Monas Universum bemöter botoxkritiken

Igår skrev jag ett inlägg om Monas Universum och hur arg hon var på sina följare som kritiserade två inlägg hon publicerat om sin dotter och hennes botoxbehandling.
Nu har hon publicerat ett inlägg till där hon förklarar sin syn på kritik och på hur den framförs.
Hon menar att kritik är välkommet och följarna får tycka vad de vill, men däremot accepterar hon inte tonen som viss kritik kommer förpackad i, och där man kräver av Mona att hon ska ta ner sina inlägg.

Hon menar att hon publicerar inlägget om botox för att hjälpa följarna att sålla bland olika behandlare eftersom det tydligen finns så många klåpare, som till en början ser ut att vara hur proffsiga som helst men som inte är det.
Som har fejkdiplom och grejer på väggarna.

Den här historien av Mona känns en smula dynamisk och ändrar lite skepnad från gång till gång.
Först skulle dottern ”ta tag i pannan” med botox, någonting som sedan ändrades till att hon skulle få ”behandling för sin migrän” och att Mona skriver om det för att tipsa om bra och seriösa kliniker.

Köper ni hennes förklaring?
Fanns det i så fall inget enklare sätt att göra det på i så fall?

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Som tur är, gäller det nu att endast läkare, tandläkare och sjuksystrar får spruta in botox och fillers, från den 1 juli. Gissar att många klåpare i branscher får leta sig ett nytt sätt att försörja sig på.
  Förövrigt tycker jag att Mona verkar riktigt ?!

   Skulle precis skriva samma sak. ? Bra att den lagen tillkommit, den kommer absolut rensa upp på marknaden.

  Oskön människa.

  Nej, Mona vänder kappan efter vinden. Hon hade annars inte visat rynkor/veck i dotterns ansikte. En person som ”tydligen” behöver botox. När hon ser reaktionerna (negativa) byter hon till att dottern gör det p g a migrän. Till sist är det för att vara snäll mot oss alla som säkert behöver en slät panna… Suck!

   Jag försvarar inte Mona men hon skriver ju att det är ”10 år av våldtäkter” som har satt sig i pannan på dottern. Kan tycka att behandlingen kan vara okej då.

    ??? får dottern inte ha något privat

    Men snälla! Det säger hon ju bara för att värja sig från kritik! Lite som om någon drar upp ordet koncentrationsläger ja då är diskussionen slut för man kan liksom inte göra annat än bli tyst av något så hemskt…

    Det är ju för att folk som du, ska tänka just som du gjorde. Man har migrän av andra anledningar också.

     Till Nettan alltså.

    Mona tycks nästan försörja sig på att om och om igen dra upp detta med våldtäkterna. Det drar väl läsare till hennes konto. Märk dock att det är mamman till den utsatta dottern som tjatar och den utpekade mannen inte är dömd för detta.

    Mycket sex och porr i den familjen. Nuvarande maken jobbade i många år med att göra porrfilmer. Mona har glatt berättat att de hade dildos i källaren från tiden när de sålde sådana (i en butik?). Hon är själv också ganska grov i munnen.
    Märklig familj, har aldrig mött något liknande.

   Dessutom skriver hon ang. migränen, att hon i första inlägget inte ville säga något om det…. eller hur? För att?
   Mona och kappan efter vinden.

  Vad har du med det att göra? Vilken tur att vi har ett bra skyddsnät här i Sverige! Hon får väl pengar för ungen såklart. Många som går i sär oavsett ålder då barn är små så sluta vara så dömande.

   Finns ingen anledning att döma tjejer som redan är i situationen, nej, däremot viktigt att lära unga tjejer hur viktigt det är att kunna stå på egna ben. Trött på folks resonemang att det oftast ”går bra ändå”. Att skaffa barn ung utan jobb, utbildning etc med en kille som verkar som prince charming just då, är fortfarande inget att eftersträva.

    Precis min åsikt!
    Nej, jag har ingenting med saken att göra men det är en ung kvinna utan jobb och bostad som skaffat barn med Sveriges största douchebag och nu knakar det i fogarna. Att ens tala om att ”skyddsnätet” ska skydda henne är ett jävla skämt för varför ska vi skattebetalare behöva pröjsa för oansvariga människor? Hon är omogen, fruktansvärt omogen och jag tycker synd om både Marcelo och barnet. Hon fick ett hus i Sigtuna men det dög inte för bara en lägenhet i Vasastan är bra nog för henne. Jag förstår att Marcelo inte orkar med henne. Undrar hur mycket han förlorade på att köpa och sälja ett hus inom loppet av en månad. Fy fan.

     Ja stackars Marcelo. Verkligen…

     Men va? Varför är de synd om marcelo? Verkar ju inte va hemma så mycket, har egna planer på sin semester istället för att passa på att vara med familjen?

      Han var och tatuerade sig. Och sen var han med kompisar på en svensexa. Det är väl vad han varit iväg på. Ska han sitta och hålla henne i handen hela tiden och bara göra allt hon vill. Jisses.

     Det kanske han skulle ha tänkt på innan han skaffade barn med någon som är så oansvarig att hon skaffar barn med honom. Är inte det röd flagg nog för honom så får han skylla sig själv.

     Hur mycket får du som skattebetalare betala för just henne menar du?

     De sålde huset för 115 tkr mer än de köpte för, så på den fronten gick de plus iaf.

      Sen köpte de huset i november(?), men flyttade in förrän nu.

      Vad kostade pantbrev, lagfart och mäklaren då? Det tillkommer ju mycket avgifter om man köper hus.

  Migrän behandlas väl annorlunda än några stick i pannan? Och har man såna besvär får man väl ändå behandling hos neurolog inte salong.

   Var sätter man botox vid migrän?
   Det ges som injektioner enligt ett rekommenderat schema bestående av 31 punkter i panna, hårbotten och nacke. Dock måste man först ha provat annan behandling och fått otillräcklig effekt, samt minst ha 15 dagar med huvudvärk per månad, varav minst åtta av dem med migränkaraktär, för att få denna behandling.

    Sen kan man betala för det privat, det gör jag eftersom jag inte orkar bråka med vården om bettskenor och gud vet vad som inte hjälper.

   På mig i pannan, hårlinjen, i hårbotten, bakom öronen (hårfästet) och i nacken ?

   Exakt.
   Väntar på att folk ska skylla sina enorma ankläppar på munsår eller annat trams snart…

  Hon jobbar väl med Instagram o får inkomst därifrån? Tråkigt, hoppas dom kan lösa det.

  Tycker hon verkar egoistisk och bortskämd.

   Hur fn kan ni skuldbelägga henne i det här? Hon är där varje dag och tar hans om deras dotter 24/7. Vart är han? I stan på en bar, utomlands på svensexa, tatuerar sig m.m. Vem är den omogna egentligen? Hon har dessutom sagt att hon känner sig ensam i Sigtuna och ändå åker han ifrån henne i tid och otid. Hon har inget körkort och är fast där att ta hand om barn och hund.
   Visst att hon borde tänkt sig för att skaffa barn med den mannen men nu är barnet här och han får växa upp och börja bete sig som en man och pappa.

    Men alltså snälla! Han måste väl få göra saker själv och inte passa upp henne hela tiden. ??‍♀️??‍♀️ Min man tar ansvar för sina barn men han är också iväg lite då och då för att typ spela padel, kolla fotboll med grabbarna (inte lika mycket iom pandemin). Han måste ju få ha ett liv han med utöver sin familj.

  När Mona pudlar ? det brukar inte bli så bra.

   Nä, det blir så om man är lågväxlad.

  Monas man vill ha en hund till, för deras hund ”vill ha en kompis”. Deras hund verkar ganska ouppfostrad, han kan bita folk om dom vill klappa, han försvarar Mona och börjar morra åt Monas make och dotter som kommer nära Mona när hon sitter hunden i knäet/sover med hunden i sängen. Hunden gör utfall mot dom och har bitit dottern i fingret. Det är Mona som tar hand om hunden, maken verkar inte så engagerad i hundskötseln, inte dottern heller. Fattar inte varför man vill ha en hund till i en sån situation, det är bara att be om problem.

   Jag tänkte att det är typiskt folk som inte klarar av att ha hund, som får för sig att skaffa en till.

  Det är Mona och Boken som går igång sådär.

  På tal om klåpare…
  Monas ögonbryn åker upp av Botoxen och dessutom skapas en rynka över ögonbrynet som ser ut som en dragkedja.
  Injiceraren är nog inte allför proffsig 🙂

   Men så blir det ju på alla äldre som använder botox. Kolla Nancy Pelosi eller Prince innan han dog. Ögonbryn i mitten på pannan.

  Hon är ju så sjukt genomgod denna Mona och tar gärna kritikstorm för att Hjälpa ALLA okända kreti och pleti så de inte går till fel behandlare! Sen att hon inte berättade den verkligen orsaken till dotterns behandling från början var ju för att hon inte ville outa att dottern blivit våldtagen. Det får man ju förstå för det har hon ju verkligen hållit det hemligt tills nu…. Nä hon är allt en riktig hjälte vår allas Mona och förtjänar all kärlek och beundran för sitt självuppoffrande slit för alla andra!?

  Det finns ju, som sagt var,
  remiss från sjukvården gällande migrän, som då ingår i högkostnadskort?
  Det står dock ingenting om det på Irradiaklinikens hemsida.
  Men en remiss från sjukvården bör väl ändå vara till seriösa utförare?

   Ja det är skillnad på medicinsk botox och skönhetsingrepp med botox

  ”- Vi ser i stort sett dagligen flygplan från södra Europa med fall av coronavirus, säger Leif Dotevall, ställföreträdande smittskyddsläkare i Västra Götaland.”

  Ja du Alice Stenlöf och co.

  Tips: trubbel mellan Marcello och Emilia… Emilia söker egen lägenhet

   Kan vi inte här på Bloggbevakning nominera Marcello till Sveriges största fjant?

   Camilla har raderat en lång tråd om detta.
   Följer du Emilia så vet du varför och förklaring.

  Ska vi köra en gissninglek?

  Hur lång tid tar det innan…
  .. Tingelinn är gravid med nya kärleken?
  .. Emilia och Marcelo separerar?
  .. Annica flyttar hem till Sverige för gott?

  Jag gissar på innan November på samtliga

  Köper ingenting. Hon vänder alltid på alla historier och kommer allt med förklaring X och bortförklaringen att hon inte kan berätta mer. Så bekväm utväg när en blir tagen med brallorna nere.

  Hon blockade mig från Magdalena Graafs och sin egen blogg när jag skrev om vad jag tyckte om hennes medium Christina när Magdalena skrev om att hon skulle gå dit. Jag var hos medium-Christina efter rekommendationer på Monas blogg för flera år sedan. Det var bortkastade pengar, hon svor massor och var frustrerad för att jag inte höll med om vad hon sa och avslutade med att det var nästa kund hon kände av och därför stämde inget hon sa.

   Det är ett exempel på när MU hyllar men inte kan nämna ngt som stämmer. Helt omöjligt att utvärdera hennes tips då. Är det du kommer att möta en mörk främling?

  Jag köper hennes förklaring, tycker det låter logiskt. Dottern skulle ju både göra för sig för migrän och samtidigt göra pannan. Är nog orden ta tag i som människor främst hakade upp sig på. Finns värre saker som händer i influencervärlden.

   Mona granskas inte tillnärmelsevis så mycket som hon egentligen borde. Hennes gränslöshet och ytlighet är bara en del av hennes märkliga och suspekta universum.

  Mina fördomar om Mona är att hon gärna inreder med inspirerande ord som ”Carpe diem” och att hennes favorituttryck är ”styrkekram” samt att hon endast handlar kläder på Lindex och kappahl.

   Nästan rätt, Ellos och Cellbes. Allt är ”to die for”. Hon har mer kläder än en halv kontinent, kör bil precis överallt och kränger totalt onödiga skitsaker. Om vi inte handlar konstant går jorden under enligt henne.
   Please save us, Greta, var är du!

    Förstår ärligt talat inte skillnaden från Elsa Billgren här? Elsa visade ju upp sin enorma garderob i äkta Billgrens. Hon åker bil väldigt ofta, shoppar och reser för fulla muggar.

     Vi tar det när vi pratar om Elsa B (känner inte till henne). Två fel gör inte ett rätt. Bara för att den ena gör betyder ju inte att alla kan peka och säga: hon gör ju!

     Elsa förespråkar väl ända typ alltid loppis och second hand? Finns väl knappt mer motsatta personer än Elsa och Mona Lundgren.

      Nä det gör hon inte ”typ alltid”. Det är nya köp av både inredning, kläder och skönhetsprodukter ständigt med EB. Bilresor varje helg. Dessutom gör EB och MU inlägg för samma produkter ibland. Men det är ju min poäng, de är helt olika personligheter men gör sig skyldiga till samma saker som folk stör sig på hos en men inte den andra. Varför är det så? Tror det ligger jäv bakom domarna här.

     Elsa äger väl inte ens en bil?

      Jo det gör hon. Hon har både visat den och nämnt den i sin blogg.

  Man botar inte migrän med att ta bort rynkor i pannan
  Migrän sitter inuti

   Ja, migrän är en neurologisk sjukdom där smärtan orsakas av sammandragning av blodkärl. Spänningshuvudvärk kan lindras av botox. Ofta har man dock en kombination av dessa.

   Klart du kan bota vissa typer av migrän och huvudvärk med botox oavsett hur mycket ”inuti” de sitter. Samma med svettningar.

  Om det skulle fungera att ta Botox i pannan för att ta bort migrän så skulle många göra det. Mona pratar smörja, det känns värre när 45+ ljuger än när en yngre ljuger!

   Många gör det ju? Iaf där jag bor. Botox mot migrän och svettningar är vanligt här.

   Hon är 55+

   56

  Mona är universums mest lätt kränkta människa, tål ingen kritik eller att någon tycker annorlunda än henne.

   Det var tonen hon inte tolererade. Inte åsikten som sådan.

    Och hennes ton?

     Nej den var ju en reaktion på någon annans orimliga ton.

  En annan lite ”lustig” sak med denna kvinna är hur hon alltid sätter sig själv först. Redan i lågstadiet lärs det ut att om flera personer ska namnges i skrift hör det till god ton att sätta sig själv sist, som exempel ”Anna, Berta och jag”. Samtliga som skriver rapporter om soppkökskvällarna på VDS sida på FB verkar ha lärt sig det, utom drottning Mona då. Varenda jäkla gång hon skriver står det ”Vi som jobbade ikväll var Mona..” sen skriver hon sin dotters namn och sen rabblar hon upp alla andra.

  Jag bryr mig inte minsta lilla om varken Mona eller hennes dotter. Vet inte ens vem Mona är. Men hennes dotter är 30(!!!) år gammal! Inte ”bara” ca 17-19. Alltså en väldigt vuxen person så låt henne göra precis vad hon vill! Spelar det någon roll varför? Tycker snarare det är sjukt att det är något folk tycker att de behöver rasa över. Om hon gör det för att minska synliga rynkor eller p ga migrän så skit samma. Jag har en kompis som hade så allvarlig migrän att hon fick åka in till sjukhus och få sprutor varenda gång hon fick ett anfall. Till slut hjälpte inte det heller och då var det sjukvården som rekommenderade henne att prova botox. Jag har aldrig ens lagt mig i att fråga var hon gjorde det eller hur det gått till. Det viktiga för mig var att hon blev hjälpt utav det och mådde bättre. Och visst har jag vänner som även gör det p ga rynkor- låt dem! Inget jag själv gjort men skulle aldrig lägga mig i vad de vill göra med sin egen kropp!

   Jag tycker inte heller det är så jäkla mycket att tjafsa om. Diskutera, ja men varför så aggressivt?

  Det är löjligt att hon försöker frisera historien i efterhand. Å andra sidan har jag svårt att förstå kritiken. Hennes dotter är väll 30 år gammal?

  Kan någon vara supergulliga och berätta kortfattat vem denna Mona är?

   En influenser 50+ som många här avskyr därför de uppfattar henne som höger eller SD. Så de kritiserar allt hon säger och gör oavsett.

   Ett av ”Barnen i Jordbro”. Filmen om henne tror jag heter ”det var en gång en flicka” eller nåt liknande. Gift sig med en porrfilmsdistributör, fått lite pengar,bästisbundis och supertajt med c-kändisar enbart för att alla tycker att hon är så genomgod och rolig. Strösslar skräpsaker som hon får sina följare att köpa. Mycket tveksamma insamlingar till hemliga ”utsatta” kvinnor (tänk: jag kan inte berätta men det finns mer bakom) och veckan efter insamlingen bokas en resa eller en skönhetsoperation. Noll redovisning av pengarna.

  Hela hon är ju så B som hon slänger sig med pilsnerfilmer utryck om sig själv den här kärr… titt som tätt, vem använder sig av det uttrycket ens längre 2021 varken om sig själv eller andra kvinnor!! Säger en hel del om henne på vilken nivå hon befinner sig!!

  Sån B människa som hon slänger sig med ordet Kärr… vem använder det längre ens 2021 ett skällsord för kvinnor som hon ständigt använder om sig själv för att typ visa hur lättsam hon är.. bara så B!! ett ord som bara platsar i gamla pilsner filmer som är så förlegat??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *