Den otrogna pojkvännen verkar vara förlåten…

Medan kvinnan – som egentligen inte har en smack med saken att göra – hängts ut med både bild och kränkande påståenden så verkar den otrogna pojkvännen vara förlåten av Paow.
De firar i alla fall nyårsafton tillsammans.

Jag vet inte vad ni tycker, men om man på något vis ska ansvarsranka personer i den här härvan så borde ju den otrogna pojkvännen hamna högre upp på listan än kvinnan som inte har några som helst skyldigheter till Paow, och om den otrogna pojkvännen är förlåten så borde ju Paow inte ha någonting överhuvudtaget emot kvinnan, som enligt mig, fortfarande inte gjort någonting fel vad Paow anbelangar. 

Trots detta så tvivlar jag på att det här är det sista vi ser från Paow i den här härvan. 
Det är ju trots allt Paow vi talar om här….

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Paow har en rutten kvinnosyn, så hon lär inte ändra sin syn på den andra kvinnan.

      Varför ska hon göra det dock? Ligger du med min partner kommer jag automatiskt att hata även dig. Deal with it.

        Och ta tillbaka killen?

          Nu fungerar ju människor ofta så här. Partnern tas tillbaks (även om det oftast tar slut snabbt igen) och den andra kvinnan hatas. Hon är en h*ra.

          Nej det hade jag inte, men har Paow tagit tillbaka bara för att de är på samma ställe på nyår? Blir man automatiskt tillsammans igen om man vistas i samma lokal..? Räcker det att ses på ica eller är det en viss tid man måste spendera tillsammans för att det ska gälla?

            Men snälla, Mattias la upp en bild på dem 2 när de kysser varandra på nyår. Så antagligen är de tillsammans igen.

              Alla kysser varandra på Ica.

                Tur man handlar på Coop.

              Bara för man kysser varandra betyder det inte att man är tillsammans

                Skulle du kyssa ditt ex som just varit otrogen?

            Det handlar inte om att bli ihop igen utan vem man väljer att förlåta. Killen hånglar hon med på nyår, medans tjejen blev uthängd med bild och en jävla massa text. Jag tror inte direkt att hon var bjuden på samma fest

              Var finns den bilden?

        Om jag ligger med din kille så gillar jag nog förmodligen inte dig heller. Utan mer din killes kuk. Deal with it! Det är inte jag som sedan måste vara ihop med en otrogen man.

        Nja, hade fan äcklats av min partner. Varför skulle jag hata någon som legat med honom? Ansvarsförskjutning någon?

        Jo men oavkortat dina känslor för ”den andra kvinnan” måste du ju ändå intellektuellt förstå hon är oskyldig och låta bli hänga ut henne offentligt. Annars ser du ju bara dum ut.

          Tror du menar oavsett.
          Oavkortat betyder något annat.

        ÄVEN mig ja, men inte BARA, va?

      Men vem är paow och vem bryr sig ? Hon borde checka in sig själv på psyket några år framöver.

        Du vet inte vem hon är men vet att hon borde checka in på psyket?

          Ja, det är en inbjudan eftersom Kokosnöt känner sig ensam där.

          Tror inte hen menade att hen på allvar inte vet vem paow är. Det är bara ett talesätt.

            Näää hääää….

          Det är rätt uppenbart när man hänger ut folk till höger och vänster och skriver sån dynga som hon gör. I övrigt känner inte jag heller henne.

        kokosnöt: vi på psyk vill inte heller ha henne mvh

          +1 på den

      Jag är lite nyfiken på hur Cam skulle hanterat en sådan här sak personligen!

      En bedragen kvinna kan alltid va bitter men att hänga ut någon som är oskyldig (visste inte/hade inget med deras relation att göra) är riktigt fult. Paow är så världsfrånvänd, tröttsam, oallmänbildad och oförtjänt av all uppmärksamhet hon får. Ja jag ger henne uppmärksamhet bla bla. Fortfarande önskar jag att hon bara försvann så hon inte kan påverka andra med sin pissiga livsåskådning

    Snälla sluta skriv om henne nu det här året.

    Inte konstigt att känna mer hat gentemot kvinnan man inte har en relation till jämfört med mannen man troligtvis älskar eller åtminstone har känslor för. Med det sagt självklart objektivt sett mer skuld hos honom men tycker inte man kan vänta sig att den som är mitt i det ska kunna se det på det sättet.

      Har det inte gått rätt lång tid sen dom gjorde slut? Känns som man inte borde vara ”mitt i det” så länge, men det kanske bara är jag.

        Det har gått 1,5 år sen mitt ex var otrogen. Hatar fortf tjejen så mycket att jag hoppas att hon dör. Skulle dock aldrig lägga ut det offentligt som Paow gjort.

          Oj, du är konstig! Hoppas du kommer över det snart eller att de låser in dig. På riktigt, lycka till! Och kanske träffa någon du kan prata med, en terapeut av något slag.

            Låser in mig? Det är inte nödvändigt kan jag säga. Jag skulle inte göra en fluga förnär. Tankar efter att man blivit sviken och sårad är inte alltid realistiska eller ”rumsrena” men det betyder inte att man skulle agera på de tankarna överhuvudtaget.

            Nej du är inte konstig.

          Så har jag också känt, så jag förstår vad du menar. Men det kommer komma en dag då du inser att du faktiskt inte bryr dig längre. Du kommer släppa det för DIN skull. Och det kommer vara befriande❤️

        Min man och pappa till vår dotter stack med nån han träffat 3 gånger. 4 månader senare var deras relation och vårt äktenskap över.
        Hatade henne. Hatade honom. Måste ha kontakt med honom för han är pappan. Henne har jag förlåtit och meddelat henne det. Det stör henne. Hon VILL väcka känslor och jag ger henne inte det. Hon var en idiot som gick in i det men idioti är inte brottsligt, det jävliga är när vuxna drar in barn, vilket de gjorde… Det väckte mitt hat mest.
        Men men, 2 år senare och jag har en hyfsat OK relation med idioten och pratar aldrig illa om honom framför dottern.
        Men självklart är man initialt primitiv och hatar dem båda… Har man inte utsatts för detta ska man nog ta det lugnt med att säga vad som är en ”rätt reaktion”

      Objektivt sett mer skuld? Om jag ligger med någon som är upptagen har jag ingen som helst kul eftersom jag inte är en del av förhållandet.

        Att du inte har kul får stå för dig, då kan man ju undra varför du ens gör det. Vad gäller skuld är såklart båda inblandade delaktiga i den skulden. Tror du att du har rätt att råna en bank bara för att du inte är kund i banken? Man ska bete sig bra även mot folk man inte direkt har en relation till. Unket att vissa tycks tro att just de inte behöver bete sig bra. Som med pandemirestriktionera ” men dessa restriktioner gäller väl alla andra, inte mig? Jag är ju inte i riskgrupp, så jag behöver inte följa restriktionerna!”

          Kan banken genom att säga nej tack slippa bli rånad? Jag trodde inte banker ville bli rånade , jag trodde det var med våld banker blev rånade mot bankens vilja. Menar du att kvinnan våldtog Pows fd pojkvän? Otrohet och våldtäkt är 2 väldigt olika saker ! Jag har träffat många män som vill vara otrogna med mig, de har alla raggat intensivt på mig. Tror du att banker enträget ber rånare om att råna dem ?

          Behandla andra som du själv vill bli behandlad, som det så fint heter – Amen!

    Hon ska öppet be om ursäkt till kvinnan hon hängde ut. Förlåta otrohet osv tycker jag är ok. Men då ska ska hon fasiken göra rätt mot kvinnan också.
    Note to self: varför bryr jag mig om detta? ?

      Hahaha, tänker samma sak varje gång jag funderat lite för länge på Paow…

        ??

    Ett ex till mig va otrogen mot mig men jag kände verkligen inget agg gentemot den tjejen han va med. Man vet inte vad han sagt till henne osv.
    I mitt fall hade hon frågat om han hade tjej och han sa nej… hon va lika mycket ett offer som jag.

    Killen däremot… han blev utkastad direkt.

      Samma för mig, träffade en kille som velade fram o tillbaka mellan olika tjejer, var otrogen otaliga gånger mot sitt ex. Och jag frågade honom varje gång han började träffa mig igen, om allt var över. Om han var beredd att ge det en ärlig chans. Vi båda/alla blev otroligt svikna av den killen. Kunde han vara otrogen mot sitt ex så många gånger med olika tjejer. Då spelar det ingen roll vilken hn är ilag med, hans trovärdighet är på botten.

      Säger som dig! Man vet inte vad han säger o får den andra att tro. De är lika mkt offer båda.

      Skulle aldrig skylla på tjejen i detta fall. Killen har ett val. Oavsett.

      Hejja dig!

        Ändå en ganska normal rektion att även lacka på tjejen.

          Varför? Om tjejen frågar om det är slut o han säger ja. Om han säger till båda att han tycker om dom, att dom litar på han? Hur kan du bli arg på någon som inte vet och som helt uppenbart oxå råkat ut för samma svin?

            Hon har legat med min kille. Tror du man är logisk då?

        Adinatoor?!

          Haha, jag lovar, han är inte den enda som beter sig som ett as ?

      Du är en klok och intelligent person! Önskar att det fanns fler som du som tänker klart och nyktert ♥️

    Stackars tjej. Jag hade gråtit blod om jag hade legat med en kille som hade haft ihop det med Paow.
    Fy fan vad jag hade skämts.

      Äsch, bryr mig inte om tidigare sexpartners faktiskt, inte ens om det är Paow. Då kan man ju dessutom vara säker på att han bytt upp sig.

    Hade inte vetat om det överhuvudtaget om inte du skrev om det, du är personen som gett det spridning. Paow är ute.

    Vad har du fått att han var otrogen??

    Dom hade ju paus i sit
    t röriga ”förhållande”.

      Från Paow

      ”We were on a break”!

    Tycker jag med. Även den andra tjejen har dålug moral om man ligger med någon som är upptagen.

      This! ?? Så sant!

      Om hon visste om alla hrbivtr kolla på alla billiga wt

        Va?

      Otrogna snubbar brukar ju i regel vara superärliga och säga att de är upptagna.

        Japp en klassiker. De manipulerar heller aldrig om man får veta att de har partner, har aldrig problem, är aldrig på väg göra slut, älskar en inte osv osv osv.

    Nån som vet vem Margaux dejtar?

      Nej och ingen bryr sig heller.

        Kunde du inte bara låtit att svara istället?

          Det är är ett diskussionsforum.

            Det kan diskuteras.

            Så varje gång någon undrar något ska svaret bli att ingen bryr sig. Ja, det lär ju mycket diskussioner då.

      Jag har läst här förut att hon dejtar Daniel Norbergs ?‍♀️

      Niklas Thor.

        Inte. Troligt.

        Det hade varit något

    ”Bloggbevakning av White Trash”

      Ironin i att inte inse att allt med bloggbevakning är sjukt wt.

        WT haha ja det är sant faktiskt ? De flesta influencers är WT ?

      Rasist

    2021 Förpassa människan till ett museum.

    ”Den första slampan som fläker ut sig gratis” jaha ok, du brukar ta betalt då kanske? Stoppa upp din unkna kvinnosyn i gumpen.

      Paow ska väl snart förstora gumpen, då blir där gott om plats för unkna åsikter.

    Det är em förståelig reaktion att bli arg på tjejen som ens kille varit otrogen med. Dock så fattar mer mogna personer att detta är en irrationell känsla och att ilskan egentligen ska riktas mot partnern men det är svårare att bli så förblindat arg på någon man tycker om och det är lättare att bli arg för en själv okänd person. De flesta kan besinna sig från att hänga ut partnerns ligg på internet för 10000 personer att se.

    Sen vet vi ju inte om tjejen visste om att killen var upptagen men det rättfärdigar ändå inte paows beteende. Inte ens om det var hennes bästa vän är det paow gjort okej, det hon gör utgör ett brott.

    Paows kvinnosyn låter som den som fanns på mitt högstadium i början av 00-talent. Både skrämmande och intressant att Paow verkar leva kvar i det gamla unkna synsättet

      Jag håller med dig. Det är så himla onödigt att bli sur på personen ens partner varit otrogen med. Den personen skulle kunna vara vem som helst då din partner är den som svikit ett förtroende. Att gnälla över att den personen har dålig moral.. jaha? Vad har det men någonting att göra? Din partner är fortfarande den som varit otrogen. Hade det inte varit med just den så hade det kunnat varit någon annan. Ilskan bottnar i ren svartsjuka och det kan man verkligen förstå, men det gör inte i detta fallet tjejen till medskyldig. Är du i ett förhållande med någon så är det den personen och bara den som är skyldig dig trohet, bryts det är det inte för att personen är ett offer för en annan persons frestande utan för att den struntat i dig och erat förhållande.

    Trash trash trash

    2010 blev jag bedragen och satan vad jag hatade den tjejen alltså. Killen tog jag tillbaka och tjejen hatade jag så mycket att det år upp mig inifrån. Tills jag en dag insåg att hon förmodligen blivit lika omkullsnackad av den där killen jag var ihop med som jag hade blivit när han och jag blev tillsammans. Vi sprang ihop på krogen en gång, hon och jag, och det slutade med att vi pratade ut och grät i varandras armar och jag förlät henne. Först därefter slutade jag också drömma mardrömmar om otroheten och gnissla tänder av ilska så fort jag såg en blondin.

      Vad vackert! Allt blir bättre när tjejer stöttar varandra istället för snubbar.

    Fast det är ju tjejen som legat med Paows pojkvän som är en h*ra haha, man rör inte upptagna folk. Hon förtjänar ALL skit som kommer hennes väg ☺️

      Själv tycker jag det är snubben som gjort fel men ok ??

    Tjejer som ligger med upptagna killar förtjänar all skit, de är värda mindre än smuts. Paulina är stark som hänger ut den här tjejen.

      Men visste tjejen att han var upptagen då? Och förtjänar killen att förlåtas för otroheten men tjejen ska hängas ut inför hela världen?

      Men nej?

      Bitterheten äter upp dig inifrån ♥️

      ????

    Oj, Margaux Dietz har tappat över 5 000 följare de senaste 2 veckorna?

      Är det köpta följare? Hon får väl betala in en ny slant så dyker de upp igen ?

    Camilla @bloggbevakning.’, kan du inte skriva om hur hårt Bianca ingrosso kopierar Felicia A? Exakt på det sättet hon lägger upp sina sminkvideos. Herregud, ska det vara så svårt att komma på något eget??

    Mitt ex var otrogen med en annan tjej. Klart jag först kände ilska även mot tjejen för känslor är inte logiska. Hängde ihop med att jag kände mig utbytt, sämre än henne, jämförde mig osv. Agerade dock inte på dessa känslor utan blev snabbt vän med henne istället då jag, trots mina första känslor, ändå förstod att han hade gjort fel och inte hon.

    Kom dock fram att hon var väl medveten om att vi var med varandra och ändå var med honom. Accepterade det för tyckte ändå han gjorde mest fel. Tyvärr var hon förutom det en otroligt toxic person som sedan låg med andras killar, var avundsjuk på mig och spred en massa rykten om mig när hon var full och var genuint elak mot mig så den vänskapen höll inte särskilt länge. Stolt över hur jag hanterade det dock. Killen blev utkastad direkt och idag bryr jag mig inte ett skit om honom för han är inte värd den energin. Träffar jag någon ny och de är med andra kan jag fortfarande bli svartsjuk och känna agg pga jämför mig med de tjejerna men vet också mycket väl att tjejerna inte gör något fel och skulle aldrig döma dem eller behandla dem illa. Men som sagt, känslor är inte alltid logiska i stunden och det är okej så länge man inte agerar på dem.

    Man får väl hata den andra kvinnan precis hur mycket man vill MEN man behöver inte fixa fram en bild på henne, publicera den på internet och skriva att hon har en underlivsinfektion och att alla hennes kompisar kallar henne ”Fisken”. Det är så långt ifrån ok som det går att komma och inte att beskriva som en ”reaktion”. Snarare ett övergrepp i sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.