Det finns ingen kärlek i kontroll

Ex on the beach”-profilen​ Andrijano ”Adinatoor” Mijanovic har gång på gång radat upp exempel på sin unkna kvinnosyn, bland annat när han utsatte en fd. flickvän för ett övergrepp när han gjorde ett ”otrohetstest” på henne när hon sov.

Precis som ett gammalt kånkelbär som är svårt att skaka av sig så klöser Adde sig fast i sitt D-kändisskap och är med i ytterligare en säsong av ”Ex on the beach” tillsammans med sitt ex Anna-Lisa Herascou som verkar allt annat än sugen på att hamna under Addes ”överbeskyddande” vingar igen.

Här kommer några skärmdumpar från klippet som återfinns i spelaren längst ner i inlägget, tillsammans med min goda vän Johanna Bladh som tar bladet från munnen (badumdumtish) och säger ett par sanningens ord om den här mansbebisen.
Mycket värt att lyssna på!!!

  

Du säger omtanke – jag säger kontroll
Du säger beskydd – jag säger kontroll
Du säger kärlek – jag säger kontroll

Addes beteende i den här videon är ett tecken på kontroll som han försöker utöva över Anna-Lisa på ett mycket oroande sätt, givetvis förklätt i omtanke och kärlek. *plats för spya*
Den här människan har redan erkänt att han begått ett sexuellt övergrepp på sin före detta flickvän när hon sov och är en tickande bomb, en man man ska akta sig för.
Det finns ingenting smickrande i hans kontrollerande sätt, det enda som finns är en mansbebis unkna kvinnosyn som kommer fram när hans ex inte gör som han vill.

For fuck’s sake, ladies!
Stay away!!

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blä vilket äckel

  Svara

   Är du förvånad med tanke på namnet?

   Svara

    Vad har hans namn med saken att göra? Kalle, Pelle och Micke vem fan bryr sig om namnet? Svartsjuka män finns det gott om. Mardröm att ha en svartsjuk partner.

    Svara

     Tror hans nick Adinator är det som åsyftas; säger ju en del om mognadsnivån.

     Svara

   Han är ett kötthuvud. Ingen hjärna alls därinne, bara ööööööh. Hjulet snurrar men hamstern är död.

   Svara

    Lyset är tänt, men ingen är hemma.

    Svara

  Skrämmande beteende.

  Svara

   Som man raggar får man ligga. Hört från betongdjungel

   Svara

    Som man beter sig mot folk får man karma. Också gammalt djungelordspråk.

    Svara

  Hur gör man ett otrohetstest?

  Svara

   Inget någon ens behöver veta, är bara en ursäkt för övergrepp.

   Svara

   Han stoppade in sina fingrar i hennes underliv medan hon sov. Om det var varmt och vått så menar han att hon varit otrogen.

   Svara

    Snälla skriv inte ut sånt här. Ingen behöver veta det och det finns så många knäppaste som tror att detta skulle fungera. Dessutom finns det människor som har blivit utsatta för liknande (och värre) övergrepp som återupplever det när det skrivs ut så här.

    Svara

     Men herregud

     Svara

     För det är så svårt att googla det om man vill veta? Är ju isåfall bättre att skriva vad det är och förklara varför det är ett övergrepp samt totalt värdelöst som någon som helst indikator på otrohet.

     Det s.k. ”otrohetstestet” som refereras till består av att: stoppa in ett finger unti slidan, är det väldigt varmt och vått så har personen vart otrogen. Denna Adde skrev dessutom att han luktade på det och att det luktade konstigt.

     Detta är ett övergrepp då man inte varken får eller ska stoppa in fingar i någon utan dennes medgivande.

     Det är et värdelöst test på otrohet då:
     1. Slidor alltid är varma. De ligger inne i kroppen. De är ofta också jättevarma av en rad massa anledningar (vart aktikv som träning till exempel, onanerat, bara väldigt varm generellt för tillfället, hormoner m.m.) som inte har med sex att göra.
     2. Slidor är alltid iallafall lite fuktiga, men hur fuktiga kan variera stort och återigen av en massa anledningar som inte har med sex med annan person att göra.
     3. Slidor kan kännas ”slemmiga” som ”Adinatoor” beskriver, det är fullständigt normalt. Flytningar varierar stort från person till person och även varje person kan ha mer eller mindre flytningar när som helst. Man kan också kännas ”slemmig” när mer slidsekret finns för att man t.ex. är kåt, har en skön dröm eller – igen – en rad andra anledningar som inte betyder sex med en anna person.
     4. Slidor kan variera enorm i lukt av – du gissade det – en massa anledningar som inte har med sex med annan person att göra.

     Svara

      Framförallt så beror flytningar på hormoner, dvs var i menscykeln du är. Kring ägglossning är flytningarna segare och mer som äggvita i konsistensen. Flytningar kan ju också ha olika färg, genomskinlig, mjölkig, vit osv. Otrohetstest går mao inte att göra genom att stoppa in fingrarna i slidan.

      Svara

      Ja det är ju jättebra att problemet belyses! Jag hade inte hört talas om dumheten innan. Det låter som ett tilltag direkt från medeltiden, när man skulle utreda om någon var häxa: man band kvinnan och slängde henne i vattnet. Flöt hon var hon häxa (och skulle förmodligen avrättas) flöt hon inte var hon inte häxa, men då sjönk hon och dog ändå. Om det är varmt och vått i sidan har man alltså varit otrogen. Om det inte är varmt och vått där, är man förmodligen död. Det ska vara varmt och vått inuti kroppen! Prova bara att sticka in ett finger i munnen.

      Svara

     Jag har blivit utsatt för våldtäkt under åtta års tid men inte mår jag dåligt över att nån skriver vad Adde gjorde. Det som däremot gör mig mörkrädd är att han gjorde det och att en del tycker det är häftigt.

     Svara

    Förlåt men det där är bara så himla himla dumt på alla sätt. Hur skulle det vara då enligt Adde? Kallt (inuti kroppen?) och torrt!? Verkar ju väldigt rimligt. 🤦‍♀️

    Svara

     ”Kallt och torrt” = död.
     Lite som det gamla häxtestet, flyter hon och så vidare…

     Svara

     Ja för när man stoppar in fingrar i alla typer av kroppsöppningar (på sig själv då) brukar det ju normalt kännas svalt och torrt.

     Svara

    Hur sjuk i huvudet och totalt noll kunskap om kroppen har man om man (1) gör nåt sånt (2) inte fattar att sovande slidor har en tendens att vara just varma och våta? Hur korkad går det att bli?

    Svara

    🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

    Svara

   Det gör man inte. Kom ihåg nu ni 10 åringar som kanske läser här och blir påverkade: att stoppa in vad som helst i en annan människas kroppsöppning utan samtycke är våldtäkt.

   Svara

    Man får ju hoppas att tioåringarna fortfarande kommer ihåg hur dumt det var att stoppa upp ärtor i näsan på sig själv.
    Uppenbarligen något Adde lyckats glömma.

    Svara

     Det är dock lagligt stoppa upp ärtor i sig själv hur korkat det än är. Det är inte lagligt stoppa upp dem i andra som sover.

     Svara

      Det outtalade i min poäng var att normalt funtade människor utsätter inte andra för obehag lagligt eller inte. Har man dessutom testat att stoppa in saker på platser där de inte hör hemma och upptäckt att det är obehagligt gör man inte så mot andra.

      Svara

      Tack för att du förtydligar att det inte är lagligt. Nu var dock min poäng den att de flesta normalt funtade människor inte utsätter andra för sånt som de vet om är obehagligt på en själv.

      Svara

      Det är väl rätt självklart att det inte är lagligt att stoppa upp saker eller egna kroppsdelar i andras kroppsöppningar utan samtycke, eller?

      Svara

       ?

       Svara

    Om man inte är polis och stoppar upp en batong i någons rumpa tydligen …

    Svara

     Det var ju en ’olyckshändelse’ – sker så lätt det där. För oss som inte jobbar med batonger kan det vara häftapparater, kaffekoppar, mobilladdare och annat som hamnar fel.

     Svara

    Man får hoppas inga 10 åringar läser denna blogg.

    Svara

   Camcam har ju länkat till inlägget där dettaa ”otrohetstest” tas upp. Inte så svårt att klicka på länken och läsa där.

   Svara

  Åååh, får flashbacks till när hans 12åriga fans gick bananas över våldtäktsanmälningarna….jävla kukvider.

  Saknar dock att han kallades för fittpetare.

  Svara

  hemskt beteende. det ryktas om att Paolo Roberto var så snabb med sin pudling och inlägg för att slippa att det skulle komma ut att han inte gick till en kvinnlig prostituerad utan har gått till manliga prostituerade flera gånger.

  Svara

   Manlig eller kvinnlig spela roll det är lika vidrigt, Vad är din poäng?

   Svara

   Tråkigt, som om det skulle vara värre för att han köpte tjänster av en man?
   Lika illa oavsett vem han betalat för att tillfredsställa honom.

   Svara

    såklart det är lika hemskt oavsett kön för oss normala människor som aldrig skulle köpa en annan människa till att börja med. men han tycker antagligen inte det. kanske bara är ett rykte vem vet.

    Svara

     Jo jag förstår att det är han som i så fall tycker det är ”pinigt”, tråkigt helt enkelt att det inte är något han kan stå för (om det nu stämmer att han gillar killar också)

     Svara

    Paolo har byggt hela sin karriär på att vara en ”riktig jävla karlakarl macho man” så själva antydan om att han skulle vara homosexuell får honom i totalt panik.

    Svara

   Vad är din poäng? Det spelar noll roll och är vilket som lika illa. Vill du göra sensation av att han skulle vara bi 2020? Gäsp

   Svara

   Vet med säkerhet att han har varit med killar också. Säger det ogärna för att jag av princip inte vill outa någon (och att jag verkligen tycker att det egentligen inte spelar någon roll). Men nu när jag har sugit på karamellen ett tag, och om det nu stör honom så mycket, så känner jag ändå att han kan få vara ett undantag.

   Så, nu ska jag gå och piska mig själv på ryggen tills mina synder är förlåtna…

   Svara

  Jävla psykopat! Hur kan dem ens tillåta att en sån människa medverkar? (eller jo det förstår jag för att allt skit skapar uppmärksamhet)! Det finns väl en gräns? Bort med idioten!

  Svara

   För att han är så ”skööööön”… Usch. Spyr.

   Svara

   Ja verkligen! Jag förstår inte hur brottslingar kan tillåtas utrymme bara för att det genererar inkomster för kanalen.

   Svara

  Ja, ja, alla kan inte vara lika begåvade och ha samma förutsättningar. Skillnaden är att inte alla andra lågbegåvade får så mycket utrymme att visa upp det för resten av svenska folket.

  Sen å andra sidan, det är väl bra att det finns någon för alla att identifiera sig med på TV, alla kanske inte kan njuta av ”på spåret”.

  Svara

   Nej, om man identifierar sig med honom behver man veta att det är fel, ett övergreppsbeteende och att man behöver hjälp.

   Svara

    Exakt! Alternativt att man behöver gå direkt till fängelset utan att passera gå 🤔

    Svara

  Men desperat tv kanal som har med dessa människor ,varför? Vad sänder det för signaler till de unga!! Supa,knulla ,vara en skitstövel….

  Svara

   Prata Rinkebysvenska, ja listan kan göras lång.

   Svara

    Rinkebysvenska. Oj, så hemskt. Dialektnazi, much?

    Svara

    Lägg av med dina små rassekommentarer.

    Svara

    Eller skånska, fyfan.

    Svara

  Obehagligt.
  Alla unga tjejer som läser här eller tittar på det här programmet och ser hans beteende och tycker de är fint och gulligt att han bryr sig, akta er för sånna här killar, dom är farliga och det kan snabbt spåra ur.

  Svara

   Verkligen.
   Brukar ju dock vara en viss sorts tjejer som dras till liknande killar gång på gång..

   Svara

    Härlig att du får det att framstå som tjejernas fel att män kontrollerar dem och begår övergrepp på dem.

    Du som läser det här och är ”en viss sorts tjej”, det är inte ditt fel! 💕 Den som kränker och begränsar sin partner är ensam ansvarig för sina handlingar och du behöver aldrig stå till svars för eller ursäkta vad hen gör mot dig.

    Svara

     Förlåt men lite eget jävla ansvar får man ta. Man kan inte gå runt och livet ut dras till en viss typ av man och påstå att man inte valt det livet själv.

     Svara

    Ja faktiskt. Vet du vilken typ sorts tjejer det är? Isåfall kan jag berätta det för dig:

    Cirka 40% av tjejer som har vuxit upp under våldsamma förhållande i familjen dras till den sortens killar.

    Om du vill veta varför, så tycker jag att du kan googla dig till lite kunskap och lägga fördömandet under mattan.

    Svara

     Också skrämmande att vården sviker många med svåra upplevelser. Det satsas för lite på att människor som behöver bearbeta sexövergrepp får hjälp. Många har inte råd att gå privat. Tycker verkligen Sverige har råd och ska ha empati och se till att om man behöver prata ska det finnas hjälp.

     Svara

      Absolut. Det är fruktansvärt. Jag blev remitterad till en privat psykolog som är kopplad till landstinget, och hon berättade för mig att i Sverige får man bara 20timmar psykologkontakt, med möjlighet till förlängning med 20timmar. Och att i Tyskland får man 200timmar, med möjlighet till 200 timmar till, och Finland samma sak fast 300 timmar. (Eller om det va tvärtom).

      Svara

       Rasist.

       Svara

       Håller med rasist. Nu har du skrivit flera rasistiska kommentarer. Sluta.

       Svara

        Ja det har varit återkommande här bland kommentarerna. Två av problemen med det, förutom att det är rasistiskt, är att man bortser från alla infödda män som beter sig likadant. Ska de komma undan bara för att de har rätt hudfärg? Det andra är, att de flesta män som uttrycker problem med invandringen, sällan hyser mer empati för exempelvis kvinnor och barn. Nu verkar ”Marie” vara kvinna, men jag har väldigt svårt att tro att män som tycker invandringen kostar pengar, istället skulle vilja lägga slantarna på att hjälpa kvinnor ur våldsamma relationer.

        Svara

       Kryp tillbaka till Avpixlat

       Svara

       Kvinnor och barn som utsätts för våld i hemmet har aldrig varit prioriterade och det har aldrig gått en massa resurser till verksamheter som hjälper dem. Varför tror du att kvinnojourer osv drivs ideellt? Det har absolut noll med invandring att göra att misshandlade kvinnor och barn får dålig hjälp från det offentliga, och allt att göra med att vi som samhälle inte bryr oss om den typen av brottslighet.

       Svara

     Det som är riktigt skrämmande är mörkertalet runt tjejer och kvinnor som utsätts för våld i nära relationer, och hur lite det pratas om detta. Man kan undra varför detta som är ett stort samhällsproblem inte når ut i media och debatteras i större utsträckning på olika forum.

     Svara

      Håller med. Hur många tjejer ska behöva bli dödade av farliga män

      Svara

  Får sånna obehags känslor när jag ser killar som beter sig såhär, kontrollbehov, som börjar anmärka på kläder, ska veta vilka man umgås med, måste ha koll på ens telefon och sociala medier, alltså spriiiiiiiing för livet. Alla har inte turen att komma undan sånna här killar vilket vi såg för typ 7 månader sen 😔

  Svara

   +1

   Svara

   Med all rätt man får obehagskänslor. Män som visar upp ett sånt här beteende är livsfarliga och en sån relation kan aldrig någonsin sluta bra.

   Svara

   Hade en sån kille när jag var 15-17 år. Jag var extremt osäker och han var extremt kontrollerande. Jag fick inte umgås med den jag ville, han kunde ringa och smsa mig 30 ggr om jag var med en kompis, jag fick inte lägga upp vilka bilder jag ville på bildagboken utan skulle fråga om lov först, var tvungen att ge honom mina lösenord för annars döljde jag något. Han sa också väldigt kränkande grejer till mig om hur värdelös jag var, oftast när jag inte ville ha sex. Kommer ihåg att han sa typ ”hur kan du vara rädd för att gå hem själv, du är inte direkt någon man våldtar, killar våldtar snygga tjejer”. Så fårt jag inte ville ha sex blev jag anklagad för att ha någon annan. Så fort jag inte svarade på sms på några sekunder blev jag anklagad för att vara med någon annan. Kan tillägga att det var han som var med andra. Var rädd för att göra slut då jag förlorade kontakt med alla vänner pga honom så då hade jag inte haft någon. Var också rädd då han alltid hotade med att skada sig själv om jag gjorde det. Han brukade skicka videos på när han skar sig. Han hotade även att skada mig. Kom ur det på grund av stöd från min familj och att min pappa hotade honom, annars vet jag ej om jag levt idag. Men han försöker än i dag, 12 år efter vi gjorde slut, med jämna mellanrum kontakta mig men jag blockerar allt.

   Svara

    Gud va bra att du tog dig ut ur det! Vilket mod och styrka 😊 jag som starta denna tråd har varit med om liknande sån kille med men jag såg varningssignalerna tidigt och lämnade fort som fan, det är 6 år sen och jag har bytt nr många gånger men han hittar mig alltid, även på mail som jag också bytt 1 gång, blockat honom på alla sociala medier. Han har till och med tagit bilder på en annan kille och skrivit till mig på en dejting sida .. hur sjuk får man va alltså haha.

    Svara

     Tack! Ja de är sjuka de jävlarna, så galet att de inte kan gå vidare med sina liv. Nu idag ser jag röda flaggor i god tid och kan vara ett stöd till andra, så försöker se det positivt.

     Svara

      Ja det är sådan trygghet att man pga hemsk erfarenheter ser varningsflaggor. Synd att det finns sådana killar som kan sabba en människas liv flera år framåt.

      Svara

    AMB Fyyy fan! Rent ut sagt..levt i ngt liknande med svartsjuka och kontrollbehov hela tiden..men usch…hur blir det så illa för dessa män..vad gick fel liksom. Han var svartsjuk på katten tom 😂 öppnade min dörr genom brevlådan när jag inte vill släppa in honom. Ville hela tiden skjutsa mig å när jag sa nej, ja då möttes jag av en osäker blick å jag blev stressad då jag visste vad som väntade..1000 frågor och svar som aldrig räckte till 🤮 man kan aldrig rädda dessa män. Glöm inte det tjejer!

    Svara

     Ja ska man skratta eller gråta! Som i i Fallet med Wilma som enligt systern blev svartsjuk på att Wilma sagt att ett barn hon var släkt med var sötast i världen. Det manliga sköra egot är livsfarligt!! I fallet med den killen jag blev utsatt av, så mådde han dåligt över att han var adopterad och hans adoptivföräldrar var inte optimala, man fick inte prata om adoptionen eller ta upp saker som rörde det. Hans mamma utsatte även honom för fysisk och psykisk misshandel och tror ej att hon älskade honom. Pappan var en rädd jävel som bara jobbade och försökte hyscha allt som skedde. Absolut ingen ursäkt till att utsätta andra men detta gjorde ju att jag som tonåring tyckte synd om honom och gång på gång ursäktade hans beteende. Men har också förstått i vuxen ålder att han inte kände någon empati mot någon så han är troligtvis psykopat/sociopat. Han hade också ett extremt stort kvinnohat. Han har troligtvis utsatt många efter mig, vilket är en tanke som skapar grov ångest hos mig då jag känner mig ansvarig för att varna dem. Tänker även ofta på hans syster och hoppas hon har det bra trots hennes uppväxt.

     Svara

  Man undrar ju hur felutvecklad hans hjärna är när han gör bedömningen att Anna-Lisa inte bör/får/ska dansa eller prata med någon kille där inne, men han själv kan ligga med flertalet andra kvinnliga deltagare och ba ”nej men asså.. de betydde inget. Jag älskar ju Anna-Lisa.”

  Livrädd för samtiden.

  Svara

   Samtiden? Så har det sett ut i alla tider.

   Svara

    Men vi borde kommit längre än så här år 2020 😨

    Svara

  Det är så vidrigt att se hur han försöker manipulera anna-Lisa under hela hennes tid i huset. Han försöker gråta, han försöker va arg, han försöker övertala henne, han försöker skydda henne. Är glad att hon står på sig hela tiden för det har hon inte gjort tidigare

  Svara

   Håller med. Samtidigt som jag inte förstår varför hon är där öht?

   Svara

    Hon säger i en podd hon gästar att hon skrev på kontraktet under en period där hon mådde bra och hennes tanke var att åka dit och visa sig stark mot honom. Hon ångrade sig sen och försökte undvika att åka in i det sista men produktionen sa att det var kontraktbrott. Så hon mådde dåligt hela perioden hon spelade in. Jag upplever ändå att hon är väldigt stark och står upp mot honom och konfronterar honom. Och det känner jag kan vara bra för unga tjejer att se, som tyckt att deras relation är goals och att det är romantiskt med svartsjuka.

    Svara

     Jag såg dom promenera på Östermalm i förra veckan. Tror fortfarande de är tillsammans tyvärr.

     Svara

  ”Illa beteende? Eh, asså nejnej…” Han fattar verkligen inte! Och att hänvisa till att hans boys tycker likadant är så idiotiskt. Då är det ju fel på hela hans krets!

  Svara

  Varning för Strandkliniken i Stockholm:

  https://sverigesradio.se/artikel/7498089

  Svara

   Omg vill veta mer, googlar men hittar ej vad det är för brister som utgör underlag till uppbrottet? Har varit där en gång nämligen och tyckte det var en HEMSK upplevelse. Intalade mig själv att jag bara var känslig och ovan vid gynbesök ”det är väl såhär det ska vara antar jag”. Vet någon mer?

   Svara

  Vem är det som kollar på skit som det där

  Svara

   Otroligt många människor tyvärr

   Svara

  Vet med säkerhet att han har varit med killar också. Säger det ogärna för att jag av princip inte vill outa någon (och att jag verkligen tycker att det egentligen inte spelar någon roll). Men nu när jag har sugit på karamellen ett tag, och om det nu stör honom så mycket, så känner jag ändå att han kan få vara ett undantag.

  Så, nu ska jag gå och piska mig själv på ryggen tills mina synder är förlåtna…

  Svara

   Addd? Paolo?

   Svara

    Ja, min kommentar skulle egentligen ha hamnat som svar på en annan högre upp.

    Svara

   vem?

   Svara

  Och MTG, som är produktionsbolaget bakom Ex on the Beach tar absolut noll ansvar, för de attityder som de ger en plattform. Och annonsörerna, vad är det för företag som vill ha sitt namn med i den här produkten?

  Svara

   Det är dock inte MTG utan det är Discovery som gör detta program

   Svara

  Manipulerande och obehaglig

  Man blir fan skrämd av såna svin!

  Bra att tjejen står upp för sig!

  Svara

  Vill killen kontrollera vad du har på dig eller hur du sminkar dig? Vill killen att du ska vara hemma med honom istället för att träffa dina vänner? Undviker killen att träffa din familj och dina vänner? Vill killen veta var du är någonstans och när du kommer hem? Vill killen läsa dina sms? Frågar killen var du har varit om du inte kommer hem den tidpunkten du har sagt? Visar killen upp farliga sidor när ni har sex? Slår eller hotar killen de som ser åt ditt håll?

  Lägg benen på ryggen och spring om den ni dejtar uppvisar något av dessa beteenden. Det är inte fint och det är inte gulligt. Det är livsfarligt.

  Svara

  Äh tyst med dig, finns svenska killar som är likadana.

  Svara

   Vad är svensk för dig då?

   Svara

    Sill och potatis

    Svara

  Alla varningsklockor ringer på högsta volym!
  En sån här kille vill du inte släppa in. 🤮

  Svara

  Det här beteendet behöver uppmärksammas gång på gång så att vi slipper se fler ”Wilma-fall”. Hur lätt är det inte att man möter någon som intalar en om att all denna svartsjuka bara är ett tecken på kärlek?

  Kanske extra mycket så hos unga tjejer som ännu inte har en stadig grund att stå på, men jag tror att alla kan drabbas. Jag har levt i närmare 15 år med en man som är noll svartsjuk, och när jag var yngre så tog jag det ibland som att han inte var tillräckligt kär. Men nu fattar jag hur skönt det är med någon som står stadigt på marken, som litar på mig och aldrig skulle ha åsikter om hur jag klär mig eller vem jag träffar. Man kan älska varandra utan att kontrollera…

  Den här diskussionen behöver lyftas om och om igen, tills vi får bort uppfattningen om att svartsjuka är detsamma som kärlek och omtanke. Det är egentligen bara sköra mansegon och en skev syn på hur ens partner bör bete sig. Man säger ju att den farligaste tiden för en kvinna är när hon bestämt sig för att lämna sin våldsamme partner, detta måste vi alla bli bättre på att uppmärksamma – både myndigheter och omgivning…

  Svara

   Eller Tova fall ☹

   Svara

  Vad tror ni hans IQ är? Tycker han verkar så urbota korkad att jag har svårt att förstå hur han fungerar i vardagen med att betala räkningar, sätta igång en tvättmaskin osv.

  För övrigt är det djupt problematiskt att detta tillåts sändas så att unga killar och tjejer ser detta och tror det är normalt 🙁

  Svara

   Om man läser på ”mansbebisar” så behöver nog många av dessa män aldrig greja med sånt. De hittar tidigt flickvänner som sköter allt, och tar det slut så har de ju lilla mamsen som fixar igen…

   När jag för många år sen nätdejtade så fanns det många killar som bodde hemma fast de var nästan 30, jag minns hur förvånad jag blev (själv var jag 16 när jag flyttade till eget). För mig var det fullkomligt avtändande, men de verkade inte ha vett att skämmas. Då pratar vi om människor med bra lön osv, och vi bor inte i nån jättestor stad så det är inte omöjligt att hitta bostad. Tror att det helt enkelt var för bekvämt för att ändra på, kan tänka mig att mamma stod för markservicen…

   Svara

    Usch så avtändande! Varför får jag känslan över att dessa killar sen letar efter en ny mamma i form av flickvän?

    Svara

    Hoppas ni inte missförstå nu men mycket av deras beteende är pga deras uppfostran, många mammor favoriserar sina söner och behandlar dom som små söta pojkar livet ut.

    Svara

     Borde väl vara pappors främsta uppgift att vara en bra manlig förebild för sina söner? Många pappor lär sina små söner att det är löjligt och tjejigt att gråta och visa sig sårbar, att det är något negativt med att vara tjej. De lär ut ”hur man ska vara som man”. Eller så är de inte alls närvarande under uppväxten. Och ja det finns bra pappor. Men tror knappast det är mödrarna man ska klandra i första hand här.

     Svara

   Har jobbat med barn och ungdomar som har låg IQ. Visst hade de svårt med vardagliga sysslor (mycket de ju dock lära sig med övning) men nog fan visste dom vad samtycke var och hur man är en bra och snäll människa, vän, pojk/flickvän. Att ha låg IQ är inte lika med att vara korkad.

   Den här snubbens beteende beror säkert dels på hur samhället fostrar små pojkar. Det är dags för alla att sluta ursäkta killars beteende. T o m min 3 åring vill folk runt om lära konstiga värderingar, som oftast bara skapar osäkra och destruktiva män.

   Svara

    Jag var otydlig i min kommentar, jag separerar hans IQ från hans äckliga beteende mot tjejer men inte helt och hållet. Jag tycker verkligen att det tyder på någon brist av intelligens när man får för sig att bilda sin egen verklighet sådär och tycker att det på riktigt låter helt rätt i sitt eget huvud.

    Om du har sett några klipp på hur han pratar och för sig så är det något som inte står rätt till. Jag tror att han har någon lättare form av handikapp och det säger jag objektivt.

    Ingenstans ursäktar jag hans beteende, det är klart att samhället är en bidragande faktor men de kan ju fortfarande tänka själva eller hur? Genom att skylla på samhället så ursäktar du ju själv deras beteende. Lite hyckleri tycker jag.

    Svara

  Men eller hur. Tar en velig och smått osäker svensk surdegskille över det där hemska monstret alla dagar i veckan.

  Svara

   Men eller hur. Tar en velig och smått osäker libanesisk surdegskille över det där hemska monstret alla dagar i veckan.

   Svara

    Vill du sluta som Wilma? Med kapat huvud?

    Svara

     Vill du sluta som Lotta Rudholm? Med sönderstampad huvud?

     Svara

      Hört talas om överrepresentation?

      Svara

       Om du bara är intresserad av att prata effekterna av kvinnohat när det kommer till utländska mäns beteende är du inte till någon större nytta för offer

       Svara

        Precis.

        Svara

        Om du bara är intresserad av att käfta emot som ett trilsket barn gör du inte mångkulturen någon tjänst. Alla vettiga kvinnor vet att man ska akta sig för MENA-män.

        Svara

     Men lägg av!

     Svara

   Jag kommenterade 11:18 men kommentaren om Wilmas huvud var inte min. Svenska killar kan absolut vara svin men killar från Mellanöstern har med sig en viss kvinnosyn hemifrån och från sin religion om de är muslimer. Och säger du emot kan jag redan kontra med en motfråga: Hört talas om hederskultur?

   Jag har dejtat alla möjliga slags killar och de svenska var knappast oproblematiska. Skillnaden mellan de och killarna jag träffade som hade iranskt påbrå däremot var att de senare killarnas kvinnoförtryck var systematiskt och ingrott i deras kultur och uppväxt på ett sätt som inte alls förekom hos de svenska.

   Svara

    Mycket klok kommentar. Räkna med att den blir borttagen efter anmälan från fru Goebbels som härjar här.

    Svara

     Inte för att jag tycker smeknamnet passar men ja, den kommer bli borttagen eller så får jag en massa aggressiva kommentarer om att jag är r a s i s t. Detta är faktiskt sanningen och jag förstår inte varför så många blundar för det. Jag har en hel del historier att ta upp men i och med att jag inte kan bevisa dem utan att outa mig själv på något sätt så kan man med lätthet välja att inte tro mig. Bra att någon här håller med mig i alla fall!

     Svara

  House of Philias blogg numera nästan bara reklam. Inte alltid markerat heller. Ok, vet att det bara är att sluta läsa.

  Svara

   So do it.

   Svara

    Tack för ditt kloka svar.

    Svara

     Du är mycket välkommen!

     Svara

  Vadå skydda sin kvinna? Såg hon ut att vara i fara på dansgolvet eller?

  Svara

   Kanske var en Mördare på dansgolvet 🎶

   Eller så var det halt?

   Svara

    Hahah. Mitt husdjur dog idag och jag har mått dåligt och gråtit hela morgonen, men du fick mig att skratta

    Svara

     Men åh! Vad tråkigt med din hund, varit där ❤️ Men vad glad jag blir att jag kan göra någon glad 😄 tack! ❤️

     Svara

      Det var exakt det jag behövde 😂🙏

      Svara

  Han har dessutom i ett tidigare avsnitt innan Anna-Lisa kom in berättat att han varit otrogen ”för att hon gjorde mig osäker på vårt förhållande”, vilket åtminstone jag tolkar som att hon inte gjorde som han ville/gjorde saker som han bedömer är ej ok. Då skyller han alltså sin otrohet på henne, vidrigt.

  Svara

  Min pojkvän vill inte att jag ska ha ens lite (pyttelite) urringat. Han har aldrig sagt att jag inte får men han reagerar varje gång.

  Svara

   Dumpa!

   Svara

    Han är helsvensk, och verkligen jättesnäll

    Svara

     Förutom att han reagerar när andra kan se pyttelite urringat

     Svara

   Har du frågat honom varför? Vad är han rädd för? Att DU inte kan behärska dig när du har urringat, eller att andra inte kan behärska sig när de ser dig? För nummer 1 låter ju befängt, attraherad av andra kan man bli oavsett vad man bär, och nr 2, hur andra reagerar på din klädsel, har inte du något ansvar för.

   Det beteendet låter för övrigt creepy och som om det lätt kan eskalera. Du kan ju diskutera fallet Wilma med honom och påpeka att hennes ex också hade åsikter om hur hon borde klä sig. Fråga om han vill spela i den ligan… Tror att om man kan (dvs inte om det finns risk för våld för då behöver man stöd från tex kvinnojouren) så bör man ifrågasätta såna här snubbar, fråga om de har så lågt självförtroende, för varför har man annars synpunkter på någon annans kläder.

   Svara

  Varför hamnade jag i modd? 😔

  Svara

   Ibland hamnar man bara där även om kommentaren varit ok.

   Svara

    Ja, jag kanske använde nåt ord som systemet reagerade på. Det var ingen dum kommentar iaf, skrev om min pojkvän och hur han inte vill att jag ska ha urringat

    Svara

   Hur ska vi kunna svara på det? Det händer mig lite då och då, även om jag bara skrivit om nåt så oskyldigt som brun utan sol. Kommentarerna dyker oftast upp förr eller senare. Live with it.

   Svara

  Han är och förblir ett äckel.

  Svara

  Jag hoppas, hoppas alla unga tjejer som tittar på det där kan förstå att beteendet är helt vrickat. Och att vara i en relation med en sådan snubbe ger ett otroligt osunt förhållande som ingen mår bra av. Det är ju bara att lyssna på Anna-Lisa för att förstå hur jobbigt det varit.

  Och jag hoppas att alla unga killar fattar att det inte är ok att behandla kvinnor som en ägodel.
  Det är inte coolt att såra folk om och om igen och bara tro att det är lugnt bara man ber om ursäkt.

  Adde verkar ju IOM att han inte har någon superhög IQ direkt ha lite svårt att fatta vissa saker och ha vääääldigt lätt att bli kränkt. Och när han blir kränkt blir han ett as.
  Om man tänker på ”Maninist-partiet” han skulle hålla på och larva sig med för att han blev kränkt över att kvinnorna skålade om Girlpower. Han fattade inte alls det med feminism, strukturer i samhället etc. Utan det blev synd om mansbebisen som bara måååste ge igen.
  Ofattbart ointelligent analys!

  Svara

  Grymt obehaglig människa!

  Svara

  Men Gud, är de där två fortfarande igång? Såg några avsnitt ex on the beach för typ fyra år sedan och de höll på exakt likadant då?! Han svinar sig, hon försöker stå upp för sig själv men går ändå tillbaka till honom. Om det inte bara är skådespeleri hoppas jag att hon ber honom dra åt helvete snart (om hon inte redan har det)

  Svara

  ”Schyddar” sin kvinna till max… jävla tönt

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.