Katrin Zytomierskas inte så subtila semesterhot

Jag har tjafsat med den här kvinnan sen april. Hon har inte skött saker korrekt det har varit ett jävla skrivande fram och tillbaka. Jag har varit arg på henne i tre månader. Ändå hållit tillbaka inte nämnt för någon om hennes inkompetens, nonchalans och försök på att hela tiden blåsa mig på inkorrekt renovering. Som jag naturligtvis har betalat för. Nu kom jag ner. Till ett pappershus nu fick jag nog. Hon ska inte få blåsa fler svenskar hon ska inte få agera mer. Ville bara vara tydlig med att jag inte agerar i affekt. Det var ett noga genomtänkt och medvetet beslut. Att få stopp på henne.
Och om hon inte kompenserar mig för en ordentlig renovering så kommer jag att ge ut hennes namn. Än så länge vill jag fortfarande ge henne en chans. // Katrin Zytomierska

Som jag skrev om i förrgår så är Katrin Zytomierska allt annat än nöjd med den person som hon haft att göra med vad gäller köpet av hennes lägenhet i Spanien, och farsen bara fortsätter.
Nu verkar dock Katrin ha fått nog och hotar med att hänga ut kvinnan på sina sociala medier om hon inte kompenserar Katrin med en ordentlig renovering.
Katrin är tydlig med att hon inte handlar i affekt här och att hon fortfarande vill ge kvinnan en chans att göra rätt.
Så egentligen lite klassisk smygutpressning väl?
Gör detta och detta annars händer detta och detta, typ?

Vad tror ni?
Kommer Katrin bli kompenserad eller kommer eventuell ”förtal 2.0 i tre akter” att utspela sig på hennes olika plattformar vad det lider?

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Verkar vara borttaget

  Karma, Katrin, Karma…

  😂

   K kanske har kanske från början av deras kontakter varit som hon brukar = otrevlig.
   Den här kvinnan kan ju ha tröttnat på K för längesen och ångrar sig redan djupt att hon antog sig detta alls.
   Dessutom är K snål och ska ha dyra saker billigt så jag tror inte vi ska spekulera för mycket i detta utan att ha hört båda parter.

    Skall väl inte spela roll om kunden är otrevlig. Man skall väl inte sälja papphus och dåliga renoveringar för det!! Sen kanske man inte lägger in det lilla extra.
    Sen beror det iofs vad K varit beredd på att betala

     Fast nu vet ju du ( absolut) ingenting eller hur ? Du går bara på Katrins version och ja den är ju jätte trovärdig🤣

      Jag går inte på någons version utan gav bara ett argument mot det du sade.

       Fast du skriver ju att hon har köpt papphus det vet ju inte du eller hur du har ingen aning om vad hon har köpt, eller om hon har gjort en dålig renovering. Läs först vad du själv skriver.

   Hur kan man köpa en bostad utan att ha sett den först?
   Hur kan man boka renovering av bostaden och låta en okänd hålla i den utan att fortlöpande kolla resultatet?
   Hur kan man betala innan man besiktigat och godkänt renoveringen?
   Hur kan man vara så korkad???
   Och sedan gå ut i media och gasta och skrika. Katrin, väx upp!

  Hon har gjort sin Instagram privat.

  Det som är så jävla fult (som vanligt med Zytomierska) är att hon förutsätter att alla ska tro på hennes sida av saken. Kvinnan i fråga har ingen plattform att ge sin sida av saken på. Katrin kan mycket väl ljuga om allt och utpressa kvinnan för att få en gratis renovering. Det finns ju bara Katrins ord på att renoveringen inte gått rätt till.

   Å bilder på hur grejer läcker, elen inte funkar, kranen inte går att vrida för att den sitter för nära väggen. Men att hänga ut är förtal så bättre att ta det den lagliga vägen.

    Men hur vet man att det inte är Katrin som ställt orimliga krav? Eller krävt en viss kran som inte funkar eller valt ett budgetalternativ eller billigaste möjliga elektrikern?

     Den ska väl ändå inte monteras så det inte går att vrida på den? Verkar inte som.hon valt billigaste då hon velar anlita svenskar för att kommunikationen ska funka och att det inte ska vara taffligt utfört. Kom på att företag kan man inte förtala så om kvinnan är sitt företag är det väl bara att hänga ut. Händer ju hela tiden typ fick en skruv i Liberos blöjor…

      Men du gissar bara. Min poäng är att ingen känner till båda sidor och kvinnna och hennes företag ges ingen möjlighet att lägga fram sin sida av saken. Zytomierska utnyttjar sin ställning och hotar med att hängs ut henne eftersom hon har en stor plattform. Hon kan förstöra kvinnans inkomst utan att hon ens får en chans att försvara sig.

       Känns väl ändå som jag gör lite mer än gissar då Katrin lagt upp och visar från lägenheten. Du gissar väl om att hon skulle ställt orimliga krav? Kvinnans företag hade en utmärkt chans att få bra exponering och reklam om hon gjort ett bra jobb. Hade hon tagit fullt ansvar och tagit på sig att fixa och kompensera det som blivit fel hade hon oxå fått bra exponering. Det här är sånt vi brukar gilla när Bloggbevakning avslöjar, företag som luras och gör dåliga jobb. Vi får väl se hur det slutar och kvinnan borde väl kunna svara och ge sin version.

        Igen; du gissar bara. ”Hade hon tagit fullt ansvar”, hur vet du att hon inte gjort det? Du går ju bara på vad KZ har skrivit.

         Så Katrin skulle hitta på att hon inte har AC, el och kran. Varför? Ok att man inte gillar henne men förstår inte varför hon skulle göra det. Skojare inom byggbranschen är väl ändå rätt vanligt. Bra att de avslöjas.

          Ok Bingo. Fortsätt spela dum.

           Haha, I wish. Jag är kvinna och ska snart iväg till mitt deltidsjobb.

           Ok 🤓, sådär brukar inte kvinnor skriva om sitt jobb…Man brukar skriva sitt yrke,inte sin anställningsform. Misstankarna om att du är Bingo minskar inte särskilt mycket med det svaret…

           Jo, men ville inte avslöja exakt. Vill vara anonym, jobbar inom handel. Tror du på riktigt att jag e Bingo? 😆 Han har roligare saker för sig.
           Jag gillar verkligen inte allt Katrin säger och gör men tycker hon är rolig och förstår att hon blir sur över att ha lagt ner pengar på ngt som inte funkar.

        Och jag gissade inte att KZ ställt orimliga krav. Jag ställde frågan hur vi läsare ska vet att hon inte gjort det. Hela min poäng, vilken verkar gå dig totalt förbi, är att vi bara får Zytomierskas sida av historien.

      Du har ingen aning om vad kvinnan har betalat för så lägg ner!

  Halleluja äntligen lite jävla karma😅

  Med tanke på Katrin mycket osympatiska personlighet, så tror jag inte att människor runt henne är särskilt intresserade av att hålla henne nöjd. Hon är en självuppblåst elak diva.

  Egenansvaret att kolla vad man köper det existerar inte för henne, eller??

   Har fattat det som att hon anlitat ngn för att inreda och renovera. Inte mäklaren hon bråkar med.

    Det känns som att det här är Bingo som är inne och försvarar Katrin….

     Ja, till och med emojin ser ut som Bingo

      Har använt den i massa andra trådar oxå. Försökte se lite glad och smart ut. Så kul att bli misstänkt för att vara Bingo🤣.

       Det värsta är att du använder mitt nickname!!! Skaffa ett eget!!

     Nej det gör det inte. Personen du svarar bortser från vem K är och tänker klart. Känns snarare som att du är här inne för att provocera än diskutera inlägget. 🤷🏼‍♀️

   Är ju det hon gör nu. Svårt att kolla innan sakerna ens är på plats. Är ju som när du beställer renovering osv i Sverige, du kan ju inte kolla på det förrän det är färdigt

    Det är exakt det man gör när man renoverar, man kollar till läget då och då så att det går enligt plan.

     Men verkligen! Katrin sa ju även att hon MEDVETET inte velat se bilder på lägenheten. Förlåt? Vem är så dum så man köper en lägenhet i ett annat land som man inte sett bild på, varken före eller efter renovering? Och bara förväntar sig att åka ner och allt ska va tipp topp? Antagligen till en billig peng också. Trodde faktiskt inte hon va såhär naiv men shame on me! Klart man håller koll och ber dem skicka bilder på allt om man inte kan åka ner för att hålla koll.

  Hur kan KZ som misslyckas med ett lägenhetsköp? Hon skryter ju om att hon alltid gör allt rätt. Kz har tjafsat med någon sedan i april och varit arg i 3 månader, hon borde dragit i handbromsen då. Men kz fortsatte, medan hon borde sett vartåt det barkade med hon som har hand om det, men att tjafsa och vara arg för att senare hota, kanske ger något.

   Det är väl de enda sättet denna osympatiska person är förmögen till.

  Herregud vem törs samarbeta med den människan!

   Ingen som känner till henne.

   Hade det inte varit för Alex Schulman hade hon fortfarande varit en anonym varelse. Minns när han bloggade och skrev att hon inte hade alla hästar hemma. Så sant så!

  Det låter som ett fall av urpressning. Det kan bli fängelse för det inte så
  kul att bli inlåst utomlands.

   *Utpressning

  Köpa ett nytt ställe och det är så många fel. Vem skulle nöja sig med det. Verkar vara ett riktigt dåligt köp. KZ är en besvärlig kvinna men här har hon rätt.

   Hur vet du att hon har rätt? Har du pratat med de som renoverar?

  Biancas story, får nattklubbar vara öppna så? Trodde det var fortsatt sittande som gällde?

   Alla gäster måste sitta fortfarande.

   Alla restriktioner gällande butiker och serveringställen (med mera) är borttagna sedan igår torsdag.

  Ogillar Katrin strakt.

  Hur länge ska Katrin få hålla på? Det hon sysslar med är rena maffiametoderna. Samtidigt håller folkkära personer på och gullar med henne. Som Daniel Paris och La Perelli. Hur går Katrins profil ihop med personer som framstår som ’Sååå gulliga’. Är de i grunden som Katrin? Hämndlystna och småaktiga?

   Ja de är likadana. Perelli har ju liknande människosyn som Katrin. Usch hela hon är osympatisk och sååå ego.

    Fast nu är det väldigt synd om Perrelli hela semestern är förstörd ( obs ironisk såklart)för att hon tankade bensin istället för diesel…( vilka problem folk har)

    Min fd sambo arbetar i musikbranschen och enligt honom är Perelli den trevligaste och mest jordnära av alla han arbetat tillsammans med. Inte det minsta divig eller otrevlig.

  Att någon ens vågar ingå avtal med henne är för mig en gåta. Det kommer garanterat bli ens livs längsta och värsta affär.
  Undrar så om någon känt sig nöjd efter ett samarbete med henne? Kan aldrig i livet vara värt en eventuell ekonomisk vinst att bli totalt utsugen på energi, tid och tålamod. 😣

  Om nu Katrin är så smart som hon själv vill påskina undrar jag varför hon köper en lägenhet hon varken sett eller besiktat??!

  Det är ju som att be om att bli blåst! Herregud…

   Men fortfarande har hon inte köpt lägenheten osedd! Är majoriteten här inne icke läskunniga? Katrin var nere i Spanien och köpte lägenheten tidigare i våras. Givetvis! Det är renoveringen som inte är korrekt utförd trots att hon valde ett svenskt bolag just för kommunikation osv. Att dessa klåpare inte ens klarar av att montera en kran rätt är bara under all kritik. Kom igen..🤦‍♀️

  https://www.instagram.com/p/CRGaELasOtY/?hl=sv

  Driver med folk som åkeri permobil och släpper låten av 50 cent they see me rollin..fy vilket vidrigt beteende att lägga upp på Instagram för allmän beskådan.
  Samma människa filmar själv när hon kör bil, och gör andra trafikbrott.

  Ja det är som alltid, man bör kolla upp från början vem man har att göra med, skriva kontrakt och hela tiden följa upp det som görs. Tycker många är blåögda när det gäller flunsorna.

  Vidrig människa och har alltid varit. Tyvärr lär sig dessa personer aldrig.

  Säg mig EN/ NÅGRA influenser som inte kör samma stil här i Sverige, Att om man inte får något gratis eller dra ner på priset så kommer de hängas ut i media..Om folk bara visste hur många stackars småföretagare har blivit blåsta av dagens unga flunsor …. Precis som någon annan skriver ovan ”karma…”

  Jag vet vem denna kvinna är (hon har synts med flera influensers) och kan säga att hon är mest lika oskön som Katrin. Så.. karma åt bägge håll helt enkelt

   Minst”

   Lika barn leka bäst? Eller sämst i det här fallet? 😅

  Om hon nu har skrivit till denna kvinna i flera månader och de inte kunnat komma överens borde hon ju ta henne till rätten. Om hon brutit avtalet alltså. Det är något väldigt skumt med det, varför hon hotar med att hänga ut istället för att ta den riktiga vägen. Har själva affären inte gått till på ett lagligt sätt? Eller har K slarvat när hon läste igenom vad som skulle renoverad och finnas på plats och är nu sur för att det inte stämmer överens med hennes fantasi-bild av lgh? Tyvärr så är det ju skillnad på att sälja en lägenhet med installerad AC och fungerande AC, vill man ha garantier på att det fungerar så behöver det testas innan och finnas med i köpekontraktet.

  Vanligtvis så har man ju kollat själv innan och det behöver inte gå så formellt till men har man inte gjort det måste man ju själv se till att allt är inspekterat av någon annan, samma med kranen etc, så att du kan dra dig ur innan alt. begära prisavdrag eller att det fixas innan du skriver på. Det kostar såklart lite och man kan ju ta risken och köpa ändå men rättsligt har man tyvärr då inget att komma med, även om man själv tycker att saker är sjävklart eller sunt förnuft.

  Hon har valt den största skojaren i hela branchen här nere att köpa bostad med, trots att hon blivit ombedd att ta andra seriösa mäklare. Så lite får hon skylld sig själv.

   Visst är det M*****le L?

  Haha, detta är ju precis vad jag skrev under det förra inlägget om Katrin! Bara en tidsfråga innan hon hänger ut dem..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *