Ex-pojkvännens ”bevis” på att Isabella Löwengrip är kapabel att ljuga om hot


Originalinlägget publicerades kl 18.00 söndag 2/12 2018

…………………………………………………………………….

Många läsare har ifrågasatt den påstådda hotbild från tungt kriminella gäng som Isabella Löwengrip målat upp den senaste tiden med tanke på att hon dagarna efter hade pressluncher i hemmet där hon ska ha blivit hotad samt publicerat bilder på sina barn från platsen hon “flydde till” efter att ett kriminellt gäng ska ha uppenbarat sig vid hennes hem, i jakt på hennes ex-pojkvän.
Eftersom det här är hennes ord och upplevelser och hon inte presenterat några som helst bevis på att detta stämmer så är det omöjligt att bemöta.
Skulle hon verkligen vara kapabel till att ödelägga sin expojkväns liv medialt över en lögn med tanke på konsekvenserna för honom, hans familj och omgivning?

Många följare har undrat om hotlappen som hon påstod sig ha hittat på sin bil i maj 2018.
Jag har haft bevis på att den lappen var skapad genom osanning för att få bort medialt fokus och skapa sympati under min granskning, men har inte kunnat lägga upp på grund av skydd för min källa. Jag har nu fått SMS som visar att det var värre än jag trodde. (X och min gamla källa har ingenting med varandra att göra)
I samband med att jag publicerade att hon använt sig av falska statistiksiffror publicerades en hotlapp på Isabellas blogg som hon menade var skapad av min granskning och satt på hennes bil i garaget vid Stureplan.
SMSen här nedan visar också hur hon egentligen ville gå ännu längre i sin lögn om hotet, men att detta inte var möjligt på grund av svårigheter att förfalska bilder i photoshop.
(Tillägg)Första förslaget var att sätta en nyskriven hotbild på Isabellas bil men hon slog bort det förslaget eftersom hennes livvakt skulle kolla garagets kameror och avslöja lögnen.

Hon har alltså fejkat en hotbild tidigare för att komma undan dålig publicitet och skifta människors fokus bort från henne själv. Se alla bevis längre ner i inlägget.
Förra gången hon gjorde det var när jag bevisade att hon använt sig av falsk statistik, något som i förlängningen hade kunnat varit straffbart om berörda företag valt att anmäla det.

Precis som nu så hade hon motiv att få bort fokuset från sig själv, vilket hon gjorde med ett fejkat hot samt att även distrahera media med att presentera sin nya pojkvän, någonting som också var del av en noga uttänkt strategi.
Från början ska Isabella ha velat fejka ett helt nytt hot men blev avrådd från det, och valde istället att använda sig av ett gammalt hot, men i en ny tappning.

Nu har det uppenbarat sig en ny situation som hade kunnat skada Isabella medialt, hennes pojkvän har lånat stora summor pengar och förlorat dem. Detta är definitivt inte bra att förknippas med för Isabella. Som av en slump uppstår åter igen en hotbild som enligt Isabella är helt extrem. Dessutom verkar antalet bilar i historien ha ändrats mellan inläggen. Det är något här som inte stämmer, vilket jag kommer titt närmare på i ett senare inlägg.

Ha det här i åtanke när Isabella skriver om den här situationen som nu uppdagat sig. Isabella är beredd att ljuga och skapa upp hotbilder mot sig själv som är falska för att skydda sin image. 

Här nedan kallas Isabella Löwengrips ex-pojkvän för X. 

Mitt gamla inlägg.

Av smsen kan man utröna att även Isabellas assistent Simon ser ut att ha varit medveten om detta. Han har skickat meddelanden till X där de diskuterar hur United Influencers kan vara så tappade att de ger mig Isabellas siffror samt att bild på lappen finns med, LÅNGT innan Isabella ska ha ”upptäckt” den på sin bil.
Simon skickar den till X när han frågar om han kan göra något för att hjälpa till och där är den inte beskuren som den senare publiceras på hennes blogg.
X tyckte inte att det var en bra idé att photoshoppa dit den på hennes nya bil – något Isabella enligt X först ville –  då detta lätt skulle kunna upptäckas av någon med öga för digital manipulation, och Isabella ville inte skriva en egen lapp och tejpa på sin bil eftersom hon visste att hennes livvakt skulle kolla kamerorna i garaget.
Han visar även hur hon ska beskära bilden för att det inte ska synas att den sitter på ”fel” bil.
Så de tog helt sonika en bild på en gammal hotlapp och fick det att framstå som att Isabella fått den pga av min granskning medan alltsammans handlade om att misskreditera mig och den information jag fått fram om hennes statistik.
Lappen verkar vara äkta – det ska tilläggas. Isabella HAR med största sannolikhet fått den på sin bil, men inte pga av någon granskning jag stått bakom.

Ytterligare en strategisk distraktion var att Isabella planerade sitt lilla avslöjande om att hon och X var ett par – någonting som också diskuteras i dessa sms som ni kan se från bilden ovan.
Allt för att rikta fokus bort från lögnen om sin statistik.
Från ingenstans kom de tillsammans som ett par och fullkomligt strålade på röda mattan – och media högg givetvis Isabellas bete som giriga hajar. (Pun intended)

Här är sms’en i sin helhet och under kan ni se hur jag brutit loss delar av dem för att stoppa in dem i sina sammanhang.

SMS mellan Isabella och X. Företagsnamn är övertäckta. Isabella är grått och X är blått.

SMS mellan Isabella och X. Isabella är grått och X är blått.

SMS mellan Isabellas assistent och X. Assistenten Simon är grått och X är blått.

SMS mellan Isabella och X där hon planerar att distrahera media med sitt nya förhållande. Isabella är grått och X är blått.

På originalbilden sitter hotlappen på en vit bil.
Det här var Isabellas bil vid tillfället.

Jag har sökt både Isabella Löwengrip och hennes assisten Simon Sjögren för en kommentar via mail, sms och telefonsamtal men ingen av dem har valt att återkomma med någon kommentar.
Jag har även skickat en förfrågat till kommentar via Isabellas ”livvakt” Magnus Andersson som agerat ”presstalesman” den senaste veckan. 

Dock visste hon att jag skulle publicera mitt inlägg kl 18.00 – det har kommunicerats till både Isabella och Simon – så att hon publicera det här gråtmilda inlägget kl 17.55(!) är höjden av damage control.

Det här inlägget är givetvis genomläst och godkänt av min chefredaktör och ansvarige utgivare. 

1 144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det enda som jag tänkte på under min läsning var hur det kommer sluta för henne nu när man börjar peta hål i hennes lögner och därmed spräcker hennes luftslott.

  Hur kommer barnen känna om 10 år när allt detta finns på Internet för dem att läsa?

  Svara

   Det skulle Isabella ha tänkt på innan hon började med allt detta.

   Svara

     Vad innehåller klippet? Kan inte öppna det.

     Svara

      Bata ett klipp från skavlan

      Svara

       Det ser ut som att hotlappen kommer från henne själv från början:

       Kolla utropstecknet och ‘g’ t.ex
       Jämför också ‘till’ (hotbrevet) och ‘tills’ – bilden under

       (öppna länken i ny tab)
       Isabellas handstil:
       https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1176885/images/2010/img_1626_70523246.jpg

       Varsegod 🙂

       Svara

        Omg, det är ju absolut Bella som skrivit lappen själv. Jämför också ”d” samt dubbel-t ”tt”. Identiska på båda lappar.

        Svara

         jag brukar ställa mig på hennes sida i saker och ting men håller verkligen med om att det ser ut som hennes handstil.

         Svara

         Exakt vad jag också la märke till! Det är samma handstil, det är ingen tvekan om det.

         Svara

    Tipsa Aftonbladet och Expressen om detta inlägg så att Camcams avslöjande får spridning:

    Tipsa@aftonbladet.se
    71717@expressen.se

    Andra kontaktuppgifter till Aftonbladet och Expressen hittar ni på aftonbladet.se/tipsa och expressen.se/nyheter/har-du-ett-nyhetstips-eller-bilder.

    Din rätt att vara anonym är skyddad i lag.

    Svara

     Alla kan också bomba Expressens och Aftonbladets Instagram med ”BELLA HAR FEJKAT TIDIGARE HOT FÖR ATT FÖRA BORT UPPMÄRKSAMHETEN KRING FALSKA BESÖKSIFFROR” och hänvisa till Bloggbevakning.

     Svara

      Ganska länge undrade jag om hennes medarbetare visste/undrade om hon manipulerade historier men nu verkar minst en medarbetare vara medveten om detta och helt ok med hennes beteende. Hur många fler på Löwengrip vet om detta? Är detta anledningen till att Flattered håller henne borta så mycket som möjligt? Är detta något de planerar på deras contentmöten? Vet företagen de samarbetar med att detta är hennes affärsmodell?

      Svara

       De alla kanske undviker denna bloggen, ska vi blasta ut det till dem på deras sociala medier? Av alla medarbetare hon har kan ju inte ALLA bara tiga och tycka detta är ok tänker jag?

       Svara

     Och tipsa Uppdrag Granskning:
     granskning@svt.se.

     Andra kontaktuppgifter: svt.se/nyheter/granskning/ug/tipsa-uppdrag-granskning

     Svara

      UG?… inte än va? Kanske om även denna härva med X är påhittad. Men det kanske dem kan gräva i iofs

      Svara

       Jag förstår vad du menar med med tanke på att hon ljög/ljuger om bloggstatistik för att eventuellt lura till sig avtal och få stora utmärkelser samt att hon använde denna manipulerade hothistoria för att tysta detta avslöjande så skulle jag säga att det är tillräckligt stort för UG. Gräver de och hittar mer så är det bara bra att hon outas ytterligare.

       Svara

        Har nu ringt till socialen i Lindingö och gjort orosanmälan . Sen har jag nu pratat med aftonbladet , ni som vill ringa dem här är deras nummer : ‭070-161 97 57‬ ( dem svarar även nu )

        Svara

         SUCK. Aldrig kommenterat denna sida och hade fan aldrig tänkt att göra det heller. En orosanmälan? Sök hjälp för ditt behov av att förstöra ”MÅTTLIGT” för andras människor.

         Svara

         Mark – perfekt grej att göra om du vill att hon ska kunna komma undan med fler lögner genom att dra snyftisar om sånt sen. Men jag antar du vet det och jobbar på Bella-kontoret?

         Svara

         Bra tänkt hk, Bella kan nu försöka vrida och använda allt ”mina barn togs ifrån mig på grund av en dum sak jag gjorde för lääänge sen”

         Svara

         ”Mark”. Jag tycker du ska söka vård och sluta orosanmäla främlingar pga bloggar som skriver om deras lappar. Du är ingen hjälte- detta är inte friskt nånstans. Skäms och sluta ge dig på barn i framtiden, även barn till människor som du tycker illa om.

         Svara

         Du borde ta dig en rejäl funderare över vad du just gjort. Inget att uppmuntra andra till! Vilket sätt att slösa samhällets resurser.

         Svara

         Man kan väl tycka vad man vill om hur Isabella är som förälder, men att slösa på socialtjänstens resurser och göra en orosanmälan om en person du aldrig träffat, baserat på uppfattningar du skapat dig om henne på internet är verkligen inte okej. Hoppas att du tar tillbaka den.

         Svara

         Hoppas inte du är förälder, du kan inte ens skilja på objekt och subjekt.
         Tror socialtjänsten på Lidingö klarar detta utmärkt utan att någon behöver göra en orosanmälan. Gillar verkligen inte Isabella, men orosanmälan mot kändisar behövs inte.

         Svara

         Gör INTE orosanmälningar utifrån vad Camcam skriver om Bella.

         Sms är jättelätta att förfalska! Bara att skriva i önskade telefonnummer, namn, tid och text. Camcam har en källa och ingen vet vem. Set kan lika gärna vara en person som tycker lika illa om Bella som Camcam, och förfalskar ”bevis” för att sänka Bella.

         Jag har svårt att lita på Camcams helt och hållet subjektiva avslöjanden med hjälp av en hemlig källa. Kommer ihåg hur CC publicerade uppgifter från Cissi Wallins insta som sanning trots att källan var någon okänd som kontaktat någon annan okänd som ingen kände till. Både Cissi och CC saknade totalt objektivitet och syftet med ”källans” info var att sänka en tredje person. Infon visade sig vara ren lögn.

         Vill verkligen påminna om att inte tro på allt ni läser. Någon som under nästan ett års tid skrivit så gott som dagliga alltid negativa eller elakt insinuanta inlägg om Bella, är inte en trovärdig källa. Punkt.

         Svara

         Varför har du anmält henne? hon verkar ha ljugit om sin statistik och om att hon blivit hotad, det är inget bevis på att hon missköter sina barn eller är en dålig mamma. Dessa falska anmälningar tar dock tid från soc så barn som verkligen far illa får vänta längre på att få hjälp.

         Svara

         Katten : Jag ringde för jag är faktiskt orolig . I sverige kan man få skydd ( skyddboende ect ) Isabella har nämnt i hennes blogg att kriminella är efter henne o hennes barn för kidnappning . Det är allvarligt . Sen har hon öppet skrivit atr hon har lämnat sverige / hemma i sverige . Laddat upp bilder på vart dem befinner sig . Gett folk ledtrådar på vart dem är att folk har listat ut vart hon har gömt sig , så om det är sant att krimiella är ute efter henne o hennes barn så utsätter hon hennes barn i fara. O soc höll med mig . Folk som är gömda i sverige skriver inget om vart den befinner sig , vad som händer i ens liv.

         Svara

         Men nej bara nej! Barnen behöver inte dras in. De har en stabil pappa! Låt de vara!

         Svara

         Det här är bara för mycket, vad fan är ni för människor som hänger här. Ni har ju ingen gräns.

         Svara

         Alltså det är olagligt att göra orosanmälan om den inte har substans vilken den helt klart inte har i detta fallet. De enda du skadar genom att anmäla i detta fallet är barnen. Du borde skämmas, fy!

         Svara

         Nej det är inte olagligt att göra orosanmälan…

         Svara

         Men för i helvete!! Du gör det då fan inte bättre för någon!
         Sök hjälp

         Svara

         Litar på att Odd tar hand om barnen.
         Alltid litat mer på Odd än Bella. Odd känns stabil.
         Tror barnen kommer klara detta galant.

         Svara

         Nej, nej, nej och nej. Om det ens är sant det du skriver, att du gjort en orosanmälan, så är det helt galet. Jag är en av alla som välkomnar denna granskning av Isabella, men att dra iväg med sådana idéer är långt över gränsen. Men något får mig att tro att det inte är heeeeelt sant. Lägg av, bara.

         Svara

         Fy fan vad lågt! Socialen behöver sina resurser till att ha hand om barn som verkligen far illa! Folk som sitter och anmäler bloggare borde söka hjälp. Vad vet du om hur hennes barn far illa? Vad har detta med hennes barn att göra.

         Svara

         Extremt osmakligt och gränslöst av dig att blanda in hennes barn i detta.

         Svara

         Mark, jag kan hjälpa dig att korrekturläsa nästa gång du ska uttrycka dig i text.

         ”KattenX: Jag ringde för jag är faktiskt oroligX. I Xsverige kan man få skydd ( skyddboende eXct )X Isabella har nämnt i hennesX blogg att kriminella är efter henne oX hennes barn för kidnappningX. Det är allvarligtX. Sen har hon öppet skrivit atrX hon har lämnat Xsverige / hemma i XsverigeX. Laddat upp bilder på vartX demX befinner sigX. Gett folk ledtrådar på vartX demX är X att folk har listat ut vartX hon har gömt sigX, så om det är sant att krimiXella är ute efter henne oX hennes barn så utsätter hon hennesX barn i fara. OX soc höll med migX. Folk som är gömda i Xsverige skriver inget om vartX den befinner sigX, vad som händer i ens liv.”

         X = fel = 29st på 7 rader. Och då har jag inte ens gått in på meningsbyggnad, utan bara rena skriv- och grammatikfel.

         Svara

         Mark, du är inte klok…varför gör du såhär?
         Vad är det som händer med alla? Att avslöja lögner är en sak men att dra det till orosanmälan, är sjukligt. Snälla sluta! Det finns människor som verkligen behöver den hjälpen. Isabella är inte en person som behöver en orosanmälan på sig.
         Bara sluta…

         Svara

         Känner en som jobbar med barnens pappa. Han har dem mer än vad han ”ska” för att barnen inte vill vara hos Bella. Orosanmälan behöver inte göras, barnen har en stabil pappa som tar hand om dem.

         Svara

         Mycket bra! Jag har också ringt in med en anmälan.
         Will someone please think of the children!

         Svara

         Varför?! Känner du henne bra eller?! Idiot. Vem gör så på någon de inte har en aning om? Du vet inte hur hon är privat. Ingen kan döma genom att gå på det de läser så här. Har du hört talas om källkritik?! Skaffa ett liv för vem gör så?

         Svara

        Jag befarar att hon NU kommer kunna bevisa hög statistik på grund av X och allt som hänt senaste dagarna. Hade detta kommit ut då hade det fått mer effekt (hos medierna).

        Det bästa man kan göra nu är att kontakta företagen som hon samarbetat med, t.ex alla apotek som hon sålde in sig i med 1,5 miljoner följare.

        Samtidigt bryr sig företag endast om the conversion rate (vilken hon tydligen har, enligt henne själv), så vet inte om de kommer att bry sig.

        Svara

         Har hon verkligen hög conversion rate? Undrar det, jag.
         MEN ang statistiken… Om normalnivå ligger på 1,5milj så borde den vara extremt mkt högre nu.

         Svara

        Men ni som tycker det är lämpligt för UG; ni måste vara barn?

        Svara

         Men tanke på vad som skrivs här är de flesta som läser denna blogg antingen barn eller en lynchmobb. Ni borde skämmas ta mig faan!!!

         Svara

         Tror fan vi får anmäla detta! Nu har det fan gått för långt! Inte Bella alltså

         Svara

      Uppdrag Granskning kan granska Camcam och denna blogg ist. Det ska jag tipsa om. De kan granska alla vinklingar, överdrifter, hån, mobbing och alla förtal. Bra. Tack för tipset!

      Svara

       Håller med. Camcam är ingen trovärdig källa. Så mycket som hon tolkat saker och ting fel för att få ihop sina aldrig sinande ”sänka Bella-inlägg”, har jag inget förtroende för hennes inlägg. Källan kan vara vem som helst som också superlätt kan ha förfalskat sms:en. Blir jobbigt för Camcam om detta inte är sant.

       Svara

        Du menar att Bella inte kan ljuga om saker?
        Det är Bella som drivs utav att tjäna pengar. Det är då logiskt att hon gör allt för att just tjäna pengar på bloggen. Och att då göra allt för att rädda bloggen låter vettigt enligt mig.
        Man måste också utgå ifrån vad som är logiskt.
        Logiken talar för att det är sant. Logiken talar för att Bella är en person som ljuger.
        Det har ju kommit fram förr. Inget nytt direkt.

        Svara

       Bra!

       Svara

     NU börjar ni fan bli helt jävla sjuka!!
     Ni är fan värre än någon annan på denna planet

     Svara

      Värre än någon som hittar på hot för att gömma avslöjanden om förflaskad bloggstatistik eller för att dumpa en pojkvän som har gjort dåliga affärer? Nja…

      Svara

       Ja faktiskt!

       Svara

        Nej, verkligen inte. Vad är fel på dig? Att folk kritiserar hennes förfalskade hotbild är ok. Att förfalska hotbild är inte ok.

        Svara

         Kritisera? Det här kommentarfältet är ganska lite kritik och ganska mycket ”yes, nu ska hon äntligen krossas”

         Svara

       Skaffa dig ett jävla liv istället för att krossa en annan människa!!

       Svara

       Hur fan vet vi att inte hajen & camcam har gått ihop och fixat ihop smsen? Hur blåögd får du bli ? Ni är som Cs marionettdockor

       Svara

        ^ Skriver Bellas egen marionett direkt från trollfabriken.

        Svara

         Hahaha så skriver man bara om man inte har ett enda vettigt ord att skriva.

         Svara

         ^ Stackarn är helt vilsen ♡ Jag förstår att det är en chock när ens puppetmaster har vilselett en.

         Svara

   Barnen kommer förmodligen att ha andra intressen om tio år än att sitta och arkivforska om sin mamma på nätet.
   Det är väl för övrigt enkelt för Bella att ta bort hela eller delar av arkivet. Det har hon ju gjort förr.

   Svara

    Om jag visste att någon fläkt ut stora delar av min barndom på internet hade det tvärtom varit ett av mina störst intressen att läsa allt jag kom över om det.

    Och bara för att HON kam radera sina inlägg betyder det ju inte att det är borta. Finns ju massvis i denna bloggen bland annat. Once på internet…

    Svara

     Om 10 år har både ILs blogg och denna blogg hamnat så långt ned i statistiken så att det inte ens går att googla fram.

     Svara

      den här bloggen kanske, men bella har bloggat i över 10 år och lär nog fortsätta i minst 10 till

      Svara

   Det där med barnen alltså.. som många kommer dragande med i tid och otid. Som frågan Cissi Wallin fick ”Men tänkte du inte på hans barn????”

   Det är föräldrars ansvar att inse att deras handlande kan få konsekvenser för deras barn på olika sätt. Att komma gastande om att baaaarnen snart kan läsa är aldrig någon anledning att föräldrars ljugande och brottslighet ska tystas ned.

   Svara

    Jag menar absolut inte att det ska tystas ner, jag funderar bara kring varför hon inte haft den tanken att det kan påverka hennes barn.

    Svara

     Hon fungerar ju uppenbarligen inte som de flesta andra, det står väl ganska klart ändå efter man har läst detta.

     Svara

   Är det bara jag som är dum men hon ljuger ju inte? De pratar ju bara om hur det ska publicera informationen? (Jag kanske är helt efterbliven men ingenstans framkommer det ju att hon ljuger eller skrivit lappen själv?)

   Svara

    Bara det att hon hittat på att hon fått den ”helt plötsligt” och så var det hon själv som arrangerat de.. är inte det något sjukt?

    Svara

     Jag läser faktiskt inte smsen så. De snackar mediastrategi såklart. Men jag kan åtminstone inte av ovanstående sms läsa mig till att lappen är fejkad.

     Svara

      Camilla skriver ju att lappen inte är fejkad, utan från ngt annat tillfälle. Däremotr hela situationen och hennes inlägg om hotlappen totalt fake för att lira läsarna, villet framkommer av sms mellan hon och X.

      Svara

    X skriver ”tror det är smartare att sätta upp en lapp själv”.
    Antar att du missade den delen?

    Svara

     Antar att du missade ” och inte nämna när du fick den” vilket i min värld indikerar att hon fått den, men kanske inte i det sammanhang hon säger

     Svara

      Precis som CamCam skrev i inlägget. 😊

      Svara

       Fast nej. Hon ljuger ju inte om hotet, däremot är det väl korrekt att säga att hon mediatiserar eller instrumentaliserar det. Men hon ljuger inte om hotet i sig, det har hon ju fått (enligt ovanstående konversation).

       Svara

        Har du svårt med läsförståelsen kanske? Hon har tagit ett urgammalt ’hot’ och använt det i syfte att föra bort uppmärksamheten från de falska besöksstatistiken.

        Svara

         Urgammalt- 2 dagar (?). Mediatiserat/instrumentaliserat- det var ju det jag skrev. Men det är ju fortfarande inte sant att hon ljugit om hotet. Gillar heller inte att Xet använder det för att man ska bagatellisera hennes nuvarande rädsla för vad han orsakat, det har ju faktiskt ingenting med saken att göra. Killen vill ju bara hämnas, kosta vad det kosta vill.

         Svara

         Två dagar! En bil senare snarare. 😉

         Svara

      Exakt, för tidpunkten kanske inte ger den starka ”effekten”.

      Läs konversationen igen.

      Svara

       Vilken soppa!
       Den här bloggen känns dock inte särskilt trovärdig. Sms:en tolkar jag som strategier för att locka läsare – som Isabella många gånger ärligt berättat att hon använder sig av för att beröra/provocera.

       Hennes agerande kring hotet känns inte ”normalt” – men hon kanske blev så chockad att hon inte tänker rationellt. Jag tycker inte det är nödvändigt att vrida och vända på alla ord, tids nog kommer sanningen fram.

       Att H blir så försvarad är den största gåtan, helt otroligt faktiskt. Han har gjort bort sig hur som helst och varför gömmer han sig om han är oskyldig? Är det inga kriminella bakom hoten så kan han ju ta söka ett jobb och tjäna lagliga pengar.

       Om du BB har sån nära kontakt med H kanske han kan förklara? Mer än att han ”jobbar på en lösning”.

       Svara

    Jag håller med dig, tycker inte det framkommer att hon ljuger heller. Dessutom hade hon en vit tesla innan och jag tror att smset där vissa ord är strukna att det ska stå ”fick på min tesla i maj”.

    Svara

     Hon har aldrig ägt en Tesla. Hon har tidigare haft en vit Porsche Panamera.

     Svara

   Jag tänker mest på att hon är Sveriges mäktigaste kvinna inom näringslivet. Vad kvalificerar för den titeln? Lögner, hot och gangsters?

   Svara

    Tänker mer skitsnack, idioti och förtal!

    Svara

   Inte svar till R

   Något står inte rätt till hos denna människa

   Svara

   Genomläst inlägg?
   X riktiga namn står utskrivet igen.

   Svara

   Förbi lappen ser man ett flerfamiljshus. Inte fotat i ett garage m.a.o.

   Svara

    Hahahaha!!!!

    Svara

    Fast betongpelaren framför fönstret pekar ju på att det faktiskt är i ett parkeringsgarage.

    Svara

   Bella är helt ok med att använda barnen i denna manipulerade hothistoria (se bild 2, ”ska gå och hämta barnen”). Fy fan så lågt! Hur kan en förälder vara ok med det upplägget?! Spelar ingen roll att hennes dåvarande pojkvän föreslog det – hon borde ha satt ner foten och sagt att barnen inte ska dras in men istället svarar hon ”Men yes”.

   Svara

    Hon är höjden av låg 😂 pinsam å dessutom hennes varumärke personifierad. Dååååååligt val

    Svara

   Nu har Nyheter24 publicerat CamCams avslöjande. In och läs så att den fortsätter vara högst upp på deras första sida så länge som möjligt: https://nyheter24.se/noje/919066-ex-pojkvannens-bevis-pa-att-isabella-lowengrip-kan-ljuga-om-hot

   Svara

    Denna blogg ligger hos Nyheter24 så det är inte så konstigt att de skriver om det.

    Svara

   Hennes nästa jobb borde vara som manusförfattare då hon är duktig på att skapa drama och scener som inte ens finns. Tycker nästan lites synd om henne. Istället för att sköta sitt företag på ett professionellt sätt ägnar hon sig åt sånt tror att det kommer förr eller senare straffa sig.

   Svara

   Jag förstår inte varför alla verkar så förvånade. Hon har skapat sitt liv på en halvdan blogg. Det enda som hände var att hon o Elin Kling tävlande om vem som skulle vara flashigast klädda på Stureplan. Fruktansvärt själlöst och visar bara ett eko av hur unga har det i resten av Sverige. För att tjäna mer pengar så har hon behövt göra en sak. Fortsätta synas. Hela hennes liv är ett skal. Hur kan någon bli förvånad över det? Ingen som tänker på hur mkt det ens ligger i historien som är sant?! Tiotals miljoner är han skyldig. Okej. Vad är det för konstiga aktieaffärer?! O vilka ”kriminella” lånar ut pengar till någon för att handla med aktier? Vad för korkad kriminell som är skyldig för ”människorov” ställer sig med en bil reggad på sig själv utanför henne så det lätt som en plätt går att ta reda på ”ja just det han är det som kidnappade Fabian Bengtsson”😂😂😂😂
   Är så löjligt så det inte är sant. Killen är säkert bankrutt o skyldig pengar. Men hela storyn låter fejk. Jag fattar fortfarande inte hur man gör såna aktieaffärer?!!!! 30 miljoner i lånade pengar????
   Om han haft ett företag som han gått in med fast ja.
   O om tre månader så är de visst tillsammans igen o han har inga skulder längre🤮🤮🤮🔫🔫🔫

   Snälla. Det är blondinbella. Hon lever på luftslott o lögner. De borde flytta ut på landet o gå ut i skogen o träffa folk som är 30 ifrån byggda någonstans o dricka lite bärs. Komma ner på jorden.
   Hon är ren fejk. Att folk blir upprörda o känner sig ”sårade” och FANSEN (hur kan någon känna att de är ett FAN till det?!) mår dåligt…men come on!!!! Om det någon gång bara kan ta slut🙄🙄🙄

   Svara

   Nu skriver jag en sista gång för jag fattar inte själv vad jag håller på med. Fastnade med alla kommentarer.
   Blondinbella var på rätt plats och rätt tid. Hon tävlade med Elin Kling om vem av dem som hade flashigaste kläderna medan de vaskar champagne på Stureplan. Det har alltid gjort mig frustrerad att nobody människor outbildade o dumma fick allt det utrymme. Är det en sådan bild som är den vi vill förmedla till våra döttrar. Höjden av livet där det är så coolt är när du botoxat, gjort hår o läppar, ögonbryn, ögonfransar, smink, dieter o dyra märkeskläder. O synas synas synas
   Gör hon inte det så är hon inte någon längre. Ingen som fattar det, han hade själv lämnat uppgifter till tidningen. Om sina skulder. Varför ska jag läsa om någon jag inte har en aning om? Hur lånar man 30 Mill av kriminella till aktier???! O det är någon som sitter i SIN EGNA bil utanför som åkt dit för MÄNNISKOROV?! Det är patetiskt.

