2022 års mest imponerande kovändning

Jarrå, kampen för barns integritet är definitivt ett avslutat kapitel här. 

Har du inte hängt med kan du klicka här. 


Alla inlägg som går att bädda in i inläggen, bäddas in med tanke på rättigheter.  
Det innebär tyvärr att jag inte kan pixla barns ansikten, men på det här viset ligger kontrollen av bilden hos den som laddat upp den.

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Money talks

      Skulle just säga samma

    Ja, har tänk på det på sistone att Margaux har visat upp Arnold väldigt mycket. Cissi Wallin och Elaine har gjort kovändningar också, jisses där snackar vi kovändningar.

      Cissi Wallin visar väl mest välsminkade bilder på sig sitt eget ansikte..?

        Åh ja. Hon visar hela tiden upp sig själv och sitt eget ansikte. I tid och otid. Sminkad, trådsmal, snygg och perfekt. På bild efter bild. Med en förförisk blick och en inbjudande look. Som den feminist och kvinnokämpe hon är.

          Visst får hon göra vad hon vill med sina (eller makens…) pengar men hon verkar totalt besatt av sitt yttre. Samtidigt som hon strör ”klokskaper” omkring sig dagarna i ända. Hur mogen och ”snart 40” hon är… Dessutom värsta kappvändaren i sociala media någonsin.

            Tycker hennes ”kappvändande” bara är en sund utveckling som visar på just mognad.

              Men sluta. En mognadsprocess sker väl under en längre tid? CW satt i juni 2021 och berättade i olika podcasts att hon lämnat åsiltskorridoren och vänstern bakom sig. 2 månader innan satt hon o outade en oskyldig handläggare på Länsstyrelsen. Förändringar sker inte så snabbt, det handlar om hennes egen vinning på att ”byta lag”. Inget annat.

                Som så många andra. Radikaliseringen är verkligheten.

                  Elaine är värre. Hon har numera mua, stylist, förlänger och färgar håret, tränar mest hela tiden och verkar mest tänka på sitt yttre och vill vara en firad stjärna och influencer. Kanske 40-årskris. Sedan hur hon vänder i sitt tyckande om personer efter hur det ska gynna hennes egna syften och för att få uppmärksamhet.

                Tycker också att cw;s kappvändande är ganska sunt även fast hon fortfarande ibland verkar leta efter saker och personer att tjafsa om, men hon har ofta vettiga åsikter. Elaine däremot är en värre kappvändare. Hon har numera makeupartist, stylist, förlänger håret, tränar mest hela tiden och verkar mest tänka på sitt utseende och vill vara en firad stjärna och influencer. Kanske 40-årskris.

                Elaine gör ju dessutom reklam med hjälp av sina barn. Och det värsta är väl att hon vill vara vän med somliga när det passar hennes egna syften och senare är det fel på dem samma när det då istället passar Elaines syften bättre. Det känns bara falskt och manpulativt. Vem minns inte hur hon skrev ner en person vilken hon numera istället hyllar, väldigt märkligt. Att hon numera är glad och vill vara rolig känns mest som en strategi. Kul vissa tror hon är 40 men hon är väl 42 el 43 år.

                Elaine är ju en värre kappvändare. Hon har gjort en totalkovändning. Hon har numera makeupartist, stylist, sätter i extensions, tränar mest hela tiden och verkar mest tänka på sitt yttre och vill vara en firad stjärna och influencer. Kanske 4 0 – årskris. Sedan hur hon vänder i sitt tyckande om personer efter hur det ska gynna hennes egna syften och för att få uppmärksamhet.

                  Haha vad har Elaine gjort dig? ?

            Är så jävla trött på Cissi Wallin och hennes påhittade kamper hela tiden. Varje dag en ny grej att störa sig på och lägga upp 100 stories om.

          Men snygg trådsmal eller perfekt ligger i betraktarens ögon.

      Haha CW har något filter på sitt ansikte va? Läste det på Flashback och kan inte släppa det 🙁 en människas ansikte kan inte vara sådär slätt… Verkligen inte när hon gång på gång hävdar att hon minsann inte använder dyra märkesprodukter.

        Du är välkommen och komma och klämma och känna på min hud. Nu är jag förvisso två år yngre än CW. Men tro mig det går.

        Alla har väl filter idag och många telefoner har väl något automatiskt filter också…

    Det är ju ingen samarbete eller youtubevideo, mer en fika på stan. Inga konstigheter att lägga ut det.

      Det är fortfarande content som han lägger upp för att skapa engagemang.

    Tycker han hade väldigt mycket vettiga åsikter om barns integritet, tråkigt att pengar verkar viktigare…

    OT men är den någon som vet vilka mer som är med i den nya serien som de nu spelar in i Kiruna – ett gäng kändisar som ska bestiga Kebnekaise – förutom Viktor frisk, Daniel Paris, Alexandra Nilsson och så Agneta Sjödin och Niclas Wahlgren? Är det någon mer influencer som är iväg på tv-inspelning nu? Och så realityserie med Johanna och Edvin zzznaaark, de är ointressanta och lär nog spela över så blir nog inte helt reality, dessutom så var väl reality helt ute och uttjatat redan för fyra år sedan, var det inte så.

      Alice Stenlöf sa nyligen i vlogg att hon skulle bestiga Kebnekaise..

      Hahahahaha hoppas du menade att han borde heta Edvin Zzznark för det håller jag verkligen med om!!

      Är Johanna och Edvin Sveriges just nu mest överskattade personer?

      Vet att Josephine Qvist flög någonstans igår och hon har hintat i podden om att hon behövde träna inför det hon skulle göra.

        Aha då ska hon säkert vara med också. Viktor Frisk tackar inte nej till tv hehe. Kul att Alexandra äntligen får göra tv så som hon har fiskat efter det. Smart casting, några unga med många följare och så en Wahlgren och Agnetha som alla äldre gillar.

        Då är hon nog med också.

      Hur kan de göra en serie om att bestiga Kebnekaise? Det gör man ju över dagen bara? Tom jag som otränad och oerfaren av att klättra gjorde det relativt enkelt.

        Och när ska man få slippa skenheliga Daniel Paris?

    Vilka tragiska människor. Pengar >>> barnsintegritet

    Detta är väl den enda bild på Arnold som pappan lagt upp. Men Arnolds mamma har ju en fotograf eller filmare med hela tiden när hon är privat med pojken. Kan hon inte göra någonting utan ha folk med som dokumenterar allt som görs på mammaveckan. Tror hon är så uppskruvad att det inte räcker för henne med ett barns sällskap. Arma barn aldrig ensam med sin mamma och hela Sverige känner igen honom var han än är.

      hela familjen har ju en youtubekanal ihop nu också.

        Detta är ju dock bara en bild där barnet dessutom har solglasögon på sig. Oproblematiskt tycker jag. Men något säger mig att denne Jacob inte kommer att sluta där…

          Oj fel, skulle vara ett självständigt inlägg detta, ej svar på Anonym 🙂

          Nej bilden i sig är ju väldigt oskyldig, håller med, ser inga problem med den. Men såsom han uttalat sig tidigare undrar man ju hur han tänker. Tror också att det bara är början. Men det kommer väl någon förklaring, att Arnold nu är 5 och VILL vara med och kan fatta beslutet eller nåt.

    Har för mig du kontaktade honom angående detta och han skulle komma med en kommentar, fick du något svar eller har jag missat det? 🙂

      Nej, det kom aldrig mer.

        Vad synd, hade varit intressant med en förklarning från hans sida.

    Tål inte den människan. Så jävla skitnödig och vill framstå som en ”cool snubbe”.

    Du borde skriva om en viss Denise, som har barn med Oliver. Där kan man diskutera en del kring barns integritet.

      Det känns som att Denise känner ett behov av att lägga ut content på deras dotter för att visa att hon är en ensamstående mamma som har det tufft och att Oliver har ett behov av att lägga ut content på deras dotter för att visa att hon faktiskt är med hans dotter (ibland). Båda två borde sluta bevisa något med hjälp av deras dotter.

        *att hAn faktiskt är med hans dotter

          fast egentligen (om man ska vara riktigt petig) så är det korrekta: ”att han faktiskt är med SIN dotter”

        Han har henne 2 gånger i månaden och flera gånger under de helgerna har han och Antonija lagt upp att de är ute och super & festar. Sedan dagen efter ”shoppar de till prinsessan” det är så man kräks…….

      Eller snarare om oliver, det är han och antonija som startade dramat kring denna stackars unge.

        Om man nu bortser från att han är en usel pappa så exponerar ju denise barnet väldigt mycket och ofta. Det kan man väl tycka utan att ta ställning i dramat?

          Håller med. Det är liksom två delar i detta. Olivers konstiga umgänge med dottern samt Denise exponering av densamma.

      Denice Moberg är inte dålig hon heller. Nästan bara på barnen, i alla möjliga situationer.

    Samma sak med Mariette. Lämnar ut både styvdotter och eget barn i inlägg efter inlägg.

    Tyckte det var intressant att Jonas Gardell först la upp ett inlägg igår äng att han inte lägger upp en bild på sin dotter som tog studenten (slutade nian kanske) för att han alltid velat värna barnens integritet. Men senare samma dag lägger ut en bild på de anhöriga som står och hejar på ungdomarna som springer ut och däribland står en uppenbart minderårig tjej. Deras integritet då? Visst, hon och de andra anhöriga namnges ju inte men han har ju tusentals följare.

    Visar bara vilka rövar många män är, kastar kvinnor under bussen och byter skepnad för att smutskasta mammor som ej gör som de vill. Tänk vilket drev han ändå startade mot henne? Allt snack om att allt handlade om barnens bästa. Men egentligen handlade allt om pengar…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.