Isabellas sommarprat – en medial sammanfattning.

Jag vet att många av er ligger i startgroparna och tuggar fradga av iver att få sätta tänderna i Isabella Löwengrips sommarprat.
Själv har jag inte hunnit sätta mig ner och skriva en analys av det än, men tänker inte hålla er på sträckbänken längre då det finns en par godbitar att prata om ändå – tack vare Breakits artikel.
Jag vill analysera Sommarpratet mer grundligt men inser att jag inte kan hålla er på sträckbänken längre. 🙂
Så håll till godo så länge.

Nu kommenterar Isabella Löwengrip ”nättroll”-kritiken – och bekräftar den.

I sitt sommarprat, som släpptes idag, berättar Löwengrip om hur hon gör utspel i frågor – utspel som hon inte nödvändigtvis står för – för att få publicitet.

Publicitet som i sin tur leder till trafik till hennes sociala kanaler.

”Ibland positionerar jag mig i frågor för att jag tycker så. Men ibland gör jag det för att det är extremt billig pr. Det har varit en strategi”, säger hon.

Hon nämner bland annat hur hon gått ut med att hon inte är feminist, fast att hon de facto är det, och utspel kring flyktingfrågan och SD.

Hon berör även sina utspel kring miljöaktivisten Greta Thunberg och privatflyg, utspel som vi har uppmärksammat här på Breakit.

Likt hennes intervju i Schulman Show så tror jag Isabella för sig själv en björntjänst genom att erkänna detta, alltså ge folk svart på vitt att hon är beredd att ljuga om vad som helst för publicitet. Samtidigt är hon säkerligen så nöjd med sin strategi att hon bara inte KAN hålla tyst – precis som i Schulman Show.

”Jag tror att många undrar: Är det här på riktigt? Eller är det ett luftslott? När kommer allting att brista?”, säger hon och fortsätter:

”Och vet ni? Vi får väl se. Ärligt talat. Jag är 28 år – rasar allt, då är det bara att börja om.”

Jag hoppas att alltsammans rasar och begraver henne under en stor jävla hög med skräp för jag börjar bli riktigt trött på hennes skitsnack där hon skrävlar till max och åstadkommer…typ ingenting. (Metaforiskt sett alltså – jag önskar liksom inte en jordbävning på Bella och att hon får hela Lidingövillan i huvudet.)
Så grattis – din provokation lyckades. Ytterligare en gång, men att hon skulle kunna resa sig och börja om ifall alltsammans rasade, det är jag inte så säker på faktiskt. Och allt för publicitet… Vad mer är hon beredd att säga och göra i publicitetens namn? Vill man veta det?

Jag hoppas bara att hennes barn inte åker med i raset om det sker, utan är i trygga händer hos sin pappa, för det känns inte särkilt stabilt med en mamma som är beredd att gambla och offra hela sin tillvaro och alla man dragit in i den i jakten på pengar.
Hade det bara handlar om Isabella – fine, gör vad du vill.
Men det gör det inte längre och faktumet att hon är beredd att göra samma sak trots det,  får henne att framstå som så mycket mer obehaglig.

Jag kan även rekommendera TramsFrans sammanfattning och funderar på om jag ens behöver skriva ett eget inlägg med tanke på vilket bra jobb mina kollegor gjort medan jag hämtat hem familjen från skärgården.

Uppdatering kl 12.05:

Jag antar att sådant som barnens födelseår till kategorin ”skit som inte är värt att lägga på minnet”?

639 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”bryter ner” verkar ju va nya inneordet iaf

   Eller ”sträckbänken”

    Nei nå må du faen meg gi deg. Hun var KJEMPEFLINK og bare sure megger som deg leter etter feil der.

     ??

   Och pannben!

    Och hypofys

   Oj så dåligt du skriver Camilla!!

    Jag har dragits med många gånger här inne i alla turer kring Isabella men alltså nu börjar det på riktigt gå för långt när jag inser att jag dragits med och varit delaktig i vad jag nu mig se- en mobbningskultur som eldas på genom ständiga inlägg i negativt ordalag om Isabella.

    Det känns obehagligt att läsa inlägget och kommentarsfältet.

    Jag tycker hon kom med väldigt bra råd till unga tjejer.

    Jag slås av hur elaka och missunnsamma människor är. Isabella är långt ifrån felfri, inte det men det fanns så många positiva aspekter av hennes sommarprat. Hennes råd, de inspirerar mig.

     Anonym 17:07 – Vad roligt att ILs sommarprat inspirerade dig. För egen del fick jag en del aha upplevelser som förklarar en del saker som jag tidigare haft svårt att förstå.
     Funderar på vad det är i kommentarsfältet som du tycker är mobbing? Helt ärligt tror jag inte det är någon som vill leva ILs liv så tror inte heller att missunnsamhet är på tapeten. Elaka ja kanske lite, absolut raljerande.
     Men är det inte den beska medicin man får tåla när man utnyttjar polarisering av människor till sin egen fördel för att köpa snabb publicitet? Eller tycker du att det var ett bra råd till unga kvinnor att ta till den tekniken?

      Du är som sagt en av den stora massan som bara märker allt negativt med Bella. 👎🏻

       Innegrupp mot den ansiktslösa utegruppen den stora massa, det i sig en polarisering.
       Men det var inte det jag tänkte kommentera utan det faktum att jag uppmärksammat ILs positiva egenskaper i ett tidigare inlägg i detta kommentarsfält.
       Enorm drivkraft långt över det vanliga.
       Modet att gå sin egen väg och inte låta någon hindra henne.
       Nyfiken med en stark upptäckarglädje vilket gör henne till en idéspruta.
       Dessvärre har hon en moralkompass som jag personligen har väldigt svårt att förhålla mig till. Därav mina kommentarer. Vad andra skriver får stå för dem.
       Du svarar inte på min fråga om du tycker det är bra råd att lära ut en teknik som används för att splittra människor?
       Även om jag tycker kvalitén på hennes sommarprat var mediokert jämfört med tidigare sommarpratare tillförde det en hel del insikt i varför IL är den hon är.
       Trevlig kväll!

        Förstår hur du menar men jag uppfattar att det är många som enbart vill vara elaka här.

        Hon har så många bra egenskaper och just råd såsom att tro på sig själv och inte lyssna på andras goda råd utan följa sitt hjärta är otroligt viktigt.

        Håller med om hennes moraliska kompass men hon är otroligt inspirerande i sitt driv och jag förstår henne mer på många sätt efter sommarpratet. Varför det blev skilsmässa. Att hon kände sig begränsad osv.

         Tack för ett konstruktivt svar. Det uppskattar jag.
         När det gäller elakhet är det min erfarenhet att i 9 fall av 10 är elakhet mer en reaktion på en annan känsla nämligen frustration. Sen finns det alltid de som är elaka av bara farten och elaka av sin natur.
         Hon är väldigt osvensk vilket jag personligen tycker är bra, men det behöver inte bli en ursäkt att vara osmidig. Hade gärna sett att hon utvecklade andra relationer mer i sitt sommarprat. Kan inte låta bli att fundera kring hur hennes liv sett ut om hon pluggat vidare och haft lite annorlunda uppväxtförhållande. Hon känns på något sätt både skadskjuten och vingklippt på en och samma gång.

          Håller med dig i allt faktiskt.
          Det här med elakhet bottnar alltid i någon annan känsla men jag undrar om det inte är mer Isabella som får ta skott för deras frustration påeldat av Camillas inlägg.

          Det blir lite obehaglig stämning här helt enkelt och Camilla mp ha rätt i sin kritik men Isabella är inte mer än människa.

          Det är mobbning som pågår i hög grad i kommentarsfältet och jag vill inte vara del i det.

          Saklig kritik är alltid bra dock.

     Själv tyckte jag hennes råd var skit! Jag har själv bott flera år i USA. Nu bor jag i en småstad på landet i Skåne. Visst, vill man leva i en rosa skimrande bubbla och konstant söka nya kickar, är hennes råd fantastiska. Men vill man lära sig leva med sig själv och allt det skav som finns i en utan att ständigt fly sig själv med hjälp av nya kickar, ja då är det skit. Som sagt har jag flyttat hem, träffat en genuin man som får mig att vilja leva i verkligheten och äntligen landat i mig själv. Det där skavet inombords och den ständiga jakten på bedrifter, erövningar och att förverkliga sig själv var i mitt fall drivet av ångest. Den har jag lärt mig hantera i terapi. Idag är jag lyckligare än jag någonsin varit. Jag har hittat lycka i det lilla och vardagliga. Jag är så glad att jag inte fastnade i bubblan av Bentleys, Gucci, palmer och glas av bubbel som ständigt fylldes på. Livet kan vara så mycket mer.

     Jag håller med! Tyckte hon var både rolig och inspirerande. Sen att hon säger knäppa saker, det vet man ju och det sa hon själv också. Kanske bloggbevakning får betalt för att skriva såhär mkt om Bella? Nu blir jag väl satt i modd.

  Precis lyssnar klart. Jag har för närvarande bara tre ord som kommer till mig i övrigt är jag stum och behöver samla mig.

  Oh, my shit!

   Vasastans fulaste hus… Stackars stackars henne. Alla m en fucked up barndom lider nog m henne

    Jag har bott i Kungsholmen fulaste hus på 90-talet – det svider än.

    E Ja och det var ändå inte det värsta hon kläckte ur sig….😱

    Och att hon fick polarbröd och prickig korv hemma, hahahaha. En annan var glad för lite socker till mannagrynsgröten…

     Haha tänkte samma sak, shit polarbröd OCH prickig korv. En annan växte upp på billigast torraste bröd möjligt och enda pålägget var ”lätta” pga smör var för dyrt. Polarbröd är ju lyxbröd.

     Växte dock upp i ett ganska ok hyreshus i Tensta. Inte skitfult. Lite mkt betong kanske men ändå stilenligt för tiden.

      Exakt! Polarbröd var lyx!
      Växte ändå upp i medelklassradhus (halvsnyggt) och det var upptinat, ganska torrt, hembakat bröd som gällde, fick önska Hönökaka/Polarbröd till nån idrottsdagsmatsäck då och då.

      Oj så synd om dig LD. Tror att IL menade att det sällan vara lagade måltider kanske.

      Tycker man börjar bli riktigt trött på Cs skitsnack och äckliga avundsjuka och hån, och på vissa andras också, börjar blir riktigt obehagligt. Vad gör IL som är värre än vad C gör – C hånar, vinklar, drevar, skriver skit om folk och tjänar pengar på att andra hånas och mobbas och på att galningar sitter och skriver skit och beklagar sig. Sjukt om något.

       Du verkar vara typ den enda så kämpa på!! 💪🏻💪🏻

       Kommentera debaclet i Dubai är du snäll — se länkarna nedan.

       Avundsjuka måste vara det mest missbrukade ordet på bloggar.
       Så fort någon skriver kritiskt så handlar allt om AVUUUNDSJUKA…
       Alla är så himla avundsjuka.. tänka sig?
       Så all kritik måste bottna kring någon sorts känsla av att man vill ha Bellas liv?
       Tro mig, jag vill inte ha hennes liv alls.
       Huset tar jag gärna dock. Men inte resten.
       Jag älskar att jag inte behöver assistenter i mitt liv.
       Jag älskar stillheten i mitt liv.
       Jag bara älskar allt.
       Så nej sluta kör med denna dumma taktik när ni argumenterar.
       Kritik kan man föra fram helt utan att känna någon sorts avundsjuka.

        Och båten, glöm inte båten…den vill jag ha iaf 🙌🏻

         Det är ingen båt, det vet ju de som är båtfolk på riktigt.

          Vad… vad är det då..?
          Mvh/ inte båtfolk på riktigt. (Eller alls faktiskt.)

        Exakt👍

         Du kanske också kan bli sponsrad ned en?! 🥳

         Mitt svar var till Elin
         Exakt👍

        Att vara avundsjuk och missunnsam behöver inte ha något med hennes liv att göra.

        Däremot kan Isabellas sätt att leva bli en påminnelse för många att de inte själva tagit tag i sitt liv och nått sina drömmar.

        Då blir man bitter, avundsjuk och missunnsam som säkert vissa i denna tråden verkar och svårt att glädjas åt andras framgång.

         Men tror din kommentar säger mer om dig faktiskt.
         Du menar att alla människor söker efter lycka via stålar?
         Jag söker inte lycka via stålar alls.
         att vara ”lyckad” kan ju handla om att ha många barn, ett fint hus, en stor trädgård, många hundar, ett bra jobb osv.
         Du ser ordet ”lyckad” som att man måste upp på en nivå där någon är.
         Men förstå att många har en nivå där de känner sig lyckade.
         En busschaufför kan känna sig extremt lyckad. Han kanske kämpat för att bli chaufför. Och är nöjd med lönen och arbetet. Och gillar livet han har.
         Att tro att alla är misslyckade som inte är kungar är bara fel attityd från start.

        Avundsjuk på polarbrödet!

       Håller fullständigt meD. Snacka om att skapa sin egen plattform genom att systematiskt snacka skit o kränka andra, i detta fallet Isabella. Varför inte börja analysera sin egen sociala mediepersonlighet, Bloggbevakning?

       Tror mer hon menade känslan av att inte komma hem till en lagad måltid.

       Att som barn komma till en tom lägenhet och bre sig en smörgås är kanske inte allas barns dröm..

      Polarbröd med ost och in i micron. Lyxfrukost deluxe.

       Haha! Macka + ost + oregano o man hade typ gjort en pizza. Så jävla gott när man var liten ☺️ Those were the days. Eller ja, för oss som inte blev traumatiserade av det då.

        Gulligt beskrivet! 😊
        Som barn kunde man verkligen bli så otroligt glad för ”små” grejer!

        Haha, ja! Och med ketchup!

       Det var så sjukt gott! Älskade sommarloven då jag åt sådana frukostar.

      Så Blondinbella lajvar alltså att hon växte upp fattigt och du lajvar att du lever som en fattig hemmafru nu.

      Jag tolkade inte den passagen som om att det vore synd om henne för att de åt polarbröd och prickig korv utan snarare som att hon la fram det som ett bevis på att leva med hennes pappa var som att leva med ett barn (som hon ju sa några meningar tidigare).

      Nu var det ju inte en fattig pappa hon målade upp i sitt sommarprat. Dock en pappa som kanske hade råd men inte klarade av att ge ett barn det som behövs. Skärp er, detta är mobbning. Ge saklig kritik om det är något av det hon sade som ni vill ge kritik på. Detta är inte saklig kritik.

       Skärp dig, sluta släng runt med mobbing hur som.

        Vad är mobbning enligt dig då, om det inte är att man hånfullt (med bl.a. utskrivet haha ang hus och mat) ger feedback på en människas berättelse om sin barndom? Tonfallet i de negativa kommentarerna här inne är så otroligt kränkande rakt mot person. Ge saklig kritik om man vill. Men detta är långt över gränsen för vad skaligt är.

      Fast poängen var inte att hon svalt utan att det inte fanns någon vuxen som tog ansvar. Hon berättar SIN historia och ingen annan än hon vet hur det var att växa upp i det hemmet. Hon kanske utelämnar saker då båda föräldrarna är i livet, eller så finns det inget mer, vad vet vi?

      Barn till rika föräldrar kan ha en fördjävlig uppväxt trots att det finns pengar. Jag tycket att det blir märkligt om det ska göras till en tävling om vem som har haft det värst. Med logiken som framförs i detta kommentarsfält borde ingen annan än den som vuxit upp i en svältkatastrof, pågående krig etc få tycka att uppväxten varit jobbig.

       IL berättar sin historia. Bara sin ensidiga historia. Varför bodde hon inte hos sin mamma? Var bodde hennes 3 år yngre bror. Det är så folktomt i Isabellas berättelse. Det är hon, hon, hon och så är det pappa Per. Den som format henne som person och skulle hon misslyckas är även det pappa Pers fel för det var ju hans influencer som gjorde henne till den hon är.

     Ja och varför ens nämna det med bröd och korv? Det stod ju en lite burk där man tog en sedel och så gick de ut så att hon fick välja vilken restaurang hon ville äta på.

     Staaaaaaackars stackars Bella. 😭😭😭

      Buhu…

      Du brukar skriva eftertänksamma och intellektuella kommentarer men vad håller du på med TRH?!!

      Kan det inte varit så att Isabella syftade på att hon som barn fick bre sin smörgås istället för att komma hem till lagad mat som stod på bordet.

      Vilket barn vill ha en peng i burk att köpa mat för om alternativet är att bo ensam?

      Tappade min respekt för dig.

       Intellektuell? Njä…

        Jo en av de få härinne

         😂

       Hade du skrivit något annat än att du tappade din respekt för mig hade jag gärna utvecklat.

       Men nu är jag ju redan förlorad för dig och allt det tog var en ynka kommentar, så jag känner inget vidare för att anstränga mig för att upprätta något om det var allt det tog.

       Tack för inputt i övrigt.

     Alltså det är så synd om tjejen!

     Eller hur? Min mamma bakade eget bröd av vatten och mjöl, vi hade inte råd med varken smör eller prickig korv så pålägget blev socker. Dock så tycker jag inte synd om mig själv pga det, sockermackor var bland det bästa jag visste.

      älskar sockermackor!!

     Jag levde perioder utan mat OCH att min ålder glömdes bort, det sistnämnda var det som var svårast att acceptera. De försökte i alla fall med maten..

      Oj, du hade det lika förfärligt som BBs son som hon ju glömde åldern på…

      Oj, då måste jag vara världens sämsta mamma, jag vet inte hur många gånger som jag har blandat ihop mina barns födelseår, men de verkar vara fullt friska vettiga människor i dag i alla fall

       Jag har världens sämsta föräldrar isf. De kan inte ha koll på två av sina barns födelsedagar eller år. Väldigt nära iofs.

       Det värsta är att de käftar emot när man lamt protesterar när man orkar.

       Usch vilken misär! 🥴

       //Moa

        Mäh hallå, jagrå?!
        Min mamma och bonuspappa sa alltid fel namn till mig.
        Iofs har jag och min bonussyster väldigt lika namn. Men ändåååå.

         Mina gör det forfarande, typ varje dag. Båda börjar på A.

         Jag säger än idag fel namn till barnen med jämna mellanrum. När de var små kallade jag alla tre för ”Nisse” när det blev för rörigt. Intensiva småbarnsår kan göra hjärnan till snömos.

          Kallar alla mina för ’Bobbi’

          Skämmes på er!😂

       Tror dock inte någon av er skulle säga fel i radio efter ett halvår av författande. Just saying! 😉 <3

        Helt sant.

      Det är omsorgsbrist. Oavsett hur snälla dina föräldrar än må ha varit, så är det inte okej att inte ge mat till sina barn (oavsett om det beror på dålig ekonomi eller annat).

     Påminner om den klassiska Monty Python-sketchen om vem som hade värst barndom:
     https://www.youtube.com/watch?v=ue7wM0QC5LE

      Hahaha… Bästa!

      Tack, för riktig humor! 🤣

      //Moa

      Sååå bra! 😂

     Att det enda som fanns i matväg var polarbröd och prickig korv kopplar jag till det hon sade precis innan om att hennes pappa var ett förvuxet barn. Hon nämner ingenting om att det skulle vara p.g.a. pengabrist.

      Som hon själv skulle vara i sitt föräldraskap om hon inte hade ett team som tog hand om allt det praktiska kring barnen.

       Det har du faktiskt ingen aning om.

   Oj, din skit?

   Klipper gräs och lyssnar på Grynet M. Törs jag gå vidare?

   Är det värt det?

   Ha en fin dag!
   🧡

   //Moa

    Det beror på hur du vill att din dag ska utvecklas. Vill du vakna till liv av ett adrenalinpåslag eller vill du fortsätta dagen i en mysig lunk?😉

    Ha en fin dag du med! 💚

     Tror minsann jag kör! 😱

     //Moa

      Håll i hatten 😂

       Lyssnade i exakt 3 minuter och 47 sekunder. Nej, men näj!

       Luftslott och yta imponerar inte på mig.

       Tror inte en människa som kallar sig maskrosbarn för hon fick prickikorvmackor och fick ta matpengar ur en burk, har någonting att ge mig.

       Jag vill ha liv, hjärta, smärta, tårar, hat, ilska och kärlek. Bara det är äkta, intressant och medryckande.

       Min uppfattning är att IL är där, men ingen är hemma. Så sorgligt tomt.

       //Moa

        Tror du fattade ett klokare beslut än jag gjorde. 😉 😘

    Jag fann det intressant (och gillade det!) Speciellt delen med att alla inte föds naturligt till mammor och finner en större roll i andra saker. (Trots biologi osv)
    Obs! Min egen tolkning.

     Om man nu är mamma. Något man valt och någon gång önskat. Varför i hela fridens går man ut offentligt och basunerar ut att man inte fixar det? Allt är bara ett ynkligt försvarstal för att förklara sina val för andra vuxna.

     Nu finns det både skriftligt och på ljudfil så barnen riktigt, hela livet kan gnidas in i mammas ovilja att vara förälder. Så sorgligt för barnen.

     Mitt i allt det står barnen som inte fått välja någonting. Oftast vill barn ha sin mamma och pappa. Varken mer eller mindre. De här barnen får inte sin mamma, för hon passar inte som mamma. Sorry IL men har man valt barn går de alltid först!

     Ja, jo… Det gäller alla föräldrar oavsett kön.

     Och ILs barn har lika stor tur som många andra barn att det iaf finns en förälder som är närvarande.

     //Moa

      Moa bra skrivet – Jag aktar mig för att kommentera om sådant som berör barn. Är rädd att sätta foten fel.
      Tack för att du sätter ord på det som jag tror många med mig både tänkt och känt. Och du gör det så bra.

       Tack för snälla ord! 🌼

       //Moa

      100%👍.

   Oh, she’s sweet but a psycho…

   Oh my shit? Vad betyder det?

    Oh My Shit
    An exclamation that combines the emotions of:
    1) Oh My God!
    2) Shit!

    Usually used when you are feeling both of those things simultaneously…
    Guy #1: ”Dude, I just bought myself a brand new H2”.

    Guy #2: ”Oh My Shit! Have you lost your fucking mind? That gas-guzzling monstrosity is such a limp-dick-mobile!”

    Def 2

    Oh my shit!
    term used when ”Oh my hell” just doesnt suffice.
    ”Oh my shit!” last night was crazy! You were totally twisted and dancing on the bar.
    #oh my hell!#wtf#ohn#shit#oh hot dayum

    Def 3

    Oh My Shit
    Abbreviated to oms, Oh My Shit is said when something unexpected and unfavourable happens. Commonly followed by wtfbbq.
    While riding his bike with one hand while holding his new vase in the other, John was hit with a fridge, knocked off his bike and broke his vase.

    ”Oh My Shit wtfbbq, who threw that fridge at me??”
    #oh my god#wtf#wtfbbq#oms#omg

    🙂

   Lyssnat. Inte imponerad alls. Kändes varken äkta eller genuint. PR, strategier etc.? JA.

   Men hon nämner att fram till hon blev mamma hade alla i hennes nära relationer svikit henne. Men Nils ”hajpojken” verkar hon vara vän med än idag? Vad har han gjort? Alltså att folk gör en besviken är ju vanligt men oftast löser man ju det, förtydligar sina förväntningar eller justerar dem utifrån vad som är rimligt i situationen. Sen går man vidare med en djupare vänskap med större förståelse för varandra. Jag menar även ens barn gör en besviken? 🤷‍♀️

  Eh… måste säga att jag är bara STUM ….

  Av ditt inlägg, så otroligt obehagligt

   Vad är obehagligt?

   Har inte lyssnat, men av det som skrivs här blir man förfärad för helt uppenbart erkänner hon att hon struntar i hur det går för andra. Om det går åt skogen kommer hon lämna skulder bakom sig, andra människor som förlorat pengar på henne, hon drar med dig andra i sitt fall. De är förmodligen blåögda och oskyldiga. Tycker det låter som om alla borde dra sig ur fortast möjligt.

    Precis! Det är ju anställda och affärspartners som får lida om allt rasar.

     Inte första gången. Egoboost, Dubai, NTH …

    Men allvarligt, tror ni inte någon affärsperson har vågat chansa ibland?! På de företag så har det förekommit ofta bakom kulisserna, lite skakigt ibland men sen sen rätar det oftast ut sig i längden. Ibland låter det som att folk på den här skvallerbloggen läser Isabellas blogg som fan läser bibeln

     Nej de seriösa chansar aldrig men tar ofta risker.

     Dragons Den är ett ypperligt program för att lära sig hur affärsmän tänker om risker/chanser och om investeringar och förväntan på investerade pengar.

     Ingen riktig affärsman investerar med pengar de inte har råd att förlora.

     På dig låter det som om en affärskvinna/man ”skjuter lite på måfå, från höften”. Så är det mycket sällan.

     //Moa

      Alla riktiga affärsmän har tagit risker och förlorat allt minst en gång

       Bullshit!

       Vad ser du som en affärsman?

       //Moa

        ”Hon är ibland inne nattetid och smyger på bloggen”, skrev jag ju igår natt och det stämmer tydligen 🙂 Gå och lägg dig tös. Det ska jag göra nu. Godnatt.

        Just de´, hon = är du, Moa. Hej, hej.

         Hej, hej!

         Sommarlov här. Kan jobba natt och bara vara m mina ❤️❤️❤️❤️ på dagtid.

         Lyx på riktigt bland alla pusslande mammor och pappor i sommarlovstider.

         Önskar dig och alla andra en fin sommar!

         //Moa

    Men hallå, så är det ju i ”näringslivet?”
    Är ju knappats heller så att hon typ anställer och försörjer en hel stad som vissa stora bolag gör..
    De som väljer att samarbeta med henne eller jobba hos henne vet ju vad dom ger sig in på :p

  Gillar inte heller Bella, har aldrig gjort det och förstår vad det är som upprör folk, men får nog hålla med hen som brukar försvara Bella lite (tänker ej skriva ert löjliga smeknamn). Det låter inte helt sunt att bli såhär provocerad av ett troll.

  ”Jag hoppas att alltsammans rasar och begraver henne under en stor jävla hög med skräp för jag börjar bli riktigt trött på hennes skitsnack där hon skrävlar till max och åstadkommer…typ ingenting.”

   Vet du vad jag får för känsla när jag läser din kommentar? Jo att du inte har hört hennes prat i P1.

   Stämmer det?

    Japp, det stämmer, men det känns inte som att det har någon betydelse för jag sa ingenting om hennes prat i P1. (Vill heller inte lyssna på det för jag vill inte ge hennes program lyssnare. Tycker även att hon är väldigt ointressant och förutsägbar)

    Jag kommenterade bara att jag förstår att hon upprör, men att det för den sakens skull inte känns sunt att skriva ut i en av Sveriges största bloggar att man skulle vilja att hon rasar och begravs under en stor jävla hög med skräp. Kan ju hoppas att det inte var bokstavligt menat, men helt ärligt så undrar jag om det inte var det 🙂 Är ganska övertygad att jag inte kommer att tycka att det är en okej formulering även om jag skulle lyssna på sommarpratet, eller tror du annorlunda?

     Men snälla, det är ju en metafor som IL själv drog upp, klart att det inte var bokstavligt.

     Så här tänker jag. Hon behöver en rejäl käftsmäll för en mer otacksam person finns det inte många av.

     (Och jag är hyfsat övertygad om att CamCam var bildlig och inte bokstavlig.?)

     Jag trodde inte jag kunde fatta mer antipati mot henne än jag redan har. Det kunde jag visst efter hennes prat. För här är det inte ogenomtänkta grodor eller ord och tankar som det finns utrymme att hon inte fick fram hur hon verkligen menar. Här har vi ord som hon har skrivit i 6 månader. Hon säger på riktigt det hon ville få sagt. Det och inget annat.

     Och en drygare, oförstående till andar människor samt mer otacksam person mot både sitt hemland, familj mm har jag sälla stött på så jag unnar henne precis ingen framgång. Alls!

     Framförallt eftersom att hennes framgång är på bekostnad av dem hon blåser. Inte pga dem hon gör en tjänst eller hjälper.

      Håller med om all kritik gällande Bella, har ingen respekt för henne som så. Trots det tycker jag inte att man formulerar sig som Camill gör ovan.

      O utifrån att ha läst den här bloggen sen den startade och sett alla inlägg om Bella så är jag väldigt långt ifrån övertygad om att det bara var bildligt menat att hon hoppas att hon rasar. Eller vad menas ens med rasar? Räcker det att alla vet att hon ljuger och slutar göra samarbeten med henne? Har hon rasat om hon blir fattig och bortglömd? Ska hon rasa som Tyra som blev totalt knäckt? Känns osmakligt. Kritik kan man framföra på ett vettigt sätt.

       Agree to disagree?

        Absolut, men du får gärna svara på mina frågor. När har Bella rasat? Vad menas? Tycker du att det är en bra formulering att hoppas att hon rasar och begravs under all skit? 🙂

         Hon skriver ”
         Jag hoppas att alltsammans rasar och begraver henne under en stor jävla hög med skräp”, IL själv sa att det inte gör något om allt rasar. Det är alltså ingen som sagt att IL ska rasa, det är luftslottet det syftas på.

          Ah sant, fel av mig. Hon skulle bara begravas under en stor jävla hög med skräp.

          Hehe, tycker nog samma i vilket fall 🙂

         Visst kan jag svara hur jag tolkar det.

         CamCam skriver inte alltid så bra. Betydelsen av vad hon menar får man väl leta lite efter. Hur jag då tolkar det. Jag tolkar det som att Bellas imperium ska rasa, inte hennes psyke även om just jag vill att hennes just hennes psyke borde få en smäll. Inte så att hon rasar helt mentalt utan så att hon blir tvingad att se vad som är vad och hur hon faktiskt beter sig mot folk.

         Jag har inga problem med hennes storslagna mål att bli rikast eller what ever. Men att hon med det sättet som hon har skulle bli världens mäktigaste kvinna, och då också ha enormt mycket att säga till om och direkt påverka både ditt och mitt liv, det vill jag verkligen inte. Då måste hon först ha genomgått en enorm personlighetsförändring.

         Så jag hoppas, och tror att det är det som CamCam också säger, att hennes bolag och makt rasar och att skiten träffar fläkten så att hon till sist måste skyffla den själv eller bli begav under den.

          Ja men då håller vi väl med varandra i stort 🙂

          Det var mest formuleringen och era avsikter jag var tveksam till. Att hon inte ska få inflytande o att hon bör bete sig som folk – asbolut 🙂

          Helt korrekt. Jag önskar liksom inte en jordbävning på Bella och att hon får hela Lidingövillan i huvudet.

           nej, men ganska illa vill du henne allt 🙂

          Med ”rasar allt” så tror jag hon menar bolaget Löwengrip. Hon kan alltid börja om eftersom hon är sin egen bank. Dvs hon kommer aldrig vara utan pengar. Självklart är det då lätt att säga att det bara är att börja om när man har pengar för ett nytt bolag.

          Jag trodde även att hon sa fel årtal medvetet för att få igång snacket. Inte lätt att komma ihåg allt för en karriärkvinna med så många bollar i luften 🙃

          Ganska skarp analys. Bra.
          Att CamCam inte skriver så bra – stämmer.
          Sen att Bella är någonstans bortom verkligheten är väl ett faktum.
          Tror inte att ens hon själv tror på någonting av det hon säger.
          Jag vet – inte ge diagnoser, men någonting är fruktansvärt illa ställt med Bella.

          Skrev till Dig TrH,// anonym 14.04, men som vanligt svaren hamnar aldrig på rätt ställe. Ha det bra. Du är skarp.

           Tack! 🙂🌸

         Anonym 13:09 skrev ett längre svar som verkar ha fastnat. Min poäng är att när ILs beteende får konsekvenser för andra är det inte obefogat att önska att hon får smaka av sin egen medicin.

       När någon önskar en annan person att misslyckas fullständigt, vilket är så jag tolkar Camillas metafor, har det gått väldigt långt.
       Det som är osmakligt är ILs fullständiga brist på respekt för andra människor. Hon blåser upp sina siffror vilket kan påverka hennes kunders försäljning. Hon startar upp företag och lockar till sig medarbetare som riskerar att förlora jobbet när hon tappar intresset och låter ”allt rasa”. IL har avslutat nian och klarade inte av att ta studentexamen från Jensens gymnasium. Ändå utger hon sig som sakkunnig inom fler områden. När lögnerna blir så stora att de får konsekvenser för andra då är det dags att det får konsekvenser för källan till lögnerna.

        Håller med. Lyssnade på sommarpratet och Isabella lyckas alltid göra ett trevligt och vettigt intryck i person när hon talar. Däremot är det helt absurt att hon rider på en våg av falsk marknadsföring genom att utnämna sig själv till bl.a. ”Nordens största bloggare”, ”framgångsrik bolagsbyggare” och ”snabbast växande skönhetsmärke i Norden” vad gäller Löwengrip.

        Isabella må ha ett jävla driv att ta sig fram, men det kommer att kosta henne, om hon gör det oärligt. Och det är väl ärligt talat den enda strategin hon har haft sedan hon började blogga. Att vara oärlig i många fall, för att skapa ett intresse kring sin persona. Jag misstänker att denna strategi sitter som berg och använts friskt även i affärssammanhang. Bara det faktum vilken värld av lyx och flärd Bella skapat omkring sig talar för att hon är mån om att visa upp en specifik bild inför potentiella affärspartners.

        Hon är ute på tunn is med sina lögner, och det är tråkigt, för hon ger intrycket av att vara en driven och smart kvinna. Hon har många år på sig att börja om, det stämmer, men det är också ett långt liv att leva med så många osanningar i ryggen, speciellt då det involverar stora summor pengar.

        Bra sommarprat och definitivt värt att lyssna på. Något som stack till i mina öron var när hon sa att ”jag är en bättre affärskvinna än mamma, och det gör ont att säga det, men det är sanningen. Mina barn får inte lika mycket tid med mig men de vet att deras mamma vill ta över världen”. Tror inte ungarna bryr sig så mycket om att deras mamma ska ta över världen, när varken mamma eller världen kommer att vara närvarande i deras uppväxt.

        Den som lever får se.

         Ta det som en enkel fråga, utifrån en okunnig.

         Hur verkar IL vettig och trevlig?

         Jag vill försöka förstå då jag aldrig sett/hört IL utan att det riktigt kryper i kroppen av obehag. Uppfattar faktiskt henne både korkad och ouppfostrad.

         Snälla, ta det här rätt nu! 😊👍🏼

         //Moa

          Min uppfattning av IL är att hon är en opportunist. En av opportunistens förmågor är att de, om de vill och gagnar dem kan göra ett väldigt vettigt och trevligt första intryck.
          De faller dock snabbt på eget grepp eftersom det krävs mycket energi att upprätthålla vettigheten och trevligheten.

           Har hon inte lite av en trickster i sitt sätt också? 🤔

         Sommarpratet var helt ok! Hon skalade ned sig såväl till tolvåringen och fyraåringen! De hon var ärlig med var ochså att det var pengarna som drev henne vidare! Kanske är hon inte så olik politikerna? Hon var även ärlig med att barnen kommer i andra hand!Jag tror inte hon försöker försvara sig utan hon sade bara som det var! Att bli av med familjen oavsett man är fyra år eller tolv ger bestående men & skador vet jag av egen erfarenhet! Tycker att man blandar ihop Isabellas mamma roll & yrkesroll! verkar inte som hen har koll! Det har jag inte heller över mitt liv för närvarande! Frågan är vad andra har med den saken/ göra det som är illavarslande är att orkar hon inte packa upp sina väskor! Hur ska hon då kunna hjälpa andra företag/ synas då?

         Smart med den intellektuella kapaciteten av en 7 åring.

   Har inte lyssnat, men av det som skrivs här blir man förfärad för helt uppenbart erkänner hon att hon struntar i hur det går för andra. Om det går åt skogen kommer hon lämna skulder bakom sig, andra människor som förlorat pengar på henne, hon drar med dig andra i sitt fall. De är förmodligen blåögda och oskyldiga. Tycker det låter som om alla borde dra sig ur fortast möjligt.

  OT, isabelle strömberg uppmanade tjejer på sin insta story att sluta skicka ”tuttbilder” till knivmicke igår. Nu ligger det en story ute på mickes insta med en bild där han söker efter någon som kan hämta honom för att han ”vill härifrån” med ett brustet hjärta. Det verkar barka åt ett svartsjukedrama.

   hehe detta känns ej som ett inlägg där det är läge för OT. Det lär ju braka iväg så det räcker ändå när det handlar om Bella 🙂

    Bella is not enough

   Och bilderna på Isabelle är borttagna……..som vanligt då……SUCK.

    Är dom väl inte? 🧐

   Svartsjukedrama? Jag tror ingen här skulle uppskatta om random tjejer satt och skickade tutt-bilder till deras partner, ni skulle nog också be dem sluta, sedan är frågan hur diskussionen emellan dem gick, om han kan gillade att få random tutt-bilder till sig är det ju inte konstigt om dem gjort slut.

   Ny story på Isabelle och hunden, ”enda killen som inte sviker mig” 🙄

    Bor granne med dem och han sitter på hennes balkong så tror de bara vara nått hitte-på-drama för att skapa content eller nått 🙂

     Haha, bryr mig inte om dessa personer (vet inte vem de är), men din direktrapport från balkongen är guld!

   Hoppas hon gör sig av med det där spektaklet!

  Då kan ju folk kanske inse att hon bara är i grund och botten en lögnerska och gör vad som helst för publicitet. Att gå ut med att man inte är feminist för att få lite klick är så jäkla pinsamt och lågt att jag kräks. Faktiskt.

   Ja, lika pinsamt som att kokettera med sin sociala inkompetens och oförmåga att behålla vänner 🙁

   Jag tror knappast att det är sant heller. Men det låter ju bättre att hon alltid varit feminist. Historieomskrivning.

    Precis.

    Som Cissi Wallin som uppgett väldigt olika, direkt motsägelsefulla, versioner om vilken sorts feminist hon varit och när. Bella o Cissi har ganska mycket gemensamt.

     Alltså herregud vad folk ska dra in Cissi i allt.

      Lite som att folk drar in Bella i allt också

  Lyssnade på hennes sommarprat på min promenad imorse. Hade vi spelat blondinbella-bingo så hade vi alla vunnit. Och tycker främst synd om hennes pappa att bli uthängd sådär, kändes nästan som en hämnd.

   Frågorna blir så många också. 🙄

   Vad då tvungen att flytta hemifrån som 14. Hålla! Hennes mamma! Duger inte hon att bo hos. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♂️

   Och kan hon verkligen inte se att hon är nästan en exakt kopia av sin pappa hur han är i sin föräldraroll hur hon nu är som mamma och då också idag ha fullständig förståelse för honom och ge en total och ovillkorlig förlåtelse? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

   Vad gör hennes psykolog egentligen? Borde inte Bella reklamera deras sessioner? 🙄

    Hon flyttade från mamman till pappan för att hon ville bo i City och gå Vasa Real. Sedan fixade pappan en övernattningslägenhet till henne där hon fick bo tillsammans med en tjejkompis. Det här är fakta – som alla som varit med sedan hennes start vet om.

     Du missade nog lite min poäng här känns det som.

     Eller har du inte heller lyssnat på hennes snyftprat i P1?

     Gör det isf. Återkom sedan.

      Mitt svar var till en kommentar som av någon märklig anledning inte finns kvar.
      Och du – du kan gå och vara dryg någon annanstans om du är lagd åt det hållet.
      T*nt.

       Ursäkten från dig är mottagen och accepterad.

        Det var ingen ursäkt. Din uteblivna ursäkt är inte accepterad.

         12,32
         Ett klart överanvänt ord här på bloggen har sällan passat in bättre än på dig här.

         Swoooosch!

          Om det fanns en poäng så kan jag erkänna att den ser jag absolut inte. Utveckla gärna.

           Om du inte förstår varför är det ingen mening att försöka förklara. (Det är inte första gången du inte hänger med.)

           En annan anonym

           Haha hur vet du när jag hänger med och inte? Låter ju som att det var en uppenbar poäng, så då borde det inte vara jättesvårt att förklara. Jag brukar inte vara trög, men jag fattar faktiskt verkligen inte 🙂

           😉👍

           Om du måste fråga, så förstår du inte svaret.

           Vad är grejen med att inte svara på vad det är jag inte fattar? märkligt 🙂 särskilt om swoschet nu var så klockrent. Vill genuint veta haha.

           Gå ut i solen. Ät en glass. Klappa en katt.

           älskar både solen, glass och katter. har tyvärr inte möjlighet att göra något utav det förtillfället 🙂

       Hahaha…

       Tant… Var typ det, den värsta förolämpningen du kunde komma på? 🤣🤣🤣

       Lugn i stormen nu ❤️-t… Med lite tur bli du också tant!

       Ganska trevligt ändå, iaf när man betänker alternativet! 😘

       //Moa

        Tönt.

         Nähä, var det tönt och inte tant du menade. Det var det ju ingen som förstod. 😂

          👆Känns som helt nödvändigt tillägg här.

          Ironi-flaggan sitter högts upp på stången och fladdrar och vinkar för fullt.

           Är en annan anonym, men jag tyckte att båda inläggen var töntiga så helt obefogad var ju inte andra töntkommentaren 🙂 även om man fattar att hon inte trodde att det skulle stå tant.

           Anonym, och jag tycker du är en tönt som inte gillar att man driver med lättkränkta.

           Vem är kränt?

           Moa och the real hmm, ni är riktigt jävla töntiga.

     Fast att som anledning ”jag ville bo i stan” flytta från sin mamma och sen ha mage att gnälla på att det kanske inte alltid fanns annat än prickig korv, som om hon svalt, är orimligt. Det är så mkt efterhandskonstruktion för att låtsas vara ett maskrosbarn och är bara pinsamt.

     Mamman bodde i Skälby och det kan inte ha varit någon höjdare för Bella att bo där.
     Att gå på högstadiet i Vasa Real måste ha varit mer lockande med tanke på att Bella då börjat med bloggandet.
     Hennes låtsasfigur Blondinbella rörde sig ju i Stockholms innerstad snarare än i Skälby.
     Glöm inte att pappan var väldigt involverad i Bellas bloggande de första åren – både genom Spotlife och genom GLife som var den bloggplattform som Bellas blogg låg på från början. Det var pappan som kom på idén att man kunde ta betalt för reklam på bloggen. Han startade ett aktiebolag åt Bella kallat Blondinbella AB (Bella var inte myndig under de första åren hon drev bloggen).
     Allt detta ”glömmer” Bella att nämna i radioprogrammet.

      Underskatta ej skälby, ett rätt trevligt område! Och absolut inte ett fattigt område som Bella verkar vilja få de till mellan varven när de passar hennes story 🤪

    Tror inte hon går hos psykolog, det låter bara bra.

     Sant. Hon kan ljuga om det med…

     Men blev hon inte nyligen dissad av en psykolog en som inte ville ha henne. Jag kan bara spekulera i varför

      Well hennes typ har ju rykte om sig att vara väldigt svårbehandlade. Isabella är nog bara intresserad av att gå hos en psykolog som bekräftar henne. Så fort det ska börja ifrågasättas och jobba på svårigheter så hoppar hon av. Kan ju vara så att den här psykologen såg igenom henne direkt. Men tror inte dennes version skulle vara lika dramatisk som Isabellas.

    Ja det var så många luckor liksom? Varför bröt hon med pappan? Var var mamman? Syskon?

     Ja hon har väl 2 syskon, systern jobbade väl för henne en period förra året om jag inte minns fel?
     Sen har hon en bror och låtsassyskon med, på hennes pappas sida.

      Bella har en bror Daniel som har samma mamma och pappa som Bella.
      Systern Julia är halvsyster på mammans sida.
      Elis och Nora är halvsyskon på pappans sida.

  Exakt som du skriver; barnen.
  Hon verkar fatta det lika lite som Sindy, att när du ställer till det som förälder drabbar det inte längre bara DIG. Speciellt som offentlig.

  Detta är de värsta i alltihop, att det verkar kvitta. Att barnen ska dras med och ner i eländet. För snart är de stora nog att både se och förstå…
  Usch på dessa egon

   Fast Gillis är ju tydligen två år yngre än alla tror, född 2015 och inte 2013.

    Ja, detta uppmärksammade AB så nu ska programmet klippas om.

    Han börjar i skolan i Höst ! Han är / blir 6
    Och flickan 4
    Om Gillis skulle vara född 2015 så är ju Syrran bara två år nu då ?

     Berätta gärna för BB – tråkigt om G får börja skolan som 8-åring bara för att mamma glömde när han är född…

      Man får väl hoppas på att det är pappa Odd som håller i den biten…

    Nej han är född hösten 2013 och Sally april 2015. Minns för vi var gravida samtidigt 🙂

     Kul att du minns, för BB gör det uppenbarligen inte!

  Älskar Frans!
  Får skämsrysningar bara av att läsa de citat han har med – och låtvalet! – skulle aldrig orka sitta i över en timme och höra dessa plattityder.

   Har inte lyssnat och kommer inte lyssna. Är en av de som inte kan låta bli att bli provocerad av den personlighet sådana som IL har. Läste dock Tramsfrans och när hon hade valt Abba’s ”SOS” i samband med snack om stalkern, då bekräftades att detta sommarprat aaaaaldrig kan vara värt en lyssning.

   Vem älskar inte Frans, en kille som skriver så intelligent och kan ge en liten känga utan att någonsin vara burdus.

  Säga vad man vill men hon är ju fullständigt orädd i alla fall – själv hade jag gått under av ångest om jag satsat så stort och bara öst på utan bromsar. Kan det vara en del av den diagnos hon har, att där inte finns någon rädsla? Kanske en egenskap som är bra att ha – ibland, eller…? Jag misstänker ändå att hon har en rejäl buffert undanstoppad inför en eventuell krasch. Jag har tappat bort ordet jag letar efter just nu, men en slags reservfallskärm i beredskap. Jag tror inte hon lagt precis allt i samma korg.

  Lite Amerikanskt tänk – kör, bara kör, och går det åt skogen så är man en erfarenhet rikare. Samtisdigt som jag undrar över hur hon kan driva ett sånt företag med enbart sin blodd/influencer-erfarenhet som grund. Jag tänker fortfarande att hon mest är en vacker logotyp som dessutom bidrar med finansiering. Det verkliga jobbet måste väl andra utföra??

   Sin ”blodd”…? BLOGG ska det givetvis stå!!!

    Men kära du. Vi fattade det utan din rättelse.

     Men ”kära du”?!? Hur dryg får man vara på en skala? 🤦🏻‍♀️

     Men kära Eva, varför måste du påpeka allas rättelser för? Vad gör det dig?

     Typ..Men lilla hjärtat.. morr! förminska inte andra!

     Eva, annars kommer det någon drygis och ba ”BLOGG***********************”

   Frågan blir ju då varför hon är orädd. Är det mod eller beror det på något annat? Något mycket mer obehagligt.

    Ungefär det jag också tänkte. Hennes grandiosa självbild är nästan lite läskig. Jag finner liksom inga ord. Hon verkar ju dessutom vara beredd att kasta vem som helst under bussen för lite klick och pengar. Funderar också på om det verkligen bär sig för företagen som samarbetar med henne? Även om hon får mycket publicitet så är det ju mestadels dålig publicitet och det är väl inget man som samarbetspartner vill kännas vid. Personligen har jag avslutat mina konton hos både lyko och Ellos.

     Jag fungerar också på att inte fler reagerar på vad hon säger.

     Först när hon presenterades som sommarpratare där hon säger ang att lämna Sverige; Nu tackar jag för mig (samma som hon sade i sitt prat ang gymnasiet) och att hon avlutar sitt prat med ett hej då till Sverige. Vi får se om vi ses igen. Det är inte att hon säger det. Det är hur.

     Maken till otacksam bortskämd människa till sin bakgrund och allt som gett henne liv, möjligheter mm har jag sälla hört.

     Dryga, bortskämda, otacksamma människa! 🤬🤢

      Jag funderar*

      Hon insisterar fortfarande på att kalla sitt sommarprat för ”speech”. Hybris som sagt – Bella har hållit tal till folket.

      Det ska bli intressant att följa hennes framfart i USA och se om hon kommer tillbaka med svansen mellan benen.

       Kanske kan hon bli Big in Japan! Då krävs inte så mycket engelska! tihi

      TRH – till för någon vecka sedan hade jag ställt mig själv exakt samma fråga, varför reagerar inte fler på vad hon säger?
      När IL uppfann sitt alter ego Blondinbella och skrev om hennes flärdfulla och okonventionella liv för snart 14 år sedan var jag själv upptagen med barn, familj och karriär. Att då läsa en blogg med tydliga Starlet vibbar (tjejtidning 1966-1994) kändes passé. Så 2018 träffade jag på denna kvinna där hon var en av många talare på ett event. Eventet var bra förutom IL som upprepade självklarheter. Sen dess är det snudd på omöjligt att undvika läsa om IL. Känns det som. Hon dyker upp som gubbe i lådan i tid och otid.
      Intressant, aktuell, formidabel eller inte det blir tradigt att läsa om samma människa 24/7/365. Helt ärligt varken vill eller orkar jag ta in mer av denna människa. Det enda som fortfarande gör att jag luftar mina åsikter är vetskapen om att hon påverkar människor i sin omgivning negativt.
      När hon lät meddela att hon lämnar Sverige drog jag en lättnadens suck. Äntligen slipper vi spammas av hennes konstanta behov av uppmärksamhet.

       Fast andas inte ut helt. Ge det ett år sedan kommmet hon göra comeback till sverige med massor av erfarenheter som hon ska dela med sig av som den expert hon nu är på att driva företag i usa…

        Hemska tanke

        Tror det går betydligt fortare än så

       Nu får vi boende i USA en till självutnämnda frälsare av världen som på dålig engelska börjar varannan mening : ” In Sweden we…”

       Fast det ör ju detsamma på de flesta bloggar, allt är uppbyggt för att få ett perfekt flöde och innehåll. Bloggbevakning gör ju precis samma sak, planerar, insinuerar, vinklar och lite då och då rena lögner. Fast den här gången tror jag att cc utfall härrör i att hon blev SÅ frustrerad för att hon förstod att IL sommarprat kommer få hem i stugorna. Jag ser nästan en bild framför mig hur CC ligger på torra land, sprattlande och kippande efter luft 😂😂😂

        V – håller helt med dig om att en del bloggare insinuerar, vinklar, och berättar en liten del och lämnar utrymme för läsaren att dra egna slutsatser som inte nödvändigtvis är korrekta men ger för bloggaren ett önskat resultat. Det är grundläggande marknadsföring och bygger på väldigt gammal forskning för mer än 70 år sedan.
        Helt ärligt verkar inte ILs sommarprat gjort något större avtryck i stugorna. Många vet knappt vem hon är. Hon kan inte leva på att hon har kända föräldrar i flera led, som Kristina Schollins barnbarn och Pernilla Wahlgrens dotter, Bianca Ingrosso. Pappa Per passar hon dessutom på att slänga under bussen så fort tillfälle ges. Nej det beteendet brukar liksom inte flyga hos så många.

      För att de allra flesta inte bryr sig om vad hon säger. Det är inte viktigt för folk i allmänhet, man struntar i det helt enkelt.

      Här inne är folk överdrivet engagerade och sitter inne med kunskap om allt hon någonsin sagt och gjort trots att de starkt ogillar henne. Bara att släppa och sluta engagera sig så, tar bara energi för er som blir så upprörda. ”Annorlunda” människor finns ju överallt.

      Hon har dessutom avslöjat sin taktik med provokationer flera ggr tidigare. Hon har uppenbarligen inte samma känsla för empati som andra.

  Någon som kan klistra in DN:s recension?

   Greta Thurfjell: Isabella Löwengrip behandlar ”Sommar i P1” som en anställningsintervju (rubrik)

   Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella, går bort sig i cv-rabblande och framgångssagestereotyper i sitt ”Sommar i P1”, skriver DN:s Greta Thurfjell. (ingress)

   Att Isabella Löwengrip är 28 år gammal är, på ett underligt vis, oväntat åt båda hållen. Å ena sidan har bilden av den provocerande ytliga tonårsbloggaren Blondinbella etsat sig fast i det allmänna minnet. Å andra sidan har hon befunnit sig i offentligheten så länge att jag, som tycker att hon alltid funnits, häpnar över att det faktiskt bara rör sig om 14 år.

   För Isabella Löwengrip var ingen vanlig tonårsbloggare. Från unga år i stället en målsökande entreprenörsrobot, med Jan Stenbeck som största förebild och att bygga bolag som sitt ”stora kall i livet”. Att hennes ”första åtta bolag” aldrig lyfte är kanske också en förklaring till att hennes ringa ålder verkar så otrolig.

   Men en ”entreprenörsresa” – ordet används, tro det eller ej, inte förrän 37 minuter in i programmet – gör inget Sommarprat. Därför går historien om den komplicerade relationen till pappan som en röd tråd genom det som annars mest liknar en monolog från en anställningsintervju. (Det är ”jag ser möjligheter överallt” hit och ”jag är duktig på att ge andra energi” dit, pliktskyldiga uttalanden om att hon minsann är ”self-made”, och den obligatoriska frasen: ”Ja, jag har en adhd-diagnos.”)

   Tyvärr får Isabella Löwengrip inte heller pappaproblemen att framstå som särskilt betungande, ens när far och dotter förlorar kontakten i sju år. Kanske är det det tvångsmässiga försäkrandet om att hon ”slutit fred med sin barndom” som gör att inga känslor riktigt… känns.

   Och hur ”galen” är hon egentligen som år 2019 drömmer om att make it in America? Att hon med detta Sommarprat ”säger hejdå till Sverige” skulle kanske göra större avtryck om inte svenskar hade utvandrat till USA också före bloggarnas tidevarv.

   Faktum är att det roligaste är att hon ganska tidigt i programmet spelar Ebba Grön – inte ”Staten och kapitalet”, som man skulle kunna förvänta sig av en gammal Muf-medlem, utan ”Mamma pappa barn”.

    Tack! 😃❤️

    hahahaha utvandrat till Amerika, bra poäng ändå. Som att hon är den enda som vågat ta klivet.

     Ja tyar inte mer, KalOska!

      GUUULDEEEET BLEEEV TILL SAAAAAAND.

      Känns iof som det kan stämma.

  Inte så snyggt att säga fel födelseår på Gillis heller. Hur lyckas man med det? Ens barn födelse är ju ett datum som bör sitta i ryggmärgen… Men å andra sidan, klipparna måste ju få jobba lite extra ibland dom med, hon skapar arbetstillfällen 😉

   En strategi kanske? Å

    Hoppas faktiskt det. 😳

     Som att hennes ”Best day in my life” tydligen var igår, när hon hyrt lägenhet i New York. Inte dagen/arna när hennes barn föddes. Visst fattar väl jag att det säkert var mer bildligt menat…men när det kommer till Bella så undrar jag faktiskt. Och det finns miljoner andra uttryck hon kunde valt istället.

      Fast ärligt. Bästa dagen i ens liv? Det är väl att få leva med sina barn och se de växa upp, inte den dag de föddes. Så känner jag iallafall. Den dagen hon föddes var bara en ända räcka av smärta. Trodde aldrig det skulle ta slut och jag var helt slut. Trodde jag skulle dö. De andra resterande dagarna med barnet har varit de bästa.

       Som sagt – bildligt talat. Inte bokstavligt.

       Dessutom är det väl kanske inte själva förlossningen man hänvisar till utan mer när den är över och man får träffa sitt barn för första gången – ögonblicket man har väntat på i nio månader. Som den lycka Kenza utstrålar i den första bilden på henne och Bebor. Frågar du henne kommit hon säga att det var den bästa dagen i hennes liv. Bildligt talat.

   Man lyckas om det är medvetet för att folk ska reagera på det.

   Jag kan inte mina barns 4 sista och i vissa stressiga perioder blir det till och med fel år så jag måste räkna på fingrarna. Är jag också en dålig förälder?

    Ja, om det är enda kriteriet. Det är liksom inte hjärnkirurgi.

    Men kanske inte i en intervju/program där du själv skrivit manus?

     I sex månader

    Tydligen 🤷‍♀️ Lycka till med det och styrkekramar ❤️

    Jag minns inte heller mina barns fyra sista. Och jag måste alltid tänka efter en och två gånger extra för att vara säker på datumet de fyller år. Ja fy oss vilka dåliga föräldrar vi är…

     Och du tror inte du hade fått det rätt om du endast hade två barn och var sommarpratare? Vi pratar årtal här, inte exakta datum eller personnummer.

      Folk pratar om IL empati här och själva känner de noll medkänsla med att ibland så blir det fel, nu har ju Isabella även dyslexi och då är det inte så så konstigt om siffror och bokstäver snurras ihop

   Ja, strategi där hon får mer uppmärksamhet. Det måste klippas om, kanske första sommarprogrammet som måste klippas om. Bara det. Första största som måste klippas om.

   Äh va fan, vem har inte sagt fel födelseår!

    Jag?

   Ligger det olika versioner ute på olika kanaler? Eller har de hunnit at redigere det? Jag lysnade precis og då sejer hon 2013 om Gillis fødelseår. Jag kommer i går det ettersom jag blev så överraskad över gir lång tid jag har läser hennes blogg (började det året han blev født).

    De redigerade det ganska snabbt.

     Men då fanns det alltså en inspelning med rätt datum, de hade bara missat att klippa rätt

  Jag undrar mest vad bellas jobb går ut på? Alltså vad är hennes jobb? Hon flyger runt världen för jobb men vad ÄR själva jobbet? Jag tycker ändå hon är lite rolig/har inget emot henne men jag är som sagt nyfiken på vad själva jobbet är?

   Hon är bloggare. Herregud, googla.

    Är inte den delen jag syftar på utan mer hennes entreprenörsdel och vad hon egentligen gör där?

     Hon skapar content dvs innehåll till sin blogg.

    Anonym/ 11:46

    Från Isabellas Q&A’s (på instastory) i april: ”My job is to wake up, be creative, take decisions and excavating things from morning to night so our companies can continue to grow at least 50% every year. As a owner you’re always on duty. Therefore everything has to be prepared around. If somebody in the team is missing out on something, it will affect 10 other people. It’s a clockwork!”

    https://i.imgur.com/vtL1tHi.jpg

     Vem skriver hennes texter på engelska? Jag tror inte att det är IL själv för det finns ofta in slängt ett lite mer komplicerat ord. Denna gång ”excavate”, som betyder utgrävning och som används ex vid utgrävningar av malm eller arkeologiska fyndplatser. Så undrar vad hon gräver ut, guld på Lidingötomten?

      Hon ska väl ”Gräva guld i USA”?

     Hennes engelska är så fruktansvärt dålig att jag inte ens förstår vad hon försöker säga.

     ”excavate things” and ”prepared around” är ju faktiskt helt obegripligt.
     Hörde en snutt av sommarprogrammet på väg tillbaka från lunchen. Hon berättar om att man måste jobba mycket för att bygga miljardbolag, 40 timmar i veckan räcker inte. Nej, det tror inte jag heller, men å andra sidan är det intressant att hon berättar vad som krävs med tanke på att hon inte varit i närheten av att rodda ett miljardbolag. Sen kan jag tänka att en bra affärsidé är en bra början, med affärsidéer som dussinkrämer, överprisade sjalar eller ett obegripligt ”tech-bolag” så får man nog jobba fruktansvärt hårt för att nå miljarden.

      Hon jobbar inte 40 timmar i veckan, om inte att bli sminkad, hårfixad och gå på gym räknas som jobb nuförtiden.

       Så om fotomodell sitter 2 timmar i sminket, ska hen inte få betalt för den tiden? Eller programledare i TV soffan, ska den tiden inte räknas in i arbetstiden?

        Är Bella modell då?

        Inte om det är för att sedan åka till modellkontoret för mote eller inför en flygresa. Nej.

   Jag undrar samma. Hon vill lyckas i USA, men lyckas med … vad?

   Jag undrar också det?!?

   Fattar faktiskt inte.

   //Moa

    Jag undrar om hon lämnar Sverige för att Löwengrip håller på gå i graven.

     Vem ska den här bloggen då ha som sitt dragplåster som alla älskar att få håna tillsammans?

  Jag tycker faktiskt sommarpratet var bra, och jag har varit kritisk mot henne här. Tror inte det finns så mkt för Camilla att klaga på.

  Fick dock inte svar på mycket, hon utelämnade mycket men men….

   Som att hon glömde vilket år Gillis föddes ?
   Hon sa 2015 när han föddes 2013 ! Inte lätt att komma ihåg när man knappt är med sina barn utan 100 pers runt omkring sig jämt .

   Jag erkänner utan omsvep har inte lyssnat på ILs sommarprat ännu. Har läst TFs sammandrag och DNs recension. Baserat på de källor verkar ILs sommarprat återupprepa hennes tidigare mantran.
   Har lyssnat på sommarprat så länge jag kan minnas. Sommarprat ska vara personligt och avslöja sådant ingen annan vet om en själv. Det ska väcka känslor både hos sommarprataren själv och hos publiken.
   Jag förväntar mig inte mycket när jag lyssnar på ILs sommarprat vad det lider men hoppas att de känslor hon eventuellt väcker hos mig inte är obehag.

   Håller med, programmet var bra. Bra upplägg och intressant. Sommarprogrammen blir oftast inte så djupa, men här fick man ändå en bra inblick i hennes karriärväg och livsval. Camilla är nu grön av avundsjuka och ångest eftersom hon vet att en mobbingblogg är långt ifrån att bli framgång. SOM hon hade hoppats på att IL skulle göra bort sig, men nej

    Av hela medie-Sveriges reaktion på hennes sommarprat att döma, tycker du verkligen att hon inte gjort bort sig? Helt ärligt?

     Öh vad då? Jag tycker inte Sveriges media skrivit något om henne som inte skulle vara bortglömt om en vecka.

      Bellas sommarprat kommer också att vara bortglömt om en vecka. Det innehåller inget värt att minnas. Bara en bekräftelse att hon verkligen är en självisk, otacksam individ som lever för stunden och vad som gör henne lycklig. Inte barnen – henne. Men det är ok för hon har förklarat för dom att det är för att hon ska ta över världen. Med lögner och osanna provokationer.

      Och den här gången kommer inte informationen från alla ”avundsjuka” kritiker. Den kommer direkt från Bella själv. Hon bryr sig bara om sig själv. Rasar allt så gör det ingenting för hon har sitt på det torra. Hon hade ingenting under sin uppväxt och har byggt sin framgång helt själv – utan hjälp från någon värd att lyfta fram, tacka eller hylla under hela programmet. Hon gör allt för lite extra publicitet, oavsett om det är att ljuga, hänga ut eller såra andra.

      Cuz it’s all about her – she is the center of her universe. Everything, and I mean everything, else comes second.

  Blir inte riktigt klok på hennes ekonomi. Hur mycket pengar har hon egentligen att röra sig med? Hon är ju rik, men inte så rik väl? Tänker fram för allt på boendet i NYC…

   Det är väl självklart att hon står för lägenheten i NYC lika lite som hon betalar för kontoret? Det sistnämnda är ju ett sammarbete med Svenska Handelskammaren i New York.

    Självklart kostar lägenheten i New York pengar.
    Ägaren vill ju ha in sin hyra eftersom den sådan lägenhet är en investering på 30-40 miljoner i svenska pengar.
    New York är New York och Bella är ännu inte känd i USA över huvud taget. Måste vara tämligen ointressant att samarbeta med henne over there.
    Men hyran betalas förstås av den byrå (även kallad agency) som Bella startat tillsammans med Kyle, den amerikanske partnern.

     SD??

      Sugar Daddy.

     Jag förstår inte hur du Camilla kan tillåta sådana här inlägg. Varför raderar du inte?

      Ingen annan som nämnt hennes näsa bland kommentarerna, men nu när du tar upp det, ja, vilken näsa … Tur vi har dig som kommer med viktiga inspel.

  ”Jag hoppas att alltsammans rasar och begraver henne under en stor jävla hög med skräp för jag börjar bli riktigt trött på hennes skitsnack där hon skrävlar till max och åstadkommer…typ ingenting.”

  Känns väldigt hårt, kan jag tycka.

  Frans är som vanligt mästare på att belysa absurditeter.

  Jag läser inte ens bellas blogg, men det känns ändå som att jag skulle kunna ha skrivit ett bättre manus till hennes sommarprat. Inte för att jag är någon mästerskribent, utan mest för att det var så platt, utan djup eller känsla, samt bara innehöll allt det där man redan vet.

   Det var enligt mig inte ett sommarprat utan hennes egen självbiografi i ljudformat.

   Jag undrar om hon ens lyssnat på programmet tidigare för enligt mig var hon inte ens nära målet hur det är tänkt att vara.

    Bella:

    ”Jag är van vid att vara i min arbetsroll, men här kommer jag blotta mig själv på ett annat sätt. Nu är jag bara Isabella, och att få berätta om hur mitt liv ser ut bakom kulisserna känns läskigt.”

    Gick ju så där.

   Hennes prat var nog inte det som hon ville egentligen prata om ? De hade ju regler för sommarpratarna och dessa regler är ju i princip vad Bella gör hela dagarna i sina forum .
   Reklam och skryt .

  Finnd det något hon gör som faktiskt är bra. Bekräftar inte det här Dollys beskrivning av henne, intellektuella nivå som kan jämföras med en 7-åring.

  Hej då, Bella! Tack gode gud att vi slipper henne.

  Varför har hon ingen relation med sin mamma?

   Det säger inte mycket kanske men Bella följer sin mamma på instagram. Svårt att veta vad som är sant.

    Att följa någon på instagram säger inte mycket om relationen i sig. Jag har min pappa som vän på fb men har ingen faktisk relation med honom i verkligheten. Vi pratar i telefon en eller två gånger per år och han har definitivt ingen aning om när jag har födelsedag eller sådär.

   Tror att detta var senaste gången hon nämnde något om kontakt med sin mamma. Det var 1 maj:
   ”Jag hade en bra dag i Köpenhamn igår, spännande människor. Riskkapitalmarknaden har varit lite okänt område för mig i Köpenhamn men nu har vi träffat lite olika. Jag stannade kvar på D’Angleterre efter middagen, ett av mina favorithotell. Snart är jag hemma igen och ska hämta upp barnen hos min mamma. De har varit där och busat. De älskar sin mormor så mycket vilket jag är tacksam för. ”

   Det har hon, passar bara inte in i bilden som maskrosbarn så hon ljuger om det.

  Tror inte att jag orkar lyssna på hennes dravel. Funderar en del på varför jag varit så intresserad av henne, har ju aldrig besökt bloggen ens en enda gång. Kanske att det finns en fascination över djupt störda personer. Men inte ens Anna Book lockar längre, men hon har tack och lov i alla fall en familj omkring sig. Det har inte dagens radiopratare. Det är litet ledsamt.

  Jämför med Refaat El-Sayed som gick från årets svensk till totalt ett ekonomiskt och personligt haveri på några år. ”Här ligger en gravad hund”, och jag låter den nog ligga kvar där, trots alla utspel. Tids nog går det åt fanders här också, men det bryr jag mig inte så mycket om. Det finns viktigare och roligare saker att ägna tid åt, än att se någon totalhaverera i slow motion.

   Vi simmar alla i samma båt…

   ”En liten skuld är en sten surrad med ett rep runt halsen, en stor skuld är ett berg som man kan gå upp på för att kika lite på utsikten”
   Lär vara Reefat från början men jag tror att Hampus Haj håller med 🙂

  ”Det är bara börja om, jag är bara 28”

  Vilket konstigt sätt att se på saker, att nästan jobba för att det går åt skogen..
  Som nån skrev; vilka piller är det hon INTE tar?

   Ja, man bygger inte upp ett nytt Estée Lauder med den attityden.
   Det krävs uthållighet och tålamod. Och så krävs det tre generationer.

  Jag har inte hunnit lyssna än, men första spontana tanken av detta inlägget: har inte SR gett Isabella en gräddfil för att provocera ytterligare för att dra in mer trafik till sig själv? Nu kommer väl människor som aldrig surfat in hos henne att göra just det och plötsligt har hon helt nya fantastiska siffror att redovisa? Hon lär ju skratta hela vägen till banken ett par promenader till, tills nyhetens behag lagt sig och hon måste komma på något nytt för att aktuallisera sig själv igen. Jag är inte så säker på att det kommer att rasa för henne, det är för många som roas av att uppröras av henne. Men… det måste vara ett otroligt ensamt liv att ständigt behöva göra sig själv opopulär för att ha råd med lyxkonsumtion. Tänker på följande från Doktor glas (tror jag att det är?) ”Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna något slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill ha kontakt till varje pris som helst.”

   Visst är det ett citat från Doktor Glas😊.
   En tragisk strategi för att få vara någon.

   Tänker att om IL vill försörja sig på knasiga uttalanden(lögner) så borde hon stanna kvar i Sverige. Kanske väljer hon att gör det också, man kan aldrig lita på några av hennes uttalande.
   Vilken framgång.

  Nu var de tvungen att akut klippa hennes sommarprat ! Hon hade uppgivit fel år då Gillis föddes 😂😂 hon sa fel helt enkelt säger produktionen .
  Vi klipper bort året helt enkelt för Isabella är i New York .

  Alltså det där med fel år på barnet, det hade kunnat vara jag. Mina barn är födda år 16 dag 14 och år 14 dag 16. Deras personnummer är fortfarande röriga att komma ihåg då även resterande siffror är liknande. Jag hade lätt kunnat säga fel.

   Ett årtal är inte detsamma som ett personnummer. Kanske lätt att säga fel i en snabb konversation, lite annorlunda att säga det i ett manus som man läst 100-tals gånger.

   Att säga fel på sina barns födelseår i ren stress kan jag väl köpa. Blandar alltid ihop mina barns fyra sista. Men här har hon ändå ett manus att utgå ifrån och födelseåren på hennes barn är -13 och -15 så inte direkt superlätt att blanda ihop. Enligt mig.

    Jo det är lätt att säga fel. Hur vet ni att hon läst manus 100 ggr förresten? Märkligt, det verkade ju inte bli klart och färdigskrivet förrän sent kvällen före inspelning. Inget att gnälla om att hon sa dotterns födelseår ist för sonens, datumet blev rätt iaf, kanske just pga sådant som hon behöver hjälp och assistent för att det blir fel med siffror kanske och vissa slarv, hon har adhd.

     Jo, men just manusdelen med barnens år borde väl varit klart ganska länge? Och vet man med sig att man har svårt för något, exempelvis siffror, borde man ju vara extra noga. Dessutom har Isabella skrivit manuset själv (och fött ungarna) och föreläst i många år.

      Kanske man kan säga fel ändå? Göra fel? Själv blir jag väldigt blockad av nerver, kan säga och göra fel. Trots att man övat in något. Är det något som är konstigt?

       Jag vet inte hur ett sommarprat går till men sitter inte Bella i studion med sitt manus framför mikrofonen och producenten sitter i ljudrummet men en kopia av samma manus? Och HAN har inte uppmärksammat att hon har sagt fel år? Nja…… med tanke på hur hon älskar att provocera och inte drar sig för att ljuga eller slänga ur sig riktiga grodor för att få uppmärksamhet så är jag frestad att tro att det här helt enkelt är en välkalkylerad och planerad plot. Min gissning är att hon har mutat Fabian (?) att se mellan fingrarna och låta programmet sändas med fel årtal (jag tror inte P1 vill vara aktivt delaktiga i Bellas jakt på publicitet). Hon vet precis hur mycket uppmärksamhet det kommer att få, hur folk kommer sporras av hennes okänslighet (alternativt försvara henne med näbbar och klor) och viktigast av allt – hur många som nu kommer att lyssna på hennes sommarprat efter att ha hört och chockats över hur hon kunnat göra en sådan miss.

       Jag tror att Bella när det gäller sådana här saker är mer slug än nervös. Det här var inget misstag – det var ett affärsdrag á la Löwengrip och jag tror säkert att hon varit tvungen att köpa tjänsten från sin producent för att övertyga honom att se genom fingrarna. Ganska rejält misstag från hans sida och jag tror säkert att han blir ställd inför ansvar av sina överordnandena.

       Det här är bara min teori men jag tycker att den passar ganska perfekt in med typiskt Bella beteende. Som sagt, hon är inte dum och gör i princip vad dom helst för att provocera och skapa löpsedlar. Det här är vad hon är bra på och hon gör det gång på gång på gång. Och det fungerar lika bra nu som då.

    Jo det är lätt att säga fel, lätt att blanda ihop i stressen. Spelar väl ingen större roll att hon sa dotterns födelseår ist hon fick datumet rätt iaf. Hur vet ni att hon har läst manus 100 ggr? Märkligt, för det verkade bli färdigskrivet först sent kvällen före inspelning. Hon har A*HD så kanske lätt att det blir fel med siffror och vissa slarv, kanske därför hon behöver viss hjälp av assistent.

     Ja, så är det nog… 😂😂😂

     JA! Varför fick inte assistenten sommarprata!
     Bästa lösningen!

      Simon är ju inte kvar …

     Mm ofta. Alltså födelseår är ju inte som vilket random nummer som helst. Årtalet du och dina barn föds är inte samma sak som att memorera siffror i allmänhet… För de flesta är det en hyfsat stor del av ens identitet.

     Därför det är så effektivt att, när man misstänker att nån ljuger om sin ålder, fråga ”vilket år föddes du” och se om de snubblar på orden eller måste räkna. För det året du föddes vet du, och behöver inte räkna bakåt varje gång.🙄 Och barnens årtal samma sak, det är en sak som bara sitter.

  Enligt en artikel i DN verkar hon inte ens ha koll på när ungarna är födda 😛

  https://www.dn.se/kultur-noje/isabella-lowengrips-sommarprat-klipps-om-inneholl-fel-om-hennes-barn/

  Bella vill vara en mäktig businesswoman… Det rimmar jävligt illa när man säger ”Oh well, om det rasar, då börjar jag om!”

  En affärspartners dröm att höra!

   Håller med dig på ett vis, men samtidigt så önskar tex jag själv att jag var lite mer ”prestigelös”
   , hade mindre prestationsångest osv.

    På andras bekostnad?
    Det är ju fler som dras med, inte får betalt etc om du konkar.

     Är man en orolig själ får man väl välja att jobba på kommunen istället..

   Fast det KAN också vara bra, på så vis att hon vågar mer, bromsar mindre och inte håller tillbaka. Friskt vågat hälften vunnet, ungefär. Själv hade jag aldrig vågat en tiondel. Men så är också mitt företag och mitt varumärke inte så lönsamt som det kunnat bli, fastän det är välkänt. Hon vågar ta för sig, ställa krav, slänga det som inte lönar sig utan att ha dåligt samvete eller känna skuld. Det är kanske en förutsättning om man vill lyckas ekonomiskt?

   Samtidigt tänker jag, att för att en företagside´ ska blomstra, måste man känna en djup passion för företagside´n som sådan. Isabella tycks ha den grandiosa livsstilen som sin drivkraft och sitt mål, och det kanske inte är det allra bästa. Men vad vet jag…

  Fast detta sommarprat är ju exakt samma strategi. Göra utspel för att få uppmärksamhet. Och det fungerar ju. Och det kommer fortsätta fungera, hon kommer segla vidare och tjäna pengar.

  Men det enda jag känner är ju att det inte är så jävla kul att ens liv går ut på att vara en provoceringsmaskin. Hon hävdar att det är värt det, men jag kan garantera att det verkligen inte är det. Jag känner några som har gjort liknande karriärer på kontroversiella åsikter som ”engagerar” mycket folk på internet och INGEN mår bra av det egentligen. De måste ju spendera hela sitt liv med att fundera ut vad som ska provocera folk näst, och vilken gräns ska korsas näst, osv. Det är oerhört stressande och väldigt ensamt. Många likes och kommentarer är inte en ersättning för respekt och omtanke från människor runt omkring en. Det är ju en sån väldigt mänsklig instinkt att folk ska tycka om en, och hur mycket de än säger ”jag bryr mig inte” så måste man ju stänga av lite av sin mänsklighet för att klara det.

  Detta är ju hennes arbetsplats, så tänk själv hur du hade mått om du jobbat på ett ställe där ditt jobb går ut på att gå runt till kollegor och säga provocerande saker, så att de flesta börjar ogilla dig, och ju mer de ogillar dig och blir upprörda av vad du säger ju mer pengar tjänar du. Inte fan hade man varit lycklig på ett sånt jobb oavsett hur mycket pengar man tjänar.

  Så alla ni som hoppas att ”luftslottet ska rasa” (vilket är helt sjukt att du skriver detta Camilla, det är verkligen obehagligt hur du skriver om henne) kan ju trösta er med att ett liv som bara går ut på att provocera fram reaktioner redan är ett mardrömsliv och inget de flesta av oss skulle önska sin värsta fiende.

   Så bra skrivet!!!

    Håller med! Det är ganska uppenbart att Bella inte mår bra psykiskt. Hon skulle aldrig visa det utåt, och tar därför på sig masken hon bär.

   Hon får säkert beröm och gillande av de hon ser upp till, Bonniers m.m, det i kombination med belöningen i form av hög livsstandard, väger upp eventuellt ogillande från kreti och pleti. Tror du skulle bli förvånad över hur många som manipulerar friskt på bara vanliga arbetsplatser och anser sig kunna göra så för de agerar Von Oben s.a.s

  Hon gräver sakta men säkert sin egen grav. Den dagen som reklamsamarbetena tar slut då är hon en Nobody och de kommer att ta slut för vem vill få sina produkter uppvisade i hafsiga och fnittriga inlägg som inte är ett dugg trovärdiga.
  Eftersom hon inte satsar helhjärtat på något hon startar upp så finns det inte heller någon verksamhet som buffert. Inte ens Kräm&Kladd är seriöst längre utan verkar hållas ihop av sköra trådar medans Bella svassar in på kontoret emellanåt med nya klämkäcka idéer som hon förväntar sig att någon annan ska slutföra om hon nu inte hinner ändra sig innan idé blir verklighet.
  Jag tror att utan Simon the Head of everything kommer allt att rasa. Antar att hon förväntade sig att han skulle knåpa ihop hennes sommarprat också. Men tji fick hon.

   Hafsigt och fnittrigt är som du skriver icke trovärdigt redan nu.
   Det blir dessutom mindre acceptabelt ju äldre IL blir. Hon får skynda på med en ny approach. Gasa på menar jag😉.

  Jag har lyssnat, Bella berättade absolut ingenting i sitt sommarprat. Helt ointressant, fanns ingen röd tråd och ganska spretigt. Jämför man med t.ex Biancas sommarprat förra året så berättade hon så extremt mycket, jag fick en förståelse för hur hon är som männsika och kände att jag lärde känna henne mer.

   Så sant! Det är en helt annan substans i Biancas prat.

  – Den 19 november 2015 kom Gillis, och jag upplevde en kärlekskänsla jag aldrig känt tidigare, alla mina rädslor var som bortblåsta … Och 18 månader senare kom Sally.

  HAHAHAHAHAHAHA. Årets mamma.

   What? Hon säger ju helt fel år???? Han kom väl 2013?

   Eftersom dottern är född 2015 så är det ju lätt hänt att få en tillfällig hjärnsläpp och säga fel. Jag har själv två barn med två år emellan och det har hänt att jag för en millisekund får tänka till när någon frågar om ett av deras födelseår när jag är stressad 😁 För det kan väl inte vara så illa att det stod fel i manus?

  Känner bara suck…inget ”nytt” eller intressant sades i det sommarpratet. Hon bekräftar bara sig själv att hon är en företagare och en mamma som sätter sina barn i andra hand. Alltid!
  Hon kommer aldrig lyckas bli världens mäktigaste kvinna, för att bli det, behöver man känna en medmänsklighet. Inte ”jag vill gå nu” när något inte tilltalar en.
  Näe usch och fy vilket babbel, och är typ deprimerad att jag lät henne ta min tid i 1 Tim 🤷🏼‍♀️

   Min nyfikenhet…

   Mäktigare än May, Merkel, M Gates, Barrel osv osv.

   Alla på Forbes lista har en egen tydlig utstakad karriär.

   Vad ska IL bli mäktigast på?

   Som bloggare som startar halvtaskiga bolag utan imponerande resultat?

   Tycker varenda en som tvingas lyssna på hennes sk föredrag borde få skadestånd. Otroligt att ” Kejsartricket” ff fungerar.

   //Moa

    Haha, jamen precis så….
    Känns så fel att ens uttrycka sig ”jag ska bli världens mäktigaste kvinna”…vem är du? Vet hon ens vilka hon ”tävlar” mot?
    Bli världens mäktigaste på att flyga privatjet, leka med krämer, gapflabba, och nu sitt nyfunna intresse djur…wow säger jag, vilken förebild!

    Mäktigast på att ordbajsa har hon kanske chans på att bli😆.

  Alltså du är ju inte klok! Din strategi och manipulation då – att påverka folk till att tro att Isabella är beredd att ljuga om ALLT – nej sluta! Hon är ju dessutom ärlig med sina strategier till skillnad från dig och andra.

  Och att önska att hon ska begravvas under en hög av bråte och skit? – alltsåå fy så obehaglig du är, och så full av skit själv. Du som ljuger, vinklar och har dina stategier och manipulationer både för att smutskasta och sänka andra och för att höja dig själv.

  Och Breakit såå pinsamt att de hela tiden ska försöka få uppmärksamhet genom Isabella L – och du ger dem det. Stört.

  Lyssna på Isabellas prat så får ni er en egen uppfattning och får höra det hon verkligen säger.

   Jag har lyssnat. Och följt hennes blogg sedan 2009. Du kanske ska göra detsamma?

   Är det verkligen JAG som är den obehagliga i sammanhanget? 😂 Jag hoppas verkligen du år avlönad som en av Isabellas tjänare med tanke på den tid du lägger här inne på att försvara hennes galenskap. Om inte så BORDE du vara det för den här typen av lojalitet är svår att köpa för pengar. 🤦🏼‍♀️

    Så sjukt löjligt när du alltid skriver att man är anställd av Isabella om man försvarar henne och ifrågasätter dig. NEJ det är jag ej och du lär inte släppa fram detta. Och inte får man svara LD heller. Pinsamma människa, skäms C. Bittra stackars människa.

     Redan framsläppt! 😂😂
     Hade du inte varit så galet underhållande så hade jag kunnat blocka dig för längesedan, men det hade inte känts rättvist att beröva resten av läsarna din smått fanatiska Bella-lojalitet. För av ip-numren att döma så är du den ENDA som inte fattat vad Bella sysslat med utan som försätter försvara henne. Kämpa på!

      Konstigt du eftersom att jag har olika ip, så nej den gick inte tyvärr du. Jag fattar mycket väl vad IL sysslar med och vad DU sysslar med och det DU sysslar med är så mycket värre – tycker jag, och troligtvis andra, för nej tyvärr är inte jag den enda som försvarat IL och ifrågasatt dig. Tråkigt att du mår så dåligt idag, IL tär på ditt liv och ps*ke, trist. Hoppas du mår bättre snart.

       Ja, jag kommer gråta mig till sömns i natt pga Bellas sommarprat. 😩😩😩

       Kan du inte välja ett nickname för det här ip-numret? Eller jag jag ändra åt dig?

       Men snälla människa, du är ju inte frisk. Du lägger ner så otroligt mycket känslor i något som inte rör dig, och du är dessutom helt blind för att se någon annan sida än din konstiga gudadyrkan av Isabella.

      Varför är du så otrevlig CC?

      Vill du bara ha ja-sägare i tråden?

      //Moa

       Nä, då hade jag väl blockat den här skribenten för längesedan? 🤷🏼‍♀️

        Mig har du blockat många gånger och tagit bort mina inlägg lika många gånger, mitt ”brott” jag har lyft flera saker om hur du manipulerar dina läsar med allt från insinuationer till hellögner

       Håller med!
       Du verkar i obalans och tar det märkligt personligt!

      Hon är absolut inte det enda, jag tycker Isabella är svincool och smart. Jag bryr mig inte om hon ljuger – tycker det är smart! Allt är fake och korrupt nu för tiden och för att lyckas kan man gå den vägen.

      Hon är sjukt inspirerande!

    ni är lite obehagliga alla tre på ert egna vis 🙂

    JA DU är den obehagliga. Alltid, allt som oftast är du det. Och raderar kommentarer som avslöjar dina lögner och tvivelaktiga metoder, om ditt fb-användande t ex. och att du kopierat av andra bloggare. IL är ärlig med strategier något du inte är. DU är det största lögnaren, och du är så bitter och så avundsjuk på Isabella. Hoppas hon och andra anmäler dig och att DU hamnar långt under all din skit.

     Din lojalitet är avundsvärd. Hur har hon gjort för att lyckats få dig sådan? 💪🏻👍🏻

     Kommentera debaclet i Dubai är du snäll — se länkarna nedan.

    Bella går sin egen väg och jag tycker att hon är cool som vågar och bara kör. Till skillnad från dig och dina medelmåttor härinne – inget annat än tröttsamma och trångsynta mobbare 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Omg – hon sa fel födelseår på sitt barn, stackars henne som bara fick polarbröd.. herregud hur besatta är ni att leta fel på allt människan säger och gör?? Jag hoppas innerligt att hon lyckas i USA och det hon vill uppnå bara för att det tydligen retar gallfeber på er fjantar

     Härligt! Då har hon i alla fall två stycken i det här kommentarsfältet som kommer spara sina pengar för att flyga privatplan. Alla bäckar små! 🥳🥳

      Nope kommer inte kunna flyga och kommer inte kunna spara slantar. Inte klokt vad töntig och pinsam du är C. Men vilken tur att du tjänar stor pengar genom att vinkla och håna IL och på ensamma dönickar och dårar som skriver här och blivit beroende av din blogg. Bra för dig, så länge det varar. Slottet kanske rasar snart ooohhh. Och du ändra någons nick var väl olagligt, var det inte så du skrev om Kissie när hon gjorde det.. men nej just det du brukar ju kritisera och skamma andra för sånt som du gör själv. Inget hyckel alls.

       Nä, om jag ändrar ”anonym” till någonting enhetligt som inte pekar ut någon person mer än att man ses vilka kommentarer som är skrivna av dig så är det helt enligt lagen.
       Se om du inte kan få en slant av Isabella för besväret, särskilt nu efter att du verkar relativt ensam kvar i hennes fanclub här inne?

        Jag tycker det är urjobbigt med alla dessa ”anonym”. Man vet inte vem som skrivit vad och vad som är svar till vem. KAN folk, snälla, lägga några sekunder på att skapa ett eget nick så blir det mycket klarare och lättare att följa dialogerna. Hur svårt är det att hitta på ett enkelt nick? Please!

         Ja! Tack på förhand!

         Inte svårt, men jag tror inte folk vågar vara dryga om de har ett namn. I alla fall inte i samma utsträckning som nu.

        Ändra till ”Stollis”, för det är det enda vi tänker på när personen ifråga delger oss sina genomtänkta kommentarer …

        Du kan väl fråga din ansvarige utgivare om hur etiskt det är att tjafsa om dina läsares IP:n.

        Du är faktiskt riktigt aggressiv så fort någon inte håller med dig.

        Kan du inte bara respektera att någon tycker annorlunda än dig. Släpp det bara.

        När du säger att det är en och samma som håller m IL, så är det orimligt. Det vet du med. Så klart har IL flera fans som försvarar henne.

        //Moa

         ”Varför är du så otrevlig CC?”, ”Du är faktiskt riktigt aggressiv så fort någon inte håller med dig.”

         Varför lever du inte som du lär? 😀

          Det får stå för dig!

          //Mo

      Så bara för att jag gillar hennes driv och agenda bättre än din så vill jag också enbart flyga privatjet? Logiskt värre.

     Kommentera debaclet i Dubai är du snäll — se länkarna nedan.

     Se där cam en till, inte samma ip-nr som jag ju. Vad säger du nu då? Klokt skrivet 12:44 jag håller med.

     Ursäkta men vem är besatt här egentligen?

   Kära du, antagligen anställd hos IL, har du möjlighet att kommentera det här:

   https://bloggbevakning.se/tag/dubai/
   https://bloggbevakning.se/2018/05/24/annu-fler-foretag-verkar-ha-blivit-blasta-pa-pengar-av-lowengrip/

   Vi väntar på ditt försvar.

   Visst. Bella är ärlig med att hon ljuger om allt. Och du ser inger fel med det eller tycker att det är obehagligt? Är det i dina ögonen ok eller t.o.m. beundransvärt att ljuga och helt köra över folk för egen vinning, så länge man är ärlig runt det? Jag tycker att DET är obehagligt.

    Nej Lotta – Bella har ALDRIG påstått att hon ljuger om allt. Men C och vissa vill få folk att tro det, tyvärr.

   Anonym 12:11 – har äntligen haft tid att lyssna på hela sommarpratet.
   Ja nog var hon ärlig om sin strategi. Så ärlig att det skickade kalla kårar längst ryggraden på mig.
   Du har rätt hon ljuger nog inte om precis allt men en del av hennes lögner eller utelämnande av detaljer om när hon flyttade hemifrån går inte att ducka för. Det kan inte ha gått till som hon beskriver det.
   Vad gäller Breakit förstår jag inte varför du blir så upprörd över, de gör ingenting som inte IL gör själv. De utnyttjar en möjlighet till publicitet. De kallar IL för ett nättroll, än sen då. Vad är skillnaden när IL raljerar över att flygscam är ett svenskt påfund eller den lite äldre frågan om Södra Latins hbtq toaletter. Sluta sila mygg och svälja kameler.

  I tramsfrans sammanfattning så står det att Isabella säger hon stått på scen i babybjörn många gånger. Jag har följt henne sen före bröllopet och kan inte minnas en enda gång hon stått på scen med bärsele/barnen med sig. Hon hade väl med Sally på något event där hennes ansikte blev fotat, och barnen har följt med på affärsresor som bebisar. Men babybjörn på scen flera gånger? Näe, I call bullshit. Varför ljuga om nåt sånt?

   Tänkte exakt samma sak, är det någon som någonsin sett det hända?

    Sanning och lögn verkar vara helt främmande begrepp för henne. Är som att hon tänkt ”Jag hade en bärsele hemma, och en bebis och höll föredrag = jag säger jag höll föredrag med babybjörn, det låter bra!” utan att bry sig om att om det inte hände så är det faktiskt en LÖGN, oavsett hur bra det eller om det väcker rätt reaktioner hos folk.

     Bärselen var hemma, så långt är läget klart. Bebisen kan ha varit hemma eller borta, likaså föredraget😥😆.

   Bella säger vad hon tror folk vill höra.
   Eller så säger hon det som gynnar henne själv för stunden.
   Spelar ingen roll att det inte är sant.
   Hennes förhållande till sanningen har alltid varit avspänt.

    Opportunistiskt beteende.

  Undrar om hon någonsin tänker vad sally och gillis skulle säga i sitt sommarprat om sin barndom? Det är väldigt lätt klanka ner på sina föräldrar, men först när man själv sitter där med barn förstår man hur de kämpade med de möjligheter de hade. Hos mamman kanske det fanns mer än polarkaka och prickig korv?

  Att skryta med att inte vilja ”small talk” är ett stort misstag det är då man få reda på det verkliga skapar relationer affärsrelationer som håller. Därför kan hon aldrig bli världens mäktigaste eftersom det är en tårtbit som fattas som hon inte vågar. Det är i fikarummet korridorerna minglet som besluten fattas. Och skall hon hänga på olika välgörenhetsgalor med fina namn så är det small talk bara som gäller.

   Lite felstavning till Världens Märkligaste Affärskvinna och jag är med.

   ”Beslut i fikarummen och i korridorerna” – bara i mesiga svenska organisationer där ingen vågar stå för sin åsikt.
   Heja Bella!

  Ojojoj. Tänk om ni analyserat CWs lögner såhär djupt. Så intressant det hade kunnat vara.

   Vem är cw?

    Helt enig med dig. Men Cc skriver bara kritiskt om vissa bloggare. Om Bella grävs allt gammalt hon ändrat sig angående fram.

    Skulle samma engagemang läggas på Cissis totalt olika versioner om stort som smått skulle den här bloggen fyllas med info om Cissis upprepade lögner.

    Cc vill inte ens ta emot källhänvisningar som visar lögnerna klart och tydligt. Det är väldigt märkligt av någon som säger sig granska influencers.

    Det är dessutom betydligt allvarligare om någon som Cissi, som även enligt egen utsago, säger sig ha stor makt ljuger, och desto större är vikten av att visa upp lögnerna.

    The real Hmmm

   Undra varför C tagit bort like-funktionen nu haha säkert av ett syfte. Så feg och ful människa, alltså fula metoder menar jag nu. Hon verkar galen, betydligt mer galen än IL.

    Vem är galen? Likefunktionen är lika intakt som din Bella-fanatism.

     Camilla: Kan du inte ta förundersökningsprotokollet som är ute om CW och FV och bryta ner det i olika delar och analysera alla de olika historierna hon har dragit genom åren. Och göra samma sak med FVs olika versioner? Se hur många gånger historierna skiljer på sig genom åren etc jämfört med vad hon faktiskt sagt i förhör. Hade varit intressant, kan du vara skeptisk till ILs olika stalkers kan du även granska andras tveksamma historier.

      Finns så många ex på hur Cissi kastar andra kvinnor under bussen om de ger kritik eller på annat sätt inte är av samma åsikt. Dansar man inte efter hennes pipa skickar hon den väldigt manipulerade svansen efter dig. De tror blint, som Cissi själv av misstag demonstrerade med de fejkade ig-inläggen, på allt hon skriver.

       Hon ljög senast om Gardets uthängning av killen som skickat ett väldigt olämpligt mejl till dem. Hon blev starkt kritiserad för att hon publicerade hans namn och mejladress när han var bara 16 år eftersom det inte följer de pressetiska reglerna ( hade varit fel enl dem att namnge även om det varit en vuxen). Enligt Mårten Schultz kan Gardet få långtgående juridiska konsekvenser då de fortfarande inte har en ansvarig utgivare. Cissi försvarade sig och påstod att hon inte känt till killens ålder vid publiceringen.

       Cissi hade dock missat att de redan gått ut med att de visste om åldern vid publiceringen. Samma sorts lögn som denna som Cissi blir avslöjad med gång på gång. Finns inget förtroende för henne längre när hon har så stora problem med att hålla sig till sanningen.

       Gardet hade innan uthängningen gått ut med att de bara skulle namnge om det fanns ett starkt allmänintresse av att känna till namnet, t ex för att varna andra. Något sådant fanns inte här.

       Det vore en sak om de inte sagt sig bedriva seriös granskande journalistik. Nu har de dock gjort det och måste följa regler och lagar som alla andra.

        Den här lögnen från Cissi borde C skriva inlägg om. Hade det varit Bella hade ett inlägg om det varit uppe på minuten.

      Kanske för att man inte kastar en våldtagen kvinna under bussen!!!!

    Kommentera debaclet i Dubai är du snäll — se länkarna ovan.

    Jag tycker personen bakom den här bloggen är smart.
    Verkar vara en riktigt cool person.
    Jag är en kvinna som inte har så mkt intresse kring bloggar och bloggare, men just den här besöker jag faktiskt.

     Vad har CW och hennes lögner med att du tycker att Camilla är smart och cool? Eller du svarade på fel kommentar?

    Snälla, var lite mer pinsam. Lägg fram saker som åtminstone stämmer om du ska hålla på och bete dig som en galen människa.

  Kan man lyssna på sommarpratet någonstanns utan att hon får klick? Vägrar in på hennes blogg eller SR

   På hennes blogg lyssnar man väl inte på det 😝 klart du måste lyssna via sr. Jag brukar gå in på poddcastappen i telefonen och lyssna därifrån.

   Slå på radion nu eller i kväll.

   Spotify

  Kändes så…platt. Inget nytt, samma gamla ljug.

  Jag tyckte hennes sommarprat var väldigt bra! Gillar verkligen hennes driv. Kan verkligen inte förstå kritiken.

   Det är ingen som är emot folk som är drivna.
   Problemet är ju hennes personlighet och svar.
   Hur hon svarar på frågor.
   Hur hon målar upp en bild utav saker.

    Det är hennes liv, hennes bild av hur det är. Hur kan någon okänd säga att hon har fel bild av sitt liv? Sådana saker är väl högst subjektiva.

    Jämför med Donald Trump, Bert Karlsson eller personer
    som är precis lika bra på utmåla sig själva som ”fantastic”…
    Som gärna inte svarar på kritik eller gärna skyller på andra.

     Bert Karlsson 😂 klockrent!

  Såhär tänker jag.
  Vi kan klaga allt vi vill på en person som ljuger. Ljuger folk rakt i ansiktet.
  Men vi bör klaga på folket som går på lögnen. Folket som är så blinda och naiva att de köper allt.
  Att de inte fattar att de blir grundlurade.
  Just dessa människor bör vi istället fokusera på.
  Hon kanske kör ett fult spel, men om folk köper hennes produkter, klickar på hennes sidor, så får väl folket skylla sig själva.
  Däremot bör man självfallet belysa all smuts. Fram med smutsen.

   Fast nej. Bara nej. Hennes ansvar och ingen annans.

    ??
    Förstår inte ditt svar.

    ”Journalisterna”, ”politikerna”, DI borde veta bättre. Dårar kommer det alltid att finnas, men det är trist när folk ger dem så stort utrymme.

   Om du blir manipulerad så är det inte ditt fel. ”En manipulation är bara en manipulation om den fungerar”.

   Ska man skylla befolkningen om dom går på sin diktators propaganda också?

    Ett visst mått av kritiskt tänkande samt applicering av källkritik tycker jag nog är varje vuxen människas ansvar. Bella är ju ingen sekt eller liknande.

    Cissi Wallins instagram är full av manipulerade följare som inte vill ha någon diskussion utan attackerar ihop med Cissi oliktänkande på ett väldigt obehagligt sätt med hån, härskartekniker och ovårdat språk.

     Ja och denna blogg också, CC manipulerar med allt från att förvränga sin lön till att slå mot bloggares föräldraskap, så
     Sjukt

  Bara att börja om igen?
  Att börja om efter man fått bolag att rasa, struntat i vad som händer de anställda, ingen utbildning what so ever… Jamen lycka till, 28 är helt plötsligt inte så ungt längre, de flesta i hennes ålder som vill till samma ställe har ganska mycket mer i ryggsäcken att visa upp. Världen är inte så stor när sånt händer, och det kan hända de som faktiskt har någon slags makt att tala om. One hit and you’re out.

  Isabellas ständiga strävan – att måla sig själv som Saga i serien Bron. Gäsp.

  Jag var in och läste kommentarerna på hennes blogg och alla hyllade hennes sommarprat. Inte en enda negativ kommentar, vilket känns lite osannolikt med tanke på att sommarpratet sågas i en massa andra forum. Godkänns inte negativa kommentarer eller är jag bara konspiratorisk? 🤷🏼‍♀️

   Nej, jag har försökt kommentera flera gånger. Utan att vara elak, men bara när jag har en annan åsikt helt sakligt. Inget går igenom. Dom gallrar rätt friskt av vad som godkänns..

    väntar på hennes inlägg om den positiva feed back hon fått. helt otroligt bara hyllande inlägg på hennes blogg.

    Precis som här (fast konstigt nog så släpps jag plötsligt igenom)

  Lyssnat.
  Vad skall man säga?
  Det var som förväntat.
  Pratade bla om sitt stora hus och sin ”personal.”
  Det är kanske också hur hon ser oss alla.
  Som sin potentiella personal.
  Vi skall lyssna och lära och nu skall världen göra dito.
  ”Make America Great Again” – som D Trump använde
  som sin slogan i valet 2016. Med IL NU som följare.

  Sorry för OT, men har bianca ingrosso bytt ut sin stylist efter photoshop-missen? Bianca verkade stötta henne, offentligt iaf, så jag blev förvånad nu när jag såg en annan stylist på hennes insta.

  WTF, kanske var felsägningen av Gillis födelseår lite billig pr också…

   Definitivt min första tanke, nu handlar sommarpratet om en felsägning enligt pressen och inte allt övrigt skräp hon säger. Blev extra artiklar i pressen.

  Jag blir lite upprörd över att dagen hon skriver kontrakt på lägenheten i New York är den bästa dagen i hennes liv enligt Instagram. Barnen då?

   ”Men baaaarnen då”. Tror hennes barn har det betydligt bättre än många andra.

    Ja, det är tragiskt att så många barn far illa. Men i detta fall, inget missbruk, fattigdom, misshandel m.m. finns ju alla chanser att inte behandla barnen så pass illa. Åsidosättas så mycket och mest användas för att få ”conteny”. Pinsamt att inte ens kunna köpa deras födelsedagspresenter eller packa deras väska inför en semester. Jag har aldrig hört någon annan säga så helt öppet att barnen kommer i andra hand. Hon har barnen på halvtid, men till och med det är för mycket för henne…

     @För att få ”content”…

   Ja, verkligen lite märkligt att en tvåbarnsmamma tycker att den bästa dagen i livet var när hon skrev på kontrakt för en hyreslägenhet i New York.

  Jag tror att producenten har skapat en annan story i sommarpratet än vad Bella själv tror. Att det egentligen handlar om att belysa ironin i att hon själv har blivit som sin far som hon lagt så stor del av sitt liv på att göra upp med, att historien upprepar sig vare sig man vill det eller inte.

   Mm, tanken finns.
   Tänker att även Expressen gör sin egen, tidsmässigt mer långsträckta, variant genom idel rapportering samt intervjuer med IL i en oftast isabellavänlig ton. Det kommer att bli ändring på det.

  Vill inte generera lyssningar men jag är nyfiken om några 1,5 miljoner läsare nämndes?

   Nej. Gissar att den biten följde med när hälften av manuset fick raderas…

  Oh….Vilken fantastisk människa. Bästa sommarpratet någonsin. Man känner att det är en av oss som pratar. En vanlig människa med alla sina brister och tillgångar. Att en så stor och stark personlighet tar sig tid….jag blir rörd…tar sig tid tala om sina barn också. Så fint och kärleksfullt.

   Kan inte avgöra om du är seriös eller inte… Det är du inte va, eller hur?

    Exakt min tanke.
    Driver personen eller? 🙂