Youtubekanal för Isabella Löwengrip?

Skärmdump på Isabellas Youtubekanal
Isabella har ju redan en Youtubekanal som ligger och väntar, med 3570 prenumeranter.

En sak jag går och funderar på är en Youtube-kanal.
Det är så svårt att ta ett beslut kring det. Jag får så mycket frågor om jag inte kan starta en så att man får se mitt liv lite mer på riktigt. Men å andra sidan så vet jag inte om min målgrupp tittar på YouTube, de flesta av er är 30-50 år.
Jag själv tittar faktiskt inte på YouTube så mycket.
Det som talar för en egen kanal är att det är roligt att spela in såklart och ni kommer att få se mig på riktigt, det som talar emot är att jag lämnar ut mitt liv (ännu mer..). Samt så är jag rädd för att det blir ett fiasko för att jag inte är så rolig och YouTube bygger ju mycket på humor och snabba klipp.
Hur hade ni tänkt om ni var jag? // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip ställer frågan till sina läsare på bloggen, om de tror att Youtube skulle kunna vara någonting för henne och då tänker jag att hon menar ”vloggar” – alltså där man dokumenterar sin vardag och låter tittarna hänga med.
Tidigare har hon försökt sig på ”A quest for success” som hade ett renodlat intervjukoncept på Youtube och som hon la ner efter fem episoder.

Det är verkligen hugget som stucket i kommentarsfältet.
Jag har inte exakt räknat kommentarerna, men känslan jag får är att det är 50/50 mellan de som tycker att det är en toppenidé med Youtube och att de absolut skulle kolla, och de som tycker att Isabella borde nöja sig med blogg, podd och Instagram.
Precis som Isabella själv skriver så har hon kanske en för mogen målgrupp för Youtube?

Jag tycker man kan använda sig av precis hur många plattformar som helst, så länge de inte är en upprepning av varandra utan tillför något unikt. Annars tycker jag att man kan låta bli, och istället satsa på att göra de redan existerande plattformarnas innehåll ännu bättre.

Vilken sida i kommentarsfältet hamnar ni på?
Youtube? Inte Youtube för Isabella?
Hade ni tittat och vad hade ni velat se i så fall?

220 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Spelar ingen roll, Bellsan, din tid är förbi.

  Svara

   Och problemet är att Bella är onaturlig framför kameran. Hon borde hålla sig till bloggen, det enda hon har lyckats hålla vid liv en längre tid.

   Svara

    Tycker hon gör sig bra framför kameran, hon går genom rutan. Tycker det är helt rätt format för henne att vara i.

    Svara

     Verkligen inte. Skrift är hennes grej. Hon är bara cringe framför kameror.

     Svara

      Men annars i vanliga fall brukar ni klaga på hennes skrift ju, att hon är så dålig på att skriva? Tråkig blogg utan innehåll brukar det skrivas här ju? Hur ska ni ha det? Är det inte cringe folk vill se då? Blir det inte tråkigt annars eller? Så många frågor haha

      Svara

       Vaddå vi? Aldrig klagat på henne skrift. Min åsikt är att hon är bäst i skrift, cringe i videoformat. Blanda inte ihop det med andras åsikter.
       Och ja, hennes blogg är tråkig det instämmer jag i. Men det betyder väl inte att hon skriver dåligt? 🤔 Hur många inlägg om sova, gemensam frukost, promenad och laga mat i följd tycker du är roande bara för att det är bra skrift?

       Svara

        Man kan skriva om något annat än sig själv.

        Svara

         Vilka andra bloggar skriver om annat än sitt eget liv, till största del? De flesta skriver om sina dagar, om sig själva. Skriver IL någon gång om annat så klagas det ju på det också, det spelar ingen roll vad hon skriver om för det är ändå fel enligt somliga och några klagar, alltid, på allt.

         Svara

        Vad tycker du annars att hon ska skriva om, ska hon hitta på sitt liv, hitta på sagor eller skriva om andras liv? En personlig lifestyleblogg brukar oftast handla om bloggarens liv och dagar liksom, det gillar jag att följa iaf. Roligt att folk här nu tycker hon är bäst i skrift haha asså.

        Svara

         Är du 12 bast?

         Svara

          12 vårar om jag får be

          Svara

           *12 jordsnurr

     Haha så sjukt att tycka att hon går genom rutan. Maken till obekväm människa i rörlig bild får man ju leta efter. Så mycket erfarenhet av sociala medier och ändå är hennes stories som att titta på en skyltdocka som blinkar och ler.

     Svara

   Är det därför det skrivs om henne här varje dag och tidningar skriver så mycket om henne och tv-program vill ha med henne, för hennes tid är förbi? IL lockar klick helt enkelt och det bör hon dra nytta av själv så Isabella JA satsa på YT! De flesta som skriver att de inte skulle kolla kommer att kolla lita på mig. Kör, det är på YT pengar finns att tjäna också inte på igtv, låt dig inte luras.

   Svara

    Precis, hennes avsnitt av flip side hade jättemånga views, så hon borde absolut satsa på yotube. Hur många prenumeranter är inte viktigt utan hur många views det får är det som är viktigt. IL är en klickmagnet som media tar till vara på och det borde hon själv göra också. Hon går genom rutan och lockar uppenbart tittare, tv-kanaler borde stå i kö efter henne.

    Svara

    Jag kollar inte. Gillar inte mytomaner.

    Svara

  Gillar inte YouTube-formatet. Vill läsa en text på ett par minuter istället för att spendera 25 minuter på att se ett klipp.

  Svara

   Det är väl alltid roligare med rörliga bilder än bara text. Varför behöver du spendera just 25 minuter? Vloggarna kanske blir på 10 eller 20 minuter, en gång i veckan gissar jag, och hon kan lägga upp dem på sin blogg så ingen måste gå in på youtube för att kolla, hon kommer ju fortfarande blogga också antar jag.

   Svara

    Märkligt resonemang att rörliga bilder alltid skulle vara roligare än text.

    Svara

   Roligare med rörliga bilder än bara en text ju. Hon kommer ju fortfarande blogga också antar jag, och vloggarna kan hon lägga upp på sin blogg. Varför skulle du behöva spendera just 25 minuter? Det kanske blir vloggar på 10 – 20 min … eller 30 men du måste ju inte se på hela.

   Svara

   Jag uppskattar YouTube för vissa typer av content, men INGET slår text. Att kunna ögna igenom/söka efter enstaka ord för att få reda på informationen man är intresserad av är underbart. Jag är ofta i behov av att Googla runt efter tutorials för olika program som används på mitt jobb och jag avskyr att behöva slösa tid på att hoppa genom en video för att hitta sektionen jag behöver istället för att bara hitta en text där jag kan göra allt i min egen takt.

   Svara

  Nej nej nej och hundra nej till…..

  Svara

   Jag som tror att det formatet skulle passa henne bättre än bloggen och IG som just nu går lite på sparlåga känns det som.

   Svara

  Jag hade nog kollat, tycker att youtube är det trevligaste sättet att följa influencers på

  Svara

   Men passar hon i det formatet? Tycker hon lätt blir stel i video.

   Svara

    Hon passade jättebra i det formatet förr iaf och hon gör sig väldigt bra i tv, hon går genom rutan och är en person många vill se och tydligen finner intressant så det är definitivt rätt format för henne skulle jag säga.

    Svara

     Vad annorlunda man kan tycka. Jag tycker det ser ut som att hon har någon som håller en pistol mot hennes rygg och säger till henne att fejka att allt är bra varje gång en kamera sätts på.

     Svara

      Då har du inte sett flip side gissar jag. Och inte hennes andra webbserier. Hon var bra som programledare och intervjuare tycker jag, men nu tänker hon sig nog mer att göra vardagsvloggar och det skulle vara kul att se tycker jag även om jag också tycker att hon kunde göra någon form av webbserie eller poddvlogg ihop med Sheila.

      Svara

   Jag med! Tror det hade passat henne. Att hon är stel på typ instagram tror jag beror på att det är mycket samarbete osv.

   Skulle absolut vilja se henne på YT 😄

   Svara

    Skojar du??? Hon har väl inga samarbeten, inte haft på länge.

    Svara

     Nä skojar inte 🙂

     Svara

    Nä när jag syftar på att hon blir stel i video har det inte varit något samarbete, kan va att hon ska berätta om sin dag bara vad hon ska göra, otroligt stelt, hon ser typ rädd ut? Sen kan hon inte börja prata naturligt, de blir alltid en konstig paus som att hon inte fattar hon börjat spela in.

    Svara

     Stelheten beror säkert på att hon diktar ihop saker å hittar på. Är ju lättare att ljuga i text.

     Svara

    Ja jag med, många hade tittat. Tyvärr tror jag inte hon själv förstår vilka som inte menar väl och inte är genuina när de skriver nej, det räcker med det du har, tittar inte osv.. och de flesta här skriver nej för de flesta som är här är emot henne och vill inte se henne lyckas, få framgång o tjäna pengar MEN dessa personer kommer ju att titta på vloggarna. Gör det Bella, lita på mig!

    Svara

  Hon känns för stel för yt. Kissie är betydligt smidigare som youtuber, hade ej kollat I.L och kollar inte på Kenza heller.

  Svara

   Gillar Kenzas äldre videor, men nu är det väldigt mycket sitta still och prata.

   Svara

  Tror inte YT är hennes grej 👍🏼

  Svara

   Hon har väl redan försökt en gång för länge sedan?
   Podden har knappt någon reklam längre. Instaföljare sjunker sakta men säkert.
   Bloggen handlar om nada. Podden detsamma.
   Det finns förstås möjlighet att slå ihop sig med särbofotografen. Han kan köra sina stela tricks och sjunga någon gammal låt. Förresten sa hon i söndagens podd att gäster berömmer hur fint och välstädat det är i VÅRA barns rum. När hon och fotografen har middagsgäster. Våra barn.
   Självklart kan hon köra en Youtubekanal om hur man bryter mot coronaeekommendationer , reklamlagar och hur man förnedrar sin familj. Kryddat med klipp på hennes former.

   Svara

    Nej, tror bara hon använde youtube för att kunna lägga upp klipp på sin blogg.

    Svara

    Man kan väl få prova igen 😃

    Svara

    Framförallt hur man förnedrar sina barn. När hon häromdagen skrev om Sally skrev jag en kommentar om hon inte fattade att hon lämnade ut dottern betydligt mer än ett litet foto. Märkligt nog blev kommentaren inte publicerad.

    Svara

     Det är ingen rättighet att skriva kommentarer på någons blogg. Vill hon inte ha den där så har hon all rätt att ta bort den/inte publicera. Kanske var den inte så vänligt skriven.

     Svara

      Men det borde vara restriktivt att använda sig av sina barn i sociala medier. tror du att Sally kommer uppskatta sin mammas inlägg framtiden?

      Svara

       Inte vet jag. Var inte det jag svarade på. Och det är väl inte upp till en läsare att avgöra heller.

       Svara

     Låter som en typisk kommentar som bara är elak men som folk kallar för ”saklig kritik” för att komma undan med det.

     Svara

  Visar hon upp kläder och märkesväskor mm. kommer i alla fall jag kolla! 😀 Tycker Bella har hemskt fin stil (i alla fall när hon har en stylist, var längesen jag kikade in hos henne nu, men på den tiden hon körde vita midikjolar mm.)!

  I övrigt föredrar jag youtube framför poddar i alla fall, tar mindre tid i anspråk.

  Svara

   Tant Bella.

   Svara

    Hon har väl ingen tantig stil? Den är klassisk. Tror man mest är ovan vid att personer under 35 klär sig ”ordentligt” idag. Kolla bara hur andra influencers i 25-årsåldern klär sig… Det är verkligen magtröjor, märkliga byxor, mycket bröst osv.

    Svara

     Hon klär sig supertantigt! 👵🏼

     Svara

     Jag gillar också verkligen Bellas stil! Kanske inte varenda outfit men gillar verkligen den klassiska stilen.

     Svara

     Det finns klassisk stil och så finns det tantig stil. Bellas stil är tantig.

     Svara

  Nej, hon har misslyckats om och om igen.

  Svara

   Jag kom att tänka på ett citat av Samuel Beckett:

   ”Try. Fail. Try again. Fail better.”

   Svara

   Nja inte med yt iaf hon har haft mycket tittare på sina webbserier. Är hon smart så börjar hon med yt igen för hon drar tittare, hon lockar klick och det hoppas jag hon förstår och drar nytta av själv, och att hon förstår att de som säger nej är missunnsamma och inte vill se henne lyckas o tjäna pengar. De flesta som säger nej kommer titta särskilt om hon lägger upp det på sin blogg också.

   Svara

  Det är konstigt att så många kommenterar hos henne att de aldrig tittar på Youtube. What?! Om jag får nåt fel på bilen som jag tror att jag kan fixa själv går jag till Youtube, där finns garanterat svaret. Där finns föresläsningar och intervjuer med de främsta forskarna, recept och träningsprogram, musik av alla sorter, sminktips… Oavsett vad man är intresserad av finns det nåt. Jag har ett smalt intresse, så jag älskar Youtube! Man ska förstås ha ett konto, så att man kan spara videor.
  Har dessa människor inga intressen, eller tror de att Youtube bara är pladdriga vloggar och söta katter?

  Svara

   Vi gillar t.ex att läsa om det istället för se videos om det ☺️. Jag väljer böcker och text alla dagar i veckan framför youtube, serie och film. Enda gångerna de är på är typ när jag lagar mat eller sminkar mig på morgonen, om det är slut på intressanta vetenskapspoddar typ

   Svara

    Gud vad torr jag lät, älskar också PH och Exotb, men då också mest i bakgrunden av annat.

    Svara

   Jag tittar såklart på youtube, men jag följer inga youtubers och skulle aldrig titta på nån som bara sitter och pladdrar om ditt och datt eller dokumenterar sin dag.

   Svara

   Jag kan bara tala för mig själv, men jag är 27 och har typ aldrig använt mig av youtube i någon större utsträckning. Gillar att lyssna på poddar när jag gör annat, youtube är för krävande av uppmärksamhet, och layouten gör mig stressad för det finns för många alternativ typ. Jag vet inte, har aldrig gillat det så som jag gillar/blir inspirerad av poddar eller instagram.

   Svara

   De kanske menar att de inte tittar på vloggar osv? 🙂 Ren gissning bara!

   Svara

   Jag svarade på denna nyss men min kommentar blev inte publicerad..? Kanske kommer snart

   Svara

    Samma här. Trist. Skrev iaf att man behöver INTE ha ett konto och det är GRATIS att titta på youtube. En del kanske tror att man måste registrera konto eller att det kostar något men det gör det alltså inte, det är gratis. IL kan dessutom lägga upp vloggarna på sin egen blogg.

    Svara

   Man behöver inte ha ett konto, och det kostar ingenting vilket en del kanske tror. Det är gratis att titta på youtube och man behöver inget konto, man behöver inte registrera sig eller så alltså. IL kan dessutom lägga upp vloggarna på sin egen blogg.

   Svara

    Vill man kunna spara videos behöver man ett konto. Även om man vill få notis när någon lägger upp en ny video.

    Svara

     Varför vill du spara videos? cringe, de finns ju kvar där ändå. Och de flesta brukar informera när de lagt upp ny video eller så kan man bara gå in och kolla ju. Man behöver inget konto dvs man måste inte ha något konto.

     Svara

      Vadå informera? Om jag tittar på videos av någon som jag inte följer på tex Instagram, hur menar du då att de informerar mig?

      Cringe att spara videos…? ok.

      Svara

   Det där är intressant! Min kompis sa att hon skulle lägga om taket själv för hon hade minsann kollat på youtube hur man gör 😂 Vissa saker kanske man ska låta fackmän göra..

   Svara

   Ganska många föredrar att läsa om tex de främsta forskarna eller recept. Musik finns på skivor eller spotify. Handlar verkligen inte om att man inte har några intressen haha, utan att det är segt att titta på videos.

   Svara

    Tittar du på tv?

    Svara

   De flesta kollar nog en del iaf men skriver nej för att de är emot att hon ska tjäna pengar på yt. En del kanske tror att det kostar pengar att titta men nej det är gratis och nej man behöver inte ha ett konto, man behöver alltså inte registrera sig eller något och det är alltså GRATIS att titta. IL kan dessutom ha videosarna på sin blogg så man kan se dem där direkt och inte måste gå in på yt.

   Svara

   Visst är det så, finns massor av bra instruktionsfilmer på Youtube, sparade in en rörmokarräkning häromdagen. Och mycket annat intressant. För mig som är road av matlagning är det en guldgruva. Jag läser Isabellas blogg av gammal vana men inte skulle jag lägga tid på att se henne steka fiskpinnar .

   Svara

  Tänk att du måste lämna en kommentar?

  Svara

  Alltså bara nej.

  Väldigt uppenbart att inkomstkällor sinar för donnan…

  Svara

  Varför?
  Kolla antalet kommentarer som kommer in när inlägget handlar om IL.
  Oavsett vad man tycker om henne så tycker folk till om henne.

  Svara

   Fast hälften av kommentarerna nu mera är om och till stollis. En stor del handlar om huruvida bella ens är intressant längre. Och resten… ja de säger väl bara samma som har rabblats alltid.

   Svara

   De lesta kommentarer handlar ju om när Nyckelpigan sätter i gång sitt tröttsamma bråk med s…llis och sen fortsätter det att andra hakar på och tjafsar med varandra.

   Svara

    Ja Bella är ju uppenbart ointressant så i stället blir det en show mellan dessa två.

    Svara

  Vad har hänt med Rebecka? Hela 10 minuter har gått och hon har inte lagt en kommentar om stollis än…. orolig..

  Svara

   Hon inväntar att alla ska ha poppat sina popcorn färdigt ju!

   Svara

   👋👋

   Svara

    ❤️🎉

    Svara

  Det mesta som Isabella filmar live inklusive reklaminlägg upplever jag som fruktansvärt pinsamt, stelt och ansträngt. Nog för att hon skriver grammatiskt knepiga inlägg ofta så tror jag i alla fall att det är bäst att hon håller sig till bloggformatet. Känns också som att barnen riskerar att bli mer exponerade. Tyvärr verkar dottern mer och mer involveras i hennes storys och på bloggen.

  Svara

   Barnen behöver ju inte vara med och blogga kan hon fortfarande göra, uppfattar det inte som att bloggen ska ersättas med det utan ett komplement bara, både ock alltså och det är väl inte fel. Är hon smart så kör hon med Youtube också, många kommer titta, vore väldigt dumt av henne att låta bli.

   Svara

   Fast du är ju negativ till allt, negativ till IL, så klart att du säger nej och tycker hon ska hålla sig bara till blogg nu. Barnen behöver ju inte vara med men kanske vill gärna dottern det lite, dock tror jag inte att du egentligen bekymrar dig och bryr dig om hennes barn utan är mer bekymrad att hon ska tjäna på det. Du verkar ju ha ett väldigt intresse i Isabella så nog skulle du titta i alla fall.

   Svara

  Du har nog rätt i sak, alla skriver att de aldrig skulle lyssna hennes podd eller läsa bloggen, det märkliga är att de vet precis allt som sägs i podden och skrivs i bloggen-

  Svara

  Maggan Graaf hyllar sitt ex Magnus i senaste blogginlägget. Är det Filip hon menar som snackar skit om henne inför barnen?

  Svara

   Tror inte det, inte nyttigt för Maggan att umgås för mycket med Mona, bitterhet är smittsamt-

   Svara

   Hon skrev för ett par månader sen att Filip svikit henne i dubbel bemärkelse

   Svara

   Måste hon mena det bara för att hon hyllar att Magnus inte gör det? 🙄🤔

   Svara

  Lol. Hon är så desperat.
  Och sen passar hon på att smälla till följarna lite ”ni är 30-50 år”. Haha i know her, så genomskinlig

  Svara

   Ja, Bellas följare blev för några år sen betydligt äldre ganska snabbt.
   De var ungefär samtidigt som antalet följare i Umeå blev väldigt många.
   Följarna gick från att vara i 20-årsåldern till att bli 35-40 åriga kvinnor i karriären med barn, man och allt i ordning.
   Hade förmodligen med tilltänkta samarbeten och sponsorer att göra.
   Slut på reklam för tuggummi, hårsnoddar och läppglans.
   In med reklam för vuxna grejor med mervärde 🙂

   Svara

    Allt för att passa Bellas inlägg som vanligt!

    Svara

    Du har inte tänkt på att både hon själv och följarna blir äldre. Är ju mestadels personer i den åldern som följer bloggar nuförtiden.

    Svara

   Fast det är ju den åldersgruppen som följer henne. Bella är inte ”inne” bland ungdomarna, utan det är folk som växt upp med henne och som är i samma ålder eller äldre som fortsatt följa henne.

   Svara

    Nä jag vet att hon kanske inte har så många jätteunga följare, men jag vet också att det där är en typisk Bellagrej att skriva. Att få stoltsera med att hon minsann är yngst i den gruppen, och fansen gamla tanter!
    Inte första gången hon låter så.

    Som sagt, känner till alla hennes baktankar med de här inläggen

    Svara

     Dina baktankar är lätt att se h. Hur smäller hon till följarna? Hur och vad är genomskinligt? Är inget fel med att hon konstaterar att de flesta följarna är 30-50 år, inget fel med det och hon säger inget om tanter det är det du som gör och det är du som är genomskinlig h.

     Svara

   Hur gamla tror du att hennes målgrupp är?

   Svara

    Tror det är väldigt blandat, både yngre och äldre! Men vem f-n pallar med henne efter ca 10 års lögner och raljerande, inte gjorde jag det iaf.
    Så lite nytt blod har hon nog fått in där också.

    Svara

     Tror inte att de yngre följarna är intresserade av Bella faktiskt. De vill nog ha lite mer Bianca i sitt flöde.

     Svara

      Men även äldre kolla väl yt-vloggar jag menar Gynning gör yt, Ida Warg, Annie Lööf, Mona m.fl. Inte bara ungdomar som kollar utan även många äldre. Alla som läser hennes blogg lär ju kolla, och många härifrån.

      Svara

   Berätta mer om de falska uppgifterna på hennes sajt.

   Svara

   Tror inte att någon under 30 år följer henne, hon och hennes stil tilltalar inte de yngre, de vet inte ens vem personen i fråga är.

   Svara

   Är man tant så är man.

   Svara

  Skulle hon spela in och redigera själv?
  Förra gången Bella var på YT så var det ju proffs som skötte inspelning och efterproduktion.
  Ingen idé att bara lägga upp snuttar från mobilen.
  Då blir det bara som stories på Instagram staplade på varandra.
  Föga njutbart. YT kräver betydligt mer jobb än en blogg.

  Svara

   Nejdå alla vill inte ha proffsigt redigerat med effekter utan en del vill ha det lite enkelt med snuttar från mobilen bara det blir mer äkta och kan vara kul och trevligt, så det behöver inte vara så avancerat, hon kan göra det själv eller ta hjälp om hon vill det.

   Svara

  Någon som sett klippet som Paula skriver om på sin blogg där Hugo skulle ha knuffat omkull henne och sparkat på henne? Hur illa var det? Låter ju inte så skojigt om man säger så

  Svara

   Nej men jag vart väldigt nyfiken och fundersam efter att läst hennes inlägg och kommentarerna kring det. Var det en story? Följer inte henne…

   Svara

  Skulle aldrig falla mig in att kolla på IL. Pinsam och patetisk.

  Svara

  Verkar ointressant. Vad skulle hennes videos ens handla om? Bloggen går redan på tomgång ju. Hon handlar, klär om, tipsar om någon hårprodukt, leker med barnen… Vore om möjligt ännu tristare i videoformat.

  Svara

   Men du verkar ju läsa iaf så du skulle säkert titta också. Vad ska en blog handla om annars tänker du? Går på tomgång? Trevligt att följa någons vardagsliv tycker jag och ser gärna kläder både i rörligt format och i bild, men videos är roligare förstås så hoppas det blir av. Hennes tidigare har haft mycket tittare iaf, antal prenumeranter är inte det viktiga utan hur många som tittar.

   Svara

    Bäst att du bänkar dig redan nu! Du verkar mer än peppad!

    Svara

    Om man läser så är det ju inte för att det är intressant att följa hennes vardagsliv. Jag kollar av samma anledning som jag kollar på Anna Books insta.

    Svara

    Njae, läser och läser gör jag knappast. Gick in där för 2-3 dagar sedan och läste några inlägg, innan dess har jag inte varit inne på bloggen på över en månad. Som sagt, hon fångar inte riktigt mitt intresse. Men om du tycker den är så underhållande så blir säkert en YT-kanal skoj för dig.

    Svara

  Nej. Alltså ”nej” som i ”Nej, jag hade inte tittat. Precis som jag inte läser hennes blogg som hon tydligen har kvar eller lyssnar på den podd hon startade med sin vän för ett tag sedan (om den inte är nedlagd, jag har förstått att det inte riktigt blev någon succé?).

  Hon är meningslös eftersom allt hon säger kan vara lögn lika väl som sanning – och dessutom har hon en röst som skär genom märg och ben och ett skratt som låter vansinnigt, åtminstone för något år sedan, när jag såg någon intervjusnutt med henne. Hon hade någon slags serie om sig själv som verkade helt rubbad och där hon låg på divaner och var ”deprimerad” samt åkte runt i taxibilar och talade svengelska. Calle Schulman gjorde en parodi på det där minns jag. Men ännu mer minns jag alltså hennes röst och skratt. Jag skulle bli sinnessjuk om jag tvingade leva med den i vardagen, kan jag säga!

  Svara

   This is my FLIP SIDE
   Finns på YT.
   Fyra avsnitt.

   Svara

   Meningslös…för att DU inte tittar/följer/lyssnar? Förlåt, men vi är många som gillar henne. Så är det bara 😁 Tur vi alla är olika.

   Svara

    Nja, tror inte att ni är så många som gillar henne faktiskt. Tror ni är många som följer henne, men skulle tro att många gör det av samma anledning som man inte kan kolla bort när man åker förbi en olycksplats.

    Svara

     Vad vidrig du är.

     Svara

      Du verkar inte bättre

      Svara

   Så elak kommentar som bara syftar till att kränka, sorgligt att se, att så många gillat visar m o b b-klimatet här, tragiskt. Deras podd blev ju faktiskt något av en succé i början i alla fall. Nu tror jag ju att du läser hennes blogg slaviskt och lyssnar på podden och att du följer hennes insta och varje steg hon tar, och säkerligen skulle du titta på hennes videos också. Tycker hennes röst är behaglig.

   Svara

    Det går dock att mixtra med gilla, vissa kan tydligen gilla sin egen kommentar många ggr och de som sköter sidan kan fixa så det blir många gilla på en kommentar osv så det är inget man ska ta för sanning och inget att gå efter.

    Svara

    Och där hade vi det igen – de här fantasifulla idéerna om att någon ”nog läser ändå” och så vidare. Det är som att det liksom inte riktigt går in att inte alla följer dessa influencers. Men när jag ser såna här svar brukar jag svara tillbaka, för påståendena är så löjliga.

    Alltså: nä, jag läser inte Blondbella-blogg och följer henne inte över huvud taget. Samma sak med alla andra influencers – jag läser om dem här Bloggbevakning, inte mer.

    Det finns faktiskt människor här i världen som inte ljuger, ser du. 🙂

    Svara

  NEJ NEJ NEJ låt oss slippa spektaklet .
  Det blir bara pinsamt

  Svara

  😂😂😂

  Svara

  Men vad har du att säga om de falska uppgifterna som din lika falska idol har på sin hemsida? Varför ändrar hon inte? Kom inte och säg att hon inte har lösenordet.

  Svara

   Gud vad ni lägger energi på att övertyga EN person om det alla andra redan är överens om.

   Svara

    Jag tycker det är ganska kul!

    Svara

  Ja kör på bara, så kan vi snart se dig köra i diket med ännu ett projekt. Alltid kul med litet underhållning.

  Svara

  Men Isabella Löwengrip, du kan ju be Anna Book lära dig hur man gör ett cookalong-event. Kan bara bli en stor succé!

  Svara

   Hur många skulle betala för att se dig laga mat?

   Svara

    Är anonym känd på något vis? Annars är det en konstig jämförelse.

    Svara

    Du ser mig i teve i alla fall en eller två gånger i veckan …

    Svara

     Nä, kollar aldrig på tv.

     Svara

    vad har det med saken att göra?

    Svara

   Hur många betalade?

   Svara

    en del säger 4, andra 14. Anna själv är knäpptyst.

    Svara

  Älskar youtube, enligt mig bästa plattformen eftersom precis allt finns där. Men för Bella tror jag det skulle faila. Ska motivera varför mer än att jag inte gillar henne.

  Jag tycker för det första inte att hon ”går igenom rutan” vilket krävs i videoformat. Hur hon beter sig framför kameran på insta, i intervjuer osv funkar inte för mig. Kroppsspråket samt rösten känns tillgjord. Även om jag inte visste om hennes lögner så skulle det göra att jag inte litar på henne = ointressant i vlogg sammanhang där man vill se personlighet. (Även om den är oäkta, fake it til you make it.).

  Sen känns det som att de som lyckas på youtube antingen har en nisch, som beauty gurus, eller visar saker rakt av som det är. (Bianca tex pillar t.o.m i näsan och väljer att ha kvar det i videon. Medans jag har sjukt svårt att se Bella ens gå på ett normalt sett utan att tillgjort blinka, skratta, hålla på med håret i en video.).

  Och eftersom Bellas trovärdighet är så låg skulle jag inte lita på henne vilket format hon än väljer. Personlig? Skulle inte kännas äkta om hon så talade sanning 100% av tiden. Någon nisch? Skulle bara tro att hon vill sälja saker, även om det inte skulle ligga samarbeten bakom.
  Jag skulle inte ens lita på att ett tips är osponsrat om hon så rekommenderar att använda salt i pastavatten.

  På youtube är det sjukt viktigt att fånga folks intresse för att de ska stanna. Ingen kollar på en 15-30min lång video gång på gång av misstag eller utan intresse för personen.

  Svara

   jag skulle absolut inte aktivt leta upp bellas youtube. Hon har aldrig intresserat mig, inte ens under lapp-gate.

   Men svarar bara på din sista mening om att ingen råkar titta på en video av misstag. Jag gör det haha. Slår ofta på en video på youtube sen pysslar jag på hemma och någon timme senare inser jag att jag har gått från ett ämne till ett helt annat under den tiden. Även när jag somnar till någon video på kvällen så rullar det vidare under natten. Men nej, de flesta är nog medvetna om vad de tittar på, men jag har helt klart gett små siffror till videos/youtubers jag inte alls är intresserad av.

   Svara

  Läsarna inne hos IL verkar negativa. Mest hjärntrötta småbarnsmorsor som ”inte har tid” att kolla YT för att ungen kräver varje vaken sekund…

  Svara

   Eller lite äldre som aldrig kollar YT öht.

   Svara

    Många 40-50 kollar YT.

    Svara

   Men de har tid att läsa och kommentera haha. De flesta, typ alla, skulle titta helt säkert.

   Svara

   De flesta verkar för i alla fall. Fler som var för det än emot det. Och här är inte alla ärliga det vet vi vid det här laget, går inte att lita på människor härinne.

   Svara

   Hon väljer vilka kommentarer hon släpper fram.

   Svara

  Fattar inte att anyfin köpt inlägg hos henne. Verkar vara ett ruttet bolag

  Svara

   Bella är rutten?

   Svara

  Är inte ts, men jag läser Bellas blogg då och då, några gånger i månaden. Jag tycker att hon gör sig bra i skrift faktiskt. Även om jag vet om att allt hon skriver kan vara lögn så skriver hon för det mesta ändå bra. I intervjuer, videos och tv program AVSKYR jag henne. Tycker hon beter sig jätte cringe framför kameror. Det är helt enkelt inte hennes grej för hon kan inte vara naturlig i videoformat.

  Svara

   Svårt att ljuga oavbrutet utan att det syns liksom.

   Svara

  Hur vet du att de flesta är mellan 35-50? Gör du hennes målgruppsanalyser? Då har jag flera frågor till dig.
  Var bor hennes följare storstad, småstad eller landsbygd. Socioekonomisk status? Ensamstående, gifta eller sambo? Med eller utan barn? Huvudsakliga intressen?

  Svara

   Fast det där är ju ifrån Bellas egna inlägg. Kallar du Bella för lögnare?

   Svara

    😂

    Svara

  Fast det var väl mest vi tonåringar/början av 20 som läste då det begav sig? Och vad jag vet har vi bara hunnit fylla 30

  Svara

   startade väl bloggen 2005. var man i början av sina 20 då så är man ju närmare 40 nu.

   Svara

    sen tror jag att det har tillkommit äldre läsare under åren. kan tänka mig att när hon började var många läsare i hennes egen ålder, dvs tonåringar. Men när hon bloggat ett tag, släppt någon bok och blev ”entreprenör” så hängde en äldre skara på. Jag tror att få av hennes läsare idag är ungdomar.

    Svara

     Jag hamnade av någon anledning på bloggen då vi fick barn med en veckas mellanrum (Gillis) och jag är 44.

     Svara

  Hon har aldrig gått, och kommer aldrig, gå genom rutan.

  Svara

   Fast jo hon går ju faktiskt genom rutan, hon har ju en viss utstrålning så genom rutan går hon och det finns ju en anledning att tidningar skriver om henne så ofta och att hon får gästa diverse tv-program. Så det vore smart av henne att göra Yt igen.

   Svara

    Håller med om att hon går igenom rutan, men på vilket sätt? Tycket hon är helkonstig live.

    Svara

     Men då kommer väl många att titta då, som på den där flip side som jättemånga tittade på. Hennes avsnitt sågs av fler än alla de andras ihop tror jag. Hennes klipp på insta brukar ha många tittningar också.

     Svara

      Svara

    Hon går genom rutan för att hon är så stel och falsk.

    Minns någon när hennes stylist tog över hennes IG stories några år sedan för en dag? Skillnaden var som dag och natt trots att stylisten gjorde reklam för samma grejer som Bella. Istället för att vara stel och konstig som Bella framstod hennes stylist som rolig och naturlig.

    Svara

  Jag hade kollat! Jag gillar Youtube bättre än bloggar, och tror att det hade varit kul att se henne ur det perspektivet. Sen om hon ljuger eller inte – jaha. Tar inte allt hon säger på allvar, precis som Therese L, Bianca och alla andra.

  Jag har följt henne😄

  Svara

  Nej jag skulle inte titta. Jag tittar ändå en hel del på YT, men inte på den typen av YT som IL skulle bli. För jag har väldigt svårt för vloggar och youtube kanaler utan specifika teman. Exempelvis; är jag sugen på att titta på inredning idag så tittar jag på en youtuber som håller på med inredning. Att bara följa IL liv utan röd tråd eller tema? Nej tack. Kanske bör tillägga att det inte är specifikt för IL utan jag följer inga youtubers som bara vloggar om sina liv.

  Svara

  Och för den som är intresserad kommer IL medverka i Efter Nio ikväll, kl 21:00 finsk tid.

  Svara

   Hahahaha fan trodde Finland gick på svensk tid. Där ser man.

   Svara

   Finns att titta på här:
   https://arenan.yle.fi/1-50642488
   Hon medverkar ca 13 min in i programmet.

   Svara

   Antar att hon pratar om sin krasch och ska lura i finnarna att hon är en ny människa nu. Att hon ens får vara med.

   Svara

    Ja, hon pratade om sin krasch, psyket med ECT- behandlingar, minnesförlusten då hon sålde bolaget, om siffrorna som inte stämde…om Paul och om 2020 då hon varit sjukskriven och om att hon trodde karriären var livets viktigaste men att hon nu förstått att det är familjen. Att orsaken till det var uppväxten då hon fick klara sig själv, flyttade hemifrån som 14, började jobba hårt från 16. Sist men inte minst om boken. Som hon dock inte beskrev som skönlitterär utan den skulle handla om vad som fanns under ytan. Vad som hände bakom fasaden. Lite om barndomen också. Hon var hårt sminkad, brett målade ögonbryn, tjocka, svarta. Men de tog bort fokus från den stela Isabella. Blicken drogs till dem. Annars svarade hon mekaniskt, inövat. Det var typ ordagrant som från Skavlan.

    Svara

     Men inget om allt resande?

     Svara

     Har inte alls samma uppfattning som du, märkligt, såg vi samma klipp? Du verkar ha missat att man inte behövde vara finsk för att se det förresten, gick utmärkt att se som hel svenne.

     Svara

      Vad har jag missat på? Nyfiken på vad du anser annorlunda.
      Självklart vet jag att svennar kan kolla detta lika väl som finnar. Talkshowen är dock finlandssvensk. Vi har ju ca 300.000 pers i Finland med svenska som modersmål, s.k. finlandssvenskar. Det vet många svenskar inget om. Vi har samhällen där svenskan dominerar och man klarar sig på svenska i butiker, banker, inom sjukvård, skolorna är svenskspråkiga etc..

      Svara

  Såg på LinkedIn att Oddan rekryterade Bellas nya säljare. Han får ändå vara med på ett hörn i hennes business, exkexet.

  Svara

   Stackarn!

   Svara

   Hon fick det att låta som om hon hade anlitat en stor välkänd firma! Kan hon inte ge Odd kred? Billigt fick hon hjälpen gratis?

   Svara

    en rekryteringfirma skrev hon dock och där kan ju Odd arbeta då. Inget konstigare än så men här ska det alltid överdrivas och förvrängas precis det som ni anklagar IL för att göra. Får hon skriva om Odd förresten, hade hon gjort det så hade det väl blivit liv i luckan och diverse klagomål.

    Svara

  Såg Linn Alhborgs senaste video på YT, mukbang. Någon mer som sett den och också reagerat på att hon är olik sig? Kan fasen inte sätta fingret på VAD det är, men hon är inte sig lik. Alltså typ har hon gjort näsan??
  Fin förr, lika fin nu. Såklart.

  Svara

  asså rent objektivt tror jag ändå de skulle flyga? folk har ju obvs ett fortsatt intresse av henne, alla inlägg får mkt kommentarer och även om vissa är ”i don’t care she’s passé” så är det ju ff en reaktion. man är ju ändå fascinerad av henne som person, vem är isabella löwengrip liksom..? så jag tror absolut folk tyckt det vore kul att följa henne i vardagen, iaf till en början sen beror de ju på hur hon levererar.

  Svara

   Ingen följer henne men alla vet precis vad hon lagt ut och inte, vad som är i storys, vad hon säger i alla intervjuer, var hon var när och med vem osv. Uppenbarligen är hon intressant för många.

   Hur många här skulle klara en totalt Bella-fri vecka?

   Svara

    ellerhur? jag kollar inte alls på youtube och läser inte hennes blogg, men är ändå fascinerad av henne som person så jag skulle säkert själv börja kolla om hon startade en kanal

    Svara

    Majoriteten skulle klara av det galant.

    Svara

     Majoriteten av de som kommenterar här inne? Jag tvivlar.. hon nämns ju alltid under inlägg som inte har minsta lilla med henne att göra, ”skriv om hur dottern syns i halvprofil”, ”nu har inte bella skrivit om sin resa på 3 timmar” osv..

     Svara

  Tycker hon ska fortsätta med sin Tik Tok det är enda gången jag följt henne dock för att hon helt missade vad det går ut på😁

  Svara

   Vad har hon för sig där då? 😛

   Svara

    Hon la väl ut 80 gamla klipp från när hon flyger privatget, minglar i NY, talar på scen. Hon vill eg bara tillbaka.

    Svara

  Vet någon vem My Martens företag står på?

  Svara

   Hon och troligen hennes mamma sitter i alla fall i styrelsen.

   Svara

  Varför måste du ha en omröstning om detta? Var dock väntat. Är du så beroende av Bella el bara besatt? Du fortsätter skriva om henne trots att många skriver här att hon är ointressant och de önskar färre inlägg om IL , märkligt. Blir ju konstigt också att fråga när du ändå tar bort, du har ju tagit bort ett antal kommentarer som var positiva och skrev Ja det borde IL ha – blir ju missvisande.

  Svara

   Ja ja…

   Svara

   Ja

   Svara

    Vem?

    Svara

  Hon kanske skulle testa Only Fans för att liva upp sin image lite? Paow har nog tips.

  Svara

  Bella är ju gräslig framför kameran! Stel och väldigt onaturlig med ett galet skratt.

  Svara

  Hon nämnde ju nåt nyligen om att tv-förlag ville filma henne. Youtube var det hon menade alltså😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Svara

   Nej det handlade om tv-dokumentär. Detta är en annan tanke, en annan sak alltså.

   Svara

  Hon nämnde ju nåt nyligen om att tv-förlag ville filma henne. Youtube var det hon menade alltså😂

  Svara

   😅

   Svara

  Se på någon så falsk som I L skulle jag inte göra.

  Svara

  Hade tittat, av samma anledning som jag läser hennes blogg, kan inte titta bort – likt en trafikolycka

  Svara

   Du kunde bara inte låta bli att kommentera något drygt va?

   Svara

    Och du kunde inte låta bli att svara på kommentaren.

    Svara

     som att det bara är jag som ofiltrerat häver ut mig precis alla åsikter jag har här inne

     Svara

    Många läser hennes blogg just för att Bella är så konstig, falsk och desperat. Tyvärr för din del eftersom du tar åt dig i Bellas vägnar…

    Svara

  Det jag reagerade på
  mest var att hon skrev att ”hon får så många frågor ifall hon inte kan starta en youtube-kanal”.. och i samma mening skriver hon att hon inte tror att hennes målgrupp kollar på youtube?
  Ehh ok? Vilka är då dessa många människor som ställer ”så många frågor”
  Krydda gillar hon..

  Svara

   Flera har frågat om yuotube på hennes blogg, i kommentarer, men hon ville väl kolla intresset i stort och sin målgrupp i stort, är väl inget konstigt. Hon tror väl kanske att det inte är såå många som skulle titta även fast det är flera som efterfrågat det så därför ville hon kolla och fråga gissar jag. Lustigt hur ni lyckas vända allt till fel och håna. Det kryddas på rätt bra här också annars.

   Svara

    Ingen skulle kolla på skiten

    Svara

     bäst du försöker övertyga om det, kämpa på. Du är livrädd att hon ska börja med yt och tjäna pengar på det haha.

     Svara

    Om någon frågat på hennes blogg så är det hon själv som skrivit kommentaren.

    Svara

     Nej är flera som frågat och föreslagit det har man sett. Lägg ner med dig bara din fjant. J-kla dåre!

     Svara

  Varför starta youtube när hon sa att hon skulle bli mer privat och inte visa upp sitt nuvarande hus med mera…

  Svara

   Det är ju inget hon sagt nu och det betyder ju inte att hon måste filma en housetour och visa upp sitt hus (fast hoppas för det är kul att se) hon kan starta youtube ändå. Hon bloggar ju ändå så, då är det ingen större skillnad. Bianca skulle ju bli mer privat och slutade därför podda men var ändå väldigt aktiv på youtube.

   Svara

   Det kan hon ju göra ändå betyder inte att hon måste visa upp sitt hus, hon måste inte göra housetour för det och det är ju inget hon sagt just nu. Bianca skulle ju blir mer privat och slutade därför med pod men fortsatte på youtube.

   Svara

   Det kan hon ju göra ändå, inget hon sagt nu ju och hon behöver inte visa upp hela sitt hus för det. Bijanca skulle bli mer pirvat sa hon och slutade därför att podda men fortsatte ändå med YT.

   Svara

  Det enda som kan rädda Bella kvar i rampljuset nu är en graviditet så att hon kan lägga ut förlossningen på bloggen, bli en mammainfluencer och få massor av gratis bebisprylar. Dock verkar inte den tilltänkte fadern särskilt ivrig…

  Svara

   Igår kunde man läsa precis det motsatta i det här kommentarsfältet

   Svara

   Vilken tur för dig att den tilltänkta inte verkar ivrig då för det verkar ju jobbigt för dig det där. Bella verkar inte behöva något specifikt för att räddas kvar i rampljuset, hon är kvar där ändå behövs inte mycket. Hon verkar inte glömmas bort direkt hörru.

   Svara

    Här sitter du mitt i natten och försvarar henne. Får du betalt?

    Svara

  Nej. Om man bortser vad man personligen tycker om Bella och huruvida man gillar henne eller inte – så tror jag att Youtube måste vara en helhjärtad satsning för att det ska flyga. Kanske att YT behöver vara ens främsta plattform för innehåll, och så är de andra stöttande. Annars tror jag att man ledsnar, både som tittare och skapare. Finns såklart undantag! Men generellt tror jag det är nyckeln för att lyckas på YT.

  De jag följer och har följt länge har haft just YT som bas, det är där de lägger krutet och tiden på att skapa videos och så är deras Twitter/Instagram kompletterande plattformar med lite vardagligare/snabbare innehåll. Det märks i deras videos och jag riktigt väntar på nästa. Då har man lyckats, tycker jag!

  Svara

  Det beror helt på vad hon hade tänkt lägga upp för material. Youtube är grymt bra, men jag tänker inte titta på någon form av livepodd med henne eller liknande. Det är inte intressant. Hennes tidigare Youtubekanal var bra, den kostade förmodligen bara för mycket för att köra vidare. Om hon tänker köra snack rätt in i kameran, som på hennes Instagram Live är jag också helt ointresserad. Smygtjuvkik in i hennes värld, miljöer och lite faktisk handling i inslagen vore dock intressant.

  Svara

  Nej, skulle inte kolla. Men jag är inte mycket för youtubers / vloggar / dylikt. Följer bara Bailey Sarian och leap frog studios

  Svara

  Jag tycker hon kunde ge sig i Members Only-branschen…. många gillar bystiga damer.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.