Alexandra Nilssons dm-prioriteringar

Alexandra Nilsson meddelar på Instagram att hon prioriterar dms från följare. Man kan alltså inte räkna med att få svar om man bara är inne och snokar som en ”oföljare”. Givetvis kan man inte ”räkna med” att få svar från någon alls egentligen, men ni hajjar.
Jag undrar om det är ett sätt att få fler följare eller om det helt enkelt är för att kunna göra någon form av prioriteringar i mängderna dms som jag utgår ifrån att hon får varje dag.

Jag undrar hur många dms det rör sig om på en vanlig dag för Alexandra. Jag får mängder och jag har inte ens 35 000 följare.
Det vore intressant att veta. Och hur många Kenza får. Eller Bianca. Och Janni. Och Joakim Lundell.

De får börja göra som ”Spa Guide Sweden” och ta betalt för att svara på dms.
Det kan kanske få ner mängden en smula? Fast mängden betalningsadministration…? Hmmmm…. Kanske inte ändå?

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT: MM på stories. Har hon glömt sminka ett öga?

      Ser ut så..

      Ser ut som blåmärke

        Äsch, det var bara gårdagens smink ?

          Och lite gottis i mungiporna ?

          Tur det ? Äh alla kan vi väl ha det så

      Ni som förstår bättre: My säger att en telefonkonsultation eller fysisk konsultation i hennes studio kostar 499kr, och om man väljer att gå vidare och köpa ett PT-paket (typ 10.000kr) så får man de 499 kronorna tillbaka. Betyder det alltså att man i så fall betalar 500 spänn för enbart ett samtal med henne, om man inte vill köpa PT-timmar?

        Ja. Samma princip som när du bokar konsultation för operation många gånger. Om du sedan bokar tid så dras kostnaden av från priset.

          Oj ? 500 spänn att snacka med My på telefon, om… något.

            Skulle inte ens snacka med henne om jag fick betalt.

              Det skulle vara farligt för blodtrycket.

            Hennes utomstående perfektion?

      Och igår hade hon en däjja vy.

    Jag följer inga influensers så, jag har ett gäng på ”sök” som jag kollar storys på osv. Dvs följer utan att följa för min hjärna får panik på alla storys. Vet att vissa influensers anser att man snokar då, men för mig är det att följa fast utan att följa. Låter rörigt, men låter genialiskt i mitt huvud ?

      Jag gör samma. Dagar jag inte har så mycket tid att scrolla Insta vill jag bara för uppdateringar från dom jag verkligen vill följa. Andra dagar har jag massor och tid och kollar massor av konton. Finns ju en del influensers som postar så mycket per dag, jag orkar inte med det varje dag.

      Jag gör exakt likadant ? Blir för mycket annars främst på story.. de influensers jag är intresserade av har jag under sök och kollar helt enkelt när jag har tid/lust

        Ja, tycker det är svinbra ? Märker dock tex Diana Moseni sätter sin insta på privat varannan dag ? För att man ska följa antar jag. Så väntar bara ut isf. Jag följer bara 40 pers, dvd vänner och familj då haha. Men så är jag 34 med, kanske är därför.

      Haha samma här!! Gud vad roligt att höra att fler gör som jag! ????

        Haha ja jag orkar inte ha 700 fyllestorys. Följer Bianca (utan att följa haha) och hennes storys klarar jag inte av. Det är ju alltid 50st typ ?

        Följde Therese och Helen Torsgården (följde på riktigt). Men tröttnade på båda, framförallt Helen. Läggs fram mysigt men känns så otroligt falskt. Så tog bort och följer ingen jag inte vill följa och de följer jag utan att följa. Mkt skönt ?

          Instämmer med den falska känslan hos henne. Även på hennes youtubekanal.

          Oj, jag som tycker hon verkligen är en av få genuina personer i branschen. Berätta hur hon känns falsk? Har jag missat något? #blåögd

      Man kan stänga av stories från de man följer vet ni? ? jag har också massa jag snokar på utan att följa men kollar deras stories och allt men vill inte bidra till följare haha

        Stör mig lika mycket på 102 selfies och svartvita bilder på kaffekoppar och skor. Det är kul att kolla då och då när man har lust och är sugen på den typen av underhållning, istället för att konstant matas av det i flödet, så tycker denna taktik fungerar utmärkt! Ä

          Japp menade bara eftersom någon anonym skrev att de inte orkade med 700 fyllestories ?

        Jajemen det vet jag om att man kan göra ?

        Japp det vet jag. Men varför ska jag då följa? Nu slipper jag ju hålla på med att dölja osv. Går in o kolla när det passar mig ?

      Det gör jag också, är nog ganska vanligt.

        Jag tycker mina vänner följer hur många som helst ?

          Verkligen?? Jag följer typ 60 pers varav ingen är influencer, men tycker majoriteten verkar följa typ 500+ ?

      Gör samma sak 🙂

    Har aldrig förstått mig på DM. Känns så stalkeraktigt. Varför kontakta helt okända människor privat. Det är väl bara att skriva bland kommentarerna om man vill dom nåt.

      Nångång har jag svarat ang tex hur man blir av med stearin i glaslykta, tips om nåt speciellt eller så. Inte så man kontaktar gör en fika ?

        (Finns ju säkert nötter som gör det iof)

      Fast om du svarar på en story blir väl det ett dm? Eller man får ju upp det i samma konversation ?

      Har bara kontaktat influencers eller dylikt via DM, vill inte skriva en kommentar för vill inte att alla som följer mig ska kunna se vad jag skriver till vem. Även om det är något som egentligen inte är känsligt på något sätt så vill jag ändå jute att alla ska veta att jag undrar vad väggen har för färgkod eller var personens skor kommer ifrån… Känns privat. Haha. ?

      Tunnelbanenettan har flera gånger skrivit att hon får skitmycket DM:s från folk i alla åldrar som mår psykiskt dåligt och vill ha hennes hjälp. Hon har undanbett detta flera gånger då hon inte är nåt proffs inom mentala hälsan och har inte tid att hjälpa mer folk än hon redan gör inom ramen sin organisation som hjälper äldre. Vidare har hon skrivit att hon får skitmycket DM:s där folk vill veta hur man blir en ordningsvakt eller vill gå och fika med henne som om de kände hänne. Fattar inte hur folk tänker…. Om man vill ha hjälp med mentala hälsan, kontaktar man vårdcentral. Om man vill veta hur man blir en ordningsvakt, googlar man. Om man vill fika med en kompis, tar man kontakt med en människa man redan känner IRL eller om man saknar kompisar tar man kontakt t ex Röda korsets väntjänst. Simple as that.

    Varför skriver man ens till dem på DM, fattar inte? Vad har man att skriva om liksom, känns så märkligt. Om man ex undrar vart något är ifrån kan man väl bara kommentera?

      Om man svarar en story med tex en fråga blir ju det ett dm

      Håller med. Inga Dm för mej.

    Jag vågar knappt svara när dom till och med frågar nåt. Vem är jag att svara känner jag lite.. ??

      känner verkligen samma ?

    Jag reagerar mest på att det står ”forskare” ovanför på hennes profil ????

      Brukar man inte skriva vad man jobbar med i sin profil?

      Förlåt. Fel Alexandra Nilsson. Jag är för insnöad i Lund. Finns en Alexandra Nilsson som är forskare (hematologi). Vet inte varför jag tänkte på henne. Helt fel såklart ??‍♀️

    När youtubers ber om att man ska gilla, följa och kommentera; är det verkligen någon som ”lyder”?
    Själv blir jag bara mindre benägen att göra det? Tycker för övrigt det är irriterande…

    Följde Alexandra i åratal men känner att hon är så överskattad och försöker för mycket nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.