Har Margaux Dietz också ett excelark?

Från Margauxs Instastory där hon publicerar en bild på sin nya kille och länk till ett blogg inlägg. Nästa bild föreställer en error-sida och texten "Ni crascha bloggen".
Bildkälla: Margaux Dietz Instastory

Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han.

Det jag kan säga är att han heter Seán, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans. // Margaux Dietz

Pussbilden som Margaux Dietz publicerade upp för några dagar sedan föreställde mycket riktigt Sean Canning, som verkar vara influencerns nya pojkvän.
Ni är många som kommenterat tajmingen av det här offentliggörandet, och hur det mycket påminner om den dimridå så Isabella Löwengrips försökte lägga ut när jag avslöjade hennes statistiklögn.
Isabella passade på att presentera sin dåvarande pojkvän Hampus på en röd matta, helt enligt en plan som hon, Hampus och Isabellas tidigare assistent Simon kokat ihop, och det är svårt att inte se vissa likheter med Margauxs agerande här.

Hon har lagt locket på vad gäller sitt ex Jacob och hans kritik mot hur hon exponerar deras gemensamma son på sina sociala medier och väljer att publicera pussbilder och nya pojkvänner, istället för att bemöta en helt relevant kritik.

Har Marguax inspirerats av Isabella?
Är det här resultatet av ett excelark – imaginärt eller faktiskt?
Vad tror ni?

190 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det tror jag nog, men snaaaaark på margaux.

      Håller med sluta skriva om hon!!

        Henne

          [Borttagen kommentar]

            Det där var ingen mening…

              Varför inte? En grafisk mening inleds med versal och avslutas med punkt (eller utropstecken eller frågetecken). Spelar ingen roll hur många ord den innehåller.

                Jo det spelar roll.

                  Varför skulle det göra det?

                    Kommatecken efter ”jo”.

                      Men sluta!

              Varför har man ens mobilen upp och nervänd?

        [Borttagen kommentar]

          Det där var en onödig kommentar

          Hatar fan Lovisas kommentarer. Alltid elaka, rasistiska eller efterblivna. Borde bli blockade som Stollis

      Finns ingen som exponerar sina barn så mycket som Tamara ecclestone. Hela hennes insta är ju på Sofia helt sjukt…..
      hon har lämnat ut henne så extremt mycket på insta stories också, bland annat att hon ammande Sofia tills Sofia var typ 4-5 år ?? skulle skämmas ihjäl om min mamma ammat mig till 4 år och visat det på sociala medier. Tycker så synd om Sofia 🙁

        Är detta ens en microinfluencer? Aldrig någonsin hört talas om.

          Haha. My bad. Kollade nu. Trodde det var en svensk person.

        Det är bara västerländsk kultur som slutar amma så tidigt som vi gör. Att amma till 3-4 års ålder är biologiskt det normala.

          Men absolut inte bra för barnens tänder då bröstmjölk är väldigt sött och det där sugandet förstör bettet.

            Nej det är en myt… vid korrekt amningsteknik kommer bröstmjölken aldrig i kontakt med tänderna. Och ändå har bröstmjölken en skyddande effekt mot karies.

            Sluta sprid falsk info tack. Amning orsakar inte karies.

    Inte ofta män är den snyggare partnern men wow vilken snygging!

      Snygg absolut men också lite playervarning va? ?

      Va, jag tycker ofta män är snyggare.

      Ja han är snygg ?

      Ja det känns trist att säga men Maggis ser ut som en bebis å den här killen av denna bild att döma är skitsnygg. Oftast går en sån kille på en snygg tjej. meeeen samtidigt, Maggis är glad å positiv, har bra karriär och har en svinsnygg kropp. De fall jag vet där killen är snyggare brukar de tre komponenterna ofta vara det som ”avgör”

        Tycker att det är trist att ens kommentera utseende. Sannolikt tycker hennes nya kille att hon är snygg och det täcker väl? Att spekulera i att det är andra saker som han fastnat för känns larvigt.

          Förhoppningsvis*

          Varför är det trist att kommentera utseende? Hon är en offentlig person och vi är människor med åsikter.
          Varför är det larvigt att spekulera i varför de är tillsammans? Det är ju en aning märkligt med tanke på att de spelar i helt olika divisioner. IL var ju förmodligen tillsammans med Erik Selin för pengarna som exempel. Det var ju knappast för hans snygga utseende och Erik var nog tillsammans med Bella för hon var ung o fräsch jämfört med honom.

            Utseende är något man föds med, beteende är ngt man själv väljer.

              Så om man föds med något får man inte ha en åsikt om det? Jag säger inte att Margå är ful för det är hon absolut inte. Jag säger bara att i relation till hennes nya pojkvän så ser hon mindre bra ut.

                Självklart kan du vädra sina åsikter det är du berättigad till! Men tycker det är ett platt och cyniskt synsätt på relationer som inte bidrar med något annat än… ja vad?

            Tycker förvisso Selin ser bra ut för sin ålder. Väldigt skärpt, rolig och bjuder på sig själv. Har flertal ggr träffat honom i affärssammanhang och förstår att man kan fatta tycke om honom.

              Erik ser ganska trevlig ut men med tanke på hans tillgångar så drar jag till med en vild gissning att det var främsta skälet till att IL dejtade honom men jag kan ha fel. Möjligtvis en släng av daddy issues med.

        Bra karriär ja. Lite därför jag funderar. Snygg kropp? Nja, hon har inte direkt några former utan är smal som en pinne men det finns så klart killar som gillar det.
        Positiv och glad vet jag ingenting om. Har aldrig träffat henne privat och att utgå från hennes videos kan jag inte göra. Dels har jag sett för få och sen spelar de flesta en roll eller överdriver sin trevlighet/charm osv. Det gör nog även Margå.

          hur ser du själv ut? bilder tack!

            Ge mig din mail eller liknande så kan jag skicka en bild. Ser rätt normal ut. Måste man vara en fotomodell för att ha en åsikt om andras utseende?

              Alla har rätt till sina åsikter, förstår dock inte varför man känner behov/vill yttra dem när det ändå inte gör skillnad. Det är väl ingen som blir gladare/mer stark av att veta att någon inte gillar ens utseende? Köper att man vill säga till personer som har tvivelaktigt beteende, där ens åsikter kan bidra till förbättring.
              Så ren nyfikenhet varför man känner behov av att berätta vad man tycker om någons utseende ?

                Eftersom inlägget handlar om Margå och hennes nya pojkvän. Jag reagerade på att han ser väldigt bra ut medan Margå ser rätt alldaglig ut. Inget fel på det, blev lite förvånad bara.
                Jämför med pappan till hennes barn. Det paret kan man ändå tänka sig men Margå och nya pojkvännen måste väl även du ha reagerat lite på även om du inte vill erkänna det? Du kan göra en ? om du håller med så slipper du använda ord.

              Om du inte har kropp som jlo och ansikte som Adriana Lima så håll käften

                Är det nåt fel på jlo’s ansikte eller vad menar du?

                Eller är det så att du jämfört deras utseenden och tycker att jlo har snyggare kropp än Adriana men Adriana snyggare ansikte? Kanske ni båda ska hålla käften, ni låter som samma skrot och korn.

      Beteende kan diskuteras men att diskutera utseende och huruvida någon ”spelar i samma liga” är bara lågt och kommer från personer som bara vill vara elaka och trycka till ngn. Kommer inget gott och får ingen att bli en bättre människa genom en sådan kommentar.

        Vill absolut inte vara elak eller trycka ner någon men jag har åsikter. Du har garanterat också åsikter om Margås och hennes pojkväns utseende. Skillnaden är väl att jag är öppen med det och det får man så klart tycka vad man vill om. Jag bara konstaterar det uppenbara att hennes pojkvän ser betydligt bättre ut än henne.

          Ett vackert yttre kommer man inte långt med om man är en skitstövel och har ett taskigt inre. Så var du kaxig men kom ihåg att ett skal med tomt innehåll, gör skalet fult tillslut.

          Och ditt snack om att smala människor inte har former är BS, finns många av oss smala som har jättefina former, trots just smala. Jag känner till
          ”någon” som påstod sig älska just den sortens kroppstyp, men som vi vet var även det lögn i helvete.
          Du förstår exakt vad jag menar.

          Kom ihåg att ett snyggt skal är inte värt ett skit när man är en skithög och att säga att hon inte är tillräckligt fin för honom är så lågt, den där snubben ser bra ut, absolut, men inte bättre än vad hon gör. Även hon är skitsnygg och vacker.

          Så kaxputte – släng dig i väggen och jobba på ditt inre istället för att sitta på dina höga hästar.

            Är jag en skitstövel för att jag sa att hennes pojkvän ser bättre ut än henne och för att jag sa att Margå är smal och väldigt rak i formen. Mår du bättre om jag ljuger och säger att Margå är kurvig? Jag lägger inga värderingar i hennes kroppsform eller utseende, jag säger bara vad jag ser och det borde vara uppenbart för de flesta att Sean ser betydligt bättre ut än Margå och att Margå inte är särskilt kurvig.
            Jag sa inte att smala människor inte har former, pratade enbart om Margå. Och nej, förstår faktiskt inte exakt vad du menar eller vem du syftar på när du skrev om någon som älskar smala former men att det var en lögn. Förstår faktiskt inte alls vad du pratar om.

            Du lägger väldigt många ord i min mun. Har aldrig påstått att hon inte är tillräckligt fin för honom. Sa bara att han ser bättre ut än henne och att t.ex Jakob är mer på hennes nivå. Ingen av dessa tre är fula, vissa ser bättre ut än andra bara enligt mig men du får så klart tycka annorlunda.

            Känns snarare som att det är du som är en kaxputte. Måste väl kunna få kommentera två vuxna människors utseende. Har du aldrig i hela ditt liv diskuterat någons utseende? Och aldrig en offentlig person?

            PS. Tyvärr kommer man väldigt långt med ett vackert yttre och en rutten insida. Finns många levande och döda bevis på det.

              Du är en skitstövel just för att det är just det du är. Och du sa det bra själv – du har ett vackert yttre och ett ruttet inre.

              Och du må komma långt på annat håll med det – men i min värld kommer man inte ens en meter på det.

          J, du vill absolut inte vara elak eller trycka ner någon? Jag hoppas du driver. Hur tänker du att en kommentar som ”att han uppenbart är snyggare än henne” ska uppfattas? Det enda den kommentaren gör är ju möjligtvis att såra den berörda. Jag hoppas du är 12 år och bara haft otur med vad vuxna runt dig lärt dig.

      Svag 5a, stark 8a?!? Vilken jävla korkad kommentar. Vad är du för människa egentligen? Inte vuxen hoppas jag. Tönt!

        Varför är det korkat? Har du aldrig rangordnat personer eller tyckt att person A ser betydligt bättre ut än person B? Eller reagerat på ett kärlekspar du sett och undrat vad den ena ser i den andra och kanske diskuterat det med din vän som satt bredvid dig vid den tidpunkten?

        Margås pojkvän ser betydligt bättre ut än henne sen får du tycka vad du vill om den åsikten.

          Nej, jag har aldrig rangordnat någon i hela mitt liv. Har heller aldrig funderat på vad någon ser hos sin partner baserat på utseende, varför skulle jag ens fundera på det och diskutera det med någon annan?? ?

        Alltid kvinnor som är värre än män mot andra kvinnor. Tror män hade klassat henne som bra snygg pga naturlig, nordiskt utseende, lite sådär halvskön medan kvinnor bara letar fel. Och helt ärligt är det oftast kvinnor som inte är något att hänga i granen utseendemässigt som ska trycka ner andra mest.

          Nu råkar jag vara en man som har en åsikt om att jag tycker den ena i paret ser bättre ut än den andra. Har aldrig sagt att Margå är fulare än sin pojkvän, säger bara att pojkvännen ser bättre ut än Margå. Sluta vara så kränkta åt andra.
          Och nej, ser varken ut som J-Lo eller Adriana Lima med tanke på att jag är en man.

            Precis. Och som jag sa – du förstår EXAKT vad jag menar.

            Haha visst att du är man. Idiot

              Ja jag är en man? Varför skulle jag ljuga om det? Varför skulle jag ljuga överhuvudtaget? Går in och kikar på BB då och då och kommentarsfältet består mest av massa rabiata kvinnor som ni själva som blir superkränkta för att jag tycker person A ser bättre ut än person B.

      Maggan är snarare än 3 IRL. Hennes personlighet kan också uppfattas som lite störig, väldigt ”grabbig” Framtoning. Alltså inte macho utan menar flamsigt grabbig.

      Är inte den bedömningen lite flytande beroende vem dom bedömer?!

    Såg på att hon godkänt kommentarer om Jacobs inlägg på sin blogg – inlägget från jul men hon har inte svarat någon. Känns jättemärkligt…

    Kunde inte bry mig Margeaux… eller bella för den delen. Hon uttrycker sig som om hon inte hade några barn. Barnen borde alltid vara prio 1. Kär eller inte.

      Mindre… menade jag förstås…

      Hon känns iskall och beräknande och hennes behandling av sonen enligt videos gör att hon inte borde få någon uppmärksamhet alls…

        Håller verkligen med dig. Hatar henne skulle jag inte säga att jag gör, men jag har enormt svårt för henne. Hon tar ju ingen hänsyn alls vare sig till sin son eller sitt ex.

      [Borttagen kommentar]

        Ja hon är inte mother of the year, precis…

        Varför skriver du så hatiskt?

    Så ledsamt om hon väljer att inte lyssna på Jacob.

      Hon har stängt av kommentarerna på sin youtube-kanal… så hon förstår väl nånstans att hon gör fel

        Hon har alltid kommentarer avstängda på youtube

          Aha, det var kanske bra… eller inte…

          Eller har YT stängt av dem pga av kanalen innehåller barn?

    Men du HAR i n t e avslöjat någon statistiklögn eftersom att följare, unika läsare och bloggbesök är olika saker. Nej Isabella presenterade H på röda mattan just innan en lansering vilket du/ni här tjatade om då och har tjatat om till leda. Margaux har ju träffat killen ett tag och DU avslöjade ju honom så det är väl kart att hon själv skriver om honom också då. Du följer excelark iaf.

      Nej!! DU om någon följer ett Excell ark att så fort Camilla skriver eller nämner IL så är du på och hackar. Du är skrämmande.

        Och du också då, som så fort C får någon form av kritik är snabb med att försvara och skälla, och du hackar på IL ständigt också. DU är obehaglig och skrämmande lillanonym.

          Dra därifrån för fan!! Ingen vill höra din skit stolllis

            Men sluta nu vi andra orkar inte med erat tjafs!

          Hörrö du. Man undrar hur du egentligen tänker, om du nu gör det. Försök inte vara någon besserwisser typ i dina försök att komma med nedlåtande kommentarer. Det finns en anledning att du kallas Stollis!!

            ALLT det här ovan är ju DU Stollis! Du skäller på och bråkar med dig själv. Detta är inte ett friskt beteende, det hoppas jag du förstår.

      IL har ljugit jättemycket!
      Innan Camcam avslöjade henne, stod det överallt att hon hade 1,5 miljoner unika besökare på bloggen varje vecka. Med bevis för både de rätta siffrorna och de siffror som stod på bloggen, enligt Bella.
      När Camcam avslöjade henne började Isabella svamla om att det var samlat på alla hennes sociala medier til 1,5 miljoner.
      Så Camcam var först av alla att avslöja lögnerna från Bella. Inte Expressen alltså.
      Att Isabella fortfarande ljuger sig blå om ”ihopsamlande” följare, skrattar jag gott åt.

        Nej. IL har inte ljugit mer än andra bloggare o influensers. Det stod 1.5 milj följare på hennes blogg och på vissa ställen och i någon tidning har det stått 1.5 milj unika ja men det är lätt att säga fel, missuppfatta och skriva fel och det är INTE IL själv som skrivit det. Hon har 1.5 milj på sina kanaler och så har flera lagt ihop, hon hade även 1.5 milj bloggbesök varje vecka tidigare.

          Nä, hon ljög i flera år. Kritiken fanns i flera år tills siffrorna blev offentliga efter låååång tid. Då avslöjade bloggbevakning henne och hon var tvungen att hitta på en ny lögn.

        Ja men är det inte dags att gå vidare nu?

          Gå vidare? Hon ljuger ju om det fortfarande, senast häromveckan på tv4.

            Här också – ALLT ovan. Rannsaka dig själv för fan Stollis.

    Wow vad mumsig han var.

      En suddig svartvit bild som ser ut som någon kalsongreklam…

        Som var mums…

          Vill du mumsa på korven?

    Helvete va snygg han är. Way to go Maggis!!

    Tröttsamt att dra in Isabella löwengrip k alla inlägg dock

    OT: någon som genuint fattade grejen med Hannalicious ”avslöjande”? Kollade faktiskt hela videon men fattar inte. Hon har ju inte bytt namn (iaf inte på Insta) och det framgår inte om det liksom är något specifikt hon ska börja göra annorlunda? Bara att ”nu ska vi vara förebilder” och det är ju fint, men vad är det stora avslöjandet/nyheten? Kommentarsfältet går ju dessutom bananas av positiv respons så jag känner mig helt trög.

      Är väl främst att hon ska byta namn till Hanna Friberg tror jag

        Hahahahaha ”hej jag ska byta namn, till mitt egna namn” 🙂 vilken spännande nyhet verkligen. Har hon tappat det?

      Hoppas avslöjandet är att hon lägger ner allt och börjar i hemtjänsten

      Precis min tanke! Världen grej om att….byta till sitt riktiga namn!! Snark. Och prat om att göra mera ”tillsammans” i videon men inga konkreta exempel eller visioner hur och var. zzzzzzzzz

    Alla som jobbar professionellt med sociala medier bör ha ett excelark.
    Har man inte en strategi och ett mål att jobba med är man inte professionell.
    Skulle aldrig någonsin arbeta med en influencer som inte har en strategi och en plan för sina plattformar.

      Jamen precis. Tycker minsann man ser ark skymta till lite även hos de mer untouchables som Beijer, Billgrenskan m. följe.

        Helt klart. Men Beijers fans fattar inte hur kalkylerat allt är.

      Ja alla inlägg (eller iaf de flesta) är noga uttänkt närde skall publiceras

    Det är en bedrift att vara tråkigare än Isabella Löwengrip. Grattis, Maggan!

    Oj vad hon gottar sig i alla nya klicks detta skrivande genererar för henne. Mår illa av hennes självbelåtenhet.

      Hur vet vi att hon är självbelåten??

    Har sporadiskt följt Margaux, fick intryck att hon var en äkta ”girl next door”..
    Varför beskrivs hon som oskön? Kan man verkligen fejka så mycket? Eller är det bara taskiga rykten uppkomna av ren avundssjuka?

      100% med dig! Och att många är så himla ”oroliga för Arnold”… måste vara så skönt när man äntligen hittar något att klaga på och känna sig bättre själv.

        Exakt.. till alla som är oroliga för Arnold, sluta sprid lösa rykten. Tycker att både hennes bror och mor verkar vettiga och de skulle troligtvis ingripa om de såg att Arnold far illa.

          Hur avgör du att dem verkar vettiga? I vilka sammanhang har du sett dem göra kloka och välgrundade beslut? Jag har då ingen aning om det iaf. Det enda beslut jag vet att hennes bror har gjort var väl att bistå EBT i sitt husköp, vet inte om det var bra eller dåligt.
          Men du kanske känner dem privat.

      Jag går också på grejer. Jag går på det fula, Margaux ’det fina’. Kräver exponering & snabba pengar, jag har inte råd 🙂

    Allvarligt! VEM bryr sig om denna kändis- och uppmärksamhetskåta människa?
    Hon är väl känd för att exploatera sitt barn och tjäna pengar på den samme. ???

    Du Cam har excelark iaf det råder ingen tvekan, och du har dina metoder och du manipulerar, riktigt sneaky. Hua. Du kallar folk du vill sänka för vidrig, absurd, soociopat osv.. du går emot gdpr-lagen och sysslar med fortal och trakasserier. Märkligt att nyheter 24 vågar ha dig och att de låter dig hålla på för det är dem som riskerar att förlora stort om bloggare går ihop mot dig och anmäler.

      Vad ska de anmäla?? Att Camilla skriver sanningen som ingen annan vågar.

      ?

      Haha

      Är det Åsa Ingrosso här måntro? haha…

    Men wow va snygg han va haha hur lyckas hon

      Hon kanske trots allt har en fin insida 😉

      Hon är rik, känner massor med andra rika, hon har säkert ett kul socialt liv. Inte är hon ful heller

        Fast hon är ju inte lika snygg som honom… Han passar bättre ihop med kenza och aleks med Margaux.

        Nej hon är inte ful, men han är mycket snyggare, helt annan liga

          Men snälla, ge er

          Herregud är ni tonåringar eller?

          Annan liga? Haha dessa är vuxna människor inte tonåringar. Man kan vara mycket snyggare än någon annan men ändå bli kär? Herregud känns som detta är information alla över 20 borde förstå ?
          Jag är helt okej i utseende dem flesta tycker jag är lite söt, inte någon snygging men okej. Min första kärlek såg inte alls bra ut, men jag blev kär i mycket mer än bara utseende.. man lär känna folk. Sedan är utseende vad man finner attraktivt inviduellt, om ni tänker så skulle ni bli förvånande vad många snygga killar tycker är
          Fint dem har inte alltid skyhöga ”krav” tror jag läste att män är mindre petiga dessutom gällande utseende kan inte verifiera det utan googla så får ni väl se om det stämmer ?

        Fyfan vilka tröttsamma kommentarer. Det är exakt sånt här som leder till att tjejer gör fillers och opererar sig. Är hon naturlig duger hon inte, är hon fixad duger hon inte, är hon vacker är hon som en bräda eller för kort eller tjock, fyfan alltså! Och ALLTID, jag säger då det A L L T I D är det kvinnor som snackar skit. Och att du Camilla inte tAr bort dessa kommentarer säger mycket om dig med.

      Snygg eller ej, allt upp till betraktarens ögon… och vem man jämför med?

      Tröttsamt med utseendehetsen här!!

    Kola?? Berätta mer! ”Årets mama” och Ebba ”stoppa gängvåldet” Buschs bästis. Hur väl klingar detta ?

      Tror bara att det är elaka rykten

        ?????

        Nej, det är det inte. Vi verkar vara rätt så många som vet om att hon gillar sånt. Många av de hon umgås med och som syns i hennes flöden är extremt förtjusta i att festa till det lite extra. Men tro vad du vill. Vi som har gemensamma bekanta med henne vet att det inte är rykten.

      Hon älskar kola, allmänt känt på stan

        Om det är så ”allmänt känt” borde det isf inte redan varit i pressen? .. kvällspressen är ju snabba med att hänga ut bollibompa programledare och margaux publik är väl i det åldersspannet…?

          Han har väl haft tur och inte åka dit!!

            Men iom att ”alla” verkar ha sett det med egna ögon så är det väldigt märkligt att ”fel person” inte sett det.. eller har jag fel?

              Fast tidningarna kan väl inte skriva något innan personen åkt fast för innehav eller liknande. Man kan ju inte bara publicera en story om något ”alla vet”. Och även när de åker fast skyddar de oftast kändisarnas namn.

                Sant.. kanske bara en tidsfråga innan ngn journalist iaf ställer frågan hur hon ser på droger med hänvisning till envisa rykten.

              ”Alla” visste ju om Harvey Weinstein också. I flera decennier. Om ingen gör något så händer ingenting.

              Obs, jag jämför inte Maggis med H. W. Säger bara att vissa ”kommer undan” länge.

                Helt sant.. tycker bara att det är tragiskt om det är så.

              Ja du har fel. Finns och fanns redan för 20 år sen en allmän vetskap om du var ute i klubbsvängen i sthlm vilka som använde sånt. Har själv sett flera på min tid, som var allmänt känt. Har aldrig kommit fram i tidningar om dem heller.
              De lever i viss symbios helt enkelt.

            Vad jag har hört åkte hon dit för narkotika i typ gymnasiet och att hon tog kokain som det vore vatten

        Sluta sprid skit som någon fabricerat på FlashB.

          Håller med, känns som om man vill hitta fel

    Undra om den nya killen har samma fritidshobby…

      Padel?

      Skoja.

    Men sånt här ska väl ändå plockas bort i kommentarerna. påstå att folk drar kola är väl ändå lite mycket.

      Håller med, väldigt allvarliga anklagelser.

      Fast sett det med egna ögon ?

        Finns en hel del om detta på FB också

        Då hoppas man på att hon antingen tar tag i sina problem eller dementerar alla hemska rykten.

          Man kan väl gilla kola utan att ha problem.

            Det är väl ett problem för en framtida karriär?

              Knappast, finns nog inte många inom media som aldrig testat.

            Tycker om kan hålla sig ifrån sånt om man har barn att ta hand om.
            Ja hon kan skaffa barnvakt eller ha barnet hos pappan och festa till det. Men hon har fortfarande ansvar om
            något händer. Vad kul att komma till barnsjukhuset hög som ett hus. Där har vi härliga rubriker.

              Visst kan man tycka det, men då förutsätter jag att du också är emot att dricka alkohol? Påverkad som påverkad isåfall ju.

                Eller inte? Alkohol är lagligt, det är inte knark. Alkoholförsäljningen styrs och regleras av våra myndigheter. Knark säljs av kriminella gäng och leder till våld, vapenhandel och mord. Väldigt olika med andra ord. Om man har ett samvete vill säga..

            Hon är förälder och det är man till 100 %, tänka sig.. Om hon råkar illa ut t.ex. så drabbar det också honom
            (Om vi bortser från att droger även kan påverka hela personligheten på sikt)

            Det är ett problem för samhällen i flera led. Från fattiga bönder i Sydamerika som mer eller mindre tvingas att odla kokabuskar till gängvåld och massdödande, inklusive dödande av helt oskyldiga barn och ungdomar i vårt eget land.

            De som ”festar till det” är medskyldiga!

    Alla som försörjer sig genom instagram/bloggar har förhoppningsvis en plan bakom vad de postar, fattas bara annat.

    Det speciella med Bella är väl att hon ljuger helt obehindrat om precis allt och säger korkade saker för att provocera.

      Fast du vet ju inte att hon ljuger om precis allt eller om hon säger saker för att provocera.

    Är det någon mer än jag som ser sambandet mellan att när det går bra för en person så börjar elaka rykten cirkulera??

      Vad är det som går bra för Maggan?

        Antalet följare på IG och hennes Youtube kanal? Hon har många samarbeten.. det måste väl ändå klassas som att det går bra mkt bättre än för många andra i hennes bransch?

        Bolag med 17 miljoner är väl att vara framgångsrik? Är du dum eller nåt?

          Haha helt rätt!!!!! svenska avundsjukan som lätt tar sig in här?

      Det går inte speciellt bra för henne just nu? Har i så fall gått bättre förr. Så nej inget sammanband. Hon har betett sig skit och sticker ner huvudet i sanden.

        Hoppas du har rätt? för missunnsamhet klär ingen

    Och dääär börjad hon lägga ut stories på ungen igen. Fy fan vad vidrig hon är. När pengar är viktigare än barnets hälsa så är man verkligen inte en bra förälder.

    Är hon klok så kommer hon bemöta all kritik i kommande video/podd. Sätta stopp för spekulationer och rykten/skvaller.
    Huvudsaken är att barnet får bästa möjliga framtid och att man framgent ser till vad han behöver. Hoppas även att hon inte kommer med att barnet blir tillfrågad om han vill deltaga eller ej…

    Har varit mycket nära Maggan innan hon blev en offentlig person. Hon har en underbar energi men det är uppmärksamhet och status som driver henne (och pengar) utan tvekan.
    Hon kommer med största sannolikhet inte att ge något offentligt svar till Jacob då hon genuint ser att hon ger Arnold ett försprång i livet och öppnar dörrar för honom genom att exponera honom

      Men nu känns det som om detta blivit en diskussion som andra tar upp i sina forum. Min sambo lyssnade på JLC podd där man diskuterade detta utan att ta ställning o utan smutskastning. Då kanske det inte håller att ducka för frågan utan bemöta den oavsett om hon tänker fortsätta exponera barnet?

    Lpt henne ta lite kola när hon är ledig från arnold. Inte hela världen

    [Borttagen kommentar]

      När han är redo för det. Om det är det han vill.

      Va? Om han vill komma ut får väl HAN göra det. Inte du åt honom på en skvallerblogg. Inte okej!

        Fast…? Va? Vadå jag har la inte kommit ut åt han? Gör han la bäst själv.

      Ärligt, vem bryr sig? Vill han göra det så gör han det annars inte. Inget som påverkar DITT liv iaf.

      Hej Thomas??

    Men snälla!! När Jakob la ut texten så kommenterade och gnällde alla över att han tog det offentligt och inte med henne och nu när Margaux inte yttrar sig offentligt så gnälls det istället över det?? Hon kanske bara inte vill göra som honom och skriva ut inför alla?!

      Men ändå så fortsätter hon att exponera sin son? Frågan är varför hon känner att hon MÅSTE exponera sin som på detta sätter. Hon verkar ju inte kunna hejda sig.

    Fy jag tycker så synd om hennes barn.

    – Sean har länge varit intresserad av Margaux, han är fascinerad av att hon är kändis och dessutom tycker han att hon ger intryck av att vara en mogen kvinna trots att hon är jämngammal med henne så ser han henne som en lite medelålders ”milf”, säger en källa till Stoppa Pressarna.

      Låter stabilt.

      ?

      Vem fan hänvisar till Stoppa Pressarna? Största slasktratten i Sverige som dessutom hämtar info ifrån Flashback och kallar den källor. Struntar i Margaux men avskyr verkligen SP.

      Stoppa pressarna ?

    Härligt att vara nykär. ❤ Fint par.

    Någon som sett annica englunds senaste post på ig där hon snackar om att vara förälder och hur hon ska göra, det absolut bästa som finns är pekpinnar från någon som aldrig haft barn på vad som är bäst ? det ändrar sig oftast när man får barn. Annica håller också att lägga upp massor om jobb och möjligheter ”ekorrhjulet” med ett vanligt jobb för att promota det hon själv gör.. men lätt för henne å säga som har en rik pojkvän och inte behöver arbeta på riktigt annat än lite influencer jobb(vilket hon inte verkar göra heltid hennes youtube uppdateras inte ofta) hade velat se vilken situation hon suttit i nu om det tar slut mellan henne och hennes pojkvän och hon hade vart ensamstående med ett barn utan den ekonomin hon har nu om hon hade vart tvungen att ta ett riktigt jobb exemplesvis ibland känns hon lite uppe i molnen, hon har svårt att förstå att verkligheten inte är så trevlig/enkel för alla.

      Blir lite irriterad när folk automatiskt utgår från att en pojkvän med mycket pengar skulle försörja en. Min kille tjänar en hel del, men han är en av de mest ”ekonomiska” personer jag känner och skulle aldrig försörja mig. ? Han utgår från att jag är lika driven som honom och tjänar mina egna pengar. På sin höjd så bjuder han på notan när vi äter och dricker ute (han har ju friheten att tex beställa finare viner/champagner och tar då notan i och med att han beställt in rätt dyra grejer). Men vi ger inte ens varandra julklappar eller presenter i allmänhet. 🙂

    Tror absolut att Margaux planerar flödet på inläggen i sina kanaler. Precis som TV4, Aftonbladet och DN också gör. Eller som vilken företagare som omsätter mångmiljonbelopp behöver planera för sin verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.