Isabella Löwengrip fälls för att ha ljugit på sin blogg om kläder från Ellos

Minns ni det här inlägget från november 2019 där jag ifrågasatte om det fanns någonting som överhuvdtaget stämde i Isabella Löwengrips inlägg om StyleIns kollektion med Ellos?
Nu har Reklamombudsmannen slagit fast att två av punkterna var en ren lögn, nämligen de där Isabella påstår att en tröja är en blandning av merinoull och kashmir när den sammanlagt innehåller 15% ull och kashmir samt att en kjol är gjord av silke när sanningen är den att den består av 96% polyester.

Stackars Ellos gör vad de kan för att ta avstånd från Isabellas inlägg och menar att de inte har något ansvar för vad hon skriver om på sin blogg, men framställs ju oavsett vad, inte i sin bästa dager här.

Enligt Ellos AB (annonsören) presenteras korrekt produktinformation för polotröjan Moscow på webbplatsen ellos.se och annonsören vilseleder därmed inte. Annonsören hänvisar till att det är influ­encern som ansvarar för publicering och innehåll i sina medier och aktuell skrivning i influencerns blogg.

Nej, de kan givetvis inte handgripligen gå in och styra över vad Isabella skriver eller inte skriver på sin blogg, men som betalande kund så kan de givetvis kravställa att hon inte får dra deras företagsnamn i smutsen genom att ljuga om deras produkter, bli påkommen och slutligen fälld för det.

237 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bellsan består till 50% av bluff, 50% hittepå.

   Bella skulle aldrig tala sanning om hon kunde vinna på en lögn istället..
   Hon har haft så många skumma samarbeten, och aldrig brytt sig om att rätta ren felaktig info efteråt heller.

    Haha vad kul ?

   Men innehåller mest ingenting.

   På tal om lögner.. Molimenti is back on track! Och promotar sina exklusiva hårpryttlar. Så lyx.

    Borde man inte anmäla Molimenti med för sina lögner?

    Dags för en uppföljning, Camilla?

     Stör mig så på hennes blogg dessutom. Alltid så glättiga och ytligt smöriga inlägg där allt är fantastiskt och så använder hon tre kilo smink och ska ha klicklänkar till alla produkter som bara är såå grymma!! Även om hon bara provar en produkt för första gången så bara måste hon tipsa om hur guda-bra den är. Omöjligt att framstå aom trovärdig så, och så aliexpress-skandalen ovanpå det. Urk.

      Hur går det för städfirmegurun Mr. Molimenti? Har han stängt klart sina fredagar?

    Någon kommenterade en gång att hen polisanmält. Väntar med spänning ??

   Blir det någon påföljd efter en fällning av RO?

    Hade du Googlat din fråga istället för att skriva här hade översta träffen varit denna:

    https://reklamombudsmannen.org/fragor-och-svar

   Vad fascinerande med folk som är mytomaner ändå. Vad tror ni att det beror på?

  Alla som nästlar sig in med Bella borde vara på sin vakt.
  Ellos verkade dock inte bry sig om alla hennes charader i pressen utan fortsatte samarbetet gång på gång, tycker inte synd om dem.

   I början hade Ellos inte uppe informationen om sammansättningen av fibrer i plaggen. Det kom efter påtryckningar. De ville absolut sälja ’merinoull’-tröjor och ’silke’-kjolar…

   Att hon gör reklamsamarbeten med Naturkompaniet och Byredo är ju fullkomligt obegripligt?!

    Men är det verkligen samarbeten?! Får rysningar, mardrömmen är ju att influencers börjar med märken en gillar. Skulle sänka det som en sten.

    Byredo skulle aldrig göra samarbete med henne.

  Ellos har förmodligen läst inlägget men tyckte väl att materialbeskrivningen hissade produkterna. Hade det stått att det var gjort av toapapper hade de sagt till.

   Haha exakt

   De var nog väldigt medvetna. Plaggen låg ute ganska länge på ellos sida utan materialbeskrivning. Någon skrev till och med till dem och de skyllde på att de inte fått den infon än. BS, de visste att priserna inte var värda materialet.

  Tycker synd om Bella. Inte nog med att hon fick lägga USA-etableringen på hyllan, fick hon även sälja sitt skönhetsimperium på grund av Camillas och mediernas häxjakt. Sen var det där med kärleken. Hoppas hon åtminstone får en fin sommar.

   Hahaha…det var JÄVLAR vilken makt du tillskriver mig!

    Jag tycker att du undervärderar din makt. Tror du verkligen inte att all den granskning hon till sist fick inte beror på största delen till dina inlägg och våra kommentarer här?

    Det tror nämligen jag.

     Den största delen står Isabella Löwengrip för, helt själv.

      Det säger jag inte emot.

      Men hur det kom sig att hennes luftslott imploderade tror jag mycket beror på Bloggbevakning. Och att CamCam inte ser sin egen del och en makt hon faktiskt besitter iom en av Sveriges största bloggar tycker jag är korrekt.

       tycker jag inte är korrekt*

     Tro får du göra i kyrkan
     Klart IL körde dom botten på egen hand ?

      Vad menar du? Ska Bella ha själv gett alla uppgifter till press och andra uppdragsgivare så att de drog öronen åt sig? Golade hon på sig själv?

      Eller menar du på att det aldrig behövdes sätta en strålkastare på henne och att det inte var orsaken till att hon förlorade alla samarbeten? Alla var fullt medvetna om vad som pågick hela tiden?

       Så du menar att hennes charader skulle få fortsätta? Förstår inte vad du menar med dina inlägg, spelar väl mindre roll vem som uppmärksammade det? Sen att Camilla har en hel del makt för att nå ut med sådan information är väl bra, men hade inte Bella behandlat sina bolag som lekstugor hade det som hände inte hänt.

        Sara: Varför ställer du frågan till mig ang att hennes charader skulle få försätta? Jag har inte sagt något ang det överhuvudtaget.

        Vad jag menar? Läs det Camcam skrev. Läs sedan igen min invändning.

        Jag själv tycker att det är väldigt klart vad jag vill få fram. Att både CamCams inlägg och våra kommentarer har bidragit till att Bellas luftslott synades av fler. Och att Bloggbevakning de facto sitter på en väldigt stor makt.

         Och vad är problemet med det? Förstår fortfarande inte vilken poäng du försöker göra.

          Har jag sagt att det är ett problem?

           Sissssssstaaaaaaaoooooordeeeeeeeeeeeeeeeeet

           #Käfta emot för att ni inte kan förstå text.

           Missuppfattar ni TRH med flit? ?

           TRH har endast konstaterat att Camilla har väldigt stor makt (i form av publik, granskande mediekanal), vilket ju är närmast att ses som fakta, samt att hennes hårda granskning troligen är den största anledningen till att andra medier och samarbetspartners uppmärksammat Isabellas fiffel, vilket lett till hennes fall. Naturligtvis hade det inte funnits något att granska om inte Isabella misskött sig, THR ifrågasätter inte det på något sätt.

           TRH har, i vart fall inte i dessa kommentarer, varken ifrågasatt Isabellas egen skuld i det hela eller uttryckt att Camillas makt skulle vara problematisk på något sätt (tolkar mellan raderna snarare in motsatsen, gällande det senare?), så förstår inte riktigt vad ni argumenterar mot?

        Du vet hur trh fungerar. Har väl för litet att göra på sin egen blogg.

         Burn!!!!! 😀

          Not realy!

           Missuppfattar ni TRH med flit? ?

           TRH har endast konstaterat att Camilla har väldigt stor makt (i form av publik, granskande mediekanal), vilket ju är närmast att ses som fakta, samt att hennes hårda granskning troligen är den största anledningen till att andra medier och samarbetspartners uppmärksammat Isabellas fiffel, vilket lett till hennes fall. Naturligtvis hade det inte funnits något att granska om inte Isabella misskött sig, THR ifrågasätter inte det på något sätt.

           TRH har, i vart fall inte i dessa kommentarer, varken ifrågasatt Isabellas egen skuld i det hela eller uttryckt att Camillas makt skulle vara problematisk på något sätt (tolkar mellan raderna snarare in motsatsen, gällande det senare?), så förstår inte riktigt vad ni argumenterar mot?

    Hahaha… det var JÄVLAR vad många tumar du ger dig själv.

     Tror inte Camilla behöver ge sig själv någon tumme. Det gör läsarna här. Ja inte du och IL-fanatikern då.

      Snälla hon ger sig själv tummar hela tiden. Vilket är sorgligt för då vet hon ju inte när folk verkligen håller med henne. Men men i de blindas rike är den seende drottning

       I Bellsans rike är du blind. Och döv. Och litet korkad.

        Det här är inte ”bellsans” rike, bevisligen.

       Jag skiter totalt i tummar, den tjänster finns enbart till för er läsare.
       Min blogg har mellan 5 000 000- 8 000 000 sidvisningar i månaden – tror du jag behöver ge mig själv några tummar upp för att känna mig lyckad? 😉

        Om du ni har så många visningar hade det kanske varit en bra idé att till exempel efterlysa personer som är försvunna en gång i veckan. Det skulle jag kalla en samhällsinsats ??❤️

         Sandra ?
         Måtte hon återfinnas snart!

         Men va?? Den här bloggen handlar väl ändå inte om förvunna personer. Snark.

          Nej. En att nå ut till folk.

       Är den ENÖGDE KUNG. Det är liksom hela poängen, att då ”duger” ett öga ?

       Är den ENÖGDE KUNG. Det är liksom hela poängen med talesättet, att då är ett öga bättre än inget ?

    Tänker så här.
    Bellas egen förtjänst att korthuset rasar, det blir så med fasader om stommen är lite sisådär.
    Däremot är det stort Camillas förtjänst att det hela uppdagades, och det ska hon ha all credd för!

    Hade Bella hållt sig till sanningen hade det inte funnits något att granska…

   Världens minsta fiol spelar. .

    Vilken låt blir det!

     Sensuella Isabella.

      Rock and roll!

     Money for nothing

   Det är ingen annans fel än hennes eget. Förr eller senare så kommer sanningen ikapp, oavsett om bloggbevakning hade funnits eller ej.

   Det är INTE synd om Bella. Hon lurade anställda, partners, kunder och media. Hon mobbade och tillät andra mobba anställda. De var underbetalda och blev utfrysta om de sa något. Hon har skrivit nedlåtande om transbarn och skrivit att rasism inte är något viktigt då det inte påverkar henne personligen.

   Rätt åt Bella.

    Kämpa på du… ljug lite till om IL och förvrid lite till. ”Ra-ism inte är något viktigt” var ju inte riiiktigt så hon skrev men men du kämpar på med att slänga smuts på IL och att svartmåla henne. Du är besatt, verkar ganska obehaglig faktisk.

     Du verkar ha problem med stavningen. Får jag förslå en SFI-kurs, Svenska För Imbecilla?

     Ingen kämpar med att bevisa att Bella ljuger. Hon ljuger så ofta att det blir alldeles för lätt att hitta bevis på hennes lögner. Det är snarare du som måste kämpa för att bevisa att Bella inte ljuger regelbundet.

     Det som är obehagligt är att läsa dina kommentarer. Ditt hat är på riktigt läskigt.

    Du kämpar på du… ljug lite till, förvrid lite till. Obehaglig är du, så bessatt av att kasta smutts på IL.

     Se ovan (19:13). Lycka till!

   Bu fucking hu.

   Ha, ha, haaaaaaaa! Du är då för rolig.

   Kanske tack vare Camilla så tog det slut snabbare och Bella slapp förlora ännu mer cash där borta?
   Det var som sagt ett luftslott som ändå fallit förr eller senare..

    JJ/
    Så kan man se det också ?

   Nej du, ingen fin sommar när coronan härjar. Även det har ju Camilla sett till ?

   Hade hon inte tur egentligen? Pandemin hade antagligen fått USA-satsningen att falla långt längre framskriden och hon sålde sitt bolag precis innan världen hamnade i gemensam kris.

    Helt sant. Extrem tur troligtvis.

    Instämmer. Hon hade en otrolig tur.

     Tur? Fingertoppskänsla kanske, ingen vet. Tillerkänn henne någonting i alla fall.

      Haha ja vad bra att Isabella planerade för försäljning inför den pandemi hon visste var på väg ? nej du, det var bara tur. Men kapitalet hon fick in på det verkar redan slurpas upp på shoppingrundor och staycation. Hon kommer inte att ha råd att vara ledig lika länge som hon verkar planera för.

       Precis, hon kommer definitivt att behöva jobba igen om några år. Och hon har ingen inkomst (hennes inkomst från Dermarome är säkert villkorade utbetalningar av köpesumman så att hon inte gör ngt dumt de närmaste två åren som förstör varumärket ännu mer).

      FA: Du menar att Bella hade en spåkula och kunde förutse coronapandemi redan i oktober? Wow, den kulan vill jag också ha. ?

      Däremot mådde hon nog så dåligt att hon inte hade något direkt val. Det var att sälja eller gå i konkurs gissar jag på.

      Förutspådde hon pandemin menar du?

      Jag luktar konspiration och möjligtvis dolt samarbete här! Om Camilla orsakade corona och IL ”förutsåg” det ?

    Ja. Och downsizade innan alla andra blev tvingade. Och hann sälja huset innan. Hon hade nog lite ekonomisk änglavakt här.

     Ja det också. Det är inget kul att vara säljaren idag.

      Du menar köparen.

       Sara: Nej jag menar säljare. Du får inte det priset på ditt objekt idag som du fick för någon månad sedan.

       Det är däremot köparens marknad just nu.

       Men du vill nog bara bara motvalls vad jag än säger så jag borde väl inte ens lägga tid på att svara dig.

       Ha en fin kväll!

        Jag tror att du och 20:37 pratar om två olika saker.

        – Du/TRH syftar på säljare allmänt idag.
        – 20:37 syftar på personen som sålde huset till Bella i januari.

        Ni har båda rätt men pratar om olika saker.

         Fast nej? Hur tanker du nu?

          Skriv mindre spydigt så får du svar på din fråga.

           Jag skrev väl inte alls spydigt? Hur tänker du nu..?

         Möjligt du har rätt, men jag tror inte det iom att jag skrev ”idag”.
         Sara har dessutom varit på hugget lite allmänt idag. 😉

          Helt ärligt så missförstod jag också först vad du skrev och fick läsa det flera gånger innan jag insåg att du skrev ”idag”. Jag hann tom duscha innan jag såg att ni pratar om två olika saker. Helt möjligt att Sara också har varit på huggen men just denna kommentar tror jag att ni pratar om två olika saker.

           Men då är problemet att ni inte läser ordentligt eller saknar läsförståelse och inte att någon utrycker sig oklart.

         Jag trodde det som menades vad att köparen så här i efterhand gjorde en dålig affär. Nej, jag försöker inte vara motvalls, det är bara lite svårt att hänga med dig ibland. ☺️

         Fast Sara skrev köpare.

         Ja så uppfattade jag också det!

   Jag tänkte också satsa på USA och mitt bolagsimperium… sen gick effekten av LSD ur och jag insåg att jag inte har något kapital, inga vägar in till USA, ingenting på plats, ingen affärsidé som håller.

    Och inga vänner. Inga kunder. Inga gubbs som fastnar. Så det kan bli.

    Och enligt Bellas försvarare gör detta dig till en framgångsrik affärskvinna och entreprenör ?

   Ja, det är väl superbt att allt jobb med att dra fram hennes skit i dagsljuset gav utdelning? Varför skulle man tycka synd om någon som själv satt sig i sin sits? Positivt att man inte kommer undan med vad som helst, tycker jag. Så bra jobbat CC! (minus de mer otrevliga och osakliga inläggen om IL då).

  Bella har skämt ut sig totalt
  Hur fint och mycket fasad hon visar upp så vet folk sanningen… ge upp flytta utomlands börja om på nytt

  Men snälla… ljugit?! Du kämpar på du C med att smutskasta Isabella. Det är ganska vanligt att kalla sådant blankt material för silkes, skulle inte säga att hon ljuger för det, och tröjan var ju en blandning av de materialen så det var ju inte ljug.

   Jo det var lögn. Du kan inte påstå att kläderna är i ett material som de inte är. Och vet man inte att det är olagligt så ska man kanske ha ett annat jobb.

   Vridit, vänt, smutskastat, hånat, drevat… Något jag har missat i din eviga felaktiga rant? ?

    Svartmåla

     Tack, jag glömmer alltid bort svartmåla ??

    Glöm inte h-ckla!!!

     Yes, klassikern ??

    Cam ä ju bra på att vrida, vända, dreeva och kasta smuts… Snacka inte om att IL vinklar när du gör det värre själv, du både vinklar och förvrider dvs ljuger. Ljugit? För att hon kallar ett blankt plagg för silkes vilket många andra också gör, och ett annat för att det är en blandning av något som det ju VAR. Snälla ge dig någon gång ä c k l i g a människa.

     Gahahahaha du är så underhållande ????????????

     ? Åh, kämpa på vännen! Styrkekram!

     Men det är ju RO som fällt Bella för vilseledande reklam. Vad har Camilla med det att göra?

     Fast bara för att några andra också säger fel när de använder sig av ordet silke betyder inte att det är rätt att använda det. Speciellt inte i försäljningssyfte. Det är olagligt med vilseledande marknadsföring.

     Silke är ett fint och relativt dyrt naturmaterial, Bellas kjolar är gjorda av billig PLAST! Det är fan skamligt att ingen tillrättavisat henne om det viktiga faktafelet.

    Sänka ?

     Tack, den är viktig den med ?

   Hade det inte varit lögn så hade RO friat henne vilket de inte gjorde. Så lögn.

    Bella har numera totalt glömt bort att reklamarkera sina inlägg på Instagram stories med mera som är reklam för Löwengrip Beauty. Hmm hon anger att hon bara jobbar 2 dagar i månaden för dem. Varför då all denna omärkta reklam. Tydligen är den nya ägaren med på detta då ingen rättning sker. Hennes story i badrummet iklädd morgonrock var direkt pinsam för bolaget. Omärkt förstås. Intressant att hon inte ens svarar RO. Sveriges mäktigaste kvinna…en gång.

   Bella ljög om textilmaterialet. Hon fälldes av RO för sina lögner. Hon har fällts för sina lögner oftare än någon annan influencer i Sverige.

   Bella är en lögnare. Företag borde akta sig för att förknippas med henne.

   För övrigt så börjar jag undra om denna tok är Bella själv som försöker få utlopp för sin ilska. Token verkar inte ge sig.

    Verkar ha samma bildningsnivå. Synd det där med att inte gå ut gymnasiet, hörredu.

     Du är så rolig med din högstadiehumor. Du har säkert många vänner (not) ?

      Jag går faktiskt på mellanstadiet … Tack!

       ?

    Och du är ingen tok som kämpar med näbbar och klor på alla sätt att svartmåla IL, precis som Cc. Du är ju galen människa, galet besatt och alla fattar väl att du är gr…. Märkligt att Cc tycker det är okej med sådana galningar som hon triggar och går till viljes. Obehaglig som fn är du. Stackars IL säger jag. Oj oj sååå hemskt, vilken lögn att kalla något för silkes .. värsta som någonsin gjorts.

     Tack för komplimangerna ? Det stämmer att jag ogillar sol-och-våraren Bella. Rätt åt henne (dig) att luftslottet föll.

      Det njuter du av så som du kämpat med att förstöra för henne, och som du håller på här med kommentar efter kommentar där du kallar henne allt möjligt och påstår att hon lurat anställda och mobbat. Sjuka människa ge dig någon gång. Hoppas det blir rätt åt dig snart. Kanske du som är något av en sol-o-vårare däremot. Galning.

       Japp, jag tycker att det är bra att mobbaren och bluffen Bella misslyckas ?

       Du kan väl läsa igenom dina inlägg så du ser vad du försvarar. Jag håller inte med om allt som skrivs om il men förstår inte heller ditt behov av att försvara precis allt med henne. Det är ju ingen annan som kan anklagas om hon väljer att göra något som strider mot lagen. Man kan ju inte bli arg på den som uppmärksammar tilltaget.

     Du är läskig.

     …det räckte tydligen för RO ??‍♀️

     Men alltså hjälp, du brukar vara galen och det är rätt underhållande att beskåda men nu blir jag på riktigt orolig. Du är ju inte klok nånstans, hur i helskotta lyckas du ha ett fungerande liv och vardag? My ghad crazy.

      Jag tror faktiskt inte att vederbörande klarar av det utan stöd. Jag tror att vi här har någon form av diagnos som medför att verklighetsuppfattningen är lite annorlunda mot de flesta människors.

     ?

    Hörde någonstans att Bella börjar om på nytt!
    Jäkla vad det nu blir…
    Säkert ny bolag eller investerare

     Har hört att hon har planer på en äktenskapsförmedling för ensamma, mindre vetande miljardärer, 60+ och uppåt.

      Haha. Farbror mentor, onkel antik, gubben relik ?

   Sluta sluta sluta sluta sluta!!! Du kan inte försvara Bella här utan att framstå som totalt naiv och faktiskt lite bakom flötet. Det är solklart att hon har vilselett läsarna och fått kläderna att verka mer exklusiva än de faktiskt är, helt solklart för alla, till och med för RO, men tydligen inte för dig? Bella ljuger, vare sig du tror det eller ej, deal with it!

    Andas…

     Tack för tipset, jag brukar dock andas, för att överleva du vet, så jag klarar mig nog. Men tack ändå!

    Håller med dig Lisa, det är så pinsamt att jag rodnar av detta naivitet. Men har mer och mer börjat tro att hen är här bara för att få igång bråk och tjafs i kommentarsfältet, hen vet vad som får igång de andra.

     Ja jag vet, egentligen brukar jag inte ge mig in i diskussioner med den personen för jag vet att det är helt i onödan och att det inte går in och att det är som att kommunicera med en vägg. Men blev svag för en stund och lyckades bli provocerad för hen är så totalt naiv.

      Jag tror du är något på spåret när det gäller placering i förhållande till flötet. På riktigt alltså. Eller så är det en mycket slipad provokatör.

     Kanske något för trolljägarna att syna allas vår S…..!

    Block block block hahahahha camillsan är sååå coool, tuffing där…. inte feg alls… och ljuger inte… snart kommer nog karma hehehe… hoppas du får något av M snart så din anger går över… Du låter inte alls töntig i radio förresten, bara jääättterolig

     Men åh! Brukar du lyssna på mig? Är du ett fan? 😉

      Camilla, men vad du är löjlig. Njuter du av att vara den populära i gruppen som trycker till S? Alla mot en.

       Vad står S för?

        isabella den Sensuella kanske

         Stupid?

    Åh ’flötet’! Så jäkla göteboshigt ? Älskar det ordet

     Mig veterligen så använder man det uttrycket över stora delar av landet ?

   Hon menar nog SATIN men vet inte skillnaden… det kan vara sidensatin eller en annan blandning tex polyester.

    Fast 85% innehåller inte ens det så även den bortförklaringen faller på direkten. Bella ljög medvetet, vilket hon gör regelbundet.

     Men sluta snälla. Det är vanligt att kalla blankt polyester för silke, men som A1 säger så heter det egentligen satin så hon skrev nog fel helt enkel. På vilkets sätt skulle det vara ljug eller att lura, herregud köper man något så kollar man väl tyget/kvalitén. Hon skrev inte att det är äkta siden liksom. Och tröjan var ju en blandning innehållande det som hon skrev så jag anser inte att det var ljug eller fel men men vill man sätta dit IL och klaga så kan man ju alltid hitta fel, eller vända något till fel… tvivlar på att det ifrågasatts eller anmälts om det var någon annan.

      Men du är en äkta idiot. 100% certifierad.

      Du verkar ha rätt mycket tid över i ditt liv. Har du funderat på att lära dig stava?

      Antingen är du Bella eller så är du en nyttig idiot till henne. Bella fälldes av RO för sina lögner. Hon har fällts flest gånger av alla influencers i Sverige. Du försvarar en lögnare, så lättlurad är du ???

      Vem har tagit telefonen eller datorn ifrån dig för att skriva ett så här samlat och nyanserat inlägg?

      ”Hon skrev inte att det är äkta siden liksom” Silke är tråden och tyget är siden. Skriver man att det är silkeskjol innebär det att det är siden. Hon skrev inte att det var fejk siden liksom.

      Hur hade du tänkt att man ska kolla tyget före köp när man köper online?

      Eeeh nej det e verkligen inte vanligt att kalla blankt tyg för silke. Kanske tänker du på satin?

      //jobbat i klädbranschen i 20 år och har aldrig hört varken kunder eller leverantörer säga silke och blankt material.

    Likadant som konstläder inte är läder. Alls.

     Till och med Isabella Löwengrips munläder är fejk.

    Om man får x hundratusen för ett blogginlägg, bör man vara påläst om det man marknadsför. Det är väl inte så svårt att förstå!

   Isabella ljuger lika mycket som My. Samma skrot och korn.

   Det står ju svart på vitt att materialet inte är det som hon skriver? Det är väl iaf då en osanning.

   Du vet att silke är ett exklusivt material, inte ett synonym för ”blankt material”?

   Hur du använder det i dagligt tal skiljer rättfärdigar på intet sätt att företag vilseleder (ljuger) i sin marknadsföring.

   Som att marknadsföra något som en ”pälskappa” som egentligen är ett polyestertyg med pålimmade plaststrån?

   Satin kallar man det. Absolut ingen säger silke om polyester. Kallar du en plastmugg för glas?

   Men ärligt nu, skulle du vilja betala för saker där innehållet/kvaliteten inte stämmer med det som påstås?

   Silke är ett naturmaterial gjort av silkesmask, satin är en speciell vävteknik som ger en specifik blank look. En satinvävd kjol kan vara av silke, precis som en kjol av plast kan vara satinvävd. En silkeskjol kan dock inte bestå av annat än silke, och kan vara vävd på andra sätt än satin.

   Snarare bedrägeri att kalla polyester för finaste silke.

  Så Bella är fortfarande intressant? Det trodde jag faktiskt inte..

   Japp. Spelar ingen roll vad som händer i världen eller hur många som dör i covid, att Isabella kallar en polyester-elastan kjol för silke är vad vissa bryr sig om.

    Man kan väl bry sig om flera saker? Eller är det inte en grej i din värld?

    Du läser frivilligt en blogg som bevakar bloggare ??‍♀️

    Vi är många som kan hålla flera tankar i huvudet samtidigt.
    Eller menar du att coronaviruset kommit för att ersätta Bellas härjningar?
    SÅ farlig var hon ändå inte trots allt ljug och hittepå. Klart Bella ska vara med ett tag till.
    Finns säkert fler ärenden som kan tas upp både av RO och KO. Och kanske andra myndigheter.
    Fanns visst en stämning också mot hennes bolag.

    Jag menar inte i dagens läge med corona, jag menar över huvud taget.

    Fast all polyester är liksom inte blank, många brukar säga silke om blankt tyg men det rätta ordet är väl egentligen satin. Det var verkligen kreativt och beräknande av C att skriva att IL ljugit haha nja… Mer ljug härinne om IL. C förvrider och vinklar både om IL och sig själv beroende på hur det ska passa hennes agenda. Hon vill ju säänka IL så mycket som möjligt, det är väldigt tydligt.

     19:13 är riktat till dig, det kan kanske hjälpa dig i livet.

     RO fällde Bella. Camilla har inte behövt göra något. Bella ljuger så ofta att RO fäller henne gång på gång.

     Anonym 19.03 RO fällde IL för lögn. Tror du att C är RO ?
     Nä, så korkad kan du väl inte vara!
     ”Stiftelsen Reklamombudsmannen är näringslivets självreglering som verkar för en hög etisk nivå i all kommersiell marknadskommunikation riktad mot den svenska marknaden. Det sker genom prövning om reklam följer Internationella Handelskammarens (ICC:s) regler för reklam och marknadskommunikation samt genom information, utbildning och vägledning.

     Reklamombudsmannen instiftades år 2009 av näringslivet på initiativ av Sveriges Annonsörer och Näringslivets delegation för marknadsrätt. De prövande instanserna är Reklamombudsmannen (RO) och Reklamombudsmannens opinionsnämnd (RON).

     Stiftelsens styrelse utses av Sveriges Annonsörer, Näringslivets delegation för marknadsrätt, Sveriges Kommunikationsbyråer, ICC Sweden, TU medier i Sverige och Swedish Data & Marketing Association.”

     Varsågod, nu vet du vad RO är. Så nu kan sluta fjanta dig med att säga att det är C som påstår att IL ljuger.

     IL är så duktig på att sänka sig själv. Där är hon självgående ?

  Någon som vet vad som hänt med jannike aka bisse? Någonting på hennes instastory om polisanmälan.

  Hallå, hon kanske ska börja golfa! Supersätt att ta sig tillbaka in i hetluften!

   Golf är en rikemanssport… Visst man kan alltid få nya intressen men inget känns genuint med Isabella.

    Är det väl inte? Golf är förmodligen en av de billigaste sporterna men kan ägna sig åt.

     Det är många välbärgade män som spelar sporten.

      Ska vi gissa vad Isabella Löwengrip kommer att satsa på när hon lagt ”vandra i skogen för att fälla en 50-taggare” på is?

  OT: Brandbassador som Isabella skrev så mycket om tidigare: Är hon fortfarande delaktig? Eller är det också ett projekt hon lämnat? Och är det någon här som är medlem? Jag är mikroinfluencer och överväger om jag ska registrera mig. Men jag tycker hemsidan verkar svårtydd.

  Hade önskat mig ett måndags-öppetspår nu när ångesten är som värst o helgen är som längst bort..

   Det finns alltid Öppet spår på onsdagar 🙂

  Hur stor andel måste något innehålla för att få kallas det? Är det lite upp till var och en eller finns det någon gräns?

   Tyg/kläder alltså ??

   Generellt gällande livsmedel så ska den ingrediens med störst andel stå först, så är det mest polyester så ska det stå först. Men kanske inte samma när det kommer till plagg.

   ”Reklamombuds­mannen finner att en genomsnittskonsument sannolikt uppfattar påståendet att polotröjan innehåller en bland­ning av merinoull och kashmir, som att plagget till övervägande del består av denna bland­ning och inte endast innehåller 5 procent kashmir och 10 procent ull.”

   59% polyamid, 23% viskos, 10% ull, 5% kashmir, 3% elastan

   ”Blandning av polyamid, viskos, ull och kashmir” hade väl funkat eller ”blandning av polyamid och viskos”

  Camilla, skrev inte du något om ett företag med namn Aponea som sålde märkliga produkter? Det finns nu nätreklam om Covid tester snabba och tillförlitliga enligt annonsen från detta. Snabba Cash på folks oro. Usch!

   Jo, det är bara att söka på Aponea eller Dennis Maglics namn.

   Haha sökte och han säljer verkligen egna coronatest!!

   https://www.aponea.se/products/covid-19-testkit-for-hemmabruk

   CAMILLA – skriv om ? var anmäler man detta?

    Hur vet ni att detta är otillförlitligt? Undrar genuint:)
    Sen skulle jag aldrig köpa ett test för 1000 spänn…

     Grejen är att man inte kan veta att det är det. Europeiska länder har ju köpt in saker (tester, masker) som ska vara godkända men som de sedan inte kan använda för att produkterna visar sig bristfällig vid kontroller/stickprov. Vad är oddsen att Dennis kontrollsäkrar dessa produkter? Han kör väl bara drop shipping.

    Kommer kl 21

    Du kan anmäla till läkemedelsverket.
    Dessutom avråder läkemedelsverket från hemmatest.
    https://www.lakemedelsverket.se/sv/nyheter/hemmatester-for-covid-19-ar-inte-tillforlitliga

    Har så oerhört svårt för Dennis M, han vill tjäna pengar till vilket pris som helst.

  Man undrar ju om du hade ifrågasatt om det var Sandra Beijer eller Egoina som kallat en blank kjol för silkeskjol – tror knappast det och tror ingen hade anmält det då.

   Tror att Bella är lite som kaplastavar. Hon staplade på så många lögner som möjligt tills tornet rasade samman och klossarna föll på alla i hennes närhet. Folk trodde att det var över och att hon nu skamset lärt sig sin läxa men likt förbannat ljuger hon igen.
   Effekten av lurenderijerna är liksom upphöjt till 3 jämfört med Egoina så då blir även reaktionen i kubik av oss läsare.

   Jag skiter i henne och hennes ljugeri men jag förstår varför hon särbehandlas trots att det kan bli överdrivet.

   Fast det var ju inte bara den här kjolen. Hon beskrev en tröja med typ 2 % kashmir för kashmirtröja, och det var samtidigt som Ellos inte hade någon produktbeskrivning på sin hemsida. Så det enda köparen kunde se angående materialvalet före köp var just den beskrivningen som Isabella la ut.

   Dom skulle aldrig ljuga på det viset.

  Hon är verkligen som ett barn.
  Från bloggen idag:
  ”Det är en såkallad Fine Dining. Det innebär att det är väldigt tjusigt, man äter på vita dukar i timmar och man äter sådant man inte förstår var det är.”

   Hon kan ju ta jobb som stå upp-komiker! Shit vad roligt.

   Hahaha! ?

   Lilla barnsliga Bella

   ”Oh honey…”

   Man förstår varför Erik dumpade henne.

   Bella umgås mycket med sina barn nu, märker man. Hon verkar ha svårt att växla från att förklara saker till barn till att förklara saker för vuxna. Saker som inte ens behöver förklaras för vuxna.

   Hahahahaha!!!!! Ska jag verkligen tro på det här, det låter som om en femåring skrivit det? Fast kul om det stämmer ju! Om hon nu inte av någon anledning VILL framstå som imbecill? Jag fick mig ett gott skratt i alla fall!

  Vimmelmamman har gjort precis samma sak i sin blogg. Hon lyfte ett par ”skinnbyxor” i samarbete med Ellos, och en ”ullkappa”.

  Byxorna var 100% polyester och kappan innehöll en minimal mängd ull.

  Pinsamt för Ellos med två lögnare…

   Fast Ellos då? De om några borde ha koll om vad som skrivs på deras hemsida!

    Står det fel på hemsidan menar du? I ILs fall stod det ju rätt på hemsidan men fel i hennes inlägg.

     Det fanns inte någon som helst information på Ellos hemsida under ett bra tag.

   Vimmelmamman är en stor hycklare..

  omfg blir mörkrädd när jag läser bellariddarens kommentarer högre upp. fattar du inte att om de inte va lögn från hennes sida så hade hon inte blivit fälld? fattar du inte att sanningen alltid kommer fram tillslut? Cam rotade fram sanningen lite snabbare bara. Bella hade TUR nu som hann med allt i höstas innan corona, att sälja osv, hon hade levt på gatan nu annars. det är INTE synd om henne, bor i en fet villa på lidingö och shoppar nya kläder, snart badar hon i sin nya pool.

   Håller med dig. Hon drog största vinst i lotteriet, hann sälja i tid. Detta var helt avgörande för henne.

    Största vinst var det dock inte. Hon hade flera ”miljardföretag” på g enligt henne själv och det hon fick ut nu på slutet var några miljoner efter skatt. Om några år måste hon börja jobba igen, oavsett vad hon ger sken av i bloggen.

     Självklart kan inte norrmännen ha betalat så mycket att Bella kan skratta på väg till banken under de närmaste 50 åren som hon ger sken av. Löwengrip Beauty är av tveksamt värde och så var det även före corona.
     Aldrig mer behöver jobba? Haha. Hon är inte ens 30 år fyllda 🙂
     Varför skulle hon – som det ser ut – leta desperat efter en karl med mycket pengar?

      Enligt uträkningar som gjorts av personer i affärsvärlden såldes bolaget för 50 M SEK. Det betyder 25 M var till IL och PA. På detta betalas skatt ca 30% av vinsten. Vinsten blir nästan försäljningspriset eftersom de grundade bolaget med startkapitalet som då var 100 000 tror jag.
      Det är absolut mycket pengar men inga fantasibelopp och håller man inte koll och har inga andra inkomster så tar det snabbt slut.

       Tror inte alls på det. Löwengrip har haft tveksamma siffror, bolaget som köpte det har vetat om deras svagheter och Breakit m.fl har rätt ofta fel.

  Inte synd om ellos ett dugg!
  Dom visste mycket väl vad hon skrev och vad hon skulle skriva i inlägget.
  Så kasta kulan i båda glashusen för ellos är inte oskyldiga!

   Vem handlar hos Ellos? Lite nyfiken… finns ju fler som gör reklam för dessa kläder. Tycker ni att de har ett bra utbud?
   Har aldrig beställt därifrån så jag bara undrar?

    Jag. Är 30 år och har beställt från Ellos senaste tio åren i alla fall. Tycker de har en hel del snygga kläder och de passar mig bra.

    Handlade där 1 gång då Johanna Toftbyn hade en skitsnygg tröja hon köpte där. Den är fortfarande galet snygg och har bra kvalite. Men annars inte. Är 30+

  Vad innebär det egentligen? Vad blir det för konsekvenser för Bellsan? Böter? Hade varit intressant att veta!

   Varför skulle hon få böter?
   Reklamombudsmannen är ingen domstol eller annan myndighet.

    Chill jag bara undrade då jag inte vet hur det fungerar!

    Folk verkar tro det ?

   Finns att läsa på deras hemsida. Bland annat:

   ”Vilket ”straff” får annonsören om reklamen fälls?

   Beslutet publiceras på Reklamombudsmannens hemsida reklamombudsmannen.org samt i vissa fall i nyhetsbrev och pressmeddelanden. Många beslut får stor medial uppmärksamhet.

   Besluten är att se som vägledning i vad som är god marknadsföringsetik och annonsörer förväntas följa besluten. Reklamombudsmannen är näringslivets självreglering. Då Reklamombudsmannen inte är en domstol, myndighet eller förening där medlemmarna förbundit sig att betala avgift vid överträdelser kan inga sanktioner som exempelvis skadestånd dömas ut.”

  Expressen uppmärksammar Isabella Löwengrips falska Ellos-reklam:

  https://www.expressen.se/dinapengar/isabella-lowengrip-falls-vilseledde-i-sponsrat-inlagg/

  Så vad händer nu? Vad blir påföljden?

   Evig skam. Om nu Bella har vett att skämmas för det kan man betvivla.

  Klart Ellos skyller ifrån sig. Skönt att slippa ta ansvar.
  Men är inte Ellos alls intresserade av vad som står i den reklam som deras influencer sägnar sig åt?
  Hoppas de lär sig för hittills har nog Ellos förlorat mer än de vunnit på sitt samarbete med Bella.
  Kostnaden i pengar och dålig PR måste vara större än bidraget från de kläder de lyckats sälja med anledning av reklamen i Bellas sociala medier.
  https://www.breakit.se/artikel/24758/lowengrip-falls-ellos-tar-avstand-vi-ansvarar-inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.