Fansen undrar vad som pågår på Britneys Instagram

Britney Spears fortsätter pumpa ut videos som den här ovan på sitt Instagramkonto och nu börjar fansen reagera.
De undrar hur hon egentlig mår och ifrågasätter lämpligheten i det som laddas upp.

Igår publicerade kontot @houseinhabit ett gäng stories som kontoinnehavaren påstod visade att det fortfarande är någon annan som sköter hennes Instagramkonto, och att det hennes nyblivna man Sam Asghari som nu har kontrollen.
En del av innehållet kom från kontot med det passande namnet @who_runs_britneys_insta som jag också kan rekommendera om man vill veta mer om allt som hänt och händer kring Britney Spears.

To be continued….

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men gud vilka överdrivna kommentarer? Hon gjorde bokstavligen exakt samma moves i alla sina musikvideos och på scen för 15 år sen, men bara för att detta är producerat på en iPhone i nån simpel app så tycker alla det är ”galenskap”. Kim och Kylie åmar sig exakt lika mycket men med professionella kameror. Så överdrivet, låt kvinnan leva!

  Hon tycker väl det är skoj att dansa och leka lite sexig men hon vill bara inte ha det som yrke? Nu är det på hennes egna villkor. Nu får hon åma sig och va sexig UTAN att andra får betalt bara.

   Men snälla hon är i behov av vård? Akut!

    Baserat på?

     Ja baserar på det som Britney lägger ut?

      Är det en fråga?

       Är du efterbliven?

        Nej. Jag misstänker dock att du är obildad. Eller möjligtvis korkad.

        Till dig:
        ” Frågetecken (?) är ett skiljetecken som används som avslutning på direkta frågor. Frågetecken kan även sättas inom parentes efter ett enskilt ord i en mening för att markera att något är osäkert: Pojkens namn var Andrea (?) Berg.”

        Förstår inte varför så många härinne som blir ifrågasatta sakligt – blir personliga? ”Är du efterbliven?” vem fan säger så ens?

    Varför skulle hon vara i akut behov av vård för att hon postar harmlösa videos? Bara för man inte beter sig enligt normen kan man ändå vara kapabel till att ta hand om sig själv och ta egna beslut.

     Men har du ens sett hur hon utrycker sig? Förlåt men det handlar inte om att hon göra några moves. Gå in på hennes instagram och se vad hon skriver, vilka videos/bilder hon lägger upp och hur hon ”råkar” posta samma bild flera gånger osv. Det är helt uppenbart att allt inte står rätt att till. Hon mådde inte bra innan förmyndarskapet och mår uppenbart inte bra nu. Eller skulle hennes psykisk ohälsa helt magiskt försvinna bara för att hon blev ”fri”??

      Det är skillnad på att inte må bra och på att behöva akut vård.

       Svarade dock inte personen som påstod att hon var i behov av akut vård, utan den som skrev första kommentaren.

        Om vi skulle tvångsvårda alla vuxna människor som, enligt dig då, lägger upp olämpligt content på sociala medier skulle det bli ganska få människor kvar på gatan. För att inte tala om alla tjejer som säljer bilder på OnlyFans, eller viker ut sig i tidningar etc. För jag antar att det är nakenheten som du anser vara tecken på ”galenskap” för jag ser absolut noll skadligt eller farligt på hennes instagram. Noll.

       Jaa eller hur, folk vill slänga in allt som är udda för tvångsvård, utan någon som helst idé om hur det skulle hjälpa personen. Psyk är inte förvaring av udda individer.

    Ok. Utveckla gärna. Hon är knappast ngn fara för sig själv eller andra. Skall alla som ”goes crazy” vara i behov av vård, så skulle fasen var & varannan influencer i detta land vara ”i behov av vård” enligt din hypotes.

   Ja precis! Hon gör exakt samma sak som i en musikvideo anno 2002. Alla moves, poser och ffa alla hennes kläder är från tidigt 2000-tal. Det är ju där någonstans hon fastnat, inte ett dugg konstigt med tanke på hur hon levt.

    Fast det är väl ändå ganska konstigt att en 40-något år gammal kvinna fastnat i utveckligen för 20 år sen? Tycker personligen att det är rätt uppenbart att något inte står rätt till men vilken typ av vård hon behöver finns det mer kvalificerade människor att avgöra.

     Inte konstigt att hon fastnade eftersom hon kontrollerades och inte fick utvecklas. Klart man inte hänger med i världen om man inte får tillgång till världen.

   Fast ni måste kolla hennes instagram. Hon lägger upp i princip nakenbilder VARJE dag, och jättekonstiga videos

    Bara för att du och jag inte beter oss så, så betyder det inte att hon behöver vård. Folk beter sig olika. Det är liksom bara så det är.

     Alla här påstår inte att hon behöver akut vård. Men konstigt att normalisera hennes beteende och bara påstå att hon dansar lite och att alla andra på instagram gör samma sak.

      Och det är inte bara ”så det är”. Är ju ganska allmänt känt att Britney lidit av psykisk ohälsa i många år.

      Behöver maxinne björk också vård då eller?

   Handlar inte om vilka moves hon brukade göra. Kolla henne instagram. Hon poster ibland samma bild tre gånger och skriver ”första gången ni får se denna bilden”. Sen har hon en bild med händerna på ansiktet och skriver att det är första gången hon tar en bild med händerna i ansiktet och att det tillhör hennes bucket list. Är massa konstiga bilder/videos och texter som inte hänger ihop. Jag har sett massa gamla intervjuer med henne osv, hon var inte såhär. Detta är riktigt sorgligt att se och jag förstår inte hur man ens kan försöka normalisera det. 😔

    Du verkar ju helt besatt. För övrigt så fick denna människan inte ens tillgång till dator, mobil eller sociala medier förrän för typ något år sedan, och hon är 40. Hon växte upp under kontrollerade former och användes som en sexualiserad docka av sina egna föräldrar. Jag kan känna att jag är mer än beredd att inte kräva av henne att bete sig perfekt på sociala medier. Hon skadar ingen, förutom dig – men du kan ju bara avfölja så är den saken löst!

     Ja jag är ganska insatt, kalla det besatt om du vill. Säger ju för guds skull inte att hon skadar mig eller att jag tycker det är fel. Tycker sjukt synd om henne och hoppas allting löser sig till slut, säger bara emot de som normaliserar hennes beteende och tycker att hon är som ”alla andra”.

      Menar alltså att det känns så fel att man hejar på henne, när hon verkligen visar att allting inte står rätt till.

    Är alla inlägg på bloggbevakning relaterat till inlägg från instagram nu?

     Backa ett inlägg?

      Vilket otrevligt svar va bara en fråga

       Varför var det otrevligt? För få emojis? Annars var det mest informativt, för hade du backat ett inlägg så handlade det om vad som skett just på olika bloggar.

        Jag tycker du har tråkig attityd i ditt svar.
        Nej söker inte efter emojis.
        Men undrade över varför de flesta inlägg är relaterade till instagram va inte så förut.

    Men herregud, hon har varit fånge i 13 år och utsatts för fucked up grejer, vem fan hade inte blivit påverkad av det?!

   Sexig? Hur kan man tycka att detta är sexigt?

   Det är ju läskigt endast, osmakligt, så långt ifrån sexig som det bara går…

    Sexigt som faan

  Det känns aldrig genuint med hennes postar, nått som alltid skaver. 😥

   Hon försöker väl hitta sig själv och sin plats i världen.
   Tänk att nu som 40 åring äntligen för första gången får stå på egna ben, fatta egna beslut. Det är klart att allt inte faller på plats direkt.

  Hon beter sig ganska märkligt, och tyvärr är jag rädd att snubben numera maken då är ute efter hennes pengar. Något jag reagerade på var att hennes söner inte var med på bröllopet, varför kan man undra? Sorgligt.

   Fast där har väl hennes advokat och hennes man varit tydliga med att det finns ett äktenskapsförord och han får inte hennes pengar vid ev. skilsmässa. Och gällande hennes barn, de vill kanske bara inte vara med i sociala medier eller så har de firat privat istället. Det där har vi väl ingen aning om?

    Han kan njuta av hennes pengar så länge de är gifta. Är han smart så investerar han både i sig själv/sitt rykte och så investerar han svart vid sidan av.

   Sam har varit tillsammans med Britney i många år innan ”Free Britney”-rörelsen ens kom igång, det var osäkert ifall förmyndarskapet någonsin skulle upphöra. Föga troligt att han bara var ute efter pengar då Britney inte ens fick ha ett kreditkort.

   Sedan finns ett prenup som säger att Sam inte har rätt till några pengar Britney tjänat innan giftermålet, vilket är rätt standard ifall ena parten exempelvis är multimiljonär.

  Kommentaren ”jag har sett Britneys kropp mer än min egen” var ganska talande.

  Hon mår verkligen inte bra och det hjälper ju inte att hon är med någon som enbart vill ha hennes pengar och berömmelse.

   Har inte följt med i svängarna alls, men varför sägs det att killen enbart är ute efter hennes pengar? Verkade han ej rätt genuin under hela Free Britney rörelsen?

    Jo. Och han stannade med henne trots att hon levde under förmyndarskap och andra tog alla deras beslut gällande barn, giftermål osv. Vet inte hur han är som person men han verkar ju iallafall gilla henne.

     Eller så gillar han pengarna och berömmelse som hon kommer ge. Var det ingen ansträngning att stanna kanske han bara satt och bidade sin tid. Vem vet.

     De har väl inte varit tillsammans jättelänge och han misstänkte kanske att det skulle sluta såhär.

     Han var anställd som pojkvän/personal trainer av förmyndarskapet.

     Folk har verkligen så läskigt förutfattade meningar. Dom har varit ihop länge, hållt förhållandet privat tills hon fick sin frihet, nu firar de med bröllop och smekmånad precis som vilka som helst. Han har en egen karriär, han jobbar (till skillnad från hennes ex Kevin som gick i pension och levde på hennes pengar så fort de gift sig) och man ser att de har genuint roligt ihop. Dom skrattar, skämtar, cyklar, badar, pussas. Hon spenderar inte ens mycket pengar så vore otroligt om han endast var ute efter pengar.

    Det är enkelt att ljuga och hålla sig genuin. Hur många har inte gjort det?

    Dom som säger det snackar skit. Han är bra och låt dom vara lyckliga.

  Synd att nån som så länge inte fått göra vad hon vill väljer att göra…..detta.

   Väljer och väljer. Tror hennes psyke är ganska nedbrutet tyvärr. Hon mådde väl inte bra innan förmyndarskapet och när hon rakade av allt hår osv, så kan bara tänka mig hur hon mår numera 😔

  Vem sköter My Martens ”kordinator”-konto? Blev lite fel när ngn inte höll ordning på alla sina konton…😊. Kolla flashback, borttaget från kordinator-kontot nu.

  Nä, roligare än så har jag inte idag😅

   14.39 Ooops!! Pinsamt! 👀😁

  Men oj så tragiskt. Gick in på hennes IG och kände mig illa till mods.

  Jag tror att hennes man är genuin med sin kärlek till henne. Tycker sånt går enkelt att märka på någon. Och varför skulle han stanna kvar såhär länge annars. Om man vill bli känd räcker det med att dejta en sån som Britney några månader och sen så är man känd för alltid. Han har väl stannat i 5-6 år och under svåra förhållanden dessutom. Han ser kär ut och saker han gör tyder på att han älskar henne.

  Det är synd om henne och jag säger LEAVE BRITNEY ALONE!!!!. Hon har varit sina föräldrars marionett sedan hon var liten. Hon har jobbat i princip hela livet och inte haft en normal uppväxt. Hon har inte fått vara barn ,tonåring,vuxen el förälder på ”riktigt” Tror knappt att hon har några vänner att umgås normalt med. Hur fasen ska hon kunna förstå sociala koder och hur man ”ska” bete sig när hon suttit instängd hela livet och har en paparazzisvans efter sig dygnet runt. Hon verkar så snäll och barnslig men väldigt ledsen och vilse. =/

   Fick aldrig Michael Jackson heller.

    Nej, och blev detbrs tycker du?

     *det bra

     Nej inte direkt .

   Hon är ju dock bipolär och beteendet på insta signalerar att hon inte medicineras korrekt.

    hon är inte bipolär, sluta sprid dynga.

     Vet du det Rebecka? Har du läst hennes journal? Känner du henne eller kanske hennes läkare?

      Har du? Gör du?

    Är maxinne björks beteende på instagram så mycket bättre?

   Jag tror du har helt rätt. Hon har aldrig fått leva ett normalt liv och därför beter hon sig på sådana sätt som får oss andra att reagera.

   Jag tror vi ser ”Michael Jackson”-syndromet här. Hela Britneys barndom förstördes av galna föräldrar, sedan av ett enormt kändisskap när hon var tonåring, massor av pengar, fortsatt kontrollerande föräldrar, rykten i media, kroppshets, män som utnyttjade henne, galna fans, psykisk ohälsa, förmyndarskap som pågick alldeles för länge… Herregud tänk att kvinnan ens är vid liv? 🙁 Jag tycker så oerhört synd om henne. Totalt utnyttjad hela livet.

   Beter hon sig knäppt på Instagram? Ja alltså läser man hennes svammel så visst, det är konstigt och osammanhängande. Men kan man dra slutsatsen att hon är komplett galen, bör få akut psykvård och liknande? Nä där tycker jag det blir överdrivet. Man vet inte mycket om en persons liv bara av att följa denne på Instagram. Spekulationer om hennes äktenskap och missfall och allt, det är rätt fult tycker jag… Det blir till fula rykten.

    Håller med till 100!

    Jag tycker man ska låta henne vara, hoppas hon hittar sig själv och sin plats i livet, och kan landa där.

  Blev hon gravid, eller planerade hon att bli?
  Jag tycker så himla synd om henne. En söt, snäll tjej som tyvärr fick sitt liv förstört genom att bli känd. BS är ju ett praktexempel på varför man inte vill bli kändis. Hoppas hon kan få ett normalt liv där hon får vara bakom rampljuset.

   Hon blev gravid men fick tyvärr missfall.

    Tur

     Det var väldigt taskigt sagt.

      Nej det är det inte. Hon har två söner som hon inte kan ta hand om och hon kan knappt ta hand om sig själv.

       Fast sönerna är väl vuxna nu?

       Men vad vet du om det? Sönerna är 15 och 16 år gamla. Har inte de något eget val då? Även om Britney skulle vara 100% en bra mamma kanske de vill vara hos sin pappa som de vuxit upp mest hos?

        Sönerna är inte 15 och 16. Dem är vuxna.

         De är födda 2005 och 2006.

         De är visst 15 och 16

        Barnen har ju inte varit hos henne för hon har inte kunnat ta hand om dom.
        Verkar hon kapabel att ta hand om en bebis nu?

         Planerar hon ens att skaffa en bebis just nu?

       Kan ta hand om? hon får väl inte ta hand om dem? pappan fick väl ensam vårdnad efter hennes mentala sammanbrott?

  Jag tycker om henne så lev och låt henne leva ut sina känslor. ❤

  ”Alla” gör ju sånt på instagram nu för tiden. Det dansas i bikini och åmas och hånglas dygnet runt. Influencers, modeller, kändisar och alla andra verkar spela in någon slags mjukporr på stranden.
  Men Britney får inte?

   Klart man får. Men är ju helt uppenbart att Britney inte mår bra och därför känns det så galet sorgligt. Har du ens kollat in hennes instagram? Texterna, bilderna, alla bilder som postas om och om igen, ingenting påminner om våra ”vanliga” influencers. Det är så galet uppenbar att det rör sig om grov psykisk ohälsa här.

   Tror tyvärr det beror lite på ett visst sorts kvinnohat. Britney är 40, inte supersmal, sminkar sig ”fult” enligt dagens trend, har rufsigt hår… Hon är helt enkelt inte den perfekta kvinna som folk vill se på instagram, tänk typ Kardashians eller alla 20-åriga tiktok-kändisar.

  Tragiskt men hon verkar lycklig.

   Fast gör hon verkligen det? Innan allt detta hände så drabbades hon av psykisk ohälsa och sedan hände allting med förmyndarskapet osv som hon mått riktigt dåligt över. Tror du hon bara helt plötsligt blev lycklig när det upphävdes för ett tag sedan?

    Tror hon är lyckligare nu är hon var under förmyndarskapet, ja.

  Jag har inte läst föregående kommentarer, men Brit är en MK Ultra slav. Om ni inte vet vad detta är rekommenderar jag att ni går in på duck duck go (ej google) och sök på MK ULTRA PROGRAMMING. Det är skrämmande.

   Nått projekt som avslutats långt innan hon föddes? Troligt hurru..

    Eeeh det pågår fortfarande. Dagligen säljs barn mot utpressning till mkultra industrin. Detta kan man se tydligt om man känner till symbolismen dom använder sig av. Kändisar som posar med rosa peruker, i badkar, med vita kaniner, alice i underlandet klädsel etc, etc. Kollar man intervjuer med mk kändisar kan man tydligt ser hur dom förändrar personlighet och går trans plötsligt. Du kanske ska ta och läsa dig in i det ordenligt innan du kommer med ignoranta kommentarer.

     Ta din foliehatt och försvinn. Finns inget värre i universum som är värre än folk som du! Inte ens ni dårar kan ljuga och fantisera ihop något som är lika skrämmande som faktarestistenta personer som du. Som tur är så är det ingen här som tror på dig.

     Nej men sluta, du låter ju psykotisk! Om det är någon som behöver kontakt med psykiatrin så är det DU som tror att amerikanska staten styr kändisars tankar osv.

     ”Den som söker skall finna”
     Du letar efter samband, hittar på samband, där det egentligen inte finns någon koppling alls.
     Däremot finns det många kändisar som har drog problem, så förändringen i personlighet/transen du ser beror mer troligen på drogen än något hjärntvätt xD

  Stackars hennes barn är de enda jag kan säga.

  Jag är och har alltid varit ett Britney fan. Jag har följt henne så länge jag minns och hennes videos och bilder är ingen skillnad från hur hon alltid hållit på i sina videos.
  Kan inte förstå varför hon skulle få så mycket skit för det medan alla andra på instagram spelar in mjukporr i stort sett.

   Handlar ju inte om att man vill ge henne skit, bara att det är så sorgligt att se. Om sett hennes instagram så borde du väl också se att den inte riktigt är som ”alla andras”.

  Jag tänker så här när jag spekulerar: hon har förmodligen psykiatriska diagnoser, tex bipolär. Säkerligen en hel del psykoser som är orsaken till att hon fick förmyndare. Men bara för att hon numera styr över sig själv betyder inte det nödvändigtvis att hon är helt frisk, bara tillräckligt frisk för att få finnas i samhället på sina egna villkor.

  Det jobbiga för de som lider av sjukdomar som innefattar psykoser är att det är en del av diagnosen att inte förstå att man är sjuk, så av den anledningen är det vanligt att pat slutar ta sin medicin när ”de mår bra”. En annan anledning är de jobbiga biverkningar man får.

  Hoppas hon får fortsätta må bra och vara på sitt alldeles egna vis, för så länge man inte skadar sig själv eller någon annan, så behöver man inte vara som alla andra. Heja Britney!

   nej. sätt dig in i fallet innan du kommenterar, läs dokument från rättegångerna nyligen. finns online! hon kvalificerade aldrig för förmyndarskap, hennes pappa och manager ljög att hon hade demens och mutade domare och advokater. de har tagit miljarder dollar från henne under 15 års tid. det var aldrig något fel på henne!

    Miljarder dollar. Den summan låter högst orimlig. Och om de mutat så är det en högst olaglig handling och är brottsligt och varför har de inte åtalats för det?

     Mellan åldern 16-25 kan jag lova att Britney drog in miljarder. Hon var den absolut största artisten på jorden, hon var överallt. Skivor, turnéer, reklamfilmer, spelfilmer, produkter, merch. Sedan skaffade hon barn, gifte sig och bröt ihop. Hon fick må dåligt, vad, 1 år? Sen styrde hennes pappa och manager ihop en comeback och sen dess har hon tjänat pengar åt dom igen. Tills förra året när hon blev fri. Låt kvinnan LEVA SITT LIV!!! Och framför allt spendera sina egna jävla pengar.

      Du har fel. Visa mig källa på det. 40 – 60 miljoner är vad som nämnts om Britney

       som sagt, läs alla dokument från rättegångarna, särskilt de senaste där hennes advokat mathew rosengart skrivit olika motioner. det finns på google docs! frilansjournalisten ’that surprise witness’ på youtube läser igenom dem, bara gå o kolla om du inte orkar läsa själv. där nämns alla summor och allt som inte står i tidingarna (förutom new york times).

       60 miljoner är siffran hennes manager hittade på men som stulit runt 900 miljoner dollar om inte mer.

        Finns inte en chans att hon har haft 900 miljoner dollar att stjäla. När Forbes räknar ut kändisars net worth ser de till deras affärer så det är inte hittepå av onda män som bara vill stjäla Britneys pengar. Och du tror Britney själv har tillräckligt med verklighetsförankring för att kunna uppskatta vad hon tjänat?

        Pratar du om omsättning? Det är inte samma sak som pengar till Britneys ficka. Släpp konspirationsteorierna.

     för att det går upp på senatnivå.

    Inte en chans att hon dragit in flera miljarder dollar till sig själv. Vet du hur många som ska ha del av kakan? Sedan är hon en produkt som sjunger andras låtar så hon har väl inte ens rätt till royalites som låtskrivare?

    Upp till senatsnivå? Varför skulle senaten bry sig om en tågkrasch till sångerska?

   veckorna framöver är fler rättegånger mot hennes manager och pappa. hennes instagram tillhör varumärket de fortfarande står som vd för, och förmodligen publiceras alla videor och texter för att sätta henne i dålig dager. och det funkar ju, folk tror hon är ”galen” 🤷🏼‍♀️

    Hon betedde sig galet för 15 år sen och hon beter sig galet nu. Men du tror inte att det är något fel på henne?

   Vänta nu! Det stämmer inte att människor som lider av sjukdom där psykoser ingår inte vet om att de är sjuka. Jag har två personer i min närhet som ibland drabbas av svåra depressioner med psykos. Båda är fullt medvetna om att de är sjuka, både under depressionerna (inte under psykoserna men då är ju allt upp och ned), och absolut mellan depressionerna. Varför sprider du felaktiga påståenden?

    Tror personen menade att man mellan de dåliga perioderna inte inser att man fortfarande är sjuk. Vanligt ut många slutar ta sin medicin för att de ju ”mår bra nu”. Måendet är ju ofta baserat på medicinens inverkan. Gäller givetsvis inte alla!

    Nu förstod du nog inte mig. Det är psykosen som ger anosognosi (avsaknad av sjukdomsinsikt), inte något annat, precis som du själv sen skrev. Att befinna sig i psykos är farligt för den sjuka. Däremot finns det tex bipolära som är väl medvetna om sina diagnoser när de medicinerar. Problemet är om de slutar medicinera. Vid tex ett kraftigt maniskt tillstånd så ingår en viss grad av psykos eftersom den maniska tycker det är helt normalt att inte sova och vara jättekreativ och krascha en relation etc etc. Man kan t.o.m. få en ursäkt av den sjuka när det maniska har lagt sig. Det har jag personlig erfarenhet av.

  Intressant att läsa kommentarer här om att hon beter sig konstigt – vad är normalt beteende i era ögon?

  Flera försvarade Katrin Z kläder i ett tidigare inlägg om att hon får klä sig hur hon vill. Men det är tydligen inte samma sak med Britney, hon klär sig för lättklätt etc.

  Hon har alltid dansat och betett sig på det här viset. Att ni säger hon behöver vård nu vad beror det på?
  Att hennes pappa inte längre är förmyndare?

   Ja exakt hon har alltid betett sig så här. Det är inte normalt att inte ändra beteende ju äldre du blir vilket många här har svårt att förstå. Vadå man behöver för fan inte knyppla bah fö man fyllt förti!
   Nej men du behöver inte bete sig som du gjorde för 20 år sedan heller.

    Hon har ju inte tillåtits växa upp. Hon har ju kontrollerats från morgon till kväll. Allt hon gör har kontrollerats och bestämt av andra.

   Själv upplever jag att man ser att hon inte ”är där”. Jag har inga åsikter om nakenhet eller åmande, som sagt sådär gör var och varannan person. Men jag tycker man ser en stor skillnad i närvaron. Är lite som skillnaden mellan en pigg och nykter person och någon som druckit för mycket. Det är nått som skaver och man ser i blicken.

  Känns som hon varit med (Känd osv) så länge att hon skulle vara minst 50 år, inte 40..
  Åmandet hon kör med är lite speciellt ändå, men behöver ju inte betyda att hon är psykiskt sjuk.

   Det handlar inte om åmandet. Titta på hennes ögon. Tjejen är inte frisk.

  Alltså är det inte nåt med hennes ögon i den senaste videon i hennes gamla hus, kanske bara jag men ser hon inte jätteledsen ut.

   Jo, håller med. Men kanske är att det ser ut som massa svart smink runnit och kletats runt, oklart.

  Min teori är att det är ngt psykiatriskt med Britney och har varit det länge. Inte konstigt med tanke på all skit hon utsatts för genom åren. Med det sagt är det bra att hon blivit av med förmyndarskapet. Jag tänker inte att det är på en nivå att hon inte kan ta hand om sig själv, men det är något som liksom inte stämmer. Att hon åmar sig är en sak, men hon gör det på ett så märkligt sätt. Det är som att hela hennes verklighet och hon själv är fragmenterad och i osynk.

   Hon är ju absolut annorlunda, troligen pga psykiskt trauma pga uppväxten och förmyndarskapet, eller pga sjukdom.
   Men förmyndarskapet gjorde henne inte bättre, så jag hoppas hon blir bättre nu, och hoppas verkligen hon går i terapi eller liknande för att få hjälp att hantera allt som hänt i hennes liv.

  Vilken skräll att kommentarsfältet är strösslat med politiskt korrekta kärringar som inte känner igen en människa i nöd om hon så står framför dem.

   Vilken skräll att kommentars fältet är strösslat med politiskt korrekta kärringar som inte känner igen en människa traumatiserad människa om hon så står framför dem. Och alla dessa kommentarer som är strösslat med politiskt korrekta kärringar vars enda önskar är att tvinga henne tillbaka till traumat.

    👏

  Känns fortfarande aktuellt: Leave Britney alone.

  Ja hon lider förmodligen av psykisk ohälsa, precis som många av oss. Hon har växt upp under helt andra omständligheter och förutsättningar än vi. I och med de aspekterna plus medicin beter hon sig inte enligt normen på sociala medier. Vilket hon är långt ifrån ensam om. Det motsätter inte att hon får hjälp och stöd utanför. Hon är speciell och otroligt färgad av sina livserfarenheter, men hon har fortfarande samma rättigheter att förekomma som oss andra.

  Hon får gärna dansa naken med sin eyeliner utsmetad över halva ansiktet om hon vill. Det är inte det folk här har åsikter om och inte det åsikterna på hennes Instagram främst kritiserar heller! Alla (ja absolut den stora majoriteten) tycker det är helt rätt att hon blivit av med det förbannade förmyndarskapet som hennes alkoholiserade och vidriga pappa drog igång. Men det handlar inte om det heller. Det handlar om att hon helt j-vla uppenbart är förvirrad och inte sig själv. Hennes Instagram är en kavalkad i konstigheter och märkliga upprepningar. Hon postar många, många bilder om och om och om och om igen och skriver sen t ex att det är ”första gången”. Nej precis ingen här känner henne. Men även folk som gör det säger att hon inte är sig själv. B la har svenska Idol- Andreas som har skrivit låten ”Lucky” till henne berättat om att han upplever att Britney är ”borta”. Hon finns inte kvar längre. Fysiskt ja men inte hennes personlighet! Även andra som har jobbat med henne förut säger samma sak! Det är som att hon har försvunnit inuti sig själv. Hon pratar och beter sig också helt stressat och nervöst om man jämför med tidigare intervjuer innan hennes psykiska ohälsa slog till. Jag har också alltid älskat henne som artist. Men jag är inte blind för det! Det är alldeles för mycket med henne som inte stämmer! Att hon inte mår bra är solklart. Får hon lov att posta vad hon vill ändå???? Eh ja självklart! Men att hon är psykiskt sjuk är ändå sant.

   Vem har sagt att hon inte är psykiskt sjuk/lider av psykisk ohälsa? Verkar vara ganska uppenbart för de flesta. Är väl inte det som diskuteras? Mer om hon har rätten till sitt eget liv trots det (vilket de flesta av oss har).

   Vad då inte sig själv? hur vet någon vem hon är?
   Det är andra som har kontrollerat henne, hennes instagram, hennes sociala media, osv, i flera år.
   Ingen av oss vet hur B egentligen varit eller betet sig dessa år, eftersom vi endast fått sett de det valt att vi ska få se.

   ”och inte sig själv.” = inte den som de som kontrollerat henne valt att måla ut henne som menar du.

   Människan blev först stalkad, senare drogad till lydnad, hotad, kränkt och tvingad att arbeta mot sin vilja i 13 år. Behandlad som en cirkuselefant som fick uppträda även när hon hade feber. Hennes sovrum var avlyssnat. Självklart blir man mentalt skadad av ett sådant övergrepp och det kommer ta ett bra tag för henne att läka ihop, om det ens går att komma igen 100%. Jag är förvånad att hon postar något överhuvudtaget(om det nu är hon som styr kontot).

   Vill hon skriva om blommor och reposta bilder tusen gånger för att läka, so bet it. Hur kan man förvänta sig att NÅGON som gått igenom detta sjuka ska bete sig ”normalt” efteråt? Ingen kan nog förstå hur mycket press hon gått igenom, vi ska som sagt vara glada att hon ens lever idag.

   Alla ser att hon inte mår bra, men det är ett RESULTAT av vad de har utsatt henne för. Det är så lätt att ha en massa åsikter när man själv inte ens kan tänka tanken av att spärras in på det här sättet.

    Min poäng är att om man blivit utsatt för övergrepp i 13 års tid så bör det ta MINST 13 år för att läka efteråt. Det är inte realistiskt att sätta en massa höga förväntningar på ett offer så som omvärlden gör på henne just nu.

  OT men kan vi prata om Jon o Jannis gods i Sverige som de var tvungna att fixa i ordning för att airbnb var för dyrt? 🥹 helt sjukt att de inte ens tänkt tanken att kunna bo där för att standarden är för låg 🙄

  Kan vi prata om Julia franzens och gynnings rövar.

  Hur gamla är de? Varför?

  För mig verkar det som hon har Bordeline. Och med tanke på att människor som inte är bra för henne har fått styra över hennes liv har hon inte kunnat bli bättre. Det har nog fått vem som helst att känna en inneboende desperation och ilska. Det är ju som att någon hela tiden förminskar henne och hennes värde. Att hela tiden bekräftas som instabil och inte kapabel att kunna bestämma över sin egen kropp och sitt eget liv är ju som misshandel. Det räcker väl att hon hintar om att vilja ta sitt eget liv, får panikattacker, psykoser eller depression för att dessa människor ska kunna fortsätta devalvera henne.

  @who_runs_britneys_insta har jag ingen koll på. Däremot är @houseinhabit helt fantastisk. Hon är otroligt duktig och har följt henne länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.