Isabella Löwengrip raderar all kritik efter Expressens granskning

Vad spexigt att Bubbleroom använder MaxMara och NK-påsar till sina kläder.

Det måste vara bråda dagar för kommunikationsansvariga Marisol Was efter Expressens avslöjande igår. 
ALL form av kritik och/eller omnämnande av Expressens artikel raderas omedelbart på Instagram och stoppas före publicering på bloggen, i någon form av strutsig ”huvudet i sanden-damage control”.

Isabella Löwengrip tänker kanske att detta är smart, att låta stormen blåsa förbi, men jag tror att det snarare kan ha motsatt effekt.
Att eftersom Isabella låtsas som att det regnar så kontaktar läsarna företagen direkt istället, företag som nu insett att de kanske blivit förda bakom ljuset av Isabella i denna, något kostsamma historia?

Det här tycker jag är lite intressant:

En annan aktör Isabella Löwengrip har samarbetat med det senaste halvåret är Mat.se som ägs av Axfood. Bolagets presschef Claes Salomonsson medger att de inte vet hur många läsare Isabella Löwengrip har.

“Det går inte att kontrollera, vilket vi önskar att det gick. Hela fenomenet är så nytt”, säger han till Expressen.

Det är klart det går att kontrollera!
Enkelt är det också…
Herregud, är det vad Isabella och hennes hejdukar slagit i dem?
Att det inte GÅR?
Snarare handlar det om att Isabella inte VILL, eftersom hennes faktiska siffror är ett fragment av de hon påstår sig ha, men att det inte skulle gå är bara ytterligare en i raden av Isabellas bluff-strategier.
Det kallas Google Analytics och visar i princip ALL information som går att efterfråga idag.

När jag avslöjade Isabellas statistiklögn och faktiska siffror förra året så var jag i kontakt med flera advokater som efter att fått ta del av uppgifterna menade att detta kan röra sig om både avtalsbrott och bedrägeri.
Att de företag som Isabella lurat kan ta detta vidare och stämma henne, något som skulle kunna bli både en riktigt dyr historia men också en rejält pinsam sådan.

242 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Go go go! Måtte nåt hända. Detta är faktiskt bedrägeri och ingenting annat!

      …och storhetsvansinne…

      Men nu får ni sluta! Ge er med erat otäcka sjuka dreev och smutskastningskampnaj – VARFÖR vill ni så gärna sänka Bella?? Hon har inte lurat företag eller ”blåst de på pengar” som bloggbevakerskan skriver och påstår – det är ju helt utan grund och något hon däremot kan bli fälld för om hon anmäls. Det är sjukt hur bevakerskan (bluffmakerskan) håller på och vrider och vinklar för att smuskasta och att hon får hålla på oemotsagd. Hon här raderar kritik också i massor, hon blockar så fort nåon skrivit kritik om henne eller försvarat IL då blockar hon det ipnumret. SÅ hon ska inte säga något.

        Klart hon lurar företag när hon vägrar visa den korrekta statistiken. På vilket sätt är det svårt att förstå för dig?

          +10000

          Bara lägg av!! Vilket företag har hon lurat? Inget som påstått det ialla fall. Sluta ljug, du vet inte om hon förvägrat företag det och vadå korrekt statistik – svårt att få fram exakt statistik, men hon visade sidvisningar och det är inte fel.

            Alltså måste ju bara älska dig ändå…

            Vilken dedikation, kort näsa och tjockt jävla pannben! Hade jag haft hälften av vad du har hade jag varit trippeldoktor (psykologi, ekonomi och juridik) och helskitit i övriga livet 🙂

            Får vi se dig i kommande säsong av lyxfällan när du tjackat tre plattor, två datorer och en ny telefon som du har olika surfabonnemang till så du behöver sälja din säng på loppis i Trollhättans centrum? #soworthit

            Vilka hon lurat?! How about ALLA FÖRETAG hon sålt in samarbeten m hjälp av falska siffror?

              Men du vet väl inte att hon sålt in samarbeten på falska siffror? Vem säger att hon gjort det och vad vet du om det?

            Who are you??

            Det är inte fel att visa sidvisningar OM man uppger att siffran är just sidvisningar. Det är dock fel att uppge siffran för sidvisningar men påstå att det motsvarar unika läsare när man vet att samma läsare kan ge flera sidvisningar eller att summera läsare/följare från olika plattformar när man vet att dessa överlappar och att man då räknar samma läsare flera gånger.

          Fast om företagen verkligen hade varit intresserade av att veta hennes statistik så hade de ju tagit reda på det ?

            Inte om de får information att det inte går att visa på det sättet? Inte som att företagsledningen har koll på Google analytics..

            Enligt artikeln är det ju ett företag som har reagerat, där det visades antal sidvisningar men sa att det var besökare. Och något företag har trott, utefter hennes ord, att det inte gått att ta fram den statistik de efterfrågat.

              Men de säger ju inte att de sagt att det var besökare utan att de visat sidvisningar och det är ju inte fel. De påstod ju inget annat, de lurades alltså inte. Nej det går inte att få fram exakt antal unika läsare per dag men ett hum och sidvisningar går.

              Vilka förtag efterfrågar att få veta exakt antal läsare varje dag iför ett samarbete? Tror inte det exakta dagsatalet är särskilt viktigt. Sen är det väl inget ni behöver bekymra er om, det är väl upp till företagen om de vill samarbeta med Isabella och är beredda att betala det som hon begär, det är ju frivlligt och de förstår nog att hon har en stor blogg iaf oavsett hur många läsare exakt.

              Sidvisningar är besökare förresten, det betyder antal besök på sidan men kanske inte unika personer. Dock är antal unika personer svårt att mäta exakt, alltså svårt att veta den exakta siffran för just unika besökare. Inte fel att visa sidvisningar så länge de är öppa med att det är just sidvisningar vilket de ju var.
              Sidvisningar = besök på sidan.

        Alltså vem är du? Jag är så nyfiken på dig.

        Kämpa, Marisol!

        Tänk om du faktiskt kunde förstå innebörden av drev och smutskastning och få lite perspektiv i ditt liv.

        Du glömde ”sjukt”! ???

        ..men det är väl snarare Expressen som gjort en granskning, som Camilla refererar till, vad pratar du om?

          Men hen tror ju att Expressen skrivit sin granskning baserat på vad jag anser om Isabella och att de inte gjort något som helst grävjobb själva. Snacka om att förolämpa Frida på Expressen. Och tror man det så är ju allt det här MITT fel. Så klart…för det känns som det mest rimliga…eller hur?

