Therese Lindgren har frågestund

Här kommer svaren på det som var faktiska frågor.
Jag kan ha hoppat över lite svammel, men annars är det Therese ord och inga CamCamiska tolkningar eller liknande. 🙂

 • Jag är jättebra på att sluta röka. Det jag däremot är dålig på är ju att inte börja röka igen.

 • Elsa har inte åkt, hon skulle ju ha flyttat dagen därpå men eftersom det blev som det blev med allt så får hon så klart stanna kvar här tills hon tillfrisknat helt.
  Sen beror det lite på familjen som ska adoptera henne, när de är redo.
  Men hon mår…toppen! 🙂

 • Nej, men det här är så intressant, ni vet att jag är väldigt intresserad av det här med bio hack och det här med min kropp och prata tarmflora och sånt, SOM jag för övrigt har tagit ett stag tillbaka från för att…..ja, alla gillade inte det, att jag pratade så mycket om det. Men bara en kort grej, jag gjorde ju ett tarmfloretest, mhm, och där fick jag reda på att jag har inte de där bakterierna som man brukar ha när man har ibs, så jag har inte ibs. Jag har blivit feldiagnostiserad av en läkare. Alltså, ibs är ju en sån diagnos som man i bland kan få ifall man inte hittar något annat problem med magen, när man gjort sådana där bajsprov och blodprov mm.
  Så jag har inte ibs utan jag har någonting annat som gör att jag har sådana problem med min mage.

 • Jag tycker fan inte att man ska fråga varandra sånt, jag vet att jag har sagt det förut också. Tänk OM det vore så att jag just nu HAR en ätstörning, eller att jag haft en ätstörning som inte ni vet om och som jag håller på att bli frisk från. Eller att jag har en hjärna som precis börjat vandra i de banorna. En sådan fråga kan landa så jävla fel alltså, de kan ställa till det något fruktansvärt.
  Men jag kan säga så här – ni behöver absolut inte vara oroliga, jag var sjuk i december, kommer ni i håg det, jag kunde inte äta på många, många veckor och då gick jag ner en del i vikt, men ingen behöver vara orolig.

 • Jag mår. Piss.
  Det lät säkert som att jag skojade nu, men jag gör tyvärr inte det.
  Jag blir helt knäckt av att varje dag tro att jag är sjuk. Vi ska inte prata om det här, för de flesta vill inte att vi pratar om det här överhuvudtaget men jag blir helt knäckt av den här situationen och jag vet inte vad jag ska göra för att hantera den.
  Och så var det väldigt, väldigt omtumlande med Elsa. Jag vet att för många är det bara ett djur, hur omtumlande kan det vara med ett djur och göra ett kejsarsnitt men det som hände i veckan var så mycket känslor, rädsla och ångest och chock tillsammans med corona och att jag haft så mycket jobb sista tiden.
  Så fråga mig igen om två veckor, för då tror jag att allting har ordnat upp sig.
  Jag ser ljuset i tunneln. Jag tror inte det kommer kännas piss om två veckor utan det är för att det är lite för mycket just nu.
  Jag är i alla fall frisk och glad över det.

Under hela videon ”testade” Therese Lindgren de hårvårdsprodukter som Indy Beauty precis släppt. En silverserie för blont hår och en ”caring” serie för icke blont hår.
Jag funderar på att beställa hem och testa dem, caring för mig och det lila silverschampot på Lilla Snöboll för att se om hon någonsin kan få se ut som någonting annat än en nerkissad snödriva?
(Jag skojar bara, klart jag inte ska använda människoschampo på henne, trots att hennes schampo, som är för vita utställningskatter, är allt annat än effektivt.)

Jag vet inte om ni minns när jag testade Indy Beautys hudvårdsprodukter?
Det var ju någonting i den serien som jag inte tålde, men jag är inte den som är att som bli avskräckt, utan jag testar på.

By the way!
Kl 20.00 kommer det ett Öppet Spår eftersom det är Valborgsmässoafton! 

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har du testat Esprees schampon? Tror det finns för katter oxå, men annars kanske det för hundar går att använda? Dem är bra!

   Esprees schampon är skitbra! Använder till våra fyra hundar. Finns för massor av olika ändamål. Fet/oren hy, lång päls, sluta fälla, allergi, myggbet/klåda/hotspots och finns i typ 20 olika goda dofter.

  Ja ÖS hinner titta inn en stund. Glad valborg och nu hoppas vi maj blir bra månad med sol och att dom hittar vaccin mot Corona. ?❤

   Jag personligen skulle aldrig vaccinera mig mot ett vaccin som tagits fram så fort.

    Nej varför tänka på andra när man kan tänka på sig själv i första hand!

     Fast är verkligen majoritetens syfte med att vaccinera sig att skydda andra? Skulle tippa på att det är för att man själv inte vill bli allvarligt sjuk. Vaccin i all ära, men finns inte en chans att jag tar något där biverkningen inte hunnit bli studerade ordentligt. Men det är ju toppen att några tar den för laget så att säga.

      OK. Upp till dig. Vaccin vs covid 19.

       Vaccin som antagligen har biverkningar ingen hunnit upptäcka vs eventuellt bli allvarligt sjuk i covid19 som det förövrigt bör finnas mer effektiva behandlingar emot när det väl finns vaccin att få.

     När det gäller saker som sprutas in i min kropp väljer jag själv. Ett vaccin som tas fram på kort tid och kan ge biverkningar för livet har jag inte ett dugg dåligt samvete att jag väljer bort.

    Jag skulle heller aldrig ta ett vaccin som stressats fram. Tog inte vaccin mot svininfluensan heller och är idag djupt tacksam för det.

     Vem har skrivits att det stressas fram? hoppas på september
     Vill ni inte ta det så är det upp till var och en.

      Det tar 5-10 år att utvecka ett vaccin vanligtvis. 5 år är extremt snabbt. Hittills har man inte lyckats få fram ett vaccin mot något annat corona-virus så jag har inga jätteförhoppningar.

      Forskning görs inte på några månader.

     Hade majoriteten resonerat som du så hade vi haft en mycket högre dödlighet i svininfluensa.

     Samma här!

     Jag tog mot svininfluensan och ångrar mig djupt. Rejäla biverkningar som sitter kvar än. Så nej tack till ett vaccin som stressat fram och som man inte har forskat tillräckligt på.

      Men oj, vad är det för biverkningar? Själv tog kag och hade tur och fick inga biverkningar alls vad jag vet, men då slapp jag ta spruta nr 2, de kom på innan att det inte behövdes. Var gravid så jag var ganska tidig med att vaccinera mig och hade fått tid för sprita t två, men slapp undan. Har förstått att många som fick problem hade fått två sprutor.

    Kan mycket väl bli fråga om tvångsvaccinering.

     Men snälla… Usch vad jag är trött på människor som du kände jag nu.

     Nej det kan det inte bli, man fpr inte tvångsvaccinera folk i sverige. Man fgår inte göra någon vårdinsats mot någons vilja, inte ens återuppliva någon som sagt ifrån.

     HAHA! Kan tänka mig hur miljontals personer plötsligt blir tvångsintagna med LPT och får hållas fast för att få en spruta i armen… Alltså, nej, sluta nu.

     Nej det kan det inte bli. Inte om du bor i Sverige. Däremot kan det bli så att man som ovaccinerad inte får tillstånd att resa in i vissa länder.

  Väldigt bra inlägg Camilla! Såhär får du gärna göra med de flesta Q&As som influencers gör, mycket bra!

   Håller helt med, riktigt bra inlägg. Jag som inte är ”generation youtube” har sällan tid eller ro att se längre klipp, men jag vill ändå veta vad de säger i tex frågestunder och andra videos. Skulle bli glad om du skulle ha med mer sånt.

    Jag brukar sätta uppspelningshastigheten 1,5-2,0 så går det snabbare. Sen behöv man oftast bara lyssna på videon så man Kan göra annat under tiden

   Håller med. Gillar egentligen frågestunder men orkar sällan kolla. Speciellt inte när de är inbyggda i vloggar, som t.ex. Bianca brukar ha.

  Usch vad elakt sagt om Lilla Snöboll!

   Tyckte det var sjukt kul ?

   Hon blev säkert jätteledsen när hon läste bloggbevakning ?

  Detta inlägg var inte min cup of tea. Om man vill veta svaren så kan man väl titta på videon? Gillade dock delen med dina reflektioner i slutet.

   Jag orkar aldrig kolla deras video. Så detta var toppen för mig. 🙂 Tack Camilla!

    Haha, då så. Jag verkar helt klart nedröstad på denna, så jag får lägga mig platt och scrolla vidare om fler liknande dyker upp ?

   Åh, älskar verkligen inte när man måste kolla igenom en hel video för att få svar på en viss fråga. Därför gillar jag detta inlägg. Kul vi tycker olika ?

  Lisa Anckarman har fest hemma hos sig i Uppsala idag, de är också ute på uteserveringar, och har bjudit in folk från Sthlm. Nicci Hernestig mfl har kommit dit. Känns inte det väldigt oansvarigt? Lisa är ändå 30 och borde väl förstå att en valborg fest just nu med folk från andra städer kanske inte borde vara ens prio

   Oj är hon 30? Trodde 20 efter att ha kollat på hennes insta?

  Kan vi inte dela upp ÖS i två olika trådar, precis som innan? Dvs en för corona och en ”vanlig”? 🙂

   Senaste ÖS har det knappt varit något om corona alls.

    Folk vill nog få en liten verklighetsflykt och tänka på något annat om så bara för en stund. Tror jag i alla fall.

    Trodde inte vi fick prata om Corona i öppet spår?‍♀️ Därför har jag inte gjort det. Sista Coronaspår var det ändå typ 300 kommentarer. Dom människorna försvann nog inte helt plötsligt?

     Märktes ändå att kommentarerna minskade i ös corona och sen när det blev ett inlägg av allt så syndes bara ett fåtal corona inlägg. När de fanns 2 öppet spår fick man väl bara ha corona inläggen i ös corona. Men när allt blev ett inlägg var det väl ok att diskutera det där? Men kan ha missuppfattat.

     Skönt att slippa de som ville spä på rädsla och kom med fel- och övertolkningar av preprint studier.

  Mycket relevant kommentar till den här videon (kopierat från kommentarsfältet på youtube):

  Hej! Tycker det är helt relevant det du sa om vikten. Däremot måste jag kritisera ditt val av rubrik, eller när man klickade sig in på videon står det störst av allt ”varför har jag blivit så smal?”. Om du inte vill vikthetsa eller bidra till samhällets hets och norm, så kanske du inte skulle ha den frågan som den största. Förstår du hur jag menar? Men superbra video! Och kul att det går så bra för Indy beauty!

   Håller med

   Tror hon enbart svarar så för att vara ”korrekt” och för att hon har unga tittare. Det är ju bra på ett sätt men jäkligt skenheligt. Tycker det blir problematiskt när smala ska få det att verka som de ”inte bryr sig” och bara ”är så naturligt” och tjocka samtidigt säger att de äter helt normalt å bara har ”större benstomme” osv osv. Det blir en väldigt felaktig bild som sänds ut till unga!!!

   Det är ju tydligt att hon har otroliga utseendekomplex och ja, komplex för allt möjligt (hon har ju ändrat sitt utseende rätt mkt exempelvis samt verkar inte ha ngn egen stil osv)

   Det blir ju tvärtom av sånt här. Hon säger att hon var sjuk några veckor… Förmodligen har hon ju gått ner medvetet. Unga som ser detta kommer antingen tänka att de också vill bli sjuka för att gå ner i vikt eller så tänker de att de inte KAN gå ner för de inte ”är så naturligt”. Samma med Bianca som målar upp en bild av att hon trycker i sig pasta varje dag vilket hon garanterat inte gör(om hon inte tokspyr efteråt) Unga eller osäkra som ser detta kommer sitta å må dåligt hur de inte kan äta likadant å ”ändå är överviktiga/inte lika snygga som b”

    Nej, hon var faktisk sjuk och fick inte i sig annat än kokta ärtor i flera veckor. Sen tror jag att hon ändå är nöjd med viktnedgången och inte har försökt gå upp det hon gick när under tiden hon var sjuk.

  Jag tycker viktfrågan var ställd i all välmening. Jag fick frågan en gång när en vän undrade hur jag mådde – det kändes så skönt att få berätta. Om man går ner i vikt för att man mår dåligt men är glad utåt, ska man som vän aldrig få säga något då?

   Man kan fråga hur vännen mår istället och visa att man alltid finns där som stöd utan att kommentera att personen gått upp eller ner i vikt.

    Maj gad, han frågade ”Du har tappat lite väl mycket i vikt, hur mår du?” Ska jag då gå o bli kränkt för att han modigt nog vågar fråga hur jag mår? Varför dissekera något som sägs i all välmening? #kränkt

     Nej du måste såklart inte bli kränkt för det. Alla reagerar olika. Men det går att fråga hur någon mår utan att kommentera att den gått ner eller upp i vikt.

     Man ska inte heller glömma bort att sådana kommentarer kan vara som att hälla bensin på elden för ätstörda personer.

   Det är nära vänner och familjs sak att fråga om i så fall.

    Nära vänner och familj blir ibland ”blinda” för förändringar som sker successivt. Det är först när man inte sett varandra på ett tag som sådana förändringar syns mer tydligt.

     Håller med, ser man någon varje dag ser man inte om hen går ner 10 kg på 6 månader. Vet av erfarenhet

  1850

  Hej på er!

  Jag gick ut gymnasiet med bara 1850 godkända poäng. Håller på att läsa upp kurser nu men om jag inte hinner klart till 1 juli i år, innebär det att jag måste läsa upp fler kurser som är för högre studier?

   Har du gamla betygssystemet? Isåfall har dom förlängt tiden ännu en gång. Alltså ingen stress 🙂

   Har du nya betygssystemet så finns det ingen tidsgräns alls ???

  Uselt inlägg. Vill man följa henne på YT så kan man ju göra det just där.

   Jag tycker att det var ett toppeninlägg. Jag är intresserad av vad Therese säger, men läser det hellre två minuter än att lyssna 15 minuter.

   Vilken usel jävla piss-attityd du har! Det är ju precis den här typen av inlägg som folk efterfrågar.

   Är du samma Sofie som det startats en grupp till på Facebook eftersom du sprider din dynga överallt obo Haveristerna? Skulle inte förvåna mig. Usch för dig!

  ….men också, borde inte detta vara smygreklam för hennes varumärke?

   Nej, följande står under videon vilket räknas som en okej märkning.
   [Videon är ett reklamsamarbete med Indy Beauty]

  Sandra Beijers kommentar på ett av de senaste blogginläggen om kärlek i samband med ”nödvändig resa”. Vad tycker vi om det?

   Är ju inte alls förvånad över att hon svarar så, är ju tydligt att hon och B fortsätter träffas utan att bo tillsammans heltid just nu. Men hon verkar rätt ondömeslös i det hela. ”Om du verkligen går sönder” men alltså, folk dör ju, och fallen har börjat öka i Göteborg. Lite längtan får man hantera, tycker jag.

    Sandra Beijer gör som Sandra Beijer vill. Oavsett vad. Så har det alltid varit. Samma sak med resandet och köttätandet. Hon försvarar sig med att ”låt en kvinna leva”-mentaliteten. Att sabba jorden för alla andra är en ny slags feminism såklart. Vita övre medelklassen måste ju få ha sitt, det är ju sen gammalt :- ) även i Coronatider.

    Var tvungen att kolla upp om hon hade skrivit ”verkligen går sönder” på riktigt och fick även lära mig att valpen Märta är ”en person”.

    Jag kan inte annat än hålla med. Det är inte bara omdömeslöst utan också väldigt respektlöst mot alla andra som kämpar för att ta sig igenom det här. Egoistiskt. Sen förstår jag att det är lätt att göra fel och falla för frestelser. Hade köpt det på ett annat sätt om hon bara erkände att det är fel.

  Men alltså, det finns väl ingen Youtuber som verkar så osäker och ha så dålig självkänsla som Therese. Klädstil, inredning och hennes egna utseende ändras konstant efter vad andra gör. Nu när hon är smal visar hon upp kroppen i varje liten sekund hon har möjlighet. När hon vägde 10 kilo mer hade hon aldrig den typen av plagg hon bär nu. Hon visar magen i varje story.

  Hennes ”hacka kroppen” kommer blir en perfekt ursäkt för unga att ha en ursäkt till att gå ner en massa i vikt 🙁

   Gillar Therese, men har tänkt på det samma. Hur många crop tops kan en människa ha? ?

    Åh, har ingen aning om hur många Therese har då jag inte alls följer henne ?. Men jag har en hel del kortare tröjor. Det är väl inte konstigare än att ha t.ex. urringat, en viss modell av tröja/topp eller att alltid använda t-shirt eller långärmat. Eller? Jag är absolut inte ens nästan klassad som smal men trivs helt enkelt ganska bra i den typen av toppar – även om jag använder andra modeller också.

  Vad är det för svammel om IBS? Har hon blandat ihop det med magsår? För har man magsår så har man ofta bakterien helicobacter pylori i tarmen och behöver döda den med antibiotika (döda bakterien, inte tarmen alltså..). IBS är väl när tarmen har ett annorlunda rörelsemönster än normalt. En vän till mig arbetar som undersköterska med endoskopier och säger att när endoskopet förs in så kan läkaren märka av IBS då tarmen är slappare än den annars är.

  IBS är vad jag har förstått i princip en diagnos man får när allt annat såsom inflammatoriska tarmsjukdomar, intoleranser, bakterier, parasiter etc kan uteslutas. Dvs när man inte kan hitta något egentligt fel.

   Ja, slaskdiagnos. Typ du har ont i magen men det är inget fel på dig så vi kallar det ibs.

    Vad hemskt? Ibs är ju absolut inte något kul. Gör fruktansvärt ont och magen brakar ihop i tid och otid. Riktigt elände

     Absolut är ibs jobbigt, men det är en väldigt stor samsjuklighet med psykiska sjukdomar som ångest och depression. Många menar att magbesvären som kallas ibs har en psykisk orsak, antidepressiva är en vanlig behandling. Stämmer ju väl in på Therese också. Det är alltså ingen tarmsjukdom egentligen, problemet sitter i psyket. Det betyder dock inte att besvären är inbillning, alla har väl någon gång upplevt hur magen kan krångla om man är väldigt orolig över något. Det är en biologisk reaktion på rädsla.

  Jag minns när en f.d kollega frågade mig om jag hade gått upp vikt. När jag precis hade må bättre och vunnit över min bulimi, och gått upp några kilon… föll tillbaka samma dag… varför bryr sig folk få mycket om andras kroppar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.