   Hon har ”fans”. Jag hade blivit förbannad på min styvdotter om hon sagt att hon ser upp till henne.
   O nu skriver folk att ”hon är en framgångsrik affärskvinna” herregud, googla det ordet så får ni se vad det är för något egentligen. Kvinnor som har utbildat sig och kämpat för att komma fram. Som lever det riktiga livet.
   Detta, en fejkblond halvt förstörd nu av diverse utfyllnader o annat i ansiktet är inte en förebild eller något som ska uppskattas. Det är en skev bild
   Som inte borde vara okej. Det är inte okej att förmedla att det är det livet handlar om. O inget äkta. Inget är någon meningsfull info. De kan lika gärna vara tillsammans fortfarande. Ingen som tänker så långt?! När det CC visar på är hur hon försöker hitta sätt att synas på?!

   Ingen borde följa henne. CC får kritik MEN en sak… hon gör något konstruktivt. Hon förmedlar att man ska ifrågasätta o lära sig titta på källor. Det är en helt annan sak att min dotter skulle säga att hon gillar. Då hade jag blivit stolt.
   Oavsett vad som är rätt eller inte så ska inte en kvinna vara en plastdocka utan levande o driven o ifrågasätta.

   Svara

  Sinnes ändå. Tack H. Glöm inte maila Expressen och AB.

  Svara

   Till alla som läser: tipsa Aftonbladet och Expressen om Camcams inlägg (detta inlägg) så att de vet att detta är en skandal med stort intresse.

   Svara

    Tipsa@aftonbladet.se
    71717@expressen.se

    Andra kontaktuppgifter till Aftonbladet och Expressen hittar ni på aftonbladet.se/tipsa och expressen.se/nyheter/har-du-ett-nyhetstips-eller-bilder.

    Din rätt att vara anonym är skyddad i lag.

    Svara

     Ja vi kan tipsa dem att granska CC och Bloggbevaknings alla lögner, vinklingar, hån, mobbing och förtal. Det är något de borde skriva om – och förhoppningsvis kan det leda till att denna blogg stängs ned och Camcam är körd.

     Svara

      Ojdå, det tar verkligen hårt åt alla Bellafans.

      Svara

      Gulligt att du försvarar Bella som kan ha förfalskat hot och använder sina egna barn till att mjölka ur det ännu mer.

      Svara

      Hur många hjärnceller har du? Tvåsiffrigt?

      Svara

       Många fler än du som skriver så idiotiskt! Väx upp

       Svara

    Dom kommer inte skriva något om detta!

    Svara

     Om inte, så har Bella betalat rejäla summor.

     Svara

      ”Du anar inte hur långt man kommer med några sedlar i näven” eller hur var det?

      Svara

     De kommer att skriva om det om vi visar att vi är intresserade av att se detta. Därför måste många tipsa om det. Glöm inte att de vill sälja nummer och få in så många sidvisningar som möjligt.

     Svara

     Fast h kan väl med dessa bevis stämma Isabella för förtal? Det MÅSTE väl de skriva om? Jag menar om de kan skriva om att Virtanen stämmer Cissi får de väl fan skriva om detta också?

     Svara

      F

      Enligt ditt resonemang: du tror inte att Bella skulle kunna stämma X för förtal isf?

      Svara

       alltsa jag menar att de maste skirva om handelsen, da den ar ganska stor. sen vem som stammer vem aterstar att se.

       Svara

        Så du menar att de ska skriva om att de här två bedriver förtalskampanjer mot varandra? Har svårt att se hur det kan finnas ett intresse i det?

        Svara

      Isabella kan stämma H för förtal. Och Isabella kan stämma CamCam för förtal. Hört att det redan finns förtalsanmälningar gjorde, från minst två andra bloggare. Och säkert är det på gång av flera.

      Svara

       Lol.

       Svara

    ”Så att de vet att detta är en skandal med stort intresse”??? Är du ett barn?

    Svara

   Tycker de e intressant att folk tackar H for detta da han varit med pa allt sammmas samt visar vilken typ av manniska han ar som gor detta mot sitt ex. Men att hon skriver om honom ar saaaaa hemskt. Dubbelmoral?

   Svara

    TRor det snarare handlar om att hon började hänga ut honom I Expressen och sin blogg och att h bara försvarat sig efter det.

    Svara

     ”Hon borjade” jaha vi ar pa den nivan, da kan jag inte forvanta mig mycket annat har. Lite laskigt anda att vuxna manniskor inte tanker steget langre. Ni tycker bli blivit lurade av Bella. Jag tycker snarare ni bara svaljer allt Camcam skriver.

     Tycker inte att visa sms gallande nat helt annat raknas som ”forsvara sig” mot hans ”forlora pengar anklagelser”

     Jag ar inte heller ett fan av Bella men ar forvanad over att ingen annan verkar reagera pa, forst och framst att H har gjort sig av med andras pengar (dock har han inte fuskat med statistik vilket verkar va dodsstraff) men ocksa att han totalt saljer ut massa olika privata saker mellan dom.

     Svara

      22:27, bra skrivet!

      Svara

    Cc och andra som hatar nämner bara allt som diskrediterar Bella. Övrigt utelämnas. Detta är inget annat än en helt och hållet subjektiv skvallerblogg, hur mycket Cc än påstår sig vara ”som vilken journalist som helst”. Pinsamt.

    Svara

    Ta bort uppmärksamheten från sig själv.. Han är desperat

    Svara

  Alltså vi visste ju allt detta. Men ändå. Man får lite ångest över hur långt hon är villig att gå för fame och pengar

  Svara

   Ja, men nu kan jag visa er det jag vetat hela tiden.

   Svara

    Fantastiskt!!!!!!!!!!! :)))

    Svara

    Yes, äntligen fick vi se beviset!
    Är rätt paff av detta inlägg, även om jag tror mig veta vad Bella går för.
    Men nästan ännu mer paff av hennes senaste blogginlägg.
    Det skenade rejält….

    Svara

     Desperat x200

     Svara

     Det är superlätt att förfalska sms-konversationer.

     Svara

      NJA knappast 😕 Risk att Bella skickar sina bad boys på denne då .Bella har senaste tiden plöjt Johan Falk filmerna och med hennes alla diagnoser så har hon klivit in i denna ” bad boys era ” hennes liv kretsar just nu i mutor, hot och avhuggna fingrar om man inte betalar !!!! Så att förfalska sms törs nog ingen göra mot Bellla ….. om man inte vill äta flytande sedan bara 🥵😱

      Svara

     Har inte tanken slagit er att X lurat folk på pengar och lika gärna kan lura er alla med en snabbt ihopsnickrad sms-konversation. Bedragare brukar vara bra på att manipulera. Och på att luras..

     Svara

      Tror inte hangar lurat folk på pengar? Han har fått i uppgift att investera folks pengar vilket han också gjort men tyvärr inte speciellt bra. På dig låter det som att han är en sol och vårare, tänker att det kanske är bra att du får veta att det finns folk som alltså jobbar med att investera andras pengar?

      Svara

      Ingen som tror att de ens varit tillsammans eller nu har gjort slut?! Ingenting behöver stämma. Ngn som sett dem tillsammans med hennes barn privat? Finns det ngt som
      Stämmer här? Vad är verkligen bekräftat? Inte ett skit. O folk går på det. Det är en dokusåpa 2.0

      Svara

    Kanske jag som inte hängde med i inlägget, men hur kommer det sig att du kunde publicera detta nu? Hade källan godkänt det, eller är det X som också haft tillgång till dessa sms och gett dem till dig?

    Svara

     Tror att Camilla hade en annan källa först men Att X också är en källa som kommit i efterhand och är ok att det publiceras. Den gamla källan vill fortsätta vara anonym.

     Svara

      Aha okej, då är jag med!

      Svara

      Hur vet du det?

      Svara

       Säger ordet TROR dig något alls, anonym 23.44?

       Svara

    Haha ja du kan ju låtsas att du vetat något men hur skulle du ha vetat detta? Du har alltså haft kontakt med H ? Nej du har inte vetat något alls och inte haft några bevis för någonting. Nu låtsas du det när H kontaktar dig, vad säger att H talar sanning och VAR är bevisen? Du CC har ljugit om så mycket – du började med att påstå att Bella skrivit att hon fått hotlapp fasttejpad på sin bil MEN det skrev hon ju aldrig MEN så tolkade du det och missförstod – när du förstod det så skrev du att Bella ljugit om hotlapp och att du har bevis MEN nej du hade inga bevis.

    Det är du som har ljugit dessutom så har du ju nu ändrat din version – inna påstod du att du visste att Bella skrivit lappen själv men så låter det inte nu, hur ska du ha det? Du är fan inte klok – skrämmande att du lyckas manipulera så många läsare. Hoppas allt slår tillbaka på dig, brukar bli så. Men… NU SÅ ÄR JU BELLA KROSSAD OCH SÄNKT OCH SLUTAR BLOGGA! Så ditt mission är complete MEN hur ska det gå för denna blogg då, sänkt den också ju och hur ska det gå för Bella-gamarna. Allt är slut… alla kan återgå till sina liv.

    Svara

     Hon har ju haft en annan källa som inte ville röja sin identitet och därför kunde hon inte bevisa något med hjälp av den källan. Men nu valde en ny källa, alltså x, att bevisa att det var fake. Och nu ser vi ju att camcam haft rätt hela tiden.
     Lugna ner dig lite och läs en gång till så kanske du förstår.

     Svara

      NEJ hon har inte haft en annan källa, hur dum är du, tänk lite. CC skrev när hon förtstod att hon missflörstått inlägget att Bella själv srivit en hotlapp MEN nu skriver CC att den lappen hade Bella fått tidigare och lappen är ej fejk utan den är äkta. – alltså ljög CC när hon skrev att hon vet och har bevis att Bella har skrivit den lappen själv. Allt annat som CC tar upp i inlägget bevisar inte att Bella ljuger om hot eller har gjort något skandalöst överhuvudtaget. Det visar bara, om smsen är äkta, att expojkvänner smsat råd och hur han tycker hon ska skriva ett inlägg. Varför har de strukit över ett par ord Bella skrivit. ? Varför gapar CC flera ggr att Bella hittat på hot för att dra fokus från påhittade siffror, plus massa annat vinkat, vänt och påpekanden som får Bella att se dålig ut. CC skriver väldigt strategiskt och manipulativt, och X visat att han är strategisk. Dessutom har ju han bekräftat en massa som visar på att Bella INTE ljuger.

      Svara

       Du igen? Sluta skrik för fan.

       Svara

       Du framställer dig som Bellas bästa vän här.
       Oavsett så är det så att alla vet att Blondinbella ljuger.
       Hon har inte så många läsare som hon påstår.
       Mycket utav det hon gör är byggt på lögner.
       Det förstår väl alla?
       Att bygga ett liv på lögner är något som kommer få Bella att falla.
       Bara hon själv kan ta ansvar i det.

       Svara

       Anonym 01.49 den enda som gapar här är du, som gör det dagarna i ända. Varför hänger ditt liv på vad som skrivs om Bella? Maniskt skov på gång? Ta en tur till psykakuten så hjälper dom dig.

       Svara

       🤦

       Svara

     ”Så ditt mission är complete”

     Ditt mission tycks aldrig vara completed utan du fortsätter att GAPA och SKRIKA dagarna i ända å Isabellas vägnar. Undrar hur ditt liv ser ut egentligen?

     Svara

      Förresten, roligt att Anonym 20.42 tycks vara lika kass på engelska som Isabella. Är det nåt krav för att få jobba för Isabella/försvara henne på nätet?

      Svara

     Du låter som anan book men utan alla smileys och annat.

     Svara

   Dock många som på riktigt verkade tro att detta var något Camilla bara hittade på, men tji på er

   Svara

    Nej, det var flera som sa att detta var något Camcam _påstod utan att kunna backa upp_. Stor skillnad. Och korrekt spanat, fram tills nu?

    Jag tycker att det här är suspekt, men jag vill veta mer innan jag bildar mig en uppfattning.
    Det är trots allt sms (många utan tidsangivelser) som antingen kan vara falska eller vara tagna ur sitt sammanhang. Från X, som har allt att vinna och ingenting att förlora på att smutskasta henne. Jag skulle kunna snickra ihop i princip vadsomhelst med hjälp av 1,5 års sms-konversationer med mitt ex om jag ville. Just saying)

    Svara

     Du kan inte fejka sms från ditt ex mobilnummer i efterhand. Just sayin.

     Svara

      Finns flertalet appar för att just fejka sms, lägga till sms i efterhand osv. Med det inte sagt att jag påstår att han gjort det, svarar bara på påståendet att det inte skulle gå vilket inte är sant. Det går.

      Svara

      Anonym

      Jag menade att jag hade kunnat snickra ihop nästan vadsomhelst med original-sms’en. Med 1,5 års material.
      Genom att ta saker ur sitt sammanhang, visa upp valda delar, radera mina egna sms och skippa tidsangivelser.

      Jag säger inte att jag är 100% säker på att hon inte gjort det här, eller att det inte har gått till så som det anges i inlägget.

      Jag sa:

      1. Folk har inte sagt att Camilla har hittat på det här, bara att hon påstod saker utan att backa dem. Vilket är sanningen.

      2. Att jag till skillnad från alla galna Gordon Gecko-fangirls här inne ser ett problem med X trovärdighet

      3. Att det finns uppenbara problem med sms som bevis om de inte verifierad ordentligt.

      Svara

       L, skönt att läsa att det finns någon här med analysförmågan i behåll, jag håller helt med dig.

       Svara

       Då är det ju inga problem för Bella att gå ut med original sms:en 💁🏼‍♀️

       Svara

        Ja, eller polisanmäla för förtal. Om det inte sker, är detta alltså sant.

        Svara

         Nej, så kan du inte tänka. Man är inte tvingad att polisanmäla att man blivit förtalad även om man blivit det. Det betyder verkligen inte att nåt nån säger om en är sant.

         Svara

       Precis vad jag tycker L! Skrämmande hur många som urskiljningslöst tror på att Camillas hemliga källa och personen x lämnat riktiga uppgifter.

       De flesta måste vara väldigt unga naiva personer. Tänk efter lite mer.

       Svara

      Påstå inte saker du inte vet något om 19.02! Om du visste hur snabbt det fixas i olika appar skulle du inte skriva så dumt.

      Cam skriver ju ständigt elakheter om Bella. Varje dag för att vara exakt. Alltid negativt. Det har pågått jättelänge. När Cam sedan hänvisar till hemlig källa eller x angående uppgifterna ovan, kan det inte tas på allvar.

      Källkritik!

      Svara

     L ge dig! Bella har förlorat!

     Svara

      Förlorat? Det är bara ni som befinner er i ett krig, herregud. Alla vet att Bella provoverar, hon är öppen med det. Hon skrev aldrig när hon fick lappen och den verkar vara äkta. Att hon sen skrev dramatiskt om den, och? De flesta influencers gör exakt det. Vad ska uppdrag granskning, Aftonbladet och expressen skriva? ”Influencer hävdade att en hotlapp var från en viss dag men den var det inte, skrev osanning i sin blogg” jaha? Förstår inte vad ni blir så exalterade över. Det är inte värsta scoopet, alla vet detta och det är cringe att alla tror att det är världens grej.

      Svara

       Hotlappen är själv inte äkta, skriven av Isabella Löwengrip själv.

       Svara

       Håller med! Källkritik existerar inte hos många här. Vem vinner på att lämna falsk information? Kan man lita på Camcam och hennes påstådda källa när hon så uppenbart starkt ogillar Bella?

       Svara

    Mja, snarare att man väl inte ska blint tro på allt som sägs utan bevis. Det är rätt sunt, kan jag tycka. 😉

    Svara

  OMFG😳

  Svara

  Wow. It’s going down, I’m yelling timbeeeer.

  Svara

  Heja hajen heja!!! The truth shall prevail som man säger.

  Svara

   Read my lips.

   Svara

   #teamhajen

   Svara

   Fast vadå heja Hajen… han har ju gjort rätt dumma grejer han med… och verkar ju dessutom med på hennes planer

   Svara

    Eller hur. Kan folk snälla sluta älska hajen bara för de hatar Bella.

    Svara

    Heja hajen i och med att han håller på att avslöja BBs dirty little secrets. Håller med om att han har agerat felaktigt gällande hans arbete osv.

    Svara

     Felaktigt? Det var också en omskrivning som heter duga.

     Svara

      Haha ja om Bella gjort samma sak som Hajen misstänker jag starkt att det inte skulle beskrivits så milt som att hon ”agerat felaktigt” (med all rätta)

      Svara

  Tack Camcam, du är såååå bäst! ♥

  Svara

   Jättebra jobbat Cam! Imponerande!

   Svara

   Fyfan ni äcklar mig. Skaffa er en riktig mening med livet tycker jag. ”Tack CAM CAM” för vadå??? Mår du bättre nu eller?

   Svara

    Japp, det gör jag i alla fall.

    Svara

    Jepp, nu kan jag sova gott 🙂

    Svara

    ”Skaffa er en riktig mening med livet tycker jag”

    Säger hen som spammar hela kommentarsfältet full med försvarsinlägg å Isabellas vägnar, dag som natt, varje dag.

    Svara

     Du glömde nämna att personen skriker som ett barn. Kan verkligen föreställa mig att hen tuggar fradga, håret står rakt upp och personen hamrar på tangentbordet så illa att det går sönder.

     Svara

      Precis. Hen har nog nåt maniskt skov på gång då hen gapar här verkligen 24/7.

      Svara

  OMG

  Svara

  Rent spontant känner jag, hur orkar man leva sådär? Arrangera hela sitt liv, allt privat, runt en jävla blogg?
  Och det hon skriver på sin blogg nu, att det öppna förhållandet var H:s idé? Hon har ju typ inte skrivit annat än hur hon aldrig vill leva med en man igen osv.
  Jag tyckte verkligen synd om henne och trodde på henne denna gången men hon gör det helt klart svårt att hålla fast vid den sympatin.

  Svara

   Håller med!

   ”Den öppna relationen var hans idé, något som egentligen inte kändes rätt men jag ville att det skulle fungera. Så jag accepterade det.”

   SAY WHAT?! Så har det verkligen inte alls låtit innan. Då var det helt och hållet hennes idé… Vet fan inte vad jag ska tro på längre. Everything is a lie! 😶

   Svara

    Om hon kom på det så ljuger hon nu, om han kom på det så ljög hon då. Hon ljuger oavsett hela tiden. Om det nu var H som ville ha ett öppet förhållande mot hennes vilja så fanns det ingen som helst anledning för henne att göra ett inlägg om det och bre ut hela tankegången.

    Biten om öppna förhållande har hon redigerat in nu, först var den biten inte med.

    ”Att vi var familj. Den öppna relationen var hans idé, något som egentligen inte kändes rätt men jag ville att det skulle fungera. Så jag accepterade det.”

    ”Ikväll kommer Linus och Sheila över på middag. Roomservice och så vill jag ligga tätt intill dom och bara gråta. Jag känner mig som ett vrak.”

    Dessa stycken har hon lagt till nu i efterhand.

    Svara

     Hele avsnittet er jo en selvmotsigelse. Sa han at de var en familie eller ville han ha et åpent forhold? You can’t have it both ways.

     Svara

     ”Den första människan jag släppte in på riktigt visade sig vara någon annan. Det gör så ont.”

     Hyfsad diss mot Odd där. Hon gifte sig alltså med en man hon inte släppte in på riktigt, menar hon, eller?

     Svara

      Tänkte jag på också. Men hon skriver oftast vad hon tror kommer ge henne flest likes och sympatier.

      Svara

      Stackars Odd! Så uthängd, svartmålad och sågad den mannen blivit av Bella. Hedervärt att han hållit sig till sitt löfte för barnen genom allt detta. Vilken hjälte!

      Svara

       Men ärligt talat. ”Känga till odd”?
       Hon kanske känner så? Tycker ni själva att ni måste vara tysta om hur ni känner för er partner/en person som betytt mkt av respekt för ert ex? Jag kanske borde stryka ”Du är min största kärlek i livet, har aldrig upplevt det här tidigare ” från mitt stundande bröllopstal, av respekt för alla mina ex och mina barns far?

       😂😂😂😂

       Svara

        Herregud L. Hitta på något annat. Dina nerver verkar inte klara av detta kommentarsfältet, så varför hänger du här när du vet med dig att du bli kränkt åt Isabella? Låt bli att läsa kommentarsfältet när det handlar om henne. Du blir ju helt hysteriskt.

        Svara

         Ja verkligen, jag har varit otroligt hysterisk. Jag är i jämförelse med majoriteten här inne _mycket_ aktiv i kommentarerna. Obs ironi.

         Ni sitter på riktigt och tycker att hon attackerar sin exman genom att uttrycka sina känslor för sin ex-pojkvän. DET är hysteriskt om något
         😂😅

         Svara

         Lustigt, min ödmjuka åsikt är att Ls nerver verkar vara de mest intakta i hela kommentarsfältet 🙂 Tack till L.

         Svara

         Anonym

         Tack själv, det är uppfriskande att se att det fortfarande finns människor som inte är så rabiata att de sväljer -och spinner på- ALLT.
         Kommentarerna här ovan om Odd är ett ypperligt exempel på hur tiltad man kan bli av masshysteri 😱😅

         Svara

         L verkar smartare än många här tycker jag. Ni som köper allt Cam skriver är … inte så smarta.

         Sms med alla uppgifter som tid, tfnnr mm går att skriva i efterhand i flera appar. Precis som man vill ha dem. Går jättesnabbt. Vad säger att sms:en är äkta? Vem vill trycka till Bella just nu? Förutom CC då 🙄😉. Jo x.

         CC har ändrat sin historia om lappen. CC har även hävdat osanna saker tidigare, som att Bella ljög om sin stalker. Varför ska man tro på detta?

         Svara

         ^ Säger Isabellas lilla fan som är i panik. Måste vara hårt när man inte längre kan lita på sin master ♡

         Svara

       Han verkar faktiskt vara jättebra!

       Svara

      Hon har dessutom uttryckt att hon INTE släpper in någon efter skilsmässan (som hon inte ena genomfört än), förlitar sig enbart på sig själv osv, och nu plötsligt var de själsfränder?

      Nä jag tror att denna relation var fejkad från hennes sida från start, det har varit något suspekt med hela grejen hela tiden.

      Svara

     Ja och häromdagen skrev hon att han ville ha barn med henne, och att hon då tänkte att det var för att på riktigt nästla sig in hos henne.

     Svara

     Haha alltså det där med öppet förhållande…. I Augusti skrev hon att hon ville ha öppet förhållande se: https://www.isabellalowengrip.se/2018/08/12/ett-oppnare-liv/ , hon vill vara fri och inte leva med bara en person.

     Nu skriver hon att han var den som ville ha ett öppet förhållande och hon ville det inte men gick med på det ändå. Och någonstans däremellan har H sagt att han vill skaffa barn med henne.

     Kan ju absolut vara så att man ändrar sig om detta men ja låter ju lite som en efterkonstruktion.

     Svara

     Men hur kan ni fortfarande bli så upprörda över att Bella vrider på sanningen i bloggen? Är man inte kognitivt nedsatt insåg man det för många år sedan. Hon säger ju tom det själv. Ändå går det inte in?

     Svara

    Det är två timmar till London. En till Paris…
    haha hennes egna ord om hennes dejter utomlands..
    vad håller hon på med.. i varje tidning står det ju om att hon hatade sitt förra förhållande med oxrullader och Netflix..
    Och önskade krossa kärnfamiljen osv osv…

    Svara

   Det orkar man väl inte. Hon knaprar medicin å gråter för att hon är rökt?

   Svara

   Jag vill minnas att det var på samma sätt med O. Först ”han lagar så god mat” när de var gifta, sen trashade hon hans matlagning och började äta plantbaserat, och nu när de ska vara lyckligt skilda så gör han den bästa köttfärssåsen igen (eller vilken rätt det nu var). Det är viktigt att komma ihåg att bloggen inte är IL:s dagbok. Hon framställer saker så som hon tror det kommer gynna henne mest, inte nödvändigtvis så som det faktiskt var.

   Svara

  Så. j–la. Sjukt.
  ”Värsta” avslöjade hitills! Förstått hela tiden att det är så här hon funkar, men synd många har så svårt att tro det.. Tror det är dags att sätta på popcornen va?

  Svara

   OMGGG!!! Hon är körd! äntligen!

   Svara

    Ja om inte detta är spiken i kistan så fattar jag inte! Fejka ett hot?! Hon är ju värre än bedragerskan (som vissa här inne ger sig på med jämna mellanrum :P) Manipulativ och falsk så det står härliga till.

    Svara

     Kan man inte anmäla henne för bedrägeri? Tänker på de falska siffror som hon visar och all reklam på falska siffror? och fejka ett hot?

     Svara

      Precis. Fejkade siffror/falsk statistik har gett henne andelar i bolag = hon har tjänat pengar på att medvetet ljuga. Denna falska statistik har också gett henne utmärkelsen ”Sveriges mäktigaste affärskvinna” då motiveringen rörde att hon når ut till fler kvinnor än någon annan…
      Luftslottet, luftslottet… Två bedragare som träffade varandra, Bella och H.

      Svara

       Undrar vad Natural Cycle tycker om detta då de gav bort andel och nu värderat ganska högt. Det har hon använt för att kunna ta lån till huset .

       Huset är på så vis köpt på grund av att ha visa upp falska siffror.

       Svara

       Set fanns inget som visade att hon använt falska siffror i avtal, bara i intervjuer.

       Svara

  Du är fantastisk Camcam som gräver i det här! 👏👏👏

  Svara

   Gräver? Jag har inget förtroende för inlägg likt detta av en så partisk person som Camilla.

   En trovärdig granskning är objektiv och personliga åsikter utelämnas. Alla påståenden måste kunna styrkas!

   Camcam trodde tidigare att Bella ljög om att hon har en stalker och skrev det på bloggen. Det är verkligen förtal att sprida en falsk uppgift i syfte att svartmåla Bella. Varför tro på CC nu? Sms går att skriva själv i en app. Så bevis? Nej.

   Svara

  Äntligen kommer sanningen fram! Karma!

  Svara

  Den som skrev lappen fick åtminstone rätt i slutänden. Tragiskt hela grejen.

  Svara

   Hur menar du nu? Vill du förtydliga.

   Svara

    Hennes ego kommer skada henne, gissasr jag?

    Svara

  Hhaha asså att du vill få detta att låta som världens scoop? Vad är du ens utefter, att ”karaktärsmörda” Isabella? (Verkar vara ditt nya favoritord)

  Svara

   Det sköter hon så bra själv. 🙂

   Svara

   Det gör ju Bella förbannat bra själv med alla lögner

   Svara

   Det ÄR ett scoop.

   Svara

    Inne här ja. Utanför bloggbevakning är nog intresset svalare. Snart ropar väl någon ”guldspade!!!” igen som när Camilla avslöjade hennes fusk med siffror 😂

    Svara

     Har någon seriöst ropat Guldspade?
     Jag dör 😂😂

     Svara

      Ja det fanns en del som trodde att Camillas ”scoop” med sifferlögnen skulle kunna ge en guldspade. Osäker på om de trollade eller var allvarliga men det blev en del diskussioner kring vad som faktiskt brukar ge guldspade.

      Svara

       Jag tror nog att det var relativt mycket på skämt. =)

       Svara

        Ok, tur 😅

        Svara

        Seriöst ställd fråga då jag kan noll om sånt här:

        Varför benämns X som X här? Tänker att ett inlägg med info från honom publicerat på uppmaning av/I samråd med honom; knappast kan klassas som förtal?
        Han är ju inte direkt anonym, så det kan väl inte vara pga källskydd? Är det av andra anledningar att hans namn inte skrivs ut? Isf vilken/vilka?

        Svara

         Camcams chefredaktör har förbjudit det.

         Svara

         Anonym

         Jo jag förstår det, men jag undrar av vilken anledning?

         Svara

         Har din chefredaktör tvingat dig att skriva ”bevis” inom citattecken för att bevisen inte är granskade?

         Svara

      🤣😂😂

      Svara

   Att ”karaktärsmörda” Bella är väl knappast någon skamlig aktivitet. Det är bara att gräva fram sanningen så framstår karaktären eller snarare bristen därpå i sitt fulla ljus.
   Nu börjar Bellas cyniska moral hinna ifatt henne. Läsarna revolterar mot hennes skamlösa manipulationer och ständiga förvanskningar av sanningen.
   Läsarna har tagit på de gula reflexvästarna och går ut i protest!

   Svara

    Men gaaaah, sluta missbruka citationstecken. Du kan skriva karaktärsmörda utan, om du nu känner att du vill öva på det nya ordet du lärt dig.

    Svara

   Frank – gå lägg dig.

   Svara

   Frank: är du Head of på något sätt? Du vet precis som alla här att detta är en stor skandal för Bella – större än statistikljugandet! Kan t.o.m. vara hennes största skandal hittills.

   Svara

   SCOOP OF THE YEAR!!!!!!!!!!!!! FANTASTISKT JOBBAT CAMCAM!

   Svara

    Scoop of the year? 🤣 du kanske ska läsa lite andra sidor än bloggbevakning för ett litet tag 😆

    Svara

     I influencer sammanhang givetvis 🙂

     Hade varit kul att fa en kommentar av bransch kollegorna, kenza, Rebecca Stella (som hyllat Bella), Forni etc…..

     Svara

      Tro mig, de bryr sig inte. Alla sitter i samma båt.

      Svara

      Forni är på exakt samma nivå som IL, hon spelar exakt samma spel trust me. Sanningen kommer komma fram även för henne

      Svara

       Precis, petra känns äkta, forni känns så jävla falsk

       Svara

  Ja en megaeloge för detta avslöjandet alltså! Tack som f-n!

  Svara

  Hahahaha helt sjukt

  Svara

  Detta är ju de sjukaste någonsin!

  Bra jobbat Cam!

  Svara

  Bella är körd

  Svara

   Nu njuter du va ? Usch!

   Svara

    🤣🤣🤣

    Svara

    Suck på dig.

    Svara

    M tycker alltså synd om Bella i det här läget? Bra att hon outas!

    Svara

    Guuuuud vad jag njuter!!

    Svara

     Är du en sån där som ”förstår” Peter Madsen…? Vad håller ni på med?

     Svara

      Vad har Peter Madsen med detta att göra? Kunde inte du hitta på nåt mer långsökt? Vilken panik ni Bellafans har, underhållande att följa när ni är så ivrigt gör bort er hela tiden.

      Svara

      Fasr ska vi dra in Peter Madsen så borde det ändå påpekas att Madsen ljög och ljög tills han inte kunde hålla reda på lögnerna och dessutom om något allvarligt – precis som Bella gör just nu. Men nu tycker ju även jag som är kritisk mot Bella att det är långsökt att dra in Madsen i detta. No?

      Svara

   Tyvärr tror jag inte det. Man kan ju hoppas att några fler får upp ögonen för hennes sanna karaktär, men det kommer alltid finnas ett följe som ääääälskar Isabella.

   Svara

  Yääääs Cam!!!
  Tack för allt jobb du lägger på detta!!

  Är helt galet hur långt Bella kan gå för lite publicitet.

  Svara

  HAHAHAA jag vill verkligen läsa hennes förklaring till detta

  Svara

   Blir säkert något ”glatt imorn”

   Svara

   Ignorerar…hon går vidare och biter ihop som den ”starka kvinna” hon är. Jobbet måste fortgå osv. Hon är hal som en ål.

   Svara

   Jag tror jon kommer säga X fick henne att göra detta.

   Svara

    Tror som dig. Eller så kommer hon säga ”jag har alltid varit öppen med att jag har en strategi för bloggen och lägger ut olika inlägg vid speciella tider för mest impact. Detta är bara ett exempel på det – hotet var ju riktigt och jag hade fått det bara dagar innan. H läcker det nu för han vill få bort fokus från sig själv och den sits han befinner sig i”. Typ?

    Svara

  Såg på hennes blogg att X var den som ville ha öppen relation – inte riktigt så det framställts i alla intervjuer..

  Svara

   Jag tänker nu mer, kan alla som velat få hennes ”dåliga” beskrivningar av X till att vara för att distansera sig från kidnappare etc VARFÖR skriver hon då nu om hur mycket hon älskade honom och saknar honom igen⁉️‼️⁉️❓

   Nu har hon ju visat på att hennes känslor är där och då återigen visat sig sårbar för utpressning. ALLA tidigare inlägg är nu helt bortkastade enligt era teorier. 💁‍♀️

   Svara

    Enkelt. Han har mer på lager som är mycket värre än det här.

    Svara

     Ja det tror jag också. Jag är bara ute efter alla dem som tyckte, till skillnad från mig, att det var motiverat för Bellas egen säkerhet att smutskasta honom.

     Alla de argumenten föll nu de sista lilla möjlighet till att det skulle vara en bra och motiverad anledning.

     Svara

      Hur föll de argumenten menar du? De är väl fortfarande lika relevanta?

      Svara

       Nej. Läs vad de skrivit bakåt i bloggen.

       Läs sedan Bellas senast inlägg. Raka motsatt effekt till vad de hävdade att hon ville uppnå.

       Svara

      ”till skillnad från mig” LE GRANDE MOI

      Svara

     Varför tror ni på x som lurat personer på enorma summor? Är det en trovärdig person? Bedragare är extremt bra på att ljuga och få andra att lita på dem. De ljuger för att gynna sig själva. Vinner han på att ljuga nu? Ja i allra högsta grad.

     Svara

    För bara nån dag sen så skrev hon att hon inte saknade honom alls.

    Svara

   Fattar inte.. Är det oxascanden som gör att hon slänger ur sig ett så oerhört underligt inlägg?
   Eller spelar hon på H’s känslor och försöker få honom att lugna sig med avslöjanden, för ”hon älskar honom fortfarande”?
   Det där blogginlägget är väldigt, väldigt underligt.

   Svara

    Det senare.
    Hon är livrädd att han ska komma med nya avslöjanden.

    Svara

  Otroligt pinsamt för Bella blir spännande att se hur hon förklarar detta (eller snarare typ låtsas som att det regnar).
  Låter ju dock som att H varit lika jäkla delaktig i det här? Låter som att han orkestrerat allt för att det ska låta trovärdigt. Vad är hans ursäkt? Och jag tycker iaf att denna smutskastning fram och tillbaka bara är otroligt pinsam.

  Svara

   Ja alltså han framstår ju inte heller som en hedersknyffel direkt.

   Svara

   Håller med om att han bidragit, men vem gör inte det när man är kär och vill att ens käresta ska lyckas? (och han har ju besvisligen en något felinställd moralkompass men såna människor finns ju). Hans trovärdighet går inte upp för att Bellas går ner. Jag skulle säga att X trovärdighet är ungefär ”samma”, medans Bellas störtdyker, om du förstår hur jag tänker 🙂

   Svara

  Stora journalistpriset till Camcam!

  Svara

   Ni måste skämta 😂😂 herregud

   Svara

    Förra året fick Matilda Gustavsson pris som årets avslöjare när hon avslöjade kulturprofilens övergrepp mot kvinnor, 2019, Camilla Gervide, avslöjade fusklapp.

    Svara

     Ja, helt jämförbara bedrifter!

     Svara

      😂😂😂 eller hur.

      Svara

     Njaej. Lappen var väl äkta. Hon avslöjade att man publicerat en äkta lapp vid ett senare tillfälle.

     Svara

      Glöm inte att hon först ville fejka ett helt ny lapp men kunde inte placera ut den då Magnus skulle se det.

      Camcam, går detta att förtydliga?

      Folk verkar inte fatta hur seriöst allvarligt detta är.

      !!!!

      Svara

       Tycker fortfarande handstilen på lappen är alldeles för lik Isabellas egna för att det ska vara ett sammanträffande. Eller sparar hon en mapp på kontoret med diverse hotlappar med lagom ljumma hot just in case? I och för sig när man läst ovanstående konversation, inte omöjligt.

       Svara

       Seriöst allvarligt, är du på riktigt? Klimathotet är seriöst allvarligt, världssvälten år seriöst allvarligt, detta är en ring i en ankdamm! Skaffa lite perspektiv på tillvaron.

       Svara

   Haha!

   Svara

   18.22, gör dig själv en stor tjänst och läs annat än bloggbevakning, du behöver helt uppenbart vidga dina vyer ordentligt. Helt otroligt 🙄.

   Svara

  Hoppas detta sätter stopp för styrkekramar och hejarop på hennes blogg som ’du är så stark, en sån förebild, vilken powerkvinna’

  Noll sympatier, noll respekt, 100% bojkott av hennes produkter. Patetiska, sorgliga, egotrippade kvinna.
  Om inte detta är spiken i kistan för Bella så vet jag inte vad som kan krävas.

  Svara

   Många som kommenterar på Bellas blogg och skickar hjärtan och styrkekramar vågar inte läsa varken Bloggbevakning eller Flashback. De fortsätter att tro på Bella deras stora förebild och vill inte ha något ifrågasättande. Det är som en sekt som lever i sin egen övertygelse.
   Verkar som Bella är en polariserande person som delar upp folk i klara för- och emot-grupperingar. Det är svårt att förhålla sig neutral och saklig till en person som hon. You’re either with us, or against us.

   Svara

    Bara det att inga negativa kommentarer kommer knappt fram..hon stoppar dom. Så vem ska informera dom om att de finns en annan sida av myntet…

    Svara

     Bomba hennes instagram med att hon fejkat och hänvisa till bloggbevakning.

     Hon kommer antingen stänga ner kommetarsfältet (bad for business) eller så kommer nån stackare att sitta och radera kommentarer för fullt, men det gäller att ligga i och kommentera sanningen hela tiden. De måste ju sova nån gång.

     ############ #screwed

     Svara

    Nej det är inte svårt, man kan helt enkelt inte bry sig också.

    Svara

     Precis. Att bella hittar på massa saker är ingen nyhet. Bella har flera gånger tydligt berättat öppet i intervjuer om sitt tänk. Ändå blir så många förvånade varje gång hon skrivit något provocerande. Är ni lite tröga undrar jag?

     Svara

      Det är du som är trög. Tänk ett varv till.

      Svara

   Håller med dig. Förstår inte varför jag just nu ens lägger energi på att läsa om det här🙄 har ALDRIG sett något i henne som gör att jag känner respekt eller uppskattat henne. Hon verkar bara vara otrevlig o dryg. När hon började så var bloggen om att stå på Stureplan o vara mer coolt klädd än Elin Kling. Bloggeran. Rätt tid, rätt plats för henne. O nu flyter nätet över o vi blir stångade om all meningslös info. Media spyr ut nyheter om någon kille som jag aldrig hört talas om är skyldig folk pengar. Jaha?! Det är inte ens bekräftat. O om han nu skulle vara jagad av kriminella så borde det väl finnas polisanmälningar?! Han gick också plötsligt ut SJÄLV med nyheten att han har skulder. Bara sådär.
   O nu sitter någon i sin reggade bil utanför hennes hem som är dömd för ”människorov” HALLÅ?! Att ingen ser hur blaskigt det är?! Skitkorkat. samma med lappen. ”Blondinbella hade en lapp på sin bil.” Ööööööh? Och? Om det är så hemskt så det har sånt nyhetsvärde så borde väl polisen ha den o lätt se vem som har skrivit. MEN…. det går aldrig så långt. Inget så illa så det faktiskt blir en polissak o de bekräftat vad som händer.
   Det är så mkt blajja. Bara fejk. Jag har vant mig att stänga av henne de sista åren. I början störde det mig något fruktansvärt att obildade, dumma brudar som fick så mycket utrymme och bara bekräftade en patetisk bild av tjejer. Smink, kläder, inredning o bilder bilder bilder på sig själva. Undertoner av att göra botox o läppar o löshår o fransar o bara bläääääää. Helt sjukt att det är så.
   Vanliga tjejer som försöker skapa en fejk bild där de stod o vaskande champagne på Stureplan liksom. O så säger folk att hon är en framgångsrik företagskvinna nu😂 som att hon kämpat sig igenom handels eller Chalmers som oss andra för att bli ”framgångsrika företagskvinnor” googla det en gång så lär det dyka upp kvinnor i helt andra roller😂😂😂

   Hon borde bara totalt inte släppas fram. Meningslösa artiklar i expressen o Aftonbladet. Är det så vill ha det? Nyheter om henne?! Vad?

   Svara

  Detta är inte bara bevis på att Isabella är kapabel till att ljuga om hot, det är också bevis på hennes ex-pojkvän är exakt lika manipulativ och beräknande som Isabella. Det är ju i stort sett HAN som lägger upp och föreslår en hel strategi för hur iscensättandet av hotet ska gå till?

  Bägge dessa individer tycks helt och hållet befinna sig uppe i det blå och ingen av dem bör ”hejas” på överhuvudtaget.

  Svara

   Fast ingenstans står de väl att hotet är påhittat? Det de diskuterar är väl hur de ska publicera?

   Svara

    Hotet är gammalt. Dvs det hade inte kommit denna dag. De tog ett gammalt hot som kom för länge sedan och framställde det som ett nytt hot som kommit efter Bloggbecaknings inlägg.

    Svara

    Nej, det är inte påhittat. ”Iscensättandet” var kanske fel ordval, men faktumet kvarstår att det är X som föreslår en strategi för hur detta gamla hot ska porträtteras som ett nytt hot som Isabella mottagit till följd av Camillas inlägg.

    Svara

     Och Isabella som gillar upplägget efter att HON pratar med honom om det för att HON vill få idéer från honom och exekverar det de BÅDA går med på. Ingen tvingade henne att göra det. HON valde det själv.

     Svara

      Jag har väl inte hävdat att någon tvingade henne eller att hon inte valde det själv? 🙂 Det jag skrivit är att dessa SMS inte bara säger någonting om Isabellas karaktär, utan de säger även någonting om X karaktär då han de facto föreslår en strategi för att få det hela att verka trovärdigt.

      Svara

       Japp. Sen använder han det för att hämnas på flickvännen när han satt sig i skiten helt ensam…härlig kille.

       Svara

        Precis. Och folk hyllar honom som värsta hjälte för det

        Svara

    Glöm inte att hon först ville fejka ett helt ny lapp men kunde inte placera ut den då Magnus skulle se det.

    Camcam, går detta att förtydliga?

    Folk verkar inte fatta hur seriöst allvarligt detta är.

    !!!!

    Svara

     Done.

     Svara

     Det är ju X som vill fejka en lapp inte Bella. Att han har svårt för verkligheten är väl klart för de flesta nu.

     Svara

     Appråpå det. Jag har noll koll på säkerhets/livvaktsbranchen, men kan detta påverka Isabella som kund hos Magnus företag? Spelar det roll att en klient ljuger om vilka hot som hen mottagit, eller kör man bara på så länge hen betalar? Spontant känns det ju betydligt svårare att göra ett bra arbete om ens klient hittar på hotscenarion?

     Svara

      Han känner väl att det är bäst att inte bita den hand som föder honom…

      Svara

       Enligt analys på fb går det inget vidare för livvaktens bolag, så han kommer väl inte släppa Bb.

       Svara

     Och igen, seröst allvarligt? Du vet inte mycket om vad som händer i världen va?

     Svara

   Nej folk som hyllar hajen nu har nog helt tappat distansen. Men så länge bella sägs emot så är alla nöjda och glada.

   Svara

    Håller med. Går bra att vara kritisk mot Bella och förfasas över hennes lögner utan att hylla X som inte direkt verkar vara en bra person.

    Svara

     Det är ju faktiskt Bella som har ljugit för oss alla.

     Svara

      Nej hon har ju inte ljugit om någonting. Vad menar du att du tror att hon ljugit om?

      Svara

      Och? Isabellas lögner gör inte automatiskt X till en bättre person. Man måste inte välja en sida utan kan tycka att både betett sig illa.

      Svara

   Precis!! Skrev en kommentar om detta men den verkar inte ha publicerats… vad är hans ursäkt? Han verkar ju lika delaktig.

   Svara

    Det är inte hans ansvar, klart det spiller över lite på honom men det är hennes blogg. Precis som när det gäller hans dåliga affärer, hans fel men hon kände till så spiller över på henne. Men fortfarande inte hennes fel. Det roligaste av allt är väl att om hon bara gått ut och sagt ’det är slut nu, jag visste att han hade gjort dåliga affärer för andras pengar men inte alls i den omfattningen och jag drogs med av känslorna men insåg inte vidden, nu är det slut dock’ vilket verkar vara sanningen så hade ingen ens reagerat på något.. Men hon ville ha publicitet.

    Svara

   Naturligtvis kommer IL nu säga att X sa åt henne att göra så här och att hon inte vågade annat än göra som han sa eller något liknande.

   Svara

  Brukar människor som är såhär ha någon form av personlighetsstörning? Eller inget samvete?

  Jag skulle må så otroligt dåligt om detta var min situation.

  Svara

   Psykopat. Inga skrupler.

   Svara

   Ja typiskt Adhd människor att tycka att de ska få göra precis som de vill och roffa åt sig uppmärksamhet genom att ge sig på andra som påtalar deras omogna och falska beteende!

   Svara

  Känsla för dramaturgi hade han ändå X bra tips om hur hon skulle bygga upp inlägget.

  Nu känns resten väldigt trött o sorgligt och jaha samtiden 2018 ingen är förvånad men ändå överraskad.

  Två tankar:

  Blir en illusion sann om tillräckligt många tror på den?

