Ellen Bergströms nya projekt

Nej då, jag ska inte skriva ett inlägg till om Ellen Bergströms sommarstuga. 
Hon har nämligen ett nytt projekt på gång, utöver sina byggplaner.
Enligt Instagram har hon skrivit en ”reklam-instagramserie” (eller menar hon att hon gör reklam för sin serie?) som hon dragit igång tillsammans med regissören Oscar Bergman Muñoz.

Med tanke på Anitha Clemence magplask med sin Instagramserie ”Insta Sitcom”, så hoppas jag att Ellens produktion är bättre än så.
Det var väldigt mycket ”upp som en sol, ner som en pannkaka” för Anithas projekt. Mina förväntningar är inte så höga, samtidigt som ribban för att göra en bättre serie är lagd på väldigt låg höjd.
Samtidigt får man inte glömma att Ellen ofta producerar sina reklamer som filmklipp och att de brukar vara väldigt lyckade.

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det nu hon ska mjölka sin ADHD diagnos med hur jobbigt det är att ha massa bollar i luften? Känns så tröttsamt. Så har väl alla (ja inte bokstavligen alla men många) det? Mkt på jobb, barn med träningar, läxor osv att hålla på med. En renovering på gång, sjuka släktingar mm.

   Den är ju inte nämnd i hennes text så det borde inte känns så tröttsamt för dig.

   Jag har inte adhd men skulle aldrig orka ha så mycket grejer för mig!

    Jag HAR adhd men orkar ändå bara göra MAX en sak. Om jag kommer till skott att börja med den saken. De andra sakerna jag borde göra existerar bara som tankar i bakgrunden och så skjuter jag upp dom och skjuter upp dom för att jag inte orkar börja.
    Allas hjärnor funkar olika oavsett om man har adhd/annan diagnos eller inte

     Men du orkar väl jobba och göra en sak till? Det hon beskriver är en helt vanlig projektledarroll.

   Om man nu har så mycket för sig under en period, får man då inte nämna att det är mycket för hjärnkontoret? Med eller utan NPF. Det är väl bara en reflektion av en period i livet. Varför så tröttsamt för dig?

    För det känns som att hon har gjort en grej av det nu. Att bara för att hon har fått en diagnos så måste hon framhäva att hon har så mkt i huvudet.

     Så obeskrivligt löjligt! Vet du hur du låter? Det har säkert alltid varit en grej för henne men nu har hon ord att klä det i och verktyg att använda.

     För mig känns det som att du har gjort en grej av att någon talar om sin verklighet.

  Det hade varit intressantare med en kommentar om Gabjoss inlägg där din blogg tas upp. Hur tycker du att du och din blogg bidrar till klimatet på sociala medier?

   Tack och lov finns BB som en motpol till allt skit som influencers annars skulle komma undan helt med.

   Hur tycker vi influensers bidrar till samhällsklimatet då? De vill allra helst stå oemotsagda och håva in pengar på samarbeten. Som på den gamla goda bloggtiden.

   Kan du sammanfatta? (eller kopiera ;))

    Nej, gå in på hennes blogg och bilda dig en egen uppfattning.

    Typ att hon tycker det är jobbigt att vara personlig på bloggen för folk är elaka då. Men stt hon mår bättre idag än vad hon gjorde för ett år sen. Sen avslutar hon inlägget med en bild i underkläder i sängen där hon svankar

     Ja det är ju inte ett dugg privat o visa sig halvnaken..

  Det finns två personer i Sverige just nu som granskar den märklig influencerbranschen, dess ekonomi och annat som rör det som sker på nätet. Den ena är Camilla Gervide, som skriver denna blogg (med uppdateringar typ fem och fler gånger per dag, helt otroligt bra att orka trots ideliga surmular härinne) Den andra är Alice Aveshagen på SvD som bla skrivit intressanta saker om Caia liksom hur Tiktok triggar ätstörningar genom algoritmerna (idag har hon en artikel om bluffkurser för att bli rik). Övriga journalister verkar inte förstå samtiden. Läskigt.

   Det var dock längesen en riktigt granskning gjordes, mycket är bara utfyllnad.

    Men sluta gnäll, 19:19, sluta gnäll. Gräv själv och tipsa Gervide istället.

    Det mesta, ca 99%, är utfyllnad.

   Tramsfeans tycker jag också granskar något. Inte granskar med djupdykande inlägg eller direkt problematisering av olika aspekter, men tycker ändå han bidrar till att sätta influencers agerande i perspektiv. Bara på ett mer humoristisk sätt.

    Tramsfrans var rolig – en gång i tiden. Nu känns han mest ”jamsig” och som en ja-sägare. Tycker jag. Skulle därför inte säga att han på något vis tillför något till debatten.

     Hur är han en ”ja-sägare”? Allt han lägger upp är ju att göra sig lustig över influencers klagande, tillvägagångssätt, inredning etc. Om det tillför till ”debatten” (som väl hålls på väldigt få ställen ändå)…ptja, tycker ofta han sätter fingret på vad som är så himla fånigt och/eller problematiskt med influencers på ett lättsamt sätt.

  Nuförtiden läser väl folk den hör bloggen enbart for kommentarsfältet? Det var väl längesen blogginläggen innehöll något av vikt?

   Precis. Jag skummar bara eller läser rubriken på inläggen, sen noggrant inläggen! ?

    Samma här faktiskt, jag läser inte ens texten överhuvdtaget ibland ?

     Samma här. Inte bara en gång jag missat vad inlägget handlar om och svarar det jag tror det handlar om istället.

     Samma

  Öppet spår?

   Eller hur
   Hur svårt kan det va att förinställa postning av öppet spår? På riktigt

    Hon brukar ju inte glömma. Så finns väl antagligen en anledning.

     Om det hade varit min blogg hade jag varje måndag tidsinställt veckans Öppet Spår. Känns logiskt.

    Hur svårt är det att ställa en fråga utan att låta spydig och nedlåtande?

    Oj vem bajsade i dina flingor

     Hahaha det här var ett uttryck jag aldrig sett förut?

     Min mamma sa alltid ”vem har kissat på din sockermacka?”. Men hon är å andra sidan dansk och säger mycket konstigt.

      Tänkte säga imponerande ändå att du förstod henne överhuvudtaget… Men såna ska vi inte vara.

       Det går ju lite på automatik när man föds in i det, så att säga. Danska är mitt andra modersmål och jag förstår inte alls att svenskar har så svårt att förstå det. Det är ju väldigt lika språk, men det är ju lätt för mig att säga 😛

        Om jag kollar på en dansk serie med svensk undetext så tycker jag ju det låter så likt och tror mig förstå allt. Men så fort undertexter försvinner så blir jag ett stort frågetecken igen ?

    Du behöver nog hitta en hobby om ett missat öppet spår ger en sådan reaktion

     Verkligen! Typ…. Flashback ?

      Flashback har varit min go to senaste veckan. Försvunna personer-delen?

     Haha vad var det orimliga i att fråga varför det inte tidsinställs? Tyckte det va en rätt proportionerlig reaktion. Kanske inte så sjysst formulerat men iaf med ett förslag på hur det kan förbättras…

    Men chill haha

   Var är öppet?

    Mitt Ica är öppet.

   Ring SJ och fråga när spåret öppnar.

    Järnvägen*

  Var är ÖS?

   ????

   Ölympiska Spelen?

    Beerpong

  Åh tråkigt att Öppet Spår missades.

  ska vi köra öppet spår här?

  jag kan börja!

  Tackar för tipset om att spola ned mat i toaletten. Perfekt på jobbet när det är kö till disken – bara spola ner resterna i toan! Brukar ändå gå direkt på toan efter maten, så två myggor i en smäll!

   Tanken på mat i toan får mig bara att tänka på ?, så det känns fruktansvärt äckligt att spola ner matrester där?

   Det är väl inte så bra för rören?

   Det lät tyvärr inte så fräscht

   Du skämtar förmodligen, men nej, man får absolut inte göra så. Reningsverken är inte gjorda för att hantera andra saker än det som ska dit.

    Då missade du Öppet Spår för någon vecka sen, var jättemånga som spolade ner mat i toaletten!

  Margaux Alexa på Spotify. Lyssnade på första avsnittet och blev sjukt obekväm. Tänkte att det inte skulle komma ut fler avsnitt men det hade det gjort såg jag nu. Någon som lyssnar igenom? Blir det bättre än första avsnittet?

   Jag lyssnade faktiskt på alla när de kom ut (kanske kommit fler nu?). Absolut inte bra, alltså verkligen inte, men blev ju lite nyfiken på första när det kom ut, så jag satte på det och somnade till, och sen fortsatte jag så, somnade till avsnitten.

  Det är älsklingssonens senaste äventyr med farbror blå som är anledningen till AB:s radiotystnad. Så oväntat.

   Vad har hänt nu då?
   Jag är blockad, så visste inte ens att hon varit tyst.

   Berätta mer!!!!!!!
   Tänkte att det måste vara någon av de kriminella barnen som varit i farten igen…

   Berätta mer!

    Domen föll den 14/2, skadegörelse och drogpåverkad under bilkörning. Kolla fb för mer. Tråd finnes.

   Trodde ett tag hon hade gjort kontot privat för hon inte haft en story på jätte länge ?

  Blir SÅ förbannad och frustrerad när jag läser att ännu en kvinna är försvunnen. Förmodligen dödad av honom som polisen tagit fast.
  Man läser så ofta om dessa kvinnor som blir mördade av män. Vad i helvete är det för fel i huvudet på dessa jävla kräk?

   Det kommer man nog aldrig förstå om man är normalskapt.

   Vad är det för fel i huvudet på alla kvinnor som ska ha ”bad boys”?

    Men förihelvete

    Vet du deras reaktion? Jag vet inte det iallafall.

    Sen visar ju män oftast inte deras våldsamma sjuka sida med en gång.

  Fortsätter på öppet-spår-temat här.

  Jag har ett litet problem. Är i en lycklig relation många år tillbaka med en person jag verkligen älskar. Nu till problemet. På mitt jobb finns en kollega jag verkligen dras till. Kollegan är också i en lycklig relation sedan många år tillbaka. Ingen av oss skulle någonsin gå över gränsen men känns som att det kanske ligger lite spänning i luften. Jag varken vill eller kommer agera på den här känslan men märker att jag reagerar instinktivt på honom. Typ att jag blir extra vänlig, lyssnande och skrattar lite väl mycket åt kollegans skämt. Kan liksom inte hjälpa det utan blir fnittrig fastän jag inte vill det. Som att jag inte kan kontrollera mina egna känslor eller reaktioner. Hur fan gör jag för att bli normal och bara se på min kollega som på alla mina andra kollegor?

   Undvik kollegan tills det släpper

    Kan tyvärr inte det, jobba nära och tillsammans i många projekt, delar även kontor.

     Jag blir alltid misstänksam när jag läser sådant här. Om det är min sambo så ge fan i honom. Tack.

      Ja det var skrivet som ett skämt

      Då behöver du söka hjälp.

       Nämen är det A igen. Om du är läskunnig skrev jag att det var ett skämt.
       Du kanske ska söka hjälp? Så du lär dig läsa innan du öppnar truten.

        Har lika mycket gemensamt med A här som du har med Anonym.
        Sen får du ursäkta men med alla som skriver om sin svartsjuka här så är det svårt att tolka det där som ett skämt tyvärr.

   Undvik honom. Ta ett steg tillbaka. Är du verkligen lycklig i ditt förhållande? Om du blir sådär av någon annan.

    Jag försöker verkligen det. Vet inte ens om det märks på mig utåt sätt men jag känner ju det inombords. Jag är lycklig i min relation men den är ganska vardaglig just nu och det är min första längre relation så kanske inte är riktigt van vid det. Men jag skulle aldrig vilja byta ut min kille. Känns mest som att det här med kollegan är en attraktion, inget mer, inget jag skulle vilja göra något av.

   Är i samma situation. Vet inte heller vad jag ska göra.

    Vad skönt att höra att jag inte är ensam. Känner mig så hemsk fastän jag inte gör något liksom. Hur hanterar du det? Jobbar ni nära?

   Synd du inte kan undvika honom. Det hade jag också annars rekommenderat, särskilt då jag själv precis lyckats vända en spännande laddning till en jobbarkompis till ”usch jag vill inte se dig”. (Är alltså inte otrevlig men han har ingen effekt på mig längre)

    Ja, annars hade jag verkligen gjort det. Nu är det med som att vi bara blir bättre och bättre kollegor eller vänner. Men hur kunde det vända så snabbt för dig? Eller liksom till att du inte vill se personen, vad ändrades?

     Mitt tips är följande: Nämn din man/sambo i ev. samtal på jobbet. T.ex. ”Kalle fyller år nästa vecka, har ni några presenttips?” eller ”Kalles mamma är sjuk så vi ska åka och handla åt henne.”

     Att levandegöra din partner under arbetstid kan få både dig och din kollega att komma på att det är där fokus för exklusiv närhet ligger. Jobbet blir på så sätt ett annat forum. Kanske kan den kollegiala relationen omvändas till ett starkt partnerskap i stället.

     Hoppas att det kan funka!

  Någon som har koll på Anitha Clemence (fd Schulman) som kan förklara varför hennes sitcom var ett magplask??? Och varför ”upp som en sol och ned som en pannkaka”? Vad var problemet? Har för mig att hennes serie Mammor som gick på TV gick bra?

   För att instagram-sicom är en konstig ide, skådespeleriet och manuset var uselt och ingen tyckte om det. Så ja, magplask.

  Fatta att ha så meningslöst liv att man blir upprörd över att Camilla glömt öppet spår? Det är liksom fredag ni har väll annat att göra

   Haha ja men du har inte annat att göra?

    Haha men vem har blivit upprörd?

    Nej jag har inget annat o göra faktist. Börjar jobbet vid 06 imorgon så ska snart sova. Något mer du undrar över lilla vännen?

     Lilla vännen.. kom igen

   Nej Öppet Spår är mitt fredagsmys medan jag sitter fast i soffan med min ammande bebis!

   Ibland kan det vara skönt att läsa hur andra har det när man har haft en stressig vecka

   Lite ”you had one job” känsla blir det ju…

    Nja, hon har ju nämnt att bloggen är ett av hennes jobb. Så nej.

   Vad gör du själv här en fredagskväll?

  Vi får abstinens ?

  Har Hanna Friberg och hennes bf gjort slut? ?

   Vad får dig att tro det!??

   Hon pratade om honom i Måndagsvibe senast ? ☺️

  Vad sägs som att skapa en blogg/hemsida/plattform där man bara kör öppet spår varje dag 20:00?

  Med tanke på att de flesta endast verkar gilla kommentarsfältet i denna blogg och att ÖS är så populärt som det är?

   Jag hade nog inte orkat kolla varje dag. Tycker 3 dagar i veckan är lagom.
   Men det är min åsikt. Andra kanske tycker annat.

    Det är ju frivilligt så du behöver ju inte kolla varje dag ? obs, jag menar inte drygt.

    Förstår att folk kan vilja ha det varje dag, men det skulle nog göra att den här bloggen tappar hela charmen(?) med vad den egentligen handlar om.

   Nä tre dagar är perfekt ! Älskar när en själv eller andra har ”sparat” sitt , typ dilemma eller fråga

  Mediamammans story. Haha tur man inte har nån öppen insta när man super på ett hotellrum och beter sig som en fjortis.

  Ska bjuda på middag imorgon! Vad skulle ni vilja ha? Tänker bubbel och lite småplock typ ost, oliver, chark först, och någon god glass till efterrätt. Men däremellan då? Åtta personer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.