Bloggbevakning fluns-trendspanar

Smått fyrkantiga skor med inbyggd AC i grälla färger för endast 7200 kr är vad mitt trendöga spanat fram på Instagram.
Nu är visserligen Image Group taggade i tre av fyra bilder så vi vet att skorna bara är lånade för att ta just dessa bilder, vilket betyder att det faktiskt skulle kunna vara samma gröna par skor på alla bilderna.
En i taget har de fått låna skorna för att snabbt ta sina bilder för att sedan lämna tillbaka dem så att nästa influecner kan göra samma sak.
Den enda som inte taggat Image Group är Nicole Falciani och hennes skor har en annan färg än de andra tre, så ska vi gissa på att hon faktiskt köpt sina skor själv?

Bild på Bottega Venetaskor i tre färger för 720 euro

Om du missat turerna med Image Group Official och hur influencers lånar designerprylar för att posera med som sina egna för att få ett lite mer raffinerat content – klicka HÄR och HÄR.

 

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ska man inte stanna hemma och isolera sig om man kommit utomlands ifrån till Sverige? Nu firar flunsorna att Moa Mattson kommit hem från marbella och går ut på restaurang?

      Haha man baxnar

      Svenska medborgare, personer bosatta i Sverige samt personer under 18 år är undantagna från testkravet. Folkhälsomyndigheten rekommenderar dock att alla personer som reser in i Sverige, oavsett medborgarskap, bör testa sig vid inresa och undvika kontakter i sju dagar.
      Man bryter alltså inte mot någon bestämmelse om man som svensk medborgare struntar i att testa sig och kör på som ”vanligt” efter hemkomsten. Det är naturligtvis dumt men inte straffbart.

        Nej jag vet, det mesta är ju frivilligt i Sverige. Men följs det inte får det ju ingen verkan tyvärr.

        Ett svin är fortfarande ett svin

        Men våra svenska rekommendationer är ju inte bara rekommendationer. Vi ska följa dem. Annars bevisar vi att vi också är ett land där poliser måste gå på gator och gripa folk och militärer ska bevaka utfarten från en stad. Vill vi ha det så? Knappast.

      Firar de inte Molly Rustas?
      Eller är det två olika firanden som pågår ute på Strandvägen?

        Oj förlåt! Skrev fel, känns som att alla dom där i den klicken heter samma sak xD

      Ja det går verkligen bra för Sverige och svenskarna ser det ut som?

    Widow

      Haha du kan ta bort den kommentaren, råkade slinta lite på tangentbordet?

      Varför försöker hjärnan alltid få allt att vara logiskt? När jag läste widow så var min hjärna snabb som fan med att Personen skrev nog widow för alla män till kvinnor med sådana skor dör, för att skorna är så fula. Allt det tänkte jag inom loppet av en halv sekund tills jag läste att personen skrivit fel. Ba why

      Hmm… byt lösenord? ?

    Hahaha….! Kajsa Anka-skor. Det vill man ju synas i. Eller inte.

      Tycker det ser ut som stekspadar….

      Och det mest bisarra – att dessa skitfula skor kostar sjutusen spänn.

    Tycker att dom är gräsligt fula.

      Tycker att dom är gräsligt dyra.

      De kommer från imagegroup men de har slutat tagga dem för att slippa komma med i inlägg här haha

    Fy fan vag fult! ?

    Bottega Veneta gör jordens fulaste skor. Har fortfarande mardrömmar om de där fyrkantiga spadarna med en quiltad filt upptill som en massa klonade flunsor hade för ett tag sedan.

      Haha, ja sååå fula! ?

    Isabella fortsätter med smygreklamen?

      Du menar resan till Åre?
      Ja, det verkar som hela resan är spons och reklam.
      Hon gör massor med reklam för hotell, krog och aktiviteter.
      Inte ett ord om att det är ett samarbete.

        Samma sak när hon var i Båstad på Skansen Spa. Taggade hej vilt men inte en reklammärkning i sikte. Och Skansen Spa repostade glatt alla hennes stories utan någon reklammärkning. Vi klagar på influencers men företagen är fan i mig lika falska.

          Ja, de är definitivt i maskopi med varandra.
          Varken företagen eller de influencers de samarbetar med har något intresse av att det hela framstår som köpt reklam. Nej, det ska verka vara genuina och personliga rekommendationer till följarna.

            Jag tror inte att det är spons utan spons-jakt för framtiden snarare. Hon verkar ha den strategin att göra gratis-reklam för bolag som hon vill ska kontakta henne.

              Genialt. Visa folk att de ska ut och resa! Också vart de ska.
              Gärna alla samtidigt. Kanske enda sättet att decimera dumheten?

              Bella taggar tre företag under dagens utflykt med våfflor i Åre. Klart att det är reklam och att hon och Pålle inte betalar en krona.

      Jag fick nog när en släkting gick bort i det här förbannade viruset i veckan. Så fruktansvärt orättvist och hemskt. Jag har skrivit till Bonnier-koncernen (det var fasen inte lätt att hitta en mailadress!) och frågat hur de ställer sig till det innehåll deras bloggare skyltar med. Den stora mediemogulen borde om någon visa gott omdöme och skapa en policy hos sina användare. Oavsett vad de gör kan de fan låta bli att skylta med eländigs exempel. Åt fanders med varenda jävel som skiter i restriktionerna! Lägg er två minuter och andas genom ett sugrör. Ett smalt sugeör. Gärna med ett par tegelstenar på bröstkorgen. Sen kan ni fundera på hur många timmar ni vill ha det så. Gonatt!

        Det är demokratins pris, att ett koppel av egoister med penningsjuka och utan att ha det minsta lilla empati, respekt eller omsorg för någon annan än sitt eget ego. Svansen följer med i trandansen utan att reflektera över att man kan ha en egen tanke. Yttrandefrihet till varje pris.

          Jag är för yttrandefrihet. Därmed inte sagt att man ska kunna skylta med att man skiter i restriktionerna. Det finns inget system som delar ut straff för sånt. Tyvärr. Skulle väl svida mer då tänker jag. Jag vill verkligen inte att Sverige ska bli någon militärstat, men vissa gånger önskar jag att det gick att sätta åt de puckon som inte ens försöker göra rätt.

    Bra grej att låna ut grejer sådär, sen lämna tillbaka direkt och till nästa. Vore ännu bättre att vara ärlig med att grejerna bara är lånade och att man inte ämnar köpa eller används dem fler gånger. Kunde ju göra samma till de kunder som kanske bara vill testa eller använda en gång, att för ett billigt pris få låna/hyra onödiga grejer som man bara vill testa. Mer miljövänligt och billigare.

      Man kan hyra/leasa märkeskläder och väskor redan!

      Det här är ju reklam. Så här fungerar det när tidningarna gör reklam också.
      Dom lånar upp alla saker.

    Är dom gjorda av en gammal flugsmälla? Lovar att för 7k kan jag göra bra mycket snyggare skor, om nån är intresserad.

      Jag gör dem för bara 6K! Välj mig!

      Hehe, jag får lite nätkasse-känsla av dem, men ja, flugsmälla fungerar definitivt också. Om de är gjorda av gamla flugsmällare så är det ju toppen, återbruk liksom.

    Alltså de är så fula? Först tänkte jag att det kanske bara var vinkeln och att jag är elak men kom sedan på att de måste ha postat bilder på skorna när skorna är som absolut snyggast. Och de är jättefula när de är som finast. Plus det sjuka med att de kostar över 7000 kr och alla influencers kommer på samtidigt att de vill bära såna skor, bara det väcker aversion.

      Undrar hur många som hade tyckt de var *sååååååå snygga* om de såldes för 249kr på Skopunkten?

        Eller för 99:- på Coop…..

    Kostar mer än hela min garderob.

      Imponerande att ha en så billig garderob!

      Håller med ovan, imponerande. Hur har du lyckats få en hel gaderob för under 7 lax? ? Bara hyllan med mina jeans och byxor övergår det.

        Du kan få en väldigt stor garderob på IKEA under 5000kr.

        Har 3 jeans, kanske 10 tshirts och underkläder, 3 tröjor. Kommer upp till 6400 typ, men nu är de flesta kläderna gamla presenter så det enda jag köpt är mina skor typ 🙂

    Varför används klack överhuvudtaget. Tycker det ser jätteobekvämt ut, och att man kan stuka foten vid minsta felsteg.

      Älskar klackar! Jag känner mig sexig och elegant i det. ?‍♀️

      Klackar tillkom för att foten är mer stabil i stigbygeln då den inte kan kasa för långt fram. Därför har vi klackar. En rent militär attiralj alltså.

    Jag beställer ett par av dej. Men ska vara svarta och runda i formen ej fyrkantiga. Tack!

    Bella är i fjällen och förlustar sig, går på restaurang mm
    Läste att 4 personer som varit i Åre hade den sydafrikanska varianten av covid.
    Jorå så atte, det går bra nu! ?

      Står på Flashback. Var ingen ”riktig” influencer precis

    Vem är ens hon Ekelund? Enligt Instagram har hon väldigt ”fantasifulla outfits” och det luktar lån ganska så lång väg.

      Rik familj!

      Inga lån där inte. Hon kommer från en nyrik bakgrund, familjen har blivit förmögna på plastmattor.

    Ok har inte med inlägget att göra (fula skor för övrigt, fast härliga färger), men hoppas att du Camilla fortsätter att granska Patrik Sjöberg.

    Förutom att han och hans imbecilla svans är allmänt obehaglig är tydligen hans s.k. företag ett skämt. F-skatten är tydligen avregistrerad och tillgångarna undermåliga.

    Ingen organisation vill heller ta emot deras pengar, så vad är planen? Vad ska han konkret göra för barnen mer än att stå och spänna sig med andra muskler framför kameran? Det är det ingen som förstår.

    Den där konstnären som han vägrade respektera har nu polisanmält honom. Någon kuf i hans kommentarsfält hotar med att söka upp henne där hon bor, eller när hon minst anar det i son ateljé. Fräscht!

      Han kan alltid köpa saker och skicka till fattiga barn i andra länder där de skiter i västvärldens ilandsproblem. Då kommer även barn gynnas istället för direktörers lön.

      Han sprider medvetenhet.

      Älskar instgrammaren/komikern som tagit fram ”Krama din lokala höjdhoppare”-merch ?

        Ganska löjligt egentligen. Väldigt svårt att lyfta någon som försöker göra något bra, men vid minsta snedsteg ska alla vara med och hacka. Då orkar man minsann göra merch, skriva långa inlägg och debattera.

        Ja mobbing är så fräscht beteende.

          Tycker det är jättebra! Uppmana till kärlek – de pengarna kommer han få skänka ?

      Om han veeeerkligen bryr sig om barnen så kan de bara donera pengarna anonymt. Men då blir han såklart utan lite likes på instagram, så det passar väl inte. Blir ju inte rätt att hjälpa barn utan att kunna skryta om det menar jag.

    Det här extremfula skorna ser ut som återanvändningsbara fruktpåsar med klack!

    Jag funderar på en annan sak gällande Bottega Veneta. Var väl väskor för några veckor sedan som visades upp…. Idag skrev Dasha på story att hon har ett presentkort på 10000 kr på Bottega Veneta som hon verkar vilja sälja. Känns ju som hon kanske gjort reklam för dem och fått kortet i utbyte? Känns annars väldigt random att man får ett så stor presentkort av något. och sedan vill man inte använda det. Om hon fått det i utbyte mot någon reklam så ger det ju inte heller så bra reklam för företaget att hon hellre får pengar än att köpa något där.

    Helt mina spekulationer men tycker det känns lite märkligt.

      Tipsa skatteverket vetja!

      Verkar som penningtvätt. Dasha har säkert fått presentkortet som ersättning för reklam och företaget vill inte betala ut pengarna direkt eftersom det då blir arbetsgivaravgift och skatt.
      Istället försöker nu Dasha casha in pengarna från en privatperson så det ska bli skattefritt. Det är i alla fall det intrycket man får utifrån av upplägget.

    Krönikör och skribent och social media expert utger sig hon sig i alla fall att vara enligt sin Linkin dessutom för melodifestivalen. Camillas alltså.

      Skulle vara som svar i förra inlägget. Sorry.

    Köp ett par nätkasssar och dra över på ett par sandaler. Klart!

    ..och tyvärr saboterar han för sig själv genom att sprida (mer) hat mot de som kritiserar honom när han kränker andra människor (oftast kvinnor).

    Hans agenda är att hämnas på ”vem som helst som kommer i min åsiktsväg” och inte att omsatta prat i handling.

    Påminner om såna där ”korgar” som vissa hamburgerställen serverar pommes i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.