Det går bra nu – NOT – för Dennis Maglic

Dennis Maglic tyckte kanske att han var smart när han snabbt som attans ändrade inriktning på sin business för att tjäna massa pengar på Covid-19, men frågan är hur mycket det här kommer kosta honom i det långa loppet.
Läkemedelsverket har förbjudit hans försäljning och kunderna är allt annat än nöjda, både med mottagna varor och uteblivna leveranser.

Behöver du läsa in dig i allt som hänt?
Här
Här
Här
Här
Här
Här
Här

Reklamera, säger jag!
Det är ju rekommendationen från Konsumentverket.

Tack för tips!

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Dennis Maglic är dessutom ordförande i sin bostadsförening inne i Stockholm city. Känns stabilt.

   Även två nya personer är folkbokförd på adressen. När jag kollade sist var det bara han och Andreas. Det kan man se på den cachade(?) versionen på merinfo.se

    En av de tre som är skriven på Dennis adress (förutom Dennis) arbetar som analytiker med inriktning på bedrägerier … För bra för att vara sant. Undrar vad hans arbetsgivare säger om det.

     Har du kollat upp det här?

      Svar ja.

       Varför?

        Börjar du bli litet orolig? Om du har med Dennis Maglic att göra, så kan det vara läge för det. Hälsa.

  Jag kollar alltid upp företag grundligt innan jag handlar hos dem, samt läser igenom villkor osv. Trodde de flesta gjorde det?

   Tror många varit rädda och bara varit glada att de varor de ville ha fanns. ( Så som handsprit) . Det är det som sådana här människor utnyttjar.

    Ja, det är säkert sant. Så fult att tjäna pengar på andras rädsla.

    Kan också hända att ”aponea” förväxlades med ”apotea”. Oavsett vad så är det fult gjort av DM

    Ja, vill man ha handsprit och mask och inte hittar det hos kända företag så kanske man chansar hos företag man inte skulle ha köpt hos annars.

  Sjukt, men också rätt skrämmande med alla människor som handlat på dessa hutlösa priser mm
  Folk köper verkligen gärna grisen i säcken alltför ofta. Räcker med vara lite känd typ för att göra bra business…

   Tror inte det handlat om att han är känd, snarare har folk varit rädda och oroliga.

  Tror många varit rädda och bara varit glada att de varor de ville ha fanns. ( Så som handsprit) . Det är det som sådana här människor utnyttjar.

  Var det inte liknande problem när Foki hade sitt Fokiwa, eller minns jag helt fel?

  I saw that. / Karma

  Synd att gemene man inte vet hur Dennis M är. På det här viset har han kunnat lura till sig en massa pengar, men hoppas verkligen att det skiter sig fullständigt för honom nu så att han inte kan fortsätta lura folk på dåliga wish/aliprodukter oavsett om det är kläder eller andningsskydd.

  Dennis Olaglic

   Hahaha den var bra!

  Inte hängt med så bra sista tiden men skulle inte IL sluta jobba och bara vara med barnen? Hon dyker upp i mitt instaflöde hela tiden och allt är precis som förut, massa samarbeten, fönat hår och vita klänningar?! Är ju EXAKT som innan bara att hon inte har ett hitte-på-jobb med kladd och kräm som
  man ska se henne åka fram och tillbaka till?

   Hon vågar inte förstå att hennes bäst före-datum som bloggare har passerats, och att ingen rik plånbok kommer att gifta sig med henne. Om ett par år är pengarna slut. Då blir det inte så roligt.

    Ååååå ni stackare som är besatta…

     Ändå är du här. Tänk så det kan vara.

    Äsch, hon fick ju en massa goda glasspinnar häromdagen! Det ordnar sig!

   Men sluta följ henne på IG om du nu stör dig. Jag följer inte och får således inte upp henne i flödet.

  Det bästa sättet (tror jag) är att utbilda barnen från låg ålder i konsumentvägledning, vardagsekonomi och hur det oseriösa kan och brukar bete sig för att lura dig som kund.
  Kommer man åt sådant utifrån att lära upp konsumenterna istället så försvinner nog mycket sk*t av sig självt.
  Om man krymper marknaden den vägen lär det ju bli mindre attraktivt att ens försöka sig på att lura folk.

   Så otrolig tanke men vet du vad de hemska är.. verkligheten.
   Det är det som får samhället att gå runt, få oss att köpa saker vi inte behöver till så höga priser som möjligt.
   Därför får vi inte och kommer aldrig få lära oss som barn hur vi inte ska bli lurade av sådant. Samhället är skapat såhär. Skapat.

  Vilket skabbigt lågvattenmärke

  ÄNTLIGEN! Som jag väntat. Hoppas det här får upp ögonen på folk, hur han egentligen är och inte köper något som ev gynnar honom.

  Hur kan någon som jobbar inom vården gå på hans lurendrejeri och köpa hans grejer???

   De är bara vanliga människor som vi andra. Vissa vet inte bättre. Många äldre förstår inte hur fult vissa jobbar på nätet heller.

  Vilken jävla TJUV. USCH! Hoppas alla som råkat ut för hans bluff blir kompenserade.

  Vilka stela ögonbryn och panna Blondinbella fått nu. Man ska nog vara försiktig med botox, ser ju lätt konstigt och stramt ut.

  Tycker det är trist att Johanna Herrstedt är vän med en så tvivelaktig person.

   och VEM är Johanna herrstedt???

  Så jävla trött på dmretro. Aldrig själv beställt men jag läser bara skit kring företaget dessvärre, ser bilderna på deras kläder och det är olika material och ibland helt olika tex. klänningar de visar på bilderna som ska vara samma. Blir så trött..
  Efter att även läst alla era kommentarer hur kasst allt som har med företaget att göra, är det väl inte bara jag som tycker att det är ursäkta mig, men HELT STÖRT hur de kan få finnas kvar? Hallå. De här är något av de sjukaste jag läst. Varför stängs inte företaget ned?
  Konsumentverket fick ett meddelande av mig nu iaf. Så trött att bli lurad, så trött att andra ska tjäna pengar på folk som blir lurade. Så trött på allt fake. Så trött.
  Ge oss bra produkter, lura oss inte, sköt ert företag snyggt. De enda jag begär.

  This is no doubt an amazing post with lots of genuine information..

  Students find Political Science Writing Services as being of great assistance since they are able to complete their political science research paper writing services and political science essay writing services on time.

  Biological science assignment writing service seekers have been on the rise lately since most learners need Biological Science Writing Services, biology research paper services and biological science essay writing services.

  Coming up with an interesting research proposal can be quite tricky for some students. If you are one of them then rather than spending countless hours on it, consult Dissertations Pros now and hire their cheap dissertation writers for the job. With their level of skill and expertise, you can rest assured that your research proposal will be approved instantly.

  Professional Creative Assignment Writing Services is very popular for students in search of creative essay writing services and custom creative writing services.

  There are reliable ESL Assignment Writing Services that are very popular for students in search of ESL writing services and ESL personal statement writing services.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.