  Allt detta för att sälja reklamplats? Vilket slöseri…

  Svara

   Ja det här känns som en riktig ”true man show” som börjar spåra ur, och det är väl vad som händer med serier som gått länge, för att de ska ha en fortsatt story och behålla tittarsiffror. Det är sorgligt och det känns som att v bevittnar två unga människor som tappar fotfästet där ingen är vinnare.

   Svara

    Precis liksom herre.

    Svara

  Nytt snyft-gråt inlägg på Bellas blogg.

  Svara

  Känns som att hon visste att detta inlägg skulle komma nu, så hon skrev ett inlägg och publicerade precis innan så att folk ska tycka synd om henne…

  Svara

   Givetvis, hon visste att jag skulle publicera kl 18. Det har jag kommunicerat till henne.

   Svara

    På riktigt?!?! Åh herregud det bevisar ju bara hur manipulerande hon är

    Svara

     Ja, jag har sökt henne, Simon och livvakten sedan kl 14.

     Svara

      Och ett inlägg skriver rent i panik blev det också för nu föll alla tidigare argument till varför hon borde slänga X under bussen för att skydda dig själv och barnen.

      Nu har hon återigen visat sig som ett möjligt objekt att öva utpressning på.

      Svara

       Nej trh, det har hon inte.

       Syftet var att distansera sig från honom, ta avstånd från vad han har gjort och göra det klart att hon inte haft med hans affärer att göra, samt varit ovetandes om dem.
       Det måste väl t.om du förstå?

       Ingenting har ändrats gällande det syftet pga att hon skriver att hon älskade och saknar honom.
       Menar du att eventuella långivare skulle få för sig att hota henne i stil med ”betala annars skadar vi honom”?
       Det är den enda -extremt osannolika möjligheten- i ditt resonemang.

       Men a) vi lever inte i en harlquin-roman

       b) hur sannolikt är det att hon skulle betala tror du?

       Svara

        Jo. Det senaste inlägget så gör hon direkt motsattsen till att distansera sig. Hon visar att hon fortfarande har starka känslor och då också sårbar för utpressning.

        b) Väldigt sannolikt. Det är en människa hon kännt nära och älskat. Är hon minsta lilla mänsklig skulle hon betala om det innebar att han inte mördades.

        Tror inte du det om henne?

        Svara

         Alltså, jag tror verkligen inte hon skulle betala. Då skulle ju storyn försvinna. Så länge hon inte gör dödandet så är det nog överkomligt, sånt man får offra för karriären.

         Svara

         Men hur tänker du nu TRH? Hon kan publicera att hon älskar honom om hon vill (det gissar jag väl kanske att hon inte vill), men så länge hon redan outat situationen och blandat in polis (& aldrig träffar honom igen) så spelar det ingen roll.

         Svara

         Nej, Jag kan fortfarande inte se att hon gjort något som skulle kunna påverka det aktiva avståndstagande hon gjort, speciellt inte på ett sätt som äventyrar hennes säkerhet.

         Vi lever som sagt inte i en romantisk tant-roman, hon har inte öppnat upp för någonting som ljusskygga typer ägnar sig åt. Självklart skulle hon inte betala ändå, det skulle inte jag heller göra. Inte för någon som ljugit, bedragit, satt hela min karriär på spel -och i värsta fall utsatt mina barn för fara.

         Finns ett jätteproblem med din teori: OM nu allt det du nämner skulle få henne att lösa ut honom; varför gjorde hon det inte på en gång då?

         Svara

         Klart du inte kan.

         Varför inte redan? För att ingen har hotat att mörda honom (än…?) 😉

         Lustigt ändå. Att jag tillskriver henne högre tankar än du gör. 😊

         PS Hur vanligt menar du på att gubbar läser tant-romaner?
         #bestäm dig nu för hur du ska ha det. 😁

         Svara

         Gud, nu skenar du trh..

         Ps. Jag vet inte hur vanligt det är att gubbar läser tantromaner? Tror iaf att det är vanligare än gubbar som låtsas att de är kvinnor på nätet. Ds

         Svara

  Kan det vara olagligt på något sätt att ljuga på en stor plattform om hot?

  Svara

   Det KAN INTE VARA OK?????

   Svara

   Förtal av CamCam är det iaf nära nog på…

   Svara

    Eh nej knappast. Är inte alls på bellas sida men nån måtta får det ju vara på vad ni hittar på. Nej det är inte förtal.

    Svara

   Varför skulle det vara olagligt? Vem skadar det?

   Svara

  Omg, lappgate och bella-x gate på samma gång. Vart skall detta leda? Hoppas verkligen kvällspressen skriver om detta, annars brukar de ju mest höja Isabella till skyarna…

  Svara

   Tillägg: Däremot fattar jag inte riktigt vad x personligen får ut av att publicera detta. Han har ju själv varit medveten om allt och hjälpt till med hotlappen.

   Svara

    Antagligen bitter då hon hängt ut honom

    Svara

    Han är ju redan körd så gissar att han bara vill visa att hon inte är ett dugg bättre. Hemska människor bägge

    Svara

    Han vill så klart visa på att hon även ang X förmodligen hittat på allt om honom också, hot och allt, för att deflektera från sig själv.

    Svara

     Fast trh det är ju x som kommer med ideerna i sms:en, inte Bella.

     Svara

    Narcissistic rage.

    Svara

     Spot on!

     “Narcissistic rage is a reaction to narcissistic injury, which is a perceived threat to a narcissist’s self-esteem or self-worth.”

     Svara

      Skolboksexempel!!! Hans stora problem är att han blivit outad- inte vad han orsakat eller vilka han sårat/sårar.

      Svara

  Jag som är gammal i gården glömmer ALDRIG när Isabella körde igång med ett drev mot sin egen PAPPA. Den här tjejen Isabella mår inte bra och jag hoppas att hon släcker ner hennes sociala medier för sin egen och barnens skull. För nu spårar hon helt. Och hennes sk”livvakt” är ju sämre rådgivare än min dementa mamma.

  Svara

   Inte jag heller. Det var då jag ruttnade på henne. Innan dess hade jag försvarat henne upprepade gånger. Men det var då slöjan ang henne föll från mina ögon.

   Svara

    För mig var det när hon gjorde narr av transbarn på en gymnasieskola i Stockholm genom att kalla deras kamp för ”ett förlängt aprilskämt”. Hon namngav skolan så det var inte svårt att klura ut vilka barn det handlade om. Cybermobbning mot barn av en vuxen. Och detta för stt hennes blogg hade börjat dala i läsarsiffror så hon hoppade på antifeministvågen ett tag för att locka till sig sådana läsare. På bekostnad av välmåendet hos barn. Så jävla lågt.

    Svara

     Ja, jag hör också till de som inte har glömt det. Har sett flera kommentarer att de tyckte mest om henne på den tiden, ni måste skämta, hon var antifeministisk, sa att kvinnor bara gnäller och att transpersoner hittar på sina problem. Hon är ingen sympatisk människa och har aldrig varit.

     Svara

   ”Och hennes sk”livvakt” är ju sämre rådgivare än min dementa mamma.”

   :-’D

   Svara

   Ja det är fan synd om kidsen. Grannar å folk på deras förskola läser kanske det här om hennes sjaviga morsa. Usch

   Svara

   För någon som helt missat anklagelserna mot pappan.. vad handlade det om? Finns det att läsa någonstans?

   Svara

  Det finns ett uttryck för det här: Högmod går före fall.

  Svara

   All people reach and fall, reach and fall.
   Nemesis drabbar den med högmod.
   Ikaros och hans vingar.

   Älskar detta.

   Svara

  Och på bloggen skriver hon nu ett av de påhittade ”känsloinläggen”, usch kr-ks alltså, hur kan man hålla på så här, vad f-n är det som fattas??

  Hoppas typ ALLA får se detta (för mycket att önska säkert), men att det kommer i tidningarna också, att det når de som anställer henne för olika jobb och föreläsningar mm. Hon är lägre än låg, stackars kids!

  Svara

   Alla som har ett samarbete m Bella kommer dra öronen åt sig . När läsarna och konsumenterna börjar visa sig negativ mot Bella och hennes ” påhittevärld ! Så kommer garanterat flera samarbeten att granskas för att sedan upphöra. Pingis borde ta sig en funderare nu hur hon ska ” rädda kräm butiken så den inte faller rakt ner .
   Bella tjänar ca 2 milj på bloggen i månaden ! Utan den så har hon ej haft villa , bilen och all hemhjälp ! Företagen drar inte in en bråkdel av vad bloggen gör . Hon är alltså helt beroende av den för att kunna fortsätta leva sitt ” glamour liv i flärd och lyx 🤑🤑🤑

   Svara

  Så X är den hemliga källan som inte kunde avslöjas tidigare, eller??

  Svara

   Nej

   Svara

  För att va nykära är det sjukt romantiska sms alltså 😂

  Svara

   Hahaha!

   Svara

   Låter mer som ett affärsförhållande. Och Isabella låter ganska osäker, som inte kan säga ”nej, trams. Jag skriver som jag vill. Men tack ändå!”

   Svara

  OMGGGGGGG CAM YOU ARE THE QUEEEEN!!! äntligen!!!!! Bella slut som entreprenör ! Helt fantastiskt. Och bella-haters som kommer kasta sig över den här kommentaren, varsegod !!! :))))

  Svara

   Menade bella-lovers såklart haha

   Svara

  Hon skriver i sitt senaste blogginlägg om X: ”Han var enligt mig, den smartaste människa jag någonsin träffat. Jag minns att jag tänkte att han är för stor för denna värld. Han får inte plats här.”
  Om hon hade tagit sig tid att kasta en snabb blick på Sharkweeks Instagramkonto medan hon fick håret fönat, så hade hon kanske sett honom i ett annat ljus.

  Svara

   Är upplagt för att man ska tycka att hon är ”normal” och den som är ”stor”. Är man något så när insatt i hur retorik fungerar så är hennes inlägg som ett skolexempel. Hmmm

   Svara

    👏👆

    Svara

  Sveriges mäktigaste affärskvinna…

  Sveriges maktgalnaste kvinna, ingen lögn, inget offer är viktigare nog än framgång.

  Svara

   De borde ta ifrån henne priset! Vi borde alla anmäla detta!!!! Det ÄR inte ok!

   Svara

    Anmäla, till vem då? Och för vad då?

    Svara

   Hon verkar onekligen vara en person som är villig att ”gå över lik” för att nå framgång.
   Jag rekommenderar å det starkaste att hålla sig ifrån sådana människor. INGEN mår bra i den typen av persons närvaro. Du blir skadad på något sätt, jag lovar.

   Svara

    Jag försökte tänka på vilka som har tagit skada:
    – Hennes mamma, pappa, syskon, ex-man, ex-pojkvän, ex-vänner, samarbetspartners och affär.

    Vad synd ändå :/

    Svara

     Usch tänk hennes egna pappa som utmålades som psycho….. nu ifrågasätter man allt hon någonsin har sagt.

     Svara

    Och i detta avslöjande, även hennes barn som hon drog in för att göra denna påhittade hotbild ännu saftigare.

    Svara

  Hon är sjuk i huvudet. Vem gör så?? Hoppas verkligen att hennes lögner får konsekvenser för henne nu och att det slår hårt mot hennes enda ömma punkt: Plånboken.

  Svara

  Hade bloggbevakning redan kontakt med hajen direkt efter lappen eller hur hade hon fått information om att det var fejk? Gick hajen bakom ryggen på Isabella redan då, var de inte tillsammans?

  Svara

   Nej, annan källa då vars info jag fortfarande inte kan gå ut med.

   Svara

    Varför kan du inte det? Då finns det fortfarande inget bevis. Inget bevis på att du vet något eller talar sanning! Känns ologiskt att någon anställd till Bella skulle vilja ha något med dig att göra och varför skulle hen visa dig sms? Är det positivt för den personen verkligen, på viket sätt, hur tjänar hen på detta? Hen måste ju snarare förlora på det? Nej detta tror jag inte en sekund på Camcam. Och ni som tror på det – Inse hur lättlurade ni är och sååå manipulerade av Camcam. Använd era hjärnor, tänkt logiskt. Men absolut så tror jag att Bella m team tänker strategiskt många ggr, och Bella skrev aldrig då att hon fått hot på sin bil som jag minns det utan det vinklades det till här av Camcam. Och sen körde Camcam med att det var lögn för att kunna smutskasta Bella men kanske framförallt för att öka på sin statistik. Tänk på det kära läsare!

    Svara

     Kan du inte ta den diskussionen med min chefredaktör istället? Jag är helt slut nu…

     Svara

      Fantastiskt jobbat CamCam, verkligen!!!

      Svara

      Tack, Camcam, för ditt arbete kring detta!

      Svara

      OBS ‼️CamCam.

      Att du klistrade inlägget har fuckat upp bloggen så att den fryser sig efter ett par sekunder. Jag fick skynda in under inlägget för att kunna skriva det här innan den frös i en utzoomad bild.

      Svara

       Jag har avklistrat den tills vidare. =)

       Svara

        Och så försvann problemet också. 😊👍

        Svara

      Tänk lite själva allihopa! Är ngn som dagligen i över ett års tid skrivit negativa inlägg om Bella en trovärdig källa? Nope.

      Svara

     Har du och Frank fortfarande inte gått och lagt er? Marsch pannkaka i säng!

     Svara

  Konstigt att hon NU efter hot och allt visar mer av barnen än hon någonsin gjort! Varför?

  Svara

   Money money money….. nu ligger hon risigt till, barnen inget mer sympati och tyck syns om mig känsla hos läsarna tror jag på! Allt är planerat in i minsta detalj. Antar att Simon hjälper henne även med detta?

   Svara

    *inger

    Svara

   För att få sympatier såklart, hon är inte den första influencern som gör det…

   Svara

   Kanske dags att visa deras ansikten också?

   Svara

    Det är ju något som Camcam förutspått för ett bra tag sedan, alltså utvecklingen att Isabella kommer visa mer och mer av barnens ansikten. Visst?

    Svara

  Alltså, DET HÄR ÄR SÅ BRA!!!

  Svara

  🍿

  Svara

  Fy fan vad sjuk hon är i sitt försök till att bli känd…

  Svara

  Väntar på kommentaren om att kvinnor ska backa varann 😂😂😂

  Svara

   Victimblameing!

   Svara

   Precis, som om kvinnor inte får ha egna åsikter ändå.

   Svara

  Men var det Hajen som var din källa till att det var hittepå från början, camcam? Eller var det nån av hennes anställda?

  Svara

   Han och min andra källa har ingenting med varandra att göra.

   Svara

    Men du missförstod ju Bellas inlägg. Hon skrev ju inget om att hon just då fått en hotlapp på bilden – det var ju hur du vinklade inlägget och fick folk att tro – sen kunde du gå ut med att det var lögn – så tjänade du på det, och du pratade länge om att du visste men kan inte säga. Hur kommer det sig att du visar detta först nu isf om du haft dessa sms hela tiden? – Nej det ligger en hund begraven, detta är fejk, tror du CC är i maskopi med H. Detta bevisar ingenting.

    Svara

     Din läsförståelse är under all kritik.

     Misstänker dock att du håller på med lite damage control från Bellas team.

     Svara

     Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

     Svara

      Precis, kan de inte bara inse och ge upp? Speciellt efter detta inlägg, hon är slut som entreprenör 🙂

      Svara

      Även om Bella skriver rakt ut (vilket hon gör i bevisen ovan) att hon tänker manipulera sina läsare så väljer Bella-lovers att vrida och vränga hennes ord så att det tolkas på ett helt annat sätt. Så tragiskt att vissa väljer att vara så lättlurade som Bella-lovers.

      Svara

      Jag gillar inte Bella men har sunt förnuft nog att inse att cc och x inte är trovärdiga källor när det gäller bella.

      Det nya i inlägget kommer alltså från x. Har han öppnat sin app och förfalskat lite fler sms som han skickat till cc? Han kan lura i cc det mesta för att han vet att hon verkligen ogillar bella. Tänk på det.

      Svara

       Även min ansvarige utgivare?

       Svara

  Men VAD håller du på med CamCam?! Du kan ju hitta på vilka historier som helst. Hur vet vi att du inte hittat på och manipulerat dessa sms? VAR är bevisen??

  Tydligen är det såå känsligt för dig och du är såå pisst för att du kände att Bellas blogginlägg anklagade dig för att hon fått hot MEN det skrev hon aldrig utan det är din känsla. Dessutom så skrev ju INTE Bella att hon fåt något hot och lapp på sin bil – Nej det var DU som vinklade det så – Hon skrev ju bara tänk er in i….. och visade lappen, tydligen så HAR hon ju varit i det scenariot tidigare och fått denna lapp på sin bil tidigare. Att hon beskärt lappen – VAD bevisar det menar du?

  Alltså detta börjar bli löjligt – Har du hittat på detta nu i samråd med H för att någon skrev att lappen kanske är skriven av han för att han inte fick låna pengar. Det faktum att Du CamCam skriver hela inlägget väldigt manipulativt för att sätta Bella i dålig dager är så tydligt. VAR är bevisen?!

  VARFÖR skriver du inget om det H bekräftat – att det varit en person där och sökt honom, att hon INTE visste om hans stora skulder och ”affärer” med dessa, och att det VARIT bilar utanför hennes hem.

  En sak till … VARFÖR skulle hennes assistet el någon i hennes team ha kontakt med dig, och VARFÖR skulle de smutskasta Bella och företaget som hen jobbar på/för… makes no sense.. Helt ologiskt. Tyvärr CamCam.

  Svara

   Anonym – ta Frank ovanför med dig och sen går ni och lägger er.

   Svara

    +10000!

    Svara

    Haha +100000000000

    Svara

   Ja, just det… 😂

   Svara

   Stick, jag vet vem du är!

   Svara

   Efter att jag läst ditt dravel kan jag konstatera att du antingen är:

   1.Ung, naiv och blåögd.

   2. Anställd av Bella.

   Svara

    Varken ung, naiv eller anställd av Bella men blågråögd.

    LÄS inlägget kära någon så kanske du förstår och hänger med. Det är CC som missförstått vissa inlägg och vinklat. Men jag vet ni vägrar inse det, ni kanske fattar en del av er men ni vill bara kasta skit på Bella. Fundera på varför cc visar dessa sms s.k. bevis just nu? Bevis som enligt mig inte alls är några bevis då vi inte kan se och veta vem som skrivit detta och om dessa sms är manipulerade och påhittade. MEN faktum kvarstår – lappen har Bella fått, vad spelar det för roll om den beskärts eller inte? Hon skrev inte att den satt på bilen då, det gjorde CC. LÄS det igen!

    Svara

     Det är du som ska läsa om, när du uppenbarligen inte förstår ett skit.

     Svara

     ”Det är CC som missförstått vissa inlägg och vinklat”

     1) Vilka inlägg?
     2) På vilket sätt har hon vinklat dessa?

     Svara

      Jag är inte så förvånad över att det blev inget svar på frågorna Anonym 19:27 ställde.

      Svara

     Det är sååå intressant att du Anonym ALLTID verkar vara den enda personen som ”förstår och hänger med” och att alla andra är tröga. Vad Bella än gör så försvarar du henne med att camilla manipulerar det hon skriver. Du skulle till och med försvara Bella om hon i en intervju svart på vitt säger ”jag fejkade en hotbild mot mig själv”. Det skulle, enligt dig, antagligen varit Camilla som manipulerat videoklippet eller tvingat Bella att säga det. Dina förklaringar är alltid så otroligt långsökta, och i varenda inlägg och nästan varenda kommentar som handlar om Bella är du där och härjar om att Camilla ska söka hjälp och skämmas. Vem är du egentligen? Hur har du tid att skriva så många kommentarer? Varför bryr du dig så mycket?

     Svara

      Det eller säga; Men det är ju inget konstigt att _____ <— valfritt exempel som tas upp. 😉

      Svara

   Vem i teamet är du då? Head of kommentera på bloggbevakning? 😂😂

   Svara

    Det här blir dyrt för Bella när hon måste betala helgtillägg.

    Svara

     Gör hon knappast. Hennes slavar, förlåt menar anställda jobbar 24/7. Glöm inte inlägget från den stackars såg en som beskrev sin arbetsdag som började i sängen och slutade när hon somnade.

     Svara

      Ja, hon som sen slutade hos Bellsan.

      Svara

       Förståeligt.

       Svara

   Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

   Svara

   Gahaha hur dålig är du på läsförståelsen, Anonym? Inlägget visar att Bella ljuger. Kort och gott. Give it up, Bella ljuger.

   Svara

    Men inlägget bevisar ingenting då det faktiskt inte visar vem eller vilka som varit inblandade in den sk sms-konversationen. Inlägget visar faktiskt inte en att det verkligen var en sms.konversatione. Vem som helst kan ha fejkat det.

    Svara

    Inlägget bevisar även att H (och S) inte har någon gräns, de är ju med på det? Planerar tillsammans till och med. Det bevisar att de allihopa är ett gäng lögnare. Han är körd, hon är körd

    Svara

   Belle är en riktigt falsk och obehaglig tjej. Tack och lov börjar hon nu falla riktigt hårt. Finns inget som hon inte ljuger om hon är en riktigt ful fisk !

   Svara

  Så underbart grävande journalistik av camcam/Camilla. Tack för att sanningen om denna donna kommer fram. Jag glömde skriva det i mitt förra inlägg. Mvh/R.

  Svara

   Du funderar inte på varför CC kommer med denna information just nu, när hon tydligen haft detta sk ”bevis” så länge?? Tänk lite, och LÄS vad några andra skriver så kanske det klarnar. LITA INTE på CC utan bevis när ni inte litar på Bella utan bevis!

   Svara

    Stick sa jag!

    Svara

     😂😂😂

     Svara

    Hon har ju bevis 😂😂😂😂

    Svara

     Ja, heller hur

     Svara

    Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

    Svara

     100kr på att hon nu lämnar huset för gott och väljer att sälja det. Allt pga ”klarar inte av att bo kvar där när främmande elaka vita män varit där och knackat på”

     Svara

    Att hon publicerar det nu och inte tidigare visar ändå att BELLA LJUGER. Desperat argument från dig, Bella-lover.

    Svara

    Vad är skälet till att det kommer just nu, menar du då?
    Min gissning är för att X velat gå ut med det och står som källa, nu. Men vad tänker du?

    Svara

     Exakt, X ville gå ut med detta, för att smutskasta Bella, kanske inte alls är sant eller äkta sms men han kände till att CC hävdat att hon hade bevis vilket hon uppenbarligen inte hade. Och CC har dessutom ändrat sin version. Bella hade dessutom ALDRDRIG skrivit i sitt blogginlägg att den lappen satt fasttejpad på hennes bil då eller att hon fått hot då men hon skrev tänk er….bla bla vilket CC tog åt sig och kände som att HON var anledning till att Bella fått hot, och CC vinklade och förvrängde inlägget, misstolkade inlägget – sen när CC förstod inlägget så gick hon ut med att det var inget hot det var fejk, och påstod sig veta att Bella skrivit lappen men nu är den versionen ändrad.

     Svara

      Smuttskasta eller bevisa att det finns en sannolikhet att hon gör samma igen?

      Äpplen och päron.

      Svara

       Nej usch. Inget i inlägget ovan har ett skit med nuvarande situation att göra. Vi VET att X har skulder och vi VET att den typen av skulder leder till en hotbild mot anhöriga. Att låtsas som att lappen ovan har nånting alls med det att göra eller byta fokus för att X vill det är bara lågt.

       Svara

  H vet om att det är hon som ville ha ett öppet förhållande efter hennes helg i Paris med Stordalen. Undrar vad han kan säga om det utan att stöta sig för mycket med Petter.

  Jag hoppas så mycket att någon tidning tar upp det.

  Svara

   Men lägg av. Blanda inte in andra människors förhållande i detta. Det där är bara spekulationer och rykten att något skulle hänt mellan Bella och Stordalen.

   Svara

    Jag menar inte att tidningarna ska ta upp det här med Stordalen, blev syftningsfel då jag menade lapp-gate.

    Det här med Stordalen är mer än rykten btw.

    Svara

     Utveckla, tack!

     Svara

     Absolut falska rykten. Stordalen skulle väl aldrig befatta sig med Bella.

     Svara

      Det kanske var detta som gjorde att Bellas och Stordalen samarbete föll ! En man i hans ställning har nog kollat upp Bellas ” umgänge och hennes förtroende i vissa sammanhang ? Han drog sig helt enkelt ur . Två unga personer Bella och H ville bli större på jorden än alla !! De levde som de ägde allt och alla ! De nyrikas beteende brukar inte allt för ofta slå över och detta är inte ett dugg positivt att imponera på Herrar som Stordalen .
      Han visste och drog sig ur .

      Svara

  H verkar ju dock lika sjuk i huvudet han när man läser konversationerna. Han är ju av precis samma skrot och korn att döma av det här. Men det är väl å andra sidan inte jättekonstigt kanske eftersom dom blev kära i varandra. (Om dom nu var det.) Lika barn leka bäst osv.

  Svara

   Ja ingen har väl påstått att han verkar vara en trevlig prick eller att han gjort rätt

   Svara

    jo alla som skriver ”heja H!” ”team hajen” osv

    Svara

     Nä dom hejar på hajen för att det äntligen är någon som slår ner Bella från sin höga häst

     Svara

   Precis, han är ju med på det så han bevisar lika mycket vad han går för, som vad hon går för

   Svara

   Eller ….. Kaka söker Maka 👌🤣🤣

   Svara

  CAM snälla skicka en länk till inlägget till de som utsåg henne till Sveriges mäktigaste kvinna!!!!!!!!!!!!!!

  Svara

   Hon har aldrig blivit utsedd till ”Sveriges mäktigaste kvinna” 😅

   Svara

    Eller vad de nu var, haha orkade inte kolla upp… business woman .. whatever lol bara detta kommer fram!

    Svara

   Gör det själv?

   Svara

   Hennes svar:
   Hej – jag avstår från att kommentera detta, då den diskussion du för i bloggen inte verkar ha något med vår utmärkelse att göra.

   Med de vänligaste hälsningar
   Åsa Uhlin

   Svara

    Trots det är motiveringen till Bellas utmärkelse, ”Hon är ett av Sveriges starkaste varumärken som hon byggt upp en hel företagsgrupp kring, och hon når ut till fler kvinnor än någon annan”. Något du Camcam tydligt motbevisat. Kan inte Åsa ge ett svar på det??!

    Svara

     Maila henne:
     asa.uhlin@va.se

     Svara

      Inte ens svenska Nobelpriset och Nobel kommittén är värda något !
      Samhället är fullt med fusk och bedrägeri och vi lallar det dör ” lögn”!
      Vad blondinbella gör är inte att skapa .. hon lurar och bedrar allt och alla för ett par gratis hotellnätter … varför??
      Skaffa dig ett ordentligt jobb så får du åka första klass och resa världen runt o bo i fina hotell och hålla i viktiga möten som vi andra gör utan att ens behöva ljuga. Vi räddar liv och blondinella ödelägger det…!!
      Tragiskt!!!

      Svara

     Hur är det motbevisat? Att hon når ut till många kvinnor är ju inte motbevisat och att hon har byggt en företagsgrupp kring sitt varumärke är inte heller motbevisat.

     Svara

     Men allt det stämmer ju. Oavsett om hon avslöjat ett hot vid ett annat tillfölle än när hon fick det och även om läsarsiffrorna är lägre än vad som uppgetts så stämmer ju motiveringen. Hoppas verkligen att Åsa Uhlin är intelligent nog att inte gå på det här bloggdrevet.

     Svara

      Hon avslöjar det för andra gången. Dvs hon har redan skrivit om den lappen en gång tidigare men får det nu att låta som att det var en helt ny lapp som avslöjades för första gången.

      Svara

       Nej det får hon det inte alls att låta som,det är du och camcam som vinklatde det så och får det att låta/verkar som att bella ljugit om hotlapp.

       Svara

    Om man inte är insatt och läst denna bloggen ett tag, så KAN ditt inlägg vara komplicerad att ta sig igenom. De har säkert slängt en blick på det hela och ser det bara som lite skvaller. Tyvärr!

    Förstår absolut ditt upplägg men tänker bara från ett annat perspektiv.

    Svara

     Menar bara att det är mkt information att ta sig igenom.. tror tyvärr inte de förstår allvaret i detta. Fy fan! Frustrerande

     Svara

    För oss kvinnor som för en kamp som företagare i en redan mansdominerad affärsvärld och med de motsättningar det innebär är den utmärkelsen för evigt ett skämt efter de valde henne. Och efter det här??? Så borde priset heta ”den som ljuger som en häst är den som vinner mest” Hälsa Åsa Uhlin det… från en kvinna som driver företag med riktig framgång på ärlighet

    Svara

     Håller absolut med dig. Får man fråga vilken bransch du är i?

     Svara

     Håller absolut med.
     Som skrev ovan tycker jag att det hon och hennes team gör är inte lögn! För ljugs gör man en gång! Vad de gör är planterade upprepade förfalskningar och manipulationers om inom affärsvärlden kallas för korruption och bedrägeri.

     Hon och hennes team och verksamhet bör granskad ordentligt!

     Det kommer inte att gå bra för den här tjejen!!

     Svara

     Precis som med Adhd ”Kissie” hon erkände för längesedan att hon ljuger som en häst travar mm, och hon tycker man ska få kopiera etc.. jordgloben utan att det bedrivs häxjakt på henne. 🤐💸

     Svara

  Alltså 🙄
  Luftslottet är På G att flyga iväg.
  Vilken djävla snyftinlägg det kom ifrån henne nu 🙄 Buuuuhuuu! Näää du Bella showen är över

  Svara

  Kommer aldrig någonsin kunna ta henens känsloinlägg på allvar. Har hon överhuvdtaget några äkta känslor i sin kropp kvar? Allting verkar endast handla om att framstå som en perfekt framgångsrik kvinna. Men för vad? Fler och fler har ju börjat se igenom henne nu. Hon har ju verkligen förstört sitt egna rykte totalt.

  Svara

   Sveriges Oprah! 😂😂😂🙈🙈🙈🙈

   Svara

    MODERNA Oprah.

    Svara

   Klart hon inte har några riktiga känslor kvar, hon går ju på oxascand.

   Svara

  Alltså. Jag pausade avsnitt av Grey’s jag aldrig har sett tidigare för detta. Kan jag skriva en statsvetenskaplig C-uppsats om det här ämnet? Känner att jag har mer koll på Bella än statsvetenskap just nu 😂

  Svara

   ?

   Svara

   Hahahaha!!

   Svara

  Modigt Cam

  Svara

  Är det bara jag som reagerade på det här?:

  Isabella skriver i det senaste blogginlägget:
  ”Den öppna relationen var hans idé, något som egentligen inte kändes rätt men jag ville att det skulle fungera. Så jag accepterade det.”

  I augusti skrev hon dock så här:
  https://www.isabellalowengrip.se/2018/08/12/ett-oppnare-liv/

  Svara

   Pinsamt värre!

   Svara

   Tänkte också på det 🙄

   O Bella som typ aldrig missat en arbetsdag har nu inte gjort nått jobb ( som hon skrivit om iaf) på flera dagar. Och hon som alltid varit så stark osv osv bara skakat av sig allt o rushat framåt.
   Nu läge för buuuhuuuusympatier- då gör allt sååååååå ont. Tar Oxy osv osv
   Visst nånstans knäcks en människa… men har svårt att tro nått hon skriver

   Svara

    Sluta länka till HÄNT det är en helt värdelös källa. Det är en skvallertidning rakt av.

    Svara

   Hon kan inte längre hålla isär alla lögner,patetiskt.

   Svara

    Det är väl så de flesta lögnare blir avslöjade på, de ljuger om allt eftersom det passar och tillslut klarar dessa individer inte att komma ihåg vad de sagt och allt blir bara ett riktigt virrvarr. Som sagt; tillslut tar det bara stopp och korthuset rämnar.

    Svara

    Hon har panik.

    Svara

   Så han fick henne att känna sig som den enda i värden [för honom?] men samtidigt så föreslog han ett öppet förhållande? Hmm, det låter ju som två helt olika saker?

   Svara

   En mytoman ljuger så hen tror sig själv och har även mycket svårt att hålla ordning på alla lögner…

   Svara

   https://www.isabellalowengrip.se/2018/11/27/i-solen/

   ”I Dubai för 2-3 veckor sedan, sa han att han drömde om att jag skulle bli mamma till hans barn. Nu i efterhand inser jag att det måste varit hans desperata försök att verkligen komma in i mitt liv på riktigt. Trots att vi var tillsammans ville jag hålla en distans och inte mixa våra liv, det var jag tydlig med sedan dag ett. Det måste varit en enorm utmaning för honom. Ett barn hade ju löst det mesta.”

   Svara

    Och då är det ju rimligt att man samtidigt vill ha ett öppet förhållande…🙈😂

    Svara

    Fast han var ju den enda hon släppt in 🧐

    Svara

  Hahaha gud vad patetisk hon är. Så jävla pinsam.

  Svara

  pulitzer prize Goes to Camilla

  Svara

  Detta borde skickas till kvällspressen så det uppmärksammas!!!!!!

  Svara

  BELLA INNAN DETTA AVSLÖJANDE:

  Jag trodde att jag skulle sakna honom så mycket, sörja oss och minnen. Men det gör jag inte. Jag är inte heller arg. Allt är bara tragiskt.

  BELLA EFTER DETTA AVSLÖJANDE, NÅGRA DAGAR EFTER:

  Jag saknar vår tid tillsammans och skulle så gärna spola tillbaka allt. Jag saknar hans blick, hans famn. Hans sätt att se på mig och känna mig som den enda i världen.

  Svara

   LOl tänkte också på det, hon har redan ändrat sin story. OMFG.

   Svara

   🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂

   Svara

   Fint skrivit av Simon.

   Sen har ju inlägget redigerats med lite mer blödig info så teamet jobbar övertid av få folks hjärtan att mjukna.

   Svara

    Tror det är just där skon klämmer. Det är inte Bella som skriver alla inlägg. De är flera olika som skriver dem, det är därför de inte kan hålla reda på vad någon annan har skrivit tidigare. De hittar helt enkelt på efter hand och vad som ska passa följarna så de kommer i rätt stämning känslomässigt. Bloggen är ett vinstdrivande företag, inte Bellas dagbok. Trist bara att de drag in personer som inte själva valt att vara delaktiga i spektaklet. T ex hennes barn. Tror det ligger en hel del sanning i de brev hennes pappa skrev till henne tyvärr. Tror Bella är en ganska trasig själ innerst inne av någon anledning.

    Svara

   Aldrig sett en mer FALSK människa…. och här har vi det svart på vitt! Om inte detta avslöjande, som Camcam har gjort, uppmärksammas i svensk media kommer jag personligen gå till Expressens och Aftonbladets kontor!

   Svara

    Bara dags för dig att börja knata iväg dit då skulle jag tro

    Svara

   Fast det är inget konstigt alls – känslor svänger fram och tillbaka i ett sådant läge. Klart att hon sörjer samtidigt som hon är arg vissa stunder. Känslor förvinner inte heller bara sådär putsväck på en gång, man kan hata ena stunden och älska och sakna nästa. Det där är så lågt.. hittade du inget annat att klaga på, inga andra fel?

   Svara

  Jag skäms så mycket över Blondinbella. Helt ärligt, alltså, jag sekundärcringe:ar åt detta. Hur jävla fruktansvärt måste det vara att befinna sig inuti hennes hjärna.

  Svara

   Hon får mig att tänka på Veep 😂😂😘

   Svara

    Hahaha klockren liknelse! Och Simon är Gary…

    Svara

  Alltså detta är sjukt, sjukt! Att bli påkommen eller avslöjad såhär. läste bellas senaste inlägg om det brustna hjärtat mm, om förtroendet till barnen mm, låter ju hemskt och man känner för henne… trots att jag följt allt.. det jag undrar, kan hon på riktigt komma undan med detta? Att folk köper det? Att detta är glömt snart, bara det stormar över typ? Så kan hon fortsätta som vanligt? Eller kan detta faktiskt sätta spår i hennes karriär? Alltså ren nyfiken fråga? Vad tror ni? Finns ju flera ”kändisar” som gjort bort sig, som hatas men sedan efter ett tag kommer igen, om man har tillräckligt stor ”fan” skara. Så skriv vad tror ni?:-)

  Svara

  Stabilt av henne att gå ut med att hon tog lugnande och sen namnet på medicinen för att göra det extra trovärdigt. Väntar bara på att andra Sveriges mäktigaste affärskvinna-aspiranter går ut på insta för att boosta sitt varumärke med berättelser om lugnande medel som de måste ta då de är heart brooken och har kriminella gäng efter sig. Annika Falkengren, Cristina Stenbeck och Antonia Ax:son Johnson kan jag dock inte riktigt se framför mig vara så ovärdiga.

  Svara

   Bella som är en powerkvinna deluxe, Sveriges Oprah, hon som kan skala av sig allt och är sååå för öppna förhållanden är heltplötsligt förkrossad, ett stackars offer, hon är så bränd att hon måste ta piller! Oj oj! Vilket skämt! 😂

   Svara

  Kul att hennes senaste inlägg heter ”Jag är bränd”. Mena

  Svara

   Hennes nästa inlägg kan hon döpa till Jag är körd!

   Svara

   Hahaha, heter det så? (Nej, tänker inte klicka mig in på trafikolyckan!) Så roligt isf!

   Svara

  Hon kommer säkert betala av X’s lån för att be honom säga att han hittat på allt detta! Hahahah…. hon e så köörd!

  Svara

   Hon har inte den sortens pengar.

   Svara

  Sorry, men bevisvärdet i dessa sk SMS är lika med noll, kunde lika gärna vara tillverkade igår. Har su inget bättre att komma med?

  Svara

   Japp, redan förklarat för henne hur lätt fejkat det är. Sms säger absolut ingenting så länge det inte är polisen som lägger fram dem efter koll med operatör. MEN, bilden på lappen väger tungt i det här

   Svara

   Ni Bellafans är ju så roliga när ni försöker vända om allt i ert desperat försök att skydda ert majestät.

   Svara

    ERS MAJESTÄT! ERS! E.R.S! Herregud!

    Svara

     Men lugna! Man säger ”ers majestät” när man tilltalar själva majestätet, men jag tror kommentatorn här menar att det är ”deras” hyllade majestät, alltså funkar ert.

     Svara

      Nej ert funkar inte. Er majestät i så fall.

      Svara

       Nope, ert majestät är rått då det är ett majestät och inte en majestät.

       Svara

     Herregud: lär dig svenska!

     Svara

    Jag är verkligen inget fans av Isabella, och inte av fria spekulationer och sk bevis utan bevisvärde heller.

    Svara

  HON LEKTE MED FEL HAJ!

  Svara

   Ja, han verkar fruktansvärt hämndlysten och ointresserad av sina kreditgivare…

   Svara

  Nåväl. Hennes senaste inlägg är borttaget nu. Vad mer behövs för bevis?

  Svara

   Vilket inlägg då?

   Svara

  🍿🍿🍿

  Svara

  Åh herregud… mållös… fyfan, att jag hejat på henne… känner mig så lurad.

  Svara

  O M G.
  Har ju fattat att den var fejk ända sen CC sa det men att få se innanför ridåerna såhär…
  Galet. Hur ska hon ta sig ur denna sörjan? Glad jag slutade läsa hennes blogg. Vilket sätt att manipulera läsarna på. Hoppas verkligen media skriver om detta. Hon har satt sig i skiten här alltså. Sorgligt samtidigt hur hon är eller har blivit. Man blir ju fascinerad samtidigt; hon har ju sagt hon spelade en roll ända sedan bloggen startade. Var hon en mytoman redan då eller ”förvärrades”/blev hon det när hon märkte hur många som bekräftade den falska bild hon målade upp? Trovärdigheten hos henne bara sjunker med alla lögner som tittar fram.

  Cred till att du går ut med detta Cam! Även ett bra formulerat och sakligt inlägg. Jag fattar att du har mer info om Bella än vi har, och att det kanske är mer personligt för dig. Tex hur hon framställt dig med lapp-gate etc. Men oavsett det så förloras så mycket i de inlägg där ett tydligt agg mot henne förekommer – utan bevis. Och visst, ropar hon varg för mycket så får hon skylla sig själv men utan bevis eller publicering av bevis (så även läsarna kan ta del av det) så blir inläggen där hennes situation misskrediteras, hånas eller vinklas inte trovärdiga heller.
  Men detta inlägg är jättebra! Man börjar ju fundera över eventuella diagnoser haha. Men det får man inte.
  Nonetheless så väntar jag med att döma i nuvarande fall med X och B, tills faktiska bevis framkommer eller tills X vågar visa sig på svensk mark igen.

  Svara

   Men Aa tänk lite – Bella hade INTE skrivit något inlägg om hotlapp på bil – det var CC som vinklade inlägget så och sen påstod sig veta att Bella fejkat en hotlapp – Nu skriver CC annat och hade uppenbarligen inget bevis utan har ljugt om det. Nu är det H som går ut med detta och vad säger att han talar sanning och inte hittar på detta. Varför går CC ut med detta ”bevis” först nu – JO för att H kontaktat henne med detta NU för att smutskasta Bella. Fortfarande inga som helst bevis på någonting. Både CC och H säger väldigt mycket emot sig själva. Snälla LÄS igenom inläggen IGEN!

   Svara

    Sluta gapa och skrika hela tiden! Jag förstår att du har svårt att ta in att din kära Bella har gjort bort sig ordentligt, men sanningen består hur mycket du än gapar och skriker, hittar på och förvränger.

    Svara

  Har sagt detta förr men det tål att sägas igen: Bella kan inte ha nån aning om vem hon är. Hon ändrar sig för varje man hon är med. Hon måste vara så lättmanipulerad när hon blir kär. Tror inte att hajen drar sig för att utnyttja det heller. Vet inte vad han vill uppnå men detta framställer knappast honom i god dager heller.

  Med pengar som främsta drivmedel blir man fan skrupelfri, det är både Bella och Hajen bevis för.

  Svara

   Nej, han skulle jag inte ta i med tång ens haha

   Svara

   Verkligen. Många olika faser i livet…

   Svara

  Verkar sjukt jobbigt att hålla på och trassla in sig i massa lögner och knasigheter, bara för pengar?

  Jag är bara en naiv fattiglapp, men jag tycker nog att relationer och ett rent samvete väger tyngre än ett välfyllt bankkonto.

  Men men ¯\_(ツ)_/¯

  Svara

  Märker att folk mest reagerar på meningen om de öppna förhållandet men att hon var gift och tillsammans med odd rätt länge (nåja..) men menar att hon aldrig öppnat upp sig för nån på samma sätt som hon gjorde för H. Speciellt när hon för bara några dagar sedan skrev att hennes magkänsla fick henne att lämna h 3 ggr men att han nästlade sig tillbaka…

  Svara

   Var gift? Dom är ju fortfarande gifta 😂

   Svara

  Det här är så sjukt och gör verkligen att man inte kan tycka synd om Isabella eller känna något som helst medlidande med henne, för ingen vet vad som är sant och vad som är en planerad strategi. Jag hoppas verkligen att Annie Lööf(som ofta höjer Isabella och hennes företagande), Prinsessan Sofia och andra viktiga personer läser det här och slutar stå bakom Isabella så att hon förhoppningsvis kommer tillbaka till verkligheten. Att hon överhuvudtaget kan fortsätta skapa, tjäna pengar, vinna priser och hyllas är enligt mig galet. Pinsamt vad liten research andra gör om personer de samarbetar med.

  Svara

  ”Mm, men Magnus kommer kolla alla kameror” – säger allting! Jag hoppas Media dyker ner i hennes siffror, och att alla företag hon samarbetat med stämmer skiten ur henne för att ha presenterat falska siffror.

  Kom ihåg att allt detta var på grund av hon ville ta bort uppmärksamheten på det avslöjandet om hennes besöksstatistik.

  🙂

  Jag personligen hade velat kontakta de största företag som hon samarbetat med och hänvisat till den statistik som camcam avslöjat. Detta bevisar mer än allt annat att hon försökte dölja allt.

  Svara

   Precis! ”Magnus kommer kolla alla kameror” betyder att hon inte kunde sätta på en egen, ny lapp på bilen utan ville att X skulle photoshoppa den på hennes nya bil. När det inte gick – för stor risk att avslöjas – så kom de fram till att använda en gammal lapp och beskära den på så vis att det inte skulle synas att den satt på en bil av fel färg.

   Svara

    Helt grymt bra jobbat Cam! Sjukt imponerande! Snälla säg att du skickat allt detta till Aftonbladet och Expressen? X

    Svara

    Helt sjukt. Såg ju igenom att lappen var fejk redan samma kväll den kom upp, men trodde hon hade skrivit den själv. Och.. Varför ha livvakt om man tänker ljuga för honom 🤦🏻 Skulle sagt upp mig om jag var han, orka jobba hårdare pågrund av lögner