolut INGET nytt under solen. Förutom hon påstår att Hajen är fenomenal på Photoshop.

      Är det Pingis som sitter och rättar Bella konstant i liven?

        Ja

        Nu säger hon att X inte har nåt körkort…?

          Menar hon inte licens för att få utöva tradinguppdrag åt andra?

      Har inte X körkort? Haha, väldigt roligt med bilen isåfall..

      Men alltså.. engelskan!! Prata svenska om man inte ens vet vad en mur heter?

        Varför pratar hon på engelska överhuvud taget? Har hon verkligen så många utländska följare? På den engelskspråkiga bloggen är det väldigt få kommentarer och nästan bara på svenska. Just nu vore det väl bäst att inte sprida den negativa inverkan på hennes varumärke som den här soppan har även till de eventuella utländska följarna? Fast det är klart, all uppmärksamhet, även den dåliga är säkert bra.

      Håller med hon verkar så sjuk! Kanske tabletterna som gör det? ?

    En årskrönika: Isabellas år 2018
    Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är van att provocera och vrida på sanningen för att den ska passa hennes behov. Hon har bland annat berättat om hur hon ljög på sin blogg och sagt att hon redan haft klart med att ge ut sin egen tidning ”Egoboost” och efter att hennes läsare tecknat en prenumeration kontaktat tryckerier för att möjliggöra en publicering. Det skriver hon öppet om i sin bok ”Isabellas hemligheter”. Hon har även medgivit ett flertal lögner i ett flertal olika intervjuer och hur hon har en uträknad strategi över vilken typ av inlägg hon behöver publicera i samband med att hennes företag t.ex. ska släppa nya produkter.

    Under våren 2018 ifrågasatte skvallerbloggen Bloggbekvakning Isabellas statistik om 1,5 miljoner läsare efter att ha tagit del av UI:s statistik där det framkom att det egentligen rörde sig om omkring 200-300 tusen läsare. Isabella svarade med att publicera ett blogginlägg med en gammal hotlapp som klistrats upp på hennes bil och fick det att framstå som att den tillkommit till följd av Bloggbevaknings granskning.

    Under hösten 2018 framkom det att hennes dåvarande pojkvän gjort tvivelaktiga affärer och förlorat mycket stora summor pengar som inte tillhörde honom. Isabella valde då att publicera ett inlägg om att hon inte fick lov att träffa sin pojkvän längre och därefter förstora upp hotbilden som påståtts riktats mot henne (och hennes barn och ex-make). Samtidigt som hon menade att söktes i hemmet av människor som var dömda för människorov valde hon att gå på galor och vara värd för event hemma hos sig själv. Lagom när galorna och hemma-eventet var slut tog hon med sig barnen och ”flydde” från Sverige till ett klassiskt turistmål. Hon och pojkvännen bröt och snart förvandlades historien till en ”he said, she said” soppa där ingen utom Isabella och expojkvännen vet vad som är sant.

    Usch!!!! snälla in på Bella instalive, anklagar Hajjjjen för spelberoende samt att han ville ha bellas livsstil…….. suck

      Har spelat in den från nästan början, skickar till CamCam när den är slut. En del intressanta grejer hon säger

        WOW!! superbra

      Låt henne gräva sin egna grav 🙂

      OMG SÅ awkvard när hon inser att hon har på sig armbandet hon fick av honom! Plus hon har hela tiden sagt att hon har fått hot och nu säger hon i sin live att hon inte har blivit hotad? Make no sense

    Hennes livesändning på instagram är så patetisk och pinsam!! Fyfan tragiska människa! Varför stoppar inte Pingis henne?? ?????

      För Pingis är lika tragisk.

      Jag lyssnade också. Hennes engelska är så pinsamt dålig! Så varför envisas hon med att prata engelska?

      Andra saker som jag reagerade på är att hon säger att H ska ha lånat svarta pengar och gjort sina affärer med. Är inte det olagligt att göra så- penningtvätt? I så fall är det väl förtal, om det inte stämmer? Hon sa att han har lånat pengar av tre familjer som man inte ska låna pengar av. Kan nån upplysa en oinsatt, vad är det för maffiafamiljer hon pratar om? Är det allmänt känd kunskap liksom? Och hon sa att H, ” hoppas du make it out alive”… Tala om att hon bygger vidare på bilden av att han är jättehotad…. Men hon sa att en av de tre familjerna har blandat in polisen. Det skulle väl inte en ”maffia” göra? Jag hängde inte med i början riktigt när hon sa nåt om att hon har inte fått hot utan det är H som har fått hot, men hon är rädd för att hoten ska föras över på henne. I så fall så är väl hela den här historian med att hon flydde landet i panik rätt orimlig?

      Vilken tur att man är ledig idag:p

    Omg hennes live…
    VÄLDIGT märkligt att ljudet försvann i början på alla viktiga frågor så man bara fick slutpoängen.
    Ljudet va utmärkt där i mellan.
    Juuuuuust precis när det va något viktigt..

      Mitt ljud funkar inte på inspelningen alls. Om någon spelade av den – maila på kontakt@bloggbevakning.se

        Hemlis har den säger hemlis i dina kommentarer 🙂

          Hittar inte den på mobilen, så märkligt! Men jag letar och försöker lista ut vad som skett. Hittar jag den mailar jag den till dig Camilla!

        Åh, min Mail tillåter inte att jag skickar. För stor fil. Om du inte har fått den redan så kanske jag kan skicka på annat sätt?

          Skapa en mapp på följande sidor och dela den
          Dropbox (dela länk) , Google Drive (dela länk)

            I fix

              Dela gärna länken här, har tyvärr inte insta. Vill gärna se 🙂

        Tipsa också folk som vill maila tunga filer till dig att de kan använda WeTransfer.com gratis upp till 2GB.

          Jag kommer nog ha hela liven snart. Borde jag lägga ut den i sin helhet?

    Minns ni i somras när Amanda Schulman skämtade om Sigge på sin IG? Hon fick skäll av sponsorer för det. Om inte Bellas tusen resor värre snedsteg får några som helst konsekvenser är det fan helt otroligt.

    Vad säger att dessa sms inte är fake? Det är väldigt lätt att klippa ihop detta och skriva något som Isabella inte skrivit.
    Det är ju ganska uppenbart att Bloggbevakning hatar Isabella. Och såklart vill Hampus framställa sig själv bra och trycka dit henne…

      Gäsp..

      Du tror inte IL bemött det direkt då istället för att försöka tiga ihjäl smsen? Herregud, det är inte olagligt att tänka själv.

    Bedrövligt hanterat av Bella o Co, men inget annat att vänta. Undrar vad hennes uppdragsgivare tycker om hela härvan? Vill t ex Ellos ha kvar henne efter detta? (Btw har det varit väldigt lite reklam för just Ellos, var inte det ett miljonuppdrag?) Pingis och Simons ”skämt” var ju ett enda stort FAIL. Ingen, säger ingen, skulle skämta om hot om det varit på riktigt. J-a muppar!

      Hennes ”team” borde ha hindrat henne från att sända live. Orutinerat. Eller tänker dom verkligen typ att ”all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet?” Fattar inte hur man kan vilja att ens liv fläks ut så här, som en lifetime-film.

    Nu är hon dessutom rädd för Hampus, han är spelberoende samt att hon ville gifta sig med honom och har inget körkort!

      Nja, rätt ska vara rätt. Hon sa aldrig att han är spelberoende. Hon jämförde bara hans situation där han enligt henne förlorat kontrollen och fått ett sug efter pengar och tagit fler risker med hur man beter sig som spelberoende.

    Simon blockade mig på Instagram efter att jag kommenterade att han ska skämmas för att ha förfalskat hot. Om du inte har nått att dölja, varför inte bemöta det?

    Isabella har ljugit sedan dag 1 i sin blogg.
    Det intressanta är att hon gladeligen bekräftar och skryter hur hon smart och strategiskt bygger upp lögnerna för att få mer trafik i bloggen.
    Hon medger alltså att hur det planläggs grundligen för att få glada och sura kommentarer av korkade följare till att få den perfekta blandningen av drama i bloggen, insta och i hennes imperium. Allt är alltså ett spel!
    Hon avslöjar i efterhand hur hon ljugit om vissa grejer och skyller ifrån sig.
    Vi är alla en del i hennes spel eftersom vi gör EXAKT det som hon vill..hon drar lite i olika snören och korkskallarna dansar efter.
    Hon sitter och idiotförklarar alla hennes följare i Schulman show, rakt av!
    Nu håller hon på med nästa plan där hon behöver sopa undan spåren av att hon upptäckte att hennes kille inte var rik.
    Gör upp en snyft historia där hon totalt helt utan empati SLAKTAR en människa.
    Hon har inte ens någon hotbild mot sig vilket hon själv bekräftar..varför då gå ut och slakta?! Dagens instalive är pingis rädsla av att det nu är kört. Sitta och låtsas intervjua isabella..fy fan vilka människor där hon ser förtvivlad ut..medan pingis sufflerar.

    Åh gud, liven! Hon är så störd! Jag finner inga ord. Vilken sjuk människa hon är. ?

    Hur photoshoppar man sms? Visst, på bild, men RITIGA sms som man kan scrolla igenom?! En som äger något som heter ”Nordic Tech House” borde la veta liiite om teknologi ?

    Bellas live på Instagram. ”I’ts like a movie”. Och CamCam har en ”gossip side” på nätet ?.
    Underhållning på högsta nivå.

    Lyssnar på hennes live nu och är i chocktillstånd. Jag tänker att ”nä, nu har hon nog sagt det galnaste hon kan säga” men så tar hon ett andetag och drar till med nästa galenskap, sedan nästa, sedan nästa.

      Damage control på högsta nivå. ”Hampus är jätte bra på Photoshop så nu väntar jag bara på bilder med manipulerade kontonummer”

      Tror hon är lite rädd för vad som kommer att komma fram ?

    Camcam, det är bättre att sammanfatta all text från det här inlägget, göra ett separat inlägg med sammanfattningen och klistra högst upp istället, sen hänvisa till detta inlägg om man vill få mer information.

    Kort och gott att:
    Isabella Löwengrip har fejkat tidigare hot, och sen presentera bevisen. (sen att själva lappen ska vara äkta tvivlar jag på, men det kanske blir förtal på det så förstår att du inte vill ta upp det med man kan komma lång med ’allegedly’.
    Plus att poängtera att hon inte kunde lägga lappen på bilen själv för att Magnus skulle se. Det säger, i min mening, allting.

    Det är för mkt text, en kollega läste precis, som inte hängt med och hon fattade ingenting, kunde inte utgöra vad som egentligen hänt.

    Det gick inte att lyssna många minuter på livesändningen på Insta innan man var fullproppad med lögner och konstiga påståenden.
    • Hon påstår att hon har ett mönster att dras till dessa typer av män. Odd och Nils var ju inte så… Vilka män pratar hon om?
    • Hon säger att han lånade till resor. Hon har ju sagt att hon betalade alla resor (ja, kanske allt förutom hotellet i Köpenhamn).
    Nu säger hon att hon är inte ”able to talk to him”. Kan vara på grund av dålig engelska. Pingis får också fylla i en massa, och det är Pingis som ställer (de ledande) frågorna.
    • Inte förrän en lyssnare påpekar att hon har på sig det Hermès-armband hon fått av honom tar hon av det.
    När lyssnare vill att hon ska berätta om hotet (lappen) börjar hon prata om det senaste så kallade hotet.• Hej
    • Nu är helt plötsligt gänget en familj. En familj som äger företag, bland annat restauranger. Enligt polisen tar de till illegala metoder för att få igen utlånade pengar. (Lever hon under hot så borde hon hålla inne med denna mer detaljerade informationen.)

    Det gick inte att lyssna så länge. Och sen också se de negativa kommentarer som hon vägrar svara på och lika hemskt är det att se de alla positiva kommentar och en massa hjärtan och en massa prat om hur stark hon är.

    ”Åh, jag såg nu att jag har armbandet han gav mig som är snordyrt, måste ta av det i liven så att folk ser.” Alltså? As if att hon inte vetat om att hon har på sig det?
    Stör mig på att Pinigs typ skrattar i liven också när de pratar om något seriöst.

    Jag snabbspolade mig igenom livesändningen (klarar verkligen inte av att lyssna på hennes engelska, eller flamset som alltid uppstår). Ni som såg hela, gråter hon nåt alls? Av det lilla jag såg så såg hon inte ledsen ut. Nu reagerar ju folk olika på trauman, men oftast om man pratar om något som är så pass nytt borde hon inte kämpa mot tårarna? Om man ska hänvisa till hennes snyftinlägg igår på bloggen där hon ju var så ledsen…

      Hon blinkade med sina fakefransar vid ett tillfälle, väldigt dåligt skådespelkr.

      Hon snarare flinar och hånler skulle jag säga. Inte ett uns äkta känslor av sorg, alltså noll gråt.

      Hon nämner dessutom återigen att hans familj ska börja att betala tillbaka skulderna.

    Jag tycker det är hemskt hur du drar igång ett drev mot Isabella. Psykopater finns och dom är experter på att ljuga och hitta på.
    Jag tror stenhårt på att han suttit med photoshop och knåpat ihop allt. Psykopater är smarta. Han vill ha ryggen fri. Säger stackars Isabella och hennes familj, ingen förtjänar att gå igenom detta.

      Fråga: 1 Du vet att CamCam redan sedan innan visste att hotet i bilen var fejk? Och det från en annan källa än X.

      2 Så, vad med om du får reda på att den förste som berättade för CamCam för flera månader sedan, skulle du tro mer på det om den källan visade sig vara en kvinna?

    Tittade några minuter på liven. Två saker avslöjar att hon inte talar sanning:

    – När BB pratar och hon vet att hon är ute på tunn is, spänner hon liksom underkäken så att hela undre tandraden syns och hennes mun blir väldigt bred. Har tänkt på detta flera gånger tidigare. Händer inte om hon babblar ”normalt”.

    – Hon vänder sig hela tiden mot Pingis för support, istället för att titta rakt in i kameran och rikta sig mot tittarna. Hon gjorde samma sak vid en livesändning med Simon där det också dök upp lite kniviga frågor.

    Det som hänt må låta som en film, men någon skådespelare är hon inte.

    Det här inlägget har blivit för scroll-ovänligt nu!

    Det är ju glasklart att H INTE har photoshoppat printscreen’en. Glöm inte att camcam faktiskt hade bevis för att hotet var iscensatt av Isabella redan innan vi fick se printscreens. (Och ja, Camcam har bevis även om hon inte hänger ut källan här. Ni förstår ju att den som vet en sån sak är nära Isabella och inte gärna vill riskera att bli avslöjad).

      Jo det finns program som kan fixa detta. Psykopater gör allt för att förstöra ens liv. Jag vet

    Eftersom frågorna om sms:en från H nu bemötts med påstående från Bella om att han är en fena på Photoshop borde man låta en forensisker göra en tömning av mobilen. Kan ingen starta en insamling till det? Jag skulle lätt bidra. Skulle annars bara bränna min månadspeng på godis som jag inte behöver.

    Gick in på insta och lade märke till att någon konstant raderar de negativa inläggen…

    Min första kommentar här någonsin.

    Är född -81, håller gärna ihop oss kvinnor.
    IL/BB har från en sociopat växt till en psykopat under senaste ”bevakning” enligt mig iallafall. Tyvärr.

    Trist. Främst med tanke på barnen.
    /Catarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.