          C-milla skriver egna saker och lägger till, hon kryddar, vrider och vinklar. Du ser nog också hur hon vinklar och vrider för att få det till så som hon önskar – i sin iver att smutskasta och sänka Isabella. Bevakerskan är ju fullkomligt galen. Håller på att kontaktar företag för att IL inte ska få samarbeten – så har hon ju hållt på länge, i flera år. Hon drevar och uppviglar här, hon är ju galen. Hon är ju besatt av att sänka IL av någon anledning, innan var det t-ra. De som vet de vet.

            De som vet de vet? Ja, det är nog i så fall bara du skulle jag tro och ändå är det JAG som kallas galen två gånger i din text?
            Jag får nog ta och tacka för ditt deltagande här och be dig hitta en annan plattform att skriva skit på för nu har jag tröttnat på dig, men så är jag ju tydligen galen också.

            Haha omg. Hur mår DU?

            Tycker nog att du verkar vara den mest galna här.

        Kan inte du (Anonym 14:23) berätta din bild av hur du ser på Isabella och det som Expressen skriver?

        Jag tror anonym 14:23 är Bellas klon Gabriella som försvarar med näbbar och klor, ingen människa kan vara så ihärdig, envis och enformig utan det måste vara en robot.

        Ja alla är alltid så tykna och besatta av att kränka bella bara för att hon är en genomärlig feministikon vars like inte setts sedan Jesus mamma Maria blev befruktad ur intet. Jag tror på dig Uttern och Jultomten.

        Blondinbella börjar med ett varumäkesintrång och byter namn till Spotlife
        Konflikt med blogg portalens ägare – betalar inte
        Konflikt med bloggare – betalar inte
        Konflikt med lagen gör sliskig smygreklam

        All kritik kommer väl alltid bara ur ren svartsjuka

        Spotlife startades som Spotlight och ett klockrent intrång
        https://www.dagensmedia.se/nyheter/spotlight-blir-spotlife-efter-hot-om-stamning-6225601
        Spotlight blir Spotlife efter hot om stämning
        Bloggnätverket Spotlife promotar och coachar bloggar i utbyte mot intäkter för annonssälj. Nyligen genomförde bolaget en bloggtävling som marknadsfördes på ett flertal stora bloggar, då under namnet Spotlight.
        https://spotlightpr.se/
        Spotlight är en PR-byrå i Stockholm som sex år i rad rankats som en av Sveriges bästa byråer. Tillsammans med våra kunder skapar vi kommunikation som utmanar, engagerar och driver affärer.

        https://www.dagensmedia.se/nyheter/johan-kinnander-fornekar-smygreklam-pa-blondinbella-se-6224392
        smygreklam på Blondinbella.se
        – När jag satt med Pontus Schultz i TV4 fick jag en väldigt stor summa pengar för att nämna Spotlight i tv.
        Hon ville inte bekräfta summan men sa att det rörde sig om ”mycket pengar”.
        Spotlight, som sedan dess bytt namn till Spotlife, sponsrar redan etablerade bloggare med teknik, coachning och design.

        Bråken får bloggare att lämna spotlife
        https://www.dagensmedia.se/nyheter/braken-far-bloggare-att-lamna-spotlife-6220367
        Sajten Modeflickan.se avslutar samarbetet med Spotlife. Anledningen är all ”dålig press” runt företaget.

        Blogg stängdes ner efter annonsbråk med Spotlife
        https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-stangdes-ner-efter-annonsbrak-med-spotlife-6222413
        Tjänade du mycket pengar på bloggen?
        – När jag drev den själv gjorde jag det. Men sedan Spotlife tog över har jag inte fått ett öre, säger hon.

        ”Blondinbella saboterarbloggarnas affärer”
        https://www.dagensmedia.se/experter/debatt/blondinbella-saboterarbloggarnas-affarer-6218987
        Snart ett år har gått sedan Viktoria Wallin, rektor på Jensen Gymnasium, blev kontaktad av en pappa med en minst sagt udda förfrågan.
        Dealen lät ungefär så här: min dotter bloggar om skolan, i egenskap av ”ambassadör”, och du tackar för marknadsföringen genom att sätta in pengar på vårt konto.

        Blondinbella kan stängas av för obetalda fakturor
        https://www.dagensmedia.se/nyheter/blondinbella-kan-stangas-av-for-obetalda-fakturor-6219166

        Roland Karlsson, vd för Blogg Esse AB, hotar att stänga av Blondinbellas blogg om Spotlife inte betalar sina fakturor. ”De är pirater”, säger han till Dagensmedia.se.
        https://www.dagensmedia.se/medier/digitalt/spotlife-trappar-upp-konflikten-med-blogg-se-6221148

        Dagensmedia.se har tidigare berättat om konflikten mellan Blogg.se och Spotlife. Enligt Blogg.ses vd Roland Karlsson har Spotlife, med Per Rydberg i spetsen, utnyttjat tjänster från Blogg.se utan att betala för sig. Enligt Per Rydberg har man försökt att få en dialog om hur betalningen ska gå till – utan att lyckas.

        Blogg.se säger upp Blondinbella-avtal
        https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-se-sager-upp-blondinbella-avtal-6219157
        Blogg.ses vd Roland Karlsson har nu skickat en uppsägning av alla avtal med Blondinbellas bloggnätverk Spotlife. ”Vi vill inte ha någonting att göra med dem”, säger Roland Karlsson. Spotlifes Per Rydberg slår tillbaka.
        https://www.dagensmedia.se/nyheter/braken-far-bloggare-att-lamna-spotlife-6220367
        Sajten Modeflickan.se avslutar samarbetet med Spotlife. Anledningen är all ”dålig press” runt företaget.

        OUTSOURCING GÅR IGEN

        Samma sliskiga reklam med outsourcade personligheter ping pong – Pingis
        Instagraminlägget om champagnevarumärket som hon deläger med Isabella Löwengrip, saknar både reklammärkning och information om riskerna med alkohol.
        https://www.dagensmedia.se/marknadsforing/pingis-hadenius-inlagg-anmals-till-konsumentverket-6924108

        Ökad hotbild som går igen
        https://stoppapressarna.se/svenskt/b…das-av-livvakt
        Det är naturligtvis helt omöjligt att utifrån veta exakt vad som är vad bland vissa företeelser. Men i samband med dålig feedback på den kommersiella arenan förefaller hotbilden förstärkas och alla känslokalla personer som hatar blondinbella dyker upp ur underjorden, de är bara där för att såra den stackars vackra makeup ikonen Isabella Löwengrip som aldrig gjort några av felen ovan och inte ens vet vad det betyder med hur många bloggbesökare man har.

        Mycket djup kritik uttrycks inte Öppet
        Det här är en bransch som handlar om livsstil, makeup & inte minst om att se bra ut. Det är ofta så att många väljer att inte ta upp allvarlig kritik mot ett företag eller en företeelse där och då, men snacket om missnöje når ändå ofta ut. Många framförallt unga tjejer som inte får vad de har blivit utlovade etc. Och vem tror väl på dem, de kanske bara är systematiska blodsugare som vill åt den fina och vackra Isabella Löwengrip varumärke blondinbella, speciellt nu när hon känner sig så hotad **våran Bella**

        Media Artiklar blottar ett större djup av tveksamheter
        Men bara på rubrikerna här går det också mycket väl att förstå att kritiken är bredare och djupare än så. Artiklar och media skummar oftast bara på ytan, något som vi alla vet, även om en del är skickliga på att framställa sig som offer i samband med just det. Är det hatiskt att sammanställa kritiken, nudå? Eller är det aktivt världsfrånvänt att blunda för den? +ett uttryck för djupt hat mot verkligheten som bärare av allas vår realitet?

      Patriarkatet försöker förstöra för henne!

        I det här fallet behövs det inget patriarkat, hon förstör för sig själv helt utmärkt utan patriarkatets inblandning.

    Det går ju även att polisanmäla bedrägeri, tänk hur många gapflabbande stories BluffBella skulle behöva publicera om det kom ut att det pågick en brottsutredning mot henne för bedrägeri 😉
    Undrar även varför hon säger hej till olika föremål och företeelser runt omkring? Hello coffeecup, hello car, hello pedicure liksom… Vad är vitsen med det?

      Hon har väl inga riktiga människor att heja på så hon hälsar på de matriella ting som hon inbillat sig är värdefulla. Sen när Bellasan ligger där på dödsbädden så kanske hon inser att en pedikyr inte finns på riktigt. Allt är en illusion och hon är helt ensam…

      Eller så vill hon bara skriva att hon ska få pedikyr på ett lättsamt sätt. Lite humble brag sådär en torsdag morgon.

      Har nyss vaknat, jobbade i natt och började skratta, ska ni anmäla henne för bedrägeri om hon inte är gravid?
      Förlåt, halvsover fortfarande, läste sen hela kommentaren och märkte att det handlade om något helt annat.

    Och så fort det kommer ut nåt om hennes lögner, så drar hon sympatikortet eller leker lyckligare än genomsnittet på bloggen..

    Tror aldrig hon kommer bemöta.. Är nåt väldigt ickefriskt med henne tyvärr (att klanta bort hela varumärket med ett konstant flabbande)

    Eh… de kommentarerna är inte raderade.

      Men många andra!

        Bloggbevakning skriver här ovan: ”ALL form av kritik och/eller omnämnande av Expressens artikel raderas omedelbart på Instagram….”
        Det stämmer ju inte.

      Svårt att printscreena raderade kommentarer.

    Det mest alvarliga är hennes utfästelse som DI citerade där hon anger att hon har 400 000 barnfamiljer i veckan. https://www.di.se/pressreleaser/2018/3/14/nextcell-pharma-ab-nordic-tech-house-investerar-i-stamcellsbolaget-nextcell-pharma-ab/
    Detta fick Cellavivas aktie att rusa 20%. Frida nämner detta i sin artikel. Cellaviva är noterat och det finns väldigt tydliga regler när det gäller försök att manipulera kursen.
    Att hon väljer att tiga och radera all kritik är direkt obegåvat. Detta tror jag inte bara kommer att blåsa bort och självdö.

      ”Hon når 400 000 barnfamiljer” ska det stå.

      Hoppas inte

      Oj..

    Varför tror du det?
    Svårt att tro det då killen ganska nyligen skilt sig så känns lite konstigt att skaffa barn så snabbt ihop med nya tjejen. Men vem vet, kanske inte var planerat men dem ändå kände att dem ville ha barnet trots att det är ganska snabbt. Framtiden får väl utvisa, men jag tror iaf inte hon är gravid

      Spekulera är osmakligt men man kan faktist bli gravid redan på första dejten.

        Man kan bli gravid på första dejten? Om så bör man nog överväga sitt sätt att leva.

          Varför då? Skydd är inte 100%iga om det är oskyddat sex på första dejten du tänker på.

          Varför då?

            Gravid blir man enbart på ANDRA dejten. Dagens ungdomar alltså.

              ????

              Aah sant, fan vad dum jag är!!

          Det har mest med saker som ägglossning att göra iof. När du blir gravid alltså. Inte antal dejter.

            Hahaha alla har automatiskt ägglossning på dejt nr 2, om Anonym 12.41 inte ljuger??

        Dålig reklam för Natural cycles om en person som ivrigt reklamfört produkten skulle bli oplanerat gravid i början av en relation. Rent hypotetiskt alltså.

          Beror väl på om det är planerat eller inte. Sen fattar väl alla som använder NC att det inte är 100% säkert. Precis som p-piller inte heller är det.

          BBs andra barn var ju ett NC misstag

            Och det vet du hur?

              för att jag fått det berättat för mig av någon som jobbat med henne

                Vilken trovärdig källa. Och jag som misstrodde dig. Förlåt! Det är ju i princip sant nu.

      hade blivit förvånad om han vore så korkad, men ändå inte konstigt.

    Ok Marisol ?

      Spännande detta med Bella. Hon säljer även lite av sina kläder. Ang bloggare. Jag stöttat en bloggare i ur och skur och när man själv blev dålig skrev hon knappt en rad. Iskall människa innerst inni. Bianca däremot tog sig tid. Det säger en hel del.

    Men sluta spekulera?!

      Nä!? Vi vill inte. ?

        Hoppas du blir satt på modd då om du tvunget ska bete dig som en trotsig 12åring 🙂

    Det är hög tid att hon gör sin faktiska statistik tillgänglig för företagen hon haft samarbete med. Företagen borde kräva detta!
    Annars är det definitivt en fråga om att detta kan vara kvalificerat bedrägeri. Hon gör stora pengar på sina samarbeten och då är väl det minsta man kan begära att hon är ärlig och öppen kring sin statistik.

    Varför är företag och journalister så naiva och godtrogna och tar allt hon säger för en sanning?

      Som vanligt så kommer detta att blåsa över och Bella kan återgå till sitt fnitrrande på heltid.

        Fast hur många gånger kan saker ’blåsa över’ innan det får konsekvenser? Jag tor på allvar att detta kan vara början till slutet för utan annonsörer & reklamsamarbeten så är hon körd.

          Finns inget värre än att dela ut Nazistpropaganda och få en mobb efter sig så fort ett samarbete görs med Kissie…men nu sitter Kissie där och gör samarbete efter samarbete ändå.

          Det är verkligen trist och orättvist men i många fall så blåser det över. Folk blir trötta på att kontakta företag/samarbetspartners till slut. Det kommer in nya, helt ovetandes och färska, aktörer som faller för samma agenda och så är hjulet i rullning igen.

          Vi får hoppas på att det inte rinner ut i sanden men jag tror knappast att det kommer gå någon nöd på Bella kortsiktigt. Sen kanske hon sitter där om 20 år med fyra vuxna barn och är helt bortglömd men jag tror inte att hon bara kan släppa rikemanslivet. Hon skulle desperat klänga sig vid första bästa miljonär för att säkra sin livsstil.

    Det är ingen idé att spekulera kring detta.
    Är det så blir vi snart varse.

    På hennes senaste instagrambilder är det svårt att bortse från det faktum att hon ser gravid ut. Eller så vill hon ut någon strategisk synpunkt att det ska se ut så.

      Eller så ser hon bara ut så? Lägg av nu, sånt spekulerar man inte i. Sånt går folk ut med själva om det skulle vara så

        Fast spekulationer och att vara omtalad för såväl positivt som negativt är ju Bellas levebröd. Faktum är att jag tror hon önskar dylika spekulationer med de utlagda bilderna.

          Jag är övertygad om att det är ett högst medvetet val från Bella. Annars hade hon aldrig lagt ut den svart/vita bilden (den just nu näst senaste bilden, med texten morning meeting). Trots att hon lutar sig bakåt mot skåpet är det väldigt lätt

            Fast du vet inte. Du bara tror. Oavsett är det respektlöst att spekulera i graviditeter, oavsett om du tycker personen ”ber om det” eller inte.

            Råkade trycka iväg kommentaren. Men det skulle stå ”…är det väldigt lätt att få för sig att det bakas i ugnen”. Det är ingen spekulation från min sida. Och ingen vikthets heller. Bara ett krasst påpekande eftersom Bella är ytterst kräsen med vad hon lägger upp. Tror att hon gärna blåser upp den här typen av spekulationer nu när hon behöver allt som kan vända fokus från de senaste skriverierna.

              Ja, hennes strategier är så tröttsamt genomskinliga.

              ”är det väldigt lätt att få för sig” låter i mina öron som just…spekulation. sen kan du ju konstatera att du spekulerar men det ändrar inte riktigt sakförhållandena.

              Tror som du på att det är en strategi för att rikta uppmärksamheten elsewhere.

                Vadå strategi? Hon ser ju ut så. Tror du hon stoppat in en kudde innanför kläderna eller vad är det frågan om

        ”Sånt spekulerar MAN inte i” , nä sånt spekulerar kanske inte DU i men JAG gör. Sluta generalisera.

          Nej. Camcam har tagit bort sånt.

          Normalt tycker jag inte att man ska stjäla. Men min granne lämnade sin cykel olåst vid upprepade tillfällen på garageuppfarten. Så jag tycker faktiskt inte det är mitt eget fel.

            Knappast samma sak.

          Men oavsett Isabella låter spekulerande kommentarer stå kvar och inte bryr sig, så kan man väl fortfarande tänka på hur man beter sig??

      Det är givetvis bara en strategi, hon vill flytta fokus från sin bedrägliga verksamhet och fejkade siffror. Vad är då bättre än en fejkad graviditet?

        Det är nog exakt vad som händer här. Hon fejkar en graviditet. Tror tom att hon har retuscherat bilden med svart klänning från i går där hon typ ser ut att vara i 5-6 månaden för att dom vill få bort fokus från all skit. Hon är en riktig kallblodig person den där Isabella.
        Btw..skratten hon drar i hennes Stories nu…dör.

          Hon såg likadan ut i videon på sin story. Hon ”fakar ingen graviditet” för hon har inte påstått något om det, sluta kommentera folks kroppar och spekulera i graviditet.

            Hur naiv får man vara? Här talar vi om en människa som redan fejkat hotlappar och kidnappningsförsök, som sätter sina barns trygghet på spel för att försöka vinna sympati. Att fejka en gravidmage nu som luftslottet rasar är precis enligt hennes Excelark, det är såhär hon opererar.

              Jag litar inte heller på allt hon skriver och säger. Men är inte så jävla misstänksam att jag börjar tro att hon lagt in en kudde/lösmage innanför kläderna bara för hon har lite putmage

        Bella vinner ingenting på att några personer här sitter och tycker att hon ser gravid ut. Inte som att media kommer skriva om det utan en bekräftelse på att det stämmer. Och de som spekulerar gör ju inte det på ett positivt sätt.

          Vem älskar inte gravidspekulationer om sig själv oavsett tillstånd? Det här med respekt är såå 2017.

            ??

      Hon har putmage, vilket vissa människor får väldigt lätt pga genetik som gör att fett lagras på magen.

      Tror på strategi.

        Strategi i att skaffa sig putmage? Hur gör man ens det

          Typisk strategi. Jag har använt den sen 2011. Funkar jättebra.

    Det är ju pinsamt vad företag håller på, så jäkla noggranna de är med all annan annonsering, men detta köper de bara? Är det influensernätverken som säljer in som också håller på såhär?

      Det är nog för att det är bra mycket billigare än gammelmedia. Bella når, enligt egen utsago, ut till 1.5 m människor. Majoriteten är unga, kvinnor, mammor och bor i Sverige. Om du ska sälja en produkt som är anpassad till denna målgrupp så är det, ur ett marknadsföringsperspektiv, billigare att betala 150k för reklam hos Bella som har en koncentrerad målgrupp inom din säljgrupp än att betala 150k för att göra reklam på tv4 där det hänger barn, pensionärer, män och andra som inte tillhör din målgrupp.
      Visst, tv4 når ut till dubbelt så många men de är inte villiga at tg köpa din produkt = pengarna i havet.

      Problemet är ju att Bella inte har 1.5 miljoner följare…företagen verkar inte se någon ökning av produktförsäljning efter ett sponsrat/reklaminlägg hos Bella så där är pengarna återigen i havet. De vet bara inte om det för att de inte granskar/kräver aktuella siffror av Bella. De gör inte sin r e search och får betala…dyrt.

        Jo men ändå, även om det är billigare så är det ofta stora pengar för företag att bara slarva bort

          Du missar poängen, företagen som köpt har inte gjort en tillräcklig research. Företagen tittar på antal ”träffar” och vad dom betalar för det.

            Sorry, läste för snabbt!

    Ett tillägg till det där med mat.se som ägd av Axfood. Så här skriver resumé:
    ”Inom Axfood har Marisol Was haft flera roller, bland annat som ansvarig för PR- och strategisk kommunikation på Axfood AB och senast som Kommunikationschef för Axfoods inköps- och logistikbolag Dagab”

      Bra där Sara!
      Marisol har jobbat på Axefood och måste känna till dom riktiga siffrorna.

        Då är det såklart Marisol som kontaktat sin gamla arbetsgivare och fått dom att ingå ett samarbete.

          Jobbat med Marisol, hon var vimsig och hade noll koll. Titlarna låter fina på Axfood, men hon hade inget personalansvar och var mer som en koordinator.

      Verkar som att hon fick sparken från Axfood… finns ingen annan förklaring, om hon istället väljer att vara väskbärare.

    Ja ja, Marisol. Vi fattar att du försöker distrahera oss med rykten om graviditet… Din karriär har gått i en pinsam riktning.

      Sluta. Blanda inte in marisol eller sitt och var nedlåtande om henne. Bara onödigt. Hon är inte offentlig.

        En generalsekretare är väl en ganska offe tålig person?

          * offentlig. ?

            Offe tålig är ett bra ord för offentlig ?. Speciellt om man roddar allt åt världens mäktigaste kvinna.

              Offe tålig låter som Norska ?

          Nu menar jag offentlig som i influencer/bloggare osv, som denna bloggen handlar om.

      förstår inte varför marisol som verkar ha haft en bra karriär arbetar med blondibella? vilken nedgradering..

    Bra att någon sätter ner foten här, hoppas den stannar i backen så att dessa lättfotade bellor inte drar ner ryktet för alla bloggare/influencers för all framtid.

    Klart det går att Veta statistiken och slippa köpa grisen i säcken!
    -Så varför köper en del grisen?
    -Så hur mycket fick någon betalt för att skriva rubriken om en förlust för feminismen?
    När det snarare är ett hån för feminismen i allmänhet med en sådan uppblåst opålitlighet

    Kanske därför hon och Sally kollade på hennes gamla avsnitt av gravid vecka för vecka för någon dag sedan?

      AHA

      Ja, i alla fall har hon ju garanterat en baktanke med att skriva det på bloggen (om det alls är sant att hon och Sally gjorde detta, är cynisk när det gäller allt hon skriver…). Även om hon nu inte är gravid vill hon att det ska spekuleras.

    Man kanske inte får spekulera om det men allvarligt, redigerar hon sig att se ut som gravid för att skapa spekulationer ?!?! (allt är möljligt med henne!!). Bilden på bloggen i svarta klänningen ser hon ut att vara i 5:e månaden… Allvarligt… När hon susade runt i Italien för en vecka sedan hade hon getingmidja. KAN inte skilja så mycket, vad är fejk?

      Men nej. Hon såg ut exakt så i videon också på sin story igår! Lägg ner nu. Det är inget konstigt att ha putmage.

        Gå in o kolla själv i storyn (om den ligger kvar)

          Tillbringar iof för mycket tid på den här bloggen men har fortfarande inte tappat det såpass att jag kollar upp bilder på kändisar för att kunna ligga och klura över om de är gravida eller ej.

            Skäms över att jag just gjorde det.

      Men klänningen hon hade i Italien döljer ju nedre delen av magen ganska bra. Den är ju liksom skuren högre upp. Så nog kan kanske en bula rymmas därunder utan att det syns nämnvärt. Flera av bilderna på henne var också tagna bakifrån. Men, men, det lär ju visa sig vad som stämmer och inte..

    Tror ni detta kommer påverka hennes ILF gala? Det verkar ju som att hon vill nå nya grupper av människor med detta event, kan tänka mig att hon tänkt bjuda in färre influensers och fler näringsliv, politiker, rika, osv. Och jag vet inte om jag hade gått på en gala som frontas av en person som får löpsedlar om fusksiffor osv, även om jag hade gillat personen. Folk är ganska känsliga för sånt här, och eftersom hennes stiftelse är så kopplad till hennes person (för ingen vet vad den ska göra) så blir det ju som att man går och stödjer henne som person.

    Jag hade nog tackat nej, eller åtminstone inte tackat ja förrän nära inpå så att man kan se hur detta utvecklar sig för hennes varumärke.

      Tror nog att del avvaktar för att se vad som händer. Men generellt tar nog inte många detta så allvarligt

        Nja, om det rör sig om ett etablerat namn i kretsarna/gamla pengar är det nog lättare att se det så. En wannabe som vill in… Den dörren smäller nog igen alla fönster också när den stängs.

          Det tror jag inte. Den här saken handlar lika mycket om en oreglerad bransch som den gör om Bella så att alla dörrar skulle stängas är en utopi.

          Men det här för något bra med sig. Det är nog många som omvärderar sitt presentationsmateriel idag

      Ja det är nog inte bästa upplägget…

      Undrar om det kommer att bli insamling av kollekt på ”galan” 21 oktober?
      Eller som Bella säger ”fondresning”.
      Inbjudningarna verkar inte vara något man betalar för men jag misstänker att Bellas sk stiftelse kommer att utnyttja tillfället till att samla in pengar alltså kapitalisera stiftelsen. För inte kommer hon att själv bidra med cash. Bella brukar in i det längsta dra sig för att betala med annat än PR och reklam.
      Blir det auktioner kanske?
      Ett års förbrukning av produkter från Löwengrip t ex. ”Är det någon som ger mig 25 000 kr till en början?”
      Eller kanske fler av Bellas begagnade kläder?
      Kanske kan hon sälja resan till Svalbard som hon inte verkar utnyttja?
      Fast tveksamt om Bella över huvud taget själv bjöd på resan till Svalbard.
      Hon satt bredvid Patric Palm på middagen i samband med the Animal Ball:
      https://www.instagram.com/p/BzX9Te2CJhV/
      ”Next to me at the table, I had fellow swede @isabellalowengrip and I think we represented Sweden well with our share of the bidding in the charity auction:) ”

        Anmälan sker ju genom att donera 2000 SEK/person…

          Jaha. Tack för info.
          Trodde inte Bella vågade begära pengar redan vid anmälan.
          Vet du vart pengarna ska betalas? Ska man skicka dem till bg/pg eller ska man ha med sig pengarna i ett kuvert?
          Vore intressant att veta om Bella registrerat en stiftelse eller om allt fortfarande bara körs inom Löwengrip Invest.

            Ta med pengar i ett kuvert?

              Brun papperspåse

      Kanske inte helt relaterat men känns som lite kort med drygt 1 månads varsel för att skicka ut inbjudningar till själva eventet? I business sammanhang tycker jag ändå man brukar få inbjudningar till diverse event/seminarium/kvällsevent med mkt längre framförhållning än så.

        Kanske de som får inbjudan nu har fått ett ”save the date” före sommaren?
        Som man brukar göra i samband med bröllop t ex.

        Tror inbjudningarna redan var utskickade.

      Jag tror inte det blir nåt. Hon är definitivt ute i kylan nu, Martina Bonnier har gett upp henne och är BFF med Eklundgänget. Kan också tänka mig att åsikter kring hur en viss beige farbror sköter sin skilsmässa spelar in.

    Spelar väl ingen roll hur många som ser inläggen utan hur många som faktiskt köper produkten.
    Hellre lägre impressions med högre CTR än tvärtom.

    Camilla du borde verkligen rensa bland kommentarerna. Så mycket respektlösa kommentarer längst upp

      Du menar ärliga kommentarer?

        Spekulera om någons graviditet eller icke är alltid respektlöst.

    Är det något man lärt sig av år av att följa folk på sociala medier så är det att folk som skriver om hur jävla bra de mår – gör det inte. Så som Isabella skriver i sin blogg idag.

      Och rekord i gapskratt och fnitter på instastory. På med masken, låtsas som inget har hänt, fortsätt ro trots att ekan läcker vatten.

        Jamen SÅ obehagligt med det där skrattet. Som att hon fått en psykos.

    Ja det syns tydligt

    Hon är ju så pinsam med sitt evinnerliga tjat om hur exklusivt hennes liv är. Ser hon inte hur pinsamt det blir när hon måste säga i sin Instastory att hon ska handla på MaxMara ”BEFORE opening” med eftertryck på ”before” och sen också skriva in det i bilden att det minsann är innan öppning. Hon är nästan 30 men beter sig som en fjortis.

      Jag kunde kanske förstå om det var HM. Men MM? Vad är problemet att handla där efter öppning? Hur många är ens inne på MM en torsdagsförmiddag efter öppning? Tant Jaquelin och hennes pudel?

        Visste knappt att MaxMara ens fanns

          Jävla tantkläder!

            Det är dyrt, det räcker.

    Nu kommer i alla fall jag inte att ha tid att följa det här spektaklet längre – JAG ska nämligen ha barn, det fick vi reda på i går jag och min man. Ett högst planerat och önskat barn och precis som våra tidigare avlat inom äktenskapet. Inte gick vi och la oss med varandra på första dejten heller (se kommentarer ovan). Inte på tionde, säkert. Här är det ordning och reda – studenten, läkarutbildningar, giftermål och SEDAN familj. Vi är så tråkiga så att klockorna stannar.

    *springer ut och spyr och lägger ner surfande för något år framåt*

      Okej? Grattis!

      Vet inte riktigt vad det är med dig Carina men av nån anledning tror jag aldrig på ett ord av vad du säger.

      Noterat.

      Så skönt att höra att du tog studenten före läkarutbildningen. Jobbigt med dem som gör tvärtom.

        ?

      Ok, för du ska virka i nio månader?

      Jag blev gravid på första dejten! Högst oplanerat och ofrivilligt. Jag är skitkul och har också tagit studenten, dubbelexamen, bra jobb SEN abort. Ordning ska det vara. Kan ju absolut inte bli ofrivilligt gravid innan sånt är ordnat. Då hade man ju skämts.

      Okej, jag är minsann doktor i onkologi och har aldrig släppt in den enögde ormen i mitt finrum, så Carina, bredvid mig är du ganska ”vitt skräp” eller vad det nu är ungdomarna kallar de obildade nu för tiden.

      Ta-ta! *pudrar näsan med Chanelpuder*

        ? ? ?

      Jösses….förmäten much?
      Läkare i gemen är inte några stjärnskott. De flesta delar ut Alvedon på vårdcentralen och hatar sitt liv.
      Jag känner tillräckligt många för att ha koll på vilka som blir läkare. Men visst, några som inte gick ut gymnasiet imponerar du väl på.
      Och vad utomordentligt fånigt att skryta med att barnen är avlade inom äktenskapet. Medeltiden ringde, de saknar dig.
      Men grattis ändå.

      Grattis!!!!! ?

        Jag tycker faktiskt inte ironi känns så passande här.

          Var för snabb och begrep inte bättre (dvs. att inlägget inte var seriöst). Så mitt grattis var inte ironiskt. Hade jag kunnat ta tillbaka mitt inlägg så hade jag gjort det ?

    Tycker hon har sett lite ”rund” ut ett tag..

    Japp mat-, vin- o chokladbebis!

    Alltså, hon har ett glas rött framför sig på en middagsbild från i veckan?

    Men VAD I H-TE HÅLLER DU PÅ MED C! DU RADERAR JU OCKSÅ KRITIK – DU BLOCKAR SÅ FORT DU FÅTT KRITIK ELLER NÅGON FÖRSVARAT ISABELLA DÅ BLOCKAR DU DET IP-NUMRET! VARFÖR SKULLE HON INTE TA BORT KOMENTARER? – DU GÖR JU DET. OCH NU UPPMANAR DU LÄSARE ATT KONTAKTA FÖRETAG… DU ÄR JU F-N SJUUUK, VARFÖR SÅ BESATT AV ATT SMUTSKASTA OCH FÖRSTÖRA FÖR ISABELLA?? DUUUU VISADE HENNES VECKORSIFFROR FÖR NÅGOT ÅR SEDAN SOM VAR 260.000 OCH DU SKREV ATT DET VAR VÄÄÄÄLDIIGT BRA SIFFROR. MEN MÄTA EXAKT ANTAL UNIKA LÄSARE ÄR NÄSTINTILL OMÖJLGT. DU FÖRSÖKER FÅ DET TILL ATT HON LURAT FÖRETAG – UTAN GRUND, FÖÖRTAL.
    DU KAN BLI ANMÄLD FÖR FÖRRTAL FÖR VAD DU SKRIVET OCH HAR SKRIVIT MÅNGA GGR – FÖR DU HAR LJUGIT OM MYCKET, DESSUTOM HAR JU -DU- FÖRKLARAT HÄR VAR FÖRRTAL ÄR OCH DET ÄR NÄR NÅGÅN SKRIVER FÖR ATT MISSKREDITERA NÅGON OCH DET ÄR VAD DU GÖR – ISABELLA ANMÄÄL!!! DET ÄR SJUKT ATT DU C FÅR HÅLLA PÅ SOM DU GÖR – OEMOTSAGD OCH OGRANSKAD – OCH RADERAR DU SÅ ÄR DET INTE FEL ATT IL GÖR DET.

      Jag tror någon behöver stänga av ditt internet.

        Fast stollen har ändå en del poänger tex att du raderar befogad kritik om dig.

        Dessutom vad tycker du din egen roll till stollen är? Att du svarar hen drygt och med ’?’. Du funderar inte på att du triggar igång hens beteende med det? Fast du är nog rätt nöjd med att ha hen här för det drar lite fler elaka kommentarer och tar bort fokus från dig själv. ?

          Vad är det för fokus jag vill rikta bort från mig själv? Vad har jag missat?

            Jag svarar på din fråga efter att du svarat på mina. Deal? ?

              Om jag tror att jag triggar vederbörande? Förmodligen, jag tvivlar på att hen orkar gasta så där varje gång hen skriver något.
              Om jag är nöjd med att ha hen här? I så fall hade jag inte blockerat vederbörandes ip-nummer.

              Det var dina frågor va?

                Ja det var mina frågor. Bra att du tar ditt ansvar för att hur du svarar hen är triggande även om vi alla vet du inte kommer ändra på det och det är också är beviset för att du är nöjd med att ha hen här. Annars hade du bara varit tyst och raderat. Men nu ges det plats till dig och tio andra att spy på hen.

                Nu till din fråga om vad du vill skifta fokus från. Listan kan göras lång med först och främst att det med största säkerhet är din blogg som är orsaken till vad som hände på Annas Instagram.

                  Jasså? Är det? Jag trodde orsaken var att ett gäng osnutna ungar skickade en massa hat till henne? Jag har inte hört någonting om att jag skulle ha med det att göra eller att jag då skulle behöva rikta fokus bort från det. Det är svårt att rikta fokus bort ifrån någonting man inte ens känner till?

                    Hur känns det att helt sakna all from av konsekvenstänkt och är det det som ska till för att kunna sova gott om natten?

                    Retorisk fråga.

                      Det känns jättebra, bristen på konsekvenstänk gör det så mycket enklare att spela bort familjens sparkapital utan det minsta dåligt samvete, vilket är det som gör att jag även sover som en prinsessa på natten.

                      Dumma och föregripande frågor i härskarteknisk andra får matchande svar.
                      Hej så länge.

                      Wow camcam, wow. ?

                      Och slå upp retorisk fråga. ?

                      Dumma frågor får dumma svar, även de retoriska med föregripna svar.

                  Du kanske inte känner till att det finns en ”annan sajt” som diskuterar Anna Book hela dagarna?

                    Men sluta dumma dig. Alla vet att fb är bajs men en blogg som har en ansvarig utgivare är svårare för att glin att fatta när det inte står rätt till och att gränsen har korsats flera gånger om. Dom trodde säker att allt dom läste här är ok och säkert också därför som dom kom på den elaka leken.

                      Det måste vara underbart roligt att leva/arbeta tillsammans med dig.

                  Det har ju varit ett stående skämt här att bli blockad av Anna Book, har du inte det som nån statusrad tom? Jag kände inte till att det var en grej innan jag började läsa här, visste inte ens att hon hade instagram.
                  Så ja, inte otroligt att den som hittade på den uppgiften läser ofta härinne och fick idén från det.
                  Däremot är det förstås ungarnas egna ansvar med de vidrigheter de skrev, min gissning är att den som kom på uppgiften inte alls insåg hur vidrigt det skulle bli.

                    ??

          Jag tror inte hens beteende kan bli mer triggat än att man skriver något om blondinbella

            Det kan du har rätt i men Camillas beteende hjälper knappast till.

              Nä men lite eget ansvar över sig själv och sina reaktioner får man ta.

                Haha, ja och lite eget ansvar över sig själv och vilka bollar man sätter i rulling får man också ta. 😉

      jesus

      Men herregud… det där var bara obehagligt. Hur mår du människa? ?? hoppas camcam sätter dig på modd, för du verkar inte må bra av befinna dig i detta kommentarsfält.

      14:12. AAAJJJEEEEEEEE! Vad du skriker 🙁

        Fick du ont i öronen?

          Ja

      Oj. Har du sett att din Caps Lock-tangent fastnat?

      Du måste nog köpa lite fler versaler nu. Dina lär vara slut.

      Bara en efterbliven skrev genomgående med versaler..

        Känns det extra gött att få anfalla i flock?

      FÖRRTAL ?
      Inte bara vanligt jävla småförtal utan förrtaaaaal
      Shit, har andnöd i huvudet nu för jag har skrikläst

      Men vet du vad skillnaden är? Cam säljer inte dyra annonsplatser eller kampanjer till företag som sen blir lurade på det.

        Vilka förtag har blivit lurade? Vet du om något företag blivit lurad och hur vet du det och hur blev de lurade? Företagen väljer nog själva om de vill samarbeta och vilka priser de är beredda att betala och de är nog medvetna om att de inte alltid kan veta i förväg hur försäljningen kommer bli, om den kommer gå bra eller dåligt. Det kan såklart inte ges några garantier. Tyvärr säljer ju visst c-m annonsplatser, till spelbolag dessutom… och så klagar hon på andras ”omoral”. Hon påstår att andra vinklar och ljuger men vad gör hon själv – jo hon vinklar och förvrider, ljuger.

      Herregud. Tagga ner.

      Men herrejävlar. Sök hjälp! Du är för fan galen människa. Det är en BLOGG! Det handlar inte om liv eller död.

    Bra att någon sätter ner foten här, hoppas den stannar i backen så att dessa lättfotade bellor inte drar ner ryktet för alla bloggare/influencers för all framtid.

    Klart det går att Veta statistiken och slippa köpa grisen i säcken!
    -Så varför köper en del grisen?
    -Så hur mycket fick någon betalt för att skriva rubriken om en förlust för feminismen?
    När det snarare är ett hån för feminismen i allmänhet med en sådan uppblåst opålitlighet

    Har det skett någon principiell skillnad sedan 2009?
    ”Blondinbella saboterarbloggarnas affärer”
    https://www.dagensmedia.se/experter/debatt/blondinbella-saboterarbloggarnas-affarer-6218987
    När jag satt med ….. …. i TV4 fick jag en väldigt stor summa pengar för att nämna Spotlight i tv.
    https://www.dagensmedia.se/nyheter/johan-kinnander-fornekar-smygreklam-pa-blondinbella-se-6224392
    Med tanke på hur många rubriker Löwengrip för i pressen måste man undra hur de är tillkommna.

    ?‍♂️

    Det som är intressant är att Bella anställer en kommunikationsansvarig som hon inte låter kommunicera när det verkligen gäller. Eller framför allt så borde Marisol råda Bella i hur att hantera denna situation. Man kan i alla fall konstatera att ärendet inte sköts professionellt, så vad har då Bella Marisol till egentligen? Väskbärare?

