Den där när man inte är så bra på att avbilda mänskliga drag

Jag såg det här inlägget på Twitter och var bara tvungen att dela det med er.
Jag skrattade i en kvart när jag såg den.
Vad tror ni?

Är det samma konstnär som formgav den ursprungliga statyn av Christiano Ronaldo som ligger bakom även denna skapelse?

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blir tokig på att folk på riktigt argumenterar och skriver ”varför bryr sig så många när en polis dör men inte när en vanlig människa dör?” Eller ”varför gör folk så stor sak av att en polis är död”

  Korkade jävla människor. Förlåt men behöver avreagera mig. Om man inte kan förstå hur otroligt sorgligt och fruktansvärt det är att en polis har blivit dödad då vet jag inte vad.

   Folk kan ha två tankar i huvudet samtidigt.

   Det är jättehemskt att en polis är mördad, ingen ska vara otrygg på jobbet. Men vart är alla resurser när det begås mord i nästan dagligen? Igår kom det extremt många polisbilar, piketbussar, ambulanser, polishelikoptrar och det är snack om att koppla in militären. Samtidigt skjuts det dagligen och unga killar förlorar livet men det är inte alls lika stora pådrag.

    Hur kan du ens jämföra de 2? Poliser är människor som riskerar sina liv i sitt yrke för att skydda oss i samhället. Fyfan.

     Det du säger är att ett liv är värt mer än ett annat.

      Nja….

       Jo. Om man inte förstår hur någon kan jämföra två som dör, så värdesätter man ett liv över det andra.

        Ok, sant om du menar så. Men jag tror 12:38 tänkte lite samma som jag skrev 12:43.

        Det är ju inte två individers värde på livet man jämför. Men okej…

        Poängen är väl dels den gränstänjning som sker, att om poliser börjar mördas kommer de inte kunna fortsätta vara i tjänst då farorna blir för stora och då finns det ingen som räddar oss vanlisar från skurkar och all trygghet i samhället går förlorarad.

      Polisens liv är absolut mer värt? Om du inte förstår vad ett mord på en polis betyder så blir jag orolig.

       Mer värt än vems dock? 12 åriga flickan som blev skjuten mitt i natten? 15 åriga Jaffar som blev skjuten utanför en pizzeria? Varför är polisens liv värt mer än barns? Är ju inte enbart kriminella som fallit offer i skjutningarna sista åren.

        Du kan inte tvinga ett folk att värdera liv lika.
        Här handlar det om något större, det är ett brott mot demokratin och ett helt samhälle. Alltså mot dig och mig.
        Där i har du värdet i detta förutom att en oskyldig polismans liv gick till spillo. En polis som kämpat för att få skydda oskyldiga.

        Flickan som blev skjuten bli en stor nyhet och alla pratade om de länge? De fick mycket uppmärksamhet också. Med all rätt.

        Om polisen börjar bli beskuten och inga konsekvenser vidtas (allvarliga) då kan det förklaras krig mot polisen. Vill du se smågäng döda poliser utanför sina bostäder? Vill du att polisen ska bli mördad påväg till dagis med barnen? FATTAR DU hur viktiga de är och hur viktigt det är att de är en fridlyst kategori?

        Därför får också alla dödsstraff i usa om de dödat en polis, de ska inte ens våga gå på en snut utan att frukta livet. Det är antingen det eller att de blir dödade hejvilt. Vem vill då bli polis?

        Tänk ett varv till.
        De utgör grundstenen som skyddar den lilla flickan och Jaffar.

         TACK! 👏🏼

      Jag värderar polismannens liv högre än en gängmedlems ja. Utan att tveka.
      Kan du lista ut varför?

      En polis är värd mer än en kriminell

      Givetvis är vissas liv värda mer än andras. De som tycker annorlunda måste ju blunda för verkligheten?

    Inte för att en idivid mer värd än en anna men…Skillnaden är att skotten mot polisen inte enbart var mot en idivid och en person utan ett skott mot hela landet, samhället och framförallt rättssäkerheten.

    Skotten mot polisen var inte bara ett skott mot honom, det var samtidigt skott mot dig själv och alla andra människor i Sverige.

    Skotten var riktat mot hela demokratin.

     Nu är det väl risk att alla tror att du är jag 😅 för att jag håller med-

     Men bra formulerat, läs vad hen skriver ni som inte förstår att det inte gäller jämförelsen ett liv mot ett annat liv utan så mycket mer

     👏🏼👏🏼👏🏼 Exakt så

    Håller inte med. Både polis och ambulans kommer när civila blir skjutna. Jag personligen skulle vara nöjd med det. Det saknas respekt i samhället när en polis skjuts.

    Finns två sidor av varje mynt. Å ena sidan är det ett angrepp på hela samhället när en person p.g.a. sitt yrkesutövande mördas – t.ex. just polis, eller präst, politiker, vårdpersonal… De arbetar med att hjälpa människor utifrån ett väldigt särskilt uppdrag. Det är otroligt viktigt att värna rättssamhället, religionsfrihet, vården, politisk frihet. Det blir en tydlig symbolisk handling när en polis eller politiker mördas, tänk Palme, Anna Lindh. För vad händer härnäst? Jo värsta scenariot är ju att politiker mördas så makten kan tas över av de som tvingas sig till makten (obs nu är det ett extremt scenario men ändå).

    Å andra sidan ser man också spår av vem det sätts extra värde på i vårt samhälle. Att unga gängkriminella mördas är tragiskt då allt liv är heligt (enligt mig), men visst, man kan tänka att den som har gett sig in i leken får leken tåla… Men sedan har vi sådana som kommer i kläm. Vilka är det? Är det Marie Svensson, mellanchef, som bor i villa värd 7 miljoner? Nä, det är inte det va?! Samhället ingriper inte tillräckligt när utländska killar skjuter på varandra, så vem hamnar mittemellan? Jo, den 12-åriga flickan som gängmedlemmar råkade skjuta för ett tag sedan, ett oskyldigt barn med invandrarbakgrund som inte har valt själv att leva i slummen… :-/ Men många är glada så länge de kriminella håller sig i slummen och inte skjuter i deras fina villaområden. Som om alla i biskopsgården är kriminella svin, som om där inte bor människor med känslor, drömmar, mål i livet…

    Tänk efter vad det betyder om man skjuter en polis.
    Polisen är där för att upprätthålla lag och ordning. Om poliser blir mördade faller vårt skydd mot de kriminellas våld. Då är det fritt fram och laglöst land. Vem som helst kan göra vad som helst, mot dig och mot din familj till exempel. För om polisen som ska skydda dig blir skjuten är det bara du och de kriminella kvar, och du lär knappast kunna göra mycket när de vill ta för sig.

    Vem snackar om att koppla in militären? FB? Vad skulle militären kunna göra annorlunda än vad polisen gör?

    Men det handlar om allvaret och hotet mot ordningen i samhället (som redan är undermålig i utsatta områden, I know. Jag bodde i Biskopsgården i 6 år). Om det nu var en avrättning av en polisman helt avsiktligt och samtidigt oprovocerat, så innebär detta så mycket. Det handlar inte bara om att det är sorgligt att han dog i tjänsten eller är polis. Det är mer eller mindre en krigsförklaring mot staten och samhället på en nivå som inte förekommit i förorterna tidigare, trots all skit som händer där. Människor som inte förstår innebörden av detta är sådana som läser trendiga åsikter och copy paste utan att använda sitt eget hjärnkontor till att tänka tre steg till. Att hålla två tankar i huvudet samtidigt innebär tyvärr inte att hela Regionens resurser kan användas varje gång ett brott mot vanliga människor begås också. Det är inte hållbart eller möjligt om man så önskade. Fan vad tröttsamt att ens behöva skriva det här.

    Du kan inte ha tre tankar i huvudet samtidigt tydligen, eftersom du känner dig så duktig med två. Läs hela tråden nedanför med svar på din kommentar tack. Asså man får ju psykbryt av att läsa sånt här trams. Handlar inte om värdet av människoliv. Det handlar om innerbörden av att poliser skjuts ner samtidigt som de står och pratar med en annan grupp människor. Fattar du inte det..

   Är inte det mer lämpligt att ta på öppet spår?

    Jo. Men nästa ÖS är inte förrän imorgon och många med mig är upprörda idag. Kanske inte så konstigt?

     Jag är också upprörd, allt annat vore väl konstigt. Men jag diskuterar det fruktansvärda på andra forum som inte handlar om influencers.

     Nej, nu ska jag in på ett fotoforum och kräva att få diskutera fotbolls-EM. Ha det!

      Ser du nån som krävt något här? Nähä, just det, ingen som gjort. Så lägg ner din sura attityd.

       Hur kräver man något då? Ordmärkare 🙄 Det räcker väl med att alla fortsätter att skriva om ett ämne som är extremt OT, trots att bloggens regler inte tillåter det. Suck.

        Hon som äger bloggen kan ju ta bort det annars?

         Eller så kan de som läser bloggen följa reglerna?

         Funkar du alltid så, gör som du vill för att den som bestämmer alltid kan säga ifrån?

     Finns ju ett öppet spår från igår som går utmärkt att använda än idag. Ska jag skapa en kommentar där, så kan vi som vill diskutera det gå dit?

      För det här inlägget är jätteviktigt eller vad?

       Finns väl förvisso alltid saker som är viktigare än det som skrivs om här..

        Ja för det här är en blogg om influencers och sociala medier, de är inte viktiga. Vill man diskutera viktiga saker får man göra det på mer seriösa ställen.

      Jag ville använda det inlägg här som va nyast, Camilla får ta bort min kommentar om hon inte tycker det passar tänker jag.

       Konstigt… varför inte ta det som är mest relevant i stället?

        Finns mycket som är konstigt, om du väljer tycka vart jag skriver en kommentar är konstigt så får du göra det.

         Ja… Jag skrev ju att jag tyckte det. Har aldrig påstått att jag inte får tycka det. Men tack ändå.

      Ja, gör det.

      Nej öppet spår stänger vid midnatt och sen går det inte att de som vill diskutera ot fortsätter skriva där. Går bara att kommentera mellan 20 och 00 de dagar ös läggs ut.

     Och? OT är inte tillåtet. Jag är också upprörd över detta, men är OT inte okej, så är det inte.

      Det som hänt i natt är nått unikt. Du kan också scrolla ner. Visst?

       Mycket väl medveten om det men det spelar la ingen roll, det är fortfarande ot.

        Och vem e du? Bloggpolisen?

         Är du fem år?

         Ja och du måste vara bloggbevaknings mest dryga läsare.

         BlOgGpOliSeN??🤪

      Uppenbarligen är det flera personer här som vill att reglerna kring OT efterlevs. Det som hände i natt var hemskt, jag bor själv i närheten. Men hela internet handlar om detta idag, kan inte den här bloggen bara få handla om influencers och bloggar?

       Ja iaf när det inte är öppet spår eller inlägg relaterade till ämnet.

       Man kan ju låta bli att läsa också? Scrolla ner och skriv en kommentar som handlar om inlägget då?

        Kan vi prata lite om kommunalskatten i Gävle också när vi ändå håller på? Andra kan ju scrolla förbi.

         Ja om du tycker det är på samma nivå som ett polismord så visst?

          Nej men viktigare än inlägget. Räcker inte det?

          Så ot är okej om nivån är minst polismord enligt den som skriver kommentaren. Bra att veta!

           Fasen vad barnsliga ni alla är.

           Den som sa det han var det👶👶

   Diskutera det här i gårdagens öppet spår istället.

  😂

  Måste ju vara en ploj. ”Hary” 🙄🙄

   Ja självklart.

  Kul karikatyr.
  Kanske retar många rojalister dock… men det är nog meningen.

  Hej Camilla, kommer du ihåg när du skrev om en Influencer som hade ett kampanj smygsamarbete för ett företag kommer inte ihåg namnet på henne. I alla fall hon fälldes av Reklamombundsmannen. Nu verkar Isabella göra samma sak nämner lite om en kampanj plåtning för Jaguar i ett helt vanligt inlägg som igår här år texten saxat från hennes blogg.

  Idag har varit ytterligare en ärendedag och mycket fix hemma. Vårt el har ju strulat så eftersom stekplattorna inte fungerade så vi åt på ett café till lunch och på ett sushiställe på kvällen. Men nu fungerar allt hemma. Det är så mycket att göra när man väl är hemma när vi är borta så mycket. Nu väntar en vecka i Grekland med start på fredag och direkt när vi är hemma på måndagen en vecka senare så väntar Idre med barnen. Vi ska upp och hik:a, cykla och fiska. Det kommer att bli superkul. Jag har aldrig upplevt Idre på sommaren innan.

  Utöver tråk-saker så har vi plåtat för Jaguar:

  Mvh,

  En uppmärksam läsare 🙂

   Isabella är knappast en ”fotomodell”…trots alla de ansträngningar hen har gjort för att efterlikna en.
   Blir nästan pinsamt att se henne hänga över en Jagga med ett självbelåtet infantilt leende.

   Vet inte om det är ett tafatt försök till provokation.

   hik:a :/

  Synd att en hel dagisavdelning verkar ha hittat hit.

  OnT så tycker jag att statyn är hysteriskt rolig. Tallriken tror jag är på skoj.

  Något annat som är hur kul som helst är att se porträttatueringar from hell. Haha bara tanken på att någon ville ha sin son eller mamma eller syster på armen och sen fick de världens monster i stället😄

   Tycker ALLA som ens överväger porträtt som tatuering förtjänar det resultat de får 🤣🤣.

   Brukar bli lika smakfullt som tallriken…

    Haha ja Jag kan nog hålla med dig. Kanske är skadeglädjen som gör det extra kul.

   Man ser ju vem statyn föreställer iaf… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *