Ljuger Isabella Löwengrip om ”Svenska Powerkvinnor”?

UPPDATERING LÄNGST NER FRÅN CAMILLA LÄCKBERG!

Enligt en frågestund som Isabella Löwengrip hade nyligen så fick hon frågan om hon blivit erbjuden att vara med i programmet ”Svenska Powerkvinnor”, vilket hon påstår att hon fått, men att hon tackat nej då hon varken fick kontrollera klippningen och det färdiga resultatet.

Detta är en lögn enligt Camilla Läckberg – som ÄR en av de medverkande ”powerkvinnorna”.
Enligt Läckberg har Isabella Löwengrip aldrig tillfrågats, utan menar att de som medverkar, är de som fick frågan.

Jag bad Isabella kommentera Camilla Läckbergs påstående och hon skickade mig en bild på mailet som hon fick från den castingagent från produktionsbolaget som kontaktade henne med förfrågan.
Hon verkar alltså i högsta grad fått frågan om att medverka i programmet.
Varför Camilla Läckberg svarar som hon gör, vet jag inte.
??‍♀️

Tillägg kl 10.40
Så här kommenterar Camilla Läckberg det hela i ett mail till mig:

Debatten kring oss i programmet ”Svenska powerkvinnor” har tagit en tråkig, men inte förvånande ton. Mycket av diskussionen handlar om vår ”värdighet” att vara med i programmet eller inte. Vi ställs mot andra framgångsrika kvinnor t ex inom näringslivet, likväl som andra branscher. Och vi ställs även mot kvinnor som är ensamstående, jobbar inom vården osv. För mig är det en sorglig debatt att skåda, och jag anser att det ena inte utesluter det andra. ”Power” kan betyda olika saker. Vi i programmet är framgångsrika inom våra respektive yrken och har jobbat hårt för vår framgång. Det betyder inte att kvinnor som inte lyfts i programmet inte är ”power”.

Vad gäller då huruvida Isabella fått en förfrågan eller inte, så svarade jag i mitt kommentarsfält utifrån den information jag har. Och då jag och Laila varit djupt involverade i castingen sedan dag ett, (formatet är dessutom Lailas idé från start) är vår kunskap att vi fem som är med nu, är förstahandsvalet. Och roligt nog kunde alla som var drömfemman, så samtliga tackade ja. Och urvalsprocessen gjordes med stor omsorg från alla inblandade, för att spegla en mångfald av branscher, bakgrund, ålder osv. Sedan huruvida produktionsbolaget av praktiska skäl (om några av förstahandsvalen inte kunde) frågade runt bredare är inget vi har någon kännedom om. Men det låter väl både troligt och klokt och gissar att det är rätt gängse praxis. Dock vänder jag mig mot att debatten handlar om ”vem som borde varit med”, ”Vem som inte borde varit med,” osv. Alla som är med är med på egna meriter. Det skickades säkert ut en förfrågan brett till fler, det har jag ingen koll på. Men det jag vet med säkerhet är att de som är med nu är och var första prio baserat på många faktorer. Och har alla rätt att kallas ”powerkvinnor.”

/Camilla Läckberg

161 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så tråkigt att det är så mycket färre inlägg per dag här 🙁
  Trodde att det endast var över sommaren men det kanske ska fortsätta så här alltid!?

   Lite som pojken som ropade varg. Har man ljugit x antal gånger och blivit påkommen med det, varför ska då folk tro på en de gånger man talar sanning? Ganska naturliga att ifrågasätta alla påståenden som kommer från den personen.

    Ifrågasätta ja. Men när den visar upp bevis så kanske man måste kunna släppa det och inse att inte allt är lögner hela tiden. Kan man tänka sig att Läckberg ljugit den här gången eller är det helt omöjligt att tro?

     Finns ju inget som styrker dock att IL skulle vara ett förstahandsval bara att hon fick frågan.

      Fast det har hon ju inte påstått heller. Tycker Läckberg borde bett IL om ursäkt, riktigt fult av henne att svartmåla IL och utmåla henne på det sättet. Men Läckberg är ju fän av denna blogg och läser ju mycket här och är väl påverkad av vad som skrivs här. Isabella hade nog lockat mycket tittare.

       Tycker också det är ganska fel, men är ju typiskt här, att skriva en rubrik som får det att låta som IL ljuger när det i detta fall inte är så (tror för övrigt inte att hon ljuger om allt som vissa så envist och ofta skriver här, hon har ju inte ljugit mer än andra influencers). Varför inte en rubrik om Läckberg istället med en frågeställning om hon ljuger.

    Och därför får andra, i detta fall Läckberg, ljuga fritt och komma undan med det? Med argumentet att någon annan ljugit för ofta… eller hur ska jag tänka?

     Kan ju vara så att teamet ljugit till de efterfrågade och sagt att de är deras förstahandsval.

    Trist beteende ”J” att kidnappa första kommentaren och skriva din egen, sena, åsikt som inte har något med saken att göra.

     Första inlägget fick ju inte direkt rungande respons.

     Varför är det så provocerande att få en kommentar ”kapad”?

     ”Jag var faktiskt föööööörst!!!” Låter ni mest.

     Kan passa på att kapa här och skriva att jag tycker att den kommentaren var betydligt mer med saken att göra än din.

     Tristare att snabba sig in först i kön för att kapa hela inlägget för att skriva din egen, sena, åsikt om något fullständigt off topic?

  Therese fick också frågan om att vara med, det sa hon i någon frågestund.
  Känner mest att det är synd om IL efter all skit hon fick här om att ljuga om att hon fått frågan. Tjejen får aldrig ens en chans att yttra sig utan att det blir ”kritiker”storm.

   Folk är för snabba på att hoppa på utan att ens ha minsta aning om vad som är sant.

   Inte ett dugg synd om henne. Hon har själv satt sig i den här sitsen att alla tror hon ljuger, men kul detta verkade vara sant iallafall, ett steg mot rätt riktning ??

   Jag var en av dem som misstrodde henne. Hade helt uppenbart fel, så lägger mig platt ??‍♀️ Kan dock tycka att ”kritikerstormen” du refererar till i hennes fall är befogad. Med Isabella har det ju varit en sanning, tre lögner under lång tid. Då räcker det inte med ett år av avbön för att återuppbygga förtroendet hos folk igen.

    Men hur många av dessa lögner har faktiskt varit ”bevisade” lögner och inte bara något som folk antagit, som i detta fall? Menar dock inte att IL inte ljugit om ditt och datt genom åren. Fast ofta kan jag också förstå – hon får så sjukt mycket skit för det absolut minsta lilla. Om jag var i samma sits så skulle jag då också fundera på att hellre ge den ”sanning” som kommer göra följarna glada än den som faktiskt stämmer, eftersom det tydligen inte finns någon förlåtelse alls vad gäller henne. När Gillis och Sally är lite äldre (kanske redan?) hur kul tror ni det är för dom att gå in online och se sånt hat mot sin mamma?

     Ja det är lite så jag resonerar också. Folk bara antar att hon ljuger hela tiden, det formar personen i fråga efter hur man blir behandlad. Visst, hon ljuger säkert om en del. Det är inte alltid försvarbart men herregud, kvinnan är bara människa.

     Det är klart att folk vetat om och accepterat den ”fabricerade” Bella, som en del av hennes internetpersona. Tror att det är få som är så naiva att de tror att influencers är helt sanningsenliga 100% av tiden. Men i Isabellas fall har hon klivit över en gräns där lögnerna enbart gynnat henne – inte läsare, samarbetsparter eller anställda. Det, ihop med rapporterna om oetiskt arbetsgivarskap och bedrägeri gentemot annonsörer gör det ytterst svårt att lita på henne.

     Och ang din kommentar om ”När Gillis och Sally är lite äldre (kanske redan?) hur kul tror ni det är för dom att gå in online och se sånt hat mot sin mamma?”.

     Lägg ansvaret där ansvaret ska vara – hos den som skapat denna soppa för sig själv. Och nej, hat är inte ok, men legitim kritik är det, vilket jag tycker att de flesta håller sig till.

      Hur mycket av det som skrivits bland kommentarer här inne genom åren är ”legitim kritik” tycker du?

      Hobbydiagnoser, om hon verkligen älskar sina barn, att hon är ful, ser ut som en h*ra, måste ha peruk, miss piggy, psykopat, osv osv osv. Legitim kritik… ja, vill man tycka det så visst. Skulle säga att en bråkdel har varit legitim kritik. Det mesta har rättfärdigats som det när det egentligen inte alls varit kritik utan något annat.

      Och nej, jag är inte hennes följare.

       Jag kan inte dra slutsatser kring annat än kommentarerna i detta inlägg, vilket är det vi diskuterar. Vidare tycker jag att alla de exempel du skriver är exempel på hat, vilket jag också skrev att jag inte tycker är okey.

        Jaha, jag pratar om hur det har låtit här inne genom åren och hur det alltid har kallats för ”kritik” som hon som entreprenör måste tåla. Samt om någon har ifrågasatt så har hennes lögner dragits upp. Man kan inte bara kolla på det här inlägget, även här hänvisas det till lögner långt tillbaka ju.

         Det köper jag helt klart. Det är fullt rimligt att generaliseringen bör vara genomgående. Är dock för dåligt insatt i tidigare kommentarsfält för att kunna uttala mig, så därför får jag därför ta tillbaka kommentaren om delen som berör hatkommentarer.

       Helt ärligt så är det inte många kommentarer här som varit faktabaserad kritik mot Isabella. Men det är inte det som är poängen. Isabella byggde upp en enorm bubbla kring sin egen internetpersona. Hon insåg tidigt att för att hålla sig relevant och framförallt överrösta bruset behövde hon en strategi. Den strategin gick ut på att polarisera. Hon har själv varit helt öppen om detta. Hon tog hjälp av både sina fans och sina haters. Genom att provocera sina haters fick hon fansen att ta henne i försvar. Hon kontrollerade sina fans via sina egna kanaler och sina haters via de kanaler de samlades på, BB och FB. Även om man är hårdhudad bryter denna strategi ner även den mest hårdhudade och när faktabaserad kritik började dyka upp på neutrala plattformar ja då blir det ohållbart.
       Man inser att Isabella är en väldigt stark person för den situation som hon befann sig i när allt rasade för snart 2 år sedan klarar inte de flesta av.

   Ja det är ju inte så lätt att tro på någon som typ ljugit ihop hela sin livstil. Förtroende är något man förtjänar och har man brutit det tar det ofta lång tid att bygga upp igen.

   Jag tror inte hon fått frågan för att det finns för mycket som talar emot det.
   1) Det sk beviset är urklippt text. Det är inte ett formellt email.
   2) Programidé står Laila Bagge för och hon har varit öppen med att hon vill ha med Camilla i programmet.
   3) Laila och Camilla är goda vänner. Camilla har öppet ifrågasatt Isabella. Ingen producent skulle utsätta sig för en produktion som mycket väl kan spåra ur till ”catfight kvinnor”.
   4) Tidpunkten i det sk emailet för inspelning är felaktig. Det står att inspelning sker mitten av april till sista juni. Verklig inspelning skedde under vinter och våren.
   Det jag inte förstår är varför Isabella låter sig provoceras och går rakt in i fällan? Hon verkar ha landat i ett liv som hon trivs med där hon inte längre är ständigt påpassad.

    Angående punkt två. Inget säger ju att de valde mellan Bella och Camilla. Att bagge skulle önska att ha med Camilla innebär ju inte att Bella inte skulle kunna vara tillfrågad. Eller missförstod jag dig?

     Själva programidéen är Laila Bagges. Svenska Powerkvinnor är inte ett köpt programkoncept. Laila har berättat om sin idé och var hela tiden tydlig med att utan Camilla blir det inget program. I detta fall är det inte produktionsbolaget som valt deltagare, i alla fall inte Laila och Camilla. Övriga deltagare kan jag inte uttala mig om.

      Jo jo men att Camilla skulle vara med innebär väl inte att Bella aldrig blev tillfrågad?

       Det har du helt rätt i och jag spekulerar i det osannolika i att Isabella blir tillfrågad när Camilla redan är klar. Det är rätt känt att Camilla inte går ihop med Isabella.

        Jaha, jag följer varken Camilla eller Bella så jag vet inget om deras historia. Hur mycket umgås kvinnorna i programmet? Jag trodde att de följdes på varsitt håll.

        Väldigt lågt av Läckberg att få folk att tro att Isabella ljög. Och så sjukt att du 10.07 försöker få det till att Isabella ljuger men du har fel – inspelningarna var visst april-juni typ det kan man ju se redan i första avsnittet.

        Men hon kanske blev tillfrågad innan Läckberg tackade ja. Hon blev ju tillfrågad det är ju fastställt nu och det handlade ju om huruvida IL fått en förfrågan om att vara med i programmet eller inte och ja det hade hon fått alltså.

    I första programmet pratar dom om att Keyyo får en chans till i lets dance då Carola hoppade av och då kanske inte kan komma på Camillas premiär. Det skedde 28 april, så helt fel i tiden är det inte.

    Som jag förstår det så var den här idén redan pitchad för fem år sedan (efter att ha googlat lite). Är det omöjligt att tänka att de planerade att dra igång en rekrytering med inspelning och allt tidigare men att tex pandemin kom i vägen och sköt upp det? Jag menar inte att det är så.. spånar bara.

     Som svar på punkt nr 4 alltså.

     Det verkar inte som det var pandemin som kom emellan utan i en intervju med Laila och Camilla berättade Laila att hon inte ville göra programmet utan Camilla och att Camilla krävde en del övertalning.

      Ok

   Konstigt när hon byggt upp hela sitt liv på lögner.. ??‍♀️

  Varför skulle Läckberg veta vilka som har fått frågan och inte?

   För att Läckberg är polare med Bagge och programmet är det Bagge som skapat och pitchat.

    Så de första fem de frågade tackade ja? Imponerande.

    /en som jobbat med casting på ett större produktionsbolag en gång i tiden.

     Enligt brev från Camilla i det uppdaterade inlägget så ja. Med tanke på att programmet tog nästan sex år från idé till handling och att personen bakom idén, Laila, investerat både tid och energi så inte jätte osannolikt. Man får skilja på massproduktion som casting går ut på och kvalitativt hantverk.

      Där säger hon ju också att ” Det skickades säkert ut en förfrågan brett till fler, det har jag ingen koll på. ”

      Vilket innebär att både pira, Bella och Therese L kan ha fått en förfrågan. Eller?

       Ja det skickade ut till ersättare om någon i drömfemman inte kunde vara med vilket väl är rätt självklart, eller?

        Ja men jag menar bara att då kan ju Bella ha fått en förfrågan. Men Läckberg hävdade ju alldeles nyss att hon inte alls hade fått det.

         Ja riktigt pinsamt av Läckberg. Och att kalla det drömfemman haha och påstå att de fem första som fick förfrågan tackade ja, ganska ovanligt liksom men visst.

      ”Kvalitativt hantverk”….

   Det förklarar Bagges medverkan: det var hennes idé. Annars hade hon aldrig fått frågan.

    Det handlar inte om att få frågan. Det är inte en massproducerad produktion. Det är en orginal programidé. Laila är inte den som får frågan det är hon som ställer frågan. Är det så svårt att förstå?

  Synd att IL inte tackade ja! Jag tror att hon hade gynnats av att vara med, även om hon inte fått styra klippningen.

   Även om hon hade tackat ja, så hade hon inte fått vara med då hon inte var förstahandsval.

   Hon platsar inte längre i konceptet. Driver inte mängder av bolag. är inte framgångsrik. ETc så det meddelande måste vara gammalt.

    Tror inte meddelandet är gammalt eftersom flera fått ungefär samma bl a T Lindgren. De menar väl att hon drev flera bolag och var småbarnsmamma och att de var imponerade av det typ. Hon driver väl fortfarande flera bolag eller iaf ett. Men hon ville kanske inte vara med för att hon inte fick godkänna klippning osv kanske inte ville filmas i hemmet osv. Jag tror också det hade varit bra för IL att vara med, hade kunnat vara gynnsamt så det var synd hon inte tackade ja om hon hade det valet. Att Läckberg och bagge är med är ju dels för pengar och för att nå ut med sina bolag, böcker, artister, film osv. Jag hade gärna sett Isabella med, tror hon hade lockat mycket tittare och det trodde nog produktionsbolaget också.

  Tror inte heller hon fick förfrågan för då hade hon tackat JAAAAAA såklart.

   Tydligen så tackade hon ju nej nu.

    Med handen i hjärtat….tror det är äkta?? Svårt att tro på det liksom…i det här stadiet tror jag bara på det om jag ser en bekräftelse från produktionen eller ser vilka namnen är i produktionen (lika trovärdigt som priset på delad 1).

     Du får väl kontakta produktionsbolaget och fråga då.

      Du kanske tillhörde en av hennes 1,5 milj följare?

      Tycker du verkligen det är konstigt att folk ifrågasätter hennes påståenden? Vilken kudde har du levt under de sista åren?

       Suck. Jag har aldrig följt Bella på någon kanal. Hon som person är ointressant för mig, inte ens hennes lögner var intressanta nog för mig. Kan vi återgå till sak nu?

       Jag tycker inte att det är konstigt att man ifrågasätter. Men när hon visar upp mailet från bolaget så är det lite mer långsökt att påstå att det skulle vara fejk. Varför skulle Läckberg veta vilka som blivit tillfrågade? Tror du att antonija var produktionens drömdeltagare? Eller kan det finnas en anledning till att deltagarna vill att tittarna ska tro att de var förstavalet?

        Vilket mejl? Det som finns med är ett klipp som varken är daterat eller säger något om vad programmet heter. Jag tror detta är ett gammalt klipp om en helt annan produktion som aldrig blev av.

         Jaha okej. Det tror inte jag. Men lets agree to disagree då.

          Det kan absolut finnas ett mejl som bekräftar det Isabella påstår. Min kommentar handlar om att det som Camilla publicerat i detta inlägg inte är ett mejl och att det inte heller är daterat.

       Det här är ju så tröttsamt. Att inte kunna diskutera utan att det ska påstås att man är ett fan, att man är personen själv, känner den osv. Så löjligt.

     Jag tycker detta verkar äkta ja. Och det trots att jag är fullt medveten om hennes tidigare lögner och spel.

     Men Camilla ljuger ju. Linda Pira blev ju tillfrågad, är hon med i programmet???

      Therese L ska också ha blivit tillfrågad.

   Tveksamt om dessa meddelande är äkta, svårt att tro på en som ljugit om det mesta för att få uppmärksamhet, om hon nu fick detta mail, exakt vad är det som är power med IL? Utan sina lögner hade ingen skrivit om henne, trist att ingen heller gjorde större greja av hennes inblandning i hajens affärer, om försökte ju skaffa klienter till honom är inte det medhjälp typ? Å sen dramatisera över det hela att hon är jagad, stalkad etc, hennes situation är inte unik liksom så varför skulle hon vara en powerkvinna? Nej jag köper det inte. Eller så tackade hon nej för att hon skäms för typ alla vet vad hon egentligen är..

    Vad de anser är power med henne kan bara produktionen svara på. Nu handlade det om huruvida hon blivit tillfrågad, vilket hon verkar ha blivit. Sen vad man tycker om det är ju upp till var och en. Själv tycker jag varken att antonija eller keyyo skriker power i mina ögon.

    Haha du vill verkligen ha henne till den som ljugit här.

     Absolut inte har bara riktigt svårt att tro på henne 🙂

    Kan du då förklara vad exakt som är power med Antonija?

     Johanna Frändén, Aftonbladet ger denna definition av powerkvinna. Det används om människor av honkön som är ”inspirerande” och ”starka” men som i realiteten saknar formell makt.
     En del tycker säkert att Antonija är inspirerande. Hon har trots allt varit entreprenör sedan 15 års ålder då hon hade egen nagelsalong och hennes företag går riktigt bra. (Finns många att jämföra henne med såsom IL).

    Inblandning i hajens affärer skriver du? Han har ju sagt i media att hon inte visste något om alla skulderna och inte visste att han hade shoppat saker för andras pengar. Hon har inte sagt att hon försökte skaffa klienter utan hon sa att hennes namn antagligen hjälpte honom att få klienter. Sedan har hon ju inte ljugit om det mesta och det hon har ljugit om har hon ju varit öppen med, inte många som är det. Hon fick frågan iaf och kanske tackade hon nej för att hon inte ville filmas hemma privat och få godkänna programmen, eller så ville inte Läckberg ha med henne, men frågan hade hon fått och det var det hon svarade på.

  Även om Isabella är välkänd som lögnare så kan ju detta vara sant. Att Läckberg ska känna till varenda en som tillfrågats känns ju tveksamt. Jag tänker att Antonija är ju okänd för de flesta, bland influencers finns antagligen många andra som ligger högre upp på produktionsbolagens önskelista. Bella är ju rätt känd för gemene man och såledesen person som borde dra mer tittare än Antonija, men även t ex Kenza och Margaux är ju mer kända för allmänheten. Och ju mer kända de är desto mer tittare gissar jag.

   Ja antonija kan väl knappast ha varit produktionens förstaval?

    Min kommentar fastnade i modd, men jag är helt övertygad om att hon absolut inte var förstahandsvalet… Vem vet ens vem hon är?

   Precis. Jag är helt övertygad om att alla de större influencers fick frågan om att medverka, dvs. Kenza, Bianca, Isabella, Margaux etc.

   Antonija var garanterat ett sista-alternativ, när ingen av de större önskade att medverka. Ingen snack om den saken. Hennes åldersgrupp av följare är främst 10-14 åringar. Jag personligen hade aldrig hört talas om henne eller vetat att hon var en ”influencer” om inte det vore för denna bloggen, och det som lades ut om hennes pojkväns dotter.

   Påtal om Läckberg så är hon bara otroligt pinsam och hennes trovärdighet är mycket lägre än Bellas någonsin varit. Inte som så att hon har castat till detta programmet, så varför ska hon ens uttala sig och svartmåla en annan människa så?

   Produktionen kanske låter de medverkande tro att de alla var förstahandsval. Med tanke på hur pinsamt hela konceptet är känns det ju inte orimligt att en del skulle ha tackat nej.

    Precis, tror knappast Läckberg hade tackat ja om de berättar att de skickat ut förfrågningar till ett par hundra kvinnor liksom. Alla vill väl höra till den exklusiva skaran av förstahandsval.

   Tycker Kenza hade vart bättre att ha med än Antonija. Förstår inte vad hon gör där, hon sticker inte ut mer än någon annan som vart med i nån löjlig tvserie.

    Antonija har ju sagt i sina videos tidigare i år att hon var på casting för ett program som hon hoppades komma med i och senare att hon fick ”rollen”. Vilket var detta program. Så känns inte riktigt som att hon är första hands val om hon går på casting?

  Rubriken borde väl snarare vara ”Ljuger Camilla Läckberg om….”? Isabella har ju skickat bevis så då kanske inte hon behöver misstänkliggöras i rubriken; det känns orättvist.

   Orättvisst? Att ljuga om det ena & det andra, att inte betala leverantörer/partners etc, göra rätt för sig helt enkelt…vad kallar du det?

    Missade du helt poängen?

     Tydligen du som missat poängen, att man kommer till en punkt i livet där man måste visa upp sms/mail/annat för att folk ska tro på en det säger ganska mycket va? Hur vet du att detta meddelande inte är tillgjort som allt annat? Tycker du verkligen att det är konstigt att folk ifrågasätter??

      Du tror att det här mailet är fejk alltså? Jag tycker det verkar rätt så legit. Innan hon visade mailet var jag övertygad om att det var hon som ljög.

       Vilket mejl?

        Så svaret är ja alltså. Då förstår jag.

      Det kan ju bero på denna blogg och vad hatare skriver och påstår härinne. På vilket sätt har hon inte gjort rätt för sig och vad vet du om det? Hon verkar väl verkligen ha gjort rätt för sig och betalat både löner och leverantörer.

       Hon har blåst ganska många av sina leverantörer och även vänner att det säger ganska mycket om hennes personlighet, vad är det du har missat..? Det finns en anledning till att hon är ”borta nu ” eller hur…??? Tigger till sig gratis boenden

    Har hon ljugit i det här fallet? Eller verkar det vara Läckberg som har ljugit?

     Har större förtroende för CL än IL kan jag starkt erkänna, där pratar vi POWER!

  ”Enligt Läckberg har Isabella Löwengrip aldrig tillfrågats, utan menar att de som medverkar, är de som fick frågan”
  Självklart är det så Camilla Läckberg vill att det ska vara dvs att de som medverkar inte är de som till slut ville vara med trots att många, mer kända och tv-mässiga, svarat tack, men nej tack.
  Laila Bagge och Camilla Läckberg är väl kompisar? Inte undrar på då att Camilla ville vara med.
  De övriga är säkert med för pengar och personlig PR – i synnerhet det ryska yrvädret som jag f ö tycker är kul. Uppskattade mycket programmet då hon reste i Ryssland med Johan Rheborg.

   Ja och varför skulle hon ha sån koll vilka som blivit frågade och inte frågade?

    Därför att Laila Bagge vet ??

     Var står det att Laila Bagge ligger bakom programidén? I så fall är det väl henne man ska fråga om IL blev tillfrågad. ?

       Okej tack!

      Känns ju som att hon skulle svara det som ger bäst ljus på hennes bff Läckberg här. Varför skulle hon svara att Läckberg ljugit om hon kan undvika det?

      Även om Laila ligger bakom idén från början så är det nog inte hon som bestämt allt utan att det är produktionsbolaget som har mest att säga till om och bestämmer gissar jag. Jag minns att IL hade ett filmteam hemma och filmades för något tv-program vad hon skrev i ett blogginlägg för ungefär ett halvår sedan. Kan ju ha varit för detta program men att hon sedan inte ville vara med om hon inte fick godkänna klippning och slutresultat och att de då istället lyckades övertala Läckberg att vara med, eller att Läckberg till slut tackade ja istället, och så klart säger de till henne att hon var förstahandsval oavsett. Kanske ville produktionen ha med båda och att Läckberg var förstahandsval från början men hon hade ju tackat nej enligt Laila och behövde sedan övertalas. Både Läckberg och IL kan ju ha varit förstahandsval av produktionen, det är ju fem kvinnor med menar jag.

  Hur kan Läckberg ha koll på hela processen vilka som tillfrågats. Dagisfasoner på hela programmet och detta fjomperiet ?‍♀️

  Förstår inte alls varför produktionsbolaget skulle vilja ha med IL. Vad är det hon har lyckats med? Ljuga sig fram genom hela livet, sänka företag efter företag, köra med personalen tills de gråter och då skrattar IL nöjt, kliva av ingångna avtal (personen som sade upp sig för att börja arbeta för IL men sedan fick sparken via SMS innan tillträdesdagen, det nya kontoret i Gallerian som helt plötsligt inte dög, antagligen för att hon inte hade råd), rakar benen i en lyxbil och blir utslängd från bilfirman, fullständigt mosar sin familj i riksradio, hittepå med så kallade ”hotlappar”, flera minst sagt skumma ”business deals”, ständigt skylla på andra när det går åt helvete.

  Däremot vore IL intressant för något produktionsbolag som vill göra ett program om klenbegåvade föredettingar som inte längre kommer undan med att ljuga.

   Det spelar ingen roll vad du tycker eftersom IL blivit förfrågad

   Hon har ju tidigare verkligen marknadsfört sig som just en powerkvinna och verkligen präntat in de i folks huvuden, hon lär ju vara betydligt mer känd än Antonija i andra åldersgrupper. Och de skapar ju en produkt son ska säljas snarare än att försöka bestämma vem som är starkast. Sen när hon blev psykiskt sjuk efteråt och tog sig ur det är väl också en historia som kan intressera många antar jag.

   Men IL siktade ju ett bra tag på att bli ”världens mäktigaste kvinna”. Helt vansinnigt absurt när man tänker på det så här i efterhand.

   Hur orkar du ”Sascha”? Du kämpar på med att smutskasta IL med dina hittepå, vridningar och överdriv. Varför så besatt och hatisk? IL har ju iaf lyckats med att bli känd, haft en stor blogg, startat och drivit många företag varav ett såldes med miljonvinst. Även Laila har väl lagt ner ett antal företag. Sen vet nog inte du om hon skrattat nöjt eller blivit utslängd från bilfirma, mosar sin familj är också dina egna ord och tolkningar Sedan ”fick spaken” via SMS var ju kanske inte IL s idé och det var inte för IL hen skulle jobba utomlands utan för löwengrip beauty där även Pingis var chef. Sedan tycker jag inte att hon ständigt skyller på andra heller.

  Tittade på första avsnittet och faller helt platt på antonija. Jag hade tyckt det vore mycket roligare att se Isabella än henne och jag gillar inte ens isabella. Jobbigare människa får man leta efter. Hur har hon ens fått sina följare? Läckberg var rolig att se, lajla sådär. Är fortfarande intresserad av mouna även om det är något med hennes sätt att prata/utstrålning jag stör mig lite på haha. Keyyo fick jag ingen känsla av så jag ställer mig avvaktande där.
  Det var min korta recession ?

   Recension*

  Undrar om någon medverkande var förstahandsval?

   Läckberg skulle jag iofs kunna tänka mig att de hade rätt högt upp på önskelistan. De övriga är jag tveksam till.

   Troligtvis inte! Haha

  Den där castingagenten verkar ju inte vara uppdaterad på ILs senaste förehavanden? ”Driver flera bolag” ladida…det var ett tag sedan…Hela mailet låter som en hyllning IL skrivit till sig själv…Varför inte gå till källan och fråga produktionsbolaget? De behöver ju inte skriva vilka som fick frågan. Det enda vi vill veta är om Camillas påstående stämmer, att inga andra än de som är med i programmet fick frågan.

  Får en känsla av att det är rätt låg nivå på hela produktionen när jag läser brevet till Isabella.

  Tips på en kul grej: Anis och Berras reaktioner på Bachelor. Finns två avsnitt på YT.

  Man gör narr av Anna Book i SVT:s nya program Cyklopernas land. Bråket mellan Anna Book och Annika Ljungberg i Rednex är Veckans kulturbråk. (Enligt Annika betedde sig Anna Book illa på hennes bröllop 2003. Annika säger att Anna störde i kyrkan och att Annas två tal under middagen handlade mest om hennes egen bukoperation. )

  Ca 25:30 in i programmet.
  https://www.svtplay.se/video/32444527/cyklopernas-land/cyklopernas-land-avsnitt-1?position=1507&id=8YXwEY3

  Att försöka plocka billiga poänger genom att dra upp detta gamla kändisskvaller (med Hänt Extra som källa) är mest bara taskigt, tycker jag.

   Haha jättekul ju!! Älskar detta program

   Ja, ska inte det vara ett vecko-aktuellt kulturprogram? Lågt.

  Läckberg är så jävla pinsam. Det är väl självklart att dom har frågat massa kvinnor att vara med, tror hon att hon var på toppen av listan ens? ?

   Eh, ja. Programmet är Lailas idé, vän till Camilla.

   Anonym 10 00: Skulle nog tro hon var på toppen, faktiskt. Skriver skitböcker men är den mest lästa/hörda författaren i Sverige. Så absolut rimligt.

  Frågan gäller om IL tillfrågats. Troligen, i sällskap med en mängd andra. Castingagenten har väl inte bara tillfrågat fem utan många och sedan valt en mix som kan ge ”bra TV” (inom citationstecken pga ren skit-TV).
  Så ja,jag tror IL blev tillfrågad men inte vald som deltagare. Tror så tills Bloggbevakning visar upp ett legitimt mejl där IL tackar nej till att delta.

   Oftast skickar man som företag inte ut en inbjudan för att sedan tacka nej till att ha personen med. Det är ju väldigt mycket som måste diskuteras – hur mycket ska de få betalt, hur mycket tid ska de ha rätt att filma, var går gränserna (i ILs fall, barnen får inte visas t.ex.) och så vidare så det är inte bara sådär att ”bjuda in”. Det här emailet skulle varit den första kontakten och sedan om IL hade visat intresse, hadde allting därefter diskuterats vidare i detailj innan någon tackade ja. Vi vet ju inte var det skav – om hon direkt sa nej eller om det var budgeten, för mycket filmande i ”privatlivet”.

  Undrar om Paul!

  1. Varför fotar han inte Bellas blogg längre? Länge sen det stod ”foto: Paul Sundvik” i inläggen
  2. Varför är han inte med på några bilder alls i bloggen längre?

   Känns fortfarande som ett ’arrangerat’ förhållande. Finns ingen gnista eller passion mellan dem alls (vad man kan se från bilder och text). Tror Bella är livrädd att vara ensam/singel, hon klarar sig inte själv. Hon har i princip gått från famn till famn under alla dessa år. Tror fortfarande att Odd var det bästa som hänt henne men hon hade inte vett nog att förstå det.

  Om mejlet stämmer och att Isabella tackade nej så tror jag att det är pga att hon inte kan leka businesswoman. Hon känner väl att hon inte har livsstilen som krävs för att imponera på tittarna. Hur kul hade det varit att följa Isabella idag jämfört med Isabella år 2019?

  Vilken fantastisk rekrytering om de lyckades få med precis just de som de hade på sin önskelista. Måste vara första gången.

  Camilla ”allt ljus på mig” Läckberg.

  Låter naivt att säga ”de som är med är de som fått frågan, hon har inte fått frågan”. Som om valet att tacka nej och inte vara med inte existerar. De har säkert frågat andra kvinnor oxå som tackat nej.

  Vore det inte bättre att du gräver mer kring detta innan du publicerar ett spekulationsinlägg Camilla?
  Är väl bara att maila produktionen direkt och få ett svar eller….?

  Okej så bagge sålde in idéen, innebär det att hon har varit ansvarig för hela rekryteringen? Att hon kan ha velat ha med Camilla förstår jag men har hon även varit ansvarig för castingen?

   Men precis!?

   ”Hmm…få se nu, vilka powerkvinnor har vi i Sverige? Men, jag är ju en powerkvinna! Jag kan vara med. Jag tackar ja direkt! Då var det fyra kvar…”

    Tre om du tar med din bff också.

  Team Camilla hela vägen! SÅ KLART.

  Ju mer Läckberg försvarar sig desto dummare blir det ju. Ibland får man kanske välja sina strider. ?‍♀️

  Mycket hack på Antonija. Men ärligt… hon har ju Youtube o insta… hela 700k följare. Behöver hon mer tv-tid?

   Snälla hon har ju inte 700k unika följare ? hon har 350k följare väldigt långt ifrån 700k. Om du har 300 vänner på FB och 300 följare på Instagram säger du att du har 600 vänner då?

    Men man har väl 600 följare på samtliga sociala medier då? Eller vad ska man säga?

    Antonija har väl aldrig sagt att det är 700 000 unika följare?

   Om hon behöver mer tv-tid?
   Nä, men kanske en mattelektion?

    Men är det rätta alltså att säga ”jag har 200 tusen följare på Facebook, 300 000 som prenumererar på min youtube (och X antal visningar), 100 000 läser min blogg och 200 000 följer mig på Instagram”?

    Hur är det bättre än att säga att man totalt på sina sociala medier har 800 000 följare? Inget av det säger ju något om unika följare. Man får väl anta att en viss del av de som följer gör det på mer än ett ställe.

     Alltså en uppriktig fråga. Tycker inte att något av det är att räkna fel eller att ljuga så länge man är tydlig med att det är totala och inte unika.

     Eftersom majoriteten av följarna på de olika plattformarna är en och samma.
     Alltså, om du läser en påverkares blogg så följer du med största säkerhet även hen på Instagram. Inte alla så klart, men den absolut största majoriteten är det.
     Därför är det extremt missvisande och vilseledande att göra som Antonija gjort, där hon slagit ihop alla sina följare i en klump.

     Och säger man så som du här är ovan så avser det unika följare.

      Men hur är det missvisande om man är tydlig med att det är just sammanslaget alla kanaler? Missvisande är det väl först när man vill påstå att det är antal unika följare?

      Eller så utgår jag bara från att folk fattar att en del av dessa är samma personer. Så länge det inte finns något sätt att mäta unika följare på samtliga kanaler så anser jag att bägge är lika missvisande (eller ärliga beroende på hur man lägger fram det).

      Hur vet du att den absoluta majoriteten följer samma person på alla hens kanaler? Jag har inte ens instagram men följer en hel del på youtube. Många av mina vänner har instagram men följer inte en jävel på youtube.

      Har du faktiskt kollat att ditt påstående att den absoluta majoriteten följer influencers på alla dens kanaler?

     Under ett och samma dygn kommer 10 miljoner svenskar att stiga upp ur sängen och 10 miljoner svenskar att gå och lägga sig att sova.
     Alltså har Sverige 20 miljoner invånare.
     VSB

      VSB! Nu fick jag sköna vibbar från tiden i gymnasiet då jag hade en bildad lärare i fysik. Tack!

      Jättekonstig jämförelse. Men är du nöjd med den så.

  Hon har bara sig själv att skylla då ljugit så mycket Bella, inte synd om henne alls.

  Helt ärligt så tror inte jag en sekund på att detta skulle vara ”drömfemman” för ett program om powerkvinnor. Lol.

  ”drömfemman” hahahahaha

   AKA ”Fantastic five”

  Vad pinsamt att hon (CL) svarat så tvärsäkert från början och nu försöker babbla bort det faktum att hon faktiskt hade noll koll.

  Är för övrigt vansinnigt trött på diskussionen om vad en ”powerkvinna”. Kunde inte bry mig mindre. Varför CL bryr sig fattar jag inte alls, hade jag varit så rik och haft det så fett hade jag inte ens engagerat mig i såna diskussioner.

   Jag tycker det är väldigt pinsamt med benämningen POWER haha. Powerkvinnor och bosslady! Är vi alla fem år?
   Vuxna kvinnor som tycker att det är stärkande att kalla sig för en powerkvinna är störtlöjligt.

    Håller med, jättetöntigt! Vänta bara tills de börjar kalla sig för She-e-o ?

  Känns som att det mejlet Isabella skickade kanske gällde något annat program?
  Som någon nämnde så stämmer ju inte perioden när inspelningen skulle ske plus så har inte Isabella drivit företag på ett tag nu? Varför skulle dom då ta upp det i mejlet när det inte längre aktuellt?

   Jo perioden stämmer ju visst med när inspelningarna skedde. Tycker det är ganska uppenbart att det gällde det programmet, även Therese Lindgren hade ju fått förfrågan.

   När vill ni påstå att programmet spelades in och baserat på vad?

    Det kom ju till och med en artikel här om dagen där det står att de spelade in under vintern och våren?
    https://www.expressen.se/noje/bagges-och-lackbergs-krasch-vi-var-vrak/

   Rätt uppenbart att det är ett gammalt mejl. Varför skulle ett produktionsbolag ta och mejla Isabella om hur fantastisk hon är som driver x antal företag, nu när de kraschat en efter en? Det skulle kännas som ett hån mot henne.

  Haha vilken pinsam uppdatering från Läckberg ??

  Englasshowroom har nu smygsamarbete på bloggen för ideal of sweden med hennes personliga kod får man hela 15% rabatt. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.