GabJossiska fördomar del 2

Jag har sett flera olika influencers ge sig på det där med fördomar igen.
GabJossan har publicerat en ny omgång där hon svarar på följarnas fördomar, första gången sedan hon blev singel så de har kanske ändrat karaktär sedan sist?
Här kommer ett utdrag av alla fördomar hon svarade på i sitt inlägg:

Du var klassens ”coola/snygga” i skolan?
Haha, alltså jag var snarare den töntiga som typ tjuvrökte på rasterna, skolkade och hängde med äldre killar som gjorde massor med dumma saker. Men är det vad som räknas som cool så var jag väl det haha ;p

Du mår dåligt inombords men står stark och rakryggad för dina barns skull:
Ibland mår jag skit! Och ja, då står jag stark för barnen – alltid! Dom kommer alltid först och deras behov ska alltid tillgodoses. Tillåter dock alltid mig själv att må dåligt när jag väl mår dåligt och har inga problem att visa mig svag eller vara ledsen framför mina barn. Förklarar bara då att “mamma är ledsen just nu men mamma kommer att bli glad igen sen”. Tycker bara att det är fint och viktigt att barn får se olika typer av känslor! Sedan skulle jag aldrig bara ligga och gråta i sängen i en hel dag eller bara skita i alla måsten eller så för att jag mår dåligt. Eller jag har inte mått så pass dåligt att det har hänt än snarare… Och på det viset så står jag väl alltid stark för barnen oavsett hur jag mår. Ser alltid till att dom får det dom behöver och sätter deras välmående först. Precis här och nu mår jag dock rätt bra måste jag säga!

Du blev mamma för tidigt och är inte mogen för det ännu:
Att jag inte är mogen för att vara mamma känns som rent skitsnack, hehe.. Känner mig väldigt mycket som världens bästa mamma till mina barn! Däremot så har jag ju andra sidor också och är rätt omogen som person, tycker om att skratta mycket osv. Är så mycket mer än bara mamma! Men att jag blev mamma för tidigt stämmer inte enligt mig själv iallafall. Jag tar hand om mina barn väldigt bra.

Du kan inte gå osminkad på stan:
Att jag inte kan gå osminkad på stan stämmer nog rätt bra. Inte för att jag är ful utan smink utan mest för att jag är så van att sminka mig varje dag. Känner mig rätt naken utan smink hur tråkigt det än låter. På somrarna är det dock lättare att vara osminkad då jag sminkar mig mindre i allmänhet den tiden på året. Men ja, detta stämmer nog rätt bra.

Du är en gold digger:
Stämmer ju verkligen inte. Har typ aldrig fått en krona av någon och alltid jobbat stenhårt för mina egna pengar. Allt jag har idag har jag kämpat för som tusan.

Du gillar hårda tag i sängen:
Detta är väldigt sant faktiskt. Mer än så tänker jag inte kommentera, haha!

Du ställer inga krav på dina barn i hemmet och städar upp efter dem när de lekt:
Stämmer väldigt bra. Jag skämmer bort mina barn alldeles för mycket på det viset. Men ibland så hjälper dom till att duka, tvätta eller laga mat. Oftast inte dock.. Dom städar oftast inte heller bort efter sig själva när dom har lekt. Kanske något jag ska börja fundera på!

Du får vilken kille du vill:
Jag har inte velat ha så många killar genom åren och har ju dessutom haft ett förhållande i cirka 10 år. Men jag har aldrig blivit avvisad av en kille som jag har velat vara med eller hålla på med.

Du är dryg och kontrollerande:
Att jag är dryg och kontrollerande stämmer inte tycker jag! Eller ja.. Jag kan väl absolut vara dryg ibland och jag har väl också varit kontrollerande i perioder. Jag har rätt mycket kontrollbehov och är planeringsfreak! Men i det stora hela tycker jag att jag varken är dryg eller kontrollerande.

Du ska vara för perfekt hela tiden:
Tycker inte att jag är för perfekt hela tiden. Tycker att jag delar med mig av precis alla stunder i livet och att ni har fått följa med mig både genom det tuffa och det bra. Och jag är verkligen inte perfekt, långt ifrån! Har mycket svagheter och brister precis som alla andra.

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tyckte Sandra Beijers var roligare. 🙂

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    1. Det är en dum idé att diskutera om någon är gravid eller inte.

    2. Troligtvis

    Svara

     Men snälla du behöver ju inte bli sekundärkränkt för att jag undrade om någon var gravid.

     Svara

      Du behöver inte bli kränkt för att någon påpekar att det är dumt.

      Svara

      Trodde detta var slutdiskuterat. Man spekulerar inte i om någon är gravid eller inte. Punkt.

      Svara

    Sluta spekulera i folks graviditeter

    Svara

   Håller med. Vad är det här för självgod människa???

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Konstigt att hon inte svarade på en enda ”visa-rumpa-på alla-bilder-fördom”…🤷🏻‍♀️

  Svara

   Ja, min fördom som jag tror stämmer är att hon har sjukt dålig självkänsla och vill visa upp bajshålet på exakt varenda bild för att försöka boosta det. Vi har fattat att du tränar Gabbi, då växer kroppsdelar. Hon hade för bövelen träningsbrallor då hon gick på nattklubb förra helgen.

   Svara

    Konstigt, jag kan inte minnas att hon visat upp ”bajshålet” på en enda bild. Men din anatomi kanske ser lite annorlunda ut med tanke på att du verkar skriva med röven…

    Svara

    På vilken bild visar hon bajshålet?

    Svara

    Tänker detsamma, och urringat hela tiden som en fjortis. MEN det bästa är att man får gå som man vill. 🙂

    Svara

    Faktiskt helt sjukt hur många bilder man kan lyckas få med röven på.

    Svara

     Det är ju en del av yrket, en ganska stor del till och med, om man jobbar som Instagramstjärt.

     Svara

      Hahahah ” instagramstjärt”

      Svara

      Jag undrar mer vad brittmarie definierar som ”bajshål” om hon har sett det på en massa av rövbilderna..

      Svara

      Hah ja du vet ju vad du pratar om

      Svara

  Roligt inlägg! Både här och av bloggaren. Jag känner bara till henne från vad jag läser här och utifrån det tycker jag att det var ganska bjussiga svar. Inte så tillrättalagt.

  Svara

  Förstår inte det här inlägget. Det är ju bara en ren kopiering av någon annans inlägg. Inga tankar eller någonting?

  Svara

   Ja det är ju en sammanfattning

   Svara

    Nej, det är absolut ingen sammanfattning. Det hade det varit om Camilla sammanfattat ursprungsinlägget. Det här är en kopia av valda delar.

    Bevakning när den är som bäst…

    Svara

   Jaha? Är väl inte förbjudet för camcam att utforma inläggen så som hon känner för. Måste inte vara på samma sätt alltid 😂

   Svara

    Jaha det är okej att kopiera texter? Bra att veta.

    Svara

     Hon anger ju tydligt källan din tok

     Svara

   Märks verkligen att bloggen inte är prioriterad just nu..

   Svara

    Och skriver Camilla vad hon tycker om svaren skulle du nog gnälla om det ist!

    Svara

   Detta är ett standardinlägg. Finns många grejer ute i influencervärlden som skulle kunna diskuteras, ist kommer denna kopia på ett inlägg. Totalt ointressant!

   Svara

   Och när hon skriver sina åsikter blir ni skitsura för det!
   Aldrig nöjda…

   Svara

    Är nog andra som gnäller då. Svårt att göra alla nöjda.

    Svara

     Exakt, så sluta gnälla.

     Svara

   Du får funderare vidare i helgen så kanske du kommer på det 😃

   Svara

  GÄSP!!!!
  Väck mig till nästa… Zzz zzz zzzz.

  Svara

   Vill du bli väckt kl 12 eller först senare?
   Inte säkert att inlägget kl 12 är så mycket roligare för dig…

   Svara

  Fast det där med att inte blivit avvisad stämmer ju inte riktigt. Avvisandet finns ju t o m dokumenterat.

  Svara

   Exakt min tanke!

   Svara

   Lol

   Svara

   Exakt! Men då blev hon väl förnärmad

   Svara

  Stör mig så på att hon inte kan titta in i bild utan alltid snett ner haha… Hon e ju för 17 influenser..
  Å va skulle de leva på utan våra åsikter….

  Svara

   Som med Jessica Lagergren som uppenbarligen tror hon måste se in snett i kameran på varenda bild. Hoppas bara det är på bild annars blir det risk för snedbelastning. ..hehe. Tror hon kanske tror att hon ser slankare ut då, men bara jag som spekulerar.

   Svara

    Hon har lagt på mig ganska mkt, det märks väldigt tydligt och när man ser på bilderna som hon tagit från sidan ser hon ju lite slankare ut än dom(Extremt få) bilder hon har på sig själv rakt framifrån.

    Svara

     Sig*

     Svara

   Lite som Tingeling från Unga mammor. Blundar på varenda bild. Why? 😅

   Svara

    Hon tycker nog att rullgardinsfransarna är supersöta på henne….

    Svara

  Måste hon prata om sex hela tiden? Ingen bryr sig hur kåt hon är eller hur hårt hon vill ha det.
  Vad vill hon locka till sig för typ av människor med dessa kommentarer hela tiden?
  Lär ju inte vara genuina, fina killar i alla fall.

  Svara

   Så genuina, fina killar gillar endast än missionären? 😉
   Sorry, jag förstår vad du menar men kunde inte låta bli.

   Svara

    Ja, de vill ha det hela undanstökat för att få vara i fred sen.

    Svara

   Varför skulle det inte kunna vara genuina och fina killar? Vad är du för typ av människa egentligen? 😂

   Svara

    Okej. Killar som inte vara tänker med snoppen då utan kanske vill ha nåt annat också.

    Svara

     Tror inte killar med brains är inne på henne blogg ändå. 😂

     Svara

      Haha, håller helt med. Är väl mer runkpellar som spanar in hennes röv. 😄

      Svara

    Lovar det är Lovisa Lo som skrev den kommentaren.

    Svara

   Jag läser hellre om sex än om mycket annat som influencers skriver om.

   Svara

    Hur kan det vara intressant att läsa att nån är kåt och gillar hårda tag? Gå och ligg lite istället. 😅

    Svara

     Jag ligger redan precis så ofta som jag vill, men tack för tipset. Är på jobbet just nu så ett ligg passar inte för tillfället.

     Visst, hur kåt hon är är inte superintressant, var mer ett svar på ”måste hon prata sex hela tiden”.
     Jag tycker att sex, sexleksaker, andras erfarenheter och tankar kring sex är intressant. Skulle helst öppna en egen butik med sexleksaker och utbilda mig för att prata sex och samlevnad professionellt. Det betyder inte att jag är en sexgalning som inte får ligga. Tycker bara att ämnet är betydligt mer intressant än typ rabattkoder, bilder på dagens outfit och Biancas ätstörning.

     Svara

     ”Hur kan det vara intressant att läsa om matlagning? Gå och koka makaroner i stället!”

     Svara

   Hon har nog en kille hon skriver med eller vill väcka intresse hos som hon vet läser hennes blogg. Så därför skriver hon sådana saker för att indirekt väcka dennes intresse. Gammalt knep. :/

   Svara

    Hahaha jaaa, som min lillasyster, så fort hon har en kille hon är på G med dyker det upp diverse lättklädda selfies på insta. 😂

    Svara

     Så trist!

     Svara

    Om man behöver väcka en killes intresse genom att skriva att man är kåt och gillar hårda tag. Då är han nog inte mycket att hänga i granen.

    Svara

     Beror väl på vad man ska ha killen till..

     Svara

   Att hon skriver att hon vill ha det som killar vill ha – ”hårt” – visar att hon är kåt.
   Bekräftelsekåt. Vanligt bland heterosexuella kvinnor.

   Svara

    Som killar vill ha det?
    Finns många kvinnor som går igång på det också.

    Svara

  Här har vi VERKLIGEN en person med fördomar! 😁

  Svara

   Anonym 09.50 alltså.

   Svara

  gäsp åter gäsp hon har en tråkig blogg eller så borde hon sadla om bloggen till rövbloggen ☺️

  Svara

   Tihi!

   Svara

  Vad ska Camillas bok om influenservärlden heta? Alibaba och de 40 rövarna?

  Svara

   HAHAHA. Fantastiskt.

   Svara

  För att dela med sig av så mycket mycket personlig info om sig själv så kändes hela texten ändå så.. opersonlig. 🙄

  Svara

   Haha tänkte också på det. Rätt kylig

   Svara

  Paula Rosas senaste inlägg ”Fredagsstatus” innehåller ett foto av Kockens kryddor samt ett litet stycke om att hennes ”Samarbete med Kockens fortsätter”, och tipsar sedan om mat där deras citronpeppar används.. Borde det inte stå markerat i början av inlägget att det innehåller reklam då? Eller har jag missuppfattat det här helt och hållet?

  Svara

   Nu har jag inte kollat inlägget, men jo det ska man, men samtidigt får man väl tro att hon missat bara om första meningen är att samarbetet fortsätter? Går ju inte att missuppfatta eller tro att det är smygreklam.

   Svara

   Ah. Den spännande och än så långe oupptäckta kryddan citronpeppar. Tur att hon gör reklam för den, annars hade den ju blivit outforskad för den stora massan.

   Svara

  Allmänt känt här i Umeå att hon kriker otroligt mycket på sina barn… Ville skriva något om det men det är ju ingen fördom utan fakta 🤔

  Svara

   Pratar vi om situationer i mataffären då eller hur menar du? Jag höjer själv rösten ibland när ungarna inte lyssnar eller tror att dom är på ett piratskepp på ICA. Det uppmärksammas kanske mer för att hon är ett välkänt ansikte i Umeå, men skriker hon verkligen mer än någon annan?

   Bor inte i Umeå så frågar genuint.

   Svara

   Skriker? Som utskällning eller typ ” OLOF, ät din mat!!!” ?

   Svara

   Finns det någon som inte skriker på sina barn?!

   Svara

    Jag har aldrig höjt rösten åt mina barn. Jag skriker aldrig åt andra människor, möjligen åt män. Eftersom de förtjänar det.

    Svara

     Precis min mamma och pappa har aldrig skällt/skrikigt på mig eller mina syskon. Ibland möjligtvis en lite sträng ton men aldrig skällt. Som pappa sa “men skäller inte på ett barn, man kan prata med det som en vuxen för de är smartare än man tror”.

     Hade tex tjuvrökt i skolan, läraren såg oss och berätta att hon skulle ringa hem till våra föräldrar. Satt i soffan på spänn hela dagen efter skolan sen kom telefonsamtalet och jag visste precis vilket samtal det var. Pappa kom in i rummet, satte sig ned och fråga om jag hade något jag ville berätta för honom. Lirkade lite på svaren men sen kröp sanningen ut och han sa typ men det var ju dumt gjort! Cigaretter är inte bra osv osv. Gjorde aldrig om det för ville aldrig behöva erkänna något sånt igen haha!
     Medans mina andra klasskompisar hade blivit utskälld uti helvete och gissa vilka som fortsatte smygröka? Anekdotiskt givetvis men ändå.

     Svara

      Vilka bra föräldrar, jag ska faktiskt bära med mig detta.

      Svara

      Mina föräldrar har skällt på mig, men det är nog de gånger som de (eller pappa, mamma har faktiskt aldrig pratat allvar med mig på det viset) varit allvarliga men lugna i tonen som orden satt sig.

      Svara

   Berätta mer!

   Svara

   Är väl allmänt känt att föräldrar mest skriker på sina barn hela tiden tycker jag.

   Svara

   Två barn i den åldern, då får man höja rösten titt som tätt hehe.

   Svara

   hahahahahahahahahahaha allmänt känt i umeå…. grov lögn

   Svara

    Hahahahaha men va? Aldrig hört! Hon, barnen och fjodor kom om på mitt jobb idag och hon pratar bebisspråk med sina barn exakt hela tiden.

    Märkts att fjodor blivit starkare sen skilsmässan och kan stå på sig mer. 💪

    Svara

   ”Allmänt känt”, ”fakta”… Knappast. Så jäkla elakt och löjligt att skriva såna saker. Vem höjer inte rösten till sina barn ibland. Tror knappast hon går runt och skriker på dom dygnet runt. Jag tycker hon verkar vara en fin och kärleksfull mamma!

   /bor också i Umeå

   Svara

    Trovärdig kommentar 😲

    Svara

  Perfekt för henne att hon selekterar dessa ”frågor” för att lite subtilt kunna framhäva sig själv.

  Svara

  Allmänt känt i Umeå? Det är någon allmän fakta som har gått mig helt förbi i alla fall.

  Svara

   Till 10.56

   Svara

   Men snälla! Det bor 940 000 i Umeå, alla kan inte veta allt.

   Svara

    Jo tack jag vet det 🤦‍♀️Det var ju allmän fakta i Umeå, det var lite det jag raljerade över.

    Svara

     Hej Isabella!

     Svara

      Hej på dig också.

      Svara

      🚀

      Svara

    Hur många av dessa känner till denna fakta tror du?

    Svara

    Umeå stad har inte ens 100 000 invånare, och kommunen knappt 130 000.

    Svara

   Mig med. Inte direkt så det snackas om henne heller. /också Umeå

   Svara

   Man ser henne då och då i Umeå och hon pratar hundra ord i minuten med barn som inte alls lyssnar på henne.
   Bodde i samma område som hon och Fjodor för ett par år sen och han såg alltid så olycklig ut. Ofta gick han och filmade henne på affären, på parkeringen ute i lekparken osv.
   Såg ganska roligt och fånigt ut på nåt vis. Skämskuddekänsla eftersom hon inte alls är så ”perfekt ” som hon vill påskina i bloggen. Men det såg aldrig ut att vara så skoj för F.
   Jag blev inte förvånad när skilsmässan kom.
   Har sett henne med hennes blonda kompis +barnvagnar på bussenockså och mobilen är alltid viktigare än barnen.

   Svara

  Det står på Ratsit att de fortfarande är gifta?! Var skilsmässan bara ett trick eller tar det såhär lång tid? 😱

  Svara

   Det tar tid.

   Svara

   Det tar sin tid. Först prövotid 6 månader, men kan ta längre än så beroende på vad de skall ordna upp först.

   Svara

   Har du seriöst kollat upp hennes civilstatus på Ratsit? Herregud…

   Svara

    Va? Ska Paula äntligen skilja sig?

    Svara

     Hah nä inte hon.. Gabjossan som har..

     Svara

    Precis samma som folk gjorde med margaux och Blondinbella. Eller som alla som kollar upp vem som följer vem på Instagram. Alltså, det är så sjukt.

    Svara

  Att aldrig behövt ha upplevt en svacka i betydelsen ligga och gråta en hel dag i sängen, eller att aldrig ha fått nobben, låter i mina öron som ett oerhört skönt och privilegierat liv.

  Svara

   Att ha möjlighet att ligga och gråta i sängen en hel dag låter oerhört skönt och priviligerat i mina öron, har gått igenom stora svackor men tagit mig samman ändå då jag inte haft något annat val.

   Svara

    Jaså, psykiatri och sjukskrivningar har du alltså inte haft möjlighet till trots sängliggande tillstånd? Det betvivlar jag starkt.

    Svara

     Uppsöker du psykiatri om du fått nobben och ligger och gråter en dag i sängen?

     Svara

      Jag har varit inlagd p.g.a. separationer, ja. På mitt dåvarande jobb, med ca 120 anställda, var ca 10 % sjukskrivna för depression under loppet av ett års tid. Hur många av dem som i sin tur låg och grät eller lades in vet jag förstås inte, men att folk går hemma trots familj att ta hand om vet jag absolut förekommer. Varför sådan hård ton? Det är alltid lika lustigt med folk som tycker sig ha gått igenom svackor men ändå orkar jobba och leva på ungefär som vanligt. Nej, då kan svackan sannerligen inte ha varit särskilt djup.

      Svara

       Det har jag alltid sagt. Sluta umgås med män så slipper ni era psykiska problem, livmoderhalscancer, utmattningssyndrom, depressioner och ätstörningar.

       Svara

     Att vara sängliggande pga dåligt mående har jag inte möjlighet till, nej, eftersom jag har en familj att ta hand om. Samma sak med en längre sjukskrivning. Gör dig inte dummare än du är.

     Svara

   Åh har du en säng att ligga och gråta i? Lyxigt och priviligierat. Mest synd om mig ändå.

   Svara

   Alla har upplevt svackor och fått nobben,detta är bara något hon skriver.

   Svara

  Skriker ALDRIG åt min dotter på snart 5 år?!!? Visst gör hon mig gråhårig ibland men skulle kännas helt sjukt att stå och skrika åt ett barn?! Va fan, vi vuxna gillar ju inte när folk skriker åt varann så varför ska man skrika på barnen…? Uppfostrar henne, lär henne rätt och fel och sen får föräldrar helt enkelt lära sig att välja sina strider.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.