Ida Wargs barnbeslut för sociala medier

Bollen verkar vara i rullning och fler och fler influencers har, om inte börjat fatta beslut kring sina barn och sociala medier, så fundera kring det.
Jag har tidigare skrivit om Sanna Guidetti och hur hon (och maken John) beslutat sig för att inte publicera sina barn på sociala medier mer, och för inte helt längesedan så gick pappan till Margaux Dietz barn ut och kritiserade sättet som hon exponerar deras gemensamma son. 

Nu tar även Ida Warg och Alexander Pärleros beslutet att fortsättningsvis inte exponera sin son Elvis på sina sociala medier. 
Vill man veta mer om saken så har Ida uppdaterat med en Youtubevideo som ni hittar här. 
Där skriver hon följande:

Ett beslut som känns väldigt tråkigt men samtidigt helt rätt. Vi hade tänkt att ta bort honom vid 3 års ålder men känner redan nu att det är dags. Men detta beslut innefattar också att det kommer massa nya inslag här på kanalen som ex ”Hänger med en kändis”! Kommentera gärna nedan vad ni önskar se mer av här på youtube. Puss, I

Är det här någonting vi kommer se mer av tror ni? 
Fler influencerföräldrar som reflekterar över sina val vad gäller barnen?

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Börjar en så tror jag det är några fler som snart hakar på det här. Bra beslut!

      Precis, och om det liksom blir ”fult” att fläka ut kidsen hela tiden kommer det bli jobbigiare för de som ändå fortsätter..

        Ja, kanske inte pga av att de själva ser något problem med det ( då hade de väl inte börjat exponera dem alls ) utan att ” samhället ” eller vad man ska säga är anser att det är ett kasst föräldraskap.

          Cissifio då? Urgulliga barn, men även där bygger mamman business som baseras på att hennes barn ska agera modeller och dockor?

          Det jag mest, hoppas, är att åtminstone barnen alltid får ALLA pengar. Tycker det är ”grymt” när föräldrarna ska livnära sig på att göra underhållning av barnen. En sak om de själva vill det och får rubbet själva, men när som Margaux’s ex menar (att Margaux tar allt) så undrar jag vad det här skiljer i princip mot barnarbete? Man tvingar barnen jobba (de kanske får en slant) men man själv tar allt.

          Dessutom har de exponerats mot miljontals människor och kan såklart inte förstå innebörden och konsekvenstänkandet av det här själva än. Föräldrar ska ju SKYDDA barnen.

          Se bara på de flesta kändis och rikemansbarn, hur föräldrarna gör allt för att skydda deras identiteter. Stor skillnad mot dagens influencers som ska leva livet genom att kasta ut ungarna till lejonen och själva leva loppan på det?

      Tror du verkligen det? Både Isabella och Alex gjorde det för evigheter sedan. Det var ingen som hakade på då, eller följde deras exempel när de själva fick barn.

        Vem är Alex?

          Schulman

          Schulman
          Han skrev mycket om deras första dotter det första året typ. Efter det så bestämde han att hon inte skulle vara med i bloggen något mer eftersom att hon ”började bli en egen person” eller nåt sånt.
          Det har han hållit sedan dess. Man ser aldrig hans barn på sociala medier.

            Tack för svar. ja det var riktigt klokt av honom att ta det beslutet.
            Blev det lika för brorsan Calle tro? Tänkte på dottern som blev filmat så mycket tidigare.

              Det är inte samma sak med Calle. Både han och Anitha fortsätter ju att lägga upp bilder på barnen. Det kanske inte är i samma omfattning som tidigare, med de förekommer relativt ofta.

                Fast de verkar ju vilja att dottern ska in i nöjesbranschen typ. Tror de hetsar henne till det.

            Blogg går dock inte att jämföra med Youtube.

            Man ser Alex och Amandas barn någon enstaka gång på sociala medier men det är oftast inte tydliga bilder och måste säga att dom har vart duktiga på att aldrig hänga ut barnen!

              Tills Margaux springer på dem och fläker ut dem på sin Instagram i ren desperation pga att allt hon har byggt upp håller på att falla!

            Just det, den bloggen läste jag, som nästan inte följer några sociala kanaler, faktiskt. Vilket ju inte var så konstigt, ty Schulman är ju en mycket duktig skribent och författare och hans blogginlägg höll en hög litterär nivå. Bloggen hette ju också ”Att vara N.N:s pappa” och handlade alltså inte främst och per se om dottern. Ändå figurerade hon ju på några bilder och framför allt beskrevs hon – men det upphörde alltså när hon fyllde ett.

            Schulman visade (och visar) att det fungerar fint att tänka själv.

        Isabella lol. En kvinna som levt på att uppröra och provocera, med barnen i skottlinjen..
        Känner inte direkt att hon gjort nåt tydligt statement om detta

          Hon har varit konstant i att aldrig publicera barnens ansikte. När hon tog det beslutet berättade hon om det och hon berättade anledningen. Är inte det ett statement?
          Eller ska hon behöva publicera samma statement en gång i veckan för att det ska gillas?

            Tycker hennes sätt att flertalet gånger i bloggen dra upp barnen kontra karriären, där barnen liksom inte var lika viktiga, faktiskt är värre än bilder..
            Totalt respektlöst och överskuggar resten.

              Varför är det värre?
              Det man brukar argumentera för är att man ska värna om barnens integritet och tänka på att de inte ska behöva hitta några bilder på sig själva på nätet när de blir äldre.

              Bella har skrivit grejer, vilket för det första går att radera väldigt lätt. Text sprider sig inte ens i närheten så snabbt som bilder. Så det kommer vara omöjligt för barnen att hitta något att läsa om sig själva när de blir äldre.

              Sedan vet jag inte om jag kan hålla med om att hon framställt barnen som oviktigare än karriären. Det jag har sett av henne har gett en helt annan bild. Men då har jag inte följt henne sedan efter hon blev tillsammans med Odd typ och har bara titta på enstaka intervjuer och läst grejer här inne.

              Men orka leta fel. Ingen av oss har sett hennes barns ansikten i sociala medier. Det är bra jobbat.

                Men det handlar inte bara om ansikten, det handlar om att man skriver om dem, att man berättar för alla läsarna om barnen, om deras sätt att vara. Saker som barnen själva, deras vänner och fiender kan läsa om. Hur svårt kan det vara att helt utesluta barnen i sin blogg. Men man tjänar pengar på det, och då är det svårt.

            Bella använder, till och med schemalägger, stunderna med barnen enligt vad som passar/räddar hennes karriär. Det har hon själv erkänt många gånger. Hennes dotter har hon även använt i olika reklam för att tjäna pengar. Att hon inte visar barnens ansikte så ofta (hon visar dem ibland) känns snarare som ett beslut från Odd.

              Säg någon som inte schemalägger stunderna med barnen enligt vad som passar föräldrarna.
              Hade ingen gjort det så hade det inte funnits några dagis.

              Snälla hon är väl mest hemma och skrotar, få har väl möjlighet att närvara med sina barn som hon. Och kan man ha barn utan att schemalägga tiden? Kan man göra något i livet när man heltidsjobbar utan att schemalägga tiden runt det?

          Gjorde hon ju visst det. Hon blev t.o.m förbannad och gjorde en deal av att någon hade publicerat barnets ansikte som nyfödd.
          Bella är mycket dåligt, men att inte visa upp hur barnen ser ut är något hon gjort bra.

          Seriöst, säga vad man vill om Bella men jag hade då aldrig känt igen hennes barn på gatan. Bra jobbat av henne mer tanke på att hon gör nästan allt för fame

        Både Isabella och Alex provocerar ju en hel del och då kan jag förstå att man iallafall vill låta barnen vara anonyma, anonyma som i att de inte ska kännas igen. Andra influensers har ju andra inriktningar, kanske mer någon harmlös inredningsblogg där barn figurerar mer och mer i takt med att pengarna för samarbeten trillar in. Eller mer personliga bloggar, halvkändisar som lever på att visa upp sitt liv men också är, ja, rätt harmlösa. De kan säkert påverkas eftersom de inte riktigt tvingats eller velat tänka till om det. Är det något som läsare påpekar gång på gång kan man inte ha skygglapparna kvar. Och slutar även andra influenser så tvingas de verkligen ta ställning.

          Jocke Lundell provocerar. Katrin provocerar. Bingo provocerar. Hugo provocerade när han skulle få barn. Camilla Läckberg provocerar. Forni provocerar.
          Det stoppar inte dem från att göra content kring deras barn.

            Margaux verkar ha minskat med att filma sonen och istället är det nya pojkvännen 24/24. Han har emellertid setts leka tafatt med hennes son. Hennes innehåll är tommare än tomt.

            Provocerar Forni? 😀

        Dessie också

      I sådana fall tror jag att de slutar bara för att få upp följarantalet.
      Nu när de märkt av att de tappar följare och får kritik för hur mycket barnen är med.

      21.04//
      Tror bara marqaux ” måste ” visa sin unge- hur ska kärring annars överleva!!!
      Hoppas J ta från henne pojken .
      -som bete sig konstigt redan med alla marqaux gamla, mellan, nya killar… hon byter ju de lika ofta än andra skjortor
      ???

      Har ni sett @heltenkeltfi på instas story där hin pratar om bloggbevakning?

        Det är borttaget?

        Vad stod det?

      ÄNTLIGEN! Blir så glad att se fler börjar inse hur barn används fel i sociala medier. Tack Ida och Alexander, fint initiativ av er.
      Hoppas fler vågar se på denna barnfråga på längre sikt. Hur barn som frontats utan tillåtelse som barn får problem längre fram i livet.

      Här har ju löwengrip gått i bräschen ????????

      Jag har visserligen privat konto och gillar att lägga ut på barnen. Ofta fotar jag på långt håll eller bakifrån för deras integritet då de nu är 11 och 14.

      Det är t ex vad vi gör som jag vill visa och inte deras utseende.

      Så kan ju dessa influensers också göra.

      Så eloge till Isabella som gjort så från dag ett.

    Heja!
    Å cred till bl.a denna blogg som regelbundet tagiit upp problemet med barn på nätet

      Ja, det är så jävla tråkigt med barngrejer i alla bloggar!

        Fast det är ju inte de som är grejen!

          Haha nää? Äre sant? ?

      Nån som borde ta till sig av detta är Alexandra Bring. Hon exponerar sina barn 24/7.

    Ot men måste bara skriva, någon som med reagera över hur elakt Bianca ” skrek” åt Alice i hennes senaste vlogg? Helt sjukt att Alice ens kan umgås och vara vän med Bianca när hon verkar bli så immas behandlad ..

      Money talks

        Får du betalt per gång du skriver ”money talks” som svar på kommentarer här inne?

      Vilken tid i videon?

        10:57

      Inte jättegulligt gjort nej…

        Men gud, verkligen otrevligt. Alice frågar om märket, men vad är det hon skrik-svarar?

          Undrar det också… trodde först hon skrek ”TYST” men har kollat några gånger nu och får inte fram vad hon skriker.

            Tror hon skriker totemê

              Det gör hon och fy vad otrevligt!

              Ett under att folk vill umgås med henne??

      Haha men gud!! Blev typ chockad och då gillar jag Bianca

        Haha de är ju sån hon är.

      Oj, men det kanske bara är nån sorts jargong de har?

        Också en jävla jargong…

        Ja det skyller ju Bianca på varje gång det är något i hennes videor. Kommer aldrig glömma blicken Lucas gav Lovisa under deras och Biancas resa till Spanien. Det var tydligen också deras ”jargong” ?

          Just det, usch vad hon måste ha avund runt omkring sig. Känns ändå som att Alice trots att hon är en hang-around ändå är noll missunnsam

      Herregud ja

      kollade nu, fan vad sjukt

        I året som gått-videon från 4 jan? Hittar inte..

          I Biancas video.

      Usch, det ser ut som tjejerna i högstadiet som mobbar stackars Alice. Skulle känt mig väldigt utanför om jag var henne. Tänker att de vuxit ifrån varandra.

      Hur mycket bonus tror ni Lovisa fick?

        500k minst

        720.000kr läste jag

          Whaaaaat??? 720,000kr?? På en gång? Wow

      Det känns också som att de hade glömt bort att berätta för Alice att de skulle byta presenter?

        Hon fick ju vara med- och filma!

    Ida och Alexander tjänar bra med pengar på sina företag så de förlorar inget på att inte visa Elvis.

    De som tjänar stora pengar på att ha med sina barn kommer inte lyssna på kritiken.
    Som tex Paula Rosas, Kenza, Margaux osv.
    Utan barnen får de svårt att fylla sina kanaler med content.

      Mybabydolls som lever på att visa upp sina ungar. Mirka, men där verkar det tagit slut nu då pengarna inte rullar in längre. Hon skrev ju t.o.m ingående om sin inlagda dotter.

      Ja så är det nog. Förstår inte hur man vågar visa barnen så mycket och allt de för med sig sen under förskola och skoltiden, barnets integritet osv. De känns som att vissa verkligen visar allt. Roligt för barnet att ha tusentals bilder på sig på internet. Väldigt bra av ida warg, väldigt moget beslut tycker jag.

      Ja M har ju lagt upp flera stories med A bara de senaste dygnet.

    ÄNTLIGEN!

    Hoppas det blir normen ?

    Om Kenza slutar publicera bilder på sitt barn har hon ju inget content kvar, så svårt att se att hon skulle sluta… Och snart kommer det ett till. Så det lär nog bli mer bilder från hennes sida.

      Kenza har utseende, stilen och reser mycket. Hon kommer hålla sig kvar även utan barn i bilden. Mycket internationella läsare hos henne.

        Och ändå består hennes flöde till 95% av bilder på sonen och 5% på bilder av hennes mage…

          Nej hon är inte ett mode/rese instskonto utan de är mammalivet. Du beskriver snarare typ Viktoria Törngren.

        Ja du hon är långt ifrån den enda med utseende och coola kläder. Hon är nog rätt långt ner på listan om det är de enda kriterierna för att ha ett bra flöde

          1.8 miljoner följare, som fanns där långt innan hon fick barn. Så tror nog att hon hade klarat sig helt okej?

            Fast du missar att hennes popularitet gick ner strax innan hon blev gravid. Man kan inte leva på gamla meriter hela livet. Det kommer yngre, snyggare, coolare tjejer som tar över helt enkelt.

            Sara det är så uppenbart att du är Kenza. Haha så fort Kenza nämns i negativa ordalag är du här och försvarar som satan.

        Hello ”Kinza”

        Kenza har ingen stil, hon klär sig som en fjortonåring som handlar på Gina Tricot/bikbok/Nelly. Jämför Kenza med tex Sophia Roe eller Pernille Teisbaek så märker man så tråkig och mainstream klädstil hon har.

          Alltså håller med dig att de båda du nämner är grymma. ÄÄÄÄlskar Pernille Tiesbaek. De är större influencers utan tvekan, Tiesbaek är ju på en helt annan internationell nivå med sina samarbeten med världens lyxmärken

          MEN Kenza har fortfarande fler följare än de båda tillsammans. Hoppas hon gör mer av det än bara vara ”Mamma-instagrammare”.

      Tror också det. Dock intressant att Kenza har gillat Ida Wargs inlägg om beslutet att utesluta Elvis från sociala medier.

    Är verkligen positivt överraskad av Ida här måste jag (nästan motvilligt) medge. Hon har länge varit ett av mina ”stör-objekt” på sociala medier, har irriterat mig på typ allt kring hennes person väldigt länge. Detta beslut tyder dock på att det faktiskt finns lite integritet, empati och tankeverksamhet uppe i hjärnkontoret hos Ida Warg.

      Fast undrar om det stämmer? Hon gör ju faktiskt precis som margaux, har gjort sjukt content på sitt barn enligt mig, bara inte lika många som ser skräpet.
      Och sorry men hon är ju SÅ OINTRESSANT så tror hon kommer tappa massa tittare och då blir nog detta svårt att hålla. Eller så är detta ett sätt att få tillbaka nån slags respekt vad vet jag. Kommer iaf inte titta. Klarar inte av henne å pärlan.

      Är kanske lite cynisk, men det känns som att Ida är duktig på att känna åt vilket håll vinden blåser och nu vill hon vara först med det nya – att inte exploatera barnet på sin kanal. Hon har garanterat läst och sett hur Margaux kritiseras och känner att det är läge att göra ett statement.

      Är man först blir man rejält uppmärksammad och får allt beröm. Det tjänar hon på.

    Om man vänder på det. Vem fan är intresserad av deras barn? Personligen är jag fullkomligt ointresserad av andra personers barn, mina kompisars inkluderade. Och främlingars/kändisars är ju helt ointressant. Har nog med mina egna och förväntar mig heller inte att någon ska intressera sig för dem givetvis.

      Här inte heller intresserad av någons barn. Tyvärr så finns det en massa mammisar som av någon anledning är det.

        Jag är en mammis och ja, jag tycker det är kul och underhållande med andras barn. Även på sociala medier. Trots att jag egentligen inte alls gillar det ur ett mer förnuftigt perspektiv, i alla fall inte så mycket som barnen exploateras och utnyttjas där.

        Att få vara med lite, någon gång emellanåt, i positiva sammanhang som inte visar barnet i en utsatt position (ledsen eller för privata sammanhang) anser jag okej. Tyvärr verkar inte influencers förstå skillnaden mellan att synas lite och att exploateras fullständigt.

          En annan mamma här, är inte ett dugg intresserad av andras barn. Har fullt upp med våra egna liksom och flyr gärna vardagslivet genom att inte titta på andras barn/vardag.

        ”Mammis” ??

      Uppenbarligen är väldigt många intresserade eftersom de tjänar bra med pengar på just sina barn.

    Charlotte Perrelli kanske ska sluta exploatera sina barn…

      Barn? Visar hon barn där bakom alla högar med märkeskläder och dyra prylar? Det märks knappt ?

      Ja hon visar ju knappt nått ändå, alls längre. Står ju typ still på bloggen iaf. Så tråkig.

    Kan vi diskutera det faktum att Jacob lägger upp ett inlägg som tar upp problematiken med att visa upp sina barn på sociala medier och Margaux kontrar med att… under gårdagen lägga upp en story där hennes nya kille springer runt och leker med deras son. Vad rimligt 🙂

      I podden pratar hon tydligt om hur hennes nya kille är en tia och de har världens bästa sexliv. Lät som att hon verkligen ville att Jacob skulle höra det.

        Det jag har mest svårt för med influensers är fan deras brist på integritet. Så patetiska.

        Hon verkar ha bytt ut sonen mot nya pojkvännen. Han är med hela tiden. Har han inget jobb eller är han anställd av henne?

        Haha, som om Jacob skulle lyssna på den tonårspodden….

        Den kändes ganska hysterisk. Fick intrycket att hon ville få lyssnarna att tro att de ska skaffa barn. Vidare så tycker jag att hon är ganska oskön mot sin bror.. hetsar ganska mkt om att han måste skaffa tjej.
        Får återigen känslan av att hon har blivit ganska oskön.

          Hon har alltid varit oskön!

        Haha och hon beklagade sig över att omgivningen brukar locka med ”hennes namn”, berätta var hon är för att dra folk.. varför beklaga sig när hon vill vara känd?

      Hur träffades de första gången? Vad det via Dasha? Minns att Jacob har varit med i Dashas blogg för många år sedan

    Flerabarnsmammor kommer aldrig plocka bort sina barn från sociala medier då de inte är inressanta själv, utan några barn.

      Skulle dock vara rätt intressant vad som hände om de prövade.

    Kenza sa att hon inte skulle visa pojken men gjorde det endå.

      Kenza är värst men kelgrisen slipper undan.

      Till och med förlossningen som borde vara det allra mest privata och fina man inte delar med sig av till miljoner okända.

        Fast det är så många som inte vet hur en förlossning kan gå till, så många som har frågor och undrar saker så att visa den tycker jag var bra gjort för jag tror det kan hjälpa åtminstone någon!
        Bara för något är privat och fint behöver det inte hållas hemligt.

          Fast även här bör man tänka på barnperspektivet. Det är inte säkert att barnet uppskattar att alla kan se hen födas på nätet.

          Men herrejösses! Kvinnor har fött barn i alla tider och förlossningar är olika. Bättre att läsa på och prata med sin barnmorska än kolla när Influensers föder barn. Ofta är det ihopklippt och man kan få en del bild och så kan man istället bli traumatiskt när det är dags för en själv.

        ”Borde vara” enligt dig då?

        Jag är helt emot exponeringen av barn, har själv tre barn som aldrig har synts i några sociala medier. Men vad det gäller Kenzas förlossningsvideo så tyckte jag att den var riktigt bra. Då jag själv var förlossningsrädd så önskar jag att jag hade sett den innan. Tror att den kan vara till hjälp och stöd för andra.

    Varför kritiseras Kenza aldrig gällande exponering av sitt barn? Tycker det är riktigt konstigt faktiskt. Hade typ blomdinbella sagt att hon absolut inte skulle exponera sina barn och sedan övergår till att det blir det enda hon gör hade hon nog fått en hel del kritik.

      Håller med och tycker det är konstigt att ta upp exempelvis Paula när Paula typ har 85.000 följare och Kenza 1.000.000 och ändå är det ingen som kritiserar henne.

        1.8 mil. Ett helt flöde med hennes barn och absolut ingen kritik. Jo, från folk, men Camilla? Aldrig. Patetiskt

        Kenza kritiseras visst? T.ex. i detta kommentarsfält.

          Av Camilla fattar du väl att ts menat

            Men varför skulle just Camillas kritik vara tyngre? Tycker det är fullt tillräckligt med den kritik som ges här.

      Det är väl för att Kenza har imagen att vara helylle och genuin. Då har man en tendens att se igenom fingrarna för de lilla misstagen man gör.

        Tycker hon varken är det ena eller andra men fine

        Oj så olika man kan uppfatta folk! Tycker hon är raka motsatsen till helylle o genuin.

      Finns hur många konton som helst på Instagram som exponerar sina barn, Julia Bergman tex. Nu kommer jag inte på fler just nu ?
      Det är ett större problem än att bara tänka på Kenza, så tänker jag iallafall.
      Det har blivit en norm för dessa influensers som har barn så hoppas att fler väljer att inte exponera sina barn.

    Kanske Yayanaomi borde ta efter..eller då börjar hon väl bara exponera sin sambo ännu mer som hennes jättebaby..så sjukt hur hon håller på och att sambon är med på det..kolla bara deras nya story om att de får nya grannar

      Ja herregud hon får aldrig kritik men använder sina barn i reklam för jämnan. Gillade henne förut men känner att det börjar bli för mycket.

      Yayanaomi är det sjukaste jag sett. Så tillgjort alltihopa, cringe på varenda story.

        Var tvungen att gå in och kolla. Trodde att det var på skoj. Typ ironiskt.

    Varför kritiserar du aldrig Kenza?

    Förhoppningsvis!
    Tycker det, personligen, är fel att dela bilder på vem som helst som inte kan ge ett samtycke till det. Barn kan inte ge samtycke och vad som helst annars som de inte ger samtycke till skulle det slås ner på, och detta är bland det värsta, speciellt på bakgrund av att du aldrig vet vem som missbrukar dina bilder på ditt barn… jag ogillar även när mina nära vänner delar bilder i SoMe på sina barn och skulle förbjuda att ngn gjorde det på mina barn.

    Tycker så bra beslut! Hoppas det inspirerar fler.

    Inget om att Tooken låtsas bli totalt överöst med önskemål om att podda med jocke lundell? Pinsamt hur hon taggar in honom i storys och ”haha Herregud så tokigt att alla vill att vi ska podda”

      Vem är Tooken?

        Anna Book

    Så jäkla trött på influensor som ber om hjälp med deras jobb. Varför ska följarna alltid göra deras jobb? Hur ofta frågar dom inte om vad folk vill se? Dom borde väl veta?? Skulle jag fråga på mitt jobb vad jag ska göra jämt så skulle dom fråga om jag hade minnesförlust eller nå!

      En du. Att fråga vad läsarna vill se är som att göra en företagsundersökning för att bekräfta att det man gör går i linje med vad målgruppen efterfrågar. Sådana gör alla företag med jämna mellanrum och det är ju alltid upp till dig som kund eller besökare att bestämma om du vill delta eller ej.

        Fast om en influenser frågar följarna hela tiden vad dom vill se så betyder det ju att influensern inte gör det för att det är kul. Om influensern hela tiden rättar sig efter följarna är det ju inte längre en influenser, utan det blir ju snarare följarnas marionettdocka?

    Margaux och Paula toppar väl ligan när det gäller exponeringen av barn. Sen finns det ”mindre” profiler som tex Sanne Alexandra som snart går om när det gäller barn o sociala medier. Undrar vad de har att komma med utan sina barn som content.

    Bra att de tagit beslutet. Elvis såg allt som oftast väldigt obekväm ut framför kameran i hennes videos. Generad liksom.

    Alltså Dasha. Varje story hon lägger upp så ser man:
    1. Douglas sitter med näsan i sin telefon.
    2. Är dom hemma är tvn alltid påslagen.
    3. Dasha ligger utfläkt i soffan medan tvn eller paddan agerar barnvakt.
    4. Atlas ser på paddan när han äter.

    Dom verkar vara så sjukt lata som föräldrar. Blir irriterad!!!

      Ja den ungen sitter fan jämt med paddan… Vill man inte äta tillsammans med sitt barn? Han sitter bara och glor ner i en skärm hela tiden?

        Läckbergs polly har suttit med padda och hörlurar på i flera år.

        Så glad att det inte fanns när mina var små. Vi hade ögonkontakt vid matbordet och lekte istället gör denna passiva barnvakt.

        Nu förningar föräldrarnas mobil från 6 månader för att sitta still och blir beroendexav babblarna o d.

      Så…. utifrån storys och bilder vet ni att barnet alltid har en padda?

      Jag trodde inte på forskare som säger att vår hjärna fortf är kvar i tiden då vi bodde i grottor och verkligen kände varandra och att det är därför vi idag tror att vi vet hur livet ser ut för andra och/eller tror oss känna främlingar via sociala medier…… men det kanske stämmer ändå.

    På denna blogg som Camilla har/driver är det helt okey att hata, smutskasta, förlöjliga och sänka människor DAGLIGEN! Ta er en tankeställare och fråga er själva om ni vill vara med och bidra till detta.
    Sen är det upp till var och en vad de gör och hur de väljer med allt.

      Nä jag håller inte med dig.

    ”Vi hade tänkt att ta bort honom vid 3 års ålder men känner redan nu att det är dags…”
    Ooops… taskigt värre, så fel det kan bli/låta, avlivning typ…?

      Första jag tänkte på! ?

      Är du från Norrland? ?

        Varför?

    Någon annan här som kommer ihåg att Fredrik Söderholm aka Genietsöderholm la upp en rätt vidrig story på instagram om Idas son… detta var för kanske 2 år sedan men minns det fortfarande ?

      Nej berätta mer!

      Haha minns det också. Riktigt elakt men rätt kul

    Hoppas verkligen det! Vet inte hur många gånger Kitty Jutbring använt sina barn i olika situationer (bild, videocoach text på exempelvis utbrott) för att viss föräldraskapets ”sanna” sida.

    Så mkt kvinnohat här. Pappapodden en podd där de aktivt lämnar ut detaljer om sina barn och deras pinsamheter tas inte ens upp i denna blogg… liksom snacka om integritetskränkande, betydligt mycket mer än en liten bild på insta. Deras karriärer bygger verkligen på deras barn

      Det kanske inte är lika många som lyssnar på den helt enkelt? Men det låter ju lika fel det.

      Imponerande att få det till kvinnohat när man värnar barnens integritet.

      Vad menar du? Du vill att det ska vara mer manshat eller vadå?

    SÅ UNDERBART OM DET KAN BLI EN TREND! Grattis alla barn <3

    Utmärkt val. Självsanering i branschen behövs när lagstifningen kring integritetsskydd inte lyckats hänga med.

    Det sorgliga är att vissa av flunsorna kommer nog tappa följare när de slutar lägga ut bilder och filmer på barnen. Jag ska erkänna, jag följer endast Katrin, Bingo, Victoria, Alexandra och Margaux för deras gulliga barn. Har inget annat intresse för dom men tycker att deras barn är urgulliga. Jag kanske är en del av problemet men så är det. Tyckte Sannas barn var störtsköna innan men nu har jag avföljt henne. Deras liv är i övrigt väldigt tråkigt men gulliga barn drar tyvärr mycket publik.

    Varför fastnar mina kommentarer btw? Står att den inväntar moderation.

    Varför fastnar mina kommentarer i mod?

    Även maja nilsson linderlöf har beslutat att inte längre visa bilder på sitt barn. Vill minnas att hon slutade med det för några månader sen!

      Även Sanna Guidetti

    Att posta bild någon gång i månaden, i inlägg som inte är utlämnande för barnet, kan väl vara noll problematiskt ändå?
    Nu börjar det gå överstyr detta.

    Sanne Alexandra måste ändå ta priset. Hon är
    VÄRST av alla

    Även jag, som inte är en influenser eller har många följare på mitt stängda konto har börjat fundera på exponeringen av min son på sociala medier. ”Nära vänner”-funktionen på story har gjort att jag kan dela min sons vardag med bara min mans och min familj nu när vi inte kan ses i Coronatider. Plus att jag alltid frågor om jag får ta foto på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.