Economistagruppen är tillbaka på FacebookI mitten av oktober skrev jag ett inlägg om att Isabellas och Pingis Economistagrupp försvunnit från jordens yta Facebook.
Allt som fanns kvar var cashade länkar, men ingenting mer än så som kunde skina ljus över vad som hänt.

Nu visar det sig att det inte var någon av gruppens administratörer – som Pingis Hadenius själv – som tagit bort gruppen, utan det ska ha skett utan deras vetskap och utan att det angavs någon anledning.
Inte förrän Dagens Media kontaktar Facebook så öppnas gruppen upp igen.

Pingis kallar det för ”skrämmande och en märklig form av censur” i DMs artikel och svarar så här inne i den nyöppnade gruppen:

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  kanske för att den anmäldes av flera användare i gruppen som tröttnat på pingis översittarfasoner och reklam, trots att man inte får dela reklam enligt hennes egna regler?!

   konton och grupper brukar inte tas bort och försvinna hur som helst liksom. man får alltid ett meddelande som antingen lyder ”gruppen du är admin för har tagits bort pga regelbrott” eller andra anledningar.

    det är för övrigt sååå mycket smygreklam på hennes instagram… oproffsigt.

     Är det typ du som skickat 2000 anmälningar? Det får bli min teori iaf- du verkar lite besatt när det kommer till vad som helst som har minsta samröre med Isabella…

      har inte facebok men okej stollis 😂😂

       Dig kommer man nog få se i en viktig debatt i SVT en dag. Vilka burns liksom..

        avskyr svt så lugnt för mig! haha

   Är med i gruppen, får aldrig upp någon reklam från pingis alls? Tycker det är bra diskussioner speciellt angående ”kvinnofällan”.

  Tips: Kristin Kaspersen flyger till Maldiverna, samma resort som bland andra Blondinbella och andra flunsor varit på, för att ”jobba med hållbarhet” och ”undersöka hur de värnar om klimatet”. Jag tänker att resortens hela hållbarhetsarbete hade kunnat presenteras digitalt i en Powerpoint, om man nu är så mån om klimatet?

   Herregud hör dom inte själv hur sjukt det är?! 😄

   Förlåt men 😂😂😂

   Gitarristen i mitt favoritband från tonåren flög från Kanada till Sydafrika för en liknande promotion. Han kommenterade så klart inte vad jag sa men fansen… Wow 😂

   😂😂😂

   Har jag missat något? På vilket sätt arbetar Kristin Kaspersen med klimatet? Har hon bytt bana?

   Six Sense hemsida skvallrar inte om något direkt hållbarhetsarbete mer än de vanligt spridda skurarna av att vi odlar vår mat själva, nåja vi har en kryddträdgård, vi anställer bara folk från trakten, rätt vanligt faktiskt och vi är rädda om miljön i största allmänhet. Visste inte att hållbarhet engagerade Kristin. Lite av en blind som leder en blind.

    Nu är du allt lite orättvis. De visar faktiskt upp en tygkasse också.

     🤣🤣🤣🤣🤣 oups glömde ta med den.

   Ja hon måste ju ha ett typ svepskäl som låter bra. Snälla nån det är en lyxig semesterresa som hon åkt på liksom, för att marknadsföra resortet troligtvis.

   Hahaha det var ju faktiskt riktigt roligt. Men nog borde ett multimiljardärföretag som six senses kommit på nåt bättre om de ska green washa? Inte har Kristin skrivit den texten?

  Synd att artikeln är låst, hade varit väldigt intressant att läsa hur hon resonerade sig fram till att det nog var censur det handlade om 🙃

   Det behöver man väl inte vara ett geni för att fatta…?

    Förklara gärna! Även om jag läser in en bredare definition i ”censur” där det kan åsyfta något som Facebook – i rollen av ett privat företag – kan utsätta sina användare för (vilket visserligen går att ifrågasätta i sig) har jag svårt att se med vilken agenda Zuck och gänget motsätter sig och tystar några kvinnor som snackar Avanza Zero.

  Så otroligt komiskt att på CAIAs webbsida där man kunde köpa julkalender, står att den är slutsåld och ”We did this for us”. Hahaha! Ja, med tanke på innehållet så är det verkligen bara för er själva ni gjorde detta. Herregud vad dåligt det blev.

   Absolut att dom kanske inte kan ta med produkter som inte passar alla hudfärger. Men något allround läpplans, ögonskugga, face palette, primer osv hade man väl kunnat förvänta sig när man ungdomarna pungar ut typ hela studiebidraget?

    Hur då? Vad var det för produkter?

     Massor av utfyllnadsprodukter. Pincett, hårband, sovmask, rabattkod, handkräm osv.

    Dessutom oerhört dåligt att läppennorna som faktiskt kan passa flera hudfärger va ministorlekar

     Så snålt

      Köper asiatiska/afrikanska tjejer caia smink? Tänker att det inte alls marknadsförs mot de hudfärgerna? Om det är sant kan jag nästan tycka man får skylla sig själv lite om man handlar en produkt man på förhand vet inte är utformad för en själv? Kan ha fel dock iom att jag inte köper caia smink men om Bianca frontar allt är det väl rätt uppenbart de riktar sig till kaukasier.

       Fast hela grejen med en julkalender är ju att man ska bli (positivt)överraskad. Jag köper julkalendrar i samma prisklass från sephora, lyko, eleven etc och hade blivit jättebesviken om jag fått något liknande. Visst kommer man inte gilla alla 24 produkter men det är aldrig så illa att man blir jättebesviken och vill returnera hela kalendern som folk vill göra med caias.

        Nää det är såklart möjligt, jag menade mer (även om jag är 100% för mångfald i produkter) man kan kräva representation på hela marknaden men inte just av ett enskilt företag (förutsatt såklart de inte luras i sin marknadsföring typ ”vi är jättebra på afrikansk hud.”)

        Efter att ha sett innehållet i caias förstår jag att folk vill skicka tillbaka sina. Jag är annars av din åsikt, man kan inte gilla allt.

   Det känns som att det dyraste i kalendern är necessären😅 det kanske inte är så, men allt annat ser väldigt billigt ut.

   Många missnöjda kunder tydligen och förbeställda kalendrar har inte skickats ut. Massor av kommentarer om det i det föregående inlägget här. Inte förvånad.

  PLZ gör ett inlägg om Caias helt katastrofala adventskalender!!!

   Haha, jag visste att de skulle vara skit!
   Riktigt dumsnålt av Bianca att lura kunderna om hon fortfarande i framtiden vill ha märket kvar?
   Tur att Margareta finns och ger betyg på kalendrar (även om hon inte hann med just den här).

    Inte hann med den här?
    Menar du caias julkalender?
    Den har hon ju recenserat?

   samtidigt vann caia just pris för årets e-företag idag 😂

    Och nu en artikel i Aftonbladet där Bianca svarar helt kasst och oödmjukt på kritiken, massa sjuka bortförklaringar och lögner (?). dyrare att göra reseförpackningar och därför är den värd??? Herre min gud

     Manipulativa bortförklaringar på allt. Så lågt att luras som Bianca gör. Och att de skulle vinna priset för årets e-företag var väl självklart så som de tjatat, tiggt och bönat om att man ska rösta på dem så blir de sååå glada. Klart de blir det. Nej usch alltså.

  Blir väl lite fel att ha Isabellas namn överst för det är väl Pingis det handlar om, IL är nog inte inblandad i den gruppen numera.

  Verkar inte som att fru Pingis varit så aktiv eftersom att hon inte märkt att gruppen togs bort. 🤦🏼‍♀️
  Seriös kvinna, den där PlagiatPingis!

  På tal om ekonomi, varför har inte avsnittet med Isabellas medverkan i shoppa lagom släppts 🤔

   Säkert för att de såg kritiken mot Isabella att hon gick och shoppade Balenciaga solglasögonen ditekt efter. 😂

    Nja beror nog inte på det, hon kan ju shoppa lagom för att hon köpte solglasögon efter det. Det kan ju ta veckor innan ett poddavsnitt släpps efter att det spelats in.

  Skulle inte Pingis och Viktor Frisk starta ett hudvårdsmärke för män?

   Bijan for men?

   FriskPingis AB

  Om det FB som har censurerat bort gruppen så är det verkligen för j-vligt. Gillar varken Bella eller Pingis men ogillar ännu mer när ett utav världens största företag beter sig som as.

  Vad heter den där andra liknande gruppen för kvinnor om aktier som ni brukar tipsa om här? Skulle gärna gå med i den.

   Ekonomiguiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *