Hotlappen på Isabellas bil – före beskärning och avfärgning.

En kort sammanfattning har efterfrågats för den som inte orkar traggla sig igenom det här inlägget med sanningen om ”lapp-gate”.
Vill du ha hela storyn – klicka här. 

Den 30 april 2018 gick Isabella ut med att hon fått en hotlapp på sin bil, något hon projicerade på mig och min granskning av hennes falska statistik.

Här ser ni en bild på den sk. hotlappen – innan den beskurits och gjort om till svartvit för att publiceras på Isabellas blogg.
Den sitter på en VIT bil.

I april 2018 körde Isabella en mörkt grå Porsche Panamera Hybrid – inköpt i augusti 2017.

174 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Märkligt att Bella inte kan producera ett enda ”skriftligt” bevis, typ mess mm, som styrker NÅT av allt hon hävdar ha hänt.

  Vi ska alltså ta en person, som byggt upp en karriär på att ljuga (vilket hon även är stolt över) på orden?
  You do that..

   Vet du vad som hade varit ännu märkligare? Om hon skickat det till den här bloggen…

    Hon kan ju inte hålla tyst så varför motbevisar hon inte anklagelserna? I sitt eget forum om inte annat

    Jag tror fasen det är det som gör camcam så förbannad på Bella o som driver henne, att Bella inte bemödar sig att bemöta camcams vrede. Camilla har ju visning lågavlönade tillfällen blivit uppringd av Bella men ”inte kunnat svara” o velat ha i skriftlig form. Jag tror faktiskt inte Camilla hade vågat möta Bella öga mot öga. Va som i nån podd Camilla va med i, hon sa att en lärare från grundskolan hade hört av sig till camca o då sa jag minsann henne ett sanningens ord (nått i den stilen) var på intervjuaren frågade om hon pratade o sa det till läraren direkt o Camcan svarade att ehh hmm hur va de ehh… jag mailade henne!”

     Sitter på bussen 😂 innan nån vill klaga på mitt sätt att skriva; vid några tillfällen,

      Absolut inte klaga,,,,brukar inte någonsin hänga upp mig på lite skrivfel el dyl, man förstår ju innehållet i kommentarerna, nu fick jag läsa flera ggr om och fick inte ihop lågavlönat,
      Men vad bra Du är

     Nej jag tror verkligen inte att Camilla skulle ens våga ringa Bella varje dag och läsa upp sina dagliga inlägg. Så som Camilla hållit på att skriva elakheter varje dag undrar man ju om hon tänker på att Bella är en riktig person. Varför skriva så mycket negativt om bara en enda person?

      Därför att det är Camillas arbete att hålla koll på såna dårar som isabella! Isabella är ingen framgångssaga, hon har ljugit om våldtäkt och hon har ljugit under hela sin karriär. En affärsmänniska gör inte reklam för klänningar och klockor för 1500kr som isabella gör. Det är bra att Camilla har koll på människor som isabella och Anna book, ni som skriver ovan fick ni en klocka av bella för att skriva här!

    Klart hon ljuger. Det är ju ett mönster hon har.
    Hon har själv sagt att hon överdriver och vinklar saker i bloggen.
    Hon har sagt att hon ser på bloggen som ett företag
    I mina öron så låter det som att hon har en otrolig distans till läsarna och bloggen.
    Hon ser det som ett företag och inte en dagbok om hennes liv.
    Det indikerar på att hon har lätt att vara falsk i bloggen och lura läsare.

  Om Bella ens kommenterar detta så kommer hon nog att skylla på Hs photoshopskills…. igen.

  Hon är rätt kufig…

  Förstår inte hur hennes fanclub på hennes blogg kan stötta henne efter allt detta🙈🙈

  Känns som sandlådenivå på Bloggbevaknings poster senaste dygnet. Nu har du väl ändå mjölkat klart den här historien?

   Nej! Camillas bevakning av IL/HJ är enligt mig en helt ny nivå av granskning.

   IL har ljugit alltför mycket för att nå framgång, och det är något som behöver ifrågasättas. Klart att hajen har satt SIG SJÄLV i en svår situation, men frågan är ju faktiskt hur mycket detta egentligen påverkar Bella. Det är klart att det blir många inlägg om detta då det är högst aktuellt. Du gör ett fantastiskt jobb, Camilla!

    Vad består det fantastiska jobbet i? Exet tycks vara en smart lurig person som fått förtroendet att handha minst 30 miljoner av flera olika personer. Nu håller han och Bella på med smutskastning av varandra.

    Vad gör exet då? Kontaktar den som ogillar Bella och ständigt skriver skit om henne, Camilla. Exet är smart och vet att han kan komma in med vad som helst som svartmålar Bella, Camilla kommer kasta sig över det utan källkritik, och sprida det som sanning.

    Hur kan Camilla och hennes kommentarfältsanhängare tro blint på exets uppgifter. Sms förfalskas på någon minut.

     Jag skulle säga att Isabellas tystnad är det absolut mest talande här. När jag avslöjade hennes statistik kontrade hon med ett ”hot”. Hade hon kunnat bevisa att det jag publicerat var fejk så hade hon givetvis gjort det. Samma sak med alla andra sms som publicerats och de som hon hävdar finns. Särskilt det där hon påstår att X skrivit någonting i stil med att han ska förgöra henne eller liknande. Det smset skulle jag gärna vilja se från henne.

      Kanhända att han skrivit ett sådant hot, att han som hämnd för hennes artiklar och blogginlägg kommer avslöja det han själv vet. ”Take her down”. Tills hon visat en sådan skärmdump tror jag det inte. Men det beror inte på att X är så oerhört förtroendeingivande..mer att hon broderat ut sina inlägg med så många detaljer kring deras relation och situationen som uppstått. Varför skulle hon välja att inte ta med en sådan skärmdump? Skulle ju ge henne än mer sympati och *styrkekramar* från hennes följare…

    Håller med! ”Alla” vet ju om den här infon nu, eller har möjlighet att ta reda på den om man bryr sig. Vad är målet?

   Obviously not.

   Och skriver hon inte om Bella så skriver folk ändå om Bella i kommentarerna. Ett inlägg hade över 1000 kommentarer. Så du får nog vända dig till en annan blogg om du tror detta är över any time soon…

   Nästa som Camilla har glömt att ta sin medicin, bipolär manisk. Lugna ned dig nu.

    Men sluta använda psykiska sjukdomar som skällsord

    Argumentera för din sak, om du behöver. Men sluta med denna typ av kommentarer.

   Camilla mjölkar detta, hon verkar nästan galen nu och verkar ha tappat det… Hon kämpar kämpar nu i sin iver att få fler läsare.. det verkar göra henne lite galen.. Hon har fått upp sin statstik väldigt mt av det här och inte minste sendan hons krivit p bellas instagram och fått en massa marknadsföring för sin blogg där, alltså hur nyter hon, hr är hon funtad som t o m gåt in påp Bellas instagram och skriver o sig själv och sin blogg. Fan vad stört men det blev tydligen lönsamt… NU försöker hon smutskasta Expressen och Aftonbladet och det har hon gjort tidigare också, hon hoppas väl få marknadsföring genom kvällspressen också… Så sjukt. En sak till , Camcam är själv gaska bra på att ta bort fokus – sp fort hon får kritik eller någon skriver något avslöjande så är hon snabb med nästa inlägg och nästa.. för att flytta fokus. Och att anklaga andra för att vinkla och manipulera.. alltså…

    Oj så mkt stavfel, skrev snabbt så inte cc hinner blocka vilket hon gör om man inte smeker henne.. CC har alltså fått flera hundra fler lsare pga detta och inte minst efter att hon skrev om sin egen blogg på Bellas insta och raggade läsare där, så pinsamt allts. Gränslöst. Tacka Bella för din statistik.

     Så klart. Jag vill visa att ”hotet” hon försökte skylla på min granskning var fejkat. Konstigt vore väl annars? 🙂

      Camilla – är det samma person som återkommer med kommentarer om ”hon är galen”, ”hon har fullkomligen tappat det”, ”hon har glömt ta sin medicin” och dyl? Förstår att du vill att alla ska kunna kommentera, oavsett vad man anser om historien med X och B, men sådana kommentarer är bara för mycket. Är det verkligen OK?

       Nej, hens ip-nummer är satt på modd nu.

        Bra.

        Gäller det även dom som skriver så om Bella. Tex psykopat osv?

         Nej då denna blogg gör en så objektiv granskning tas inga elaka kommentarer om Bella bort. Ökar inte direkt den redan skadade trovärdigheten.

        Finns också en som konstant skriker på allt och alla, hoppas hen också är satt i modd.

      Det är just det som gör mig frustrerad över att folk inte förstår. Att dom inte förstår vilka känslor en sån störd manipulation skapar i en människa som blir utsatt för den.

      Hade det inte blivit för personligt kanske det skulle blir tydligare om du skrev om det, dina tankar och känslor innan du förstod att det va fake.

      Tycker du är grym och har gjort ett grymt bra jobb.

      ”Jag tröttnade på dåliga skvallerbloggar som sällan uppdaterades och när de väl kom med nya inlägg så var fokuset på näthat, kränkningar och annat som gav en besk smak i munnen.
      Här hos mig skriver jag med glimten i ögat, en stor dos humor och ironi med högt till tak”

      Det är tragiskt att se vad som händer med människor (dig och dina följare) som känner sig lite kränkta.
      Efter att ha läst dina ”bevakningar” vill en tvätta sig med stålull o klorin för att bli av med slemmet de lämnar

       Det som är tragiskt är människor som du.

       Håller med S. Camilla har passerat gränsen för att framstå som sund i sina skriverier om Bella. Lite jobbigt att bevittna hur hon förstör sitt rykte utan att ens förstå det själv. Om man nästan bara läser bloggar och ig blir man helt insnöad och tappar all känsla för proportioner. Det visar Camilla tydligt när hon ber sin lite smågalna svans att mejla en journalist och klaga på att han inte skrivit om Camillas ”skop”.

        Men hur sund är du då dom kommer in här och läser och läser om vad som skrivs om IL? Känds om du om någon är en blodhund som inte kan låta bli.

     Flera hundra TUSEN fler läsare på några dagar ska det stå. Pinsamt att du använder hennes instagram Camilla, Tacka Bella för att du fått göra din marknadsföring där. Du tjatar om ”hotet” och din granskning. MEN hon skrev inget om din granskning snarare om drev och vad det kan leda till och visade en lapp hon tidigare fått. Tidigare skrev du och hävdade att du hade bevis på att lappen hade Bella skrivit själv men du har ändrat dig till att lappen är äkta och Bella har fått den tidigare – så då ljög du tidigare alltså under lång tid? Du tjatar om att flytta fokus men det gör ju du också, du lägger snabbt upp nya inlägg om du fått kritik i föregående för att det ska slätas över, du raderar kommentarer och blockar dessutom personer som ifrågasätter dig, benar ut sanningar och skriver något till Bellas fördel.

      Precis 12.30!

   Det Blondinbella gör med sina lögner om statistik och gud vad mer är direkt skadlig för hela hennes bransch och i förlängning Online marketing…………….jag som privatperson som har investerat tid och kunskap på universitetsstudier inom online marketing är det ypperligt att bloggbevakning sätter fokus på de aspekter som direkt skadar förtroendet för branschen såsom smygreklam, tävlingar på diverse sociala medier plattformar och ljuderier om statiskt(som används som bas för ersättning, tänk antaltittare en betalkanal har) så säger bara PÅ DOM BARA CAMCAM!

  Är det inte konstigt att fortsätta publicera den här hotlappshistorien om och om och om igen när källan tydligen inte får avslöjas?

   Men du ser ju själv att det är två olika bilar. Vad för tydlig mugshot på människan som aldrig nämns behöver du för att se det?! Behövs inget ”vittne”. Vi ser att det är två olika bilder och H:s och IL:s sms bevisar också detta.

    Jo tack det ser jag själv och har sett typ sjutton gånger nu. Undrar fortfarande varför det fortsätter publiceras? Inget nytt har väl tillkommit och källan kan inte träda fram.

     Källan här är ju X. Den andra, tidigare källan, har inte avslöjats.

      Och är x en trovärdig källa? Absolut inte. Precis lika dålig som Bella.

     Förmodligen därför att det fortfarande finns folk som inte verkar fatta!?

   Va, källan har ju avslöjats, det är ju X? Han har ju t o m skickat screenshots på mess. Det fanns därutöver en källa som CC inte kan namnge p g a anonymiteten inte kan säkras.

    Camilla fick bevis av en anonym källa för flera månader sedan som vittnade om att hotlappen på bilrutan av iscensatt. Hon kunde inte röja denna källas identitet. Nu styrkte alltså HJ detta, men han är inte den anonyma källan.

     Fast CC hade ju ingen källa, vem skulle det vara. Hon sa dessutom att hon hade bevis för att Bella skrivit lappen själv men nu efter Hs sms på bilden så skrev CC att Bella har tidigare fått lappen och den är äkta. Herregud är det så viktigt att hon visade en lapp senare och inte samma dag hon fick den.

      Absolut inget i din kommentar stämmer. Noll och ingenting. Och absolut inte din andra mening.

      Nope, hon skrev inte att B skrivit lappen själv.

       JO Camilla har skrivit att hon hade bevis på att Bella och Simon skrivit denna lapp själva. MEN nu skriver CC att lappen är äkta och att Bella fått den på sin bil tidigare.

        Länka till det inlägget eller kommentaren då? Om nu Camilla sagt att Blondinbella skrivit lappen själv vill jag gärna se det.

      Något med din kommentar får mig verkligen att tro att IL faktiskt skrivit denna hotlapp själv. Du hör till ILs entourage och försöker hela tiden flika in att det är ju så att IL fått denna lapp tidigare… visst, visst!? Sen vill du få medhåll och till slut få det till en sanning. Nice jobb, men du skjuter dig i foten, eller snarare bossen.

       Nej tillhör inget entourage, känner inte Bella, aldrig träffat henne. Jag har bara bra minne och utgår efter vad Camilla skrivit – Nämligen att ”lappen är äkta och Bella har med all sannolikhet fått den tidigare” – om du läser det inlägget igen så ser du att Camilla skrivit så, om hon inte har tagit bort det nu. Camilla har inte heller svarat på detta, inte kommenterat när folk undrat varför hon tidigare sagt att hon har bevis på att Bella själv skrivit lappen men nu skrev att lappen är äkta…så vem skjuter sig i foten.

   Du behöver ju ingen ’källa’ när du har bevis…

    Tänk om det var en vit hyrbil hon använde för dagen? Tänk om personen med hotlappen satte den på fel bil men det var uppenbart att den var till Isabella så hon valde att fota den ändå? Tänk om exet ljuger, han har ju uppenbarligen ljugit om mycket och stora saker som satt honom i fara tidigare? Som många har skrivit, tänk om smsen är skapade i efterhand?

    Om jag ställer dessa frågor har jag inga ”bevis” längre och därför räknar jag det inte som bevis även om mycket verkar skumt och efterhandskonstruerat med hela den här historien…

     Ja man kan ju fråga också varför vissa ord som Bella skrivit enligt dessa sms var överstrukna. Och varför fick vi inte se texten efter bilden som Simon skickat till H. Nej många bitar som inte faller på plats, många hål. Det där gick inte Camcam. Tyvärr.

      Det är fortfarande företagsnamn som min chefredaktör inte ville skulle stå med. Ett app-baserat företag, ett brödföretag och ett annat som är obekant för mig. Maila honom gärna och fråga.

       Haha var ni rädda för stämning. Men det är annat som inte stämmer, vissa luckor och hål och att du säger emot dig själv. Ta en paus nu och tänk på något annat.

        Mia, sluta du är bara pinsam!

         Ja, herregud. Frågan är om ”hon” verkligen tror på det hon skriver eller bara är uppmärksamhetstörstande och får utlopp för det i detta kommentarsfält. Det är helt orimliga, fjantiga och omogna kommentarer. Stärker inte direkt det hon ev försöker få fram.

     Bella hade en vit bil just innan. Bella hade fått lappen tidigare men gick inte ut och visade lappen samma dag utan i ett senare inlägg. Inte konstigare än så. Men Camcam vill ju gärna få det till något jättekonstgt och fel och till en skandal.

      Bella sa att hon fick lappen på grund av att Bloggbevakning ifrågasatte hennes staistik just då. Alltså att hotet var en direkt konsekvens att Bloggbevaknings inlägg. Därför blir det relevant att ifrågasätta hur gammal lappen är.

       Nej ganska säker på att Bella inte alls sa att hon fick lappen pga Bloggbevakning och statistik nej men hon pratade om drev och vad drev kan leda till och visa en lapp hon tidigare fått. Hon skrev inte att lappen var direkt konsekvens av bbs inlägg alls Sofie. Sluta ljug och vinkla Sofie. Grejen är vad jag tror- att påvisa att hon tidigare fått ”hotlapp” och vad det finns för människor och vad drev kan göra… och det har vi sett nu, alla vinklingar, lögner, hon sa det fastän andra skrivit det osv osv osv…

        ”Man bör också förstå vad man stöttar när man låter kommentarer som Bloggbevaknings ”Sänk henne” få frodas och uppmuntras i sina kommentarsfält.”

        ”För min del blev valborgskvällen inte som planerad. Jag är glad att barnen är hos sin pappa och jag sover också borta inatt.”

        Kopplingen till Bloggbevakningens granskning har du där och sen att hon måste sova borta – hon skrev inlägget den 30 april, alltså Valborg. Varför skulle hon sova borta just den dagen menar du ifall lappen var gammal? Ge dig nu.

      Du förstår att det är minst 8 månader senare va?

      Du vet att du bara konfirmerar det Camilla redan skrivit, va? Dvs att lappen säkert är äkta, från tidigare. MEN att man nu valt att använda den för att påskina (utan att säga det rakt ut) att Camillas granskning lett till ilska hos läsarna och hotlapp på Bellas bil?

       Ilska ledde det till. Vi såg ganska hemska elaka kommentarer här, så blir det ju alltid vid drev. Möjligt att hon tänkte att nu är det ett bra läge att visa upp den lappen men faktum kvarstår att hon INTE skrev något om bloggbevakning eller drev pga statistik. Det är Camcam som uppfattat det så och vinklat det och tjatat om det och då blir det en sanning i Trh:s och er andra Camcam-fans huvud.

        Se kommentar från Anonym 13:23…

        ”Man bör också förstå vad man stöttar när man låter kommentarer som Bloggbevaknings ”Sänk henne” få frodas och uppmuntras i sina kommentarsfält. Det tar inte bara bort all trovärdighet i begreppet ”granskning” utan det blir en verklighet för den ni skriver om.

        Med det sagt vill jag uppmuntra den granskning som börjar ta form i branschen som jag varit med och skapat. All typ av digital media har haft sina utmaningar med att mäta, har det inte varit Instagram så har det varit poddlyssnare.”

        Hon nämner granskning, BLoggbevakning och att hon inte kunde sova hemma. VAD är det du inte förstår?

  Lustigt att man TEJPAR fast en lapp på en bil, tänk om det fanns någonstans i vindrutan där man kunde klämma fast den där föraren omöjligt missar den,. hmm.

   😂🤣👍

    Kanske Camcam som skrivit och tejpat fast lappen 😂

   Haha… Yes!

   Min teori är att någon satt på ett kontor, plitade ihop en lapp… hade inte särskilt bråttom utan tog sig även tid till att prydligt fylla i utropstecknet. Sedan tog personen en tejprulle som oftast finns på kontor, sprang ner till parkeringsgaraget eller p-platsen och tejpade fast lappen på en bil.
   Vem personen kan vara och vilket kontor han/hon satt på kan vi så klart bara gissa kring 🙂

    Fast det ser ut som där hon bodde innan på Kungsholmen… nån annan som tänkt på det med fönstrena och huset mittemot?

   Den blir ju svårare att fota om den är inknölad bakom en vindrutetorkare 😏

    Någon som anonymt vill hota en annan människa sätter väl inte hotlappen sådär öppet? Nån nyfiken kan ju direkt gå dit för att titta på den, se att det är ett hot och anmäla till polisen. Den risken tar man inte! Nyfikna brukar inte knöla upp lappar som sitter under vindrutetorkaren, för det skulle kunna vara reklam. Dessutom ser man väldigt suspekt ut om man knölar fram en lapp på en främmande bil för att kika på, men inte om man endast går förbi och slänger ett öga på lappen som prydligt sitter tejpad på dörren, öppen för allmän beskådan.

  Vart vill du komma? VAD spelar det för roll att lappen är beskuren, VAD säger det? Många bilder beskärs i bloggar och på instagram.

  Du har ju sagt att lappen är äkta och att Bella tidigare fått denna lapp? Är det såå himla viktigt för dig vilken dag den publicerades – för att du känner att det var för att ta bort fokus från ”ditt avslöjande” av falsk statistik vilket du tjatar om.

  Innan skrev du att du hade bevis på att Bella skrivit lappen själv men sen skrev du att lappen är äkta och Bella har med all sannolikhet fåt den på sin bil tidigare? Hur ska du ha det Camcam? Då ljög du alltså tidigare under lång tid?

   håller inte med om det första du skriver, men sista raden undrar jag också över.

   Mia. GÅ. OCH. LÄGG. DIG. Zzzz…

   Värst vad entourage vill framhålla att någon annan eventuellt sagt att lappen är äkta. Hamras det in att någon annan än bossen skrivit lappen kanske det till slut blir en sanning…

   Undrar också om sista stycket!

   ”Innan skrev du att du hade bevis på att Bella skrivit lappen själv men sen skrev du att lappen är äkta och Bella har med all sannolikhet fåt den på sin bil tidigare? Hur ska du ha det Camcam? Då ljög du alltså tidigare under lång tid?”

   Kan du svara på det Camilla?

    Nä, jag har skrivit att hon och bland annat Simon ligger bakom det hotlapp som hon försökte skylla på min granskning. Det har jag vetat hela tiden.

     Ok då var det bara ett ord som ställde till det 🙂

  Nu vet inte jag exakt hur, men det borde vara väldigt enkelt att ta reda på vilken färg det är på Simons bil. Och tänkte också på tejpen, att hotfulla människor går omkring med en tejp känns högst märkligt. 😄 fast ska man sätta upp flera hotfulla lappar omkring i stan så kanske tejp är att föredra. Vad vet jag?

   Kanske Camcam som satt upp lappen 😂

   Ja… känns betydligt mer rimligt att sätta fast den i vindrutetorkarna än att packa med sig tejp enkom för syftet att sätta upp en hotlapp på en bil.

    Brukar finnas fingeravtryck i tejpen…

  Missat lite. Är texten på lappen skriven av Bella själv? Hur fick ni tag på originalbilden?

  Jag undrar vad Bellas plan är nu. Hur tror ni detta kommer påverka hennes företag?

   1. Nej. 2. Vet ej. 3. Icke.

   X hade originalbilden och skickade den till Camilla.

  Alltså vad är ”hotet” egentligen? jag tolkar inte det där på lappen som ett hot öht

   Bella tyckte väl detta räckte. Finns inget hot, poängen är ju att det är fejk.
   Oh my…

    Jo jag fattar det, funderar bara på hur någon kan uppfatta det som står på lappen som ett hot, vare sig det är fake eller ej

   Det är mest Camcam som skrivit hot, hotlapp och det är här i denna blogg det skrivits hot och hotlappen. Mycket som vinklas och förvrängs i denna blogg.

    Som Bella så målande beskev i sin blogg så ville hon garanterat att vi skulle ta det som ett hot! Kan tänka mig det var meningar som ”en iskyla sprider sig genom kroppen” och dylikt

    Nja Bella är ju en drama queen utan dess like, CamCam behöver ju knappast lägga till något det har ju Bella redan gjort med råge och lite till, att folk bara sväljer hennes historier är en gåta för mig. Bella älskar att överanvända ord som stalker, hot och mystiska män i bilar hon tycker väl hennes liv blir mer spännande då så nej Cam Cam behöver då inte lägga till något alls

   Håller med dig, det är ju mer en varning om vad som kommer hända om hon fortsätter på sin utstakade kurs. Det är inte ett hot. Personen hade dessutom helt rätt, nu har hennes ego bitet henne i arslet precis som lappskrivaren spådde.

   Skulle precis säga det! Vilket fruktansvärt HOT. Kunde de inte hittat på nåt bättre? Lamt är det i alla fall av vem som nu än skrivit den.

  Jag hoppas att Bella snart inser att sanningen alltid kommer fram.

  Nu slutar jag läsa denna blogg. Jag har verkligen tyckt att du är duktig och skriver bra och roligt. Men det finns en gräns för när det blir tarvligt. För mig, är denna gräns nådd nu. Jag hoppas du börjar granska något annat. Det händer ju en del annat i världen också.

   Okej. Fattar ej varför man behöver göra ett “announcement” att de ska sluta läsa. Sluta bara.

    Ja ok. Det var lite fånigt av mig att skriva.

     Stanna kvar, Fuffens 😉

   Nu slutar jag läsa ’Fuffens’ kommentarer! Det finns ju annat att läsa här i världen.
   Ville bara att ni skulle veta!

    Nej, nu slutar jag att läsa kommentarer av ”!”. Hen nådde en gräns för mig nu, två utropstecken på tre meningar. Det känns inte okej. Jag hoppas just du som läser också tänker efter nu – det finns så många andra skiljetecken i världen, varför detta sjuka fixerade på just utropstecken? Tack för mig.

     Skrev först så här, men modererade mig något:
     ”Nu slutar jag läsa ‘Fuffens’ kommentarer! Det finns ju annat att läsa här i världen!
     Ville bara att ni skulle veta!”

      3/3!

    Haha me too!

  Jag älskar denna blogg i vanliga fall men nu är det ju hemskt! Inlägg efter inlägg om Bella, dag in och dag ut. Och alla ni som sitter och raljerar i kommentarsfältet under varje Bella-inlägg, hur orkar ni? Hur orkar ni bry er så mycket om en annan människas liv? En människa ni inte känner! Och nej det går inte att scrolla förbi dessa inlägg för det är typ allt denna blogg besår av senaste veckorna.

   Anledningen till att jag bryr mig om Bella är enbart pga hennes lögner. Lögnare ska uppmärksammas och dras fram i ljuset

   Det var hon själv som började påstå massa saker i sina kanaler. Skyll sig själv säjer jag man får räkna med att bli synad. Sen kan man ju strunta i att flabba över exempelvis hennes kassa engelska, det hör man endå och behöver inte mobbas för.

   För att Bella är ett hett ämne nu… Och det är fan fel och omoraliskt att ljuga sig fram

  Företagsbilen (Audin) är väl vit????

   Om lappen skulle fästas på en företagsbil så skulle det ju inte ens vara säkert om ’hotet’ var riktat mot Isabella.

   Grå

   Njae, den är väl svart?

    Mörkgrå

    Enligt Merinfo har Löwengrip Invest två bilar, en grå Porsche och en grå Audi A3.
    Förmodligen mörkgrå.

     Alrighty 🙂 Bra spanat!

     Denna hade en vit företagsbil Audi 2014 iaf, vet ej när de böt till grå

  En fråga till CamCam: om nu Bella enligt de sms vi läst inte ville klistra dit lappen själv pga bevakningskameror, borde man då inte ha kunnat kolla dessa kameror (bevakningsfilmerna då) och se vem det faktiskt var, om det nu var någon just detta datum? Eller för den delen när det nu än hände. Bara en tanke, har du funderat på detta?

  Om man inte kan det, vad är det då för vits med bevakningskameror?

   Jo, men hon har skrivit lappen själv.

    Må vara hänt, men hur hamnade den på bilen? Någon måste ju ha satt dit den? Eller kan det hela ha gått till så att hon fotat lappen någon helt annanstans och sen bara ha beskurit och ändrat till svartvitt?

    Det jag menar är, att om lappen satts på bilen i det övervakade garaget, måste man ju kunna identifiera gärningsmannen (/-kvinnan…)

   Det var ju ingen just detta datum. De grävde fram en gammal lapp, gud vet från var, för att publicera ”hotet” för att ta bort fokus från det hon kallar drevet. ”Drevet”: Att hennes falska siffror avslöjades. Hon döpte blogginlägget till Baksidan av ett drev och beskyller Camilla och hennes bloggläsare för att hon utsätts för hotelser.

   Vi alla som brukar läsa denna blogg borde ta åt oss! Hon beskyller oss för att hon utsätts för hot. Ett hot som visar sig vara helt uppdiktat av Blondinbella och hennes team. Allt för att vinna sympatier och få hennes följare och andra, typ annonsörer, att glömma de falska siffrorna.

    Om det var mig du svarade så hade jag förstått det du skrev (och håller med). Men jag undrar fortfarande hur övervakningskamerorna inte kunde identifiera lapptejparen. IL ville ju enligt de sms hon skrev inte klistra upp lappen själv, för då skulle hon fastna på film och bli påkommen med att hota sig själv. 😆

    Vem tejpade upp lappen??? Och varför har ingen tänkt på att titta på övervakningsfilmerna från den dag det nu skedde?

     Hon hade tydligen fått denna lapp på sin bil vid ett tidigare tillfälle, var vet jag inte. Och det var H som skrev att hon skulle göra något när hon skrev men nej Magnus kan ju se. Vi vet inte om hon ville fejka lapp, det framgår inte av sms:en. Och nej hotet var inte uppdiktat. Vi ser på denna blogg att det finns folk som hatar henne men nej ser inte att hon beskyller alla oss som läser denna blogg för att hon fått hot.

     INGEN tejpade upp lappen! BB ville göra det själv men kunde inte pga att det då skulle synas på övervakningskamerorna att det var hon som gjort det. Då kläcker de planen om att photoshopa en gammal bild på en påstådd hotlapp och presentera den som något som hänt just då. Hade någon kollat övervakningskamerorna den dagen hade de sett att INGEN hade varit framme vid BBs bil och klistrat upp en lapp.

      Även om bilden är gammal så torde det ju (mha övervakningskamerorna) framkomma om det var IL själv eller ngn annan som klistrade dit den när det nu hände och dokumenterades. Det är så jag tänker.

       Bilder från övervakningskameror lagras bara en viss period, dagar till kanske någon månad.

  Mmnjae… tycker nog att du börjar schabbla bort det här 🤔
  Det finns mycket intressant att belysa kring detta. Men intrycket man får av att läsa här är ostrukturerat, desperat och smått hysteriskt och även att det i viss mån är vinklat vilket drar ner trovärdigheten ytterligare.

  (Nej jag är inget ”bella-fan” som tror allt hon säger är sant)

  Man borde kontakta cheferna på ett fåtal apotek och göra en research av hur Bella har sålt in sig själv och vilka siffror hon presenterar. Jämför med de siffror du fick av UI. Samla ihop all information och tillsammans med sms-bevisen etc paketera ihop det till en media-worthy story.

  Ditt inlägg, camcam, kom tyvärr vid fel tillfälle och för hastigt, med för mkt text som inte hade behövts vara där. Den hade behövt många underlag (t.ex. ett konkret företag som blivit lurad) och sen inte bara X men en mer pålitlig källa på det.

  Allt detta blir till en story ingen kan förneka! Och viktigt att publicera när stormen mellan ”he said, she said” hade lagt sig.

  Timing is everything!

  Man ska inte underskatta ett starkt SYFTE.

  Fejkat en hotlapp (dessutom för ett halvår sen) = media nappar inte
  Men Sveriges näringslivets mäktigaste kvinna begår bedrägeri = DET hade media nappat!

  Tänk längre!

  Nu är inte detta en nyhetssida per se, men journalister kan hålla på någonting i flera månader eller t.o.m år för att de inte har tillräckligt med starka bevis eller personer som kan styrka det de vill skriva om, plus att tiden det ska publiceras måste vara rätt tidpunkt!

   This ☝🏻👍🏻

   Hur tänker du nu, kontakta apotek? Menar du att apotek tar in varor att sälja beroende på om personer bakom bolaget har bra siffror i sociala kanaler eller överdrivit sina bloggsiffror hahaha alltså det har ju ingenting med att sälja in varor att sälja att göra.

   Alltså herregud nu får ni ge er!

    Lyfter in kommentar från förra inlägget: Har själv insyn i införsäljning mot apotek. En sådan faktor är såklart suuuuperviktig. Hon har lurat många med sin falska statistik och annat.

    Kan intyga, en vän till mig jobbar på Apotek och införsäljningen utgår från Bellas (eller valfri märke eller kändis) räckvidd. Uttala dig inte om någonting du vet noll om.

    Om inget annat så behöver man inte ens sträcka dig till Apotek, finns nog med samarbetspartners som kan kontaktas. och då pratar jag inte om vidriga DW men andra mer trovärdiga företag som satsat miljonbelopp (Bellas ord) för att synas på hennes kanaler.

    Att kontakta apotekschefer ger inget. Det är kategorichefen på respektive apotekskedja som tar besluten centralt. Förstås. Alla bolag som vill sälja på apotek får fylla i dokument om sina produkter och varumärken, där ingår bla att motivera marknadsstorlek och vilka summor man själv som företag ämnar gå in med för marknadsföring av produkterna. Det är förmodligen här som företaget Löwengrip angett sin enorma räckvidd av ”1,5 miljoner följare”, att Isabella kommer skriva om kampanjer mm i sin blogg och därmed stötta apotekens försäljning. Något som såklart spelar in när kategorichefen tar sitt beslut. Det är ju inte direkt så att kategorichefen sitter och provsmörjer krämer eller luktar på koladoftande torrschampoon och tar beslut om sortiment utifrån det.😉

     (Skulle Cam vilja gräva lite i det kan hon alltid ringa runt till kedjorna och söka kategorichef för ”Hudvård” respektive ”Hårvård”, fråga dem om försäljning och vilken info de fått av Löwengrip vid införsäljning av produkterna. Inte för att jag tror de svarar på det, men de kanske tar sig en titt på det hela internt. Skvalpar ju en del Löwengrip-produkter i rea-boxar på diverse apotek. Främst Hjärtat. Höll inte Isabellas underlag på 1,5 miljoner köpstarka kvinnor?)…

     Precis så!

     Camcam! värt att kolla up (genom Nyheter24) ! Detta borde din chef ha intresse av!

   Utnyttja din plattforms (Nyheter24) journalister och gör ett samarbete med dem, (detta gynnar din chef). Nyheter24 har mer effekt som avsändare av email / besök hos Apotek än ’bloggbevakning’ (Let’s be real!).

   Det är bättre att göra en riktigt utredning av hur Bella har utnyttjat sin falska statistik och lägg betoning på det, (X’s sms om bevisad hotlapp som ska leda bort uppmärksamheten blir ett tillägg och inte story’ns fokus) och därefter skriva en riktig artikel (nyheter24) och låt bilderna tala för sig själva i ett bild-galleri utan pilar och ritningar på dem.

   Detta måste ledas bort från att bara vara skvaller.

    Det måste skrivas på ett sätt som för någon som har noll koll på vem Blondinbella ens är kan hänga med i artikeln. Med så få ord som möjligt typ. Den fakta man tar upp får då rejäl kraft.

  När ”hot-lappen” kom var Camilla den första att lägga ut inlägg som stöttade Bella och förkastade den typen av agerande. Kraftfullt.

  När historien om hot och X-et började läcka så valde Camilla direkt att tro på Bella och att inte publicera den info som hon hade. Systerskap ! 💪🏻 Vi skyddar en hotad kvinna utan att tveka.

  MEN. Det har det kommit fram att Isabella ljuger om sin statistik. Och för att mörka detta fejkar hon på ett avancerart sätt ett hot och skriver ett snyft-inlägg om ett drev.
  Det innebär ju att Bellas trovärdighet kraftigt sjunker i botten och därför granskas nu senaste ”hotet”. Inga konstigtheter.

  En person som Bella är vår tids nya makthavare. Om en sån person manipulerar och ljuger och förfalskar så är det fantastiskt att det kommer fram!
  Det finns MASSOR av luckor och konstigheter i hennes senaste hot, där hon genom sina kanaler ser till att ligga före X genom att hon har alla sina kanaler att tillgå.

  Heja Camilla! 👍🏻💪🏻
  Kvällstidningarna slutar förhoppningsvis snart att okritiskt dansa efter Bellas pipa.

   +1 på den kommentaren!

  Hade varit spännande att se vad camcam kan plocka ut i lön efter dessa bellainlägg. Hon sa ju att hön tjänade 100000/månade på Nöjesguiden så antar att det är bra mkt högre nu när hennes statistik gått upp o för att det är så sjukt mycket mer reklam här.

   Jag hoppas hon tjänar multum! Och jag ska börja jobba gratis för att avslöja lögnare och uppblåsta siffror! Jag vet vem jag ska börja med…

    Att publicera samma inlägg gång på gång på gång verkar inte så ansträngande

  Så enligt Isabella togs lånen den 20 augusti (hon är noga med att poängtera datumet). Just nu trycker hon på att sin nykterhet pågått sedan den 27 augusti.

  Varför är detta mantrande av dessa datum så viktigt? Har de något sambanband?

  Nytt på expressen om Bella och X. Nör ska expressen skriva om hennes lögner??
  https://www.expressen.se/noje/blondinbellas-expojkvan-ansoker-om-personlig-konkurs/

   Varför skriver inte camcam om detta. Hon som har direktkontakt med H borde ju rimligtvis vetat om detta först av alla?

    Men oj vilken chock att han ansöker om konkurs, ge dig!

   Men hur ökar det legitimiteten hos Isabellas påståenden om att maffian sitter i bilar utanför huset och väntar och att de är ute efter henne? Inte alls. Hon fick veta att hennes kille satt i skiten och bestämde sig för att skapa en story kring det hela.

   Hade nån satt sig i skiten i ens närhet, vare sig det är ens pojkvän eller bekant hade man väl som normal människa aldrig outat hela dennes ekonomi offentligt, sagt att deras familjer är förstörda och ska sälja allt de har för att betala tillbaka. Jag menar, vad har hon för rätt att egentligen yttra sig om någons ekonomi? Och nu anser hon ju sig ha rätten då hot mot henne och ”baaaarnen” finns, skitsnack, hade hot funnits hade hon aldrig hållt på som hon gör. Människan är störd på riktigt, och jag förstår inte hur någon kan supporta henne.

    Och om han konkar? Det har väl inget med Isabellas fiktiva story att göra? Inte automatiskt som att kriminella blir inblandade och hotar ens nära bara för man konkar.

   Nu när man ser beloppen det rör sig om så låter det mer o mer som att Bella försökt hänga med i X spenderartakt (hennes lyxmani har väl eskalerat sen skilsmässan?) i tron om att ha hookat en svinrik snubbe på kroken, snarare än tvärtom som hon fick det att låta.
   De har väl triggat varann så klart, han m lånade pengar och hon med egna. Egna pengar som hon kanske valt att spendera smartare om det plötsligt inte var så kul att lajva 1%-are.
   Ska bli intressant att se hur hennes haussade lyxliv kommer visas upp framöver.

   Det ska bli spännande när konkurshandläggaren ska kontakta alla (påstått) kriminella H lånat pengar av… Undrar om hen kan få tillgång då till den eminenta livvakten?

  Alltså stackars hennes livvakt som får jobba för en F-kändis och även agera pressansvarig. Varje gång jag ser att hon ”genom sin livvakt” yttrat sig blir jag skrattnödig.

  Såg att hon ska spendera en vecka i månaden i NY framöver. Är det så hon kan bunkra upp med material som Robo-Gabbi kan posta sen resten av månaden? Stockphoto-lösningen höll ju knappt för en enda bild, visade det sig.

  Jag förstår inte VARFÖR ingen tidning skriver om detta? Utan endast om hans konkurs. Blir så mörk över den svenska journalistiken.

   Vi får alltid bara veta det tidningarna väljer att informera om. Tidningar som styrs av vinstintressen och andra agendor.
   Objektiv journalistik är extremt sällsynt numera och lär inte komma tillbaka så länge girigheten styr. Expressen ägs av Bonnier
   som snart äger allt. På alla områden. De köper genast upp företag och rättigheter som börjar konkurrera med dem. Bonniers äger Tailsweep där Isabellas blogg finns och har investerat i Natural Cycles.

    Fy fan man blir mörkrädd! Nyliberalismen är otäck!

  Enligt Aftonbladet är han inte hennes x utan ”en man i hennes närhet” haha, what?

  Så. Vad skönt att han begärde sig i konkurs. Nu kommer allt bli offentligt & Isabella får stå sitt kast när man ser att det inte alls handlar om kriminella personer. För det kommer stå vilka det gäller i tingsrättens papper.

  Jag arbetar med kommunikation på rätt hög nivå. Jag kan inte allt och lär mig fortfarande men skulle påstå att jag har en viss förståelse. Så detta är min tes:

  Det här handlar inte om fakta eller logik. Utan känslomässig övertygelse.

  Den som har folks empatiska eller känslomässiga attachment vinner oavsett fakta (typ som Trump). De som stödjer Bella skiter i om det var lite fejkat, känslomässigt tror de på (känner) att hon är hotad och ledsen och utsatt och hjärtekrossad.

  Du kan inte använda logik i en debatt som baseras på känslor. Ergo: fem som har folks empati vinner. Dvs Bella.

   100%…. tyvärr!

   Visst Bella fejkar ihop en snyfthistoria, men hur kan Trump ha folk som är känslomässigt attached to HIM menar du?

  Hmmm. Jag har lite egna tankar kring Isabellas inlägg ”baksidan av ett drev”.

  Hon skriver texten som en historia. Hon skriver inte ”detta har hänt idag” utan mer generellt. Hon har säkert gjort en egen lapp, tagit bild och skrivit ett inlägg om just hot och hat. Är det lögn eller? Hon är ju ständigt hotad som många andra kända.
  Hon ville väl göra ett inlägg om just det och folk här förstorar upp allt så mycket. Chilla.

  Trump gapar och skäller och kanaliserar människors frustration. Han säger saker högt som folk tänker typ allt är invandrares fel Afrika är ett shithole osv. Ni vet när man är trött o missnöjd o missunsam o hatar allt och så kommer ngn o bekräftar deras känslor. Så jävla skönt o göttig att han bekräftar att allt är ngn annans fel. Istället för en stroppig hillary som pekar o förklarar med logik o inte alls delar eller bekräftar deras känsloläge.

   Ok, makes sense. Tack

   Vad skulle du säga är lösningen da? Både trump o bella

    Jag tänker mig att man behöver någon som stjäl/tar över det känslomässiga narrativet? I Trumps fall typ Oprah (asså tycker inte det är en bra ide) som redan har the hearts n minds of the ppl och som ger folk en ny berättelse om världen de kan bli känslomässigt involverade i.

    Gällande IL o CC så framstår ju Camcam som en mobbare och kommentarsfälten som lynchmobb och ngn som är lätt att avfärda. Men tänk om X fick tala ut i en dokumentär som typ Virtanen fick och han fick sortens och IL ett hårt kallt ljus som Cissi Wallin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *