Saliba/Läckberg går åt skilda håll

Radarparet Camilla Läckberg och Christina Saliba går åt skilda håll när det kommer till Läckbergs PR och varumärke, vilket de båda skrivit om på Instagram.
Camilla Läckberg har av någon anledning stängt av kommentarerna under detta enda inlägg vilket framstår som lite märkligt, och inte blir man klokare av att läsa Salibas inlägg heller.
Än så länge verkar allt vara lugnt i Christina/Camilla land…

Men så läser man Christina Salibas ex-mans inlägg som han tillägnat henne och som är fullt av undertoner och insinuationer om att allt verkligen inte är så lugnt som Saliba/Läckis vill få det till…

Kanske drar jag på tok för stora växlar, kanske har jag isolerat mig för längre på Värmdö och pratat för mycket med mina husdjur?
Kanske är det corona-lappsjukan som talar?

Hur skulle ni tolka det här?

Tack för tips!

159 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför lägga in egna tolkningar när de båda två själva agerar vuxet i sina inlägg om varandra även om det nu skulle ligga annat bakom?

      Ett samarbete där han påstår att ”vissa var inget utan dig” Handlar inte framgång om att se o välja att arbeta med de som bygger upp? Alltså, de har valt varandra. Hon ska väl välja klienter där båda går in som vinnare. Inte att den ena är allt o den andre ”inget” så om han försökte lyfta Saliba med den meningen så blev det magplask. Hon behöver inga fiender med vänner som honom ?

        Han påstår, ett ex, en tredje part som troligtvis bara fått för sig att bästa sättet att hylla folk är att trycka ner andra. Att man byter jobb efter 13 år är inget annat än på tiden.

          Aj då, det här hamnade fel. Skitsamma, håller med 10.41 helt enkelt

        Noterar att han svarat:
        ”Du har rätt. Vissa vet inte vad lojalitet är” på en kommentar om att Läckis inlägg car kyligt…

      Och taggarna utåt och hugger som en jävla kobra när hon svarar på kritik. Gärna spydigt och nedlåtande som grädde på moset.

    Det är säkert inte helt lugnt mellan dem men heder åt dem att de inte smutskastar varandra. Konflikten, om den finns, kan stanna där den hör hemma, privat.
    Det tjänar båda mest på och som de drivna kvinnor som de är inser de säkert det.

      Exakt, det är väl dumt att elda igång en förmodad konflikt när de själva uppenbarligen vill förhålla sig ”neutrala”?

      Det vore ju dock mycket roligare om de körde Cissi Wallin-style ?

    Tolkar inte hennes mans text som att det nödvändigtvis är bråk.

      Ex-maken verkar vilja skapa bråk

      ”att du slutar nu jobba med vissa är bara en fördel för dig men nackdel för de. Vissa var ingenting utan dig, du byggde upp de från noll och gav de mer än de förtjänade”

    Jag tolkar det som att x mannen kunde använt ”dem” vid flertalet tillfällen men valde ”de”.

      Även ”det”

      Ja! Tack!

      Ofattbart att de/dem kan vara så komplicerat för somliga.

        Kan det vara så att han inte haft Svenska som modersmål?! Gör ni aldrig fel på något?!

          Det är det nog snarare pr-damerna som inte har att döma av namnen.

            Han har samma efternamn?

          De/det är grundläggande grammatik som bygger på vad som är subjekt eller objekt i satsen. Det är praktiskt tagit basic 1 i att lära sig ett språk. Om man inte har ambition att lära sig språk ordentligt är det synd.

            De/dem*

            Själv kan jag inte de/dem trots A i svenska och trots att jag är född och uppvuxen i Sverige. Jag bara kan inte och vet inte varför. Märkligt. Eller jo om jag anstränger mig och typ applicerar alla ”tricks” och har mig men även då brukar den som rättar mina texter hitta fel. Skönt dock att man inte måste skriva varken de eller dem utan det går också bra med dom ?

            Tycker det är så absurt med människor som genuint blir provocerade av människor som inte får till grammatiken. Det finns liksom en miljon anledningar till varför man inte är lika ”duktiga” som er. Att man ser det som sitt mission in life att trycka till folk på internet som använder ”dem” fel är så meningslöst. Det skapar bara dålig stämning och i värsta fall gör man folk ledsna. Kanske att man hellre har lite halvtaskig grammatik men desto trevligare personlighet ?‍♀️

              ”Det finns liksom en miljon anledningar till varför man inte är lika ”duktiga” som NI.”

              Vad fick du betala med för att få läraren att ge dig ett ”A” i svenska?

          Jag har heller inte svenska som modersmål och är inte ens uppvuxen i Sverige, trots det kan jag använda de/dem korrekt.

            Jag tror faktiskt att man har lättare för det om man har lärt sig svenska senare. Jag har för mig att det inte är så noga med de/dem för barn så att man får lära om sig under uppväxten.

        Man undrar ju hur kommentarsfälten ser ut i Tyskland

          Hahahaha, roligaste idag!

    Hennes ex-man borde lära att använda de/dem korrekt.

      ?
      Vi skrev exakt samma samtidigt.
      Shit vad det kliade i ögonen att läsa hans text.

      Särskilt som han kallar sig författare.

        ”Särskilt som han kallar sig..” ??

        What?!

      *lära sig

    Läckberg vill uppenbarligen byta PR-person vilket säkert är ett prestige- och inkomstbortfall för Saliba. Svårare är det nog inte. Om en kund/klient vill byta så gör man det och så får alla parter gå vidare.

      Snacket går att även den andra partnern sofia Hellqvist (syrra till Prinsessan Sofia) bryter med Saliba. Ngn som vet om det stämmer?

    Vem är Christina och vad är hon känd för? Vem exakt skulle vara ”ingenting” utan henne?

      Läser du inlägget får du svar på dina frågor. Christina är Camillas PR-person sedan 13 år tillbaka, vilket framgår av inlägget. Att Christina inte synts (vilket hon faktiskt har) spelar ingen roll utan hennes arbete har varit att få Camilla och hennes böcker att synas, vilket hon har lyckats med.

      Hon blev ”känd bland kändisarna” för att hon gjorde prinsessan Sofia rumsren. Hon startade igång en stor PR-kampanj kring Sofia redan flera år innan bröllopet och låg bakom att rättigheter för diverse material köptes upp och därmed försvann från nätet. Min kompis umgås i kändiskretsar och hon har berättat detta, om det är sant eller inte vet jag inte.

        Det låter rimligt

        Skickligt jobb runt Sofia ändå!

          Jag vet inte, vi alla minns ju vilken katastrofblogg hon hade och hennes medverkan i Paradise Hotel ändå… jag ser henne iaf inte som ”ren”. Å andra sidan ser jag hela kungafamiljen (exklusive Victoria) som ett skämt så hon passar rätt bra in där.

        En glorifierade städerska alltså?

          Åh, du är så avis att du får magont!

            Berätta gärna varför nästan alla meningsskiljaktigheter nödvändigtvis måste landa i att den andra parten är ”avis”?! Kom in i diskussionen med någonting produktivt för en gångs skull! Förvåna, tack! För det kan inte vara så tomt där uppe att ”avis” är det enda som finns att tillgå som inlägg!

            Det faktum att du och så många andra INTE vet hur mycket det har städats kring Sofia visar enbart hur framgångsrik städningen har varit! Förutom i Svensson-hem, så kommer hon aldrig att ses för någonting annat än det som kungahusets anställda har försökt städa bort.

            Tror du även på fullt allvar att hon sitter med ett totalt urblåst ”kontor”, utan en endaste pärm, inga pennor och utan papper och ”jobbar” på slottet, men mer än gärna hoppar in i vården nu under krisen av ren och skär fri vilja?! Tänk igen om du tror det! Du skulle baxna om du visste vad som städats bort!

            Trevlig helg! 🙂

              Ja filmen från hennes kontor på slottet kanske inte var så genomtänkt, trots att avsikten säkert var god. Om familjen vill förmedla att hon verkligen besöker kontoret mer än en gång i halvåret hade de kunnat ställa in lite kontorsrekvisita. Visst att man städar innan man får besök av ett filmteam, men man tar väl inte bort allt som tyder på att rummet används av någon?

              Tror hit och tror dit? Har jag sagt något om att jag tror? NEJ?! Besvara inte en kommentar för att fylla ut raderna med dina åsikter. För om det inte är åsikter, så måste det vara så att du har insyn i hovet. Inte för att jag bryr mig om vilket.

              Men skärp dig är det 1995 eller? Pärmar och papper? De har väl saker i molnet eller på en server som resten av världen år 2020.

          Vad jobbar du själv med? ?

          Äsch kom igen! Det ligger en hel del skicklighet bakom hennes arbete. Hon är uppenbarligen väldigt skarp!

            Hon utnyttjar andra, upprepar vad andra just sagt och får det att låta som att hon just sagt ngt supersmart, skyller ifrån sig och tar ära för saker som andra gör. Så var det i alla fall när vi jobbade ihop på PR-byrå. Och vad jag hör från folk omkring henne så har hon inte ändrats. Smilar upp sig o sparkar nedåt.

        Ja väldigt nakna bilder av Sofia försvann från nätet. Inte spekulation, jag har sett dem.

          De jag har sett är helnakna. men det kanske var de som publicerades? Är inte riktigt målgruppen för dessa blaskor! 😉

            @Anonym: har svårt att se att dessa skulle publiceras som ”utvik”. Snarare material för en porrtidning.

          Och? Tycker Sofia verkar vara en fin person, oavsett hur mkt eller lite naket hon gjorde som 20 åring. Who cares.

            Men folk kommer alltid att döma sådant ändå, oavsett om hon var 20 eller inte

              Tror faktiskt att det är en minoritet av ”folk” som dömer. Hon har ju knappast gjort nån nåt ont så de allra flesta kunde inte bry sig mindre.

              Nej Joanna det gör inte allt folk. Hon är omtyckt och vad hon gjort förut är ganska oväsentligt idag.

              Fast det vet väl rätt många att det fanns sådana bilder. Det visar väl inte på vilken person hon är idag?!
              Sen förstår man även att det behöver städas bort, för annars skulle det med jämna mellanrum tas upp och visas upp dessa bilder för att tjäna pengar på storyn.

            Kungligheter och utvik rimmar illa. Oavsett vad någon personligen tycker om utvik, så är det så verkligheten ser ut!

            Det är inte som ”tant Anne-Charlotte” i kvarteret som tog lite vågade bilder på det glada 70-talet, men som numera jobbar som socionom och har 3 barn tillsammans med sin man Roger som jobbar som samhällslärare för gymnasieelever!

            Det är andra sociala regler för kungligheter och utvik är helt enkelt inte det som är synonymt med att vara kunglig! På samma sätt som att du inte inmundigar din middag i tv-soffan som kunglig/överklass!

          De väldigt nakna bilderna hade jag ingen aning om att de fanns, men det var bara att googla. Så den städningen var inte så vass.

          Fast de är inte borta. Bara till att googla på princess sofia naked så får du upp en del. Dock är hennes gamla blogg borta tyvärr, den tycker jag visade mer om vilken person hon är/var. Som en godtycklig halvkorkad influencer som försöker sig på paradise hotel, porr och hänga med massa gubbar i NY.

        Ja man misstänker ju att barnen i Afrika var för att få henne att framstå som helgonlik med ett kall

        Vill också ha en sådan person i mitt liv n

    Jag tolkar det som du när jag läser Christinas mans inlägg. Har svårt att tro att Saliba frivilligt avsa sig PR-uppdraget för Läckberg, speciellt när Läckberg ska storlanseras i USA.

    Om Läckberg lyckas i USA (intresset verkar stort) så skulle det även vara ett internationellt genombrott för Saliba som PR-person och hennes lönecheck från Läckbergs framgång skulle även den växa.

    Klart att det osar katt! De verkar ju vara BFF och nära. Att sedan går vidare till den största konkurrenten gör ju såklart att spekulationer startar.

    Men, det är ju ett I-landsproblem av rang ?. I dessa tider så skiter jag egentligen i vilken kändis som representerar vem

      Dock får man ju hålla isär vänskapen och jobbet. Svårt absolut

    Det här är säkert jobbigt för dom båda, Christina blir av med ett stort uppdrag och Camilla behöver göra sin vän besviken. Men de båda tycker jag skriver väldigt mogna och vuxna inlägg. Synd att Christinas man ska in och kleta i någon syltburk och bete sig som en högstadieelev och gå sin frus ärenden. Ofta snack här om att kvinnor inte kan bete sig mot varandra, men här gör dom just det och då ska han bete sig så pinsamt

      Ja, han vet kanske mer än vi vet, men han undergräver sin frus professionella hållning. Att han stöttar henne kan han ju säga hemma.

        Verkar inte ens vara för att stötta henne utan troligtvis mer ”Hihi låt hela världen veta att du nog inte klarade dig så bra, men att du ändå är bra”. Tycker att det är en ganska omogen text och hade blivit irriterat om jag som någon PR (?) kvinna ska ha ett ex springande mina ärenden och låtsas vara ”stolt” över mig på sociala medier.

          Fast det är väl i så fall mer en pik han ger åt Läckberg, om det nu är henne han syftar på som inte vore något utan Christina.

            Ja exakt.
            09.52 du tolkar lite tokigt.

            Fast skadligt för henne om kunder och potentiella kunder tror att hon delar hans förakt för vissa kunder.

        Vi vet inte precis!
        Kan ju vara så att det är han som hyser agg mot Läckberg och att Salina gav henne alldeles för mycket tid?!
        Man kan läsa in precis hur mycket som helst

          Obs det här är två olika S, ovan är inte samma S som skrivit originalinlägget

          Det är en x-man….

          Uppfattar det också så: vad var det jag sade, hon lämnade dig trots allt du gjorde för henne.

      Ex-make sedan flera år tillbaka, tror inte hon ville att han skulle skriva så.

        Men inte alls! Så deppig att jag är sen på bollen men först skickade de in skilsmässoansökan för flera år sen, sen tog de tillbaka den och levde lyckliga på hennes Instagram (med frekvent umgänge med Läckberg), sen lite mer än sex månader är han raderad från hennes konto och kryptiska meddelanden läggs upp, nu är han plötsligt tillbaka som ex och alla synder är förlåtna. Jag kräver skvaller – vad händer???

          Ska erkännas att jag bara snabbgooglade skilsmässan och fick upp när den var igång 2016 och kände inte till turerna, men hon är ogift nu enligt Ratsit oavsett.

    Tycker Läckbergs inlägg är bra mkt kyligare och luktar missnöjdhet, typ som att Saliba själv valt att släppa henne – kanske därför Läckis surnat till, inte vill svara på kommentarer om varför och exmannen av nån anledning känner att han behöver försvara Sallis. Om man nu får spekulera.

    Man ska inte blanda business och pleasure.
    Väldigt dumt att vara personlig vän med dem som man jobbar ihop med och ska vara professionell mot och med.
    Då blir det bara en helt massa tjafs.

      Behöver verkligen inte bli massa tjafs för att man jobbar ihop och är vänner. Sånt kan man skriva in i avtal (vad man gör om man är oense mm) när man tex startar förerag tillsammans

        Man behöver förstås inte vara ovän men sina affärspartners, leverantörer och kunder.
        Jag tycker ändå att det blir enklare om man inte samtidigt träffas i privata och sociala sammanhang (fester, resor, semester, grillning, Midsommar i skärgården, träning…)

    Fy vilken skittrist kommentar ??

    Och med din kommentar skulle du i så fall inte vara mycket bättre. Jävla sopa!!

    Gå och lägg dig igen.

    Varför skriver du ”Kanske drar JAG på tok för stora växlar…” när du fått tips om detta och inte sett det själv?

      Är du seriös? Därför att det här är Camillas tolkning, oavsett vem som tipsat om att CS och CL.

        – går skilda vägar.
        Sorry, hann skicka innan jag skrev klart 🙂

    Varför länkar du inte en bild på dig så vi kan kommentera ditt utseende?

    vad är det för komentar?! Elakt bara, man undrar ju vad du ser när du ser dig i spegeln!

    Läckberg har väl dessutom tagit till kniven

      Oh ja, vad farligt att det trillar bort en bokstav när någon skriver en kommentar på ett inlägg. Inte direkt en text man korrekturläser 😉

        Visst tyck det du. Men varför inte svara på det man skriver istället?!

          Inte ett dugg kränkt. Men har fortfarande inte sett dig svara på något som någon frågar dig om.
          Man undrar ju bara över vad det är som driver en människa som du?!

            Läs igen, så kanske du ser att du fått lite frågor och påstående på saker du kan svara på.
            Tex den som tyckte att du kunde länka en bild på dig själv och sen se hur kul det är om folk skulle kommentera exakt vad de tyckte om dig.

      Har hon det, hur vet du det?

        Se om du kan hitta en tidigare bild på henne. Då har hon ganska tunga ögonlock.

    Dra

      Nej, man får faktiskt inte skriva vad som helst.
      Men sen kanske inte en sån kommentar är olaglig, men vad är meningen?! Du vill bara få folk att reagera. Du vill ju inte ens bemöta de argument du får mot dig.

        Nej inte irriterad. Undrar bara vad det är för fel på dig som känner att det är ett bra sätt att uttrycka sig på i ett kommentarsfält. Säger som sånt även till folk där man ser VEM det är som sitter och kommenterar, eller är det bara kul när man kan gömma sig bakom ”anonym”?!

          Bäst att säga att att visst råkade glömma ett du i en mening där oxå 😉

          Jag?! Nej med jag kanske kan tänka även på hur det kan påverka någon annan. Du kan tycka vad du vill om någons utseende, men vad blir bättre av att du påpekar det?! Vill du att hon skall operera sig?!

            Suck! Gå och göm dig under din sten igen.
            Eller ännu bättre: skaffa dig en rolig hobby, där du lägger din energi på något kreativt
            Istället, som kanske leder till ett bra resultat.

    jämnlikt samhälle genom att ta sjuka priser på Hedda care, jag ser ingen jämnlikhet.

      Har inte heller riktigt fattat det. Att det var en klinik för bara kvinnor?!

        MED pengar.

          Ja, galet!

      Jämlikt/jämlikhet menar du?

        Ajaj – förbjudet att påpeka språkfel här. Anses mycket bättre att folk får fortsätta att vara obildade och ge ett obegåvat intryck

    Kan du inte lägga upp en bild på dina ögon så vi kan kommentera dem?

      Bara så att du vet så svarade du här på en annan S än jag som råkade glömma ett m i kommentar ?

    Men jag fattar inte riktigt vad vi ska spekulera om? Ska de inte fortsätta vara kompanjoner men på hedda care osv? Bara att samarbetet tar en annan form? Jag kanske är naiv men jag läste inte in det minsta av nån konflikt här

      Det var väl i ex-mannens text som hon ville att vi skulle läsa in något.

        Ah ja möjligt,

        Isf är nog min tanke att vad exmannen kommenterar om C och Cs liv är ointressant, väljer att fokusera på vad de själva skriver och vill dela 🙂

          Precis! Han kanske är ett ex av en anledning.

      Tror precis som du, vilket Läckberg också skrivit

    Läckberg känns som vanligt som en girig kapitalist och långt ifrån någon författare av kvalitet. Säger väl allt om hennes så kallade vårdinrättning enbart för folk med pengar osv. Inga skrupler att använda sig av namnet Hedda för falsk goodwill, när den riktiga Hedda vurmade för kvinnor och barn från fattiga förhållanden .
    ? lite i munnen! ?

    Märks att en del Troll vaknat på fel sida stenen. Bara är inne för att jäklas.

    Tror Camilla har fått lite hybris.. Nöjer sig aldrig med det hon redan har.

      Det är sedan gammalt; Mycket vill ha mer!

      Du har lite toksjuka. Tur du är nöjhkjd

    Kan tänka mig att Hedda blev en black om foten. Det är lite långa knivarnas natt över pr-texterna ovan.

    Hejdå med dig, Anonym. Kom tillbaka när du blivit snäll.

    Blir mest fascinerad över hur dåligt skrivet Camillas inlägg är, alltså språkmässigt?

      EXAKT min första tanke! Jag blev mer tagen av den språkligt låga kvalitén (om man jämför med hennes andra inlägg) än av innehållet… Särskilt uppseendeväckande med tanke på att det är ett pressmeddelande och inte bara något random privat inlägg.

    Är det en sån här dag i kommentarsfältet idag alltså….

      Nej tyvärr har du nog rätt.

      Ja, det verkar så. Så jäkla tröttsamt ??‍♀️

        Jag brukar i alla fall säga ifrån även när någon skriver elakt om hur en influencer ser ut. Det brukar jag se andra göra också.

      Hoppas att det är samma person i alla och att CAmilla kan blockera. :/

        Det var det. Alla kommentarerna kom från ett och samma ip-nummer. ??‍♀️

          Ibland är du väldigt snabb med att radera kommentarer. Är det när de handlar om dig du är så kvick?

            Kommentarer som många anmäler är lättare att se än om jag själv ska skrolla igenom 1000 nya kommentarer, oavsett om de handlar om mig eller någon annan. ?

            S: klart det går snabbare när det handlar om henne själv men det är ju sen gammalt. Vissa saker är spot on on de folk hon skriver om anser hon själv och går i samma linje som inlägget hon skrivit och då kan det mest sjuka få stå kvar i flera dagar trots att folk försökt påkalla uppmärksamhet om att de borde tas bort. En envåldshärskare styr här

              Det* en bokstav föll bort, hoppas ni kan läsa ändå

    Undrar om Elie skulle vara lika stödjande om han kände till exets förkärlek för yngre förmågor. Där har C & C i alla fall nåt gemensamt.

    Vad jag läser in? Låter som att exmaken fortfarande tycker väldigt mycket om sin exfru. Hoppas att det är ömsesidigt. Ibland rostar inte alls gammal kärlek. Men behöver lite vänliga ord i en orolig tid

      [Borttagen kommentar]

    Tolkar det som att det skurit sig mellan dem. Vanligtvis så skriver ju Läckberg så kärleksfullt om hennes ”syster” , och nu var inlägget väldigt ”kyligt”. De verkar inte vara varken kompisar el kollegor längre …men hur ska de jobba ihop med Hedda care?

    Skulle tolka detta som två mycket duktiga kvinnor valt att gå skilda vägar.
    Varken mer eller mindre.
    Båda klarar sig väl på egen hand, separationen drabbar ingen fattig 🙂

    Läckberg framstår som kyligare, hursomhelst tolkar jag den känslan som ärligare.

    Tanterna har väl tröttnat på varandra. Verkar vara mycket jobbiga personligheter båda två.

    Har inlägget uppdaterats eller missade jag det sista innan? Oj så det ligger någon form av ovänskap bakom? Har Läckberg dumpat Saliba, låter nästan så? Konstigt att Läckberg stänger av kommentarerna , verkar som att hon vill dölja något då, så som Book gör.

    Om det finns en konflikt så är det en ytterst medveten strategi från bådas sida. Väl medvetna om att smutskastning skulle skadad deras varumärken något enormt, särskilt Salibas.

    Nån behöver lära sig den korrekta användningen av de/dem…

    Stör mig lite på salibas ”många böcker har vi släppt”. Det är hennes jobb med lanseringar osv, skevt att ta sån cred själv tycker jag.

    Läckberg går alltså till samma PR-agent som Laila Bagge har. Kan den idén ha ploppat upp under deras gemensamma USA-resa månne…?

    Läckberg har avföljt på insta iaf !

    Salibas man kommenterade precis att ”vissa vet inte vad lojalitet är” som kommentar i sitt inlägg…

    13 februari skriver Saliba på insta om lanseringen av Läckbergs kommande bok och att hennes byrå gör det. Nu har hon plötsligt ”fullt upp”? Det stämmer inte. Någonting har hänt. Detta med pr är ju Salibas främsta grej så att skylla på Hedda vars och fullt upp där låter inte troligt.

    Att Läckbergs böcker sedan är så erbarmligt dåliga (fattigt språk/orimliga handlingar osv) att vilken klok person som helst borde hålla sig långt därifrån är ju en annan sak…

    Men sedan denna exman lägger sig i är ju mest bara konstigt. Eller, det hade varit märkligt om de var gifta, men ändå lite mer rimligt att man vill försvara sin partner, men nu blir det snarare helt galet. Å andra sidan ligger ju inlägget kvar och det borde ju C sett och bett honom ta bort om hon önskat.

    Salibas man (exman???) har kommenterar på arabiska på hennes Instagram och skrivit typ ”Varför ska du hålla på och hylla henne?”

      Han skriver på transkriberad arabiska att de som kommenterar inte är mer än fegisar, att de bara vågar fjäska inför henne (den smutsiga), hon som du Christina har gjort till människa och som du till och med har lärt att borsta håret. Hylla inte henne för den här smutsiga är inte värd mer än din skosula.
      Usch ogillar starkt användandet av ”smuts” om folk, låter så otroligt okontrollerat aggressivt och fanatiskt på nåt sätt. Han skrev för en timme sen, gissar på att han kanske har tagit ett glas?
      Skrev ovan:

      Så deppig att jag är sen på bollen men först skickade de in skilsmässoansökan för flera år sen, sen tog de tillbaka den och levde lyckliga på hennes Instagram (med frekvent umgänge med Läckberg), sen lite mer än sex månader är han raderad från hennes konto och kryptiska meddelanden läggs upp, nu är han plötsligt tillbaka som ex och alla synder är förlåtna. Jag kräver skvaller – vad händer?

    Christina har tydligen skitigt i det blå skåpet enligt uppgift gjort bort sig ordentligt. Jag tror inte att Läckbergs val av bild är en slump. Hon visar tydligt att de vänt varandra ryggen åt. Sättet hon formulerar sig sänder också signaler om att hon är mycket besviken och bara skriver artigt för att hon ”måste”. Hennes inlägg är betydligt kyligare än Salibas. Frågan är bara VAD Saliba har gjort? En pinsam incident enligt skvallret som går.

      Eftersom du verkar veta hur skvallret går så var snäll dela med dig! ? Vad har hon gjort?
      Camillas inlägg var kyligare och saliba var inte taggad i inlägget med hennes instaprofil Utan enbart hennes namn samt tagit bort kommentarsfunktionen. Ingen följer längre varandra på insta.

        Nej ni måste vara så otekniska, hur söker ni egentligen? Båda följer varandra fortfarande.

    Det finns mer att hämta om anledningen till brytningen. MYCKET mer. Snacka om att fasaden rämnar.

      Men åh berätta mer!

    Mega-konflikt pga pengar mellan dom. Saliba har jävligt dåligt rykte. Läckbergs har varit hennes kasso-ko. Kommer nog dimpa ner som löp strax. Kladdigt brudar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.