Slut mellan Filip och Peg?

Enligt den här artikeln i Aftonbladet så är det slut mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht.

Nu kallar artisten och programledaren Ison Glasgow Peg Parnevik för Filip Lamprechts ex under en intervju med Filip Lamprecht i ”P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow”.
– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra? Det känns som att även om ni gör olika saker och olika världar blir det att man lägger ihop er på något sätt. Hur länge tror du att det kommer att vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen?, frågar han. // Aftonbladet

På detta svara Filip att han faktiskt inte vet.
Jag tror bara… jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är.

Jag har tidigare skrivit om hatet Peg fick ta emot under tiden som Filip deltog i Let’s Dance och hur hon tog en time out från Sociala Medier pga det. 
I slutet på maj medverkade Filip i ”Intimt med Martin Björk” där han sa att saker var bra mellan dem, men nu är det alltså slut mellan dem, om det Aftonbladet skriver och det som Ison säger i intervjun är sant – att Peg nu är Filips ex.

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror de kommer bli tillsammans igen, får lite Bianca och Philippe känsla av detta.

   Jag tror Filip är såå done.

    Hurdå done? Han verkar ju superfin och trevlig med karriären och hela livet framför sig- svårt se hur han skulle vara ”done.” För vem?

     Tror anonym menar done med förhållandet

    Philippe borde vara sååå done också. Men gäller ju promota sin resturang nu.

     Du massuppfittar begreppet.

      Kan inte sluta fnissa åt massuppfittar ?

    Så…filip är singel??

  Who cares, really?! ??‍♀️

  Bra för honom, tror Peg behöver jobba mer med sig själv innan hon ger sig in i något nytt. If you can’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?

   Amen!

   Är inte människor som älskar sig själva outhärdliga?

    Nej verkligen inte. Vi pratar väl om självkärlek och förståelse för vem man är (inte narcissism). En människa som inte tycker om sig själv kan inte älska nån annan på ett bra sätt. Obs- den här kommentaren har inget med Filip och Peg att göra, det är väl bara ett ungt par som gjort slut- inget konstigt med det.

     Snälla lägg ner pseudovetenskapen. Finns inget samband mellan att inte ”älska sig själv” och inte kunna älska andra människor. Det är tumblr-hypoteser. Människor är bra mycket mer nyanserade och komplicerade än att koka ner det till ”den som inte älskar sig själv kan inte älska andra”.
     Vi kan absolut ha viktiga, funktionella och ärliga relationer trots att vår utgångspunkt är att vi mår dåligt i oss själva.

    Bara de som måste tala om det för allt och alla…

     Älskar de verkligen sig själva eller är det bara en fasad?

   Varför byter du språk till engelska helt plötsligt?

    Det är ett säg från en amerikansk TV-serie så antagligen därför.

    Brown cow, stunning!

     Brun ko, fantastiskt.

      Swosh 🙂

       Swoosh, inte swosh.

        swish

    För att det är ett Ru Paul citat.

    RuPaul.

     PuRaul

   Men alltså varför ska folk ”alltid” hitta någon part som gick vinnande ur ett förhållande? Vi har väl ingen aning om hur dom har varit mot varandra? Riktigt oskönt att dra igång ett nationellt ”skönt för honom!” Oavsett vad som har hänt. Tänk om det var ni, och så gick alla runt och sa ”men GUD vad bra för Pelle att han slipper dras ner av henne”

    Håller så med! Folk vet fan ingenting om det så bara knip.

    Verkligen. Så jäkla trött att folk tar någons parti och snackar skit om en person. När dom överhuvudtaget inte kan ha någon aning om deras förhållande eller mående.

   Det känns som att Filip fick en rejäl knuff framåt i form av självrespekt o att han mognade under Lets Dance. Han tar plötsligt plats o känns mer mogen o glad vilket känns härligt att se.

    Hahaha
    Fast sån himla himla märklig slutsats att dra sålänge man inte står honom nära?

     Joråsatte?

    Tänk om det är att han tror att han är nåt plötsligt? Att han har blivit dryg, flörtig och självupptagen?

    Nu hände det som Peg troligtvis var rädd för. De har brutit upp och det är troligtvis pga vad programmet gav med sig.

     Va? Man bryter inte upp på en bra relation för att endera part är med i ett program på tv 4. Det är inte hela världen om det inte funkar (men man kan inte säga att ”TV 4 sabbade min relation.”)

      Jo man kan visst bryta upp en ”bra relation” för att man plötsligt får framgång.
      Framgång kan stiga en åt huvudet.
      Framgång kan göra att man plötsligt får uppmärksamhet som gör att man ändrar personlighet. Framgång kan leda till otrohet osv.

      Blir irriterad på att folk varit på Peg lite väl mkt. Det är knappast så att någon känner henne eller Filip.
      Men tjejer är jävligt bra på att trycka ner andra tjejer. Här hyllas Filip konstant utefter vad folk ”ser” på sociala medier. Vet ni inte om att sociala medier är till mångt och mycket lögn!!! Det visar inte sanningen, ibland t.o.m tvärtemot sanningen…?

       Då är inte relationen ”bra” om den har potential påverkas så mycket av ett tv program. Håller med dig om att ingen vet varför det tog slut mellan Peg och Filip så inget att spekulera i. Däremot inte alls konstigt att Peg kritiserats för sitt agerande under vad som skulle vara pojkvännens stund i rampljuset- inte hennes. Det är liksom ingen fara utan bara något hon måste lära sig av, hon är ju ung och har rätt att mogna som alla andra.

  Meh! Ingen som kommenterat ang ”like-knappen” än?! ? Wohooo, ”first”

   Tänkte men orkade inte…

  Mer intresserad av kin och albans separation som Anna så snällt outade.

   Men hon outade väl inte den? Den var redan ute. Jag kände till den redan. Inte för att jag minns vart jag läst om det men å andra sidan brukar jag inte reflektera över sådan.
   Men hon har inte avslöjat nån hemlighet iaf.

    Anna behövde inte skriva om det över huvud taget.

    Det var inte ute, media hade inte skrivit om det och de själva hade väl inte gått ut med det offentligt, media skrev ju om det först efter att Anna skrivit och pratat om det, det refererades ju till o med till vad Anna B skrivit.

    Det här bara spekulerats på olika forum om huruvida de separerat eller inte. De själva har inte gått ut med det offentligt. Media hänvisade till tookens inlägg när de skrev om det nu.

    Kin uttalade sig när Aftonbladet kontaktade henne och sa ungefär att hon ville ligga lågt med det offentligt med hänsyn till barnen.

     Ja tänk så kul för Anna att t o m Aftonblaskan skrev om att Anna hjälpt sin vän med bredband och tv-kanaler, så nöjd Anna måste ha blivit 😉

     Ah ja det kanske är så jag läst om det.

     Men jaja då är väl Anna stolt över att få basunera ut andras ”misslyckanden” så hennes liv kan få se lite bättre ut ?

      Med Anna som vän behöver man inga fiender, hon lägger gärna ut andras tillkortakommanden. ”Titta My har minsann hela frysen full med glass” var ett annat exempel. Tänk ett likadant scenario fast tvärtom, någon ”vän” till Booken som fotar deras godisgömmor eller spritförråd. Eller antyder att det skulle finnas en fnurra på tråden med ”Mi Amor” eller tänk ännu värre, outar att la segunda casa uthyrt till några helt okända! Ohohohoho…

       Hahaha ja och att lägga ut ”osmickrande” bilder på vänner är också en favorit.

       Ja gud så skönt att man inte har vänner som Anna. Tur hon inte har så många att plåga.

   Alltså, hur många är intresserade av att ett par medialt irrelevanta människor som närmar sig pensionsåldern separerar?

    Well.. mer intressant än att två 20åringar inte håller ihop längre.

    Kin, 47, närmar sig pensionsåldern ?

     Ha ha! Jag undrar om det är samma person, eller flera olika, som fäller världsfrånvända kommentarer om folks ålder. Med jämna mellanrum används 40+ som nedsättande epitet också. (En gissning från mig är att det är tänkt som pikar/knivhugg till bloggens författare … som såklart skiter fullständigt i det!)

     Det är lite som att höra min 5-åring spekulera om folks åldrar: ”Majas mamma är jättegammal, för hon skriver jättesnabbt på datorn. Och Janne är ännu gamlare, för han har grått hår som mormor. De kanske är lika gamla?”. Kompisens mamma är 34, pedagogen Janne svindlande 44. Och mormor 69.

      Haha ja, exakt så! De flesta i, säg, 40-års åldern är fullt medvetna och bekväma med att vara det. Sämsta förolämpningen med andra ord.

       Ja det är det som blir så komiskt. När man är fyrtio så bryr man sig inte ett jota och kommer liksom in i en riktigt skön fas i livet.

      Är Camilla 40+???

      Har alltid tänkt att hon är 30-32 typ..

    I alla fall dr Alban är medialt relevant, men det ”intressanta” här är att Booken avslöjade separationen. Som sagt, med såna vänner behöver man inga fiender.

  Det där har man ju förstått länge.

  Jag har en liten reklam markerings fråga, med tanken på hur långt det har dragits här inne det senaste med Isabella..

  Hur ligger det till med Bianca och all mat hon äter på Ted/föräldrarnas restaurang? Skall detta markeras som reklam? Jag tänker att delvis så äter hon förmodligen gratis (vilket hon säkert ändå gjort som dotter) vilket skulle kunna räknas som spons och delvis är det ju möjligt att hon i framtiden skulle kunna tjäna på dessa restauranger, plus (eventuellt) kan ha lånat ut pengar till det hela? Så hur ligger det till?

   Och för att förtydliga så tycker jag personligen inte att hon skall behöva reklammarkera alls, men är bara nyfiken på grund av diskussionen som pågår.

   Varför ska man reklammarkera innan man ingått ett betalt samarbete? Om jag var influencer och gick till McDonalds ofta och la upp bilder därifrån utan att vara sponsrad, för att ett år senare ingå avtal om samarbete med McD, är det verkligen olagligt att jag la upp bilder därifrån ett år tidigare INNAN jag jobbade med företaget? Man kan ju inte veta i förtid om man ska ingå ett samarbete? Eller??

    För att Hon vet redan att hon kan dra vinst av det (och drar på sitt sätt redan förmåner)..

     Hur menar du?

   Om inte annat borde Bianca få betalt för att lägga ut bilder från sin pappas och sin pojkväns restaurang, det är ju hon som drar dit gästerna.

   Nej klart hon inte behöver. Man måste ju kunna lägga ut bilder etc på saker man gillar även om det inte är ett samarbete.

    Det är väl inte så klart? Om hon får maten gratis och dessutom antagligen lägger upp det för att gynna restaurangerna, precis som isabella visar sina hårprodukter och bianca sitt smink, så finns ju en baktanke åtminstone? Hon skulle aldrig skriva ärligt om pastan var överkokt t ex, något vinstintresse finns ju.

   Intressant, har funderat samma + närliggande, Tex har ju Pernilla & Charlotte P en vän som har en butik ”Drömhuset”. De får presenter (lite väl överdrivet många för att vara enbart present) av henne regelbundet & lägger ut detta på Instagram med hänvisning till butiken. Var går gränsen kring det?!

    Tips och reklam är inte samma sak. Det är som när Bianca sa att hon var besatt av Friggs riskakor och de sålde slut i typ hela landet. Det var inget samarbete, Bianca fick inte en enda krona av Friggs och då ska det inte markeras som reklam.

     Fast det är väl inte samma sak – det Drömhuset är ju återkommande produktplacering. Kan väl omöjligt vara artat när flertalet kndisar typ samtidigt visar upp varor…

  OT – Helen Torsgårdens nya vlogg. Hennes mellersta dotter är hemma från förskolan pga snorig. Men åker till blomsteraffären ? Det provocerar så sjukt mkt.

   Nej, hon hade varit snorig i 36 timmar och förskolans policy är att om man haft symptom i över 24 timmar skulle barnen vara hemma i sju dagar. Inget säger att barnet var snorig på blomsteraffären utan jag uppfattade det som att hon var symptomfri men inte fick vara på föris.

    Men det finns ju en anledning till att de inte ska vara där (dock märkligt med 7 dagar, brukar vara 48h friska symptomfri eller 7 dagar med samma symptom).

    Tycker ändå inte man tar ett barn som är hemma från förskola/skola pga sjukdom till blomsteraffären eller mataffären. Framförallt inte i en pandemi.

     Fast det är ju väldigt svårt för föräldrarna när många förskolor kör 7 symtomfria dagar som krav, vilket är betydligt längre än FHM:s rekommendationer. Om min arbetsplats sa att jag skulle behöva vara hemma en vecka efter symtom skulle jag nog ändå välja att gå och handla efter de 48 symtomfria timmarna som FHM rekommenderar.

      Fast ingen fsk har väl 7 symptlmfria dagar? Det de säger är väl att man inte smittar efter 7 dagar och då kan komma tillbaka. Eller 2 sympto.fria dagar om man blir frisk knnan 7 dagar har gått.

     Fast om barnet måste vara hemma sju dagar även om barnet är 100% friskt pga kommunens riktlinjer, så måste ju föräldrarna få ta med sig barnet och handla osv. Bara för att kommunen bestämt sju dagar så betyder det ju inte att ungen är sjuk dessa sju dagar. Min son har varit hemma i princip hela våren på grund av denna typen av riktlinje, därmed har han vari frisk den mesta av tiden men ändå tvingats vara hemma. Jag har absolut inte isolerat oss hela våren pga det utan har haft med honom till butiker och så länge han varit symtomfri i minst 48 timmar.

  Varför skulle det inte kunna vara bra mellan dem trots att de gått isär?

  Håller helt med dig!

  De är ju två ”ungdomar” som gått isär, inte jättekonstigt. De hinner nog avsluta ett par förhållanden till innan de stadgar sig.

   Dom är inte ungdomar på riktigt då, eller? ?

  Men förlåt men Filip har väl hela sin ”offentliga karriär” att tacka Parneviks för ? Eller vad har han gjort ? Barn till kaspersen och vad med ? Varför fick han ens vara med i letsdance ?

   Vilken märklig kommentar. Både Peg & Filip är väl enbart kända genom sina föräldrar (& inget fel med det men ingen av dem hade väl varit känd utan sina föräldrar? Efter det stakar de väl ut sina egna karriärer och bra så…)

    Filip har väl dock inte synts så mycket i rampljuset tidigare?! Han är väl inte riktigt en kändisunge som alla kände igen?

     Poängen var väl att båda enbart blev kända tack vare sina föräldrar och inte tack vare Peg som TS antyder. Om det nu är en viktig diskussion att ha. Då hade det väl varit viktigare om Filip tackat sin mormor Lill Babs ??‍♀️ Till syvende och sist spelar det ju ingen roll men det är ju knappast som att Filip åkt snålskjuts på Peg Parneviks enorma kändisskap- båda är barn till känt folk.

   Det är väl ändå golfspelaren Jesper Parnevik som gjort sina barn kända och inte tvärtom.

  Förlåt men. Ramaskri efter lägenhet snabbt åt J. Berntsson och dottern S. Nu läggs det ut storstädning och fika hemma på gården de snabbt skulle ut från?

  Kul om det löst sig? Hade velat höra A historia

   Vadå får de inte fika eller menar du att de ibte verkar ha så bråttom ut längre?

   Är det inte Nellies gård bilderna är ifrån då?

   Kanske har A fixat annat boende. Däremot är deras hus till salu, så förstår att det är bråttom även för J och S att fixa annat boende.

    Alright. Mer än jag visste!

    Ja men det är ju gården N föräldrar köpte så att hon kunde satsa på karriären.

    Saken hit var väl inte att ifrågasätta skyndsamheten i ev separation.

    Utan mer belysa om historien inte var särskilt trovärdig och dem gått tillbaka. Händer mycket i den familjen med beslut/flyttar osv fram och tillbaka..

  Grattis till alla singlar där ute. Han är inte direkt ful Filip.. ?

   [Borttagen kommentar]

    Hoppas det.

    Men sluta. Hon har pojkvän dessutom.

    Men sluta. Hon är lycklig tillsammans med Jacob.

    Får man inte ha tjejkompisar när man har flickvän?

     När man är singel menar du?

    Nm

   Inte ett dugg grattis till oss alla ? jag är singel, men tro mig – Filip kommer inte vilja ha mig för det ? så grattis till några (matchande snygga) singlar

  [Borttagen kommentar]

   [Borttagen kommentar]

   [Borttagen kommentar]

  [Borttagen kommentar]

   Usch vad elak du är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.