Britneys viktattack på Christina Aguilera

Att Britney Spears är förbannad på allt och alla just nu är lite av en underdrift.
Sångerskan publicerar ljudfiler till sina söner och sitt ex, med olika typer av svar på tal och anklagelser på Instagram, samtidigt som hon publicerar mer eller mindre avklädda bilder och klipp, som hon vet upprör sönerna.
Och nu har hon även publicerat ett inlägg där hon ger hon sig på sin fd kollega Christina Aguilera och hennes dansare, någonting som Britneys följare direkt protesterade mot.

Dagen efter kom det här inlägget, där Britney försöker få det hela till att hon inte var kritisk mot Christinas ”vackra kropp”, men då hade Christina redan avföljt Britneys konto.

Jag har försökt hänga med i alla turer kring Britney Spears – särskilt på Instagram – men det går undan. 
Här skrev jag om det hela förra gången, eftersom det är många påståenden som handlar om att Britney inte är det minsta mindre kontrollerad nu, än innan hennes ”conservatorship” försvann. 
Intressant? Inte Intressant?

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte intressant 😄

   Tvärtom, tycker jag!

    Tur vi får tycka olika 😄

   Håller med. Allt utanför Sverige är rätt ointressant.

    På riktigt?

  Det riktigt sjuka är folk som går på hennes söner som otacksamma mm.
  Britney är ju helt instabil..

   Jag gillar Britney, men är bråka med sina barn via sociala medier är verkligen inte en bra look.

   Hon förtjänade inte att bli omyndigförklarad, men hon verkar inte ha riktigt alla hästar hemma heller. Förståeligt nog, hon har haft ett traumatiskt liv.

   Jag kommer ihåg att jag såg på ’Britney and Kevin – Chaotic’ för tusen år sedan. Det var någon trashig reality show de hade? Hon verkad ganska egotrippad redan där, tyvärr.

    Mm får mycket narcci-vibbar också ”Mina barn måste förstå min womenhood” osv. Wtf..

    Handlar jämt bara om hennes feelings när hon rantar på insta.. ej så gullig som många verkar tro

     Ska sönerna bestämma eller ska det inte bestämma över henne. Hennes val

    Tycker också Kevin förtjänar att få mycket skit i detta med barnen. Totalt oansvarigt att låta sin 15-åring bli intervjuad om sin världskända mamma som varit/är i en unik och svår situation som en 15-åring förmodligen inte ens kan förstå fullt ut. I intervjun så mer eller mindre sympatiserar sonen mer Britneys pappa och förmyndare och henens familj och säger mindre positiva saker om henne.

    Beskyller inte sönerna för att de säger detta, skulle tro att relationen till Britney är märklig med tanke på hur hennes livssituation sett ut hela sönernas liv och den lilla kontakt de kunnat ha med henne, att de förmodligen fått höra en hel del vinklade saker om allt från sin pappa och Britneys familj, samt att de faktiskt är tonåringar som helt totalt rimligt varken kan eller ska behöva förstå allt detta än. Det oansvariga är av deras pappa Kevin, som faktiskt har vårdnaden om dem, inte skyddar dem från denna soppa utan istället slänger ut dem på detta sätt för pengar.

   There’s an IQ problem.

    Jag tror mer att vi har att göra med en individ som är extremt traumatiserad och formad efter sin miljö och uppväxt.

     Britney har vuxit upp helt utanför sociala mediers utveckling och jag tror det är därför hon inte vet hur man formulerar sig på instagram osv. Från att hon var barn tills hon blev 40 har andra styrt hennes image, hennes karriär och henens privatliv, så jag tycker absolut folk ska ha lite överseende med hennes sätt att agera ut och formulera sig.

     Jag tolkar texten som att hon helt enkelt känner sig ledsen över att hon aldrig fick välja sina dansare på egen hand, utan hennes folk alltid valde de smalaste dansarna + alltid pressade Britney att va sitt smalaste jag. Hon har en kritisk självbild och avundas att Christina är body positive och har dansare i alla storlekar. Man kan såklart tolka det annorlunda men varför ta allt så bokstavligt när det gäller en människa som levt det liv Britney levt. Hon är godhjärtad, det tror jag verkligen. Hon har brister som alla andra!

      ”It makes me feel good when people realize I’m just a kid, because people expect so much out of me right now.”

      https://www.rollingstone.com/music/news/britney-spears-just-cant-help-it-rolling-stones-2000-cover-story-20110329

      Det finns ju en anledning till att andra människor styrt hennes liv.

      Uppfattar inte hennes första inlägg som fatshaming av Christinas kropp, utan snarare av hennes dansares kroppar. Hon tycks vilja förmedla att Christina såg smal ut för hon hade dansare som var i av större storlek, och att Britney minsann också skulle sett lika petite ut som Christina om hon hade fått välja att ha lika stora tjejer bakom sig, vilket hon önskar att hon hade fått göra.

      Man kan såklart ha viss förståelse för att hon kanske inte är helt stabil mentalt, och därutöver fullständigt malplacerad i 2022, men hennes poster säger ju något om hennes världsbild. Det är så absurt att hon försöker rättfärdiga det hon skrev med att hon absolut inte menar något illa mot Christinas vackra kropp, det var ju dansarna som var feta! Som att de inte är människor med känslor och egna osäkerheter.

      Precis! Men, det är så, så mycket mera. Jag blev personligen intresserad av detta fallet då vi inte har sådana lagar i Sverige och har följt och läst allt sedan 2018. (Dokument kan man ladda ner via LS Domstolen. Eller via ”That Surprise Witness” server).
      Att Britney bara haft kraften att fortsätta leva är ett under.
      Det väntar år av rättegångar innan B förhoppningsvis får någon rättvisa.
      Ni som läser ”gammelmedias” översatta artiklar från TMZ eller annat…borde skaffa er kunskap i ämnet innan ni dömer och tycker.

     Jag tyckte hon var lite korkad när hon körde i bilen,framför kameror, med sitt lilla barn löst i bilen. Svagbegåvad nästan.

      Hon led då av PPD och möjligen t.o.m. postpartumpsykos, samtidigt som hon jagades konstant av paparazzis på en helt sjuk nivå och hade både familj och vänner omkring sig som betedde sig extremt märkligt där de mer eller mindre uppmuntrade konstiga saker. Knappast underligt att något sådant hände under de omständigheterna. Folk som lidit av PPD/psykos, utan allt det andra omkring sig samtidigt, har gjort liknande och värre saker – såpass att de velat skada sina egna barn. Det är inte för att de är korkade eller svagbegåavde, utanför att hjärnan och ens hela personlighet blir mer eller mindre kapad.

    så sant. Tror hon har väldigt låg iq och i kombination med hennes uppväxt blev det katastrof. Och det blir nog ännu värre nu när hon ska bestämma allt själv.

     Ja, tyvärr tror jag detta också.

     Finns ju bra korkade människor i samhället som inte lever under förmyndarskap, kolla bara alla gamla gapande fiskmåsar som tjafsar på fb kommentarsfält. Och Kanye… någon? Kommer ju inte ens på tal att han skulle behöva en förmyndare. Hon levde under förmyndarskap i vad, 13 år? Senila och människor med grova funktionsvariationer har förmyndare, inte korkade människor.

     Tycker det är svagbegåvat att människor ska dra ”IQ-kortet” så fort det är något som uppenbart är lite för svårbegripligt.

     Britney är varken svagbegåvad eller en ”dålig människa”, men hon är djupt traumatiserad av det hon gått igenom.
     Människor kan och förstår alldeles för lite om hur trauma funkar och vad det gör med människor.

     Tyckte för övrigt inte att den där ”vikt kommentaren” va nån grej att hänga upp sig på. Hon uttalade sig ju inte negativt om deras kroppar, det handlade ju helt och hållet om hur obekväm HON kände sig i sin egen kropp när hon hade extremt små och smala dansare.
     Vilket ju är helt förståeligt, vem skulle inte känna så?
     Man måste ju ta i beaktande att denna kvinna har blivit piskad till att göra saker hon inte vill, och tvingats leva i en miljö full av manipulation och tvång utan möjlighet att styrka och kontrollera helt grundläggande saker i sitt liv.
     Att Britney överlevt den där skiten är ett mirakel…jag är djupt imponerad över styrkan hon har som tagit sig igenom allt det.
     Att hon använder sin Insta till att kanalisera en del av sitt trauma tycker jag är bra och sunt, och jag missunnar inte henne det på något sätt…och jag hoppas det kan belysa en del av problematiken med trauma, så att folk lär sig något och inte bara sitter och rapar ur sig fördömanden till höger och vänster.

   Folk förstår inte hur sjuk hon är.

  #Freebritney

   Med tanke på förmyndarskapet borde hon göra allt för att framställa sig själv som sane och vuxen nu, men istället attackerar hon sina omyndiga söner offentligt, lägger upp massa naket, skriver att föräldrarna ska brinna i helvetet osv osv.

   Hon verkar även missat mycket gällande om hur vi pratar om kroppar och vikt idag, syftar inte bara på denna post utan vilket föredöme hon inte sätter….

    Men hon har ju aldrig fått vara vuxen på riktigt, så hur ska hon ha lärt sig hur man borde bete sig? Hon har aldrig fått använda sociala medier själv..

    Hur vet du att det är Britney som lägger upp det?

     När jag har tittat in på Britneys konto så är det mycket ”sätta igång kameran på telefonen, dansa halvnaket med sug i blicket mot kameran”. Känns uppenbart att det är hon.

      Går massa rykten att det är andra som styr hennes konto. Exempelvis hennes manager ett. Med det sagt så har ju Britney tagit bilderna. Men tror inte hon lagt upp dom.
      Varför går hon aldrig live?

       Ok ja det vet jag inget om. Men varför tror man att hon inte lägger upp det själv?

       Varför skulle hon gå live? Tror inte alls hon är bekväm det.

       Det är många som hävdar att Britney fortfarande är kontrollerad och att flera personer styr hennes Instagramkonto som vill få henne att verka galen. Hon kan inte berätta sanningen för hon är ständigt övervakad av en mindre grupp personer som utnyttjar henne för pengar. Hon får inte träffa någon utan är fånge i sitt hem. Utnyttjad. En del följare/fans är oroliga för hennes liv och tror att hon är utsatt för trafficking och att hon lämnar ledtrådar i de inlägg som är hennes.

       Helt klar verkar hon väldigt olycklig.
       Det skrivs väldigt mycket. Vet inte vad man ska tro. Det enda jag vet är att hon inte verkar fri Den nya låten som släpptes har inte ens en bild på Britney som är nytagen.

        Det hörs ofta på hennes reels att Sam hennes man uppmanar henne subtilt att se glad ut. Det är ofta han som filmar henne.
        Hon har ofta stora blåmärken osv.

        besök That Surprise Witness om du vill förstå vad som pågått eller pågår med Britney.
        Det är betydligt mer avancerat än det som det spekuleras om här.
        https://www.youtube.com/c/ThatSurpriseWitness/videos

    Det med att hon verkat missa mycket om hur vi idag pratar om kroppar och vikt, det håller jag med om. Och skulle faktiskt säga att i princip allt hon lägger ut inte är riktigt enligt dagens standard i hur man uttrycker sig, vad man säger och hur man gör det online specifikt. Allt hon gör påminner extremt mycket om typ 00-talets internet. Till och med ”fina” (som änglarna/älvorna ovan) eller ”roliga” bilder och klipp hon lägger upp är en väldigt 00-taligt slags online humor. Sätter hon skriver på påminner starkt om hur folk skrev på 00-talet online (på myspace och i bloggar och dyl.), lite mer…jag vet inte, aggro? Osofistikerat? T.ex.betydligt större användande av, många utropstecken och punkter osv. Och förstås hur hon uttrycker sig, på 00-talet var skvallersidor som Perez Hilton och tjejtidningar stort som bara den och tonen mot andra väldigt elak och nedsättande. Britney pratar på liknande sätt fortfarande.

    Ärligt talat känns allt hon lägger ut på sociala medier väldigt fast i 00-talet. Det kanske inte är så konstigt heller med tanke på vad hon varit med om och att allt gick åt helskotta och hon blev en fånge i sitt eget liv vid just ungefär den tidpunkten. Som att hon stannat i utvecklingen typ. Är helt för FreeBritney, för ingen människa förtjänar att bli utnyttjad och kontrollerad på det viset. Men hoppas hon kan få riktig hjälp att komma över det (så gott det går) och helst hålla sig ifrån sociala medier under tiden. Men tyvärr kan det väl också vara så att hon efter det hon vart med om inte litar tillräckligt på läkare och psykologer för att ta emot hjälp.

     Det finns väldigt många okända, icke-världsberömda människor på instagram som lägger ut bilder och uttrycker sig i skrift ungefär som Britney gör. Det kan röra sig om okunskap av internet, ovana vid sociala sammanhang och mycket osäkerheter. Det är inte konstigt att hon postar som hon gör, hon missade hela skapelsen av sociala medier och har mycket att ta igen. Jag tycker vi bara ger henne tiden.

      Absolut, också personer som ofta stannat av lite i sin utveckling kan jag tycka. Håller med dig helt att det inte är konstigt och hon behöver kanske tid. Problemet är väl mer att hon riskerar bränna en massa broar under den tiden, därav att det nog vore bättre för hennes skull i längden om hon höll sig ifrån sociala medier ett tag medans hon läker.

    Behöver man förmyndare för att man lägger ut lättklädda bilder? Och jaaa du tog upp massa annat också men att du ens nämner det är ju intressant.

   Det var ju det sämsta som kunde hända.

  kommer alltid tänka på killen i ”leavebritneyalone” youtubevideon

   Chris Crocker är idag en hon. Britney uppmärksammade henne för första gången förra månaden: https://twitter.com/werequetewere/status/1561230263669112832

  Jag förstår inte hur det är en viktattack?

   Hon kallar Christinas dansare tjocka.

    Nej. Hon säger att hennes egna dansare för för smala

    Gjorde hon? Jag tyckte bara att det stod att Britney hade sett liten ut bredvid dem. Britney är ju liten och kort, så om Xtina har långa dansare eller muskliga manliga dansare så hade Britney sett liten ut. Så tolkade jag det.

    Egentligen handlade hennes post nog mer om att hon inte ens fick bestämma dansare själv och hur mycket det har påverkat henne, på flera plan. Tänker jag.

     Ja, hon uttryckte sig klumpigt och okänsligt.

      Hon reflekterade över sin egen situation, det liv hon levde där hon var en fånge. Fick inte fatta några beslut, bröts systematiskt ner av sin far och påmindes hela tiden över vem som hade makten över hennes liv. Tvingades till att arbeta trots att hon mådde dåligt och inte orkade. När pengarna sedan kom fick hon lite fickpengar att handla lördagsgodis för.
      Och här sitter du och dömer henne gör att du läster in att hon fat scammar och att hon minsann kunde formulerat sig bättre.

       Ja tydligen inte bara jag som tyckte hon drog in andra människor på ett taffligt sätt i sin analogi. 🤷‍♀️ Man kan inte bara ursäkta alla människors dåliga beteenden med deras bakgrunder. Man måste även markera när det är olämpligt, så hon förstår det.

       Hon säger ju rätt ut att hon ville ha större dansare, precis som Christina, för att själv uppfattas mer petite i jämförelse.

       Jag tror de flesta kan ha överseende med hennes bristande socialskills då det är uppenbart att hon inte är så mentalt stabil och därutöver är helt malplacerad i 2022, men det betyder ju inte att man inte ska få lyfta problematiska uttalanden som kan vara direkt sårande mot andra (i detta fall Christinas dansare samt andra personer som är större än Britney och Christina).

     Hon kritiserar valet av folk som hon har e omkring sig, bland annat på scenen.
     Verkar som hon leende att Christinas folk försökt få henne att se så bra ut som möjligt, medan Britney hade folk omkring sig som gjorde allt för att trycka ner hennes självkänsla för att fortsätta ha makten över henne.

      Ja så tolkar jag också det hon skrev. Och man ska komma ihåg att vi pratar om en flicka som aldrig blivit bekräftad för den hon är. Hennes tidiga liv som Beauty padgent deltagare påminner mycket om dagens instabarn som uppträder för kameran för likes och några sekunder i strålkastarljuset. Hela hennes liv har gått ut på att behaga andra och att känna att man sviker om man inte är snyggast, charmigast, smalast.

       Ni försvarar henne men ni försvarade aldrig Michael Jackson och den jävla skit han utsattes för.

        Hur vet du vad anonym ovan har sagt om MJ?

        Man hittade barnporr i MJ:s hem vid husrannsakan.

         Anonym 18:26 Rykte som FBI dementerat. Eller har du en källa?

          Nej, de har inte dementerat det. Men de kunde inte styrka att det var hans då han påstod att det var fanmail han inte kollat igenom. Men det står på listan över funna saker.

          Vad tycker du om att han nästan tappade en bebis nedför en balkong?

        Ja, fan ta er som inte försvarar en pedofil 🙄

        Han var en pedofil. Tacka fan för att jag inte försvarar honom.

     Fast Christina är ju kortare än Britney. Och tror knappast hon har koll på alla dansare Christina haft. Och själva bilden till inlägget visar ju att hon menar vikten.

  Det är, som många redan konstaterat, som att hon legat i koma under ett årtionde (minst) och har kvar allt som då var politiskt korrekt att säga, men inte är nu. Hela hennes beteende skriker 00-tal, allt från bilder hon lägger upp till hur hon uttrycker sig.

   Britney har varit isolerad hela hennes karriär fram tills förra året. Hon klagade på detta redan 2002 i en intervju med the Rolling Stones och i hennes låt Overprotected. Det var hennes förra assistent Robin Greenhill som tog hand om hennes sociala medier. Idag hanterar hon dem själv enligt hennes advokat, vilket också märks som du säger.

   Du vill utge dig för att vara pk men det enda du framstår som är att var dömande. Ännu mer skrämmande är att folk likear din kommentar. Vad är det för fel på samtiden?

   Tycker hennes beteende skriker att hon behöver psykologisk hjälp. Hon är osammanhängande, virrig och verkar drogad. Jämför med Kampusch som satt i en källare i x-antal år och ändå kunde prata och uppföra sig normalt, om än med ett barns världsbild.

  Kanske fanns en anledning till att hon var under förmyndarskap i så många år.

   Man behöver inte förmyndare för att man skriver taskiga saker, eller har psykiska problem. Det finns massor massor med hjälp som är relevant innan någon annan tar över förmyndarskapet.

   Det fanns inga goda skäl för förmyndarskapet. Britneys arbetslösa pappa som utnyttjat sin dotters namn från första början ville få kontroll över hennes ekonomi. Han blev förmyndare eftersom han uppgav att hon hade demens. Hade hon verkligen haft det så hade hon förmodligen varit död idag.

  Å ena sidan är det förståeligt att Britney inte skriver och pratar som en politiker, hon tänker sig inte för, men hon har ju aldrig heller riktigt använt sociala medier fritt innan heller om man ska tro hennes vittnesmål.

  Å andra sidan så är det sorligt för varför kan ingen i hennes närhet umgås med henne, och säga åt henne att hon ska tänka på vad hon lägger upp? Om hon inte förstår bättre själv, var är hennes vänner?

  Allt hon verkar ha är hennes golddigger-snubbe..

   Tror inte hon har några.

   Britney har inga vänner förutom hennes man som funnits vid hennes sida i sex år och managern Cade Hudson. Hon har berättat hur hennes barndomsvänner ignorerade henne när de besökte henne i Las Vegas och det är nog bland annat därför hon inte har kontakt med dem idag.

   Efter 13 år i förmyndarskap så tror jag att det sista hon vill höra är vad hon bör och inte bör göra. Att hennes man blev tillsammans med henne för att hon är Britney Spears är det ingen tvekan om men jag väntar med att kalla honom för en golddigger eftersom han har arbetat alla de år han har varit tillsammans med Britney.

    Med Vaddå? Och vad gör han ens nu? Han lever på hennes pengar som alla andra har gjort.

     Hade han gjort det så hade hon väl inte gift sig med honom. Han arbetar som personlig tränare, skådespelare och modell.

      Men är du dum hahaha det ser ju inte hon. Ja och varför skådespelar han? För att han är med Britney Spears.

       Det kan du väl ändå inte anta. Och konstig slutsats att han skådespelar för att han är med Britney? Så…alla andra som skådespelar och inte är med Britney?

       Han kanske är ute efter hennes pengar, kändisskap eller dyl. eller så kanske han genuint är med henne för att han vill vara med just henne. Eller en kombo. Ingen här kan veta det. Men dina anledningar att du tror det (för att det är Britney och för att han är skådespelare) är bara dumma.

        Skådespelade han innan han träffade henne? Nä

         Han är 28 år och har vart med Britney sen han var 22 år, så vet inte hur mycket han skulle ha hunnit göra innan det eftersom han var så ung. Men han modellade iallfall som 21-åring, var väl så de träffades då han var modell/statist i hennes musikvide. Kanske han redan hade börjat försöka skådespela. Vet inte vad du har fått för bild av den industrin, men det är inte så att de flesta bara börjar få massa roller så fort de bestämmer sig för att börja skådespela. Det kan ta många år eller aldrig hända. Så igen, väldigt konstigt att dra slutsatsen att han skådespelar för att han är med Britney.

          Tror att den enda slutsaten ni kan dra av pojkvännen och hans ålder är att Britneys mognad är mer i nivå med hennes pojkvän. Det kan såklart ha med förmynskapet att göra. Hennes beteende.

     Tror tyvärr att han var anställd av förmyndarskapet för att vara hennes pojkvän/ trainer. Skum wannabee.

  Om man läser hennes inlägg ordentligt så fattar man hennes resonemang. Dvs att hennes pappa valde ut väldigt korta och smala dansare som skulle vara med henne på scenen och då triggades hennes viktkomplex och hon kände sig ”stor”. Tydligen så har han vikthånat henne alla år,hon dög inte. Hon menar att CA´s bakgrunds dansare var mer normala/större. Trist att alla ska vara så himla lättkränkta och trögfattade.

   Håller med. Och att man ens gör ett inlägg om detta utan att fatta detta själv.

   Och jag fattar heller inte hur det är ett ”vikthån” mot Xtina. Det är ju inte henne hon pratar om, utan hennes dansare.

    Men hon får det att låta som att xtina är fet och valt stora dansare för att se smal ut.

     Ok. Olika vad man läser in. Så tolkar jag det inte alls.

   Läsförståelse är sällsynt idag

   Ja jag förstår inte hur man kan missförstå det till att Christina skulle vara vikthånad. Var exakt kommer hånet mot Christina in?

    Om man läser britneys inlägg med väldigt negativa glasögon kan man kanske få det till det, men jag håller med, jag förstår vad hon menar. Hon har aldrig haft kontroll över någonting, och nu ”tänker hon högt” via sociala medier och har tyvärr miljontals följare. Hon menar inte att håna andras kroppar, som hon säger, utan att hon känner osäkerhet kring sin egen.

     Är hon den enda? Herregud människor råkar ut för saker konstant. De blir inlåsta av sina föräldrar eller fast i sekter. De lever sämre liv än vad hon någonsin har gjort men kan åtminstone gå vidare och växa som människa.

      Jaha?

       Jaha?

    Alltså, det kallas ”shade” i USA. När man antyder något utan att säga det rakt ut. Ju shadigare, ju skickligare. Säger inte att Brittney medvetet kastat shade men här märks det ju att hon behöver hjälp med att uttrycka sig. USA har en annan språkkultur än Europa.

     Det här var inte den typen av shade du syftar på dock.

      Jo det var klassisk shade, men inte avsiktligt.

   Japp, jag tolkade det likadant, och jag är inget fan av varken Christina eller Britney så känner mig rätt neutral i det hela.

  Nej? Hon vikthånar inte? Hon menar small som i liten, inte smal. Kan folk inte engelska längre.

   Och med bilden vill hon säga…? Vad betyder då ”fat” i din värld?

    Jag tänker att hon var ganska osammanhängande, svamlig och klumpig i texten. Så varför skulle då inte bilden gå i samma stuk. Att den skulle vara exakt det hon ville säga är väl liksom lika med noll?
    Det hon säger är ju egentligen att hon skulle se mindre ut om hon hade stora bakgrundsdansare istället för de anorektiker hennes management bestämde att hon skulle ha.

   Nej hon menar smal som per kroppsvikt.

   Det är ju samma sak. Som ”petite”. Det är underförstått att man pratar om en smal person.

  Hon verkar så trasig Birtney! 😏

  #lockBritneyupagain

   Vidrigt.

  Krya på dig 🌸

  Vad gör Christina nu för tiden?

   Musik?

    Jaha, jag tycker mig inte ha hört något nytt från henne men jag frågade alltså uppriktigt. Så hon släpper ännu musik?

     Ja, spansk musik. Hon turnerar ganska ofta nuförtiden och uppträder på olika tillställningar.

      Okej, se där. Hon hade helt fallit ur min glömska men blev ju så klart påmind om henne i och med detta.

   Tror hon har försökt fortsätta med musik, men ingen köper. Är hon fortfarande domare i något tv-program?

  Hennes beteende är så tröttsamt. Hon fatshamear och sedan skyller hon på sina föräldrar. Hon pratar ner sina barn online och beter sig som en tonåring. Hon behöver hjälp.

  För det första så tycker jag alla inlägg från folk som tkr hon ska låsas in igen är helt sjukt. Finns ett flertal som beter sig hur stolpskottigt som helst och likväl har kontroll över sig och sitt (Aaron Carter exempelvis *hotade Nicks fru och barn*).

  Det här inlägget från henne var ju klumpigt skrivet, meningen var att poängtera att Christina var fri att ha vem hon ville oavsett form med sig på scen medans Britney som redan mådde dåligt över sin kropp konstant fick höra att hon borde se ut mer som den och den.

  Jag håller med om att hon behöver hjälp och stöd. Men inte andra som gör inskränkningar på hennes sociala medier eller liv i övrigt. Ingen har rätt till det oavsett vad, punkt. Lika lite som man kan stänga ner nån annan man råkar störa sig på.

   Håller med. Kan inte ens sätta mig in i hur mycket man måste bearbeta efter vad hon utsatts för. Sociala medier kan ju vara en del av terapin för att bearbeta allt, jag tycker själv att folk postar långt mer chockerande grejer rent generellt. Plus att hela jäkla familjen respektive advokater har turnerat och smutskastat henne(med hjälp av HENNES pengar) under alla år. Varför ska inte hon få ge svar på tal nu när munkaveln äntligen är borta?

   Så ledsamt att folk fortfarande dömer och lägger ansvaret på offret(Britney) istället för alla runt henne som försatte henne i ett förmyndarskap från början. Gillade filmen I Care A Lot som belyser vilken sjuk affärsmodell just förmyndarskap är i USA. Miljontals är fast i skiten och vem som helst skulle skulle uppfattas som instabil av ett förmyndarskap de inte behöver.

   Fast jag måste ju säga att Aaron Carter är mitt favorit guilty-pleasure på instagram just nu. Den där mannen har verkligen inte mycket under kontroll. Han och hans flickvän (fästmö?) hatar varandra varannan vecka och gör slut och varannan vecka ”älskar de varandra över allt annat”. Blanda upp det med en marijuanaodling i badrummet (oklart om den finns kvar), något only fans-konto de startar för att de vill håva in cash, massa husdjur som kommer och går och någon stackars bebis de har. Det hela är bara så tragiskt, men det går inte att sluta titta.

  Jag har följt henne i många år nu och det är ju tydligt att hon inte mår bra. Hon beter sig irrationellt och anklagar folk till höger och vänster. T o m sina söner som faktiskt är minderåriga. De har har bett henne om att inte lägga upp bilder på dem eller lägga upp nakenbilder men som den goda mor hon är gör hon precis det! Sönerna har ju, av förklarliga skäl blockerat henne.

  Självklart beror hennes mående till stor del av hennes förmyndarskap som är helt oförklarligt med tanke på att hon också tvingades jobba samtidigt. Vilket motsäger sig själv men hon var ju deras kassako.

  Men man gör det väldigt enkelt för sig själv om man tror att man kan bortförklara hennes beteende med att hon inte har fått bestämma över sig själv pga förmyndarskapet. Hennes maniska danser där hon ser ovårdad ut med trassliga extensions, kladdigt smink och långa ovårdade naglar vittnar om att hon har en mental ohälsa.

  Hursomhelst så är det tragiskt. Helt oförklarligt att hon tillåtas förstöra sitt varumärke på det här sättet. Varför går inte hennes man in och hjälper henne. Till skillnad från henne ser han alltid proper ut.

  Och jo, det var ett fat-shameing hon gjorde mot Christina Aguilieras dansare. Har man följt Britney ett tag så vet man att hon är besatt av sin vikt. Hon t o m fixade till bilden när han står med sina söner så att golvet blev snett…

   Ja hon är helt ute och cyklar. Det är hon och Biden liksom 😂

   De som försatte henne i förmyndarskapet resonerade exakt lika illa som du. Varumärket gick före hennes mänskliga rättigheter.

    Fast nu har du ju inte läst vad jag har skrivit. Läs en gång till!
    Nej, hennes förmyndarskap skulle inte ha pågått så länge och hon skulle absolut inte ha jobbat under denna tid. Men att hon är sjuk ser väl alla. Finns absolut ingen 40-åring som skulle posta som hon gör. Det finns ju andra människor som har farit väldigt illa av livet också även om hennes historia är unik.

    Hur menar du nu? Läs vad jag skrev en gång till! Nej, förmyndarskapet skulle inte ha pågått så länge & hon skulle inte ha jobbat. Men oavsett detta så visar hon ju nu att hon inte är frisk. Hon kan ju uppenbarligen inte ta hand om sig själv + sin omvårdnad trots att att hon har assistent.

  Läs hennes senaste instainlägg om morotsjuice där hon överdoserat smileysar… Hur kan någon ens ha så många ord.

  Nej men vad arg jag blir. Du låter så nedvärderande mot Britney. Har du ingen koll och medkänsla för ALLT hon varit med om, skriv inte då på det sättet om du nu ”måste”.

   Håller med. Bara för att hon inte haft samma chans att öva på att vara människa i dagens samhälle, folk behöver självrannsaka sig själva mera.

   Men folk har väl varit förstående gentemot henne. Däremot har ju folk börjat reagera på hennes maniska postande. Hennes mentala nivå verkar ju tyvärr vara som ett barns. Om jag har förstått det är hon biopolär och då blir det ju väldiga toppar och dalar. Tragiskt oavsett.

  herregud vad är det för fel på britney. hon verkar inte måbra. låt bli kommentera andras kroppar. hur vidrig är mot sina barn.

  Hon är väl bipolär och därför stått på litium och haft förvaltare.. nu inget av det och allt spårar🤷🏻‍♀️

   Men ja lite så tänker jag med. Vet att man inte ska spekulera så här men jag har en trevlig svägerska som är bipolär och tar litium och jag ser likheter.

  En annan sak.. hon har ju ett par gånger postat (på hennes feed, inte story!) andras roliga tiktok videos typ. De är normalt sett inte så kända så de måste ju bli helt paff när hon gör så inför hennes miljontals följare 😁

  Senaste typ en vecka sen var det en film från ”Paulima”, jag klickade hennes profil samma dag och såg att hon va svensk(!) och hade typ 50k följare tror jag, idag ser jag 92k… ändå ett stort lyft tack vare brittan ☺️

  De maniska klockorna ringer hos mig. Har en hel del nära upplevelser av bipolaritet och den personlighet som följer under maniska episoder. Hennes bakgrund samt att bli förälder kan trigga igång sånt här. Jag minns hur hon var efter andra sonen föddes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.