97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ptja, ingen kan ju förneka att BBLen orsakat det mesta av volymökningen, men det behöver väl inte utesluta att träningen givit ytterligare resultat?

  Svara

   Ptja, men nog har hon en poäng?

   Svara

    Ptja PT, Ja visst kan det hjälpa till åsså.

    Svara

     Får man större röv av dianetik?

     Svara

      Ptja. du kommer nog att må röv och hävda allt annat. Få mindre pung för alla pengar är borta. Räcker det som svar?

      Svara

   Fast hon har själv skrivit på sin insta att ingen träning i hela världen lyckats ge henne mer röv. Trots alla squats hon gjorde så… 🙉

   Svara

  TACK(!!!) för att du tar upp detta. Jag är sjukt skeptisk mot många ”träningstjejer”, speciellt på instagram, som påstår att de tränat sig till sin röv. Tyvärr är det svårt att avgöra vad som är fejk och vad som faktiskt är tränat. Oftast har tjejer som har stor, tränad röv oftast väldigt stora ben eftersom det inte går att punktträna. Och oftast kräver det djupa benböj. Jag minns att Elena Belle sa på sin instagram att de flesta ”fitnesstjejerna på instagram har antingen genetiskt stor röv eller har opererat sig.” Det var skönt på något sätt att någon som lever i en värld där många fixar sig faktiskt sa sanningen. Ta t.ex. Rebecca Stella som typ inte är naturlig någonstans. Hon skickar helt fel signaler till unga tjejer.

  Svara

   Sen är det, generellt, ganska svårt att bygga stora bulliga muskler som syns. Det är inte bara lite benböj några gånger i veckan, samtidigt som man käkar sin lilla sallad och festar på som vanligt. Muskler med volym är svårt.

   Svara

    Fast då är frågan om man tränar rätt, att bygga som du skriver bulliga muskler krävs mkt men de går.
    Lyft tungt och korrekt så löser sig en biten, tog mig 6 månader innan de blev en pangröv med rediga benmuskler ;).
    Men sen tycker ja de är fult o ljuga om att man träna sig till en rumpa när de är en sponsrad skinka.

    Svara

     Hon ljuger väl inte direkt eftersom träning faktiskt hjälper. Missvisande dock.

     Svara

    Jag har gått in för styrketräning det senaste (tidigare löpare) och jag har fått ett rejält rövlyft och riktigt snygga armmuskler. Gått upp nåra kg i vikt tack vare ökad muskelmassa

    Svara

   Sumosquats, Bulgarian split squat och höftlyft, alla med tunga vikter inget air, så ska du se att det händer saker

   Svara

    Orka.

    Svara

    Visst händer det grejer, men övningarna du nämnder bygger också ben, även om de tar mer i rumpan än traditionella squats. Det är väl där problemet som ”TACK!” belyser ligger, tjejer som först haft små rumpor får plötsligt gigantiska rumpor, men benen är lika otränade som innan operationen.

    Svara

    Jag fick en stadig röv av att springa. Förstod först inte varför mina byxor blivit svåra att stänga? Magen var ju plattare.

    Svara

    Jag vet hur man tränar rumpa och bygger muskler. Jag menar bara att dessa influensers och unga kvinnor som gör lite benböj någon gång i veckan och käkar bantningssallad absolut inte ”byggt sin rumpa”. Det är inte så muskelbyggande funkar.

    Svara

     Såg att Paow efterlyste tips på sin insta häromdagen om ”hur hon skulle lyckas gå upp i vikt innan sin BBL..” Det är bara så fkn sjukt. Att vara smal och fin är inte ens tillräckligt längre, nu ska man va pinnsmal med fet rumpa och stora tuttar. Jag orkar snart inte, även om man inte opererar sig själv så blir man helt förstörd av att se alla dessa kroppar på instagram och på tv. Om 20 år, kommer det va standard med dessa operationer? Tycker det är läskigt på alla sätt.

     Svara

      Enkelt, kolla inte instagram. Du kommer bli många mentala kilon lättare.

      Svara

     Fast du vet väl inte vad de äter? De som tränar mycket tror jag äter bra. Vem styrketränar å äter sallad? Låter ju lika korkad som att tanka bilen med vatten

     Svara

   Ett annat tips är att kolla på dessa träningstjejers överkropp också.
   ”riktiga” träningstjejer tränar hela kroppen och får muskulös rygg, axlar och armar också, muskler eller frånvaron av dom är lättare att se eftersom man inte har så mycket fett där.
   Rumpa och ben är sjukt mycket genetik för kvinnor, den som har fett på rätt ställen och snygga tights ser vältränad ut från början.
   Bli inte imponerad av en röv i tights!

   Svara

  Vem vill göra reklam med henne..

  Svara

  Jag ser bara en person som mår kass.

  Svara

   ja.. börjar känna att hon kanske inte ska få så mycket uppmärksamhet.

   Svara

  Röv. Igen. Något som intresserar dig särskilt, CAM CAM?

  Svara

   😂

   Svara

    Camcam är en riktig rövare

    Svara

  Ot men influencerrelaterat: Är vi flera härinne som läser Elsa Billgrens blogg? Under senaste inlägget där hon sammarfattar våren ältar hon hur den var ”en otroligt märklig, läskig och tumultartad tid”. Följt av formuleringen ”Sen kom maj och Pontus och jag skulle åkt till Frankrike för att fira vår 10:e bröllopsdag men det ställde vi såklart in. Pontus hade dessutom förlorat alla sina jobb på en dag, var tvungen att ställa om helt, men vi var friska och viktigast är ju det såklart. Vi checkade in på Ett Hem och firade bröllopsdagen så istället för på ett litet romantiskt hotell bland bergen i Södra Frankrike”.
  Är det bara jag som upplever det som märkligt priviligierat (trött uttryck men ja) det är att skriva om hur hemsk våren varit och att Pontus blivit av med sina jobb, följt av att de tar in på en svit för närmare 10 000 per natt, följt av flera andra likadana tillfällen under året? Tänker på alla de som verkligen drabbats av coronakrisen och blivit avskedade från arbeten som betalade långt ifrån vad Elsa och Pontus drar in varje månad.

  Svara

   Men det är en blogg om Elsas liv, och Elsa är såklart priviligerad. Det där går ju att applicera på allt, och det vore trist.

   Svara

   Ja, bara du. Så länge folk faktiskt följer restriktionerna (och ställer in planerade resor etc) så får de väl tycka att allt är exakt hur jobbigt de vill? Varför skulle man inte få tycka att det var jobbigt att bli av med alla sina jobb?

   Svara

    Såklart det är jobbigt att bli av med ett jobb oavsett, men i detta fall blir det ju väldigt tydligt att det inte innebar något betydande ekonomiskt bortfall och att han snabbt blev sysselsatt igen.

    Svara

   Men låt folk tycka att det suger, oavsett vem som har det värst av alla. de som blev avskedade lever i alla fall. finns alltid någon som har det värre.

   Svara

   Du överreagerar och överanalyserar. Hur kan hon INTE får tycka att saker är trista? Och bara för att en del drabbas ännu mer betyder ju inte att de upplevt det tufft.

   Sluta läsa hennes blogg om du inte klarar av att hantera att allas liv ser olika ut. Skämms på dig.

   Svara

    Men snark, vem är det som överreagerar här egentligen? Ska man inte kunna diskutera influencers bloggar kritiskt utan att få höra ”men sluta läs då!!”?

    Svara

    Jösses, vad otrevligt skrivet. Följer man vissa bloggare, som Elsa, Krickelins och Sofia Wood tex, så kan man baxna ibland över hur mycket de verkar leva i en liten egen bubbla. Mycket klag och ledsenhet samtidigt som de haft det tryggt ekonomiskt och levt på ungefär som vanligt. Krickelin har tex lyckats klämma in resor både inom och utanför Sverige, alla går ut, får göra roliga saker som ett led i olika samarbeten, hänger med vänner mm men tycker ändå livet är helt upp och ner och ibland nästan outhärdligt. Det är rätt underhållande att läsa men samtidigt lite enerverande med människor som är så verklighetsfrånvända. Men det får vi inte diskutera här eller?

    Svara

    Haha ’skämms på dig’, vad är detta för kommentar?😆

    Svara

   Det är meningslöst att kritisera en annan persons ”lidande” eftersom att det är en subjektiv upplevelse och det går således inte att göra jämförelser i lidande mellan personer. Om vi skulle göra det så ska nog samtliga i den här tråden svälja sina klagomål, det finns garanterat de som har de värre i världen än ett gäng priviligierade svenskar……..

   Svara

   Reagerar nog inte så mycket på det som att hon verkligen inte tål minsta kritik? Har några gånger försökt ställa liiite kritiska frågor till henne om hennes samarbeten, och hur hållbara de är egentligen (t ex Kicks Conscious), och kommentarerna blir inte ens godkända. Men antar att hon är såååå känslig att hon inte ens klarar av att försvara sina samarbeten?

   Svara

  Känner alltid av Elsas samhällsskikt i alla hennes utlägg. Men hennes blogg är som bäst när hon får leva i sin bubbla.

  Svara

   Gissar att de är sponsrade av Ett hem. De har varit där vid andra tillfällen plus att Elsa och Sandra Beijer checkade in för att skriva en novell?

   Svara

    Tror faktiskt inte att hon är sponsrad, utan mer att hon faktiskt tycker att det är fint där och att det passar in i det som hon kallar sin nya stil, syns i hennes inredning också. Hon brukar ju annars vara noga med att reklammarkera sina samarbeten, så att hon inte skulle göra det med ett hem vore väl smygreklam om nåt?🤷‍♀️

    Svara

  Tänk att folk lägger så mycket pengar på botox fillers skönhetsoperation o endå ser sliten ut.

  Svara

   Hon har ju dock minst sagt levt livets hårda skola och röker mm. Hon skötte sig inte efter sina operationer heller och struntade i råden. Inget konsekvens eller långsiktighetstänk där.

   Svara

    Hur struntade hon i råden?

    Svara

     Hon höll inte 2 meters avstånd från sin röv och umgicks i större rövsällskap.

     Svara

      Tack för morgonens garv 😂😂😉

      Svara

     Solade solarium, hade inte på sig sina stödkläder, rökte osv, antar jag att personen syftar på.

     Svara

  Tränings- och fitnesstrenden gillar jag. Tycker själv om att träna mycket och vi människor är ju gjorda för att röra på oss för att må bra. Börjar dock tycka att den här rövtrenden börjar gå över styr… Ser flera kvinnor på gymmet som endast tränar ben och glutes. Träningen blir då väldigt ensidig och kan till och med orsaka skador. För att inte tala om den totala hetsen kring att ha en stor röv?!

  Svara

   Håller med fullt på den.

   Svara

   Hur kan man få skador om man kör sjukt mycket squats men aldrig axlar/armar?

   Svara

    Om man ska kunna köra tunga ben/rump-övningar behöver man en stabil bål.

    Man ska träna HELA kroppen.

    Svara

     Och rygg!!!! Tränar själv 6 dagar i veckan, mycket ben i början och tillslut pallar inte axlar eller rygg hålla vikten även om benen pallar. Tänker främst på övningar där man lägger vikten på axlarna.

     Svara

   Lagom är bäst, som vanligt. Jag tycker dock att det är positivt att muskelbyggande, våga köra vikter och sånt har blivit accepterat och populärt bland tjejer och kvinnor. När jag var ung i början av 2000-talet var målet att var s smal, benig och utmärglad som möjligt. Heroin chic och allt handlade om bantning och kondition. Alla skulle springa på löpband och möjligtvis vifta lite med enkiloshantlar,för att få bort allt kroppsfett. Absolut inte ha muskler eller definition av något slag. En kroppstyp som är ouppnåelig för de flesta. Dessutom behöver man ju muskler.

   Men ja, lagom är bäst. Rör på dig på ett kul och hållbart sätt så löser det sig.

   Svara

    Nej men idealet är lika skadligt. Ofta är det ju inte ens en ”byggd” rumpa de vill ha utan en rund rumpa med en stark muskel där under, men det övriga är ju fett. Det är samma ohälsosamma ideal bara att man nu flyttat fokus från att vara svältsmal till att vara svältsmal på vissa områden och tvärtom på andra. Det räcker liksom inte med en röv, höfterna ska vara breda och midjan minimal. Absolut inga tjocka lår eller armar.. så jag håller med dig helt om att det är skönt att idealen är annorlunda men jag tycker nästan heroin chic som var vidrigt var mindre riskabelt än all operationer och rumpfillers

    Svara

   Är dock bättre än den trend som killar haft, bara biceps och mage
   Rumpan är en stor och viktig muskel, det för dig gott även om det såklart vore bättre att träna balanserat
   Bröst, mage och biceps ger dig dålig hållning och är relativt små muskler!

   Mängden muskelmassa på kroppen är viktig för massa fysiologiska grejer, därför helt ok att bara fokusera på en stor muskel om man bara ska träna en 😅

   Svara

  HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH så pinsamt så jag dör. Har hon glömt själv att hon gjort en BBL eller? 😂😂

  Svara

  Jag undrar vad målet med alla stora rövar är. Vad vinner man?

  Svara

   Likes followers o uppmärksamhet!
   Det är väl dagens samhälles syre? Får man inte det dör man nog!

   Mvh
   Också besatt att få större röv men frågar mig själv varje dag vad i helvete kommer detta idealet ifrån 🙁
   (det positiva är att jag tränar vilket kanske gör nåt positivt med hälsan även om anledningen är fel)

   Svara

    Usch vad har hänt med uppmärksamhet i verkligheten? På min tid var det samhällets syre 😅 Och jag tror på riktigt att små normala rumpor fortfarande vinner där, de stora rumporna kanske får många sneda blickar utanför insta men det är allt…

    Svara

    Tror det evolutionärt sätt beror på ett par saker, bara gissar:
    – Det är bra med breda höfter för att föda barn, vilket var ett stort problem på stenåldern pga undernäring.
    – Rumpan är största muskeln i kroppen och kan vara bra för att springa ifrån en björn.
    – En stor rumpa isolerar bättre mot kyla, och kan fungera som energireserv.

    Och på grund av att sakerna ovan ger bättre överlevnadschans, så leder det även till att killarna som väljer tjejer med stora rumpor har bättre förutsättningar än de killar som gillar som inte gör det – vilket i sin tur leder till att killarna utvecklas för att generellt gilla stora rumpor.

    Och i och med att killarna då generellt gillar stora rumpor – så får tjejerna med störst rumpor första tjing på de bästa killarna. Det blir en loop!

    Men varför har inte alla jätterumpor? Det blir ju mer vikt att dra runt med då man vandrar långa avstånd, och hjälper inte under långa perioder av svält då det mer handlar om att ha så låg ämnesomsättning som möjligt.

    Svara

     Eller så handlar det om att män dras till kroppar som oftast är motsatsen till deras egna kroppar – kvinnor ska va kortare, ha stora bröst och stor rumpa för att det är kvinnliga attribut och inte manliga. Stora höfter på tjejer är också mer attraktivt än på killar. Överflödigt fett ogillas av alla i princip. Obs: talar ur idealperspektiv nu, ej egna preferenser.

     Svara

      Jag är lång, smal midja och har en formig röv. Har alltid hatat den och ville helst ha en platt röv. Och nu är den plötsligt inne, nästan så jag har en liten röv plötsligt. Tack rövtrenden

      Svara

      Nja förutom i Europa.. här det fortfarande lång, smal men ändå med former som gäller. Och helt vit såklart. Det eurocentriska idealet dör aldrig

      Svara

       Europa är väl ändå rätt plats att vara eurocentrisk på? Det är ju vita människors hemkontinent. Värre när eurocentrism råder i icke-vita delar av världen.

       Svara

        Ja absolut, jag har inget emot den europeiska skönhetsstandarden själv, tycker ändå den är vackrast i världen. Utan tänker mer på USA vs Europa idealen där deras influeras mycket av svarta och latinamerikaner, men här är europeisk skönhet fortfarande överlägsen, och även i vita samhällen i USA.

        Svara

     För att höga östrogennivåer i kroppen gör att fett sätter sig på rumpa, lår och bröst. En kroppsform som är fyllig å dessa platser indikerar att kvinnan haft har goda östrogennivåer = är fertil

     Svara

      Är man inte fertil alls om skiter sätter sig på magen så fort man glor på en chokladboll eller? 🤔 Jag har ju visserligen feta lår också så kanske är 50/50 😁

      Svara

      I så fall undrar jag hur Victorias secret modellerna lyckas bli med barn… finns noll reserver där på deras kroppar och har aldrig funnits!

      Svara

      Fast det finns folk med stor röv och noll kvinnliga former. Ta hon tammy hembrow, hon har stor rumpa men är formad som en tolvårig pojke som hon säger själv. Rak midja, inga höfter alls och väldigt platt byst. Spelar liksom ingen roll hur mycket rumpa hon har, hennes kropp är ändå inte ”kvinnlig”. Det är liksom tio kriterier till som ska in där vilket är skadligt för unga.

      Svara

      Nä det stämmer inte alls. Jag gick upp 18 kg fick inte större bröst( har små bröst, lite fett på min väldigt lilla rumpa . Men ja fett på låren. Jag kan inte äta ppiller och det säger barnmorskorna beror på att jag jar så mycket östrogen att min kropp klarar inte mer östrogen. Men jag är extremt fertil.

      Svara

     När jag växte upp på – 70-80 & – 90 talet var det väldigt fult med stora rumpor. Detta modet stora rumpor kom ju med Kim Kardashian. Jag tycker fortfarande att det är jättefult med stora rumpor. Inte för att jag har en snygg rumpa, den är platt och jätteliten, men hellre det än stor. Men viktigast av allt en narturlig rumpa som passar ihop med benen. JL har jättesnygg rumpa för den är äkta, Kims opererade ser ut som en gigantisk blöja och spagetti strån till ben.
     Jag är emot skönhetsoperationer som ni märker. 😊 Operation är alltid en påfrestning för kroppen, ibland går det fel. Min kompis förlorade sin mor på operationsbordet. Hon skulle bara göra en rutin operation av hjärtat , skulle gå på en kvart. Ingen vet vad som gick fel.

     Svara

      Sorry men j lo har verkligen ingen liten rumpa. Den är stor men inte så hon ser deformerad ut som Kim k men fortfarande stor rumpa

      Svara

       Jag menade inte att JLs rumpa är liten. Jag gillar hennes rumpa, även om jag inte gillar stora rumpor ) jag tycker JLs är lagom stor till henne. Det är just mest dessa köpta rumpor som jag tycker är fula för de passar inte ihop med kroppen.

       Svara

   Man sitter bra gött påt’

   Svara

   Från usa från början , googla på
   ”why the big ass trend”
   Så kommer det några intressanta artiklar.

   Svara

  – Varför sitter du och torkar dig med toapapper mellan brösten?
  – För att de ska bli större.
  – Hjälper det?
  – Ja, det har ju funkat på röven.

  Svara

  Rekommenderar att tänka på barnens integritet.

  Svara

  Va!?! Men vad i.. 🤢

  Svara

  Sån fruktansvärd läsning 😔 blev faktiskt chockad.

  Svara

  Vet någon om det stämmer att hon fått tillbaka båda sina barn hem till sig? Som jag förstår är det ändå några år sedan de omhändertogs. Har läst domen från förvaltningsrätten och den var obehaglig. Är hon helt drogfri och stabil nu?

  Svara

   Hon fixade ”deras rum” för ett tag sen men tror hon hade slagit mer på stora trumman om hon verkligen fick hem dom för gott..tror hon har umgänge ofta med dem. Hon hade ju uttryckt enligt utredningarna att hon ville få dem placerades hon kanske inte vill ha hem dem så fort som möjligt.

   Svara

    Står ju även i domarna att de ej frågat efter varken mamma eller pappa och framkom att de var djupt traumatiserade

    Svara

     Stackars barnen. Hoppas de har det bättre idag 🙁

     Svara

      Ja att de får omvårdnad, stimulans, mat, rutiner, läkarbesök.. det som de saknade.
      Hoppas Sindy lärt sig nåt, men kan inte fatta hur man kan va så ego oavsett. Så ledsamt när barn far illa 🙁

      Svara

       Sjuka missbrukar brukar ju oftast inte kunna se den skada de orsakar andra i deras omgivning tyvärr.

       Svara

  Hej.
  OT, men alla julklappar influencerna får, behöver de skatta på detta, eller ska det markeras på något sätt?
  Alexandra Nilsson har fått flera olika som hon publicerar på instastory med ”tack xxx”. Räcker det? 🙂

  Svara

   Ursäkta men va tröttsamt av företagen att ständigt smöra och slicka röv med gratisgrejer. Skicka julklappar till nån som 1.har råd att köpa egna och 2. Kanske inte ens är intresserad av prylen = slöseri på resurser.

   Svara

    Kanske nyheter för dig men företag är en affärsrörelse. Som skapar jobb. Jobb som människor kan livnära sig på. Ja du vet. En kedja nödvändig för samhällena.

    Svara

     22:53 exakt vad är din poäng? Och vad har onödiga utskick med arbetstillfällen o göra? Känns inte speciellt modernt att slösa på jordens resurser i dessa tider.

     Svara

      Men de ”öndiga utskicken” är ju reklam? De marknadsför sig genom att influencers visar deras produkter? Marknadsföring blir försäljning som blir intänkter och högre efterfrågan på produktion som blir arbetstillfällen.

      Svara

  Vill inte shama!
  Men större röv har hon fått pga hon gått upp mkt i vikt!
  Hon var ju tidigare rejält smal, underviktig! Och nu är hon större, såkalrt röven blir utfylld då.
  Utöver de har hon sin cilikonröv också såklart😀

  Svara

   *silikon

   Svara

   Tänkte inte på det förens du nämnde det, men hennes kropp är verkligen finare nu när hon ser mer hälsosamt smal ut och inte mager 😀

   Svara

  Man kan dessutom få ändan att se större och klotrundare ut om man poserar rätt…! Just sayin´.

  Svara

  Har läst domarna angående Ozzy oc Luna och jag hoppas att Sindy aldrig får ta hand om dom igen. Fy fan för det hon har utsatt dom för.

  Sen undrar jag lite om Sindys syster som tydligen bodde med Sindy en tid och vittnade om att barnen inte fick den omvårdnad de behövde. Men varför gör man inget tidigare? Lägenheten var en sanitär olägenhet men det verkar hon struntat i… Knäppt

  Svara

   Domarna och även del utredningarna är fruktansvärda… kom ju bland annat fram att hon aldrig höll yngsta sonen. Han låg alltid i vagnen och fick ingen närhet. Hon sa själv att det berodde på hennes BBL att hon hade svårt att lyfta. Äldsta var rädd för alla ljud som kunde uppfattas som bråk.

   Svara

  Kluven i frågan.
  Visst man ska vara ärlig om att opererat sig så folk slutar sträva efter ideal som dem enbart får genom operation.
  Däremot samtidigt bra att uppmuntra folk som vill ha större rumpa att träna än att uppmuntra folk att operera sig till större rumpa.

  Svara

  Det är väl lite magstarkt att kalla Sindy för LÖGNARE när hon livesände sin rövoperation? Större röv får man av träning, oavsett om man opererat den eller inte, jag tycker faktiskt inte hon för någon bakom ljuset. Jag är glad att hon verkat komma på fötter, jättebra att hon postar från gymmet ist från efterfesten.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.