UnderbaraClara visar vilken fot hon står på

Att UnderbaraClara varit skeptisk till Isabella Löwengrip och hennes påhitt kommer kanske inte som en direkt överraskning då hon bland annat svarar så här på en kommentar:

Men en kommentar är en kommentar och risken att missa något som detta, som ligger inbäddat mitt i ett hav av andra kommentarer är överhängande. Om någon nu hade missat det här där Clara avslöjar vad hon känner för Isabella så lämnar den här bilden från hennes Instagram story minimalt med utrymme för egna tolkningar.

”Äntligen” skriver hon? Äntligen?
Det är ord och inga visor…
Det är ju inte utan att man undrar vad HON vet:-)

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ot men jag kan inte släppa att T Lindgren har förändrats så sjukt mycket. Är det all botox?

  Svara

   Jag tror du ska försöka släppa det. Vad spelar det för roll? Och troligen är det fillers, botox eller andra ingrepp om något har förändrats ja.

   Svara

   Fiffan va jag har svårt för just Therese, jag kan inte sätta fingret på vad exakt det beror på. Tål. Inte. Människan.

   Svara

    Fiffan… ok

    Svara

     Jag svär jao!

     Svara

      Fan va torr

      Svara

       Din mamma är torr!

       Svara

        Din fiffa är torr

        Svara

    Så där känner ju jag inför Forni och Paula!

    Svara

     Men du, tröttmössa.
     Ingen bryr sig om det där inlägget, förutom du då. När jag pratade med Elaine för några dagar sedan så sa hon att inte ens mindes vad det skulle ha handlat om.
     Inlägget är från 2017. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess och det är rätt märkligt att DU hysteriskt länkar till ett så gammalt inlägg vars innehåll är helt irrelevant för alla inblandade och åsikter ingen längre står bakom.

     Svara

     Och Alexandra Nilsson

     Svara

   Hennes videor blir bara mer och mer omogna.

   Svara

    Jag avprenumererade för några veckor sedan, pallade inte med det längre.

    Svara

    Therese har tappat i popularitet och har därför blivit desperat. Det är många influensers som har gått om henne. På sistone har hennes content riktat sig till en yngre publik och hon anspelar mycket på sex för att det självfallet ger klick. Ska bli intressant att se hur hennes kanal utvecklas och se vem hon är som person om fyra år när hon är 35.

    Svara

     Är Therese 31? Du skojar? 😅

     Svara

      Är hon inte till och med 32? Har för mig hon är född -87 🙂

      Svara

   Eller hennes thumbnails…… det börjar gå överstyr

   Svara

    Ja vad händer där? Väldigt mycket bröst osv på senaste tiden ..

    Svara

   Hon ser ut som en helt annan person?! Ser så stel ut nuförtiden i ansiktet. Förut kunde ju hennes ansikte (som oss som inte sprutar in saker) förvrida sig under exempelvis skratt. Så sorgligt när sådana saker försvinner :/

   Svara

   Struntar i hur hon ser ut, men blev väldigt överraskad och besviken när hon valde att göra en collab med kissie! Hur sjutton kan en vegan som skrivit bok om djurs välfärd samarbeta med hemska kissie som tjänar pengar på att djur lider och dör??

   Svara

   Inlägget som borde hetat:Välkommen till klubben som hatar IL. Här är en till person som tycker som jag!

   Svara

  Nu kommer skrik-Olle från förra inlägget snart komma och säga att du ska anmälas för förtal igen. Intressant hur hen inte ens kan tänka vad skillnaden blir när man som IL säljer sina siffror till företag och lurar de på reach och intäkter och att du tar bort lite kommentarer som av vissa kan uppfattas som kritiska…

  Svara

   Hur kan hon lura någon på intäkter när det inte är angett i kontraktet

   Svara

    Ingen av företagen uttrycker att det blivit bedragna eller lurade. Närmast är det företaget som inte trodde på siffrorna med dom har inte gjort något samarbete med Bella.

    Svara

    Intäkter var fel formulerat av mig, men om man säger att man har ett visst antal läsare så utgår man från det att räkna ut ev roi och kpi, har man fel grund så blir det svårt.

    Svara

     Det är sant som du säger. Men det gäller gammelmedia.

     Mapiful sa att dom var nöjda första rundan trots ”siffrorna”. Att försäljningen inte blev lika bra andra rundan är bara naturligt då det bara finns X antal klick.

     Svara

      Lyko sa också att det gått hyfsat – men sen frågar reportern för att hon ville ha negativitet – ”men hade ni hoppats på högre försäljning” – ja det hade vi såklart. Inte särskilt konstigt att hoppas på högre försäljning eller. Och att visa sidvisningar är inte särskilt konstigt eller fel heller så länge de visade att det var just siffror på sidvisningar vilket de gjorde vad jag förstår. Mapiful el Axfood pratade ju också generellt. Och att mäta exakt antal ipnr/läsare är inte lätt. Siffror varierar hela tiden också. 260.000 i veckan som visades här för något år sedan är väldigt höga siffror och landar ju då på ca 1-1,5 milj per mån och är troligtvis den största blogg då eller näst största el tredje största i Skandinavien.

      Svara

       Visst är det så. Den här saken har två sidor, du har Bella och så har du en bransch som inte är reglerad eller mätbar.

       Jag är förvånad att det inte kom någon uppföljning idag i Expressen. Väldigt tunn artikel kontra bilden på förstasidan. Men reportern tvingade ju Axfood att säga att det inte stöttar Bella och hennes syn på flygplan så det säger lite vad reportern hade på fötterna.

       Svara

        Vad menar du med en bransch som inte är mätbar?

        Svara

         Det finns inget regelverk som alla skrivit under som anger hur den ska mätas (med vilken metod alltså). Så det är mer eller mindre fritt välja vilka parametrar man vill. Jag tror det här kommer dock, branschen är ny.

         Svara

          Dessutom, även med en enhetlig statistisk metod för följare, hur mäter du sen påverkan och försäljning? Det går väl inte ens.

          Svara

           Jo det går till viss del men är rätt komplicerat

        Ett tips! När en kvällstidning skriver ”granskar” och omedelbart lägger det bakom betalvägg ska man i regel låta bli att läsa 🙂

        Svara

       Fast 260 000 besökare i veckan kan ju lika gärna bli 260 000 i månaden, om inte de 260 000 från första veckan byts ut av 260 000 andra läsare.

       Svara

        Ja men så brukar det räknas. Många lägger även ihop olika kanaler när de pratar räckvidd. Hur som helst så bevisades (?) ju här en gång att hon har väldigt höga siffror på unika läsare, då skrevs det här att det var väldigt höga siffror – 260.000 per vecka. Enligt bloggportalen för ett antalår sedan så låg IL på runt miljonen där och toppade ofta. Hon och Kenza.

        Svara

         Kenza gick om Isabella i antalet läsare redan för 10/11 år sedan. Jag minns att Isabella bytte kategori på sin blogg från privat till professionell så att hon hamnade etta på listan av professionella bloggare.

         Svara

          Tycker du inte det är rätt att hon bytte till professionell, där borde ju även Kenza vara? De har båda toppat om vartannat till och från. Isabella har iaf en gång i tiden haft Skandinaviens största blogg och nu har hon en av de största iaf. Förstår inte problemet.

          Svara

           Hur är det relevant för företaget som köper reklam att hon var störst en gång i tiden? Eller att få veta hennes all-time high siffror?

           Egentligen inte heller relevant med läsare eller visningar per månad om man inte kör en längre kampanj med regelbundna inlägg. Hur många dagar bläddrar folk tillbaka?

           Det företaget behöver veta är hur många som läser nu i genomsnitt per dag.

   Förrtal, om jag får be.

   Svara

   Men nu vinklar ju du igen 15:02 . Du eller bloggbevakerskan vet inte om IL sålt sina siffror på föregat och lurat dem – det är förtal av bb att skriva det, utan att ha bevis för det. Inget företag har sagt att de blivit blåsta el lurade av IL. Hon har inte lurat någon, det har ni inget bevis för! Sedan så handlade ju inlägget mest om att IL raderat kommentarer – och det gör ju bloggbevakerskan också i massor, hon blockar ipnr så fort hon fått kritik eller försvar av IL så hon är likadan och ska kanske inte säga något då. Desssutom vinklar och vrider hon det mesta om IL. Så vem är det som är bluff?

   Svara

    Läs artikeln i Expressen så får du svar på ALLA dina frågor istället för att hålla på och gissa här inne..
    Det går liksom inte att diskutera med någon som inte ens satt sig in i detaljerna.

    Dock uppskattar jag att du slutat skriva hela kommentaren i CAPS LOCK och låter dig fortsätta på ditt nya ip-nummer så länge du inte ballar ur igen.

    Svara

     Vad håller du på med? Jag har läst artikeln. Vad gissar jag om menar du? Det brukar vara du och många härinne som gissar, spekulerar och vinklar däremot. Ser du att det står i artikeln att något företag blivit blåst elle lurat? För att de fick se sidvisningar – är det att luras, för att försäljning inte gick bättre – är det att luras? Att ha olika märken i sitt badrumsskåp – är det att luras? Många andra gör reklam för olika märken och har många olika märken i sitt badrumsskåp. Du framstår mest som galen i din besatthet av att sänka och smutskasta Bella. Förlåt men din ilska och dina metoder och ditt beteende verkar inte frisk.

     Svara

      Hjärtat, vem tror du framstår som galen och inte frisk?

      Svara

       Stollis är den nya TrH där Camilla låter va skit som helst få sägas och stå kvar så länge man försvarar henne. Kalla henne sjuk, kalla henne en dåre, låt dom gå på henne i flock, inga problem. Camilla är bara nöjd. 😻

       Svara

      Nej du har inte läst och förstått artikeln. Det är solklart. Då hade du slutat härja som du gör.

      Svara

      Då vet du också vilka bevis som finns och vad företagen uppgivit som svar på dina frågor. 👍🏻

      Svara

       Ja ser inga allvarliga grejer som företaget uppgivit i artikeln men det gör tydligen du, och jag ser inga bevis på vissa saker som du påstår. Men du, ta och släpp fram min kommentar som förklarar vad f-rt-l är nedanför. Ska vara ö och a där det är streck. Så att folk förstår, eller så kan ju du så fint förklara det igen för de som ej förstått, vilket du ju gjort förrut 😉

       Svara

        Va?

        Svara

       Trist att du blockar, tar bort och inte släpper fram – är du nya Anna B**k? då ska du kanske inte gnälla på att Bella tar bort eller inte släpper fram – var det jobbigt att få dina kommentarer borttagna på ILs insta?

       Svara

        Varför skulle jag kommentera Isabellas Instagram? Jag har min egna, mycket större plattform här.;-)

        Svara

       I ärlighetena namn har väl inget av företaget direkt påstått att IL har bluffat eller ljugit?

       Svara

    Men snälla lär dig vad förtal är först innan du uttalar dig.

    Svara

     Här har du vad det är – I grunden kan man säga att du kan göra dig skyldig till f-rtal om du pekar ut en annan person som br-ttslig eller kland-rvärd i sitt levnadssätt eller på att sätt lämnar en uppgift med syfte att en person ska utsättas för andras miss*ktning. Det har även bloggbevakerskan förklarat härinne tidigare flera grr – att det handlar inte huruvida något är sant eller ej, det handlar om att peka ut/skriva om någon som klandervärd – precis det som hon gjort mot IL många ggr, även mot andra. Även rena lögner och påhitt har skrivits av b-b här. Det kan hon fälllas för. Laiila B fick h*nt fälldda för det.

     Svara

      Du har delvis rätt, men saknar en hel del väsentlig information i din utläggning för att den ska vara korrekt.
      Och du kan sluta med dina stjärnor och streck, de gör varken för eller till för dina kommentarer.

      Svara

       Du svarar ju ingenting på det hon faktiskt skriver.

       Det finns ju faktiskt inte bevis för att Bella har lurats i avtal med kunder osv. Att visa sidvisningar exempelvis är ju knappast brottsligt så länge du inte påstår att det är något annat.

       Svara

       Det här med förtalsanklagelser kopplat till influencers är ju faktiskt ganska intressant. När det stormar vill de gärna framhäva sig som förtalade privatpersoner, medan de i övrigt profiterar på och bygger in hela sin personliga sfär i olika bolag för att kunna etablera samarbeten. Gränsen mellan privatpersonen och företagaren suddas ut när boendet båten, bilen, kläderna, ALLT är artiklar som marknadsförs mot en kostnad. Är det då privatpersonen eller företagaren som står under lupp här egentligen? Och om det är företagaren, kan det någonsin bli tal om förtal då?

       Svara

    Men vad är det för fel på dig? Knalla ner till vårdcentralen.

    Svara

    Det är aldrig förtal om det gäller ett företag. Läs lagen och sluta skicka förtal om allt.

    Svara

  Det är rätt gulligt hur vissa verkar inbillat sig att detta kommer att ändra något.
  Man kan ju hoppas men om några veckor sitter vi och gapar om varför si och så företag fortfarande vill jobba med IL trots hennes lögner.
  Det blir inte bättre, tyvärr….

  Svara

   Hon lär ju inte falla, men jag tror allt detta kommer bli kännbart för henne på ett eller annat sätt. Hon är inte längre den unga drivna tjejen utan nu förväntas mer av henne.

   Svara

    Det får vi hoppas på men det har varit för mycket skit som bara viftats bort. Ser inte hur detta kan bli lika stort som vi hoppas på. Själv vill jag se en gemensam stämningsansökan från samtliga företag som betalat ockerpriser baserat på falska siffror. Det hade varit ett kul spektakel att följa. Bedrägeri är inte ok!

    Svara

     Jag tror inte hon har gjort utfästelser i avtal om sina siffror och då kommer ingen stämma henne. Det handlar ju om småpengar som företagen lagt ut jämfört med att driva en process. Även påståenden under införsäljning kan vägas in men aldrig att det skulle få så stor vikt att någon skulle riskera en process på det om det inte finns med i avtalet.

     Svara

      Så…i praktiken så har hon inte gjort fel öht? Hon har inte sålt in sig med basis på sina siffror? Hänger inte med helt måste jag erkänna.

      Svara

       Ja. Diskussionen är dels lite överdriven och dels mer generell än att bara handla om henne. Men det ser ju roligare ut att lägga upp en rubrik med ”bluff avslöjas” & så en bild på en kontroversiell person. Expressen vill ju också sälja och i en viss målgrupp säljer den här rubriken. Men jag tror uppriktigt inte att den får nån som helst effekt för henne. Det finns ju inga etiska riktlinjer för influencers som alla måste följa.

       Svara

        Förklarar en del. Hade förstått det som att Bella sålt in annonser genom att blåsa upp sina siffror vidt och brett. Hon är en riktig luring. Förstår att hon inte svettats om inget kontraktsbrott eller bedrägeri ägt rum.

        Svara

         Friserade siffror presenteras varje dag vid en pitch på valfri reklambyrå i landet

         Svara

          Så med andra ord: vi gör en höna av en fjäder?

          Svara

           Korrekt 🙂 Men expressen är nog glada. Sen får ju folk skärpa sig, varför skulle kvällspressen helt plötsligt bli jätteseriös och sluta upp med hyffsat substanslösa artiklar bara för att det handlar om en influencer de flesta inte bryr sig om.

          Inte på någon av de fem byråer jag jobbat på.

          Svara

           Same

    Ett tecken på att det börjat gå ”utför” är att hon gör samarbeten med mindre företag som tex rakapparat som ryms i handväska, tandblekning, fakturaappen, samtliga ljudboksföretag på marknaden, resväskföretaget etc. De större företagen har förhoppningsvis redan genomskådat henne. Jag tror att när tex kontraktet med Ellos upphör så ser vi inte Ellos mer. När Isabella inte får in pengar för att bekosta sitt flashiga liv då får vi se hur hon agerar. Det vi läser nu är orsaken till att hon i slutet på våren kände sig tvungen att vända Sverige ryggen. Avsaknad av ett visum satte stopp för flykten.

    Svara

     Hon frontar en egen kollektion för StyleIn och Ellos och veckan efter promotar hon Bubbleroom. Hon har en (eller två olika) kaffemaskin(er) som är ”det bästa som finns” och på senaste storyn från kontoret visas Espresso House upp.

     Hur kan nån vara nöjd med detta på något av de företagen?

     Svara

      Hon har inte skrivit på exkluvisitetsavtal antar jag. Debfår ju pröjsa mer för att exklusivt målas upp som Bellas personliga favorit. Det är de inte villiga att göra så då får hon hålla på som hon vill.

      Svara

       Deras misstag kan man tycka, men hade jag varit i deras skor hade jag inte valt att förnya kontraktet med en influencer som gör så.

       Svara

        De tänker precis lika kortsiktigt som IL. Därför förtjänar de varandra.

        Svara

        Kenza har ett eget klädärke men promotar ändå Bubbleroom och andra märken. Andra influencers promotar flera olika sminkmärken och hudvårdsmärken och säger att allt är det bästa som finns. Inte särskilt konstigt att hon har flera olika kaffemaskiner. Det börjar bli löjligt med hur ni ska leta fel på IL och att hon ska anklagas och skammas för allt, vad hon än gör och säger så är det fel, hur hon än gör så är det fel. Hon får skit för vad hon än gör och inte gör. Hon får ta skit för sånt som andra gör än värre än hon. Det är inte särskilt schysst, jag tycker det liknar mobbning och ett otäckt hatdrev faktsikt. Förvånar mig att inte andra bloggare står upp för henne och säger ifrån. Sorgligt.

        Svara

      Plus att i storyn med Bubblerooms kläder har hon en påse från Max Mara på sängen och en från NK på golvet.

      Svara

       Tycker du att påsarna tar mycket fokus, för mycket fokus? Eller ville du bara leta fel och hittade ett fel. Alltså snälla…

       Svara

     Problemet där är att de finns så ofantligt många småföretag som vill slå igenom eller tjäna snabba pengar på en bluffprodukt. Dessa kan Bella blåsa utan att ställas till svars.
     Stora företag är inte viktiga i hennes liv då de, som du säger, genomskådat henne. Istället dyker hon ned i havet av företag som säljer kinaprodukter och krimskrams. Tro mig, de står på kö! De struntar i hennes image så länge de får trenda med sin produkt och bli lite igenkända/ associeras med en ”kändis”.

     Det är så tråkigt att småföretag har så mycket pengar att kasta på marknadsföring och skiter i vem de gör samarbetet med så länge denne är villig att typ raka sig i en Bentley.
     Hon tar ändå över 100.000 kr för ett samarbete.

     Ni som har läst ekonomi har säkert insett att bella idag är en cash-cow. Hon var en ”star” för några år sedan men nu är huvuduppgiften att pumpa in så mycket pengar som det går innan hon måste påbörja något nytt och spännande.

     Svara

      Av hennes senaste samarbeten verkar hon snarare mer och mer desperat. Tror att hon gör nästa förflyttning till ”hund” enligt BCG matrisen.

      Svara

       Så kanske det är!
       Det väller dock in samarbeten och IL utnyttjar varenda ett! Kassakossa påväg mot hund. Undrar vad som blir nästa steg?

       Svara

        Dåligt rykte tar tid att skaffa sig och det tar ännu mer tid att vända det. IL har aldrig riktigt lyckats få till ett strategiskt samarbete med ett tyngre varumärke. Just nu tar hon vad som helst som får månaden att gå runt.
        Det bestående intrycket är att hon inte blir insläppt i finrummet.

        Svara

   Jag tror inte det här kommer att ”fälla henne” men jag tror att det här ytterligare spär på hennes nerförsbacke. Som det ser ut nu så ser man att Löwengrip, skönhetsprodukterna, lyckas komma in lite här och där, men att varumärket Blondinbella, tydligen inte säljer. Det ser man på de märkliga reklamsamarbeten hon gjort det senaste året. Jag tror att när personalen på Löwengrip får möjlighet att sälja och presentera Löwengrip utan Blondinbella i släptåg så går det helt ok. Men Löwengrip drar inte in tillräckligt med pengar för att sponsra Blondinbellas livsstil (plus anställda, kontor, produktion etc), därför gör hon så mycket reklam för annat i sina kanaler.

   Om Blondinbella fortsätter att sjunka som varumärke kommer det kanske påverka Löwengrip framöver också. Är de smarta plockar de bort Blondinbella som ansikte utåt redan nu och bygger upp ett varumärke som inte är beroende av hennes ansikte och rykte.

   Svara

    Om inte så får det nog ändå en hel del företag att tänka lite längre angående samarbeten med influenser. Vilket ändå är en fantastisk grej som kan komma ur denna härvan!

    Svara

     Jag måste verkligen erkänna att jag missunnar dem deras livsstil!
     Jag tycker inte att de förtjänar att leva så flott. Det är ok att Angelina Jolie och typ Madonna lever flott men just influencers är något jag bara stör mig på.

     Sen frågar jag mig själv hur många som gärna byter liv med mig och anser att jag lever i lyx och överflöd utan att ha lyft ett finger…

     Svara

      Det är tråkigt med missunnsamma människor.
      Att det går bra för andra är väl inget att bli bitter för?
      Lycka har inget med pengar att göra, livskvalitet handlar mer om andra saker som jag tror många influensers vet för lite om. Dock långt ifrån alla, det finns så många bra t ex Underbara Clara.

      Det som stör mig är personer som skor sig ekonomiskt genom att lura andra. Typ ingå samarbeten och säga att en produkt är fantastisk enbart för pengarna. Men många influensers bort samarbeten de inte stor bakom vilket är så bra.

      Svara

       Det är nog därför jag har problem med just influencers. Jag bryr mig inte om en atlet eller skådis tjänar multum men just influencers….

       Kanske för att de känns så falska konstant! Finns väl inget värre än falska människor som vill tjäna på andras naivitet.

       Svara

        Jo men det finns influensers som verkligen lägger ner hela sin själ i att skapa inspirerande innehåll på dina konton och då är det klart att de inte kan lägga ner den tiden gratis utan vill man läsa och ta del av innehållet får man acceptera att det blir en del reklam.

        En som gör detta bra är snickarglädjen t ex som inspirerar mig mycket.

        Det finns olika typer av influensers som tur är.

        Svara

         Tyvärr är det ju inte de influencers som verkligen lägger ner tid, energi, tanke, och arbete på sina kanaler som tjänar de största pengarna.

         Svara

    Tippar på att Bella snart säljer in samarbeten själv. Det blir billugare att släppa hela businessfasaden och återgå till en enkel bloggerska. Tänk vad hon kan spara in om hon slutar tramsa omkring och slänga pengar i vädret.
    Jag förstår inte hur hon kan ha en personlig assistent, makeup-artist, kock, hemmateam och alla andra påhittade jobb. Det är ju knappast så att Bella jobbar 9-17, att själv sköta sina samarbeten och köpa färdigmat/halvfabrikat samt sminka sig själv måste ju minska utgifterna grymt mycket.
    Hon kan behålla krämerna som sidoprojekt men hålla sig utanför, som du säger. Då får de som kan sin grej få jobba utan att Bella kommer in och bestämt sätta karamelldoft på sina produkter. De får sköta marknadsundersökningar, kolla konkurrenter och utveckla produkter utefter rådande efterfrågan och inte Bellas personliga behov.

    Men vi vet alla att Bella hellre sjunker med alla företag än att ifråntas titeln ”entreprenör”.

    Svara

   Jag tror faktiskt att det är sämre för henne än vad man tror. Alltså folk är inte dumma. Det räcker med att se hennes påhitt i tidningarna och gå in på hennes blogg och sedan kolla hennes få följare på ig för att fatta att hon inte är 20% av det hon försöker påvisa. Och jag tror absolut att det här kommer att påverka henne negativt.

   Svara

    Som min arabvän säger: från din mun till Guds öra! Håller tummar och tår och tassar.

    Svara

     haha älskar ordspråk.

     Svara

      Ska nog starta en tråd om ordspråk imån. Ladda upp med dina bästa så hörs vi på ös! 🙂

      Svara

       Åh jag kommer dit! 🙋🏼‍♀️

       Svara

  Förstår Clara fullt ut. IL urholkar värdet (och värdigheten tbh) i branschen, inte alls konstigt att man som ”seriös” influencer blir frustrerad.

  Svara

   Det löser majoriteten av ”influencers” bra själva….

   Svara

    Majoriteten av influencers får inte utmärkelser som ”Näringslivets mäktigaste kvinna”…

    Svara

     Fick hon utmärkelsen pga antal följare?

     Svara

      Va? Var det en retorisk fråga?

      Svara

      Ja. Utan sina följare hade hon INTE fått denna utmärkelse.

      Svara

  Litegranna som att Bella medvetet eller ej inte forstar orsak och verkan vare sig det galler manniskor eller foretag! Hon bryr sig inte och eller blockerad. Radio programmet var ju ok men en uppgorelse med fadern!

  Att kla ut sig eller try to be somebody else det hor ju ungdomen till. Femton till tjugo ar
  Jag foljer inte med I cirkusen dagligen men under Simons tid sa diskrimrnerades aldre jag forstar att han hoppade av nar den nya malgruppen riktade sig till aldre kvinnor. Vi som inte var ja sagare blev kontaktade med nicknamnet Astrids dotter. ISABELLA S lyxliv kan aldrig skyllas pa nagon annan, Camilla!
  Hon hoppade av karusellen vid hamngatan fast det ar klader hon kan & det riktigt bra! Jag ar mogen medelalders och pa min tid fick man sjalv badda sangen eftersom hon tog upp det som ett trauma nar hon flyttade hemifran. I en stiftelse ska man verka for att gora gott at andra, det har jag valdigt svart att tro! Nu har jag gett bade ris och ros! Da jag fortfarande befinner mig I Norge vill jag be om ursakt for de uteblivna prickarna.

  Svara

   Skulle du vilja förtydliga din kommentar? Jag är inte säker på att jag riktigt hänger med…

   Svara

    Lång kommentar utan ett begripligt innehåll.

    Svara

    Menar att isabella inte bryr sig eller tar till sig av kritiken! Att under de senaste dagarna skyller man pa bloggbevakning att Isabella far ta emot kritik och det tycker inte jag ar ratt! Expressen har foljt henne lange. Tycker allmant att hon ar ansvarslos och ska man syssla med stiftelsearbete ska man ha en helt annan bakgrund an att vara reklampelare. Vad jag sager att att jag tror Simon hoppade av

    Nar det blev for mycket kackel. Jag vet inte

    Svara

     Aha, då är jag med!
     Och håller delvis med dig i det du skriver. Tack för förtydligandet! 🙂

     Svara

   Är du säker på att du har alla fjordar hemma?

   Svara

   Jag vill gärna förstå. Men gör inte det. Kan du dela upp varje ”påstående med en förklaring och bakgrund till påståendet?

   Svara

   med tanke på hur det här är skrivet kan jag absolut tänka mig att personen varit anställd hos blondinbella

   Svara

    Det kan också vara en person med annat modersmål än svenska.

    Svara

   Snälla förklara det där med Astrid dotter? Har ju jobbat hos Isabella, sagt emot, och då fått anonymt skäll av nån som kallade sig Astrid dotter?? 🧐🤔

   Svara

  Mycket märkligt att skicka ut inbjudningar till stiftelsen bara några veckor innan den går av stapeln. Känns inte så seriöst. Kalendrarna är liksom fulla… Eller är det kanske bara en födelsedagsfest med lite ”resning” som efterrätt?

  Svara

   Till galan alltså…

   Svara

   Vad är detta för gala?

   Svara

   Om inte annat är den 21 oktober en måndag så folk kanske inte är så uppbokade. Fast om hon vill bjuda in högt uppsatta skulle man ju kunna tro att de är uppbokade även en måndagskväll i oktober.

   Svara

  Ot men nån mer som är lite halvförvånad över att kenzas parfym inte sålt slut på över en vecka? Tänker på Bianca och Linns parfymer för nordicfeel som sålde slut på typ 15 minuter.

  Svara

   Nej jag är inte förvånad, hon känns riktigt off och det verkar som att en del vänt sig mot henne efter att de lyssnat på hennes podd.. så inte konstigt. Sen tycker jag ingen influencer har eller har haft Bianca-effekten.

   Svara

   Nej jag är inte förvånad. Fler, kanske du😉, har skrivit frågan tidigare.

   Det är ett gammalt försäljningsknep att ”bara ha ett få antal kvar”.

   Alternativt producera få för man är osäker ifall det säljer.

   Kanske har de tänkt att hennes parfym skall finnas under en längre period. Det här att ”det säljer slut”, hur ofta ser du det på etablerade märken?

   Så där, tack och hej.

   Svara

    hej kenza!!
    Det är ju ren fakta att biancas parfym sålde slut och det kom inga fler i lager, så att du pratar om försäljningsknep passar inte i det här fallet i alla fall.

    Svara

   Vi vet ju inte vilka kvantiteter parfymerna beställts i, det är möjligt att de producerats många fler av Kenzas eftersom trycket på tidigare influencerparfymer varit så stort.
   Nu ska den ju BTW kunna beställas i flera länder (b.la. Polen där hon har vääääldigt många följare ifrån) så tror nog att det ger försäljningen en rejäl skjuts.

   Svara

    nä, varför skulle kenza sälja fler parfymer än Bianca? känns helt osannolikt. Är inte förvånad alls. Har gått två veckor och parfymen finns i lager, det ser helt enkelt inte bra ut för henne.

    Svara

  Tycker faktiskt det är lite osmakligt att man som influencer/bloggare offentligt gläds åt att det går dåligt för en annan. (Nej jag är inget Bellafan)

  Svara

   Inte heller ett bellafan alls men jag tänker bara på hur det varit om det handlat om någon annan influencer. Det hade blivit offentlig pajkastning mellan underbara Clara och denne tills alla fått skrikit sig nöjda. Säga vad man vill om Bella men hon håller sig i alla fall från att offentligt bemöta och försvara allt som skrivs om henne. På gott och ont.

   Svara

    Håller med, osmakligt och pinsamt. Vuxna medelålders människor som beter sig och smutskastar andra.. vidrigt. Bella sjunker inte till samma låga nivå, hon är bättre än andra på vissa sätt iaf, dessutom är det hon som gått i bräschen och inspirerat andra till att blogga och starta företag via soc medier. Pinsamt av Clara. Skäms.

    Svara

   Jag kan bara svara utifrån mitt perspektiv:
   Jag skulle aldrig önska henne motgång på personligt plan. Jag hoppas att hon får behålla hälsan och sina barn. Jag vill ju inte att hon knäcks så hårt att socbidrag blir hennes huvudsakliga inkomst. Inte heller önskar jag se henne vid 45 års ålder ensam, sjuk och pank med en husvagn som adress.

   Dock så missunnar jag IL det liv hon försöker övertala oss att hon lever. Privatjet, stora tomma hus, resor till Rivieran, personlig kock, dyra kläder och företag som rullar på trots alla lögner.
   Jag vill mest att hon dras ned på jorden och påminns om hur det känns för oss dödliga som inte ljuger och manipulerar.

   Jag skulle helt enkelt vilja att Bella-människor visar mer tacksamhet. Nu känns det som att de anser sig vara överlägsna och därför förtjänar de att leva i överflöd utan att tänka på konsekvenserna.
   Det ligger lite i människans natur att vilja skratta sist. Jag vill skratta nu. Sen kan vi gå vidare och hon får göra precis som hon vill bara hon påminns om att hon en dag varit utskrattad och väljer att lära sig av denna läxa. Sen är det väl inte särskilt hälsosamt för mig att tänka såhär men jag har tråkigt!

   Svara

    Att ”Fartblinda” spelats i Bellas hus är så träffsäkert, där bor ju bevisligen en fartblind.

    Svara

   jag håller med, jag är inte missunnsam men jag förstår dessa influencers som är emot henne. Det är som att en sångare typ förvränger sin rösthelt i studio och alla runt om hyllar denna för vilken fantastisk röst hen har fast den inte kan sjunga. Det är lite så med blondinbella.

   Svara

   Fast hade hon levt det liv hon lever men nått dit på ett ”ärligt” sätt hade ju folk hyllat henne. Det är bara det att folk vet att hon inte är ärlig och antagligen skulle gå över lik för att nå dit hon vill som gör att folk äcklas av henne och missunnar henne allt gott. Visst, finns det personer som till och med då hade missunnat henne men avundsjuka finns alltid. Dock tror jag absolut inte det hade varit som det är nu. Jag menar bara hennes stiftelse grej och själva grejen att utnjyttja något gott för att tjäna pengar är bara så äckligt det blir. Och hon har massa såna exempel på sitt samvete.

   Svara

    Men snälla.. hon tjänar inga pengar på sin stifetlse, sluta ljug och försök fatta det! Hon har inspirerat en hel bloggvärld och fått andra att våga satsa och starta företag, andra tar efter Bella och har tagit till sig hennes råd och tips. Hon har gått i bräschen för andra, hon har inspirerat andra. Snart kommer även andra starta stiftelser också var så säker, men då kanske ni inte kommer klaga och skamma det gissar jag. Hon är inte mer oärlig än andra och går inte mer över lik än många andra, andra bloggare/influencer är mer skenheliga och går inte ut med sina strategier och är inte lika ärliga – där har du skillnaden. Isabella försöker inte smutskasta och sänka andra kolleger och konkurrenter heller som vissa andra gör.

    Svara

  Instämmer Hejp. Ännu märkligare att stiftelsen officiellt ännu inte finns. 2000 kr per person som anges som ideell gåva eller liknande. Samt lotteri! Barnsligt formulerad inbjudan. Inte trovärdigt att gå på den tillställningen. Troligen kommer folk som ”måste ” gå då de har anknytning till vissa företagsledare. 200 x 2000= 400 000 rakt ner i en ficka hon har makt över. Hu!

  Svara

   Är man så korkad att man skänker pengar till en stiftelse som inte finns, och dessutom när det är Isabella Löwengrip som står bakom, då får man skylla sig själv.

   Svara

   Men är sånt ens lagligt? Att ta inträde i en stiftelsen namn om den inte finns?

   Svara

    Det står att i samband med att man tackar ja så kostar det 2000 kr per person i donation till stiftelsen. Ingen moms med mera då antar jag.

    Svara

     Hon kommer ju att sno pengarna. Hur naiva är folk egentligen?

     Svara

      Men sluta! Pengar i en stiftelse kontrolleras och det är inga pengar som hon själv tjänar eller kan använda för egna syften utan går till välgörenhet. Hon kan inte sno pengarna, snälla.
      Var har du sett inbjudan? Var kan man se den?

      Svara

       Men stiftelsen finns väl inte än?

       Svara

   Skulle vara intressant att se vad som står i en sådan inbjudan. Kanske någon kan foto av den och skicka den till Cam?
   T ex hur dessa 2000 kr ska betalas. Till vilket konto t ex pengarna ska skickas.
   För det är väl inte tänkt att man ska komma med pengarna kontant?
   Är det fortfarande Löwengrip Invest som är stiftelsen eller finns det nu en juridisk person som motsvarar denna stiftelse?

   Svara

    Vaddå? Tror du inte jag kommer få en egen? 😉

    Svara

  Underbara Clara har skrivit tidigare ett kryptiskt inlägg om influencers där hon riktade känga mot Isabella. Där skrev hon aldrig vem hon menade men om man läser lite mellan raderna förstår man att det är Löwengrip hon menar. Så jag är inte förvånad över hennes story.

  Svara

  För vissa är det bara att nypa sej i armen…. och gasa på 🙂
  Kanske inte så länge till.

  Svara

  Men vad är Mapiful för företag egentligen? Kartor liksom, kan man förvänta sig så mycket försäljning verkligen? Vore mer intressant att höra från mer etablerade företag med lite mer tyngd i.

  Svara

   Ganska logiskt att försäljningen minskar vid nästa gång och går bättre första gången, eller.

   Svara

   Det är ett globalt e-handelsföretag startat av någon kille i Göteborg som tydligen är väldigt framgångsrikt. De har byggt upp stor försäljning världen över via influencer marketing och har 226.000 följare på instagram.

   Svara

  stories idag kl 13:20 slutar med att hon står och fnissar under en pantbank. Roligt.

  Svara

   Varför måste hon gapskratt i varenda story???

   Svara

   Hon är som ett evigt barn. Peter Pan i kvinnoform.

   Svara

  Camilla.

  Hur ser siffrorna ut idag? Har du sett säljmaterialet som det snackas om?

  Svara

  Vad jag inte begriper är varför företagen vill samarbeta med Löwengrip. Om en tittar på följarskara samt engagemangsnivå av detsamma så är engagemanget väldigt lågt i förhållande till följare. Det är ingen rocket science att utläsa det.

  Svara

   Det har jag reagerat på hos andra också. Tittade till en på insta gällande en annan sak. Hon har 30.000 + följare och har inte varit aktiv på ca åtta månader. Och jag tycker mig se detta fenomen ganska ofta.

   Svara

  Det märkts allt för tydligt att detta är FÖR personligt för dig att skriva om Camilla. Det blir liksom… en obehaglig känsla i magen över hur du verkar leva upp.

  Svara

   Presic. Väldigt obehagligt.
   Och titta bara på hur hon svarar i den andra tråden. Det var visst en öm tå som träffades där. 🤔
   Hon borde ta sitt eget råd till Cissi. Lägg på locket, ta en paus från sociala media och va med dom hon älskar.

   Svara

   För personligt? Snarare att det blir personligt för dig. Det blir liksom kortslutning på dig. Error

   Svara

   Hur märks det tycker du? Eller är det lite härskarteknik som visas upp……….känns lite…… obehagligt sådär i magen.

   Svara

   Men då ska du ju sluta vara här, om det blir obehagligt för dig…

   Svara

    Jag håller med den första kommentaren 16.29 om att Camilla verkar vara väldigt engagerad på ett personligt plan. Dels på grund av antalet dagliga inlägg om Bella samt tonen i dem, dels på grund av den stora skadeglädje som (pinsamt) tydligt lyser igenom de inlägg som skrivits efter Expressens artikel.

    Emanuel Karlstens intervju med Camilla i sin podd (visst heter den Mediepodden?), belyser väldigt bra det problematiska i att som Camilla påstå sig granska Bella och andra, när bloggen inte följer grundläggande journalistiska principer som t ex att belysa båda sidor, och inte dra egna slutsatser på alltför lösa boliner.

    Det fungerar inte att som Camilla tidigare gjort, beklaga sig över att vanlig media inte tar hennes granskningar om Bella på allvar, samtidigt som hon bedriver en skvallerblogg som inte arbetar journalistiskt. Det går inte att kombinera granskningar med oseriösa skvallerinlägg och samtidigt förvänta sig att ha hög trovärdighet.

    Svara

     Tycker för övrigt även att det är synd att Camilla väljer att inte besvara seriös konstruktiv kritik, utan istället bara besvarar oseriös kritik där hon lätt kan känga till och plocka lätta poäng. DET finns det uppenbarligen ganska så gott om tid för?

     Svara

      Det handlar inte om tid, utan mer om att jag inte är intresserad av att ha en blogg fylld med ”svar på tal-inlägg och kommentarer”. Jag har sett det ske och det är inte kul för någon.
      Men..bara för att jag inte bemöter och bekräftar en kommentar med relevant och konstruktiv kritik med vändande post till skribenten så betyder det inte att jag inte läser den, noterar den, tar med mig den och applicerar den i mitt fortsatta arbete.

      Man kan se det så här:
      Om jag hade varit på löpet och anklagats för att exempelvis ha använt bluffsiffror för att förhandla fram ett högre arvode på samarbeten mm så kan jag garantera dig att jag skulle bemöta det.

      Handlar däremot kommentaren mest om att jag är dum i huvudet, och/eller är dum mot någon influencer de dyrkar så kommer jag inte bemöta det seriöst.
      Så det beror på, men hittills har jag inte varit på löpet av den här anledningen så det har inte funnits någonting att bemöta enligt mig. Helt okej att inte hålla med. 🙂

      Svara

       Nä du tar knappast till dig av befogad kritik vare sig du svarar på det eller inte.

       Folk säger till dig att du gör dem illa. Du svarar dem att sluta vara kränkta, det är bara en känsla och den går över. Tyra har sagt det, Elaine sa det, Anna B, Dessie, LD mfl.

       Ditt svar blev att köra fingrarna i öronen och sjunga lalalal; jag har inget ansvar. Jag har iiiiiinget ansvar. Det är andras fel. Inte mitt.
       Inte förrän det är försent och långt senare som flera år efter, kryper du till korset och ber om ursäkt. I bästa fall.

       Svara

        Okej, tack för feedback.

        Svara

         Ironi?

         Svara

         Du kan till viss del strunta i den negativa kritiken, så länge den inte blir för massiv. Jag gissar att du ser i statistiken vad som generar flest kommentarer och besök? DET tycker jag är viktigt, för att inkomsterna ska bli så bra som möjligt och jag skäms inte ett jävla dugg för den inställningen.

         Vanligt folk ska kunna tjäna pengar, utan att ta för mycket hänsyn till kreti och pleti. Det finns ju massor av företag som gör stora vinster och inte tar hänsyn till hur deras lönsamhet påverkar omgivningen i negativ riktning.

         Svara

        Camilla har inget att be om ursäkt för.
        Hon vet nog precis vad hon kan/får skriva utan att det ska bli några repressalier.

        Svara

       Du vill inte ha en ”svar på tal-blogg” där du bemöter seriös kritik. Varför ger du då ofta just svar på tal, men endast på oseriösa mindre intelligenta kommentarer där du med lätthet kan mästra genom härskartekniker. Är DET bättre menar du?

       (Mina kommentarer är de skrivna 22.31 och 22.38).Varför släpper du inte igenom det jag skriver? Finns ingen anledning, så berätta gärna?!

       Är smått enerverande att se vilka otrevliga kommentarer som får stå här, när man aldrig skriver något liknande själv. Är tredje gången detta händer ”oavsiktligt” nu.

       (Skriver nu på annat nät. Mitt alias-namn är annars Lu.c.y. Utan dumma punkter då förstås).

       Svara

  Pingis föder barn nu!

  Svara

   Det var på tiden!

   Svara

   Zzzzzzzzz….

   Svara

   På gymmet?😅

   Svara

   Nä. Det kommer nog en hantel istället för ett barn. Så mycket gymbilder vi har sett så…

   Svara

  Tror att många influencers tänker så.. vet att bianca också pratade om henne i sin podd och mer eller mindre sa att hennes kidnappningskupp var en pr-bluff.. men det raderades såklart.. så jag tror verkligen inte folk är så icke-vetandes som det ges sken av från blondinbellas håll.

  Svara

   Lite kul Hur Elsa Billgren i gårdagens blogg tryckte lite extra på värdet av autentiska och ärliga bloggare, och lyfte fram en kvinnlig sådan. Kändes som hennes kryptiska svar på Bella-debaklet.

   Svara

  Underbaraclara röt ifrån redan för nio år sedan. I och för sig rörande en annan fråga, men så sjukt välformulerat och något som många (inte minst i kommentarsfälten här inne) borde tänka på.

  https://underbaraclaras.se/2010/07/10/dagens-citat-blondibella/

  Svara

   Svårt att hitta ett större troll än Emma när det gäller Bella

   Svara

   Ett tag fick jag tydligt känslan av att Clara blev avundsjuk på Isabella – ungefär när jag själv tänkte „va faan??!“ i samband med att en annan kategori av lyx visades upp. Till skillnad från Alex och Amanda verkade det som att hon blivit stenrik i smyg – utan PR-företag, poddar, shower och framgångsrika böcker. Nu fattar jag ju att hon bluffade sig fram till väldigt stor del. Det var verkligen „fake it till you make it“ som huvudstrategi. Hennes utgifter har antagligen varit galet höga och hela hennes företagande verkar vara ett skämt – ett rätt dåligt sådant.

   Svara

  https://www.youtube.com/watch?v=cl4cLEToPfc

  denna låten kanske isabella ska lyssna på:D

  Svara

  Jag tycker faktiskt det är mer än rätt att Bella granskas. Speciellt när det är bevisat att statistiken är falsk. Det känns oschysst att köra ett sådant fulspel när det finns influensers som faktiskt försöker göra något bra av sina plattformar.

  Svara

  susantornqvist skriver på sin instagram att människan sen är dryg på att svara det ska vi inte bry sig om.
  Äntligen tappar dessa sketna influencers följare så de kan tjäna mindre på oss 😛
  ag försöker så att inte stressa upp mig, att tänka det rättar till sig 🌾 men det är inte alltid så lätt, baksidan av det här jobbet är ju ibland att kämpa i motvind. Att ha sånt man själv omöjligt kan styra över som styr över mig. Algoritmer, likes & kommentarer sånt som styr över hur våra bilder syns. När dom ändrar algoritm blir allt upp & ner, man syns inte. Det må låta löjligt att ens bry sig om en sån oviktig sak, men när det är ens jobb så är det inte alltid så lätt att bara skaka av sig. Det må tyckas störande med samarbeten men det är ju det vi lever på som gör att jag / vi kan leverera material all övrig tid med. Jag vet inte om jag gått och blivit skit kass på det jag gör eller om algoritmerna spökar igen men dom senaste dagarna är det som att stå i ett träsk med kvicksand och försöka ta sig upp. Så om ni gillar det jag gör, mina bilder , så snälla lämna ett ♥️ & en liten kommentar. Det tycks verka oviktigt och otroligt töntigt men i en algoritmstyrd instagram värld betyder det mer än ni kan tro♥️

  Svara

  susantornqvist skriver på sin instagram att människan sen är dryg på att svara det ska vi inte bry sig om.
  Äntligen tappar dessa sketna influencers följare så de kan tjäna mindre på oss 😛
  ag försöker så att inte stressa upp mig, att tänka det rättar till sig 🌾 men det är inte alltid så lätt, baksidan av det här jobbet är ju ibland att kämpa i motvind. Att ha sånt man själv omöjligt kan styra över som styr över mig. Algoritmer, likes & kommentarer sånt som styr över hur våra bilder syns. När dom ändrar algoritm blir allt upp & ner, man syns inte. Det må låta löjligt att ens bry sig om en sån oviktig sak, men när det är ens jobb så är det inte alltid så lätt att bara skaka av sig. Det må tyckas störande med samarbeten men det är ju det vi lever på som gör att jag / vi kan leverera material all övrig tid med. Jag vet inte om jag gått och blivit skit kass på det jag gör eller om algoritmerna spökar igen men dom senaste dagarna är det som att stå i ett träsk med kvicksand och försöka ta sig upp. Så om ni gillar det jag gör, mina bilder , så snälla lämna ett ♥️ & en liten kommentar. Det tycks verka oviktigt och otroligt töntigt men i en algoritmstyrd instagram värld betyder det mer än ni kan tro

  Svara

  En sak som jag tycker är märkligt är att den nya agencyn skulle syssla med privatplan, filmindustrin, välgörenhet och hotell. Men deras första jobb handlar om en bärbar ultraljudsapparat … (?)…som de ska lansera i Sverige?? I Sverige, där ingen har ett behov av en bärbar ultraljudsapparat. Eller kommer det bli den nya innegrejen? Finns i rött, gult, blått och grönt, swipa upp..

  Svara

   Kan man raka benen med den?

   Svara

    Man kan scanna sin influenserhjärna och se hur många IQ-poäng som eventuellt finns kvar.

    Svara

  Ärligt talat så tror jag att det är många som vet mycket men orkar inte lägga sig i och ta fighten. Folk sköter sitt men är så klart små avundsjuka (om man säga så) för att Bb fick hålla på så här så länge… Iom att det finns folk som kan mer, studerat mer, har mer erfarenhet etc men som inte fått lika mycket uppmärksamhet etc som de också förtjänar.

  Svara

  Märkligt, det fanns ett inlägg på IL story för en stund sedan om tandblekning. Jag skulle visa det för en tandläkare med frågan om det verkligen är bra att bleka sina tänder så ofta. Då var inlägget borta, men på bloggen finns det kvar sedan några dagar. ( vet ej om det var samma produkt) Känns nästan som jag drömt det , kanske en biverkning av alla dessa reklaminlägg. 🙂
  Varför plockas det bort så snabbt? IL sa att man kunde bleka varannan dag, det kanske var fel , för det låter väldigt ofta.

  Svara

   Två gånger i veckan var det väl hon sa att hon blekte tänderna? Har dock svårt att tro att hon använder sig av hemmablekning.

   Svara

   Inläggen på instastory finns bara 24 timmar.

   Svara

    Ja. Men detta försvann efter två timmar.

    Svara

  Två gånger i veckan på blogginlägget , men varannan dag i det raderade storyinlägget. Kanske därför det togs bort.

  Svara

   Story inlägg raderas automatiskt efter 24 timmar.

   Svara

  Inlägget låg kanske uppe högst en timme o sist i pågående story. Borde varit kvar till 16 tiden imorgon.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.