Varför namntatueringar inte är den smartaste av kärlekshyllningar

Tänk om det stått Gabriella här? 🙂

Samma dag som Gabriella Joss blev Fru Possler, så tatuerade hon och den nyblivna maken in varandras namn på kroppen.
Man hade kunnat tänka sig att Gabriella skulle vara lite avvaktande till det, med tanke på att hon redan varit med om att göra det, för att sedan separera från mannens vars namn hon tatuerat på kroppen.
Även den gången var hon övertygad om att deras relation skulle vara för evigt och att hon alltid skulle komma att vilja ha hans namn på överarmen.
Jag undrar vad hennes inställning till det är nu, med tanke på att hon och Fjodor skiljt sig?
Behåller man den? Tatuerar man över den? Tippex?

Hur kom ni fram till att ni skulle/ville tatuera in varandras namn?

Oj! Svår fråga. Det kändes så självklart och det var väl F som sa först att han ville ha mitt namn skrivet vid sitt hjärta. Det är den enda tatueringen han har och det tycker jag är lite extra fint då han inte har planer på att någonsin göra några fler tatueringar Men vi ville ha varandra på ALLA sätt och vis. Vara bästa vänner, bo ihop, gifta oss, tatuera namn. Göra allt man kan göra för att få varandra både fysiskt och psykiskt. Sitta ihop så mycket som möjligt i princip. Det är så svårt att beskriva vår kärlek till varandra. Vi är nog ganska besatta av varandra och av vår relation och vi har alltid så sjukt kul ihop och SÅ MYCKET PASSION! Jag saknar F varenda sekund han inte är hos mig och jag vill dela allt med honom. Vi är sådär läskigt överdrivet kära bara, haha Kram! // Gabriella Joss

Som tur väl är så kan man nu för tiden lasta bort tatueringar relativt enkelt, men hade det inte varit bättre att kanske vila lite på hanen den här gången?
Äsch, folk gör som de vill med sina egna kroppar, men om jag förstått det hela rätt så är det inte helt smärtfritt att lasra bort tatueringar?
Friskt vågat, hälften vunnet!
GERONIMO!!!!

Det hade kunnat vara värre.
Det hade kunnat vara det här. ??

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men idag kan man lasra bort tatueringar, och man kan också tatuera över. Det är väl hennes grej att gå all in och då får hon göra det. Folk har så mkt tatueringar idag att man knappt kan läsa något av det iaf ??? Länge leve kärleken. Den långa och den kortvariga..

   Klart hon får göra det, men frågan är hur seriös hon vill bli tagen… Det lilla jag hört och sett av henne ger inte en positiv bild direkt. Hon känns impulsiv och omogen.

    Helt ärligt tror jag inte hon bryr sig om hur du eller nån annan tolkar henne seriöst ?

    Med all rätt. You do you så att säga ?

    Varför skulle just det vara frågan? Frågan är väl snarare om namntatuering är något hon vill göra, och eftersom det verkar vara det fattar jag inte varför vi övriga ska ställa några frågor om det öht.

   Ja! Mer kärlek åt folket ???

   Ps. Vad härligt med en positiv kommentar förresten? de blir mer och mer sällsynta

    Ska man sitta och ljuga om influensers gör negativa saker bara för vara positiv?
    Nu tycker jag visserligen inte det är hela världen att man tatuerar in namn på kroppen, det är mest deras problem.

     Ja för det var precis det jag sa och menade?

     Men har du läst kommentarsfälten här den senaste tiden? Folk är negativa till precis ALLT och även saker som inte spelar någon som helst roll. Bara för att man tycker att det blivit för negativt så betyder det inte att man är naiv och bara vill höra gulligheter och fina ord, det är bara tröttsamt att ALLT ska vara negativt! Skriv något en gång när något är bra och sitt inte och vänta på att få spy ut negativitet hela tiden. Som man sår får man faktiskt skörda och om man testar att sända ut positivitet så lovar jag att man kommer möta massor med positiva saker (och negativa, för det är såklart en del av livet).

      Nu är ju detta en granskningsblogg som skriver om när influensers gör konstiga eller negativa saker för det mesta. Dom ertappas med lögner, överdrifter, felaktig reklam m.m. Då blir det nog en hel del kritik.

       Så då kan man inte vara positiv?! Jesus ?

       Fast just det här inlägget handlar inte om lögner och felaktigheter, eller?!

   Det är inte tatueringarna i sig som är det anmärkningsvärda. Det är hur hela situationen utspelar sig. Ja den som de själva visar. Tjejen är bara så manipulerad och det är inte kul att bevittna. Det finns inget som utstrålar kärlek i det de visar upp. Bara besatthet. Galenskap. Manipulationer och gränslöshet.

    This, my friends, this. ?? Jag tror att många som antingen upplevt det själv – eller på nära håll – förstår varför detta inte alls är varken gulligt eller något att sträva efter.

    Det är svårt att förklara utan att andra tror att man hoppar på någon part, men jag hoppas innerligt att hon vaknar ur sin dvala och inser vad som håller på att ske och att hon innan dess hinner säkra sitt hus, barn och sin ekonomi.

     lite försent för det nu va? Dom skrev ju inget äktenskapsförord och nu är dom gifta vilket betyder att halva huset är hans, hälften av företaget, han har rätt till hälften av hennes tillgångar vid en ev (..kommande) skilsmässa. Tror inte hon förstår vilken knipa hon satt sig i. Allt hon jobbat för och byggt upp i så många år är nu hälften hans, en man hon känt i ett halvår.

      Att binda upp en person SNABBT ekonomiskt eller känslomässigt är steg ett.

      Obs dock att egendomsförhållandena inte förändras genom giftermålet, enligt principen om särförvaltning äger varje make fortfarande sina tillgångar. Först vid en ev skilsmässa, så länge de vid den tidpunkten inte gjort något till enskild egendom genom äktenskapsförord, har han rätt till hälften av deras gemensamma giftorättsgods ex huset.

     hur vet ni det här? jag följer inte henne, därför jag frågar

      Jag kikar på hennes blogg då och då samt följer henne on-and-off på Instagram. 🙂

    Vad jag försökte förmedla lite tjusigt i förra inlägget om dessa tu.

    Skrev också att jag hoppas jag har fel, såklart, för kärlek är härligt (på lika villkor).

    Men – många röda flaggor!!

  Alla ni som känt denna besatta passion-förälskelse när ni träffat en partner – har det hållit? Hur länge?

   Sex år hittills.

   Tatuerade min mans namn efter att vi varit tillsammans i 6 mån, har varit gifta i 9 år nu.

    Hur var det när all den där nyförälskelsen och besattheten avtog? Får man en kris då? Eller kom det typ naturligt? 🙂

   1,5 år. Sen lärde vi känna varandras inre. Haha

    Haha exakt den har jag varit med om också.

   Åtta år, men vi har inga tatueringar. Vigselringar räcker gott och väl för vår del.

    Och ni är helt besatta av varandra ff efter 8 år?

   Haha jodå, jag var helt besatt och psykos-kär i en kille när jag var 20 år. Låg bredvid honom på nätterna och bara sniffade på hans hår och kunde inte sova för hjärtat bankade så hårt. Han var ett riktigt arsle dock, lekte med mina känslor konstant. Vi var on and off i nästan 5 år. Jag hade andra pojkvänner emellanåt när vi var ”off”, men aldrig kände jag den där galna passionen som med honom. Till sist samlade jag kraft och bröt helt med honom. Gått 10 år sedan vi sist sågs och jag är glad att jag fick uppleva där där tokiga förälskelsen, men också glad jag hade vett nog att inte tatuera in hans namn, gifta mig med honom, skaffa barn med honom, eller annat som är svårt att bara skaka av sig.

   Förälskelse kan förresten enbart hålla i max 18 månader enligt vetenskapliga studier. 🙂

    Det är lite den erfarenheten jag har också hehe. Är som du också glad att ha fått uppleva det där och då men nu är jag glad att det är över och kommer inte söka efter det igen 😉

   1 år tillsammans, men besattheten höll i sig från båda håll i ca 2 år till efter att vi gjort slut.

   Tycker de flesta brukar vara som besatta en period när de är nykära, även om behovet av att proklamera ut kärleken till allmänheten tycks variera. Jag tror också folk är lite olika benägna att uppleva att ”vår kärlek är unik och som ingen annans och mycket starkare och vi kommer aldrig bli som alla dra osv”. En del har ju över lag lite närmare till att känna sig som unika enhörningar i en värld av hästar än andra har 😉

    Ja men precis. Det finns ju nivåer av besatthet och nyförälskelse.

   Två stycken. Båda ex. Var helt galen i skallen. De lockade fram både det bästa och det värsta i mig passionen var nästan gränslös. En fick jag min äldsta son med. Har fungerat separerade tack och lov iallafall men det har varit ett strategiskt pussel genom åren.
   Tack och lov för min lugna nuvarande sambo sedan 11 år tillbaka. Inga förhastade beslut och var sak har sin tid. Två barn tillsammans men skapligt planerade.
   Hurra för tryggheten. Hett kan det vara utan himlastormande passion ändå.

    Det är lite så min erfarenhet är också. Att mina ”extrema” himlastormande, passionerade relationer inte varit bra för mig. Alltså de har ju varit underbara där och då, men med facit i hand så tänkte jag inte, jag såg inte personen och dess egenskaper, jag funderade inte på om vi var kompatibla osv. Jag bara körde. Rakt in i betongväggen 😉 För mig tog det slut snabbt med dessa. Medan jag haft två långa förhållanden med personer där jag absolut varit förälskad och nykär, men där det varit tryggt och lugnt precis som du beskriver 🙂

   Sen 1993 and counting! Inga tatueringar dock…

    Men hur fantastiskt! 😀

   Tatuerade in gubbens namn på vår 1 års dag. 20 år senare och tre ungar. Känner mig hoppfull att de är en tatuering jag aldrig behöver ångra. OM de skulle gå illa i framtiden så är han ändå min bästa vän och pappa till mina barn. Vill gärna se de som en hyllning av tiden vi hade tillsammans och vad som kom ur de. Så säkerligen hade tatueringen fått sitta kvar.

   Sen 2006, vad blir det 15 år? Såklart är det inte blixtförälskelse fortfarande, och vi kämpar som tusan med vissa saker i relationen, men jag kan inte tänka mig att leva med nån annan.

   9 år och still counting. Fortfarande äckligt kär ?. Träffades när jag var 25. Nu är jag 34. Har en sund relation. Därmed inte sagt att vi aldrig behöver jobba på relationen. Vi försöker växa tillsammans istället för att växa isär.

    Kul för dig.

   8 månader, sen blev han konstig och jag fick klämma ut honom vad det var, han hade träffat en annan, men uppenbaligen för feg att vara rak nog och bara tala om det.

   10 år! <3

  Jag lasrar en halv underarm, (ingen pojkväns namn dock) fy satan så det känns. Själva lasern är hanterbar men efteråt sväller min arm nästan till det tredubbla och jag får enorma vätskande blåsor (som spricker i sömnen, torkar fast i klädesplagg mm) under 2 veckors tid.
  Det är extremt dyrt och tar lång tid.
  Nu är deras små fjösiga tatueringar ganska små i jämförelse men ändå. ?

  Tur i oturen så har jag tatueringar över hela kroppen, så jag tar den smällen. Hade jag haft få tatueringar och inte planerat att tatuera över underarmen på nytt, så hade den där fula tatueringen nog hellre fått sitta kvar. Haha

  Kul att de är kära, och det är inte pga tatueringarna – men så många ? ? jag ser i denna relation.
  Hoppas jag har fel!

  /

   TACK för din kommentar! Alla som ba ”det är bara att lasra bort” – läs här pls. Ofta får man även ärr, beror lite på vilka färger som finns i tatueringen och hur den är gjord. Är liksom inte så att den blir som bortsuddad.

   Ps! V, hoppas du klarar dig undan fula ärr o s v. Och håll ut, ingen lek att lasra bort tatueringar ?

   Har också uppfattat det som väldigt jobbig process och inte ”bara att lasra bort”.

   1. Dyrt!
   2. Det måste gå flera veckor (7?) mellan varje behandling. Man behöver oftast en del behandlingar.
   3. Ingen garanti för att det försvinner helt. Oftast ser det ut som om att något suddigt svart finns på kroppen
   4. Det gör sjukt ont

   Jag lastade bort en tatuering. Mindre än din men ändå inte pytte. Gick jättebra, gjorde inte så ont som alla påstod och hade inte problem med svullnad. Kanske hade jag tur, är glad att det gick så smidigt.

  Hade vi inte kunnat uppmärksamma hur skopljak en influencer som bor i Malmö sprider falsk information om vaccin i hennes story?

   Nej, ge inte en antivaccin mer vatten på sin kvarn ?

   Vari ligger den falska informationen?

   Kul att den vars inlägg hon repostar i Stories skrivit ’Nuremberg’. ??? Vad hände med Nürnberg? ??

    Heter ju så på engelska så inget konstigt med det.

   Har precis kollat hennes video. Många rimliga frågeställningar som hon tar upp. Vilken är den falska informationen?

    Länk? Eller en hint så jag kan hitta? 🙂

     Sök på Cecilia Berg på youtube.

     Otroligt märkligt att bemöta människor som har rimliga frågor med hat och att idiotförklara dem. Låt dem ställa sina frågor och FHM borde faktiskt svara dem. Känner man sig osäker på ett vaccin och vill ha svar på sina frågor så hjälper det knappast att ha en sådan attityd mot dessa människor, det stjälper nog mer än vad det hjälper. Visa respekt mot alla håll!

      Vad är det du kallar hat?

      Just precis så, S! Jag har däremot ett minne av att just du var ganska dömande i ett ÖS för nån vecka sen?

       Men det finns ju jättemånga olika ”S”?

        Det kanske det gör. Jag har inte varit jätteaktiv i kommentarerna på senaste, sorry!

    Du kommer inte få ett vettigt svar från E, tydligen är frågeställningar och invändningar falsk information.
    Människor som tidigare säkert tyckt Nordkorea är hemsk tänker skrämmande likt dem numera.

     på twitter var det en journalist som gav förslag till en person om att ha en skylt runt halsen i kollektivtrafiken, att hostan berodde på medicin.

     Jag menar storien efter videon. Där skopljak delat Natalie jönssons inlägg 🙂

   Lägg av, det är inte förbjudet att sprida sanningen.

   Var är den falska informationen?

  Man får göra vad man vill med sin kropp! Förutom att tatuera in någons namn, tatuera något fult, tatuera vissa delar av kroppen, göra fillers, botox, ingrepp, banta, vara fet, ligga med många, inte ligga med någon, vara för pryd, visa sig för lättklädd.

  Men annars får man göra precis vad man vill med sin egen kropp!✊

   ?

  Så dumt och omoget!

  Jag tänker bara….. ” alla blir vi gamla” och huden blir mer och mer rynkig ???

   Vad har det med att tatuera någons namn att göra?

    Tror att personen kanske reflekterar över hur det kommer att se ut om x-antal år. Det blir ju inte direkt snyggt med tiden…

     Det är en smaksak.

     Jag tänker mer på alla fettfyllda rövar- tänk när dom börjar hänga. Fatta hur roligt det kommer se ut på ålderdomshemmen om 60 år?

  Säger bara BA-Lance-LOT.

  Ni som vet ni vet.

   Jag har aldrig fattat när folk skriver om balancelot. Vad är det? Vill någon förklara?

    Paow var tillsammans med Lance och tatuerade in namnet. När de gjorde slut föreslog någon att Paow kunde lägga till ett BA så det blev Balance – hade varit en okej räddning. Hon hade dock tatuerat in Lancelot, alltså hela namnet, så numer kallas han Balancelot här.

     jätteroligt…

   Oh we know ?

   Vad hände förresten med den tatueringen? 🙂

  Åsa Ingrosso tipsar om bra mat till barnen som Emilio brukar göra.

  Laxpasta med vodka!

   Ja lite vodka i snabbmakaronerna till kidsen är ju aldrig fel.

   Du förstår väl att spriten försvinner i vodkan när man kokar upp? Funkar utmärkt för barn att äta haha

    Så länge brukar en inte koka en vodkasås att alkoholen försvinner. Inte ens en rödvinssås som reducerats under en timme är nollprocentig. Alkoholhalten minskar men blir inte noll. Kan t.ex inte serveras till någon som äter Antabus. Hur mycket alkohol som är ok till en unge kan jag inte svara på men en rödvinssås t.ex brukar ligga på 0,5 promille

     Tror ju inte den lilla alkohol som blir kvar spelar roll för ungar (förutom smaken kanske) men vill bara lyfta att det är en myt att ALL alkohol kokar bort. För de flesta spelar det ingen roll men jag har alkoholist i släkten som jag såklart inte kan servera något med alkohol pga Antabus

   alkohol kokar ju bort om det var det du tänkte på. inte direkt så man super barnen fulla för att man serverar en vodkapasta. även fast jag själv inte hade serverat det till mina fiktiva barn så har jag själv tex haft en skvätt rödvin i köttfärssås, det blir supergott!

   Är väl inget att bli upprörd över, som ovan skrev, det kokar bort. Man blir inte full eller påverkad av att äta mat med en skvätt vodka eller vin i.

    Det är inte alkoholen jag ifrågasätter utan vad vodka smakmässigt tillför. Vin i alla de former, en skvätt konjak i hummersoppan, lite calvados i äppelkakan, mums, men vodka?

     Testa pasta vodka! Så gott!

     Det lyfter andra smaker. Smakar alltså inte vodka-shot om pastan direkt. Kan verkligen rekommendera, är jättegott.

      OK ska testa. Är inte den som är bang.

   Ja?

   Vodkasås är bland det godaste som finns ju!!!

   Penne med lax och vodka är en jättevanlig rätt i Italien så det är verkligen inget konstigt, det är så gott ??. Jag vet att alkoholen kokar ur men eftersom jag inte är en expert i ämnet så hade jag nog inte vågat laga det till barn ?.

  Jag och partnern har länge pratat om ”matchande/betydelsefulla” tatueringar som är diskreta/hemliga vi bara vet om. Men fan hade aldrig velat ha namnet på det viset.

  ”Oj, svår fråga” ???

  Byt ut ”F” mot ”Z” i texten och den hade kunnat vara skriven idag.

  Man brukar få skarpa tillsägelser när man diskuterar människors kroppsform. Men att kommentera opassande tatueringar är ok alltså? Bara så att jag vet inför framtiden.

   Ja, ingrepp och tatueringar är fritt att diskutera. Däremot får man inte dra upp tatueringar när man pratar ingrepp för då är tatueringar en HELT annan sak och ska inte ifrågasättas.

   Opassande tatueringar ?

  Påminner om Johnny Depp som tatuerade in Winona Forever. När det tog slut ändrade han det och nu står det Wino Forever haha.

  Haha, minns när jag var kär och full på besök i USA. Föreslog för min blivande pojkvän att vi skulle tatuera in varandras initialer (vi har samma) för jag var tvärsäker på att vi skulle gifta oss och hålla för alltid. Tre år och ett extremt toxiskt förhållande senare är jag glad att vi inte gjorde det. I ens första förhållande blir man av med den fysiska oskulden, i ens andra den mentala.

   Haha förlåt men sista meningen. Vilket bull shit!!??

    Du behöver inte hålla med mig, men det är så jag tycker. 🙂

     Att skriva ”man” syftar generellt och inte på en själv specifikt.

     Vad andra förlorar i sina första, andra, tredje förhållanden vet du väl inget om.

      Lol softa, kändes som att det var skrivet med glimten i ögat och tror knappast hon menade att det är så för varenda kotte

  Vad är det med influencers och att de hela tiden måste hävda sin kärlek till sin partner? Likadant med Tingelinn, INGEN kan förstå hur mycket hon älskar sin kille eller sina barn. Eh jo, typ alla andra som har en kille och barn kan nog förstå hennes känslor där.

   Den här kommentaren ryker inom tre,två,ett.. du får inte nämna Tinge eller något hon gör.

   Nej det kan vi inte. Tingelinns kärlek är unik och speciell och vi andra kan aldrig ens försöka förstå hur hon känner

   Hennes kärlek är så unik att barnen har tusentals olika familjebilder i matchande polarna och pyret pyjamaser med olika män.

  Ska inte döma vad de gör i sin relation och hur snabbt, men hoppas bara att de har något kvar när den där passionen och besattheten går över.

  Jag brukar skriva min mans namn med spritpenna varje morgon på min arm, väljer jag honom den dagen också så fyller jag i den.

  Till och med min egen pappa, som haft mammas namn på armen, tycker det är en dum idé. ”Det är bara tur att det hållit, för jag var ung och dum när jag gjorde den” har han sagt vet jag, så det är väl ungefär det jag känner här också..

  Min kompis och hennes sambo gifte sig efter 6 månader och skaffade barn ungefär i samma veva, tatuerade in varandras första bokstav bakom örat och var sedan tillsammans i 7-8 år. Idag sitter de i vårdnadstvist där både socialtjänsten och och hon har polisanmält honom flera gånger, har bott på skyddat boende och fruktar för sitt liv.

   Den slant iväg. Det jag menar är att det faktum att man varit ihop i x antal år efter tatueringen säger egentligen ingenting, utan faktumet att man tatuerar någons namn så synligt och så tidigt är en varningsflagg för relationen i övrigt. Det måste inte vara så, men det tillsammans med övriga saker kan tyda på att den ena parten eller båda är destruktiv.

   Jag tatuerade en matchande tatuering med min tonårspojkvän, han var ett as och den har jag lasrat bort (hade nog tagit dem med osthyvel annars), men det stör mig att han förmodligen har kvar sin.

    Tack för din kommentar Charlotta, det verkar vara många som tycker att bara för att man har varit tillsammans länge så är det ett hälsosamt förhållande. Hur många stannar inte i destruktiva förhållanden längre än de borde?

   Korrelation eller kausalitet?

    Det var en kommentar där uppe jag försökte svara på där någon skrev att de tatuerade sig efter 6 månader och nu varit ihop i 10 år eller något. Det som är mest relevant är ju hur personen och relationen är under dessa 10 år, eftersom min kompis också hade en relation som höll åratal efter den impulsiva tatueringen och giftermålet.

    Givetvis är det inte så att tatueringen var orsaken, utan snarare att beteendet att så snabbt vilja knyta sig till en person kan tyda på destruktiva drag hos den ena eller båda parter.
    Gifta sig, skaffa barn och tatuera sig inom sex månader eller andra saker i relationen. Det behöver inte innebära att relationen kommer gå åt skogen heller, men det KAN tyda på behov av ägandeskap och impulsivitet vilket kan ta sig uttryck i att gifta sig tidigt när man har barn sedan tidigare, att ha betalningsanmärkningar eller andra delar. Det finns alltid undantag. Andra delar som är relevanta är hur individen interagerar med andra, hanterar press, konflikter, relationen till sin mamma/familj, individens ekonomi, alkoholvanor, behov av bekräftelse etc. En tatuering är inte varningstecken nog, men det KAN vara en del av en destruktiv helhet.

    Ju fler sådana delar i relationen/personen desto mer bör man tänka till en och två gånger. Det är inte nödvändigtvis riktat mot detta par, utan kontentan är att det kräver fler delar än en gemensam tatuering för att säga att någon är destruktiv, men om det finns fler delar kan man börja fundera. Och bara för att man varit tillsammans med någon man har en matchande tatuering med länge kan inte det ses som ett motbevis varningstecknen då det snarare är hur relationen i sig är under dessa är, som är relevant.

    Jag tänker att man inte behöver gå helt upp i katastrofscenarion för en tatuering, däremot ett giftermål efter så kort tid när man har barn sedan tidigare är alarmerande och då kan man lägga på andra delar som en gemensam tatuering och andra obetänksamma beteenden som KAN innebära långsiktiga negativa konsekvenser om man inte tänker efter ordentligt och bara tänker jag är kär och jag vill sitta ihop!

  Man får ju hoppas att deras önskan att gå fort fram i förhållandet med barn och gemensamma tillgångar verkligen är ömsesidig. Har en gång träffat en kille som direkt pratade om barn och giftermål. En del av mig rycktes väl med och ville väl vara lika passionerad som han. Kände också en förväntan från honom att vara lika himlastormande kär. En annan del av mig kände ”men vänta lite här nu”. Tur det för killen visade sig vara en riktig knäppgök. Efter den erfarenheten drar jag alltid öronen åt mig om nån vill gå fort fram i relationen.

   Japp, det är ju frågan. Gabriella skrev senast några månader innan hon träffade sin partner att hon ville sterilisera sig och att hon hade bokat tid för sterilisering precis innan hon och hennes partner träffades.

   Minns inte den exakta story line men hon har även skrivit det under bilden på IG (då de plussade, Clearbluetest i trappen) där någon ifrågasatte hennes graviditet eftersom hon nyligen hade skrivit hon skulle steriliseras.

    Det har jag missat ?

  Jag har min sambos namn tatuerat på kroppen. Mest som en rolig grej. Men jag väljer ju att tro på att vi kommer leva tillsammans för resten av livet. Jag kan inte gå runt och tänka ”vad händer om vi gör slut?”. Det är något man får tänka på sen. Och det går ju som sagt att antingen tatuera över eller lasra bort.

   Hann du även gifta dig, bli gravid och tatuera hans namn inom 6 månader från att ni träffades?

  Det är en bedrift att ha sin killes namn på inte en, inte två, utan tre ställen på kroppen. Då har det tyvärr passerat förälskesestadiet. Det här är någon helt annat.

   Visst ja, tatuerade hon inte nyligen in ett Z vid de nedre regionerna …? ?

  Det känns som lite borderline över det hela, eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *