Typiskt Bella

Skulle anställa CSR-ansvarig. Anställer PR-konsult till det egna företaget i stället. ????

Ville inte inte Pingis vara med och betala för Bellas försök till Greenwashing månne, eller var tanken aldrig att kladd och krämföretaget skulle vara inkluderat?

237 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Härlig freudian slip, hon-Jesus har anställt en krubba, hehe

      So fun!

    So fun! Så oseriöst haha. Kan hon bara sluta med dessa två ord så skulle allt verka bättre.
    Typ

      Tänkte precis skriva detsamma ??.

        Det skulle verka ännu bättre om hon lyckats skriva ”manager” istället för ”manger”…

          Om man inte går klart gymnasieskolan, så …

      Hon är nog fullt medveten och ser det som sin catch phrase.

        Jo ja vet, men man borde ju vilja ha någon seriositet kvar om bolagen nu ska överleva. Man antar allt fortfarande är ljuvligt från luftslottets balkong..

      Hon läser (eller någon gör det åt henne) och vet såklart vad alla kommenterar här. Samma sak när vi hånade hennes teams sensuella Isabella sång och dans och de gjorde det x100 på firmafesten ?

        Finns det nåt team kvar nu då eller måste hon göra allt själv 😉

      So fun, gapflabb ala blondinbella!

      So its gonna be fun! ?

        It’s*

          ?

    Kan det inte handla om att Löwengrip Beauty kanske håller på att konka då? Eller att de helt enkelt inte har ekonomiska medel till att anställa där? Eller missförstår jag helt?

      Du anar inte hur rätt du har anonym! Läs alla bolagsrapporter så pratar vi luftslott.

        Är det så? Jag kan inget om sådant där men jag ser ingen annan logisk förklaring. Orkar du förklara lite??

        Hur kan de hela tiden då prata om nya produkter de ska släppa, hur har de råd?

          Man kan alltid prata…. håll fanan högt i alla lägen och det kostar att ligga på topp?

          Var nån här med på tiden då naturfotografen Terje var superkänd (i fotokretsar) för sina bilder på lodjur, och till och med mårddjur som han fotat. För han påminner om Blondinbella. Alltså get this: Han photoshoppade (!!!) in lodjur och varg och mårddjur i sina bilder! Så jääävla simpelt! Men han hade följare och fans och han höll stora föreläsningar om hur fantastisk han var. Vilken djurmänniska och hur han var ”ett med naturen”. En sån mytoman. (Kände honom privat.) Han föreläste om hur man gör bilden direkt i kameran och inte nånsin skulle ta på ett program som PS – ironi och humor på hög nivå!

          Hans fans trodde ju inte på det när ”haters började ifrågasätta. Men det kom fram till slut att han alltså KLIPPT OCH KLISTRAT andras bilder på rovdjur i sina egna naturbilder. ?? Alltså det är så bisarrt, men det går att kolla upp. Det var en stor grej för något år sedan… Faktiskt flashbackmedlemmar som kom med avslöjandet. Och han åkte alltså runt ( i åtminstone Sverige och Norge) och höll kurser och föreläsningar, gav ut fotoböcker m.m. Även efter avslöjandet försökte han fortsätta och låtsades som ingenting, när han väl återhämtade sig (han var inaktiv från nätet ett tag efter vill jag minnas).

          Där kan man snacka om luftslott som totalsprängdes. Så att bara för att nån släpper produkter, är ute och föreläser osv… ja, det innebär inte att de är framgångsrika på riktigt. Ingen av hans fans eller inom fotovärlden hade NÅGONSIN kunnat förutspå att han bara suttit och ljugit ihop hans lodjursmöten.

          Vi får väl se hur mycket som är äkta hos Blondie Lööwengriiiph i slutändan… Säger inte att hon ÄR fake. Bara att sagorna påminner om varandra. Och att JAG tror hon är fake. Har jag fel så kan jag leva med det.?

            Jo, jag minns Terjes fadäs. Den var nästan smärtsamt pinsam att betrakta. Han hade väl vunnit priser också för sina fantastiska naturbilder (som visade sig bestå av photoshopade bildbanksfoton)?

              Ja exakt, har också för mig det.

              Visst var det så!
              Han var ju så unik att han lyckades fånga lodjur i vinterskrud, håll i er nu, luktandes på en blomma mitt i sommaren….

              Var då det började grävas rejält har jag för mig

                Ja, det låter bekant, men mycket också då han sett mårdhund där den ej är önskad eller brukar va, och det ju ska rapporteras… (visst var det så?)

                Ps, en å annan grävling fuskades också in i bilderna tror jag.?

                ??‍♀️

            Ja han minns jag

            Ja, det värsta var väl att hans fru/sambo också blev lurad och han photoshopade väl in bilder på lodjur långt på anstånd i efterhand på hennes bilder med?

            Tycker tråden där FB gör sina egna Terje-bilder var fantastisk. Potoshoppade rovdjur som blir tagna bakifrån i bögporr osv. ???

              Bästa tråden på Flashback!

                Lite godbitar bara från 1a sidan i flashbacktråden när saken började diskuteras… jag sitter och skrattar till och med idag.

                ”det finns inte i denna världen att han skulle ens tänka tanken att klona in ett element i en bild som inte finns där från början!, hela denna historien är löjeväckande! om man varit med om hur terje närmar sig natur och djur är det mer förvånande att lodjuren inte sitter i en ring runt honom!. ”

                ”en ärligare och ödmjukare fotograf vad det gäller hans yrke är svårt att hitta idag!.”

                ?

              ??

            Ett av Flashbacks bästa stunder, fick de inte pris för avslöjandet också eller minns jag fel?

            Det blev ett uttryck också, en”terjad” bild (efter Terje) är en, ofta dåligt, manipulerad bild. Älskar Flashback.

          Detta är felaktigt.

          Jobbar själv med investeringar i tillväxtbolag. Löwengrip Beauty tycker jag ser ut som en väldigt frisk firma.

          Att lyckas med den tillväxten och behålla lönsamhet är imponerande.

    SO FUN!!

      Nej

      Relativt nytagen bild

        Exakt! På bilden har hon på sig klockan hon fick i födelsedagspresent. Mindre än ett år sedan måste det alltså varit.

          Klockan som Bella sa sig sedan ha återlämnat till konkursboet.

            Hon skrev att hon köpte en ny hyfsat lik klocka efter att hon lämnat tillbaka presenten.

              Sure! ?

                Den lämnades faktiskt in på Kaplans för försäljning kort efter separationen. Antar att det var konkursboet.

                Hon köpte ny klocka, inte likadan (men lik) och inte lika dyr så vad skrattar du åt. Hon visade klockköpet så vi är många som sett det och vet det. Herregud alltså.

          När hon var i Australien hade hon på sig klockan med. Såg henne ”föreläsa” där nere. Förövrigt skrev hon på bloggen att hon skulle föreläsa för ett universitet i Melbourne men att de ”bytte lokal”. Var aldrig sant. Var ett obetalt event vem som helst kunde gå på med svenska australienska handelskammaren. Också väldigt konstig sak att ljuga om.

            Nej det var den nya klockan, hon köpte en ny liknande klocka. Nu vinklar du, hon påstod väl inte om att det var på universitet eller bara för universitetsstudenter och inte att det var betalt heller så hon ljög inte.

      Nu fattar ju jag att du försöker få henne att framstå som mindre attraktiv eller whatever mrn vem som helst hade sett för jäklig ut i det ljuset och den exponeringen helt seriöst. Den fotografen behöver öva eller lära sig hur man tar fina fotogfier. Jag är inget fan av löwen men det där är ju bara en riktigt taskig fotograf.

        Fast hon ser ju ut så, din kommentar om inget annat framställer henne som mindre attraktiv, du säger ju indirekt att hon ser för jäklig ut.

          Men bilden ser för jäklig ut. Så är det ju. Jag hade inte velat ha ett sådant foto på mig själv. Aldrig. Så kalla det för indikation om du vill men att kalla det där för en fin bild är löjligt.

            Och nej? Jag tycker inte att HON ser för jäklig ut. Men bilden framställer henne som mindre ”attraktiv” där. Finns inget annat sätt att förklara det på.

            Ja, den är inte optimalt ljussatt om man säger så ?

              Powerringen iform av en knut säger kanske även den något om tiden för fotot? Men ja, aj. Det är ett dåligt foto men den visar ju hur grov hy hon har samt hur tjockt lagret med smink är ?. Och alla ansiktsdrag är helt förändrade jämnfört med hur hon ser ut på sina egna foton eller i Instastoriesklipp.

              Exakt. Men folk här verkar ju helt inkompetenta inför att fatta vad som menades i kommentaren angående länken. Det finns riktigt usla bilder som verkligen inte är till ens fördel. Denna är en sådan. Och det visste den som droppade av den. Men sitt ni och tro att jag anklagar henne för att vara ful. Det tycker jag inte. Jag tycker att fotot var dåligt taget. Stor skillnad.

                Nej vi hör dig men du har fel. Dags att vakna upp du. På ALLA bilder som är tagna av någon utanför lilla teamet (DN, expressen etc) ser hon ut så. Det är hennes utseende utan filter och Photoshop. Du tror hon ser ut som på hennes egna bilder och att det därför är elakt att visa upp de bilderna? Snarare du som isåfall är elak som tycker hon inte kan se ut så. Well… she does?

                  Är du lite trög människa? Jag är ute efter att den SOM LÄNKADE ville få igång en tråd som hånar henne. Sluta vrid och vänd på saker som inte är sant. Kanske dags att du själv vaknar upp? Och nej ALLAAA bilder ser definitivt inte ut sådär, långt ifrån. Snacka om att vara trögfattad…Bella är vacker, jag har ALDRIG sagt något annat. Det jag hävdar och står fast vid är att den som länkade (återigen) var ute efter en tråd med elaka påhopp om hennes filter och egna bilder. Efter att en person missuppfattade min kommentar och la ord i min ”mun” så hoppar folk på det som små minioner utan att ens försöka fatta vad jag menade. Bilden ÄR dålig. Det går inte att motsätta sig det. Jag kan foto och jag kan bedöma ett fotografi och det där är ett dåligt utfört arbete som har resulterat i en dålig bild. Det säger avsolut ingenting om hennes utseende (som för övrigt är helt som det ska)…

                    det är komiskt hur du tar åt dig på ett personligt plan när du ser en bild på Bella som inte redigerats. Vem är du? Head of photo? Stollis? Simon? ? Hur kan du anklaga flera olika professionella fotografer för att ta dåliga bilder och säga att ljuset är dåligt? Hon ser ut så!!!! Dåligt ljus eller inte. Morgon eller kväll, solsken eller molnigt. Inse fakta. Och att en bild inte säger något om hennes utseende? Du vet att en bild på henne är en bild på hennes utseende? Hahahah.

                      Flera? Vad jag kan se (läsa) så skriver jag om ett foto? Du kanske ser dubbelt Olivia? Du verkar inte direkt ligga över medel gällande IQ så låt mig förklara lite mer noga för dig.
                      Hur ett fotogra är taget visar inte alltid hur en person faktiskt ser ut. Tror du att du klarar av att ta in den informationen utan att bete dig som ett barn?

                      Fast Olivia. Hur tycker du att en person ska ta det då när folk sitter och skriver saker som en person inte ens har skrivit? Tro tusan att personen försvarar sig själv? Du å andra sidan behöver tagga ner och försöka läsa in vad hen menar i sin kommentar. Ingenstans handlar det om att Bella skulle vara oattraktiv utan om att den som länkade ville få det att framstå som det då fotot som sagt är uselt taget. Thats it. Men bråka på du. Du verkar mogen?

                      Tackar☝?

                  Alltså. Snacka om att förvränga ord Olivia. Kanske det är du som ska kolla upp fin läskunnighet ist? Hur kan ni ens missförstå anonyms kommentar så jäkla grovt? Helt otroligt…man blir ju mörkrädd?

                    *din

                    Har inte ni i teamet mer att göra än att hänga här och försöka försvara bellas utseende med att ”fotografen gjorde ett dåligt jobb för ljuset var dåligt” och ”bilden speglar inte hennes utseende”? Eller har Bella redan fått röven torkad? Har ni redan torkat hennes ansikte rent?

                      Men seriöst. Jag är inte någon i hennes team??‍♀️…helt otroligt. Hur världsfrånvänd är du olivia? Eller rättare sagt, är du så här dum? Jag förklarar för sig hur du har missförstått från första början och då kontrar du med att jag nåste vara en i teamet? Okey. Jag är själv inget fan av Isabella låt oss säga så men att det är ett uselt fotografi med dålig exponering, ja det kan typ vem som helst se som äger någon slags kamera. Men kör på du? Du verkar oerhört klipsk.

                      Går du typ på högstadiet Olivia eller??‍♀️?

          Helt otroligt ändå hur ditt missförstånd fick igång en skitstorm om absolut ingenting. Man undrar ju hur ni läser in kommentarer här egentligen. Och i genstans inser ni ens vad hen som länkade var ute efter? Sanslöst.

        Nja du läser in något eget faktiskt 🙂 Det är dåligt ljus och man ser att hon inte har felfri hy men jag tror att många (inkl mig själv) tycker att hon ser bra ut. Jag undrade över frisyren då jag sett att många kommenterar om hennes hår, att det ser slitet och överstylat ut. Tänkte att det var en gammal bild hos Breakit då håret såg helt normalt ut. Kanske skulle skriva ut allt det också för din skull?

        Eh hon ser t.o.m. värre ut än så. Därför använder hon många filter och visar endast retuscherade bilder på sig själv.

        Det är ju sådär hon ser ut, dåligt ljus eller inte? Jag tycker inte hon ser förjäklig ut men det verkar ju du tycka.

          Nej? Bilden ser för jäklig ut. Dåligt ljus, alldelse för skarpa linjer, grynig, en allmänt jäkligt kass bild. En person KAN se för jäklig ut på bild UTAN att se för jäklig ut IRL.

        Vad är det för en kommentar?hon ser väl inte för jäklig ut på denna bild?
        Hon ser ut som en vanlig söt tjej som inte är photoshoppad!Elakt skrivet!

          Tack!

          Ja alltså. Vill man missförstå så får man ju göra det. TS har inte lagt sina värderingar i kommentaren utan endast ifrågasatt kommentaren som uppenbart ville skamma Bella genom att ifrågasätta när bilden var tagen. Det är rätt genomskinligt då vi alla ser en tydlig skillnad på utseendet dont you think? Det handlar inte om huruvida hon är söt eller ej utan om att kommentaren med länken från början försökte starta en shitstorm med hån. Men ni verkar ju ofömögna att fatta det.

        And by the way. När jag skriver att TS försöker få henne att framstå som mindre attraktiv så är det väl rätt så uppenbart vad hen är ute efter med frågan ”är det här en nytagen bild”?…precis som att hon är mindre fin på den bilden i jämförelse med hennes egna.

      Vart är allt GLOW?

        Slutsålt.

          ?

      Men hjälp vad annorlunda hon ser ut om det är så hon ser ut utan alla filter. Att hon använde filter förstår man ju, men trodde inte det var SÅ mycket filter?

        Yup! Så verkar det vara!

        Man ser löshåret i alla fall

        När man tänker på det så är det ju rätt tragiskt att man ska lägga på en massa filter och yta för att se ut som någon man egentligen inte är och att folk köper det. Gäller ju dock fler influencers än Bella.

      Nej, hennes hår, framförallt luggen, ser helt annorlunda ut nuförtiden. Dessutom går i princip hela henne garderob i vitt, beige och svart.

        Anonym 16:27, hur du än vrider och vänder på det, så är bilden max 7 månder gammal – kolla klockan och knutringen.

          Men andra ord, inte en nytagen bild.

    Hon har väl anställt en csr-ansvarig men som har bakgrund inom pr? Så tolkar jag pressmeddelandet, inte att hon anställde en pr-ansvarig i stället för att anställa en csr.

    Att anställa någon på en tjänst och att denne någon kommer från en slightly different tjänst sedan innan är ju inget konstigt. Den är ju fortfarande anställd som csr-ansvarig.

    Jag kanske missförstår jag vet inte.

    Lägger till att jag är totalt obrydd om Bella som person så jag hör inte till något av lägren. Tycker bara att det var konstigt skrivet av Camilla.

      Tanken är väl att man om man nu vill anställa en CSR manager gör det för att få in en expert på ämnet, någon som är kunnig i ämnet och som kan hjälpa företaget med deras problem då det gäller hållbarhet. Istället för att anställa en sådan person till jobbet som CSR manager väljer de att anställa någon med erfarenhet i pr istället. Då känns det ju lite som att syftet är att få ut pr så att det utåt ska se ut som att det går bättre till än det egentligen gör. Lite som att bygga upp en fasad, som att bilden utåt är viktigast. Förstår du hur jag menar? Det visar än en gång att Isabella egentligen inte bryr sig om hållbarhet, men hon förstår att det är bra pr att göra det, så vem anställer hon? En pr-expert.

        Axfood har bra rykte inom hållbarhet. Värt att notera ändå.

          Det är möjligt att de har, men det är för att det jobbar mängder av naturvetare osv på Axfood. Jag associerar personligen den tjänst som eftersöktes med en person som har en bakgrund och stor kunskap inom miljö alternativt bakgrund inom miljömanagement tex en civilingenjör inom miljö/miljömanagement/ekosystem, en miljövetare, en naturvetare, en agronom etc. Det hade gett ett mer seriöst intryck. Även om denna kvinna säkert är grym på sitt jobb! Tror dock knappast att de kommer göra att tillräckligt grundligt arbete vad gäller hållbarheten utan snarare greenwasha. Vilket PR-biten skvallrar om tänker jag.

            För mig låter det väldigt konstigt att anställa en naturvetare för att vara ansvarig för företagets samhällsfrågor… En samhällsvetare är väl ändå mer passande om något.

              Syftade självklart på hållbarhetstjänsten och miljöfrågorna som ändå verkar vara fokuset utifrån det som sades i deras jobbeskrivning! Finns väldigt många företag vars hållbarhetsansvariga är naturvetare med någon form av miljöspetskompetens.

                En agronom som jobbar på ett skönhetsföretag hade jag tyckt vore betydligt konstigare…

      Att anställa en person med PR bakgrund till rollen som CSR ansvarig är otippad. Om det inte rör sig om att just hantera och bemöta kritiken mot IL avseende hennes flygresor. Då är den helt rätt.

    En tråd om roliga/fina minnen av gamla Bella?

    * När hon skulle hålla en föreläsning och berättade på bloggen att hon glömt micken på när hon var på toaletten, så alla som satt i lokalen hade hört henne. Det var nog i början av hennes karriär som businesswoman tror jag. Hon berättade det roligt och ärligt med humor. ?

      Inte alls säkert det är sant, såna scener har ju gjorts i filmer o tv-serier tusen ggr och kanske bara var nånting tokroligt Bella ville ha som content.

        Exakt det är det som är så synd. Alla roliga minnen man inte kan lita på längre…

        ? kunde det inte få vara en tråd om roliga minnen från gamla Bella?

          Klart det kan men är väl bra med en disclaimer för ev lättlurade läsare ?

            Ja men att skriva om roliga saker hon skrev då betyder ju inte att man tror på allt hon säger. Man kan ju skratta åt historierna ändå. Men skit samma, bara synd att även roliga minnen ska vinklas till något negativt.

          Trosor som exploderade ur väskan på flygplatsen.

            Fick en känsla av att också det var påhittat för att krydda bloggen lite. Tror tyvärr inte på mycket av det som kommer från henne.

            Minns att någon kommenterade att de var där på samma gång och att det inte hände.

              Precis! Om ngn var på en Bella-föreläsning och hörde henne gå på toa i högtalarna så kan jag lova att åtminstone n å g o n skulle spontant bekräftat det i medier. Vore ju en redig story att sprida.
              Först då skulle jag tro på det.

      När hon och pingis skulle flyga nånstans och hon var på toaletten när de sa hennes namn i final call och hon upptäckte att pappret var slut och fick torka sig med kvitton

        ??

        Minns att de blev rätt dyrt toalettbesök ?

          Ja det var kvitton som skulle till revisorn för att dra av på företaget så hon fick leta efter de billigaste ?

            ?

        När man läser dessa „händelser“ på rad, verkar de rätt fejkade.

          Men att hon sökte bland kvitton för att kunna spara de dyraste låter väl trovärdigt för henne åtminstone?

      https://www.isabellalowengrip.se/2017/01/01/nyarsafton-i-idre/

      Det inlägget när hon berättade om sin nyårsafton. Och bilden på dem. Tyckte det kändes äkta minns jag, det kanske det inte var, what do I know, men ändå. 🙂

        Fejk så in i helvete… De skildes dessutom senare samma år. Det där var vara content, en fasad över gulliga familjelivet som inte var sann.

        Åh jag minns det där! De verkade ha det så bra, roliga spelkvällar och fester med vänner i det nyrenoverade huset i en idyll med härliga grannar, börjat jobba ihop och sjöng tillsammans om morgnarna på väg till jobbet, planerade en Thailandsresa med familjen, de mysiga pizza och rödvinsfredagarna och så hångel i två timmar på nyårsafton på det! Det verkade så härligt och perfekt alltihop. Undrade vad jag själv gjort för fel som inte hade det så perfekt. Men det var väl där runt julen man började märka att något inte stod rätt till. Och sen kom skilsmässan och senare fick vi veta att allt inte alls var så bra. Bra lektion i att allt inte är som det verkar.

        Minns det som krystat när Bella och Odd plockade ner julsakerna redan på juldagen.
        Minns att jag tänkte; chilla lite, slappna av, njut av julen och ledigheten med era barn. Men icke! De skulle vidare fort frammåt. Till vad kan nan undra?

      Exskt samma scen används bla. i filmen Den Nakna Pistolen. Jag tror inte ett dugg på någonting som kommer från Blondinbella.

      När hon och Odd precis flyttat till huset på Lidingö och var så ivriga att de var ute och krattade trädgården, rensade i rabatten och funderade på att beskära träden redan i januari. Det var fint på något sätt, äkta glädje och hon verkade uppskatta att göra sånt själv tillsammans med familjen. Så långt från Bella idag tyvärr.

        det var nog inte heller äkta …

        Tycker det är lite fascinerande att det går, och att man vill, göra en sån totalvändning.?‍♀️

          Jag tror hon bytt personlighet så många gånger sedan hon var ung tonåring att hon inte längre vet vem hon egentligen är. Eller inte ens bytt personlighet, hon har nog aldrig vetat vem hon är för hon har sedan ung ålder byggt en bild utåt av vem hon är inför andra, okända människor.

    Alltså är ”so fun” ens korrekt grammatik? Isåfall ”so much fun!” kanske.

      How fun tror jag att hon försöker säga.

        då har hon försökt säga det 25000 gånger och ändå inte fått till det

      Gissar att det är en direkt översättning från ”så kul”, men ja korrekt engelska bör väl vara ”So much fun” eller ”how fun”, tror jag iallafall?

      ”Fun” är ett substantiv ”girls just wanna have fun”, men har på senare tid kommit att användas även som ett adjektiv ”a fun party”. Men ännu mer udda/informellt är att adjektivet ”fun” inte står framför ett substantiv : ”the party was fun”, ”so fun!” , ”how fun!”
      I uttrycket ”so much fun!” är ”fun” ett substantiv, och det uttrycket är det ingen som har några invändningar emot.
      Här kan man läsa mer om ”so fun”. https://www.grammarphobia.com/blog/2014/07/so-fun.html
      Författarna till denna grammatikblogg rekommenderar inte användningen av ”so fun” efter att ha konstaterat att uttrycket inte finns med i ordböckerna. Dock är inlägget från 2014.

        Har hört uttrycket so fun i en tv-serie samt av (flera) engelsktalande (alltså med engelska som modersmål) men då högst informellt såklart.

        Men det är inte så gaaalet fel som folk här försöker få det att framstå.

          Precis, inte galet fel, men inte helt accepterat heller.

            Det handlar snarare om att hon använder uttrycket so fun i varenda inlägg som görs på Instagram och bloggen. Att so fun används till att beskriva varenda situation och händelse, inte att so fun är fel. Det och ljuvligt är hennes favorituttryck vilket gör det komiskt då det tjatas om det då pass.

              Sant.

        ”So funny” är korrekt.

    Bella lever enligt devisen ”man måste inte veta vad man pratar om, så länge man är duktig på att prata”. ?

    Anställd eller konsult som fakturerar? Hursom, tror inte att hon blir kvar länge.

      Hon verkar inte ha jobbat på länge, kommunikationschefen på Dagab har varit sedan juni 18

        Varit föräldraledig?

      Tja, har hon eget AB eller enskild firma så handlar det troligtvis om konsultuppdrag, inte anställning. Orkar inte kolla upp för jag bryr mig inte så mycket om just det här.

    Vad gör Pingis alias PingPong nuförtiden? Så tyst ju!

      Pingis borde granskas mer. Låt vara att Blondinbella är ansiktet utåt, men Pingis borde rimligen vara hjärnan inåt.

      Hon är ju gravid. Misstänker starkt att hon vill dra sig ur Isabellas flumverkstad och inte kommer tillbaka efter graviditeten sen.

        Varför tror alla det? Hon har ju varit 100% med Bella sedan dag 1, hon är inte bättre än henne på något sätt. Tvivlar på att hon lägger ner hela skiten bara för att hon ska bli mamma.

          De två är lika goda kålsupare! Pingis har förflutet som fuskare, så hrnnes sanningstrovärdighet ligger i paritet med Bella

            Stämmer. Skulle gärna vilja se ett samlande inlägg om Pingis fuskarkarriär.

              Ja me!

              Jag med! Kan det ske, Camcam?

              Har hon fuskat? Tell me more plz!

                Pingis har en gång jobbat på ett mediehus och hävdat att hon skrivit en krönika, vilket inte var sant, hon hade mer eller mindre copy pastat den. Läs mer här: https://www.dagensmedia.se/medier/tidskrifter/pingis-hadenius-lamnar-idg-6131333

                Jag jobbade på samma företag då, det var inte särskilt poppis kan jag säga! Hon fick sluta och sen gick hon och gifte sig med den dåvarande VD:n… mannen innan David.

        När Pingis har blivit mamma tror jag att hon kommer precis som de flesta mammor vilja vara en närvarande sådan, alltså totala motsatsen till Isabella.

        Tror inte deras samarbete kommer funka utan de drar nog åt olika håll. Pingis är ju dessutom smart så kanske hon följer efter Simon och lämnar det som to be sjunka skeppet.

      Skulle inte förvåna mig om hon vill dra sig ur. Oavsett vad Bella skriver så verkar det inte direkt lossna för löwengrip. De har hållit på rätt länge nu och visst kan de låta företaget tuffa på, men de har nog snarare satsat allt på att försöka slå igenom big time någonstans i världen, därav allt fläng. Men som sagt , lossnar det inte nu spär det inte konstigt om Pingis tröttnar på allt fläng.

        Tror dock PingPong njutit av sina resor till Australien, särskilt när fästmannen hakade på. Hårt jobb var det definitivt inte, mer än något möte och lunch per dag och sen fri tid. Och HUR har det gynnat affärerna?
        Är väl inget jättesug från Australien på deras krämer! ?

    Vilket skämt hon blivit!! ???

      Blivit? ?

    Marisol Was har aldrig arbetat som pr-konsult. En liten googling kan man väl förvänta sig innan du hänger ut folk?

      Jo, hon har arbetat med PR, bland annat. Du kanske bara har otur när du googlar?

        KONSULT skrev jag.

          Och?

          Jag tror att allt för många inte förstår vad en konsult innebär, inklusive Camcam tydligen.

          Lite som då en hel del bloggare pratar om ”min revisor” då de högst antagligen menar en bokförare/redovisningsekonom. För en revisor sitter verkligen inte och bokför.

            Vad får dig att tro att bloggarna inte pratar med sin revisor? Personligen skulle jag inte diskutera mitt årsbokslut och deklarationer med bokföraren/redovisningsekonomen som gör jobbet utan den personen som granskar jobbet.

      Men Lisa, det är vad hon själv uppgivit i pressmeddelandet, PR- och strategi på Axfood etc. Men ingen Linkedin?

        Ja, det är lite skillnad på att vara PR-KONSULT (interim eller byrå) och vara kommunikationschef på ett bolag som aktivt jobbar med hållbarhet?

          Lisa, det har du fullkomligt rätt i. Men jag tror ingen ser någon skillnad i det här kommentarsfältet. Och knappast jag heller – arbetar i branschen och kan nog säga att PR-strateg på bolag eller konsult är hugget som stucket. PR är alltid vinklat ljug maskerat till sanning. Så jag tänker inte ge mig in i diskussion om hållbarhet och Axfood.

            Wow, om du jobbar i pr-branschen och alltid ser pr som ”vinklat ljug maskerat till sanning” skulle jag hemskt gärna vilja veta vilken byrå/företag du jobbar på – hade aldrig någonsin vilja arbeta med någon som har den ingången.

              Lisa: tyvärr är branschen så, finns inga värre iglar än vi. Sedan kan du förstås önska att det var annorlunda men det är det inte. Företagsamhet, kapitalism, marknadsekonomi är inget för vekhjärtade. Väljer man ett, väljer man bort annat, så är det.

              Haha verkligen! Vilket jäkla synsätt på branschen.

              /Jobbar också inom PR

                Slå upp valfri tidning:hur mycket är placerat av PR-konsulter? 80% skulle jag säga. Och det finns skäl till att ingen granskar något längre alls. Skälet heter pengar, det är inte lönsamt att berätta sanningen, ger vare sig klick eller annonsintäkter. Att ni, Lisa och AM, arbetar i branschen/anlitar är väl som det ska vara. Men om ni tror jobbet är viktigt så tror ni helt fel.

                  Ingen granskar något längre? Var har du fått det ifrån? En granskning av DN ledde till att Svenska kraftnäts gd fick gå, bara som ett litet exempel.

                    Small foreign fraction:Utan att vilja göra dig till konspirationsteoretiker men du har aldrig tänkt att det finns någon som inspirerar till dessa sk gräv? För allt som skrivs finns avsändare, spindoctors, välj och välj bort annat, som sagt. PR fungerar så. Det fanns i någons intresse att börja rafsa runt med Svenska kraftnät – kanske för att vi skulle titta åt det hållet och inte åt annat.
                    Alla borde vara mer kritiska, tänka efter, kolla själva. Tänka över huvud taget.

          Rätt mycket mansplaining-vibbar från dig …

            Från vem, anonym15.35?

              ”Lisa”.

    Gillar att det står att Marisol ”utvecklat hållbarhetsptogrammet”, i bestämd form, utan att på något sätt definiera eller förklara vad det är för hållbarhetsptogram. Superimponerande. ?

    Jag slår vad om att hon inte är heltidsanställd utan säkert anställd som konsult på timlön…

    Ett riktigt *nypa mig i armen*-moment

    Hållbarhetschefen blev en spin doctor.
    Ja, hur skulle en miljöchef kunna börja jobba hos Bella?
    Det är en ny Simon bortförklararen som behövs.
    Bella lär knappast ändra på sin bekvämlighet eller sitt beteende.

      Ja men precis, en ny Simon.

      Så lägligt att anställa just nu men få det att låta som om hon värnar miljön när hon i själva verket behöver någon som kan ersätta Simon.

        Det kommer någon annan sen också som ska ersätta Simon, hon träffar VD-kandidater också, så Marisol var inte för att ta över efter Simon hon var utöver det alltså som utlovad/eftersökt CSR.

          Men herregud, Anonym 17:23, vem ÄR du? *suck*

    Nu är hon en riktig kändis då hon har möjlighet att shoppa på nordiska kompaniet innan öppning. Finns på hennes Insta bild. ???

      Det är för alla som har NK-kort

        Gud så pinsam hon är då borde någon skriva det på hennes insta så alla ser att hon gör är att hon försöker ge intrycket av att hon som kändis får Vip service. Vilket intr ens är sant. Då alla som har den kortet kan shoppa så.

          Nej det fungerar inte så.

        Stämmer inte.

    ”Def greenwashing: grönmålning eller gröntvättning innebär att den som bedriver en verksamhet försöker skapa en bild, genom marknadsföring, att vara miljövänliga och då, genom kommunikation, belysa enskilda miljövänliga insatser.”

    Hon har alltså på riktigt anställt en Head of Greenwhasing…

      Bara några månader. Det är få som klarar att hålla sig kvar en längre tid.

      Precis vad jag tror också. Bella är inte intresserad av hållbarhetsarbete, hade hon varit det hade flygresorna minskat rejält, som de gör på alla bolag som faktiskt jobbar med hållbarhet. Där ska kriteriet ofta uppfyllas för att få flyga istället för att ta Skype-möten t.ex. Hon har anställt en som ska gröntvätta hennes bolag, få dem att framstå som gröna i sättet de kommunicerar på men egentligen göra så lite som möjligt för att faktiskt vara ett hållbart bolag.
      Jag jobbar själv med kommunikation/marknadsföring och vårt jobb är att kommunicera OM de här tilltagen, sen sitter det experter på just detta som jobbar med de faktiska ändringarna (så har det varit i de bolagen jag jobbat i men kan så klart ej uttala mig om alla). Det kräver MYCKET kunskap om miljö, samhällsansvar, organisationer som jobbar med dessa frågor, supply chain, regler och lagar i olika marknader, ecolabels osv osv. Har svårt att tro att en person med så specifik bakgrund inom PR och kommunikation har djup kunskap om dessa frågor, tror snarare att hon anställts för att framställa Bellas bolag som gröna än att faktiskt göra dem grönare…

    HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHA

      ?

      Dags för dig att byta namn från hehe till HAHA?☺

    ”Efter att jag hade blivit ordninggjord så knatade Sascha, jag och Rebecka över till NK för att få shoppingtid innan öppning. Kläder till London, Cannes och NYC. Det är väldigt lyxigt att få möjlighet att ha ett helt shoppingcenter för sig själv. Ibland glömmer jag bort att mitt liv är som en dröm.”

    ––––––

    eww alltså.

      Bara skryt hela tiden

      Men blä vilken människa hon ”blivit” alltså. Spelar ingen roll om det är provokationer eller ej, bara sjukt.
      Ljuger hon igen dessutom? Räcker att ha nk-kort för detta?

      Väldigt viktigt att det var INNAN ÖPPNING, före alla vanliga, tråkiga dödliga som trängs på NK en tisdagsmorgon.
      Jag undrar verkligen genuint om hon skryter på det där sättet för att provocera eller om hon på riktigt tycker att hon låter cool?

        Ja, nu kom det inte med men hon skrev ”innan öppning” i kursivt för att betona det. Alltså…. haha.

          Notera att det här blogg-inlägget (som ”kommer sticka i folks ögon” – Bellas egna ord) kommer efter en helg fylld av barnlek och ”bibliotek”–liknande aktiviteter, strategisk som hon är. Spyr!

          ”och så glatt imorrn”

      Jag undrar om hon får kommentarer irl om hur osympatisk hon är (alltså hennes persona). Hade jag sett henne ute på gatan i Sthlm hade jag yttrat mig högt om vilken vidrig personlighet hon har i förbifarten. No joke!

        Då blir det ju ”Förstärkt hotbild, tvingas ha livvakt hela tiden”-rubriker i Expressen, typ. Suck, kan hon inte bara, ja, sluta ljuga i alla fall. Tragiskt.

      Blivit iordninggjord… Som när jag gör iordning min brukare innan vi går ut – fast dyrare 🙂

      Tänk, för mig är det snarare en mardröm..

      Men alla som har NK kort erbjuds väl då och då att komma in innan öppning? 🙂

      Hon och 5000 till med svarta NK kortet.

        Ett helt vanligt medlemskort: bara att shoppa för minst 35 000 kronor under ett år, så är det svarta kortet ditt. Ja, ja, Ljugengrip får i alla fall gratis kaffe, men inte hennes hemtjänstpersonal.

      Tydligt att hon är desperat på riktigt… som sagt, att hon kommer in innan öppning (i kursivt) är ju inget unikt för henne

    Men blä vilken människa hon ”blivit” alltså. Spelar ingen roll om det är provokationer eller ej, bara sjukt.
    Ljuger hon igen dessutom? Räcker att ha nk-kort för detta?

      Hamna fel

        Ja, de har vip-kortinnehavare, syns på bloggen, hon är inte alls ensam om att vara där. NK är dessutom inte ett varuhus, de flesta är egna företagare så alla kämpar för sin överlevnad=bloggare innan öppning kan bli lönsamt. Kanske. NK är inget go-to place för stockholmare längre. Vipkort innebär dessutom antingen att man spenderar mkt pengar eller har många följare .

          ”Det är väldigt lyxigt att få möjlighet att ha ett helt shoppingcenter för sig själv. Ibland glömmer jag bort att mitt liv är som en dröm.” – låter inte riktigt som ”återkommande kundevent för alla tusen som också handlar ofta på samma ställe”. Hon tänjer på gränserna för vad man kan skriva utan att det är direkt osanning.

            Men det är osanning. Hon hade inte NK för sig själv. Bara kolla bloggbilderna.

              Men snälla.. nej inte helt själv det var hon och två i teamet som var med och så de anställda i butiken. Det var INTE 5000 andra med NK-kort där då ser det inte ut som. Jisses vad ni försöker och ska hitta fel och förminska allt, vrida och vända… galet.

                Hur vet DU det? Är du en av de två i teamet?

          Absolut bitter och avundsjuk, men som så många andra har jag ett jobb att sköta och att kalla shopping för arbete lirar inte riktigt…

    Är det bara jag eller är det uppenbart färre blogginlägg sen Simon slutade..?

      Märkligt för vad jag vet så är både Charlotte M (Sales Manager) och Louise H (Campaign Manager) fortsatt anställda hos Löwengrip Invest. Dessa två är ansvariga för samarbeten och är de som också brukar sätta ihop texterna till Bellas reklaminlägg.
      Kanske är det flyttkaoset som har kommit emellan?

    Typiskt dig också att håna och klanka ner på allt Bella gör. Du tål verkligen inte att Bella gör något bra eller framgångsrikt, att det stör dig så mycket. Det måste vara jobbigt för dig, du kan inte må bra.. slitsamt. Förstår du hur det får dig att framstå? Vad tycker andra människor tror du, andra kändisar, bloggare och de goda feministerna angående detta mobbbeteende och ditt Bellahat?

    Hon får väl anställa vem hon vill och tänka strategiskt, slå två flugor i en smäll, bara för att någon tidigare jobbat med PR så kan hon väl även jobba med hållbarhetsfrågor. Men det var väl bittert för dig att det blev någon som verkar bra och erfaren.

    Vadå ville inte Pingis vara med och betala? – så töntigt när du skriver i inlägg sådant som någon läsare skrivit haha bra hjälp du får, kan du inte tänka själv 😉 Men alltså är det fel att just L Invest anställer personen och inte L Beauty, varför? Sånt löjligt leta fel bara för att skamma och klaga på Bella. Du skämmer ut dig själv mer än Bella. Jadå kalla mig Stollis nu, varsågod.

      GE dig Stollis! Varför är du själv besatt av att försvara precis allt som Blondinbella gör?

        Haha Camilla, Flux nu haha… och så blev man stoppad nu från att skriva mer? Varför får man inte försvara Bella, varför sådan ilska då? Andra får väl försvaras? Jag har försvarat andra också, det beror ju på. Men jag har väl rätt i sak, eller? 😉 Skulle nog säga att Du och vissa andra borde GE sig och är Stollar!

          Det är 99% Bella-negativa kommentarer här inne men när någon svarar dig så tror du att det är Camilla? Tror du kanske att hon skriver alla kommentarer? Din dåre.

          Cc, hur många personer låtsas stollis vara? Måste ju vara tvåsiffrigt.

        Men skärp dig. Folk får hata hur mycket de vill men en person får inte försvara? ? Låta personen vara stollig om du mu tycker det. Scrolla förbi bara.

      Kan inte du en gång för alla förklara för oss exakt vad det är med Bella som du beundrar och varför? Vad driver dig att ständigt försvara allt, och då menar jag ALLT, hon gör?

        Jag undrar också ??‍♀️ Är väldigt nyfiken på vad man tycker är så fantastiskt med B att man orkar försvara alla hennes tilltag.

      SNÄLLA BERÄTTA FÖR OSS VEM DU ÄR???
      Varför håller du på så här every single day???…snälla rara. Sök hjälp. Och det menar jag helt genuint med omtanke för dig. Det är något som inte stämmer. Vem är du? Är du en familjemedlem? Det förklarar allt isf. Varför kan du aldrig dvara bör vi som faktiskt är oroliga för dig undrar hur du mår? Och varför du gör så här hela tiden?

    Nu inser jag att hon är dum i huvudet på riktigt. Vilken del av den här personen har erfarenhet från CSR arbete? Ingen! Kommunikation och inspektioner världen över… Snark!

    Ursäkta men modden här inne har fan blivit värre än spontankontrollerna på WILLYS självscanningskassa.

      Jag försöker stoppa den där jäkla Reductil-dåren och då fastnar massa andra kommentarer på köpet. Jag är hemskt ledsen för det. 🙁

        Får du stopp på den tror jag nog du är förlåten för hård modd! ?

        Den dåren har skapat konto på Instagram, försökte anmäla till Instagram men de tyckte inte att kontot bröt mot några regler. ?

        Bara du inte blockar den som kan bota allt med oljor och the spellcaster.

      ?

    Undrar hur det går med utomlandslanseringen för Löwengrip? När Bella är utomlands så verkar det numera bara vara för sitt eget varumärkes skull. Lägesen man hörde något om alla utomlandssatsningar som Australien, USA etc? Någon som vet hur det går? Är övertygad om att alla Bellas pengar kommer från den stora mängden av icke trovärdiga samarbeten. Dvs, trots utmärkelser som Sveriges mäktigaste businesswoman är hon när det kommer till kritan enbart en simpel influencer.

      Hon skrev nu ikväll om att nån känd Martha Stewarth i Usa hade gjort reklam för en av hennes salvor på sin instagram tror jag det var. Hon hade hela 2 milj följare! Har inte isabella det då alltså? 😉 lol!

    Jag hoppas verkligen att ingen faller för senaste provokationen på instastory….
    Hon sa ju att hon skulle promota svenska designers och nu är hon på NK och provar endast internationella designers….den som filmar, sveper ju mot den skylten flera gånger, snacka om att skrika desperat efter ökad trafik på bloggen….
    Så tragisk historia hon har blivit….om hon bara fortsatt som hon var när Gillis var nyfödd…då hade hon antagligen lyckats bättre…
    Själv tar skulle jag inte köpa hudvård från någon som nästan aldrig visar sig utan smink längre…ger liksom inget trovärdigt intryck att produkterna ska vara något bra.

      Hon använder inte sina produkter alls. Varken i ansiktet eller håret. Hon nämner ju jämt andra produkter hon använder.
      Sen ha filter på sina bilder och filmer gör ingen bra marknadsföring heller om hon nu allt förmodan skulle råka kladda med sitt eget märke.

    Får du stopp på den tror jag nog du är förlåten för hård modd! ?

    MEN VARFÖR STÅR HON ALLTID SÅ KNEPIGT MED ENA ARMEN/HANDEN?

      Kissnödig?

      Det ska se business ut ?

    Vad hände med pjamasarna som hon gjorde reklam för, som var hennes kollegors affärsidé? Flipp? Flopp?

      Vem vill sova i polyester? ?

    Jag får också inbjudan ibland att komma och shoppa innan öppning. Kan dock aldrig detta pga jobbet. Det ingår ej i mina arbetsuppgifter att shoppa ?

    ”Telia har fått bort 8 av 10 flygresor.
    Här avslöjar Telias hållbarhetschef nyckelfaktorerna bakom förändringen.”
    Kanske något för Marisol att tänka på?
    https://www.breakit.se/artikel/19986/telia-fimpade-80-procent-av-resorna-sparar-en-kvarts-miljard-per-ar

    ”Jag sover lite i perioder, tar insomningstabletter varje kväll sedan min fruktansvärda höst förra året som lett till trauma.” Jesus, nu har hon blivit traumatiserad också… PTSD?

    Den tjejen knegar på, hon är häftig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.