Annie Lööf startar Youtubekanal

Jag förstår att Annie Lööf vill ha seriösa, uppstyrda och snyggt gjorda filmer på sin nystartade Youtubekanal, men om hon vill få tittarna att komma tillbaka så tror jag att hon behöver göra dem mer personliga och relaterbara, lite mer spontant ”häng med mig” och lite mindre välregisserade.
Det är nämligen olika vinklar, drönarbilder, en producent och videon känns väldigt mycket manusbunden, vilket inte riktigt är vad den generelle vloggtittaren vill ha, utan de vill som sagt mer hänga med på influencers dag snarare än att titta på något som mer liknar en light-dokumentär.
Så mitt tips till Annie Lööf är att tona ner politikerkontrollen lite och satsa på genuint och spontant innehåll snarare än att planera videon in i minsta detalj.
Det är ju därför vloggar är så populärt, för att det känns som att ”hänga med” eller umgås med influencern, lite som en kompis.

 Att Annie Lööf gör den här videon där hon berättar om hur dottern föddes 3 månader för tidigt och filmar hemma hos sig – tycker ni att det är samma sak som att Margaux Dietz använder sin son för att sälja dusch och handkräm eller finns det en skillnad?
Annie Lööf försöker inte sälja några produkter i sin video, men samtidigt så representerar hon ju sitt parti 24/7 och i det långa loppet kan ju en välbesökt Youtubekanal här leda till mer framgång för både henne och Centerpartiet, eller hur?

Tack för tips!

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon försöker sälja en politisk majoritet.

    Tycker det är snäppet värre.

      Ja det är värre…att använda sina barn i politiska syften är vidrigt.

        Fast det gör hon ju ändå inte. Hon berättar varför hon varit borta så länge. Eftersom barnet är anledningen så är det ju jättekonstigt att inte ta upp det. Eller?

          Tror de menar att hon startar youtube för att nå fler yngre väljare. Inte särskilt fräscht

            Tror gör man i kyrkan. Är det vad de menar så får man också säga det.
            I det här fallet var det inte vad någon sagt och då kan man inte ta för givet att de menar något heeelt annat.
            Ska man göra det hela tiden blir man ju knäpp väldigt snabbt.

          Fast det har ju varit känt sedan yngsta barnet föddes prematurt, hon gick ut med det direkt och meddelade att hennes föräldraledighet skulle tidigareläggas. Nu är det väl snarare så att berättelsen om barnet passar in väl när hon ska tillbaka in i politiken. Tycker att det är mycket olyckligt, bara den senaste veckan har jag sett 2-3 intervjuer med henne där fokus ligger på den här historien och inte om hennes politik.

            Nu gör de ju en grej av att hon kommer tillbaka. För att göra en story av det för att berätta att man kommer tillbaka så behöver man berätta varför man varit borta. Och det är ju klart att du ser samma historia för alla intervjuer bygger ju på samma material.
            Sedan är det ju lite svårt för henna att gå all in och börja prata om politik nu när exakt all politik har varit nedlagd i över ett halvår. Det enda fokuset vi haft nu har varit på att minska smittspridningen och vilka politiska beslut som behövs för det. Ingenting annat har diskuteras. Men förhoppningsvis kommer Annie nu att bli som en nystart och ta ett initiativ till den ”vanliga” politiken igen. Men det kräver ju att man är lite finkänslig, man kan inte braka in hur som helst. Det sa hon ju i princip själv i videon ju.

            SYMPATI……..

          Fast föräldraledig skulle hon ju vara, bara det att det blev tre månader tidigare. Så borta skulle hon ju vara ändå!

        De blurrade till och med fotona på barnen i bokhyllan på hennes arbetsplats om du inte märkte det.
        Att hon skulle använda dem i politiska syften är bara rent skitsnack

          Fast hon pratar om barnet så att blotta är bara att manipulera

            Men sluta

      Skitsnack!

      Hon skiftar fokus i politiken till att folk ska rösta på hennes parti för att hon är populär.

      Starkt sagt av en anonym rövhatt på nätet

    Youtjuuub…

      Jag visste på en gång när jag såg klippet att om det skulle uppmärksammas här så skulle någon redan efter max 10 inlägg anmärka på hennes uttal av ”youtube”.
      Varför? Och varför inte anmärka på hur hon uttalar bokstaven R också??

      Orka

      När jag kollade på det där klippet igår var min första tanke att om Bloggbevakning tar upp det här så kommer det inte ens gå 10 kommentarer innan någon anmärker på uttalet.
      Och se, jag fick rätt. Det var till och med det 3:e!

      Varför denna mani att svenskar måste ha ett exemplariskt uttal av ett språk de inte har som modersmål?

      Men ja, man får väl vara glad att ingen kommenterade hennes dialektala ”R” antar jag. Så sorgligt.

        Det är ingen som behövt kommentera hennes R-utal eftersom du själv lagt den kommentaren.

      Hu uttalar man egentligen Youtube? Jag säger JUTUB, men har hört andra säga jotob, jutob, jutjub osv.

        Det beror på om du vill ha amerikansk eller brittisk dialekt.
        Fonetiskt så uttalar britterna det ˈjuːtʃuːb så ska man försöka skriva det på svenska blir det väl typ ju-tsjub?
        amerikanerna är sjukt lata och säger ˈjutub

        Egentligen är det ju bara att lägga ihop orden You och Tube

      Det är korrekt uttal.

    Jag tyckte det var en bra och trevlig vlogg, tyckte man fick hänga med på hennes dag även fast det var snyggt, välgjort och välfilmat. Hon bjöd ju ändå på några små tabbar när hon tappar kläderna t ex så inte bara helt välregisserat. Hade det varit slarvigt gjort så hade det säkert klagats på det, alltid finns det något att klaga på om man vill.

    Annie Lööf las in på neonatalen kanske en månad efter vi hade lämnat med vår extremprematur. Att hamna på neonatalen är vidrigt. Barnen är ju så små att dom inte ens syns i kuvöserna. När Annie sa att dottern slutade andades syftar hon på omogenhetsapner som alla extremprematurer får. Dom slutar alltså andas för dom försöker göra två saker samtidigt, typ andas och bajsa. Jag har sett min dotter bli rutig och grå vid säkert 20 tillfällen. Jag födde för ett år sen och får fortfarande panikångestattacker. I två månader svävade min son mellan liv och död, den pressen önskar jag ingen förälder. Med det sagt är jag jätteglad att Annie pratar om detta, för jag hade INGEN aning om att bebisar födda så tidigt överlevde. När man själv har en prematur märker man hur stor okunskap det finns kring detta, så verkligen fint av henne att dela med sig kring detta trauma det ändå är. Heja alla premisar, vilka kämpar ni är ❤️

      *min dotter ?
      Lite hjärntrött blev jag också efter neo obviously… men bra försök att försöka anonymisera min historia ?

      ❤️❤️kan inte ens föreställa mig hur det måste ha känts

      Känner verkligen med dig ❤️ Måste vara fruktansvärt.

      Kärlek från en annan premismamma!

      Blev hon rutig?? Hur?

        Alltså när hon slutade andas så blev det som att alla blodådror syntes mycket mer, så då framträder ett rutnät över hela kroppen. Lite svårt att förklara, men det blir som ett väldigt tydligt spindelnät av ådror över hela kroppen. Vet inte varför det syntes så tydligt, men minns att man fick lära sig det i början, att barnet blev rutigt om det inte mådde bra.

          Gud vad hemskt det låter!

        Är det här viktigt i det stora hela? Det är antagligen något dialektalt som man inte förstår, en felskrivning eller något annat. Men det är ju inte som att man inte förstår vad TS berättar. Man tappar ingenting av att inte veta vad som menas med rutig.
        Du kan väl stoppa in ett eget ord som passar in på någon som inte andas om det är så?
        Ledlös, blek, medvetslös, livlös etc. etc. Det finns hur mycket som helst som skulle passa in på ett barn som slutat andas.

          Fast nu passade ju inte dina ord in. Ts förklarade och lärde bl.a. mig något nytt.

          Förlåt mig att jag blev nyfiken vad som
          menades! ? Och det var ju tydligen nåt som jag inte alls kunde gissat mig till. Kommentaren var inte elak på nåt sätt, du behöver inte va sekundärkränkt för hennes skull… ?

      Fattar inte… Var det din dotter eller son som låg på neonatalen? ”Jag har sett min dotter bli rutig och grå vid säkert 20 tillfällen” och sedan ”I två månader svävade min son mellan liv och död”. Oavsett, så skönt att allt gick bra!

    Finns ingenting som får det att krypa mer under huden än Annie Lööf… så fejk, så krystad och anti feminist enligt mig iaf..

      Jasså? Jag kan komma och tänka på massor med annat som får det att krypa mer under huden. När man tänker på vad som försiggår i huvuden på sverigedemokrater t.ex.

        Ja eller EBT, där kan vi snacka obehaglig

          Ja! Hon är riktigt obehaglig!

          Varför tycker du att EBT är obehaglig?

            Kolla ögonen bara.. brrr.

              Kolla hennes åsikter

          Tycker Ebba känns klok, godhjärtad och genuin, medan Annie känns genomfalsk, hon skulle troligen skulle sälja vad som helst till rätt pris.

            Hur menar du nu som? Både Annie och Ebba följer den ideologi som deras parti har.

            Lika goda kålsupare bägge två.

            Vad var det Noam Chomsky sade? Om man vill kontrollera ett folk räcker det med att man ger dem två alternativ (vänstern, alliansen) så länge man kontrollerar båda. På så sätt upprätthålls illusionen av ett val samtidigt som de styrande enbart accepterar debatten inom detta åsiktsintervall.

            Ebba är bara läskig, likaså Ulf.

              Stefan är söt ?

      Hon beundrar Ayn Rand och Margaret Tatcher. Ni som inte har koll på Ayn Rand kan ju söka och läsa på lite om henne och vad hon stod för.

    Men lägg av

    Annie som gett oss en vänsterregering när vi röstat för en högerriksdag.

      De som röstade på centerpartiet röstade på partiet för att de är socialliberala.
      Men om du känner att du är besviken för att de följt sin ideologi så får du helt enkelt byta parti till nästa gång du röstar. Det är väl inte svårare än så?

        Borgliga väljare vill väl ha en borgerlig statsminister? Och en borgerlig regering.

          Centerpartiet och liberalerna är borgerlig vänster och har saker gemensamt med både socialdemokraterna och moderaterna. De som inte tycker om det ska inte rösta på dem.

            Hur kan ni räkna Centern till vänster? De är om något högerliberala. Marknadspolitiskt så är de ju många gånger värre än moderaterna.

          Centerpartiet (fd Bondeförbundet) har inte gått att lita på sedan Gunnar Hedlunds och Olof Johanssons tid.
          Centern är bönder på landet och likasinnade i städerna som gärna går arm i arm med socialdemokraterna när det gagnar centerns egna intressen.

            Centern är ju som sagt både och och varken eller. Politiskt så ligger de ju i mitten och har mycket gemensamt med både moderater och sossar.
            Det är ju självklart att man då tar och samarbetar med det stora partiet som ger en mest inflytande? Något annat vore respektlöst mot sina väljare och faktiskt extremt konstigt.

            Eller vad tycker du själv att de ska göra?

              Men de gick till val om att hålla ihop med de till höger vilket var vad många röstade på inte en socialdemokratisk regering.
              Röstade inte själv på dem, men vet de som gjorde och som aldrig mer kommer rösta på Annie Lööf eller Centern efter detta. Och det kan man ju förstå. Men jag röstade inte på dem som sagt men tycker inte det är så svårt att förstå att väljare kan känna sig svikna och att de aldrig hade röstat på C med den vetskapen.

                Då låter det ju mer som att de stödröstade och kanske inte riktigt delade samma ideologi.
                Jag som väljare vill ju såklart att mitt parti ska ha så mycket inflytande i politiken det bara går, annat är ju bara dumt. Men då stödröstar jag å andra sidan inte.

              I vissa aspekter är Centern mer blåa än Moderaterna, tex när det gäller arbetsrätt. De är för fri invandring men deras budget till integration och mottagande är nästan lika låg som SD:s. Är förvånad över varför så många sossar och vänstermänniskor inte ser igenom Lööfs floskler och inte minns hur mycket hon ser upp till Thatcher.

      Vet du skillnad mellan regering och riksdag?

        Har du inte gått i skolan? Om du inte vet detta behöver du läsa på lite för att förstå hur vårt samhälle fungerar.

        Ja, vi väljare har bara möjlighet att rösta om val till parlamentet. Riksdagen röstar om statsminister som därefter får mandat att bilda regering.

          så Du är också medveten om att högern är representerad i riksdagen utifrån rösterna.

      Högern var i minoritet.

      Kristersson fick ju i uppdrag att sondera ifall han kunde bilda en minoritetsregering men lyckades inte utan att ha behövt ta stöd av SD. Tycker L och C är de som har haft mest råg i ryggen i och med att de faktiskt höll löftet om att inte samarbeta med SD,även om jag absolut inte är ett fan av deras politik och den nyliberala 73-punktslistan.

    Alltså att Margauxs lägenhet är till salu för 10 miljoner?? Förstår att det är en 4a i centrala Sthlm men ändå! I mina ögon har den till exempel ett ganska litet kök och inte optimal planlösning..

      Vore intressant att veta va hon betala för den

        Om man är tillräckligt intresserad är inte det så svårt. Det är bara gå in på booli och kolla

      Och så ligger den på Sveavägen, Stockholms ocharmigaste gata…

      Litet kök?! Vilka jättekök är du van vid???

        Alltså rummet som köket ligger i är ju inte litet men menar själva köksytan 🙂

          Har man råd med en lägenhet mitt i city som kostar över 10 mille så använder man nog inte en spis speciellt ofta..
          Vad ska man med en yta till som man inte använder i alla fall?

            Sant! Alla har väl olika prioriteringar när det kommer till boende 🙂

            Varför inte? Man kan ju gilla att laga mat även om man är rik?

              Märkliga föreställningar en del har angående de som bor i lägenheter i Stockholms innerstad.
              Man behöver inte vara ”rik” för att man bor i en lägenhet som ”kostar över 10 mille”. Många som bor så har bolån på många miljoner så de lever förmodligen precis som alla andra. De har dock säkert bra jobb och bra inkomster för att banken ska låna ut så mycket till dem.
              Det är snarare familjesituationen som avgör hur mycket tid man spenderar i köket och vid spisen. Det bor faktiskt barnfamiljer i Stockholms innerstad och de sitter inte på Sturehof varje kväll 🙂

                Har man möjlighet att ta bolån på en bostad som är värd över 10 miljoner så är man rik.
                En sådan bostad kräver en minsta kontantinsats på över 2.5 miljoner.

                  1,5 mnkr är det väl ändå för en bostad värd 10 mnkr, 15%?

                    Det har du helt rätt i. Jag tror att jag har jobbat för mycket med moms i veckan haha
                    Men i alla fall. Har man 1,5 miljoner i obundet kapital som man kan putsa in som en kontantinsats i en lägenhet är man faktiskt också ganska rik.

                    Har man en sådan möjlighet är det ju inte direkt så att man lever på snabbmakaroner och falukorv på vardagarna och behöver nalla från ett sparkonto när de gör något större inköp.

                      NEJ, man är absolut inte rik för att man har 1,5 miljoner att pytsa in som kontantinsats.
                      Därför att många som byter upp sig i bostadssvängen har fått ihop de pengarna genom att köpa-sälja tidigare bostäder och behöver pengarna för att kunna fortsätta bo i Stockholm. Särskilt om de behöver större för att familjen växer osv.

                      Och 1.5 miljoner är inte mycket pengar idag- tyvärr.
                      I alla fall inte så att man kan kalla sig ”rik” eller ekonomiskt oberoende på något sätt.

                      De som har varit aktiva på bostadsrättsmarknaden i Stockholm de senaste 10-15 åren kan mycket lätt ha tjänat ihop till kontantinsats på både en, två och tre miljoner. Men det är inte några förstagångsköpare förstås som köper lägenheter för tio miljoner och mer.
                      (Med undantag för den som verkligen är ”rik” förstås genom arv, lotterivinst, börsklipp osv).

                      Jo, man är rik.
                      Och det finns ett bra mellanrum mellan att vara ”rik” och vara ekonomiskt oberoende.
                      Herregud

                Tror inte det är familjesituation endast. Snarare intresse och livsstil.

      Snittpriset på en lägenhet på vasastan/Norrmalm ligger idag på 99.959kr per kvadratmeter.
      Margauxs lägenhet ligger ute för 86 513 kr/m² så utgångspriset ligger väldigt mycket i underkant och det priset kommer gå upp åtminstone 15%, eventuellt till och med 20, då lägenheten är helt nyrenoverad.

      Alltså målningen på väggen i vardagsrummet! Har hon målat den själv? Uslaste jag sett! ?

        Nödvändig kommentar

    Tycker den var mysig!

      Jag med.

      Eller hur?! Det tyckte jag med

    Undra hur Jimmie Åkesson hade levererat en vlog.

    Trodde faktiskt Ebba var den som skulle börja med sånt fjanteri först ?

      Tror Ebbas skilsmässa kom emellan. Annars hade hon varit startskottet. Förstår att politiker/ politik behöver bli mer IT vänligt och följa utvecklingen.

      Med det sagt så tycker jag ändå att det var helt ok. Tycker att hon hade kunnat utelämna att hon har en stylist och hela den biten.

        Ebba är ganska aktiv på Instagram. Räcker gott för mig med små snuttar av henne 🙂

    Kändes oskönt att hon använde sin prematura dotter i superkampanjen för att äntra den politiska arenan igen. Dock måste jag ge cred till de som har planerat all PR runt att hon kommer tillbaka nu igen. Herregud vilket genomslag, youtube, stor grej i DN, TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet, FB och insta på en och samma dygn.

      Tror du det kan komma att användas emot henne i partiledardebatter eller är det ”off limits”?

        Alla partiledare har ju känslan att de är kollegor med varandra. Jag hoppas att samtliga har empati nog att låta bli att använda ens livs största trauma mot personen.
        Eller skulle du själv utsätta en ev. kollega mot något sådant?

        Går såklart inte att ta upp i en debatt, därav både oskönt och smart drag. Beror väl lite på var man själv drar gränsen

      C har 2 miljarder i partikassan, klart de har råd att pusha henne nåt enormt…

      Undrar mest hur Annie ställer sig till ”de starkastes överlevnad” nu-som den Ayn Rand-beundrare hon är…

    Har svårt för politiker och särskilt när de är partiledardebatter. ?

    Tror ni Bella och Annie är goda vänner fortfarande? ?

      Bara när det är val och då blondinbella är populär.

      Nja, tror inte att det rörde sig om någon djup vänskap. Mer något slags win-win.
      Läst från olika tveksamma källor att det är slut mellan Bella och Paul. Undrar varifrån ryktet kommer och om det ligger något i det?

        Hoppas inte för då kostar det mig en hundring. Jag har slagit vad om att det skulle ta slut först i oktober 🙂

        Är dina källor, flashback, Griplööv, Rupaul samt några andra trollkonton?

    Tror det är helt tvärtom. Vi är en rätt så stor grupp som avstått från vlogg-formatet för att det är så sjukt taffligt gjort och egentligen saknar välplanerad substans.

    Om Annie Lööf kan kicka igång en ny trend på youtube med välgjorda mini-dokumentärer blir det perfekt.

    Tänker då inte lyssna en sekund på henne.

      Vad gör du då här? Eller går det bra att läsa men inte lyssna?

        Kan man inte vara här, för man inte vill lyssna på Annie, jösses va dumt

          Om man inte vill lyssna på henne en endaste sekund så kan det inte vara så nyttigt för en att gå in och läsa och kommentera i ett inlägg helt dedikerat åt henne. Ja, det är rätt dumt skulle jag vilja påstå

    ?

    Kan barn födda så tidigt klara sig utan bestående men nuförtiden? Eller kommer det märkas liksom?

      Ett barn jag vet av som föddes i vecka 25 har flera men, bla. nedatt hörsel och epilepsi.

        Hur det blir för ett barn säger ju ingenting om de allmänna riskerna. Samtidigt ser jag att någon lagt en länk till en artikel i Läkartidningen där budskapet är att de flesta för tidigt födda barn utvecklas normalt – och så är det. Men mycket för tidigt födda barn får många problem, både fysiska och mentala. Så är det bara, tyvärr.

    Youtube är ett bra sätt att komma närmare de yngre väljarna så smart drag av Annie.

    Frågan är hur mycket man kan begära av en partiledare? Den huvudsakliga arbetsuppgiften måste gå före allt annat.

    Annie Lööf… kompis till Bella… bra omdöme? Nix.

    Usch tål inte rödskrikan.

    Oavsett vad man tycker om partiets politik är det viktigt att visa att en ledare kan vara föräldrarledig. Att hon vill att just inlägget om hennes för tidigt födda barn görs mera gediget är naturligt. Det är ett mycket känsligt ämne.

    Det har man ju lärt sig den hårda vägen att inte blanda in barn eller vara hemma för mycket med barn som blir sjuka mm.
    Då låter det att man är lite för mycket förälder och lite för lite anställd med det man gör.
    Så hon kanske skulle vara lite mer professionell och inte blanda in barnen i hennes arbete
    för det straffar sig bara, kunderna ”väljarna” skiter i hennes familj de bryr sig bara om politiken.

      Fast så är det verkligen inte. Väljarna röstar på någon de kan relatera till och det är extremt lite fokus på politiken egentligen.
      Fråga vilken väljare som helst om detaljer från partiprogrammet av det partiet de röstade på i senaste valet, de flesta kommer inte ha någon aning. Eller ännu bättre, att ta några delar från varje partiprogram och be någon på stan att placera ut rätt del till rätt parti, det är inte många som skulle klara att plocka ut ”sin egna” del, än mindre lyckas med de andra.

      Det är just därför som Trump blev president, för folk skiter i politiken och vill att en relaterbar person som inte är slav under etablissemanget ska styra landet.

    Utsäkta men vet att det är 2020 osv med allt vad det innebär, men snälla kan politiker endast vara politiker och inget annat TACK

    Annie Lööf får bestämma sig – antingen är hon politiker eller så sadlar hon om och blir en youtuber. Anledningen är enkel, vi bör försöka komma bort från det personliga och sträva mot det allmänt intressanta, det övergripande.

    Det gäller inom journalistiken, där djuplodande samhällsreportage snart inte finns längre, eftersom ingen efterfrågar det. Och att ingen efterfrågar det beror i sin tur på att det inte produceras, varvid människor till slut inte klarar att läsa en längre text utan bilder, det blir en ond cirkel. Det gjordes för ett tag sedan en mycket intressant jämförelse av hur en ordinär Dagens Nyheter såg ut runt 1970 och hur motsvarigheten ter sig i dag. 1970-talets tidning var fylld med nyheter inom olika områden, bilderna var få, artiklarna långa och välskrivna. Det finns inte kvar, folk ”orkar inte” eller klarar inte att ta sig igenom större textmassor. Det ska vara enkelt och lättillgängligt. Till slut skriver man bara om c-kändisar och värst är det förstås i det som en gång var kvällstidningar. Peter Wolodarski, Dagens Nyheters chefredaktör, har förstått problemet och låst hela tidningen eftersom bra journalistik måste få kosta. Vem som helst kan svänga ihop en text om Blondinbellas hus och lögner, avancerad utrikes, inrikes och kommunal bevakning är något annat.

    Att Annie Lööf blir youtuber och samtidigt fortsätter som partiledare är samma sak, personkulten inom politiken blir också bara värre och värre för varje år, det har många forskare tittat på.

    Nu kanske någon säger: Vad spelar det för roll? Olika tider har olika sätt att verka, det här är vår digitala tid. Men då missar man vad det handlar om. Att tänka abstrakt, att se övergripande problematik i stället för enstaka individer är viktigt inte minst ur ett demokratiperspektiv. Ett exempel skulle kunna vara misshandlade kvinnor. Det finns de som vill betrakta den företeelsen ur ett individperspektiv. Men om man gör det missar man att det handlar om ett strukturellt problem vilket leder till att det tonas ned.

      Välskrivet! Du har helt rätt.

      22:56 instämmer helt i din kommentar. Bra skrivet.?

    Blev så berörd av din berättelse om Sagas dramatiska kamp, dom första timmarna,dagarna,veckorna och månaderna.
    Vilken krigare, vilken överlevare…

    Och vilken stressig pärs för dej och för hela familjen.
    Och vilken underbar personal…

    Nu önskar jag att du blir mera ödmjuk,när du har gått igenom denna dramatik…
    Fast jag tvivlar, jag upplever dig som osympatisk.Och kall.
    Du är som en kall orm, som slingrar dej än hit, än dit…

    Det finns inte en endaste politiker som under sitt uppdrag som partiledare, pratat öppet om sitt privatliv i sociala medier. När de har avgått har ju många före detta partiledare skrivit en bok.
    Så självklart har Annie en agenda med sin youtube kanal. Det är den nya trenden inom det politiska spelet, att visa sårbarhet, att bjuda in till köket över en kopp kaffe, att prata om vardagslivet.
    Men i grunden handlar det bara om en sak, att locka väljare, till vilket pris som helst.
    Tror att Annies agenda är att hon vill slå ut andra partiblock så att (C) blir större.
    Skulle inte alls förvåna mig om (C) fortsätter samarbetet med det röda blocket, att det på sikt kan leda henne till vice statsminister, innan hon sätter kurs mot att bli statsminister. ?
    Fortsättning följer…

    Vore kul om hon vloggade när hon går på bilderberg 😉

      Tror inte det, Bilderberg sitter bakom lyckta dörrar. Fast det vore spännande om något, både att se och lyssna vad som försiggår där. Gissar att jag skulle bli bestört.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.