      Marisol kanske är insider, kanske t o m hon som är Griploov ?

    Hahahaha att det inte skulle gå! Idiots

    Men lägg av nu. Om du vet att man inte ska spekulera i det så gör inte det ?

    Pingis föder ju barn nu så det är en grej att mjölka eventuellt.

    Hon såg likadan ut i sina videos, så hon har inte photoshoppat. Sluta kommentera hennes kropp nu.

    Varför kräver inte köparna Google Analytics-siffror?

    Men kommentarerna är ju kvar…

    Ehm, varför frontar hon med påsar från varumärken som MaxMara och NK i ett betalt samarbete för Bubbleroom? Är det inte låga att plocka bort dom påsarna då?

      Hon tror att fler kommer shoppa hos Bubbelroom för att se förknippas med dyrare märken affärer. Egentligen så går det intw så bra för Bubbleroom läs bara resencionerna för företaget på google. De försöker att locka fler köpare med mikrobloggers hela tiden. Chiara Forthi och andra billiga fula kläder.
      Se bara på Annamatkovich som vägrar att samarbetemärka plockar ut föräldrapening och faktuerar alla företag samtidigt.
      Försäkringskassan borde få tips om detta.

        Tror knappast att IL tror att folk kommer att köpa från Bubbleroom pga association med NK eller Max Mara. Snarare vill väl IL hellre förknippas med det sistnämnda än med Bubbleroom.

        Får intrycket att IL tycker att detta är ”beneath her” och att företagen borde vara så tacksamma att ha med henne att göra att hon inte ska behöva anstränga sig mer än choklad-i-sängen videon eller tampong&kaffe kombon.

    Älskar också att hon i sin senaste post gör reklam för Bubbleroom men har påsar från NK och Maxmara… https://www.instagram.com/p/B21pwv0IfyP/

      Lika logiskt som att Bella varvar samarbete med Ellos med kläder från Balmain och Chanel.
      Precis sådant som gör att influencer marketing inte längre hänger samman med förtroende och rekommendationer.

        Nja, även rika människor och kungligheter använder H&M och Zara då och då men ska hon nu ha med påsar i sin reklam så borde det vara Bubblerooms påsar eller kartonger.

    Kan vem som helst se Google Analytics siffror undrar övwr en hel del bloggare. Här har ni ett par exempel, Carolinejansson85, Munckiiin, Annamatkovich, Mariabusck alla har en del fake följare. ?

      Nej, inte om de inte väljer att dela statistiken någonstans om Ocast eller SIS-index.

        Tack för svar. ?

    Tycker Bella är obehaglig. Hennes fruktansvärda skratt igår på instastory! Hur obekväma människorna runt om henne ser ut, men Bella känner inte av stämningen.
    Det är med andra ord något som inte litar rätt med henne och det blir allt svårare att dölja.

      Hon är desperat och försöker påskinna att hon är lycklig. Hur länge står Erik ut med henne? Det syns att det är bara de fysiska som han möjligtvist lockas av för vilken normal människa skulle dejta henne pga beteendet hon har.

        Flabbar som Gulletussan på speed

    I den pdf som länkades tidigare (Isabella-Löwengrip-presentation-price-list17323) ser vi på sidan 4 Demography: Sessions by country hur två länder är mörkblå och de flesta andra länder ljusblå. Tolkar man bara utifrån bilden så torde mestadels av dessa 1.5 miljonerna besökarna komma från Sverige eller Brasilien. Right?

    Bilden förefaller med andra ord komma från någon annans website än blondinbellas och hör inte samman med staplarna av Sessions by country, rätt eller fel?
    Finns det en enda chans att bilden kommer från Isabella Löwengrips blogg/flöde?
    Eller är bilden den enklaste sättet att ljuga på när man ska presentera en liten fiffi prinsessa som minsann är populär jorden över men speciellt i Brasilien och Sverige. Samba sambandens dans ….

    Missade inte heller att så fort hon blivit ombedd att kommentera expressenartikeln så dök en stalker upp. Misstänker att stalkern kan vara en bra liten passande sak för att vinna alla andras sympati och djupaste förståelse, stackars lilla oskyldiga flicka i denna elaka värld.

      Fast nej, hon skrev om stalkern innan expressen-artikeln kom.

    Vill inte försvara Bella på något sätt, hon har uppenbarligen gjort fel. MEN om ett företag inte lyckas fullt ut i sina samarbeten så kan de lika gärna ha att göra med att man valt fel influencer (trovärdighet saknas) och att kampanjidén helt enkelt var för dålig alternativt att deras produkt eller tjänst inte är attraktiv nog. Det är inte så att bara för att man sätter in en annons i tidningen så kommer man automatiskt sälja massa matkassar/rakhyvlar eller whatever. Det krävs mycket mer för det.

      Mapiful nämnde att det funkande bäst för de första gången och i deras fall tänker jag att de flesta som kunde tänka sig köpa gjorde det redan första gången samt att det är produkter som är engångsköp (till skillnad från förbrukningsvaror).

    Blir intressant att se hur hennes agency i USA kommer påverkas av detta. Skadestånd för avtalsbrott och bedrägeri ligger i helt andra summor där…

      Det blir ingen byrå i New York. Isabella Löwengrip vågar inte lämna sin plånbok hemma, för det är säkert fler som vill komma åt pengarna som finns i den.

    BellaPingPong! ?

    Jag har faktiskt avföljt henne på grund av att hon raderar saklig kritik. Hon har ett ansvar.

    Hela inlägget är borta nu på hennes instagram

    Har inte mycket till övers för henne men får känslan att du vill att företag SKA stämma henne. Det är ju lite pissigt isf.

    Har luften tagit slut för luftslottet?

    Jag gick in i koden på hennes hemsida, och såg direkt att hon använder just google analytics, precis som ni nämner.

    För den som vill dubbelkolla detta så kan man (om man använder chrome) högerklicka vart som helst på sidan, välj inspektera och ctrl + f för att söka. Sök sen på analytics så ser ni google taggen.

    Dessutom så skriver hon i sin cookie-policy att de använder just google analytics. Saxat från policyn: ”Andra verktyg, som Google Analytics, används för att följa och analysera läsandet över tid.”

    Jag jobbar själv med att analysera statistik på internet för många sajter och det här är rent bullshit om att det inte går att få fram exakt data.

    Det obehagligaste med narcissisister som Isabella e alla flying monkeys som flyger omkring och håller henne om ryggen trots sanningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.